Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez"

Átírás

1 Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140

2 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon gyorsan és kedvező költségszinten. Az Aficio MP W7140 többet tud ennél! Nyomtatáskor és szkenneléskor is kiváló minőséget nyújt, és alapkiépítésben támogatja a színes szkennelést. Formaterve a helytakarékosság mellett a megbízható működést és a tartósságot is támogatja. Ezzel a géppel garantált a maximális rendelkezésre állás és a gördülékeny üzletmenet. Nagyszerű produktivitás: hét A0-ás vagy tizennégy A1-es oldal/perc (MP W7140); öt A0-ás vagy tíz A1-es oldal/perc (MP W5100). Egyedülállóan kompakt dizájn több funkció egy gépben. 600 dpi fekete-fehér nyomtatási felbontás; színes szkennelés az alapkiépítés részeként. Flexibilis munkafolyamat megoldások. Akár 30 méter hosszú dokumentumok másolása, nyomtatása és szkennelése (MP W7140). Alacsony teljes életciklusra vetített összköltség (TCO).

3 Ricoh: a széles formátumú nyomtatás úttörője Az 1980-as években a Ricoh lépett elsőként piacra normál papírral dolgozó széles formátumú digitális eszközzel. Azóta gazdag portfóliót állítottunk össze széles formátumú termékekből. Büszkén ajánljuk ügyfeleink figyelmébe folyamatos innovációs tevékenységünk legújabb gyümölcsét: az MP W5100/MP W7140 sorozatot. Frissítés és testreszabás Az MP W7140 sokoldalú és alkalmazkodik igényeihez. Kiegészítheti két 250 lapos vágott papír adagolóval, vagy két extra tekercsadagolóval, így növelve a papírkapacitást. A Ricoh beágyazott kontrollere támogatja az MP W7140 minden funkcióját. Költségkímélő alternatíva Kisebb volumenhez szeretné igénybe venni a kompakt MP W7140 sokrétű funkcionalitását? Erre az igényre kínál vonzó alternatívát az Aficio MP W5100. A rendszer öt A0-ás vagy tíz A1-es lapot nyomtat/másol/szkennel percenként. Színes szkennert és színes LCD kijelzőt is tartalmaz az alapkiépítés részeként. Költséghatékony belső kontroller. Nagy papírkapacitás nyújt. Könnyen üzemeltethető. Mi kíméljük a környezetet és Ön? Többi termékünkhöz hasonlóan az Aficio MP W5100/MP W7140 is tükrözi a Ricoh környezetvédelmi elkötelezettséget. Kis helyen elfér, ózon-, zaj- és hőkibocsátása minimális. A kompakt és csendes széles formátumú megoldás akár a tervezőirodában vagy más munkaterületen is elhelyezhető. Mi kíméljük a környezetet és Ön? Max. 30 méter hosszú.

4 Folyamatos hatékonyság Csúcstermelékenység Az új MP W7140 gyors ütemben nyomtat és másol. Hét A0-ás vagy tizennégy A1-es oldallal készül el percenként. Akár 30 méteres dokumentumokat is képes szkennelni, nyomtatni és másolni. Bemelegedési ideje kevesebb két percnél. Az első (A1-es) oldallal pedig 9 másodpercen belül elkészül. Megbízható segítőtárs A hatékony üzleti működés elsődleges feltétele a megbízható eszköz. Az MP W7140 teherbíró és tartós gép. Lenyűgöző papírkapacitásának és egyszerű hibaelhárításának köszönhetően folyamatosan nagy termelékenységet garantál. Sokoldalú papírkezelés Az MP W7140 könnyedén boldogul a 182 x 210 mm-es és 914 x mm-es papírformátumokkal. Az alapkiépítéshez tartozó két tekercsadagoló csökkenti a papírfeltöltés gyakoriságát. Még nagyobb papírkapacitásra van szüksége? Rendelje meg az opcionális kéttekercses adagolót vagy a 2 db 250 lapos papírkazettát. Négy tekercs használata esetén az MP W7140 minden szükséges papírméretet egyszerre tud tárolni. Ez pedig értékes előny: hiszen nem kell tekercset cserélni, ha a következő feladat más papírméretre készül. Egyszerű feladatkezelés Tegye hatékonyabbá a nyomtatást! Az eszköz kijelzőjén böngészhet a mappák között és ellenőrizheti a fájlok tartalmát. Az érintőpanel a felügyeleti feladatokat pl. a nyomtatási sor megváltoztatását, vagy feladatok visszatartását, törlését is támogatja A Web Image Monitorral asztali gépről is elvégezhetőek ugyanezek a műveletek. Az alkalmazás felületét az optimális használhatóságot szem előtt tartva terveztük meg. Hét A0-ás lap percenként Tizennégy A1-es lap percenként.

5 Testreszabott minőség Kiváló képminőség A Ricoh csúcstechnológiája és a 600 dpi nyomtatási felbontás gondoskodik a kifogástalan képminőségről. Az MP W7140 még a legfinomabb vonalakat is pontosan megjeleníti. Belső vezérlő A széles formátumú feladatok többsége szabványos formátumokban (pl. HP-GL, PDF vagy TIFF) készül. Ezekhez az MP W7140 belső vezérlője az ideális választás. A megfizethető árú, alapkiépítésben PostScript támogatást nyújtó egység ugyanazt a workflowt kínálja, mint a Ricoh többi megoldása. Ráadásul az eszköz mindegyik funkciójával együttműködik. Kiváló képminőség.

6 Fejlessze a széles formátumú digitális munkafolyamatot! A rajzok digitalizálása számos előnyt kínál. Megőrzi a régi dokumentumokat az utókornak. Ésszerűsíti a munkafolyamatot és felgyorsítja a munkavégzést. Az Aficio MP W7140 segít hatékonyan rögzíteni, tárolni és elosztani a dokumentumokat. Színes szkennelés az alapkiépítésben Az Aficio MP W7140 fejlett szkennerével bármilyen színes vagy fekete-fehér rajz beolvasható, korrigálható és elmenthető. A színes dokumentumok digitalizálása sem jár többletköltséggel. Az be vagy URL-címre szkennelés értékes időt takarít meg és csökkenti a hálózati forgalmat.* Így a szerkesztés is elvégezhető időveszteség nélkül. *1 GB többletmemóriát igényel (opcionális). Biztonság A digitális adatokat védeni kell az illetéktelen hozzáféréstől. Az Aficio MP W7140 megfelel a legújabb minőségi szabványoknak. Az S/MIME védi az en küldött adatokat. A gép merevlemezén tárolt információ titkosítható. A jogosulatlan használatot jelszavas hitelesítés gátolja. Az adatfelülírást végző biztonsági rendszer megakadályozza a bizalmas információk elérését vagy rekonstruálását. Felhasználói hitelesítés és jelszó Színes szkennelés és fekete-fehér nyomtatás.

7 Egyszerű megoldás komplex igényekre A Ricoh mérnökei tudják, hogy az Ön ideje is drága. Ezért igyekeznek kiiktatni a munkából a bonyodalmakat. Az új Aficio MP W7140 bebizonyítja, hogy fejlett rendszer is lehet felhasználóbarát. A gép jellemzői könnyen elérhetők: így a komplex nyomtatási feladatok elvégzése is egyszerű. Olajozott üzemeltetés Az MP W7140 üzemeltetését széles színes LCD érintőképernyő segíti. A még kényelmesebb használat érdekében a panel egyszerűsített képernyőt kínál az alapszintű parancsok elvégzéséhez. Az MP W7140 üzemeltetőinek nem kell hosszadalmas oktatáson részt venniük. A nyomtatás és a szkennelés párhuzamosan is végezhető. Az opcionális kivehető szkenner* elkülöníti egymástól a nyomtatási és szkennelési funkciót, így egyszerre többen is dolgozhatnak a géppel. *Csak az MP W7140 esetében. Folyamatos működés Soha nem volt még ennyire egyszerű a napi feladatok elvégzése! A Ricoh egyedi tekercstartóinak köszönhetően bárki gyorsan és egyszerűen kicserélheti a súlyos papírtekercseket. A tekercsadagolók kialakítása biztosítja, hogy mindig középre igazítva adagolják papírtekercseket. A papírtálcák egyedülálló rugalmassággal kezelik a papírszélességet és igazodnak a tekercs formátumhoz. 210 és 914 mm szélesség között minden tekercsméretet támogatnak. Papírelakadás esetén a kijelző utasításokkal segíti a papír eltávolítását. Az MP W7140 mindig üzemkész! Széles színes LCD érintőképernyő.

8 with respect for the environment MP W5100/MP W7140 Műszaki adatok MÁSOLÓGÉP Másolási eljárás: Elektrofotografikus nyomtatás Másolási sebesség: MP W5100: 5/10 másolat/perc (A0/A1) MP W7140: 7/14 másolat/perc (A0/A1) Felbontás: Többpéldányos másolás: Bemelegedési ideje Az első oldal elkészítésének ideje: Kicsinyítés/nagyítás: Zoom: 600 dpi Max. 99 példány (tízgombos bevitel) Kevesebb mint 120 másodperc 9 másodperc (A1-es, tekercsadagoló) 4 kicsinyítés/4 nagyítás % (0,1%-os lépésekben) Memória: Alapkiépítésben: 1 GB + 2 x 160 GB HDD Opcionálisan: 1 GB Bemeneti papírkapacitás: Alapkiépítésben: 1 lapos kéziadagoló-tálca kéttekercses adagoló Opcionálisan: kéttekercses adagoló 2 db 250 lapos papírkazetta Kimeneti papírkapacitás: Elöl: 99 ív A1-es lap (normál papír) 10 ív A1-es lap (alkalmazásspecifikus hordozó) Hátul: 10 ív A0-ás lap (normál papír) 1 ív A0-ás lap (alkalmazásspecifikus hordozó) 1 lap (fólia) Papírméret: Minimum: 210 x 210 mm Maximum: MP W5100: 914 x mm MP W7140: 914 x mm Papírsúly: g/m² Méret (szélesség x mélység x magasság): 1250 x 755 x 1200 mm Súly: Áramforrás: Energiafogyasztás: 230 kg V, 50/60 Hz Maximum 3 kw EGYÉB OPCIÓK Kéttekercses adagoló, 2 db 250 lapos papírkazetta (max. A2), Eredetitartó-tálca, Eredetitekercs-tartó, Multi-tároló, Dupla gyűjtő, Hátsó gyüjtő, Szkennertartó álvány (csak az MP W7140 esetén), 1 GB-os memóriakártya, Gigabit Ethernet, Vezeték nélküli LAN IEEE b, Böngészőegység, VM kártya, HDD titkosító egység, Adatfelülírást végző biztonsági egység (Data Overwrite Security Unit) Ha a modellek, opcionális kiegészítőik és szoftvereik elérhetősége felől kíván érdeklődni, kérjük, forduljon a Ricoh helyi viszonteladóihoz! Printed with Ecolith Ink A környezet megóvása érdekében Ecolith festékkel nyomtatva Belső NYOMTATÓ, W7140 (opció) Vezérlő típusa: Belső Nyomtatási sebesség: MP W5100: 5/10 nyomat/perc (A0/A1) MP W7140: 7/14 nyomat/perc (A0/A1) Nyomtató felbontása: Maximum: 600 dpi Nyomatméret: Minimum: 210 x 257 mm Maximum: MP W5100: 914 x mm MP W7140: 914 x mm Hálózati protokollok: TCP/IP (IPv4, IPv6), IPX/SPX, AppleTalk Támogatott fájlformátumok: HPGL, HPGL2 (HPRTL), TIFF (CALS), Adobe Támogatott környezetek: Csatolók: PostScript 3, RPCS Windows 95/98/Me/2000/XP/Server 2003/Vista Macintosh 8.6 vagy újabb (OS X Classic) Macintosh v10.1 vagy újabb (natív mód) Alapkiépítésben: Ethernet 10 base-t/100 base-tx, USB 2.0 Opcionálisan: vezeték nélküli LAN (IEEE b) 1000 base-t Gigabit Ethernet SZKENNER, W7140 (opció) Beolvasási sebesség: Felbontás: 42,5-340 mm/másodperc 600 dpi (TWAIN: dpi) Eredeti mérete: Maximum: 914 x mm (MP W7140) Kimeneti formátumok: A csomagban szállított meghajtóprogram: be szkennelés: PDF/TIFF Network TWAIN SMTP, TCP/IP Kijelölhető címek száma: Feladatonként maximum 100 Tárolt címek száma: Max. 150 Címtár: Mappába szkennelés: PDF-be szkennelés: RICOH HUNGARY KFT H-1138 Budapest, Váci út 140 Telefon: (+36-1) Telefax: (+36-1) LDAP-on keresztül, vagy helyben a merevlemez-meghajtón SMB, FTP vagy NCP protokollon keresztül Az alapkiépítés részeként ISO9001: 2000 tanúsítás ISO14001 tanúsítás A szövegben szereplő márka- és/vagy terméknevek a megfelelő jogtulajdonosok védjegyei. A termék külső megjelenése és műszaki adatai külön értesítés nélkül megváltozhatnak. A termék színe a valóságban eltérhet a brosúrában ábrázolt színtől. Copyright 2008 Ricoh Europe PLC. Minden jog fenntartva. Sem jelen brosúra, sem annak tartalma és/vagy szedésterve nem módosítható és/vagy adaptálható, másolható és/vagy illeszthető be más anyagba akár részben, akár egészben a Ricoh Europe PLC. RHU - B1108N

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon

Részletesebben

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Ütőképes irodai eszköz Az üzleti versenyben való helytálláshoz, a sokféle feladat kezeléséhez megfelelő rugalmasságra van szükség. Olyan eszközre, amely a napi

Részletesebben

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Minden igényt kielégítő, testre szabható megoldás Szeretné csökkenteni normál dokumentumkezelési feladatai költségeit és ezzel párhuzamosan

Részletesebben

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Gazdaságos fekete-fehér és hatékony színes dokumentumok Napjainkban az üzlet világa egyre keményebb, és a résztvevőkre egyre nagyobb

Részletesebben

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva Develop ineo 501 Mérvadó különbségek Az ineo 501 multifunkcionális fekete/fehér másoló rendszer ideális központi egységként szolgálhatja az Ön csoportos igényeit. Sebessége 50 lap/perc A/4 és 27 lap/perc

Részletesebben

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Multifunkciós fekete-fehér eszköz (nyomtat, másol, szkennel, faxol) 25 lap/perc sebességgel. Hálózati funkcionalitás. GDI és PCL. Fordított

Részletesebben

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 ir 6570 A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 / ir 6570 Intelligens és nagysebességû fekete-fehér hálózati multifunkciós készülék Most a hálózat által nyújtott

Részletesebben

Xerox 4110. Áttekintés. Új csúcsok meghódítása. Kimagasló teljesítmény. szállítása

Xerox 4110. Áttekintés. Új csúcsok meghódítása. Kimagasló teljesítmény. szállítása Xerox 4110 Áttekintés Új csúcsok meghódítása Kimagasló teljesítmény szállítása Új perspektívák - nap, mint nap Egy megoldás; számtalan elôny A másolóra való várakozás helyett töltsön több idôt a hasznos

Részletesebben

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW Színes multifunkciós lézernyomtató Minden vállalatnak Valódi színek fénysebességgel Gyors és gazdaságos színes nyomtatás A mai vállalkozásoknak tudniuk kell, hogy minőségi

Részletesebben

www.develop.hu ineo 454e

www.develop.hu ineo 454e www.develop.hu ineo 454e fekete-fehér 45 oldal/perc Könnyű használat irodai hatékonyság Ezek a fekete-fehér multifunkciós készülékek nemcsak, hogy minden olyan funkcióval rendelkeznek, melyre egy modern

Részletesebben

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw. M476 sorozat. Adatlap. Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw. M476 sorozat. Adatlap. Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában Adatlap HP Color LaserJet Pro MFP M476 sorozat Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában A HP Color LaserJet Pro többfunkciós készülék segítségével minden munkatárs kiváló minőségű színes anyagokat

Részletesebben

A megfizethető fekete-fehér multifunkciós készülék amely színes, ha arra van szükség

A megfizethető fekete-fehér multifunkciós készülék amely színes, ha arra van szükség ir3180c ir3180ci Multifunkciós nyomtatók A megfizethető fekete-fehér multifunkciós készülék amely színes, ha arra van szükség ir3180c / ir3180ci FOGJA MUNKÁRA AZ INTELLIGENS SZÍNES KÉSZÜLÉKET. Új koncepció

Részletesebben

Produktív széles formátumú multifunkciós megoldás

Produktív széles formátumú multifunkciós megoldás Produktív széles formátumú multifunkciós megoldás Minden lehetséges széles formátumú igényt kielégít A minimális erőfeszítéssel maximális hatékonyságot nyújtó Aficio MP W2400/MP W3600 rendszerek a Ricoh

Részletesebben

Samsung multifunkciós nyomtató M4030ND. Gyorsítsa a munkafolyamatokat nagy sebességű, megbízható nyomtatással

Samsung multifunkciós nyomtató M4030ND. Gyorsítsa a munkafolyamatokat nagy sebességű, megbízható nyomtatással Samsung multifunkciós nyomtató M4030ND Gyorsítsa a munkafolyamatokat nagy sebességű, megbízható nyomtatással Ultra-hatékony nyomtatók a maximális üzleti teljesítményért Manapság a kis- és középvállalkozások

Részletesebben

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Rugalmas multifunkciós eszközök MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Megoldás minden dokumentumkezelési igényre Nagy sebességű fekete-fehér nyomtatás A nagy teljesítményű Aficio MP 2550/MP 2550B és Aficio

Részletesebben

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Rugalmas multifunkciós eszközök MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Minden irodai igényt kielégítő teljesítmény Hogyan lehet a költségek csökkentésével párhuzamosan javítani a dokumentumkezelést? Az üzleti

Részletesebben

Kiváló fekete-fehér irodai produktivitás

Kiváló fekete-fehér irodai produktivitás Kiváló fekete-fehér irodai produktivitás Bemenet, átmenet, kimenet Irodája nap mint nap komoly dokumentumforgalmat generál, így ön tisztában van egy megbízható, flexibilis partner értékével. A Ricoh MP

Részletesebben

Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten

Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten Sokoldalú irodai eszköz produktivitás kedvező költségszinten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Testre szabott irodai támogatás A jelenlegi és jövőbeni igények széleskörű lefedése Optimalizálja munkafolyamatait,

Részletesebben

HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat

HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat Adatlap HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat Nagy példányszámban, professzionális minőségű színes dokumentumokat nyomtathat számos különböző papírméretre. Az intuitív, könnyen használható

Részletesebben

Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket

Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket Phaser 8860/8860MFP A4-es méret Színes nyomtató/többfunkciós nyomtató Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket Phaser 8860/8860MFP nyomtató/többfunkciós

Részletesebben

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Könnyen kezelhető megoldás minden irodába A színvonalas, gördülékeny kommunikáció az üzleti siker titka. Technológiai innovációira és piacvezetőként szerzett sokéves

Részletesebben

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló Sharp MX-M363N Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Archiválás Oldal/perc: 36 (fekete-fehér) Papírkapacitás: alapkiépítésben 1100 lap, maximum 5600 lap Csúcsminıségő 1200 x 1200 dpi nyomtatás & színes

Részletesebben

Ricoh Latex Pro L4100 sorozat

Ricoh Latex Pro L4100 sorozat Ricoh Latex Pro L4100 sorozat Az új Ricoh Pro L4100 sorozat az új AR Ricoh tartós Latex festékekkel. TM Pro TM L4130 Pro TM L4160 Pro L4130 Pro L4160 29.5 Színes 33.1 Színes 2 2 m /h m /h A széles színes

Részletesebben

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Testreszabható, többfunkciós kommunikációs központ MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Nagy teljesítményű fekete-fehér dokumentumkezelés Soha nem látott irodai produktivitás A nagy teljesítményű, fekete-fehér

Részletesebben

Hálózati útmutató. A biztonságos és megfelelõ kezelés érdekében használat elõtt olvassa el az Általános Beállítási Útmutató biztonsági információit.

Hálózati útmutató. A biztonságos és megfelelõ kezelés érdekében használat elõtt olvassa el az Általános Beállítási Útmutató biztonsági információit. Hálózati útmutató 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Bevezetés A hálózati kábel csatlakoztatása a hálózathoz A készülék beállítása a hálózaton A Windows konfigurálása A nyomtató funkció használata A SmartNetMonitor for

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Kezdeti lépések Nyomtatás Hibaelhárítás Fogyóeszközök pótlása és cseréje A kézikönyvből hiányzó információkat a mellékelt CD-ROM HTML/PDF formátumú fájljaiban találhatja meg. A készülék

Részletesebben

Adatlap HP Officejet Enterprise Color X585 többfunkciósnyomtató-sorozat

Adatlap HP Officejet Enterprise Color X585 többfunkciósnyomtató-sorozat Adatlap Color X585 többfunkciós-sorozat Vállalati használatra a lézerknál akár kétszer gyorsabb nyomtatás, fele akkora oldalankénti költség mellett 1,2. Forradalmi nyomtatási technológia vállalata számára.

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek MP C2800/MP C3300 Lenyűgöző minőség színesben Az összes irodai kommunikációs igény teljesítésére Napjaink mozgalmas irodai környezetében

Részletesebben

Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás

Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás Létrehozás, megosztás, kommunikáció mi lehet ennél egyszerűbb? Napjaink hálózatba kapcsolt irodáinak kifinomult eszközökre van szüksége, melyekkel hatékonyan

Részletesebben

WorkCentre 5665/5675/5687 A3. többfunkciós rendszer. 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer

WorkCentre 5665/5675/5687 A3. többfunkciós rendszer. 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer WorkCentre 5665/5675/5687 A3 többfunkciós rendszer 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer 5665/5675/5687 multifunkciós képességek. segítségével komplett megoldáshoz jut, amely egyedi feladatainak Abszolút

Részletesebben

A R Z O N I ro d a te c h n ik a i

A R Z O N I ro d a te c h n ik a i A R Z O N I ro d a te c h n ik a i S z o l g á lta tó é s K e r e s k e d e lm i K ft. 1221 Budapest, Ady E. út 125. Tel: 06-20-4700188, Tel: 3623724, Fax: 3626054 w w w.a rz o n.h u a rz o n @ a rz o

Részletesebben

SP C830DN SP C831DN. A3-s színes lézernyomtató. Nyomtató. 55 Fekete-fehér. 45 Fekete-fehér SP C830DN SP C831DN. Színes oldal/ Színes oldal/

SP C830DN SP C831DN. A3-s színes lézernyomtató. Nyomtató. 55 Fekete-fehér. 45 Fekete-fehér SP C830DN SP C831DN. Színes oldal/ Színes oldal/ SP C830DN SP C831DN A3-s színes lézernyomtató Nyomtató SP C830DN SP C831DN 45 Fekete-fehér Színes oldal/ 55 Fekete-fehér Színes oldal/ Gyors és hatékony színes lézernyomtatók Az SP C830DN/SP C831DN eszközök

Részletesebben

Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben

Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben Áttörő funkcionalitás kis munkacsoportoknak fekete-fehérben és színesben MP C1500SP Valódi multifunkcionalitás a színek hatékonyságával Napjaink üzleti valósága kétarcú: egyre élesebb a verseny, ugyanakkor

Részletesebben

Hibaelhárítás a Másolás/Dokumentumszerver funkció használata esetén

Hibaelhárítás a Másolás/Dokumentumszerver funkció használata esetén Felhasználói kézikönyv Hibaelhárítás 1 2 3 4 5 6 7 8 Ha a készülék nem a kívánt módon mûködik Hibaelhárítás a Másolás/Dokumentumszerver funkció használata esetén Hibaelhárítás a fax funkció használatánál

Részletesebben

Sharp MX-M850. Általános. Másoló

Sharp MX-M850. Általános. Másoló Sharp MX-M850 Nagy termelékenység Oldal/perc: 85 fekete-fehér Papír kapacitás: Std 3000 Max 8050 Kimagasló nyomdai eszköz elsıosztályú megbízhatóság és teljesítmény biztosítására tervezve Széleskörő finisher

Részletesebben

Online Használati Útmutató

Online Használati Útmutató Online Használati Útmutató HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN HL-L6300DW HL-L6300DWT HL-L6400DW HL-L6400DWT 2015 Brother Industries, Ltd. Minden jog fenntartva. Kezdőlap

Részletesebben

Ricoh MP W6700SP. A kompakt széles formátumú fekete-fehér multifunkciós rendszer. Másoló Nyomtató Szkenner. 6,7 lap/perc.

Ricoh MP W6700SP. A kompakt széles formátumú fekete-fehér multifunkciós rendszer. Másoló Nyomtató Szkenner. 6,7 lap/perc. A kompakt széles formátumú fekete-fehér multifunkciós rendszer Ricoh MP W6700SP Másoló Nyomtató Szkenner Ricoh MP W6700SP 6,7 lap/perc Fekete/fehér Egyedülálló fekete-fehér nyomtató kis- és közepes igénybevételre.

Részletesebben

Dell Latitude E6400 Üzembe helyezés és információk a funkciókról

Dell Latitude E6400 Üzembe helyezés és információk a funkciókról A vigyázat jelzésről FIGYELEM: A VIGYÁZAT jelzések esetleges tárgyi és személyi sérülésekre, illetve életveszélyre hívják fel a figyelmet. Dell Latitude E6400 Üzembe helyezés és információk a funkciókról

Részletesebben

HP Officejet Enterprise Color X555 nyomtatósorozat

HP Officejet Enterprise Color X555 nyomtatósorozat Adatlap HP Officejet Enterprise Color X555 nyomtatósorozat A lézernyomtatók megbízhatósága a tintasugaras nyomtatók sebessége és ára mellett Forradalmi nyomtatási technológia vállalata számára. A színes

Részletesebben

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Ütőképes irodai eszköz Az üzleti versenyben való helytálláshoz, a sokféle feladat kezeléséhez megfelelő rugalmasságra van szükség. Olyan eszközre, amely a napi

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Biztonsági útmutató adminisztrátorok számára

Felhasználói kézikönyv Biztonsági útmutató adminisztrátorok számára Felhasználói kézikönyv Biztonsági útmutató adminisztrátorok számára A biztonságos és helyes használat érdekében a készülék használata előtt mindenképpen olvassa el a Biztonsági tudnivalókat az "Olvassa

Részletesebben

Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék

Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék Konica Minolta bizhub C754e színes A3 készülék Fekete-fehér multifunkciós berendezés 75 lap/perc sebességgel. EMPERON TM nyomtatásvezérl? PCL 5, PostScript 3, PDF 1.7 XPS és OOXML támogatással. Standard

Részletesebben

Hibaelhárítás. Felhasználói kézikönyv

Hibaelhárítás. Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Hibaelhárítás 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ha a készülék nem a kívánt módon mûködik Hibaelhárítás a másoló funkció használatánál Hibaelhárítás a fax funkció használatánál Hibaelhárítás a nyomtató

Részletesebben

Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek. estefold 4210 4211. Berlin

Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek. estefold 4210 4211. Berlin Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek estefold 4210 4211 Berlin Menü-vezérelt: 8 Hajtogatási Stílus Megbízható működés A hajtogatási formátumok választása tiszta és egyszerű. A Programok

Részletesebben

Pontosan az Ön igényeire szabott dokumentumkezelő rendszerek. sorozat

Pontosan az Ön igényeire szabott dokumentumkezelő rendszerek. sorozat Pontosan az Ön igényeire szabott dokumentumkezelő rendszerek sorozat Másol, nyomtat, szkennel és/vagy faxol? A döntés az Öné. Akár alapszintű másológépről, akár többfunkciós rendszerről van szó, az irodagépnek

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető VM26 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Irodai VitaminGombóc. Új, professzionális borítékolási megoldás a közepes mennyiségű kimenő postázásban YOUR MAIL IS OUR BUSINESS

Irodai VitaminGombóc. Új, professzionális borítékolási megoldás a közepes mennyiségű kimenő postázásban YOUR MAIL IS OUR BUSINESS Irodai VitaminGombóc Új, professzionális borítékolási megoldás a közepes mennyiségű kimenő postázásban YOUR MAIL IS OUR BUSINESS Az intelligens megoldásoknak egyszerűnek kell lenniük AZ FPI BORÍTÉKOLÓGÉPEK

Részletesebben

bizhub 454e Fekete-fehér multifunkciós berendezések : bizhub 454e

bizhub 454e Fekete-fehér multifunkciós berendezések : bizhub 454e bizhub 454e A Konica Minolta többfunkciós berendezési, a bizhub 454e a modern irodák dokumentumkezelési igényeit teljes mértékben kielégítik. Egyszerre kínálják a kíváló min?ség? másolást, a gazdaságos

Részletesebben

Nyomtató/Szkenner modul, 1232-es típus

Nyomtató/Szkenner modul, 1232-es típus Nyomtató/Szkenner modul, 1232-es típus Felhasználói kézikönyv Nyomtató kézikönyv 2 1 2 3 4 5 6 A Nyomtatótulajdonságok beállítása és a nyomtatási feladatok visszavonása A nyomtatómeghajtó eltávolítása

Részletesebben

DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER

DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER TÍPUS: MX-M363U MX-M453U MX-M503U DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER Biztonsági útmutató A termék telepítése előtt olvassa el a "FIGYELMEZTETÉSEK" és a "TELEPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK" részeket. FIGYELMEZTETÉSEK TELEPÍTÉSI

Részletesebben

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak. Az

Részletesebben

Hordozható EKG a vizit során történő használatra

Hordozható EKG a vizit során történő használatra Hordozható EKG a vizit során történő használatra A Ön jobbkeze a vizit során Ön még mindig egy nehéz EKG-t cipel körbe a kórházban? Türelmetlen, ha hosszú időbe telik egy-egy páciens vizsgálata? Mostantól

Részletesebben

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft.

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft. KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK 215 Alba-IdeaKft. www.albaidea.hu www.konicaminolta.hu Fekete-fehér irodai rendszer bizhub 215 bizhub 215 Minden, amire egy irodában szükség van bizhub 215, fekete-fehér

Részletesebben

4. Tétel. Nyomtatók. Samsung CLP 770ND:

4. Tétel. Nyomtatók. Samsung CLP 770ND: 4. Tétel Vállalatához több egyforma hardverkiépítésű számítógép érkezett. Feladata az, hogy ajánljon a gépekhez perifériákat és háttértárakat. Ajánlatát indokolja, ismertesse az eszközök jellemzőt! Mutassa

Részletesebben

HIBAMENTES MUNKAVÉGZÉS - FÁRADSÁG NÉLKÜL

HIBAMENTES MUNKAVÉGZÉS - FÁRADSÁG NÉLKÜL HIBAMENTES MUNKAVÉGZÉS - FÁRADSÁG NÉLKÜL Elengedhetetlen hogy ne fáradjon el az dolgozó a precíziós nyomatékszerelés során. Ezen szereléseket támogatja a csavarozási pont helyzetét felismerő és vezérlő

Részletesebben

Használati útmutató DS-620

Használati útmutató DS-620 Használati útmutató DS-620 / DS-720D DS-620 DS-720D C verzió HUN A dokumentáció használata Köszönjük, hogy a Brother készüléket választotta! A dokumentáció elolvasása segíthet abban, hogy a legjobbat hozza

Részletesebben

MP C4503(A) SP MP C5503(A) SP MP C6003SP

MP C4503(A) SP MP C5503(A) SP MP C6003SP SRA3 színes MFP MP C4503(A) SP MP C5503(A) SP MP C6003SP Másoló Nyomtató Fax Szkenner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Fekete-fehér Színes oldal/ 55 Fekete-fehér Színes oldal/ MP C6003SP 60 Fekete-fehér

Részletesebben

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP SRA3 színes MFP MP C3003SP MP C3503SP Másoló Nyomtató Fax Szkenner MP C3003SP MP C3503SP 30 Fekete-fehér Színes oldal/ 35 Fekete-fehér Színes oldal/ Hozzon létre egy hiper-hatékony munkahelyet Alakítsa

Részletesebben

Korszerű, termelékeny dokumentumkezelő rendszerek

Korszerű, termelékeny dokumentumkezelő rendszerek Korszerű, termelékeny dokumentumkezelő rendszerek Produktivitás, biztonság és hatékonyság minden irodai környezetben Vajon mennyivel lenne hatékonyabb az irodai munka, ha valamennyi dokumentumkészítési

Részletesebben

Rövid használati útmutató

Rövid használati útmutató ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Rövid használati útmutató Ismerkedés a nyomtatóval A nyomtató kezelőpaneljének használata 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 4 5 6 3 Elem Funkció Kijelző A nyomtatási, e-mail, másolási

Részletesebben

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás www.primeralabel.eu Digitális címke nyomtatás Használja a megbízható és költséghatékony Primera CX1200e-s színes címke nyomtatót lehetőségeinek, bevételeinek

Részletesebben

Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect.

Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect. Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect. Ipari jelöléstechnika rendszerek Rendszerezett jelölések az optimalizált

Részletesebben

Szoftver használati útmutató

Szoftver használati útmutató Szoftver használati útmutató 0 verzió HUN Vonatkozó modell Ez a használati útmutató a DCP-J140W modellre vonatkozik. Figyelmeztetések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikonokat

Részletesebben

SP 8300DN. A3 fekete-fehér lézernyomtató. Nyomtató. 50 Fekete-fehér oldal/ SP 8300DN

SP 8300DN. A3 fekete-fehér lézernyomtató. Nyomtató. 50 Fekete-fehér oldal/ SP 8300DN SP 8300DN A3 fekete-fehér lézernyomtató Nyomtató SP 8300DN 50 Fekete-fehér oldal/ Nagy teljesítményű és megbízható fekete-fehér lézernyomtató Az SP 8300DN lézernyomtató a gyorsaság, a sokoldalúság és a

Részletesebben

Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek

Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek Kiváló képminőség, könnyű használhatóság és megbízhatóság - egy berendezésben Az irodában napi rutinfeladatnak számít a nyomtatás, a másolás

Részletesebben

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Minden igényt kielégítő, testre szabható megoldás Szeretné csökkenteni a dokumentumkezelési feladatok költségeit és ezzel párhuzamosan

Részletesebben

PRINTER Controller Type 1013

PRINTER Controller Type 1013 PRINTER Controller Type 1013 Felhasználói kézikönyv 1. Nyomtató kézikönyv (opció) A termék használata elõtt olvassuk el gondosan ezt a kézikönyvet és tartsuk kéznél, hogy szükség esetén tanulmányozhassuk.

Részletesebben

Button Manager V2 Használati útmutató

Button Manager V2 Használati útmutató Button Manager V2 Használati útmutató Verzió D HUN Copyright Copyright 2015 Brother Industries, Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentumban található információk értesítés nélkül változhatnak. A dokumentumban

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek

Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek Nagy teljesítményű fekete-fehér és színes dokumentumfeldolgozó rendszerek MP C2500/MP C3000 Lenyűgöző kivitelű nyomatok Napjaink hektikus irodai környezetében nem magától értetődő a versenyelőny. Mivel

Részletesebben

400-as sorozatú videorögzítő

400-as sorozatú videorögzítő Video 400-as sorozatú videorögzítő 400-as sorozatú videorögzítő www.boschsecrity.h 4 csatornás, valós idejű H.264 felvétel Készítsen és nézzen videofelvételt, 2 vagy 4 felbontásban Beépített webes elérési

Részletesebben

Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek

Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek Páratlan nyomatminőséget nyújtó dokumentumkezelő rendszerek Kiváló képminőség, könnyű használhatóság és megbízhatóság - egy berendezésben Az irodában napi rutinfeladatnak számít a nyomtatás, a másolás

Részletesebben

DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER

DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER TÍPUS: MX-2600N MX-3100N DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER Gyors áttekintés A gép használata előtt A gép funkciói és az eredeti dokumentum behelyezésének, illetve a papír betöltésének műveletsorai.

Részletesebben

WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer. Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás

WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer. Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás WorkCentre 5665/5675/5687 Kiemelkedő teljesítmény, fokozott

Részletesebben

HP 9250C Digital Sender

HP 9250C Digital Sender HP 9250C Digital Sender Felhasználói kézikönyv Szerzői jogi információk 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásbeli engedély nélküli reprodukálása, adaptálása vagy fordítása

Részletesebben

Igazi multifunkcionalitás: ahol a színek is elérhetők

Igazi multifunkcionalitás: ahol a színek is elérhetők Igazi multifunkcionalitás: ahol a színek is elérhetők A dokumentumkezelési legújabb lehetőségei - színesben is Gondoljon csak irodai dokumentumaira. Bizonyára ugyanazt az eszközt használja minden fekete-fehér

Részletesebben

Szoftver használati útmutató

Szoftver használati útmutató Szoftver használati útmutató Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik. DCP-1510(E)/1511/1512(E) MFC-1810(E)/1811/1815

Részletesebben

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Az egyedülálló Epson UltraChrome K3 festéktechnológia felülmúlhatatlan minőségű fekete-fehér és színes nyomtatást tesz

Részletesebben

Használati útmutató NPD4430-00 HU

Használati útmutató NPD4430-00 HU NPD4430-00 HU Tartalomjegyzék Bevezetés Szerzői jogok és védjegyek... 11 Az útmutató használata... 12 Egyezmény... 12 Illegális másolatok és nyomtatványok... 13 Termékjellemzők... 13 Információk az Epson

Részletesebben

FLEXIDOME IP micro 5000

FLEXIDOME IP micro 5000 Video FLEXIDOME IP micro 5000 FLEXIDOME IP micro 5000 www.boschsecrity.h Kompakt és stílsos kültéri mikrodóm 1080p és 5MP felbontás Szelektív érzékelési területek és E-PTZ Mozgás- és szabotázsérzékelés

Részletesebben

CLC 1130 CLC 1150 SZÍNES MEGOLDÁS TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN SZÍNEK A CANON-TÓL, AZ ELKÉPZELÉS ÖNTŐ L, A TÖKÉLETES EREDMÉNYEK AZONNAL KÉSZEN ÁLLNAK

CLC 1130 CLC 1150 SZÍNES MEGOLDÁS TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN SZÍNEK A CANON-TÓL, AZ ELKÉPZELÉS ÖNTŐ L, A TÖKÉLETES EREDMÉNYEK AZONNAL KÉSZEN ÁLLNAK CLC 1130 CLC 1150 SZÍNES MEGOLDÁS TÖKÉLETES MINŐSÉGBEN SZÍNEK A CANON-TÓL, AZ ELKÉPZELÉS ÖNTŐ L, A TÖKÉLETES EREDMÉNYEK AZONNAL KÉSZEN ÁLLNAK CLC 1130/1150 Hagyományos színes lézertechnológia Yellow Red

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SHARP AR-NB2/N http://hu.yourpdfguides.com/dref/1289439

Az Ön kézikönyve SHARP AR-NB2/N http://hu.yourpdfguides.com/dref/1289439 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Kiváló multifunkciós erőgépek fekete-fehér és színes feladatokhoz

Kiváló multifunkciós erőgépek fekete-fehér és színes feladatokhoz Kiváló multifunkciós erőgépek fekete-fehér és színes feladatokhoz Tűnjön ki dokumentumaival a piaci tömegből! A határidők közeledtével mindig erősödik a nyomás. Nőnek az elvárások, gyorsabban és költségtakarékosabban

Részletesebben

MERT EZ NEM CSAK EGY ÚJABB MONO LÉZER NYOMTATÓ

MERT EZ NEM CSAK EGY ÚJABB MONO LÉZER NYOMTATÓ MERT EZ NEM CSAK EGY ÚJABB MONO LÉZER NYOMTATÓ EZ ITT A NÖVEKVŐ NYERESÉG KAPUJA Lehetőségek, amelyekkel eddig nem számoltál Brother Bemutatkozás 2 Bemutatjuk a Brother professzionális, csoportos munkára

Részletesebben

emachines D720/D520 sorozat Rövid útmutató

emachines D720/D520 sorozat Rövid útmutató emachines D720/D520 sorozat Rövid útmutató Copyright 2008. Acer Incorporated. Minden jog fenntartva. emachines D720/D520 sorozat Rövid útmutató Eredeti kiadás 08/2008 A vállalat sem nyíltan, sem burkoltan

Részletesebben

HP LaserJet M9059 MFP. Felhasználói kézikönyv

HP LaserJet M9059 MFP. Felhasználói kézikönyv HP LaserJet M9059 MFP Felhasználói kézikönyv HP LaserJet M9059 MFP Felhasználói kézikönyv Szerzői jogi tudnivalók 2009 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásos engedély nélkül

Részletesebben

MP C3002/MP C B/W. Színes digitális multifunkciós nyomtató. Másoló Nyomtató Fax Szkenner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 B/W. Color.

MP C3002/MP C B/W. Színes digitális multifunkciós nyomtató. Másoló Nyomtató Fax Szkenner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 B/W. Color. MP C3002/MP C3502 Színes digitális multifunkciós nyomtató Másoló Nyomtató Fax Szkenner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 B/W 30 35 B/W Color ppm ppm Color Tökéletes partner keményen dolgozó irodáknak Az

Részletesebben

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono széles formátumú multifunkciós nyomtató. 10 ppm. 14 ppm. Fénymásoló Nyomtató Szkenner. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono széles formátumú multifunkciós nyomtató. 10 ppm. 14 ppm. Fénymásoló Nyomtató Szkenner. Ricoh MP W7100SP. Mono széles formátumú multifunkciós nyomtató Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Fénymásoló Nyomtató Szkenner Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm B/W 14 ppm B/W Kiemelkedő sebességet és magas termelékenységet

Részletesebben

HP LaserJet M1319 MFP sorozat Felhasználói kézikönyv

HP LaserJet M1319 MFP sorozat Felhasználói kézikönyv HP LaserJet M1319 MFP sorozat Felhasználói kézikönyv Copyright és licenc 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásbeli engedély nélküli reprodukálása, adaptálása vagy fordítása

Részletesebben

Korszerű, termelékeny dokumentumkezelő rendszerek

Korszerű, termelékeny dokumentumkezelő rendszerek Korszerű, termelékeny dokumentumkezelő rendszerek Produktivitás, biztonság és hatékonyság minden irodai környezetben Vajon mennyivel lenne hatékonyab az irodai munka, ha valamennyi dokumentumkészítési

Részletesebben

Screen-testline 7000 (STL 7000) A vizsgasor új lehetőség a járműfelvételben és diagnosztikában.

Screen-testline 7000 (STL 7000) A vizsgasor új lehetőség a járműfelvételben és diagnosztikában. Screen-testline 7000 (STL 7000) A vizsgasor új lehetőség a járműfelvételben és diagnosztikában. A Screen-TestLine 7000 szgk vizsgasor A legmodernebb járművizsgáló PC alapú gép, 20"-os színes képernyővel,

Részletesebben

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 markator BEVEZETŐ Szakértői vagyunk az ipari alkatrészek hamisíthatatlan, tartós és gazdaságos jelölésének. A MARKATOR több mint 25 éve fejleszt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS TERVEZET. Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága 2010. november 3-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS TERVEZET. Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága 2010. november 3-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága elnöke 776-29 /2010 ELŐTERJESZTÉS TERVEZET Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága

Részletesebben

TINYON IP 2000 WI. Video TINYON IP 2000 WI. www.boschsecurity.hu. Kompakt és stílusos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera

TINYON IP 2000 WI. Video TINYON IP 2000 WI. www.boschsecurity.hu. Kompakt és stílusos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera Video www.boschsecrity.h Kompakt és stílsos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera IEEE 802.11b/g/n vezeték nélküli kapcsolat WPS az egyszerű vezeték nélküli beállításhoz Beépített PIR mozgásérzékelő

Részletesebben

Árajánlat. Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA. Számítógép 2: 157.

Árajánlat. Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA. Számítógép 2: 157. Árajánlat Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: INFORMATIKAI ESZKÖZÖK METAL Home Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA Intel Pentium Dual Core 2.6, 2x1024/800 DDR2, 320GB

Részletesebben

emachines E620 sorozat Rövid útmutató

emachines E620 sorozat Rövid útmutató emachines E620 sorozat Rövid útmutató Copyright 2008. Acer Incorporated. Minden jog fenntartva. emachines E620 sorozat Rövid útmutató Eredeti kiadás 08/2008 A vállalat sem nyíltan, sem burkoltan nem nyilatkozik

Részletesebben

Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny 2005/2006 SZÁMÍTÁSTECHNIKA

Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny 2005/2006 SZÁMÍTÁSTECHNIKA Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny 2005/2006 SZÁMÍTÁSTECHNIKA I. (iskolai) forduló 2005. december 15... Iskola fejbélyegzője Versenyző Pontszám Neve Osztálya Elérhető Elért Százalék. 120..

Részletesebben

Philips Pronto. programozható távvezérlõk

Philips Pronto. programozható távvezérlõk Philips Pronto programozható távvezérlõk 2007 2008 A házimozitól......az automatizált otthonig Napjainkban a házon belüli szórakoztató egységek megléte átlagosnak tekinthetõ a háztartásokban. Egyre nõ

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

emachines D620 sorozat Rövid útmutató

emachines D620 sorozat Rövid útmutató emachines D620 sorozat Rövid útmutató Copyright 2008. Acer Incorporated. Minden jog fenntartva. emachines D620 sorozat Rövid útmutató Eredeti kiadás 09/2008 A vállalat sem nyíltan, sem burkoltan nem nyilatkozik

Részletesebben

DELL Latitude 3550 - CA009L3550EMEA_WIN-11 (CA009L3550EMEA_WIN-11)

DELL Latitude 3550 - CA009L3550EMEA_WIN-11 (CA009L3550EMEA_WIN-11) DELL Latitude 3550 - CA009L3550EMEA_WIN-11 (CA009L3550EMEA_WIN-11) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség:

Részletesebben