J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án megtartott soros nyílt ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án megtartott soros nyílt ülésén."

Átírás

1 29/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án megtartott soros nyílt ülésén. Jelen vannak: Oláh Kálmán Szikora Pál Ferenc Csikós Gábor Kesjár Jánosné Mórocz Ildikó Oláh Lajos Sándorné Véróné Erzsiák Beáta polgármester alpolgármester képviselő képviselő képviselő képviselő képviselő Tanácskozási joggal meghívottként van jelen: dr. Lipták Péter Megyeriné Lepsényi Aliz Éva jegyző aljegyző Tervezett napirend: 1. Csanádapácai Települési Értéktár Bizottság működési beszámolója Előterjesztő: Mórocz Ildikó elnök 2. Beszámoló a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal működéséről Előterjesztő: dr. Lipták Péter jegyző 3. A Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása és Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző 4. Csanádapáca Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítása és Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző 5. Döntés a Képviselő-testület évi munkatervéről

2 6. Az Orosházi Kistérség Többcélú Társulás társulási megállapodásának a módosítása és dr. Lipták Péter jegyző 7. Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és Óvoda jövője 8. A közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól szóló 14/2014.(XI.05.) önkormányzati rendelet felülvizsgálata és dr. Lipták Péter jegyző 9. Iskolai körzethatárok véleményezése 10. Egyebek (bejelentések) Oláh Kálmán polgármester: Köszöntöm a Képviselő-testület tagjait, dr. Lipták Péter jegyző urat és Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző asszonyt. A meghívót és az előterjesztéseket mindenki megkapta. A Képviselő-testület teljes létszámmal van jelen. Megállapítom, hogy az ülés határozatképes. Ismertetem a tervezett napirendet és kérem, hogy aki azzal egyetért, kézfeltartással jelezze. tartózkodás nélkül fogadta el a november 16-i soros ülés napirendjét. 1. Napirendi pont: Csanádapácai Települési Értéktár Bizottság működési beszámolója Előterjesztő: Mórocz Ildikó elnök Oláh Kálmán polgármester: A beszámolót megkapta mindenki. Megkérdezem Mórocz Ildikó elnök asszonyt, hogy kívánja-e kiegészíteni a beszámolót? Mórocz Ildikó elnök: A települési értéktárba 45 db értéket vett fel a bizottság. Ezek közül 2 db értéket a Csanád-Arad- és Békés vármegye határhalmot és a taréjos búzafüvet a Békés Megyei Értéktárba javasoltunk felvenni. A munka jelenleg folyamatos, és itt megragadom az alkalmat, ha bárkinek van javaslata, azt szívesen látjuk. Terveink között szerepel egy kiadvány megjelentetése és értékeinknek a honlapunkon történő bemutatása. Szeretném egyúttal megmutatni azokat az okleveleket, melyeket Zalai Mihály a megye elnöke adott át a felvett értékeinkről. Ha bárkinek van ötlete, annak nagyon örülünk. Röviden ennyivel szerettem volna kiegészíteni a beszámolót, ha kérdése van bárkinek, készséggel állok rendelkezésre.

3 Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm a beszámolót, annyit kívánok ehhez még hozzáfűzni, hogy az értékeket a Békés Megyei Értéktár Bizottság nyilvántartásba vette. Mórocz Ildikó elnök: Én is annyit szeretnék még elmondani, hogy a civil szervezetektől kevés javaslat érkezett az értéktár bizottság felé. Tőlük is várjuk továbbra is a javaslatokat. Oláh Kálmán polgármester: Tudomásom szerint sok helyen meg sem alakult az értéktár bizottság. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a beszámolóval egyetért, kézfeltartással jelezze. 156/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat jóváhagyólag elfogadja a Csanádapácai Települési Értéktár Bizottság működési beszámolóját. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: azonnal 2. Napirendi pont: Beszámoló a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal működéséről Előterjesztő: dr. Lipták Péter jegyző Oláh Kálmán polgármester: Az írásos anyagot mindenki megkapta, megkérem dr. Lipták Péter jegyző urat, hogy egészítse ki. dr. Lipták Péter jegyző: Az anyag részletesen ki van dolgozva. Természetesen, ha kérdés van ezzel kapcsolatban, akkor állok rendelkezésre. Mórocz Ildikó képviselő: Én személy szerint további sok sikert kívánok és jó munkát, és kitartást az új rendszerhez. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm jegyző úrnak a tartalmas beszámolót. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a beszámolóval egyetért, kézfeltartással jelezze. 157/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat jóváhagyólag elfogadja a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal működési beszámolóját.

4 Felelős: dr. Lipták Péter jegyző Határidő: azonnal 3. napirendi pont: A Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása és Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző Oláh Kálmán polgármester: Az írásos anyagot mindenki megkapta. Megkérem, Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző asszonyt, hogy egészítse ki. Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző: Mindent leírtam, az előterjesztés 1. sz. melléklete tartalmazza a évi bevételi és kiadási előirányzatok kormányzati funkciónkénti részletezését. Ha kérdés van ezzel kapcsolatban, állok rendelkezésükre. Oláh Kálmán polgármester: Ezt a napirendet az Ügyrendi, Vagyonnyilatkozat-kezelő és Pénzügyi Ellenőrző Bizottság is tárgyalta. Megkérem Oláh Lajos Sándorné elnök asszonyt, hogy ismertesse a bizottság álláspontját. Oláh Lajos Sándorné elnök: A bizottság tárgyalta a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítását. Az eredeti előirányzatok összege E Ft-ban került megállapításra, mely a módosítások során E Ft-ra emelkedett. Jelenleg E Ft összegű előirányzat emelésére tesznek javaslatot, így az előirányzatok főösszege E Ft-ra emelkedik. A bizottság az előterjesztésnek megfelelő tartalommal elfogadásra javasolja azt a Képviselő-testület felé. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki egyetért, kézfeltartással jelezze. 158/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat (a továbbiakban: Képviselő-testület) megtárgyalta a Csanádapácai Közös Önkormányzati Hivatal (a továbbiakban: Közös Hivatal) évi költségvetési előirányzatainak módosítása tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozza: A Képviselő-testület: 1. Az előterjesztés 1. mellékletének megfelelő tartalommal, E Ft költségvetési főösszeggel elfogadja a Csanádapácai Közös

5 Önkormányzati Hivatal évi módosított költségvetési előirányzatait. 2. Felkéri a jegyzőt, hogy a Közös Hivatal módosított költségvetését a soron következő költségvetési rendelet módosítás során Csanádapáca Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletébe építse be. Felelős: dr. Lipták Péter jegyző Határidő: november Napirendi pont: Csanádapáca Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítása és Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző Oláh Kálmán polgármester: Ezt az anyagot is mindenki rendelkezésére bocsátottuk írásban. Megkérem ismét Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző asszonyt, hogy egészítse ki. Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző: Itt is részletesen leírtam mindent, ha kérdés van, készséggel állok rendelkezésükre. Oláh Kálmán polgármester: Az Ügyrendi Vagyonnyilatkozat-kezelő és Pénzügyi Ellenőrző Bizottság tárgyalta ezt a napirendet is. Megkérem Oláh Lajos Sándorné elnök asszonyt, hogy ismertesse a bizottság álláspontját. Oláh Lajos Sándorné elnök: A bizottság ezt a napirendet is megtárgyalta. Az önkormányzat évi költségvetését E Ft bevétellel, E Ft kiadással, E Ft hiánnyal, melyből E Ft ebből a működési és E Ft a felhalmozási hiány. Az irányítószervi támogatás bevételi és kiadási előirányzatát E Ft-ban határozták meg. A bizottság az előterjesztés szerinti tartalommal javasolja elfogadásra a Képviselő-testület felé az önkormányzat évi költségvetési rendeletét. Oláh Kálmán polgármester: Megjegyzem, hogy a E Ft az nem hiány, hanem a tavalyi pénzmaradványunk. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. tartózkodás nélkül az alábbi rendeletet alkotta:

6 Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (XI.21.) sz. önkormányzati rendelete Csanádapáca Község évi költségvetéséről szóló 1/2016. (I.29.) önkormányzati rendelet módosításáról 5. Napirendi pont: A rendelet a jegyzőkönyv 1. sz. melléklete Döntés a Képviselő-testület évi munkatervéről Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta, a 16/2014.(X.29.) sz. önkormányzati rendelet 10. (1) bekezdése alapján évente munkatervet készítünk. Ezzel kapcsolatban kérdés, hozzászólás vane? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 159/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának jelen határozat mellékletének megfelelő tartalommal fogadja el a évi munkatervét. Határidő: azonnal Felelős: Oláh Kálmán polgármester 6. Napirendi pont: Az Orosházi Kistérség Többcélú Társulás társulási megállapodásának a módosítása és dr. Lipták Péter jegyző Oláh Kálmán polgármester: Az Orosházi Kistérség Többcélú Társulásának kivonatát mindenki megkapta. A Társulási Megállapodás módosítása vált szükségessé, mivel Nagymágocs település január 01. napjától felvételt nyert a társulás tagjai közé. A másik módosítás is ehhez kapcsolódik, mivel Nagymágocs a fenti időponttól a Központi Orvosi Ügyeletbe is bekerül egyúttal. Kérdés, hozzászólás van-e ezzel kapcsolatban? Mórocz Ildikó képviselő: Kaptatok már valamilyen információt az új ügyelet működéséről?

7 Oláh Kálmán polgármester: Nem igazán kaptam információt erről. Ha szükséges lesz, össze fognak hívni majd egy rendkívüli ülést. Van-e még kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban? Amennyiben nincs, aki egyetért az I. sz. módosítással, kézfeltartással jelezze. 160/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat dönt arról, 1.) hogy az Orosházi Kistérség Többcélú Társulásának Társulási Megállapodását január 01. napján való hatályba lépéssel a módosítással nem érintett részek további hatályban tartása mellett az alábbiak szerint módosítja: a) A Társulási Megállapodás I. fejezet 5. pontját hatályon kívül helyezi, és helyébe a következő rendelkezés lép: 5. A Társulás tagjai, azok székhelye és lakosságszáma: *a települések lakosságszáma január 1-jén Békéssámson Község Önkormányzata Képviselőtestülete Csanádapáca Község Önkormányzata Képviselőtestülete Csorvás Város Önkormányzata Gádoros Község Önkormányzata Képviselő testülete Gerendás Község Önkormányzata Képviselőtestülete Kardoskút Község Önkormányzata Képviselőtestülete Nagyszénás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestülete Orosháza Város Önkormányzata Pusztaföldvár Község Önkormányzata Képviselőtestülete * 5946 Békéssámson, Hősök tere Csanádapáca, Szent Gellért út Csorvás, Rákóczi u Gádoros, Kossuth u Gerendás, Petőfi u Kardoskút, Március 15. tér Nagyszénás, Hősök útja Orosháza, Szabadság tér Pusztaföldvár, Rákóczi u Zámbori Tamás Oláh Kálmán Baráth Lajos Maronka Lajos Lengyel Zsolt Lengyel György Nyemcsok János Fejes Róbertné Dr. Baranyi István

8 Tótkomlós Város Önkormányzata 5940 Tótkomlós, Fő út 1. Képviselő testülete 6058 Árpádhalom Község 6623 Árpádhalom, Petőfi Önkormányzata Képviselőtestülete (tagság kezdete: u július 1.) Nagymágocs Nagyközség 6622 Nagymágocs, Önkormányzata (tagság kezdete: Szentesi út január 1.) A Társulás lakosságszáma: Dr. Garay Rita Szarka Attila Szebellédi Endre István b) A Társulási Megállapodás III/C. fejezet I. alfejezetének 3. pontját hatályon kívül helyezi, és helyébe a következő rendelkezés lép: 3. Egészségügyi feladat Az egészségügyi alapellátáshoz csatlakozó háziorvosi Központi Ügyelet létrehozása a kistérség központjában, Orosházán a Társulás valamennyi tagjának részvételével. Formája: A Társulás a feladatot a kistérség 12 települése részvételével saját maga szervezi és működteti az Orosházi Kórházzal és az Országos Mentőszolgálattal együttműködve oly módon, hogy közreműködői szerződéseket köt és az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól a lakosságszám arányos támogatást lehívja. c) A Társulási Megállapodás VII. fejezet 2. pontját hatályon kívül helyezi, és helyébe a következő rendelkezés lép: 2. saját bevétel - állami támogatás - állami költségvetési hozzájárulás - egyéb bevételek /állami pályázati forrás, a Társulás vagyonának hasznosításából vagy pénzbeli befektetéséből származó, az adott évben fel nem használt tőke pénzpiaci elhelyezéséből származó - hozadéka, stb./ - A pénzügyi hozzájárulás a Társulás működéséhez és feladatainak végrehajtásához, valamint pályázatok benyújtásához szükséges saját erő biztosítása amennyiben a saját erőt nem a Társulás fedezi saját vagyona terhére a lakosságszám arányában történik. A lakosságszám megállapítása a költségvetési törvényben meghatározott normatív támogatásoknál figyelembe vett lakosságszám alapján történik. A hozzájárulást a Társulási Tanács határozattal állapítja meg évenként évben a tagok által

9 fizetendő hozzájárulás mértéke: a munkaszervezeti feladatokra a Társulásban résztvevő települések esetében 13 Ft/hó, családsegítés és gyermekjóléti feladatellátásban résztvevő települések esetében (Orosháza, Békéssámson, Tótkomlós, Pusztaföldvár, Csanádapáca, Kardoskút, Gádoros, Csorvás) 45 Ft/hó, míg az orvosi ügyelet feladat ellátására 43 Ft/hónap lakosonként. A hozzájárulás megfizetése havi rendszerességgel történik a Társulás által kiállított számla ellenében a Társulás bankszámlájára utalással. Egyéb befizetések teljesítésére a Társulási Tanács által meghatározott időpont az irányadó. 2.) felhatalmazza Oláh Kálmán polgármestert az egységes szerkezetű Társulási Megállapodás aláírására. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: november 30. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért, a II. sz. módosítással, kézfeltartással jelezze. 161/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat dönt arról, 1.) az Orosházi Kistérség Többcélú Társulásának Szervezeti és Működési Szabályzatának 1.3. A Társulás tagjai, székhelyük pontját - a módosítással nem érintett rendelkezések változatlanul hagyása mellett a következők szerint módosítja január 1. hatályba lépéssel: 1.3. A Társulás tagjai, székhelyük: Békéssámson Község Önkormányzata Csanádapáca Község Önkormányzata Csorvás Nagyközség Önkormányzata Gádoros Község Önkormányzata Képviselő testülete 5946 Békéssámson, Hősök tere Csanádapáca, Szent Gellért út Csorvás, Rákóczi u Gádoros, Kossuth u. 16.

10 Gerendás Község Önkormányzata Kardoskút Község Önkormányzata Nagyszénás Nagyközség Önkormányzata Orosháza Város Önkormányzata Pusztaföldvár Község Önkormányzata Tótkomlós Város Önkormányzata Képviselő testülete Árpádhalom Község Önkormányzata (tagság kezdete: július 1.) Nagymágocs Nagyközség Önkormányzata (tagság kezdete: január 1.) 5925 Gerendás, Petőfi u Kardoskút, Március 15. tér Nagyszénás, Hősök útja Orosháza, Szabadság tér Pusztaföldvár, Rákóczi u Tótkomlós, Fő út Árpádhalom, Petőfi u Nagymágocs, Szentesi út ) felhatalmazza Oláh Kálmán polgármestert az egységes szerkezetű Szervezeti és Működési Szabályzat aláírására. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: értelem szerint 7. Napirendi pont: Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és Óvoda jövője Oláh Kálmán polgármester: Az anyagot mindenki megkapta. Már beszéltünk erről igazgató asszonnyal. Ha megkérhetem Kesjár Jánosné igazgató asszonyt, hogy pár mondatban ismertetné a korábban megbeszélteket. Kesjár Jánosné igazgató: A Szeged-Csanádi Egyházmegyei hivatal és a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és óvoda együttműködése már ötödik éve tart. Jó a kapcsolatunk a főigazgató asszonnyal. Azt a

11 tájékoztatást kaptam tőlük, hogy ők mindent intéznek az állam felé, szeretnék, ha továbbra is az ő fenntartásukban maradnánk. Oláh Kálmán polgármester: Az oktatás színvonala nem lett alacsonyabb azt tapasztaltam. Az egyház anyagilag is többet fordít az iskolára, mint bármely állami intézmény. Nem állunk rosszul, hiszen közel 110 milliós beruházás valósult meg itt. Azt mondom most is, hogy amíg lehetőségünk van, addig partnerek leszünk továbbra is. Azt látom, hogy az autóbusz megvásárlásával is segítséget tudunk nyújtani. Kesjár Jánosné igazgató: Igen, közös az érdek, a falu gyermekeire fordul mindez. Oláh Kálmán polgármester: Szeretném megkérdezni, hogy a tálaló konyha megépítése jelenleg milyen stádiumban van? Kesjár Jánosné igazgató: Az utolsó munkálatokat végezzük rajta. A jövő héten szeretnénk átadni és használatba venni. Oláh Kálmán polgármester: Akkor a határozati javaslat 1. pontja törlődik, A 3. pontban pedig csak tájékoztatjuk döntésünkről az egyházmegyét. Aki a módosításokkal egyetért, kézfeltartással jelezze. 162/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat úgy határoz, hogy 1.) tájékoztatja a Szeged-Csanádi Egyházmegyét arról, hogy a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola keretén belül működő Mesevár Óvoda intézményfenntartói jogát ismételten a tól ig terjedő időszakra át kívánja adni részére, 2.) felkéri Oláh Kálmán polgármestert és dr. Lipták Péter jegyzőt, hogy az egyházmegyével a szükséges tárgyalásokat folytassa le, 3.) utasítja Oláh Kálmán polgármestert és dr. Lipták Péter jegyzőt, hogy az oktatási-nevelési feladatok ellátásához szükséges önkormányzati vagyon ingyenes használtba adását célzó szerződéseket előkészítésére. Felelős: Oláh Kálmán polgármester és dr. Lipták Péter jegyző Határidő: folyamatosan, legkésőbb Napirendi pont: A közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól szóló 14/2014.(XI.05.) önkormányzati rendelet felülvizsgálata és dr. Lipták Péter jegyző

12 Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta. Megkérem dr. Lipták Péter jegyző urat, hogy ismertesse. dr. Lipták Péter jegyző: A rendelet lényege, hogy minden belterületi és külterületi közterületet el kell nevezni, amely olyan ingatlanhoz vezet, amelyen az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény szerinti épület található. Ilyenek például a Krizsán Tanya, Zsíros major, de talán még van egy másik is. Javaslatokat várok a Képviselő-testülettől az elnevezéseket illetően. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. tartózkodás nélkül az alábbi rendeletet alkotta: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 21/2016. (XI.21.) sz. önkormányzati rendelete a közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól szóló 14/2014. (XI. 05.) önkormányzati rendelet módosításáról 9. napirendi pont: A rendelet a jegyzőkönyv 2. sz. melléklete. Iskolai körzethatárok véleményezése Oláh Kálmán polgármester: A Békés Megyei Kormányhivatal a felvételikörzet tervezetét megküldte, mivel nekik be kell szerezni az önkormányzatok véleményét. A felvételi körzet most is Csanádapáca település közigazgatási területe. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 163/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat úgy dönt, hogy a Békés Megyei Kormányhivatal által megküldött, az előterjesztés mellékletét képező Orosházi járásra vonatkozó iskolai felvételi körzet-tervezetét jóváhagyja. Felelős: Oláh Kálmán polgármester Határidő: november 30.

13 Oláh Kálmán polgármester: 5 perc szünetet rendelek el. Oláh Kálmán polgármester: Szünet után folytatjuk az ülést. Megállapítom, hogy 7 képviselő és a meghívottak közül dr. Lipták Péter jegyző úr és Megyeriné Lepsényi Aliz Éva aljegyző asszony jelen vannak. Az ülés továbbra is határozatképes. Rátérnék a 10. napirendi pontra. 10. Napirendi pont: Egyebek (bejelentések) 1. pont: Beérkezett árajánlatok elbírálása az ASP rendszer működetésével kapcsolatban Oláh Kálmán polgármester: Következő évben bevezetésre kerül az új gazdálkodási modul, az ASP rendszer. Ennek működtetésére árajánlatot kértünk 3 cégtől. A beérkezett ajánlatokból a Napszám Kft ajánlata E Ft, a Diamond Kft ajánlata E Ft, a Tom-Technik Kft ajánlata E Ft. A legkedvezőbb ajánlat a Napszám Kft részéről érkezett, így javaslom azt elfogadni. Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. 164/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat az ASP rendszer bevezetéséhez kapcsolódó informatikai eszközbeszerzés érdekében beérkezett árajánlatokat megvizsgálta és úgy dönt, hogy pályázati nyertesség esetén 1. a Napszám Kft. (5600 Békéscsaba, Andrássy út ) által benyújtottat árajánlatot fogadja el, Forint összegben és engedélyezi a polgármesternek, hogy kötelezettséget vállaljon a évi működési költségvetés költségvetési sora terhére, 2. felhatalmazza Oláh Kálmán polgármestert az adás-vételi szerződés aláírására. Felelős: Oláh Kálmán polgármester és dr. Lipták Péter jegyző Határidő: pont: A Képviselő-testület részére laptopok vásárlása

14 Oláh Kálmán polgármester: A Képviselő-testület tagjai évek óta nem vesznek fel semmilyen tiszteletdíjat, ezért munkájukat egy szerény ajándékkal segítené és támogatná az önkormányzat. Megkérem itt dr. Lipták Péter jegyző urat, hogy egészítse ki. dr. Lipták Péter jegyző: Úgy terveztem, hogy a jövőben a papír alapú előterjesztések nem kerülnének kiküldésre. A sok papírt így megspórolná az önkormányzat. Javaslom, hogy minden képviselőnek szerezzen be az önkormányzat egy laptopot, egy laptoptáskát és egy egeret, maximum bruttó 150 ezer forint összeghatárig. A számítógépek az önkormányzat tulajdonát képezik és tartós használatra kerülnek majd a képviselők birtokába. Oláh Kálmán polgármester: Kérdés, hozzászólás ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki egyetért a fentiekkel, kézfeltartással jelezze. 165/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat 1. úgy dönt, hogy a képviselő-testületi munka hatékonyságának és gazdaságosságának elősegítése érdekében laptopokat vásárol maximum bruttó Forint összeghatárig a évi működési költségvetésének költségvetési sora terhére, 2. felkéri dr. Lipták Péter jegyzőt, hogy tól kizárólag elektronikus úton küldje a képviselő-testületi ülés munkaanyagát a képviselő-testület tagjai részére. Felelős: Oláh Kálmán polgármester és dr. Lipták Péter jegyző Határidő: Oláh Kálmán polgármester: Itt az egyebek napirendi pontban van-e még valakinek kérdése, bejelentése, esetleg közérdekű javaslata? Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Nekem lenne egy javaslatom, mégpedig az, hogy a polgármester is a településért végzett munkájáért jutalmat érdemel, amit ezúton terjesztek elő döntésre. Oláh Kálmán polgármester: Én akkor átadom a szót Szikora Pál Ferenc alpolgármester úrnak, és egyidejűleg távoznék a teremből, amíg erről döntés születik. Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Nem szükséges távoznia a teremből a polgármester úrnak. Megkérjük, hogy maradjon csak. Én máris előterjesztem a Képviselő-testület felé.

15 3. pont: A polgármester jutalmazása a évben végzett munkájáért. Előterjesztő: Szikora Pál Ferenc alpolgármester Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Mint azt már jeleztem az előbb, lenne egy javaslatom, mely szerint a polgármester 2016-ban végzett munkájáért pénzbeli jutalmat érdemel. Évek óta kitartóan és példamutatóan végzi munkáját a település és a lakosság boldogulását keresve. Önzetlenül nyújt segítséget, bármilyen felmerülő probléma megoldásához. Szeretném megkérdezni a t, hogy támogatja-e a javaslatomat? Oláh Lajos Sándorné képviselő: Támogatjuk természetesen. Szavazzuk meg. Csikós Gábor képviselő: Azt gondolom én is, hogy ez így van. Támogatom. Mórocz Ildikó képviselő: Ez nem lehet kétséges. Én is támogatom. Véróné Erzsiák Beáta képviselő: Támogatom, személy szerint én is. Kesjár Jánosné képviselő: Egyetértek és támogatom. Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Aki egyetért a fenti javaslattal, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 jelenlévő tagja, 6 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül és 1 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta: 166/2016.(XI.16.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat úgy határoz, hogy Oláh Kálmán polgármestert kiváló és eredményes munkája elismeréseként bruttó Forint jutalomban részesíti, Csanádapáca Község évi költségvetéséről szóló 1/2016. (I.29.) sz. önkormányzati rendelet személyi juttatások és munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó sora terhére. Felelős: Szikora Pál alpolgármester és dr. Lipták Péter jegyző Határidő: Oláh Kálmán polgármester: Én az egyebekben ennyit kívántam elmondani. Megkérdezem, hogy van-e még valakinek kérdése, bejelenteni valója, mert itt most megteheti. Amennyiben nincs, megköszönöm mindenkinek a jelenlétét és a továbbiakban hasznos időtöltést, és jó egészséget kívánok mindenkinek. Az ülést ezennel bezártnak tekintem. K.m.f.

16 Oláh Kálmán polgármester dr. Lipták Péter jegyző Jelen jegyzőkönyv 5 eredeti példányban készült.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén. 10/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 22-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén. 3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének 2016. február 17-én tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 17/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 25/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 22-én (péntek) délután 13 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 14/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 6/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének szeptember 02-án tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének szeptember 02-án tartott soron kívüli ülésén. 18/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 02-án tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 17-én (szerda) délután 16 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. 14/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. 8/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 16/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 35/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 28-án

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2017. DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 16/2017. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén. Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. 8/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének november 18- án, tartott nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének november 18- án, tartott nyílt ülésén. 22/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. november 18- án, tartott nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme. 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. 17/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. 15/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének, Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Kardoskút Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 23/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 20/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 5/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. 7/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 22/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. 2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye: A községháza díszterme 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 30/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 22-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 22-én megtartott soros nyílt ülésén. 5/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 22-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 24/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 14-én tartott soros (Munkaterv szerinti) nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Szociális Egészségügyi és Oktatási, valamint a Pénzügyi Bizottsága Székhely: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Elérhetőség: Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. Tel: 68/440-000,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Porva Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 1/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testülete 2013. január 22-én

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés)

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés) Jegyzőkönyv Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 10 00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Zöldág János alpolgármester Borsik Imre képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 3/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-én tartott soros nyílt képviselő-testületi üléséről Az ülés helye: A községháza díszterme 5662

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 5/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 4-én (hétfő)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 7/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén. 5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 28/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. AUGUSZTUS 21. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. AUGUSZTUS 21. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. AUGUSZTUS 21. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 22/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:20/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 20/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. szeptember

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 29-én megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE OKTÓBER 25-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE OKTÓBER 25-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. OKTÓBER 25-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 52/2018. (X. 25.) NKt határozat 53/2018. (X. 25.) NKt határozat Biharkeresztesi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-9/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. november 20-án 10,00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-én megtartott soros nyílt ülésén. 10/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 24-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének március 16-án tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének március 16-án tartott soros nyílt ülésén. 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2016. március 16-án tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért u. 31 13/2012 sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Önkormányzat képviselő testületének 2012. május 10.-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2019. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. február 20-án (szerda) délután 16 órai kezdettel megtartott soros (munkaterv szerinti) nyílt ülésén.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: Svh/61-1/2015. Készült: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2015. február

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek Szám: 178/2013. JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek 2013. február 7-én megtartott együttes üléséről Zalacséb határozatok: Sorszáma Kódja 2/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 15/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30- án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 3/2013. (együttes, nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30-án tartott együttes, nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 27/2018 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE OKTÓBER 25-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE OKTÓBER 25-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. OKTÓBER 25-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 52/2018. (X. 25.) számú TKt határozat 53/2018. (X. 25.) számú TKt határozat 54/2018.

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Roma Nemzetiségi Önkormányzat Tiszaszentmárton Képviselőtestületének 2016. 05.30. napján 16:00-tól megtartott ülésének: a.) jegyzőkönyve b.) tárgysorozata c.) határozatai 8-11/2016. T Á R G Y S O R O Z

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 22-én (szerda) délután 15 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Dr.Szabó Tímea jegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs, Vókóné Bognár Ibolya óvodavezető.

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Dr.Szabó Tímea jegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs, Vókóné Bognár Ibolya óvodavezető. Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp és Térsége Óvodai Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács 2014. augusztus 28-án (csütörtökön) 16.30 órai kezdettel tartott üléséről. Jelen vannak: Kondor Géza társulás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/20-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 3-án, 18:00 órai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén. 21/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

3. számú JEGYZŐKÖNYV

3. számú JEGYZŐKÖNYV 3. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. február 04. napján 17 óra 35 perces kezdettel, Rétság Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s. Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s. Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: az Önkormányzat Polgármesteri irodája Alcsútdoboz,

Részletesebben

László Kálmán polgármester Kérte szavazzanak a fentiek szerint ismertetett napirendi pontok sorrendjének és tartalmának elfogadásáról.

László Kálmán polgármester Kérte szavazzanak a fentiek szerint ismertetett napirendi pontok sorrendjének és tartalmának elfogadásáról. Szákszend Község Önkormányzat Képviselő-testületétől Szákszend, Száki u. 91. Ügyiratszám: 97-7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Szákszend Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 27

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2011. december 15-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 20-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének március 16-ai üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Az Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének március 16-ai üléséről JEGYZŐKÖNYV 1 Az Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 16-ai üléséről 2 JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.március

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület november 10.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület november 10.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2016. november 10.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza: 93-98. /2016.(XI.10.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja Csehbánya

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 47/2013.(VI.26.) sz. Többcélú Társulási határozat:

JEGYZŐKÖNYV. 47/2013.(VI.26.) sz. Többcélú Társulási határozat: JEGYZŐKÖNYV Készült: Polgármesteri Hivatal (5700.Gyula, Petőfi tér 3.) Ovális termében 2013. június 26-án 8.30 órakor kezdődő Gyula és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa rendkívüli

Részletesebben

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte.

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte. 1 BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 290-61/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 20-án 18,30 órakor kezdődött rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott soros ülésén. 16/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (24-26)

a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (24-26) Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 21-én megtartott rendkívüli ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (24-26) T á rg ysoroza t 1.) Előterjesztés Balkány

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről 170/13/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 27-én tartott nyílt üléséről Rendeletek: 9/2014. (VI.28.)

Részletesebben