Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Miért cserélné le a nyerő abroncsot?"

Átírás

1 Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

2 Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER 001 és az R-DRIVE 001 képviselik az új generációt, mely leváltja a sikerese elődöket, az R297 és M729 abroncsokat. Még sokoldalúbbak, és ez az ami igazán számít a flottatevékenységek optimalizálása során. A Bridgestone R-STEER 001 és R-DRIVE 001 abroncsok kialakításuknak köszönhetően rendkívül széles körben alkalmazhatóak, legyen szó autópályáról vagy akár könnyű terepről. Mindemellett, minden R-DRIVE 001 abroncs használható sárban friss vagy olvadó hóban is (M+S), jobb tapadást és fékteljesítményt nyújtanak A sokoldalúság soha nem volt ilyen fontos A jelenlegi, nehéz gazdasági helyzetben, az egyik legjobb megoldás arra, hogy mint a hagyományos abroncsok. A 295/80 R 22.5 és 315/70 R 22.5 méretű abroncsok téli körülmények között is használhatóak, így megkapták a hópehely jelölést (mely az R ENSZ rendeletnek megfelelően a hóban használható abroncsokat jelöli). Bízhat abban, hogy a bármilyen felületen, bármilyen körülmények között nagyszerű teljesítményt nyújtanak. optimalizálja szállítási és flottatevékenységeit az, ha a lehető legtöbbet hozza ki minden egyes teherautójából. Rendkívül fontos, hogy a lehető legtöbb szállítási feladatra használhassa teherautóját, hiszen ezzel a lehető legjobb kihasználtságot érheti el, és mindannyian tudjuk a pénzt a mozgásban lévő teherautók keresik. Ugyanakkor, ha a lehető legtöbb feladatra szeretné használni teherautóit, ahhoz sokoldalú abroncsokra lesz szüksége. Olyan abroncsokra, melyek használhatóak a regionális utakon, autópályán, sőt akár könnyű terepen is. A Bridgestone regionális használatra tervezett abroncsai pont ezt a sokoldalúságot kínálják, így flottája mozgásban maradhat és pénzt kereshet. A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

3 Tartósság Tartósságukban rejlik sokoldalúságuk Specifikus abroncsjellemzők Az R-STEER 001 és R-DRIVE 001 abroncsok gyártása során a Bridgestone kutató-fejlesztő központjának legfejlettebb technológiáit alkalmaztuk, így biztos lehet abban, hogy ezek a Bridgestone legtartósabb és leginkább robosztus teherautó abroncsai. Kőkivető megnehezíti a kövek feltapadását és befúródását, ez elősegíti az újrafutózhatóságot. R-steer 001 Szögletes vállkialakítás segít elkerülni a rendellenes kopást, és stabil viselkedést biztosít a kanyarvétel során. Ennek eredménye a hosszabb abroncsélettartam. Ezeket a regionális abroncsokat az teszi rendkívül sokoldalúvá, hogy még a legmostohább használatnak és körülményeknek is megfelelnek. Robusztus karkasz Az R-STEER 001 és R-DRIVE 001 a Bridgestone legjobb regionális abroncsai, és számos fontos téren jobb teljesítményt nyújtanak, mint elődeik az R297 és M729*: Jobban ellenállnak a rendellenes kopásnak, így hosszabb az abroncsélettartam Tartósabb, így alacsonyabb kilométerenkénti költséggel számolhat Kimagasló vonóerő Dupla lamellázottság jobb teljesítmény vizes felületen és téli körülmények között, megnehezíti a kövek betapadását. Ez kimagasló kezelhetőséget nyújt és elősegíti a karkasz újrafutózhatóságát. R-drive 001 Zajvédő gát a kisebb zajkibocsátásáért Optimálisan változtatott dőlésszög a minták kevesebb zajt bocsátanak ki. A Bridgestone legújabb karkaszainak fejlesztése során fontos szempont volt, hogy a legnagyobb igénybevételt is elviseljék, és ellenálljanak a deformáló hatásoknak. Ez a hihetetlenül robosztus karkasz a hosszú abroncsélettartam alapja. Lehetővé teszi, hogy az abroncs jobban ellenálljon a túlterhelésnek illetve képes megbirkózni az elégtelen nyomás-ellenőrzéssel is. Az előnyök: Kevésbé szabálytalan kopás Hosszú abroncsélettartam Jobb újravághatóság, mely szintén a hosszabb élettartamot szolgálja Sokoldalúbbak, így jobban kihasználhatja azokat teherautóin. Kiváló tapadás még vizes felületen is Alacsonyabb gördülési ellenállás, kisebb üzemanyag-fogyasztás Új R-Steer 001 R-Drive 001 Elődök R297 M729 Blokktámasztó elem a mintablokkok között, ezzel nagyobb szilárdság érhető el így kisebb mértékű lehet a lépcsőkopás. Így hosszabb hasznos élettartam érhető el, ugyanakkor az abroncs karbantartásának költségei alacsonyabbak és a gördülési zaj is alacsonyabb. Forgásiránykötött mintázata gyorsan kiszorítja a vizet az abroncs közepéből és a fő mintákból így vizes körülmények között is rendelkezésre áll a teljes tapadófelület. Ezzel kiváló fékezési teljesítmény és irányíthatóság érhető el nedves úton is, a nagyobb vezetési kényelemért és biztonságért. Az egyirányú mintázatnak köszönhetően az abroncs tapadása is jobb. (*) *Az eredmények a belső kiértékeléseken alapulnak és a teszteket a Bridgestone kutató fejlesztő részlege végezte.

4 Alacsonyabb kilométerköltség Termékvonal Alacsonyabb kilométerköltség R-steer 001 Méret Terhelési Sebesség 295/80 R /149 M D C 68 db 315/80 R 22.5 D B 73 db Prémium abroncsok, melyek kimagaslóan támogatják működését és segítenek alacsonyan tartani az üzemletetési költségeket, erre van szükség manapság, igaz? A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja sokoldalúbb, erősebb, nagyobb futásteljesítményt biztosít, és még alacsonyabb kilométerköltséggel használható mint elődei*. Miért cserélné le a nyerő abroncsot? 315/70 R 22.5 D C 73 db 385/65 R K 158 L C B 69 db A megbízható, robosztus és tartós karkaszok használata az új abroncskialakítással együtt biztosítja abroncsa- hosszantartó karkaszok kiváló új + abroncsok + világszínvonalú újrafutózási eljárás = alacsonyabb kilométerköltség ink hosszú élettartamát és a kiváló R-drive 001 Méret Terhelési Sebesség 295/80 R /148 M D C 75 db 315/80 R /70 R /150 L 152/148 M D C 75 db D C 73 db újrafutózhatóságot. A prémium Bandag termékek segítségével végzett újrafutózás meghosszabbítja az abroncs élettartamát, és tovább csökkenti a kilométerköltséget. Ez a Bridgestone Total Tyre Life koncepciója. Új elnevezési rendszer A Bridgestone R-STEER 001 és R-DRIVE 001 abroncsok már a Bridgestone új, felhasználóbarát elnevezési rendszerét képviselik. Ez által az abroncsnevek sokkal átláthatóbbak és magától értetődőbbek. Az új névadási forma tükrözi a helyes abroncshasználat két legfontosabb aspektusát: a felület típusát (R regionális) és a tengelyt (Steer (kormányzott) vagy Drive (hajtott)). Itt kiszámolhatja megtakarításait: (*) *Az eredmények a belső kiértékeléseken alapulnak és a teszteket a Bridgestone kutató fejlesztő részlege végezte.

5 BRIDGESTONE MAGYARORSZÁG Kft. Váci út Budapest - Hungary