Volvo A szorgalmas partnere

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Volvo A szorgalmas partnere"

Átírás

1 Volvo 8900 A szorgalmas partnere

2 A Volvo 8900 megfelel minden igénynek a városi és helyközi üzemeltetésben. Igen sokoldalú a különböző változatok választéka miatt, és emellett az üzemeltetési költségek minimumon tartására fókuszál. Az új Euro 6 motor kitűnő teljesítményt, tökéletes vezetési élményt és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosít. Beruházása kapcsán bátran számíthat az elvárt üzemidőkre, megbízhatóságra és biztonságra. Városon és elővároson belül és kívül, valamint az autópályán. Ezeken az utakon érzi magát otthon a Volvo 8900.

3

4

5 Megbízhatóság és jövedelmezőség napi szinten Sokoldalú alkalmazás A Volvo 8900 több változatban kapható, amelyek különböző alkalmazásokat céloznak, így az üzemeltetés mindig maximalizálható. Valós üzemidő A Volvo 8900 minden elemét, valamint a szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy azok maximális üzemidőt garantáljanak, problémamentes karbantartás mellett, pont akkor, amikor arra szüksége van. VDS világelső újítás az egyedülálló menetkényelem érdekében A Volvo Dinamikus Kormányzás kis sebesség mellett erőkifejtés nélküli kormányzást és minden sebességnél kiemelkedő stabilitást biztosít. A kormánykerék automatikusan visszatér a középállásba, még tolatáskor is, ez lényegesen megkönnyíti a vezetést. Stílusos és kényelmes utazás Az új utastér kialakításakor használt tervezési kulcsszavak: tér, világosság és elegáns egyszerűség. Ennek eredményét láthatja a színekben, a belső elrendezésben és az egyes elemek formájában. Ne feledkezzünk meg a javított szellőztető rendszerről, az új csomagtartó polcokról és az opcionális egyéni szervizpanelekről. Elégedett ügyfelek A buszozás örömteli közlekedési forma, és a Volvo 8900 ezt garantálja is. Egész évben, minden nap. A kényelem és a nyugalmas utazás fontos része a napi munkába járásnak. Fokozott járművezetői teljesítmény Az járművezetői környezet a ma elérhető legkiválóbbat jelenti, világszínvonalú ergonómiával, Volvo műszerfallal és egyedi beállítások egész sorával. Üzemanyag-hatékonyság és kisebb üzemeltetési költség A Volvo 8900-ban dolgozó új 8 literes Euro 6 motor a 7 literes elődjének kiváló üzemanyaghatékonyságát örökölte. Ezenfelül több, további üzemanyag-fogyasztás csökkenést eredményező szolgáltatást is ajánlunk. Üzleti partnerség Ígérjük, hogy mi leszünk a legjobb üzleti partnere. Szolgáltatásainkkal segítünk maximalizálni az üzemidőt, csökkenteni az életciklus alatti költségeket, és segítünk a gépjárműpark üzemeltetésében. Környezetbarát üzemeltetés A Volvo buszok intelligens megoldásokkal környezetbarát üzemeltetést tesznek lehetővé, olyan üzleti előnyök mellett, mint amit például a könnyebb Euro 6 motorjaink jelentenek. Elismert Volvo biztonság Nálunk, a Volvónál mindig a biztonság a legfontosabb. Ezt a génjeinkben hordozzuk. Ennek eredményeit pedig világszerte naponta élvezik a járművezetők és az utasok.

6 VALÓS ÜZEMIDŐ Ez a busz SOHA nem hagyja cserben Erősebb, könnyebb és egyszerűbb karbantartani. Szabadalmaztatott kötési technológiánk segít üzemben tartani a járművet. A Volvo 8900 valós üzemidejére az üzemeltetők és tömegközlekedési vállalatok mind elsőként tekintenek a főbb európai városokban. A magyarázat egyszerű: a Volvo 8900 minden elemét és a szolgáltatásainkat pontosan úgy alakítottuk ki, hogy azok maximális üzemidőt biztosítsanak. A megbízhatóságot és a hosszú élettartamot a már bizonyított Volvo technológia és a kiemelten tartós mechanikai tervezés szavatolja. Ha ehhez még hozzávesszük az olyan szolgáltatásokat, mint az egyedi Szervizterv, a Gépjárművezetőtovábbképzés, vagy a szervizeink elismert hatékonysága, akkor bizton számíthat arra, ami igazán fontos: a folyamatos üzemképességre. Szolgáltatások a járművek üzemidejének biztosítására A Szervizszerződéseink segítségével havi fix költség mellett biztosíthatja a maximális üzemidőt. Teljes mértékben a Volvo 8900 flottához igazított karbantartási terveket ajánlunk Önnek. A kiváló hatékonyságú szervizműhely, az egyedi diagnosztikai eszközök és az alkatrészellátás tovább növelik az üzemidőt. Egyedi karosszéria-koncepció A Volvo egyedi karosszéria-koncepciója egy szabadalmaztatott kötési technológiát alkalmaz, amely a nagy szilárdságot kis súly mellett biztosítja a megbízhatóság érdekében. A Volvo 7900 Hibrid buszokon is használt technológia, ezért a teljes városi és helyközi járműpark 70 %-ban azonos alkatrészekkel szervizelhető. Gyorsabb javítás, kitűnő alkatrészelérhetőség, alacsonyabb költségek és nagyobb hatékonyság. Az elektromos ajtók növelik az üzemidőt A Volvo 8900 új, robusztus elektromos működtetésű ajtókkal rendelkezik, amelyek jelentősen megbízhatóbbak, mint a hagyományos pneumatikus rendszerek. A karbantartási és szervizigényük is minimális.

7 KISEBB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG Takarítson meg akár 10 %-ot az üzemanyagköltségen A Volvo literes Euro 6 motorral rendelkezik, 7 literes elődje után, amely eleve a világ legüzemanyagtakarékosabb dízel buszmotorja volt. A hatékony üzemanyag-felhasználás azonban nem csak a motorspecifikáción múlik, hanem azon is, hogy a gépjárművet hogyan vezetik és hogyan tartják karban. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük az üzemanyag-fogyasztás csökkentését elősegítő szolgáltatásokat. A 10 %-os üzemanyag-megtakarítás egyáltalán nem elérhetetlen. Ez pedig az első naptól kezdve nagyobb nyereséget jelent. Takarítson meg akár 10 %-ot az üzemanyagon, és csökkentse még jobban a károsanyag-kibocsátást. Kisebb súly alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás A karosszéria alumíniumból és acélból készült, így a szilárdság és kis súly tökéletes egyensúlyát adja. Az eredmény nemcsak egy különlegesen tartós, korrózióálló karosszéria, de a kisebb súly további üzemanyag-megtakarításhoz is vezet. Euro 6 kiváló üzemanyag-hatékonysággal A kiemelten üzemanyag-takarékos, nyolcliteres Euro 6 motor alacsony fogyasztást, de mindemellett magas teljesítményt és nyomatékot biztosít. A fejlett motorvezérlő rend szerünk és a legendás Volvo I Shift tizenkét sebességes váltó megnövelt hatékonyságot és kisebb üzemanyag költséget jelent a vállalkozása számára. Üzemanyag-megtakarítást segítő szolgáltatások A Flottakezelés szolgáltatás segítségével olyan részletes jelentéseket kap kézhez, melyek segítségével nyomon követheti az üzemanyag-fogyasztás terén jelentkező eltéréseket, és tehet azok ellen. A Gépjárművezető-továbbképzés például segít szinten tartani a gépjárművezetők ismereteit és üzemanyagot megtakarítani.

8 KÖRNYEZETBARÁT ÜZEMELTETÉS Kifizetődő zöld hatékonyság Mi a Volvónál nagy hangsúlyt helyezünk azokra a megoldásokra, amelyek üzletileg kifizetődő módon biztosítanak környezettudatos teljesítményt. Ezt hívjuk Zöld hatékonyságnak, amely lehetővé teszi a sikeresebb üzletmenetet és a környezetre gyakorolt káros hatások csökkentését. A Volvo 8900 busszal pontosan ez érhető el megbízható, nyereséges helyközi közlekedésre terveztük kitűnő hatékonysággal. A megoldás része a 8 literes Euro 6 motor is, amelynél az innovatív kipufogógázkezelésen kívül szélesebb megközelítést alkalmaztunk. A motor kifejezetten üzemanyag-hatékony, amely alacsonyabb károsanyagkibocsátást és AdBlue-használatot eredményez. A Volvo a megfelelő méretezés híve. A szükséges teljesítményt biztosítjuk minimális üzemanyag-fogyasztás mellett, a tömegközlekedés környezeti hatásainak minimalizálása mellett. Ezzel pedig csökkennek vállalkozása költségei és nő a nyeresége.

9 FOKOZOTT JÁRMŰVEZETŐI TELJESÍTMÉNY A járművezetőnek tervezve A járművezetői környezet a Volvo 8900 modellben valószínűleg a ma elérhető legkiválóbbat jelenti, világszínvonalú ergonómiával és láthatósággal. A beállítható műszerfalon könnyen leolvasható műszerek és kezelőszervek találhatók kényelmesen elérhető távolságban. A műszerblokk csak a legfontosabb információkat jelzi ki, így nem vonja el szükségtelenül a vezető figyelmét, és segít a koncentrálásban és a figyelem fenntartásában. A Volvo 8900 valóban nagy teljesítményű autóbusz. A széles fordulatszámtartományban magas motornyomaték és a háromféle választható váltó egyedi vezetési élményt és megbízható gyorsulást biztosít. A 12 sebességes Volvo I- Shift váltó szoftver különböző alkalmazásokra optimalizálható, például helyi vagy helyközi járatokra. A végeredmény: egy kényelmes, csendes és hatékony munkanap. Az I Coaching segíti a járművezetőt a biztonságosabb, üzemanyag-hatékonyabb és kényelmesebb vezetésben. Azonnali visszajelzést ad olyan paraméterekről, mint a túl magas fordulatszám, túl hosszú üresjárat, túl erős kanyarok, és ezzel segíti a járművezetőt a hatékonyabb munkavégzésben. A Járművezető-továbbképzésben való részvétellel még a legjobb járművezetők is tovább fejleszthetik tudásukat és megtudhatják, hogyan használhatják ki a busz teljes potenciálját. Javul a vezetési biztonság és a gazdaságosság, nő a hatékonyság és az utasok elégedettsége. Áttörő újdonság a biztonságos és kényelmes vezetésért. A Volvo Dinamikus Kormányzás a rásegítés mértékét minden helyzetben az aktuális igényekhez igazítja. Kis sebességnél a kormányzás egyáltalán nem igényel erőfeszítést, ez igazán jelentős előny parkolásnál és körforgalmakban. Ezt az egyedi, a kormánykereket még tolatáskor is automatikusan középállásba visszatérítő funkció egészíti ki. Nagyobb sebességnél pedig a rendszer fokozza a stabilitást és szinte teljesen megszünteti az egyenetlen útfelületekkel szembeni érzékenységet. A közepes padlómagasságú változatokhoz rendelhető.

10 SOKOLDALÚ ALKALMAZÁS A busz, amire SZÜKSÉGE VAN A Volvo 8900 valóban sokoldalú és rugalmas, az igények szerint alakítható. Megbízható, nagy kapacitású és többféle alkalmazásra megfelelő helyi vagy helyközi járműpark kialakításakor. A lehetőségek szinte korlátlanok, a Volvo 8900 pontosan az Ön igényeinek megfelelően alakítható ki. Választhat alacsony vagy közepes padlós változatot, különböző hosszakban, három teljesítményszinttel, két- vagy háromtengelyes kialakításban, platformmal vagy anélkül. Választhat különböző üléselrendezések, kényelmi szintek, biztonsági felszerelések és csomagkapacitások közül. Létrehozhatja pontosan azt a Volvo 8900-at, amely maximalizálja az üzemi hatékonyságot a járműparkban.

11 ELÉGEDETT UTASOK Teljesen új belül A Volvo 8900 teljesen új belső térrel büszkélkedhet. Az utasteret elegáns egyszerűség és funkcionalitás jellemzi. A formák, a felületek, a színek és az egyes elemek mind összhangban állnak egymással, együttesen hívogató és kényelmes környezetet teremtenek. Utasként értékelni fogja a kellemes hangulatot, valamint az olyan praktikus részleteket, mint például az új csomagtároló polcok vagy az egyéni olvasólámpák és szervizpanelek. Mindenki a fedélzeten. A fel- és leszállás a hatékony üzemeltetés valódi fokmérője. A Volvo 8900 busszal az utasok élvezhetik az alacsony fellépés, térdelő funkció és gazdaságos belső elrendezés előnyeit. A mozgáskorlátozott utasok számára a beszállórámpa megkönnyíti a be- és kiszállást. Ügyfélszolgálat. Utasainak jogos elvárása a kényelem és a komfort. A Volvo 8900 utastere világos és tágas, a továbbfejlesztett szellőztető rendszer kellemes légkört biztosít. Ezenkívül a kiemelkedő kilátás és az alacsony belső zajszint is fontos kényelmi szempont. Kényelmes ülések. A Volvo 8900 üléskínálatában a helytakarékos városi ülésektől az igazán sok funkciót kínáló, kényelmes helyközi ülésekig sok változat megtalálható. Az ülések kiemelkedően ergonomikus kialakításának köszönhetően az alacsony vagy magas utasok egyaránt kellemes és nyugodt utazást élvezhetnek. A fejlett textilek hosszan tartó frissességet és könnyű tisztítást biztosítanak. A biztonság további növeléséhez a helyközi ülések hárompontos biztonsági övekkel, ülésmagasító párnákkal és beépített, hátrafelé néző gyermekülésekkel is elláthatók.

12

13 ÜZLETI PARTNERSÉG Az Ön üzletpartnere A hosszabb üzemidő érdekében Ha gépjárműparkját teljes egészében vagy részben Volvo 8900 buszokból építi fel, a folyamatos üzemeltetés garantált lesz. Tapasztalatunk, szaktudásunk és üzleti ismereteink alapján pedig ígérjük, hogy a legjobb üzleti partnere leszünk. Az Ön tevékenysége függvényében, jól körülhatárolt áron olyan megbízható szolgáltatások kombinációját tudjuk felajánlani, melyek teljes mértékben optimalizálják az Ön tulajdonosi státuszát. Végső soron pedig segítik az üzemidő maximalizálásában, az életciklus során felmerülő költségek csökkentésében, és a flottakezelésben. Nem utolsó sorban pedig segítenek biztosítani a hatékony üzletmenetet és a hosszú távú nyereségességet. Szolgáltatások a járművek üzemidejének biztosítására Kínált szolgáltatásainkon keresztül részben vagy teljes felelősséggel átvállaljuk a járművei kezelését, valamint a problémamentes működés biztosítását. A Járműkezelés, Szervizszerződések és Flottakezelés csak néhány példa az olyan szolgáltatásokra, melyek segítségével ellenőrzés alatt tarthatja költségeit és a járműflottája teljesítményét. Alkatrészellátás A gyári Volvo alkatrészeket megbízható alkatrészellátási szolgáltatásunkkal szerezheti be, ezzel is biztosítva a folyamatos üzemeltetést. Ezenkívül a Volvo 8900 alkatrészek és s zerkezeti felépítés tekintetében sok hasonlóságot mutat a Volvo 7900 Hybriddel. Ha mindkét típust tartalmazó gépjárműparkot üzemeltet, ez nagy előnyt jelent az egyszerűbb karbantartási feladatoknak és szerelési eljárásoknak köszönhetően. Volvo Bus Finanszírozás Vonzó finanszírozási megoldásaink nemcsak a vásárlásnál, de a teljes üzemeltetési folyamat során segítséget nyújtanak. A járművekre és a finanszírozásra kötött egyetlen szerződés segít az üzletben és az idő- és pénzmegtakarításban.

14 ELISMERT VOLVO BIZTONSÁG Biztonságos vezetés mindenhol Nálunk, a Volvónál mindig a biztonság a legfontosabb. Ezt a génjeinkben hordozzuk, ez áthatja a gondolkodásunkat és így tervezzük a termékeinket is. Ennek eredményeit pedig világszerte naponta élvezik a járművezetők és az utasok. Alapos biztonsági tesztelés Több teljes körű teszt garantálja a legmagasabb szintű biztonságot. Az oldalütközésteszt, a hiteles borulásteszt és a zuhanásteszt csak néhány példa erre. Összpontosítást elősegítő járművezetői környezet Az optimális járművezetői környezet elősegíti, hogy a vezető összeszedett és éber maradhasson. Ergonomikus kialakítás, alacsony zaj és kellemes klíma. Kitűnő kilátás A tökéletes kilátást nagy üvegpanelek, megfelelő méretű külső tükrök, nagyteljesítményű fényszórók és ködlámpák, illetve tolatókamera biztosítják. I Coaching A biztonságos vezetést elősegítő alapvető információkat szolgáltat a járművezető részére, például jelzi, ha túl gyorsan készül bevenni a kanyart. Kiváló kezelhetőség és fékezés A kiemelkedő irányíthatóságot és stabilitást a Volvo Merev Első Felfüggesztés (RFS) rendszere és Elektronikus Stabilitási Programja (ESP) garantálja. A nagyteljesítményű motorfék, az integrált retarder, valamint az elektronikus vezérlésű tárcsafékek (EBS) kiváló fékteljesítményt nyújtanak, pont akkor, amikor arra szüksége van. Pánik gomb Vészhelyzetben azonnali pozícióinformációk küldhetők a Volvo Telematika rendszernek. Volvo Alco-lock Szeretné még tovább növelni a biztonságot? Válassza az opcionális Alco-lock biztonsági kiegészítőt. Volvo Dinamikus Kormányzás A kormányrásegítés teljesen új dimenziója. Szenzációs stabilitást kínál, sebességfüggő, és a vezetőtől nem igényel erőfeszítést. Világelső újdonság a Volvo márkától. A közepes padlómagasságú változatokhoz rendelhető. Volvo utasülések Az utasüléseink deformációs zónákkal szereltek, nincsenek éles széleik és minimális az anyagösszehúzásos pontok száma. Két- vagy hárompontos biztonsági övvel rendelhetők. Gyermekbiztonság Az ülésekbe integrált, a menetiránynak háttal fordított gyermekülés vagy magasító párna rögzíthető.

15 Tények és adatok Méretek és súly Típus Alacsonypadlós Közepes padlós Hosszúság [m] Szélesség [m] Magasság [m] Megengedett járműössztömeg (GVW) [kg] Hajtáslánc 12,0 13,0 Károsanyag-kibocsátási szabvány Euro 6 Dízelmotor 13,7 14,7 2,55 3,30 12,2 13,0 Kéttengelyes Háromtengelyes Kéttengelyes Háromtengelyes 14, Volvo D8K, hathengeres, soros dízelmotor közös nyomócsöves befecskendezéssel Tengelyek, kerékfelfüggesztés és kormányszerkezet Típus Alacsonypadlós Közepes padlós Első tengely Hátsó tengely Segédtengely Felfüggesztés Kormányrásegítő Gumiabroncsok Keréktárcsák Volvo RFS-Low első tengely Volvo RFS első tengely A Volvo differenciálműves tengelye optimalizált áttételekkel Hidraulikus kormányzású Elektronikusan vezérelt légrugózás térdeplő funkcióval, valamennyi változathoz rendelhető Elektromos működtetésű hidraulikus rásegítés a kéttengelyes alacsonybelépésű típusnál. Hidraulikus rásegítés a többi típusnál. A közepes padlómagasságú változatokhoz opcionális a Volvo Dinamikus Kormányzás. 275/70 R22.5" 295/80 R22.5" 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Rendelhető acél vagy alumínium keréktárcsák Utasülések A Volvo City vagy Intercity busz ülések széles választéka rendelhető. Az összes Volvo ülés egyszerű tisztításra és karbantartásra van optimalizálva. Ajtók és ajtórendszer Ajtónyitás Ajtókialakítás Légkondicionáló rendszer Zónák Szellőzés és fűtés Légkondicionáló, max. [kw] 28 vagy 38 Elektromos vagy pneumatikus A kialakítások széles választéka szimpla vagy dupla ajtókkal pl.: vagy Különálló klímazóna a járművezető és az utasok számára Nagy teljesítményű szellőztetés és tetőre szerelt fűtőegységek Volvo 8900 Alacsonypadlós Volvo 8900 Forgózsámolyos, alacsonypadlós Teljesítmény [LE] Nyomaték [Nm] 280, 320 vagy , 1200 vagy 1400 Fékrendszer Sebességváltó Kipufogórendszer Volvo I-Shift automata fokozatváltási rendszer, vagy ZF vagy Voith automatikus sebességváltó. Az összes sebességváltó rendelhető beépített retarderrel. Egydobozos kipufogódob-kialakítás. Átlagos körülmények között, járművezetői beavatkozás nélkül automatikusan regenerálódó DPF. Volvo elektronikusan vezérelt tárcsafékek (EBS). ESP opcióként a közepes padlós típustoknál. Fékkombinálás funkció (valamennyi). Járművezetői környezet Tágas járművezetői környezet egyedi beállítások széles választékával. A Volvo műszerfal megfelel az EBSF és a VDV követelményeknek. Forgatható vezetőülés az alacsonypadlós típusnál. Volvo 8900 Volvo 8900 Forgózsámolyos Tudjon meg többet a címen

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP HU. A prospektusban bemutatott, illetve megemlített felszerelések opcionálisak vagy csak kiegészítőként rendelhetők is lehetnek, továbbá országonként eltérhetnek. Fenntartjuk a jogot a termékspecifikációk előzetes értesítés nélküli módosítására.

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

Volvo Értékteremtés az utasok részére

Volvo Értékteremtés az utasok részére Volvo 9500 Értékteremtés az utasok részére A Volvo 9500 remek bevezető modell a Volvo buszkínálatába. Rendkívül költséghatékonyan üzemeltethető közepes távolságokon vagy vonaljáratokon. A kiemelten üzemanyag-hatékony

Részletesebben

Volvo A-ból B-be és bárhová

Volvo A-ból B-be és bárhová Volvo 9700 A-ból B-be és bárhová A Volvo 9700 minden használat során termelékenységet és sokoldalúságot biztosító, kiváló üzleti eszköz. Egy jól felszerelt autóbusz, ami könnyen hozzáigazítható az Ön tevékenységéhez.

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára Volvo 7900 Electric hybrid Hallgasson a városára INDex 4. Termék áttekintés 5. Háttér 6. Jövőbeni technológia 7. Használatra kész megoldások 8. Környezetbarát üzemeltetés 9. Energiahatékonyság 11. Üzemidő

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült Volvo B11R Kiváló teljesítményre készült biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B11R sorozat A Volvo B11R a hatékony buszüzemeltetés alapja. Akár fényűző turistabuszt, akár fáradhatatlan vonaljárati

Részletesebben

Üdvözöljük a fedélzeten!

Üdvözöljük a fedélzeten! Üdvözöljük a fedélzeten! Méltán képviseli az Ön vállalkozását Ismerje meg a Scania Touringot! Erőteljesen megformált külsejével arra tervezték ezt a sokoldalú autóbuszt, hogy megfeleljen a különjárati

Részletesebben

Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel

Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel Volvo B8R SOROZAT Folyamatosan üzemel és üzemel biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B8R sorozat A Volvo B8R egy igazi sikertermék, amely már sok millió kilométer termelékeny üzemeléssel bizonyított.

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar CREDO ECONELL 13 CiTY NAGYOBB KOMFORT ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGY SZEGMENSTEREMTŐ MAGYAR JÁRMŰTŐL Maximális kapacitás Alacsony tömeg Akadálymentes utastér Akár 75-80

Részletesebben

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17)

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17) Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése () KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2017. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. rész: Közbeszerzési Útmutató 5 db használt, alacsonypadlós,

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Sajtóközlemény ISO 9001 Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Biatorbágy, 2014. szeptember A Scania az IAA kiállításon olyan termék- és szolgáltatás-újdonságokkal

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ.

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ. SPECIALISTA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Egyedi segédalváz kialakítás típustól függően Billentő hidraulika henger, 50 fokos szögnél nagyobb nyitás, könnyebb ürítés Széles felfekvés, nagyobb

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

T a k a ré k o s U t a sb a rá t M a g y a r

T a k a ré k o s U t a sb a rá t M a g y a r Takarékos Utasbarát Magyar Tartalom Hello Budapest! Fejlesztés célja Buszkoncepció Az új Credo Econell CiTY Az egyetlen Takarékos Utasbarát Magyar Tesztfutás a Fővárosban H e l l o V á r o s! Célul tűztük

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról A járművet 2011. augusztus 4-én a VOLVO Hungária Kft. részéről Szűcs Árpád Értékesítési Vezető és Lossó Erika Marketing Vezető

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG ÁTTEKINTÉS A termelékenység vezérelve szerint terveztük, így a CROSSWAY Low Entry alacsonybelépésű modellek mind városi, mind helyközi viszonylatokon otthonosan mozognak. + Az alacsonybelépésű felépítés

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a Neoplan csuklós autóbuszról

Összefoglaló jelentés a Neoplan csuklós autóbuszról Összefoglaló jelentés a Neoplan csuklós autóbuszról Az autóbusz a Miskolci Városi Közlekedési ZRt-tıl érkezett Budapestre. A jármővet 2009. július 28-án az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft értékesítési

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

A környezetbarát autózás 10 pontja

A környezetbarát autózás 10 pontja A Környezetbarát autózás kampány célja, hogy csökkentse az autók környezetre gyakorolt káros hatását, valamint segítsen a járművezetőknek abban, hogy környezetvédő fejjel gondolkodjanak. A környezetbarát

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Rosenbauer PANTHER - Innovációk a járműben. A szimulátor szerepe a képzésben

Rosenbauer PANTHER - Innovációk a járműben. A szimulátor szerepe a képzésben Rosenbauer PANTHER - Innovációk a járműben. A szimulátor szerepe a képzésben Innovációk a tűzoltásban és a műszaki mentésben Az OKF Tudományos Tanácsa és a Magyar Tűzvédelmi Szövetség konferenciája 2016.

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Szeretem, ahogyan közlekedek Szeretem, ahogyan közlekedek Eljön egy pillanat az ember életében, amikor meg akarja változtatni azt, ahogyan közlekedik és él a városban. Dönts úgy, hogy te irányítod az idődet, hogy kiélvezhesd a jó

Részletesebben

Alternatív üzemanyagok a közszolgáltatásban a magánvállalkozások lehetőségei, piaci perspektívái

Alternatív üzemanyagok a közszolgáltatásban a magánvállalkozások lehetőségei, piaci perspektívái Alternatív üzemanyagok a közszolgáltatásban a magánvállalkozások lehetőségei, piaci perspektívái Járku Tamás ügyvezető Trans-Tour 90 Kft., Trans-Vonal Kft. KözlekedésVilág Konferencia, Budapest, 2017.

Részletesebben

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid?

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? Audi hybrid A hibridtechnika bemutatása hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? A görög és latin eredetű hibrid szó jelentése teli, keresztezett vagy kevert amely jelzők tökéletesen illenek a hibridjárművekre

Részletesebben

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 112 12 13 [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 300

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a TÉLIKERT-ÁRNYÉKOLÓK A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van -

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Hozd ki a maximumot minden útból

Hozd ki a maximumot minden útból Hozd ki a maximumot minden útból Dinamikus karosszériájával, könnyű vázával és tiszta X- MAX génjeivel ez a nagy teljesítményű, sokoldalú robogó arra készült, hogy izgalmat és élvezetet nyújtson! A nagy

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

lehetőség D'elight

lehetőség D'elight Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos új robogót úgy tervezték, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ennek a gazdaságos városi robogónak a vezetését

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Mindenre van magyar megoldás

Mindenre van magyar megoldás BUSZVILÁG CAMION TRUCK&BUS 2008/11 71 BUSZGYÁRTÁS ÚJ AUTÓBUSZTÍPUSOK A KRAVTEX KFT.-TÔL Mindenre van magyar megoldás CREDO EN 12 ELÔVÁROSI, CREDO LH 12 INTERCITY Mindenre van magyar megoldás ezt kívánja

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Hibrid autóbusz gyártás Magyarországon

Hibrid autóbusz gyártás Magyarországon Hibrid autóbusz gyártás Magyarországon X. Közlekedési Konferencia Debrecen 2014. május 21-23. 2014.05.26. Csak belső használatra / Bizalmas / Szigorúan bizalmas Ez a dokumentum kizárólag a címzett/olvasó

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

HIWARM ÚJ GENERÁCIÓ OSZTOTT RENDSZERŰ MULTIFUNKCIÓS INVERTERES FOLYADÉKHŰTŐ ÉS HŐSZIVATTYÚ HŰTŐKÖRI FELÉPÍTÉS

HIWARM ÚJ GENERÁCIÓ OSZTOTT RENDSZERŰ MULTIFUNKCIÓS INVERTERES FOLYADÉKHŰTŐ ÉS HŐSZIVATTYÚ HŰTŐKÖRI FELÉPÍTÉS HIWARM ÚJ GENERÁCIÓ OSZTOTT RENDSZERŰ MULTIFUNKCIÓS INVERTERES FOLYADÉKHŰTŐ ÉS HŐSZIVATTYÚ 2012 HŰTŐKÖRI FELÉPÍTÉS Példa működési módra: TÉL fűtés / HMV készítés Példa működési módra: NYÁR hűtés + HMV

Részletesebben

3M PELTOR X4 fültokok

3M PELTOR X4 fültokok 3M PELTOR X4 fültokok Rendkívül keskeny, kiváló teljesítmény A magasabb teljesítményű zajcsökkentés többé nem jelent nagyméretű fültokokat. A PELTOR X4 fültokok akár 33 db-ig csillapítják a zajt, miközben

Részletesebben

13 MÉTERES CREDO ECONELL ÉS ECONELL CiTY. Szóló és csuklós autóbuszok kiváltására KRAVTEX-KÜHNE CSOPORT

13 MÉTERES CREDO ECONELL ÉS ECONELL CiTY. Szóló és csuklós autóbuszok kiváltására KRAVTEX-KÜHNE CSOPORT 13 MÉTERES CREDO ECONELL ÉS ECONELL CiTY Szóló és csuklós autóbuszok kiváltására KRAVTEX-KÜHNE CSOPORT HELYZETKÉP A Kravtex-Kühne Csoport felmérést végzett egyes üzemeltető partnerei körében a városi és

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

A COROLLA ÚJ KORSZAKA

A COROLLA ÚJ KORSZAKA ÚJ ÚJ COROLLA 3 A COROLLA ÚJ KORSZAKA 12 évnyi sikeres szereplés után most búcsút mondunk az Auris névnek. Az Aurist átnevezzük Corollának ezzel is jelezve, hogy új, izgalmas korszak kezdődik a világ

Részletesebben