K-442V gyors telepítői segítség. A DVR és a csomagban található tartozékok :

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K-442V gyors telepítői segítség. A DVR és a csomagban található tartozékok :"

Átírás

1 K-442V gyors telepítői segítség A DVR és a csomagban található tartozékok :

2 Merevlemez beszerelése Csavarja ki a hátsó 3db rögzítő csavart, majd óvatosan kissé hátra tolva vegye le a DVR tetejét.

3 A képen látható módon szerelje be a SATAII merevlemezt és a csomagolásban található csavarokkal rögzítse azt. Majd tegye vissza a DVR tetejét és a korábban kicsavart csavarokkal rögzítse. PAL-ba kapcsolás!! Győződjön meg, hogy a DVR hátulján található kapcsoló PAL állásban van.

4 Belépés a menü rendszerbe A menü rendszerben lehet beállítani a rögzítési módokat, minőséget, hálózati eléréseket stb Bekapcsolás után kiírja a szoftver verzió számát, valamint a megtalált HDD-t is, majd néhány másodperc után négyes osztásban láthatjuk a kamera képeket -, amennyiben csatlakoztattuk már a kamerákat és táp alatt is vannak. Legegyszerűbben és leggyorsabban USB egérrel lehet a menü rendszerben lépkedni, de a mellékelt távirányítóval és az előlapi gombokkal is lehet lépkedni. Egér jobb klikkel be tudunk jelentkezni. A gyárilag beállított azonosító : admin (rá kell kattintani), a jelszó pedig : A helyes adatok bevitele után nyomjuk meg az ENTER-t.

5 Az egér kurzort a gomb fölé visszük a kurzort és a main menu (főmenü) ikonjára kattintva be lehet lépni a a főmenübe ahol a fontos beállításokat el tudjuk végezni.

6 Ekkor a fentihez hasonló menü szerkezetet láthatjuk. Jelentésük, funkciójuk a következő : 1. Record setup (a rögzítés beállításai) 2. Event setup ( események beállításai) 3. Schedule setup (ütemezési beállítások) 4. Camera setup (kamerák beállításai) 5. Account setup (jogosultságok, felhasználók beállításai) 6. Network setup (hálózati beállítások) 7. PTZ & RS-485 setup ( Forgatható/dönthető/Zoomolható, távolról vezérelhető kamerák beállításai) 8. System setup (rendszer beállítások) 9. Utility ( kiszolgálói beállítások) 10. Diagnostic ( diagnosztika) Legelső használatbavételnél, a merevlemez beszerelése után a merevlemezt formatálni kell. Ekkor minden, a merevlemezen lévő adat el fog veszni, de ez után már fogunk tudni rögzíteni a merelemezre (HDD-re). Formatálás : Utility -> HDD Initialization almenüpont. Ekkor láthatjuk a merevlemezünk típusát, méretét. Az első kis jelölő négyzetbe pipát kell tenni, majd a Start gomra kell kattintani. Utolsó figyelmeztetést kapunk, hogy a merevlemezen lévő adatok elvesztésével jár ez a beállítás. Yes-re klikkelve pár másodperc múlva Success (sikeres) statuszt láthatjuk a HDD mellett. Close-ra kattintva kiléphetünk, majd ismét Close-zal eggyel feljebb léphetünk a menürendszerben, és System setup alatt válasszuk ki a Date/Time setup-ot a dátum és idő beállításához. Ezt a change Date & Time almenüpont alatt tehetjük meg, helyes értékeket beírva. Ebben az almenüben a Display setup alatt -még beállíthatjuk a kamera képre kijelzett adatokat és azok színét (rögzítő állapot, dátum/idő, kamera elnevezése). A Buzzer & relay setup alatt beállítható az események ( mozgásérzékelés, külső érzékelő, vagy videó kép elvesztés) milyen kimeneti események történjenek, szóljon-e a beépített hangszóró (1-999mp), meghuzzon-e DVR relé kimenete. Spot setup alatt a kép léptetés módját (sorban, manuálisan, esemény vezérelten történjen), annak idejét mp-ben (1-999), az ha van elvesztett kamera kép, kijelezze-e azt is? A system setup alatt adhatunk nevet DVR-ünknek, a telepítés helyét is elnevezhetjük, azonosított rendelhetünk a DVR-nek ( a CMS Central Managment Softwear ingyenes központi menedzser programja segítségével 16db DVR képeit tehetjük egy rendszerbe, egy monitor képen, osztva nézhetjük Interneten, távoli számítógépen )

7 Record setup rögzítési beállítások menüben kiválaszthatjuk mi történjen ha a merevlemez betellik. Stop : a rögzítő megáll, nem írja felül a rögzített képeket. Overwrite : a legrégebbi képek törlődnek, az új képeket ezek helyére írja. Ez az általánosan megszokott beállítás, a DVR felügyelet nélkül tudd működni hosszabb ideig, azonban ha olyan esemény adódik, melyet archiválni szeretnénk, a képeket még időben külső adathordozóra kell átmásolni! Beállíthatjuk itt még : Engedélyezhetjük (ki van pipálva) vagy érvényteleníthetjük (nincs pipa) a normál felvétel, mozgásérzékelt felvétel indítást -Record Motion- (általánosan használt beállítás), külső érzékelő jelzésére indított felvétel indítást, esemény előtti felvételt ( 10másodperc), hangrögzítését, illetve korlátozhatjuk hogy DVR-ünk hány napon keresztül tároljon adatokat. (a HDD kapacitás, ill. a felvétel paraméterek, képminőség, rögzítési sebesség nagyban befolyásolhatja a rögzítési időtartamot) Quality & Frame Rate Setup Képminőség és másodpercenként rögzített képkockák sebessége : Normál és esemény indított rögzítéshez más-más rögzítési paramétereket állíthatunk be kameránként külön is (!), ezzel akár megnövelhetjük a felvételek időtartamát vagy javíthatjuk a fontos eseményekről készített képek minőségét. Pl. 25 fps (kép/másodperc) sebességű képrögzítésnél kisebb felbontásban (360*288 pixel) tudunk csak rögzíteni a legmagasabb rögzítési minőség mellett. Legnagyobb felbontás 720*576 pixel, de érdemes kísérletezni a 720*288 pixel felbontás mellett is, mivel itt is jó képet kapunk vissza.

8 Mozgásérzékelt felvétel indítás beállítása Event setup -> Motion Detection ( mozgás érzékelés) kipipálásával történik, ha mind a négy kamerát mozgásérzékelté akarjuk tenni, akkor ezt 1,2,3,4 -es kisablaknál is el kell végeznünk. A mozgásérzékenység mértékét (sensitivity) és a objektum méretét, amire a mozgásérzékelt felvétel beindul (object size) is itt lehet beállítani. Motion Area Setup -> Ha nem akarjuk az egész területet amit a kameránk lát mozgás érzékenyen hagyni (pl. kilát egy forgalmas útra), akkor a nem kívánt területet egy 16*12 négyzetháló segítségével kimaszkolható és a megjelölt területre eső kameraképen a. DVR nem veszi figyelembe a mozgást.

9 Motion Popup : kijelölve, az élő kameraképeknél, ha valamely kameránál mozgást érzékel a DVR, az adott kamera képét teljes képméretben jeleníti meg. Event setup -> Sensor setup : Külső érzékelő használata esetén is adott érzékelőhöz tartozó kamera képe teljes képernyős megjelenítésként jön fel, ha az érzékelő bejelez. Schedule setup ( Ütemezés ) : Különböző napokra, napszakokra, ünnepnapokra más-más rögzítési mód ( manuális / mozgásérzékelés a képen / mozgás érzékelés külső érzékelőtől ) indítható el, és ezeket a szabályokat lehet ebben a menüpontban beállítani.

10 Öt lapnyi, oldalanként 10db ütemezés állítható be maximálisan. Adott ütemezési szabályra kattintva új ablak jön fel, ahol is a kezdő és befejezési időpontotokat ( óra, perc), rögzítési módot és az érvényességét a napokra határozhatjuk meg. Sunday Vasárnap, Monday Hétfő, Tuesday Kedd, stb Holiday Szünnap, amit az megelőző oldalon tudunk beállítani ( Holiday Setup), max. 50db-ot. Camera setup ( Kamera beállításai ) : Itt lehet adott kamera kép megjelenítésén finomítani, állítható értékek : világosság, kontraszt, szín telítettség. Itt tudjuk a kamerákat elnevezni is, kamera nevet adni. Az 1. kamera beállításai között szabályozhatjuk a hangfelvétel rögzítés és lejátszás hangerejét. (Volume)

11 Account setup ( felhasználói beállítások ) : Az admin jogosultság mellé 4db felhasználói fiókot is létesíthetünk, személyekre szabott hozzáférést biztosítva. A felhasználóknak meg lehet határozni, mely kamera képekhez férhessenek hozzá helyben vagy a hálózaton, vissza nézhesse-e a rögzített képeket, archiválhat-e, kiszolgálói beállításokhoz hozzáférhessen-e, vezérelheti-e a forgatható,/dönthető/zoomolható kamerátamennyiben van ilyen telepítve. A gyárilag beállított admin jelszó : , a felhasználói jelszavakat az adminisztrátor oszthatja ki. Network setup (hálózati beállítások ) : ADSL / DHCP / LAN csatlakozási módok közül lehet választani.

12 DDNS : i-dvr, dyndns.org, no-ip.org, custom.com, 3322.org Mail setup (levelezési beállítások ) : Mozgás érzékelés, külső érzékelő jelzése, videó elvesztés eseményekre küldés lehetséges, 10 különböző címre.

13 PTZ & RS-485 setup ( Forgatható/dönthető/Zoomolható, távolról vezérelhető kamerák beállításai) A PTZ kamerák azonosítói (ID), protokolljai, kommunikációs sebességek állíthatóak be, PTZ kameránként külön, függetlenül. System setup ( rendszer beállítások ) : Lásd a leírás legelején.

14 Utilities ( kiszolgálói beállítások) : HDD Initialization : merevlemez inicialízálás, legelső használatkor szükséges a merevlemezt formatálni, újra formatálás esetén rögzítést le kell állítani először USB Initialization : töröl minden adatot az USB drive-ról System recovery : visszaállítja a rendszer alapértékeit Reset System Events : törli a rögzítő eseményeit Copy Setup to USB : a DVR beállításai el lehet menteni USB pendrive-ra, sdvr.config néven kerül elmentésre és a Download setup from USB menüpontnál vissza tudjuk állítani kedvenc beállításunkat, vagy egy másik telepítésnél gyorsabban tudjuk konfigurálni a DVR-t Upgrade : szoftver frissítés, előtte le kell állítani minden rögzítést, lejátszást Az Upgrade alatt nem szabad kikapcsolni a tápellátást, mert a DVR tönkremehet! Diagnostic : a DVR, HDD állapotáról kapunk információt, szoftver verzió, IP cím, MAC cím, HDD állapot, telítettség százalékban, formatálás dátuma.

15 Search setup (keresési beállítások) : Egy egér jobb klikkel hívható be a képernyőre Event search ( keresés eseményekre ) : Különböző eseményekre kereshetünk rá, a keresési feltételek a Criteria alatt adható meg.

16 Time search ( keresés időpontra ) : A dátum kijelölése után egy 0 órától 24 óráig mutató idősávot kapunk, melyre vagy beírhatjuk a kezdő időpontot számmal, vagy egérrel csúsztathatjuk az idősíkon a lejátszás kezdetét jelentő piros színű egyenest.

17 OK gombra kattintva indíthatjuk a lejátszást. A lejátszás során nézhetjük a kameraképeket osztva is és csak egy kamera képét is, lejátszás közben is kapcsolhatunk ezek közt, 1, 2, 4, 4, 16, 32, 64-szeres sebességek között választva ( előre és hátrafelé is ) Jobb egér kattintással - kamera kép visszanézés közben visszaléphetünk a menürendszerben, ezzel módosíthatjuk, vagy megszakíthatjuk a lejátszást. Backup setup ( archiválási beállítások ) :

18

19

Rövid kezelési útmutató (segédlet) EVD-04/100A1HC

Rövid kezelési útmutató (segédlet) EVD-04/100A1HC (segédlet) Bekapcsolás A rögzítő bekapcsolása után kb. 40 mp. után üzemkész a rendszer. Bejelentkezés a rendszerbe A rögzítő elindulása után a menübe való belépéshez be kell jelentkezni egy felhasználónévvel

Részletesebben

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv N szériás Digitális videó rögzítő Rövidített telepítői kézikönyv 1. Alapbeállítások 1.1 A készülék összeszerelése Ennek a leírásnak nem célja a különböző típus-variációk pontos összeszerelési lépéseinek

Részletesebben

PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin)

PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin) PC kártya és a szoftver telepítése, indítása után ( ID, jelszó : admin, admin) Mozgásérzékelés beállítása Jobb klikk a beállítandó videó képén (pl: Channel1),a Channel configuration (videó csatorna konfigurációs

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

4csatornás DVS, 7 LCD

4csatornás DVS, 7 LCD 4csatornás DVS, 7 LCD Tömör kezelési utasítás 4-CS M OZGÁS Távirányító LAN OPCIÓ Mielőtt bekapcsolja a készüléket Kérjük megfelelően csatlakoztassa a SATA táp- és adatkábelt, amikor a SATA HDD-t a DVR-be

Részletesebben

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése 1.oldal Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről lépésre felkonfigurálni egy Avemia HF szériás hibrid, vagy IP rögzítőre Sunell

Részletesebben

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR SN3004 ECO Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ebbe a szériába egy SATA HDD szerelhető. Csak

Részletesebben

DVR gyors használati útmutató MODELLEK:

DVR gyors használati útmutató MODELLEK: DVR gyors használati útmutató MODELLEK: GDV-A4416A 16-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 GDV-C4416A 16-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 GDV-B8832A 32-Csatornás Video rögzítő DVD-RW H.264 1. A készülék

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video)

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video) felületének használati útmutatója Élő kép (Live Video) Belépés után rögtön látható a kamera élő képe, váltható a stream minősége (a beállításoktól függően), valamint a képre jobb kattintással előhozható

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ A rendszer telepítője és a kézikönyv készítője: MULTI ALARM ZRT. 1092 Budapeset, Bakáts tér 2. Tel.: 1/666-2130; Fax: 1/666-2180 www.multialarm.hu budapest@multialarm.hu

Részletesebben

CMS videó megjelenítő szoftver használata

CMS videó megjelenítő szoftver használata CMS videó megjelenítő szoftver használata Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítőhöz mellékelt CMS szoftver használatát mutatja be. Nem tér ki az

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelmeztetés: 1. Ebbe

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR XLN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ez a széria

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Felépítés Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK hozzáférés blokkolása 2 MUTE hang némítása 3 BACKUP Háttérmentés aktiválása 4 PTZ PTZ menü aktiválása 5 ESC visszatérés

Részletesebben

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR LN40xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. A 4 és 8 csatornás

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0

DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 DVC VIDEO RÖGZÍTŐ Felhasználói útmutató GUI 4.0 1 1. Megjegyzés - Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a felhasználói útmutatót, a készülék helyes használatához. - A felhasználói útmutatóban bemutatott példák

Részletesebben

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Általános jellemzők Fejlett H.264 tömörítés. A továbbfejlesztett szűrőnek köszönhetően 30%-os adatmennyiség csökkenés. 4xD1 valós rögzítés. Egyidejűleg

Részletesebben

4CH Real Time DVR. Felhasználói leírás

4CH Real Time DVR. Felhasználói leírás 4CH Real Time DVR Felhasználói leírás Tartalomjegyzék Figyelmeztetés...3 Csomag tartalma...3 Ismertetés...4 Termék tulajdonságai...4 Előlap...4 Hátlap...5 IR távvezérlő...5 Üzembehelyezés...7 Lemezmeghajtó

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTATÓ ASZTALI DIGITÁLIS VIDEORÖGZÍTŐ. 4 Csatornás

ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTATÓ ASZTALI DIGITÁLIS VIDEORÖGZÍTŐ. 4 Csatornás ÜZEMELTETÉSI ÚTMUTATÓ ASZTALI DIGITÁLIS VIDEORÖGZÍTŐ 4 Csatornás 1 Tartalomjegyzék ELŐLAP... 3 HÁTLAP... 4 ÜZEMBEHELYEZÉS... 5 MEGJELENÍTÉS... 7 Teljes és osztott képernyős megjelenítés... 7 Képkimerevítés...

Részletesebben

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0 H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató v1.0 A készülék felépítése Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK élőkép módban minden hozzáférés blokkolása 2 MUTE élőkép módban hang némítása 3 BACKUP élőkép módban

Részletesebben

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI

TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI TA-462S 1.A KÉSZÜLÉ JELLEMZŐI 1. Duplex üzemmód : Felvétel és visszajátszási lehetőség egy időben 2. Maximum 60 fsp felvételi sebesség 3. USB kulcson történő rögzítés 4. Állítható képernyő pozíció 5. Videó

Részletesebben

Belépés a rendszerbe. Gyors menü

Belépés a rendszerbe. Gyors menü Belépés a rendszerbe A menübe lépéshez szükséges alapértelmezett DVR Azonosító /Device ID/: 000000, megadott Jelszó /Password/ nélkül. A rendszer biztonságos használata érdekében az adminisztrátor felhasználónak

Részletesebben

DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő. rövid kezelési leírása

DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő. rövid kezelési leírása DVR M8A - 8 csatornás DVR M16A - 16 csatornás digitális képrögzítő rövid kezelési leírása Tel: 2960700 www.trioda.hu 1 Előlapi kezelők (8) (9) (12) (13) (14) (15) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (10) (11)

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Digitális video megfigyelő rendszer Használati utasítás

Digitális video megfigyelő rendszer Használati utasítás DVR 2000 Digitális video megfigyelő rendszer Használati utasítás verzió 0.6 1 KEZELŐPULT 1.1 Bejelentkezés, Kijelentkezés A rendszer használatahoz itt lehet bejelentkezni, illetve kijelentkezni Alapból

Részletesebben

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Az Y-30 karóra kamera maximum 1280x720 pixeles felbontás mellett alkalmas videó felvételek rögzítésére, valamint azok élő megtekintésére mobiltelefonon

Részletesebben

Felhasználói Útmutató. Center V2

Felhasználói Útmutató. Center V2 Felhasználói Útmutató Center V2 Verzió: v8.5 Készült: Budapest, 2012 Riarex Kft. megbízásából - 1 - Riarex Kft. 1.3 A Center V2 képernyője 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 15 17 17 18 19 20 21 22 1-1

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató IMVR-04A 4 csatornás IMVR-08A 8 csatornás Hálózati Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató V1.0 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése... 4 1.2 Felül nézet... 4 1.3 Hátsó nézet...

Részletesebben

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre Easton420 Automata Telefon hangrögzítő V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre A mellékelt telepítő CD-t helyezze a számítógép lemez olvasó egységbe, várja meg az automatikus indítási képernyőt. Majd válassza

Részletesebben

Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő

Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő Gyors kézikönyv H.264 Digitális rögzítő 1 1. Bevezetı 1.1 A csomag tartalmának ellenőrzése Győződjön meg arról, hogy a következő tételek szállításra kerültek-e a digitális rögzítővel. Amennyiben valamelyik

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

User s Manual Cam View Felhasználói leírás a plug n play IP kamera családhoz

User s Manual Cam View Felhasználói leírás a plug n play IP kamera családhoz Cam View Felhasználói leírás a plug n play IP kamera családhoz Nézze a kameraképeit bárhonnan a világból Tartalomjegyzék: Bemutatás... 3 Rendszer követelmények... 3 CAMVIEW leírás... 4 A CAMVIEW program

Részletesebben

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR PC-s visszatekintő program használati utasítása Tartalomjegyzék Hogyan kell kivenni a memóriakártyát? 3 Szoftver installálás 3 Az adatok visszanyerése 5 Az adatok megjelenése

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Monitor működése...4 4. Hívás és Zárnyitás működése...5 5. Csengőhang beállítás...6 6. Monitor időidőzítés...6

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

fisotech 4 960H Mini Használati kézikönyv

fisotech 4 960H Mini Használati kézikönyv 1.1. Áttekintés 1. Bevezető fisotech DVR üzemeltetéséhez A fisotech digitális megfigyelő és rögzítő termék speciális dizájnnal rendelkezik és egyedülálló processzort foglal magában, Linux operációs rendszerrel.

Részletesebben

Escort-FL/FC TDVR-04. Videó felvevő és lejátszó készülék. Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez

Escort-FL/FC TDVR-04. Videó felvevő és lejátszó készülék. Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez Escort-FL/FC TDVR-04 Videó felvevő és lejátszó készülék Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez Trinus Systems, Inc. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. A rögzítő bekapcsolása, napi kezdeti lépések 3 2.

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató

it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató 1 Mielıtt bekapcsolja a DVR-t Kérjük szerelje be a SATA merevlemezt a merevlemez fiókba. Kösse be a tápfeszültségés az adatkábelt.

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR SS3016 Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata előtt olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry Glover Electric kft. www.visiotech.hu Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian Windows mobile Android IPhone Blackberry 1.Symbian Operációs Rendszer 1. Először telepítenie kell a

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera Használati útmutató PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Főbb jellemzők... 3 2. Használati utasítás......3 3. Szoftver használata......5 4. Ellenőrző megfigyelő kamera

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

Kezelési Útmutató DVR 411M Digitális rögzítő. (Cserélhető HDD-vel)

Kezelési Útmutató DVR 411M Digitális rögzítő. (Cserélhető HDD-vel) Kezelési Útmutató DVR 411M Digitális rögzítő. (Cserélhető HDD-vel) 1. Tartalomjegyzék: 1. Tartalomjegyzék... 3 2. A készülék bemutatása...4 3. A DVR üzembe helyezése...5 A. Csatlakoztatás a monitorhoz...5

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

DeudiCam Basic felhasználói kézikönyv

DeudiCam Basic felhasználói kézikönyv DeudiCam Basic felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Rendszerkövetelmények 2. Felkészülés a telepítésre 3. Indítás 4. Kamera aktiválása 4.1 Kamera beállítások betöltése és elmentése 4.2 Egyéb kamera beállítások

Részletesebben

DVR AHD Felhasználói kézikönyv

DVR AHD Felhasználói kézikönyv DVR AHD Felhasználói kézikönyv Az alapértelmezett kimenet a HDMI kimenet. Nyomja meg és tartsa nyomva az ESC gombot, ha váltani szeretne a CVBS, VGA és HDM kimenetek között. Az alapértelmezett felhasználónév:

Részletesebben

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0

ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0 ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0 1 Tartalom 1 A termék bemutatása... 3 1.1 Előlap és hátlap... 3 1.2 Távirányító... 7 1.3 Bejelentkezés... 8 1.4 Élőkép... 9 2 Keresés menüpont...

Részletesebben

Használati utasítás. AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz.

Használati utasítás. AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz. Használati utasítás AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz. 1 Telepítés előtti lépések: IP kamerarendszer telepítésénél saját hálózat kiépítése ajánlott. Abban az esetben, ha meglévő hálózatot

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

AVP 101 vezérlő. Felhasználói kézikönyv

AVP 101 vezérlő. Felhasználói kézikönyv AVP101 1. oldal, összesen 12 AVP 101 vezérlő Felhasználói kézikönyv AVP101 2. oldal, összesen 12 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE FIGYELMEZTETÉS: Az áramütés kockázatának csökkentése

Részletesebben

Négy Csatornás Digitális Képrögzítő

Négy Csatornás Digitális Képrögzítő Négy Csatornás Digitális Képrögzítő Típus: K-DVR-4DU Telepítési és használati útmutató 1.2-es verzió Mielőtt a készüléket megpróbálná összekötni más eszközökkel vagy megpróbálná működtetni, kérjük figyelmesen

Részletesebben

FASTNET FTR 250 PVR. Kiegészítés a PVR (felvétel - lejátszás) funkció használatához. www.betacom.hu

FASTNET FTR 250 PVR. Kiegészítés a PVR (felvétel - lejátszás) funkció használatához. www.betacom.hu FASTNET FTR 250 PVR Kiegészítés a PVR (felvétel - lejátszás) funkció használatához A készülék hátlapján található USB csatlakozóra a következő adathordozókat lehet csatlakoztatni a PVR (felvétel lejátszás)

Részletesebben

ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Walk-DVR Telepítési és Használati útmutató

ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Walk-DVR Telepítési és Használati útmutató M ű s z a k i F e j l e s z t ő, G y á r t ó é s K e r e s k e d e l m i K f t. StP Telepítési és Használati útmutató s H-1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Tel.: +36 1 410-0556 Fax: +36 1 414-0913 E-mail:

Részletesebben

8*5MP / 16*3MP / 16*2MP. LAN, WIFI (opciós access point-tal), 3G (opciós mobil routerrel). Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás. Ingyenes CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver.

Részletesebben

Használati Útmutató dipix

Használati Útmutató dipix Használati Útmutató dipix Fontos védelmi tudnivalók és figyelmeztetések Elektromos biztonság Minden telepítési lépésnek és műveletnek meg kell felelnie a helyi elektromos biztonsági előírásoknak. Szállítási

Részletesebben

3C / DIY DVR H.264 Multiplex 4CH/8CH Network DVR Mobiltelefon/PDA/Egér támogatás ET-DVR-04100 / ET-DVR-08200

3C / DIY DVR H.264 Multiplex 4CH/8CH Network DVR Mobiltelefon/PDA/Egér támogatás ET-DVR-04100 / ET-DVR-08200 3C / DIY DVR H.264 Multiplex 4CH/8CH Network DVR Mobiltelefon/PDA/Egér támogatás Felhasználói leírás ET-DVR-04100 / ET-DVR-08200 V1.0 Fontos! Az eszköz működtetéséről és a biztonsági előírásokról részletesen

Részletesebben

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása Walisec AHDVR, NVR és IP kamera ingyenes DDNS beállítása: Megjegyzés: Csak kizárólag nem Cloud szériás Walisec eszközöknél használható ez a funkció!

Részletesebben

TruVision DVR 11 Kezelési útmutató PartnerTech Kft.

TruVision DVR 11 Kezelési útmutató PartnerTech Kft. TruVision DVR 11 Kezelési útmutató PartnerTech Kft. TVR11 Digitális rögzítő - Kezelési útmútató TARTALOMJEGYZÉK 1. Kezelőszervek használata... 3 1.1 Rőgzítő előlapjának használat... 3 1.2 Egér használata...

Részletesebben

Sunell HDVI mobil alkalmazás Felhasználói útmutató

Sunell HDVI mobil alkalmazás Felhasználói útmutató Sunell HDVI mobil alkalmazás Felhasználói útmutató 1.oldal 1. Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről-lépésre beállítani és használni a Sunell Hibrid DVR-ekhez fejlesztett

Részletesebben

Hardver Gyorsbeállítási útmutató

Hardver Gyorsbeállítási útmutató Hardver Gyorsbeállítási útmutató Üdvözöljük! Vágjunk bele! A DVR használatának megkezdéséhez az alábbiakra lesz szüksége:. Egy nagyfelbontású TV, mely képes 70p vagy 080p videó megjelenítésére. Vessen

Részletesebben

4. Fejezet Visszajátszás szoftvere

4. Fejezet Visszajátszás szoftvere 4. Fejezet Visszajátszás szoftvere - Rögzített felvételek megtekintése - A program segítségével nézhetjük vissza rögzített felvételeinket és végezhetünk rajtuk bizonyos módosításokat. A triplex rendszernek

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

VDT-24 Felhasználói kézikönyv

VDT-24 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-24 Felhasználói kézikönyv VDT-24 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Monitor falra szerelése...4 3. Főmenü...5 4. Alap

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. DVR 556 és 556U DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐKHÖZ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. DVR 556 és 556U DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐKHÖZ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ DVR 556 és 556U DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐKHÖZ Műszaki adatok Képtömörítési mód Video jel bemenet IKépfelbontás NTSC Advanced M-JPEG PAL 720 X 480 720 X 576 Megjelenítési sebesség 120 fps

Részletesebben

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv Biztonsági előírások FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE! Áramütés elkerülése érdekében óvja a készüléket esőtől és párás környezettől. A készüléket csak a megjelölt

Részletesebben

Modem telepítése Windows 98 alatt

Modem telepítése Windows 98 alatt A modem, legyen az külső kommunikációs portra köthető, vagy belső kártya, egy illesztő program által vezérelhető. A gyártók mindig mellékelnek az eszközhöz egy CD-t vagy floppyt, mely tartalmazza a szükséges

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Műszaki adatok...11

Részletesebben

Secutek XVR2004PGHA20 kamera szett 1TB merevlemezzel 4x kültéri kamera, 1080P Használati útmutató

Secutek XVR2004PGHA20 kamera szett 1TB merevlemezzel 4x kültéri kamera, 1080P Használati útmutató Secutek XVR2004PGHA20 kamera szett 1TB merevlemezzel 4x kültéri kamera, 1080P Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu

Részletesebben

ASM USB KameraYour Remote Eye Camera

ASM USB KameraYour Remote Eye Camera ASM USB KameraYour Remote Eye Camera Köszönjük, hogy legújabb fejlesztésünket, az ASM USB Your Remote Eye rendszert választotta! Az ASM USB "Your Remote Eye" egy többfunkciós házi biztonsági rendszer,

Részletesebben

SQL Backup and FTP. A program telepítésének menete. A szoftvert a következő weboldalról ingyenesen tölthető le: https://sqlbackupandftp.

SQL Backup and FTP. A program telepítésének menete. A szoftvert a következő weboldalról ingyenesen tölthető le: https://sqlbackupandftp. SQL Backup and FTP A szoftvert a következő weboldalról ingyenesen tölthető le: https://sqlbackupandftp.com/ A program telepítésének menete A telepítő elindítása után megjelenő képernyő a Next > gomb megnyomásával

Részletesebben

HD vadkamera p. A szállító elérhetősége: Használati útmutató

HD vadkamera p. A szállító elérhetősége: Használati útmutató HD vadkamera - 1080p Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal 1. Termékleírás 1.1 A termék külsejének

Részletesebben

Programozó Meta riasztókhoz és Activepark parkolásérzékelőhöz

Programozó Meta riasztókhoz és Activepark parkolásérzékelőhöz Programozó Meta riasztókhoz és Activepark parkolásérzékelőhöz - 2 - A készülék felépítése RS232 soros csatlakozó Dugaszolóaljzat hálózati töltő részére Csatlakozóaljzat a készülékek csatlakoztatásához

Részletesebben

Yottacontrol I/O modulok beállítási segédlet

Yottacontrol I/O modulok beállítási segédlet Yottacontrol I/O modulok beállítási segédlet : +36 1 236 0427 +36 1 236 0428 Fax: +36 1 236 0430 www.dialcomp.hu dial@dialcomp.hu 1131 Budapest, Kámfor u.31. 1558 Budapest, Pf. 7 Tartalomjegyzék Bevezető...

Részletesebben

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal 1. Termékleírás 1.

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

EVD-16/400A4DH DVR. Gyors Beállítás Útmutató. 2.0.1 Verzió

EVD-16/400A4DH DVR. Gyors Beállítás Útmutató. 2.0.1 Verzió EVD-16/400A4DH DVR Gyors Beállítás Útmutató 2.0.1 Verzió Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Bármilyen kérdés vagy kérés esetén keresse bizalommal a forgalmazót. A kézikönyv az EVD-16/400A4DH

Részletesebben

Vodafone Mobile Connect telepítése

Vodafone Mobile Connect telepítése Vodafone Mobile Connect telepítése Kérjük ne csatlakoztassa a Vodafone Mobile Connect eszközt a Mac számítógépéhez. Ha esetleg már csatlakoztatta az adatkártyát vagy a modemet a Mac számítógépéhez, akkor

Részletesebben

4 (8) csatornás MPEG-4 TRIPLEX DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐ EST 4120S, EST8120S. telepítői leírás. Ver 1.1

4 (8) csatornás MPEG-4 TRIPLEX DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐ EST 4120S, EST8120S. telepítői leírás. Ver 1.1 4 (8) csatornás MPEG-4 TRIPLEX DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐ EST 4120S, EST8120S telepítői leírás Ver 1.1 Biztonsági figyelmeztetések Elkerülendő az áramütés veszélyét, ne távolítsuk el a készülék fedelét. A

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató VIDEO- CASE TH 2/HDR04RD Felhasználói útmutató Jegyzetek A VIDEO-CASE TH elsősorban társasházak lépcsőházi megfigyelésére alkalmas kamerarendszer. Kizárólag bűnmegelőzési célra felhasználható rendszer,

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ DVR 555 DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐKHÖZ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ DVR 555 DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐKHÖZ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ DVR 555 DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTŐKHÖZ BEMUTATÁS A Digitális Video Rögzítő (DVR) lehetővé teszi 4 video csatorna egyidejű rögzítését, majd visszajátszását. A bemeneten lévő video jeleket

Részletesebben

Rövidített felhasználói kézikönyv. H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő

Rövidített felhasználói kézikönyv. H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő EVD-04/100A1HCE EVD-08/100A1HCE EVD-16/100A1HCE EVD-04/100A1HCB EVD-08/100A1HCB EVD-16/100A1HCB Használja az ajánlott

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben