J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 8-án (kedden) 9 órakor tartott nyilvános üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor, a bizottság elnöke Iványi Aurél, a bizottság alelnöke Mészáros Attila, a bizottság tagja Hekáné dr. Szondi Ildikó, a bizottság tagja Hüvös László, a bizottság tagja Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja Hingl László, a bizottság külső szakértő tagja Kalmár Gábor, Ifjúsági referens Dr. Kónya Sándor, a Városi Sporttanács elnöke Dr. Kopasz Vanda, a Jegyzői Iroda munkatársa Bereczky Judit, a Közgazdasági Iroda munkatársa Dr. Balog Annamária, a Városüzemeltetési Iroda munkatársa Dr. Molnár Edit, az IKV Zrt. munkatársa Bröstlné dr. Simon Katalin, az IKV Zrt. munkatársa Dr. Szendrei Gáborné, az Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Hódiné Zanócz Márta, az Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Kohári Nándor: Köszönti a bizottsági ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a bizottság 4 fő önkormányzati képviselővel és 3 fő külső szakértő taggal határozatképes. A meghívóban szereplő napirendi pontokat kívánja módosítani. Az 1. napirendi pont változatlan marad, 2. napirendként javasolja felvenni a Sportegyesületek által felhalmozott hátralékok rendezése 3. napirendként a Támogatási kérelmek sportrendezvények szervezéséhez című előterjesztéseket. A további napirendi pontok sorrendje változatlan marad. Aki ezzel egyetért, kéri szavazzon. A bizottság 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (XII. 08.) ISB sz. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 8-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el: 1. A évi Díszpolgári cím, Pro Urbe díj, Szegedért Emlékérem és a Szeged nemzetközi kapcsolataiért emlékérem adományozása Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője 2. Sportegyesületek által felhalmozott hátralékok rendezése

2 Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője 3. Támogatási kérelmek sportrendezvények szervezéséhez Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője 4. Az átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet megalkotása Előterjesztő: Polgármester 5. A évi önkormányzati költségvetés 5. sz. módosítása Előterjesztő: Polgármester 6. Tájékoztató a évi önkormányzati költségvetés I-III. negyedévi teljesítéséről Előterjesztő: Polgármester 7. Az önkormányzati költségvetés évi koncepciója Előterjesztő: Polgármester 8. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének I. félévi munkaterve Előterjesztő: Polgármester 9. Európai Uniós beruházásokhoz kapcsolódó saját erő biztosítása Előterjesztő: Gazdasági Alpolgármester 10. Egyebek Sportirodát, a Kabinetet, valamint a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. Az első napirend tárgyalására elnök úr zárt ülést rendel el. 2. napirendi pont: Sportegyesületek által felhalmozott hátralékok rendezése Kohári Nándor: Megkérdezi az IKV Zrt. munkatársait, hogy kívánnak-e hozzászólni az előterjesztéshez? Dr. Molnár Edit: A három havonta esedékes tájékoztatási kötelezettségének kíván eleget tenni azzal, hogy tájékoztatja a bizottságot az egyesületi hátralékokról. Két egyesület bír jelenleg hátralékkal. A Tisza Volán SC Hivatásos Kézilabda Szakosztály forintos, míg a Szeviép Szeged Kosárlabda Sport Kft. számára fenntartott lakásokon forintos hátralékot regisztráltak. A bizottság év eleji határozata értelmében ezen két egyesület lakásaiba történő elhelyezésekről ebben az évben nem készített előterjesztést az IKV. A jelenleg tárgyalandó előterjesztésben szereplő megállapodás elfogadása esetén ezek az elhelyezések is a bizottság elé kerülhetnek. Dr. Kónya Sándor: A VTLB ülésén már tárgyalták a Tisza Volán SC Hivatásos Kézilabda Szakosztály kérelmét, ott az előterjesztés szerint nem tüntetett fel hátralékot az IKV.

3 Hekáné dr. Szondi Ildikó megérkezik, így a bizottság létszáma 8 főre emelkedik. Dr. Molnár Edit: Most fejből nem tudja megmondani, hogy mely lakásokon található a hátralék és melyik volt az a lakás, amelyről a VTLB döntött. Utána néz az elnök úr felvetésének. Tájékoztatja a bizottságot, hogy három üres, helyreállított lakás áll rendelkezésre sportolók számára. Ha van igény, beköltözhetőek. Kohári Nándor: Tájékoztatja a bizottságot, hogy sportgarzon témában még egyszer ülésezni kell idén a bizottságnak. Megkérdezi, hogy van-e további hozzászólás, észrevétel? Amennyiben nincs, javasolja a határozati javaslat elfogadását. A bizottság 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (XII. 08.) ISB sz. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetőjének 12688/2009. számú, a Sportegyesületek által felhalmozott hátralékok rendezése tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: 1. A bizottság a /2009. (II. 24.) ISB számú határozatát visszavonja. 2. A bizottság ezen határozat mellékletét képező Megállapodás tartalmával egyetért, egyúttal felkéri a polgármestert a Megállapodások aláírására. 3. A bizottság a polgármesteren keresztül felkéri a Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata, az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt., valamint a Szegedi Hőszolgáltató Kft. vezetőjét, gondoskodjanak arról, hogy ha a sportgarzon lakások használatakor, illetve önkormányzati intézményben bérelt sportcélú helyiség bérlése során három havi, bármilyen jellegű hátraléka keletkezik sportegyesületnek, azt minden harmadik hónap után írásban jelezzék az Oktatási, Kulturális és Sportiroda felé. 4. A bizottság javasolja, hogy a évtől kezdődően - az önkormányzat által a sportegyesületek részére nyújtandó - támogatáshoz kapcsolódó szerződésben külön pontként szerepeljen az alábbi megfogalmazás: Támogatott tudomásul veszi, hogy amennyiben saját maga vagy vele sportolói jogviszonyban álló sportoló három havi tartozást (helyiség bérleti, -használati díj, lakbér, lakáshasználati díj, Hőszolgáltatóval szemben fennálló díjhátralék) halmoz fel önkormányzati tulajdonban lévő intézmény sportcélú helyiségeinek bérlése, illetve sportgarzon lakásban elhelyezett sportoló lakáshasználata kapcsán, támogató az esedékes támogatás összegéből a hátralék mértékének megfelelő összeg lecsökkentésével gondoskodik a lejárt tartozás összegének az érintett intézmény, az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt., valamint a Hőszolgáltató felé történő átutalásáról. Az esedékes támogatás hátralékkal csökkentett összege kifizetésre kerül támogatott részére, azonban amennyiben a hátralék mértéke az esedékes támogatás összegét meghaladja, támogató annyi hónapon keresztül és akkora összeget tart vissza, amíg a teljes hátralék kiegyenlítésre nem kerül.

4 Erről a tisztségviselőket, a címzetes főjegyzőt, a Jegyzői Irodát, a Közgazdasági Irodát, a Kabinetet, az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt, a Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálat, az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt., a Szegedi Hőszolgáltató Kft. vezetőjét, valamint a Városüzemeltetési Irodát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. Szeged MJV Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága /2009. (XII. 08.) ISB sz. határozatának melléklete M E G Á L L A P O D Á S Amely létrejött egyrészt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (címe: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10., adószáma: , képviselője dr. Botka László polgármester) a továbbiakban Támogató, másrészről a sportegyesület (címe:..., adószáma:......, bankszámlaszáma:..., képviselője: elnök) a továbbiakban Támogatott között a mai napon az alábbiak szerint: 1. Jelen megállapodás Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában álló sportgarzon lakások használatával kapcsolatban felmerülő lakbér, lakáshasználati díj és távhő díj tartozás, illetve önkormányzati intézmények használatában lévő, és általuk a sportegyesület részére bérbe adott sportcélú helyiségek bérbeadásából származó, a Támogatottat vagy vele sportolói jogviszonyban álló sportolót terhelő fizetési hátralékok kiegyenlítésének rendezése érdekében jön létre. 2. A megállapodás azon sportegyesületekkel kerül megkötésre, amelyek 3 évre szóló kiemelt támogatásban vagy 3, illetve 1 évre szóló működési támogatásban részesülnek, vagy amelyek utánpótlás-nevelés pályázaton, illetve egyéni támogatás keretében nyertek támogatást az önkormányzattól. 3. Támogatott tudomásul veszi, hogy amennyiben saját maga vagy vele sportolói jogviszonyban álló sportoló három havi tartozást (helyiség bérleti, -használati díj, lakbér, lakáshasználati díj, Hőszolgáltatóval szemben fennálló díjhátralék) halmoz fel önkormányzati tulajdonban lévő intézmény sportcélú helyiségeinek bérlése, illetve sportgarzon lakásban elhelyezett sportoló lakáshasználata kapcsán, Támogató az esedékes támogatás összegéből a hátralék mértékének megfelelő összeg visszatartásával gondoskodik a lejárt tartozás összegének az érintett intézmény, az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. valamint a Szegedi Hőszolgáltató Kft. felé történő átutalásáról. Az esedékes támogatás hátralékkal csökkentett összege kifizetésre kerül Támogatott részére, azonban amennyiben a hátralék mértéke az esedékes támogatás összegét meghaladja, Támogató annyi hónapon keresztül és akkora összeget tart vissza, amíg a teljes hátralék kiegyenlítésre nem kerül.

5 4. Támogató a támogatási összeg csökkentéséről, azaz a hátralék mértékéig történő visszatartás szándékáról Támogatottat az esedékes utalást megelőző legalább 14 nappal korábban írásban értesíti. 5. Támogatott ezen megállapodás aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy Támogató a Támogatott vagy vele sportolói jogviszonyban álló sportoló által felhalmozott, az 1. pont szerinti hátralék kiegyenlítése céljából a 3. pontban foglaltak szerint eljárjon. 6. Amennyiben Támogatott vagy vele sportolói jogviszonyban álló sportoló többféle hátralékkal bír, a Támogató elsősorban az önkormányzati intézmény, másodsorban az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt., harmadsorban a Szegedi Hőszolgáltató Kft. felé fennálló tartozás kiegyenlítéséről gondoskodik. 7. A Támogatottal sportolói jogviszonyban álló, Támogatott által elhelyezésre javasolt sportoló sportgarzonban történő elhelyezésének, illetve a korábbi elhelyezés meghosszabbításának, továbbá önkormányzati intézmény sportcélú helyisége bérbeadásának feltétele a jelen megállapodás aláírása a Támogatott részéről. 8. Jelen megállapodás hatálya új megállapodás megkötéséig, illetve új megállapodás megkötése hiányában a Támogatott vagy vele sportolói jogviszonyban álló sportoló általi tényleges helyiség-, illetve lakáshasználat megszűnéséig tart. 9. A szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadók. Szeged, sportegyesület Dr. Botka László elnöke polgármester 3. napirendi pont: Támogatási kérelmek sportrendezvények szervezéséhez Kohári Nándor: Két támogatási kérelem érkezett sportrendezvények szervezéséhez. A Szeged-Kiskundorozsma KSE - Déli Apró Kupa megrendezéséhez 110 ezer forintot, a Szeged Városi Kollégium Ady Endre Tagkollégium Diákönkormányzata sportági bemutatókból álló rendezvénysorozatra 150 ezer forintot kér. A bizottság által felosztható összeg e Ft ezer forint támogatást javasol mindkét kérelmezőnek. Dr. Szendrei Gáborné: Történt egy elírás az előterjesztésben. A Szeged-Kiskundorozsma SE működési támogatása nem 6 millió forint, hanem 5,5 millió forint volt 2009-ben. Kohári Nándor: Megkérdezi, hogy van-e más javaslat a támogatási összegre? Amennyiben nincs, külön-külön szavaztatja meg a támogatási összegeket. Aki egyetért a Szeged-Kiskundorozsma KSE 100 ezer forintos támogatásával, kéri kézfeltartással szavazzon.

6 A bizottság 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (XII. 08.) ISB sz. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetőjének /2009. számú, Támogatási kérelmek sportrendezvények szervezéséhez tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: 1. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága a Szeged- Kiskundorozsma Kézilabda Sportegyesület által lebonyolított Szeged-Dorozsma KSE - Déli Aprók Kupa megrendezését forint összeggel támogatja, mely a évi Sportcélú támogatási keret Rendezvények szervezése, szabadidősport események támogatása sorról kerül kifizetésre. 2. A bizottság felkéri az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, hogy a támogatásban részesített Szeged-Kiskundorozsma Kézilabda Sportegyesület vezetőjét értesítse a bizottsági döntésről és a támogatási szerződést kösse meg. Felelős: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője Határidő: azonnal 3. A bizottság felkéri a Közgazdasági Irodát, hogy a támogatási szerződés aláírását követően gondoskodjon a támogatási összeg kifizetéséről. Felelős: Közgazdasági Iroda vezetője Határidő: szerződésben foglaltak szerint Erről a tisztségviselőket, a címzetes főjegyzőt, a Jegyzői Irodát, a Közgazdasági Irodát, a Kabinetet, az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt, valamint az érintett kérelmezőt jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. Kohári Nándor: Aki egyetért a Szeged Városi Kollégium Ady Endre Tagkollégium Diákönkormányzata 100 ezer forintos támogatásával, kéri kézfeltartással szavazzon. A bizottság 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (XII. 08.) ISB sz. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetőjének /2009. számú, a Támogatási kérelmek sportrendezvények szervezéséhez tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: 1. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága a Szeged Városi Kollégium Ady Endre Tagkollégium Diákönkormányzata által szervezendő Mozdulj sportági bemutató sorozat megrendezését forint összeggel támogatja, mely a évi Sportcélú támogatási keret Rendezvények szervezése, szabadidősport események támogatása sorról kerül kifizetésre. 2. A bizottság felkéri az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, hogy a támogatásban részesített Szeged Városi Kollégium Ady Endre Tagkollégium Diákönkormányzatának

7 képviselőjét értesítse a bizottsági döntésről. Felelős: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője Határidő: azonnal 3. A bizottság a polgármesteren keresztül felkéri a Közgazdasági Irodát, hogy a megítélt támogatást a költségvetési rendeleten vezesse át. Felelős: Közgazdasági Iroda vezetője Határidő: költségvetés soron következő módosítása Erről a tisztségviselőket, a címzetes főjegyzőt, a Jegyzői Irodát, a Közgazdasági Irodát, a Kabinetet, az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt, valamint az érintett kérelmezőt jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. Hüvös László: Megkérdezi, hogy akkor 860 ezer forint marad még ezen a soron? Kohári Nándor: Úgy tudja, hogy van még egy kérelem rendezvény szervezésre. Az előterjesztés még nem kapott szignót, ezért nem tudja most tárgyalni a bizottság. Javasolja, hogy pénteken a közgyűlést megelőzően 8.45 órakor rendkívüli ülés legyen. Azért sürgős megtárgyalni a beérkezett anyagokat, hogy még ebben az évben kiutalható legyen a támogatási összeg. 4. napirendi pont: Átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet A bizottság 6 igen, 2 nem szavazattal alábbi határozatot hozta: /2009. (XII. 08.) ISB sz. Megyei Jogú Város Polgármestere 99627/2009. számú előterjesztését az Átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet" tárgyában és az alábbi határozatot hozta: 5. napirendi pont: A évi önkormányzati költségvetés 5. sz. módosítása A bizottság 5 igen, 2 nem szavazattal és 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozta:

8 /2009. (XII. 08.) ISB sz. Megyei Jogú Város Polgármestere /2009. számú előterjesztését A évi önkormányzati költségvetés 5. sz. módosítása" tárgyában és az alábbi határozatot hozta: 6. napirendi pont: Tájékoztató a évi önkormányzati költségvetés I-III. negyedévi teljesítéséről A bizottság 5 igen, 2 nem szavazattal és 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: /2009. (XII. 08.) ISB sz. Megyei Jogú Város Polgármestere /2009. számú előterjesztését a Tájékoztató a évi önkormányzati költségvetés I-III. negyedévi teljesítéséről" tárgyában és az alábbi határozatot hozta: 7. napirendi pont: Szeged Megyei Jogú Város évi költségvetési koncepciója A bizottság 5 igen, 2 nem szavazattal és 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozta:

9 /2009. (XII. 08.) ISB sz. Megyei Jogú Város Polgármestere 98079/2009. számú előterjesztését a Szeged Megyei Jogú Város évi költségvetési koncepciója" tárgyában és az alábbi határozatot hozta: 8. napirendi pont: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év I. félévi munkaterve A bizottság 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (XII. 08.) ISB sz. Megyei Jogú Város Polgármestere /2009. számú előterjesztését Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év I. félévi munkaterve" tárgyában és az alábbi határozatot hozta: 9. napirendi pont: Európai Uniós beruházásokhoz kapcsolódó sajáterő biztosítása A bizottság 4 igen szavazattal és 3 tartózkodással az alábbi határozatot hozta:

10 /2009. (XII. 08.) ISB sz. Megyei Jogú Város Gazdasági Alpolgármestere /2009. számú előterjesztését az Európai Uniós beruházásokhoz kapcsolódó sajáterő biztosítása" tárgyában és az alábbi határozatot hozta: 10. napirendi pont: Egyebek Kohári Nándor: Emlékezteti a bizottság tagjait, hogy pénteken 11-én 8.45 órakor a díszterem előtt találkozzanak a képviselők a rendkívüli ülés megtartásához. Felmutat a bizottságnak egy oklevelet, melyet az Asztalitenisz Sportklub elnöke küldött a bizottsági támogatást megköszönve. Elnök úr megköszönte a részvételt és az ülést bezárta. Kmf. Kohári Nándor sk. a bizottság elnöke Iványi Aurél sk. a bizottság alelnöke dr. Szendrei Gáborné sk. ügyviteli titkár A kivonat hiteléül: Hódiné Zanócz Márta jegyzőkönyvvezető

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága február 16-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el:

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága február 16-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el: 20007 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2010. február 16-án (kedden) 11 órakor tartott üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor, a bizottság

Részletesebben

Jelen vannak: Távollevők:

Jelen vannak: Távollevők: Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2009. szeptember 2-án tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága június 23-án tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága június 23-án tartott üléséről 3397-10 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2010. június 23-án tartott üléséről Az ülésen jelen vannak: Kormos Tibor, a bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyv /2008. (09.10.) VTLB sz. HATÁROZAT

Jegyzőkönyv /2008. (09.10.) VTLB sz. HATÁROZAT Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2008. szeptember 10-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Szeged Megyei Jogú Város gazdasági alpolgármestere

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Szeged Megyei Jogú Város gazdasági alpolgármestere ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város gazdasági alpolgármestere Az előterjesztés tárgya: Sportegyesületek támogatása Iktatószám: 01/12941/2009 Melléklet:

Részletesebben

Jegyzőkönyv /2009. (04.22.) VTLB. sz. HATÁROZAT

Jegyzőkönyv /2009. (04.22.) VTLB. sz. HATÁROZAT Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2009. április 22-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága június 4-én tartott ülésén a következő napirendet fogadta el:

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága június 4-én tartott ülésén a következő napirendet fogadta el: 2178-6 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 9. június 4-én (csütörtökön) 11 órakor tartott rendkívüli üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottságának 2014. december 3. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: Joób Márton, a Bizottság elnöke,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. december 11-én tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Bartáné Tóth Mária Dr.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 09. 13-án tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. szeptember 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottsága szeptember 8-i ülésén az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottsága szeptember 8-i ülésén az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2010. 09. 08-án tartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Révész Mihály, a bizottság elnöke, Bartáné Tóth Mária, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. - Csere-elhelyezés - Csere-elhelyezés - Csere-elhelyezés. - Ifjúsági garzonházban történő elhelyezés

Jegyzőkönyv. - Csere-elhelyezés - Csere-elhelyezés - Csere-elhelyezés. - Ifjúsági garzonházban történő elhelyezés Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2009. július 17-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. augusztus 05-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Lauer István a bizottság tagja Dr. Mécs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. április 9. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Szeged, Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2010. december 9-én tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága december 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága december 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013. december 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt a bizottság elnöke Gila

Részletesebben

polgármester Preferált szervezetek bérbeadás iránti kérelmei 1 pld. határozati javaslat

polgármester Preferált szervezetek bérbeadás iránti kérelmei 1 pld. határozati javaslat Előterjesztő megnevezése: Dr. Botka László polgármester Iktatószám: 92177/2012. Tárgy: Preferált szervezetek bérbeadás iránti kérelmei Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6464-21 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2009. június 24-én tartott nyílt üléséről Az ülésen jelen vannak: Kormos Tibor,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága május 21-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága május 21-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 21-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Ménesi Imre a bizottság tagja Dr. Mécs László

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2008. augusztus 27-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja

Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja 21078-7 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 9. június 23-án (kedden) 9 órakor tartott üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor, a bizottság elnöke

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2013.január 4. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt a bizottság elnöke Gila Ferenc,

Részletesebben

2. Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő: Jegyző

2. Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő: Jegyző Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2007. december 11-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged, Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. augusztus 11-én tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Pintér

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Városüzemeltetési Iroda osztályvezetője

J e g y z ő k ö n y v. Városüzemeltetési Iroda osztályvezetője J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2013. május 31-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos üléstermében tartott rendkívüli ülésének

Részletesebben

polgármester Iktatószám: 01/ /2010.

polgármester Iktatószám: 01/ /2010. Előterjesztő: polgármester Iktatószám: 01/16546-23/2010. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szegedi Tudományegyetem között a fogászati ügyelet tárgyában létrejött jogviszony meghosszabbítása

Részletesebben

Jegyzőkönyv /2007. (08.08.) VTLB.sz. HATÁROZAT

Jegyzőkönyv /2007. (08.08.) VTLB.sz. HATÁROZAT Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2007. augusztus 8-án tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2017. május 30-án 11.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 4. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba,

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 32079-11/2015. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzői

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának én tartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának én tartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2012. 12. 19-én tartott ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, szavazzunk a napirendről, a meghívóban szereplő sorrendben. A bizottság határozatképes, a döntéshez minősített többség szükséges.

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, szavazzunk a napirendről, a meghívóban szereplő sorrendben. A bizottság határozatképes, a döntéshez minősített többség szükséges. Ügyiratszám: 58.566 36 / 2013. Ügyintéző: Schmidt Erika JEGYZŐKÖNYV amely készült a Gazdasági Bizottság 2013. december 19 én 9:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről, a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztály 6720 Szeged, Széchenyi tér 11. 62/564-364 Iktatószám: 23924-49//2016. Előadó: dr. Antal Anikó 564-223 Tárgy:

Részletesebben

KT /a JEGYZŐKÖNYV. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről. Rendeletek:

KT /a JEGYZŐKÖNYV. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről. Rendeletek: JEGYZŐKÖNYV 2014. október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 204, 205/2014. (X.09.) KT-2014-16/a J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lakitelek Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott nyílt ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának án tartott nyílt ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2014. 04. 30-án tartott nyílt ülésén. Jelen vannak: Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság alelnöke,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. december 12-én 11:30

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének E L Ő T E R J E S Z T É S Előterjesztő: Kohári Nándor önkormányzati képviselő Szám:./2013. Tárgy: Halaszthatatlan előterjesztés a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A bizottság 4 igen szavazattal egyhangúlag támogatta a javaslatot, és az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. A bizottság 4 igen szavazattal egyhangúlag támogatta a javaslatot, és az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Bizottsága 2012. január 29-én 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatalban megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: az Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottság részéről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. június 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

Közfoglalkoztatással kapcsolatos együttműködési megállapodások megkötése. 3 db határozati javaslat

Közfoglalkoztatással kapcsolatos együttműködési megállapodások megkötése. 3 db határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László Polgármester Iktatószám: 01/4749-62/2016. Tárgy: Közfoglalkoztatással kapcsolatos együttműködési megállapodások megkötése Melléklet: 3 db határozati javaslat Véleményezésre

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett. Benyújtó neve: Kalmár Ferenc címe:

Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett. Benyújtó neve: Kalmár Ferenc  címe: Tisztelt felhasználók! Új képviselői kezdeményezés érkezett Benyújtó neve: Kalmár Ferenc E-mail címe: kalmarf1@t-online.hu Kezdeményezés tárgya: Sürgősségi indítvány Leírás: Tisztelt Polgármester Úr! A

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. április 23-án 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2014. március 12-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos üléstermében tartott rendes ülésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2009. május 28-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el:

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2009. május 28-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el: 21078-5 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2009. május 28-án (csütörtökön) 11 órakor tartott nyílt üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 5 db határozati javaslat

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 5 db határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László Polgármester Iktatószám: 01/1868-113/2015. Tárgy: Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások Melléklet: 5 db határozati javaslat Véleményezésre megküldve: Foglalkoztatási,

Részletesebben

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 3 db határozati javaslat

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 3 db határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László Polgármester Iktatószám: 01/3295-46/2014 Tárgy: Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások Melléklet: 3 db határozati javaslat Véleményezésre megküldve: Városüzemeltetési

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város. Oktatási, Kulturális és Sportiroda

Szeged Megyei Jogú Város. Oktatási, Kulturális és Sportiroda Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Iktatószám: 36304/2010. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város ösztöndíjrendelete Melléklet: 1 db rendelet-tervezet 1 db határozati javaslat Készítette: Oktatási,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága február 07-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága február 07-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2014. február 07-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke Póda Jenő Ménesi Imre dr. Révész Mihály

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. 03-3/15-26/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 15-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 11-én (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 11-én (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl 19739-21 J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2013. december 11-én (szerda) 15.00 órakor tartott rendes ülésérıl Jelen voltak: Mihálffy Béla,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 3. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 3. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. szeptember 3. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről Rendeletek és Határozatok mutatója 11/2013. (IX: 27.) önkormányzati rendelet A lakások és helyiségek bérletéről,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli nyílt üléséről. pályázat jóváhagyásáról

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli nyílt üléséről. pályázat jóváhagyásáról 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 11-i rendkívüli nyílt üléséről 137/A/2015.(VIII.11.) ÖK Uradalmi napok Kisszálláson

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság október 24-én órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság október 24-én órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. október 24-én 12.00

Részletesebben

Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV

Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2015. január 20-ai soron következő ülésén (Megyeháza, 3100 Salgótarján, I. em. Hadady-Hargitay Terem). Jelen vannak: a bizottság tagjai (6 fő) a mellékelt

Részletesebben

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2006. június...-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2006. június...-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2006. június...-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.../2006. (VI....) Kgy. sz. HATÁROZAT Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta Dr. Kozma József alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

2 Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy rendelet módosítása Előterjesztő: Címzetes Főjegyző

2 Az egyes helyi közszolgáltatások ellátásáról szóló 53/2004. (XI.30.) Kgy rendelet módosítása Előterjesztő: Címzetes Főjegyző Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városrendezési, Tulajdonosi és Lakásügyi Bizottsága 2008. december 10-én tartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Gila Ferenc, a bizottság elnöke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági, valamint Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottságának

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági, valamint Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottságának Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági, valamint Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottságának 2015. február 23. napján tartott együttes ülésének jegyzőkönyve (nyílt) 2 Jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. augusztus 19-én (kedd) 8:30 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 9-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Sisák Imre polgármester, Volek György alpolgármester, Barna Tiborné,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 1-én 8.00 órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 1-én 8.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 1-én 8.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V

J E G Y Z Ő K Ö NY V KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK SPORTBIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö NY V Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága 2010. november 30-i, soron következő üléséről. A bizottsági ülés helye:

Részletesebben

Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása. Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda

Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása. Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda Előterjesztő Dr. Solymos László várospolitikai al Iktatószám: 01/17951-2/2009. Tárgy: Szegedi Ősz Idősotthonnal kötött ellátási szerződések módosítása Melléklet: határozati javaslat Készítette: Szociális,

Részletesebben

A Tisza Volán Sport Club Hivatásos Kézilabda Szakosztály kölcsönszerződésének és támogatási szerződésének módosítása

A Tisza Volán Sport Club Hivatásos Kézilabda Szakosztály kölcsönszerződésének és támogatási szerződésének módosítása Előterjesztő: Hüvös László humán közszolgáltatási tanácsnok Tárgy: A Tisza Volán Sport Club Hivatásos Kézilabda Szakosztály kölcsönszerződésének és támogatási szerződésének módosítása Iktatószám: Melléklet:

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 04-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 04-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. augusztus 04-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 196/2015. (VIII.04.) határozat Lévai Istvánné és Lévai István bogácsi lakos részére

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/12/2012. JEGYZŐ KÖNYV

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/12/2012. JEGYZŐ KÖNYV Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/12/2012. JEGYZŐ KÖNYV Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Rákosmenti Erőforrás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve 263/2016. (X.19.) határozat Vasas Miklósné bánhorváti lakos részére a Nyugdíjasházban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 11-én 16.00 órakor megtartott üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. november 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János, Jakab Magdolna a bizottság tagjai, Farkas Ernő polgármester, Dr.

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR március 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR március 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. március 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 18. napján 14 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának szeptember 11-én megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának szeptember 11-én megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről Dömös Község Önkormányzata 2027 Dömös Táncsics u. 2 Készült 3 példányban! 2014 1. sz. példány Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának 2014. szeptember 11-én megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve Nógrádszakál Község Önkormányzat 3/2018. évi testületi ülésről készült jegyzőkönyve Határozatok: 11/2018.(III.26.) határozat 12/2018.(III.26.) határozat 13/2018.(III.26.) határozat 3. számú J E G Y Z Ő

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 17-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához

Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Kiegészítés a Közgyűlés 6. számú, Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései tárgyú napirendi pontjához Tisztelt Közgyűlés! 1./ Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonát képezi 1/1 arányban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2017. augusztus 28. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

4. számú határozati javaslat. Kivonat. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése napján tartott (nyílt) ülésének jegyzőkönyvéből

4. számú határozati javaslat. Kivonat. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése napján tartott (nyílt) ülésének jegyzőkönyvéből 4. számú határozati javaslat Kivonat Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012.... napján tartott (nyílt) ülésének jegyzőkönyvéből /2012. (... ) Kgy. sz. Határozat Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Pénzügyi Bizottsága által 2016. május 19-én 17.00 órai kezdettel megtartott üléséről Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Helye: Önkormányzat hivatalának tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság részéről:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben