Az első használat előtt A palackot húzza maga felé (1. kép) és vegye ki a készülékből (2. kép).

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az első használat előtt A palackot húzza maga felé (1. kép) és vegye ki a készülékből (2. kép)."

Átírás

1 Használati utasítás Leírás 1. Készülék 2. Hátlap 3. Patron helye 4. Patron CO 2 töltettel 5. Patron fogantyú 6. Ital dúsítására szolgáló nyomógomb 7. Palack 8. A palack külső alja 9. Töltő / légtelenítő szelep 10. Töltő / légtelenítő szelep fogantyú 11. Facsaró / tölcsér Üzemeltetési műszaki paraméterek Palack űrtartalma: 1000 ml Palack maximális tölthetősége: 850 ml (a max jelig) Palack minimális tölthetősége: 200 ml Patron tartalma: 450g CO 2 Az első használat előtt A palackot húzza maga felé (1. kép) és vegye ki a készülékből (2. kép). A töltőnyílást / légtelenítő nyílást tekerje el az óramutatóval ellentétes irányba és vegye le a palackról (3. kép). Az első használat előtt a palackot és a töltőnyílást öblítse le folyó víz alatt. Patron beillesztése A mydrink készülékben való ital készítéséhez csak a mydrink készülékhez gyártott patronokat használja. A patront csavarja be a tartóba és húzza be (6. kép). A hátlapot helyezze vissza. Amennyiben a patronban az első használat előtt túlnyomás van, a patron készülékbe való behelyezése után a CO 2 önkényes távozására kerül sor. Ilyen esetben ne fogja meg a patront mindaddig, amíg a felesleges gáz el nem illan. Szóda készítése A palackot töltse fel hideg vízzel a max jelölésig (8. kép). A palack torkára helyezze fel a töltőszelepet, fordítsa el az óramutatóval megegyező irányba és zárja le azt. (9. kép). A palackot helyezze be a töltőszelep tartójába (10. kép) és hajtsa le (11. kép).

2 A szénsavval való dúsításra szolgáló gombot nyomja meg 3-szor egymás után körülbelül 1 másodpercig. A palackban lévő vizet dúsítsa szénsavval és készítse el a friss szódát (11. kép). Enyhén dúsított szóda készítéséhez csak 1-szer vagy 2-szer nyomja meg a gombot. A palackot az elkészült szódával vegye ki a készülékből (12. kép), a lassú légtelenítésre szolgáló szürke kupakot emelje fel (13. kép) és utána nyomja meg a gyors légtelenítésre szolgáló kék gombot. (14. kép). Várjon egy kicsit, amíg a felesleges gáz eltávozik az üvegből és abbamarad a súgás. Vegye le a töltőszelepet és szolgálja fel a friss szódát, vagy zárja le az palackot (15. kép) és hűtse le az italt. Karbantartás és tisztítás A töltőszelepet és a palackot minden használat után folyó víz alatt öblítse el. Se az üveget, se a töltőszelepet ne tisztítsa mosogatógépben! A tisztítás előtt az óramutatóval ellentétes irányba való tekeréssel vegye le az üvegről az eltávolítható külső aljat. Miután az üveget kitisztította és az megszáradt, az aljat helyezze vissza. A palack tisztításához ne használjon maró hatású vegyszereket, szemcsés tisztítószereket, éles tárgyakat stb. Szükség szerint a készüléket törölje le nedves törlőkendővel. Ne tisztítsa mosogatógépben. Tárolás A szénsavas italokat a palackban az arra ráhelyezett kupakkal hűtse és tárolja hűtőben. Az üveget ne tegye mélyhűtőbe és ne használja mikrohullámú sütőben. Patroncsere Miután a patron kiürült (ha a gomb megnyomása után nem hall súgást és az itallal megtöltött üvegbe nem kerül gáz), a készülékből vegye ki a patront és helyezze rá a műanyag fedőt. Az üres patront a TESCOMA értékesítési központokban cserélje telisre. (értékesítési központok listája: Palack csere A palackot a megvásárolástól számított 2 évig használja, azután cserélje le újra. Ne használja a palackot amennyiben azon bárminemű deformációt vagy sérülést vesz észre, hanem cserélje ki újra - pótpalackot a TESCOMA értékesítési központokban igényelhet vagy az alábbi internetes oldalon: Biztonsági előírások a patron használatához A patron nyomás alatti CO 2 -t (szén-dioxidot) tartalmaz. Óvja a sérülésektől, ne ejtse le! A patront ne tegye ki közvetlen hőnek és napsütésnek. 1 C-tól 40 C -ig tárolja és használja. A patront egyedül ne töltse fel, ne lyukassza ki és a szelepet ne szerelje le. Gyerekektől tartsa elzárva. Általános biztonsági előírások A mydrink készülékben az italokat mindig kizárólagosan függőleges helyzetben készítse. Minden használat előtt győződjön meg róla, hogy a palack fel van töltve vízzel, gyümölcslével stb.

3 Szénsavval való dúsítás közben se a palackot, se a patront ne távolítsa el! Ha a patronból az után is távozik gáz, hogy elengedte az italok készítésére szolgáló nyomógombot, se a palackot, se a patront ne távolítsa el a készülékből, hagyja azt függőleges helyzetben és várjon, amíg a gáz súgása megszűnik. Ellenőrizze, hogy a töltőszelep helyesen fel van-e szerelve a palackra, a palack megdöntve van-e behelyezve a készülékbe, és a patron jól be van-e húzva. Ez után csavarja ki a patront, ellenőrizze azt, majd helyezze vissza a készülékbe és jól csavarja be. Ha a súgás a gomb elengedése után továbbra is fennáll, a készüléket ne próbálja meg megjavítani, forduljon a TESCOMA szolgáltató központhoz. Mielőtt hosszabb időre üzemszünetbe helyezné a készüléket, vagy szállítaná azt, a patront vegye ki a készülékből. Se a készüléket, se a palackot, se a patront ne tegye ki közvetlen hőnek, ne hagyja autóban, stb., ne tegye mélyhűtőbe és mikrohullámú sütőbe. Figyelmeztetés: A gyors légtelenítésre szolgáló kék gombot csak tiszta szóda készítésére használja, amelyben nincsenek hozzáadott hozzávalók. Gyümölcsös italok A palack torkára csavarja fel a facsarót (16. kép), és a félbevágott narancsot, grapefruitot, citromot vagy lime-ot facsarja ki közvetlenül a palackba (17. kép). A palackot a max jelzésig töltse fel hideg vízzel. A palackra csatlakoztassa a töltőszelepet, helyezze a készülékbe, és döntse meg. Röviden nyomja meg a szénsavval való dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 4-szer, 6-szor egymás után, és készítse el a gyümölcsös italt. Távolítsa el a töltőszelepet. Az így elkészült italt máris fogyaszthatja, vagy a palack lezárása után lehűtheti. Tipp: Egy palack narancsos üdítőital elkészítéséhez (850 ml) elegendő két narancs leve, azaz 200 ml gyűmölcslé. Frissítő gyümölcsös italokat gyümölcsös üdítőkből is készíthet. Figyelmeztetés: Amennyiben a palackban a szénsavval dúsított ital túl habos, a légtelenítés során kis mennyiségű hab távozhat a töltőszelep felső részéből. Zöldséges italok Öntsön a palackba 200 ml uborkából, sárgarépából, céklából stb. kinyert tiszta zöldséglevet (magok és pép nélkül), és a max jelzésig töltse fel a palackot hideg vízzel. A frissítő zöldéges italokat dúsítsa szénsavval ugyanúgy, mint a gyümölcslevekből készült italokat. Házi gyümölcs, gyógynövény és zöldség limonádék Öntsön a palackba 100 ml házi gyömölcs- vagy gyógynövényszörpöt, esetleg használjon egyszerű gyümölcsszirupot. A palackot a max jelzéig töltse fel hideg vízzel, a palackot zárja le a töltőszeleppel és helyezze a készülékbe.

4 A házi zöldséges limonádékat a lent felsorolt receptek alapján készítse el. Röviden nyomja meg a szénsavval való dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 4-szer, 6-szor egymás után, és készítse el a gyümölcsös italt. Távolítsa el a töltőszelepet. Az így elkészült italt máris fogyaszthatja, vagy a palack lezárása után lehűtheti. Figyelmeztetés: A magasabb cukortartalmú italok a szénsavval való dúsításkor erősen habzanak, ezért a házi limonádékat és hasonló édes italokat csak nagyon rövid gombnyomásokkal dúsítsa szénsavval (kevesebb, mint egy másodpercig). A gombnyomások között rövid időnek el kell telnie (kb. 3 másodperc). Ha a szénsavval való dúsítás közben a töltőszelep felső részénél hab távozik a palackból, a dúsítást rövid időre szakítsa meg és várjon, amíg a hab mennyisége lecsökken. Pezsgő Töltsön a palackba hűtött fehérbort vagy rozét a max jelölésig. Zárja le a palackot a töltőszeleppel és helyezze a készülékbe. Röviden nyomja meg a dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 6-szor, 10-szer egymás után, így elkészítve a pezsgőt. Távolítsa el a töltőszelepet, a palackot zárja le, majd hűtse le. Az így elkészült pezsgő felszolgálásra kész. Fröccs Töltsön a palackba hűtött fehérbort vagy rozét, majd töltse fel hideg vízzel a max jelölésig. A bor és víz arányát saját tetszése szerint választhatja meg. Zárja le a palackot a töltőszeleppel és helyezze a készülékbe. Röviden nyomja meg a dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 6-szor, 10-szer egymás után, így elkészítve a frissítő fröccsöt. Távolítsa el a töltőszelepet, a palackot zárja le, majd hűtse le. Az így elkészült fröccs felszolgálásra kész. Hosszú italok Aperol spritz Töltsön a palackba 400 ml fehérbort, 250 ml Aperolt és 150 ml vizet. Zárja le a palackot a töltőszeleppel és helyezze a készülékbe. Röviden nyomja meg a dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 6-szor, 10-szer egymás után, így elkészítve a frissítő Aperol spritz-et. Távolítsa el a töltőszelepet, helyezzen borospohárba jeget, tölse bele az Aperol spritz-t és díszítse narancsszelettel. Az így elkészült ital

5 felszolgálásra kész. Gin Fizz A palack nyakára csavarja fel a tölcsért, majd szórjon bele 3 kanál porcukrot, töltsön hozzá 200 ml gint és 400 ml vizet, utána csatlakoztassa a facsarót és facsarjon bele 5 citromot. Távolítsa el a facsarót, zárja le a palackot, és alaposan rázza fel, egészen addig, míg a benne lévő cukor teljesen fel nem olvad. A palackra csatlakoztassa a töltőszelepet és helyezze a készülékbe. Röviden nyomja meg a dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 6-szor, 10-szer egymás után, így elkészítve a frissítő Gin Fizz-t. Távolítsa el a töltőszelepet. Néhány jégkockát helyezzen a pohárba majd töltse bele a Gin Fizz-t. A poharat díszítse citromszelettel vagy koktélcseresznyével. Az így elkészült ital felszolgálásra kész. Mimosa Töltsön a palackba 400 ml hűtött fehérbort és 400 ml hűtött narancslevet. Zárja le a palackot a töltőszeleppel, majd helyezze a készülékbe. Röviden nyomja meg a dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 6-szor, 10-szer egymás után, így elkészítve a frissítő Mimosa koktélt. Távolítsa el a töltőszelepet, majd talpas poharakba töltse ki a koktélt. Az így elkészült ital felszolgálásra kész. Buck s Fizz A kedvelt verziót ugyanazzal a módszerrel készítse, mint a Mimosa koktélt. Az összetevők arányát változtassa 500 ml fehérborra és 300 ml narancslére. Hugo A palack nyakára csavarja fel a facsarót és facsarjon bele 2 lime-ot. Távolítsa el a facsarót, majd töltsön a palackba 80 ml bodzaszörpöt, 300 ml vizet és 400 ml fehérbort. Zárja le a palackot a töltőszeleppel, majd helyezze a készülékbe. Röviden nyomja meg a dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 6-szor, 10-szer egymás után, így elkészítve a frissítő Mimosa koktélt. Távolítsa el a töltőszelepet. Szórjon mentaleveleket a pohárba, töltse bele a Hugo koktélt. Az így elkészült ital felszolgálásra kész. Receptek Házi zöldséges limonádék Frissen kifacsart zöldséglevet keverje össze citrom -, vagy lime lével és édesítse cukorral. Az így elkészített zöldséglevet öntse a palackba, majd mindezt töltse fel vízzel a max jelölésig.. Röviden nyomja meg a szénsavval való dúsításra szolgáló nyomógombot (kevesebb mint egy másodpercig) 4-szer, 6-szor egymás után, és készítse el a gyümölcsös italt. A palackról távolítsa el a töltőszelepet. Az így elkészült italt máris fogyaszthatja, vagy a palack lezárása után lehűtheti. Uborka limonádé

6 Közepesen nagy salátauborkából nyert 180 ml uborkalé, 40 ml citrom- vagy lime-lé, 20 g (2 kanál) cukor. Gyömbér limonádé 20 ml gyömbérlé, 20 ml citrom-, vagy lime-lé, 20 g (2 kanál) cukor. Répa limonádé szárzellerrel 100 ml répalé, 1 tő szárzeller leve, 20 ml citrom- vagy lime-lé, 10 g (1 kanál) cukor. Cékla limonádé 50 ml céklalé (egy teáskanálnyi ánizst is hozzáadhat a facsaráskor), 20 ml citrom- vagy lime-lé, 20 g (2 kanál) cukor. Rebarbara limonádé 50 ml rebarbaralé, 20 ml citrom- vagy lime-lé, 30 g (3 kanál) cukor. Sütőtök limonádé 70 ml előszűrt sütőtöklé, 20 ml citrom- vagy lime-lé, 20 g (2 kanál) cukor. Tipp: a sütőtök limonádé alapjához adjon hozzá egy egész fahéjat, 7 darab szegfűszeget, és hagyja egy órán keresztül ázni. Utána szűrje le és a készülék segítségével készítse el a finom aromás házi limonádét.

Használati útmutató jégkásakészítő géphez

Használati útmutató jégkásakészítő géphez Használati útmutató jégkásakészítő géphez Technikai adatok: Feszültség: 220-240V ~ 50Hz Teljesítmény: 20W Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ez a különlegesség életre szóló élmény marad Önnek és

Részletesebben

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV

ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV ITALOK, SMOOTHIE-K & MÉG TÖBB RECEPTKÖNYV CASO MIXER & FACSARÓ OLDAL TARTALOM GYÜMÖLCSÖS & SZAFTOS ZÖLDSÉG IMÁDÓK SMOOTHIE-K SORBET & JÉGKRÉM ELŐSZÓ Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy CASO turmixot gyümölcscentrifugát

Részletesebben

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Tartalom. Használati útmutató és szerviz a Cafissimo POCKET készülékhez

Tartalom. Használati útmutató és szerviz a Cafissimo POCKET készülékhez hu Használati útmutató és szerviz a Cafissimo POCKET készülékhez Tartalom 2 Biztonsági előírások 5 Termékrajz (tartozékok) 6 Üzembe helyezés - az első használat előtt 7 Tökéletes aroma tökéletes íz 7 Tisztítás

Részletesebben

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI Mixer Tisztelt Ügyfelünk, először is köszönjük Önnek vásárlást. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

Konyhai robotgép

Konyhai robotgép Konyhai robotgép 10006254 10006255 10008235 10008236 10008237 10031674 10031675 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

Klarstein konyhai robotgép ID: /

Klarstein konyhai robotgép ID: / Klarstein konyhai robotgép ID: 10006254/ 10006255 Tisztelt vásárló, Elsősorban, szeretnénk Önnek gratulálni a berendezés vételéhez. Alaposan olvassa el a használati utasítást, mely a berendezés használatához

Részletesebben

KLARSTEIN CREAMBERRY

KLARSTEIN CREAMBERRY KLARSTEIN CREAMBERRY MŰSZAKI ADATOK Termékszám 10028924, 10028925 Tápcsatlakozás 220-240 V ~ 50-60 Hz Teljesítmény 7,3-9,5 W A KÉSZÜLÉK ÁTTEKINTÉSE 1 Töltőegység 2 Fedél 3 Keverőlapát 4 Belső tál 5 Külső

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

C. A készülék működése

C. A készülék működése TARTALOMJEGYZÉK A. SOTO B. Termékjellemzők C. A készülék működése D. Hibaelhárítás E. Figyelmeztetés Gratulálunk,hogy a SOTO Madebyzen aromadiffúzort választotta. Kérjük őrizze mega ezt a használati útmutatót

Részletesebben

Használati útmutató jégkása-, és jégkrémkészítő géphez

Használati útmutató jégkása-, és jégkrémkészítő géphez Használati útmutató jégkása-, és jégkrémkészítő géphez Technikai adatok: Feszültség: 220-240V ~ 50Hz Teljesítmény: 20W Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ez a különlegesség életre szóló élmény marad

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk! Klarstein Congenio Használati útmutató Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatatót, az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül

Részletesebben

Popcorn készítő eszköz

Popcorn készítő eszköz Popcorn készítő eszköz 10030485 10030486 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ KÉSZÜLÉK R0922 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ KÉSZÜLÉK R0922 HASZNÁLATI UTASÍTÁS ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ KÉSZÜLÉK R0922 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tisztítás / sterilizálás Óvatosan mossa le az összes alkatrészt, kivéve az elektronikus elemekkel ellátott készüléket, minden használat előtt és

Részletesebben

Pálcikás jégkrémkészítő

Pálcikás jégkrémkészítő Pálcikás jégkrémkészítő Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69648AS2X5III Kedves Vásárlónk! A szilikonformák segítségével egy szempillantás alatt frissítő pálcikás jégkrémet készíthet.

Részletesebben

MILK FROTHER MF 5260 MAGYAR

MILK FROTHER MF 5260 MAGYAR MILK FROTHER MF 5260 MAGYAR HU A B C D E F G H 3 BIZTONSÁG ÉS BEÁLLÍTÁS A készülék használata előtt, kérjük, alaposan olvassa el a kezelési útmutatót! Tartsa be a biztonsági leírásokat a nem megfelelő

Részletesebben

Nutribullet turmixgép 600W

Nutribullet turmixgép 600W HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Biztonsága érdekében a készülék használata előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a Használati útmutatót, és tartsa meg későbbi használat céljából is. A készülék tulajdonságai Teljesítmény

Részletesebben

Ultrahangos párásító

Ultrahangos párásító Ultrahangos párásító 100318 1003183 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

Swivel Sweeper G6 vezetéknélküli elektromos seprű

Swivel Sweeper G6 vezetéknélküli elektromos seprű HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Használati útmutatót. Biztonsági figyelmeztetések Győződjön meg róla, hogy az elektromos seprűt használat előtt

Részletesebben

Tejhabosító. Használati útmutató és receptek. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Tejhabosító. Használati útmutató és receptek. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Tejhabosító Használati útmutató és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Kedves Vásárlónk! Új tejhabosítója segítségével gyorsan és könnyen habosíthat hideg vagy meleg tejet cappuccinóhoz,

Részletesebben

Gyümölcscentrifuga HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modellszám: SJM A használat előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az útmutatót!

Gyümölcscentrifuga HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modellszám: SJM A használat előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az útmutatót! Gyümölcscentrifuga HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modellszám: SJM-1501 A használat előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az útmutatót! KIZÁRÓLAG HÁZTARTÁSI CÉLRA HASZNÁLHATÓ FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK Az elektromos

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Tej Sziget. Teljesen automata kávéfőző géphez tartozó tejhabosító készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Tej Sziget. Teljesen automata kávéfőző géphez tartozó tejhabosító készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tej Sziget Teljesen automata kávéfőző géphez tartozó tejhabosító készülék 1 TECHNIKAI ADATOK Tápfeszültség Borítás Kancsó anyaga Méret (szel. x mag. x mély.) Súly Kancsó Kancsó űrtartalma

Részletesebben

Párolótál mikrohullámú sütőhöz

Párolótál mikrohullámú sütőhöz Párolótál mikrohullámú sütőhöz hu Használati útmutató és receptek 94497AB1X1IX 2018-07 Kedves Vásárlónk! A párolótálban gyorsan, egészséges és zsírszegény módon készítheti el az ételeket a mikrohullámú

Részletesebben

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! Használati utasítás Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el! 1 A készülék adatai Teljesítmény: 600 W Átmérő: 13,5 cm Tartály nélküli magasság:

Részletesebben

CITRUS JUICER CJ 7280

CITRUS JUICER CJ 7280 HU CITRUS JUICER CJ 7280 H A G B F E C D 3 BIZTONSÁG ÉS BEÁLLÍTÁS A készülék használata előtt kérjük, alaposan olvassa el a kezelési útmutatót! Tartsa be a biztonsági leírásokat a nem megfelelő használat

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Rövid útmutató Cafitesse 120

Rövid útmutató Cafitesse 120 Rövid útmutató Cafitesse 0 B-05 0.003 A készülék komponenseinek leírása Hűtőtér fedele A kockában és a képen Kártya tartó Alacsony hőmérséklet kijelző Üres állapot kijelző Stop gomb Kezelőtábla Regisztráló

Részletesebben

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12 Használati útmutató RIZSFŐZŐ RC-12 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

QZERTIFIKAT. Használati utasítás HAUPA akkumulátoros üzemű hidraulikus tápegységhez. Használati útmutató. Cikkszám: 21 63 54/56

QZERTIFIKAT. Használati utasítás HAUPA akkumulátoros üzemű hidraulikus tápegységhez. Használati útmutató. Cikkszám: 21 63 54/56 Használati útmutató Használati utasítás HAUPA akkumulátoros üzemű hidraulikus tápegységhez Cikkszám: 21 63 54/56 Hidraulikus, akkumulátor üzemı tápegység 21 63 54 Hidraulikus, elektromos üzemı tápegység

Részletesebben

Párátlanító. Kezelési kézikönyv

Párátlanító. Kezelési kézikönyv Párátlanító Kezelési kézikönyv 1 TARTALOM GDN20AV-K4EBA1A GDN40AW-K3EBA1A TARTALOM Általános tudnivalók:...3 A berendezés részei:...3 A berendezés működtetése:...4 További funkciók:...6 Cseppvíz elvezetés:...7

Részletesebben

Szűrő berendezések. Használati útmutató. Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01126 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Szűrő berendezések. Használati útmutató. Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01126 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Szűrő berendezések HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használati útmutató 2014 Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01123 CP1-03-01124 CP1-03-01125 CP1-03-01126 Mágneses szűrők 1. HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI útmutatások 1.1.

Részletesebben

Ostyasütő Használati útmutató. Ostyasütő

Ostyasütő Használati útmutató. Ostyasütő Ostyasütő Használati útmutató Ostyasütő 1 2 3 4 5 6 7 8 = 9 10 11 = Tartalomjegyzék Biztonsági előírások...4 Kicsomagolás...5 A készülék elhelyezése...5 Az első használat előtt...6 Használat...6 Tisztítás...6

Részletesebben

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk! Léghűtő berendezés Használati útmutató Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatatót, az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül

Részletesebben

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató SP16V2 Háti permetező Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ebben a dokumentumban hasznos információkat talál a termék rendeltetésszerű és helyes használatával kapcsolatban,

Részletesebben

Bella Konyhai robotgép

Bella Konyhai robotgép Bella Konyhai robotgép 10008232 10008233 10008234 10005314 10005315 10005316 10031672 10031673 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató AROMA DIFFÚZOR MODENA Használat Útmutató DC max. 100 ml 1-2 drops Press 7 IN Tartozékok 1 SOEHNLE Aroma Diffúzor, 1 töltőkészülék, 1 használati útmutató Használat The SOEHNLE Aroma Diffúzor kizárólag a

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást!

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Nedves lábbal ne álljon a mérlegre, fürdőszobában ügyeljen rá, hogy pára csapódhat

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG 64220 S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ Forgalmazó: Hauser Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 89 Email: info@hauser.eu HILG 64220 S 2 HU TARTALOMJEGYZÉK 1. Fontos tudnivalók,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ Art. 7300A FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

Fűszer- és pácfecskendő

Fűszer- és pácfecskendő 70ml 60ml 50ml 40ml 30ml 20ml 10ml Fűszer- és pácfecskendő hu Használat és tisztítás Kedves Vásárlónk! Új pácfecskendőjével játszi könnyedséggel készítheti el a fűszeres, szaftos sülteket. A pácfecskendő

Részletesebben

Használati útmutató gumicukorkészítő géphez

Használati útmutató gumicukorkészítő géphez Használati útmutató gumicukorkészítő géphez Technikai adatok: Feszültség: 220-240V ~ 50Hz Teljesítmény: 40W Köszönjük hogy termékünket választotta. Ez a különlegesség életre szóló élmény marad Önnek és

Részletesebben

FAGYLALTKÉSZÍTŐ GÉP

FAGYLALTKÉSZÍTŐ GÉP FAGYLALTKÉSZÍTŐ GÉP 10031663 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Electric citrus fruits squeezer

Electric citrus fruits squeezer Electric citrus fruits squeezer Model ATC-CJ602S Elektromos citrusprés Tarsago Magyarorszag KFT Nepfurdo u. 22. 1138 Budapest Made in PRC Importer: Tarsago Media Group www.tarsagomediagroup.com ➀ ➁ ➂ ➃

Részletesebben

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez hu Termékismertető és recept Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez Kedves Vásárlónk! Még soha nem volt ilyen egyszerű tökéletes piskótatekercset készíteni: A tésztát egyszerűen süsse meg a

Részletesebben

beurer BY 52 HU b a b y c a r e Cumisüveg és bébiétel melegítő Használati útmutató

beurer BY 52 HU b a b y c a r e Cumisüveg és bébiétel melegítő Használati útmutató beurer BY 52 HU b a b y c a r e HU Cumisüveg és bébiétel melegítő Használati útmutató MAGYAR Tartalom 1 Megismerkedés...2 7 Kezelés...4 2 Jelmagyarázat...2 8 Tisztítás és ápolás...5 3 Rendeltetésszerű

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY AXR YJ002 HASZNÁLATI UTASÍTÁS autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz

Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz Használati utasítás MOBICOOL D03, D05, D15 típusú italhűtőkhöz 2 1. A KEZELÉSI UTASÍTÁS HASZNÁLATA Kérjük olvassa el a kezelési utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. Tartsa biztos helyen a későbbi

Részletesebben

Használati utasítás DM-825 eszpresszó kávéfőző

Használati utasítás DM-825 eszpresszó kávéfőző www.dimarson.co.hu Használati utasítás DM-825 eszpresszó kávéfőző Használat előtt feltétlenül olvassa át a használati utasítást! A KÉSZÜLÉK RENDSZERES VÍZKŐTELENÍTÉST IGÉNYEL! Tájékoztató a használati

Részletesebben

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához.

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához. POIDS HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli A termék tulajdonságai Négy pontos tenzometrikus érzékelő

Részletesebben

Barista kézi tejhabosító

Barista kézi tejhabosító Barista kézi tejhabosító hu Használati útmutató és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VII 2017-03 Kedves Vásárlónk! Új barista tejhabosítójával gyorsan és egyszerűen habosíthatja a hideg vagy

Részletesebben

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja.

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja. Kicsi piteformák Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! A sütőforma levehető aljának köszönhetően a pite különösen könnyen vehető ki a formából. Így a sütemény még jobban sikerül, és egy szép tányéron

Részletesebben

Fahéjas csillag sütőkészlet

Fahéjas csillag sütőkészlet hu Termékismertető és recept Fahéjas csillag sütőkészlet Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú fahéjas csillagok sütése: A fahéjas csillag szilikon sütőlap nagyon rugalmas

Részletesebben

Univerzális cumisüveg/élelmiszer felmelegítő Használati utasítások R0903

Univerzális cumisüveg/élelmiszer felmelegítő Használati utasítások R0903 Univerzális cumisüveg/élelmiszer felmelegítő Használati utasítások R0903 ALKATRÉSZEK a. cumisüveg/konzerv/bögre emelőszerkezet b. működési fénykijelző c. hőmérséklet-szabályozó gomb d. cumisüveg tartály

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502

DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER e l e c t r o n i c DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502 TISZTELT VÁSÁRLÓ! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés

Részletesebben

Aroma diffúzor

Aroma diffúzor Aroma diffúzor 10029718 10029719 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatót, az esetleges károk elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül hagyása miatt

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Citrusfacsaró Használati útmutató

Citrusfacsaró Használati útmutató Használati útmutató A készülék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló készülékek használatát már ismeri. A készüléket a jelen használati útmutatóban leírtak

Részletesebben

2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ

2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ 2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ OLASZ - 2 TARTÁLYOS ELEKTROMOS FAGYLALTKÉSZÍTŐ LEÍRÁS ELSŐ HASZNÁLAT A fagylaltgép belsejéből távolítsa el a csomagolóanyagot. Meleg, szappanos vízzel tisztítsa meg

Részletesebben

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek hu Sütőforma fedéllel Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93708AS1X2VIII 2017-09 353 686 Tapadásgátló bevonat A sütőforma és az aljak tapadásgátló bevonattal vannak ellátva, aminek

Részletesebben

THESI KONYHAI RENDSZEREK

THESI KONYHAI RENDSZEREK KONYHAI RENDSZEREK THESI TELEPÍTÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők Telepítés és üzembe helyezés előtt Figyelem! A keverőcsaptelep telepítése előtt a bekötő csővezetékeket át kell öblíteni,

Részletesebben

Mini kuglófformák. hu Termékismertető és recept

Mini kuglófformák. hu Termékismertető és recept Mini kuglófformák hu Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült mini kuglófformák nagyon rugalmasak és tapadásmentes felületűek. Így a kuglófokat különösen könnyen kiveheti belőlük

Részletesebben

SCF 702 SCF 704 SCF 706 SCF 708 HU Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/avent Magyar 1 Fontos! A termék használata előtt alaposan olvassa át a felhasználói útmutatót.

Részletesebben

Fagylaltkészítő gép Használati útmutató

Fagylaltkészítő gép Használati útmutató Fagylaltkészítő gép Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Reméljük, hogy termékünknek hosszú ideig elégedett használója lesz. Üzembe helyezés előtt olvassa

Részletesebben

Jégkásakészítő gép. Használati útmutató. Topolnica Hlavná 292, Richard Bergendi

Jégkásakészítő gép. Használati útmutató. Topolnica Hlavná 292,  Richard Bergendi Jégkásakészítő gép Használati útmutató Richard Bergendi Topolnica Hlavná 292, Email:info@beneoshop.com www.beneoshop.com Alapvető biztonsági előírások Elektromos készülék használata esetén az alábbi biztonsági

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. 55300 Elektronikus és UV szivárgáskereső szett

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. 55300 Elektronikus és UV szivárgáskereső szett 55300 Elektronikus és UV szivárgáskereső szett HŰTŐTECHNIKAI ÁRUHÁZAK 1163. Budapest, Kövirózsa u. 5. Tel.: 403-4473, Fax: 404-1374 3527. Miskolc, József Attila u. 43. Tel.: (46) 322-866, Fax: (46) 347-215

Részletesebben

Vaníliás kifli sütőlapok

Vaníliás kifli sütőlapok hu Termékismertető és recept Vaníliás kifli sütőlapok Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú vaníliás kiflik sütése! A szilikon sütőlapok nagyon rugalmasak és felületük tapadásmentes.

Részletesebben

Etanolos kandalló

Etanolos kandalló Etanolos kandalló 10032147 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást..

Részletesebben

Szűrő berendezések. Használati útmutató. mágneses vízszűrők HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FL1-03-01274 - WE FL1-03-01688 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01690

Szűrő berendezések. Használati útmutató. mágneses vízszűrők HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FL1-03-01274 - WE FL1-03-01688 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01690 Szűrő berendezések HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használati útmutató 2014 mágneses vízszűrők MC22001 MC22002 FL1-03-01274 - WE FL1-03-01689 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01688 FL1-03-01690 Mágneses szűrők 1. HASZNÁLATI

Részletesebben

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK 10029854 10029855 Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy a termékünket választotta! Bízunk benne, hogy elégedett lesz a működésével. Használat előtt kérjük, olvassa el figyelmesen a használati

Részletesebben

Használati Útmutató. Típus: HM 6209. Espresso Kávéfőző

Használati Útmutató. Típus: HM 6209. Espresso Kávéfőző Használati Útmutató Típus: HM 6209 Espresso Kávéfőző CE A termék használata előtt kérjük, gondosan olvassa el a használati útmutatót és tartsa be a benne foglaltakat! FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK: 1. Az

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

Tömegmértékegység (kg) Űrmértékegység (ml) Űrmértékegység (fl oz) Tömegmértékegység (lb:oz) Tömeg mérése Tejmennyiség mérése Vízmennyiség mérése

Tömegmértékegység (kg) Űrmértékegység (ml) Űrmértékegység (fl oz) Tömegmértékegység (lb:oz) Tömeg mérése Tejmennyiség mérése Vízmennyiség mérése BAMBOO HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli TULAJDONSÁGOK 1. Víz és tej mennyiségének kijelzése 2.

Részletesebben

Elektromos mokka kávéfőző

Elektromos mokka kávéfőző DE Bedienungsanleitung Espressokocher Használati útmutató Notice d utilisation Espresso Maker Manual de instrucciones Cafetera expreso Istruzioni per l uso Caffettiera moka elettrica Bedieningshandleiding

Részletesebben

Teljesen automatikus rizsfőző Használati útmutató

Teljesen automatikus rizsfőző Használati útmutató Teljesen automatikus rizsfőző Használati útmutató HU Mielőtt bekapcsolná a készüléket, kérjük ismerkedjen meg a használati útmutatóval, mégha ismeri is hasonló készülékek használati módját! Csak az ebben

Részletesebben

Elektromos grill termosztáttal

Elektromos grill termosztáttal 10028472 Elektromos grill termosztáttal Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA GYÜMÖLCSFACSARÓ GÉPEK MAJ14, MAJ25, MAJ40, MAJ60, MAJ60S

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA GYÜMÖLCSFACSARÓ GÉPEK MAJ14, MAJ25, MAJ40, MAJ60, MAJ60S . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA GYÜMÖLCSFACSARÓ GÉPEK MAJ14, MAJ25, MAJ40, MAJ60, MAJ60S Olvassa el, és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importőr: Vendi Hungária Kft. Szervizbejelentés:

Részletesebben

FRISS ITALOK. Hazavinni & felfrissülni. Pezsgő szomjoltók házilag. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.

FRISS ITALOK. Hazavinni & felfrissülni. Pezsgő szomjoltók házilag. A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants. Frissesség MAGYARORSZÁGON A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com MOSONMAGYARÓVÁR ÉSZAK/DÉL ALACSKA ÉSZAK/DÉL BALATONLELLE ÉSZAK/DÉL FRISS ITALOK Pezsgő szomjoltók házilag

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK :: Olvassa el az utasításokat a kerékpár

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

www.pillafutar.hu Tartalom

www.pillafutar.hu Tartalom Használati útmutató Köszönjük, hogy az IBeauty nanotechnológiás porlasztó készüléket választotta. A hordozható, bőrszépítő nano- porlasztókészülék a bőr mélyreható ápolását teszi lehetővé a nanométer ionizációs

Részletesebben

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Habszóró Tömítôpisztoly Kés Védôkesztyû TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu TIPPEK ÉS ÖTLETEK Tömítés Lyukak és repedések tömítése Hézagok

Részletesebben

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők MAX.

SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők MAX. HU PLANARIO TOWER SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK MAX. 360 2 SZERELÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK SZERELÉS ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS ELŐTT Figyelem! A keverőcsap beszerelése előtt a bekötő csővezetékeket át kell öblíteni,

Részletesebben

Digitális borhőmérő. Útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 92438HB551XVII

Digitális borhőmérő. Útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 92438HB551XVII Digitális borhőmérő hu Útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92438HB551XVII 2017-07 350 984 hőmérséklet - érzékelő Termékrajz (tartozékok) C / F átváltó be-/ kikapcsoló gomb elemtartó mandzsetta kijelző

Részletesebben

Ultrahangos tisztító

Ultrahangos tisztító Ultrahangos tisztító 10031204 10031205 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

Nyár tele élményekkel!

Nyár tele élményekkel! Nyár tele élményekkel! #Over150fragrances Nyári nyalánkságok csak az Aurile-lal! Keverd, turmixold A hatás ínycsiklandó lesz 1 Aurile Vanilla kávé eperrel Aurile Vanilla kávé (2 kiskanál 150 ml vízhez)

Részletesebben

Használati utasítás KLARSTEIN JUNIOR CHEF FINN

Használati utasítás KLARSTEIN JUNIOR CHEF FINN Használati utasítás 10028612 KLARSTEIN JUNIOR CHEF FINN BÉBIÉTEL KÉSZÍTŐ BERENDEZÉS Tisztelt vásárló, gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Olvassa el figyelmesen és járjon el a következő használati

Részletesebben

Tejhabosító. be-/kikapcsoló gomb. elemtartó. markolat. habosító szár. kioldása maximális merítési mélység. habosító szár. Használati útmutató

Tejhabosító. be-/kikapcsoló gomb. elemtartó. markolat. habosító szár. kioldása maximális merítési mélység. habosító szár. Használati útmutató Tejhabosító elemtartó be-/kikapcsoló gomb markolat habosító szár kioldása maximális merítési mélység habosító szár hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87070FV03X00VII 2016-06 Kedves Vásárlónk!

Részletesebben

BAT BAT

BAT BAT HU BAT - 460.1 BAT - 470.1 1. ábra 2. ábra 40 45 Ø50 Ø50 Ø33,5 Ø33,5 max. 40 max. 40 SZERELÉSI, HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ Telepítés és használat előtt Figyelem! A forgácsolás, hegesztés és kenderezés

Részletesebben

Elektromos kávédaráló

Elektromos kávédaráló Elektromos kávédaráló Használati útmutató HU SCG 2050RD SCG 2051BK SCG 2052WH A készülék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló készülékek használatát már

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK. Tisztelt vásárló,

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK. Tisztelt vásárló, Kávédaráló 10032029 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra Ha vágysz a változatosságra, mutatok néhány lehetőséget, amivel új ízt alkothatsz. Próbálj ki minél többet! Így készítsd el a saját ízkombinációd

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

Gáz, amely könnyebb, mint a levegő. Egy palackban, amely könnyebb, mint ezelőtt bármikor!

Gáz, amely könnyebb, mint a levegő. Egy palackban, amely könnyebb, mint ezelőtt bármikor! Gáz, amely könnyebb, mint a levegő. Egy palackban, amely könnyebb, mint ezelőtt bármikor! 50 %-kal több gáz és könnyebb palackok. Vigyázzon, nehogy elrepüljön! Az Air Products, a hélium világviszonylatban

Részletesebben