MAGFITPRO FOGYASZTÓ TURMIXOK - RECEPTEK A HATÉKONY FOGYÁSHOZ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAGFITPRO FOGYASZTÓ TURMIXOK - RECEPTEK A HATÉKONY FOGYÁSHOZ"

Átírás

1 MAGFITPRO FOGYASZTÓ TURMIXOK - RECEPTEK A HATÉKONY FOGYÁSHOZ

2 Előbb utóbb mindannyian rádöbbenünk, hogy a természet mindent megalkotott már, amire az emberi testnek szüksége van. Ezek a fogyasztó receptek segítséget, remek kiegészítést nyújt a fogyni vágyóknak és azoknak, akik szeretnének megtisztulni, feltöltődni energiával és regenerálódni. A salaktalanító és ezáltal fogyasztó turmixokat bármelyik diétához lehet fogyasztani, mivel az energiatartalmuk kiemelkedő és nagyon kevés kalóriát tartalmaznak. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel! A MagfitPRO kiegészítéseként ez az erőteljes természet koktél olyan energia bombákat nyújt a szervezetednek, ami még az öregedési folyamatot is drasztikus mértékben képes lelassítani, illetve olyan regenerációs folyamatokat indít be a testedben, amitől gyönyörű, feszes bőröd lesz. A könyv végén különleges kalóriaszegény alkoholos és alkoholmentes koktélokkal kedveskedünk Neked! :-) Így a strandon Te is szürcsölheted kedvenceidet! :-)

3 Speciális zsírégető turmixok A nyár legfinomabb és legjobb fogyasztó - zsírégető turmixai. 14 ínycsiklandozó és karcsúsító recept amire minden fogyókúrázó vágyik. Ráadásul amellett, hogy zsírégetőek is, még egészségesek és egyben finomak is. Remek kiegészítői a következő turmixok egy hatékony diétának. Zöld elixír Káposzta koktél Greenpeace Szuper méregtelenítő Kalcium bomba Zelleres körte juice Gazpacho juice Üdítő cukkinis ital Immunrendszer erősítő juice Alma, répa, cékla juice Almás zöld turmix Banán, alma, eper, répa turmix Isteni töklé Sárgarépa, ananász turmix

4 Zöld elixír Tele magnéziummal, kalciummal és káliummal. 4-6 kelkáposzta levél egy uborka ½ édeskömény (gumó és szár) 1-2 körte 2 zeller szár Mossuk az összes hozzávalót és vágjuk apróra. Gyümölcscentrifugán préseljük ki a levét. Jégre öntve tálaljuk.

5 Káposzta koktél Magas C vitamin tartalmú, béltisztító hatású. ½ lila káposzta 1 cékla 2 répa 1-2 alma ½ citrom leve Mossuk az összes hozzávalót és vágjuk apróra. Gyümölcscentrifugán préseljük ki a levét. Jégre öntve tálaljuk.

6 Greepeace Erős lúgosító hatású, jótékony hatással van a szervezetre. ½ brokkoli ½ kelkáposzta 25 g petrezselyem 50 g zellerlevél Facsarjuk ki az összetevőket, és egy pohárban jégkockával szolgáljuk. Kelkáposztával díszítsük, tetszés szerint.

7 Szuper méregtelenítő A legjobb általános ital a belső tisztításra és az immunrendszer megerősítésére. szál sárgarépa 1 alma 1 kisebb szeletke hámozott friss gyömbér (ízlés szerint) Facsarjuk ki az összetevőket, és magas falú pohárban, jéggel szervírozzuk. Díszíthetjük almaszeletekkel.

8 Kalcium bomba Magas kalcium tartalma miatt kiváló a csontok erősítésében és az izomgörcs elkerülésében. 2-3 kelkáposzta levél kis csokor petrezselyem 4-5 sárgarépa 1 magozott alma A kelkáposztát és a petrezselymet kevés vízzel össze turmixszoljuk, majd szitán átpréseljük. A répát és az almát gyümölcscentrifugán ledaráljuk, majd a két lét összekeverjük. Az almás, répás lébe először csak kevesebb zöld lét keverj, és fokozatosan emeld a káposzta mennyiséget.

9 Zelleres körte juice Ez az ízletes ital K-vitamint, C-vitamint, káliumot, magnéziumot, foszfort és mangánt tartalmaz. 2-3 körte 2 zöldalma 1 citrom 2-3 szár zeller A hozzávalókat megmossuk, és apróbb darabokra vágjuk (a citromot meg is hámozhatjuk). Ezután az egészet gyümölcscentrifugán átpréseljük.

10 Gazpacho juice Magas ásvány- és vitamintartalmú, összetevőinek köszönhetően kiváló éhségcsillapító. 4 paradicsom 1 nagy uborka 1 kaliforniai paprika ¼ vöröshagyma 1 csokor petrezselyem A hozzávalókat megmossuk, és apróbb darabokra vágjuk. Ezután az egészet gyümölcscentrifugán átpréseljük. Jégkockával fogyasszuk.

11 Üdítő cukkinis ital Az alacsony kalória tartalmú cukkini jó forrása a B-vitaminnak, káliumnak, rost dús és zamatos. 2 kis zöld körte 1 csésze kelkáposzta 1 csésze spenót ½ uborka 1 cukkini 1/4 citrom (héja eltávolítva) 1cm-es gyömbér darab (nem kötelező) A hozzávalókat megmossuk, és apróbb darabokra vágjuk. Ezután az egészet gyümölcscentrifugán átpréseljük. Jégkockával fogyasszuk.

12 Immunrendszer erősítő juice A paradicsom vízhajtó, béltisztító és élénkítő hatású, serkenti a bélműködést. 2-3 gerezd fokhagyma 1 kelkáposzta levél 1 nagy paradicsom 2 szár zeller A fokhagymát csomagoljuk bele a kelkáposzta levelébe. A paradicsommal és a zellerrel tegyük bele a gyümölcscentrifugába.

13 Alma, répa, cékla juice Vitaminbomba a szervezetnek. 2 alma 4 répa 2 cékla ½ csokor petrezselyem levél 1cm-es gyömbér darab (nem kötelező) A hozzávalókat megmossuk, és apróbb darabokra vágjuk. Ezután az egészet gyümölcscentrifugán átpréseljük. Jégkockával fogyasszuk.

14 Almás zöld turmix Rendkívül erős lúgosító hatású. 1 marék friss spenót 1 alma 1 cikk citrom héjastól 1 cm friss gyömbér 2 pohár tiszta víz A gyümölcsöket, a spenótot és a gyömbért megmossuk, és apróbb darabokra vágjuk. Ezután az egészet a turmixgépbe rakjuk, a vizet hozzáöntjük és az egészet jó alaposan össze turmixszoljuk. Ezután poharakba töltjük, és már ihatjuk is, de lehűtve még finomabb.

15 Banán, alma, eper, répa turmix Vitaminbomba a szervezet számára szem eper 1 alma 1 banán 6-8 kisebb répa 1 csésze jég Az összes hozzávalót simára turmixszoljuk. Ezután poharakba töltjük, és már ihatjuk is, de lehűtve még finomabb.

16 Isteni töklé A és C vitaminban rendkívül gazdag. 1 spárgatök 2 db alma A tököt és az almákat a gyümölcscentrifugán átpréseljük. Alma nélkül, a tök magában is nagyon finom, és szép sárgás ital.

17 Sárgarépa, ananász turmix Magas rosttartalmú káliumban és C vitaminban gazdag ital. 2 szál sárgarépa 1 kisebb ananász 2 gerezd citrom 1 csésze jég Az egészet össze turmixszoljuk (2 nagy pohár turmix lesz belőle).

18 Méregetelenítő turmixok A következőkben bemutatunk 6 koktélt, melyeknek az elkészítése roppant egyszerű! Csupán össze kell darabolni a hozzávalókat és egybe turmixolni. Az elkészült koktélok sűrűségén és édességén igény szerint lehet változtatni. Ha hígabb levet szeretnénk, akkor csak vizet kell hozzáadni. Amennyiben édesebbre vágynak, abban az esetben eritrit hozzáadását javasoljuk, mivel az eritrit az egyedüli édesítő anyag, melynek 0 %-os glikémiás indexe van. Tehát egyáltalán nem hizlal! Az alapanyagokat viszonylag könnyű manapság már beszerezni, mivel hozzávalókat szezontól függetlenül lehet megvásárolni a nagyobb élelmiszerüzletekben. Mangós-narancsos koktél Ananászos méregtelenítő bomba C-vitamin bomba Energia bomba Salaktalanító álom Céklás fogyasztó keverék

19 Mangós-narancsos koktél A szerelem gyümölcsének turmixa. Magas rost, vitamin és antioxidáns tartalmú. 2 dl narancslé (lehetőleg 100%-os) 0,5 dl víz 8 dkg mangó 1 kis darab gyömbér kevés mentalevél Óvatosan turmixoljuk össze a hozzávalókat. Díszitsük izlés szerint mentalevéllel.

20 Ananászos méregtelenítő bomba Az ananász a legfinomabb méregtelenítő és zsírégető gyümölcsünk. 1 csésze tej fél ananász kevés gyömbér 1 evőkanál bio lenmagolaj (ezt utólag kell hozzáadni az összeturmixolt koktélhoz! ) Az ananászt és a gyömbért turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a lenmagolajat. Óvatosan keverjük meg, majd öntsük fel egy csésze tejjel.

21 C-vitamin bomba Tökéletes vitaminbomba. Nagy mennyiségben tartalmaz B, C, K vitaminokat és antioxidánsokat. 2 kiwi 1 alma 1 narancs 1 citrom 2 dl víz A gyümölcsöket megpucolás után kis vízzel turmixold össze, facsard rá a citrom levét, majd jól keverd össze. Vízzel öntsd fel.

22 Energia bomba Energetizáló turmix, amely elűzi a rossz kedvet és a depressziót. 2 banán 3 kiwi 3 narancs 1 lime 3 dl víz Hámozd meg, vágd egyforma darabokra majd turmixold össze. A lime levét préseld ki, majd öntsd bele ezt is a turmixgépbe. Turmixold krémessé a gyümölcsöket. Higítsd 2-3 dl vízzel.

23 Salaktalanító álom Magas a vitamin- és ásványianyag-tartalmú, kiválóan salaktalanítja az emésztőrendszert. 2 alma 5 répa 5 zeller 1 kis fekete retek 1 kis cékla gyömbér 2 dl víz A zöldségeket és gyümölcsöket megpucolás után vágd egyenlő darabra, és egy kis vízzel jól turmixold össze.

24 Céklás fogyasztó keverék Bőséges életmentő antioxidánsokban, és még öregedés gátló is. 1 kis cékla 2 citrom 4 répa fél gyömbér 1 dl víz A hozzávalókat a citrom kivételével óvatosan turmixold össze. A citrom levét facsard ki, majd öntsd bele a gépbe. Adj hozzá még körülbelül 1 dl vizet, és jól turmixold át.

25 Kalóriaszegény koktélok Szeretjük őket, de ritkán isszuk, hiszen drágák az alapanyagok és még hízlalnak is. Legalábbis többnyire. Vannak azonban olyan koktélok, és olyan receptek amik kellően könnyedek ahhoz, hogy még a diéta mellett is alkalomadtán iszogathassunk belőlük. Íme 12 kalóriaszegény nyári koktél, hogy lemondások nélkül élvezhesd a nyár minden pillanatát :) Ezekkel a receptekkel úgy élvezheted a frissítő és finom koktélokat, hogy közben nem teszed tönkre a diétádat. Mojito (cukor nélkül) Dinnyés Mojito Cranberry Cooler (jeges élvezet) Alkoholmentes Yellow Jacket Egyszerű Margarita Pina Colada likőrrel Kalóriaszegény Cosmopolitan Bogyós Daiquiri Hamis Gin-Tonic Barackos Bellini Long Island ice tea Citromfű Collins Diétás Abbey

26 Mojito (cukor nélkül) Íme a Mojito kalóriaszegény változata - egy adagban csak 140 kcal van. 3-4 cl rum Fél zöldcitrom 2 dl ásványvíz Jég Mentalevél Alaposan moss meg egy zöldcitromot, a felét vágd közepes darabokra, majd nyomkodd bele egy pohárba. Oldj fel 2 szem édesítőszert fél dl vízben, majd a keveréket öntsd a zöldcitromra. Adj hozzá kevés jeget, tépj bele pár mentalevelet. A végén adj hozzá 3-4 cl rumot. Engedd fel a poharat egy kevés hideg szódával vagy ásványvízzel.

27 Dinnyés Mojito Minden bizonnyal a világ legismertebb és legnépszerűbb koktéljának dinnyés változata. Jég Mentalevél Lime Dinnyekockák 3-4 cl fehér rum Tégy egy pohárba jeget, majd dobd rá a mentaleveleket és facsard rá a lime levét. Tedd bele a dinnyekockákat és jól keverd össze. A végén a 4 cl fehér rumot öntsd rá. Szódával töltsd tele. Díszítsd ízlés szerint mentalevéllel, vagy dinnyedarabbal.

28 Cranberry Cooler (jeges élvezet) Alkoholmentes gyümölcslé koktél amit mindenképpen ki kell próbálnod. 1,5 dl bio áfonyalé 0,5 dl szőlőlé Pár csepp citromlé Szóda Tégy egy pohárba jeget, önts rá másfél deci áfonyalevet. Adj hozzá fél deci szőlő és pár csepp frissen facsart citromlevet. Öntsd fel szódával. Ízlés szerint díszitsd gyümölcsdarabokkal.

29 Alkoholmentes Yellow Jacket Ananászos alkoholmentes csoda ami még a zsírégetést is serkenti. 1 narancs Fél citrom 1 dl ananászlé Mentalevél Tégy egy pohárba jeget. Facsarj ki egy narancs és fél citrom levét - majd szűrd le. Öntsd össze a facsart gyümölcslevet egy deci cukormentes ananászlével egy shakerbe. Jól rázd össze a keveréket, majd öntsd ki a poharadba. A végén ízlés szerint díszitheted ananásszal, mentalevéllel.

30 Egyszerű Margarita A cukros szirupok nélkül csak 170 kalória ez a finom Tequilás koktél. 0,4 cl tequila 1 lime 0,3 cl triple sec A triple sec-et, a tequilát és a limelevet sok jéggel rázzuk össze shakerben, és szűrjük le. Díszitsük limedarabbal.

31 Pina Colada likőrrel Az egyik legnépszerűbb koktél kókusztej nélkül csak 230 kalória. Így már nem is annyira hízlaló! 4 cl fehér rum 2 cl kókuszlikőr 1 dl ananászlé 2 cl tejszín 3-4 jégkocka pár szem ananászkocka A rumot, a kókuszlikőrt, az ananászlevet, a tejszínt és a jeget shakerbe tesszük, jól összerázzuk, amíg a jégkocka kásás lesz. A pohár szélét ananászdarabokkal díszitjük és azonnal kínáljuk.

32 Kalóriaszegény Cosmopolitan Vodka helyett szakéval csak 70 kalória. 4 cl szaké (japán rizspálinka) 2 cl Triple sec 1,5 cl lime leve 3 cl áfonyalé A vodkát, a triple sec-et, a lime levét és az áfonyalét shakerben jól összerázzuk. Átszűrjük, ízlés szerint lime szelettel díszithetjük. Szaké helyett lehet használni shochu-t is, ami szintén egy kellemes japán ital. 60 ml-es adagban csak 35 kalória van.

33 Bogyós Daiquiri Csak 145 kalória ez a bogyós, ígycsiklandozó csoda koktél. Egy csészényi nem cukrozott szeder, áfonya, vagy eper 4 cl száraz fehér rum Stevia A gyümölcsünkhöz adjunk hozzá rumot, jeget és édesítsük egy teáskanál Steviával majd jól keverjük össze.

34 Hamis Gin-Tonic A világ egyik legegyszerűbb koktélja diétás toniccal készítve csak 75 kalória. 4 cl gin 2 dl diétás tonic Citrom, vagy lime A pohárba jégkockára öntjük a gint és a tonicot, majd alaposan megkeverjük. Citromszelettel díszitjük.

35 Barackos Bellini Az olaszok egyik kedvenc pezsgős koktélja kalóriaszegény recepttel (csak 120 kcal). 60 ml őszibaracklé 118 ml pezsgő Az őszibaracklét óvatosan keverjük össze a pezsgővel. Ügyeljünk rá, hogy lassan és finoman keverjük, hogy a szénsav ne távozzon el az italból. A Mimosa koktél szerelmesei az őszibaracklé helyett készíthetik narancslével is.

36 Long Island ice tea Édesítős limonádéval készítve is éppen olyan finom, mint a hagyományos változat, de csak 80 kcal. 2 cl vodka 2 cl lime leve Édesítőszer Szóda Tea Készítsünk édesítőszeres limonádét a fenti hozzávalókból (a vodka kivételével). Tegyünk jeget a shakerbe, öntsük bele a limonádét és a vodkát, majd alaposan rázzuk össze. Díszitsük tetszés szerint citromdarabokkal.

37 Citromfű Collins Fanyar ízű élvezet 90 kalóriával. 5 cl gin Lime Kiskanál xilit 1,5-2 dl ásványvíz Rakjunk jégkockákat a pohárba, facsarjuk rá a lime levét, a xilit és a gint. Keverjük össze őket, majd töltsük fel ásványvízzel. Csipetnyi vaníliával és citromfűvel ízesítsük. Citromkarikával és mentával díszitsük.

38 Diétás Abbey Tipikus női ital, ha - pasiként le akarsz venni valakit a lábáról, ezzel próbálkozhatsz. Csak 85 kalória! 4,5 cl gin Fél narancs leve 1 csepp orange bitter Tegyük félig a shakert jéggel, majd öntsük bele a gint, a narancslevet és az orange bittert. Rázzuk jól össze és öntsük lehűtött pohárba. Tetszés szerint narancshéjjal díszithetjük. Ízlés szerint több narancsot, narancslevet is önthetünk hozzá.

39 Figyelem! Bár a kalóriák jelentette veszélyt a kalóriaszegény receptjeinkkel sikerült lecsökkentened, azonban a felelős alkoholfogyasztásról semmilyen körülmények között se feledkezz meg. Egy feleakkora kalóriatartalmú koktél még nem azt jelenti, hogy annyit ihatsz belőle, amennyi csak beléd fér! Ha a mértékletességet tartod, és egy-egy alkalom során beéred egy-két pohárnyival, akkor a vonalaid mellett az egészségedet és a méltóságodat is garantáltan megőrízheted. Jó Egészséget!

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV CASO MIXER & FACSARÓ OLDAL TARTALOM GYÜMÖLCSÖS & SZAFTOS ZÖLDSÉG IMÁDÓK SMOOTHIE-K SORBET & JÉGKRÉM ELŐSZÓ Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy CASO turmixot gyümölcscentrifugát

Részletesebben

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

receptfüzet Legyen vonzóbb, mint valaha A recept egyszerû!

receptfüzet Legyen vonzóbb, mint valaha A recept egyszerû! Legyen vonzóbb, mint valaha A recept egyszerû! Kövesse a Wellness by Oriflame 3 lépésbõl álló ajánlását, így gyorsan csökkentheti a testsúlyát és hatékonyan meg is tarthatja azt. 1 Igyon egy pohár turmixot

Részletesebben

Használja egészséggel!

Használja egészséggel! Mindent eperrel! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! FONTOS!!! A shake-et mindig mixerrel vagy konyhai robotgéppel készítsük! Naponta

Részletesebben

WILD HIBISCUS ROYALE

WILD HIBISCUS ROYALE WILD HIBISCUS ROYALE Vad Hibiszkuszvirág ¼ rész natural rózsavíz 2/3 rész vadhibiscus szirup Menta Pezsg El ször mentaleveleket tegyél a pezsg spohárba, majd helyezd el a pohár alján a vadhibiscus-t. Ezután

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

GYÜMÖLCSTURMIX KÉSZÍTO RECEPTFÜZET

GYÜMÖLCSTURMIX KÉSZÍTO RECEPTFÜZET GYÜMÖLCSTURMIX KÉSZÍTO RECEPTFÜZET Turmixolási tippek - Többször rövid ideig, kb. 1 másodpercig turmixolja. Ezután a kívánt sűrűségtől függően többször kb. 15 másodpercig, kb. 2 másodperces szünetekkel

Részletesebben

FRISS ITALOK. Hazavinni & felfrissülni. Pezsgő szomjoltók házilag. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.

FRISS ITALOK. Hazavinni & felfrissülni. Pezsgő szomjoltók házilag. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants. Frissesség MAGYARORSZÁGON A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com MOSONMAGYARÓVÁR ÉSZAK/DÉL ALACSKA ÉSZAK/DÉL BALATONLELLE ÉSZAK/DÉL FRISS ITALOK Pezsgő szomjoltók házilag

Részletesebben

Lekvár és Szörp R eceptek. Az otthon az a hely, ahol otthon érzem magam.

Lekvár és Szörp R eceptek. Az otthon az a hely, ahol otthon érzem magam. Lekvár és Szörp R eceptek Az otthon az a hely, ahol otthon érzem magam. 1 kg kezeletlen héjú narancs 2-3 ág menta 1 kg Koronás Szirupcukor 3/4 liter víz A mentát nem csak fűszernövényként lehet használni,

Részletesebben

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip Karácsonyi italok Likőrös-kávés forró csoki 1 dl tej (60 kcal) 3 kocka meggylikőrrel töltött csokoládé (kb. 2 dkg = 100 kcal) 1 csomag csokis cappucinopor (4 g = kb. 20 kcal) tejszínhab (1 evőkanál = kb.

Részletesebben

Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba.

Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba. Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba.) 600-700 g eper (mosva, darabolva) 150 g nyírfacukor vagy 200

Részletesebben

Kamikaze 4 fő részére: Martini tonic: Martini Bianco Spritz:

Kamikaze 4 fő részére: Martini tonic: Martini Bianco Spritz: KOKTÉLOK SHOTS B 52 Kahlua, cream liqueur, triple sec Kamikaze 4 fő részére: Vodka, triple sec, lime 1290 Ft 2490 Ft MARTINI KOKTÉLOK Martini tonic: Martini Bianco, tonic, lime Martini Bianco Spritz:

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Közzétette: (https://www.flagmagazin.hu)

Közzétette:  (https://www.flagmagazin.hu) 2010 december 07. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 A karácsony és az utána következő napok okot adnak a bulizásra. A jeges bólék a hangulatot

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

Minden, ami csokis! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel!

Minden, ami csokis! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi meglepetések

Részletesebben

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Összeállította: Szűcs Szilvia Mi is az a Smoothie? A Smoothie gyümölcsből vagy zöldségből pépesítés és némi hígítás után létrejött krémes ital, melyet fogyaszthatjuk

Részletesebben

Boróka konyhája. Saláták. Citromfüves aromás vitaminos saláta. Kapros cukkíni saláta

Boróka konyhája. Saláták. Citromfüves aromás vitaminos saláta. Kapros cukkíni saláta Boróka konyhája Saláták... 1 Citromfüves aromás vitaminos saláta... 1 Kapros cukkíni saláta... 1 Joghurtos, zelleres, kapros káposzta saláta... 2 Bazsalikomos tofu saláta... 2 Áfonyasaláta... 3 Tárkonyos

Részletesebben

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV

CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV CB2200 MIXER FŐZŐ FUNKCIÓVAL RECEPTKÖNYV TURMIX CB2200 FŐZŐ FUNKCIÓVAL OLDAL TARTALOM 6-17 LEVESEK 18-25 SZÓSZOK & PESZTOK 26-27 GUACAMOLE & LEKVÁR ELŐSZÓ FUNKCIÓK Kedves vásárló! Köszönjük, hogy a CB2200-as

Részletesebben

A Paleo jó neked. Szakácskönyv 115 paleo recepttel. Kalmár Erzsébet. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

A Paleo jó neked. Szakácskönyv 115 paleo recepttel. Kalmár Erzsébet. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! A Paleo jó neked Szakácskönyv 115 paleo recepttel Kalmár Erzsébet 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Bevezető Üdvözlök minden kedves olvasót, aki az első megjelent szakácskönyvemet lapozgatja. Pár

Részletesebben

h-artdirectors Koktélok csapvízbôl Újrahasznosított papír használatával is védjük vizeinket. www.vizmuvek.hu

h-artdirectors Koktélok csapvízbôl Újrahasznosított papír használatával is védjük vizeinket. www.vizmuvek.hu h-artdirectors Koktélok csapvízbôl Újrahasznosított papír használatával is védjük vizeinket. Tudta Ön, hogy a csapvíz egészséges? A víz a legfontosabb élelmiszerünk. A csapvíz a szervezet számára ideális

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

itallap drinks getränke

itallap drinks getränke CAFÉ RÓMA itallap drinks getränke CAFÉ RÓMA Telefonszám: +36 96 529-748 Mobil: +36 20 407 8188 www.rabaparti.hu/romacafe III. osztály KÁVÉK Ristretto Espresso Hosszú kávé Cappuccino Latte Macchiato Tejeskávé

Részletesebben

FRUITE COLADA ,- (3 cl kókusz, 3 cl választott gyümölcspüré (eper, mangó, passion, málna), 1dl ananászlé, ananász)

FRUITE COLADA ,- (3 cl kókusz, 3 cl választott gyümölcspüré (eper, mangó, passion, málna), 1dl ananászlé, ananász) Koktélok ALKOHOLMENTES KOKTÉLOK FRUITE COLADA... 1.270,- (3 cl kókusz, 3 cl választott gyümölcspüré (eper, mangó, passion, málna), 1dl ananászlé, ananász) FLOWER DELIGHT... 1.270,- (2 cl zöldalma, 3 cl

Részletesebben

Gyártórendszerek modellezése zh, 2010. december 7.

Gyártórendszerek modellezése zh, 2010. december 7. Gyártórendszerek modellezése zh, 2010. december 7. A feladatsorban összesen 18 pontnyi feladat van, de a 100%-os ötöshöz elég 15 pontot szerezni. Ponthatárok: 14-15: 5 12-13: 4 10-11: 3 8-9: 2 LP feladatok

Részletesebben

Minden, ami csokis! 2.rész

Minden, ami csokis! 2.rész 2.rész Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi

Részletesebben

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez R eceptek, tippek lekvárkészítéshez 1,5 kg sárgabarack (mag nélkül) 2 db vaníliarúd kikapart magjai 2 cm gyömbér reszelve Vaníliás-gyömbéres sárgabaracklekvár A gyömbér egzotikus íze miatt tökéletes ételek

Részletesebben

Itallap. Coca-Cola Zero Citrom. NaturAqua szénsavas ásványvíz 390 HUF 690 HUF. NaturAqua szénsavmentes 390 HUF 690 HUF.

Itallap. Coca-Cola Zero Citrom. NaturAqua szénsavas ásványvíz 390 HUF 690 HUF. NaturAqua szénsavmentes 390 HUF 690 HUF. Itallap Üdítők Coca-Cola Coca-Cola Zero Coca-Cola Zero Citrom Coca-Cola Light Fanta Orange Spirte Kinley Tonic Kinley Gyömbér Kinley Mojito Fuze Barack Fuze Citrom Fuze Mangó 0,25 l 0,25 l 0,75 l NaturAqua

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez

R eceptek, tippek lekvárkészítéshez R eceptek, tippek lekvárkészítéshez #azenlekvarom Alkosd meg percek alatt a saját világodat, úgy lesz igazi azenlekvarom! ~2~ koronascukor.hu koronascukor 1,5 kg sárgabarack (mag nélkül) 50 dkg Koronás

Részletesebben

1300 kcal minta étrend

1300 kcal minta étrend Reggeli Tízórai Ebéd Uzsonna Vacsora Összesen Étel 1 adag (4) Fehérjés zabkása 150g Uborka 150g Paprika 150g Paradicsom 1db (52g) Főt tojás 100g Főtt rizs (zsír és olaj nélkül) 100g Sült csirkemell 200g

Részletesebben

Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival

Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival Tartalomjegyzék Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival Csokis-málnás nyers muffin Nyers csoki bon-bon Narancsos brownie szaloncukor Fahéjas-szilvás zselés szaloncukor Mézeskalács szaloncukor Mennyei

Részletesebben

A kávé szerelmeseinek

A kávé szerelmeseinek A kávé szerelmeseinek Ha kávéról van szó, a Nespresso semmit nem bíz a véletlenre. Rendületlenül törekszünk a tökéletességre, és a kávécserjétől a csészéig terjedő értéklánc minden fázisában fáradhatatlanul

Részletesebben

A-Z-IG ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KFT. TELEFON FAX E-MAIL LÁZÁR KFT. 2014.08.05-11. IG 06303774834 06-1-283-8376 azigkft@gmail.com 32 HÉT

A-Z-IG ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KFT. TELEFON FAX E-MAIL LÁZÁR KFT. 2014.08.05-11. IG 06303774834 06-1-283-8376 azigkft@gmail.com 32 HÉT A-Z-IG ZÖLDSÉG GYÜMÖLCS KFT. TELEFON FAX E-MAIL LÁZÁR KFT. 2014.08.05-11. IG 06303774834 06-1-283-8376 azigkft@gmail.com 32 HÉT ÁRU MEGNEVEZÉSE SZÁRMAZÁS MÉRET NETTÓ ÁR KISZ. ZÖLDSÉGEK: Kaliforniai paprika

Részletesebben

Lekvár gyorsan, stílusosan

Lekvár gyorsan, stílusosan Lekvár gyorsan, stílusosan azenlekvarom.hu Nyereményjáték, receptek, tippek, ingyenesen letölthető alkalmazás és még sok meglepetés a legfinomabb lekvárokhoz! Az élet édesen teljes azenlekvarom.hu Nyerjen

Részletesebben

GILLER AKUPUNKTÚRA. Diétás napló. GillerAkupunktura_DIETASNAPLO_3V_210X120mm_5mmkifuto.indd 1 2013.02.27. 0:26:12

GILLER AKUPUNKTÚRA. Diétás napló. GillerAkupunktura_DIETASNAPLO_3V_210X120mm_5mmkifuto.indd 1 2013.02.27. 0:26:12 GILLER AKUPUNKTÚRA Diétás napló GillerAkupunktura_DIETASNAPLO_3V_210X120mm_5mmkifuto.indd 1 2013.02.27. 0:26:12 GillerAkupunktura_DIETASNAPLO_3V_210X120mm_5mmkifuto.indd 2 2013.02.27. 0:26:12 GillerAkupunktura_DIETASNAPLO_3V_210X120mm_5mmkifuto.indd

Részletesebben

Menüjavaslatok. Vacsorára

Menüjavaslatok. Vacsorára Menüjavaslatok Vacsorára Főtt tojás Főtt tojás 4 db tojás 1000 g friss spenót 300 ml 10%-os tejszín 60 g liszt 30 ml napraforgó olaj 4 gerezd fokhagyma 5 g petrezselyemzöld 2 g őrölt bors 1 l víz 1 db

Részletesebben

Pezsgők, folyó borok, cider

Pezsgők, folyó borok, cider Csapolt sörök Arany Ászok Arany Ászok Frissenszűrt Dreher Dreher Pale Ale Kozel Pilsner Urquell HB Búza pohár 240,270,350,350,270,430,480,- korsó 400,450,580,580,450,720,800,- 0,33 l 0,5 l 380,380,380,380,550,580,450,650,450,600,-

Részletesebben

Jégkásakészítő gép. Használati útmutató. Topolnica Hlavná 292, Richard Bergendi

Jégkásakészítő gép. Használati útmutató. Topolnica Hlavná 292,  Richard Bergendi Jégkásakészítő gép Használati útmutató Richard Bergendi Topolnica Hlavná 292, Email:info@beneoshop.com www.beneoshop.com Alapvető biztonsági előírások Elektromos készülék használata esetén az alábbi biztonsági

Részletesebben

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra Ha vágysz a változatosságra, mutatok néhány lehetőséget, amivel új ízt alkothatsz. Próbálj ki minél többet! Így készítsd el a saját ízkombinációd

Részletesebben

Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez

Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez Az élet édesen teljes Gyümölcsös ötletek Receptek lekvárkészítéshez Az élet édesen teljes Gyümölcsös és ízletes? Mi sem egyszerűbb! A Koronás Befőzőcukorral készült lekvárok elkészítése gyors és egyszerű.

Részletesebben

Itallap. Alkoholmentes

Itallap. Alkoholmentes Itallap Itallap Alkoholmentes Ásványvíz Szentkirályi szénsavas 0,75 l 650.- Szentkirályi szénsavmentes 0,75 l 650.- Szentkirályi szénsavas 0,33 l 350.- Szentkirályi szénsavmentes 0,33 l 350.- Szénsavas

Részletesebben

Használati útmutató jégkása-, és jégkrémkészítő géphez

Használati útmutató jégkása-, és jégkrémkészítő géphez Használati útmutató jégkása-, és jégkrémkészítő géphez Technikai adatok: Feszültség: 220-240V ~ 50Hz Teljesítmény: 20W Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ez a különlegesség életre szóló élmény marad

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 2. Hét

Menü - 1800 kcal. 2. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

Itallap. Rostos üdítő: Cappy Narancs 0.25 l Cappy Őszibarack 0.25 l Cappy Alma 0.25 l Cappy Ananász 0.25 l. Szénsavas üdítő:

Itallap. Rostos üdítő: Cappy Narancs 0.25 l Cappy Őszibarack 0.25 l Cappy Alma 0.25 l Cappy Ananász 0.25 l. Szénsavas üdítő: Itallap Rostos üdítő: Cappy Narancs 0.25 l Cappy Őszibarack 0.25 l Cappy Alma 0.25 l Cappy Ananász 0.25 l Szénsavas üdítő: Coca-Cola 0.25 l Coca-Cola Light 0.25 l Coca-Cola Zero 0.25 l Fanta Narancs 0.25

Részletesebben

SZÁLLODAIPARI TECHNIKUS

SZÁLLODAIPARI TECHNIKUS SZÁLLODAIPARI TECHNIKUS Bartender és barista ismeretek Munkafüzet Szerkesztette: Az SCIH Partnerség ISBN 978-963-9672-14-7 Vendégek ellátása A vendéglátói feladatkörnek megvannak a maga ismertetõjegyei.

Részletesebben

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA

A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA A ZÖLD ÉS PIROS DIÉTA Ahogy ez a kutatás utat talált a sajtóba, Potter professzor Rákgyógyszer Kutatócsoportjához elkezdtek érkezni a kérések, hogy segítsenek rákban szenvedő embereken. Első válaszként

Részletesebben

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek 1. Figuactiv Levesek és Shake-ek Ajánlott napi fogyasztás: A diéta program során a kívánt eredmény elérése érdekében a napi 3 fő étkezésünk közül kettőt Figuactiv Levesre és/vagy Shake-re kell cserélnünk.

Részletesebben

24 ÉLTETŐ JUICE RECEPT

24 ÉLTETŐ JUICE RECEPT 24 ÉLTETŐ JUICE RECEPT Hidegen és frissen préselt zöldség és gyümölcslevek Reggelre és délelõttre Ébresztõ juice - 1 narancs - 1 körte - 1 grapefruit - 1 alma vagy - fél citrom - 3 alma - 1 kis zellergumó

Részletesebben

DUOSO modell: BG-F-2313

DUOSO modell: BG-F-2313 DUOSO modell: BG-F-2313 Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Üzembe helyezés előtt olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi áttekintésre is.

Részletesebben

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom

Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom Tepsis zöldségtál (4 adag) 40 dkg burgonya 40 dkg laskagomba 20 dkg vöröshagyma 20 dkg zöldpaprika 40 dkg patisszon 3 ek. olaj só bors bazsalikom A burgonyát, vöröshagymát, zöldpaprikát karikára vágjuk,

Részletesebben

Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen

Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen Étrend gluténmentesen, tejmentesen, cukormentesen Reggeli: Sárgarépás tojáskrém kenyérrel Elkészítési leírás: A tojás(oka)t keményre főzzük, majd alaposan kihűtjük. Ezután majonézzel, ízlés szerint mustárral,

Részletesebben

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával

Gomba- és salátavariációk. a ajánlásával Gomba- és salátavariációk a ajánlásával Garnélás gombasaláta 1000 g Bio-Fungi 500 g tisztított garnélarák 1 db közepes méretű ananász 1 csokor koriander 2-3 db citrom leve 2-3 gerezd fokhagyma olívaolaj,

Részletesebben

Itallap. Rostos üdítő: Cappy Narancs 0.25 l Cappy Őszibarack 0.25 l Cappy Alma 0.25 l Cappy Ananász 0.25 l. Szénsavas üdítő:

Itallap. Rostos üdítő: Cappy Narancs 0.25 l Cappy Őszibarack 0.25 l Cappy Alma 0.25 l Cappy Ananász 0.25 l. Szénsavas üdítő: Itallap Rostos üdítő: Cappy Narancs 0.25 l Cappy Őszibarack 0.25 l Cappy Alma 0.25 l Cappy Ananász 0.25 l Szénsavas üdítő: Coca-Cola 0.25 l Coca-Cola Light 0.25 l Coca-Cola Zero 0.25 l Fanta Narancs 0.25

Részletesebben

Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához. 17 recept + részletes kalóriatáblázat

Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához. 17 recept + részletes kalóriatáblázat Receptötletek Ízletes ételek a Hepashake májdiétához 17 recept + részletes kalóriatáblázat Hepashake, zöldség és egyebek a májböjt alatt Kedves Páciensek! A máj zsírtalanításának fázisa alatt egy, illetve

Részletesebben

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 RECEPTEK Gofrik Svédországi inspirációkkal Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 Szerencsés véletlen, finom következmény Apró félreértéseknek köszönhetjük az élet legnagyobb örömeit! Vegyük például

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése:

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése: Bambi bölcsőde Brokkolis sajtkrém Hozzávalók: 25 dkg brokkoli (mirelit vagy friss) 15 dkg reszelt trappista sajt 1 dl forralt tej őrölt szerecsendió, esetleg fokhagyma Elkészítése: A brokkolit megpároljuk,

Részletesebben

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Műtétet követő 1. nap: TEA ÉS VÍZ Igyon lassan, kis kortyokban Várjon 1-2 percet a kortyok között; Egyszerre soha ne igyon többet 1 dlnél Csakis szénsavmentes

Részletesebben

Magyar kézműves sörök

Magyar kézműves sörök Röviditalok Vilmoskörte pálinka 51% (Gusto) 1800 Lepotica szilvapálinka 40% (Árpád) 1600 Érlelt Stanley szilvapálinka 40% (Rózsa) 1350 Fürtös meggypálinka 40% (Panyolai) 1600 Cigánymeggy pálinka 51% (Gusto)

Részletesebben

10 gyors és olcsó szendvicskrém

10 gyors és olcsó szendvicskrém 10 gyors és olcsó szendvicskrém Miért készítsünk szendvicskrémet? Mert a házilag készített szendvicskrémek olcsók. Az újdonság élményét hozzák a készen vásárolt kenyérrevalók között. Új ízeket varázsolnak

Részletesebben

Csapolt sörök. Magyar kézműves sörök. Palackos sörök, ciderek

Csapolt sörök. Magyar kézműves sörök. Palackos sörök, ciderek Röviditalok Vilmoskörte pálinka 51% (Gusto) Lepotica szilvapálinka 40% (Árpád) Érlelt Stanley szilvapálinka 40% (Rózsa) Fürtös meggypálinka 40% (Panyolai) Cigánymeggy pálinka 51% (Gusto) Kajszibarack pálinka

Részletesebben

1400 KCAL DIÉTA. 0. étkezés 1. étkezés 2. étkezés 3. étkezés 4. étkezés 5. étkezés +

1400 KCAL DIÉTA. 0. étkezés 1. étkezés 2. étkezés 3. étkezés 4. étkezés 5. étkezés + 01. nap Tojásfehérje (3 db) Újhagyma (40 g) Alma (1 db) Mandula (6 szem) Sovány túró (70 g) Brokkoli (40 g) Csirkemellfilé (150 g) Uborka (50 g) Csirkemellfilé (100 g) Rizs (30 g) 9 kcal 211 kcal 278 kcal

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek 11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek Konyha és üzemeltetés 11 Konyhai és üzemeltetési KiegészítőK I Italok Ásványvíz TheodóRa frissítő, kellemes ízű, természetes ásványvíz Üdítő coca-cola, FaNTa frissítő,

Részletesebben

Fantázia koktélok. SEX ON THE BEACH 1290 (Eristoff Vodka, De Kuyper Peachtree, narancslé 100%, áfonyalé)

Fantázia koktélok. SEX ON THE BEACH 1290 (Eristoff Vodka, De Kuyper Peachtree, narancslé 100%, áfonyalé) Koktélok Cocktail's Fantázia koktélok SEX ON THE BEACH 1290 (Eristoff Vodka, De Kuyper Peachtree, narancslé 100%, áfonyalé) A sokat sejtető név mögött egy kellemesen frissítő, mégis picit édes koktél rejtőzik,

Részletesebben

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL» 2 személyre -15 perc 1/2 db paprika 1 ek olívaolaj 1 ek currypor Vágd kockára a paprikát és süsd olajban 3 percig. Azután önts hozzá 300 ml sovány tejet. A maradék

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 4. Hét

Menü - 1800 kcal. 4. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt.

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt. RECEPTEK Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban Összetevõk 4 db csirkemell 4 szelet Ahidai sonka 8 szelet sajt 5 dkg vaj 2 ek liszt 3 dl tej só bors 10 dkg reszelt sajt 1-1,5 dl tejszín Elkészítés A csirkemell

Részletesebben

SZENDVICS/PÉKSÜTI. EXTRA FRANCIA BAGETT SZENDVICS... 650 Ft

SZENDVICS/PÉKSÜTI. EXTRA FRANCIA BAGETT SZENDVICS... 650 Ft SZENDVICS/PÉKSÜTI Francia helyben sütött pékárukból készítve. Aktuális ajánlatainkat keresd az üzenõtáblánkon! FRANCIA VAJAS CROISSANT... 350 Ft kézmûves dzsemmel/ csoki/ karamell szósszal CROISSANT SZENDVICS...

Részletesebben

KÁVÉK. Az espressohoz képest rövidebb ital, melynek íze intenzívebb, kevesebb vízzel készül. Mennyisége: 20 ml

KÁVÉK. Az espressohoz képest rövidebb ital, melynek íze intenzívebb, kevesebb vízzel készül. Mennyisége: 20 ml KÁVÉK Ristretto Az espressohoz képest rövidebb ital, melynek íze intenzívebb, kevesebb vízzel készül. Mennyisége: 20 ml Espresso A legtöbb kávés ital alapját 7 gramm kávéból készítjük, mely tradicionális

Részletesebben

Az első használat előtt A palackot húzza maga felé (1. kép) és vegye ki a készülékből (2. kép).

Az első használat előtt A palackot húzza maga felé (1. kép) és vegye ki a készülékből (2. kép). Használati utasítás Leírás 1. Készülék 2. Hátlap 3. Patron helye 4. Patron CO 2 töltettel 5. Patron fogantyú 6. Ital dúsítására szolgáló nyomógomb 7. Palack 8. A palack külső alja 9. Töltő / légtelenítő

Részletesebben

14 különleges forralt bor recept karácsonyra

14 különleges forralt bor recept karácsonyra 14 különleges forralt bor recept karácsonyra Forrósítsd fel a téli estéket egy különleges ünnepi forralt borral! A következőkben néhány mennyei receptet mutatunk be, különleges fűszerekkel. Hagyományos

Részletesebben

Élelmiszerek fruktóz tartalma betűrendes útmutató

Élelmiszerek fruktóz tartalma betűrendes útmutató Élelmiszerek fruktóz tartalma betűrendes útmutató Az értékek g/100g élelmiszerre vannak megadva, vagyis hány g fruktózt, glukózt, szorbitot és szacharózt tartalmaz 100g élelmiszer. Ha a glükóznak a fruktózhoz

Részletesebben

Kalóriaszegény mintaétrend

Kalóriaszegény mintaétrend Kalóriaszegény mintaétrend Varga Gábor dr. www.gvmd.hu 1/9 1. nap 2 dl 1,5%-os tej 94 5 dkg párizsi 106 2 db abonett 60 10 dkg zöldpaprika 20 1 db kockasajt (3,3 dkg) 75 15 dkg alma 45 3 dl Garden rostos

Részletesebben

Nyár tele élményekkel!

Nyár tele élményekkel! Nyár tele élményekkel! #Over150fragrances Nyári nyalánkságok csak az Aurile-lal! Keverd, turmixold A hatás ínycsiklandó lesz 1 Aurile Vanilla kávé eperrel Aurile Vanilla kávé (2 kiskanál 150 ml vízhez)

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól

Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól A nyár sztár édessége kétségtelenül a fagylalt. Érdemes a mélyhûtõben tartani egy-két doboz házilag készített fagyit, ami nem csak önmagában

Részletesebben

MARTON MELINDA. 5 perces desszertek. 5+1 gluténmentes recept teljes értékű növényi alapanyagokból.

MARTON MELINDA. 5 perces desszertek. 5+1 gluténmentes recept teljes értékű növényi alapanyagokból. MARTON MELINDA 5 perces desszertek 5+1 gluténmentes recept teljes értékű növényi alapanyagokból www.testtudatos-taplalkozas.hu 1 A szerzőről Marton Melinda tudományos kutató, a helyes ételtársítás és a

Részletesebben

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém Tartalom Bemutatkozás 5 Előszó 8 Nyers növényi étrend vagy teljes értékű növényi táplálkozás? 9 Hogyan történik ez a hétköznapokban? 15 A teljes értékű növényi táplálkozás lelki oldalról 16 Lúgosítás...

Részletesebben

Törtcsokoládés muffin

Törtcsokoládés muffin Törtcsokoládés muffin 300 g fi nomliszt, 3 és fél kk sütôporral elkeverve 55 g porcukor 190 g fehércsokoládé, darabokra vágva 100 g tört grillázsos csokoládé 1 tojás, könnyedén felverve 60 g olvasztott

Részletesebben

Háztartási praktikák, receptek

Háztartási praktikák, receptek Háztartási praktikák, receptek 1. Fertőtlenítő felülettisztító spray 100 ml desztilláltvíz 100 ml alcohol vagy vodka 50 ml ecet 30 csepp illóolaj (levendula, citrom, narancs, oregano, fenyő, rozmaring)

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

Összeállításunk segítségével most megkönnyítheti fáradt teste munkáját, mely frissességgel, megújult lendülettel fogja meghálálni a figyelmet!

Összeállításunk segítségével most megkönnyítheti fáradt teste munkáját, mely frissességgel, megújult lendülettel fogja meghálálni a figyelmet! Nagytakarítás! - Energizáló méregtelenítő kúra testnek és léleknek Nap mint nap nehézkesnek, lassúnak érezi magát, mintha teste és lelke mázsás súlyokat cipelne. S a helyzet napról napra csak romlik...

Részletesebben

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Hozzávalók Sorbet krém 6 dl homoktövis velő 1 dl homoktövis lekvár 0,6 dl prosorbet Karamell 6 ek. cukor 2 dl Homoktövis velő Ropogós

Részletesebben

Margariták és Daiquirik a karib vidékről - jég nélkül coupet pohárban tálalva. Classic Margarita. Passion Chili Margarita. Raspberry Daiquiri

Margariták és Daiquirik a karib vidékről - jég nélkül coupet pohárban tálalva. Classic Margarita. Passion Chili Margarita. Raspberry Daiquiri Cocktail s Margariták és Daiquirik a karib vidékről - jég nélkül coupet pohárban tálalva Classic Margarita A leghíresebb és a legöregebb mexikói cocktail Tequila, triple sec, lime Passion Chili Margarita

Részletesebben

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl A téli hónapokban sem kell lemondanunk az egészséges zöldségekrõl és gyümölcsökrõl. Számos fajtájuk télen is bõvelkedik vitaminokban, gyakori fogyasztásukkal

Részletesebben

Menü - 1500 kcal. 3. Hét

Menü - 1500 kcal. 3. Hét Menü - 1500 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1500 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-25%-a, ami 75-93 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 50 grammnak

Részletesebben

flora-natura.hu Radványi Petra E.V. kizárólagos magyarországi forgalmazó

flora-natura.hu Radványi Petra E.V. kizárólagos magyarországi forgalmazó flora-natura.hu Radványi Petra E.V. kizárólagos magyarországi forgalmazó 0,5 mérőpohár fehér rizs 0,5 mp kókuszreszelék (hogy ne legyen nyákos) csipet só 1 ek. olaj vanília víz az alsó csíkig. A szárazanyagot

Részletesebben

SZENDVICS/PÉKSÜTI. Francia helyben sütött pékárukból készítve. Aktuális ajánlatainkat keresd az üzenõtáblánkon!

SZENDVICS/PÉKSÜTI. Francia helyben sütött pékárukból készítve. Aktuális ajánlatainkat keresd az üzenõtáblánkon! SZENDVICS/PÉKSÜTI Francia helyben sütött pékárukból készítve. Aktuális ajánlatainkat keresd az üzenõtáblánkon! FRANCIA VAJAS CROISSANT kézmûves dzsemmel/ csoki/ karamell szósszal CROISSANT SZENDVICS...

Részletesebben

M 2600. Álló mixer. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/

M 2600. Álló mixer. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu/ M 2600 Álló mixer Használati útmutató 3 Kedves Vásárló! A készülék első használatba vétele előtt gondosan tanulmányozza át ezt a Használati útmutatót, különösen az első részben található Biztonsági útmutatások

Részletesebben

Cuba Libre Caipirinha Mojito White Russian Pina Colada Riccocone Strawberry Colada Cosmopolitan Sex On The Beach Margarita Orgazmus Gin Fizz

Cuba Libre Caipirinha Mojito White Russian Pina Colada Riccocone Strawberry Colada Cosmopolitan Sex On The Beach Margarita Orgazmus Gin Fizz Cuba Libre Caipirinha Mojito White Russian Pina Colada Riccocone Strawberry Colada Cosmopolitan Sex On The Beach Margarita Orgazmus Gin Fizz Tequila Sunrise Strawberry Mojito Bahama Mama (rum, lime, cola)

Részletesebben

Használati útmutató jégkásakészítő géphez

Használati útmutató jégkásakészítő géphez Használati útmutató jégkásakészítő géphez Technikai adatok: Feszültség: 220-240V ~ 50Hz Teljesítmény: 20W Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ez a különlegesség életre szóló élmény marad Önnek és

Részletesebben

2016/06/09 07:52 1/18 Recept

2016/06/09 07:52 1/18 Recept 2016/06/09 07:52 1/18 Recept < Főoldal Recept Főétel Vegyes maradék 50 dkg babcsíra 15 dkg hús (disznó, marha, csirke) 1 teáskanál (finoman) paradicsompüré hagyma fokhagyma olívaolaj teáskanál méz 2 evőkanál

Részletesebben

Gyümölcs minden alkalomra!

Gyümölcs minden alkalomra! Minden gyümölcsnek megvan a maga ideje A lekvárfôzés idôszaka hagyományosan a nyárhoz kötôdik. Ilyenkor megjelennek szemünk elôtt a hatalmas befôzô üstök, a rengeteg, magozásra váró gyümölcs, elôkerülnek

Részletesebben

ITALLAP / GETRÄNKEKARTE

ITALLAP / GETRÄNKEKARTE ITALLAP / GETRÄNKEKARTE ÁSVÁNYVIZEK: Naturaqua BRANDY Metaxa 5* SZÉNSAVAS ÜDÍTÕK: SZÉNSAVMENTES ÜDÍTÕK: Llimonádé Nestea Happyday Cappy ENERGIAITALOK: Red bull Coronita SÖRÖK Tuborg Budweiser Alkoholmentes

Részletesebben

Receptkönyv DEÁK 2011/2012

Receptkönyv DEÁK 2011/2012 Receptkönyv DEÁK 2011/2012 E l ő s z ó A Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 2012. június 12-én Egészségnapot tartott. Ennek keretében minden osztály bemutatta az általa

Részletesebben

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap

Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap Szakmai beszámoló Mediterrán Nyíltnap 2018. november 05. Eger, Vallon u. 2. Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája. Rendezvény célja: - egészséges

Részletesebben

Teával a hurkák ellen

Teával a hurkák ellen Teával a hurkák ellen A fűszeres, illatos teakeverékek csökkentik az étvágyat, felpörgetik az anyagcserét és méregtelenítenek A tea fogyasztásától a kötőszövetek is feszesebbé válnak, a bőr tisztább és

Részletesebben