Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról."

Átírás

1 Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 529/2009.(XII.10.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő Dévaványa külterület 01291/1 hrsz-ú Kántor tanya ingatlant bérbeadásra meghirdeti és egyetért a pályázati hirdetmény megjelentetésével. Felelős: Feke László műszaki irodavezető Határidő: értelem szerint A pályázat beadási határideje február 22. A kiírásra érdeklődő nem volt, így a jelentés készítéséig a részletes pályázati dokumentációt senki sem vitte el. 536/2009.(XII.10.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete az otthonteremtés helyi támogatásáról szóló 28/2009.(X.30.) ör. rendelet alapján támogatásban részesítette kamatmentes kölcsön formájában, 5 év alatt történő visszafizetési kötelezettséggel: Juhász Sándorné és Kis István Dévaványa, Ladányi Mihály u. 1. szám alatti lakosokat ,- Ft összegben. Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a hivatal útján a vonatkozó támogatási szerződés megkötéséről és kifizetéséről intézkedjen. Felelős: Zsila Ferencné igazgatási főmunkatárs Szűcs Imréné gazdálkodási főelőadó január 25-én a támogatási szerződés megkötésre került Juhász Sándorné és Kiss István kérelmezőkkel. Az OTP Bank Zrt-től a hozzájáruló nyilatkozat meg lett kérve, a jelzálogjog bejegyzéshez szükséges dokumentumok a Szarvasi Földhivatal Gyomaendrődi Kirendeltsége részére megküldésre kerültek.

2 2 2/2010.(I.7.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Közbeszerzési Értesítő évi 141. számában 24805/2009. számú én megjelent ajánlati felhívás alapján Dévaványa közúthálózatának fejlesztése című DAOP-3.1.1/B jelű projekt kivitelezésére érkezett ajánlatok elbírálására, kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárásban a közbeszerzésekről szóló évi. CXXIX. törvény alapján a közbeszerzési eljárás nyerteséül Dévaványa konzorcium (vezető cég: COLAS Út Építőipari Zrt Eger, Deák u. 49.) bruttó ,- Ft összegű ajánlatát hirdette ki. A második legkedvezőbb ajánlatot tevőként a Magyar Aszfalt Kft. (Budapest, Szegedi u sz.) bruttó ,- Ft összegű ajánlatát jelölte meg. A képviselő-testület megbízta a műszaki irodát, hogy a közbeszerzési eljárás résztvevőit tájékoztassa a testület döntéséről. Felelős: Feke László műszaki irodavezető Határidő: azonnal A közbeszerzési eljárás résztvevői a testület döntéséről értesítve lettek. A legjobb ajánlatot tévő COLAS Út Építőipari Zrt-vel a szerződés a kivitelezésre vonatkozóan a jogorvoslati eljárás indítására rendelkezésre álló időtartam eltelte után megkötésre került. A munkaterület átadása január 19-én megtörtént. 7/2010.(I.7.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a DÉSZOF Kereskedelmi és Szolgáltató KFT-t (székhelye: Dévaványa, Borona u. 9. sz. telephelyei: Dévaványa, Hajós u. 22. sz., Hunyadi u. 110., képviseli: Novák Imre ügyvezető) ,- Ft munkahelyteremtő támogatásban részesítette az önkormányzat 14/2008.(V.30.) ör. rendelete alapján. A támogatottat a ,- Ft támogatásból ,- Ft vissza nem térítendő támogatásként, ,- Ft pedig visszatérítendő támogatásként illeti meg, amelynek visszafizetése a támogatási szerződés megkötésétől számított 3 év alatt történik negyedéves bontásban, minden naptári negyedév végén. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a támogatási szerződés aláírásával.

3 3 A DÉSZOF Kereskedelmi és Szolgáltató KFT-vel a támogatási megállapodás február 2-án megkötésre került. A DÉSZOF KFT. részére a megítélt támogatás összege február 3-án át lett utalva. 8/2010.(I.7.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetértve - a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulásának döntésével támogatja, hogy a Nagyvárad-Gyoma közötti vasúti közlekedés helyreállítása érdekében a határon átnyúló közlekedés fejlesztését célzó tanulmányok/tervek elkészítésére kiírt HURO/0901 számú pályázati kiírásra kerüljön beadásra az előzetes megvalósíthatósági tanulmány és tervek elkészíttetésének támogatását kérő pályázat. Egyetért Vésztő Önkormányzat gesztorkénti kijelölésével egyúttal kifejezi azt a szándékát is, hogy igény esetén segítséget nyújt a gesztornak az önként vállalt feladata teljesítéséhez. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulás részére január 19-én megküldésre került. A Társulás a térség településeinek támogatásával a pályázat benyújtásáról és szükséges önerő társulási forrásból történő fedezéséről döntött, a pályázat határidőre beadásra került a közreműködő szervezethez. 9/2010.(I.7.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő használaton kívüli GAZ-LMM gépkocsit, valamint 3 db DESTA targoncát pályázati úton történő értékesítésre (haszonvasként, illetve alkatrészként) meghirdeti. A képviselő-testület megbízta az önkormányzat mezőgazdasági irányítóját, hogy a határozatban foglaltaknak megfelelően gondoskodjon az eszközök értékesítésre történő meghirdetéséről és az árverés lebonyolításáról az önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 27/2008.(XI.28.) önkormányzati rendeletnek megfelelően. Felelős: Földi Imre mezőgazdasági irányító

4 4 A pályázati hirdetmény a Dévaványai Hírlap február 5-i számában megjelent. Az árverés február 22-én 9 órakor lesz lebonyolítva, amely időpontot a jelentés készítése megelőzi. Az árverés eredményéről a testületet tájékoztatni fogom. 10/2010.(I.7.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázat benyújtása mellett döntött a évi Mindenki Ebédel Gyermekétkeztetési Alapítvány pályázati kiírására 30 gyermek kedvezményes étkeztetésére vonatkozóan. A képviselő-testület a pályázathoz szükséges 20 fő x 7.500,- Ft = ,- Ft 10 fő x ,- Ft = ,- Ft Összesen: ,- Ft saját forrást a évi költségvetésében működési célra átadott pénzeszközök terhére biztosítja. A képviselő-testület megbízza az igazgatási irodavezetőt a pályázat határidőre történő benyújtásával. Felelős: Szarka Andrea igazgatási irodavezető Határidő: január 11. pályázat benyújtása A kiíró a pályázatot kedvező elbírálásban részesítette, amely 30 gyermek kedvezményes étkeztetésére vonatkozik. Az első kiosztási nap: február 19-én lesz. 12/2010.(I.21.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dévaványa-Ecsegfalva Intézményfenntartó Társulás által működtetett intézmény fenntartásával kapcsolatos költségviselésről az alábbiak szerint döntött: A 2010-es költségvetési év kezdetétől (2010. január 1.) az elkövetkező időszakra vonatkozóan Ecsegfalva Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Ecsegfalván lévő óvoda és évfolyam tervezett kiadásai és elérhető bevételei közötti különbözetet fizeti meg Dévaványa Város Önkormányzata részére. Az évfolyamon tanuló ecsegfalvi tanulók állami és kiegészítő normatíván felüli kiadásait Dévaványa Város Önkormányzata viseli.

5 5 Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízta a jegyzőt a társulási megállapodás fentiek szerinti módosításával, amelyet a képviselő-testület soron következő ülésére nyújtson be. Határidő: értelem szerint A képviselő-testületi határozat az ülés napján Ecsegfalva Önkormányzat részére faxon és másnap személyesen kézbesítésre került. Ecsegfalva Község Önkormányzata a 2/210.(I.21) Kt. számú határozatával egyetértett a költségviselés módjával. A Társulási Megállapodás határozatnak megfelelően módosításra került, amelyet Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 42/2010.(I.28.) Kt. határozatával fogadott el, Ecsegfalva Község Önkormányzata pedig a 3/210.(I.21) Kt. számú határozatával. 14/2010.(I.21.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy Belterületi kapacitást nem növelő közutak felújítása című TEUT/2009/4027 jelű pályázathoz szükséges kiviteli tervdokumentációk elkészítésére helyi beszerzés keretében a Körös-Road Mérnöki Tervező Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (5650 Mezőberény Petőfi S. u. 5.) ,- Ft bruttó áras ajánlatát, mint legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kérőt hirdeti ki nyertesnek. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a tervezési szerződés aláírásával. Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető, Feke László műszaki irodavezető Határidő: február 20. a tervek leszállítása A Körös-Road Mérnöki Tervező Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel a szerződés január 22-én aláírásra került. A kiviteli tervdokumentációkat a Kft. elkészítette. A dokumentációkat a szükséges példányszámban a bonyolító Békés Mérnök Kft. részére a pályázók felé történő átadás érdekében megküldtük. 18/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Békés Megyei Rendőrfőkapitányság vezetőjének kinevezési tervezetével, mely szerint Szlovák Zsolt

6 6 rendőrhadnagy április 1-i hatállyal a Dévaványai Rendőrőrs őrsparancsnoki beosztásába történő kinevezését tervezi egyetért, a kinevezést támogatta. Szlovák Zsolt rendőrhadnagy megbízottként már több mint egy éve látja el Dévaványán az őrsparancsnoki tevékenységet, ez idő alatt bizonyította, hogy a feladat ellátására felkészült, alkalmas. A helyi önkormányzati, társadalmi, politikai és civil szervezetekkel konstruktív munkakapcsolatot alakított ki, amivel alapot teremtett arra, hogy kinevezését követően munkáját még színvonalasabban és eredményesebben tudja végezni. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a Békés Megyei Rendőrfőkapitányság Humánigazgatási Szolgálatát a testület döntéséről értesítse. Határidő: február 15. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya február 1-én megküldésre került a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának megbízott vezetője részére. A határozat átvételét igazolja a hivatalhoz visszaérkezett tértivevény. 20/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Dévaványa Város évre vonatkozó Közfoglalkoztatási Tervét elfogadta. A Képviselő-testület felkérte a Polgármestert, hogy a jóváhagyott közfoglalkoztatási tervet továbbítsa a Magyar Államkincstár Dél-alföldi Regionális Igazgatóságának. Szarka Andrea igazgatási irodavezető Határidő: február 15. Melléklet: 1 db évi Közfoglalkoztatási terv A képviselő-testület által hozott határozat, valamint a jóváhagyott közfoglalkoztatási terv a Magyar Államkincstár Dél-alföldi Regionális Igazgatóságának és a Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ Gyomaendrődi Kirendeltségének február 5-én megküldésre került.

7 7 22/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dévaványa-Ecsegfalva Intézményfenntartó Társulás által fenntartott Általános Művelődési Központban a 2010/2011. tanévre a tanköteles gyermekek első évfolyamra történő beíratásának időpontját az alábbiakban határozta meg. 1. A dévaványai állandó lakos tanköteles gyermekek első évfolyamra történő beíratásának időpontja: március 16. (kedd) óráig és március 17. (szerda) óráig 2. Az ecsegfalvi állandó lakos tanköteles gyermekek első évfolyamra történő beíratásának időpontja: március 16. (kedd) óráig. 3. Az intézmény a beíratás idejét és a beíratással kapcsolatos egyéb közlendőit a határidő előtt legalább 30 nappal hozza nyilvánosságra a helyben szokásos módon. A képviselős-testület megbízta az ÁMK igazgatóját, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelős: Baloghné Berényi Erzsébet az Általános Művelődési Központ igazgatója Határidő: értelem szerint A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya február 15-én megküldésre került Bálint Józsefné Ecsegfalva Község polgármestere, valamint Baloghné Berényi Erzsébet ÁMK igazgatója részére. 23/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Dévaványa - Ecsegfalva Intézményfenntartó Társulás által fenntartott Általános Művelődési Központ József Attila Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Intézményegységében a 2010/2011. tanévre a művészetoktatásra jelentkező tanulók beírását március 16.(kedd) óráig és március 17.(szerda) óráig kell elvégezni. A képviselős-testület megbízta az ÁMK igazgatóját, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelős: Baloghné Berényi Erzsébet az Általános Művelődési Központ igazgatója Határidő: értelem szerint

8 8 A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya február 15-én megküldésre került Bálint Józsefné Ecsegfalva Község polgármestere, Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója, valamint Erdeiné Mucsi Márta intézményegység vezető részére. 24/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dévaványa-Ecsegfalva Intézményfenntartó Társulás által fenntartott Általános Művelődési Központ Óvoda Bölcsőde Intézményegységébe a 2010/2011. nevelési évre történő óvodai jelentkezés módját és az óvodai felvétel időpontját az alábbiak szerint határozta meg: 1. A szeptember 31-jéig harmadik életévét betöltő/betöltött dévaványai gyermeket a 2010/2011. óvodai nevelési évre a szülő/törvényes képviselő személyesen, március 16-án (kedd) óráig valamint március 17-én (szerda) óráig írathatja be az 5510 Dévaványa, Eötvös u. 2. sz. alatti óvodai telephelyen. 2. A szeptember 31-jéig harmadik életévét betöltő/betöltött ecsegfalvi gyermeket a 2010/2011. óvodai nevelési évre a szülő/törvényes képviselő személyesen, március 16-án (kedd) óráig írathatja be az 5515 Ecsegfalva, Árpád u. 14. sz. alatti iskola épületében. Az Általános Művelődési Központ a beiratkozás idejét és a beiratkozással kapcsolatos egyéb közlendőit a határidő előtt legalább 30 nappal hozza nyilvánosságra a helyben szokásos módon. A képviselős-testület megbízta az ÁMK igazgatóját, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelős: Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója Határidő: értelem szerint A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya február 15-én megküldésre került Bálint Józsefné Ecsegfalva Község polgármestere, Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója, valamint Diósné Ambrus Erzsébet intézményegység vezető részére.

9 9 25/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Általános Művelődési Központ Óvoda Bölcsőde Intézményegységében a nyári zárva tartás időpontját az alábbiak szerint határozta meg: 1. Az Általános Művelődési Központ Óvoda és Bölcsőde Intézményegysége dévaványai telephelyei nyári zárva tartásának időpontja: augusztus augusztus 19- ig tart. 2. Az Általános Művelődési Központ Óvoda és Bölcsőde Intézményegysége Ecsegfalvi Óvoda tagintézménye nyári zárva tartásának időpontja: július július 30-ig tart. A Képviselő-testület megbízta az intézmény vezetőjét, hogy az óvoda nyári zárva tartásának időpontjáról legkésőbb február 15-ig a tájékoztassa a szülőket. Felelős: Baloghné Berényi Erzsébet ÁMK igazgató Határidő: február 15. A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya február 15-én megküldésre került Bálint Józsefné Ecsegfalva Község polgármestere, Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója, valamint Diósné Ambrus Erzsébet intézményegység vezető részére. 26/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő testülete az Állami Számvevőszék évi átfogó ellenőrzéséről szóló számvevői jelentést megismerte és az abban foglalt megállapításokat tudomásul vette. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert és a jegyzőt, hogy a feltárt hiányosságok megszüntetése érdekében készítsenek intézkedési tervet a határidők és a felelősök megjelölésével. Balogh Csilla jegyző Az Állami Számvevőszék által feltárt hiányosságok megszüntetése érdekében az elkészült intézkedési tervet a bejelentések között fogjuk tárgyalni.

10 10 27/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a gyermekétkeztetést biztosító feladatellátás ellátásához új ételszállításra alkalmas gépjárművet vásárol. Az új gépjármű átadásra kerül a Váradi Étkeztetési Bt. részére, amelyért a vállalkozó bérleti díjat fizet, külön megállapodás alapján. A beszerzésre legfeljebb nettó ,- Ft + Áfa fordítható. A Képviselő-testület a szükséges forrást a évi költségvetésében a fejlesztési céltartalék terhére biztosítja. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert a bérleti szerződés aláírásával. Lengyel László műszaki ügyintéző A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya február 15-én a Váradi Étkeztetési Bt. vezetője részére megküldésre került. A beszerzés érdekében az előkészítő munkálatok folynak. 28/2010.(I.28.) Kt.hat. ALAPÍTÓ OKIRAT A költségvetési szervek jogállásáról és gazdálkodásáról szóló évi CV. törvény felhatalmazása alapján Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a határozatlan időre alapított Általános Művelődési Központ költségvetési szervének 210/2009.(V.28.) Kt. számú határozattal elfogadott alapító okiratát módosította. Felelős: - Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy-egy példánya február 15-én megküldésre került Bálint Józsefné Ecsegfalva Község polgármestere, Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója, Diósné Ambrus Erzsébet, Somogyi Erzsébet intézményegység vezető, valamint Erdeiné Mucsi Márta intézményegység vezető részére. 29/2010.(I.28.) Kt.hat. ALAPÍTÓ OKIRAT A helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. tv. 9. (4), az államháztartásról szóló évi XXXVIII. tv. 87. (1), 88. (3) és 96. (1-2), a költségvetési

11 11 szervek jogállásáról és gazdálkodásáról szóló évi CV. törvény a, a, a közoktatásról szóló évi LXXIX. tv. 37. (5), 90. (1), 102. (2) a./, valamint az államháztartás működési rendjéről szóló 292/2009. (XII.19.) Korm.r. 10., 12., 14., 15. alapján Dévaványa Városi Önkormányzat Képviselőtestülete határozatlan időre alapított intézményének alapító okiratát a korábbi módosításokkal egységes szerkezetben fogadta el. Felelős: - Határidő: - A képviselő-testület által elfogadott alapító okirat egy-egy példánya február 15-én megküldésre került Bálint Józsefné Ecsegfalva Község polgármestere, Baloghné Berényi Erzsébet az ÁMK igazgatója, Diósné Ambrus Erzsébet, Somogyi Erzsébet intézményegység vezető, valamint Erdeiné Mucsi Márta intézményegység vezető részére. 31/2010.(I. 28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dévaványa, Hajós u. 22. sz. alatt bérbe adott ingatlan vonatkozásában a DÉSZOF Kft. képviseletében Novák Imre ügyvezető által benyújtott kérelmére az alábbi döntést hozta: A bérleti szerződést a bérlővel nem bontja fel, a helyiség bérleti díját a megváltozott körülményekre való tekintettel 30,- Ft+ÁFA/m 2 /hó állapítja meg. A bérbeadó és a bérbevevő kölcsönösen megállapodnak abban, hogy a bérlemény raktározási funkciót tölt be, és ha a piaci alapú foglalkoztatás elindul, (legkésőbb december 31-ig) akkor a bérleti díj mértéke visszatér az eredeti mértékre. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelősök: Pap Tibor polgármester Feke László műszaki irodavezető Szűcs Imréné pénzügyi főelőadó Határidő: február 1. A képviselő-testület döntése értelmében február 1-i időponttal a bérleti szerződés módosítása elkészült és aláírásra került. 33/2010.(I. 28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a 4231-es jelű Gyomaendrőd-Dévaványa állami kezelésű közút és a hozzákapcsolódó a

12 12 Gyomaendrődi Ipari Parkhoz és a MÁV állomás teherpályaudvari részéhez vezető állami kezelésű utak fejlesztése érdekében Gyomaendrőd Város Önkormányzatával együttműködve %-os költségviselés mellett a FATIMEX Technologies Kft. (1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja sz.) szakértői céget megbízza a KÖZOP kiemelt projektté nyilvánítás kezdeményezéséhez szükséges dokumentációk elkészítésével. A FATIMEX Technologies Kft. ajánlatát ,- Ft + áfa szolgáltatási díjért elfogadja, amelyből Dévaványa Város Önkormányzatát ,- Ft + Áfa összeg terheli. A képviselő-testület a szükséges forrást a évi költségvetésében a szolgáltatási előirányzat terhére biztosítja. Az elkészült dokumentációk kölcsönös egyeztetése és elfogadása után Gyomaendrőd Várossal közösen fordul a KÖZOP kiemelt projektek zsűrijéhez kérve, hogy kerüljön a Közlekedés Operatív Program keretében kiemelt projekt javaslatok közzé a projektet, annak érdekében, hogy az a további előkészítéshez forrást kapjon. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Gyomaendrőd Város Önkormányzatának képviseletében Várfi András polgármester úr írásban értesített arról, hogy Gyomaendrőd az ügyben együtt kíván Dévaványával működni a határozatban megfogalmazottak szerint. A képviselő-testület döntése értelmében a FATIMEX Technologies Kft-vel a megbízási szerződés február 1-én aláírásra került. Önkormányzataink között együttműködési megállapodás kerül megkötésre a feladatok meghatározása és a lebonyolítás érdekében. 34/2010.(I. 28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Gyomaendrődi Liget Fürdő Szolgáltató Kft-vel nem kíván együttműködési megállapodást kötni és a település lakóinak a Gyomaendrődi Liget Fürdő használatának igénybevételéhez támogatást nem nyújt. A lakosok fürdő szolgáltatás iránti igényének kielégítését a Dévaványai Strandfürdő és Gyógyászat intézmény keretében biztosítja. A képviselő-testület megbízta a szervezési irodát, hogy a Gyomaendrődi Liget Fürdő Szolgáltató Kft-t a testület döntéséről értesítse. Felelős: Balogh Csilla jegyző Határidő: február 15.

13 13 A képviselő-testület határozata a Gyomaendrődi Liget Fürdő Szolgáltató Kft. részére február 15-én megküldésre került. A határozat átvételét igazolja a hivatalhoz visszaérkezett tértivevény. 37/2010.(I. 28.) Kt.hat. Déaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy igénybe veszi a Localinfo Információ Szolgáltató Kft. (1106 Budapest, Gyakorló u. 19.) szolgáltatását, amely szerint elkészíti Dévaványa Város Önkormányzatának a közadatokról szóló weboldalát. - Design, honlap szerkezet, menü struktúra, interaktív modulok, információszabadság modul, valamint on-line karbantartó felület biztosítása, első adatfeltöltés: ,- Ft + áfa. - Fenntartási díjak: 5.000,- Ft + áfa/hó. A képviselő-testület a szükséges forrást az önkormányzat évi költségvetésének kommunikációs szolgáltatási kiadások előirányzatának terhére biztosítja. A képviselő-testület megbízza a polgármestert Localinfo Információ Szolgáltató Kftvel a vállalkozói szerződés aláírásával. A Localinfo Információ Szolgáltató Kft. részére az általam aláírt vállalkozói szerződés február 3-án ajánlott levélként postázásra került. A jelentés készítéséig a Kft. részéről az aláírt szerződés nem érkezett vissza. 40/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő Dévaványa, Árpád u. 410 hrsz. alatti autóbuszváró épület üzemeltetését saját szervezetén belül kívánja üzemeltetni. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Feke László műszaki irodavezető Határidő: értelem szerint A közfoglalkoztatás keretében alkalmazott dolgozók közül kijelölt négy személy előre meghatározott munkaidő beosztással a programirányító, illetve a munkavezetők felügyelete mellett végzi a létesítmény üzemeltetését.

14 14 42/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Ecsegfalva Község Önkormányzat Képviselő-testületével társulási megállapodást köt határozatlan időre az Általános Művelődési Központ közös intézményként történő fenntartására vonatkozóan. A Képviselő-testület megbízta a polgármestert a Társulási Megállapodás aláírásával. A Képviselő-testület megbízta a jegyzőt, hogy a társulási megállapodást, aláírást követően a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatal Békés Megyei Kirendeltsége részére küldje meg. Balogh Csilla jegyző Határidő: 15 napon belül Melléklet: 1 db Társulási Megállapodás A Társulási Megállapodás február 5-én aláírásra került, ugyanezen a napon a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatal Békés Megyei Kirendeltsége, a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulás valamint Baloghné Berényi Erzsébet ÁMK igazgató részére megküldésre került. 43/2010.(I.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy hozzájárulását adta ahhoz, hogy a Magyar Horizont Energia Kft. (1126 Budapest, Nagy Jenő u. 12. VI. em.), mint jogosult javára az önkormányzat tulajdonát képező 4606 helyrajzi számú ingatlanon 84 m 2 biztonsági övezetű, 4632 helyrajzi számú ingatlanon 1341 m 2 biztonsági övezetű, 4724 helyrajzi számú ingatlanon 73 m 2 biztonsági övezetű, 4815 helyrajzi számú ingatlanon 64 m 2 biztonsági övezetű, 4846 helyrajzi számú ingatlanon 10 m 2 biztonsági övezetű, 4863 helyrajzi számú ingatlanon 62 m 2 biztonsági övezetű, 4875 helyrajzi számú ingatlanon 190 m 2 biztonsági övezetű, 0751 helyrajzi számú ingatlanon 245 m 2 biztonsági övezetű, 0767/4 helyrajzi számú ingatlanon 475 m 2 biztonsági övezetű, 0770/7 helyrajzi számú ingatlanon 1 ha 6961 m 2 biztonsági övezetű, 0782/2 helyrajzi számú ingatlanon 448 m 2 biztonsági övezetű, 0832/1 helyrajzi számú ingatlanon 158 m 2 biztonsági övezetű, 0845/5 helyrajzi számú ingatlanon 205 m 2 biztonsági övezetű, 0848/1 helyrajzi számú ingatlanon 179 m 2 biztonsági övezetű bányaszolgalmi jogot alapítsanak.

15 15 Elfogadja továbbá a Magyar Horizont Kft. által felajánlott egyszeri kártalanítási összegeket, melyek a 4606 helyrajzi számú ingatlan 84 m 2 biztonsági övezetére 8.400,- Ft, 4632 helyrajzi számú ingatlan 1341 m 2 biztonsági övezetére ,- Ft, 4724 helyrajzi számú ingatlan 73 m 2 biztonsági övezetére 7.300,- Ft, 4815 helyrajzi számú ingatlan 64 m 2 biztonsági övezetére 6.400,- Ft, 4846 helyrajzi számú ingatlan 10 m 2 biztonsági övezetére 1.000,- Ft, 4863 helyrajzi számú ingatlan 62 m 2 biztonsági övezetére 6.200,- Ft, 4875 helyrajzi számú ingatlan 190 m 2 biztonsági övezetére ,- Ft, 0751 helyrajzi számú ingatlan 245 m 2 biztonsági övezetére ,- Ft, 0767/4 helyrajzi számú ingatlan 475 m 2 biztonsági övezetére ,- Ft, 0770/7 helyrajzi számú ingatlan 1 ha 6961 m 2 biztonsági övezetére ,- Ft, 0782/2 helyrajzi számú ingatlan 448 m 2 biztonsági övezetére ,- Ft, 0832/1 helyrajzi számú ingatlan 158 m 2 biztonsági övezetére 7.900,- Ft, 0845/5 helyrajzi számú ingatlan 205 m 2 biztonsági övezetére ,- Ft, 0848/1 helyrajzi számú ingatlan 179 m 2 biztonsági övezetére 8.950,- Ft. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a szolgalmi kártalanításra vonatkozó Megállapodás és Jegyzőkönyv aláírásával. Felelős: Határidő: Pap Tibor polgármester folyamatos A Magyar Horizont Energia Kft-vel a megállapodás és a jegyzőkönyv aláírásra került. A kártalanításra vonatkozó számlát a gazdálkodási iroda ,- Ft-ról kiállította, amelynek fizetési határideje március /2010.(I. 28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Bereczki Erzsébet 5510 Dévaványa, Körösladányi u. 9 sz. alatti lakost jelöli ki a Dévaványa, Ladányi M. u. 1. szám alatt lévő szociális bérlakás bérlőjének február 1-től január 31-ig terjedő időszakra. A képviselő-testület megbízza a gazdálkodási irodát a lakásbérleti szerződés megkötésével. Felelős: Zsila Ferencné igazgatási főmunkatárs Szűcs Imréné pénzügyi főelőadó Határidő: értelem szerint

16 16 Bereczki Erzsébet 5510 Dévaványa, Körösladányi u. 9 sz. alatti lakossal a lakásbérleti szerződés megkötésre került, a lakás február 1-i időponttal részére ki lett utalva, január 31-ig terjedő időszakra. 47/2010.(I. 28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Ungi Ferenc (született: Gyomaendrőd, anyja neve: Ács Éva) 5510 Dévaványa, Szérűskert u. 27. szám alatti lakos és Magda Annamária (Szeghalom, anyja neve: Kisari Julianna) 5510 Dévaványa, Sirály u. 33. szám alatti lakos a Dévaványa, Ladányi Mihály u. 1. szám alatt lévő önkormányzati bérlakásra vonatkozó pályázatát elutasította. A Képviselő-testület megbízza a hivatal igazgatási irodáját, hogy a testület döntéséről a pályázót tájékoztassa. Felelős: Zsila Ferencné igazgatási főmunkatárs Határidő: értelem szerint A képviselő-testület döntéséről Ungi Ferenc 5510 Dévaványa, Szérűskert u. 27. szám alatti lakos és Magda Annamária 5510 Dévaványa, Sirály u. 33. szám alatti lakos értesítve lett. A kérelmezők lakás gondjának megoldására az Árpád u. 41. sz. alatt lévő szolgálati lakás átmeneti jelleggel ki lett utalva január 16-tól június 30-ig. Igényüket a Ladányi Mihály úton lévő szociális bérlakásra továbbra is fenntartják. 48/2010.(I. 28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a földügyben érintett Murányi Norbert Dévaványa, Sirály u. 15. sz. alatti lakossal és jogi képviselőjével peren kívüli egyeztetést kíván folytatni, valamint Dr. Kiss László és Társai Dévaványa, Zrínyi u. 83. sz. alatti lakos és jogi képviselőjükkel. Az egyeztetést a 460/2009.(XI.3.) képviselő-testületi határozattal érvénytelenné nyilvánított árverésen szereplő 0770/7, 0942/3, 0947 hrsz-ú ingatlanok haszonbérleti ügyében érintett összes fél bevonásával kell meg tartani. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy Dr. Kulcsár László ügyvéd bevonásával a határozatban foglaltak szerint járjon el.

17 17 A Polgármesteri Hivatal 8. sz. tanácskozótermében február 9-én peren kívüli egyeztetésre került sor. Az egyeztetésen jelen volt Pap Tibor polgármester, Balogh Csilla jegyző, Szűcs Lajos mezőgazdasági ügyintéző, Dr. Kulcsár László ügyvéd, Dr. Nagy Tibor ügyvéd, Murányi Norbert, Dr. Kiss László, Séllei Gábor és Stranszki Lajos. Az egyeztetésen az érintettek részéről az álláspontok tisztázásra kerültek. Mivel egy területnek nem lehet két földhasználója (bérlője) egyidejűleg, ezért kértük az érintetteket egymás között jussanak kompromisszumra, melyet jelezzenek önkormányzatunk felé. Amennyiben az önkormányzat vagyonhasznosítási rendeletének termőföld bérbe adásra vonatkozó szabályai érvényre juttatása figyelembe vételével részünkről is elfogadható egyezségre tesznek javaslatot és ezzel végérvényesen lezárhatóvá válik az ügy, későbbi igények nem merülhetnek fel, akkor szó lehet a peren kívüli egyezségről. Eddig az érintettek részéről javaslat még nem érkezett. Kérem a jelentésem elfogadását. Dévaványa, február 17. Pap Tibor polgármester

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 82/2010.(III.18.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Dévaványa Strandfürdő Porta és

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 108/2014.(IV.16.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Dévaványa, Sport u. 5. szám alatti

Részletesebben

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 1/2011.(I.14.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. január 14-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint

Részletesebben

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat.

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat. 9/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. január 26-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a közszolgáltatás helyzetéről a vezetékes

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 464/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Az orvosi ügyelet ellátásának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Szarka Andrea igazgatási irodavezető, Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető I-1/4-26/2013. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén a Városháza 18-as sz. helyiségében. Jelen vannak:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK. Kondoros Nagyközségi Önkormányzat. Képviselő-testület február 2. napján tartandó rendkívüli üléséhez

ELŐTERJESZTÉSEK. Kondoros Nagyközségi Önkormányzat. Képviselő-testület február 2. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉSEK Kondoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület 2012. február 2. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2012. február 2-i ülésére 1. napirendi pont

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 11/2008.(I.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL. Alapító okirat

DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL. Alapító okirat - 1 - DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL Alapító okirat Dunasziget Község Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 38. (1) bekezdése, az

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

PALOTÁSI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA. 43/2012.(IV.26.) határozattal. egységes szerkezetbe foglalt A L A P Í T Ó OKIRATA

PALOTÁSI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA. 43/2012.(IV.26.) határozattal. egységes szerkezetbe foglalt A L A P Í T Ó OKIRATA PALOTÁSI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA 43/2012.(IV.26.) határozattal egységes szerkezetbe foglalt A L A P Í T Ó OKIRATA Kihirdetési záradék: A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat 2012. május

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz. I-1/9-15/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 4-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés a 2012. február 23-án tartandó Képviselő-testületi ülésre Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 30/2012. (I.26.) Kt. határozatával úgy döntött, hogy

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Határozat 2/2014.(I.23.) Kt.hat. Dévaványa Képviselő-testülete

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Pályázat benyújtása műfüves

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2011. 11. 24. -i testületi ülésről: 324/2011.(XI.24.) számú határozat a napirendre tett javaslatot elfogadja. 325/2011.(XI.24.) számú határozat

Részletesebben

Előterjesztés a szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Dévaványa Város Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani az önkormányzati miniszter 19/2009.

Részletesebben

Alapító okirat. Alaptevékenysége: 852010 Alapfokú oktatás

Alapító okirat. Alaptevékenysége: 852010 Alapfokú oktatás Alapító okirat Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 10. (1) bekezdés g) pontja, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 8. -a,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére 219/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-ei ülésére Tárgy: A Pétfürdőn az Ifjúság utca út és közvilágításának kiépítése, Berhidai

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

DUNAVARSÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ERKEL FERENC ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ALAPÍTÓ OKIRAT

DUNAVARSÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ERKEL FERENC ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ALAPÍTÓ OKIRAT DUNAVARSÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ERKEL FERENC ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ALAPÍTÓ OKIRAT Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, mint a Dunavarsány Város Önkormányzat Erkel Ferenc

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete november 10-i soron kívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete november 10-i soron kívüli ülésének jegyzőkönyvéből 105/2016. (XI. 10.) önkormányzati testületi határozat, mint a tárgyi ingatlanok tulajdonosa a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. -a, valamint az önkormányzat vagyonáról,

Részletesebben

./2013. (II. 14.) sz. NORMATÍV Kth. Kerekegyházi Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosítása: Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatallá

./2013. (II. 14.) sz. NORMATÍV Kth. Kerekegyházi Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosítása: Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatallá ./2013. (II. 14.) sz. NORMATÍV Kth. Kerekegyházi Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosítása: Kerekegyházi Közös Önkormányzati Hivatallá Normatív Határozat 1./ Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből könyvből 1/2013. (I. 17.) számú Kt. határozat a közétkeztetési szolgáltató kiválasztása a pályázatra érkezett ajánlatok alapján 1) Bogyiszló Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megismerte az általa,

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. január 28-án (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 1/2014. (I.29.)

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozta meg alábbi határozatát. 84/2012. (VI.

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. évi határozatai

Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. évi határozatai Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. évi határozatai Testületi ülés időpontja, jellege Határozat száma: Határozat tárgya: 01. 27. rendkívüli, nyilvános, együttes 1/2011. (I. 27.) Napirend

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, június 25-i ülésére. Az előterjesztést készítette: oktatási referens

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, június 25-i ülésére. Az előterjesztést készítette: oktatási referens ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. június 25-i ülésére Tárgy:Fejlesztő pedagógus alkalmazása Az előterjesztést készítette: Hum József oktatási referens Előterjesztő: dr. Kelemen

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 45/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő alapító okirata az alábbiak szerint módosuljon:

az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő alapító okirata az alábbiak szerint módosuljon: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Oktatási és Közművelődési Főosztály Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Budapest,, 20(19 UK

Részletesebben

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörök gyakorlásáról a képviselő-testület

Részletesebben

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T B E S Z Á M O L Ó Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2016. december 15. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Cződör Krisztián

Részletesebben

Nagy Szilárd polgármester

Nagy Szilárd polgármester KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL Előterjesztés A Képviselő-testület 2015. január 5-i ülésére A Napsugár Művészeti Óvoda alapító okiratának módosításáról Tisztelt Képviselő-testület! Legutóbb 2014. novemberében

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 15-én tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 15-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: KEOP-2015-5.7.0. Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. június 25-én tartandó ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Tájékoztatom a Képviselő-testületet, hogy az önkormányzat tulajdonát képező kül-és beli, illetve gyepművelési

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a a Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc és Hugyag Közoktatási Intézményi Társulás által fenntartott intézmények 2009. évi költségvetésének módosításával való egyetértéséről

Részletesebben

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i ülésére

Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i ülésére Előterjesztés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. február 28-i ülésére Tárgy: Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala alapító okiratának módosítása Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! 8. NAPIREND: Ügyiratszám: 1 /461-25/ 2011 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2011. szeptember 16 i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: Tapolcai Egységes Pedagógiai

Részletesebben

Ramocsaháza/Nyíribrony/Nyírkércs Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2012. (XII.) H a t á r o z a t a

Ramocsaháza/Nyíribrony/Nyírkércs Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2012. (XII.) H a t á r o z a t a Ramocsaháza/Nyíribrony/Nyírkércs Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2012. (XII.) H a t á r o z a t a A Ramocsaházi Közös Önkormányzati Hivatal alapító okiratáról A Képviselő-testület: 1. A Ramocsaházi

Részletesebben

Előterjesztés a január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. január 29-én tartandó Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! A Ványa Cipő Bt. ügyvezetője Hunya István és a Földesi és Társa Bt. ügyvezetője Földesi Zoltán vételi

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2011. (III. 29.) KT.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2009. január 7-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Balogh Tibor Bodnár János Cseh Béla Dargó

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

K i v o n a t. Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 18-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 18-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 18/2014. K i v o n a t Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 18-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 149/2014.

Részletesebben

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minőségirányítási Eljárás 1. melléklet ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 13-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete Kihagyva a kihagyandókat! K I V O N A T Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből 225/2009.

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Önkormányzati bérlakásra vonatkozó kérelmét 7 pályázó nyújtotta be.

ELŐTERJESZTÉS. Önkormányzati bérlakásra vonatkozó kérelmét 7 pályázó nyújtotta be. ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 9-én tartandó rendkívüli ülésére Ladányi Mihály utca 3. szám alatti szociális bérlakás bérlőkijelölésére vonatkozóan. Ladányi

Részletesebben

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 260/2010. (VIII. 18.) számú Képviselő-testületi Határozattal megválasztott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 397/2010.(IX.30.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Jelentés. Felelős: Pap Tibor polgármester Feke László műszaki irodavezető Határidő: folyamatos, február 9. a projekt befejezésére

Jelentés. Felelős: Pap Tibor polgármester Feke László műszaki irodavezető Határidő: folyamatos, február 9. a projekt befejezésére Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 011. november 4-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 170/011.(IV.8.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2015. (II.16.) KT. sz.

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T 124/2018.(VIII.09.) KT 1./ Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete György Márta Ilona óvodavezető (magasabb vezető) megbízását az óvodavezető lemondása miatt 2018. szeptember 30. napjával visszavonja.

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok 40/2017. (IV.27.) képviselő-testületi határozat előterjesztésben foglaltakat megtárgyalta,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja.

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 27. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Csanádpalota

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

Nagykálló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 217/2009. (V.07.) KT. H A T Á R O Z A T A

Nagykálló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 217/2009. (V.07.) KT. H A T Á R O Z A T A Nagykálló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 217/2009. (V.07.) KT. H A T Á R O Z A T A Nagykálló Város Polgármesteri Hivatal alapító okiratának elfogadása tárgyában (a 331/2009. (VII.10.) KT, 405/2009.(VIII.25.)

Részletesebben

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok 14/2013. (II. 14.) számú képviselő-testületi határozat a polgármester beszámolójáról Fácánkert

Részletesebben

Kiss Csaba polgármester

Kiss Csaba polgármester JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. május 28-án 16.00 órakor a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott soron következő nyílt testületi üléséről. Jelen

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 127/2012. (IV.5.) Tata Kt. határozata az április 4-i rendkívüli testületi ülésen tárgyalandó

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 83/2009. (V. 26.) Kt. határozat egyetért azzal, hogy a 2009. május 26.-ai nyilvános ülés egyebek napirendi pontját az alábbi napirendi pontokkal egészítse ki: A 3. napirendi

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. november 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Többsincs Óvoda és Bölcsöde Alapító Okiratának módosítása. Tura Város Önkormányzatának

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola, és Kollégium Alapító okirata (a módosításokkal egységes szerkezetben)

Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola, és Kollégium Alapító okirata (a módosításokkal egységes szerkezetben) 56/2010.(II. 12.) csornai kt.h. 2. számú melléklete Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola, és Kollégium Alapító okirata (a módosításokkal egységes szerkezetben) Csorna Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5510 Dévaványa, Hősök tere 1. Tel: 66/483-100 E-mail: onkormanyzat@devavanya.hu DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. évi MUNKATERVE

Részletesebben

15/2016. (02.16.) Kt. határozat

15/2016. (02.16.) Kt. határozat 15/2016. (02.16.) Kt. határozat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gazdaságfejlesztési tervről, valamint a Forrástérképről szóló beszámolót elfogadja. 16/2016. (02.16.) Kt. határozat

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete szeptember 8-án 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete szeptember 8-án 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. szeptember 8-án 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat a Többsincs Óvoda és Bölcsőde Alapító Okiratának módosítására

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben