J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl"

Átírás

1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı Tóth Károly, a Bizottság alelnöke, képviselı Kenderesi-Szabó Mihály, a Bizottság tagja, képviselı Dr. Péter Szilveszter, a Bizottság tagja, képviselı prof. dr. Hajnal Ferenc, a Bizottság tagja, külsı bizottsági tag Dr. Iván László, a Bizottság tagja, külsı bizottsági tag Novkov Veszelinka, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, irodavezetı Bárány Beáta, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, ügyintézı Dr. Kónyáné Rózsa Ágnes, Jegyzıi Iroda Szikora Gizella, Közgazdasági Iroda Dr. Balog Annamária, Városüzemeltetési Iroda Dr. Ványai Éva: Szeretettel köszöntöm a Bizottság tagjait, a Hivatal munkatársait. Az alábbi napirendet javaslom megtárgyalásra, nyílt ülésen 1. napirend: A évi önkormányzati költségvetés módosítása, 2. napirend: Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 5/2009. (III. 3.) Kgy. rendelet módosítása, 3. napirend: A nehéz helyzetbe került, lakáshitellel rendelkezı polgárok védelme érdekében szükséges intézkedések, 4. napirend: Pályázatok közgyőlési döntést igénylı kérdései, 5. napirend: Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsıoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulójához, 6. napirend: Együttmőködési megállapodás szociális, gyermekvédelmi, oktatási és kulturális feladatot ellátó egyházi és civil szervezetekkel, 7. napirend: I. félévi Idısügyi keret pályázatok- pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása. Zárt ülésen 8. napirend: Szociálisan rászorultak átmeneti elhelyezése, 9. napirend: Egyebek. Van-e a napirenddel kapcsolatban kérdés, javaslat? Amennyiben más javaslat nincs, kérem szavazzunk. Megállapítom, hogy a Bizottság a napirendet egyhangúlag (6 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda elıterjesztése alapján az alábbi napirendet fogadta el: 1. A évi önkormányzati költségvetés módosítása 2. Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 5/2009. (III. 3.) Kgy. rendelet módosítása

2 3. A nehéz helyzetbe került, lakáshitellel rendelkezı polgárok védelme érdekében szükséges intézkedések 4. Pályázatok közgyőlési döntést igénylı kérdései 5. Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsıoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulójához 6. Együttmőködési megállapodás szociális, gyermekvédelmi, oktatási és kulturális feladatot ellátó egyházi és civil szervezetekkel I. félévi Idısügyi keret pályázatok- pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása 8. Szociálisan rászorultak átmeneti elhelyezése 9. Egyebek Errıl értesítést kap: Tisztségviselık, Jegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 1. napirend: A évi önkormányzati költségvetés 3. sz. módosítása Dr. Ványai Éva: Van-e hozzászólás, javaslat a napirendhez? Amennyiben nincs, kérem szavazzunk. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (5 igen szavazattal) javasolja a Közgyőlésnek /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Polgármester /2009. iktatószámú, A évi önkormányzati költségvetés 3. sz. módosítása tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Közgazdasági Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda.

3 2. napirend: Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 5/2009. (III. 3.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (5 igen szavazattal) javasolja a Közgyőlésnek /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Polgármester /2009. iktatószámú, Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 5/2009. (III. 3.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Közgazdasági Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 3 napirend: A nehéz helyzetbe került, lakáshitellel rendelkezı polgárok védelme érdekében szükséges intézkedések Dr. Ványai Éva: Felkérem a Városüzemeltetési Iroda munkatársát, hogy röviden ismertesse az elıterjesztést. Dr. Balog Annamária: Az elıterjesztés három rendelet módosításáról szól. Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyona feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 25/2003. (VI. 27.) Kgy. rendelet tartalmazza az ingatlanok megvásárlásáról szóló döntés feltételeit, a bizottságok hatáskörét. Az önkormányzat tulajdonában álló önkormányzati lakások bérletérıl, a lakbérek mértékérıl és a lakbértámogatásról szóló 45/2006. (XII. 13.) Kgy. rendelet tartalmazza a megvásárolt ingatlanban elhelyezett bérlık elhelyezésérıl szóló szabályokat. Az Önkormányzat tulajdonában lévı lakások és helyiségek elidegenítésérıl szóló 17/1994. (IV. 26.) Kgy. rendelet jelenleg arról szól, hogy jelentıs kedvezménnyel a volt tulajdonos által 3 éven belül visszavásárlásra kerülhet az ingatlan. Ez jelentıs veszteséget hozhatna az önkormányzatnak, ezért javasoljuk, hogy csak 3 év elteltével történhessen meg a visszavásárlás.

4 Dr. Ványai Éva: Van-e hozzászólás, javaslat a napirendhez? Amennyiben nincs, kérem szavazzunk. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (5 igen szavazattal) javasolja a Közgyőlésnek /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Polgármester 72748/2009. iktatószámú, A nehéz helyzetbe került, lakáshitellel rendelkezı polgárok védelme érdekében szükséges intézkedések tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Városüzemeltetési Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 4. napirend: Pályázatok közgyőlési döntést igénylı kérdései Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek, az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (5 igen szavazattal) javasolja a Közgyőlésnek /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Városfejlesztési Alpolgármester /2009. iktatószámú, Pályázatok közgyőlési döntést igénylı kérdései tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Fejlesztési Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda.

5 5. napirend: Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsıoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulójához Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek, az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (5 igen szavazattal) javasolja a Közgyőlésnek /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Polgármester 78004/2009. iktatószámú, Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsıoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulójához tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Oktatási, Kulturális és Sportiroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 6. napirend: Együttmőködési megállapodás szociális, gyermekvédelmi, oktatási és kulturális feladatot ellátó egyházi és civil szervezetekkel /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Várospolitikai Alpolgármester 01/77249/2009. iktatószámú, Együttmőködési megállapodás szociális, gyermekvédelmi, oktatási és kulturális feladatot ellátó egyházi és civil szervezetekkel tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda.

6 7. napirend: I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés (Pedagógusok Szakszervezete Szeged Városi és Körzeti Bizottsága) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Pedagógusok Szakszervezete Szeged Városi és Körzeti Bizottságával július 7-én megkötött Az aktív idıskor fenntartását célzó programok szervezése, közösségteremtı tevékenység megszervezése a Nyugdíjas Pedagógus Klub által tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Pedagógusok Szakszervezete Szeged Városi és Körzeti Bizottsága (6725 Szeged, Szentháromság u. 2.).

7 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Pedagógusok Szakszervezete Szeged Városi és Körzeti Bizottsága (6725 Szeged, Szentháromság u. 2., képviselı: Dr. Pap Jánosné), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére Az aktív idıskor fenntartását célzó programok szervezése, közösségteremtı tevékenység megszervezése a Nyugdíjas Pedagógus Klub által programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz hetvenötezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Dr. Pap Jánosné Pedagógusok Szakszervezete Szeged Városi és Körzeti Bizottsága titkár Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

8 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés ( Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesületével július 7-én megkötött Utánfutó vásárlása tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete (6757 Szeged, Deli Károly u. 19/B).

9 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete (6757 Szeged, Napraforgó u. 42, képviselı: Pajtás Zoltán), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére Utánfutó vásárlása programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz ötvenezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Pajtás Zoltán Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete elnök Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

10 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés ( Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesület Szegedi Daloló Nyugdíjas Klub) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Segíthetünk? Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesületével július 7-én megkötött A Szegedi Daloló Nyugdíjasok Klubja (énekkar) eszközköltsége tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Segíthetünk? Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete (6757 Szeged, Deli Károly u. 19/B.).

11 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete (6757 Szeged, Napraforgó u. 42, képviselı: Pajtás Zoltán) mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére A Szegedi Daloló Nyugdíjasok Klubja (énekkar) eszközköltsége programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz ötvenezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Pajtás Zoltán Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete elnök Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

12 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés ( Segíthetünk?! Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete - Nyugdíjas Egérpadtársak Szervezete) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Segíthetünk? Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesületével július 7-én megkötött Nyugdíjas Egérpadtársak Szervezete által szervezett programok megvalósítása tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Segíthetünk? Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete (6757 Szeged, Deli Károly u 19/B.).

13 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Segíthetünk? Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete (6757 Szeged, Napraforgó u. 42., képviselı: Pajtás Zoltán), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére Nyugdíjas Egérpadtársak Szervezete által szervezett programok megvalósítása programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz negyvenötezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Pajtás Zoltán Segíthetünk? Mentálhigiénés Prevenciós Munkát Végzı Segítık Egyesülete elnök Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

14 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés (Postások Szegedi Nyugdíjas Egyesülete) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Postások Szegedi Nyugdíjas Egyesületével július 7-én megkötött Közösség fejlesztés, egészség megırzése, szolidaritás fenntartása tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Postások Szegedi Nyugdíjas Egyesülete (6753 Szeged, Beszterece u. 31.).

15 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Postások Szegedi Nyugdíjas Egyesülete (6720 Szeged Tisza L. krt. 45., képviselı: Molnár Sándor Andrásné), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére Közösség fejlesztés, egészség megırzése, szolidaritás fenntartása programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz egyszázötvenezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Molnár Sándor Andrásné Postások Szegedi Nyugdíjas Egyesülete elnök Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

16 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés (Szeged-Tarjánvárosi Római Katolikus Plébánia) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Szeged-Tarjánvárosi Római Katolikus Plébániával július 7-én megkötött A Nyugdíjas Szeretetközösség közösségépítı programjainak támogatása tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Szeged-Tarjánvárosi Római Katolikus Plébánia (6723 Szeged, Tátra tér 5.).

17 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Szeged-Tarjánvárosi Római Katolikus Plébánia (6723 Szeged, Tátra tér 5., képviselı: Dr. Laurinyecz Mihály), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére A Nyugdíjas Szeretetközösség közösségépítı programjainak támogatása programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz ötvenezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Dr. Laurinyecz Mihály Szeged-Tarjánvárosi Római Katolikus Plébánia plébános Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

18 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés (Szeged-Honvéd téri Református Egyházközség) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Szeged-Honvéd téri Református Egyházközséggel július 7-én megkötött Asszonykör I. félévi mőködési költsége és új kulturális programok szervezései tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Szeged-Honvéd téri Református Egyházközség (6720 Szeged, Kárász u. 15.).

19 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Szeged-Honvéd téri Református Egyházközség (6720 Szeged, Kárász u. 15., képviselı: Dr. Kereskényi Sándor), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére Asszonykör I. félévi mőködési költsége és új kulturális programok szervezései programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz ötvenezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás július 7-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Dr. Kereskényi Sándor Szeged-Honvéd téri Református Egyházközség lelkipásztor Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

20 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés (Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezet Belvárosi Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetével június 24-én megkötött Belvárosi Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub közösségi életének megtartása, kiszélesítése, programok, kirándulások szervezése tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a június 24-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete (6721 Szeged, Bárka u. 6. B.).

21 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete (6721 Szeged, Bárka u. 6. B., képviselı: Pádár Lászlóné dr.), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére Belvárosi Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub közösségi életének megtartása, kiszélesítése, programok, kirándulások szervezése programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz kilencvenötezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás június 24-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Pádár Lászlóné dr. Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

22 Dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés (Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete Kiskundorozsmai Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub) határozati javaslatával egyetért az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság a határozati javaslatot egyhangúlag (5 igen szavazattal) elfogadta /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 01/ /2009. számú, I. félévi Idısügyi keret pályázatok pályázati program megvalósítási idıszakának módosítása tárgyú elıterjesztést és az alábbi határozatot hozza: 1./ Az Egészségügyi és Szociális Bizottság javasolja a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetével június 24-én megkötött Kiskundorozsmai Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub közösségi életének megtartása, kiszélesítése, programok, kirándulások szervezése tárgyú pályázati programra vonatkozó támogatási szerzıdés módosítását a jelen határozat mellékletét képezı Támogatási szerzıdés módosítása értelmében. 2./ A módosítás a június 24-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, valamint az Iroda által Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete (6721 Szeged, Bárka u. 6. B.).

23 /2009. (IX. 23.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete Támogatási szerzıdés módosítása Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10., képviselı: Dr. Botka László polgármester) mint támogató, másrészrıl Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete (6721 Szeged, Bárka u. 6. B., képviselı: Pádár Lászlóné dr.), mint támogatott pályázó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1./ A támogatási szerzıdés 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a /2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. számú határozatában fent nevezett részére Kiskundorozsmai Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub közösségi életének megtartása, kiszélesítése, programok, kirándulások szervezése programra, (megvalósítás idıszaka: ) ,- Ft, azaz hetvenötezer forint összegő pályázati támogatásról döntött a I. félévi Idısügyi keret terhére. Az átutalásra jelen szerzıdés aláírását követıen, az aláírástól számított legalább 15 nap múlva kerül sor. 2./ A jelen módosítás június 24-én megkötött támogatási szerzıdést egyebekben nem érinti. Szeged, Pádár Lászlóné dr. Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete Dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármester

24 Dr. Ványai Éva: Zárt ülés következik. K. m. f. Dr. Ványai Éva a Bizottság elnöke Tóth Károly a Bizottság alelnöke

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának december 14. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának december 14. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának 2011. december 14. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 17. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 17. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. február 17. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 29. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 29. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. április 29. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának szeptember 7. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának szeptember 7. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának 2011. szeptember 7. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

1 Ezüst Évek Nyugdíjas Egyesület 6724 Szeged, Eszperantó u. 1. ------------ Az Egyesület által szervezett programok, kirándulások megvalósítása 200

1 Ezüst Évek Nyugdíjas Egyesület 6724 Szeged, Eszperantó u. 1. ------------ Az Egyesület által szervezett programok, kirándulások megvalósítása 200 7332-243/2009. (VI. 3.) Eü. Szoc. Biz. sz. határozat melléklete 2009. I. félévi Idősügyi keret nyertes pályázatai Pályázó neve Pályázó címe Nyugdíjas közösség neve Pályázat célja Biz. által megítélt tám.

Részletesebben

Dr. Botka László polgármester. Ikt. sz.: /2014. Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Dr. Botka László polgármester. Ikt. sz.: /2014. Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Elıterjesztı: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 33088-13/2014. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése 2014. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzıi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 23. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 23. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2011. november 23. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 4. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 4. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. november 4. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottságának 2014. december 3. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: Joób Márton, a Bizottság elnöke,

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi március 5. napján tartott ülésérıl

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi március 5. napján tartott ülésérıl 562-6/2014. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. március 5. napján tartott ülésérıl

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. április 9. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B.1941-13/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Egészségügyi Bizottsága 2010.12.14-én 14 órakor a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Házasságkötı termében megtartott nyílt ülésérıl Jelen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának június 3. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának június 3. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. június 3. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

Pályázó neve. Befogadott szervezet neve. Pályázat célja Igény (eft) Eü. és Szoc. Biz. tám. (eft)

Pályázó neve. Befogadott szervezet neve. Pályázat célja Igény (eft) Eü. és Szoc. Biz. tám. (eft) 1. Nyugdíjas Vidám Házasok Egyesülete Balatoni k 2. Petőfi Telepi Szépkorúak Nyugdíjas Egyesülete Klub prog 3. Életet az Éveknek Nyugdíjas Klubok Csongrád Megyei Egyesülete Klub programjainak megvalósítása

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 22. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 22. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2012. február 22. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága január 16. napján tartott rendes ülésérıl

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága január 16. napján tartott rendes ülésérıl 3376-1/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2013. január 16. napján tartott rendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. szeptember 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának október 19. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának október 19. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának 2011. október 19. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

Az Idősügyi keret II. félévére beérkezett nyertes pályázatok 1/10. Nyugdíjas. közösség neve

Az Idősügyi keret II. félévére beérkezett nyertes pályázatok 1/10. Nyugdíjas. közösség neve Az Idősügyi keret 2008. II. félévére beérkezett nyertes pályázatok 1/10 1. Petőfi Telepi Szépkorúak 6727 Szeged, Benczur Gy. u. 30. 2008.09.01.2008.12.31. között az egyesület által szervezett programok

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2008. február 12-én tartott rendes üléséről. Jelen vannak: Dr. Pintér Ferenc Dr. Szőke

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B.1941-10/2010. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B.4291-10/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B. 1089-3/2015. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT Szeged Megyei Jogú Város Idısügyi Tanácsa (továbbiakban: IT) figyelemmel a létrehozása óta eltelt idı tapasztalataira, a korábbi és 2003-ban elfogadott Szervezeti és Mőködési Szabályzatát visszavonja és

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. december 8. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. december 8. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. december 8. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 3. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 3. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. szeptember 3. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 21. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 21. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. április 21. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2010. november 25-én tartott soros ülésének határozatairól. napirend

TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2010. november 25-én tartott soros ülésének határozatairól. napirend TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2010. november 25-én tartott soros ülésének airól Határozatok száma 90520-3/2010. (XI.25.) VFB.sz. napirend Határozatok tárgya 90520-4/2010.

Részletesebben

Jelen vannak: Távollevők:

Jelen vannak: Távollevők: Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2009. szeptember 2-án tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 11-én (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 11-én (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl 19739-21 J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2013. december 11-én (szerda) 15.00 órakor tartott rendes ülésérıl Jelen voltak: Mihálffy Béla,

Részletesebben

alpolgármester Iktatószám: 01/5370-1/2011.

alpolgármester Iktatószám: 01/5370-1/2011. Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester Iktatószám: 01/5370-1/2011. Tárgy: Az Őszidő Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasággal kötött ellátási

Részletesebben

Jegyzőkönyv /2008. (09.10.) VTLB sz. HATÁROZAT

Jegyzőkönyv /2008. (09.10.) VTLB sz. HATÁROZAT Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2008. szeptember 10-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása. Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda

Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása. Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda Előterjesztő Dr. Solymos László várospolitikai al Iktatószám: 01/17951-2/2009. Tárgy: Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása Melléklet: határozati javaslat Készítette: Szociális,

Részletesebben

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2011. szeptember 20. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának 2011. szeptember 20. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl 59/2011. (IX. 20.) CsKTT. 16-5633-4/2011 Tárgy: Csanytelek, Baross Gábor u. 2. sz. alatti ingatlan használatba vétele Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa megtárgyalta Csanytelek, Baross

Részletesebben

Szervezet neve Szervezet cím

Szervezet neve Szervezet cím Szervezet neve Szervezet cím támogatás (Ft) 1. Jóbarátság Nyugdíjas Közhasznú Egyesület 6728 Szeged, Hídverő u. 9. Az egyesület kulturális és egészségmegőrző tevékenységének támogatása 2. Medicina 2008.

Részletesebben

KIVONAT. A Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlésének december 10. napján tartott soros (nyílt) ülésének jegyzıkönyvébıl. /2010. (XII.10.) Kgy. sz.

KIVONAT. A Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlésének december 10. napján tartott soros (nyílt) ülésének jegyzıkönyvébıl. /2010. (XII.10.) Kgy. sz. A Közgyőlés megtárgyalta dr. Botka László A 100%-os önkormányzati tulajdonú A Közgyőlés a Szegedi Közlekedési Kft. 2010. I-III. negyedéves gazdálkodásáról szóló tájékoztatóját tudomásul veszi. Városüzemeltetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának október 1. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának október 1. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. október 1. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

2010. I. félévi Idősügyi keret nyertes pályázatai 1/8. Szervezet neve Szervezet címe Pályázat tárgya Tám. jellege Program helye

2010. I. félévi Idősügyi keret nyertes pályázatai 1/8. Szervezet neve Szervezet címe Pályázat tárgya Tám. jellege Program helye 2010. I. félévi Idősügyi keret nyertes pályázatai 1/8 1. 2. 3. 4. 5. 6. Jóbarátság Nyugdíjas Közhasznú Medicina 2008. Csongrád Megyei Könyvtárosok e Petőfi Telepi Szépkorúak Nyugdíjas Közhasznú Életet

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 11. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 11. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. február 11. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

Az Egészségügyi és Szociális Bizottság koncepciója a Szociális, Gyermek és Családvédelmi keret felhasználására

Az Egészségügyi és Szociális Bizottság koncepciója a Szociális, Gyermek és Családvédelmi keret felhasználására Az Egészségügyi és Szociális Bizottság koncepciója a Szociális, Gyermek és Családvédelmi keret felhasználására Az Egészségügyi és Szociális Bizottság (továbbiakban: Bizottság) a Szociális, Gyermek és Családvédelmi

Részletesebben

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága november 28-án (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága november 28-án (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl 8401-12 J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. november 28-án (szerda) 13.00 órakor tartott rendes ülésérıl Jelen voltak: Dr. Szentgyörgyi

Részletesebben

Bizottság Pénzügyi Bizottság

Bizottság Pénzügyi Bizottság Elıterjesztı megnevezése: Dr. Szentgyörgyi Pál gazdasági alpolgármester Iktatószám: 3306/2009 Tárgy: Ingatlanok közgyőlési döntést igénylı kérdései Melléklet: 4 pld. Határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. június 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Szám: 21/2013. Ö.ü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 5 példányban Készült: Az ülés helye: 2013. szeptember 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Balatonkenese Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Balatonkenese,

Részletesebben

Dr. Botka László polgármester. Iktatószám: 10569/2010. Szeged és Temesvár közös projektjei

Dr. Botka László polgármester. Iktatószám: 10569/2010. Szeged és Temesvár közös projektjei Elıterjesztı: polgármester Iktatószám: 10569/2010. Tárgy: Szeged és Temesvár közös projektjei Melléklet: 1 határozat-tervezet 1 közös nyilatkozat tervezet Készítette: Fejlesztési Iroda Törvényességi véleményezésre

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2014. március 24-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 1-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B.1915-12/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi Bizottsága 2010.10.25-én 14.00 órakor a Polgármesteri Hivatal I. emeleti

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 32079-11/2015. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzői

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV.50-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B.1896-12/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2008. augusztus 27-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12. Ügyszám: 114-28/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2012. június 12. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. augusztus 05-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Lauer István a bizottság tagja Dr. Mécs

Részletesebben

Hosszabb időtartamú közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodás. 1 db Határozati javaslat

Hosszabb időtartamú közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodás. 1 db Határozati javaslat Előterjesztő: Polgármester Iktatószám: 8476-23/2011. Tárgy: Hosszabb időtartamú közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodás Melléklet: 1 db Határozati javaslat Készítette: Szociális, Családvédelmi

Részletesebben

/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V

/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V 8392-11/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2012. szeptember 26. napján tartott rendes ülésérıl Az ülésen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának én tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának én tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 12. 19-én tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2011. október 17-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 75-1/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2009. február 26-án 7 óra

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt a bizottság elnöke Gila Ferenc,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Nógrádi Zoltán polgármester, Csányi László alpolgármester, Dr. Szántó Mária címzetes fıjegyzı

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Nógrádi Zoltán polgármester, Csányi László alpolgármester, Dr. Szántó Mária címzetes fıjegyzı J E G Y Z İ K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2011. július 22-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B.1915-11/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Bizottsága 2010.09.27-én 14.00 órakor a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Házasságkötı termében megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl Jelen

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. az Bizottság 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat azok sorrendjében elfogadja. A Bizottság a határozatot

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. július 21-én

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. október 14. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. október 14. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. október 14. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

F E B R U Á R. 1.) A 2003. évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosítása Előterjesztő: Polgármester

F E B R U Á R. 1.) A 2003. évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosítása Előterjesztő: Polgármester J A N U Á R 1.) Az SZKT Kft., a SZEPARK Kft., valamint a VIVAÉP Rt. záró vagyonmérleg és vagyonleltár tervezete 2.) Az önkormányzati vágány- és felsővezeték törzsvagyonon szükséges beruházások jóváhagyása

Részletesebben

A Rendelet 10. (2) bekezdésének második mondata az alábbiak szerint módosul:

A Rendelet 10. (2) bekezdésének második mondata az alábbiak szerint módosul: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 21/2014. (XI.24.) önkormányzati rendelete Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyona feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 25/2003.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Pócs Margit közmővelıdési és civil referens, Radványi Petra jegyzıkönyvvezetı

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Pócs Margit közmővelıdési és civil referens, Radványi Petra jegyzıkönyvvezetı Iktatószám: I.B.1558-7/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Bizottsága 2012.06.26-án 14.00 órakor a házasságkötı termében megtartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Igazoltan távol maradt: Tanácskozási

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 59. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szent Erzsébet Caritas Alapítvánnyal kötendı együttmőködési megállapodás jóváhagyása E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottsága szeptember 8-i ülésén az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottsága szeptember 8-i ülésén az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2010. 09. 08-án tartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Révész Mihály, a bizottság elnöke, Bartáné Tóth Mária, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V 11690-15/2011. Az ülésen jelen vannak: J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2011. november 23. napján tartott ülésérıl

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 45-46. TARTALOMJEGYZÉK 45/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 21078-10 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2009. december 8-án (kedden) 9 órakor tartott nyilvános üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor,

Részletesebben

2/2012. (II.29.) 17/1994. (IV.26.)

2/2012. (II.29.) 17/1994. (IV.26.) Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2/2012. (II.29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévı lakások és helyiségek elidegenítésérıl szóló 17/1994. (IV.26.) Kgy. rendelet módosításáról

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2013. december 16-án 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2008. május 13-án tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Pintér Ferenc Dr. Szőke

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 23-10/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2008. augusztus 7-én 9

Részletesebben

4. (4) e) pályázati eljárás során valótlan adatot közöl, az eredményhirdetéstıl számított 2 évig.

4. (4) e) pályázati eljárás során valótlan adatot közöl, az eredményhirdetéstıl számított 2 évig. Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 4/2011.(III.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló önkormányzati lakások bérletérıl, a lakbérek mértékérıl és a lakbértámogatásról

Részletesebben

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71.

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71. Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71. Ikt.szám: IV. 191-4/2013. JEGYZİKÖNYV amely készült 2013. augusztus 6-án (kedden) 15

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. október 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl T a r t a l o m j e g y z é k Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

Kivonat! 2. A Közgyőlés felhatalmazza a polgármestert a szerzıdés és a szerzıdés módosítások aláírására, az aljegyzıt pedig azok ellenjegyzésére.

Kivonat! 2. A Közgyőlés felhatalmazza a polgármestert a szerzıdés és a szerzıdés módosítások aláírására, az aljegyzıt pedig azok ellenjegyzésére. Kivonat! Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyőlésének 176/2014.(IX.30.) gyermek és ifjúsági fogászati körzetekre vonatkozó feladat-ellátási szerzıdések módosításáról 1. Szekszárd Megyei Jogú

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 09. 13-án tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 27. sz. JEGYZİKÖNYV 2010. november 30-án megtartott zárt ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó-terme, 3045. Bér, Petıfi út 32. Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága február 07-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága február 07-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2014. február 07-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke Póda Jenő Ménesi Imre dr. Révész Mihály

Részletesebben

J E GY Z İ K Ö N Y V

J E GY Z İ K Ö N Y V J E GY Z İ K Ö N Y V Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlése VÁROSSTRATÉGIAI ÉS VÁROSMARKETING BIZOTTSÁGA 2013. szeptember 12-én 7,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános ülésérıl

Részletesebben

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága, Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága, Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága valamint Közjóléti Bizottsága

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 229. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat a Bursa Hungarica szociális ösztöndíjrendszer 2008/2009. évi fordulójához történı csatlakozásra E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI

Részletesebben

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık Szám: IV. 170-15/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2011. október 19-én (szerdán) 8 óra 20 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 24/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 150-154. TARTALOMJEGYZÉK OK: 150/2011.(XII.19.)

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottságától

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottságától Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottságától Tárgy: Beszámoló a Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottság 2012. november

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 23/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirend elfogadása 069/2018.(05.22.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi pont: 1. A Segítő Kezek az Aktív Évekért

Részletesebben