2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!"

Átírás

1 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2 AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj és olívaolaj) keverékének és az AloeTrix tökéletes egyesítésének kifejlesztésével ideális ápolást nyújt a hajnak, bármilyen típusú kémiai eljárás utáni kisimításhoz. A 7 növényi olaj együttesen alkotja a vitaminokban gazdag komplexet, amely közvetlenül a haj szerkezetén hat, mélyen táplálva azt, és elősegítve a sérült haj regenerációját. A sima és fényes hatás meghosszabbításáért göndörödést gátló hatással rendelkezik. 1 Vásároljon egyszerre 1 doboz új Yellow Liss Therapy 6x13 ml-es lotiont és 1 db új Yellow Liss Therapy 500 ml-es kondicionálót és megajándékozzuk 1 db új Yellow Liss Therapy 500 ml-es samponnal. 2. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

3 ÚJDONSÁG LISS THERAPY Sampon LISS THERAPY KONDICIONÁLÓ Sampon egyenes hajra. Egyaránt gyengéden tisztítja a hajkiegyenesítő kezelésnek alávetett és a természetesen egyenes hajat. Formulája a 7 válogatott olaj tökéletes kombinációjának eredménye, bambusz kivonattal gazdagítva. Táplálja a hajat, segít a göndörödés megakadályozásában, fényesít és fenntartja az egyenes megjelenést. Használat: oszlassa el nedves hajon és dolgozza be a habot. Alaposan öblítse le. Ismételje meg, ha szükséges. Kiszerelés: 500 ml Kondicionáló egyenes hajra. Egyaránt ideális a hajkiegyenesítő kezelésnek alávetett és a természetesen egyenes hajra. Formulája a 7 válogatott olaj tökéletes kombinációjának eredménye, bambusz kivonattal gazdagítva. Táplálja a hajat, segít a göndörödés megakadályozásában, fényesít és fenntartja az egyenes megjelenést. Használat: A Liss Therapy sampon használatát követően alkalmazza, a tövektől a hajvégekig. Masszírozza be, majd jól öblítse ki. Kiszerelés: 500 ml LISS THERAPY MASZK LISS THERAPY LOTION Maszk egyenes hajra. Egyaránt ideális a hajkiegyenesítő kezelésnek alávetett és a természetesen egyenes hajra. Formulája a 7 válogatott olaj tökéletes kombinációjának eredménye, bambusz kivonattal gazdagítva. Táplálja a hajat, segít a göndörödés megakadályozásában, fényesít és fenntartja az egyenes megjelenést és táplálja a hajszálakat. Használat: A Liss Therapy sampon használatát követően vigye fel a hajtövekre és a haj teljes hosszára. Hagyja rajta 5 percig majd alaposan öblítse le Kiszerelés: 500 ml Formulája tartalmazza a 7 olaj és az AloeTrix tökéletes kombinációját, társítva a bambusz regeneráló tulajdonságaival. Garantálja a kémiailag kiegyenesített haj teljes regenerációját, továbbá mélyen táplálja a hajat. Ez az összetétel még több fényt ad és csökkenti a göndörödést. Használat: A Liss Therapy sampon használatát követően oszlassa szét a nedves hajon és a végeken. Masszírozza és fésülje át. Hagyja hatni 5-10 percig, majd bő vízzel öblítse le. Kiszerelés: 6 13 ml 3.

4 AKCIÓ YE CURLY Jojoba olajjal és shea vajjal gazdagított termékek teljes skálája. 2 Vásároljon egy új Yellow Curly Therapy ápoló csomagot most bevezető áron Ft ért. A csomag tartalma : 1 db Yellow Curly Therapy Sampon (500 ml) 1 db Yellow Curly Therapy Kondicionáló maszk (500 ml) 1 db Yellow Curly Therapy Hajban maradó aktivátor (250 ml) 1 db Yellow Curly Therapy Permet (250 ml) 4. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

5 ÚJDONSÁG CURLY THERAPY SAMPON CURLY THERAPY KONDICIONÁLÓ MASZK Speciálisan göndör hajra kifejlesztve. Formulája jojoba olajjal és shea vajjal van gazdagítva, tisztítja a hajat, miközben táplálja a hajszálakat, visszaállítja a fényt, rugalmasságot és erőt adva a göndör tincseknek. Használat: oszlassa el nedves hajon és dolgozza be a habot. alaposan öblítse le. Ismételje meg, ha szükséges. Kiszerelés: 500 ml Speciálisan göndör hajra kifejlesztve. Formulája jojoba olajjal és shea vajjal van gazdagítva, kondicionálja a hajat, miközben táplálja a hajszálakat, visszaállítja a fényt, rugalmasságot és erőt adva a göndör tincseknek. Használat: vigye fel a hajtövektől a végekig. A kondicionáló hatás eléréséhez hagyja rajta 1-2 percig. Az intenzív táplálás eléréséhez hagyja hatni percig, majd alaposan öblítse le. Kiszerelés: 500 ml CURLY THERAPY HAJBAN MARADÓ AKTIVÁTOR CURLY THERAPY PERMET Ideális a göndör fürtök formába hozására. Formulája jojoba olajjal és shea vajjal van gazdagítva, mélyen táplálja a hajszálakat, visszaállítja a haj fényét és rugalmasságát. Használat: oszlassa el nedves hajon, majd fésülje át Kiszerelés: 250 ml Speciálisan a göndör haj életre keltéséhez. Formulája jojoba olajjal és shea vajjal van gazdagítva, újra formába hozza a szétvált szálakat, miközben mélyen táplálja a hajszálakat, visszaállítja a haj fényét és rugalmasságát. Használat: egyenletesen permetezze a terméket a száraz hajra. Kiszerelés: 250 ml 5.

6 EASY COMBING speciális bontókefe - keménygumi párna - változó hosszúságú sörték a hatékony kibontáshoz - ergonomikus forma - fájdalommentes, könnyű kifésülhetőség -sérült, törékeny hajak kibontása a haj károsodása nélkül - használat nedves és száraz hajon egyaránt 3 Vásároljon egyszerre 9 db Yellow Color hajfestéket és megajándékozzuk 1 db EASY COMBING speciális hajkefével. 6. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

7 akciók 4 Vásároljon egyszerre 2 db Yellow Peroxido 1000 ml-es krémhidrogént Ft helyett Ft-ért. Így Önnek 1 liter krémhidrogén most csak 599 Ft-ba kerül! Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig! 7.

8 akció Közkívánatra! Újra kapható! 5 Yellow zselé Ft helyett Ft! 8. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

9 akciók 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és ajándékba adunk 1 db Alfaparf festőkötényt. Az ajándék értéke: Ft 2 Vásároljon egyszerre 18 db Evolution of the Color hajfestéket, és további 5 darabot adunk ajándékba. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig! 9.

10 SMOOTHING BOOSTER 3 Vásároljon egyszerre Ft értékben Lisse Design termékeket, és ajándékba adunk 1 db Lisse Design 500 g-os Extreme Smoothing boostert. Az ajándék értéke : Ft Egyenesítő booster nagyon göndör hajakra A Keratin Therapy Lisse Design kezelés előtt használja, hogy még a nagyon nehezen kezelhető hajaknál is intenzívebbé tegye az egyenesítő hatást. Lágyítja a haj szerkezetét natúr és festett haj esetén is. 10. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

11 AKCIÓk Ft helyett Ft kiszerelés: 125ml + 60ml Ft helyett 799 Ft Flexible kit Beszárítás hosszan tartó keratin feltöltéssel Megszünteti a kreppes hatást és újrarajzolja a formát. Progresszív módon simítja a hajat. Hatása 2 hónapig tart. Göndör, hullámos hajakra is kiváló, ha meg akarjuk szabadítani a kreppes hatástól. Minden kezelés után a haj 10-20%-kal lesz simább, az eredmény kezelésről kezelésre egyre láthatóbbá válik. 4 Vásárolja meg a Lisse Design Smoothing Mousse habkészítőt akciónk keretében most Ft helyett 799 Ft-ért. 5 A Lisse Design Flexible Kit akciónk keretében most Ft helyett csak Ft. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig! 11.

12 Akciók! AKCIÓ SOOTHING INFUSION AMPULLA Propolisz- és kamillatartalma védi a hajat és a fejbőrt a vegyi folyamatok közben, a citrusokból kivont vitaminok pedig a hajszerkezetet óvják. Használata: A kikevert festékhez, szőkítő porhoz kell kevernünk az ampulla tartalmát, de önmagában, a fejbőr érzékeny területeire is felvihető. Kiszerelés: 12 x 13 ml 6 Vásároljon 1 doboz Equipment Soothing infusion ml-es ampullát és megajándékozzuk 1 db 1000 ml-es Alfaparf Volumen krémhidrogénnel. 12. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

13 oktatás Dröszler László nap Szeretettel várlak egy olyan oktatáson, ahol a frizurák elkészítésének minden részletét megosztom Veled, láthatod illetve el is magyarázom. Három modellen mutatom meg, hogyan készítek gyorsan, tudatosan, pontosan, friss, modern frizurákat már a tavasz-nyár jegyében. Megtanulhatod, mikor milyen anyagokkal tudsz a legjobb minőséget elérni, mit válassz a vendégeid elégedettségéért. Láthatod majd, hogy a hajvágás nem egy ördöglakat, csak ismerni és használni kell a szabályait. Gyere el, és elevenítsük fel együtt, milyen is az amikor csillogó szemmel, mosolyogva, szakmázunk. Szeretettel várlak: Dröszler László Kurzus időpontja: április 25., szombat május 31., vasárnap Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Részvételi díj: Dröszler László az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Ft 13.

14 AKCIÓ 1 Vásároljon egyszerre 6 db NaYo hajfestéket és megajándékozzuk 1 db 1000 ml-es Uni.Color Samponnal. A sampon értéke: Ft 2 Vásároljon egyszerre 8 db NaYo hajfestéket és megajándékozzuk 1 db 500 ml-es Uni.Color SEALER Lezáró szérummal és 1 csomag 25 db-os Uni.Color Eraser Festékeltávolító kendővel. Az ajándék értéke: Ft Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

15 3.999 Ft Ft UNI.COLOR ERASER Festékeltávolító kendő Gyengéden eltávolítja a festékfoltokat. Az új kiszerelés 25 darab használatra kész törlőkendőt tartalmaz Ft UNI.COLOR SEALER Lezáró szérum Szín lezáró (savas ph) Lezárja a haj pikkelyeit, így a szín a hajszál belsejében marad és mindenközben mélyen táplálja a hajat. Stabil és hosszan tartó színt garantál, használatával a haj tömör és rugalmas lesz. Kiszerelés: 500 ml UNI.COLOR SHAMPOO Lezáró sampon Stabilizálja a végeredményt (savas ph) Gyengéden eltávolítja a hajról a felvitt hajfesték maradványait és stabizilája ahaj fiziológiás ph értékét, aminek az eredménye a jól ápolt és ragyogó fényű haj. Kiszerelés: ml 15.

16 3 Vásároljon egyszerre 15 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és megajándékozzuk 1 db 2000 ml-es Liding Care Happy Color színvédő samponnal. A sampon értéke: Ft 4 Vásároljon egyszerre 18 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket, és további 6 darabot adunk ajándékba. 16. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig!

17 AKCIÓ 5 Vásároljon egyszerre 2 db AND Fix ml-es hajtőemelő spray-t Ft helyett Ft-ért. AND FIX 55 HAJTŐEMELŐ SPRAY Zselés hajtőemelő spray a nagyon precízen meghatározott formákért és az extra erős és hosszantartó fixálásért. Nem hagy maradékot a hajon. Lehetővé teszi a legkreatívabb frizurák kialakítását, formázását és megtartását. A termék biztosítja az egységes, hosszantartó rögzítést. Gyorsan szárad. Használat: Nagyobb volumen érdekében fújjuk közvetlenül a hajtőre. Ha mozgalmassá szeretnénk tenni a frizurát, fújjuk a haj közepétől a hajvégekig. Változtassuk a felhasznált mennyiséget annak függvényében, hogy mekkora tartást szeretnénk elérni. Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig! 17.

18 UNAMY TEXTURE A FORRADALMIAN ÚJ TECHNOLÓGIA Az UNAMY TEXTURE egy innovatív hullámosító folyadék, mely egy folyamattal hoz létre lendületet, hullámot, tartást és göndörséget bármilyen típusú hajban. Megtartja a haj természetes állapotát, de új meghatározó keresztkötéseket hoz létre. Az eredmény tartós a haj 8-10 hétig tart, utána visszakerül eredeti állapotába. Az Unamy Complex természetes aminosav (cistin) származékokból áll. Ezen aktív anyagok összhangban működnek a hajszerkezetben található keresztláncolt kötésekkel új disulfid hidakat alakítanak ki keratin láncokon keresztül, ezen kívül megerősítik az összes elektrosztatikus kötést, amik hozzájárulnak a haj lendületéhez és hullámosságához. Az Unamy Complex-et protein-szilícium polymerek gazdagítják tovább. Ezek természetes kondícionáló hatóanyagok, melyek egyesítik a búzaprotein bevonat tulajdonságait a szilícium ragyogásával és selymességével. Többfunkciós kondícionáló hatást nyújtanak, mely növeli a göndör haj rugalmasságát. A felületaktív anyagoknak nedvesítő és hordozó tulajdonságai vannak, melyek a hajszerkezet szintjén hatnak, elősegítik a volumennövekedést. A haj így alkalmasabb az aktív hullámosító anyagok, a javító és védő anyagok befogadására. 18.

19 akció AZ UNAMY TEXTURE HASZNÁLATA 1) Sampon: Alkalmazás előtt a fejbőr dörzsölése nélkül mossa meg a hajat olyan hajkímélő samponnal, mely nem zárja le a haj szerkezetét. Óvatosan itassa fel a maradék vizet és fésülje meg a hajat. 2) Felcsavarás: A kívánt göndörségtől függően csavarja fel csavaróra a hajat. Ebben a fázisban fontos víz permetezésével nyirkos állapotban tartani a hajat. 3) Vendég előkészítése: A becsavarás után helyezzen egy csík vattát a hajnövés mentén. Ügyeljünk arra, hogy a vendég megfelelő módon be legyen terítve. 4) Termék előkészítése: Öntse át a folyadékot az UNAMY Texture üvegből a felhordó flakonba, csavarja rá a tetejét és kezdje el felhordani. A szükséges mennyiség függ a haj hosszától és a használt csavarók számától. Közepes hosszúságú hajon való alkalmazása esetén kb ml szükséges. 5) A termék alkalmazása: Minden egyes csavarót legalább kétszer alaposan itassa át Unamy Texture folyadékkal. Ügyeljen arra, hogy bőrrel lehetőleg ne érintkezzen. A haj megfelelő átitatatása után cserélje ki a hajnövés mentén a vattacsíkot és fedje le a csavarókat egy nylon sapkával. 6) Tesztelés: A hatóidő alatt a haj húzása nélkül csavarjon ki egy csavarót és ellenőrizze, hogy elérte-e a kívánt göndörséget. Natúr, ellenálló hajon ellenőrizze 5/6 percenként. Színkezelt és melírozott hajon ellenőrizze 2/3 percenként. 7) Öblítés: A hatóidő után a csavarók eltávolítása nélkül öblítse a hajat 10 percig, figyeljen arra hogy minden tincset alaposan öblítse le. 8) Csavarók eltávolítása: Az öblítés befejeztével óvatosan, alulról felfelé haladva távolítsa el a csavarókat. 6 Unamy Texture göndörítő folyadék 200 ml Ft helyett Ft ért. HATÓIDŐ HAJTÍPUS Vastagszálú (ellenálló) haj Natúr haj Színkezelt haj (max. 20 volumen) Mellírozott haj (max. 40%-ban) HATÓIDŐ Maximum 30 perc Maximum 25 perc Maximum 15 perc Maximum 10 perc FONTOS: A hatóidő alatt ne használjon hőhatást! Érvényes április 7-től május 4-ig, illetve a készlet erejéig! 19.

20 macaron KOLLEKCIÓ ÉS SZEMINÁRIUM Mindenki szereti ezt a mutatós, pasztellszínű kis francia édességet, a macaront. Csak pár összetevőből áll, mégis nagyon könnyű elrontani, minden apró lépésnek jelentősége van. Akárcsak a mi szakmánkban. Látszólag egyszerű, mindenki ért hozzá, aztán sok otthoni próbálkozás után kiderül, jól csinálni mégiscsak tudomány. A hatvanas évek forradalma után fantáziánknak csak a csillagos ég szabhatott határt, manapság már nehéz újat mutatni. A tökéletesség, az ízlés, a luxus azonban soha nem megy ki a divatból. A frizura legyen precízen levágva, arcformához igazítva, egyedi hajfestéssel elkészítve. Szemináriumunkon újra divatba hozzuk a dauert, bemutatjuk új pasztell hajszíneinket, kedvenc formáinkat. Fésülünk kontyot és nem feledkezünk meg a férfiakról sem. Mindezt lágy zene mellett, lágy pasztellben, ahogy azt nektek megálmodtuk. Színpadon: Molnár Joli, Viola Dóra, Dröszler László, Antal Judit és Némethné Ildikó. Időpontok Nap Város Helyszín április 11. szombat Szeged Art Hotel Szeged**** Szeged, Somogyi u április 12. vasárnap Veszprém Betekints Wellness és Konferencia Hotel **** Veszprém, Veszprémvölgyi u április 18. szombat Pécs Corso Hotel **** 7626 Pécs, Koller utca április 19. vasárnap Kaposvár Hotel Dorottya**** 7400 Kaposvár, Széchenyi tér április 25. szombat Győr Hotel Famulus **** 9027 Győr, Budai út május 9. szombat Nyíregyháza Hotel Centrál****és Étterem 4400 Nyíregyháza, Nyár u május 16. szombat Szolnok Aba-Novák Agóra Kulturális Központ 5000 Szolnok, Hild J.tér május 17. vasárnap Eger Hotel Eger & Park**** 3300 Eger, Szálloda. u A bemutatók minden helyszínen tól ig tartanak. Részvétel csak Hair-Line Club tagoknak! Belépő Ft

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A ragyogás új dimenziója A lenmagkivonat és a gyémántok csillogásának exkluzív kombinációja... Fedje fel a szépség minden titkát a Semi di Lino Diamante termékekkel A ragyogás

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi.

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. EQuIpMENt A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. Abban az esetben használjuk, amikor egy vagy több árnyalatot szeretnénk világosítani

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA UNAMY A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA A hullámok még inkább kifejezik a romantikus nôiességet. Természetesen ehhez hozzájárul a divat idôszakos hullámzása. A milánói divatbemutatókat idôszakosan lágy vonalakkal,

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

6 osszetevo 100% termeszetesseg

6 osszetevo 100% termeszetesseg A vilaghiru olasz konyhabol erkeznek a legkivalobb alkotoelemek, amelyek 100%-osan termeszetesek es apoljak a hajat. Alfaparf Milano bemutatja italian hair menu 6 osszetevo 100% termeszetesseg MEDITERraN

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

DIKSO PLEX. DEFENSIVE

DIKSO PLEX. DEFENSIVE DIKSO PLEX. DEFENSIVE Egy új VÉDELMI TECHNOLÓGIA az ÉP és EGÉSZSÉGES hajért. HÁROM TERMÉK HÁROM FÁZIS EGYSÉGES EREDMÉNY. Haja véde a technikai kezelések ala és azt követően o hon is a hétköznapokban. DIKSO

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BEAUTY 2015 NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BONDPLEX KÖTÉSÚJRAÉPÍTŐ ADALÉKANYAG VEGYSZERES MUNKÁKHOZ PAUL

Részletesebben

Teljes körű higiéniai megoldások. Tork termékkatalógus 2016

Teljes körű higiéniai megoldások. Tork termékkatalógus 2016 Teljes körű higiéniai megoldások Tork termékkatalógus 2016 Üdvözöljük a Tork világában Üdvözöljük a Tork világában 3 Fenntarthatósági szemléletünk 6 Mosdóhigiénia 7 Segítség a megfelelő termék kiválasztásához

Részletesebben

The Collection A Kollekció

The Collection A Kollekció The Collection A Kollekció A Kollekció - 2012 Tavasz / Nyár THE BEST OF PAUL MITCHELL PROFESSIONAL A PAUL MITCHELL LEGJOBB MODELLJEI A Paul Mitchell legjobb vágásainak és festéseinek gyűjteménye, leírásokkal

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message.

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message. A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI TEA TREE SOROZAT TEA TREE BODY BAR TEAFAOLAJOS SZAPPAN, 150g Tisztálkodáshoz és borotválkozáshoz. A legjobb ébresztés a fáradt bőr számára, minden bőrtípusra. Kényeztesd

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR SynchroLift Ultra-Gyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor Új Exkluzív Technológia SynchroLift Ultragyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor SYNCRO LIFT GYORS SZŐKÍTŐPOR,

Részletesebben

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása HOMETREND natúrszálas szőnyegek Szizál - A Szizál sima szövésű karakterével tökéletesen alkalmazható bármilyen igénybevételű helyiségben. A Szizál nedvességszabályozó

Részletesebben

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 -

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 - gyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akit úgy hívtak Rex Maughan. Rexnek volt egy álma, hogy egy olyan vállalatot hozzon létre, amelynek nincs párja. a. világon. ^ ff ; A vállalat azért jött

Részletesebben

POP. Téli POP* Kampány. A Téli POP anyagokat Kérd a kereskedelmi képviselődtől.

POP. Téli POP* Kampány. A Téli POP anyagokat Kérd a kereskedelmi képviselődtől. Téli POP* Kampány POP Az elbűvölő téli kampány art-deco stílusú, A1 méretű plakátjai három dekoratív modellt és egy hármas termékcsoportot, továbbá kétféle méretű kockát, és egy rangos, padlón álló totem

Részletesebben

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Szeretnéd megnöveszteni a hajad? Használd az Arany Gyömbér és a Bio Rehab készítményeket! A hajnövekedés általános gyorsasága

Részletesebben

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 októberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásárolja meg a Lisse Design Keratin Therapy termék család szalonkezelési csomagját és megajándékozzuk

Részletesebben

Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek

Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek Jelenleg is létezl tező technikák 1. Hajbevarrás: Hátrányai: időigényes, tökéletesen tudni kell tresszelni, vagy tresszelten kell megvásárolni a hajat,

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Shop Amennyiben nem szeretne 1300 Ft. csomagolási és postázási költséget fizetni, termékeinket bárhol megvásárolhatja az országban a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban egyaránt!abban az esetben,

Részletesebben

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 januári AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 Alfaparf

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Angelico Szépségszalon Árlista (az árak az Áfa-t tartalmazzák) Érvényes: 2014. szeptember 13-tól, visszavonásig

Angelico Szépségszalon Árlista (az árak az Áfa-t tartalmazzák) Érvényes: 2014. szeptember 13-tól, visszavonásig Angelico Szépségszalon Árlista (az árak az Áfa-t tartalmazzák) Érvényes: 2014. szeptember 13-tól, visszavonásig FODRÁSZAT Szolgáltatások Rövid haj Félhosszú haj Hosszú haj Extra hosszú haj Női Hajszárítás

Részletesebben

Az Epo-trend Kft. Radcon Fo Radcon F rmula # 7 vízszigetel ő rendsze endsz r

Az Epo-trend Kft. Radcon Fo Radcon F rmula # 7 vízszigetel ő rendsze endsz r Az Epo-trend Kft. bemutatja Radcon Formula # 7 vízszigetelő rendszer Tartalomjegyzék ELSŐ RÉSZ A kivitelezési folyamat (4-8 dia). A kivitelezési folyamat összefoglalása MÁSODIK RÉSZ A kivitelezés részletes

Részletesebben

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT!

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! AZ ORIFLAME piperecikkek széles skálájával áll rendelkezésére. Finom illatú szappanokat, szépítô testápolókat, a hajat ragyogóvá varázsoló samponokat és a lábat

Részletesebben

AKTUÁLIS AUGUSZTUS TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! Érvényes: 2015.08.03-2015.08.31.

AKTUÁLIS AUGUSZTUS TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! Érvényes: 2015.08.03-2015.08.31. AKTUÁLIS AUGUSZTUS Érvényes: 2015.08.03-2015.08.31. ÜTVECSAVAROZÓ BITKÉSZLET PH/PZ/TX-8 DB Csz.: 0614 250 115 TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT! QUICK FRESH EZÜST 100 ML Csz.: 0893 764 65 TEKINTSE MEG TERMÉKVIDEÓNKAT!

Részletesebben

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége MSA védőszemüvegek Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége Szemünk egy szempillantás alatt képes befogadni a legkülönbözőbb információkat. Elengedhetetlen funkciókat tölt be számos tevékenység,

Részletesebben

TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról

TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról PALMA PARKETTA CSALÁD A parketta és a laminált padló hazánkban is nagy népszerûségnek örvendenek, hiszen higiénikusak, könnyen ápolhatók és rendkívül

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

(11) Lajstromszám: E 003 210 (13) T2 EURÓPAI SZABADALOM SZÖVEGÉNEK FORDÍTÁSA

(11) Lajstromszám: E 003 210 (13) T2 EURÓPAI SZABADALOM SZÖVEGÉNEK FORDÍTÁSA !HU000003210T2! (19) HU (11) Lajstromszám: E 003 210 (13) T2 MAGYAR KÖZTÁRSASÁG Magyar Szabadalmi Hivatal EURÓPAI SZABADALOM SZÖVEGÉNEK FORDÍTÁSA (21) Magyar ügyszám: E 03 290762 (22) A bejelentés napja:

Részletesebben

Piktor. SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK éves 2016 JÚNIUS. Festékbolttól TÖBB, MINT FESTÉK ALPINA DECKWEISS FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK MINDEN KISZERELÉSBEN

Piktor. SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK éves 2016 JÚNIUS. Festékbolttól TÖBB, MINT FESTÉK ALPINA DECKWEISS FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK MINDEN KISZERELÉSBEN TÖBB, MINT FESTÉK Érvényes: 2016. június 3-30-ig, illetve a készlet erejéig 2016 JÚNIUS SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYEK a éves Piktor Festékbolttól 30 kedvezménnyel ALPINA DECKWEISS FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK MINDEN

Részletesebben

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. 1 SN: Kiadás

Részletesebben

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév Oktatóstúdió KEMON oktatások 2011/I. félév Kedves Fodrász KollégA! Neked mi volt az újévi fogadalmad? Nekünk az, hogy minél több szakmabelihez jussunk el, bemutatva a továbbképzések fontosságát. Ennek

Részletesebben

Karosszéria védelem. Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem

Karosszéria védelem. Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem Karosszéria védelem Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem Karosszéria védelem További szolgáltatások az autósok részére Három felhasználási területre kínálunk termékeket: A használt és az

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK

HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK Nyilvántartási szám: 666 HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEUTRÁLIS ÉS MELEGENTARTÓ VITRINEK XYZ MODELLEK Forgalmazó: KONYHA Kft. 1111 Vendéglátó utca 99. Tel.: +36 1 123 4567, Fax: + 36 1 765 4321 Weboldal: www.konyha.hu,

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

20 % 3999 Ft / 4199 Ft / MÉRET UTÁN! ÁRNYÉKOLÁS 10 % Meghosszabbítva 04.30-ig! 2016. 04.30-ig SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON!

20 % 3999 Ft / 4199 Ft / MÉRET UTÁN! ÁRNYÉKOLÁS 10 % Meghosszabbítva 04.30-ig! 2016. 04.30-ig SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! ÁRNYÉKOLÁS MÉRET UTÁN! Meghosszabbítva 04.30-ig! Dekorfüggöny színátmenetes 48 cm széles SPÓROLJON! 0 www.ttl.hu MINDEN MÉRET UTÁNI ÁRNYÉKOLÁSBÓL 06. 04.30-ig Kivéve függönyanyagok! Pliszé lásd 4.oldal

Részletesebben

kényelemért felülmúlhatatlan Tökéletes illeszkedés

kényelemért felülmúlhatatlan Tökéletes illeszkedés a Tökéletes illeszkedés felülmúlhatatlan kényelemért Csúcskategóriás fogsor-alábélelô termékek a GC-tôl a személyre szabott implantációs és kivehetô protetikai megoldásokért Üdvözöljük a GC Reline termékcsalád

Részletesebben

POWX340 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX340 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

Tisztítás. Feladatok. Polírozás. Kínálatunk

Tisztítás. Feladatok. Polírozás. Kínálatunk és tisztítás Segítség a megfelelő termék kiválasztásához A Tork törlőpapírok és tisztítókendők nagy hatékonysággal képesek ellátni minden törlési, tisztítási és polírozási feladatot. Az egy és kétrétegű

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP KIWI FRESH FORCE

BIZTONSÁGI ADATLAP KIWI FRESH FORCE 1. KÉMIAI TERMÉK ÉS VÁLLALAT Termék neve : cipőápolószer Cipő frissitó aeroszol Termékkód : TH-SC/38/001.HUN Termék szánva Gyártja : cipő szagtalanító, és frissítő : Royal Sanders Hollandia Szállító :

Részletesebben

HU Akció. érvényes: 2017, 01. 31.-ig. Újdonságok 2016

HU Akció. érvényes: 2017, 01. 31.-ig. Újdonságok 2016 HU Akció érvényes: 2017, 01. 31.-ig. Újdonságok 2016 Szerszámkoffer Start-up Light Kemény mûanyag koffer, fekete, 2 szerszámtáblával, padlólemez variálható választófalakkal, felszerelve 14 szerszámmal.

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás

Szerelési és karbantartási utasítás Szerelési és karbantartási utasítás Speciális olaj-/gázkazán Buderus Logano GE 615 Buderus Logano GE 615 Logano GE615 Szakemberek számára Szerelés és karbantartás előtt figyelmesen olvassa el! 6 720 643

Részletesebben

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK ACRYLCOLOR akril homlokzatfesték 1. Leírás, alkalmazás Az ACRYLCOLOR polimer kötések vizes diszperzióján alapuló homlokzatfesték. Alkalmas elsősorban a szilárd,

Részletesebben

ÚJRATÖLTÉS KÖNNYEDÉN. Rendszermegoldások vegyi anyagokhoz

ÚJRATÖLTÉS KÖNNYEDÉN. Rendszermegoldások vegyi anyagokhoz ÚJRATÖLTÉS KÖNNYEDÉN Rendszermegoldások vegyi anyagokhoz A REFILLO RENDSZER A hatóanyaggal és sűrített levegővel manuálisan újratölthető spray palackok biztonságos és takarékos rendszere. Környezetkímélő

Részletesebben

Használati- és szerelési útmutató EFC 9421 EFC 6421. Páraelszívók. http://www.markabolt.hu/

Használati- és szerelési útmutató EFC 9421 EFC 6421. Páraelszívók. http://www.markabolt.hu/ Használati- és szerelési útmutató EFC 9421 EFC 6421 Páraelszívók Tartalomjegyzék Biztonsági útmutatások a konyhabútorba való szereléshez a használathoz Általánosságok Elszívó üzemmód Keringtető üzemmód

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. folyadék rovarirtószer, közvetlenül használva mászó rovarok ellen

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. folyadék rovarirtószer, közvetlenül használva mászó rovarok ellen BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: A készítmény típusa: A hatóanyag neve: A hatóanyag CAS-neve: A biocid termék besorolása: Kiszerelés: PIRETOX

Részletesebben

STIHL SG 51, 71. Használati utasítás

STIHL SG 51, 71. Használati utasítás { STIHL SG 5, 7 Használati utasítás Tartalomjegyzék Eredeti használati utasítás Klórmentesen fehérített papírra nyomtatott. A nyomdafesték növényi olajokat tartalmaz, a papír újból felhasználható. Ehhez

Részletesebben

Használati utasítás. PROPHYflex perio tip Starter Set - 1.010.0817 Refill PROPHYflex perio tip - 1.010.0287. Mindig a biztos oldalon.

Használati utasítás. PROPHYflex perio tip Starter Set - 1.010.0817 Refill PROPHYflex perio tip - 1.010.0287. Mindig a biztos oldalon. Használati utasítás PROPHYflex perio tip Starter Set - 1.010.0817 Refill PROPHYflex perio tip - 1.010.0287 Mindig a biztos oldalon. Képviselet: KaVo Dental Corporation 11729 Fruehauf Drive Charlotte, NC

Részletesebben

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Alfaparf Oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob u. 51. (Akácfa u. sarok) e-mail: studio@alfaparf.hu, tel.: (06-1) 342-2993 Kedves Kollégáink! Általános tudnivalók

Részletesebben

POWX1186 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 JAVASLATOK... 4 6 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX1186 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 JAVASLATOK... 4 6 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 JAVASLATOK... 4 6 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 6.1 Munkakörnyezet... 4 6.2 Elektromos biztonság... 4 6.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

HEMPEL HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143. Alkalmazási utasítás. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes.

HEMPEL HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143. Alkalmazási utasítás. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143 45148 BÁZIS, 97820 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL 45148 BÁZIS, 97430 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Érvényességi kör: Felület előkészítés:

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

Blux mosószerek! Tisztítószerek.

Blux mosószerek! Tisztítószerek. Blux mosószerek! Tisztítószerek. Zafír 3 kg Zafir 3v1 mosópor, vízlágyítóval és citrom illatú öblítővel. Minden típusú mosógéphez és ruhákhoz (színes, fehér) ajánlott. Mosási hőmérséklet: 30C-90C. Megbízhatóan

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Útmutató egy nagyértékű vetítővászon elkészítéséhez

Útmutató egy nagyértékű vetítővászon elkészítéséhez Használati útmutató az MPW 20 és MPW 30 vetítővászonfestékekhez Útmutató egy nagyértékű vetítővászon elkészítéséhez 1 Használati útmutató az MPW 20 és MPW 30 vetítővászonfestékekhez A doboz tartalma: MagneCoat,

Részletesebben

OTTHONÁPOLÁS BETEGÁPOLÁS

OTTHONÁPOLÁS BETEGÁPOLÁS OTTHONÁPOLÁS BETEGÁPOLÁS Betegágyak Elektromos T-FLO 2 betegágy motorral Kétféle mozgatási lehetőséggel. Elektromos ágy fémszerkezetű matractartóval, valamint csuklós fej és lábtartóval rendelkezik. A

Részletesebben

BENZINKUTAK AJÁNLATA

BENZINKUTAK AJÁNLATA BENZINKUTAK AJÁNLATA Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Általános tisztítószerek SEPTOFOAM (1 LITER, 5 LITER) HABOSÍTHATÓ FERTŐTLENÍTŐ Lúgos, fertőtlenítő hatású habtisztítószer

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

POW707 HU 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POW707 HU 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK SZABÁLYOZÁS SZERINT 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK SZABÁLYOZÁS SZERINT 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Biztonsági adatlap EZ-TABS VÍZTISZTÍTÓ SZER Oldal 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP AZ 1907/2006/EK SZABÁLYOZÁS SZERINT 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosítók: Termék neve:

Részletesebben

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15 A Technogym, a Selection TM és az Ergo Multigrips TM a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a., 2003 május. A Technogym

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze)

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) SZINEZZÜNK MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer

Részletesebben

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata ---

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- A NIRVEL új kiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Visszavásárlási garanciát adunk! A használati utasítások

Részletesebben

6 KIEGÉSZÍTŐ BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK GYALUKHOZ... 6 7 BEÁLLÍTÁSOK... 6

6 KIEGÉSZÍTŐ BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK GYALUKHOZ... 6 7 BEÁLLÍTÁSOK... 6 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (ÁBRA A)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi

Részletesebben

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár.

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár. 10002 Kürtőskalács készítő (kicsi) Anyaga: fa + fém Mérete: 64 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 20 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű Súlya: 535 g Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el.ne

Részletesebben

PW200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. MOSÓASZTAL 75 l GARANCIA KARTYA

PW200 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. MOSÓASZTAL 75 l GARANCIA KARTYA GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

Aquamatic 1000 TMET mosógép

Aquamatic 1000 TMET mosógép FIGYELEM! HASZNÁLATI UTASÍTÁS A MOSÓGÉP KÜLSÕ- VAGY BELSÕ TISZTÍTÁSÁHOZ SOHA NE HASZNÁLJON FÉMSZIVACSOT, KEFÉT, DURVA CSISZOLÓPAPÍRT, ERÕS LÚGOS OLDATOT, GYÚLÉKONY VAGY MÉRGEZÕ TISZTÍTÓFOLYADÉKOKAT! Aquamatic

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: 1 453-4631, Fax 1 2508398

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: 1 453-4631, Fax 1 2508398 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Vanish Oxi Action szőnyeg és kárpittisztító spray 1.1. Termékazonosító Vanish Oxi Action szőnyeg és kárpittisztító spray Azonosítási szám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006/EK és a 453/2001/EU szerint. 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és vállalat/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006/EK és a 453/2001/EU szerint. 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és vállalat/vállalkozás azonosítása BIZTONSÁGI ADATLAP Az 1907/2006/EK és a 453/2001/EU szerint 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Terméknév: Kontakt Spray 300ml E-Coll Cikkszám: C4317784179638

Részletesebben

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató LB 88 H H Levegőpárásító Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com MAGYAR Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy a kínálatunkban szereplő termékek egyikét választotta.

Részletesebben

POW754 HU 1 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 2 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 3 JELZÉSEK... 2 4 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3

POW754 HU 1 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 2 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 3 JELZÉSEK... 2 4 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 1 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 2 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 3 JELZÉSEK... 2 4 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 4.1 Munkakörnyezet... 3 4.2 Elektromos biztonság... 3 4.3 Személyi biztonság... 3 4.4 Az elektromos

Részletesebben

POWX1340 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX1340 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

AL02 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PLATÓS MOTORKERÉKPÁR-EMELŐ

AL02 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PLATÓS MOTORKERÉKPÁR-EMELŐ GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

Szuper finom, fokozott terhelhetőségű cementkötésű fugázóhabarcs 4 mm fugaszélességig

Szuper finom, fokozott terhelhetőségű cementkötésű fugázóhabarcs 4 mm fugaszélességig Keracolor SF Szuper finom, fokozott terhelhetőségű cementkötésű fugázóhabarcs 4 mm fugaszélességig EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor SF CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű (2) cementkötésű

Részletesebben

Bus Cleaner BIZTONSÁGI ADATLAP: DEGREASER 2000. 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása: 2 SZAKASZ: A veszély meghatározása:

Bus Cleaner BIZTONSÁGI ADATLAP: DEGREASER 2000. 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása: 2 SZAKASZ: A veszély meghatározása: BIZTONSÁGI ADATLAP: DEGREASER 2000 Felülvizsgálat: 2014. november 7., péntek 1 SZAKASZ: Az anyagkeverék és a vállalatvállalkozás azonosítása: 1.1 Termékazonosító: Bus Cleaner 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért

Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért Termékkatalógus Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért Bõrvédelmi rendszerek - bármely munkahelyi környezetben Kézhigiénia Közel 40 éve, jó minõségû bõrvédõ, bõrápoló krémeket,

Részletesebben

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 decemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ALFAPARF MILANO that s it news BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! Kezdődik

Részletesebben

: Ambi Pur Aerosol Thyme & Orchid

: Ambi Pur Aerosol Thyme & Orchid Kiadás dátuma: 21/11/2011 Feldolgozva: Változat: 1.0 SZAKASZ 1: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kémiai típusa Kereskedelmi megnevezés Termékkód : Szervetlen

Részletesebben

Szájápolási termékek. Ismertető

Szájápolási termékek. Ismertető Szájápolási termékek Ismertető Gyermek fogkefék Gyermek fogkefék Az egészséges fogak megalapozása a gyermek első életévében történik. A Jordan háromlépcsős rendszere optimális fogászati megoldást nyújt

Részletesebben

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! KERÜLJ FEL TE IS A PIGMENTS TÉRKÉPRE! Kedves Fodrászok! Amennyiben vásároltál az elmúlt két hónapban

Részletesebben

VÍZÖZÖN! 21.900 Ft. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r.

VÍZÖZÖN! 21.900 Ft. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2013. június 06-22. VÍZÖZÖN! Kerti szivattyú GB 600 GP Teljesítmény: max.600 W/230 V Szállítási magasság max. 35 m Folyadékszállítás:

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

Zádveřice 165 76312 Vizovice Cseh köztársaság. www.sheron.eu dfpartner@dfpartner.cz. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Turtle Wax ZÁROLAJOZÓ JÉGOLDÓ 50 ML

Zádveřice 165 76312 Vizovice Cseh köztársaság. www.sheron.eu dfpartner@dfpartner.cz. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Turtle Wax ZÁROLAJOZÓ JÉGOLDÓ 50 ML BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Turtle Wax ZÁROLAJOZÓ JÉGOLDÓ 50 ML Az (EC) No 1907/2006 szabálynak megfelelően REVIZIÓ DÁTUMA: 2011.10.21. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA 1.1.TERMÉK

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

PW035 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. HORDOZHATÓ MOSÓKÁD 13 l GARANCIA KARTYA

PW035 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. HORDOZHATÓ MOSÓKÁD 13 l GARANCIA KARTYA GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben