Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról."

Átírás

1 Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 336/2011.(IX.29.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a méhnyakrák elleni védőoltás programját folytatja és a GlaxoSmithKline Kft-vel (1124 Budapest, Csörsz u. 43. sz.) megkötött szerződést a méhnyakrák elleni védőoltáshoz szükséges oltóanyag (Cervarix) beszerzésére vonatkozóan az alábbiak szerint módosítja. Oltóanyag Lányok 1. védőoltás 2. és 3. védőoltás Összesen év XII.31. egységára Ft/ oltóanyag száma évben született 44 fő (család) (önkormányzat) ,- Ft ,-Ft ,- Ft A képviselő-testület az oltóanyag beszerzéséhez szükséges forrást, ,- Ft-ot az önkormányzat évi költségvetésébe betervezi, A képviselő-testület megbízta a Polgármestert a GlaxoSmithKline Kft.-vel kösse meg a módosító szerződést. Határidő: december 31. A GlaxoSmithKline Kft. részére az általam aláírt szerződés megküldésre került. A jelentés készítéséig a Kft. részéről az aláírt szerződés a hivatalhoz nem érkezett vissza. 408/2011.(XI.10.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a startmunka mintaprogram keretében évben 160 fő közfoglalkoztatását tervezi megvalósítani a mezőgazdasági projekt, a mezőgazdasági földutak rendbetétele, a bio és megújuló energiatermelés, a belvíz-elvezetési program, az illegális hulladéklerakó helyek felszámolásával kapcsolatos program, a közúthálózat javításához kapcsolódó projekt, a téli közfoglalkoztatás tevékenységi területeken, melynek támogatási intenzitása 100%. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el.

2 2 A testületi döntés értelmében a Munkaerő-piaci alap Közfoglalkoztatás évi előirányzatának terhére indított Startmunka-program támogatására vonatkozó kérelem november 23-án benyújtásra került 5 projektelemre - mezőgazdasági projekt, mezőgazdasági földutak rendbetétele, a belvíz-elvezetési program, az illegális hulladéklerakó helyek felszámolásával kapcsolatos program, a közúthálózat javításához kapcsolódó projekt fő közfoglalkoztatására vonatkozóan. A támogatási igény ,- Ft, amely magában foglalja a munkabért és járulékait, valamint a közvetlen költségeket január 13-ig módosított kérelmet kellett benyújtani, amely 96 fő közfoglalkoztatására vonatkozik. A módosított kérelem 4 projektelemre vonatkozik, amelyek a következők: - mezőgazdasági földutak rendbetétele, - belvíz-elvezetési program, - illegális hulladéklerakó helyek felszámolásával kapcsolatos program, - közúthálózat javításához kapcsolódó projekt. A mezőgazdasági projektelemre a munkaügyi központ tájékoztatása alapján a kérelmet egy későbbi időpontban lehet benyújtani, amely időpont még nem ismert. 423/2011.(XI.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízta a polgármestert a Békés Megyei Vízművek Zrt-vel a hatósági díjtól eltérő víz- és csatornadíj alkalmazásáról szóló megállapodás aláírásával. Határidő: december 31. A Békés Megyei Vízművek Zrt-vel a hatósági díjtól eltérő víz- és csatornadíj alkalmazásáról szóló megállapodás december 12-én aláírásra került. A Zrt. részére megküldésre került az ivóvíz-ellátási és szennyvíz-elvezetési szolgáltatás díjainak megállapításáról és a szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 25/2008.(XI.28.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló 27/2011.(XI.25.) önkormányzati rendelet. Időközben az Országgyűlés a évi CCIX. törvény megalkotásával a vízi-közmű szolgáltatás tekintetében az önkormányzatok árhatósági jogkörét megszüntette és a törvény rendelkezett a évi díjak megállapításáról, ami a december 31-én érvényben lévő díjak maximum bruttó 4,2 %-os megemelését engedi meg a szolgáltatónak.

3 3 424/2011.(XI.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy január 1-től nagyfogyasztói szegmensben nem kíván önkormányzati hatáskörben kedvezőbb fogyasztói díjakat képezni. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a Békés Megyei Vízművek Zrt-t a testület döntéséről tájékoztassa. Feke László műszaki irodavezető Határidő: december 31. A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya a békés Megyei Vízművek Zrt. részére december 12-én megküldésre került. 428/2011.(XI.24.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a város évi rendezvényés ünnepségtervét elfogadta. Felelős: a rendezvény, valamint az ünnepségtervben megjelölt felelősök Határidő: a tervben foglaltak szerint Melléklet: a évi ünnepség- és rendezvényterv Dévaványa Város évi rendezvény- és ünnepségterve december 12-én megküldésre került a képviselők, a bizottsági tagok, az országgyűlési képviselő, az intézményvezetők, a rendőrőrs vezetője, a DCKÖ elnöke, az újságíró, a civilszervezetek vezetői, a Kábel-Elektro Kft., valamint református és a katolikus egyház részére. 431/2011.(XI.24.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Dévaványa, Jéggyár u. 7/1. tetőtér 10 sz. alatti költségalapú bérlakásra vonatkozóan pályázati hirdetmény megjelentetése mellett döntött. A pályázat benyújtási határideje: délelőtt 10 óra.

4 4 A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a pályázati hirdetmény megjelentéséről gondoskodjon. Csatári Mónika pénzügyi ügyintéző Dévaványa, Jéggyár u. 7/1. tetőtér 10 sz. alatti költségalapú bérlakásra vonatkozóan a pályázati hirdetmény a testület döntése értelmében megjelent december 15-én egy pályázat érkezett a felhívásra. A bérlő kijelöléséről zárt ülés keretében fogunk döntést hozni. 432/2011.(XI.24.) Kt. hat. A Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az önkormányzati tulajdonú szociális bérlakás állomány kihasználtsága érdekében, a Dévaványa, Ladányi Mihály u. 4. szám alatti lakás bérbeadására a Dévaványai Hírlap december 2-án megjelenő számában a pályázati felhívást tesz közzé. A pályázat benyújtási határideje: délelőtt 10 óra. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert, hogy a pályázati felhívás közzétételéről gondoskodjon. Gyányi Irén szociális ügyintéző A testület döntése értelmében a pályázati felhívás közzé tétele megtörtént. A pályázati felhívásra a megadott határidőig pályázat nem érkezett. 433/2011.(XI.24.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a tulajdonában és üzemelésében lévő Dévaványa-I. agyagbányát tovább működteti és az újabb 5 éves időszakra vonatkozó Műszaki Üzemelési Terv elkészíttetésére a szükséges eljárást lefolytatja. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a határozatban foglaltak teljesítésével. Felelősök: Pap Tibor polgármester Feke László műszaki irodavezető

5 5 A Műszaki Üzemeltetési Terv elkészült és benyújtásra került a Bányakapitánysághoz. Az engedélyeztetési eljárás folyamatban van. 434/2011.(XI.24.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy Dévaványa Város településrendezési tervének módosítása kezdődjön el. A módosítás okai: a belterületi határ, a 01610/2 hrsz út, a hrsz közút, a 01631/27 hrsz terület gazdasági célú használata; a 01285/6 hrsz, a 01277/33 hrsz, a 01253/44 hrsz közút, a 2495 hrsz út, valamint a 01277/35 hrsz közút által határolt terület gazdasági célú használata; a hrsz csatorna, a hrsz út, a 01308/1 hrsz út, a 01343/1 hrsz országos közút által határolt terület szabályozási előírásainak módosítása; a 0752/2 hrsz csatorna, a 0749 hrsz vasút, a 0518 hrsz csatorna által határolt terület gazdasági és közlekedési célú használata a 01253/44 hrsz út, a 01253/46 hrsz csatorna, a 0959/49 hrsz csatorna, a 0852/3 hrsz út, a 0851/5 hrsz közút, a 1468 hrsz út, valamint a 2502 hrsz út által határolt terület erdősítési célú használata; a 3074 hrsz út, a 3181 hrsz, a 3242 hrsz, a 3211 hrsz, a 0772/1 út, a 41 hrsz országos közút, valamint a 3307/2 út által határolt terület erdősítés célú használata; a belterületi gyűjtőút hálózat áttekintése. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Felelősök: Pap Tibor polgármester Feke László műszaki irodavezető Határidő: folyamatos A rendezési terv készítője a terv átdolgozását megkezdte. Jelenleg az előzetes véleményeztetés a szakhatóságok részéről megtörtént. 436/2011.(XI.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzatának az Alföldi Barangolás Térségi Turisztikai Egyesületben alapítóként való részvétel jóváhagyásáról. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alföldi Barangolás Térségi Turisztikai Egyesületnek november 10. napján megtartott Alakuló Közgyűlésén elfogadott Alapszabályának megismerését követően, az előzetes szóbeli egyeztetésnek megfelelően, utólag határozati formában jóváhagyja, hogy Dévaványa Város Önkormányzata (képviseli: Pap Tibor polgármester) az Alföldi

6 6 Barangolás Térségi Turisztikai Egyesület (székhely: 5453 Mezőhék, Felszabadulás út 1.) november 10. napján megtartott Alakuló Közgyűlésén alapító tagként részt vett. A Képviselő-testület felhatalmazta a Polgármestert, hogy Dévaványa Város Önkormányzatát, mint alapító tagot az Alföldi Barangolás Térségi Turisztikai Egyesületben képviselje. Az egyesületi tagsággal járó tagdíjat, 5,- Ft/lakos/év jelen esetben fő x 5,- Ft = ,- Ft/év összeget az önkormányzat évi költségvetésében a működési tartalék terhére biztosítja. Az Alföldi Barangolás Térségi Turisztikai Egyesület képviselője a testület által hozott határozat 2 példányát november 30-án átvette, az egyesület bírósági bejegyzése megtörtént, így a működés megkezdésének akadályai elhárultak. 438/2011.(XI.24.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy Séllei Gábor Dévaványa, Bánomkert u. 5/1. sz. alatti lakos, földhaszonbérlő részére a 2010/2011- es gazdasági évre kiközölt ,- Ft-ból még fennmaradó ,- Ft haszonbérleti díj egy összegben történő megfizetéséhez december 15-ig ad haladékot. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak járjon el. Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető Séllei Gábor Dévaványa, Bánomkert u. 5/1. sz. alatti lakos, földhaszonbérlő a fennmaradó földhaszonbérleti díj megfizetését november 30-án teljesítette. 439/2011.(XI.24.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy hozzájárul az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 5/2011.(II.25.) önkormányzati rendelet 17. melléklet alkalmazásával, - amely az önkormányzat és intézményei

7 7 polgári jogviszonyból eredő követelései behajtásának rendjéről szól a kintlévőségek leírásáról 2 esetben, összesen ,- Ft összegben. A képviselő-testület megbízta a Polgármestert a határozatban foglaltak végrehajtásával. Határidő: folyamatos A testületi döntés értelmében a gazdálkodási iroda a számviteli nyilvántartásban a kintlévőségeket átvezette. 440/2011.(XI.24.) Kt. hat. Dévaványa város település Önkormányzati/Kisebbségi Önkormányzati Képviselőtestületének 440/2011.(XI.24.) Kt. számú határozata: Dévaványa város település Önkormányzatának/Kisebbségi Önkormányzatának Képviselő-testülete benyújtja pályázatát a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjában való részvételre. Támogatja, hogy Ferencz Nándor nyolcadik évfolyamos tanuló (anyja neve: Csordás Ildikó Judit) Dévaványa város település képviseletében részt vegyen a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjában. Az önkormányzat /kisebbségi önkormányzat elviekben támogatja a tanulót, anyagi támogatást nem tud nyújtani számára. ** Felkérte a Polgármestert, hogy a pályázatot - a határozattal együtt - határidőre a tanuló által az első helyen kiválasztott középiskola részére küldje meg. Határidő: december 12. A testületi döntés értelmében a pályázat december 9-én benyújtásra került. Az önkormányzatok által benyújtott pályázatokat a programhoz tartozó középiskolák bírálják el. A tanulók a tanév rendjéről szóló rendeletben meghatározott időpontban (2012. január 20-án, illetve pótló válogatási eljárás során január 27-én) egy nem szaktárgyi jellegű felvételi eljárást megelőző válogatáson vesznek részt: egy elbeszélgetést követően fogalmazást írnak, és képességeket vizsgáló feladatlapokat töltenek ki. A pályázat eredményéről február 9-ig a középiskola tájékoztatja a jelentkezőket.

8 8 445/2011.(XII.8.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény beszámolóját az intézményben folyó szakmai munkáról, a működtetés személyi, tárgyi feltételeiről jóváhagyólag elfogadta. A képviselő-testület megköszönte az intézményben dolgozók színvonalas munkáját. Felelős: - Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya december 20-án megküldésre került Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény vezetője részére. 446/2011.(XII.8.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény évre vonatkozó munkatervét jóváhagyta. Felelős: Burainé Murányi Magdolna intézményvezető Határidő: a tervben foglaltak szerint Melléklet: 1 db munkaterv A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya december 20-án megküldésre került Burainé Murányi Magdolna a Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjtemény vezetője részére. 447/2011.(XII.8.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a foglalkoztatás helyzetéről, a munkahely-teremtési és megtartási pályázatokról, a közhasznú munkák tapasztalatainak bemutatásáról szóló tájékoztatót elfogadta. Felelős: - Határidő: - A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya december 20-án megküldésre került Tímárné Buza Ilona a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Gyomaendrődi Kirendeltségének a vezetője részére.

9 9 448/2011.(XII.8.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a évi munkatervét elfogadta. Felelős: - Határidő: - Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkaterve december 12-én megküldésre került a képviselők, a bizottsági tagok, az országgyűlési képviselő, az intézményvezetők, a napirend előadói, Dr. Kulcsár László ügyvéd, a rendőrőrs vezetője, a DCKÖ elnöke, az újságíró, a civilszervezetek vezetői, a Kábel-Elektro Kft., valamint református és a katolikus egyház részére. 450/2011.(XII.8.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy január december 31-ig terjedő időszakra szerződést köt a Transcontrol Kft.-vel (1158 Budapest, Huba vezér utca 56.) az alábbi szoftverekre vonatkozó support feladatok elvégzésére, verziókövetésre és jogszabálykövetésre: E-FORTE Iktató és ügyiratkezelő rendszer 5.0, 1 település szerver, licensz ,- Ft/negyedév + ÁFA. FORTEMAP Térinformatikai rendszer 5.0 (Helyrajzi szám és címkeresés), 1 település szerver, licensz, KOLIBRI Professional 6.0, 12 felhasználó licensz ,- F/negyedév + ÁFA. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert a Szolgáltatási szerződés megkötésével. A Transcontrol Kft. részére az általam aláírt szerződés december 12-én megküldésre került, amelyet részükről is aláírtak, és az december 23-án visszaérkezett a hivatalhoz. 453/2011.(XII.8.) Kt. hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete megköszöni, de egyben elutasította az Atevszolg Innovációs és Szolgáltató Zrt. (1097 Budapest, Illatos út

10 10 23.) ajánlatát, amely a biobrikettáló, valamint a komposztáló-telepnél EWA eurfermentor megvalósítására vonatkozik. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy az Atevszolg Zrt-t a testület döntéséről tájékoztassa. Felelős: Határidő: Pap Tibor polgármester folyamatos A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya december 20-án megküldésre került az Atevszolg Innovációs és Szolgáltató Zrt. részére. Az Atevszolg Zrt. és az Organoferm Kft. vezetői jelezték, hogy szándékukról, ami a bio-tüzelőanyagok előállítására vonatkozik nem mondtak le és újabb elképzelést fogalmaznak meg, ami az önkormányzatunk és az érintett cégek érdekeinek egyaránt legalább is véleményük szerint meg fog felelni. 458/2011.(XII.8.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy nem kezdeményezi a Dévaványa 069 hrsz-ú és a 072/12 hrsz-ú közút önkormányzati tulajdonba való vételi eljárásának lefolytatását. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a Hungerit Zrt-t (6600 Szentes Attila u. 3.) a testület döntéséről tájékoztassa. Lengyel László műszaki ügyintéző A képviselő-testület döntéséről a Hungerit Zrt. a határozat egy példányának megküldésével december 20-án értesítve lett. Az érintett telepen tevékenykedő vállalkozók jelezték, hogy szándékukról nem szeretnének lemondani és keresik a megoldást annak érdekében, hogy a kőszigeti bekötőutat rendbe lehessen tenni. 463/2011.(XII.8.) Kt.hat. Dévaványa város település Önkormányzati/Kisebbségi Önkormányzati Képviselőtestületének 461/2011.(XII.8.) Kt. számú határozata: Dévaványa város település Önkormányzatának/Kisebbségi Önkormányzatának Képviselő-testülete benyújtja pályázatát a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjában való részvételre.

11 11 Támogatatta, hogy Balogh Attila nyolcadik évfolyamos tanuló (anyja neve: Rafael Erika) Dévaványa város település képviseletében részt vegyen a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjában. Az önkormányzat /kisebbségi önkormányzat elviekben támogatja a tanulót, anyagi támogatást nem tud nyújtani számára. ** Felkérte a Polgármestert, hogy a pályázatot - a határozattal együtt - határidőre a tanuló által az első helyen kiválasztott középiskola részére küldje meg. Határidő: december 12. A testületi döntés értelmében a pályázat december 9-én benyújtásra került. Az önkormányzatok által benyújtott pályázatokat a programhoz tartozó középiskolák bírálják el. A tanulók a tanév rendjéről szóló rendeletben meghatározott időpontban (2012. január 20-án, illetve pótló válogatási eljárás során január 27-én) egy nem szaktárgyi jellegű felvételi eljárást megelőző válogatáson vesznek részt: egy elbeszélgetést követően fogalmazást írnak, és képességeket vizsgáló feladatlapokat töltenek ki. A pályázat eredményéről február 9-ig a középiskola tájékoztatja a jelentkezőket. 465/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete továbbra is együtt kíván működni a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulását alkotó azon településekkel, akik a Társulás keretében látják el az orvosi ügyeleti ellátást. Az ügyeleti ellátást a közelmúltban megszüntetett sürgősségi ellátó helyen nyújtott szolgáltatással egyenértékű módon akarja megvalósítani. Az előzőek érdekében az önkormányzat vállalja a szükséges önerő biztosítását, azt hogy a jövő évi költségvetésében szerepelteti a szükséges fedezetet. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulást a testület döntéséről értesítse. Határidő: december 20. a határozat megküldésére - értelem szerint Szeghalom Kistérség Többcélú Társulás részére a testület által hozott határozat egy példánya december 16-án megküldésre került. A Dévaványán december 20-án megtartott társulási ülésen meghatározásra került, hogy milyen alternatívákat tartalmazó előzetes ajánlatkérésekre kerül sor,

12 12 azoktól az egészségügyi vállalkozásoktól, akik a szolgáltatásnyújtásra képesek és referenciákkal rendelkeznek. Az előzetes ajánlatkérésekre érkezett anyagokról mindeddig a társulás munkaszervezete részéről tájékoztatást nem kaptunk. 466/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az Általános Művelődési Központ Ványai Ambrus Általános Iskola Intézményegységének tanulói részére az Iskolatej Programot tovább folytatja január 4-től június 1- ig, heti 1 alkalommal (szerda) történő iskolatej és heti 2 alkalommal (hétfő, péntek) történő iskola kakaó szállítással. Az Iskolatej Program folytatásának költsége a január június 1. közötti időszakban 622 fő általános iskolás tanulóra vonatkozóan iskolatej 22 napra, 52,- Ft + 18 % ÁFA összeggel számolva ,- Ft + 18 % ÁFA és iskola kakaó 38 napra 54,- Ft + 18 % ÁFA összeggel számolva ,- Ft + 18 % ÁFA, melynek önerejét ,- Ft + 18 % ÁFA-t a Képviselő-testület a évi költségvetés terhére biztosítja. A Képviselő-testület megbízta a Polgármestert a Sole-Mizo Zrt-vel történő szállítási és kereskedelmi szerződés aláírásával. Határidő: január 4-től értelemszerűen A Sole-Mizo Zrt-től az aláírt szerződés január 6-án a hivatalhoz visszaérkezett. A évi óvoda-, iskolatej program szabályozásáról szóló 116/2011.(XII.14.) VM rendelet 8. (1) bekezdése értelmében a kérelmező köteles a szerződés másolati példányát a szerződésben szereplő első szállítási napot követő tizenöt napon belül, a szerződésmódosítás másolati példányát a megkötésétől számított tizenöt napon belül a székhelye szerint illetékes MVH megyei kirendeltségéhez benyújtani. A rendeletben foglaltaknak eleget tettünk, a szerződés másolati példánya megküldésre került az MVH Békés Megyei Kirendeltségéhez. Az iskolatej és kakaó szállítása a határozatban foglaltak szerint január 4-től folyamatosan történik. 469/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a 442/2011. (XII.8) Kt. számú határozatát visszavonja és egyúttal a Dél-Alföldi Ivóvízminőségjavító Konzorcium Taggyűlésének 8/2011.(12.07.) TGY. határozata alapján nyilatkozik arról, hogy a Dél-alföldi Ivóvízminőség-javító Konzorcium részére

13 13 tervezési hozzájárulásként befizetett és fennmaradt önerő 70 %-át, ,- Ft, azaz kilencszáznyolcvanhétezer-ötszáztizennégy Ft-ot az OTP: számú bankszámlára kéri utalni, melynek tulajdonosa a KÖZÉP-BÉKÉSI TÉRSÉG Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Határidő: folyamatos A testületi határozat december 27-én megküldésre került a Közép Békési Térség Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás Munkaszervezete számára. Az érintett 41 önkormányzat közül a jelentés készítéséig alig több mint fele hozta meg hozzánk hasonlóan a döntést, így a konzorcium az utalást még nem tudja teljesíteni, majd csak akkor teljesíti, amikor a 41-dik település is megküldi döntéséről a jegyzőkönyvi kivonatot. 470/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy Dabas Város Önkormányzata (2370 Dabas, Szent István tér 1/b.) részére 5.510,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyújt, - Dévaványa Város Önkormányzat évi költségvetésének általános működési tartalék előirányzata terhére - a dabasi Kapisztrán-torony harangjainak költségeihez. A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy gondoskodjon a támogatás átutalásáról Dabas Város Önkormányzat Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett számlaszámára: Szűcsné Horváth Margit gazdálkodási irodavezető Határidő: folyamatos A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya december 22-én megküldésre került Dabas Város Önkormányzata részére. A testület által megítélt támogatás december 28-án át lett utalva a megadott számlaszámra.

14 14 471/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja, hogy a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulás pályázatot nyújtson be a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanácshoz a Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastruktúra fejlesztése című pályázati kiírásra. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a támogató nyilatkozat aláírásával. Határidő: folyamatos A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya december 22-én megküldésre került a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulás részére. A társulási tanács azóta meghozta a pályázat benyújtásáról szóló döntést és a pályázat a DRFT munkaszervezete részére benyújtásra került. A pályázatban az a műszaki tartalom szerepel, melyet képviselő-testületünk a Szeghalom Kistérség Többcélú Társulása Munkaszervezetének irodavezetőjétől kapott tájékoztató alapján megismert. 472/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja, hogy DÉSZOF Kft. (5510 Dévaványa, Hajós u. 22. sz.) pályázatot nyújtson be az Új Széchenyi Terv keretén belül a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázati felhívásra. A képviselő-testület megbízta a polgármestert a támogató nyilatkozat aláírásával. Határidő: folyamatos A képviselő-testület által hozott határozat egy példánya december 22-én megküldésre került a DÉSZOF Kft. részére. 480/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Korda Imréné Dévaványa, Deák Ferenc utca 19. szám alatti lakos részére ,- Ft kamatmentes szociális kölcsönt biztosított.

15 15 A képviselő-testület megbízta a polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el. Tóth Ferencné szociális ügyintéző Korda Imréné részére a képviselő-testület által hozott határozat egy példánya megküldésre került. A kérelmezővel a kölcsönszerződés december 19-én megkötésre került, ugyanezen a napon a kölcsön összege is kifizetésre került. Kérem a jelentésem elfogadását. Dévaványa, január 18. Pap Tibor polgármester

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 464/2011.(XII.15.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2011. december 15-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Az orvosi ügyelet ellátásának

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok

2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 2011. évben hozott képviselő-testületi határozatok 1/2011.(I.14.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. január 14-én tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 108/2014.(IV.16.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 16-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Dévaványa, Sport u. 5. szám alatti

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 82/2010.(III.18.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. március 18-án tartandó rendkívüli ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Dévaványa Strandfürdő Porta és

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat.

Határozat: 9/2012.(I.26.) Kt.hat. 9/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. január 26-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a közszolgáltatás helyzetéről a vezetékes

Részletesebben

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja.

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 27. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Csanádpalota

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 11/2008.(I.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 45/2011.(II.24.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK:

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. melléklet a 390/2015. 390(XII.10.) Dv. Kt. számú határozathoz DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. VÁROSPOLITIKAI

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. április 25-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13/a. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13/a. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/a. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-én megtartott nyilvános

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 23. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez Hátrányos Helyzetű tanulók

Részletesebben

138/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Településfejlesztési Koncepciójának évi szöveges módosításaival egyetér

138/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Településfejlesztési Koncepciójának évi szöveges módosításaival egyetér 137/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat a 2010. évi költségvetési koncepcióban leírt tervezési irányelveket elfogadja, a 2010. évi költségvetési rendelettervezetet kidolgozásra alkalmasnak

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 27-én megtartott rendkívüli

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata Lakáscélú támogatási kérelem Mezőkövesd város Képviselő-testülete a lakáscélú támogatások iránt benyújtott kérelmeket megtárgyalta, és az alábbi döntést hozza:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 397/2010.(IX.30.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Módosított határozatok

Módosított határozatok Módosított határozatok 1 1) A 2018. évi átmeneti gazdálkodás szabályairól szóló rendelet megalkotása 2) Településrendezési eszközök módosítása 3) 2017. évi költségvetés módosítása 4) A Képviselő-testület

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Pályázat benyújtása műfüves

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-7/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján

Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján 1) ÉMOP 3.1.2/A-09-2f-2011-0003 jelű Rétság város központi településrészének funkcióbővítő település

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 52/2015.(IV.22.) határozat Káva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Monor Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 310/2011.(IX.8.) Kt.hat. 1. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2016. április 26-i ülésének határozatai 132/2016.(IV.26.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 149/2017. (XII. 6.) határozata Felhatalmazás a Miskolc Térségi Konzorcium és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság között megszűnő

Részletesebben

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok 14/2013. (II. 14.) számú képviselő-testületi határozat a polgármester beszámolójáról Fácánkert

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

Előterjesztés a szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Dévaványa Város Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani az önkormányzati miniszter 19/2009.

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 43/2012. (III. 29.) 44/2012. (III. 29.) 45/2012. (III. 29.) 46/2012.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2005. január 25-én tartott nyílt üléséről 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nyílt

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én tartandó rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én tartandó rendes ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. február 15-én tartandó rendes ülésére Az előterjesztés tárgya: A 2017. évi közmunka programok jóváhagyása Az előterjesztés előadója:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. november 26-án 13 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság ingatlan adásvételi ügye Iktatószám:

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/ Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/534-010 Fax: 36/434-157 e-mail: felsotarkany.onkormanyzat@t-online.hu 2011. február 10. 1/2011.( II.10.) 2/2011. (II.10.) A 2010.

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 49/2012.(III.07.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testülete megtárgyalta a lakásfenntartási támogatás természetben való nyújtására vonatkozóan az E-on Energiaszolgáltató Kft-vel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-4/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. február

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 21. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 3.) Határozatok: 124/2013. 1272013. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 21. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 3.) Határozatok: 124/2013. 1272013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 21. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 3.) Határozatok: 124/2013. 1272013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 68-74/2014. (XI. 6.) számú határozat. d. rendeletek: - Ügyiratszám:.

a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 68-74/2014. (XI. 6.) számú határozat. d. rendeletek: - Ügyiratszám:. Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 6.-án megtartott (helye: 4275 Monostorpályi, Bajcsy Zs. utca 1/C., Művelődési Ház terme) rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: Falugazdász tájékoztatója az agrár gazdaság helyzetéről és a támogatási lehetőségekről Írásos előterjesztés a

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 28-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 28-i rendkívüli ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám:213/2017. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. szeptember 28-i rendkívüli ülésére Tárgy: Döntés a Munkásszállások kialakítása központi

Részletesebben

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 190/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. október 30-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata 2013. évi költségvetésről szóló 4/2013. (III. 12.) önkormányzati rendelet módosítására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J a v a s l a t a Start mintaprogramokban történő részvétellel kapcsolatos döntés meghozatalára

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J a v a s l a t a Start mintaprogramokban történő részvétellel kapcsolatos döntés meghozatalára Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Iktatószám: 6467/2015. J a v a s l a t a Start mintaprogramokban történő részvétellel kapcsolatos döntés meghozatalára Tisztelt Közgyűlés! A közmunkaprogramok

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Határozat 2/2014.(I.23.) Kt.hat. Dévaványa Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/8/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. március 11-én megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30.

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30. Beoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről 2013. szeptember 30. Határozat Tárgy Határidő Felelős Teljesítés 95/2013. (V. 27.) A módosított napirend elfogadásra került. 96/2013.

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 129/2016. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. június 29-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról. 2.

Részletesebben

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Napirend előtt Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T Képviselő-testületének 2018. október 30-án (Kedden) 16 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből: 163/2018.(X.30.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 26-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S 2008. november 26-i ülésére Tárgy: Kisbusz beszerzése a Kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztése pályázat keretében Az előterjesztést készítette: Ferencz Péter beruházási

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. . Képviselő-testületének 2014. év. napján tartandó rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. . Képviselő-testületének 2014. év. napján tartandó rendkívüli, nyílt ülésére ELŐTERJESZTÉS Előterjesztő:. polgármester Mellékletek száma: nincs. Képviselő-testületének 2014. év. napján tartandó rendkívüli, nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Önkormányzat tulajdonában lévő víziközművek

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 150/2013. (IX. 25.) határozata: a 2013. szeptember 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: - Lejárt határidejű

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 12/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. október 24-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Ózd, 2014. február 13. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Pénzügyi Osztály

Ózd, 2014. február 13. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Pénzügyi Osztály Javaslat a szennyvízelvezetés és tisztítás fejlesztése Ózd városban című KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0060 számú pályázat megvalósításához szükséges önerő biztosítására megkötött kölcsönszerződés módosítására

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

Kiss Csaba polgármester

Kiss Csaba polgármester JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. május 28-án 16.00 órakor a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott soron következő nyílt testületi üléséről. Jelen

Részletesebben