J e g y z ő k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v"

Átírás

1 J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának február 12-én tartott rendes üléséről. Jelen vannak: Dr. Pintér Ferenc Dr. Szőke Péter Bartáné Tóth Mária Dr. Szabó Imre Dr. Dobozy Levente Dr. Zámbó Géza Szabó Sándor Dr. Mózes Ervin Dr. Herédi Edit Dr. Gál Andrea Zeleiné Dr. Vanger Márta Dr. Szabó Pálné Dr. Börcsök Judit Dr. Fehér Dóra Szabó Zoltánné dr. Dr. Kopasz Vanda Dobóné Dr. Molnár Terézia Novkov Veszelnika Pappné Zánthó Rita Szabóné Fehér Éva Szojka Emese Dr. Marschalekné Dr. Wágner Angelika Dr. Sáringer Lívia Dr. Kis Zoltán Miskoczi Ferenc Dr. Földesi Andrási Herczeg Tamás a Bizottság elnöke a Bizottság alelnöke a Bizottság tagja a Bizottság tagja a Bizottság tagja a Bizottság tagja Kabinetvezető Jegyző Aljegyző a Jegyzői Iroda irodavezetője a Jegyzői Iroda irodavezető helyettese a Jegyzői Iroda irodavezető helyettese a Jegyzői Iroda Jogi Osztály vezetője a Jegyzői Iroda munkatársa a Jegyzői Iroda munkatársa a Jegyzői Iroda munkatársa a Közgazdasági Iroda irodavezetője Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda irodavezetője Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Főépítész Fejlesztési Iroda munkatársa Általános Igazgatási Iroda csoportvezetője a Városüzemeltetési Iroda munkatársa a Városüzemeltetési Iroda munkatársa a Fejlesztési Iroda csoportvezetője Személyzeti Osztály csoportvezetője a Reök Palota igazgatója Dr. Pintér Ferenc: Köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a Bizottság 5 fővel határozatképes és az ülést megnyitja. Elmondja, hogy kiegészítés érkezett a 8-as és a 9-es számú napirendi ponthoz, valamint sürgősségi indítványként érkezett a Szavazatszámláló bizottságok kiegészítése tárgyú előterjesztés. Megkérdezi a Bizottság tagjait, hogy van-e valakinek egyéb javaslata? Megállapítja, hogy nincs és a fentieket figyelembe véve szavazásra bocsátja a Bizottság február 12-i rendes ülésének napirendjét. A Bizottság 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint hagyja jóvá a február 12-i rendes ülésének napirendjét és az alábbi határozatot hozza:

2 /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. a február 12-én tartott rendes ülésének a napirendjét az alábbiak szerint állapította meg: Nyilvános ülés: 1. A szociális ellátásokról és gyermekvédelmi támogatásokról szóló 2/2006. (II. 11.) Kgy. rendelet módosítása 2. Egyes speciális oktatási ágazati szabályozásokról szóló rendelet megalkotása 3. A évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosítása 4. Szeged-Kiskundorozsma Ipari Park: Szeged - Budapesti vasútvonal Nyugati elkerülő út (Kiskundorozsmai csomóponttól északra lévő szakasz) Réti utcai lakótelkek meghosszabbított vonala az M43-as gyorsforgalmi út által határolt terület építési szabályzata és szabályozási terve, valamint szerkezeti terv módosítása 5. Az önkormányzat vagyona feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 25/2003. (VI. 27.) Kgy. rendelet módosítása 6. Az önkormányzat tulajdonában álló önkormányzati lakások bérletéről, a lakbérek mértékéről és a lakbértámogatásról szóló 45/2006. (XII. 13.) Kgy. rendelet módosítása 7. Az önkormányzat évi költségvetése 8. Az 58/2006. (XII. 14.) Kgy. rendelet módosítása 9. Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 9/2007. (II. 23.) Kgy. rendelet módosítása 10. A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről szóló 28/2002. (VI. 14.) Kgy. rendelet módosítása 11. A lakóépületek felújításának állami támogatásához kapcsolódó önkormányzati támogatásról szóló 28/2003. (VIII. 25.) Kgy. rendelet módosítása 12. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései 13. Az M43-as autópálya kialakításához szükséges önkormányzati tulajdonú ingatlanok forgalomképesség szerinti besorolásának megváltoztatása 14. Pályázatok közgyűlési döntést igénylő kérdései

3 évi SZÉSZ karbantartás tervezési programjának kiegészítése 16. Alapító okiratok módosítása 17. Kossuth Zsuzsanna Gimnázium, Egészségügyi és Könnyűipari Szakképző Iskola és a Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Főiskolai Kar közötti együttműködési megállapodás jóváhagyása 18. Együttműködési megállapodás a Csongrád Megyei Levéltárral 19. Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek évi teljesítménykövetelményei alapjait jelentő kiemelt célok meghatározása 20. Ellátási szerződés a Szegeden működő, szociális szolgáltatásokat biztosító nem állami fenntartókkal Zárt ülés: 21. Közszolgáltatási szerződések módosítása (Tisza Volán Zrt.) 22. Közszolgáltatási szerződések módosítása (Szegedi Közlekedési Kft.) 23. Címzetes főjegyzői cím adományozásának kezdeményezése 24. Önkormányzati hatósági ügyekkel kapcsolatos fellebbezések elbírálása 25. Közterület-használattal kapcsolatos fellebbezések elbírálása Egyebek: 26. Szeged város nevének és címerének használatára vonatkozó kérelem 27. Szeged város nevének használatára vonatkozó kérelem 28. A Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Kft. ügyvezetői hatáskört meghaladó szerződései 29. Szavazatszámláló bizottságok kiegészítése Aljegyző és a Jegyzői Iroda. 1. napirendi pont: A szociális ellátásokról és gyermekvédelmi támogatásról szóló 2/2006. (II. 14.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda irodavezetőjét, hogy van-e kiegészítése?

4 4 Novkov Veszelinka: Jelzi, nincs kiegészítése. előterjesztés mellékletét képező rendelet tervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Solymos László Várospolitikai Alpolgármester által előterjesztett 13047/2008. ikt. számú A szociális ellátásokról és a gyermekvédelmi támogatásról szóló 2/2006. (II. 14.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet. Aljegyző, a Kabinet és a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 2. napirendi pont: Egyes speciális oktatási ágazati szabályozásokról szóló rendelet megalkotása Dr. Pintér Ferenc: Kérdése, hogy ez egy teljesen új rendelet? Dr. Gál Andrea: Elmondja, hogy a rendelet 11. -a miatt került sor a rendelet megalkotására, amiatt, mert a korábbi cím nem volt kiegészíthető ezekkel az új szabályokkal, csak térítési díjról szólt. Dr. Pintér Ferenc: Gyakorlatilag egy régi rendelet lett kiegészítve az 11. -szal. Megkérdezi a Bizottság tagjait, hogy van-e valakinek kérdése, észrevétele? Megállapítja, hogy nincs és szavazásra bocsátja az előterjesztés mellékletét előterjesztés mellékletét képező rendelet-tervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Solymos László Várospolitikai Alpolgármester által előterjesztett 16553/2008. ikt. számú Egyes speciális oktatási ágazati szabályozásokról szóló rendelet megalkotása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet.

5 5 Aljegyző, a Kabinet és a Oktatási, Kulturális és Sportiroda. 3. napirendi pont: A évi önkormányzati költségvetés 6. számú módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Közgazdasági Iroda irodavezetőjét, hogy van-e kiegészítése? Dobóné Dr. Molnár Terézia: Jelzi, nincs kiegészítése. előterjesztés mellékletét képező rendelet-tervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett 16463/2008. ikt. számú A évi önkormányzati költségvetés 6. számú módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: A Bizottság elfogadásra javasolja az előterjesztés mellékletét Aljegyző, a Kabinet és a Közgazdasági Iroda. 4. napirendi pont: Szeged-Kiskundorozsma Ipari Park: Szeged - Budapesti vasútvonal Nyugati elkerülő út (Kiskundorozsmai csomóponttól északra lévő szakasz) Réti utcai lakótelkek meghosszabbított vonala az M43-as gyorsforgalmi út által határolt terület építési szabályzata és szabályozási terve, valamint szerkezeti terv módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Főépítész Asszonyt, hogy van-e kiegészítése? Szabóné Fehér Éva: Jelzi, nincs kiegészítése. Dr. Pintér Ferenc: Kérdése, hogy ha a városból kifelé haladnak, akkor ez a terület az E 5-ös út jobb oldala? Szabóné Fehér Éva: Nem, ez a bal oldali terület.

6 6 előterjesztés mellékletét Szavazásra bocsátja az előterjesztés mellékletét képző határozati javaslatokat. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Nagy Sándor Városfejlesztési Alpolgármester által előterjesztett /2008. ikt. számú Szeged-Kiskundorozsma Ipari Park: Szeged-Budapesti vasútvonal Nyugati elkerülő út (Kiskundorozsmai csomóponttól északra lévő szakasz) Réti utcai lakótelek meghosszabbított vonala az M43-ig M43-as gyorsforgalmi út által határolt terület építési szabályzata és szabályozási terve, valamint szerkezeti terv módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet és a határozati javaslatokat. Aljegyző, a Kabinet és a Fejlesztési Iroda. 5. napirendi pont: Az önkormányzat vagyona feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 25/2003. (VI. 27.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Városüzemeltetési Iroda munkatársát, hogy van-e kiegészítése? Dr. Kis Zoltán: Ismerteti az előterjesztést. előterjesztés mellékletét képező rendelet-tervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett 15376/2008. ikt. számú Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyona feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 25/2003. (VI. 27.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet.

7 7 Aljegyző, a Kabinet és a Városüzemeltetési Iroda. 6. napirendi pont: Az önkormányzat tulajdonában álló önkormányzati lakások bérletéről, a lakbérek mértékéről és a lakbértámogatásról szóló 45/2006. (XII. 13.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Városüzemeltetési Iroda munkatársát, hogy van-e kiegészítése? Dr. Kis Zoltán: Jelzi, nincs kiegészítése. előterjesztés mellékletét Szavazásra bocsátja az előterjesztés mellékletét képző határozati javaslatot és az ahhoz csatolt megállapodás tervezetet. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és az ahhoz csatolt megállapodás tervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett 19289/2008. ikt. számú Az önkormányzat tulajdonában álló önkormányzati lakások bérletéről, a lakbérek mértékéről és a lakbértámogatásról szóló 45/2006. (XII. 12.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet, határozati javaslatot és az ahhoz csatolt megállapodás tervezetet. Aljegyző, a Kabinet és a Városüzemeltetési Iroda. 7. napirendi pont: Az önkormányzat évi költségvetése Dr. Pintér Ferenc: Elmondja, hogy a Pénzügyi Bizottság már megtárgyalta az előterjesztést és a Közgyűlésnek elfogadásra javasolta. Megkérdezi az előterjesztést készítő Közgazdasági Iroda irodavezetőjét, hogy van-e kiegészítése? Dobóné Dr. Molnár Terézia: Jelzi, nincs kiegészítése.

8 8 előterjesztés mellékletét Szavazásra bocsátja az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat. A Bizottság 5 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra javasolja az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett 17037/2008. ikt. számú Az Önkormányzat évi költségvetése tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet és a határozati javaslatokat. Aljegyző, a Kabinet és a Közgazdasági Iroda. (Dr. Szabó Imre megérkezett, Dr. Dobozy Levente távozik a Bizottság 5 fővel határozatképes.) 8. napirendi pont: A szociális és gyermekvédelmi ellátásokról, azok igénybevételéről, valamint a fizetendő intézményi térítési díjakról szóló 58/2006. (XII. 14.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda irodavezetőjét, hogy van-e kiegészítése? Novkov Veszlinka: Ismerteti az előterjesztést. előterjesztés mellékletét képező rendelet tervezetet. Szavazásra bocsátja az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Solymos László Várospolitikai Alpolgármester által előterjesztett 01/5224-5/2008. ikt. számú A Szociális és gyermekvédelmi ellátásokról, azok igénybevételéről,

9 9 valamint a fizetendő intézményi térítési díjakról szóló 58/2006. (XII. 14.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet és határozati javaslatot. Aljegyző, a Kabinet és a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 9. napirendi pont: Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 9/2007. (II. 23.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Közgazdasági Iroda irodavezetőjét, hogy van-e kiegészítése? Dobóné Dr. Molnár Terézia: Jelzi, nincs kiegészítése. előterjesztés mellékletét képező rendelet-tervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett 19113/2008. ikt. számú Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló rendelet-tervezet tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet. Aljegyző, a Kabinet és a Közgazdasági Iroda. 10. napirendi pont: A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről szóló 28/2002. (VI. 14.) Kgy. rendelet módosítása előterjesztés mellékletét képező rendelet-tervezetet és az alábbi határozatot hozza:

10 /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett 16023/2008. ikt. számú A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről szól 28/2002. (VI. 14.) Kgy. rendelet tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezetet. Aljegyző, a Kabinet és a Személyzeti Osztály. 11. napirendi pont: A lakóépületek felújításának állami támogatásához kapcsolódó önkormányzati támogatásról szól 28/2003. (VIII. 25.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Fejlesztési Iroda munkatársát, hogy van-e kiegészítése? Miskolczi Ferenc: Ismerteti az előterjesztést. Dr. Pintér Ferenc: Kérdése, hogy kell-e továbbra is műszaki ellenőr? Miskolczi Ferenc: A műszaki ellenőrt továbbra is a társasház alkalmazza és továbbra is kötelező. Elmondja, hogy változott a közreműködő szervezet a Magyar Lakás-Innovációs Kht.-t megszüntették és az Építésügyi Minőségellenőrzési Innovációs Kht-hoz került át ez a tevékenység. Ez egyben azt is jelenti, hogy a műszaki tartalom ellenőrzése az ottani szakembereknek a képzettsége miatt szigorodott. előterjesztés mellékletét képező rendelet tervezetet. Szavazásra bocsátja az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és a mellékleteket. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és a mellékleteket az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Solymos László Várospolitikai Alpolgármester által előterjesztett 19440/2008. ikt. számú A lakóépületek felújításának állami támogatásához kapcsolódó

11 11 önkormányzati támogatásról szóló 28/2003. (VIII. 25.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: rendelet-tervezet, a határozati javaslatot és a mellékleteket. Aljegyző, a Kabinet és a Fejlesztési Iroda. 12. napirendi pont: Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Városüzemeltetési Iroda munkatársát, hogy van-e kiegészítése? Dr. Kis Zoltán: Elmondja, hogy a pályázati felhívás azt tartalmazza, hogy a pályázat beérkezésének határideje: a pályázati felhívás megjelenésétől számított 30. nap, az egyeztetések folyamán arra a következtetésre jutottak, hogy szerencsésebb lenne 45 napot biztosítani a pályázatok beérkezésére, ezért kéri a Bizottságot, hogy tegyen módosító javaslatot a 45 nap elfogadására. Dr. Pintér Ferenc: Szavazásra bocsátja a fenti módosító javaslatot. A Bizottság 5 igen szavazattal egyhangúlag jóváhagyja a fenti módosító javaslatot. Dr. Kis Zoltán: Pontosítást javasol a pályázati kiírás IV./3. pontjába az alábbiak szerint: január 1. napjáig, Dr. Pintér Ferenc: A fenti javaslattal szemben az alábbi módosítást javasolja: Pályázati kiírás: IV. 3. A kiírók olyan üzemeltetőt a (a továbbiakban: Pályázó) keresnek, aki a szerződéskötéstől számított 10 éven keresztül, saját kockázatára, Szavazásra bocsátja a fenti módosító javaslatot. A Bizottság 5 igen szavazattal egyhangúlag jóváhagyja a fenti módosító javaslatot. Dr. Kis Zoltán: Felhívja a figyelmet arra, hogy a fenti módosítást át kell vezetni a Szeged- Sziksósfürdő bérbeadására vonatkozó határozati javaslat I. pontjában is. Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi a Bizottság tagjait, hogy van-e valakinek egyéb kérdése, észrevétele? Megállapítja, hogy nincs és szavazásra bocsátja a fentiek szerint az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Szentgyörgyi Pál Gazdasági Alpolgármester által előterjesztett /2008. ikt. számú Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza:

12 12 határozati javaslatokat a Szeged-Sziksósfüdő bérbeadására vonatkozó határozati javaslat, a pályázati felhívás, valamint a pályázati kiírás IV/3. pontjának alábbi módosításával: 1. Határozati javaslat I. pontja: 2 ha 5226 m2 részének a szerződéskötéstől számított 10 évig történő üzemeltetésére pályázatot hirdet. 2. Pályázati felhívás: a pályázat beérkezésének határideje: a pályázati felhívás megjelenésétől számított 45. nap, 3. Pályázati kiírás: IV. 3. A kiírók olyan üzemeltetőt a (a továbbiakban: Pályázó) keresnek, aki a szerződéskötéstől számított 10 éven keresztül, saját kockázatára, Aljegyző, a Kabinet és a Városüzemeltetési Iroda. 13. napirendi pont: Az M43-as autópálya kialakításához szükséges önkormányzati tulajdonú ingatlanok forgalomképesség szerinti besorolásának megváltoztatása Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Városüzemeltetési Iroda munkatársát, hogy van-e kiegészítése? Dr. Sáringer Lívia: Jelzi, nincs kiegészítése. Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi a Bizottság tagjait, hogy van-e valakinek egyéb kérdése, képező határozati javaslatot. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett 12461/2008. ikt. számú Az M43-as autópálya kialakításához szükséges önkormányzati tulajdonú ingatlanok forgalomképesség szerinti besorolásának megváltoztatása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: határozati javaslatot. Aljegyző, a Kabinet és a Városüzemeltetési Iroda.

13 napirendi pont: Pályázatok közgyűlési döntést igénylő kérdései Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi a Bizottság tagjait, hogy van-e valakinek egyéb kérdése, képező határozati javaslatokat. A Bizottság 5 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra javasolja az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Nagy Sándor Városfejlesztési Alpolgármester által előterjesztett 13602/2008. ikt. számú Pályázatok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: határozati javaslatokat. Aljegyző, a Kabinet és a Fejlesztési Iroda. 15. napirendi pont: évi SZÉSZ karbantartás tervezési programjának kiegészítése Dr. Pintér Ferenc: Elmondja, hogy a napirendi ponthoz kiegészítés érkezett, kéri annak ismertetését. Dr. Gál Andrea: Elmondja, hogy a kiegészítés a korábbi módosítást is tartalmazza. Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi a Bizottság tagjait, hogy van-e valakinek egyéb kérdése, észrevétele? Megállapítja, hogy nincs és szavazásra bocsátja az előterjesztés kiegészítésének mellékletét képező határozati javaslatot. A Bizottság 5 igen szavazattal egyhangúlag elfogadásra javasolja az előterjesztés kiegészítésének mellékletét képező határozati javaslatot és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett /2008. ikt. számú A évi SZÉSZ karbantartás tervezési programjának kiegészítése tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: A Bizottság elfogadásra javasolja a Közgyűlésnek az előterjesztés kiegészítésének mellékletét képező határozati javaslatot.

14 14 Aljegyző, a Kabinet és a Fejlesztési Iroda. 16. napirendi pont: Alapító okiratok módosítása Dr. Pintér Ferenc: Elmondja, hogy az előterjesztéshez kiegészítés érkezett. Az alapító okiratok technikai jellegű módosításáról van szó. Megkérdezi a Bizottság tagjait, hogy hozzájárulnak-e az egyben történő szavazáshoz. A Bizottság tagjai hozzájárulnak az egyben történő szavazáshoz. Dr. Pintér Ferenc: Szavazásra bocsátja az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat és az alapító okirat módosításokat, valamint a kiegészítő anyaghoz csatolt határozati javaslatot. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatokat és alapító okirat módosításokat, valamint a kiegészítő anyaghoz csatolt határozati javaslatot és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Solymos László Várospolitikai Alpolgármester által előterjesztett 4329/2008. ikt. számú Alapító okiratok módosítása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: határozati javaslatokat és az alapító okirat módosításokat, valamint a kiegészítő anyaghoz csatolt határozati javaslatot. Aljegyző, a Kabinet és az Oktatási, Kulturális és Sportiroda. 17. napirendi pont: Kossuth Zsuzsanna Gimnázium, Egészségügyi és Könnyűipari Szakképző Iskola és a Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Főiskolai Kar közötti együttműködési megállapodás jóváhagyása képező határozati javaslatot és az ahhoz csatolt együttműködési megállapodás-tervezetet. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és az ahhoz csatolt együttműködési megállapodás-tervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda irodavezetője által előterjesztett

15 15 8/2008. ikt. számú Kossuth Zsuzsanna Gimnázium, Egészségügyi és Könnyűipari Szakképző Iskola és a Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Főiskolai Kar közötti együttműködési megállapodás jóváhagyása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: határozati javaslatot és az ahhoz csatolt együttműködési megállapodást. Aljegyző, a Kabinet és az Oktatási, Kulturális és Sportiroda. 18. napirendi pont: Együttműködési megállapodás a Csongrád Megyei Levéltárral képező határozati javaslatot és az ahhoz csatolt megállapodás-tervezetet. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és az ahhoz csatolt megállapodástervezetet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Solymos László Várospolitikai Alpolgármester által előterjesztett 4415/2008. ikt. számú Együttműködési megállapodás a Csongrád Megyei Levéltárral tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: határozati javaslatot és az ahhoz csatolt megállapodás-tervezetet. Aljegyző, a Kabinet és az Oktatási, Kulturális és Sportiroda. 19. napirendi pont: Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek évi teljesítménykövetelményei alapjait jelentő kiemelt célok meghatározása képező határozati javaslatot és az ahhoz csatolt mellékletet. előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatot és az ahhoz csatolt mellékletet és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Botka László Polgármester által előterjesztett /2008. ikt. számú

16 16 Szeged MJV Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek évi teljesítménykövetelményei alapjait jelentő kiemelt célok meghatározása tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: határozati javaslatot és az ahhoz csatolt mellékletet. Aljegyző, a Kabinet és a Személyzeti Osztály. 20. napirendi pont: Ellátási szerződés a Szegeden működő, szociális szolgáltatásokat biztosító nem állami fenntartókkal Dr. Pintér Ferenc: Megkérdezi az előterjesztést készítő Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda irodavezetőjét, hogy van-e kiegészítése? Novkov Veszelinka: Ismerteti az előterjesztést. képező a Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesületével kapcsolatos határozati javaslatot. előterjesztés mellékletét képező a Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesületével kapcsolatos határozat tervezetet. Szavazásra bocsátja az Őszidő Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Kht.-val kapcsolatos határozati javaslatot. Őszidő Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Kht.-val kapcsolatos határozati javaslatot és az alábbi határozatot hozza: /2008. (II. 12.) JÜKB. sz. megtárgyalta Dr. Solymos László Várospolitikai Alpolgármester által előterjesztett /2008. ikt. számú Ellátási szerződés a Szegeden működő, szociális szolgáltatásokat biztosító fenntartókkal tárgyú előterjesztését és az alábbi határozatot hozza: határozati javaslatokat. Aljegyző, a Kabinet és a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda.

17 17 Dr. Pintér Ferenc: Zárt ülést rendel el. k.m.f Dr. Pintér Ferenc A bizottság elnöke Dr. Szőke Péter a bizottság alelnöke Meszlényiné Palotás Judit jegyzőkönyvvezető

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2008. május 13-án tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Pintér Ferenc Dr. Szőke

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. december 11-én tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Bartáné Tóth Mária Dr.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Szeged, Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2010. december 9-én tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Városüzemeltetési Iroda osztályvezetője

J e g y z ő k ö n y v. Városüzemeltetési Iroda osztályvezetője J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2013. május 31-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos üléstermében tartott rendkívüli ülésének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2012. április 5-én tartott rendes nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri Farkas

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged, Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. augusztus 11-én tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Pintér

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2012. január 9-én tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2014. március 12-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos üléstermében tartott rendes ülésének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonságának 2012. május 31-én tartott rendes nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri Farkas Csaba Dr.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2012. szeptember 10-én tartott rendkívüli ülésének nyilvános üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 32079-11/2015. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzői

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. szeptember 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. április 9. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Tisztelt Közgyűlés! 1./ Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonát képezi 1/1 arányban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. augusztus 05-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Lauer István a bizottság tagja Dr. Mécs

Részletesebben

K i v o n a t. H a t á r o z a t

K i v o n a t. H a t á r o z a t 20.4. 4271-86/2011. (IV. 14.) JÜKB. sz.. megtárgyalta Dr. Gyimesi László önkormányzati képviselő által előterjesztett Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 10/2011. (III. 02.)

Részletesebben

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről.

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről. SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: 40059 69/2014 Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. június 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2014. június 11-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos üléstermében tartott rendes ülésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága június 23-án tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága június 23-án tartott üléséről 3397-10 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2010. június 23-án tartott üléséről Az ülésen jelen vannak: Kormos Tibor, a bizottság

Részletesebben

alpolgármester Iktatószám: 01/5370-1/2011.

alpolgármester Iktatószám: 01/5370-1/2011. Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester Iktatószám: 01/5370-1/2011. Tárgy: Az Őszidő Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasággal kötött ellátási

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottságának 2014. december 3. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: Joób Márton, a Bizottság elnöke,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2008. augusztus 27-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági, valamint Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottságának

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági, valamint Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottságának Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági, valamint Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottságának 2015. február 23. napján tartott együttes ülésének jegyzőkönyve (nyílt) 2 Jegyzőkönyv

Részletesebben

Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása. Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda

Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása. Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda Előterjesztő Dr. Solymos László várospolitikai al Iktatószám: 01/17951-2/2009. Tárgy: Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása Melléklet: határozati javaslat Készítette: Szociális,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2013. január 18-án tartott rendkívüli ülésének nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága február 07-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága február 07-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2014. február 07-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke Póda Jenő Ménesi Imre dr. Révész Mihály

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt a bizottság elnöke Gila Ferenc,

Részletesebben

Jelen vannak: Távollevők:

Jelen vannak: Távollevők: Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2009. szeptember 2-án tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Iktatószám: 542-4/2007

Iktatószám: 542-4/2007 JEGYZŐKÖNYV A Pénzügyi Bizottság 2007. március 21.-én megtartott üléséről Iktatószám: 542-4/2007 Jelen vannak: Nagy István Elnök Orosz Lászlóné Képviselő tag Jékli Sándor Képviselő tag Kiss Barnabás Szakértő

Részletesebben

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról 7809-11 /2010. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Demeter Ervin tag Karacs Rudolf tag Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/6/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

F E B R U Á R. 1.) A 2003. évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosítása Előterjesztő: Polgármester

F E B R U Á R. 1.) A 2003. évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosítása Előterjesztő: Polgármester J A N U Á R 1.) Az SZKT Kft., a SZEPARK Kft., valamint a VIVAÉP Rt. záró vagyonmérleg és vagyonleltár tervezete 2.) Az önkormányzati vágány- és felsővezeték törzsvagyonon szükséges beruházások jóváhagyása

Részletesebben

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme.

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme. J E GY Z Ő K Ö NY V 2016. november 21-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Szám: KOZP/1264-19/2016. Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2013. május 15-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos üléstermében tartott rendes ülésének

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011.

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

J A N U Á R. 1./ A Városi TV Szeged Kht. könyvvizsgálójának megbízatása Előterjesztő: Polgármester

J A N U Á R. 1./ A Városi TV Szeged Kht. könyvvizsgálójának megbízatása Előterjesztő: Polgármester 4 J A N U Á R 1./ A Városi TV Szeged Kht. könyvvizsgálójának megbízatása 2./ Pártok részére biztosított helyiségek bérleti díjának a piaci bérleti díjakkal való összhangba kerülése Előterjesztő: Városüzemeltetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁROSSTRATÉGIAI ÉS VÁROSMARKETING BIZOTTSÁGA 2016. november 17-én 10,00 órai kezdettel megtartott rendes nyilvános üléséről Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém,

Részletesebben

Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett. Benyújtó neve: Kalmár Ferenc címe:

Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett. Benyújtó neve: Kalmár Ferenc  címe: Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett Benyújtó neve: Kalmár Ferenc E-mail címe: kalmarf1@t-online.hu Kezdeményezés tárgya: Sürgősségi indítvány Leírás: Tisztelt Polgármester Úr! A

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2010. november 19-én tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri Farkas

Részletesebben

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről 03-3/63-5/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának én tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának én tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 12. 19-én tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA

PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA Szám: 1/6-11/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Városháza I. emeleti tárgyalótermében, az Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottság

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2014/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS. 11. napirendi pontjához

KIEGÉSZÍTÉS. 11. napirendi pontjához KIEGÉSZÍTÉS a Közgyűlés 2006. május 12-én tartandó ülésének 11. napirendi pontjához a Pályázatok közgyűlési döntést igénylő kérdései című előterjesztéshez Tisztelt Közgyűlés! I.) Tájékoztatás Szeged Megyei

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-27/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről: Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 13-án, szerdán, 9.15 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Márványtermében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága, valamint a Pénzügyi és Területfejlesztési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Február 15. Március 29. Május 31. Június 28. Nyári ülésszünet. Szeptember 27. November 29. Téli ülésszünet

Február 15. Március 29. Május 31. Június 28. Nyári ülésszünet. Szeptember 27. November 29. Téli ülésszünet Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testületének MUNKATERVE 2018. NAGYKŐRÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET ÜLÉSEINEK IDŐPONTJAI 2018. év Február 15. Március 29. Május 31. Június 28. JÚLIUS-AUGUSZTUS

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

2. Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő: Jegyző

2. Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő: Jegyző Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2007. december 11-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága december 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága december 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013. december 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt a bizottság elnöke Gila

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szám:./2013. Tárgy: Halaszthatatlan előterjesztés a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2007. november 19-én a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey Attila, Hodruszky

Részletesebben

Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda

Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester Iktatószám: 01/73096-4/2011. Tárgy: SZMJVÖ Dr. Waltner Károly Otthon Alapító Okiratának módosítása Melléklet: Határozati javaslat Készítette: Szociális,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2017. augusztus 28. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. március 30-án a Városháza Dísztermében (Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. január 23-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA. JEGYZŐKÖNYV amely készült

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA. JEGYZŐKÖNYV amely készült RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-5/2/2014. Helyszín: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú tárgyalójában

Részletesebben

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2005 május 27. napján tartott rendes ülése jegyzőkönyvéből. HATÁROZAT

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2005 május 27. napján tartott rendes ülése jegyzőkönyvéből. HATÁROZAT könyvéből. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta a Városfejlesztési Al 1. A Közgyűlés tudomásul veszi a Polgármester tájékoztatóját, hogy az Önkormányzat költségvetésének végrehajtásáról szóló

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága február 16-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el:

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága február 16-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el: 20007 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2010. február 16-án (kedden) 11 órakor tartott üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor, a bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. november 25 -én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére 10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/563-12/2016. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2016. december 16-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testülete 2017.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának október 1. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának október 1. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. október 1. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. október 31.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. október 31-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 09. 13-án tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. március 31-én tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Pintér Ferenc Dr. Szőke

Részletesebben

Ikt.sz.: 35790/2009., 33809/2009., 33245/2009., 34911/2009., 34913/2009., 35933/2009. Egyes nem önkormányzati szervezetek beszámolói

Ikt.sz.: 35790/2009., 33809/2009., 33245/2009., 34911/2009., 34913/2009., 35933/2009. Egyes nem önkormányzati szervezetek beszámolói Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Címzetes Főjegyzője Ikt.sz.: 35790/2009., 33809/2009., 33245/2009., 34911/2009., 34913/2009., 35933/2009. Tárgy: Egyes nem önkormányzati szervezetek beszámolói Melléklet:

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén.

ÖSSZEFOGLALÓ. Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. 03-3/15-1/2017. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2017. január 4-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia Péter a

Részletesebben

2 Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy rendelet módosítása Előterjesztő: Címzetes Főjegyző

2 Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy rendelet módosítása Előterjesztő: Címzetes Főjegyző Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2008. december 10-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott nyílt ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott nyílt ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2014. 04. 30-án tartott nyílt ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

Törvényességi véleményezésre bemutatva: november 13.

Törvényességi véleményezésre bemutatva: november 13. Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Építési Iroda vezetője Iktatószám: 01/3165-3/2014. 01/14325-1/2014. 01/20867-2/2014. Tárgy: Közterületek elnevezése Készítette:

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 8-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 8-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. május 8-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ ÉMOP-4.3.1/A-11 - Nevelési

Részletesebben

A Szabályzat 11/A. (1) és (3) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép:

A Szabályzat 11/A. (1) és (3) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK /2004. ( ) Kgy. rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS SZERVEI SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 23/1995. (VI. 16.) KGY. RENDELETE módosításáról Szeged Megyei Jogú

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről Ikt.szám: 262 /2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI, KÖZBIZTONSÁGI, ÜGYRENDI ÉS ETIKAI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI, KÖZBIZTONSÁGI, ÜGYRENDI ÉS ETIKAI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI, KÖZBIZTONSÁGI, ÜGYRENDI ÉS ETIKAI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/12/2012. Helyszín: Időpont: a Polgármesteri Hivatal III.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének VÁROSSTRATÉGIAI ÉS VÁROSMARKETING BIZOTTSÁGÁNAK, PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK VALAMINT TULAJDONOSI BIZOTTSÁGÁNAK

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta.

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta. 2 Tisztelt Közgyűlés! Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2007. (II.9.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: SzMSz) 9. -a értelmében a közgyűlés féléves

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok köszöntötte az ülésen megjelenteket és megállapította, hogy

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok köszöntötte az ülésen megjelenteket és megállapította, hogy KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 23-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselő-testületének 2016. március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagyterme (Békés, Petőfi u. 2.) Jelen vannak: Izsó

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Helyi Építési Szabályzat

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/10/2016. Helyszín: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú tárgyalójában

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén. TAPOLCAFŐI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-én 17.00 órakor tartott ülésén. Jelen vannak:, Patyi

Részletesebben