5. tálca (opcionális) 6. tálca (elválasztó) (opcionális) Nagykapacitású finiser (opcionális) Vezérlőpanel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "5. tálca (opcionális) 6. tálca (elválasztó) (opcionális) Nagykapacitású finiser (opcionális) Vezérlőpanel"

Átírás

1 A berendezés áttekintése A berendezés áttekintése Funkciók A konfigurációtól függően a berendezés a következő szolgáltatásokat nyújtja: 8 Másolás Internetes fax Kiszolgáló fax Dokuadagoló. tálca (opcionális) Fax Munkafolyamat Szkennelés. és. papírtálca. tálca (elválasztó) (opcionális). papírtálca Vezérlőpanel. tálca (kézi) 8 Nagykapacitású finiser (opcionális) Nyomtatás innen... Vezérlőpanel 8? GHI ABC DEF JKL MNO PQRS TUV WXYZ 9 AC 0 Szolgáltatások kezdőlap 8 Súgó Szolgáltatások Munkaállapot Gépállapot Érintőképernyő Be-/kijelentkezés 9 0 Megszakítás Start Mindent töröl Stop Energiatakarékos gomb at itt talál: Számbillentyűzet 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

2 Papír betöltése A berendezés áttekintése.,. és. tálca. Nyissa ki a tálcát.. A másolóanyagot nyomtatandó oldalával felfelé helyezze a tálcába. Ne helyezzen be papírt a maximális töltési vonal fölé,.. Csak. és. tálca: ügyeljen arra, hogy a papírvezetők éppen csak érintsék a papírt. Csukja be a tálcát. A tálca papírbeállításai megjelennek az érintőképernyőn.. Ellenőrizze a beállításokat, majd hagyja jóvá vagy módosítsa azokat.. tálca. tálca (kézi). tálca. tálca. tálca. tálca (elválasztó). tálca (kézi). tálca. tálca (elválasztó)..... Ügyeljen arra, hogy a tálca az alsó helyzetben legyen. Nagyobb másolóanyagok esetén használja a tálcahosszabbítót. A másolóanyagot nyomtatandó oldalával lefelé töltse a tálcába. Ne helyezzen be papírt a maximális töltési vonal fölé, Ügyeljen arra, hogy a papírvezetők éppen csak érintsék a papírt. A tálca papírbeállításai megjelennek az érintőképernyőn..... Az ajtó kinyitásához nyomja meg a gombot. Várja meg, amíg a papírtálca leereszkedik. A másolóanyagot nyomtatandó oldalával lefelé töltse a tálcába. Ne helyezzen be papírt a maximális töltési vonal fölé, Csukja be az ajtót. A tálca automatikusan felemelkedik..... A másolóanyagot nyomtatandó oldalával felfelé töltse a tálcába, és ellenőrizze, hogy megfelelő-e a tájolása. Ne helyezzen be papírt a maximális töltési vonal fölé, Ügyeljen arra, hogy a papírvezetők éppen csak érintsék a papírt. A tálca papírbeállításai megjelennek az érintőképernyőn. Ellenőrizze a beállításokat, majd hagyja jóvá vagy módosítsa azokat.. Ellenőrizze a beállításokat, majd hagyja jóvá vagy módosítsa azokat. A papírsúlyokat és papírméreteket a Használati útmutató tartalmazza. 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

3 Másolat készítése. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a. Az eredeti dokumentumokat helyezze nyomtatott oldalukkal felfelé Másolás. Nyomja meg a Szolgáltatások kezdőlap gombot.. Válassza a Másolás opciót. Megjelenik a Másolás lap.. Szükség szerint módosítsa a beállításokat, így például a Kimenet színe, a Kicsinyítés/nagyítás, a Papírkészlet, a Kétoldalas másolás vagy a Másolás kimenete lehetőségek beállításait.. A számbillentyűk segítségével adja meg a példányszámot.. Az eredetik beszkenneléséhez és a másolási munka elvégzéséhez A másolási munka felkerül a feldolgozásra kész munkák várólistájára. at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

4 Fax küldése. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a. Az eredeti dokumentumokat helyezze nyomtatott oldalukkal felfelé Faxolás. Nyomja meg a Szolgáltatások kezdőlap gombot.. Válassza ki a Fax lehetőséget. Megjelenik a Fax lap.. Válassza ki a beviteli mezőt, és adja meg a faxszámot. A számnak a címzettlistába való felvételéhez válassza a Hozzáadás gombot. Szükség esetén adjon meg további számokat.. Módosítsa az összes szükséges beállítást.. Az eredetik beszkenneléséhez és a faxolási munka feldolgozásához A faxolási munka felkerül a feldolgozásra kész munkák várólistájára. at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

5 Kiszolgáló fax küldése. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a. Az eredeti dokumentumokat helyezze nyomtatott oldalukkal felfelé Faxolás. Nyomja meg a Szolgáltatások kezdőlap gombot.. Válassza ki a Kiszolgáló fax lehetőséget. Megjelenik a Kiszolgáló fax lap.. Válassza ki a beviteli mezőt, és adja meg a faxszámot. A számnak a címzettlistába való felvételéhez válassza a Hozzáadás gombot. Szükség esetén adjon meg további számokat.. Módosítsa az összes szükséges beállítást.. Az eredetik beszkenneléséhez és a faxolási munka feldolgozásához A faxolási munka felkerül a feldolgozásra kész munkák várólistájára. at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

6 Internetes fax küldése. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a. Az eredeti dokumentumokat helyezze nyomtatott oldalukkal felfelé Faxolás. Nyomja meg a Szolgáltatások kezdőlap gombot.. Válassza ki az Internetes fax lehetőséget. Megjelenik az Internetes fax lap.. Válassza ki az Új címzett lehetőséget. Ellenőrizze, hogy a legördülő menüben látható-e a Címzett lehetőség. Adja meg az címet, majd válassza a Hozzáadás gombot. Szükség esetén adjon meg több címzettet, majd válassza a Bezárás lehetőséget.. Módosítsa az összes szükséges beállítást.. Az eredetik beszkenneléséhez és a faxolási munka feldolgozásához A faxolási munka felkerül a feldolgozásra kész munkák várólistájára. at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

7 A Nyomtatás innen... funkció használata. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a Nyomtatás. Nyomja meg a Szolgáltatások kezdőlap gombot.. Válassza a Nyomtatás innen... opciót. Megjelennek a nyomtatásra kész mentett munkák.. A fel/le nyíllal gördítve válassza ki a kívánt munkát vagy mappát.. Módosítsa az összes szükséges beállítást.. Adja meg a példányszámot, majd a nyomtatáshoz válassza a Nyomtatás lehetőséget. A nyomtatási munka feldolgozásra készen bekerül a munkasorba. at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

8 küldése. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a. Az eredeti dokumentumokat helyezze nyomtatott oldalukkal felfelé küldése. Nyomja meg a Szolgáltatások kezdőlap gombot.. Válassza az elemet. Megjelenik az lap.. Válassza ki az Új címzett lehetőséget. Ellenőrizze, hogy a legördülő menüben látható-e a Címzett lehetőség. Adja meg az címet, majd válassza a Hozzáadás gombot. Szükség esetén adjon meg több címzettet, majd válassza a Bezárás lehetőséget.. Módosítsa az összes szükséges beállítást.. Az eredetik beszkenneléséhez és az munka feldolgozásához Az munka felkerül a feldolgozásra kész munkák várólistájára. at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

9 A Munkafolyamat szkennelés funkció használata. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a. Az eredeti dokumentumokat helyezze nyomtatott oldalukkal felfelé Szkennelés. Nyomja meg a Szolgáltatások kezdőlap gombot.. Válassza a Munkafolyamat szkennelés lehetőséget. Megjelenik a Munkafolyamat szkennelés lap.. A listában látható sablonok közül válassza ki a munkához használandó sablont.. Módosítsa az összes szükséges beállítást.. Az eredetik beszkenneléséhez és a szkennelési munka feldolgozásához A beszkennelt képek a sablonban megadott helyre kerülnek, ahonnan a felhasználó bármikor lehívhatja őket. at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

10 Az USB-port használata. A korábban megadott beállítások törléséhez nyomja meg kétszer a. Helyezze az USB flash meghajtót a készülék bal oldalán található USB-portba. Szkennelés. Az eredeti dokumentumokat helyezze nyomtatott oldalukkal felfelé a dokuadagolóba vagy nyomtatott oldalukkal lefelé a dokuüvegre.. Válassza a Szkennelés USB-re opciót. Megjelenik a Munkafolyamat szkennelés lap.. Módosítsa az összes szükséges beállítást.. Az eredetik beszkenneléséhez és a szkennelési munka feldolgozásához A beszkennelt képek az USB flash meghajtó gyökérkönyvtárába kerülnek. Nyomtatás. Válassza a Nyomtatás USB-portról opciót. Megjelennek a Nyomtatás innen... lehetőség beállításai. 8. A fel/le nyíllal görgessen a megfelelő mappára, majd keresse meg és válassza ki a nyomtatásra kész munkát. 9. Módosítsa az összes szükséges beállítást. 0. Adja meg a kívánt példányszámot, majd nyomja meg a Start gombot a munka kinyomtatásához. A nyomtatási munka felkerül a feldolgozásra kész munkák várólistájára. / 0 at itt talál: 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

11 Karbantartás és kellékek Tintarudak. Helyezze be a tintarudakat a tintabetöltési területre. A gép leállítása nélkül színenként legfeljebb tintarúd tölthető be.. A tintarudak betöltése során ellenőrizze, hogy a helyes színt töltötte-e be a megfelelő tintabetöltő nyílásba. Tintahulladék-tálca. A tintahulladék-tálca a nyomtatófej-karbantartás során keletkező tintahulladékot gyűjti össze.. A készülék nem működik, ha a tintahulladék-tálca megtelt: ilyenkor ki kell üríteni a tálcát. A tintahulladék nem mérgező, a hagyományos hulladékkal együtt kidobható. Tisztítóegység. A tisztítóegység szilíciumolajos oldószerrel kezeli a nyomtatódobot.. Az egység cseréjét az érintőképernyőn megjelenő utasításoknak megfelelően végezze el, a régi egységet pedig a csomagoláson feltüntetett módon, vagy a helyi Xerox képviselő által ismertetett módon hasznosítsa újra. A tűzőkazetták és a lyukasztó hulladéka. Ha készüléke rendelkezik irodai finiserrel vagy nagykapacitású finiserrel, és a kijelzőn a tűzőkazetta vagy tűzőkazetták cseréjére vonatkozó üzenet jelenik meg, ki kell cserélnie a tűzőkazettá(ka)t. 8. Ha a finiser rendelkezik az opcionális lyukasztóegységgel, figyelmeztetés esetén ki kell ürítenie a lyukasztó hulladéktartályát. 9. A részletes utasítások az érintőképernyőn jelennek meg. A nyomtatási minőség fenntartása A készülék számos műveletet automatikusan hajt végre a nyomtatási minőség fenntartása érdekében. Probléma esetén előfordulhat, hogy a készülék a rendszer megtisztításához üres lapokat futtat át a papírúton. Ezek a lapok a felső tálcába kerülnek, és ki kell dobni őket. at itt talál: További képminőség-javító lehetőségek eléréséhez válassza a Programmód szakaszt. 0. Nyomja meg a Gépállapot gombot. Válassza a Programmód fület.. Válassza a Hibakeresés lehetőséget.. Válassza a Képminőség javítása lehetőséget.. A problémák elhárításához válassza a Világosodás, Foltosodás vagy Speciális lehetőséget. 00 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

A másolás folyamata VAGY. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Vezérlőpanel. Dokuadagoló opció. Dokuüveg opció

A másolás folyamata VAGY. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Vezérlőpanel. Dokuadagoló opció. Dokuüveg opció Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 A másolás folyamata Szolgáltatások kezdőlap Munkaállapot Érintőképernyő Start Összes törlése Leállítás. A dokumentumokat nyomtatott oldallal felfelé helyezze a dokuadagoló

Részletesebben

A másolás folyamata. vagy. Xerox WorkCentre 5945/5955 többfunkciós nyomtató. Szolgáltatások kezdőlap. Munkaállapot. Érintőképernyő.

A másolás folyamata. vagy. Xerox WorkCentre 5945/5955 többfunkciós nyomtató. Szolgáltatások kezdőlap. Munkaállapot. Érintőképernyő. Xerox WorkCentre 9/9 többfunkciós nyomtató A másolás folyamata. A dokumentumokat nyomtatott oldallal felfelé helyezze a dokuadagoló bemeneti tálcájába. Állítsa be úgy a vezetőt, hogy. Nyomja meg a vezérlőpult

Részletesebben

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Vezérlőpanel

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Vezérlőpanel Vezérlőpanel A készülék szolgáltatásainak elérhetősége a nyomtatóbeállításoktól függően változhat. A szolgáltatások és a beállítások részletes ismertetését a Felhasználói útmutató tartalmazza.? Menük GHI

Részletesebben

Xerox WorkCentre 7800 sorozat Vezérlőpanel

Xerox WorkCentre 7800 sorozat Vezérlőpanel Vezérlőpanel A készülék szolgáltatásainak elérhetősége a nyomtatóbeállításoktól függően változhat. A szolgáltatások és a beállítások részletes ismertetését a Felhasználói útmutató tartalmazza. ABC DEF

Részletesebben

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Vezérlőpanel

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Vezérlőpanel 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Vezérlőpanel A készülék szolgáltatásainak elérhetősége a nyomtatóbeállításoktól függően változhat. A szolgáltatások és a beállítások részletes ismertetését a Felhasználói útmutató

Részletesebben

1.0 VERZIÓ 2013 FEBRUÁR. Xerox C75 színes nyomdagép Gyorsismertető

1.0 VERZIÓ 2013 FEBRUÁR. Xerox C75 színes nyomdagép Gyorsismertető 1.0 VERZIÓ 2013 FEBRUÁR 2012 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A Xerox és a Xerox and Design ábrás védjegy a Xerox Corporation védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Részletesebben

Vezérlőpanel. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 színes többfunkciós nyomtató

Vezérlőpanel. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 színes többfunkciós nyomtató Vezérlőpanel A rendelkezésre álló alkalmazások köre a nyomtatóbeállításoktól függően változhat. Az alkalmazásokkal és a funkciókkal kapcsolatos részletes információkat a Felhasználói útmutatóban találja.

Részletesebben

Felhasználói menütérkép

Felhasználói menütérkép Másolás Másolás Kimenet színe Auto érzékelés Fekete-fehér Színes Egyszínű Kicsinyítés/nagyítás Arányos % Független X-Y% Auto középre Változtatható % Előbeállítások Papírkészlet Kétoldalas másolás 1-1 oldalas

Részletesebben

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Gyorsútmutató 604P19535

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Gyorsútmutató 604P19535 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 604P19535 2009 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A nem közölt jogok az Egyesült Államok szerzői jogi törvényei alapján fenntartva. A jelen dokumentum tartalmát tilos

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

Programmód menütérképe

Programmód menütérképe Ha a Programmód fülön elérhető összes beállításhoz hozzá kíván férni, adminisztrátorként kell bejelentkeznie. Eszközbeállítások Általános Energiatakarékos Intelligens készenlét Munka által aktiválva Ütemezett

Részletesebben

HP LaserJet M9040/9050 MFP Gyors referencia útmutató

HP LaserJet M9040/9050 MFP Gyors referencia útmutató HP LaserJet M9040/9050 MFP Gyors referencia útmutató Művelet: Másolás Digitális küldés Faxolás Feladatok tárolása www.hp.com/support/ljm9040mfp www.hp.com/support/ljm9050mfp www.hp.com/go/usemymfp Gyors

Részletesebben

1.0-s verzió 09/12. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés

1.0-s verzió 09/12. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés 1.0-s verzió 09/12 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2009 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A közzé nem tett jogokra az Amerikai Egyesült Államok szerzői jogi törvényei az irányadóak.

Részletesebben

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés 2.0-s verzió 2010. december Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. Az itt nem közölt jogokat az Egyesült Államok szerzői jogi törvénye védi.

Részletesebben

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SOROZAT. Gyorshasználati útmutató

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SOROZAT. Gyorshasználati útmutató LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP SOROZAT Gyorshasználati útmutató Nyomtatás különleges papírra, címkékre vagy írásvetítőfóliákra Windows rendszerben 1. A szoftver Fájl menüjében kattintson a Nyomtatás

Részletesebben

HP Color LaserJet CM3530 MFP sorozat Gyors referencia útmutató. Művelet: Másolás. Digitális küldés. Fax. Feladatok tárolása

HP Color LaserJet CM3530 MFP sorozat Gyors referencia útmutató. Művelet: Másolás. Digitális küldés. Fax. Feladatok tárolása HP Color LaserJet CM3530 MFP sorozat Gyors referencia útmutató Művelet: Másolás Digitális küldés Fax Feladatok tárolása www..com/support/cljcm3530mfp www..com/go/usemymfp Gyors referencia összefoglaló

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Verzió 1.0 2008. július Irodai LX finiser Felhasználói útmutató Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network és Windows Server vagy márkanevek, vagy a Microsoft Corporation Egyesült Államokban

Részletesebben

Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához

Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához Xerox WorkCentre M118i Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához 701P42709 Ez az útmutató röviden ismerteti a berendezés e-mailbe szkennelési funkciójának beállítását. Az ismertető a

Részletesebben

Rövid felhasználói. User Guide. útmutató XT3008HU0-2 ME3612E4-1. Copyright 2008 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva.

Rövid felhasználói. User Guide. útmutató XT3008HU0-2 ME3612E4-1. Copyright 2008 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. Rövid felhasználói User Guide útmutató XT3008HU0-2 ME3612E4-1 Copyright 2008 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. Fordítás: Xerox GKLS European Operations Bessemer Road Welwyn Garden City Hertfordshire

Részletesebben

kommunikáció Megoldások

kommunikáció Megoldások Információ és kommunikáció Megoldások Megoldások Információ és kommunikáció 1. A címsorba gépelje be a http://www.nbc.com címet! A Kedvencek hozzáadása panelen kattintunk a létrehozás gombra! Kattintsunk

Részletesebben

Nyomtatási útmutató. A 250 vagy 550 lapos tálca betöltése. Nyomtatási útmutató. 1 Húzza ki a tálcát. Oldal: 1 / 19

Nyomtatási útmutató. A 250 vagy 550 lapos tálca betöltése. Nyomtatási útmutató. 1 Húzza ki a tálcát. Oldal: 1 / 19 Oldal: 1 / 19 Nyomtatási útmutató A 250 vagy 550 lapos tálca betöltése VIGYÁZAT! SÉRÜLÉSVESZÉLY: A berendezés stabilitásvesztésének elkerülése érdekében minden egyes tálcába különkülön töltse be a papírt.

Részletesebben

Hardver üzembe helyezési útmutató

Hardver üzembe helyezési útmutató Kicsomagolás Távolítsa el az összes védő elemet. A kézikönyvben található képek egy hasonló modellre vonatkoznak. Bár az ábrák eltérhetnek az aktuális modelltől, a használati módszer megegyezik. A termék

Részletesebben

Beállítási útmutató Szkennelés

Beállítási útmutató Szkennelés Beállítási útmutató Szkennelés WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_HU 2004. Minden jog fenntartva. A szerzői jogvédelem a védett anyag és információ minden formájára és tartalmára kiterjed

Részletesebben

Hardver üzembe helyezési útmutató

Hardver üzembe helyezési útmutató Kicsomagolás 1. lépés Távolítsa el az összes védő elemet. 2. lépés Lassan csukja le a lapolvasó egységet. Figyelem!; a személyi sérülések elkerülése érdekében pontosan az ábrán bemutatott módon végezze

Részletesebben

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez KISOKOS Windows Vista rendszerhez TARTALOM 1. fejezet: RENDSZERKöVETELMéNYEK...1 2. fejezet: NYOMTATóSZOFTVER TELEPíTéSE WINDOWS HASZNáLATA ESETéN...2 Szoftver telepítése helyi nyomtatáshoz... 2 Szoftver

Részletesebben

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Kezdő lépések Jelen Gyorsismertető segítségével megkezdheti az IRIScan TM Anywhere 5 használatát. Kérjük,

Részletesebben

Gyorsútmutató a hálózati kapcsolat beállításához

Gyorsútmutató a hálózati kapcsolat beállításához Xerox WorkCentre M118/M118i Gyorsútmutató a hálózati kapcsolat beállításához 701P42717 Az útmutató az alábbi témaköröket tartalmazza: A kijelző képernyőinek használata, 2. oldal Hálózat beállítása DHCP

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Gyors tájékoztató. A többcélú adagoló feltöltése. Tálcák feltöltése. 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez.

Gyors tájékoztató. A többcélú adagoló feltöltése. Tálcák feltöltése. 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez. Gyors tájékoztató 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez. 5 Helyezze be a tálcát. Szükség esetén, a nyomtató kezelőpanelén, a papír menüben állítsa be a betöltöttnek

Részletesebben

ConCorde Raptor P67 Használati útmutató

ConCorde Raptor P67 Használati útmutató ConCorde Raptor P67 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde Raptor P67 mobiltelefont választotta. A készülék porálló (IPX6), vízálló (IPX7), és ütésálló, akár 1,5 méteres sík felületű szabadesésnek

Részletesebben

Kézikönyv. Felhasználói regiszter

Kézikönyv. Felhasználói regiszter Kézikönyv Felhasználói regiszter Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 AZ UTASÍTÁS TULAJDONSÁGA... 8 3 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 9 4 AZ UTASÍTÁS TULAJDONSÁGA... 15 5 ABAS-ERP UTASÍTÁS

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

Hardver üzembe helyezési útmutató

Hardver üzembe helyezési útmutató Kicsomagolás lépés 1 Távolítsa el az összes védő elemet. A kézikönyvben található képek egy hasonló modellre vonatkoznak. Bár az ábrák eltérhetnek az aktuális modelltől, a használati módszer megegyezik.

Részletesebben

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez Útbaigazítás a könnyű működtetéshez A lapk TARTALOMJEGYZÉK Előszó A kézikönyvek felosztása... A készülék i... A vezérlőpanel... Másolási Másolat készítése... 7 A készülék i (Rendes másolási alapképernyő)...

Részletesebben

Levelező kliensek beállítása

Levelező kliensek beállítása Levelező kliensek beállítása Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 Bevezető...1 Eléréshez szükséges adatok...1 Mozilla Thunderbird beállítása...2 Microsoft Outlook 2013 beállítása...7 Bevezető A SinusLink

Részletesebben

A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén)

A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén) A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén) A Web Services protokoll lehetővé teszi a Windows Vista (SP2 vagy

Részletesebben

LASERJET PRO CM1410 COLOR MFP SERIES. Gyorshasználati útmutató

LASERJET PRO CM1410 COLOR MFP SERIES. Gyorshasználati útmutató LASERJET PRO CM1410 COLOR MFP SERIES Gyorshasználati útmutató Nyomtatás különleges papírra, címkékre vagy írásvetítőfóliákra 1. A program Fájl menüjében kattintson a Nyomtatás lehetőségre. 2. Jelölje ki

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde EasyPhone 10 mobiltelefont választotta. A telefont kamera, FM rádió, zseblámpa, hangrögzítő, zene lejátszó és hosszú üzemidejű akkumulátor

Részletesebben

Rendszergazda Debrecenben

Rendszergazda Debrecenben LEVELEZŐKLIENS BEÁLLÍTÁSA A levelezés kényelmesen kliensprogramokkal is elérhető, és használható. Ezen útmutató beállítási segítséget nyújt, két konkrét klienssel bemutatva képernyőképekkel. Természetesen

Részletesebben

HP LaserJet P2050 sorozat nyomtató Útmutató a papírhoz és a nyomtatási hordozóhoz

HP LaserJet P2050 sorozat nyomtató Útmutató a papírhoz és a nyomtatási hordozóhoz HP LaserJet P2050 sorozat nyomtató Útmutató a papírhoz és a nyomtatási hordozóhoz Copyright és licenc 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásbeli engedély nélküli reprodukálása,

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató

Gyors telepítési útmutató FAX-2920 A készülék használata előtt telepítenie kell a hardvert. A megfelelő telepítési eljárás végrehajtásához olvassa el a Gyors telepítési útmutatót. Gyors telepítési útmutató A készülék telepítése

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

Az Ön kézikönyve XEROX PHASER 3130

Az Ön kézikönyve XEROX PHASER 3130 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Rövid használati útmutató

Rövid használati útmutató ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Rövid használati útmutató Ismerkedés a nyomtatóval A nyomtató kezelőpaneljének használata 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 4 5 6 3 Elem Funkció Kijelző A nyomtatási, e-mail, másolási

Részletesebben

Gyorsútmutató a szkennelési funkciók beállításához. Szkennelés e-mailbe beállítása

Gyorsútmutató a szkennelési funkciók beállításához. Szkennelés e-mailbe beállítása Gyorsútmutató a szkennelési funkciók beállításához XE3024HU0-2 Jelen útmutató a következőkhöz tartalmaz információkat: Szkennelés e-mailbe beállítása a következő oldalon: 1 A szkennelés postafiókba funkció

Részletesebben

Hálózati kapcsolathoz Windowst használó ügyfeleknek

Hálózati kapcsolathoz Windowst használó ügyfeleknek Hálózati kapcsolathoz Windowst használó ügyfeleknek Ha különböző operációs rendszert, vagy architektúrát használ szerverhez vagy klienshez, előfordulhat, hogy a kapcsolat nem működik megfelelően a kézikönyv

Részletesebben

Java telepítése és beállítása

Java telepítése és beállítása A pályázati anyagok leadás Mozilla Firefox böngészőn keresztül: Tartalom Java telepítése és beállítása... 1 USB kulcs eszközkezelő telepítése... 4 USB kulcs telepítése böngészőbe... 4 Kiadói tanúsítvány

Részletesebben

Java telepítése és beállítása

Java telepítése és beállítása A pályázati anyagok leadás Mozilla Firefox böngészőn keresztül: Tartalom Java telepítése és beállítása... 1 USB kulcs eszközkezelő telepítése... 4 USB kulcs telepítése böngészőbe... 4 Kiadói tanúsítvány

Részletesebben

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása TARTALOMJEGYZÉK 1. Minden felhasználó számára Bevezetés... 3 A kézikönyv használatáról... 3 Védjegyek... 4 Mi az a RICOH Smart

Részletesebben

V1.0 2010. március. Xerox WorkCentre 3550 Használati útmutató

V1.0 2010. március. Xerox WorkCentre 3550 Használati útmutató V1.0 2010. március Xerox WorkCentre 3550 2010 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A közzé nem tett jogok az Egyesült Államok törvényei szerint fenntartva. A jelen kiadvány tartalma a Xerox Corporation

Részletesebben

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus

Űrlapok és kedvencek. Rendszergazdai kézikönyv. 5,2 Verzió augusztus Űrlapok és kedvencek 5,2 Verzió Rendszergazdai kézikönyv 2017. augusztus www.lexmark.com Tartalom 2 Tartalom Változtatások előzményei...3 Áttekintés...4 Alkalmazás konfigurálása...5 Az Embedded Web Server

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt.  postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz Felhasználói útmutató ver. 2.0 Budapest, 2018. január 26. Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 3 2 E-mail

Részletesebben

Elektronikus kezelési kézikönyv. Start Klikkeljen a "Start" gombra.

Elektronikus kezelési kézikönyv. Start Klikkeljen a Start gombra. Elektronikus kezelési kézikönyv Start Klikkeljen a "Start" gombra. Bevezetés A kézikönyv az e-studio6 készülék nyomtatási funkcióit ismerteti. A következő információkat a készülék használati utasításában

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

Szoftvertelepítési útmutató NPD4758-00 HU

Szoftvertelepítési útmutató NPD4758-00 HU Szoftvertelepítési útmutató NPD4758-00 HU Szoftvertelepítés Megjegyzés az USB-csatlakozáshoz: Ne csatlakoztassa az USB-kábelt, amíg nem kap rá utasítást. Ha megjelenik ez a képernyő, kattintson a Cancel(Mégse)

Részletesebben

Titkosított kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen.

Titkosított  kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen. Felhasználói kézikönyv Android 2 Bevezető Android okostelefon beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon megrendelt e-mail titkosítási szolgáltatást igénybe tudja

Részletesebben

Beolvasás a RightFax szolgáltatásba

Beolvasás a RightFax szolgáltatásba Beolvasás a RightFax szolgáltatásba Rendszergazdai kézikönyv 2016. november www.lexmark.com Tartalom 2 Tartalom Áttekintés...3 Telepítés készenléti állapotának ellenőrzőlistája... 4 Az alkalmazás konfigurálása...5

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW.

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW. AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J530DW/J560DW/J570DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket

Részletesebben

Ha letöltött betűtípusokat használ, akkor ellenőrizze, hogy a betűtípusokat támogatja-e a nyomtató, a számítógép és a program.

Ha letöltött betűtípusokat használ, akkor ellenőrizze, hogy a betűtípusokat támogatja-e a nyomtató, a számítógép és a program. Oldal: 1 / 13 Nyomtatási minőség útmutató Ha az itt megadottak a problémát nem orvosolják, akkor lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal. Előfordulhat, hogy a nyomtatójának egy alkatrészét be kell állítani

Részletesebben

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv A kommunikációs adapter beállítása Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre Felhasználói kézikönyv Használat előtt kérjük, alaposan olvassa el ezt az útmutatót 2 Tartalomjegyzék 1. A kommunikációs

Részletesebben

WorkCentre 5632/5638/5645/5655/5665/5675/5687 NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT

WorkCentre 5632/5638/5645/5655/5665/5675/5687 NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT WorkCentre 5632/5638/5645/5655/5665/5675/5687 Gyorsútmutató 604P19225 NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT berendezésének maximális kihasználásával. A vásárolt termékhez egy felhasználói útmutató CD-t mellékeltünk,

Részletesebben

Kezdő lépések. Nokia N95-1 9205559, 1. kiadás HU

Kezdő lépések. Nokia N95-1 9205559, 1. kiadás HU Kezdő lépések Nokia N95-1 9205559, 1. kiadás HU A készülék gombjai és részei (telefon mód) Típusszám: Nokia N95-1. A továbbiakban Nokia N95 néven szerepel. 1 Fõkapcsoló 2 és választógombok a parancsok

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

ROLLEI-DFS-190-SE. Felhasználói kézikönyv.

ROLLEI-DFS-190-SE. Felhasználói kézikönyv. ROLLEI-DFS-190-SE Felhasználói kézikönyv. Tartalomjegyzék Rollei DF-S 190 SE szkenner Negatív-/diafilm tartó Diafilm gyors adagoló Hálózati csatlakozó Két kábel Tisztítókefe Használati útmutató www.rollei.cz

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához

Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához Ahhoz, hogy egy gyors példán keresztül bemutassunk, a program működését, egy Plytex címkét hozunk létre. Először létre kell hozni egy címkét, majd kinyomtatni

Részletesebben

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás Kezdeti lépések Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az itt szereplő információ előzetes értesítés

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

ECDL Információ és kommunikáció

ECDL Információ és kommunikáció 1. rész: Információ 7.1 Az internet 7.1.1 Fogalmak és szakkifejezések 7.1.2 Biztonsági megfontolások 7.1.3 Első lépések a webböngésző használatában 7.1.4 A beállítások elévégzése 7.1.1.1 Az internet és

Részletesebben

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Operációs rendszer A Nintex Workflow 2007 szoftvert Microsoft Windows Server 2003 vagy 2008 alá kell telepíteni. Böngésző kliens Microsoft Internet Explorer 6.x, de a Microsoft Internet

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat A Geo5 szoftvert (1. házi feladathoz opcióként, 2. házi feladathoz kötelezően) online felületen keresztül, távoli asztal kapcsolattal lehet használni. Az ehhez

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

FordEcat Gyors útmutató

FordEcat Gyors útmutató FordEcat Gyors útmutató Bejelentkezés Megjegyzés: Inserire il proprio nome utente assegnato e la propria password. Ezt követően válassza ki a nyelvet. Nome: prestare attenzione rispetta maiuscole/minuscole.

Részletesebben

Tömeges csekk nyomtatás beállítása az ASP Adó szakrendszerben

Tömeges csekk nyomtatás beállítása az ASP Adó szakrendszerben Tömeges csekk nyomtatás beállítása az ASP Adó szakrendszerben Utolsó módosítás: 2016.09.30. A következőkben az ASP Adó szakrendszer tömeges csekknyomtatási funkciója, illetve annak megvalósulását támogató

Részletesebben

AirPrint útmutató. B verzió HUN

AirPrint útmutató. B verzió HUN AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

Használati útmutató a Székács Elemér Szakközépiskola WLAN hálózatához

Használati útmutató a Székács Elemér Szakközépiskola WLAN hálózatához Használati útmutató a Székács Elemér Szakközépiskola WLAN hálózatához Készítette: Szentgyörgyi Attila Turcsányi Tamás Web: http://www.wyonair.com E-mail: 2008. november 8. TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SHARP AR-5316E/5320E http://hu.yourpdfguides.com/dref/1289484

Az Ön kézikönyve SHARP AR-5316E/5320E http://hu.yourpdfguides.com/dref/1289484 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra

A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra Nyomtató telepítése A nyomtatókkal kapcsolatos beállításokat a Vezérlőpulton, a Nyomtatók mappában végezhetjük el. Nyomtató telepítését a Nyomtató hozzáadása ikonra duplán kattintva kezdeményezhetjük.

Részletesebben

NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT

NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT Gyors útmutató 604P17525 NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT berendezésének maximális kihasználásával. A vásárolt termékhez egy oktató és információs CD-t mellékeltünk, amely animált bemutatókat és interaktív képernyőket

Részletesebben

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása 1. Program megnyitása Nyissa meg a Microsoft Outlook 2003-at, mely általában a Start menü Minden program/programok menü Microsoft Office menü listájában megtalálható.

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére FONTOS: Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére Sajnálattal értesítjük, hogy a készülékkel együtt szállított CD vagy DVD lemezen található automata telepítőprogramok

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Az Ön kézikönyve XEROX COLORQUBE 9300 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4276607

Az Ön kézikönyve XEROX COLORQUBE 9300 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4276607 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre Easton420 Automata Telefon hangrögzítő V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre A mellékelt telepítő CD-t helyezze a számítógép lemez olvasó egységbe, várja meg az automatikus indítási képernyőt. Majd válassza

Részletesebben

E Q D B B 112 D DD E E g 0 e Q A Q Q A e D e Q d QQ Q K H K g B A D E 1 0 9 * # # Y t ] [ N O S T \ T H H G ? > < p Q a b c d Q e Q Q Q Q db Q a Q a Q ab Q E Q 143 E E D 0 e Q D S 112 D QaQ Q Q B E

Részletesebben

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN AirPrint útmutató Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik. MFC-J450DW Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Phaser 3635MFP Gyorsútmutató

Phaser 3635MFP Gyorsútmutató Phaser 3635MFP Gyorsútmutató 3.2 11.01.08-as verzió Gyorsútmutató Phaser 3635MFP Xerox Phaser 3635MFP Gyorsútmutató Köszönjük, hogy a Phaser 3635MFP készüléket választotta. A könyvben található eljárásokat

Részletesebben

Kézikönyv Számla-módozat rögzítése és alkalmazása

Kézikönyv Számla-módozat rögzítése és alkalmazása Kézikönyv Számla-módozat rögzítése és alkalmazása Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 2 VEVŐ - ÜRES... 8 3 VEVŐ - MEGJELENÍTÉS [70001 TESZTVEV TESZT VEVŐ]... 10 4 VEVŐ - VÁLTOZTATÁS [70001

Részletesebben

3. modul - Szövegszerkesztés

3. modul - Szövegszerkesztés 3. modul - Szövegszerkesztés Érvényes: 2009. február 1-jétől Az alábbiakban ismertetjük a 3. modul (Szövegszerkesztés) syllabusát, amely a gyakorlati vizsga alapját képezi. A modul célja Ezen a vizsgán

Részletesebben

WorkCentre 4250/4260 sorozat Gyorsútmutató

WorkCentre 4250/4260 sorozat Gyorsútmutató WorkCentre 4250/4260 sorozat Gyorsútmutató 4.0 05.01.09-as verzió WorkCentre 4250/4260 sorozat Gyorsútmutató Xerox WorkCentre 4250/4260 sorozat Gyorsútmutató Köszönjük, hogy a WorkCentre 4250/4260 sorozat

Részletesebben

Az Evolution levelezés beállítása

Az Evolution levelezés beállítása Az Evolution levelezés beállítása 1. Program megnyitása Nyissa meg az Evolution-t. Amennyiben a telepítést követő első indításkor a program felajánlja az új postafiók készítését, válassza a Nem lehetőséget.

Részletesebben

T-Mobile Communication Center Készülékek telepítése a TMCC segítségével

T-Mobile Communication Center Készülékek telepítése a TMCC segítségével T-Mobile Communication Center Készülékek telepítése a TMCC segítségével Tartalomjegyzék 1 Készülékek / mobiltelefonok telepítése 3 1.1 Infravörös kapcsolat Win2000 és WinXP operációs rendszerrel 3 1.2

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

Eladás 100 HUF Összeg: 100 HUF Adja meg PIN kódját (2): Elfogadva Ügyfél példány nyomtatás

Eladás 100 HUF Összeg: 100 HUF Adja meg PIN kódját (2): Elfogadva Ügyfél példány nyomtatás ELADÁS Gombok funkciója: FUNC MENU CANCEL - A terminál ki-/bekapcsolására és a művelet megszakítására szolgál. CLEAR - Az utolsó beírt karakter törlésére szolgál. ENTER - IGEN A választás megerősítéséhez

Részletesebben