Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással"

Átírás

1 RICOH FW770/780 Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

2 Előrelépés a nagyformátumú másolásban A műszaki területen a határidők rendkívül szorosak, a minőségi követelmények pedig egyre magasabbak. Az Ön vállalkozása a dokumentumkezelés élvonalában maradhat a Ricoh újonnan bevezetett FW770 és FW780 modelljeivel. Ezek az analóg A0 méretű fénymásolók nagy sebességet, professzionális minőséget, takarékos helykihasználást és könnyű használatot ötvöznek egyetlen berendezésbe. Az ön munkacsoportjának, tervezőirodájának vagy bérmásoló üzletének konkrét másolási igényeire kialakított FW770/780 berendezések magas minőségű, mégis gazdaságos A0 méretű másolást tesznek lehetővé magas fokú hatékonyság mellett. A mindenki számára könnyű üzemeltetés, a helytakarékos kialakítás, valamint számos hatékonyságot növelő funkció - mint pl. a szinkronizált vágás és többpéldányos másolás - révén a FW770/780 berendezések az ideális nagyformátumú fénymásolók az Ön irodája részére. És természetesen, amint az a Ricoh rendszereitől elvárható, a FW770/780 berendezések tükrözik vállalatunk környezetvédelmi elkötelezettségét kialakításukban, használatukban valamint karbantartásuk terén.

3 A minden igényt kielégítő A0 méretű másoló Az Ön vállalkozásának növekvő nagyformátumú másolási igényeihez kínálja a Ricoh az új FW780 modelljét. Az FW780 nem csak időt és költséget takarít meg, hanem rugalmas papírkezelést és számos sokoldalú funkciót is kínál. Ez az új nagyformátumú megoldás képes a munkacsoport hatékonyságát nagymértékben javítani, a tervezőirodában pedig gördülékeny munkavégzést biztosít. Az eredeti dokumentumok optimális kezelése Régi vagy nem egészen tökéletes eredeti dokumentumok másolása időnként nehézségbe ütközik. Az FW780 segít ezeket a kényes eredeti példányokat gondosan kezelni. Mivel ezeket választhatóan manuálisan vagy automatikusan is be lehet tölteni, az eredeti dokumentumokat semmilyen gyűrődés vagy elhasználódás nem éri. A vastag vagy ragasztott eredeti példányokat a FW770/780 erre a célra kialakított hátsó eredeti dokumentum adagolóján keresztül lehet betölteni, amely megakadályozza a dokumentumok sérülését. Többféle papírtípus Műszaki rajzokat, építészeti tervrajzokat, posztereket és térképeket Ön is nap, mint nap használ és fénymásol. Két automatikus papírtekercs-adagolója segítségével a FW780 tökéletesen alkalmas eltérő papírtípusokra készített dokumentumok kezelésére, illetve ezek másolása nehézség nélkül megoldható. Többpéldányos másolás Amikor egyetlen dokumentumból több másolatra van szüksége, az eredetit nem kell minden alkalommal újra betöltenie. Mostantól időt takaríthat meg, hiszen az FW780 többpéldányos másolat funkciójával minden eredetiből akár 10 másolatot is elkészíthet automatikusan. A másolatok gyűjtőtálcája segít a többpéldányos másolási feladatok könnyebb kezelésében. A 100%-os méretarány-szabályzás pedig biztosítja, hogy a másolatok mindig pontosan megfeleljenek az eredeti dokumentumok méretének. Egyszerű méretre vágás Az FW780 azt is biztosítja, hogy a másolatok a megfelelő méretre legyenek levágva. Egyszerűen helyezze be az eredeti dokumentumot, és a vágást automatikusan elvégzi a szinkronizált vágás funkció. Nincs többé szükség manuális beállításra és vágásra, a másolatok készen állnak, amikor csak Önnek szüksége van rájuk. Egyszerre 10 másolat készíthető elülső kezeléssel az FW780 másolatkiadó-tálcájának köszönhetően. A vastag vagy ragasztott eredeti példányokat a FW780 praktikus hátsó adagolóján keresztül lehet betölteni.

4 Felkészült a jövő A0 méretű kihívásaira Nagy mennyiségű munka és a megnövekedett igények mellett a nagyformátumú másolónak megbízhatónak, sokoldalúnak és felhasználóbarátnak kell lennie. Ezen alapvető előnyöket ötvözve az új FW770 készen áll optimalizálni az Ön irodájának jelenlegi munkafolyamatait. Ezen felül számos opció garantálja, hogy az Ön munkakörnyezete készen áll a jövő igényeivel együtt bővülni és azokkal versenyben maradni. Megbízhatóan magas minőségű másolás Az ügyfelek következetesen magas minőséget követelnek Az új FW770 modellel a Ricoh elsőrendű minőséget nyújt a normál papír alapú széles formátumú másolás terén. A szürkeárnyalatok és vékony vonalak is tökéletesen jönnek vissza, sőt, az elszíneződött diazo dokumentumok is újként jönnek elő az FW770 modell 14 szintű fényerősség-szabályozásának köszönhetően. Optimális helykihasználás A gazdaságos üzemeltetés és kezelhetőség mellett a jó helykihasználás az, amire a legtöbb felhasználónak szüksége van. Az FW770 a piacon lévő legkisebb A0 méretű rendszer optimális kialakítással, amely könnyen hozzáférhető és kezelése is egyszerű. Rugalmas papírkezelés Az FW770 modellel nem jelent gondot az ismeretlen hosszúságú eredetikről a másolat készítése. Egyszerűen betölti az eredeti dokumentumot, majd egyetlen gombnyomással eldöntheti, hogy a gép hol vágja el a papírt a másolat elkészítéséhez. Így a másolatok pontosan a szükséges méretűek lesznek. Kíméletes eredeti kezelés Nagy méretű tervrajzok kezelése és másolása dokumentumbarát és könnyen használható nagyformátumú másolót igényel. A nagy méretű másolások készítésére kialakított FW770 biztosítja, hogy nem kell időt vesztegetnie az eredetik adagolásával. A dokumentumok a nagy méretű eredetiadagoló-tálcájának köszönhetően a legnagyobb méretű másolatok készítése is könnyen megoldható. Felkészülten a jövőre A normál papírra kiváló A0 méretű másolatokat készítő FW770 megfelel minden tervezőiroda alapvető igényeinek, és képes az ön vállalkozásával együtt bővülni. A választható kiegészítők - mint az automatikus papírtekercs adagoló - felszerelésével folyamatos papíradagolás és magasabb fokú termelékenység érhető el. Az FW770 bármikor készen áll az ön irodája bővülő igényeinek megfelelni. Mindkét modell a piacon a legjobb minőséget képviseli. Az FW770/780 opcionális kéttekercses papíradagolója révén egyetlen gombnyomással két papírméret vagy papírtípus közül választhat.

5 Egy erőteljes A0 méretű megoldás A megnövekedett elvárások fényében elengedhetetlen a magas fokú minőség, termelékenység és rugalmasság. Gyorsaságával és minőségével, valamint számos rugalmas és könnyen használható funkciójával az új FW770/780 a legjobb megoldást kínálja a nagyformátumú másolás terén, és így megfelel az Ön tervezőirodája vagy bérmásoló üzlete összes professzionális igényének. Kiváló festékrögzítés A másolással kapcsolatos összes minőségi elvárásnak megfelelve az FW770/780 számos festékfixálási beállítást tesz lehetővé. A megfelelő beállítás kiválasztásával a festéket tökéletesen rögzíti a másolóanyagra, akár sima papírra, pauszpapírra vagy hőálló poliészter filmre másol. Termelékenység felsőfokon A gyors és termelékeny másolást lehetővé tévő FW770/780 modellek ideálisak az Ön nagy mennyiségű munkát bonyolító tervezőirodája vagy bérmásoló üzlete részére. A rövid bemelegedési időnek és a 3,6 méter/perc másolási sebességnek köszönhetően az FW770/780 a másolatokat mindig a kellő időben képes elkészíteni. Kivételes rugalmasság A másolási követelmények legjobb kielégítése érdekében az FW770/780 számos sokoldalú, magas szintű funkciót kínál. Ha egy dokumentumnak csak egy részét kívánja másolni, a Részletmásolás üzemmódban elkerülheti a teljes dokumentum másolását, valamint papírt és időt takaríthat meg. Amikor pedig lyukasztásra van szüksége, a FW770/780 margóbeállítás funkciójával könnyen megváltoztathatja a margókat, így lesz hely a lyukasztás számára a képen vagy a tervrajzon. Kényelmes és egyszerű kezelés A gyors és kényelmes másolás végzésére kialakított FW770/780 modellek egyszerű üzemeltetést és könnyű kezelést kínálnak helytakarékos kialakításban. Továbbá a papírtekercsek egyszerűen kezelhetőek az új papírtekercs adagoló rendszernek köszönhetően, a rutinfeladatok pedig - mint a festékkazetta cseréje - egyszerűen és gond nélkül elvégezhetők. Figyelünk a környezetre A Ricoh környezetvédelmi szemléletének megfelelően az FW770/780 modellek számos festék és papírtakarékos funkcióval, valamint újrafelhasználási lehetőséggel rendelkeznek. Mindkét gép megfelel az Energy Star követelményeknek, ugyanakkor rendelkeznek szerves hulladékok gyűjtésére szolgáló dobbal, energiatakarékos üzemmódban is képesek működni, rendkívül alacsony zajszint mellett. Mint ilyenek, az FW770/780 modellek nem csak kényelmes irodai munkatársak, hanem jelzik a Ricoh környezetvédelmi elkötelezettségét is. A margóbeállítás funkcióval a tervrajzok könnyű tárolását elősegítő margókat alakíthat ki. Az új tekercstartók segítségével a papírtekercsek cseréje csupán gyerekjáték. Az egyértelmű vezérlőpultnak köszönhetően a FW770/780 modellekkel bárki könnyen készíthet másolatokat.

6 RICOH FW770/780 Műszaki adatok FW770 FW780 Általános Konfiguráció: Asztali Önhordó (papírtekercs adagoló egységgel) Másolási eljárás: Elektrosztatikus átviteli rendszer Eredeti dokumentumok mérete: Maximum: 914 mm x 3000 mm Minimum: 210 mm x 297 mm Eredeti vastagsága: Elülső adagoló: µ Hátulsó adagoló: 35 µ... 3 mm 35 µ... 1 mm Másolási méret: Maximum: 914 mm x 3000 mm Minimum: 210 mm x 297 mm Többpéldányos másolás: Max. 10 (A0) Bemelegedési idő: Max. 3 perc Első másolat elkészítési ideje: Max. 21 másodperc (A1) Max. 25 másodperc (A1) Folyamatos másolási sebesség: 3,6 m/perc Másolási sebesség: 2 másolat/perc A0 4 másolat/perc A1 Másolási arány: 1:1 (± 0,5%) Egyéb funkciók: Törlési üzemmód Automatikus indítás Automatikus törlés Beállítások eltárolása Margóbeállítás Részletmásolás Vészleállító-gomb Fixálási hőmérséklet szabályzása Vágáshossz szabályzása Energiaforrás: 220/230/240 V, 50/60 Hz, 7 A Teljesítményfelvétel: Max. 1,4 kw Max. 1,5 kw Méretek (szélesség x mélység x magasság): 1080 x 670 x 1310 mm 1200 x 803 x 1140 mm Tömeg: 76 kg (csak a másoló) Max. 79 kg (csak a másoló) Opciók 2 papírtekercses adagoló egység Gépasztal Kézi papírtekercs-adagoló és vágó Oldalszél-vezető opció ISO9001 Certified JMI-0125 QS Accreditation R009 Accredited by RvA A Ricoh kijelenti, hogy ez a termék megfelel az ENERGY STAR előirásainak az energiafelhasználás hatékonyságát illetően. A Ricoh célja a Föld értékes természeti kincseinek megóvása. Ezt a prospektust környezetbarát papirra nyomtattuk. Minden egyéb márka- és/vagy terméknév a tulajdonosának védjegye. A műszaki adatok és a külső megjelenés előzetes értesítés nélkül változhatnak. Home Page: RICOH EUROPE B.V. Groenelaan 3, P.O. Box 114, 1180 AC Amstelveen, The Netherlands. Phone: +31 (0) Fax: +31 (0) Keresse meg márkakereskedőnket: RICOH HUNGARY KFT H-1139 Budapest, Lomb u. 32 Telefon: (+36-1) Telefax: (+36-1) HUN/RHU - B0801N

NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 2 TÖKÉLETES SZÍNEK Ezek a gyors és könnyen kezelhető, 24" és 44" méretű nyomtatók Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszert használnak,

Részletesebben

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA SHARP DOKUMENTUMKEZELŐ MEGOLDÁSOK IRODÁJA NAPI IGÉNYEIT KISZOLGÁLÓ MINDENT

Részletesebben

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja

www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja www.konicaminolta.hu Fekete-fehér multifunkciós berendezés bizhub 652 bizhub 652 A fekete-fehér A3-as multifunkciós berendezések új generációja bizhub 652, irodai rendszerek Gyors fekete-fehér berendezés

Részletesebben

Alakítsa át a munkavégzés módját.

Alakítsa át a munkavégzés módját. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3-as méretű színes többfunkciós berendezés Xerox WorkCentre 7800 sorozatú többfunkciós berendezés Alakítsa át a munkavégzés módját. A legintelligensebb technológiai beruházások

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató. Használati útmutató (ez az útmutató)

Üzembe helyezési útmutató. Használati útmutató (ez az útmutató) Üzembe helyezési útmutató Tudnivalókat tartalmaz a nyomtató összeszerelésével és a nyomtatószoftver telepítésével kapcsolatban. Használati útmutató (ez az útmutató) Részletesen ismerteti a nyomtató funkcióit,

Részletesebben

SZERETNÉK MEGÚJULNI ÉS KITERJESZTENI ÜZLETI LEHETŐ- SÉGEIMET A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL

SZERETNÉK MEGÚJULNI ÉS KITERJESZTENI ÜZLETI LEHETŐ- SÉGEIMET A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL SZERETNÉK MEGÚJULNI ÉS KITERJESZTENI ÜZLETI LEHETŐ- SÉGEIMET A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL DIGITÁLIS NYOMTATÁS RAGYOGÓBB JÖVŐ A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL A Konica Minolta 2004-ben sikeresen belépett a digitális

Részletesebben

AR-M165 AR-M207 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER. HASZNÁLATI UTASÍTÁS (általános információ és másológép) A TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT 12 HIBAKERESÉS ÉS

AR-M165 AR-M207 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER. HASZNÁLATI UTASÍTÁS (általános információ és másológép) A TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT 12 HIBAKERESÉS ÉS TÍPUS AR-M65 AR-M07 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS (általános információ és másológép) AR-M65 Oldal. RÉSZ: ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ... A TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT HIBAKERESÉS ÉS... KARBANTARTÁS

Részletesebben

AR-5520N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS

AR-5520N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS: AR-556N AR-550N DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELŐTT A KÉSZÜLÉK RÉSZEI ÉS FUNKCIÓIK... KEZELŐPANEL...6 BE- ÉS KIKAPCSOLÁS... 8 BEKAPCSOLÁS...8

Részletesebben

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer SHARP DOCUMENT SOLUTIONS MEGOLDÁS EGYETLEN KÉSZÜLÉKBEN AZ ÖSSZES IRODAI FELADATRA Napjaink egyre több képi információt hordozó, felgyorsult ütemű üzleti kommunikációjával

Részletesebben

A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a

A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a készüléket. Használati útmutató A készülékhez az alábbi

Részletesebben

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100 Felhasználói útmutató HP Officejet 100 HP Officejet 100 (L411) mobil nyomtató Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 Hewlett-Packard

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével

Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével ir5880c/ci ir6880c/ci Multifunkciós nyomtatók Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével ir5880c/ci / ir6880c/ci FOGJA MUNKÁRA AZ INTELLIGENS SZÍNES KÉSZÜLÉKET SMART COLOUR

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SHARP AR-5316E/5320E http://hu.yourpdfguides.com/dref/1289486

Az Ön kézikönyve SHARP AR-5316E/5320E http://hu.yourpdfguides.com/dref/1289486 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

FAX-L280/L200. Kezelési kézikönyv

FAX-L280/L200. Kezelési kézikönyv FAX-L280/L200 Kezelési kézikönyv FONTOS! Ha FAX-L280-as készüléket vásárolt, először a "C" mellékletet olvassa el, majd azt követően folytassa a kézikönyv tanulmányozását. Ez a berendezés megfelel az EC

Részletesebben

AL-2021 AL-2041 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS AL-2021 AL-2041

AL-2021 AL-2041 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS AL-2021 AL-2041 TÍPUS AL-0 AL-0 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS AL-0 Oldal TARTALOM... BEVEZETŐ... PAPÍR BEHELYEZÉSE...9 SZOFTVER TELEPÍTÉSE.. FÉNYMÁSOLÓ FUNKCIÓK 5 NYOMTATÓ FUNKCIÓK...7 LAPOLVASÓ

Részletesebben

Válassza ki LabelManager feliratozógépét, és lásson neki a munkának.

Válassza ki LabelManager feliratozógépét, és lásson neki a munkának. Válassza ki feliratozógépét, és lásson neki a munkának. Akár kevés címkét használ, akár sokat. Nálunk megtalálja feliratozógépét. Válassza ki az Önnek megfelelő feliratozógépet meglátja, milyen gyorsan

Részletesebben

A LEGKEDVEZÕBB KÖLTSÉGÛ TÖMBÖS EDM-GÉPEK

A LEGKEDVEZÕBB KÖLTSÉGÛ TÖMBÖS EDM-GÉPEK FORM 20 FORM 30 A LEGKEDVEZÕBB KÖLTSÉGÛ TÖMBÖS EDM-GÉPEK 2 ITartalom Fõbb jellemzõk A mechanika A vezérlés 4 6 10 A generátor Munkaelõkészítés GF AgieCharmilles 12 13 14 FORM 20 FORM 30 A legkedvezõbb

Részletesebben

GYORS ÁTTEKINTÉS DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER MX-4112N / MX-5112N

GYORS ÁTTEKINTÉS DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER MX-4112N / MX-5112N DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER MX-4112N / MX-5112N GYORS ÁTTEKINTÉS Tartsa könnyen elérhető helyen ezt a használati utasítást a későbbi tájékozódás érdekében. 2 Vigyázat! A teljes áramtalanításhoz

Részletesebben

PROSYSTEM Inside. Hohner Foldnak M2. Hohner Foldnak 40. 2014. június. Új lehetőségek a digitális és ofszet nyomdák számára

PROSYSTEM Inside. Hohner Foldnak M2. Hohner Foldnak 40. 2014. június. Új lehetőségek a digitális és ofszet nyomdák számára A jövőben szeretnénk Önöket a velünk és általunk képviselt gyártókkal kapcsolatos minden aktuális újdonságról és hírről havonta tájékoztatni, ezért életre keltjük ismét, de most már digitális hírlevél

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-5890CN MFC-6490CW. Verzió 0 HUN

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-5890CN MFC-6490CW. Verzió 0 HUN HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-5890CN MFC-6490CW Verzió 0 HUN Ha fel szeretné hívni a vevőszolgálatot Kérjük, adja meg az alábbi információkat a későbbi beazonosításhoz: Típusszám: MFC-5890CN és MFC-6490CW (karikázza

Részletesebben

Használati útmutató NPD4756-00 HU

Használati útmutató NPD4756-00 HU NPD4756-00 HU Tartalomjegyzék Bevezetés Szerzői jogok és védjegyek... 11 Az útmutató használata... 12 Egyezmény... 12 Illegális másolatok és nyomtatványok... 13 Termékjellemzők... 13 Jellemzők... 13 Fejezet

Részletesebben

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás Iratkezelés Nem csak tárolás, Iratkezelés 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Részletesebben

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt.

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Kiválasztási útmutató VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével 98% Hatásfok Jobb energiafelhasználás és csökkenő költségek

Részletesebben

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz.

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. T h e D e n t a l C o m p a n y A Sirona kézidarabok

Részletesebben

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF5400 125-145 Nagyobb teljesítmény, több lehetőség, nagyobb termelékenység Új kínálati paletta a közepes teljesítménykategóriában 5 modell: 125 145 LE JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra.

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra. ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Színes többfunkciós rendszer Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra. Tegye színesebbé napi üzletvitelét

Részletesebben

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 2 4.

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben