ADSL csomagárak. Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ADSL csomagárak. Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén"

Átírás

1 1/10 Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen forgalmi as*** prepaid / Ft 990 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfizetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli). (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége. Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. (***) Az alap mellett minden megkezdett Mbyte forgalom után 12,5 Ft-ot számlázunk. A havi forgalomtól függetlenül maximum csak Ft lehet. Ezeket a csomagokat azoknak a megrendelőknek tudjuk biztosítani, akiknek a telefonvonalán a megrendelést megelőző 3 hónapban nem volt ADSL szolgáltatás. A 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x 12) egy összegben fizetendő.

2 2/10 Lakossági naked 1 ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti naked 1 ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft (1) telefon vonal nélküli ADSL-szolgáltatás, (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfizetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli) (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. Ezeket a csomagokat azoknak a megrendelőknek tudjuk biztosítani, akiknek a telefonvonalán a megrendelést megelőző 3 hónapban nem volt ADSL szolgáltatás. A 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x 12) egy összegben fizetendő.

3 3/10 Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Szolgáltatóváltás esetén Privát prepaid Privát Tempó prepaid Tempó 1 280/ / Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Szolgáltatóváltás esetén Ft Ft Ft Ft Ft (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfizetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli) (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Nem szünetmentes szolgáltatóváltás esetén az egyszeri Ft + ÁFA ( Ft). 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű.

4 4/10 Lakossági naked 1 ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Szolgáltatóváltás esetén Privát prepaid Privát Tempó prepaid Tempó 1 280/ / Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti naked 1 ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Szolgáltatóváltás esetén Ft Ft Ft Ft Ft (1) telefon vonal nélküli ADSL-szolgáltatás (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfizetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli) (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. Nem szünetmentes szolgáltatóváltás esetén az egyszeri Ft + ÁFA ( Ft). A 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x12) egy összegben fizetendő.

5 5/10 Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Hosszabítás vagy csomagváltás esetén Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Hosszabbítás vagy csomagváltás esetén Ft Ft Ft Ft (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfi zetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli) (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége. Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. A fenti árak abban az esetben érvényesek, amennyiben lejárt hűségidő után történik a hosszabbítás. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfi zetői hurok minősége,a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x 12) egy összegben fizetendő. A 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű.

6 6/10 Lakossági naked 1 ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Hosszabítás vagy csomagváltás esetén Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti naked 1 ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Hosszabbítás vagy csomagváltás esetén Ft Ft Ft Ft (1) telefon vonal nélküli ADSL-szolgáltatás (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfi zetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli). (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége. Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. A fenti árak abban az esetben érvényesek, amennyiben lejárt hűségidejű naked szerződést követően történik a hosszabbítás. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfi zetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x 12) egy összegben fi zetendő. A 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű.

7 7/10 Lakossági ADSL árak EnterNet szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti ADSL árak EnterNet szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfizetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli). (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége. Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x 12) egy összegben fizetendő. A 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű.

8 8/10 Lakossági naked 1 ADSL árak EnterNet szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti naked 1 ADSL árak EnterNet szolgáltatási területen Üzleti extrém Ft Ft Ft Ft Ft (1) telefon vonal nélküli ADSL-szolgáltatás (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfizetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli). (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége. Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x 12) egy összegben fizetendő. A 25 Mbps csomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű.

9 9/10 Lakossági ADSL árak Invitel szolgáltatási területen Új megrendelés és szolgáltatóváltás esetén Privát prepaid Privát Hobbi Komfort Maximum/Garantált 1280/ / / / / / Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft ft Üzleti ADSL árak Invitel szolgáltatási területen Új megrendelés és szolgáltatóváltás esetén Minimum Optimum Prémium Deluxe Maximum/Garantált 1280/ / / / / / / Ft Ft Ft Ft (*) a garantált sávszélesség a 229/2008-as Kormányrendelet alapján az előfizetők számára az esetek 80%-ában garantált sávszélesség (adatátviteli) (**) a maximum sávszélesség az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélessége Fenti árak határozatlan idejű szerződés 1 éves hűséginyilatkozattal történő megkötése esetén érvényesek. A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet többek között befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/dslam-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. Prepaid csomag esetén az éves (havi x 12) egy összegben fizetendő.

10 10/10 Üzleti ADSL+Mobilnet 5G árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft Üzleti ADSL+Mobilnet 10G árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Ft Ft Ft Ft Ft

ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen. Egyszeri díj. ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén

ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen. Egyszeri díj. ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén ADSL árak 1/7 forgalmi díjas*** prepaid 0 Ft 792 Ft 990 Ft 0 Ft 2 072 Ft 2 590 Ft 0 Ft 2 392 Ft 2 990 Ft 0 Ft 4 392 Ft 5 490 Ft 1 0 Ft 5 592 Ft 6 990 Ft 2 20 0 Ft 7 992 Ft 9 990 Ft 2 0 Ft 4 090 Ft 5 0

Részletesebben

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel.

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. EnterNet ADSL Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. ADSL csomagok csak Magánszemélyek részére EnterNet - Privát forgalmi

Részletesebben

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EnterNet 2001 Kft., 1138 Budapest, Váci út 188.,

Részletesebben

Csomag neve Telepítési díj * Havidíj* Elérhető maximális/

Csomag neve Telepítési díj * Havidíj* Elérhető maximális/ Az Internetszolgáltatás általános szerződési feltételeinek 4. számú függeléke. Hatályos 2012. március 1. napjától. Internet-díjtáblázat Jelenleg értékesített szolgáltatások díjai 1. Szélessávú lakossági

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi mutatók...

Részletesebben

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA.

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EnterNet 2001 Kft., 1134 Váci út 19, kapcsolt vonali

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi mutatók...

Részletesebben

Az alábbi táblázatban összehasonlíthatja a jelenlegi és január 1-jétől a csökkentett ÁFÁval fizetendő bruttó (fogyasztói) árakat.

Az alábbi táblázatban összehasonlíthatja a jelenlegi és január 1-jétől a csökkentett ÁFÁval fizetendő bruttó (fogyasztói) árakat. Tájékoztatjuk, hogy a Digitális Jólét Program keretében 2017. január 1-től módosul az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény, amelynek köszönhetően az internet-hozzáférési szolgáltatást

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

9. sz. melléklet Minőségi célértékek

9. sz. melléklet Minőségi célértékek 9.1. Az előfizetői szolgáltatásokra általában 9. sz. melléklet Minőségi célértékek MEGNEVEZÉS MEGHATÁROZÁS MÉRÉSI MÓDSZER CÉLÉRTÉK/nap* Új hozzáférés létesítési idő A szolgáltatás igénybevételét lehetővé

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi mutatók...

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi

Részletesebben

Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól

Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól Közlemény Az On Line System Kft Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) változásairól Az On Line System Kft 2014. december 15-i hatállyal módosítja általános szerződési feltételeit az alábbiak szerint:

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet lezárt A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. 2014. JÚLIUS 28. ELŐTT ÉRTÉKESÍTETT

Részletesebben

Hálózati szolgáltatásminőségi követelmények

Hálózati szolgáltatásminőségi követelmények Vezetékes internet és HotSpot hálózati szolgáltatásminőségi követelmények célértékei, értelmezése, teljesítésük ellenőrzésének mérési módszere (a 13/2011 (XII.27.) NMHH rendelet előírásai szerint) Az alábbi

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.4. Választható szolgáltatáscsomagok

Részletesebben

Vizsgálati terv VT1/2016. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához

Vizsgálati terv VT1/2016. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához Vizsgálati terv VT/206 A 3/20. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához A vizsgálati időszak: 206. január 0. napjától 206. december 3. napjáig a. A szolgáltatás leírása:

Részletesebben

GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI

GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI napjától GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI GIROHáló Üzletszabályzat 3. számú melléklete 1054 Budapest, Vadász utca 31. Telefon: (1) 428-5600, (1) 269-2270 Fax: (1) 269-5458 www.giro.hu Az alábbi kategóriákba

Részletesebben

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft. AKCIÓK LEÍRÁSA, AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI: A Szolgáltató által alkalmazott akciók részletes leírását, azok időtartamát, feltételeit, díjait és a nyújtott kedvezményeket az alábbi feltételrendszer tartalmazza:

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2017. október 25. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!! Érvényes!2014.!08.!10től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet!

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!! Érvényes!2014.!08.!10től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet! INTERNETSZOLGÁLTATÁS MűszakiFeltételek Érvényes2014.08.10tőlvisszavonásig ÁSZF4.sz.melléklet OpennetworksKft.ÁSZF 2014.augusztus1. oldal1 ASZOLGÁLTATÁSMEGHATÁROZÁSA InternethozzáférésAszolgáltatás: olyan

Részletesebben

AZ INTEREURO COMPUTER KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA

AZ INTEREURO COMPUTER KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA InterEuro Computer Internet ÁSZF KIVONAT 2014. február 10. AZ INTEREURO COMPUTER KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA Az

Részletesebben

4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom

4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom 4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA Tartalom 1. A Szolgáltatás leírása... 2 2. A Szolgáltatás elemei... 3 2.1 elemei... 3 2.2 Hozzáférési Link Szolgáltatás

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET INTERNET SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet lezárt A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. 2014. JÚLIUS 28. ELŐTT ÉRTÉKESÍTETT

Részletesebben

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET INTERNET SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

Részletesebben

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Lasarm Bt Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Általános Szerződési Feltételek 2.sz. melléklet Díjszabás Választható díjcsomagok egységes szerkezetben Készült: 2009. március 31.

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

2. számú Adatlap 1. Szolgáltató példánya Szerződés tárgyát képező szolgáltatás Főcsomag Közszolgálati Induló: Alap: Családi: Extra: Ifjúsági: Sport Maxi: Ismeretterjesztő: Nagyvilág: TV programcsomagok

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. DÍJAZÁSI FELTÉTELEK,

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás

Részletesebben

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft Smarttarifa 1 1 890 Ft korlátlan Facebook 50 MB 39 Ft 49 Ft 43 Ft 43 Ft Smarttarifa 2 3 190 Ft korlátlan Facebook 250 MB 32 Ft 36 Ft 39 Ft 39 Ft Smarttarifa 3 5 290 Ft korlátlan Facebook, email, böngészés

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az Előfizető a 2015. november

Részletesebben

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 2017.01.01-től érvényes ÁFA miatti árváltozások csomag neve 2016.12.31 2017.01.01 nettó 27% áfa bruttó NETTÓ 18% áfa bruttó

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet lezárt A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. 2014. JÚLIUS 28. ELŐTT

Részletesebben

100% 27% 127% 18% 118% 9% Példa: Egy Ft nettó árú szolgáltatás esetén a megtakarítás a következőképpen alakul:

100% 27% 127% 18% 118% 9% Példa: Egy Ft nettó árú szolgáltatás esetén a megtakarítás a következőképpen alakul: Örömmel tájékoztatjuk, hogy az internet-szolgáltatás áfája 2017-től csökken! A Digitális Jólét Program keretében az internet-szolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 27 %-ról 18%-ra csökken, így az Ön által

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2019. március 1. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

IV. Újralekötés akciós díjak

IV. Újralekötés akciós díjak Akciós feltételek I. Az akció időtartama 2010. október 1. 2010. december 31. Az akciós megrendelések Magyar Telekom Nyrt.-hez beérkezésének kezdeti időpontja 2010.október 1. 00 óra 00 perc, legvégső időpontja

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az

Részletesebben

Hatályba lépés: november 10.

Hatályba lépés: november 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2019. február 1. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet lezárt A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. 2014. JÚLIUS 28. ELŐTT

Részletesebben

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!!! Érvényes!2015.!12.!01/től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet!

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!!! Érvényes!2015.!12.!01/től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet! INTERNETSZOLGÁLTATÁS MűszakiFeltételek Érvényes2015.12.01/tőlvisszavonásig ÁSZF4.sz.melléklet oldal1 ASZOLGÁLTATÁSMEGHATÁROZÁSA InternethozzáférésAszolgáltatás: olyan elektronikus hírközlési szolgáltatás,

Részletesebben

Internet csomagok / Területi megjelölés:

Internet csomagok / Területi megjelölés: Internet csomagok / Területi megjelölés: Ajka-Padragkút, Balatonakali, Balatoncsicsó, Balatonszepezd, Csabrendek, Halimba, Káptalanfa, Mencshely, Monostorapáti, Nagyvázsony, Nyirád, Óbudavár, Szentantalfa,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T a Celldömölki Kábeltelevízió Kft. hírközlési szolgáltató 2019.07.0 napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal.

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. I. Törzsszöveg 1. 4. Az előfizeti szolgáltatás

Részletesebben

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Névleges sávszélesség: 10,00 Mbit/s 1,00 Mbit/s Hálózaton belüli garantált minimális sávszélesség: 5,00 Mbit/s 0,50 Mbit/s

Névleges sávszélesség: 10,00 Mbit/s 1,00 Mbit/s Hálózaton belüli garantált minimális sávszélesség: 5,00 Mbit/s 0,50 Mbit/s 4. sz. melléklet: Előfizetői szolgáltatások és azok díjai, egyéb díjak, költségtérítések, díjmeghatározások Érvényes: 2015.04.01-től a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési

Részletesebben

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET INTERNET SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA.

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EQNet Zrt., 1134 Váci út 191138 Budapest Váci út

Részletesebben

A Szolgáltató által vállalt egyedi szolgáltatásminőségi követelmények. a. Mobil rádiótelefon szolgáltatás

A Szolgáltató által vállalt egyedi szolgáltatásminőségi követelmények. a. Mobil rádiótelefon szolgáltatás 4. Az előfizetői szolgáltatás minősége, biztonsága 4. 1 Az előfizetői szolgáltatás az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének az előfizetők és felhasználók védelmével összefüggő követelményeiről

Részletesebben

Előfizetői Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére

Előfizetői Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére i Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére 1. A szerződés tárgya, szerződő felek 1.1. A SaSfLy.NeT Fülöp Csaba E.V.. (1221 Budapest, Mária T. u. 25., adószám: 63433089-2-43 továbbiakban ) a jelen szerződés

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. DÍJAZÁSI FELTÉTELEK,

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK ADSL SZOLGÁLTATÁSRA.

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK ADSL SZOLGÁLTATÁSRA. 5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK ADSL SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: Eqnet Zrt, 1138 Váci út 188, ADSL. 2) Adatszolgáltatás a szolgáltatásminőségi

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére Az Előfizető a 2015. május 27-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében vállalja, hogy a

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra meglévő UPC Direct TV előfizetők részére Az Előfizető a 2015. szeptember 14-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében

Részletesebben

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz Akciós feltételrendszer új előfizetőknek 2016. ősz A.) Általános feltételek Az akció keretében Előfizető a MinDig TV Extra kártya mellé a kedvezményes áru dekóder készüléket az alábbi feltételek teljesülése

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba lépés

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A szolgáltatás minőségi mutatói. Valamennyi szolgáltatás esetén értelmezhető szolgáltatásminőségi követelmények:

5. számú MELLÉKLET A szolgáltatás minőségi mutatói. Valamennyi szolgáltatás esetén értelmezhető szolgáltatásminőségi követelmények: 5. számú MELLÉKLET A szolgáltatás minőségi mutatói Valamennyi szolgáltatás esetén értelmezhető szolgáltatásminőségi követelmények: a) szolgáltatáshoz való új előfizetői hozzáférési pont létesítésének és

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.2. Választható díjcsomagok A díjszabásban szereplő bruttó értékek

Részletesebben

Tisztelt Ügyfeleink!

Tisztelt Ügyfeleink! Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NMHH CM/6839-1/2013 végzése alapján ÁSZF módosítást hajtunk végre, aminek hatályba lépése 2013-05-01. Az ÁSZF-ben lévő módosítások a következő pontokat

Részletesebben

GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI

GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI napjától GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI GIROHáló szolgáltatás Üzletszabályzat 3. számú melléklete 1054 Budapest, Vadász utca 31. Telefon: (1) 428-5600, (1) 269-2270 Fax: (1) 269-5458 www.giro.hu Az alábbi

Részletesebben

Internet szolgáltatás

Internet szolgáltatás Internet szolgáltatás Kábelhálózaton nyújtott Internet szolgáltatás hálózati célértékei, a célértékek értelmezése és teljesülésük ellenőrzésének mérési módszere Új előfizetői 15 nap hozzáférés létesítési

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2017. augusztus 1. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI

GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI napjától GIROHÁLÓ SZOLGÁLTATÁS DÍJAI GIROHáló Üzletszabályzat 3. számú melléklete 1054 Budapest, Vadász utca 31. Telefon: (1) 428-5600, (1) 269-2270 Fax: (1) 269-5458 www.giro.hu Az alábbi kategóriákba

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT Díjcsomag neve PR-unó PR-Net 1,5 PR-Net 3 PR-Net 6 PR-Net 10 PR-Net 12 PR-Net 15 PR-Net 20 PR-Net 60 PR-Net 120 Kínált letöltési sebesség (Mbit/s) 0.75 1.50 3.00 6.00 10.00 12.00 15.00 20.00 60.00 120.00

Részletesebben

Vidékháló Kft. Internet ÁSZF változásának kivonata. Hatályos: 2015. március 1-től

Vidékháló Kft. Internet ÁSZF változásának kivonata. Hatályos: 2015. március 1-től Vidékháló Kft. Internet ÁSZF változásának kivonata 1.2. Hatályos: 2015. március 1-től További ügyfélkapcsolati pontok elérhetőségei és nyitva tartásuk: Szentes, Tóth József u. 13. Nyitva tartás: H-SZ:8-12,

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT Díjcsomag neve PR-unó PR-Net 1,5 PR-Net 3 PR-Net 6 PR-Net 10 PR-Net 12 PR-Net 15 PR-Net 20 PR-Net 60 PR-Net 80 PR-Net 120 PR-Net 140 PR-Net 240 PR-Net 250 Kínált letöltési sebesség (Mbit/s) 0.75 1.50 3.00

Részletesebben

Helyhez kötött telefon és Mobil rádiótelefon szolgáltatás

Helyhez kötött telefon és Mobil rádiótelefon szolgáltatás KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2018. szeptember 11. napjától Internet-hozzáférési és

Részletesebben

a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési díj:

a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési díj: 4. sz. melléklet: Előfizetői szolgáltatások és azok díjai, egyéb díjak, költségtérítések, díjmeghatározások Érvényes: 2012.01.01 -től a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési

Részletesebben

2. melléklet SZOLGÁLTATÁSOK DÍJSZABÁSA

2. melléklet SZOLGÁLTATÁSOK DÍJSZABÁSA Hozzáférési díjak mértéke Alapszolgáltatás hozzáférési díjak (előfizetési díj) A hatályos díjszabás és díjtételek a következők a.) PSTN, ISDN 2. melléklet SZOLGÁLTATÁSOK DÍJSZABÁSA Ász díjcsomag (magán)

Részletesebben

Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai augusztus 1-én

Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai augusztus 1-én Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai 2018. augusztus 1-én A változtatást hatósági felhívás indokolta. A változások kivonatolt formában: 7.4.1. 7.4.1.1. 7.4.1.2. A tartalmi változások részletesen: 7.4.1. Kötbér

Részletesebben

IV. Újralekötés akciós díjak

IV. Újralekötés akciós díjak Akciós feltételek I. Az akció időtartama 2011. január 1. 2011. június 30., vagy visszavonásig Az akciós megrendelések Magyar Telekom Nyrt.-hez beérkezésének kezdeti időpontja 2011.január 1. 00 óra 00 perc,

Részletesebben

Vezetékes adat és internet szolgáltatások nyújtására vonatkozó Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Díjszabás Melléklet

Vezetékes adat és internet szolgáltatások nyújtására vonatkozó Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Díjszabás Melléklet Vezetékes adat és internet szolgáltatások nyújtására vonatkozó Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Díjszabás Melléklet 1 1. Előfizetői szolgáltatások... 3 1.1 Bérelt vonal szolgáltatás... 3

Részletesebben

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Kivonat. Általános Szerződési Feltételek

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Kivonat. Általános Szerződési Feltételek BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Kivonat Általános Szerződési Feltételek Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz Utolsó módosítás kelte: 2012. június 1. Módosítva:

Részletesebben

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek KIVONAT Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz Utolsó módosítás kelte: 2013. június 10. Módosítva:

Részletesebben

Megnevezés Meghatározás Mérési módszer Célérték

Megnevezés Meghatározás Mérési módszer Célérték Internet szolgáltatás Kábelhálózaton nyújtott Internet szolgáltatás hálózati célértékei, a célértékek értelmezése és teljesülésük ellenőrzésének mérési módszere Új előfizetői hozzáférés létesítési idő

Részletesebben

Egységes internet-hozzáférés szolgáltatás leíró táblázat

Egységes internet-hozzáférés szolgáltatás leíró táblázat Kínált letöltési sebesség Kínált feltöltési sebesség 0,5 Garantált letöltési sebesség 0,03 Internet4U Mikro 0,03 0,03 Garantált feltöltési sebesség 0,008 Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Invitel Zrt. ÁSZF Lezárt díjcsomagok 3. sz. melléklet Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA.

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EQNet Zrt., 1138 Budapest Váci út 188., kapcsolt

Részletesebben

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s Okos Ráadás 1500 Okos Ráadás 3000 Okos Ráadás 4500 Okos Ráadás 7500 Okos Ráadás Irodai Okos Ráadás Red Díjcsomag neve Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - üzleti

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - üzleti 2. sz. melléklet Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - üzleti Tartalom 1.1 GTS Ethernet Line és GTS Smart Ethernet... 2 1.2 GTS Ethernet VPN... 2 1.3 GTS Media Line... 2 1.4 GTS Internet Access... 2

Részletesebben

Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai január 1-én. A változtatást, jogszabályváltozás, azaz a következők indokolták:

Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai január 1-én. A változtatást, jogszabályváltozás, azaz a következők indokolták: Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai 2018. január 1-én A változtatást, jogszabályváltozás, azaz a következők indokolták: A Kormány 2015-ben nemzeti konzultációt hirdetett az internetről és a digitális fejlesztésekről.

Részletesebben

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint:

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2018. május 9. napjától Internet-hozzáférési és bérelt

Részletesebben

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása 7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Jelen akciós feltételek

Részletesebben

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére.

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére. K I V O N A T Az Elektronet Zrt. 4400 Nyíregyháza, Nádor u. 28. (Adószám: 12848612-2-15) 2017. december 29. napjától módosítja a vezetékes internet-szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit.

Részletesebben

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági 2. sz. melléklet Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági Tartalom 1.10 ADSL... 2 1.11 SHDSL... 2 1.12 Dial-up... 2 1.13 GTS ISDN 30... 2 1.14 GTS ISDN 2... 2 1.15 GTS analóg hangszolgáltatás...

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet lezárt A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. 2014. JÚLIUS 28. ELŐTT

Részletesebben

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági

Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági 2. sz. melléklet Szolgáltatások földrajzi lefedettsége - lakossági Tartalom 1.10 ADSL... 2 1.11 SHDSL... 2 1.12 Dial-up... 2 1.13 GTS ISDN 30... 3 1.14 GTS ISDN 2... 3 1.15 GTS analóg hangszolgáltatás...

Részletesebben

Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei

Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei 3. sz. melléklet: A szolgáltatás minőségi mutatói Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei Hálózati szolgáltatásminőségi követelmények célértékei Minőségi mutató megnevezése Célérték 1./A

Részletesebben

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2012. szeptember 4-étől Készítés időpontja: 2012.09.03. TARTALOMJEGYZÉK

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2012. szeptember 4-étől Készítés időpontja: 2012.09.03. TARTALOMJEGYZÉK 1/A. sz. melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Számlás előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2012. szeptember 4-étől Készítés időpontja:

Részletesebben

A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei

A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Internet-hozzáférési valamint (IP alapú) Bérelt vonali szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei - Egységes

Részletesebben