Xerox 4112 Fénymásoló/Nyomtató. Áttekintés. építheti. Erre. vállalkozását

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Xerox 4112 Fénymásoló/Nyomtató. Áttekintés. építheti. Erre. vállalkozását"

Átírás

1 Xerox 4112 Fénymásoló/Nyomtató Áttekintés Erre építheti vállalkozását

2 Önt szem előtt tartva terveztük A Xerox 4112 fénymásoló / nyomtató az Ön üzletének ritmusában dolgozik. A funkciók és lehetőségek dinamikus gyűjteményét kínálja, amelyek a nagy mennyiségű adatközlést is rendkívül egyszerűvé teszik. Az Ön vállalkozása számára jelentős előnyöket biztosít: Jelentős lap/perc - másolási, szkennelési és nyomtatási sebesség és hatékonyság Kiemelkedő kép és kimeneti minőség rugalmasság és megbízhatóság, amelyre Önnek szüksége van minden egyes nap A Xerox 4112 segítségével gyorsabban és jobban elérheti célközönségét, mint korábban bármikor, még akkor is, ha a célcsoport munkáról-munkára változik. Összhangban áll az Ön világával - és jobbá teszi azt! Megtesz mindent, ahogy Ön is! Ez a kényelmes, egyszerűen használható rendszer nem a konyha rabja háziasszony típus. A nagy hajtásban is csodálatosan teljesít, miközben folyamatosan ügyel a minőségre. A kiváló minőségű hagyományos odasétálok/megnyomom a gombot fénymásolástól a lefűzött iratokig vagy akár az ben elküldhető színes szkennelésig számos lehetőség áll az Ön rendelkezésére: gyors végrehajtása a nyomtatón kis átfutási idővel szükség van rá alapterület igénnyel! Válassza az igényeinek leginkább megfelelő szervert! Mivel tudjuk, hogy az Ön vállalkozásának egyedi igényei vannak, ezért háromféle nyomtatószervert is kínálunk, hogy így kiválaszthassa közülük azt, amelyik a legjobban szolgálja az Ön igényeit. Ha vállalkozásának: egyszerű használhatóságra és maximális helykihasználásra, akkor az integrált másoló/nyomtató szerver a legmegfelelőbb Önnek. gyakori a gyártási szintű igény, akkor válassza az arany középutat, az opcionális FreeFlow nyomató szervert (korábban FreeFlow DocuSP néven volt ismert).

3 Másolás / Szkennelés Másolóanyagok / Lapadagolás / Munkabefejezés Gyors és rugalmas A dupla fejes szkenner képes 120 képet beolvasni percenként, akár egy, akár két oldalas eredeti dokumentumokról. és egyszerűbb a 300 oldalas dokumentumkezelőnek köszönhetően. Összetett feladatok is egy menetben, manuális beavatkozás nélkül végrehajthatók az egyszerű feladat építő funkcióval. és másoknak, hogy leválogatás nélküli szetteket másoljanak borítólappal az osztálytermekben való szétosztásra. egyszerűvé teszi másolatok készítését személyre szabott alfanumerikus leíróval minden egyes lapon. minőségű szöveg, anyag vagy képmásolatokat akár 600x600 képpontos szkennelési felbontással, 8 bites szürkeskálával (256 árnyalat) és 2400x2400-es nyomtatási felbontással. Az Önnek való teljesítésre kiválasztva ból, fokozva dokumentumai hatását, és kiterjesztve az alkalmazások körét, azt nyomtatva amire szüksége van. futtatás által biztosított megnövelt termelékenységet a hozzá- egységgel, szabványait a nagy méretekhez és a felhasználói alapanyagigényekhez igazítva. opciók tovább bővítik a már meglévő alkalmazások képessé- lyukasztás, kettős hajtás, füzet készítés, C hajtás, Z hajtás, mérnöki Z hajtás (A3 méret A4-es dokumentum méretre hajtva). nagy értékű dokumentumai hatását színes borítók hozzáadásával, vagy elhelyezve a szabványos feldolgozás utáni beillesztéseket. készítését biztosítja, amely ideális közepes terjedelmű kiadványokhoz, naptárakhoz. szkennelés lehetőségét. Használhatja ben való színes nyomatok elkészítésének költsége nélkül. az RSA, ipro, Ribstone. Olyan iker funkciókat kínálunk, amelyek ezeket még gyorsabbá és erőteljesebbé teszik.

4 A Xerox 4112 másoló/nyomtató az Ön élmunkása FreeFlow nyomtatószerver Legyen a Xerox lap/perc ményével az Ön vállalkozásá- 250 lapos kerülőút tálca szkennelési/másolási/ nyomtatási sebessége és termelékenysége, kiemelkedő képminősége, rendkívüli megbízhatósága és rugalmassága sainak, mint vállalkozásai igényeinek. Számíthat arra, hogy a Xerox 4112 azonnal fokozza azoknak az alkalmazásoknak a hatékonyságát, amelyekre minden nap szüksége van. Opcionális extra méretű, nagy kapacitású lapadagoló szabványos és egyedi méretekhez (2000 lap akár 330 mm x 490 mm-ig) Gyors, franchise és vállalkozási nyomtatók Egy teljes csomag áll az Ön rendelkezésére, amely tartalmazza a rendkívüli regisztrációt, a jellegzetes és egyenletes képminőséget, a speciális bevonatú alapanyagokat, soros feldolgozást, szín beszúrást. 110 lap/perc sebesség mellett Ön könnyedén megfelelhet a szoros határidőknek, fokozva a vásárlók számára biztosított értékeket. az opcionális teljes színű szkennelést biztosító készlettel. az egyszerűtől a teljesen egyénivé tehető alkalmazási funkciókkal. Oktatás, hogy a tanárok és segédek gyorsan visszajussanak osztályukba. lehetővé teszi tanároknak, hogy leválogatás nélküli szetteket másoljanak elválasztó lapokkal az osztálytermekben való hatékony szétosztásra., az automatikus lyukasztási és tűzési készletek által nyújtott lehetőségekkel. hajtogató egység lehetővé teszi, hogy borítékolásra kész leveleket hozzon létre, a füzetkészítő pedig biztosítja kis, közepes vagy nagyméretű kiadványok összeállítását. a színes szkenneléssel és az ben való elküldés lehetőségével.

5 Összeállítás Lyukasztás Z hajtás, C hajtás, kettős hajtás Gerinctűzött füzet Mérnöki Z hajtás 120 ipm dupla fejes szkenner (120 ipm egy és kétoldalas) 300 lapos kezelői kapacitás 2400 x 2400 képpontos nyomtatási felbontás 200 lapos szabványos utánfeldolgozó beadó Füzetkészítő munkabefejező lap, 3 pozícióban változtatható hosszúságú tűzés Lyukasztó 2000 lapos ofszet rakó 500 lapos top tálca 20 lapos füzetkészítő (80 oldal) Opcionális hajtogatók C hajtás, Z hajtás, mérnöki Z hajtás Két 550 lapos tálca szabványos és egyedi méretekhez akár 330 mm x 490 mm-ig 1100 lapos levélméret tálca 1600 lapos levélméret tálca Jogi iratok reprodukálási és nyomtatási sebesség, ráadásként pedig nagy másolóanyag kapacitás biztosítja az egyenletesen nagy termelékenységet. a másolási funkció készletben. olyan szoftver partnerekkel, mint a Bates Stamping ipro, Ribstone és RSA alkalmazásai. a gyors és hatékony kommunikációért. a professzionális eredmény érdekében, ha szükség van rá, akár egy gombnyomással. Irodai munkacsoport biztosítja, hogy a másolás, szkennelés és nyomatás teljesen stressztől mentes tevékenység legyen bárki számára, garantálva ezzel a maximális termelékenységet. Ezt teszi lehetővé a kiterjedt másolóanyag kapacitás, a több kész dokumentum leszedési pont, a lyukasztási, bélyegzési, mappázási és füzetkészítési opciók. A másolás, szkennelés és nyomtatási adatok kódolhatók vagy felülírhatók, hogy ezzel megfelelhessen cége biztonsági szabványainak. Irodai szerviz, adatközpont vagy megosztott nyomtatás Az opcionális FreeFlow nyomtatószerver közvetlen műveleti (IPDS/ LCDS) közzétételt és személyre szabott adatátviteli nyomtatási támogatást kínál. Megadható a futtatási idő napja és órája, hogy így kihasználhassa a kevésbé zsúfolt nyomtatási időszakokat és a feladatok közötti üresjáratot. Színek beszúrásával, személyre szabhatósággal és az Ön igényeihez igazodó soros végrehajtással biztos lehet benne, hogy minden dokumentum amit létrehoz nagy hatást és sikert ér majd el.

6 Integrált másoló/nyomtató szerver Élvezze a termelékenységet, amit a Xerox 4112 integrált másoló/nyomtató szervere nyújt az egyszerű kezelhetőség és a maximalizált nyomtatási sebességnek köszönhetően. A következő szolgáltatások állnak az Ön rendelkezésére: működtetési munkafolyamat - az egyszerűen kezelhetőségnek köszönhetően könnyedén elérhető maximális termelékenység. küldést és más szolgáltatások elérését. Mindezt minimális kezelői képzéssel. való mentésének lehetősége, így a gépről helyben fül nyomtatással, padding funkcióval (másolatok leválogatás nélkül borítólappal), sorszámozással, stb. egy feladaton belül, amely lehetővé teszi hogy sokkal összetettebb és kreatívabb dokumentumokat hozzon létre. ami annak köszönhető, hogy a vezérlő a Xerox 4112 alapkészüléken belül található, ideálissá teszi helyérzékeny környezetekben való alkalmazásra. elküldhetők a másoló/nyomtató számára ben webes vagy asztali alkalmazások segítségével. történő szkennelés, lehetővé teszi a gyors és hatékony dokumentum archiválást és szétosztást. egyetlen kompakt eszközbe, adat kódolási/felülírási lehetőséggel, megfelelve az NSA szabványoknak. Opcionális Xerox FreeFlow nyomtatószerver (korábban FreeFlow DocuSP) Páratlan teljesítményt és együttműködést alakíthat ki a teljes Xerox monokróm, színes és kiemelő színes portfolión belül, élén a következő kiemelkedő funkciókkal: Ez a nyomtatószerver alapkiszerelésben is billentyűzettel, monitorral és egérrel kerül forgalomba, így kicsomagolás után azonnal beüzemeltethető. A FreeFlow nyomtatószerver jelentős feldolgozási sebességének és kapacitásának köszönhetően párhuzamosan érkezhetnek, tárolódhatnak és kerülhetnek nyomtatásra feladatok, egyesével, vagy egyetlen nagyobb terjedelmű csomagként. A megszokott kezelői felület, amelyet a Xerox monokróm, színes és kiemelő színes eszközeiben használnak, csökkentik az oktatási és betanulási időszakot és maximalizálják a kezelési sebességet. Annak lehetősége, hogy a feladatokat bárhonnan indíthassuk: asztalai alkalmazásokról, hálózati csatlakozásról, internetről, FreeFlow Suite összetevőkről. Skálázható az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb és a mindennapi munkafolyamatokkal nagyszerű árért. Csak azokat a funkciókkal bővítsen, amire szüksége van, hogy így meg tudjon felelni a jelentkező felhasználási követelményeknek. Minimális kezelői beavatkozással biztosítható a munkafolyamat akadálymentesítése, köszönhetően az automatikus feladat címkézés és személyre szabható feladat végrehajtásnak, amely a várakozási listák és anyagmappák révén valósul meg. A közzététel, a személyre szabhatóság és az aktuális környezetre szabott adatátvitel alkalmazásának képessége lehetővé teszi, hogy azt nyomtasson, amit szeretne, amikor szeretné és ahol szeretné. A feladatok távoli kezelését és adminisztrációját lehetővé tevő eszközök, egyetlen eszközhöz, vagy a monokróm, színes és kiemelő színes eszközök egész hadához. Erőteljes biztonság, a felhasználók és csoportok számítógépes környezetnek köszönhetően.

7 Xerox papír és speciális másolóanyagok Fedezze fel a különbséget, amiből a minőség ered A Xerox digitális feldolgozásra optimalizált papírjai és különleges másolóanyagait összhangban álljanak a Xerox 4112másoló/ nyomtató teljesítményével, ezzel biztosítva Önnek a kivételes termelékenységet, kiemelkedő megbízhatóságot és egyedülálló extra méretű adagoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiterjesszék az alkalmazott másolóanyagok és alkalmazási alapanyagokra is. Papírjaink és különleges másolóanyagaink széles választékával, teljes választékát tartalmazza, Ön szabadon választhat az alapanyagok széles választékának felhasználásával olyan nyomtatási alkalmazások és kész dokumentumok széles kínálatának létrehozási lehetőségéből, mint például a hírlevelek, ismertető füzetek, További információért kérjük látogassa meg a weboldalt, vagy hívja a telefonszámot, vagy vegye fel a kapcsolatot az Ön Xerox márkakereskedőjével. vevőszolgálati tapasztalatok A Xerox elkötelezett a legmagasabb szintű technikai szerviz biztosításában, és büszke arra, hogy egymás után két évben is megkapta a kiemelkedő vevőszolgálatért Xerox Szerviz: támogatás mindenben, amire csak szüksége lehet Fedezze fel annak lehetőségét, hogyan valósítsa meg a megelőző karbantartást, és hogyan tarthatja karban berendezéseit saját maga és maximalizálhatja az üzemidőt a Xerox integrált termelékenységnövelő karbantartó programjával.

8 fénymásolóról/nyomtatóról, kérjük hívja a telefonszámot vagy látogassa meg a weboldalt. A Xerox 4112 fénymásoló / nyomtató műszaki jellemzői Print Engines 110 lap/perc (210 mm x 297 mm/ A4) 55 lap/perc (297 mm x 420 mm/a3) 34 lap/perc (320 mm x 450 mm/sra3) dpi nyomtatási felbontás 106 lpi (alapbeállítás) vagy 150 lpi (kiváló minőségű üzemmód) rácssűrűség mellett Dokumentum tárolás Szkenner/dokumentumkezelő 120 ipm fekete/fehér egyoldalas szkennelés 120 ipm fekete/fehér kétoldalas szkennelés optikai szkenner felbontás mm x 420 mm-ig (A5- A3) Egy vagy kétoldalas: gramm/m 2 Beépített másoló/nyomtató vezérlő Hardver jellemzők kijelző Client Environments Supported PDLs and Data Formats PostScript Level 3 Csatlakoztathatóság A géppel szállított hálózati környezetek Papírkezelés Alapanyag tömeg és kapacitás (75 g/m 2 papírtömegnél): 1. tálca: 1100 lap (210 mm x 297 mm/a4); gramm/m 2 2. tálca: 1600 lap (210 mm x 297 mm/a4); gramm/m tálca: egyenként 550 lap 148 mm x 210 mm-320 mm x 450 mm (A5-SRA3); gramm/m 2 5. tálca (kerülőút tálca): 250 lap (102 mm x 152 mm mm x 450 mm); gramm/m 2 Szabványos utánfeldolgozó beadó: Előrenyomott ofszet és xerográfiai színes dokumentumok beadására utánfeldolgozásra; 200 lap (210 mm x 297 mm-297 mm x 420 mm/ A4-A3); 50 gramm/m gramm/m 2 Opcionális nagy kapacitású lapadagoló: 2 tálca, egyenként 2000 lap (210 mm x 297 mm/a4); gramm/m 2 Opcionális extra méretű, nagy kapacitású lapadagoló: x 450 mm/sra3); gramm/m 2 lehetővé teszi Speciális bevonatú másolóanyagok: speciális felhasználói elvárások dokumentum Xerox Optional Xerox FreeFlow nyomtatószerver Hardverjellemzők Ultra 20 M2 platform Támogatott kliens környezetek OSX (10.3 vagy frissebb változat) Opciók feldolgozást, másolóanyag könyvtárat, stb. az online csatorna összeköttetésért) Csatlakozási lehetőségek A géppel szállított hálózati környezetek Szabványos munkabefejezők 4 lyukas lyukasztó az európai és dél-amerikai szabványoknak megfelelően 2 Opcionális füzetkészítő A szabványos munkabefejező plusz funkciója: képeket is tartalmazó oldal gerinctűzéssel) mm x 420 mm (A3), 210 mm x 350 és 210 mm x 297 mm (A4) méretű alapanyagokból 2 ) Opcionális hajtogatók méretű dokumentum szettek behelyezésére Adatbiztonság Elektromos követelmények Ügynökségi minősítések: New Energy Star, WEEE megfelelés TOTAL SATISFACTION GUARANTEE 2007 XEROX Corporation. All rights reserved. XEROX, DocuSP, FreeFlow, See the Difference Quality Makes, 4112 are trademarks of Xerox Corporation in the U.S. and/or other countries. Product appearance, build status and/or specifications, Fiery, and Command Workstation are registered and PostScript is a registered trademark of Microsoft Corporation, Sun minimal impact to the environment. 09/07.

DocuColor 242/252/260 speciális multifunkciós berendezés

DocuColor 242/252/260 speciális multifunkciós berendezés DocuColor 242/252/260 speciális multifunkciós berendezés Megfizethető árú színes nyomtató bármely felhasználói környezethez. Gyorsaság, kitűnő képminőség Nagy az igény a csúcsminőségű, mégis megfizethető

Részletesebben

bizhub PRO C754e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 60 lap/perc SZÍNES DIGITÁLIS NYOMDAIPARI BERENDEZÉS

bizhub PRO C754e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 60 lap/perc SZÍNES DIGITÁLIS NYOMDAIPARI BERENDEZÉS bizhub PRO C754e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 60 lap/perc A mai piaci igények megkövetelik a jó termékmixet, a leleményes marketinget és a versenyképes árakat. A nyomdaiparban ez a nyomtatott

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér multifunkciós rendszerek nyüzsgő irodáknak. MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitális Multifunkciós Rendszer

Nagy teljesítményű fekete-fehér multifunkciós rendszerek nyüzsgő irodáknak. MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitális Multifunkciós Rendszer Nagy teljesítményű fekete-fehér multifunkciós rendszerek nyüzsgő irodáknak MX-M503U/MX-M453U MX-M363U Digitális Multifunkciós Rendszer 50/45/36 oldal/perc fekete-fehérben Érintőképernyős LCD kijelző Sokoldalú,

Részletesebben

Xerox termékkatalógus. Költséghatékony és környezettudatos dokumentumkezelés. www.xerox.hu

Xerox termékkatalógus. Költséghatékony és környezettudatos dokumentumkezelés. www.xerox.hu 2013 Xerox termékkatalógus Költséghatékony és környezettudatos dokumentumkezelés www.xerox.hu Tartalomjegyzék Hatékony irodai megoldások a Xeroxtól Anyacégünk, a Xerox Corporation egy 22 milliárd dollár

Részletesebben

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató ColorQube 8900 A4-es formátumú színes többfunkciós nyomtató Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon Csökkentse költségeit,

Részletesebben

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Pro C901/C901S Graphic Arts Edition Új jelentést adunk a digitális nyomda fogalmának Az innováció a vérünkben van. A Ricoh digitális nyomdagépei a folyamatos kutatás és fejlesztés gazdag örökségére épülnek.

Részletesebben

TELJESÍTMÉNY, TERMELÉKENYSÉG ÉS ELEGANCIA, SZÍNES MULTIFUNKCIÓS RENDSZEREK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN MX-5000N/MX-5001N MX-4100N/MX-4101N

TELJESÍTMÉNY, TERMELÉKENYSÉG ÉS ELEGANCIA, SZÍNES MULTIFUNKCIÓS RENDSZEREK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN MX-5000N/MX-5001N MX-4100N/MX-4101N TELJESÍTMÉNY, TERMELÉKENYSÉG ÉS ELEGANCIA, SZÍNES MULTIFUNKCIÓS RENDSZEREK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN MX-5000N/MX-5001N MX-4100N/MX-4101N Digitális színes multifunkciós rendszer 50/41 LAP/ PERC FEKETE- FEHÉRBEN

Részletesebben

Xerox WorkCentre 7220/7225 Többfunkciós berendezés Feleljen meg a jelen kihívásainak, és teremtse meg a jövőbeli üzleti lehetőségek alapját.

Xerox WorkCentre 7220/7225 Többfunkciós berendezés Feleljen meg a jelen kihívásainak, és teremtse meg a jövőbeli üzleti lehetőségek alapját. WorkCentre 7220/7225 A3-as méretű színes többfunkciós berendezés Xerox WorkCentre 7220/7225 Többfunkciós berendezés Feleljen meg a jelen kihívásainak, és teremtse meg a jövőbeli üzleti lehetőségek alapját.

Részletesebben

Ésszerűsíti a munkavégzést.

Ésszerűsíti a munkavégzést. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer XEROX WorkCentre 5700 Series többfunkciós rendszer Növeli termelékenységét, csökkenti kiadásait, őrzi biztonságát.

Részletesebben

és bizhub PRESS C7000/P

és bizhub PRESS C7000/P www.konicaminolta.hu Színes digitális nyomdai berendezés bizhub PRESS C6000 bizhub PRESS C7000 bizhub PRESS C6000 és bizhub PRESS C7000/P Kivételes képalkotás gyors színes termeléshez bizhub PRESS C6000

Részletesebben

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon

Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon ColorQube 8900 A4-es formátumú színes többfunkciós nyomtató Xerox ColorQube 8900 többfunkciós nyomtató Kiváló teljesítmény munkacsoportok számára, valódi megtakarítások a színes nyomatokon Ahhoz, hogy

Részletesebben

Alakítsa át a munkavégzés módját.

Alakítsa át a munkavégzés módját. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3-as méretű színes többfunkciós berendezés Xerox WorkCentre 7800 sorozatú többfunkciós berendezés Alakítsa át a munkavégzés módját. A legintelligensebb technológiai beruházások

Részletesebben

Fekete-fehérben is briliáns de színes nyomtatási lehetôséggel még jobb.

Fekete-fehérben is briliáns de színes nyomtatási lehetôséggel még jobb. ir 3170C/Ci ir 2570C/Ci Multifunkciós nyomtatók Fekete-fehérben is briliáns de színes nyomtatási lehetôséggel még jobb. ir 2570C/Ci / ir 3170C/Ci Fekete-fehér multifunkciós készülék intelligens színhasználati

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja bizhub 652, irodai rendszerek Gyors fekete-fehér berendezés

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C220 bizhub C280 bizhub C360 bizhub C220/C280/C360 Innovatív triumvirátus bizhub C220/C280/C360, irodai rendszerek Új fekete-fehér berendezések

Részletesebben

bizhub PRESS C8000e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 4560 A4 lap óránként SZÍNES DIGITÁLIS NYOMDAIPARI BERENDEZÉS

bizhub PRESS C8000e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 4560 A4 lap óránként SZÍNES DIGITÁLIS NYOMDAIPARI BERENDEZÉS bizhub PRESS C8000e Színes SRA3+ digitális nyomdaipari berendezés 4560 A4 lap óránként A Konica Minolta digitális nyomdagépeinek zászlóshajójaként, a bizhub PRESS C8000e a nyomdakörnyezet összes lényeges

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezés bizhub C652DS bizhub C652DS Egyszerűen meggyőző bizhub C652DS, irodai rendszer Meggyőző értékek A legújabb technológiával rendelkező Konica Minolta

Részletesebben

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra.

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra. ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Színes többfunkciós rendszer Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra. Tegye színesebbé napi üzletvitelét

Részletesebben

bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu

bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652/C652DS, irodai rendszerek

Részletesebben

bizhub C452/C552/C652/C652DS

bizhub C452/C552/C652/C652DS www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652/C652DS Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652/C652DS, irodai rendszerek

Részletesebben

Kompakt imagerunner termékcsalád.

Kompakt imagerunner termékcsalád. Kompakt imagerunner termékcsalád. Kicsi és mégis rendkívül termelékeny imagerunner 1100 SOROZAT imagerunner 1730i imagerunner 2202 SOROZAT imagerunner 2500 SOROZAT imagerunner C1028i/iF you can A Canon

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek

www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek www.konicaminolta.hu Színes multifunkciós berendezések bizhub C452 bizhub C552 bizhub C652 bizhub C452/C552/C652 Egyszerűen meggyőzőek bizhub C452/C552/C652, irodai rendszerek Meggyőző értékek A legújabb

Részletesebben

Mindenki szeretne hatékony lenni /This is Why /Éppen ezért van szüksége az Ön csapatának is egy ilyen Cloud (Felhő)- kész MFP nyomtatóra.

Mindenki szeretne hatékony lenni /This is Why /Éppen ezért van szüksége az Ön csapatának is egy ilyen Cloud (Felhő)- kész MFP nyomtatóra. MX-M565N / MX-M465N / MX-M365N Digitális többfunkciós rendszer A3-AS FEKETE-FEHÉR MFP ENERGIATAKARÉKOS FUNKCIÓKKAL Mindenki szeretne hatékony lenni /This is Why /Éppen ezért van szüksége az Ön csapatának

Részletesebben

www.develop.hu ineo 654e

www.develop.hu ineo 654e www.develop.hu ineo 654e fekete-fehér 65 lap/perc Magas termelékenység egy csúcstechnológiás irodai géppel Miért éri meg befektetnie az ineo 654e-be? Mert ez a csúcstechnológiás fekete-fehér gép növeli

Részletesebben

SZERETNÉK MEGÚJULNI ÉS KITERJESZTENI ÜZLETI LEHETŐ- SÉGEIMET A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL

SZERETNÉK MEGÚJULNI ÉS KITERJESZTENI ÜZLETI LEHETŐ- SÉGEIMET A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL SZERETNÉK MEGÚJULNI ÉS KITERJESZTENI ÜZLETI LEHETŐ- SÉGEIMET A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL DIGITÁLIS NYOMTATÁS RAGYOGÓBB JÖVŐ A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL A Konica Minolta 2004-ben sikeresen belépett a digitális

Részletesebben

színes, többfunkciós nyomtató

színes, többfunkciós nyomtató Xerox WorkCentre 6655 Letter/A4-es méretű színes, többfunkciós nyomtató Xerox WorkCentre 6655 színes, többfunkciós nyomtató Végezze munkáját az Önnek megfelelő módon. A megfelelő technológia birtokában

Részletesebben

Copyright 2009 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A nem közölt jogokra az Egyesült Államok szerzői jogokra vonatkozó törvénye érvényes.

Copyright 2009 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A nem közölt jogokra az Egyesült Államok szerzői jogokra vonatkozó törvénye érvényes. Copyright 2009 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A nem közölt jogokra az Egyesült Államok szerzői jogokra vonatkozó törvénye érvényes. Ennek a kiadványnak a tartalma semmilyen formában nem reprodukálható

Részletesebben

1.0-s verzió 09/12. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés

1.0-s verzió 09/12. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés 1.0-s verzió 09/12 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2009 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A közzé nem tett jogokra az Amerikai Egyesült Államok szerzői jogi törvényei az irányadóak.

Részletesebben

Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben

Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben MP C1500SP Valódi multifunkcionalitás a színek hatékonyságával Napjaink üzleti valósága kétarcú: egyre élesebb a verseny, ugyanakkor

Részletesebben

Intelligens fekete-fehér nyomtatás - elônyben az iroda

Intelligens fekete-fehér nyomtatás - elônyben az iroda ir 2270 ir 2870 Multifunkciós nyomtató Intelligens fekete-fehér nyomtatás - elônyben az iroda Amikor egy rugalmas eszköz újfajta hatékonyságot hoz a munkacsoportba. A legújabb Canon ir multifunkciós nyomtatók.

Részletesebben