4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom"

Átírás

1 4.C MELLÉKLET: HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS ÉS HOZZÁFÉRÉSI LINK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA Tartalom 1. A Szolgáltatás leírása A Szolgáltatás elemei elemei Hozzáférési Link Szolgáltatás elemei A Szolgáltatás igénybevételének feltételei igénybevételének feltételei Hozzáférési Link Szolgáltatás igénybevételének feltételei Minőségi paraméterek Díjak, számlázás... 7

2 P o e S t a u e t A r w s l r L n T 10 B A x R k S E - T i T D R C N S O L E S E R I A L S L O T 1 S L O T 2 S L O T 3 O C - 3 l r N E T W O R K L I N A c t i v e l A c r t i v e P a t p h B r u t i l d a c k I e r S 330 S U T A P E C R K 3 C o m S Magyar Telekom 1. A Szolgáltatás leírása 1.1 A során aszimmetrikus szélessávú digitális előfizetői hozzáférés (ADSL) szolgáltatás díj ellenében történő nyújtását teszi lehetővé a Jogosult számára egy adott Helyi Hurokra vonatkozóan. D A S D ADSL modem Előfizető KKE D S L A M DDF Ethernet Switch DDF Jogosult Helymegosztási Egysége Jogosult hálózata felé Helymegosztási Helyiség MT épület Helyi Bitfolyam Hozzáférés Átengedés Hozzáférési Link Csatlakozási Pont Kültéri Hely MT telek MDF MT központba Szűrő blokk hang adat Központ Oldali Szűrő Kábelkifejtési Elemek (KKE) 1. ábra 1.2 A esetén a Szolgáltató az Előfizetőnél elhelyezett ADSL modemet köti össze a Szolgáltató által beszerzett és üzemeltetett, a Helyi Hurokhoz csatlakozó első forgalom multiplexáló eszközből (DSLAM) Jogosult forgalmát demultiplexáló Ethernet switch-csel. A Szolgáltató az összegyűjtött forgalmat a Hozzáférési Link segítségével a Csatlakozási Ponton adja át a Jogosult számára. 2 (7)

3 1.3 A Helyi Bitfolyam Hozzáféréshez szükséges Helymegosztás teszi lehetővé a Jogosult részére, hogy Magyar Telekom területen Hozzáférési Link segítségével csatlakoztathassa a Jogosult Berendezését a Helyi Hurok alapsáv feletti spektrumához, és így nyújtson szolgáltatást az Előfizetőnek. 2. A Szolgáltatás elemei 2.1 elemei A Magyar Telekom az Előfizetőnél elhelyezett ADSL modem Ethernet switch kimeneti pontja közötti (Helyi Hurok valamint a szükséges Kábelkifejtési Elemek segítségével megvalósított) összeköttetést biztosítja. 2.2 Hozzáférési Link Szolgáltatás elemei A Hozzáférési Link Szolgáltatás közvetlenül, átkérő (Ethernet) kábel segítségével (átviteltechnikai berendezés alkalmazása nélkül) kerül kialakításra, melynek megvalósítását a 2. ábra mutatja be. Illesztő kártya Hozzáférési Link Átkérő kábel Ethernet Switch Megosztást biztosító eszköz Átadó Digitális Rendező (DDF) Interfész Átviteltechnikai berendezés 2. ábra: Épületen belüli szakasz átkérő kábellel kiépítve A Hozzáférési Link Szolgáltatás részei: a) átkérő kábel az Ethernet switch kimeneti pontja és a DDF, illetve a Jogosult Helymegosztási Egységében/kültéri kabinetjében elhelyezett Átadó Digitális Rendező (DDF) és átviteltechnikai berendezés között, csatlakozókkal ellátva; b) rendezők (DDF-ek); c) átkérő kábel a DDF-ek között. 3. A Szolgáltatás igénybevételének feltételei 3.1 igénybevételének feltételei A Szolgáltató az alábbi objektív műszaki okokra hivatkozva a Jogosult szolgáltató ra vonatkozó igényétel utasítja, amennyiben 3 (7)

4 a) nincs lehetőség Fizikai Helymegosztás igénybevételére az első multiplexáló-demultiplexáló eszköznek helyet adó műszaki épületben vagy épületszárnyban; és b) nincs lehetőség Távoli Helymegosztás igénybevételére az első multiplexálódemultiplexáló eszközt is magában foglaló épület telkén A ra azon Helyi Hurkok esetében van lehetőség, amelyeken a Magyar Telekom helyhez kötött telefon szolgáltatást nyújt az előfizető számára, és nem üzemel az érpáron párhuzamosan más, sáv feletti szolgáltatás, valamint a szolgáltatásváltással kapcsolatos eljárásban a Törzsszöveg VI c) és VI c) pontja szerinti esetekben van lehetőség. A megszűnik abban az esetben, ha az adott Helyi Hurkon a Magyar Telekom helyhez kötött telefon szolgáltatás megszűnik. A Csupasz Helyi Bitfolyam Hozzáférés megrendelés teljesítése maga után vonja a Magyar Telekom és az előfizető közti jogviszony megszűnését. A Jogosult által biztosított xdsl szolgáltatás szünetmentessége érdekében a helyhez kötött telefonszolgáltatás megszűnése esetén a Jogosult igényelheti a Teljes Átengedéssé vagy Csupasz Helyi Bitfolyam Hozzáférés Szolgáltatássá alakítását. Ez esetben nyilatkoznia kell arról, hogy az adott Helyi Hurok vonatkozásában a telefon szolgáltatás megszűnésétől kezdve vállalja a Csupasz hoz vagy a Teljes Átengedéshez tartozó Havi Díj megfizetését. A t követően amennyiben az előfizető név- és/vagy szám változást kezdeményez, úgy azt a Magyar Telekom Általános Szerződési Feltételeiben (ÁSZF) megjelölt módon teljesíti. Az előfizetői név- és/ vagy szám változás esetén Jogosult ezen változásokról történő tájékoztatásáért a Magyar Telekom nem felel Egy ra megadott létesítési helyen lévő helyhez kötött telefon szolgáltatás szünetelése a Helyi Bitfolyam Hozzáférés Szolgáltatást nem érinti A igénybevételét követően a helyhez kötött telefon szolgáltatást továbbra is a Magyar Telekom nyújtja az Előfizető számára, változatlan feltételekkel. Csupasz Helyi Bitfolyam Hozzáférés Szolgáltatás esetén a Magyar Telekom nem nyújt az Előfizető számára szolgáltatást A műszaki feltételeit az 5.A Melléklet (Az Átengedés műszaki feltételei) tartalmazza Nem lehetséges a igénybevétele 4 (7)

5 a) optikai szálon vagy rádiós eléréssel megvalósított Helyi Hurok esetén. b) aktív eszközökkel (vonalkoncentrátorokkal vagy vonaltöbbszörözőkkel) kialakított virtuális Helyi Hurok esetén; c) iker Helyi Hurok esetén Nem lehetséges a igénybevétele, ha a Helyi Bitfolyam Hozzáférés biztosítására az Egyedi Szerződés vagy az Egyedi Átengedési Szerződés nem köthető meg A Szolgáltató a 3.A Mellékletben (Felajánlott Helyszínek listája) felajánlott helyszíneken biztosítja a t. A melléklet frissítését a Szolgáltató elektronikus formában teszi közzé a címen.. A lista megtekinthető a Törzsszöveg VI.2.1. b) pontjában meghatározott ügyfélkapcsolati ponton is a következő sebességek igényelhető: Helyi bitfolyam hozzáférés sebességei Sebesség (Kbps) Feltöltés Letöltés A Jogosult szolgáltató számára mindazon sávszélességű bitfolyam hozzáférési szolgáltatás igénybevétele lehetséges, amely sávszélességű szolgáltatást a Kötelezett Szolgáltató saját maga, illetve az irányítása alatt álló bármely vállalkozás kiskereskedelmi szolgáltatásként kínál. A Jogosult szolgáltató által igénybe vehető helyi bitfolyam hozzáférési szolgáltatás aktuális sebességeit a Magyar Telekom a honlapján közzéteszi. A minimum értékek az Előfizető által a Kötelezett hálózatában mindig elérhető vonali sávszélességet, a maximum értékek az adott csomag maximálisan elérhető vonali sávszélességét jelentik. Az Előfizetői hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg. A vonali sávszélesség az Előfizetői hozzáféréstől a Kötelezett Szolgáltató ADSL aggregáló berendezéséig terjedő elérési hálózatra értelmezett vonali sebességérték A Szolgáltató biztosítja a Jogosult részére a sebességmódosítás lehetőségét. Ennek keretében a Jogosult bármely Egyedi Előfizetői Szerződésében rögzített 5 (7)

6 szolgáltatástípusának más szolgáltatástípusra történő módosítását kezdeményezheti a Szolgáltatónál. A határozott időtartamú szerződés esetén, a sebességmódosítás nem jelenti azt, hogy a határozott időtartam meghosszabbodik, vagy az időtartam számítása újból kezdődik. 3.2 Hozzáférési Link Szolgáltatás igénybevételének feltételei Az összegyűjtött forgalom a Hozzáférési Link Szolgáltatás segítségével Ethernet Switch 10/100 Ethernet interfészen kerül átadásra A Hozzáférési Link Szolgáltatás interfészének jellemző paramétereri a következőek: a) Fast Ethernet (elektromos) I) IEEE Medium Access II) IEEE Ethernet V2 b) A Fizika Interfész IEEE /100 mbit/s Ethernet RJ45 connector Az alkalmazott interfész típusát a Magyar Telekom határozza meg, az esetleges változtatást a Jogosult szolgáltatóval egyeztetve lehet végrehajtani. 4. Minőségi paraméterek Szolgáltatás biztosítás Sebességmódosítás Minőségi paraméter Leszerelés 24 órán belül a Magyar Telekom által elhárított és az összes, a Jogosult által bejelentett valós kábel hibák aránya 72 órán belül a Magyar Telekom által elhárított és az összes, a Jogosult által bejelentett valós kábel hibák aránya Alapszint 30 nap 15 nap 10 nap 75% 95% Amennyiben a Magyar Telekom a t az adott Helyi Hurokra a Szerződésben meghatározott határidő leteltével nem kezdi meg, a fizetendő kötbér alapja az érintett Havi Díj tizenötszöröse. A kötbér mértéke a kötbéralap 20 %-a naponta. A Magyar Telekom köteles a Jogosult által bejelentett, a Jogosult hibabehatároló eljárása eredményeként valósnak bizonyult és a Kötelezett érdekkörébe tartozó hibát legfeljebb Hibaelhárítási Időre vállalt minőségi paraméterben megjelölt időn belül kijavítani. A 6 (7)

7 Hibaelhárítási Időre vállalt minőségi paraméter nem teljesítése esetén a Magyar Telekom a hiba kijavítására nyitva álló határidő eredménytelen elteltétől a hiba elhárításáig terjedő időszakra kötbér fizetésére köteles az alábbiak szerint: a) Ha a hiba következtében a hiba kijavítására nyitva álló határidő eredménytelen eltelte után a szolgáltatást nem lehet igénybe venni, a hiba által érintett helyi hur(k)okkal kapcsolatban a kötbér mértéke minden késedelmes nap után a hiba bejelentését megelőző, az előző hat hónapban a Jogosult által a 4.C mellékletében szereplő szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződés alapján, a hiba által érintett helyi hur(k)ok tekintetében a 4.C mellékletében szereplő szolgáltatásokkal kapcsolatban kifizetett díjak átlaga alapján az egy napra vetített összeg nyolcszorosa. Hat hónapnál rövidebb időtartamú jogviszony esetén a vetítési alap a szerződés teljes hossza alatt kifizetett díj átlaga alapján az egy napra vetített összeg. b) Ha a hiba következtében a hiba kijavítására nyitva álló határidő eredménytelen eltelte után a Jogosult a szolgáltatást a Magyar Telekom által vállalt minőséghez képest alacsonyabb minőségben képes csak igénybe venni, a Magyar Telekomnak az előbb meghatározott kötbér felét kell fizetnie 5. Díjak, számlázás A ért fizetendő díjakat a 8.B Melléklet (Díjak) tartalmazza. 7 (7)

4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom

4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom 4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA Tartalom 1. A szolgáltatás leírása... 2 2. A szolgáltatás elemei... 3 2.1 A Helyi Hurok Teljes Átengedés szolgáltatás

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: HF/22231-20/2011. Tárgy: INVITEL Távközlési Zrt. átengedési referenciaajánlatának jóváhagyása és tartalmának megállapítása (Invitel RUO) Ügyintéző: dr. Lukácsi Linda Melléklet: HATÁROZAT A

Részletesebben

Ö sszek ötő K ábel. M T ép ület. M T telek. Helyi Hurok Részleges Átengedése

Ö sszek ötő K ábel. M T ép ület. M T telek. Helyi Hurok Részleges Átengedése 4.B MELLÉKLET: HELYI HUROK RÉSZLEGES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA Tartalom 1. A szolgáltatás leírása... 2 2. A szolgáltatás elemei... 3 2.1 A Helyi Hurok Részleges Átengedés

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: PC/7652-13/2018. Tárgy: referenciaajánlat jóváhagyása Ügyintéző: Zágonyi László Telefonszám: 06 (72) 508 810 Melléklet: referenciaajánlat és mellékletei HATÁROZAT A Nemzeti Média- és Hírközlési

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: PC/7652-19/2018. Tárgy: referenciaajánlat jóváhagyása Ügyintéző: Zágonyi László Telefonszám: 06 (72) 508 810 Melléklet: referenciaajánlat és mellékletei HATÁROZAT A Nemzeti Média- és Hírközlési

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA VII. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2008. NOVEMBER 11. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7283 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei

Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei 3. sz. melléklet: A szolgáltatás minőségi mutatói Az előfizetői szolgáltatások vállalt minőségi célértékei Hálózati szolgáltatásminőségi követelmények célértékei Minőségi mutató megnevezése Célérték 1./A

Részletesebben

Szolgáltatások minőségi mutatói - lakossági. Tartalom. 3. sz. melléklet

Szolgáltatások minőségi mutatói - lakossági. Tartalom. 3. sz. melléklet 3. sz. melléklet Szolgáltatások minőségi mutatói - lakossági Tartalom 1.1 GTS Ethernet Line... 3 1.2 GTS Ethernet VPN... 3 1.3 GTS Media Line... 3 1.4 GTS Internet Access (Bérelt vonali Internet)... 3

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi mutatók...

Részletesebben

Tisztelt Ügyfeleink!

Tisztelt Ügyfeleink! Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NMHH CM/6839-1/2013 végzése alapján ÁSZF módosítást hajtunk végre, aminek hatályba lépése 2013-05-01. Az ÁSZF-ben lévő módosítások a következő pontokat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T SZŰCS IMRE EV. hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Tisztelt Előfizető! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. (5)

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA V. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2006. DECEMBER 1. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7283 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi mutatók...

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek. 4. sz. melléklete adathálózati szolgáltatásokra vonatkozóan

A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek. 4. sz. melléklete adathálózati szolgáltatásokra vonatkozóan A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek 4. sz. melléklete adathálózati szolgáltatásokra vonatkozóan 4/1. számú melléklet szolgáltatás Hatálya: 2014. október 1. A jelen melléklet

Részletesebben

napjától hatályos szöveg. Adathálózati ÁSZF 2. sz. függelék Közeli végpontok szolgáltatás Tartalomjegyzék

napjától hatályos szöveg. Adathálózati ÁSZF 2. sz. függelék Közeli végpontok szolgáltatás Tartalomjegyzék 2012. 11.01. napjától hatályos szöveg Adathálózati ÁSZF 2. sz. függelék Közeli végpontok szolgáltatás Tartalomjegyzék 1. Ügyfélkapcsolati helyek... 2 1.1. Magyar Telekom Vezetékes nagykereskedelemi értékesítés

Részletesebben

ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen. Egyszeri díj. ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén

ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen. Egyszeri díj. ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén ADSL árak 1/7 forgalmi díjas*** prepaid 0 Ft 792 Ft 990 Ft 0 Ft 2 072 Ft 2 590 Ft 0 Ft 2 392 Ft 2 990 Ft 0 Ft 4 392 Ft 5 490 Ft 1 0 Ft 5 592 Ft 6 990 Ft 2 20 0 Ft 7 992 Ft 9 990 Ft 2 0 Ft 4 090 Ft 5 0

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2017. október 25. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

KIVONAT az ULTRAWEB Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI ÉS

KIVONAT az ULTRAWEB Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI ÉS KIVONAT az ULTRAWEB Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI ÉS MÉDIASZOLGÁLTATÁSOK Általános Szerződési Feltételeinek 2017. november 30. napján

Részletesebben

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

A helyi hurok átengedés versenyt stimuláló szerepe. Jusztin Tamás szabályozáspolitikai tanácsadó GTS-Datanet

A helyi hurok átengedés versenyt stimuláló szerepe. Jusztin Tamás szabályozáspolitikai tanácsadó GTS-Datanet A helyi hurok átengedés versenyt stimuláló szerepe Jusztin Tamás szabályozáspolitikai tanácsadó GTS-Datanet Előzmények Inkumbens halogató taktika 2000-2006 ATSZE-NHH egyeztetés: 2006 tavasza ATSZE javaslatok:

Részletesebben

ADSL csomagárak. Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén

ADSL csomagárak. Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen Új megrendelés esetén 1/10 Lakossági ADSL árak Magyar Telekom szolgáltatási területen forgalmi as*** prepaid 20 4096/1024-792 Ft 990 Ft - 2 072 Ft 2 590 Ft - 2 392 Ft 2 990 Ft - 4 392 Ft 5 490 Ft - 5 592 Ft 6 990 Ft - 7 992

Részletesebben

A HUNGAROTEL HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A HUNGAROTEL HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA Törzsszöveg A HUNGAROTEL HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉS SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE Érvényes: A HURUO-t jóváhagyó

Részletesebben

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EnterNet 2001 Kft., 1138 Budapest, Váci út 188.,

Részletesebben

A HUNGAROTEL HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS NAGYKERESKEDELMI SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A HUNGAROTEL HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS NAGYKERESKEDELMI SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA 2006 Törzsszöveg A HUNGAROTEL HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS NAGYKERESKEDELMI SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS

Részletesebben

2. számú melléklet Egyes szolgáltatástípusok leírása. 2.a. melléklet: DSL internet szolgáltatás

2. számú melléklet Egyes szolgáltatástípusok leírása. 2.a. melléklet: DSL internet szolgáltatás A szolgáltatás leírása: 2. számú melléklet Egyes szolgáltatástípusok leírása 2.a. melléklet: DSL internet szolgáltatás DSL internet szolgáltatás Az Előfizető/használó ADSL vagy más DSL (VDSL, SHDSL, stb.)

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK ADSL SZOLGÁLTATÁSRA.

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK ADSL SZOLGÁLTATÁSRA. 5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK ADSL SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: Eqnet Zrt, 1138 Váci út 188, ADSL. 2) Adatszolgáltatás a szolgáltatásminőségi

Részletesebben

Valamennyi elektronikus hírközlési szolgáltatás esetében használt, azonos célértékű mutatók

Valamennyi elektronikus hírközlési szolgáltatás esetében használt, azonos célértékű mutatók A TESCO MBL Zrt. a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének az előfizetők és a felhasználók védelmével összefüggő követelményeiről, valamint a

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1 OPENNETWORKS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Helyhez kötött és nomadikus beszédcélú szolgáltatások igénybevételére Hatályos: 2013. július 18- tól

Részletesebben

Az Általános Szerződési Feltételek változásának kivonata július 01

Az Általános Szerződési Feltételek változásának kivonata július 01 Az Általános Szerződési Feltételek változásának kivonata 2013 július 01 Társaságunk az Általános Szerződési Feltételeket 2013. július 01-es hatállyal az alábbiaknak megfelelően változtatja meg. A tartalomjegyzék

Részletesebben

Nánáskábel Szolgáltató Kft. szolgáltató

Nánáskábel Szolgáltató Kft. szolgáltató 4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 4. : 06-(52) 570-160; fax: 06-(52)-570-161 Postacím: 4081 Hajdúnánás, Pf. 31. E-mail: titkarsag@nanaskabel.hu web: www.nanaskabel.hu Adószám: 11802239-2-09; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Magyar Telekom helyi hurok átengedésére és helyi bitfolyam hozzáférés átengedésére vonatkozó referenciaajánlatának módosításai

Magyar Telekom helyi hurok átengedésére és helyi bitfolyam hozzáférés átengedésére vonatkozó referenciaajánlatának módosításai Magyar Telekom helyi hurok átengedésére és helyi bitfolyam hozzáférés átengedésére vonatkozó referenciaajánlatának módosításai TÖRZSSZÖVEG I.1.4 A MARUO Törzsszövegében vagy Mellékleteiben nem szabályozott

Részletesebben

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Kivonat. Általános Szerződési Feltételek

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Kivonat. Általános Szerződési Feltételek BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Kivonat Általános Szerződési Feltételek Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz Utolsó módosítás kelte: 2012. június 1. Módosítva:

Részletesebben

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére.

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére. K I V O N A T Az Elektronet Zrt. 4400 Nyíregyháza, Nádor u. 28. (Adószám: 12848612-2-15) 2017. december 29. napjától módosítja a vezetékes internet-szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit.

Részletesebben

Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai augusztus 1-én

Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai augusztus 1-én Az ArraboNet Kft. ÁSZF változásai 2018. augusztus 1-én A változtatást hatósági felhívás indokolta. A változások kivonatolt formában: 7.4.1. 7.4.1.1. 7.4.1.2. A tartalmi változások részletesen: 7.4.1. Kötbér

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA V. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2006. AUGUSZTUS 21. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7405 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA.

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EQNet Zrt., 1138 Budapest Váci út 188., kapcsolt

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA Törzsszöveg A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE Érvényes: A UPCRUO-t jóváhagyó

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Nagykereskedelmi Szélessávú Hozzáférés Szolgáltatás igénybevételére

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Nagykereskedelmi Szélessávú Hozzáférés Szolgáltatás igénybevételére WS ADSL ÁSZF INVITEL Zrt. 4. sz. melléklet Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Nagykereskedelmi Szélessávú Hozzáférés Szolgáltatás igénybevételére

Részletesebben

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai 4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai Díjfogalmak 4.1. Belépési díj Az előfizető mind a kábeltelevízió szolgáltatás, mind az internet szolgáltatás, mind a telefon szolgáltatás

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2019. május 27. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi: 1.

Részletesebben

Hatályba lépés: november 10.

Hatályba lépés: november 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA.

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EQNet Zrt., 1134 Váci út 191138 Budapest Váci út

Részletesebben

INTERNET SZOLGÁLTATÁS Műszaki Feltételek

INTERNET SZOLGÁLTATÁS Műszaki Feltételek INTERNET SZOLGÁLTATÁS Műszaki Feltételek Érvényes 2019.05.16-tól visszavonásig ÁSZF 4. sz. melléklet oldal 1 A SZOLGÁLTATÁS MEGHATÁROZÁSA Internet-hozzáférés szolgáltatás: olyan elektronikus hírközlési

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2017. november 2. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2017. augusztus 21. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Előfizetői Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére

Előfizetői Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére i Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére 1. A szerződés tárgya, szerződő felek 1.1. A SaSfLy.NeT Fülöp Csaba E.V.. (1221 Budapest, Mária T. u. 25., adószám: 63433089-2-43 továbbiakban ) a jelen szerződés

Részletesebben

K I V O N A T ÁSZF: ...

K I V O N A T ÁSZF: ... K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel.

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. EnterNet ADSL Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. ADSL csomagok csak Magánszemélyek részére EnterNet - Privát forgalmi

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2018. február 5. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

A MONOR TELEFON TÁRSASÁG RT. HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A MONOR TELEFON TÁRSASÁG RT. HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA A MONOR TELEFON TÁRSASÁG RT. HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE Érvényes: A MONORUO-t jóváhagyó Tanács által

Részletesebben

Pantel International Kft. Általános Szerződési Feltételek internet és bérelt vonali szolgáltatásra

Pantel International Kft. Általános Szerződési Feltételek internet és bérelt vonali szolgáltatásra Pantel International Kft. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10 Általános Szerződési Feltételek internet és bérelt vonali szolgáltatásra 3. sz. melléklet Az ÁSZF készítésének dátuma: 2009. január 23. Az

Részletesebben

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Lasarm Bt Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Általános Szerződési Feltételek 2.sz. melléklet Díjszabás Választható díjcsomagok egységes szerkezetben Készült: 2009. március 31.

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA Törzsszöveg A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE Érvényes: A UPCRUO-t jóváhagyó

Részletesebben

DÍJSZABÁS. I

DÍJSZABÁS. I DÍJSZABÁS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI KÓDOLT MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS Alapvető díjszabás: a jelen Díjszabás azon elemei, amelyeket Előfizetőnek a szolgáltatás igénybe vétele érdekében rendszeresen

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA Törzsszöveg A UPC MAGYARORSZÁG KFT. (A MONOR TELEFON TÁRSASÁG TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KFT. JOGUTÓDJA) HELYI HUROK ÁTENGEDÉSÉRE ÉS HELYI BITFOLYAM HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Az alábbi táblázatban összehasonlíthatja a jelenlegi és január 1-jétől a csökkentett ÁFÁval fizetendő bruttó (fogyasztói) árakat.

Az alábbi táblázatban összehasonlíthatja a jelenlegi és január 1-jétől a csökkentett ÁFÁval fizetendő bruttó (fogyasztói) árakat. Tájékoztatjuk, hogy a Digitális Jólét Program keretében 2017. január 1-től módosul az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény, amelynek köszönhetően az internet-hozzáférési szolgáltatást

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TARTALOMJEGYZÉK 1. A szolgáltató neve, címe...2 2. Az ügyfélszolgálat elérhetősége (cím, telefonszám, nyitvatartási idő, honlap cím)...2 3. A szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatások meghatározása...2

Részletesebben

T á j é k o z t a t á s

T á j é k o z t a t á s T á j é k o z t a t á s A UPC Magyarország Kft. (továbbiakban UPC ), a Monor Telefon Társaság jogutódjaként a Nemzeti Hírközlési Hatóság DH-23398_31/2007. (a továbbiakban: 12-es piaci határozat) határozatában

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Jelen akciós feltételek és kedvezményes árak 2018. november 26-tól visszavonásig,

Részletesebben

2. számú melléklet SZOLGÁLTATÁS-MINŐSÉG

2. számú melléklet SZOLGÁLTATÁS-MINŐSÉG 2. számú melléklet SZOLGÁLTATÁS-MINŐSÉG I. A SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL RENDSZERESEN MÉRT MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEK MOBIL RÁDIÓTELEFON SZOLGÁLTATÁS 1. ÚJ HOZZÁFÉRÉS LÉTESÍTÉSI IDŐ A szolgáltatáshoz való új hozzáférés

Részletesebben

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz Akciós feltételrendszer új előfizetőknek 2016. ősz A.) Általános feltételek Az akció keretében Előfizető a MinDig TV Extra kártya mellé a kedvezményes áru dekóder készüléket az alábbi feltételek teljesülése

Részletesebben

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!! Érvényes!2014.!08.!10től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet!

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!! Érvényes!2014.!08.!10től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet! INTERNETSZOLGÁLTATÁS MűszakiFeltételek Érvényes2014.08.10tőlvisszavonásig ÁSZF4.sz.melléklet OpennetworksKft.ÁSZF 2014.augusztus1. oldal1 ASZOLGÁLTATÁSMEGHATÁROZÁSA InternethozzáférésAszolgáltatás: olyan

Részletesebben

A szolgáltatás minőségi mutatói

A szolgáltatás minőségi mutatói A szolgáltatás minőségi mutatói 5/1 Az Internet szolgáltatásnak a megfelelő, valamint a nem elfogadható szintjét meghatározó számszerű követelmények a 229/2008. kormányrendelet szerint Kábelmodemes hozzáférés:

Részletesebben

4.D. MELLÉKLET: Teljesítménymutatók, Szolgáltatási szint megállapodás és szolgáltatási szint garancia. Tartalom. I. Teljesítménymutatók (KPI)...

4.D. MELLÉKLET: Teljesítménymutatók, Szolgáltatási szint megállapodás és szolgáltatási szint garancia. Tartalom. I. Teljesítménymutatók (KPI)... 4.D. MELLÉKLET:, Szolgáltatási szint megállapodás és szolgáltatási szint garancia Tartalom I. (KPI)... 2 1. Általános szolgáltatás szintű teljesítménymutatók...2 2. Transzport teljesítménymutatók...3 3.

Részletesebben

5. sz. melléklete bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozóan. 5/1. számú melléklet Analóg bérelt vonali szolgáltatás

5. sz. melléklete bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozóan. 5/1. számú melléklet Analóg bérelt vonali szolgáltatás A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek 5. sz. melléklete bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozóan 5/1. számú melléklet i szolgáltatás Hatály :2015. december 01. A jelen melléklet

Részletesebben

Vezetékes gyorsjelentés, 2013. április

Vezetékes gyorsjelentés, 2013. április ezer Vezetékes gyorsjelentés, 213. április Adatszolgáltatók: Magyar Telekom Nyrt., Invitel Zrt., GTS Hungary Kft., UPC Magyarország Kft., DIGI Kft., PR- TELEKOM Zrt, Tarr Kft, ViDaNet Zrt, PARISAT Kft.

Részletesebben

INTERNET SZOLGÁLTATÁS Műszaki Feltételek. Érvényes 2015. 09. 01- től visszavonásig ÁSZF 4. sz. melléklet. Opennetworks Kft. ÁSZF 2015. szeptember 1.

INTERNET SZOLGÁLTATÁS Műszaki Feltételek. Érvényes 2015. 09. 01- től visszavonásig ÁSZF 4. sz. melléklet. Opennetworks Kft. ÁSZF 2015. szeptember 1. INTERNET SZOLGÁLTATÁS Műszaki Feltételek Érvényes 2015. 09. 01- től visszavonásig ÁSZF 4. sz. melléklet oldal 1 A SZOLGÁLTATÁS MEGHATÁROZÁSA Internethozzáférés- szolgáltatás: olyan elektronikus hírközlési

Részletesebben

Vezetékes gyorsjelentés. 2014. január

Vezetékes gyorsjelentés. 2014. január Vezetékes gyorsjelentés 214. január ezer Vezetékes gyorsjelentés, 214. Január Adatszolgáltatók: Magyar Telekom Nyrt., Invitel Zrt., GTS Hungary Kft., UPC Magyarország Kft., DIGI Kft., PR- TELEKOM Zrt,

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE Érvényes: A UPCRUO-t jóváhagyó Elnök által

Részletesebben

Valamennyi elektronikus hírközlési szolgáltatás esetében használt, azonos célértékű mutatók

Valamennyi elektronikus hírközlési szolgáltatás esetében használt, azonos célértékű mutatók A Vodafone Magyarország zrt. a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének az előfizetők és a felhasználók védelmével összefüggő követelményeiről,

Részletesebben

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA

A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA A UPC MAGYARORSZÁG KFT. NAGYKERESKEDELMI INFRASTRUKTÚRA ÉS SZÉLESSÁVÚ HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ REFERENCIA AJÁNLATA ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE Érvényes: A UPCRUO-t jóváhagyó Elnök által

Részletesebben

Szolgáltatás-minőség

Szolgáltatás-minőség 3. sz. melléklet Szolgáltatás-minőség A Szolgáltató által rendszeresen mért minőségi célértékek MOBIL RÁDIÓTELEFON SZOLGÁLTATÁS 1. ÚJ HOZZÁFÉRÉS LÉTESÍTÉSI IDŐ A szolgáltatáshoz való új hozzáférés létesítések

Részletesebben

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!!! Érvényes!2015.!12.!01/től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet!

INTERNET!SZOLGÁLTATÁS! Műszaki!Feltételek!!!!!!!! Érvényes!2015.!12.!01/től!visszavonásig! ÁSZF!4.!sz.!melléklet! INTERNETSZOLGÁLTATÁS MűszakiFeltételek Érvényes2015.12.01/tőlvisszavonásig ÁSZF4.sz.melléklet oldal1 ASZOLGÁLTATÁSMEGHATÁROZÁSA InternethozzáférésAszolgáltatás: olyan elektronikus hírközlési szolgáltatás,

Részletesebben

A Szolgáltató által vállalt egyedi szolgáltatásminőségi követelmények

A Szolgáltató által vállalt egyedi szolgáltatásminőségi követelmények 4. Az előfizetői szolgáltatás minősége, biztonsága 4.1. Az előfizetői szolgáltatás az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének az előfizetők és felhasználók védelmével összefüggő követelményeiről

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Pantel International Kft. Általános Szerződési Feltételek bérelt vonali és internet szolgáltatásra

Pantel International Kft. Általános Szerződési Feltételek bérelt vonali és internet szolgáltatásra Pantel International Kft. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10 Általános Szerződési Feltételek bérelt vonali és internet ra 1. sz. melléklet Az ÁSZF készítésének dátuma: 2009. január 23. Az ÁSZF utolsó

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 DIGI MINDENKINEK CSOMAG...

Részletesebben

Vezetékes gyorsjelentés, június

Vezetékes gyorsjelentés, június Vezetékes gyorsjelentés, 218. június Adatszolgáltatók: Magyar Telekom Nyrt., Digi Csoport: (Invitel Zrt., DIGI Kft.), UPC Magyarország Kft., PR-TELEKOM Zrt., Tarr Kft., ViDaNet Zrt., PARISAT Kft. A vezetékeshang-szolgáltatás

Részletesebben

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és

6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és 6.2. Az előfizetői bejelentések, panaszok kezelése, folyamata (díjreklamáció, kötbér és kártérítési igények intézése) 6.2.1. A jelen ÁSZF vonatkozásában a) előfizetői bejelentés: az előfizetői panasz és

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi mutatók...

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

Hálózati szolgáltatásminőségi követelmények

Hálózati szolgáltatásminőségi követelmények Vezetékes internet és HotSpot hálózati szolgáltatásminőségi követelmények célértékei, értelmezése, teljesítésük ellenőrzésének mérési módszere (a 13/2011 (XII.27.) NMHH rendelet előírásai szerint) Az alábbi

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen Jelen akciós feltételek és kedvezményes árak 2017. január 1-től visszavonásig,

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Hatályba lépés: május 26.

Hatályba lépés: május 26. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.10.24. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft. A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI, CÉLÉRTÉKEI Minőségi mutatók neve, meghatározása, értelmezése 1. Új hozzáférési létesítési idő A szolgáltatáshoz létesített új hozzáféréseknek a vizsgálati tervben meghatározott

Részletesebben

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s Okos Ráadás 1500 Okos Ráadás 3000 Okos Ráadás 4500 Okos Ráadás 7500 Okos Ráadás Irodai Okos Ráadás Red Díjcsomag neve Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42

Részletesebben