Volvo A-ból B-be és bárhová

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Volvo A-ból B-be és bárhová"

Átírás

1 Volvo 9700 A-ból B-be és bárhová

2 A Volvo 9700 minden használat során termelékenységet és sokoldalúságot biztosító, kiváló üzleti eszköz. Egy jól felszerelt autóbusz, ami könnyen hozzáigazítható az Ön tevékenységéhez. Egy kényelmes turistabusz? Egy fáradhatatlan menetrendszerinti busz? Vagy talán mindkettő? Az új, vonzó kialakítás és az alacsony fogyasztású, de kiemelten jól reagáló Euro 6 motor egyaránt a járművezetők és az utasok kedvence lesz. Az új belső kialakítás magában hordozza a jövő, azaz a vezető és az utasok számára egyaránt felejthetetlen utazás ígéretét.

3 Növekedésre tervezve Az ÖN vállalkozása Sokoldalúan használható A Volvo 9700 kialakítása alapján pont erre az autóbuszra van szüksége a termelékenység növeléséhez. Kényelmes turistabusz vagy menetrendszerinti igásló? Vagy esetleg mindkettő? A Volvo 9700 autóbusz szinte bármilyen igényhez hozzáigazítható. Valós üzemidő A Volvo 9700 minden elemét, valamint a szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy azok maximális üzemidőt garantáljanak, problémamentes karbantartás mellett, pont akkor, amikor arra szüksége van. Üzemanyag-hatékonyság és kisebb üzemeltetési költség A Volvo 9700-ban dolgozó Euro 6 motor még üzemanyag-takarékosabb, mint a Volvo korábbi motorjai. Ezenfelül több, további üzemanyag-fogyasztás csökkenést eredményező szolgáltatást is ajánlunk. A gépjárművezetők választása A Volvo által biztosított ergonómia egyedülálló. Egy példátlan vezethetőséget és kényelmet biztosító tökéletes munkahelyet kínálunk, ami segíti az összpon tosítást és segít fenntartani a vezető figyelmét. VDS világelső újítás az egyedülálló menetkényelem érdekében A Volvo Dinamikus Kormányzás kis sebesség mellett erőkifejtés nélküli kormányzást és minden sebességnél kiemelkedő stabilitást biztosít. A kormánykerék automatikusan visszatér a középállásba, még tolatáskor is, ez lényegesen megkönnyíti a vezetést. Támogatja a biztonságosabb vezetést A Volvo 9700 akár egy új járművezetőtámogató csomaggal is felszerelhető. Az Ütközésfigyelmeztetés és Vészfékrendszer, az Adaptív sebességszabályzó és a Sávtartást támogató rendszer a vezetést biztonságosabbá és még kényelmesebbé teszik. Az utasok autóbusza Bármilyen felszereltséggel látja is el a Volvo 9700 autóbuszát, az utasai élvezni fogják az utazást. Az elimert skandináv ergonómia szerint tervezett új ülésválaszték magasabb szintre emeli az utaskényelmet. Üzleti partnerség Ígérjük, hogy mi leszünk a legjobb üzleti partnere, és szolgáltatásainkkal segítünk maximalizálni az üzemidőt, csökkenteni az életciklus alatti költségeket, üzemeltetni a gépjárműparkját és biztosítani a magas maradvényértéket. Elismert Volvo biztonság Nálunk, a Volvónál mindig a biztonság a legfontosabb. Ezt a génjeinkben hordozzuk. Ennek eredményeit pedig világszerte naponta élvezik a járművezetők és az utasok. Sokoldalúan használható A Volvo buszok környezetbarát üzemeltetést tesznek lehetővé üzleti előnyök mellett. Ilyenek például a könnyű és hatékony, Euro 6 minősítésű motorjaink.

4 VALÓS ÜZEMIDŐ 100 %-os rendelkezésre állásra tervezve Egy autóbusznak az úton a helye. A hatékony futás biztosítja a vállalkozása jövőjét. És tisztában vagyunk azzal, hogy minden perc és minden kilométer számít. A Volvo 9700 minden elemét és a szolgáltatásainkat pont ezért úgy alakítottuk ki, hogy azok maximális üzemidőt biztosítsanak. A megbízhatóságot és a hosszú élettartamot a már bizonyított Volvo technológia és a kiemelten tartós mechnikai tervezés szavatolja. Ha ehhez még hozzávesszük az olyan szolgáltatásokat, mint a Járműkezelés, a Szervizszerződések és a Gépjárművezető-továbbképzés, vagy a szervizeink elismert hatékonysága, akkor bizton számíthat arra, ami igazán fontos: a folyamatos üzemképességre. Járműkezelési szolgáltatások A karbantartás-tervezési szolgáltatásunk igénybe vételével optimalizálhatja a járműve rendelkezésre állását, és elkerülheti a nem tervezett kieséseket. A fedélzeti telematika segítségével mindig pontosan tudni fogja, hogy a flotta milyen körülmények között, illetve mennyit futott, és így optimalizálhatja, és a tevékenységéhez igazíthatja a karbantartást. Egyedi Szervizszerződések A Szervizszerződéseink segítségével havi fix költség mellett biztosíthatja az optimális teljesítményt. Teljes mértékben az Ön járművei és vállalkozása igényeihez igazított szervizterveket ajánlunk Önnek. Számíthat a problémamentes karbantartásra, pont akkor, amikor arra szüksége van, valamint hogy a szakemberek kizárólag eredeti Volvo alkatrészeket szerelnek be. Javítsa az üzemidőt a Gépjárművezető-továbbképzéssel A vezetési stílus nem kizárólag a fogyasztásra és az utasélményre van hatással, de nagymértékben befolyásolja az autóbusz általános elhasználódását is. Gépjárművezetőtovábbképzésünkön még a legjobb vezetőinek is tudunk újat mutatni. A figyelmes, jól képzett járművezető nagyban elősegítheti a hosszú üzemidőt.

5 KISEBB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG Takarítson meg akár 10 %-ot az üzemanyag költségén A Volvo Euro 6 motorcsaládja még üzemanyag-takarékosabb, mint a Volvo korábbi motorjai. A hatékony üzemanyag-felhasználás azonban nem csak a motorspecifikáción múlik, hanem azon is, hogy a gépjárművet hogyan vezetik és hogyan tartják karban. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük az üzemanyag-fogyasztás csökkentését elősegítő szolgáltatásokat. A Flottakezelés, Gépjárművezető-továbbképzés és I Coaching segítségével a 10 %-os üzemanyag-megtakarítás egyáltalán nem elérhetetlen. Ez pedig az első naptól kezdve nagyobb nyereséget jelent. Takarítson meg akár 10 %-ot az üzemanyagon, és csökkentse még jobban a károsanyag-kibocsátást. Üzemanyag-megtakarítást segítő szolgáltatások A Flottakezelés szolgáltatás segítségével olyan részletes jelentéseket kap kézhez, melyek segítségével nyomon követheti az üzemanyag-fogyasztás terén jelentkező eltéréseket, és tehet azok ellen. A Gépjárművezető-továbbképzés, majd az I Coaching például olyan azonnali visszacsatolást biztosít a vezető részére, ami segít szinten tartani a nemrég elsajátított vezetői ismereteket. Tegye még hatékonyabbá a járművezető-továbbképzést A Gépjárművezető-továbbképzés segítségével fejlesztheti a vezetők tudását és üzemanyagot takaríthat meg, ami új távlatokat nyithat meg Ön előtt. Szakértő oktatóink világszerte oktatják az üzemanyag-takarékosabb vezetési stílust, ami egyszersmind kellemes utasélményt biztosít. Kisebb üzemanyag-fogyasztású Euro 6 motor Megfelelő méretű és üzemanyag-hatékony Euro 6 minősítésű motorjainkkal úgy csökkentjük az üzemanyag-fogyasztást, hogy közben a teljesítmény és forgatónyomaték nem csorbul. A fejlett motorvezérlő rendszerünk és a legendás Volvo I-Shift tizenkét fokozatú sebességváltó megnövelt hatékonyságot és kisebb üzemanyag-költséget jelent a vállalkozása számára.

6 ELISMERT VOLVO BIZTONSÁG 0 Célunk egyértelmű: zéró baleset a Volvo Csoport termékeivel A Volvo márka számára a biztonság elsődleges Mindig. Éppen ezért folyamatosan túlszárnyaljuk az előírásokat és biztonsági újdonságainkat jóval azelőtt néha évtizedekkel korábban mutatjuk be, hogy azok törvényi elvárássá válnának. Azért cselekszünk így, mert képesek vagyunk erre, és azért, mert ez a megközelítés magasabb biztonsági szintet kínál. Amennyiben lehetséges megvalósítani, akkor meg is kell valósítani tudjuk, hogy utasai értékelni fogják azt a feléjük mutatott figyelmességet, amelyet egy Volvo busz választása jelent. Társadalmi felelősség Számunkra a biztonság sokkal több annál, hogy innovatív biztonsági megoldásokat fejlesszünk termékeinkhez. A társadalom iránt is felelősséggel tartozunk, és fontos a szerepünk a közúti közlekedés biztonságosabbá tételében. Ez messze túlmutat azon, hogy csupán a járművezetőink és utasaink kiemelkedő biztonságáról gondoskodjunk, ez magában foglalja a többi közlekedő biztonságát is. És tudjuk, hogy elérhetünk látható változásokat. A Volvo Csoport a világ egyik legnagyobb vállalata a haszonjárművek biztonsági kutatásai terén.

7 Keljen útra nagyobb biztonságban Volvo Dinamikus Kormányzás A kormányrásegítés teljesen új dimenziója. Szenzációs stabilitást kínál, sebességfüggő, és a vezetőtől egyáltalán nem igényel erőfeszítést. Világelső újdonság a Volvo márkától. Ütközésfigyelmeztetés és Vészfékrendszer Észleli az elöl haladó járműveket, és figyelmezteti a vezetőt ráfutásos baleset veszélye esetén. Amennyiben a figyelmeztetést figyelmen kívül hagyja a vezető, a jármű önállóan fékezést kezdeményez. Adaptív sebességszabályzó Felismeri az elöl haladó lassabb járművet, és a sebességet úgy szabályozza, hogy biztonságos követési távolságot tartson. Sávtartást támogató rendszer E rendszer figyeli az útburkolati jeleket, és figyelmezteti a vezetőt, amennyiben fennáll a veszélye, hogy akaratlanul elhagyja a forgalmi sávját. A figyelmeztetést diszkréten az ülőlapból eredő vibrációval adja a rendszer. Kiváló kezelhetőség és fékezés A kiváló irányíthatóságot és stabilitást a Volvo Független Első Felfüggesztése és Elektronikus menetstabilizálója garantálja. A nagy teljesítményű motorfék, az integrált retarder, valamint az elektronikus vezérlésű fékrendszer kiváló fékteljesítményt nyújtanak. Alapos biztonsági tesztelés Több teljes körű teszt garantálja a legmagasabb szintű biz tonságot. Az oldalütközés-teszt, a hiteles borulásteszt és a zuhanásteszt csak néhány példa erre. Összpontosítást elősegítő járművezetői környezet Az optimális járművezetői környezet elősegíti, hogy a vezető összeszedett és éber maradhasson. Ergonomikus kialakítás, alacsony zaj és kellemes klíma. Kitűnő kilátás A tökéletes kilátást a nagy felületű üvegek, a méretes külső visszapillantó tükrök, a nagy teljesítményű fényszórók, ködfényszórók és kanyarodófények, illetve a tolatókamera biztosítják. I Coaching A biztonságos vezetést elősegítő alapvető információkat szolgáltat a járművezető részére, például jelzi, ha túl gyorsan készül bevenni a kanyart. Parkolósegéd A tolatást a hátsó lökhárítóban elhelyezett érzékelők segítik. A manőver során a műszerfalon elhelyezett kijelző, illetve figyelmeztető hang segíti a járművezetőt. Volvo Alco Lock Szeretné még tovább növelni a biztonságot? Válassza az opcionális Alco Lock biztonsági kiegészítőt. Térdsérülés-védelem (KIP) A műszerfal mögött elhelyezett energiaelnyelő panelek csökkentik a térdsérülés veszélyét frontális ütközés esetén. Frontálisütközés-védelem (FIP) A busz elejének energiaelosztó szerkezete frontális ütközés esetén megvédi a vezetőt és az utasokat. Első Aláfutásgátló Rendszer (FUPS) Személyautóval történő frontális ütközés esetén egyedi kialakítás támogatja az autó vezetőjének és utasainak védelmét. Volvo utasülések Az utasüléseink deformációs zónákkal szereltek, nincsenek éles széleik és minimális az anyagösszehúzásos pontok száma. Két- vagy hárompontos biztonsági övvel rendelhetők. Gyermekbiztonság Az ülésekbe integrált, a menetiránynak háttal fordított gyermekülés vagy magasító párna rögzíthető.

8 A GÉPJÁRMŰVEZETŐK VÁLASZTÁSA Kiemelt vezetési ÉLMÉNY A Volvo 9700 gépjárművezetői környezetét példátlan vezetői kényelemre terveztük. Tágas, élvonalbeli ergonómiát nyújtó munkahely, melynek jól látható műszerfalán könnyen elérhető új műszeregységek és kapcsolók segítik elő, hogy a járművezető összeszedett és éber maradhasson. A Volvo 9700 a járművezetők választása. A széles fordulatszám-tartományban magas motornyomaték és a Volvo I Shift váltó egyedi vezetési élményt biztosítanak, az adaptív kigyorsítás pedig biztonságos előzést tesz lehetővé. A sebességváltó szoftvert és a hátsó tengelyt távolsági autóbuszos használatra optimalizáltuk. A végeredmény: egy kényelmes, halk és ösztönző munkanap. A remek kilátás javítja a vezetésbiztonságot. A Volvo 9700-on ezt nagy üvegpanelek, új, szélesebb képtartományú, behajt - ható visszapillantó tükrök és opcionális tolatókamera segíti. Az I Coaching segíti a járművezetőt a biztonságosabb, A vezetői környezet jellemzői: alacsony zajszint, légkondicionálás, illetve a vezető kényelmét szolgáló üzemanyag-hatékonyabb és kényelmesebb vezetésben. egyéni beállítási lehetőségek. Emellett nagy tér áll rendelkezésre a személyes holmik elhelyezésére is. Azonnali visszajelzést ad olyan paraméterekről, mint a túl magas fordulatszám, túl hosszú üresjárat, túl erős kanyarok, és ezzel segíti a járművezetőt a hatékonyabb munkavégzésben.

9 A GÉPJÁRMŰVEZETŐK AUTÓBUSZA Áttörő újdonság a biztonságosabb vezetésért A Volvo 9700 egy különleges járművezető-támogató csomaggal is felszerelhető. A Volvo Dinamikus Kormányzás a Volvo világelső újdonsága, amely teljesen új élménnyé teszi a turistabuszok vezetését. A Volvo Dinamikus Kormányzás a rásegítés mértékét minden helyzetben az aktuális igényekhez igazítja. Kis sebességnél a kormányzás egyáltalán nem igényel erőfeszítést, ez igazán jelentős előny parkolásnál és körforgalmakban. Ezt az egyedi, a kormánykereket még tolatáskor is automatikusan középállásba visszatérítő funkció egészíti ki. Nagyobb sebességnél pedig a rendszer fokozza a stabilitást és szinte teljesen megszünteti az egyenetlen útfelületekkel szembeni érzékenységet. A Volvo Dinamikus Kormányzás (VDS) esetében egy erőteljes villanymotor segíti a kormányrásegítő mechanizmust. A járművezető számára kínált előny a növelt stabilitás, a kisebb terhelés és az egyedülálló, a kormánykereket középállásba visszatérítő funkció. Az Ütközésfigyelmeztetés és Vészfékrendszer (CWEB) észleli az elöl haladó járműveket, és figyelmezteti a vezetőt ráfutásos baleset veszélye esetén. Amennyiben a figyelmeztetést figyelmen kívül hagyja a vezető, akkor először erősíti a figyelmeztetést a rendszer, majd enyhe fékbeavatkozást végez, végül pedig a jármű önállóan vészfékezést kezdeményez a maximális lassulással. A Sávtartást támogató rendszer (LKS) figyeli az útburkolati jeleket, és figyelmezteti a vezetőt, amennyiben fennáll a veszélye, hogy akaratlanul elhagyná a forgalmi sávját. A figyelmeztetést a rendszer az ülőlapból eredő vibrációval vagy hallható jelzésként adja. Az Adaptív sebességszabályzó (ACC) felismeri a busszal azonos sávban haladó lassabb járművet, és a sebességet úgy szabályozza, hogy biztonságos követési távolságot tartson.

10 AZ UTASOK AUTÓBUSZA Egy EMLÉKEZETES UTAZÁS A világos, szellős belső kialakítás és az emelt padló vonzó utaskörnyezetet eredményez. Az elismert skandináv ergonómia szerinti kialakítású új ülésválaszték magasabb szintre emeli az utaskényelmet. Az alacsony belső zajszintű, kiemelkedő belső légkondicionáló rendszert és a fedélzeti szórakoztató rendszert is figyelembe véve garantálhatjuk a várakozáson felüli utasélményt. Premium vagy Superior? A Volvo 9700 Premium vagy Superior optimalizált felszereltségi szintben választható. A tevékenysége és az utasai elvárásai függvényében bármelyik választás biztos alapot jelent, melyekre építve kiválaszthatja az extrákat és a konkrét üzleti igényeihez igazíthatja az autóbuszt. A Volvo 9700 vonzó, jól megkülönböztethető, és a fedélzetre lépés pillanatától kézzel fogható kialakítást kínál. A belső kialakítás, az új ülések és a színházpadló az utasélményt gazdagító, szellős érzetet nyújtanak.

11 AZ UTASOK AUTÓBUSZA Szórakozás. A fedélzeti szórakoztató rendszer hanggal és képpel szolgálja az igényes utasok elvárásait. Légkondicionáló rendszer. A külön járművezetői zónával szerelt, nagyteljesítményű légkondicionáló rendszer minden évszakban kényelmes utaskörnyezetet biztosít. Új, kényelmesebb ülések. A kifejezetten kényelmes ülések új választékánál ergonomikus kialakítás gondoskodik arról, hogy a magas vagy alacsony utasok egyaránt jól és kellemesen utazzanak. Az ülések három komfortfokozatban, illetve minden igényt kielégítő megjelenéssel és felszereltséggel rendelhetők. Biztonságos utazás. A Volvo 9700 kialakítása mindenki számára biztonságos utazást garantál. Az ülések deformációs zónával szereltek, és azokban hárompontos biztonsági övek, magasító párnák, de akár integrált, a menetiránynak háttal fordított gyermekülések is elhelyezhetők. Hely minden célra. Bármit hozzanak is magukkal, az utasok csomagjai az egész út során biztonságosan és kényelmesen elférnek majd. A Volvo 9700-ban kellő hely áll rendelkezésre, legyen szó akár a mindig kéznél levő személyes homikról, akár a csomagtérben elhelyezett méretes poggyászról.

12 SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ Menetrendszerinti vagy charter? Vagy esetleg mindkettő? A Volvo 9700-at úgy terveztük meg, hogy pont az az autóbusz legyen, amire Önnek szüksége van. A kialakítás alapvető eleme a maximális rugalmasság, ami lehetővé teszi, hogy minden egyes buszt a vállalkozása egyedi igényeihez igazítson. Ez sokkal sokoldalúbb felhasználhatóságot tesz lehetővé, mely során például kombinálhatja a hétköznapi vonaljárati, és a hétvégi charter használatot. A végeredmény? Megnövelt termelékenység. Valamint egy olyan autóbusz, ami képes a vállalkozásával együtt nőni, ha újabb útvonalakat ad a kínálatához. Tervezze meg Volvo 9700 autóbuszát A Volvo 9700 autóbusz szinte bármilyen igényt képes kielégíteni. Elsőként is több modellhossz és -magasság közül választhat, eltérő ülés- és csomagtérválaszték mellett. Ezenfelül két optimalizált felszereltségi szint áll a rendelkezésére: a Premium és a Superior. Végül pedig Ön választhatja ki a további extrákat, a tervezett felhasználás és az utasai elvárásai szerint finomhangolva és megtervezve az Ön Volvo 9700 autóbuszát.

13 ÜZLETI PARTNERSÉG Az extrák segítségével tud pénzt megtakarítani Amikor egy Volvo 9700-at vásárol, akkor nem pusztán egy autóbuszt, hanem üzletet vesz. Tapasztalatunk, szaktudásunk és üzleti ismereteink alapján pedig ígérjük, hogy a legjobb üzleti partnere leszünk. Az Ön tevékenysége függvényében, jól körülhatárolt áron olyan megbízható szolgáltatások kombinációját tudjuk felajánlani, melyek teljes mértékben optimalizálják az Ön tulajdonosi státuszát. Végső soron pedig segítik az üzemidő maximalizálásában, az életciklus során felmerülő költségek csökkentésében, és a flottakezelésben. Nem utolsó sorban pedig segítik fenntartani a Volvo autóbuszok méltán híres kiemelkedő maradványértékét. Volvo autóbusz-szolgáltatások Kínált szolgáltatásainkon keresztül részben vagy teljes felelősséggel átvállaljuk a járművei kezelését, valamint a problémamentes működés biztosítását. A Flottakezelés, a Járműkezelés és a Szervizszerződések csak néhány példa az olyan szolgáltatásokra, melyek segítségével ellenőrzés alatt tarthatja költségeit és a járműflottája teljesítményét. Európai Szervizhálózat Több mint 1000 európai műhelyünkön és szervizközpontunkon keresztül személyes szolgáltatást és támogatást nyújtunk Önnek, bárhol is van. Az Eredeti Volvo Szerviz igénybe vételével biztos lehet abban, hogy autóbuszát mindig a legjobb minőségben és mindig eredeti Volvo alkatrészek felhasználásával szervizeljük, az autóbusz teljesítménye, megbízhatósága és biztonsága érdekében. Volvo Action Service A Volvo Action Service a nap huszonnégy órájában, az év minden napján rendelkezésre álló szervizszolgáltatásunk. Egyetlen telefonhívás, és máris érkezik a segítség a Volvo autóbusz bármilyen hibájával kapcsolatban. A Volvo Action Service mindenben segíti Önt, a javítástól kezdve, a pénzügyi és jogi segítségnyújtáson át a fordításig és tolmácsolásig, illetve a járművezetője hazaszállításáig bezárólag.

14 KÖRNYEZETBARÁT ÜZEMELTETÉS A zöld hatékonyság kifizetődő Nálunk, a Volvónál nincs ellentmondás a környezettudatosság és a nyereségesség között. Épp ellenkezőleg. Ezért vagyunk piacvezetők az olyan intelligens megoldások terén, melyek üzletileg kifizetődő módon biztosítanak környezettudatos teljesítményt és előnyöket. A rendszerünk a Zöld Hatékonyság nevet viseli, és részét képezi minden Volvo autóbusznak. Nem kivétel a Volvo 9700 sem, melynek kialakítása fenntartható és nyereséges autóbusz-üzemeltetést tesz lehetővé. Az általunk kínált megoldás egyik alkotóeleme a tizenegy literes Euro 6 motor, mely kapcsán átfogóbb megközelítést alkalmaztunk, ami nem kizárólag egy innovatív kipufogógáz-semlegesítő megoldást foglal magában. Ezek a motorok egyszersmind könnyebbek és hatékonyabbak lettek, ami csökkenti a fogyasztást, illetve ezzel párhuzamosan a kibocsátást és az AdBlue mennyiséget. Ezt nevezzük a Volvo-nál megfelelő méretezésnek, mely következtében nem kell lemondani a kellő teljesítményről, de csökken a fogyasztás, és csökkennek a környezeti hatások. Végeredményben pedig csökkennek a költségei és a vállalkozása prosperál.

15 Tények és adatok Méretek és súly Típus Kéttengelyes Háromtengelyes Hosszúság [m] 12,3 13,0 / 13,8 Szélesség [m] 2,55 Magasság [m] 3,60 / 3,75 3,75 Megengedett járműössztömeg (GVW) [kg] Hajtáslánc Károsanyagkibocsátási szabvány Euro 6 Dízelmotor Teljesítmény [LE] Nyomaték [Nm] Sebességváltó Kipufogórendszer Volvo D11K, hathengeres, soros dízelmotor közös nyomócsöves befecskendezéssel 380, 430 vagy , 2050 vagy 2200 Volvo I-Shift automata fokozatváltási rendszer. Rendelhető beépített retarderrel is. Egydobozos kipufogódob-kialakítás. Átlagos körülmények között, járművezetői beavatkozás nélkül automatikusan regenerálódó DPF. Tengelyek, kerékfelfüggesztés és kormányszerkezet Első tengely Hátsó tengely Segédtengely Felfüggesztés Kormányrásegítő Gumiabroncsok Keréktárcsák Fékrendszer Volvo IFS A Volvo differenciálműves tengelye optimalizált áttételekkel Hidraulikus kormányzású Elektronikusan vezérelt légrugózás térdeplő funkcióval, valamennyi változathoz rendelhető Hidraulikus kormányrásegítés Rendelhető dinamikus kormányzást segítő rendszerrel is. 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Rendelhető acél vagy alumínium keréktárcsák Volvo elektronikusan vezérelt tárcsafékek (EBS) és elektronikus menetstabilizáló (ESP). Volvo motorfék (VEB) és fékkombinálás funkció. Járművezetői környezet Tágas járművezetői környezet egyedi beállítások széles választékával a kiemelkedő ergonómia és kényelem érdekében. Új műszerblokk korszerű felhasználói felülettel. Utasülések Ülések típusa Gyermekülésopciók Légkondicionáló rendszer Zónák Szellőzés és fűtés Légkondicionáló, max. [kw] 27 vagy 36 Szórakoztatórendszer A Volvo turistabusz-ülések két kényelmi változatban és extrák választékával rendelhetők az egyedi igények kielégítésére Volvo magasító párna vagy az ülésekbe integrált, előre néző gyermekülés Különálló klímazóna a járművezető és az utasok számára Nagy teljesítményű szellőztetés és tetőre szerelt fűtőegységek Rádió és DVD, járművezetői és idegenvezetői mikrofon, 19"-os szélesvásznú képernyők, DVD váltó, USB csatlakozó a műszerfalon. Üzemanyagtartályok Gázolaj [L] 480 vagy 600 AdBlue [L] 64 Volvo 9700 Tudjon meg többet a címen

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP HU. A prospektusban bemutatott, illetve megemlített felszerelések opcionálisak vagy csak kiegészítőként rendelhetők is lehetnek, továbbá országonként eltérhetnek. Fenntartjuk a jogot a termékspecifikációk előzetes értesítés nélküli módosítására.

Volvo Értékteremtés az utasok részére

Volvo Értékteremtés az utasok részére Volvo 9500 Értékteremtés az utasok részére A Volvo 9500 remek bevezető modell a Volvo buszkínálatába. Rendkívül költséghatékonyan üzemeltethető közepes távolságokon vagy vonaljáratokon. A kiemelten üzemanyag-hatékony

Részletesebben

Volvo A szorgalmas partnere

Volvo A szorgalmas partnere Volvo 8900 A szorgalmas partnere A Volvo 8900 megfelel minden igénynek a városi és helyközi üzemeltetésben. Igen sokoldalú a különböző változatok választéka miatt, és emellett az üzemeltetési költségek

Részletesebben

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült Volvo B11R Kiváló teljesítményre készült biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B11R sorozat A Volvo B11R a hatékony buszüzemeltetés alapja. Akár fényűző turistabuszt, akár fáradhatatlan vonaljárati

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel

Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel Volvo B8R SOROZAT Folyamatosan üzemel és üzemel biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B8R sorozat A Volvo B8R egy igazi sikertermék, amely már sok millió kilométer termelékeny üzemeléssel bizonyított.

Részletesebben

Üdvözöljük a fedélzeten!

Üdvözöljük a fedélzeten! Üdvözöljük a fedélzeten! Méltán képviseli az Ön vállalkozását Ismerje meg a Scania Touringot! Erőteljesen megformált külsejével arra tervezték ezt a sokoldalú autóbuszt, hogy megfeleljen a különjárati

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára Volvo 7900 Electric hybrid Hallgasson a városára INDex 4. Termék áttekintés 5. Háttér 6. Jövőbeni technológia 7. Használatra kész megoldások 8. Környezetbarát üzemeltetés 9. Energiahatékonyság 11. Üzemidő

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar CREDO ECONELL 13 CiTY NAGYOBB KOMFORT ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGY SZEGMENSTEREMTŐ MAGYAR JÁRMŰTŐL Maximális kapacitás Alacsony tömeg Akadálymentes utastér Akár 75-80

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

A környezetbarát autózás 10 pontja

A környezetbarát autózás 10 pontja A Környezetbarát autózás kampány célja, hogy csökkentse az autók környezetre gyakorolt káros hatását, valamint segítsen a járművezetőknek abban, hogy környezetvédő fejjel gondolkodjanak. A környezetbarát

Részletesebben

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17)

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17) Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése () KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2017. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. rész: Közbeszerzési Útmutató 5 db használt, alacsonypadlós,

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei 2016/2017. tanév, II. félév Dr. Kovács Szilveszter E-mail: szkovacs@iit.uni-miskolc.hu Informatika Intézet 107/a. Tel: (46) 565-111 / 21-07 A jármű alrendszerei

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

GÉPJÁRMŰVEK AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREI. Dr. Szabó József Zoltán egyetemi docens Előadása alapján

GÉPJÁRMŰVEK AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREI. Dr. Szabó József Zoltán egyetemi docens Előadása alapján GÉPJÁRMŰVEK AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREI Dr. Szabó József Zoltán egyetemi docens Előadása alapján A motorizáció fejlődésének velejárójaként növekedett a forgalomban a balesetek száma és súlyossága

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE.

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. ÚJ MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. BÁRHOVA ELJUTÓ JÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ KÍNÁLATA PÁRATLAN SOKOLDALÚSÁG, RENDKÍVÜLI ROBUSZTUSSÁG ÉS KIMAGASLÓ VEZETÉSI KÉNYELEM MINDEN FUVARFELADATHOZ A Daily 4x4

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása A sok jelzőtábla zavaró A jelzőtáblák mérete 4/2001. (I.31.) KöVim rendelet A jellemző méret 450 mm 600 mm 750 mm 900 mm 1000 mm A közlekedő személy segítése A pálya legyen egyszerű, egységes, akadálymentes,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Volkswagen CC Das Auto. Motorok 150 LE (110 kw) TSI 150 LE (110 kw) TDI 184 LE (135 kw) TDI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató A kerékpárszállító az első használat előtt figyelmes összeszerelést igényel. Ez a folyamat megfelelő körültekintéssel házilag is elvégezhető, de amennyiben

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Sajtóközlemény ISO 9001 Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Biatorbágy, 2014. szeptember A Scania az IAA kiállításon olyan termék- és szolgáltatás-újdonságokkal

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

IVECONNECT FLEET TPMS

IVECONNECT FLEET TPMS H I - P R O F I T A B I L I T Y Az új STRALIS termékcsalád az Ön vállalatának termelékenységnövelése iránti elkötelezettségünk eredménye. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a teljes birtoklási költség csökkentésére:

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Polo Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 90 LE (66 kw BlueMotion Technology 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei:

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei: 1/5 1) Termékleírás A beep&park /keeper egy olyan első és hátsó tolatóradar, amely egyben védi is parkoló járművét más autósok figyelmetlen parkolási manőverei ellen. A termék részei: Ellenőrző kijelző

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

J A G A F R E E D O M C L I M A

J A G A F R E E D O M C L I M A J A G A F R E E D O M C L I M A Energiahatékonyság, fenntarthatóság és design! Szerény mérete ellenére a Freedom Clima egyben nagy teljesítményű fűtő- és hűtő, szabadon álló rendszer, mely csendesen és

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016os gyártási évre z új Golf Variant Das uto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Das Auto. Diesel motor információk A katalógusban megadott CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékek egy elővigyázatossági intézkedés keretén

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Motorok Motor, sebességváltó 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

TÜV Rheinland-KTI Kft. H-1119 Budapest, Thán Károly u H-1519 Budapest, Pf.: 327.

TÜV Rheinland-KTI Kft. H-1119 Budapest, Thán Károly u H-1519 Budapest, Pf.: 327. EU előírások: Irányelv 70/157 Zajszint és kipufogó berendezések Pótalkatrész kipufogó berendezés 70/220 Károsanyag kibocsátás, légszennyezés Műszaki terület 715/2007 692/2008 Károsanyag-kibocsátás 70/221

Részletesebben

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 112 12 13 [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 300

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között.

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Berendezéseink, rendszereink és szolgáltatásaink megtervezésekor Ügyfeleink folyamatainak

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben