Ceglédi. Feltámadásünnep. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 6. szám március 26.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ceglédi. Feltámadásünnep. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 6. szám 2010. március 26."

Átírás

1 Ingyenes Ceglédi IV. évfolyam, 6. szám március 26. P A N O R Á M A cegledipanorama.hu ANNO 2007 Feltámadásünnep NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a : FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ

2 Szeretettel meghívjuk március 31-én (szerda) órára Borókai Gábor: Pannon pumák, hun hiénák és más állatságok című könyvének bemutatójára. Helyszín: Ceglédi Nagytemplomi Református Gyülekezeti Ház (Cegléd, Iskola u. 1.) A rendezvényt megnyitja: Földi László Mottó: Nem a tükör görbe, a valóság homorú." Négy év publicisztikai termését gyűjtötte kötetbe Borókai Gábor, a Heti Válasz fõszerkesztõje. Közel kétszáz végjáték, glossza és karcolat, a koalíciós kormányzás utolsó éveinek minden kínja és tehetetlensége. A kötet klasszikus értelemben vett publicisztikai gyűjtemény, kortörténeti látlelet kronológiába szedve, emberi-társadalmi közéletrajz. A belépés díjtalan! Minden érdeklõdõt szeretettel vár Borókai Gábor!

3 Címlap 3 Kössön le hirdetési felületet több alkalomra kedvezménnyel! HIRDETÉSFELVÉTEL: Tel.: Ceglédi P A N O R Á M A Kiadó: Panoráma Média Kft Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) cegledipanorama.hu Lapigazgató: Krizsán Ervin Tel.: (20) Megjelenés: minden páros hét pénteken Cegléden és térségében Következő lapzárta: április 2. péntek 18 óra Példányszáma: db ISSN Nyomdai munkák: Lénia Újságnyomó Kft Miskolc, Szentpéteri kapu 105. Kéziratot nem őrzünk meg és nem küldünk vissza. Fenntartjuk a jogot, hogy az olvasói leveleket szerkesztve adjuk közzé. hosszú, hideg tél van mögöttünk. Már nagyon vártuk a tavaszt. Örülünk, hogy már melegszik a levegő, zöldül a határ. A föld alól a felszín fölé nyújtózkodnak, sarjadnak az új növényi életek. Egyre több madárcsivitelést, rögtönzött tavaszi hangversenyt is hallhatunk. Már vágytunk az élettől mozgolódó föld illatát hozó friss tavaszi szellőre, a fák zöld hajtásainak ígéretére, a virágok kertjeinkben színpompát varázsoló alázatára, egyszóval az új rügyek új reménységére. A természet feltámad, újjáéled és most ragyogásával, melegségével bombázza és formálja érzelmeinket. Provokálja elhidegült kapcsolatainkat, a sokféle csalódásban megfázott és most didergő lelkünket. Miközben a természet újjáéled, nagy kérdés, mi lesz a mi természetünkkel, az emberi természettel, az emberek közösségeivel? Nem ránk férne a lelki megújulás? Nemde igaza van Szabó Lőrincnek, aki híres versében ezt írja? Nyitni kék, fütyülöm, / nyitni kék, hinni és bízni / kellenék, Bizony, igaz, ami igaz: kis idő alatt is sokat veszítettünk emberségességünkből, durvák vagyunk és közönyösek, követelőzőek, és nem szolidárisak. Szavainkban vágyjuk a jót, de tetteink tagadják azt. Megdermedtünk a bizalmatlanságtól és a bizalmatlanságban. Kívül és belül félelem, hamisság és szorongások. Ránk férne egy felrázó fordulat, bizonyára személyesen is, és közösségeinkre is. Szükségünk van a hit és a bizalom életet adó, felolvasztó erejére, hogy ne kelljen tovább a hidegszívűség terjedésétől vacognunk. Ki máshoz fordulhatnánk, mint húsvét ünnepeltjéhez, Krisztushoz, a feltámadt és új életet ajándékozó Úrhoz! Folytatás a 43. oldalon

4 4 Híreink A szabadság ünnepe Katona Lajos vasutas, a 75 éves CVSE egyetlen ma is élő alapítója vehette át idén a Gubody díjat. Az elismerést a március 15-ei ünnepségen adták át, amelyre a barátságtalan időjárás, viharos szél ellenére is sokan kilátogattak. Idén a polgármester, Földi László mondott ünnepi beszédet. areformátus Öregtemetőben, a Kálvária temetőben, az Újvárosi Református temetőben és Újvárosi Evangélikus köztemetőben koszorúztak a város, a pártok és szervezetek képviselői. A program a Kossuth Múzeumban folytatódott a helyi sajtó munkatársainak rendezett fogadással. Az intézmény igazgatója, Reznák Erzsébet majd a polgármester köszöntötte a média képviselőit. Földi László elmondta: gyakran használjuk a szabadság alig megfogható fogalmát beszédeinkben, még gyakrabban fókuszálunk a es katonai cselekményekre. - Sokan ismerik a kor tábornokait, minisztereit, de újságírókat kevesen, pedig tudjuk, Kossuth maga is szerkesztett újságot. Tudjuk, hogy az ő nevéhez kötődik az első politikai témájú lap megjelentetése, melynek címe Országgyűlési Tudósítások. tette hozzá a polgármester. Idén a Cegléd Rádió 88 főszerkesztője, Szatmári Gábor köszöntötte kollégáit. A 15 itt élő és dolgozó újságíró elmondta: sokszor volt nehéz helyzetben és jelenleg sem könnyű a helyi média helyzete. - Mindig volt erő, ami életben tartotta a ceglédi sajtót, életben tartott minket. Nevezhetnénk ezt az erőt korrektségnek, hitelességnek, vagy akár szerényen profizmusnak is, de az igazság odaát van az olvasó, a hallgató, a nézők oldalán, akik ezeket a médiumokat szeretik. Hitem szerint ennél többet újságíró nem érhet el. mondta beszédében Szatmári Gábor. Az ünnepség a diákok fáklyás felvonulásával folytatódott. A fiatalok a Rákóczi úton a Kossuth szoborhoz sétáltak, amelynek talapzatánál mécsest gyújtottak. A programot a Kossuth erkély koszorúzása zárta, ahol Palásti Ferenc vezérőrnagy mondott ünnepi beszédet. Elsőként korabeli tudósítás alapján az március 15-ei ünnepi eseményeket elevenítette fel, majd megfogalmazta a kérdést: hogyan lehet, hogy egy esztendővel és 162 évvel az események után is ekkora hangsúlyt kap az ünnep. - Talán, mert egy magyar álom vált valóra, a szabadság. Itt állunk egy olyan kompozíció előtt, ami kő és fém. Mi az itt lakók és a környéken élők naponta elmegyünk mellette, de most a fáklyák fényétől megvilágítva ide jöttünk és emlékezünk. Élhet bárhol az ember, gondolkodhat bárhogy, van valami, amit nem vitathat el senki tőle, ez pedig az emlékezés joga. hangsúlyozta a vezérszónok. Az ünnep előestéjén tartott eseménysor a Kossuth Erkély koszorúzásával zárult.

5 Hírek forrása a Ceglédi Városi Televízió Egészségügyi keret FELOSZTOTTÁK AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS keret megmaradt pénzösszegét is. Első ütemben tavaly másfél millió forintot ítéltek oda az év elején aktuális programokra, így elviekben most 3 és fél millióról dönthettek volna. A város idei költségvetése szerint azonban ebből kell támogatniuk a háziorvosi pályázatokat is, így az eredeti összeg 1,2 millióval csökkent. Éneklő osztályok versenye 35. ALKALOMMAL RENDEZTÉK MEG az Éneklő osztályok versenyét a Kossuth Gimnáziumban. A zsűri tagja volt Bárdos Lajos fia, Daróci Bárdos Tamás is. A kiváló karnagy, zeneszerző elmondta: csoda, ami ebben az intézményben történik és az éneklő osztályok versenye egyedülálló kezdeményezés az országban. Vízgazdálkodási hozzájárulás TÖBBET KELL FIZETNIE a földtulajdonosoknak vízgazdálkodási hozzájárulásra, legalábbis a szántó és gyümölcsösök után. Ennek értéke hektáronként nettó 700 forintra emelkedik. Erdő és gyep után továbbra is 500 forint a társulási hozzájárulás. A kötelezettség mintegy 15 ezer embert, gazdát érint Dél-Pest Megyében. A szervezet március közepén tartotta küldöttgyűlését. Művészetek napja PATKÓS IRMA SZÜLETÉSNAPJÁRA emlékeztek a nevét viselő intézmény diákjai. 110 éve március 8-án született a város jeles színművésznője. De ünnepel a Patkós Irma Színház is, hiszen 10 évvel ezelőtt kezdte meg működését. Az első évtizedet igyekeztek összefoglalni a művelődési ház aulájában berendezett kiállítással.

6 Híreink Kötélhúzó bajnokság VÁROSI KÖTÉLHÚZÓ BAJNOKSÁGOT rendezett a Táncsics iskola. Az intézményben már régi hagyomány, hogy e formában mérkőznek meg az osztályok. Idén azonban városi szintre bővítették a megmérettetést. A legnagyobb díjat, vagyis a Táncsics kupát a Szent Kereszt Katolikus iskola vihette haza. Új, udvari játékok PÁR HÉTEN BELÜL MINDEN CEGLÉDI óvoda udvarára új játszóeszközöket telepítenek. A város valamennyi óvodáját, illetve telephelyet érint a fejlesztés, így 15 intézmény udvarára kerülnek új játékok. Cegléd regionális, úgynevezett CÉDE keretből nyert támogatást udvari játszóeszközök telepítésére. Az önkormányzat további milliókkal egészítette ki a 19 milliós forrást, hogy az elavult, már-már balesetveszélyes játékokat minden óvodában le tudják cserélni. Tolvajok ideje A FIDESZ-KDNP A CEGLÉDI választókerületben majd 12 ezer ajánlószelvényt gyűjtött össze. Ezzel járult hozzá az országos pártvezetés elhatározásához, az összesen két millió kopogtatócédulához. Ebből csak annyit adtak le, amennyi a regisztrációhoz szükséges volt. A hírt az immár hivatalosan is képviselőjelölt Földi László a filmszínházban jelentette be, ahol Pesty László Tolvajok Ideje című dokumentumfilmjét is levetítették. Az elsők között láthatták a ceglédiek a már a megjelenése előtt nagy viharokat kavart filmet. Az alkotás valójában nem tényfeltáró munka szögezi le a készítő. Pesty László elmondta: nem a pénzügyi machinációkat törekedett dokumentálni, hanem az áldozatokra koncentrált. Mesés délután BUDAI ILONA NÉPDALÉNEKES, mesemondó várta zenés, mesés délutánra a Szent Kereszt Katolikus iskola diákjait. Az intézményben már régi hagyomány, hogy időről időre elismert előadókat látnak vendégül az iskola tornatermében. Budai Ilona 27 éve tanít népzenét, népdaléneklést óbudai zenei iskolákban. Már huszonévesen elismerték tehetségét, sikeresen szerepelt az 1968-as KI MIT TUD?-on, és a Nyílik a rózsa vetélkedőn ben első díjat kapott a Magyar Televízió Röpülj páva versenyén. Több zeneiskolában tanított, majd a nyolcvanas évek vége felé a Magyar Rádióban vezetett műsorokat. Megkapta a Népművészet ifjú mestere elismerést, de a kilencvenes években Magyar Örökség díjjal is jutalmazták.

7 Híreink Belga cserekapcsolat A BELGIUMI SZENTMIKLÓS, azaz Sint Niklaas település középiskolájából érkeztek diákok a gimnáziumba. A fiatalok elsősorban a magyar kultúrával, a Közép-Európai sajátosságokkal ismerkednek meg, de az angol és német nyelvet is gyakorolni tudják. A közös programot a belga nagykövet is meglátogatta. MOTOR CENTER MOTORALKATRÉSZ SZAKÜZLET Egyes robogók vásárlásakor a behozott kerékpárját Ft értékben beszámítjuk. Most a berozsdásodott öreg vas is sokat érhet! Cegléd, Kút u. 13. T.: (53) Nagykõrös Kálvin t. 1. T.: (53) Hulladékból ruhát KÜLÖNLEGES DIVATBEMUTATÓT TARTOTTAK a Bem Iskolában. Az intézmény diákjai szelektíven gyűjtendő hulladékokból készítettek ruhákat. Az ÖKOVÍZ felhívására láttak munkához, a vállalat ezáltal is szeretné népszerűsíteni a szelektív hulladékgyűjtést. Nagy lelkesedés és rengeteg munka után végül mintegy 30 ruhát mutattak be az iskola tanulófjúságának. Háztűz KIÉGETT EGY HÁZ CEGLÉD HATÁRÁBAN, egy férfi bennégett. Azt, hogy mi okozhatta a tüzet, egyelőre nem tudni. A külterületen, félreeső helyen található, romos épületben egyedül lakott az áldozat. A helyszínre kiérkező tűzoltók már csak holttan tudták kihozni a férfit, akinek a személyazonosságát sem sikerült egyelőre tisztázni. A tűz keletkezésének okát a tűzoltóság szakemberei vizsgálják.

8 Mûsorajánló CEGLÉDI VÁROSI TELEVÍZIÓ Március 26. Péntek HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után VÁROS - HÁZA - politikai vitamûsor (ism.) 19:35 VIGYÁZZ, KÉSZ, BIZTONSÁG! - bûnmegelõzési magazin HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ ismétlés Március 27. Szombat 18:00 HETI HÍRÖSSZEFOGLALÓ - valamennyi HÍRADÓ ismétlése Március 29. Hétfõ HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap VÁLASZTÁS Bemutatkozik dr. FÜLÖP HAJNALKA, az MDF országgyûlési képviselõjelöltje HÁT- TÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után ARCHÍV válogatás a CTV archívumából a Pest me gyében élõk magazinja VÁLASZTÁS Bemutatkozik dr. FÜLÖP HAJNALKA, az MDF országgyûlési képviselõjelöltje (ism.) HÍRADÓ ismétlés Március 30. Kedd HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap VÁLASZTÁS bemutatkozik FÖL- DI LÁSZLÓ, a Fidesz-Kdnp országgyûlési képviselõjelöltje SPORTKÖZVETÍTÉS VÁLASZTÁS bemutatkozik FÖLDI LÁSZLÓ, a Fidesz-Kdnp országgyûlési képviselõjelöltje (ism.) HÍRADÓ ismétlés Március 31. Szerda HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap VÁLASZTÁS 2010-bemutatkozik KO- RONDI MIKLÓS, a JOBBIK Magyarországért Mozgalom Párt országgyûlési képviselõjelöltje HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után SPORTHÍRADÓ friss hírek, eredmények, interjúk a ceglédi sportéletbõl HOSSZAB BÍTÁS a ceglédi sporthírek háttere 19:10 VONZÁSKÖRZET - térségi magazin 19:55 VÁLASZTÁS bemutatkozik KORONDI MIKLÓS, a JOBBIK Magyarországért Mozgalom Párt országgyûlési képviselõjelöltje HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ- ismétlés Április 1. Csütörtök HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl VÁLASZTÁS bemutatkozik NAGY TAMÁS, az MSZP or - szág gyûlési képviselõjelöltje HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? 18:50 MÚZSA hírek, portrék a mûvészet vilá - gá ból 19: Pest megyében élõk magazinja VÁ - LASZTÁS bemutatkozik NAGY TAMÁS, az MSZP országgyûlési képviselõjelöltje (ism.) HÁTTÉR - ismétlés HÍRADÓ - ismétlés Április 2. Péntek HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után VÁLASZTÁS Pest megye 15. választókerület képviselõjelöltjeinek bemutatkozása IFJÚ-SÁV Diákoktól diákoknak - hírek, riportok, érdekességek a ceglédi ifjúsági életbõl HÍRADÓ - ismétlés Április 3. Szombat 18:00 HETI HÍRÖSSZEFOGLALÓ - valamennyi HÍRADÓ ismétlése Április 5. Hétfõ HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után ARCHÍV válogatás a CTV archívumából Pest megyében élõk magazinja HÁTTÉR - ismétlés HÍRADÓ - ismétlés Április 6. Kedd HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után SPORTKÖZVETÍTÉS HÍRADÓ ismétlés Április 7. Szerda HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap SPORTHÍRADÓ friss hírek, eredmények, interjúk a ceglédi sportéletbõl VÁLASZTÁS a képviselõjelöltek élõ televíziós vitamûsora 20:00 SPORTHÍRADÓ friss hírek, eredmények, interjúk a ceglédi sportéletbõl (ism.) HÍRADÓ - ismétlés Április 8. Csütörtök HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap VÁLASZTÁS a képviselõjelöltek élõ televíziós vitamûsora Pest megyében élõk magazinja HÍRADÓ - ismétlés

9 Híreink Republic koncert TELTHÁZAS KONCERTET ADOTT a Republic Cegléden. A Sportcsarnokban március 12-én állt színpadra az ország egyik legnépszerűbb zenekara. A Republic 1990-ben alakult, az elmúlt húsz évben többszáz fellépésük volt, Cegléden mintegy 3 éve léptek fel utoljára. Eddig 19 albumuk jelent meg, a ceglédi koncerten minden lemezükről hallhatott dalokat a közönség. Felcsendültek régi slágerek is, mint például egyik legnépszerűbb lírai daluk, a 67-es út. Az Emerton és Arany Zsiráf díjas rockegyüttes a március 15-i ünnep kapcsán állami elismerésben is részesült. Vasárnap a parlamentben vehették át a Magyar Köztársaság érdemrend tiszti keresztje polgári tagozat kitüntetést. Szabályosan adták el LEZÁRULT A PÉNZÜGYI ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG vizsgálata. A polgármesteri hivatal belső átvilágításához hasonlóan megállapították, a laktanya eladása során nem történt feltűnően nagy értékaránytalanság. Vagyis az eladási ár, és a független értékbecslés között 25%-nál kevesebb az eltérés. Fórum a civileknek AZ ÉRDEKKÉPVISELET ERŐSÍTÉSE és az összefogás a civil szervezetek legfontosabb feladata a jövőben. Ötleteikkel, javaslataikkal segíthetik a városi, megyei, sőt országos döntéshozatalokat is ez derült ki a Városházán tartott fórumon, amelyre a térség mintegy 17 civil szervezete fogadta el a meghívást. Elfagyott a szőlő AZ IDEI SZŐLŐTERMÉS mintegy százalékát elvitte a téli fagy. Elsősorban a mélyebben fekvő területek, és a fedés nélkül maradt alacsony művelésű ültetvények károsodtak. Egyes helyeken valamennyi rügy elfagyott. A gyümölcsösök eddig jól vészelték át a telet. A fákat inkább a tavaszi fagyok veszélyeztetik. A késői rügyfakadás ebből a szempontból kedvező.

10 Híreink Bárhol lehet traffipax A RENDŐRAUTÓ FORGALOMTÓL ELZÁRT területen is megállhat, ha a közúti ellenőrzést végző készüléket működtet. Ezt a KRESZ idén januárban életbe lépett módosítása szabályozza, az úgynevezett előzmény nélküli elemként került be a szabályozásba. A Várkonyisok sikere A MEGYEI MATEMATIKAVERSENY mintegy 2700 indulója közül lettek a legeredményesebbek a Várkonyi Iskola tanulói. Szepesi Zoltán 4. lett, ez az intézmény legszebb egyéni eredménye, 24 diák pedig az első száz között végzett. Sőt, a Várkonyi Iskola kapta a most alapított vándorkupát is. Testületi ülés AZ ÖNKORMÁNYZAT VÁLLALJA a 236 millió forintot, ami a belső fürdő felújításához szükséges. Az elnyert 82 milliós támogatás ugyanis csak a kiadások harmadára elég. A központi régiós pályázaton az önkormányzatok legfeljebb ennyire jogosultak, vagyis a projekt az adható maximumot kapta. Az önerő fedezetéül megjelölt keretek körül azonban bizonytalanságok vannak derült ki a képviselőtestület márciusi ülésen. Elbontják és építenek A VÁROS TÖBB PONTJÁN ELBONTJÁK a játszótereket. Balesetveszélyesek a játszóeszközök, nem felelnek meg az uniós előírásoknak, ezért kell elvinni őket. Helyükön pihenőövezeteket alakítanak ki, és több helyen újjáépítik. A cél, hogy szép, kultúrált és biztonságos játszóparkok legyenek Cegléden.

11 Híreink Rendhagyó történelemóra KATONA TAMÁS TÖRTÉNÉSZ TARTOTT rendhagyó történelemórát a Kaszinóban. A téma az es forradalom és szabadságharc volt, illetve az események ismert és kevésbé ismert résztvevői. A történész professzor úgy fogalmazott az ünnep idején könnyebb ebben a témában nyitott fülekre találni, hisz a szívek is jobban nyitva vannak. 10% KEDVEZMÉNY EZ NEM TRÉFA!!! ÁPRILIS 1-7. KÖZÖTT 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK MINDEN KÉSZLETEN LÉVÕ SIXTEAM MÁRKÁJÚ KERÉKPÁRRA MOLNÁR KALAND-KE RÉK PÁR- SPORT-TÚRA üzlet Cegléd, Árpád u. 23. Tel.: 53/ KERÉKPÁROK, SPORT RUHÁZAT, SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS Lezárult a pályázat LEZÁRULT AZ ÖKOVÍZ KFT ÁLTAL meghirdetett Hulladékból hasznosat és hulladékból játékot pályázat. Az óvodások és iskolások saját kezűleg készített, szelektív hulladékból készült pályamunkákkal nevezhettek, a legkisebbek szüleitől pedig szintén szelektív hulladékból készült játékokat vártak. A két pályázatra összesen mintegy 100 alkotás érkezett. A zsűri értékelte ezeket, a díjazottakat a napokban értesítik. Czinege Imre leköszönt ELBÚCSÚZOTT VÁLASZTÓITÓL, LAKOSSÁGI fórumának rendszeres látogatóitól a szocialista országgyűlési képviselő. Czinege Imre nyolc éves parlamenti munkája után mondott köszönetet a támogatásért, továbbá az építő kritikákért, sőt a feladatok, teendők megfogalmazásáért is. Czinege Imre március 19-én tartotta utolsó parlamenti beszámolóját.

12 Híreink Divatbemutató HAGYOMÁNYAIBAN ÉL TOVÁBB A NEMZET címmel tartottak divatbemutatót Hampel Katalin ruhakölteményeiből. Az esten fellépett Sáfár Mónika és Sasvári Sándor, az est házigazdája Pálfy István volt. A bemutatón népviseleteket, kosztümöket és kabátokat, alkalmi és báli ruhákat vonultattak fel. Az idei szín az európai trendhez igazodva a fekete-fehér és a piros-fekete. Ülésezett a bizottság KIFOGÁST NYÚJTOTT BE A VÁLASZTÁSI bizottsághoz a FIDESZ-KDNP helyi kampányfőnöke. Tótin Lóránt beadványában azt kifogásolta, hogy Dr. Fülöp Hajnalka a Szabad Sajtó Napja alkalmából rendezett eseményt politikai rendezvényének népszerűsítésére használta fel. Mindezt úgy, hogy a múzeumban elhelyezte az erről szóló plakátokat. Az országgyűlési képviselőjelölt a választási bizottság ülésén elmondta: rendezvénye nem politikai témájú volt, álláspontja szerint nem sértett jogszabályt. Kutyás bál BÁLOZTAK A KUTYATENYÉSZTŐK. A hagyományos rendezvényen mintegy 130 kutyabarát vett részt. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Ceglédi Szervezte idén hatvan éves és úgy tűnik, egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Legalábbis ezt mutatja a tagok növekvő létszáma. Évet értékeltek a polgárőrök A VASÚTÁLLOMÁS KÖRNYÉKÉN VALÓ járőrszolgálat a szűcstelepi polgárőrök legfontosabb feladata. De a városi rendezvényeken, a jégpálya őrzésében és egyéb ünnepek biztosításában is sokat segítettek 2009-ben, összesen több mint 5300 óra szolgálatot teljesítettek. Az egyesület évértékelőjén a szervezet elnöke, Mándity János az Országos Polgárőr Szövetség elismerésében részesült.

13

14 FISH HUNTER HORGÁSZBOLT Cegléd, Alszegi út 51. Tel.: 06/ , 06/ Fontos pillanatban Megszereztük az első tavaszi pontokat. Az első két forduló 3:1 arányú vereségei után Békéscsabára látogatott az NBII keleti csoportjában szereplő ceglédi csapat. A tabellán közvetlen előttünk álló viharsarkiak jobban kezdték a szezont, hiszen legyőzték a Vecsést, és Debrecenben is mindössze 1:0-ra kaptak ki a listavezető otthonában. amérkőzés előtt Simon Antal több változtatást is eszközölt. Egyrészt a csapatkapitányi karszalag ezúttal Dr. Selei Andráshoz került, másrészt az utóbbi években belső védőként jól teljesítő, és a közönség egyik kedvencévé előlépő Buzás Viktort egy sorral előrébb, a középpályán szerepeltette. A mérkőzés során úgy tűnt, hogy a nagyon jó formában védő Rézsó Péter előtti hadrendben felsorakozott csapatnak jót tettek a változtatások. Buzás és Kenderes remekül öszszedolgozva szűrt a középpályán, így védőink sokkal kevesebb alkalommal kerültek kiszolgáltatott helyzetbe, mint a korábbi mérkőzéseken. Ráadásul a megszerzett labdákat is többségében jól játszotta meg a csapat, ennek köszönhetően az első percektől kiegyenlített játék folyt. Helyzetek adódtak mindkét oldalon, az első gólra azonban a 35. percig várni kellett. Szerencsére ennek a ceglédi szurkolók örülhettek, hiszen a csapatkapitányi feladathoz felnövő, sokat küzdő és hasznosan játszó Selei labdát szerzett a felezővonal környékén, majd a jó ütemben kilépő Kovács István 18 éves korát meghazudtoló rutinnal vitte el a labdát a kapus mellett és gurított a hálóba. A hazaiak próbáltak változtatni, és még nagyobb intenzitással támadtak, a vége felé a három csatár mellé NBI-es rutinnal rendelkező középső védőjüket, Csiszárt is előre vezényelték, de Rézsó és a védelem a helyén volt. Csakúgy, mint a csapat valamennyi tagja, akik az utolsó pillanatokban a korábbi kontrákból kialakuló helyzeteket újabb góllal koronázták meg. A csereként beálló, betegsége után visszatérő Nagy Adrián ugratta ki mintaszerűen Kenderest a bal szélen, akinek középre adott labdáját a szintén csereként szóhoz jutó Horváth Dávid pöccintett a kapuba. Ezzel ki is alakult a végeredmény: Békéscsaba - Restart-Ceglédi VSE 0-2. Vélemény Pelikánok a pálya felett HALLOM, HOGY EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ vélemények fogalmazódtak a labdarúgók háza táján. Történt, hogy a kedvencek még nem leltek rá a tavasz ízére és kétszer vesztesen hagyták el az egyébként ide billenő pályát. Erre kinyílt a bicska néhány illetékes ( ) zsebében. Gyors és határozott lépésekre szánta el magát a sokat megélt szakma. Lám mit ad Isten, a gyorstalpaló legendáján felerősödött, egy másik szűk közeg ellenkezőleg látja a történteket. Nem kicsit, nagyon Várni kell kartársak, nem elkapkodni, jön még a kutyára dér, egyébként is ez olyan, mint a sakk. Lehet a bábokat csúsztatni, tolni, eltolni, sőt első felindulásunkban le is söpörni. Utána minden kezdődhet elölről. Nem értik? Én sem. ML

15 Sport Birkózás SIROKI TÍMEA IDÉN MÉG NEM TALÁLT le győ - zőre. Március 7-én rendezték Pestszentimrén a hagyományos id. Növényi Norbert nemzetközi emlékversenyt, női szakágban. A RES- TART CVSE TS INTEGRÁL birkózó szakosztály junior korú versenyzője ismét veretlenül zárta a sorozatot. Előbb junior korosztályban négy ellenfelét legyőzve lett aranyérmes, majd a felnőttek között, nagyszerű birkózással, három győzelem után állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Teljesítménye bíztató a közelgő országos bajnokság előtt. ISMÉT ÉREMMEL A NYAKÁBAN térhetett haza Ceglédre a 47 kg-os serdülő korcsoportú Tóth Martin, aki március 14-én Esztergomban a Kék Duna Kupa kötöttfogású nemzetközi serdülő versenyen vett részt. Súlycsoportjában 9 induló közül a második helyen végzett. MÁRCIUS 14-ÉN, A SZAKOSZTÁLY edzőtermében nagy közönségsikert aratott az immár második alkalommal megrendezett TS IN- TEGRÁL KUPA, gyermek verseny. A negyvenhárom birkózópalánta (7-11évesek) Szűcs András és Kovács Béla tanítványai hét súlycsoportban mérkőztek meg egymással, az áhított érmekért. A viadalon csak azok indulhattak, akik még nincsenek verseny - zőként leigazolva a szakosztályban. Gyõztesek: 23 kg: Halmi Ronaldó, 26 kg: Berinszki Roland, 31 kg: Szivák József, 36 kg: Juhász András, 41 kg: Kecskeméti Szebasztián, 47 kg: Dömök Péter, +47 kg: Kovács Gábor Női kézilabda A PEST MEGYEI NŐI KÉZILABDA bajnokság 15. fordulójában a Ceglédi Kék Cápák a Jászárokszállás csapatát fogadták és ezúttal is győztek. Az elmúlt hat fordulóban csupán egy pontot vesztett a csapat, aminek köszönhetően a kilencedik helyre léptek a tizennégy csapatos felnőtt mezőnyben. A 16. fordulóban sajnos megszakadt a Cápák veretlenségi sorozata. Verőcén léptek pályára, ahol a szabadban megrendezett mérkőzésen kiadós vereséget szenvedtek. Az aszfalt pályán lassú és körülményes volt a csapat játéka, amiből csak vereség következhetett. Eredmények: Ceglédi Kék Cápák - Jászárokszállás (13-6) Verõce - Ceglédi Kék Cápák (14-10) Férfi kézilabda A GYENGÉBB KEZDÉS UTÁN BELEHÚZTAK a Ceglédi KKSE játékosai. A férfi kézilabda NBI/B keleti csoportjában két mérkőzésből három pontot szereztek. Előbb a listavezető Orosházát verték hazai pályán nagyon meggyőző játékkal, majd a következő fordulóban Hajdúböszörményben értek le döntetlent. A csapat mindkét mérkőzésen jól küzdött, a böszörményi meccsen is volt esély a győzelemre, de az utolsó támadásnál a lövés a kapufa belső éléről kifelé pattant, így maradt a döntetlen. Eredmények: Ceglédi KKSE - Orosházi FKSE Hajdúböszörményi KSE - Ceglédi KKSE Jánovszki Helga bronzérmes! SIKLÓSON RENDEZTÉK HÉTVÉGÉN a junior korosztály Országos Bajnokságát. A közel 200 induló között 3 judos lépett tatamira a Restart-CVSE színeiben. Jánovszki Helga első mérkőzésén ugyan vereséget szenvedett az idén már két felnőtt világkupán 5. helyet szerző Szabó Franciskától, de utána mindhárom visszamérkőzését megnyerve lett harmadik a női 63 kg-os súlycsoportban.

16 16 múlt hét elején megesett az a szerintem megszokott eset, hogy valaki elhagyta a táskáját. Semmi meglepő sincs ebben, a rohanásnak és a kapkodásnak ez a vége, hogy elhagyjuk a tárgyainkat. Cegléd egyik legnagyobb áruházának a parkolójában történt az eset, ahol nagyjából 5 percre magányosan maradt egy táska. Nem is az a megdöbbentő, hogy eltűnt belőle a pénz vagy kipakolták teljesen, hanem az, hogy az eltűnésnek tanui voltak. Miután a táska ex-tulajdonosa visszaért a parkolóba, megpillantott egy ismerőst és rákérdezett, hogy látta-e a táskát, aki nyugodtsággal közölte, hogy valaki el is vitte. Kijelenthető-e az, hogy a bevárlóközpont kamerás felvételei elmosódottak és használhatatlanok, csak hogy ne kelljen megmutatni/megnézni azokat? Mindenkinek szüksége Vélemény Változás változtatás? Változást szeretnénk a világban. Legyen rend, béke és szeretet. A grandiózus idillünket meg kéne támogatni egy kicsit, egyébként csak lufikban beszélünk és a sült csirkét várjuk. van pénzre, a többség nincs olyan anyagi helyzetben, hogy ezer forintnak ne örülne meg, de mit kezdünk egy letiltott bankkártyával vagy egy személyivel, lakcímigazolóval vagy egy gépjármű forgalmijával? Kell-e fizetnem tíz ezer forintot azért, hogy az ellopott/elhagyott bankkártyámat letiltsa a bankom? Felmerülnek ezek a kérdések és szerintem nem is jogtalanul. Úgy tűnik azért nem annyira reménytelen a helyzet, mert a becses megtaláló kicsivel több, mint egy hét elteltével postára adta a személyit, forgalmit, jogosítványt és egyéb iratokat, a családi fényképekkel és a táskában található kézzel írott jegyzetekkel együtt. Nem is kérdés, hogy az értékesebbnek tűnő portékák, mint pénztárca, telefon eltűntek az éterben. Az egész történet számomra arra világít rá, hogy hatalmas elvárásaink vannak a társadalmunkkal, a politikusainkkal, a tanárainkkal és mindenki mással szemben, kivéve magunkkal. Hogyan is kéne megváltoznia a világnak és rendnek lennie benne, ha mi magunk is ilyen lassan változunk, s nem sokat teszünk azért, hogy egy emberibb környezetben éljünk... VJ Még egyszer az uszodáról OLVASOM, HOGY BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL megújul a belső strand. Nem tapsoltam örömömben, mert volt már erre utaló néhány nekirugaszkodás a múltban. Nyugtával a napot. A körültekintő felmérések és látványos tervek kételyeket ébresztenek bennem, mivel a több évtizedes csúszás esetén egy-két évtized ide, vagy oda, gondolhatnánk, nem számít. Volt már a strand udvarán sátortető, csak fel kellett volna állítani egy minimális műszaki ráfordítással, nem lett belőle semmi. Ma már uszodányi nagyságú fedett mű-

17 jégpályát varázsolnak évente a főtérre, de vízilabdázóink idénysportként hódolnak választott sportáguknak. Edzenek, hóban, fagyban. Azután olvasom a mostani komplex tervek hírek között, hogy a várható beruházás költségei mennyit tesznek ki és mit jelent ez a városnak önerőben. Emlékezetem szerint a Gerjei sporttelep eladása úgy kapott a felsőbb szervek részéről zöld utat, hogy annak teljes bevételét sportlétesítmény fejlesztésére kell fordítani. Nekem jobban tetszene, ha a pályázaton nyert összeghez az előbbi ingatlaneladás árát is hozzáadnánk és a fennmaradó rész gondját, baját hárítanánk az adófizetőkre. Arról nem is beszélve, hogy jobb lenne, ha nem bagatellizálnánk el az 1933-ban, 50 méteres versenymedencének épült létesítmény sorsát. Pontosabban a tervezett fejlesztés során visszanyerné eredeti formáját a medence. Ugyanis a nemzetközi és hazai versenyszabvány az ötven méteres medencéket tartja etalonnak. Hivatalos eredményt, bármilyen országos és nemzetközi úszóversenyt csak ilyen medencében lehet rendezni. A sportlétesítmények paraméterei adottak, legyen az sportcsarnok, sporttelep, vagy uszoda. Amennyiben egy város ezekkel rendelkezik, magasabb fokán áll a sportkultúra szolgáltatásainak befogadását illetően. Az, hogy jelenleg nincs aktív úszósport Cegléden, ne tévesszen meg senkit, de még az sem, hogy a vízilabda mérkőzések rendezésére elegendő a 33-as, osztott medence is. Azután még annyit, hogy a termálfürdőben is voltak szálkáim, anno az átadás idején. Nem hiszik el a rajtkövekkel nem vágnak a medence alján lerakott eltérő színű csempe-sávok, melyek az úszók verseny közbeni tájékozódását szolgálják. Az már nem is annyira feltűnő, hogy ugyanitt a CEGLÉD felirat a medence alján a lelátóról nézve fordítva olvasható. Utólag mindig könnyű okosabbnak lenni? ML n á ds zö ve t ker té s ze t i t a ka r ó nád p ad l ó n á d te t õ ná da r at ás SZÉKHELY: 5000 Szolnok, Mester Tel./Fax: 56/ út 7. TELEPHELY: Nagykáta - Göböly-járás 311-es út Tel: 30/ , 30/ , 30/ MEGÚJULT DÉL-PEST MEGYEI MEZÕGAZDASÁGI ZRT Cegléd, Bede 575. GAZDA- ÁRUHÁZA továbbra is várja régi és új vevõit, gazdag áruválasztékával Cím: 2700 Cegléd, Külsõ - Kátai út 98. Telefon: 53/ , 53/ , 20/ Nyitva tartás: hétköznap: október 31-ig: november 1.-tõl: szombat:

Ceglédi. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 7. szám 2010. április 9. cegledipanorama.hu ANNO 2007.

Ceglédi. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 7. szám 2010. április 9. cegledipanorama.hu ANNO 2007. Ingyenes Ceglédi IV. évfolyam, 7. szám 2010. április 9. P A N O R Á M A cegledipanorama.hu ANNO 2007 NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a : FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS

Részletesebben

Ceglédi. Gyermeknap. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 10. szám 2010. május 21.

Ceglédi. Gyermeknap. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 10. szám 2010. május 21. az eredeti Ceglédi IV. évfolyam, 10. szám 2010. május 21. P A N O R Á M A cegledipanorama.hu ANNO 2007 Gyermeknap Kép: Kisfaludi NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t

Részletesebben

Ceglédi. Kezdõdik. a tavaszi hadjárat. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 3. szám 2010. február 12.

Ceglédi. Kezdõdik. a tavaszi hadjárat. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 3. szám 2010. február 12. Ingyenes Ceglédi IV. évfolyam, 3. szám 2010. február 12. P A N O R Á M A cegledipanorama.hu ANNO 2007 Kezdõdik a tavaszi hadjárat Kép: Kisfaludi István NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e

Részletesebben

Ceglédi. A Fotográfia Napja. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 17. szám 2010. augusztus 27.

Ceglédi. A Fotográfia Napja. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 17. szám 2010. augusztus 27. az eredeti Ceglédi IV. évfolyam, 17. szám 2010. augusztus 27. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 A Fotográfia Napja NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a

Részletesebben

Ceglédi. Olimpiai bajnokok Cegléden. Válogatott férfi vízilabda mérkõzés. Ingyenes P A N O R Á M A

Ceglédi. Olimpiai bajnokok Cegléden. Válogatott férfi vízilabda mérkõzés. Ingyenes P A N O R Á M A Ingyenes Ceglédi III. évfolyam, 12. szám 2009. június 19. P A N O R Á M A ANNO 2007 Válogatott férfi vízilabda mérkõzés Olimpiai bajnokok Cegléden 2009. július 2. 19 30 Ceglédi Termálfürdõ és Szabadidõközpont

Részletesebben

Ceglédi. Elõbb-utóbb úgyis tavasz lesz. Ingyenes P A N O R Á M A. 3. oldal. III. évfolyam, 6. szám 2009. március 27. ANNO 2007

Ceglédi. Elõbb-utóbb úgyis tavasz lesz. Ingyenes P A N O R Á M A. 3. oldal. III. évfolyam, 6. szám 2009. március 27. ANNO 2007 Ingyenes Ceglédi III. évfolyam, 6. szám 2009. március 27. P A N O R Á M A ANNO 2007 Elõbb-utóbb úgyis tavasz lesz 3. oldal Új nyílászárót szeretne, vagy a régit cserélné le újra? Keresse fel telepünket!

Részletesebben

Ceglédi. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 5. szám 2011. március 11. panorama-online.hu ANNO 2007

Ceglédi. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 5. szám 2011. március 11. panorama-online.hu ANNO 2007 az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 5. szám 2011. március 11. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Ceglédi P A N O R Á M A Címlap 5 Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.:

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 20. szám 2008. október 10. Ceglédi ANNO 2007

Ingyenes. II. évfolyam, 20. szám 2008. október 10. Ceglédi ANNO 2007 Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 20. szám 2008. október 10. P A N O R Á M A ANNO 2007 C I V I L M E L L É K L E T 2 1-2 7. O L D A L Ajánló Májer Tibi célja az olimpia... 18 Az önkormányzati iskolákért...30

Részletesebben

Ceglédi. Iskolaválasztás elõtt. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 2. szám 2011. január 28. panorama-online.hu ANNO 2007

Ceglédi. Iskolaválasztás elõtt. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 2. szám 2011. január 28. panorama-online.hu ANNO 2007 az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 2. szám 2011. január 28. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Iskolaválasztás elõtt A hirdetés felmutatója 10% kedvezményben részesül FÉRFI ÉS NÕI DIVATÁRU ÜZLET

Részletesebben

Ceglédi. ...érkezik a Mikulás. A Kleopátra Ékszerüzlet elé... az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ

Ceglédi. ...érkezik a Mikulás. A Kleopátra Ékszerüzlet elé... az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ az eredeti Ceglédi IV. évfolyam, 24. szám 2010. december 3. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 A Kleopátra Ékszerüzlet elé......érkezik a Mikulás NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 24. szám 2008. december 5. Ceglédi ANNO 2007. Jégen a téren. 3. oldal

Ingyenes. II. évfolyam, 24. szám 2008. december 5. Ceglédi ANNO 2007. Jégen a téren. 3. oldal Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 24. szám 2008. december 5. P A N O R Á M A ANNO 2007 K Ö Z V É L E M É N Y K U T A T Á S N YERE M É N Y E K K E L! 3 1-3 4. O L D AL Jégen a téren 3. oldal A Kapitány a közelgõ

Részletesebben

Ceglédi. Nyár esti vigadalom. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 15. szám 2010. július 30.

Ceglédi. Nyár esti vigadalom. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 15. szám 2010. július 30. az eredeti Ceglédi IV. évfolyam, 15. szám 2010. július 30. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Nyár esti vigadalom NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a :

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 23. szám 2008. november 21. Ceglédi ANNO 2007. Mit kapnak karácsonyra? 3. oldal

Ingyenes. II. évfolyam, 23. szám 2008. november 21. Ceglédi ANNO 2007. Mit kapnak karácsonyra? 3. oldal Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 23. szám 2008. november 21. P A N O R Á M A ANNO 2007 Mit kapnak karácsonyra? 3. oldal minden raktárkészleten levõ Zalakerámia mázas gres burkolólapot! S hogy a jó kedv is

Részletesebben

Bevezetõ. Lapunk megjelenését támogatja:

Bevezetõ. Lapunk megjelenését támogatja: VII. évfolyam, 6. szám 2013. március 22. P A A N cegledipanorama.hu O R Á M anno 2007 P A A N O R Á M Bevezetõ Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) 312-038 info@cegledipanorama.hu

Részletesebben

Ceglédi. 1% Nap. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 8. szám 2011. április 22. panorama-online.hu ANNO 2007

Ceglédi. 1% Nap. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 8. szám 2011. április 22. panorama-online.hu ANNO 2007 az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 8. szám 2011. április 22. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 1% Nap Borovi fa nyílászárók K=1.0 hõszigeteléssel közvetlenül a gyártótól: fa ablak ony 60x60 9.600

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 18. szám 2008. szeptember 12. Ceglédi 96 OLDALON ANNO 2007. Kossuth Toborzó 2008 75-92. oldal

Ingyenes. II. évfolyam, 18. szám 2008. szeptember 12. Ceglédi 96 OLDALON ANNO 2007. Kossuth Toborzó 2008 75-92. oldal Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 18. szám 2008. szeptember 12. P A N O R Á M A ANNO 2007 C E G L É D I P A N O R Á M A 1 É V E S Kossuth Toborzó 2008 75-92. oldal S Z Ü L E T É S N A P I 96 OLDALON S Z Á

Részletesebben

Ceglédi. Fit Kid VII. Európa-kupa. Ingyenes P A N O R Á M A. Cegléd, 2009. okóber 3-4. III. évfolyam, 19. szám 2009. szeptember 25.

Ceglédi. Fit Kid VII. Európa-kupa. Ingyenes P A N O R Á M A. Cegléd, 2009. okóber 3-4. III. évfolyam, 19. szám 2009. szeptember 25. Ingyenes Ceglédi III. évfolyam, 19. szám 2009. szeptember 25. P A N O R Á M A cegledipanorama.hu ANNO 2007 VII. Fit Kid Európa-kupa Cegléd, 2009. okóber 3-4. Hirdessen lapunkban! KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 17. szám 2008. augusztus 29. Ceglédi. Tanévkezdés. 2008-ban

Ingyenes. II. évfolyam, 17. szám 2008. augusztus 29. Ceglédi. Tanévkezdés. 2008-ban Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 17. szám 2008. augusztus 29. P A N O R Á M A S P O R T - T O B O R Z Ó M E L L É K L E T T E L 1 7-3 3. O L D A L Tanévkezdés 2008-ban 5 kamrás mûanyag ablakok 1.0 hõszigeteléssel,

Részletesebben

Pomázi Polgár. Áldott Húsvéti Ünnepeket! Pomáz Város Önkormányzatának Lapja. XXIII. évfolyam, 4. szám, 2014. április

Pomázi Polgár. Áldott Húsvéti Ünnepeket! Pomáz Város Önkormányzatának Lapja. XXIII. évfolyam, 4. szám, 2014. április - Pomázi Polgár Pomáz Város Önkormányzatának Lapja XXIII. évfolyam, 4. szám, 2014. április Ingyenes Áldott Húsvéti Ünnepeket! HIRDETÉS ÉPÜLET BÁDOGOS SZAKBOLT 2013 Pomáz, Orgona u. 23. Telefon: 26/325-663

Részletesebben

a vállalkozások jókora hasznából lehetne fedezni. A temetõket üzemeltetõ evangélikus egyház igazgatólelkésze, Orosházának kötelezõ közteme- Kártyaügy

a vállalkozások jókora hasznából lehetne fedezni. A temetõket üzemeltetõ evangélikus egyház igazgatólelkésze, Orosházának kötelezõ közteme- Kártyaügy Orosházi Élet XIV. évfolyam 44. szám INGYENES VÁROSI HETILAP 2009. október 30., péntek Temetõi körkép kép a búcsú ára Halottak napja közeledtével kényes, mindenkit érintõ témát járt körbe lapunk. A képviselõk

Részletesebben

Ceglédi. Újra SZENVEDÉLYEK HETE. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 7. szám 2011. április 8. panorama-online.hu ANNO 2007

Ceglédi. Újra SZENVEDÉLYEK HETE. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 7. szám 2011. április 8. panorama-online.hu ANNO 2007 az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 7. szám 2011. április 8. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Újra SZENVEDÉLYEK HETE Borovi fa nyílászárók K=1.0 hõszigeteléssel közvetlenül a gyártótól: fa ablak

Részletesebben

Forgatag és Virágvásár

Forgatag és Virágvásár VIII. évfolyam, 7. szám 2014. április 11. P A A N O R Á M cegledipanorama.huanno 2007 Szent György Napi Forgatag és Virágvásár 2014. április 26-27. Nagykőrös Deák tér, Vásártér P A A N O Kiadó: Panoráma

Részletesebben

IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál. 2014. február 8. (szombat) Kossuth Étterem

IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál. 2014. február 8. (szombat) Kossuth Étterem VIII. évfolyam, 2. szám 2014. január 31. Fotó: Hartyányi Norbert P A A N O R Á M cegledipanorama.huanno 2007 IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál 2014. február 8. (szombat) Kossuth Étterem

Részletesebben

Ceglédi. Ceglédi KannaBál-on. Anima Sound System (dj set) spéci mûsor a. Ingyenes P A N O R Á M A. 3.oldal. www.kannabal.hu

Ceglédi. Ceglédi KannaBál-on. Anima Sound System (dj set) spéci mûsor a. Ingyenes P A N O R Á M A. 3.oldal. www.kannabal.hu Ingyenes Ceglédi III. évfolyam, 14. szám 2009. július 17. P A N O R Á M A ANNO 2007 Anima Sound System (dj set) spéci mûsor a Ceglédi KannaBál-on 3.oldal www.kannabal.hu EMI minõsített borovi fa nyílászárók

Részletesebben

EGRI MAGAZIN. a média eger Nonprofit kft. ingyenes kiadványa 2012. március 5. évfolyam 3. szám

EGRI MAGAZIN. a média eger Nonprofit kft. ingyenes kiadványa 2012. március 5. évfolyam 3. szám EGRI MAGAZIN a média eger Nonprofit kft. ingyenes kiadványa 2012. március 5. évfolyam 3. szám Átadták a felújított kapukat Díszőrség kiíséretében adták át februárban az Egri Vár felújított főbejáratát,

Részletesebben

Írország hercegnője Cegléden 2014.04.04. 19 00

Írország hercegnője Cegléden 2014.04.04. 19 00 VIII. évfolyam, 4. szám 2014. február 28. P A A N O R Á M Írország hercegnője Cegléden 2014.04.04. 19 00 P A A N O Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) 312-038 info@cegledipanorama.hu

Részletesebben

Ceglédi. IV. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. 2011. május 21. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 9. szám 2011. május 6.

Ceglédi. IV. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. 2011. május 21. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 9. szám 2011. május 6. az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 9. szám 2011. május 6. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 2011. május 21. IV. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál MÁJUS 5-ÉN MEGNYITOTTAM ARANYÉR- LÉZERSEBÉSZETI

Részletesebben

HEGEDŰS ÁGOTA alpolgármester

HEGEDŰS ÁGOTA alpolgármester VII. évfolyam, 8. szám 2013. április 19. P A A N O R Á M cegledipanorama.huanno 2007 P A A N O R Á M Címlap Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) 312-038 info@cegledipanorama.hu

Részletesebben

A Magyar Tudomány Ünnepén

A Magyar Tudomány Ünnepén V. évfolyam, 22. szám 2011. november 4. P A N O R Á M A ANNO 2007 panorama-online.hu A Magyar Tudomány Ünnepén P A N O R Á M A Címlap 3 Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.:

Részletesebben

Mr. Meky Fogathajtó Kupa 2009.09.05. Cegléd - Vásártér

Mr. Meky Fogathajtó Kupa 2009.09.05. Cegléd - Vásártér Ingyenes Ceglédi III. évfolyam, 17. szám 2009. augusztus 28. P A N O R Á M A ANNO 2007 Mr. Meky Fogathajtó Kupa 2009.09.05. Cegléd - Vásártér Hirdessen lapunkban! KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT ÕSZRE 4 hirdetés

Részletesebben