MULTIMEX megoldások ügyfélszolgálati alkalmazásban

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MULTIMEX megoldások ügyfélszolgálati alkalmazásban"

Átírás

1 MULTIMEX megoldások ügyfélszolgálati alkalmazásban

2 Az ügyfélszolgálati ügyfélforgalom kezelése Manapság minden ügyfélszolgálat arra törekszik, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa ügyfelei részére, a lehető legoptimálisabb költségekkel. Ezen célok elérése érdekében a MULTIMEX Kft. több mint 20 éves tapasztalatának, piacismeretének köszönhetően minden egyes ügyfélszolgálat számára egyedi, testreszabott megoldásokat dolgoz ki. Az általunk kifejlesztett megoldások segítenek az ügyfélkezelési, ügyfélirányítási, ügyféltájékoztatási folyamatok optimalizálásában, az ügyfél ügyfélszolgálaton történő megjelenésétől kezdődően egészen az ügyfél távozásáig, sőt még azon túl is. Ügyfélszolgálatok kialakítása A mai modern ügyfélszolgálatoknál jogos elvárás a kulturált és nyugodt ügyfélirányítási feltételek biztosítása, melyek megvalósítására ajánljuk a felhasználók részére a Q-FUSION ügyfélhívóirányító rendszerünket. A Q-FUSION rendszerek hardverelemei megbízható megoldást kínálnak a felhasználók részére. Termékeink segítségével a felhasználók könnyedén megtalálhatják a számukra legoptimálisabb konfigurációt, a tervezési folyamat során szakembereink állnak rendelkezésükre. A különböző jegykiadó automaták, információs terminálok, kijelzők, információs kijelzők, multimédiás felületek, hívóterminálok mind mind azt a célt szolgálják, hogy az ügyfélszolgálatokon egy magas színvonalú és megbízható ügyfélkezelési kultúra alakulhasson ki.

3 Az ügyfelek fogadása, sorszámkiadás, ügyfélazonosítás MULTIMEX Az ügyfelek minden esetben sorszámozott jegyet kapnak a különböző típusú jegyautomatákból. A jegyen a sorszámon kívül feltüntethető az ügyfélszolgálat neve, az ügyfél neve, a választott ügyintézési típus megnevezése, a kiszolgáló munkahelyek száma, a várakozók száma, valamint a felhasználó által megadott egyéb tájékoztató adatok. A jegyautomatánál lehetőség nyílik az ügyfelek azonosítására is (pl.: interaktív felület, kártyaolvasó használatával), ezáltal is növelve a szolgáltatás színvonalát, fokozva az ügyfelek komfortérzetét. Ügyfélhívás Az ügyintézők a számítógépeiken elérhető WEBes hívóterminálok, vagy az asztalaikon elhelyezett hardveres hívóterminálok segítségével hívhatják, újrahívhatják, küldhetik át ügyfeleiket, vagy számtalan más, egyedi funkciót végezhetnek el velük. A kiszolgálási folyamat során az ügyintézők az intelligens hívóterminálok segítségével kiegészítő információkat (sikeres, sikertelen ügylet, altevékenység stb.) fűzhetnek az adott tranzakciókhoz, ezzel is növelve a kinyerhető adatok sokszínűségét.

4 Aktív várakozás, ügyféltájékoztatás, hatékony reklám A Q-MONITOR multimédiás rendszer segítségével a felhasználó az ügyfélszolgálaton elhelyezett (várótérben, kirakatban, 24 órás zónában) különböző méretű LCD felületeken keresztül tájékoztathatja ügyfeleit az aktuális akcióiról, híreiről, ezzel is növelve az értékesítés és tájékoztatás hatékonyságát. A hatékonyságot növelendő az LCD felületeken megjeleníthetőek a Q-FUSION rendszerből származó adatok (pl.: átlagos várakozási időkről, a soron következő sorszámokról, adott szolgáltatáshoz tartozó várakozók számáról stb.), így az ügyfelek figyelme még inkább a megjelenített tartalomra koncentrálódik.

5 Központi adatfeldolgozás, rendszerfelügyelet, konfiguráció A Q-FUSION rendszer WEB-es felületen keresztül információkat szolgáltat a menedzsment részére az aktuális időpontra, a múltra és a jövőre vonatkozóan. A valós idejű információk a rendszer Q-INSPECT menedzsment moduljában jelennek meg, ahol a vezetők figyelemmel kísérhetik az ügyfélforgalom aktuális helyzetét, az ügyfélszolgálat működését, és figyelmeztetést kaphatnak, ha például a várakozási idők meghaladnak egy előre beállított értéket (figyelmeztető funkciók). A statisztikai információk a Q-REPORT statisztikai modulban pontos képet adnak az ügyfélszolgálat múltbeli működéséről, melyeket feldolgozva lehetőség nyílik napi, heti, havi, éves működtetési alternatívák, szolgáltatási célok meghatározására, jövőbeni tervezésre, ezzel is javítva a költséghatékonyságot. A felhasználók a Q-ADMIN, Q-CONFIG adminisztrációs és konfigurációs modulján keresztül avatkozhatnak be, módosíthatják az ügyfélszolgálat működését. A Q-FUSION rendszer centralizált alkalmazásának köszönhetően mindezen műveletek egy központi WEB-es felületről végezhetőek el, így megoldást kínálnak akár az egyetlen ügyfélszolgálattal rendelkező kisebb vállalatok, akár az országos hálózattal rendelkező nagyvállalatok részére is.

6 Előjegyzés kérdése Az ideális ügyfélkezelési folyamat kialakításához elengedhetetlen, hogy optimalizálni tudjuk munkatársaink leterheltségét, és mindezt oly módon tegyük, hogy az ügyfelek várakozási ideje a lehető legrövidebb legyen. Ezen célok megvalósítása érdekében ajánljuk a felhasználók részére Q-FUSION rendszer Q-TIMER előjegyzési modulját (személyes, telefonos, internetes, SMS, WAP alapú szolgáltatások), melynek köszönhetően az ügyfelek közvetlenül (interneten, SMS, WAP) vagy közvetve ügyintézők segítségével (személyesen, telefonon, WEB-es felületen keresztül) foglalhatnak időpontot. Az előjegyzéses megoldásoknak köszönhetően az ügyintézők teljesítménye kiegyensúlyozottá, az ügyfelek kiszolgálása komfortossá válik. Q-FUSION, az integrálható rendszer Az ügyfélszolgálatok többsége egyedi programokat használ az adatbázis kezelésére vagy a különböző statisztikai adatok feldolgozására. A Q-FUSION rendszer képes kommunikálni ezen külső programokkal, így bizonyos funkciók integrálhatóak (pl.: hívási funkciók), vagy a statisztikai adatok feldolgozhatóak (pl.: SQL, ORACLE adatbázisok) a felhasználó saját programjában. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk Önnek megtervezni az optimális ügyfélkezelési, ügyfélirányítási folyamatot. Keresse munkatársainkat telefonon ( , ), faxon ( ), vagy en (support@multimex.hu), akik hamarosan felkeresik Önt. Részletes információkért látogasson el honlapunkra!

7 Referenciáink: Pénzintézetek CIB Bank Zrt. Fontana Credit Takarékszövetkezet Szigetvári Takarékszövetkezet Fundamenta Lakáskassza Zrt. Magyar Államkincstár Magyar Posta Zrt. Groupama Garancia Biztosító Zrt. AXA Csoport Magyarország MÁV Általános Biztosító Egyesület Közlekedési Biztosító Egyesület Aranykor Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár Diákhitel Központ Zrt. ASTRA Biztosító Zrt. Telekommunikációs szektor T-Pont üzletek: Magyar Telekom Nyrt. T-Partner üzletek: Integra-Connections Kft. BBK Hungary Kft. Adamit 25 Telecom Kft. Minerva Telekom Kft. Kiru-Fon Kft. Almatel Kft. T-VOICE Kft. G&Sz Trend Kft. East-Office Kft. Hallo 99 Kft. Dél Home Kft. Telenor üzletek: Mobilart Hungary Kft. UPC Magyarország Kft. TvNetWork Nyrt. Antenna Hungária Zrt. DIGI Kft. Közintézmények EÜ-, Nyugdíjpénztárak Földhivatalok Illetékhivatalok Bíróságok Ingatlan és vagyonkezelés Polgármesteri Hivatalok Okmány és Ügyfélszolgálati Irodái Nagykövetségek, konzulátusok Kormányhivatalok Egészségügyi intézmények Kórházak rendelőintézetek Gyógyszertárak Gyógyfürdők Felsőoktatási intézmények Budapesti Műszaki Egyetem Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Kar Nyugat Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Kar Kodolányi János Főiskola Eötvös Lóránd Tudományegyetem Semmelweis Egyetem Külföldi Hallgatók Titkársága Semmelweis Egyetem Dékáni Hivatal Semmelweis Egyetem ÁOK Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ Pécsi Tudományegyetem Közgazdaság Tudományi Kar Ipari szolgáltatók Dél-dunántúli Gázszolgáltató Zrt. Pécsi Távfűtő Kft. Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat Zrt. Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. Közúti Fuvarozók Egyesülete FŐTÁV Zrt. Érd és Térsége Víziközmű Kft. EDF DÉMÁSZ Zrt. Nyírségvíz Zrt. Bácsvíz Zrt. MIVÍZ Kft. MIHŐ Kft. EMFESZ Kft. Szolnoki VCSM Zrt. Kapos Holding Zrt. Dunántúli Regionális Vízművek Zrt. Bakonykarszt Víz és Csatornamű Zrt. VASIVÍZ Zrt. Nyírtávhő Zrt. Észak-Csepel Szigeti Víz és Csatornamű Zrt. Dunamenti Regionális Vízművek Zrt. Aqua Szolgáltató Kft. Kereskedelem Forever Living Products Hungary Ltd. MENTAVILL Kft. Ugrics és Szabó Kft. RENAULT Márkakereskedés IKEA Lakberendezési Kft. Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. 77 Elektronika Kft. GIGATEL Kft. Oriflame Hungary Kft. Max-Immun Kft. MARSO Kft. Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft. LIDL Magyarország Kereskedelmi Bt. Közlekedési szolgáltatók MÁV Zrt. DKV Zrt.

8 MULTIMEX Kft Budapest, Jablonka út 118/a. Tel: Fax: support@multimex.hu Web:

MULTIMEX megoldások ügyfélszolgálati alkalmazásban

MULTIMEX megoldások ügyfélszolgálati alkalmazásban MULTIMEX megoldások ügyfélszolgálati alkalmazásban Az ügyfélszolgálati ügyfélforgalom kezelése Manapság minden ügyfélszolgálat arra törekszik, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa ügyfelei részére,

Részletesebben

MULTIMEX megoldások egészségügyi alkalmazásban

MULTIMEX megoldások egészségügyi alkalmazásban MULTIMEX megoldások egészségügyi alkalmazásban Az intézményi betegforgalom kezelése Manapság minden intézmény arra törekszik, hogy a lehető legoptimálisabb költségek mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást

Részletesebben

MULTIMEX megoldások egészségügyi alkalmazásban

MULTIMEX megoldások egészségügyi alkalmazásban MULTIMEX megoldások egészségügyi alkalmazásban Az intézményi betegforgalom kezelése Manapság minden intézmény arra törekszik, hogy a lehető legoptimálisabb költségek mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást

Részletesebben

MULTIMEX solutions in customer service applications

MULTIMEX solutions in customer service applications MULTIMEX MULTIMEX solutions in customer service applications Handling customer service customer flow These days all customer services are trying, to provide the possible highest level of services to their

Részletesebben

MULTIMEX megoldások kormányablakok számára

MULTIMEX megoldások kormányablakok számára MULTIMEX megoldások kormányablakok számára A kormányzati ügyfélszolgálatok és az ügyfélkezelés fejlődése Magyarországon Cégünk, a MULTIMEX Kft. 1992-ben elsőként honosította meg ezt a kultúrát az országban,

Részletesebben

Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás

Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás Előadó: Budai Balázs ügyvezető igazgató Bemutatkozás B2Data Szoftverfejlesztő és Informatikai Szolgáltató Kft. 6 év tapasztalat ügyfélhívók terén Budaörs Városháza

Részletesebben

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC.

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC. Működési vázlat: Központi kijelző Kijelző Kijelző Hivatali PC Ügyfél Hivatali PC Ügyfél Ügyfél terminál érintő monitorral LAN vagy WiFi Ügyfél Hivatali PC Hivatali PC Sorszám nyomtató Ügyfél Kijelző Ügyfél

Részletesebben

Az ötszintű Elismerési Rendszer a Kiválóságért Levels of Excellence

Az ötszintű Elismerési Rendszer a Kiválóságért Levels of Excellence Az ötszintű Elismerési Rendszer a Kiválóságért Levels of Excellence 2001 óta az EFQM a háromszintű elismerésen kívül további két alsóbb szintű elismerést vezetett be annak érdekében, hogy ösztönözze a

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2019. szeptember 1. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

ÜGYFÉL ÜGYINTÉZÉSI RENDELKEZÉSÉNEK NYILVÁNTARTÁSA

ÜGYFÉL ÜGYINTÉZÉSI RENDELKEZÉSÉNEK NYILVÁNTARTÁSA ÜGYFÉL ÜGYINTÉZÉSI RENDELKEZÉSÉNEK NYILVÁNTARTÁSA SZOLGÁLTATÁS LEÍRÓ LAP 2017. július 1. v2.0 EREDETI Tartalomjegyzék 1. A SZOLGÁLTATÁS CÉLJA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁSI LEÍRÁSA... 3 3. A SZOLGÁLTATÁS RÉSZEI...

Részletesebben

Elérhetőségeink: tel/fax: +36-1-709-3021 mobil: +36-30-907-0998 e-mail: info@b2data.hu www.b2data.hu

Elérhetőségeink: tel/fax: +36-1-709-3021 mobil: +36-30-907-0998 e-mail: info@b2data.hu www.b2data.hu Elérhetőségeink: tel/fax: +36-1-709-3021 mobil: +36-30-907-0998 e-mail: info@b2data.hu www.b2data.hu Cégünk 2005-ben indult egyéni vállalkozásból nőtte ki magát informatikai vállalattá. Vállalatirányítási

Részletesebben

Sorszám Szállító Szerződésszám Kifizetés dátuma Kifizetett összeg Teljesített összeg 2012-01-04 539 850 2012-02-02 539 850 2012-02-06 15 000 2012-02-29 539 850 2012-03-31 539 850 2012-05-03 548 488 2012-06-04

Részletesebben

Kormányzati Ügyfélvonal Előadó: Fazekas Csaba főosztályvezető

Kormányzati Ügyfélvonal Előadó: Fazekas Csaba főosztályvezető 1818 - Kormányzati Ügyfélvonal Előadó: Fazekas Csaba főosztályvezető Új csatornák a közigazgatásban 2 Új csatornák a közigazgatásban Kormányablak hálózat Kormányzati Ügyfélvonal Kormányzati portál személyes

Részletesebben

Egyezséget kötő vállalkozások pozitív listája

Egyezséget kötő vállalkozások pozitív listája Egyezséget kötő vállalkozások pozitív listája - 2017. Ügyszám BBT/4428/2016. BBT/4709/2016. BBT/4523/2016. BBT/3967/2016. BBT/3947/2016. BBT/3943/2016. BBT/4679/2016. BBT/4530/2016. BBT/4450/2016. BBT/4457/2016.

Részletesebben

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül!

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! www.minervatel.hu Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! Kisvállalkozásoktól nagyvállalatokig. Mindenki számára elérhetően. Virtuális telefonközpont. Egyedi telefonrendszerek.

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ GÉPJÁRMŰVEZETŐK ADATBÁZISA DRIVER IDENTIFICATION DATABASE

A MEGBÍZHATÓ GÉPJÁRMŰVEZETŐK ADATBÁZISA DRIVER IDENTIFICATION DATABASE A MEGBÍZHATÓ GÉPJÁRMŰVEZETŐK ADATBÁZISA DRIVER IDENTIFICATION DATABASE A DIDb rendszer lényege - A DIDb rendszer alapja egy 2008 óta folyamatosan és dinamikusan bővülő online adatbázis, mely a regisztráción

Részletesebben

időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek előadó: Fórián Tibor (c) Ramsys Zrt., 2007.

időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek előadó: Fórián Tibor (c) Ramsys Zrt., 2007. időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek a Ramsys Zrt 1988-ban a Budapest Bank és magánszemélyek alapították élenjárunk a gépjármű és okmány bűnözés elleni módszertani és informatikai, az időgazdálkodó,

Részletesebben

Egyezséget kötő vállalkozások pozitív listája

Egyezséget kötő vállalkozások pozitív listája Egyezséget kötő vállalkozások pozitív listája - 2017. Ügyszám BBT/4428/2016. BBT/4709/2016. BBT/4523/2016. BBT/3967/2016. BBT/3947/2016. BBT/3943/2016. BBT/4679/2016. BBT/4530/2016. BBT/4450/2016. BBT/4457/2016.

Részletesebben

A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása

A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása Dr. Bakonyi Péter és Dr. Sallai Gyula Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Budapest, 2013. június

Részletesebben

Diákhitel Központ Zrt.

Diákhitel Központ Zrt. Diákhitel Központ Zrt. Éves kiadvány Statisztikai melléklet 2005/2006. tanév Statisztikai adatok az egyes intézményekben tanult, törlesztésre kötelezett ügyfelekről Budapest, 2006. augusztus 31. TARTALOM:

Részletesebben

>>Biztonsági megoldások a nyomtatás-másolás területén >> Eszes Mihály, Üzleti szegmens vezető. Océ-Hungária Kft.

>>Biztonsági megoldások a nyomtatás-másolás területén >> Eszes Mihály, Üzleti szegmens vezető. Océ-Hungária Kft. >>Biztonsági megoldások a nyomtatás-másolás területén >> Eszes Mihály, Üzleti szegmens vezető Océ-Hungária Kft. 01 Az Kulcsszavak Océ bemutatása a dokumentum-kezelésben Környezet-tudatosság Megbízhatóság

Részletesebben

Adatvédelmi felelős képzésünkön az alábbi cégek munkatársai vettek részt:

Adatvédelmi felelős képzésünkön az alábbi cégek munkatársai vettek részt: Adatvédelmi felelős képzésünkön az alábbi cégek munkatársai vettek részt: Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Aegon Magyarország Hitel Zrt. Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány Alfa-Con

Részletesebben

A CityPass rendszer Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Nemzeti Innovációs Hivatal NetLock Kft. intelligens kártyán alapul

A CityPass rendszer Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Nemzeti Innovációs Hivatal NetLock Kft. intelligens kártyán alapul A CityPass rendszer A CityPass közösségi kártyarendszert és szolgáltatást egy többszereplős konzorcium fejlesztette ki a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ és a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával.

Részletesebben

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei EDF DÉMÁSZ Zrt. Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei EDF DÉMÁSZ Zrt. EDF DÉMÁSZ Zrt. Villamos Energia Kereskedelmi

Részletesebben

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM)

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) A Microsoft Dynamics AX rendszer CRM modulja segítségével a vállalat maximálisan kiaknázhatja ügyfélkapcsolatait, és növelheti eredményességét. Minden

Részletesebben

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Törölt: 1 Törölt: október 1-jétől Hatályos: 2012. EDF DÉMÁSZ

Részletesebben

Panaszkezelési eljárásunkat az 1997.évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről hatályos rendelkezéseinek alkalmazásával alakítottuk ki.

Panaszkezelési eljárásunkat az 1997.évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről hatályos rendelkezéseinek alkalmazásával alakítottuk ki. Tisztelt Ügyfeleink! A Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft. a szolgáltatásait jelenleg több mint 110 település önkormányzata és több mint 150 ezer fős lakossága, valamint a hozzájuk tartozó intézményhálózat

Részletesebben

Elektronikus terhelési összesítő

Elektronikus terhelési összesítő Díjbeszedő Holding Zrt. 1117 Budapest, Budafoki út 107 109. Bankszámlaszám: 18203332-06001843-40010025 Jogosult azonosítója: A10805246T001 Telefonos ügyfélszolgálat 06 1 414 5000 Automata mellékvízmérőállás-bejelentés

Részletesebben

Mobiltelefon-vonal (GPRS, 3G) tovább) Hozzáférési pont neve: (ha megvan akkor. wnw tovább) Jelszó: Üres

Mobiltelefon-vonal (GPRS, 3G) tovább) Hozzáférési pont neve: (ha megvan akkor. wnw tovább) Jelszó: Üres Tisztelt Ügyfelünk! A szolgáltatások használatához szükséges beállítások a gyártás során tárolásra kerültek a készülékben. Ha az előre beállított alkalmazások működésében problémát tapasztal, vagy új profilok

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal Szerződés megnevezése, Szerződés tárgya

Polgármesteri Hivatal Szerződés megnevezése, Szerződés tárgya sorszám Polgármesteri Hivatal megzése, tárgya 1 Adásvételi 2 Vállalkozói 3 Szállítási Bp., XXI. ker. Duna u. 209433. hrsz. Ingatlan adás-vétel Vállalkozó kötelezettséget vállal megrendelő telekommunikációs

Részletesebben

INFORMATIKAI RENDSZER FEJLESZTÉSE. TÁMOP 4.1.2.D-12/1/KONV-2012-0013 A Szolnoki Főiskola idegen nyelvi képzési rendszerének fejlesztése

INFORMATIKAI RENDSZER FEJLESZTÉSE. TÁMOP 4.1.2.D-12/1/KONV-2012-0013 A Szolnoki Főiskola idegen nyelvi képzési rendszerének fejlesztése INFORMATIKAI RENDSZER FEJLESZTÉSE TÁMOP 4.1.2.D-12/1/KONV-2012-0013 A Szolnoki Főiskola idegen nyelvi képzési rendszerének fejlesztése IDEGEN NYELVI KÉPZÉSEK INFORMATIKAI TÁMOGATÁSA A TÁMOP-4.1.2.D-12/1/KONV-2012-0013

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Költséghatékony, papírmentes adminisztráció, E-ügyintézés NETWORKSHOP 2010 Konferencia

Költséghatékony, papírmentes adminisztráció, E-ügyintézés NETWORKSHOP 2010 Konferencia Költséghatékony, papírmentes adminisztráció, E-ügyintézés NETWORKSHOP 2010 Konferencia Vörös Balázs Folyamatosan növekedő költségek Az ügyfélkör növekedésével párhuzamosan növekszik: A feldolgozandó és

Részletesebben

Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára

Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára Sourcing Élmény Alapú Közbeszerzés Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára Sourcing Hungary Kft. 1138 Budapest, Meder utca 8. +36-1-769-13-92 sourcing@sourcing.hu www.sourcing.hu Sourcing

Részletesebben

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: 1. Törölt: október 1-jétől. Hatályos: szeptember 1-jétől

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: 1. Törölt: október 1-jétől. Hatályos: szeptember 1-jétől Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Törölt: 1 Törölt: október 1-jétől Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói

Részletesebben

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Az ITSource Kft. célja ügyfelei költséghatékony és rugalmas kiszolgálása. Cégünk olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszik, melynek során

Részletesebben

TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0034 projekt Regionális turisztikai menedzsment /BSc/ /Differenciált szakmai ismeretek modul/ Információs irodák menedzsmentje

TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0034 projekt Regionális turisztikai menedzsment /BSc/ /Differenciált szakmai ismeretek modul/ Információs irodák menedzsmentje Gyakorlatorientált képzési programok kidolgozása a turisztikai desztináció menedzsment és a kapcsolódó ismeretanyagok oktatására TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0034 projekt Regionális turisztikai menedzsment

Részletesebben

M.8. számú melléklet. Az EDFA DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.8. számú melléklet. Az EDFA DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet Az EDFA DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Hatályos: 20142017. október május 15-április 15-től Villamos Energia

Részletesebben

ÜGYFÉL IDŐSZAKI ÉRTESÍTÉSE ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI CSELEKMÉNYEIRŐL (RÉR)

ÜGYFÉL IDŐSZAKI ÉRTESÍTÉSE ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI CSELEKMÉNYEIRŐL (RÉR) ÜGYFÉL IDŐSZAKI ÉRTESÍTÉSE ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI CSELEKMÉNYEIRŐL (RÉR) SZOLGÁLTATÁS LEÍRÓ LAP 2017. július 1. v2.0 EREDETI Tartalomjegyzék 1. A SZOLGÁLTATÁS CÉLJA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁSI LEÍRÁSA...

Részletesebben

Országos adatszolgáltatás TAKARNET-en, eredmények és célkitűzések

Országos adatszolgáltatás TAKARNET-en, eredmények és célkitűzések Országos adatszolgáltatás TAKARNET-en, eredmények és célkitűzések Weninger Zoltán Földmérési és Távérzékelési Intézet GisOpen 2007. Székesfehérvár március 12-14. Az előadás tartalma: A TAKARNET hálózaton

Részletesebben

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: 2. Törölt: szeptember 1-jétől

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: 2. Törölt: szeptember 1-jétől Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Törölt: 2 Törölt: szeptember 1-jétől Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói

Részletesebben

REFERENCIÁINK Vezetési tanácsadás. Célszerűen. Nagyszerűen.

REFERENCIÁINK Vezetési tanácsadás. Célszerűen. Nagyszerűen. Vezetési. Célszerűen. Nagyszerűen. 1022 Budapest, Bimbó út 3. III. 3.; Telefon és fax: + 36 (1) 315 1029 E-mail: konett@konett.hu ; Web: www.konett.hu 1 Stratégiai AEGON Magyarország Általános Biztosító

Részletesebben

CAFETERIA RENDSZER. Employee Benefit Kft. info@employeebenefit.hu www.employeebenefit.hu

CAFETERIA RENDSZER. Employee Benefit Kft. info@employeebenefit.hu www.employeebenefit.hu CAFETERIA RENDSZER Employee Benefit Kft. info@employeebenefit.hu www.employeebenefit.hu CAFETERIÁRÓL ÁLTALÁBAN Meghatározás: Választható elemek Béren kívüli juttatások Komplex rendszer A JUTTATÁSI RENDSZER

Részletesebben

Térinformatikai rendszer felhasználása Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában

Térinformatikai rendszer felhasználása Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában Térinformatikai rendszer felhasználása Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában több éve működik térinformatikai rendszer, amelynek nagyobb fejlesztésére

Részletesebben

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: 4. február 15-től

M.2. számú melléklet. Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: 4. február 15-től Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete

Részletesebben

Értékesítés és marketing

Értékesítés és marketing Értékesítés és marketing Értékesítés és marketing a Microsoft Dynamics AX-ben ELŐNYÖK: Az értékesítési tevékenységek átláthatóbbak ugyanakkor jobban kézben tarthatók,így növelve az eladásokat és a bevételeket

Részletesebben

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: elérhetőségei, Törölt: 0. március. Törölt: 1-jétől

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: elérhetőségei, Törölt: 0. március. Törölt: 1-jétől EDF DÉMÁSZ Zrt. Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Törölt: elérhetőségei, Törölt: 0. március Törölt: 1-jétől

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

A kompetencia igények követése a Perfekt gyakorlatában. Szolnok IX. 27.

A kompetencia igények követése a Perfekt gyakorlatában. Szolnok IX. 27. A kompetencia igények követése a Perfekt gyakorlatában Szolnok 2010. IX. 27. Kérdések Mi a kompetencia? Mit kezd a szervezet a kompetenciákkal? Milyen a jó szakképzési rendszer? Cégtörténet A Perfekt Zrt.

Részletesebben

Működési területünkön levő ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársaink az alábbi ügyekben fogadják partnereinket:

Működési területünkön levő ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársaink az alábbi ügyekben fogadják partnereinket: Működési területünkön levő ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársaink az alábbi ügyekben fogadják partnereinket: - tulajdonosváltozás bejelentése, - végszámla készítése, - régi és az új tulajdonos adatainak

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára

Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára Sourcing Élmény Alapú Közbeszerzés Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára Sourcing Hungary Kft. 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49. +36-1-769-13-92 sourcing@sourcing.hu www.sourcing.hu

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, referenciák

Bemutatkozó anyag, referenciák Sales Database Kft. Bemutatkozó anyag, referenciák A cégről A Vállalkozás 2007 óta foglalkozik webes alkalmazás fejlesztéssel, kezdetben egyéni vállalkozásként, majd 2010 óta Sales Database Kft. néven.

Részletesebben

Ügyfélszolgálati rendről szóló szabályzat

Ügyfélszolgálati rendről szóló szabályzat Ügyfélszolgálati rendről szóló szabályzat AEGON Magyarország Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár Elfogadta az Igazgatótanács 2009. 08. 31 i ülése. Bánfalvi István IT Elnök Dr. Gáti György IT tag A szabályzat

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Nokia 6230i Beállítások. Személyes E-mail profil létrehozása és beállítása :

Tisztelt Ügyfelünk! Nokia 6230i Beállítások. Személyes E-mail profil létrehozása és beállítása : Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy a Nokia 6230i típusú készüléket választotta. Új multimédiás mobiltelefonjával képüzeneteket küldhet és fogadhat, a www.t-zones.hu WAP-portálon keresztül számos információt

Részletesebben

E-logisztika. Elektronikus kereskedelem Elektronikus üzletvitel. E-gazdaság E-ügyintézés E-marketing

E-logisztika. Elektronikus kereskedelem Elektronikus üzletvitel. E-gazdaság E-ügyintézés E-marketing E-commerce E-business Elektronikus kereskedelem Elektronikus üzletvitel E-gazdaság E-ügyintézés E-marketing E-logisztika E-banking E-távmunka E-szolgáltatás E-beszerzés E-értékesítés E-szolgáltatás E-távmunka

Részletesebben

Otthontérkép, segít a döntésben! 2012. április 25. 2012.04.25.

Otthontérkép, segít a döntésben! 2012. április 25. 2012.04.25. Otthontérkép, segít a döntésben! 2012. április 25. 1 Az FHB Otthontérkép már most további információkkal bővül! A 2012. április 16-án bemutatott Otthontérkép alkalmazás újabb statisztikai adatokkal került

Részletesebben

Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára

Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára Sourcing Élmény Alapú Közbeszerzés Referenciák, esettanulmányok az önkormányzatok számára Sourcing Hungary Kft. 1138 Budapest, Meder utca 8. +36-1-769-13-92 sourcing@sourcing.hu www.sourcing.hu Sourcing

Részletesebben

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok Terjesztés Megoszlás gazdasági forma szerint Multinacionális cégek 50% 2% 3% Hivatalok, minisztériumok Önkormányzatok Középvállalatok Mikro és kisvállalkozások Ipari parkok és irodaházak Kézbesítési időszak:

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.8. számú melléklete 1 Az ügyfélszolgálati

Részletesebben

Tájékoztató. a Polgármesteri Hivatalban évben lefolytatott ügyfél-elégedettség mérésről

Tájékoztató. a Polgármesteri Hivatalban évben lefolytatott ügyfél-elégedettség mérésről BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐ Tájékoztató a Polgármesteri Hivatalban 2008. évben lefolytatott ügyfél-elégedettség mérésről Előadó: dr. Szeles Gábor jegyző Testületi ülés időpontja:

Részletesebben

A Bizalom Nyugdíjpénztár évi Üzleti jelentése

A Bizalom Nyugdíjpénztár évi Üzleti jelentése A Bizalom Nyugdíjpénztár 2006. évi Üzleti jelentése Budapest, 2007. április 24. Török László IT elnök 1. A 2006. év legfontosabb eseményei: A pénztár taglétszáma az előző, több éves időszak dinamikus növekedését

Részletesebben

F.2. számú függelék Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységeinek címe és nyitvatartása

F.2. számú függelék Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységeinek címe és nyitvatartása Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat F.2. számú függeléke F.2. számú függelék Az ügyfélszolgálati egységeinek címe és nyitvatartása Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat

Részletesebben

Egyetemi adatbázis nyilvántartása és weben

Egyetemi adatbázis nyilvántartása és weben Egyetemi adatbázis nyilvántartása és weben keresztül történő elérése Bara Levente Dező László Farkas Kinga Gere Árpád Keresztes Anna March 6, 2009 1 Contents 1 Egyetemi adatbázis nyilvántartása és weben

Részletesebben

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS

OZEKI Phone System. 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára. A jövő üzleti telefon rendszere SMS A jövő üzleti telefon rendszere 4 elengedhetetlen szolgáltatás a jövőbeli vállalati telefonos rendszerek számára SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés és jelenlét Összhang az IT-vel Olvassa el! Ajánlatkérő

Részletesebben

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: szeptember. Törölt: jé

M.8. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységei. Törölt: szeptember. Törölt: jé Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei 2012. szeptember jé Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.8. számú melléklete

Részletesebben

DigiTerra fejlesztési eredmények

DigiTerra fejlesztési eredmények DigiTerra fejlesztési eredmények Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Főiskolai Kar 2004. március 18. Előadó: Nyull Balázs DigiTerra Kft. DigiTerra Informatikai Szolgáltató Kft. Tevékenységek Erdészeti

Részletesebben

AEGONdirekt.hu. Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!

AEGONdirekt.hu. Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon! AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon! Tartalom Zatykó Péter, AEGON Magyarország cégcsoport vezérigazgató Online biztosítási piaci helyzetkép Koncepció és stratégia Hagyományos és direkt

Részletesebben

FOGYASZTÓBÓL ÜGYFÉL, MŰVEKBŐL SZOLGÁLTATÓ Új minőség az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportnál

FOGYASZTÓBÓL ÜGYFÉL, MŰVEKBŐL SZOLGÁLTATÓ Új minőség az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportnál FOGYASZTÓBÓL ÜGYFÉL, MŰVEKBŐL SZOLGÁLTATÓ Új minőség az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportnál Előadó: dr. Kövesdi Zoltán igazgatósági tag ELMŰ Nyrt.-ÉMÁSZ Nyrt. MEE 54. Vándorgyűlés 2007. augusztus 22. ÜGYFELEINK ELÉGEDETTSÉGÉÉRT

Részletesebben

Nem kaphatod meg mindig azt, amit akarsz

Nem kaphatod meg mindig azt, amit akarsz A Volán Educatio Zrt. képzési, fejlesztési programjainak hozzájárulása a Közúti Közösségi Közlekedési szolgáltatási piacot is érintő kihívások kezeléséhez Bói József Nem kaphatod meg mindig azt, amit akarsz

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

NETPUBLICA Alapítvány

NETPUBLICA Alapítvány NETPUBLICA Alapítvány Székhely: 1237 Budapest, Hrivnyák Pál u. 154/b www.netpublica.hu e-mail: p.csery@netpublica.hu Adószám: 18262809-1-43 Bankszámlaszám: 10409015-50485557-55501016 A bírósági végzés

Részletesebben

Értékhatárt elért és összeszámítás alapján bekerülő szerződések partnerenként

Értékhatárt elért és összeszámítás alapján bekerülő szerződések partnerenként 2016 év Értékhatár: 5.000.000,- Ft tó Partner: 500943 Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság Szerződés azonosító: SZ/2016/000054 Szerződés tárgya: üzemeltetési tevékenységek Szerződés típusa: üzemeltetési

Részletesebben

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás LIBRA Virtua Szoftver-mint-Szolgáltatás Szoftver mint szolgáltatás. Szoftver-mint-Szolgáltatás Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bonyolult szoftverek, amelyek telepítése, beállítása, oktatása

Részletesebben

CÉGCSOPORT. Index, Velvet, Totalcar, Bookline, Inforadio, NapiGazdaság, Portfólió. CentralEuropeanMedia Zrt. TeleDataCast technológiai cég:

CÉGCSOPORT. Index, Velvet, Totalcar, Bookline, Inforadio, NapiGazdaság, Portfólió. CentralEuropeanMedia Zrt. TeleDataCast technológiai cég: CÉGCSOPORT CentralEuropeanMedia Zrt. TeleDataCast technológiai cég: saját know how: műholdas és/vagy internetes adatátvitel, egyirányú, szélessávú, broadcast, megbízható, robosztus, saját fejlesztésű szoftver

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Ügyfél művelet módok

Ügyfél művelet módok Ügyfél művelet módok Az Aegon Ügyfelei az alábbi módokon végezhetnek műveleteket a forgalmazási tevékenység : személyesen, személyesen, online ügyfélszolgálaton, postai úton, faxon, emailben, telefonon,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az Általános szerződési feltételek és a honlapunk nyelvezete magyar. Az eladó/szolgáltató Zlatár PR Kft Székhely: 1097 Budapest, Vaskapu utca 17. Levélcím, telephely: 1097

Részletesebben

Bevezetés A harmadik szoftverkrízis korát éljük! Szoftverkrízisek: 1. nincs elég olcsó: hardver, szoftver, programozó 2. nincs elég olcsó: szoftver, p

Bevezetés A harmadik szoftverkrízis korát éljük! Szoftverkrízisek: 1. nincs elég olcsó: hardver, szoftver, programozó 2. nincs elég olcsó: szoftver, p A MeMOOC online informatikai egyetem és a szoftverkrízis Dr. Kusper Gábor, EKE Dr. Nehéz Károly, ME Dr. Hornyák Olivér, ME Bevezetés A harmadik szoftverkrízis korát éljük! Szoftverkrízisek: 1. nincs elég

Részletesebben

Output menedzsment felmérés. Tartalomjegyzék

Output menedzsment felmérés. Tartalomjegyzék Összefoglaló Output menedzsment felmérés 2009.11.12. Alerant Zrt. Tartalomjegyzék 1. A kutatásról... 3 2. A célcsoport meghatározása... 3 2.1 Célszervezetek... 3 2.2 Célszemélyek... 3 3. Eredmények...

Részletesebben

Belső adatvédelmi és adattovábbítási nyilvántartás E.R.Ö.V. Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt.

Belső adatvédelmi és adattovábbítási nyilvántartás E.R.Ö.V. Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. Belső adatvédelmi és adattovábbítási nyilvántartás E.R.Ö.V. Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. 1. Az Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. mint adatkezelő az információs önrendelkezési

Részletesebben

Teljes körűen elektronizált közigazgatás: ÁLOM VAGY REALITÁS? november 9. Nagy Lajos közszolgáltatási elnökhelyettes. kekkh

Teljes körűen elektronizált közigazgatás: ÁLOM VAGY REALITÁS? november 9. Nagy Lajos közszolgáltatási elnökhelyettes. kekkh Teljes körűen elektronizált közigazgatás: ÁLOM VAGY REALITÁS? 2016. november 9. Nagy Lajos közszolgáltatási elnökhelyettes kekkh Elektronizálás a SZEÜSZ-ök segítségével Szabályozott Elektronikus Ügyintézési

Részletesebben

Modern ügyfélszolgálat az ELMŰ-ÉMÁSZ-nál

Modern ügyfélszolgálat az ELMŰ-ÉMÁSZ-nál Modern ügyfélszolgálat az ELMŰ-ÉMÁSZ-nál 1. OLDAL Tartalom Miért fontos a kereskedő szempontjából a modern ügyfélszolgálat? Hogyan érjük el a célunkat? Hogyan figyeli az értékesítés ügyfélszolgálat tevékenységét?

Részletesebben

RÉSZLEGES KÓDÚ TELEFONOS AZONOSÍTÁS (RKTA)

RÉSZLEGES KÓDÚ TELEFONOS AZONOSÍTÁS (RKTA) RÉSZLEGES KÓDÚ TELEFONOS AZONOSÍTÁS (RKTA) SZOLGÁLTATÁS LEÍRÓ LAP 2017. július 01. v 1.1 EREDETI Tartalom 1. A SZOLGÁLTATÁS CÉLJA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA... 3 3. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE...

Részletesebben

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás Direkt Expressz Az előremutató megoldás Bemutatjuk a TNT Direkt Expressz szolgáltatását DIREKT: A küldemény közvetlenül a célország hálózatába jut, elkerülve a nemzetközi elosztóközpontokat és raktárakat.

Részletesebben

Továbbtanulási adatok és pályakövetés eredményei 2006/2007

Továbbtanulási adatok és pályakövetés eredményei 2006/2007 KÖZGAZDASÁGI Továbbtanulási adatok és pályakövetés eredményei 2006/2007 Végzettek Jelentkezők Egyetemre Felvételt nyert Főiskolára Felsőfokú szakképzésbe 130 fő 122 fő 23 fő (Szegedi Tudományegyetem, Veszprémi

Részletesebben

Újpest gazdasági szerepe

Újpest gazdasági szerepe 2015. március 5. Újpest gazdasági szerepe 1. ábra Egy lakosra jutó bruttó hozzáadott érték 2012-ben, kerületenként, ezer Ft Forrás: TEIR A helyi GNP a vizsgált időszakban 66%-os növekedést mutatott, mely

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

F.2. számú függelék Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységeinek címe és nyitvatartása

F.2. számú függelék Az EDF DÉMÁSZ Zrt. ügyfélszolgálati egységeinek címe és nyitvatartása Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat F.2. számú függeléke F.2. számú függelék Az ügyfélszolgálati egységeinek címe és nyitvatartása Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. A QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepének panaszkezelési elveiről és gyakorlatáról

T Á J É K O Z T A T Ó. A QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepének panaszkezelési elveiről és gyakorlatáról T Á J É K O Z T A T Ó A QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepének panaszkezelési elveiről és gyakorlatáról I. Hatálybalépés dátuma: 2014.01.01. Érvényessége: visszavonásig Hivatkozott

Részletesebben

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt.

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt. BUDGET-IT Prezentáció NAVIGATOR Informatika Zrt. PIACI HÁTTÉR A BUDGET-IT szolgáltatás A BUDGET-IT szolgáltatás legfőbb előnyei Kiknek készült a BUDGET-IT? PIACI HÁTTÉR Jelenlegi gazdasági helyzet Gazdasági

Részletesebben

Nyugdíjpénztári hozamok (2003-2012)

Nyugdíjpénztári hozamok (2003-2012) i hozamok A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jogszabályi kötelezettségének eleget téve (281/2001. (XII. 26.) Korm. rendelet 24. (2) bekezdés, illetve 282/2001. (XII. 26.) Korm. rendelet 20. (2)

Részletesebben

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok

Terjesztés. Megoszlás gazdasági forma szerint. Multinacionális cégek. Hivatalok, minisztériumok. Önkormányzatok. Középvállalatok Terjesztés Megoszlás gazdasági forma szerint Multinacionális cégek 50% 3% Hivatalok, minisztériumok Önkormányzatok Középvállalatok Mikro és kisvállalkozások Ipari parkok és irodaházak Kézbesítési időszak:

Részletesebben

Nyugdíjpénztári hozamok (2003-2012)

Nyugdíjpénztári hozamok (2003-2012) i hozamok Hogyan adhatja cégük az önkéntes pénztári juttatásokat - 35,7 % teher nélkül, akár több millió Ft-ot is fejenként, - úgy, hogy ne számítson bele az 500.000 forintos cafeteria keretbe, - a munkaviszonyban

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

SZABÁLYOZOTT ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK:

SZABÁLYOZOTT ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK: SZABÁLYOZOTT ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK: RÉSZLEGES KÓDÚ TELEFONOS AZONOSÍTÁS (TELEFONOS AZONOSÍTÁS) ELMÉLETI TANANYAG és SZAKRENDSZERI ISMERTETŐ Stelkovics Ákos Ujhelyiné Koleszár Melinda

Részletesebben

Hatályos: 2014.08.01. 1/16

Hatályos: 2014.08.01. 1/16 Díjszabás MOL mobile előre fizetett mobilszolgáltatás esetén, MOL mobile ügyfelek részére A MOL mobile Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSzF) e Jelen díjszabás 2014. augusztus 1. napjától

Részletesebben