Volvo Értékteremtés az utasok részére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Volvo Értékteremtés az utasok részére"

Átírás

1 Volvo 9500 Értékteremtés az utasok részére

2 A Volvo 9500 remek bevezető modell a Volvo buszkínálatába. Rendkívül költséghatékonyan üzemeltethető közepes távolságokon vagy vonaljáratokon. A kiemelten üzemanyag-hatékony Euro 6 motor tökéletes vezetési élményt és csökkentett fogyasztást biztosít. Beruházása kapcsán bátran számíthat a Volvótól elvárt üzemidőkre, megbízhatóságra és biztonságra. A tökéletes választás a költségérzékeny vállalkozás részére, amely megfizethető értéket kínál az utasai számára.

3 Üzemanyag-takarékos vezetés üzlet Valódi termelékenység A Volvo 9500 esetében a valódi költséghatékonyság a jól ismert Volvo minőséggel és biztonsággal párosul. Kifejezetten megfizethető és kiemelkedően megbízható alternatíva. Megbízható üzemidő A Volvo 9500 minden elemét, valamint a szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy azok maximális üzemidőt garantáljanak, problémamentes karbantartás mellett, pontosan akkor, amikor arra szüksége van. Üzemanyag-hatékonyság és kisebb üzemeltetési költség A Volvo 9500 buszok 8 literes, Euro 6 minősítésű motorja kiváló üzemanyaghatékonyságot kínál. Ezenkívül számos olyan szolgáltatást ajánlunk, amelyek további csökkentik az üzemanyagfogyasztást. A gépjárművezetők autóbusza A Volvo által biztosított ergonómia egyedülálló. Egy hatékony, kitűnő vezetési kényelmet biztosító munkahelyet kínálunk, ami segíti az összpontosítást és segít fenntartani a vezető figyelmét. VDS világelső újítás az egyedülálló menetkényelem érdekében A Volvo Dinamikus Kormányzás kis sebesség mellett erőkifejtés nélküli kormányzást és minden sebességnél kiemelkedő stabilitást biztosít. A kormánykerék automatikusan visszatér a középállásba, még tolatáskor is, ez lényegesen megkönnyíti a vezetést. Támogatja a biztonságosabb vezetést A Volvo 9500 akár egy új járművezetőtámogató csomaggal is felszerelhető. Az Ütközésfigyelmeztetés, a Vészfékrendszer és a Sávtartást támogató rendszer a vezetést biztonságosabbá és még kényelmesebbé teszik. Elégedett ügyfelek A Volvo 9500 tökéletes választás az olyan utasok számára, akik megfizethető kényelemre vágynak. Bármilyen felszereltségű Volvo 9500-at vásárol, az utasainak mindenképp kellemes meglepetésben lesz részük. Üzleti partnerség Ígérjük, hogy mi leszünk a legjobb üzleti partnere. Szolgáltatásainkkal segítünk maximalizálni az üzemidőt, csökkenteni az életciklus alatti költségeket, és segítünk a gépjárműpark üzemeltetésében. Elismert Volvo biztonság Nálunk, a Volvónál mindig a biztonság a legfontosabb. Ezt a génjeinkben hordozzuk. Ennek eredményeit pedig világszerte naponta élvezik a járművezetők és az utasok. Környezetbarát üzemeltetés A Volvo buszok környezetbarát üzemeltetést tesznek lehetővé üzleti előnyök mellett. Ilyenek például a könnyű és hatékony, Euro 6 minősítésű motorjaink.

4 MEGBÍZHATÓ ÜZEMIDŐ Megbízhatóan fut, fut és fut Egy autóbusznak az úton a helye. A megbízhatóság az üzleti tevékenység sarokköve. És tisztában vagyunk azzal, hogy minden perc és minden kilométer számít. A Volvo 9500 minden elemét és a szolgáltatásainkat pont ezért úgy alakítottuk ki, hogy azok maximális üzemidőt biztosítsanak. A megbízhatóságot és a hosszú élettartamot a már bizonyított Volvo technológia és a kiemelten tartós mechanikai tervezés szavatolja. Ha ehhez még hozzávesszük az olyan szolgáltatásokat, mint az egyedi Szervizterv, a Gépjárművezető-továbbképzés, vagy a szervizeink elismert hatékonysága, akkor bizton számíthat arra, ami igazán fontos: a folyamatos üzemképességre. Költséghatékonyan a Szervizszerződésekkel A Szervizszerződéseink segítségével biztosíthatja a problémamentes, költséghatékony karbantartást és a magas maradványértéket. Ezen felül garantáljuk, hogy szakembereink kizárólag eredeti Volvo alkatrészeket használnak a szerviz során. A járműve részére megfelelő megoldást olyan tényezők alapján választjuk ki, mint a vezetési környezet, a megtett kilométerek száma, és az időbeosztás vagy menetrend. Járműkezelési szolgáltatások A karbantartás-tervezési szolgáltatásunk igénybe vételével optimalizálhatja a járműve rendelkezésre állását, és elkerülheti a nem tervezett kieséseket. A fedélzeti telematika segítségével mindig pontosan tudni fogja, hogy a flotta milyen körülmények között, illetve mennyit futott, és így optimalizálhatja, és a tevékenységéhez igazíthatja a karbantartást. Javítsa az üzemidőt a Gépjárművezető-továbbképzéssel A vezetési stílus nem kizárólag a fogyasztásra és az utasélményre van hatással, de nagymértékben befolyásolja az autóbusz általános elhasználódását is. Gépjárművezetőtovábbképzésünkön még a legjobb vezetőinek is tudunk újat mutatni. A figyelmes, jól képzett járművezető nagyban elősegítheti a hosszú üzemidőt.

5 KISEBB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG Takarítson meg akár 10 %-ot az üzemanyagköltségen A Volvo Euro 6 motorcsaládja még üzemanyag-takarékosabb, mint a Volvo korábbi motorjai. A hatékony üzemanyag-felhasználás azonban nem csak a motorspecifikáción múlik, hanem azon is, hogy a gépjárművet hogyan vezetik és hogyan tartják karban. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük az üzemanyag-fogyasztás csökkentését elősegítő szolgáltatásokat. Járművezető-továbbképzés, üzemanyag-gazdálkodás és optimális karbantartás segítségével a 10 %-os üzemanyag- megtakarítás egyáltalán nem elérhetetlen. Ez pedig az első naptól kezdve nagyobb nyereséget jelent. Takarítson meg akár 10 %-ot az üzemanyagon, és csökkentse még jobban a károsanyag-kibocsátást. Üzemanyag-megtakarítást segítő szolgáltatások A Flottakezelés szolgáltatás segítségével olyan részletes jelentéseket kap kézhez, melyek segítségével nyomon követheti az üzemanyag-fogyasztás terén jelentkező eltéréseket, és tehet azok ellen. A Gépjárművezető-továbbképzés, majd az I Coaching például olyan azonnali visszacsatolást biztosít a vezető részére, ami segít szinten tartani a nemrég elsajátított vezetői ismereteket. Tegye még hatékonyabbá a járművezető-továbbképzést A Gépjárművezető-továbbképzés segítségével fejlesztheti a vezetők tudását és üzemanyagot takaríthat meg, ami új távlatokat nyithat meg Ön előtt. Szakértő oktatóink világszerte oktatják az üzemanyag-takarékosabb vezetési stílust, ami egyszersmind kellemes utasélményt biztosít. Kisebb üzemanyag-fogyasztású Euro 6 motor A kiemelten üzemanyag-takarékos, nyolcliteres Euro 6 motor alacsony fogyasztást, de mindemellett magas teljesítményt és nyomatékot biztosít. A feljett motorvezérlő rend szerünk és a legendás Volvo I Shift tizenkét sebességes váltó megnövelt hatékonyságot és kisebb üzemanyag költséget jelent a vállalkozása számára.

6 ELISMERT VOLVO BIZTONSÁG 0 Célunk egyértelmű: zéró baleset a Volvo Csoport termékeivel A Volvo márka számára a biztonság elsődleges Mindig. Éppen ezért folyamatosan túlszárnyaljuk az előírásokat és biztonsági újdonságainkat jóval azelőtt néha évtizedekkel korábban mutatjuk be, hogy azok törvényi elvárássá válnának. Azért cselekszünk így, mert képesek vagyunk erre, és azért, mert ez a megközelítés magasabb biztonsági szintet kínál. Amennyiben lehetséges megvalósítani, akkor meg is kell valósítani tudjuk, hogy utasai értékelni fogják azt a feléjük mutatott figyelmességet, amelyet egy Volvo busz választása jelent. Társadalmi felelősség Számunkra a biztonság sokkal több annál, hogy innovatív biztonsági megoldásokat fejlesszünk termékeinkhez. A társadalom iránt is felelősséggel tartozunk, és fontos a szerepünk a közúti közlekedés biztonságosabbá tételében. Ez messze túlmutat azon, hogy csupán a járművezetőink és utasaink kiemelkedő biztonságáról gondoskodjunk, ez magában foglalja a többi közlekedő biztonságát is. És tudjuk, hogy elérhetünk látható változásokat. A Volvo Csoport a világ egyik legnagyobb vállalata a haszonjárművek biztonsági kutatásai terén.

7 Keljen útra nagyobb biztonságban Volvo Dinamikus Kormányzás A kormányrásegítés teljesen új dimenziója. Szenzációs stabilitást kínál, sebességfüggő, és a vezetőtől egyáltalán nem igényel erőfeszítést. Világelső újdonság a Volvo márkától. Ütközésfigyelmeztetés és Vészfékrendszer Észleli az elöl haladó járműveket, és figyelmezteti a vezetőt ráfutásos baleset veszélye esetén. Amennyiben a figyelmeztetést figyelmen kívül hagyja a vezető, a jármű önállóan fékezést kezdeményez. Sávtartást támogató rendszer E rendszer figyeli az útburkolati jeleket, és figyelmezteti a vezetőt, amennyiben fennáll a veszélye, hogy akaratlanul elhagyja a forgalmi sávját. A figyelmeztetést diszkréten az ülőlapból eredő vibrációval adja a rendszer. Kiváló kezelhetőség és fékezés A kiváló irányíthatóságot és stabilitást a Volvo Merev Első Felfüggesztése és Elektronikus menetstabilizálója garantálja. A nagy teljesítményű motorfék, az integrált retarder, valamint az elektronikus vezérlésű fékrendszer kiváló fékteljesítményt nyújtanak. Alapos biztonsági tesztelés Több teljes körű teszt garantálja a legmagasabb szintű biz tonságot. Az oldalütközés-teszt, a hiteles borulásteszt és a zuhanásteszt csak néhány példa erre. Összpontosítást elősegítő járművezetői környezet Az optimális járművezetői környezet elősegíti, hogy a vezető összeszedett és éber maradhasson. Ergonomikus kialakítás, alacsony zaj és kellemes klíma. Kitűnő kilátás A tökéletes kilátást a nagy felületű üvegek, a méretes külső visszapillantó tükrök, a nagy teljesítményű fényszórók, ködfényszórók és kanyarodófények, illetve a tolatókamera biztosítják. I Coaching A biztonságos vezetést elősegítő alapvető információkat szolgáltat a járművezető részére, például jelzi, ha túl gyorsan készül bevenni a kanyart. Parkolósegéd A tolatást a hátsó lökhárítóban elhelyezett érzékelők segítik. A manőver során a műszerfalon elhelyezett kijelző, illetve figyelmeztető hang segíti a járművezetőt. Volvo Alco Lock Szeretné még tovább növelni a biztonságot? Válassza az opcionális Alco Lock biztonsági kiegészítőt. Térdsérülés-védelem (KIP) A műszerfal mögött elhelyezett energiaelnyelő panelek csökkentik a térdsérülés veszélyét frontális ütközés esetén. Frontálisütközés-védelem (FIP) A busz elejének energiaelosztó szerkezete frontális ütközés esetén megvédi a vezetőt és az utasokat. Első Aláfutásgátló Rendszer (FUPS) Személyautóval történő frontális ütközés esetén egyedi kialakítás támogatja az autó vezetőjének és utasainak védelmét. Volvo utasülések Az utasüléseink deformációs zónákkal szereltek, nincsenek éles széleik és minimális az anyagösszehúzásos pontok száma. Két- vagy hárompontos biztonsági övvel rendelhetők. Gyermekbiztonság Az ülésekbe integrált, a menetiránynak háttal fordított gyermekülés vagy magasító párna rögzíthető.

8 A GÉPJÁRMŰVEZETŐK AUTÓBUSZA A tökéletes MUNKAHELY A Volvo 9500 gépjárművezetői környezetét kiemelkedő vezetői kényelemre terveztük. Tágas, élvonalbeli ergonómiát nyújtó munkahely, melynek jól látható műszerfalán könnyen elérhető új műszeregységek és kapcsolók gondoskodnak arról, hogy a járművezető összeszedett és éber maradhasson. A Volvo 9500 vezetésre csábít. A gyorsan reagáló motor és a Volvo I Shift váltó egyedi vezetési élményt biztosítanak. A sebességváltó szoftvert és a hátsó tengelyt távolsági autóbuszos használatra optimalizáltuk. A végeredmény: egy kényelmes, halk, kiemelten hatékony munkanap. A remek kilátás javítja a vezetésbiz tonságot. A Volvo 9500-on ezt nagy üvegpanelek, háromrészes visszapillantó tükrök és opcionális tolatókamera segíti. Az I Coaching segíti a járművezetőt a biztonságosabb, üzemanyag-hatékonyabb és kényelmesebb vezetésben. Azonnali visszajelzést ad olyan paraméterekről, mint a túl magas fordulatszám, túl hosszú üresjárat, túl erős kanyarok, és ezzel segíti a járművezetőt a hatékonyabb munkavégzésben. A vezetői környezet jellemzői: alacsony zajszint, légkondicionálás, illetve a vezető kényelmét szolgáló egyéni beállítási lehetőségek. Emellett nagy tér áll rendelkezésre a személyes holmik elhelyezésére is.

9 A GÉPJÁRMŰVEZETŐK AUTÓBUSZA Áttörő újdonság a biztonságosabb vezetésért A Volvo 9500 egy különleges járművezető-támogató csomaggal is felszerelhető. A Volvo Dinamikus Kormányzás a Volvo világelső újdonsága, amely teljesen új élménnyé teszi a turistabuszok vezetését. A Volvo Dinamikus Kormányzás a rásegítés mértékét minden helyzetben az aktuális igényekhez igazítja. Kis sebességnél a kormányzás egyáltalán nem igényel erőfeszítést, ez igazán jelentős előny parkolásnál és körforgalmakban. Ezt az egyedi, a kormánykereket még tolatáskor is automatikusan középállásba visszatérítő funkció egészíti ki. Nagyobb sebességnél pedig a rendszer fokozza a stabilitást és szinte teljesen megszünteti az egyenetlen útfelületekkel szembeni érzékenységet. Az Ütközésfigyelmeztetés és Vészfékrendszer (CWEB) észleli az elöl haladó járműveket, és figyelmezteti a vezetőt ráfutásos baleset veszélye esetén. Amennyiben a figyelmeztetést figyelmen kívül hagyja a vezető, akkor először erősíti a figyelmeztetést a rendszer, majd enyhe fékbeavatkozást végez, végül pedig a jármű önállóan vészfékezést kezdeményez a maximális lassulással. A Sávtartást támogató rendszer (LKS) figyeli az útburkolati jeleket, és figyelmezteti a vezetőt, amennyiben fennáll a veszélye, hogy akaratlanul elhagyná a forgalmi sávját. A figyelmeztetést a rendszer az ülőlapból eredő vibrációval vagy hallható jelzésként adja. A Volvo Dinamikus Kormányzás (VDS) esetében egy erőteljes villanymotor segíti a kormányrásegítő mechanizmust. A járművezető számára kínált előny a növelt stabilitás, a kisebb terhelés és az egyedülálló, a kormánykereket középállásba visszatérítő funkció.

10 VALÓDI TERMELÉKENYSÉG Volvo minőség a költségtudatos emberek részére Ha Volvo autóbuszt vásárol, akkor pont azt kapja a pénzéért, amit vár. Azaz az elismert Volvo minőséget és biztonságot, valamint kiemelkedő környezeti teljesítményt biztosító piacvezető technológiát. A Volvo 9500 kapcsán elértük mindezt, végig a költséghatékonyság jegyében járva el. Ez az autóbusz ennek köszönhetően lett meglepő rugalmasságot biztosító, megfizethető választás. Az autóbuszt a saját vállalkozása igényei szerinti felszereltséggel láthatja el a maximális termelékenység jegyében. Ha ezt sikeresen hajtja végre, akkor nem pusztán egy autóbuszt vásárol, hanem egy nyereségtermelő eszközt. Tervezze meg Volvo 9500 autóbuszát Az Ön Volvo 9500 autóbuszát a saját igényei szerinti felszereltséggel láthatja el. Az opciók széles választéka segítségével megalkothat egy kiemelten költséghatékony vonaljárati igáslovat, vagy egy jobban felszerelt charter autóbuszt is. A biztonsági öv, ruhaakasztó, poggyásztartó, kihajtható asztal, mennyezeti világítás, vagy szórakoztató-elektronikai rendszer csak néhány példa erre. Minden csak attól függ, hogy mik az Ön tervei és mik az utasai elvárásai.

11 ELÉGEDETT UTASOK Kényelmet értékelő utasoknak A Volvo 9500 kiemelten hatékony középtávú utakhoz vagy vonaljáratok üzemeltetéséhez. A tökéletes választás olyan utasoknak, akik a megfizethető kényelmet többre tartják, mint a luxus körülményeket. Bármilyen felszereltségű Volvo 9500 at vásárol, az utasainak mindenképp kellemes meglepetésben lesz részük. A levegős kialakítás vonzó utaskörnyezetet eredményez. A teljesen új ülésválaszték egyesíti az elismert skandináv ergonómiát és a megnövelt utazási kényelmet. Az utazást alacsony utastéri zajszint és hatékony automata klíma teszi még kellemesebbé. Kisebb önsúly nagyobb csomagtér. Az új ülések kialakítása könnyebb, ami nem csak üzemanyag-megtakarítást, de egyben nagyobb utas- vagy csomagteret is jelent. Ez nap-mint-nap elősegíti a hatékonyabb üzemeltetést. Hatékony térelosztás. Bármit hozzanak is magukkal, az utasai csomagjai az egész út során biztonságosan és kényelmesen elférnek majd. A Volvo 9500-ban kellő hely áll rendelkezésre, legyen szó akár a mindig kéznél lévő személyes holmikról, akár a csomagtérben elhelyezett méretes poggyászról. Új, kényelmesebb ülések. A kifejezetten kényelmes ülések új választékánál ergonomikus kialakítás gondoskodik arról, hogy a magas vagy alacsony utasok egyaránt jól és kellemesen utazzanak. Az ülések két komfortfokozatban, illetve minden igényt kielégítő megjelenéssel és felszereltséggel rendelhetők.

12 KÖRNYEZETBARÁT ÜZEMELTETÉS A zöld hatékonyság kifizetődő Nálunk, a Volvónál nincs ellentmondás a környezettudatosság és a nyereségesség között. Épp ellenkezőleg. Ezért vagyunk piacvezetők az olyan intelligens megoldások terén, melyek üzletileg kifizetődő módon biztosítanak környezettudatos teljesítményt és előnyöket. A rendszerünk a Zöld Hatékonyság nevet viseli, és részét képezi minden Volvo autóbusznak. Nem kivétel a Volvo 9500 sem, melynek kialakítása fenntartható és nyereséges autóbusz-üzemeltetést tesz lehetővé. Az általunk kínált megoldás egyik alkotóeleme a nyolcliteres Euro 6 motor, mely kapcsán átfogóbb megközelítést alkalmaztunk, ami nem kizárólag egy innovatív kipufogógáz-semlegesítő megoldást foglal magában. A motor egyszersmind könynyebb és hatékonyabb lett, ami csökkenti a fogyasztást, illetve ezzel párhuzamosan a kibocsátást és az AdBlue mennyiséget. Ezt nevezzük a Volvónál megfelelő méretezésnek, mely következtében nem kell lemondani a szükséges teljesítményről, de csökken a fogyasztás, és csökkennek a környezeti hatások. Végeredményben pedig csökkennek a költségei és a vállalkozása prosperál.

13 ÜZLET A PARTNERSÉGBEN Az extrák segítségével pénzt takaríthat meg Amikor egy Volvo 9500-t vásárol, akkor nem pusztán egy autóbuszt, hanem üzletet vesz. Tapasztalatunk, szaktudásunk és üzleti ismereteink alapján pedig ígérjük, hogy a legjobb üzleti partnere leszünk. Az Ön tevékenysége függvényében, jól körülhatárolt áron olyan megbízható szolgáltatások kombinációját tudjuk felajánlani, melyek teljes mértékben optimalizálják az Ön tulajdonosi státuszát. Végső soron pedig segítik az üzemidő maximalizálásában, az életciklus során felmerülő költségek csökkentésében, és a flottakezelésben. Nem utolsó sorban pedig segítik fenntartani a Volvo autóbuszok méltán híres kiemelkedő maradványértékét. Volvo autóbusz-szolgáltatások Kínált szolgáltatásainkon keresztül részben vagy teljes felelősséggel átvállaljuk a járművei kezelését, valamint a problémamentes működés biztosítását. A Flottakezelés, a Járműkezelés és a Szervizszerződések csak néhány példa az olyan szolgáltatásokra, melyek segítségével ellenőrzés alatt tarthatja költségeit és a járműflottája teljesítményét. Európai Szervizhálózat Több mint 1000 európai műhelyünkön és szervizközpontunkon keresztül személyes szolgáltatást és támogatást nyújtunk Önnek, bárhol is van. Az Eredeti Volvo Szerviz igénybe vételével biztos lehet abban, hogy autóbuszát mindig a legjobb minőségben és mindig eredeti Volvo alkatrészek felhasználásával szervizeljük, az autóbusz teljesítménye, megbízhatósága és biztonsága érdekében. Volvo Action Service A Volvo Action Service a nap huszonnégy órájában, az év minden napján rendelkezésre álló szervizszolgáltatásunk. Egyetlen telefonhívás, és máris érkezik a segítség a Volvo auóbusz bármilyen hibájával kapcsolatban. A Volvo Action Service mindenben segíti Önt, a javítástól kezdve, a pénzügyi és jogi segítségnyújtáson át a fordításig és tolmácsolásig, illetve a járművezetője hazaszállításáig bezárólag.

14

15 Tények és adatok Méretek és súly Hosszúság [m] 12,3 Szélesség [m] 2,55 Magasság [m] 3,60 Megengedett járműössztömeg (GVW) [kg] Hajtáslánc Károsanyagkibocsátási szabvány Dízelmotor Teljesítmény [LE] Nyomaték [Nm] Sebességváltó Kipufogórendszer Euro 6 Volvo D8K, hathengeres, soros dízelmotor közös nyomócsöves befecskendezéssel 320 vagy vagy 1400 Volvo I-Shift automata fokozatváltási rendszer. Rendelhető beépített retarderrel is. Egydobozos kipufogódob-kialakítás. Átlagos körülmények között, járművezetői beavatkozás nélkül automatikusan regenerálódó DPF. Üzemanyagtartályok Gázolaj [L] 480 AdBlue [L] 64 Tengelyek, kerékfelfüggesztés és kormányszerkezet Első tengely Hátsó tengely Felfüggesztés Kormányrásegítő Gumiabroncsok Keréktárcsák Fékrendszer Volvo RFS első tengely A Volvo differenciálműves tengelye optimalizált áttételekkel Elektronikusan vezérelt légrugózás térdeplő funkcióval, valamennyi változathoz rendelhető Hidraulikus kormányrásegítés Rendelhető Volvo dinamikus kormányzást segítő rendszerrel is. 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Rendelhető acél vagy alumínium keréktárcsák Volvo elektronikusan vezérelt tárcsafékek (EBS) és elektronikus menetstabilizáló (ESP). Motorfék és fékkombinálás funkció. Járművezetői környezet Tágas járművezetői környezet egyedi beállítások széles választékával a kiemelkedő ergonómia és kényelem érdekében. Új műszerblokk korszerű felhasználói felülettel. Utasülések Ülések típusa Gyermekülésopciók Légkondicionáló rendszer Zónák Szellőzés és fűtés Légkondicionáló [kw] 27 vagy 36 Szórakoztatórendszer A Volvo turistabusz-ülések két kényelmi változatban és extrák választékával rendelhetők az egyedi igények kielégítésére Volvo magasító párna vagy az ülésekbe integrált, előre néző gyermekülés Különálló klímazóna a járművezető és az utasok számára Nagy teljesítményű szellőztetés és tetőre szerelt fűtőegységek Rádió és DVD, járművezetői és idegenvezetői mikrofon, 19"-os szélesvásznú képernyők, DVD váltó, USB csatlakozó a műszerfalon. Volvo 9500 Tudjon meg többet a címen

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP HU. A prospektusban bemutatott, illetve megemlített felszerelések opcionálisak vagy csak kiegészítőként rendelhetők is lehetnek, továbbá országonként eltérhetnek. Fenntartjuk a jogot a termékspecifikációk előzetes értesítés nélküli módosítására.

Volvo A-ból B-be és bárhová

Volvo A-ból B-be és bárhová Volvo 9700 A-ból B-be és bárhová A Volvo 9700 minden használat során termelékenységet és sokoldalúságot biztosító, kiváló üzleti eszköz. Egy jól felszerelt autóbusz, ami könnyen hozzáigazítható az Ön tevékenységéhez.

Részletesebben

Volvo A szorgalmas partnere

Volvo A szorgalmas partnere Volvo 8900 A szorgalmas partnere A Volvo 8900 megfelel minden igénynek a városi és helyközi üzemeltetésben. Igen sokoldalú a különböző változatok választéka miatt, és emellett az üzemeltetési költségek

Részletesebben

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült Volvo B11R Kiváló teljesítményre készült biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B11R sorozat A Volvo B11R a hatékony buszüzemeltetés alapja. Akár fényűző turistabuszt, akár fáradhatatlan vonaljárati

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel

Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel Volvo B8R SOROZAT Folyamatosan üzemel és üzemel biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B8R sorozat A Volvo B8R egy igazi sikertermék, amely már sok millió kilométer termelékeny üzemeléssel bizonyított.

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

Üdvözöljük a fedélzeten!

Üdvözöljük a fedélzeten! Üdvözöljük a fedélzeten! Méltán képviseli az Ön vállalkozását Ismerje meg a Scania Touringot! Erőteljesen megformált külsejével arra tervezték ezt a sokoldalú autóbuszt, hogy megfeleljen a különjárati

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára Volvo 7900 Electric hybrid Hallgasson a városára INDex 4. Termék áttekintés 5. Háttér 6. Jövőbeni technológia 7. Használatra kész megoldások 8. Környezetbarát üzemeltetés 9. Energiahatékonyság 11. Üzemidő

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar CREDO ECONELL 13 CiTY NAGYOBB KOMFORT ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGY SZEGMENSTEREMTŐ MAGYAR JÁRMŰTŐL Maximális kapacitás Alacsony tömeg Akadálymentes utastér Akár 75-80

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Sajtóközlemény ISO 9001 Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Biatorbágy, 2014. szeptember A Scania az IAA kiállításon olyan termék- és szolgáltatás-újdonságokkal

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

A környezetbarát autózás 10 pontja

A környezetbarát autózás 10 pontja A Környezetbarát autózás kampány célja, hogy csökkentse az autók környezetre gyakorolt káros hatását, valamint segítsen a járművezetőknek abban, hogy környezetvédő fejjel gondolkodjanak. A környezetbarát

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei:

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei: 1/5 1) Termékleírás A beep&park /keeper egy olyan első és hátsó tolatóradar, amely egyben védi is parkoló járművét más autósok figyelmetlen parkolási manőverei ellen. A termék részei: Ellenőrző kijelző

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK amit tudni kell sorozat PEUGEOT TNÁCSDÁS LENGÉSCSILLPÍTÓK Z BLKTÖRLÔLPÁTOK Z KKUMULÁTOR KLÍMBERENDEZÉS KIPUFOGÓRENDSZER VILÁGÍTÁS RÉSZECSKESZÛRÔ GUMIBRONCSOK FÉKRENDSZER KENÔNYGOK SZÉLVÉDÔ CSERELKTRÉSZEK

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása A sok jelzőtábla zavaró A jelzőtáblák mérete 4/2001. (I.31.) KöVim rendelet A jellemző méret 450 mm 600 mm 750 mm 900 mm 1000 mm A közlekedő személy segítése A pálya legyen egyszerű, egységes, akadálymentes,

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között.

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Berendezéseink, rendszereink és szolgáltatásaink megtervezésekor Ügyfeleink folyamatainak

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Volkswagen CC Das Auto. Motorok 150 LE (110 kw) TSI 150 LE (110 kw) TDI 184 LE (135 kw) TDI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

GÉPJÁRMŰVEK AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREI. Dr. Szabó József Zoltán egyetemi docens Előadása alapján

GÉPJÁRMŰVEK AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREI. Dr. Szabó József Zoltán egyetemi docens Előadása alapján GÉPJÁRMŰVEK AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREI Dr. Szabó József Zoltán egyetemi docens Előadása alapján A motorizáció fejlődésének velejárójaként növekedett a forgalomban a balesetek száma és súlyossága

Részletesebben

J A G A C L I M A C A N A L

J A G A C L I M A C A N A L J A G A C L I M A C A N A L Tökéletesen kontrollált klíma: fűtés, hűtés, szellőzés. Szerény mérete ellenére a Clima Canal egyben nagy teljesítményű fűtő-, hűtő és szellőzőrendszer, mely csendesen és diszkréten

Részletesebben

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17)

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17) Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése () KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2017. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. rész: Közbeszerzési Útmutató 5 db használt, alacsonypadlós,

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

TÜV Rheinland-KTI Kft. H-1119 Budapest, Thán Károly u H-1519 Budapest, Pf.: 327.

TÜV Rheinland-KTI Kft. H-1119 Budapest, Thán Károly u H-1519 Budapest, Pf.: 327. EU előírások: Irányelv 70/157 Zajszint és kipufogó berendezések Pótalkatrész kipufogó berendezés 70/220 Károsanyag kibocsátás, légszennyezés Műszaki terület 715/2007 692/2008 Károsanyag-kibocsátás 70/221

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Polo Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 90 LE (66 kw BlueMotion Technology 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Ford Trucks. Közúti áruszállítás

Ford Trucks. Közúti áruszállítás Ford Trucks Közúti áruszállítás 1 Megosztjuk a terhet Ahhoz, hogy célba érjünk, haladnunk kell a világgal. De bármerre tartunk is, szeretjük látni az út végét, ahol a szeretteink várnak ránk. A hosszú

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016os gyártási évre z új Golf Variant Das uto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE.

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. ÚJ MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. BÁRHOVA ELJUTÓ JÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ KÍNÁLATA PÁRATLAN SOKOLDALÚSÁG, RENDKÍVÜLI ROBUSZTUSSÁG ÉS KIMAGASLÓ VEZETÉSI KÉNYELEM MINDEN FUVARFELADATHOZ A Daily 4x4

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Das Auto. Diesel motor információk A katalógusban megadott CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékek egy elővigyázatossági intézkedés keretén

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Motorok Motor, sebességváltó 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres

Részletesebben

IVECONNECT FLEET TPMS

IVECONNECT FLEET TPMS H I - P R O F I T A B I L I T Y Az új STRALIS termékcsalád az Ön vállalatának termelékenységnövelése iránti elkötelezettségünk eredménye. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a teljes birtoklási költség csökkentésére:

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben