2015 augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2015 augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!"

Átírás

1 2015 augusztusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2 NEMCSAK SZÍNező, HANEM SOKKAL TÖBB ANNÁL! Sokoldalúság: színezéstől a 2 árnyalat világosításig. Korlátlan árnyalat lehetőség Maximális fény COLOR WEAR ammóniamentes színező, ami a szalonon belüli szolgáltatások végtelenségét teszi lehetővé. Új megjelenés! 2.

3 Újdonság! 3 ÚJ TECHNIKAI TERMÉK = TÖBB SZÍNAJÁNLAT A VENDÉGEIDNEK Új eszközök amelyek lefedik a lehető legtöbb szolgáltatást 5 Volumenes aktivátor 15 Volumenes aktivátor Világosítást erősítő adalék Kiváló semlegesítő hatás a hideg színekért Nincs lenőtt hatás Maximális színintenzitás Kiváló fedés 1 árnyalat világosítás ammóniamentesen Természetes és áttetsző hatású világosítás 2 árnyalat világosítás ammóniamentesen Kiszerelés: 1000 ml Kiszerelés: 1000 ml Kiszerelés: 60 g 3.

4 1 Vásároljon egyszerre 24 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk egy Color Wear akciós csomaggal. A csomag tartalma: 15 db Color Wear ammónia mentes hajszínező ÚJ SZÍNEK! 1 db Új Color Wear aktivátor 5 Vol 1000 ml 1 db Új Color Wear aktivátor 15 Vol 1000 ml 1 db Új Color Wear színskála 1 db Új Color Wear technikai füzet Az ajándék értéke : Ft 4. Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig!

5 AKCIÓK 2 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és Ft-ért az Öné lehet egy Color Wear akciós csomag. A csomag tartalma: 15 db Color Wear ammónia mentes hajszínező - ÚJ SZÍNEK! 1 db Új Color Wear aktivátor 5 Vol 1000 ml 1 db Új Color Wear aktivátor 15 Vol 1000 ml 1 db Új Color Wear színskála 1 db Új Color Wear technikai füzet 3 Vásároljon egyszerre 15 db Color Wear ammónia mentes hajszínezőt 1 db 5 Volumenes és 1 db 15 Volumenes Új Color Wear aktivátort és megajándékozzuk egy Color Wear akciós csomaggal. A csomag tartalma: 15 db Color Wear ammónia mentes hajszínező - ÚJ SZÍNEK! 1 db Új Color Wear színskála 1 db Új Color Wear technikai füzet A csomag értéke : Ft Az ajándék értéke : Ft Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig! 5.

6 6.

7 Induljatok a versenyen és nyerjetek! Egy revolution fizikai színezővel készült frizura képével értékes ajándékokat nyerhettek. Okostelefonon keresztül Twitteren vagy Instagramon tölthetitek fel a képeket, csak írjátok oda, hogy #revolutionverseny, de a facebookon keresztül is indulhattok, ha a képeket asztali számítógépről vagy laptopról töltitek fel! Induljatok vagy szavazzatok egymás képére, mert a szavazók között is értékes ajándékokat sorsolunk ki. I. díj: Remington Salon Professional kollekció: ULTIMATE POWER AC9007 hajszárító ULTIMATE GLIDE S9700 hajvasaló ULTIMATE PERFORMANCE HC9700 hajvágógép Az ajándék kollekció értéke: Ft II. díj: ULTIMATE GLIDE S9700 HAJVASALÓ Értéke: Ft III. díj: ULTIMATE POWER AC9007 HAJSZÁRÍTÓ Értéke: Ft IV. - X. díj: Ft értékű ALFAPARF MILANÓ AJÁNDÉKCSOMAG ULTIMATE POWER AC9007 hajszárító ULTIMATE GLIDE S9700 hajvasaló ULTIMATE PERFORMANCE HC9700 hajvágógép Ha valamiben elakadtok, szívesen segítünk, csak írjatok nekünk, forduljatok hozzánk bizalommal! ( hairline@hairline.hu; info@alfaparf.hu) Festésre fel, éljenek a színek! Szavazók között kisorsolunk: 10 db Jaguar ST Midi Gala hajvasalót revolution AKCIÓ! 4 Vásároljon egyszerre 4 db revolution fizikai színezőt és további 1 darabot adunk ajándékba. Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig! 7.

8 6 Vásároljon meg 1 db S4U Twist R 100 ml-es krémet és 1 db S4U VintagE tőemelő púdert és 1 db S4U F nk 100 g-os matt waxot adunk ajándékba. 7 Vásároljon 1 db 150 ml-es S4U Froz N erős hatású hajzselét és még egy darabot adunk ajándékba. Így Önnek 1 db 150 ml-es hajzselé most csak Ft-ba kerül. 8. Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig!

9 AKCIÓK 5 Vásárolja meg az alábbi Semi di Lino csomagot most szenzációs árengedménnyel Ft helyett csak Ft-ért. A csomag tartalma : 1 db Semi di Lino Discipline párataszító spray 125 ml 1 db Semi di Lino Discipline egyenesítő krém 150 ml 1 db Semi di Lino Volume M. tömegnövelő hab 125 ml 1 db Semi di Lino Moisture Split ends fluid 125 ml 1 db Semi di Lino Diamond Cristalli Liquidi 50 ml 1 db Semi di Lino Diamond Cristalli spray 125 ml Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig! 9.

10 akció 1 Vásároljon egyszerre 10 db Yellow Color hajfestéket és megajándékozzuk 1 db 500 ml-es Yellow Style Fixing hairspray-vel. 10. Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig!

11 akciók 1 Vásároljon egyszerre 5 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és megajándékozzuk 1 db Kemon törölközővel. 2 Vásároljon egyszerre 20 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és megajándékozzuk 10 db Kemon törölközővel. Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig! 11.

12 3 Vásároljon egyszerre 6 db NaYo hajfestéket és az Ön ajándéka 1 db 1000 ml-es NaYo aktivátor. 4 Vásároljon egyszerre 8 db NaYo hajfestéket és az Ön ajándéka 36 db 25 ml-es NaYo aktivátor Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig!

13 AKCIÓk 5 Vásároljon egyszerre Ft értékben Hair Manya termékeket és megajándékozzuk 1 db 250 ml-es Hair Manya MACRO tömegnövelő fluiddal. Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig! 13.

14 Élvezd a napozók paradicsomát Élvezd te is a napsugárzást új kiszerelésű Ilcsi napozó termékcsaládjával! Az idei évben új csomagolást kaptak az Ilcsi Paradicsomos napozói. A teljes körű napozási élményért a család kibővült az Ilcsi Napozás utáni testápoló géllel, mely egyszerre hidratálja, hűsíti és regenerálja a bőrt. Ilcsi Paradicsomos napozók (100 ml) A természet erejének segítségével az Ilcsi Paradicsomos Napozói nem csak kiszűrik a nap káros sugarait és tökéletes védelmet nyújtanak a leégés ellen, de segítik a gyönyörű aranybarna szín kialakulását a krémekben levő számtalan vitamin, likopin, bioflavon és karotinoidoknak köszönhetően. Vásárolj 2 darabot bármelyik Paradicsomos napozóból (ugyanazon fajtából) és különleges akciónk keretén belül most 25% kedvezményt biztosítunk a termékek árából! Így 2 db Paradicsomos napozó SPF 12 vagy 20, most mindössze Ft-ért a tiéd lehet, míg 2 db 40-es faktorú napozót már Ft-ért megvásárolhatsz! Próbáld ki az új Napozás utáni testápolót is! Bőrünk ápolására nem csak a napozás előtt és közben kell odafigyelni, de utána is fontos, hogy megkapja a megfelelő tápanyagokat, hogy minél tovább megőrizhessünk csodálatos barna színünket! A különleges Ilcsi Napozás utáni testápoló gél csupa olyan biogazdálkodásból származó növényi alapanyagot tartalmaz, melyeknek köztudottan erős a nyugtató hatásuk, emellett hidratálja, hűsíti, nyugtatja és regenerálja a bőrt. Könnyű, géles állagának köszönhetően azonnal felszívódik a bőrbe, nem hagy nyomot még a legnagyobb nyári melegben sem. Hidratáló és regeneráló képességének köszönhetően akár a napozás utáni kisebb leégésre enyhülést hoz. 14. Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig!

15 AKCIÓ Öltözz fel az Ilcsi szimbólumával a kövirózsával! A Kövirózsa hosszú ideig él (latin neve sempervivum tectorum = örök életű), és a népi gyógyászatban az egyik legrégebb óta és legsokrétűbben használt növény, ezért is választotta az Ilcsi Szépítő Füvek szimbólumának. A kövirózsát rengeteg legenda övezi. A néphit szerint a háztetőre ültetett kövirózsa távol tartja a villámokat, mivel pedig a villámlás istene Jupiter, ezért már az antik idők óta Jupiter szakállának nevezték. Istállók tetejére is ültették, hogy a jószágot megvédjék a rontástól, villámcsapástól......most pedig egy igazán divatos és kényelmes pólót díszít, mely könnyedén a tiéd lehet! Nem kell mást tenned, mint Ft értékben vásárolnod Ilcsi terméket és megajándékozunk ezzel a gyönyörű, egyedi kövirózsás pólóval! Az akció más akcióval nem összevonható! Vásárlásonként maximum 5 póló adható! Érvényes augusztus 3-tól szeptember 6-ig, illetve a készlet erejéig! 15.

16 Érzékeny extra termékcsalád Az extra érzékeny bőr természetes csodaszere - az Érzékeny Extra termékcsalád! A nyár beköszönte sokunknak sajnos nem csak a Balaton parton eltöltött önfeledt pillanatokat jelenti, hanem az allergiától megkeserített hosszú heteket is! Az Érzékeny Extra termékcsalád megalkotásánál az volt a fő cél az volt, hogy az allergiában szenvedőknek se kelljen lemondani a natúrkozmetika kínálta megoldásokról, a szép és egészséges bőrről. A termékcsaládnak két fő növényi hatóanyaga van: a cickafark és az útifű, melyeknek köszönhetően az Érzékeny Extra termékek lehetőséget nyújtanak az allergia okozta bőrirritáció megelőzésére, enyhítésére, gyulladásos folyamatok megszüntetésére, hidratáció helyreállítására. A Szegedi Tudomány Egyetem dermatológiai tesztjei igazolják a termékek hatékonyságát. A termékcsalád minden tagja illatanyag mentes! Az új családot minden korosztálynak, bármely bőrtípusra ajánljuk. Vásárold meg a teljes Érzékeny extra termékcsaládot és a tonikot ajándékba adjuk! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen, így különleges ajánlatunk keretein belül az egész család a tiéd lehet mindössze Ft-ért! Megnevezés kiszerelés bruttó kisker ár Érzékeny extra arctej 250 ml Ft Érzékeny extra pakolás és radír 125 ml Ft Érzékeny extra gél krém 125 ml Ft Érzékeny extra testápoló 250 ml Ft Összesen: Ft Ajándék: Érzékeny extra tonik 125 ml Ft 16. Érvényes augusztus július 6-tól 3-tól augusztus szeptember 2-ig, 6-ig, illetve illetve a készlet a készlet erejéig! erejéig!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre MARKETING ANYAG BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre Elérhető: 2011 Január Száraz test 1. A test bizonyos területein (térdek, könyök, karok, stb) a bör sokkal vékonyabb Kevesebb a faggyútermelödés és így

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát

Részletesebben

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 1. 2016.01.01-től megszűnik: kezelési költség éves díj (800,- Ft) Konzultánsi bónusz Direktori bónusz 2. 2016.01.01-től

Részletesebben

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként!

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015 10/11 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.10.01-től 2016.01.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

Ünnepeljen Ön is velünk!

Ünnepeljen Ön is velünk! 2016. szeptember 15 ÉVES A Ünnepeljen Ön is velünk! GYŰJTSE ÖSSZE A SZÜLETÉSNAPI KUPONOKAT ÉS HALMOZZA A EKET! MAKE-UP ACCESSORIES SKINCARE HAIR SZUPER ÁR DOUGLAS MAKE-UP Magic sminkpaletta 6 990 Ft DOUGLAS

Részletesebben

3M Járműipar Promóciók

3M Járműipar Promóciók 3M Járműipar Promóciók 2016. 09.01 12.31. 3M PPS Festékkeverő és adagoló rendszer 3M színkódolt polírrendszer A jól ismert 3M színkódolt polírrendszer egyes elemei most már kisebb kiszerelésben is kaphatóak!

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

Az új Flex-Block lábazatrendszer

Az új Flex-Block lábazatrendszer Az új Flex-Block lábazatrendszer 2 KAPCSOLÓSZEKRÉNYEK ÁRAMELOSZTÁS RENDSZERKLIMATIZÁLÁ Átfogó! Minden tevékenységünk célja, hogy Önt előnyökhöz juttassuk. Ezt szem előtt tartva fejlesztettünk ki egy tökéletesen

Részletesebben

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 08/09 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.08.01-től 2016.11.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

a bevásárlás! Gyerekjáték Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

a bevásárlás! Gyerekjáték Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Gyerekjáték a bevásárlás! Plüss baba játékok csörgő részekkel és mintával Mintás pamut csecsemő body 62-92 cm Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig

Részletesebben

THESECRET.HU. Megjelenési és hirdetési lehetőségek

THESECRET.HU. Megjelenési és hirdetési lehetőségek THESECRET.HU Megjelenési és hirdetési lehetőségek 2010 A www.thesecret.hu a Titok c. filmmel, a vonzás törvényével, önmegvalósítással, sikeres élettel foglalkozó közösségi weboldal. Látogatottság 1 Az

Részletesebben

A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK

A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK A PARFÜMÉRIA VILÁGA 2016.09.19-TŐL 10.01-IG Hasonlítsa össze árainkat! A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK Kizárólag Önnek! Fedezze fel újdonságainkat és csodálatos ajándékötleteinket! LACOSTE POUR FEMME Eau de

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6 + Apple Watch Sport 42 mm 64GB

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

&CONTOURING. Art of. The STROBING

&CONTOURING. Art of. The STROBING The Art of Art.-Nr. 298000.54 STROBING &CONTOURING ICB innovative cosmetic brands GmbH Gaußstraße 13 / 85757 Karlsfeld/Germany Phone: +49 (0) 8131 390-05 www.make-up-factory.com A D E R M AT O L O G P

Részletesebben

Üzletfejlesztés és márkaépítés bemutatása a Forest Hungary Kft. új honlapjainak példáján keresztül

Üzletfejlesztés és márkaépítés bemutatása a Forest Hungary Kft. új honlapjainak példáján keresztül Üzletfejlesztés és márkaépítés bemutatása a Forest Hungary Kft. új honlapjainak példáján keresztül Előadó: Nagy Balázs, a Forest Hungary Kft. marketing igazgatója Bútoripari alkatrészek és belsőépítészeti

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Patentex oval hüvelykúp Patentex oval hüvelykúp Mielőtt alkalmazni szeretné

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6S Apple iphone 6S Apple iphone 6S

Részletesebben

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Vissza az Iskolába Matricagyűjtő füzet Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Reggeli készülődéshez DORMEO GOLDEN DREAMS FEDŐMATRAC 3 cm Ecocell hab + 1 cm

Részletesebben

Csomagolási segédlet

Csomagolási segédlet Csomagolási segédlet Tartalom 1. Csomagolási alapelvek... 3 2. Gumiabroncs... 4 3. Kerékpár... 5 4. Elektronikai cikkek... 6 5. Fehéráru (csak külön szerződéssel, egyedi díjszabással adható fel)... 7 6.

Részletesebben

Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt

Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt 2016 ban még nagyobb hangsúlyt kapnak az e kereskedelmeben az okostelefonok. 2015 ben még

Részletesebben

Oszi akció és újdonságok

Oszi akció és újdonságok Oszi akció és újdonságok Tegula fal natúr Összekötő kő 1.448 Ft/db helyett Most csak 1.115 Ft/db A szín eleven és barátságos szín mely akkor is világos marad ha nedvesség éri. Tökéletesen passzol a gránitszürke

Részletesebben

3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK

3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK 3. HÉT: CRM RENDSZEREK A GYAKORLATBAN FUNKCIONALITÁSOK Kiss László CIO tanácsadó, Magyar Telekom Nyrt. 2016 DR DANYI / KISS CRM A GYAKORLATBAN 1 TARTALOM Értékesítés automatizálás Lojalitás Értékesítési

Részletesebben

Budapest 11.07.2008 A J Á N L A T Sorsz.: 24633

Budapest 11.07.2008 A J Á N L A T Sorsz.: 24633 Budapest 11.07.2008 A J Á N L A T Sorsz.: 24633 Tisztelt Kovács Dávid! Köszönettel vettük érdeklödésüket, hogy az új ablakaik összeállításánál fontosnak tartják a variációs lehetöségeket, az esztétikus

Részletesebben

EPER E-KATA integráció

EPER E-KATA integráció EPER E-KATA integráció 1. Összhang a Hivatalban A hivatalban használt szoftverek összekapcsolása, integrálása révén az egyes osztályok, nyilvántartások között egyezőség jön létre. Mit is jelent az integráció?

Részletesebben

Az élet színesben Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Az élet színesben Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2013 szeptember 04. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Milyen lehetett az élet színesben? A történelem egyes időszakairól,

Részletesebben

Növekedési Hitelprogram

Növekedési Hitelprogram Növekedési Hitelprogram Pulai György Hitelösztö zők főosztály vezetője InnoTrends Hungary 2014 2014. október 17. 1 Tartalom Az NHP felépítése A program eddigi eredményei 2 A Növekedési Hitelprogram célja

Részletesebben

35 cm Micimackó és barátai plüss -52-52% 1290.- -48-48% 399.- Bébi görgő-csörgő Kulcs rágóka -50-50% -50-50% 999.-

35 cm Micimackó és barátai plüss -52-52% 1290.- -48-48% 399.- Bébi görgő-csörgő Kulcs rágóka -50-50% -50-50% 999.- Legyél te idén a Bambini húsvéti nyuszija! Április 23-án minden érdeklődő arcát nyuszivá varázsoljuk! ű ű 10% ...foszerepben a fiúk... " Nikko RC autó 1:24 Jeep -45 % -43 % 3490.- 1990.- 5399.- 2990.1/64

Részletesebben

Leier árokburkoló elem

Leier árokburkoló elem Leier ár A szélsőséges időjárás miatt megnövekedett csapadékvíz elvezetése Magyarországon is egyre fontosabbá válik. A meglévő elavult földmedrű rendszerek felújítását, új rendszerek kiépítését csak a

Részletesebben

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU Akció

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU Akció ALUTECH DOOR SYSTES LAKOSSÁGI SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU Akció www.umbroll.hu Classic További információkért kattinson a fenti képekre! A Classic sorozatban lévő ajtók nem csak megbízhatóak, hanem a 45 mm

Részletesebben

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát.

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát. classic 50 50 50 600 500XL Maximális akvárium méret l 50-50 80-50 0-50 80-600 00-500 Vízmozgatás (teljesítmény) l/h 00 440 60 000 400 Vízoszlop emelés m,,5,8,,7 Fogyasztás W 5 8 5 0 65 Tartály mérete l,,5

Részletesebben

AKCIÓ 2016. Hűtéstechnika. Electrolux MORE SPEED. A hűtőszekrények nem egyformák

AKCIÓ 2016. Hűtéstechnika. Electrolux MORE SPEED. A hűtőszekrények nem egyformák AKCIÓ 2016 Electrolux Hűtéstechnika MORE SPEED FOR YOUR BUSINESS A hűtőszekrények nem egyformák Ha az alábbi jellemzőket keresi: - NAGYOBB KAPACITÁS - EGYSZERŰ TISZTÍTHATÓSÁG - NAGYOBB HATÉKONYSÁG - NAGYOBB

Részletesebben

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KERESSEN ONLINE Kövessen minket grohe.hu Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KEDVENC MINTÁJA A MEGFELELŐ MÉRETBEN.

Részletesebben

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 januári AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 Alfaparf

Részletesebben

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! KERÜLJ FEL TE IS A PIGMENTS TÉRKÉPRE! Kedves Fodrászok! Amennyiben vásároltál az elmúlt két hónapban

Részletesebben

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó Avensis Á Listaá Motor és sebesség Szedán 4 ajtós Live 6 730 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Live Plus 6 930 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active 8 320 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active Trend 8 610 000

Részletesebben

Hőszivattyú. Zöldparázs Kft

Hőszivattyú. Zöldparázs Kft Hőszivattyú Ez az előadás 2010.szeptember 20-án hangzott el. Mivel az internetes keresők hosszú időre megőrzik a dokumentumokat, vegye figyelembe, hogy az idő múlásával egyes technikai megoldások elavulttá

Részletesebben

Amit a Hőátbocsátási tényezőről tudni kell

Amit a Hőátbocsátási tényezőről tudni kell Amit a Hőátbocsátási tényezőről tudni kell Úton-útfélen mindenki róla beszél, már amikor épületekről van szó. A tervezéskor találkozunk vele először, majd az építkezéstől az épület lakhatási engedélyének

Részletesebben

Allergén és gluténmentes termékek Ki fogyaszthatja a HARIBO termékeket? / Ételallergiák, intoleranciák A Haribo gumicukrokat bátran fogyaszthatja

Allergén és gluténmentes termékek Ki fogyaszthatja a HARIBO termékeket? / Ételallergiák, intoleranciák A Haribo gumicukrokat bátran fogyaszthatja Haribo.hu Kizárólag csakis a Magyarországon (Nemesvámos) gyártott termékekről tudjuk 100% - ig biztosan állítani, hogy nem tartalmaznak allergén anyagokat és nincs lehetőség keresztszennyeződésre sem,

Részletesebben

BOLDOG KARÁCSONYT. 2999 Ft/ 5499 Ft/ SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! A TTL minden vásárlójának. és eredményes Új Évet kívánunk! fm-től. Ünnepi nyitvatartás:

BOLDOG KARÁCSONYT. 2999 Ft/ 5499 Ft/ SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! A TTL minden vásárlójának. és eredményes Új Évet kívánunk! fm-től. Ünnepi nyitvatartás: A TTL minden vásárlójának BOLDOG KARÁCSONYT és eredményes Új Évet kívánunk! 999 Ft/ -től Uni crash voile függöny 80 cm magas 5499 Ft/ Jacquard dekor függöny 54 cm széles Ünnepi nyitvatartás: TTL Savoya:

Részletesebben

CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN

CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI-ÉJSZAKAI KRÉM PROBLÉMÁS ÉS ÉRETT BŐRRE Kiszerelés: 50 ml 13 800 Ft Regenerálja és védi a bőrt a korai öregedéstől, gazdag bőrápoló és tápláló

Részletesebben

Segítünk online ügyféllé válni Kisokos

Segítünk online ügyféllé válni Kisokos Segítünk online ügyféllé válni Kisokos Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással

Részletesebben

Autópálya matrica árak 2011

Autópálya matrica árak 2011 Autópálya matrica árak 2011: drágább az autópálya matrica díja 2011-ben. 2011-től átlagosan 8,7 százalékkal emelkednek az úthasználati díjak. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye szerint a drágulás

Részletesebben

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5.

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5. JELENTKEZÉSI LAP LÓ MEDIÁLTA ÖNISMERETI TRÉNINGPROGRAM 2016. SZEPTEMBER 9-10. PORVA-SZÉPALMAPUSZTA, HOTEL SZÉPALMA ÉS MÉNESBIRTOK Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek eire vonatkozóan Hatályos: 2016.július 1-től 2016. július 1-jén vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek: éves Kamat 22,13 % 24,89 % 24,89

Részletesebben

Koszorúslány katalógus

Koszorúslány katalógus Koszorúslány katalógus Egy esküvő a menyasszony legfontosabb napja. Hagyjuk, had gondolják ezt, de mi tudjuk, hogy a koszorúslányok jelentős szerepet vállalnak a lakodalom során. Legfőbb feladatuk a vendégek

Részletesebben

3.990 Ft. 5.750 Ft. 5.750 Ft. Adam férfi szaunaszoknya. Barna Hamam férfi szaunaszoknya. Bordo Hamam férfi szaunaszoknya. Szaunabolt. szaunabolt.

3.990 Ft. 5.750 Ft. 5.750 Ft. Adam férfi szaunaszoknya. Barna Hamam férfi szaunaszoknya. Bordo Hamam férfi szaunaszoknya. Szaunabolt. szaunabolt. Adam férfi szaunaszoknya Adam férfi szaunaszoknya. 100% 180g/2m darázsmintás pamut anyagból fehér színben tép záras kivitelben. Könny kényelmes viselet a szaunában és a pihen térben egyaránt. 3.990 Ft

Részletesebben

Szállítási információk

Szállítási információk Szállítási információk A csomagok házhoz szállítása a Magyar Postával történik, a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül, a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint. Szállítási díj Ingyenes a

Részletesebben

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg 8320 Védőszemüveg Az új generáció: 8320 szemüvegek. Fantasztikus kialakítás, ultra könnyű súly és a legjobb komfortérzet intenzív használat esetén is. Az 8320 napszemüvegként is kapható. D-33520-2009 02

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.08.13-tól lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.06.15-től lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Kump Edina ÖKO-Pack Nonprofit Kft. E-mail: edina@okopack.hu Web: www.okopack.hu Dunaújváros, 2014. november 07. A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS FOGALMA A fenntartható fejlődés a fejlődés

Részletesebben

MŰTRÁGYA ÉRTÉKESÍTÉS 2009. I-III. negyedév

MŰTRÁGYA ÉRTÉKESÍTÉS 2009. I-III. negyedév Agrárgazdasági Kutató Intézet Statisztikai Osztály MŰTRÁGYA ÉRTÉKESÍTÉS 2009. I-III. negyedév A K I BUDAPEST 2009. december Készült: Agrárgazdasági Kutató Intézet Gazdaságelemzési Igazgatóság Statisztikai

Részletesebben

QUICK-LOCK. Álmennyezet szigetek. Standard és mégis egyedi

QUICK-LOCK. Álmennyezet szigetek. Standard és mégis egyedi Álmennyezet szigetek Standard és mégis egyedi INSULA álmennyezet szigetek Az épületbelsők tervezésekor nagyon fontos a fantázia. Ezek az egyszerűen építhető elemek lehetőséget adnak arra, hogy valóra válthassuk

Részletesebben

LOVE SEX DUREX. 04 June 2014.

LOVE SEX DUREX. 04 June 2014. LOVE SEX DUREX 04 June 2014. NOTICE: Proprietary and Confidential All the content of this document (text, figures, lists, financial information, graphics, design, diagrams, as well as other graphic elements

Részletesebben

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK B-4372 Gyermek könyökmankó JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK Alsóvégtag sérülés, rendellenesség esetén a 2 db könyökmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben. Alumínium szerkezet, állítható magasság.

Részletesebben

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is)

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Előnyök Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít Előnyök Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív

Részletesebben

Zeelandia Partnerklub

Zeelandia Partnerklub Zeelandia Partnerklub 2016 pontkatalógus 2015 Kedves Partnerünk! A Partnerklub célja a partnereinkkel való szorosabb kapcsolattartás munkájukat segítő eszközökkel. A Partnerklubnak minden kedves vásárlónk

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) "HUBERTUS" Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-060077, székhely: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1.., levelezési cím: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1..), mint a(z) Szekszárdi NÖVÉNY Zrt.

Részletesebben

MI AZ A TÁPLÁLKOZÁSI PIRAMIS?

MI AZ A TÁPLÁLKOZÁSI PIRAMIS? MI AZ A TÁPLÁLKOZÁSI PIRAMIS? Az egészséges táplálkozás alapjai a tápanyagok ismertetése és szerepe, a táplálkozási piramis ÉVFOLYAM: 1 2. TANÁRI SEGÉDLET TANÁRI SEGÉDLET A TÉMA FELDOLGOZÁSÁHOZ ÉVFOLYAM:

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

A Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesületet 2009-ben alakult két fő céllal:

A Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesületet 2009-ben alakult két fő céllal: A Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesületet 2009-ben alakult két fő céllal: 1.) Széles körben elérhetővé emberhez tenni azokat méltóbb, az egészséggel boldogabb élhetnek. kapcsolatos életet ismereteket

Részletesebben

http://www.olcsoweboldal.hu ingyenes tanulmány GOOGLE INSIGHTS FOR SEARCH

http://www.olcsoweboldal.hu ingyenes tanulmány GOOGLE INSIGHTS FOR SEARCH 2008. augusztus 5-én elindult a Google Insights for Search, ami betekintést nyújt a keresőt használók tömegeinek lelkivilágába, és időben-térben szemlélteti is, amit tud róluk. Az alapja a Google Trends,

Részletesebben

Hallgatói Elégedettségi Kérdőív

Hallgatói Elégedettségi Kérdőív Hallgatói Elégedettségi Kérdőív Kérjük, töltse ki az elméleti képzésre vonatkozó kérdőívünket és küldje vissza nekünk a facetofacejogsi@gmail.com e-mail címre. Köszönjük, hogy véleményével hozzájárul magasabb

Részletesebben

AIRTRONIC kéz- és hajszárítók

AIRTRONIC kéz- és hajszárítók AIRTRONIC kéz- és hajszárítók Számos elegáns helyen, éttermekben, kereskedelmi és ipari intézményekben vagy ha kikapcsolódni megyünk az uszodába, mindig találkozhatunk a Franke AIRTRONIC termékekkel. Termékjellemzõk:

Részletesebben

Hirdetmény az OTP Bank személyi kölcsön, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi kölcsön felfüggesztett termékének

Hirdetmény az OTP Bank személyi kölcsön, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi kölcsön felfüggesztett termékének Hirdetmény az OTP Bank személyi, Fészekrakó és Közalkalmazotti személyi felfüggesztett termékének Feltételeiről Közzététel: 2016. június 30. Hatályos 2016. július 1. (Jelen Hirdetmény hatálybalépésével

Részletesebben

FJÄLLTÅG. Új, limitált kiadású textilkollekció

FJÄLLTÅG. Új, limitált kiadású textilkollekció FJÄLLTÅG Új, limitált kiadású textilkollekció Átszövi a történelem A FJÄLLTÅG textilsorozat több különböző történetet mond el. Minden darabnak megvan a maga meséje az elegáns, 20. század eleji hölgynek

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

Szociális hozzájárulási adó kedvezményei

Szociális hozzájárulási adó kedvezményei Szociális hozzájárulási adó kedvezményei Kedvezmény megnevezése Kedvezmény alapja Kedvezmény mértéke Kedvezmény időtartama Kedvezmény feltétele Pftv. alapján (2004. évi CXXIII. tv.) START kártya (nem diplomás)

Részletesebben

Pozitron-emissziós tomográf (PET) mire való és hogyan működik?

Pozitron-emissziós tomográf (PET) mire való és hogyan működik? Pozitron-emissziós tomográf (PET) mire való és hogyan működik? Major Péter Atomoktól csillagokig, 2011. nov. 10. Vázlat Mi az hogy Tomográf? (fajták, képek) Milyen tomográfok vannak, miért van ennyi? Milyen

Részletesebben

Orvosi műszerek > Sürgősségi eszközök > Biológiai és vegyvédelmi védőfelszerelés

Orvosi műszerek > Sürgősségi eszközök > Biológiai és vegyvédelmi védőfelszerelés Orvosi műszerek > Sürgősségi eszközök > Biológiai és vegyvédelmi védőfelszerelés Termék: Ebola csomag Termékkód: I-7113 Ár: 6.165 Ft. 1 / 13 Orvosi műszerek > Sürgősségi eszközök > Defibrillátor Termék:

Részletesebben

Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért.

Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért. Nyugodt munkavégzés. Önfeledt élvezet. Tökéletes ergonómia az optimális erőátvitelért. Kompakt felépítés és erőteljes EC-motor a fáradságmentes csavarozási és fúrási munkákhoz. Az Ergonomic sorozat Syneon

Részletesebben

Mehet!...És működik! Non-szpot televíziós hirdetési megjelenések hatékonysági vizsgálata. Az r-time és a TNS Hoffmann által végzett kutatás

Mehet!...És működik! Non-szpot televíziós hirdetési megjelenések hatékonysági vizsgálata. Az r-time és a TNS Hoffmann által végzett kutatás Mehet!...És működik! Non-szpot televíziós hirdetési megjelenések hatékonysági vizsgálata Az r-time és a TNS Hoffmann által végzett kutatás 2002-2010: stabil szponzorációs részarány Televíziós reklámbevételek

Részletesebben

Spiel der Türme TORNYOK JÁTÉKA

Spiel der Türme TORNYOK JÁTÉKA Spiel der Türme TORNYOK JÁTÉKA A történet a középkori Tornyok Városával kezdődik. A négy hataloméhes nemesi család mindegyike arra törekszik, hogy megszerezzék a befolyást a legerősebb torony vagy még

Részletesebben

Termékkatalógus 2016.

Termékkatalógus 2016. Hasítókúp kínálatunk 70, 90, valamint 120 mm átmérőjű hasítókúpokból áll. Átmérő (mm) Hossz (mm) 70 220 90 250 120 300 Az összes kúp edzett, cserélhető véggel szerelt. A kúp anyaga: 20MnCr5 Póthegyek anyaga:

Részletesebben

NE FELEJTSE EL A TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁST 2012.03.12. ÉS 2012.05.12. KÖZÖTT

NE FELEJTSE EL A TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁST 2012.03.12. ÉS 2012.05.12. KÖZÖTT NE FELEJTSE EL A TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁST 2012.03.12. ÉS 2012.05.12. KÖZÖTT www.renault.hu DRIVE THE CHANGE KEDVEZMÉNYEK AKÁR 50 000 FT ÉRTÉKBEN AKCIÓS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS 2 590 FT ÉRTÉKBEN 1 LITER AJÁNDÉK

Részletesebben

Jade köves infra terápiás matrac

Jade köves infra terápiás matrac Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Infravörös Jade köves matrac egy összetett, technikailag fejlett, többrétegű ágybetét. Egy olyan új egészségügyi termék,

Részletesebben

!!! Az SCAE Magyarországi Tagozata az általa szervezett Barista Bajnokságok lebonyolítása során szponzori lehetőségeket kínál

!!! Az SCAE Magyarországi Tagozata az általa szervezett Barista Bajnokságok lebonyolítása során szponzori lehetőségeket kínál Az SCAE Magyarországi Tagozata az általa szervezett Barista Bajnokságok lebonyolítása során szponzori lehetőségeket kínál Miért érdemes szponzorrá válni? A támogatás önnmagában a szponzor elkötelezettségét

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 126/2007. (V.16.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Popovics Zsolt fekve-nyomó versenyző támogatási kérelme

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 126/2007. (V.16.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Popovics Zsolt fekve-nyomó versenyző támogatási kérelme 126/2007. (V.16.) ÖK. számú Popovics Zsolt fekve-nyomó versenyző támogatási kérelme A Képviselő-testület támogatja Popovics Zsolt fekve-nyomó sportolót a Sportcsarnok Sport Egyesületen keresztül 30.000

Részletesebben

Töltse ki értelemszerűen a vevő nevét, irányítószámát, település, utca házszám mezőket, valamint a partner adószáma mezőket.

Töltse ki értelemszerűen a vevő nevét, irányítószámát, település, utca házszám mezőket, valamint a partner adószáma mezőket. 4.2.3 ÚJ SZÁLLÍTÓLEVÉL KIÁLLÍTÁSA Új szállítólevél kiállítását a vevői szállítólevelek listájából, a bal felső Új vevői szállítólevél nyomógombbal kezdeményezhetjük. Ennek hatására megjelenik a szállítólevél

Részletesebben

Garázsipari berendezések

Garázsipari berendezések EVERT 2 oszlopos 4t-s emelő Elektro-hildraulikus emelő, elektromágneses biztonsági reteszeléssel. Akciós Nettó egységár: 499 990 Ft Belső oszloptávolság: 4000 kg 1900 mm 2830 mm 90 mm 55 sec 675 kg Cikkszám:

Részletesebben

Memóriamodulok Felhasználói útmutató

Memóriamodulok Felhasználói útmutató Memóriamodulok Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó

Részletesebben

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! /

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!   / www.hairline.hu / www.alfaparf.hu NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL 2018. DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK KAMAT, DÍJ, JUTALÉK ÉS KÖLTSÉG TÉTELEI Érvényes: 2011. január 1-től A változások

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

Marketing Hatékonyan Szállodáknak. Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Marketing Hatékonyan Szállodáknak. Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Marketing Hatékonyan Szállodáknak 1 Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Mennyit költsön vendégszerzésre? 2 Footer goes here Mikor költsön marketingre?: Farkas Némethi Erika www.marketingszoveg.hu

Részletesebben

SZÍNFELÁR TÁBLÁZATOK

SZÍNFELÁR TÁBLÁZATOK A SZÍNVÁLASZTÉKUNK 6 SZÍNT TARTALMAZ. A és a vakolatoknál, ANTIK COLOR fallazúrnál, GROUND TT és GROUND SIL alapozóknál, EX- TERIOR PAINT kültéri falfestékeknél, valamint a VENUS beltéri festéknél valamennyi

Részletesebben

2011. március 9. Dr. Vincze Szilvia

2011. március 9. Dr. Vincze Szilvia . márius 9. Dr. Vinze Szilvia Tartalomjegyzék.) Elemi bázistranszformáió.) Elemi bázistranszformáió alkalmazásai.) Lineáris függőség/függetlenség meghatározása.) Kompatibilitás vizsgálata.) Mátri/vektorrendszer

Részletesebben

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től)

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től) Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Egyéb hitelek (Érvényes: 2015.12.01-től) Tartalomjegyzék Szellemi szabadfoglalkozásúak részére nyújtott (már nem értékesített)

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Mázolt papírok

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Mázolt papírok MultiArt Gloss 88064188 90 45 x 64 U 500 28 000 flex ív 13,21 10,62 9,56 9,07 8,50 88064187 61 x 86 U 500 14 000 24,07 19,35 17,42 16,52 15,48 88064228 86 x 61 U 88009769 64 x 90 U 26,44 21,25 19,13 18,14

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 2016. Érvényes 2016. január 1-től visszavonásig

MÉDIAAJÁNLAT 2016. Érvényes 2016. január 1-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT 2016 Érvényes 2016. január 1-től visszavonásig KÖPÖNYEG.HU - TELJESÍTMÉNY ÉS LÁTOGATÓK SZÁMOKBAN 2 500 000 EGYEDI LÁTOGATÓ HAVONTA (GOOGLE ANALYTICS, 2015) 20 000 KÜLFÖLDI VÁROS AKTUÁLIS IDŐJÁ-

Részletesebben

2010. február 27-én *** Varga Feri és Balássy Betty megasztár Vendégeinkkel

2010. február 27-én *** Varga Feri és Balássy Betty megasztár Vendégeinkkel 2010. február 27-én Varga Feri és Balássy Betty megasztár Vendégeinkkel Minden jog fenntartva Az est forgatókönyve Élızene: 18. 30 órától az egész éjszaka folyamán a hangulatos élızenét a KÓDEX-TRIÓ együttes

Részletesebben

Számviteli elemzéshez mutatók

Számviteli elemzéshez mutatók Számviteli elemzéshez mutatók 1 Cégek helyzetének elemzése Információforrás: E-cégjegyzék (tevékenység, tulajdonosok, telephely, könyvvizsgálat, FB) Cégközlöny (felszámolás, végelszámolás, csődeljárás)

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ENZIM PEELING, 100ml ENZYMPEELING Az Enzim Peeling minden kozmetikai arckezelésben alkalmazható, érzékeny és aknés / vegyes bőrre is, mivel használatával mechanikai igénybevétel

Részletesebben

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2 Tartalom 1. A dokumentum célja... 2 2. IVR Funkciók... 3 2.1. A bejelentkezés... 3 2.2. Jelszóváltoztatás... 3 2.3. Egyenleg és fedezet lekérdezés... 3 2.4. Súgó... 4 1 1. A dokumentum célja A felhasználói

Részletesebben