2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!"

Átírás

1 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2 MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES HAJRA Sampon Maszk Leave-in Spray Sampon Maszk Olaj Sampon Maszk Olaj Mandulával és Pisztáciával Szolovel és Levendulával Fügekaktusszal és Naranccsal A vilaghiru olasz konyhabol erkeznek a legjobb alkotoelemek, amelyek 100%-osan termeszetesek es apoljak a hajat. Az Alfaparf Milano bemutatja 6 ÖsszetevO 100% természetesség italian hair menu Az egyetlen hajápoló termékcsalád PDO minősítéssel. precious designation origin A termékek NEM tartalmaznak szulfátokat, parabéneket, parafint, ásványi olajokat, szintetikus színezőket, allergéneket. 2.

3 AKCIÓK 1 Vásárolja meg az új ápoló termékcsaládunk, a PRECIOUS NATURE Display csomagját és megajándékozzuk egy PRECIOUS NATURE Szalon csomaggal, egy asztali displayjel, 50 db Hair Menü füzettel és egy álló bannerral. Az ajándék értéke: Ft A Display csomag tartalma: 2 db PN - színvédő hajban maradó balzsamspray festett hajra 125 ml 2 db PN - színvédő sampon festett hajra 250 ml 2 db PN - színvédő maszk festett hajra 200 ml 2 db PN - olaj hosszú/egyenes hajra 100 ml 2 db PN - olajsampon hosszú/egyenes hajra 250 ml 2 db PN - maszk hosszú/egyenes hajra 200 ml 2 db PN - light olaj göndör/hullámos hajra 100 ml 2 db PN - sampon göndör/hullámos hajra 250 ml 2 db PN - maszk göndör/hullámos hajra 200 ml A csomag értéke: Ft A Szalon csomag tartalma: 1 db PN - színvédő sampon festett hajra 1000 ml 1 db PN - színvédő maszk festett hajra 500 ml 1 db PN - olajsampon hosszú/egyenes hajra 1000 ml 1 db PN - maszk hosszú/egyenes hajra 500 ml 1 db PN - sampon göndör/hullámos hajra 1000 ml 1 db PN - maszk göndör/hullámos hajra 500 ml Rendeld online! 2 Vásárolja meg az új ápoló termékcsaládunk, a PRECIOUS NA- TURE Szalon csomagját most szenzációs bevezető áron, Ft helyett csak Ft-ért. Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig! 3.

4 Egészséges választás, ami maximális védelmet nyújt és meghosszabbítja a hajszín vibrálását és tartósságát. +25% * -kal intenzivebb szin 12 mosas utan. 4.

5 napi menü FESTETT HAJRA hatoanyag Mandula és Pisztácia MANDULAOLAJ: Gazdag lágyító összetevőkben, táplálja és kondicionálja a hajrostokat PISZTaCIA ESSZENCIA: Segít meghosszabbítani a festett árnyalat intenzitását és fényét Precious Nature színvédő sampon FESTETT HAJRA Kíméletesen tisztítja a hajat és konzerválja a színt, ami hihetetlenül vibráló és fényes lesz. Kiszerelés: 250 ml / 1000 ml Ár: / Ft Precious Nature színvédő maszk FESTETT HAJRA Erősítő ápolás és maximális védelem a hajnak. Kiszerelés: 200 ml / 500 ml Ár: / Ft Precious Nature színvédő hajban maradó balzsamspray FESTETT HAJRA Ultra könnyű védőpajzs UV szűrőkkel a szín maximális tartósságáért. Kiszerelés: 125 ml Ár: Ft *Műszeres vizsgálat: Precious Nature ápoló termék összehasonlítva nem professzionális speciális termékhez. 5.

6 Nagyszeru döntés a tökéletes hullámok és göndörség kontrollálására a haj elnehezülése nélkül. +15% * hatarozottabb gondorseg 3 napon at. 6.

7 napi menü gondor es hullamos hajra hatoanyag Szolovel és Levendulával Szoloszerum: Hidratálja és kontroll alatt tartja a kreppes hajat, kifésülhetővé teszi és lágyítja a tincseket Levendula: Meghatározza a tökéletes hullámokat és göndör fürtöket, kontroll alatt tartja a volument és könnyűvé teszi a hajat. Precious Nature sampon GÖNDÖR/HULLÁMOS HAJRA Kíméletesen tisztítja és maximálisan kontrollálja a göndörséget és a hullámokat. Kiszerelés: 250 ml / 1000 ml Ár: / Ft Precious Nature maszk GÖNDÖR/HULLÁMOS HAJRA Könnyű textúrájú tápláló kezelés. A hajat megszabadítja a kreppes hatástól, a haj lágy és fényes lesz. Kiszerelés: 200 ml / 500 ml Ár: / Ft Precious Nature light olaj GÖNDÖR/HULLÁMOS HAJRA A haj göndörségének és hullámainak maximális kontrollt biztosít és azonnali kifésülhetőséget biztosít. Kiszerelés: 100 ml Ár: Ft *Műszeres vizsgálat: Precious Nature ápoló termék összehasonlítva nem professzionális speciális termékhez. 7.

8 Az ideális recept a lágyan omló hihetetlenül puha hajhoz. +20% * -kal simabb a haj 3 napon at. 8.

9 napi menü hosszu es egyenes hajra hatoanyag Kaktuszfügével és Naranccsal kaktuszfuge olaj: Védő filmréteget képez a hajon, bontó és lágyító hatású. narancskivonat: Fényt ad a hajnak a hajtőtől a hajvégekig. Precious Nature olajsampon HOSSZÚ/EGYENES HAJRA Simító hatású sampon, ami hihetetlenül kontrollálja a hajat és egyedülálló kezelhetőséget biztosít. Kiszerelés: 250 ml / 1000 ml Ár: / Ft Precious Nature maszk HOSSZÚ/EGYENES HAJRA Anti-krepp hatású kezelés a haj hosszának, hihetetlenül könnyű és sima hajvégeket biztosít. Kiszerelés: 200 ml / 500 ml Ár: / Ft Precious Nature olaj HOSSZÚ/EGYENES HAJRA Tápláló és simító olaj, ami védi a hajat a párától, kifésülhetővé, fényessé és selymessé varázsolja. Kiszerelés: 100 ml Ár: Ft *Műszeres vizsgálat: Precious Nature ápoló termék összehasonlítva nem professzionális speciális termékhez. 9.

10 3 Vásároljon egyszerre 6 db Evolution of the Color hajfestéket és megajándékozzuk egy Alfaparf szalonszettel. Alfaparf szalonszett tartalma: 1 db festőtál 1 db kis méretű ecset 1 db nagy méretű ecset 1 db fésű 1 db stílfésű 2 db csipesz 1 db cipzáros táska 4 Vásároljon egyszerre 15 db Evolution of the Color hajfestéket és megajándékozzuk további 5 darabbal és 2 db revolution fizikai színezővel. Rendeld online! Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig!

11 AKCIÓK 5 Vásároljon egyszerre 2 db 250 ml-es Semi di Lino Styling Sculpting hajtőemelő sprayt Ft helyett Ft-ért. Így Önnek 1 db hajtőemelő spray most csak Ft-ba kerül. Rendeld online! Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig! 11.

12 SDL Scalp Care Balancing sampon zsíros hajra ml Kiegyensúlyozó sampon, zsírosodást szabá-lyozó hatással. A hosszú időn át tartó tiszta hajért. Zsírosodás kontroll hatóanyagot tartalmaz, ami egy speciális Buchu növény kivonat, ami egyensúlyban tartja a faggyúmirigy váladék kiválasztást és csökkenti a felesleget. Renovagenyl hatóanyagot tartalmaz, ami kettős hatással bír, egyensúlyban tartja és revitalizálja a fejbőrt és serkenti a sejtek megújulását. A termékben található Shine Fix Complex, amelyben a Lenmag kivonat folyamatosan fejti ki hatását és hosszan tartó ragyogást ad a hajnak, tartalmaz továbbá Color Fix Comp-lexet ami megnyújtja a szín intenzitását és a szín ragyogása 91%-os marad 9 mosás után is. Használat: Oszlassa el a nedves hajon és emulgálja. Hagyja hatni 2-3 percet. Öblítse le alaposan. Ismételje amennyiben szükséges. Napi használatra is ajánlott. Kizárólag fodrászoknak. 12.

13 termékajánló SDL Scalp Care Energizing Lotion hajhullásra ml Energia koncentrátum a meggyengült, hulló hajak számára, Hot-Ice hatással. 3 Energizing Complexet tartalmaz, ez egy speciális összeállítás, ami segít megelőzni a hajhullást illetve csökkenteni a már meglévő hajhullás mértékét. Meghoszszabbítja a hajhagyma életét, megvédi a szabadgyököktől és fokozza a sejtek poliferációját. A haj erősebb lesz. Tartalmaz Renovagenyl hatóanyagot, ami kettős hatással bír, egyensúlyban tartja és revitalizálja a fejbőrt, fenntartja a hajhagyma egészséges környezetét, serkenti a sejtek megújulását, elősegíti a haj természetes növekedését. Használat: Heti 3 alkalommal vigyen fel a fejbőrre egy-egy fiolát az Energizing Samponnal történő hajmosás után 6-8 héten keresztül. Masszírozza be, hogy elősegítse a termék felszívódását, ne mossa le. Tanácsos tavasszal és ősszel használni. Fertőtlenítse az adagolót minden egyes használat előtt. SDL Scalp Care Energizing sampon hajhullásra ml Energia sampon a meggyengült, hullásra hajlamos hajak számára. 3 Energizing Complexet tartalmaz, ami szőlő kivonatból, fehér dióból és ruccolából, amik segítenek megelőzni a hajhullást illetve csökkenteni a már meglévő hajhullás mértékét, meghosz-szabbítja a hajhagyma életét, megvédi a szabad gyököktől és fokozza a sejtek poliferációját. A haj erősebb lesz. Tartalmaz Renovagenyl hatóanyagot, ami kettős hatással bír, egyensúlyban tartja és revitalizálja a fejbőrt, fenntartja a hajhagyma egészséges környezetét, serkenti a sejtek megújulását. A termékben található Shine Fix Complex, amelyben a Lenmag kivonat folyamatosan fejti ki hatását és hosszan tartó ragyogást ad a hajnak, tartalmaz továbbá Color Fix Complexet ami megnyújtja a szín intenzitását és a szín ragyogása 91%-os marad 9 mosás után is. Használat: Oszlassa el a nedves hajon és emulgálja. Hagyja hatni 2-3 percet. Öblítse le alaposan. Ismételje amennyiben szükséges. Napi használatra is ajánlott. Kizárólag fodrászoknak. SDL Scalp Care Purifying sampon korpás hajra ml Tisztító sampon korpásodást gátló hatással. A hosszú időn át tartó korpamentes hajért. Cel-Pureness hatóanyagot tartalmaz, ami nem más, mint gránátalma kivonat. Ez az anyag egyensúlyban tartja és normalizálja a fejbőr hámlásának folyamatát, enyhíti a kellemetlen érzést és a viszketést. Renovagenyl hatóanyagot tartalmaz, ami kettős hatással bír, egyensúlyban tartja és revitalizálja a fejbőrt és serkenti a sejtek megújulását. A termékben található Shine Fix Complex, amelyben a Lenmag kivonat folyamatosan fejti ki hatását és hosszan tartó ragyogást ad a hajnak. Tartalmaz továbbá Color Fix Complexet, ami megnyújtja a szín intenzitását és a szín ragyogása 91%-os marad 9 mosás után is. Használat: Oszlassa el a nedves hajon és emulgálja. Hagyja hatni 2-3 percet. Öblítse le alaposan. Ismételje amennyiben szükséges. Napi használatra is ajánlott. Kizárólag fodrászoknak. 13.

14 AKCIÓK 6 Vásárolja meg a Semi di Lino Scalp Energizing 12x10 ml-es hajhullás elleni lotiont most 20% árengedménnyel és megajándékozzuk 1 db Semi di Lino Scalp 250 ml-es Energizing hajhullás vagy Balancing zsírosodás vagy Purifying korpásodás elleni samponnal. 7 Vásároljon 2 db Semi di Lino Scalp Energizing 12x10 ml-es hajhullás elleni lotiont most 30% árengedménnyel és megajándékozzuk 1 db Semi di Lino Scalp Energizing 250 ml-es hajhullás elleni samponnal és 1 db Semi di Lino Scalp Balancing 250 ml-es zsírosodás elleni samponnal. 8 Vásároljon 2 db Semi di Lino Scalp Energizing 12x10 ml-es hajhullás elleni lotiont most 30% árengedménnyel és megajándékozzuk 1 db Semi di Lino Scalp Energizing 250 ml-es hajhullás elleni samponnal és 1 db Semi di Lino Scalp Purifying 250 ml-es korpásodás elleni samponnal. Rendeld online! 9 Vásároljon 2 db Semi di Lino Scalp Energizing 12x10 ml-es hajhullás elleni lotiont most 30% árengedménnyel és megajándékozzuk 1 db Semi di Lino Scalp Balancing 250 ml-es zsírosodás elleni samponnal és 1 db Semi di Lino Scalp Purifying 250 ml-es korpásodás elleni samponnal. 14. Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig!

15 AKCIÓk Rendeld online! 1 Vásároljon egyszerre 6 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és megajándékozzuk 1 db ml-es UNI OXI krémhidrogénnel. 2 Vásároljon egyszerre 15 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és megajándékozzuk 1 db új Cramer ml-es samponnal Ft 10. Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig! 15.

16 3 Vásároljon egyszerre 6 db NaYo hajfestéket és az Ön ajándéka 1 db NaYo hajfesték és 6 db YO.Beauty Face egyszer használatos arcmaszk. 4 Vásároljon egyszerre 18 db NaYo hajfestéket és és további 6 db NaYo hajfestéket adunk ajándékba. Rendeld online! Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig!

17 AKCIÓk 5 Vásároljon egyszerre 1 db Hair Manya Styling 120 ml-es DIAMOND hajtógáz nélküli fénypermetet és 1 db Hair Manya Styling 250 ml-es COSMO tincsező zselét Ft helyett most csak Ft-ért. Rendeld online! 6 Vásároljon egyszerre 1 db Hair Manya Styling 200 ml-es ADRENALINE extra erős pumpás hajlakkot és 1 db Hair Manya Styling 240 ml-es HI DENSITY formázó krémet Ft helyett most csak Ft-ért. 10. Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig! 17.

18 1 Vásároljon egyszerre 6 db Yellow Color hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 1 db Yellow Color hajfestéket. Rendeld online! Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig!

19 akciók Rendeld online! 2 Vásároljon egyszerre 2 db 500 ml-es Yellow Style Fixing hairspray Ft helyett Ft-ért. Így Önnek 1 db Fixing hairspray most csak Ft-ba kerül. Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig! 19.

20 Apró trükkök az egyediséghez Festés, vágás, apró trükkök, amivel egyedivé teheted a vendéged frizuráját. Egy festési folyamatban egy hatóidővel alkoss valami különlegeset! A vágásban egyszerű technikákkal változtasd meg a vendéged karakterét! Kurzus időpontja: szeptember 20. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Molnár Joli fodrászmester, Hair-Line oktató- és bemutatófodrász Részvételi díj: Ft Göndör haj festése vágása Sokan vesztik el bátorságukat egy göndör haj láttán, pedig a szabályok itt is érvényesek. Tartsd be a göndör hajakra vonatkozó szabályokat! Hogy mik azok, ezen a napon megtudhatod. Kurzus időpontja: szeptember 26. (szombat) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Molnár Joli fodrászmester, Hair-Line oktató- és bemutatófodrász Részvételi díj: Ft 20. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu -

21 oktatások Speciális hajfestés Legújabb árnyékoló-technikák (például pixel, breaking) a forma szolgálatában. Finom színek, lágy átmenetek, precíz hajvágások az egyedi megjelenésért. Újdonság: Színmeghatározás személyre szabottan. Hogyan ajánljunk hajszínt vendégünknek? Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy a kiválasztott szín jól illik majd hozzá? Kurzus időpontja: szeptember 27. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Molnár Joli fodrászmester, Hair-Line oktató- és bemutatófodrász Részvételi díj: Ft Hajvágás ABC Ha nem ismerjük az ABC-t, nem tudunk olvasni. Így működik ez a mi szakmánkban is. Jól kell tudnunk az alapokat, hogy építeni tudjunk rájuk. Tisztában kell lennünk az alapszabályokkal, hogy kialakíthassuk a saját szabályainkat, létrehozva ezzel egyéni stílusunkat. Megújult program sok ábrával és fotóval! Kurzus időpontja: október 3. (szombat) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Molnár Joli fodrászmester, Hair-Line oktató- és bemutatófodrász Részvételi díj: Ft A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 21.

22 Hordható Divat Dröszler Lászlóval Szeretettel várlak egy olyan oktatáson, ahol a frizurák elkészítésének minden részletét megosztom Veled, láthatod illetve el is magyarázom. Három modellen mutatom meg, hogyan készítek gyorsan, tudatosan, pontosan, friss, modern frizurákat már az ősz-tél jegyében. Megtanulhatod, mikor milyen anyagokkal tudsz a legjobb minőséget elérni, mit válassz a vendégeid elégedettségéért. Láthatod majd, hogy a hajvágás nem egy ördöglakat, csak ismerni és használni kell a szabályait. Gyere el, és elevenítsük fel együtt milyen is az, amikor csillogó szemmel, mosolyogva szakmázunk. Szeretettel várlak: Dröszler László Kurzus időpontja: október 4. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Dröszler László, Hair-Line oktató- és bemutatófodrász Részvételi díj: Ft Klasszikus férfi hajvágás Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester Kökény Ferenc, a férfi klasszikus hajvágás és szárítás nagymestere. Szakmai tapasztalata, több száz saját nevelésű tanítványa, elégedett, évek óta hozzá járó vendégköre és az a több ezer fodrász, aki oktatásain részt vett, mind-mind azt mutatja, hogy Tőle érdemes tanulni. A hazai fodrászat meghatározó egyénisége, a klasszikus hajvágás és a bombage (Hindenburg) specialistája. Oktatásin előszeretettel vesznek részt a fodrásztanulók, akik a szakma alapjait tőle szeretnék megtanulni és azok a fodrászok is, akik bár hosszú évek óta a szakmában dolgoznak, mégis évről-évre tökéletesíteni szeretnék tudásukat. A képzésen Kökény Ferenc kiemelt figyelmet fordít a mozdulatok pontos elsajátításának, az elméleti szabályszerűségek ismertetésének, amiket gyakorlatban is bemutat. A képzésen tanult fogások amellett, hogy könnyen átültethetőek a mindennapokba, kellő magabiztosságot és jártasságot adnak. Kurzus időpontok: október 12. (hétfő ) november 23. (hétfő) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester Kurzus típusa: Férfi hajvágó Részvételi díj: Elméleti és gyakorlati képzés ( ): Ft Elméleti képzés ( ): Ft A GYAKORLATI KÉPZÉSHEZ MINDENKI HOZZON MAGÁVAL MODELLT ÉS KÉZISZERSZÁMOT (OLLÓ, FÉSŰ ). 22. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu -

23 oktatások A tökéletes szőke Legyél a szőke hajfestés mestere! A szemináriumon különböző modelleken készítjük el a szőke több árnyalatát. Különböző technikákkal jutunk el a tökéletes végeredményig, hogy te is könnyedén alkoss természetes vagy extrémen szőke árnyalatokat a vendégeid számára. Kurzus időpontja: november 22. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Részvételi díj: Ft Fogadóóra Szeretnéd megismerni a Hair-Line Kft. által forgalmazott termékeket? Kérdésed van az anyagok használatával kapcsolatban? Nem vagy biztos abban, hogyan kell használni egy terméket? Gyere el a fogadóóránkra, ahol minden kérdésedre választ kapsz! Minden hónap első szerdáján várunk szeretettel Oktatóstúdiónkban. Kurzus időpontok: szeptember 02. (szerda) 09:00-12: október 07. (szerda) 09:00-12: november 04. (szerda) 09:00-12:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Részvételi díj: INGYENES Lisse Design Keratin terápia Képzésünkön a Lisse Design Therapy keratinos hajsimító termékcsalád 3 típusát ismerheted meg, melyek használatával gyönyörűen egészséges, fényes, selymes és sima hajat készíthetsz vendégeidnek néhány óra alatt. A kezelést követően a haj azonnal festhető, gumizható, ráadásul az eredmény három hónapig tartós, így vendégeidnek ez idő alatt nem kell a hajvasalással, hajegyenesítéssel bajlódniuk. Képzésünkön minden részfolyamatot közösen készítetek el az oktatóval az ő instrukciói alapján. A szolgáltatás már sok szalonban megtalálható, az elérhetőségben pedig mi is segítünk külön erre létrehozott térképes szalonkeresőnkkel, a oldalon. Ugyanitt regisztrálni is tudjátok szalonotokat. Kurzus időpontja: október 28. (szerda) 09:00-13:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Részvételi díj: INGYENES A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 23.

24 Hair-Line Color mesterkurzus Ez a kurzus a kulcs ahhoz, hogy kiváló színszakértő legyél. Tudj meg mindent a színképzésről! Ismerd meg a hajfestés minden fortélyát! Szerezd meg az alapokat és készítsd el a vendégeidnek a tökéletes hajszínt! Ne okozzon meglepetést a végeredmény, használd tudatosan a festéket, a krémhidrogént és válaszd ki a megfelelő technikát! Cél: a tökéletes szín megalkotása, ami 4 hét múlva is ragyogó fényben tündököl. A kurzus 7 héten keresztül, minden hétfőn ig tart. 1. Alapok ismerete Kurzus időpontja: szeptember 21., Színkör, színskála, színek, hajfestés elmélet. 2. Ősz haj festése Kurzus időpontja: szeptember 28., A haj tökéletes őszfedésének szabályai. 3. Szőke haj festése Kurzus időpontja: október 5., Platinasorozat helyes alkalmazása, helyes festékkiválasztás. 6. Melírtechnikák Kurzus időpontja: november 9., Könnyen elkészíthető melírtechnikák a szalonmunkában. 7. Kreatív színek Kurzus időpontja: november 16., Legyél extravagáns, merj színeket ajánlani a vendégeidnek! Vizsga, oklevél átadása Időpontja: november 16., Vörös haj festése Kurzus időpontja: október 26., A vörös szín készítésének hibalehetőségei és azok kiküszöbölése. 5. Szőkítés Kurzus időpontja: november 2., A tökéletes anyag kiválasztása, megfelelő krémhidrogén használata, egységes szőke alap kialakítása. Helyszín: Előadó: Részvételi díj: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Ft / alkalom Ft / 7 alkalom 24. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu -

25 oktatások A fonás alapjai A fonásban az a jó, hogy a variációk száma végtelen, mindenki könnyedén beleviheti a maga stílusát. Viola Dóra nagysikerű könyve ismét megelevenedik, a fonások élővé válnak, hogy mindenki számára könnyen elérhetők, megtanulhatók legyenek. A kötetlen hangulatú továbbképzésen mindenki egyszerre, lépésről lépésre haladva gyakorolja a 2, 3, 5,7-es fonást, a szövést és a sodrást. A mozdulatok így könnyedén megtanulhatók, Viola Dóra segítségére végig számíthattok. Amit hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz. Kurzus időpontja: szeptember 26. (szombat) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Részvételi díj: Ft Fonott kontyok Az elmúlt évek divatja a fonás és a fonásból készített kontyok, ezért az itt elsajátított technikák kellő alapot és magabiztosságot adnak a szalonmunkához. A fonás alapjaival rendelkezők részére ajánljuk ezt a képzésünket. Fonatokból készített alkalmi frizurákat tanulhatunk meg. Viola Dóra bemutatja a frizurát, majd a résztvevők babafejen, egyszerre gyakorolják a frizura elkészítését. Lépésről-lépésre haladunk, a felmerülő kérdéseket közösen megvitatva. A nap folyamán minimum 6 komplett kontyot készítünk. Amit hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz. Kurzus időpontja: szeptember 27. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Előadó: Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Részvételi díj: Ft A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 25.

26 Ilcsi Fekete szappan, az eredeti, a valódi érték! Válaszd a Hungarikumot, az Ilcsi márkát, a piacvezető Fekete szappant! Az Ilcsi Fekete szappan már több évtizede szépíti a kozmetikusok és vendégeik bőrét, hatékonyságának és különleges natúr összetételének köszönhetően. Ez a saját főzésű, bőrnyugtató hatású ichtiollal és növényi olajokkal gazdagított folyékony szappan nem véletlenül az Ilcsi legnépszerűbb terméke. Mindennapos használatával a bőr életteli és friss lesz. Használatát minden bőrtípusra ajánljuk, általános tisztálkodáshoz, arctisztításhoz. Az ichtiol és a különleges növényi hatóanyagoknak köszönhetően nyugtató, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású, jótékony hatással vannak az aknés, gyulladt bőrre vagy akár a szőrtüszőgyulladásra. Ebben a hónapban két rendkívül vonzó akcióval is készültünk, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt és senki se maradjon Fekete szappan nélkül. 1., Vásárolj 2 db-ot az Ilcsi legnépszerűbb termékéből, a kis Fekete szappanból (35ml) most egyedülálló akciós ajánlatunkban, Ft helyett mindössze Ft-ért! 2., Vásárold meg a 125ml Fekete szappant és mellé ajándékba kapod az Ilcsi második legnépszerűbb fegyverét a pattanások ellen, az Ichtiolos korrektort! 26. Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig!

27 AKCIÓ Nyár utáni regeneráló akció Ha szeretnéd, hogy a nyáron megszerzett gyönyörű barnaságod és feszesen üde bőröd ne merüljön a feledés homályába, akkor ne késlekedj! Használd az Ilcsi Szépítő Füvek Meggy & Kökény és Karotin Extra termékcsalád szépítő vitaminbombáit! Használd a bőrtípusodnak megfelelő termékeket, melyek a magas vitamin, ásványi anyag és bioflavon tartalmuknak köszönhetően segítenek a bőr fiatalságának megőrzésében! Erős antioxidáns hatásúak és rendkívüli hidratáló tulajdonságaiknak köszönhetően a bőr azonnal feltöltődik, élettelivé válik és látványosan kisimul! Vásároljon bármilyen Karotin Extra vagy Meggy & Kökény terméket Ft értékben és ajándékba adunk 1 db Meggy & Kökény zselét. Érvényes szeptember 7-től október 4-ig, illetve a készlet erejéig!

28 Csipkebogyó, a nyugtatás nagymestere! A Csipkebogyó termékcsalád Ilcsi Néni 1958-ban kezdődött kozmetikusi és kutatói pályafutásának legelső natúrkozmetikumai között szerepelt. Munkássága legelején felkeltette figyelmét a hatóanyagokban rendkívül gazdag ősi magyar gyógynövény, a csipkebogyó, amely mind a mai napig meghatározó alapanyagául szolgál az Ilcsi Szépítő Füvek natúrkozmetikumainak. Ezért is ez a termékcsalád az Ilcsi egyik büszkesége, mely nyers csipkebogyóból különleges eljárással készül. A csipkebogyóban különleges arányban vannak a karotinoidok, flavonoidok, vitaminok, szénhidrátok, szerves savak, pektinek és ásványi sók. A Csipkebogyó termékek vitaminpótló, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatásúak. A legérzékenyebb rozáceás vagy szeboreás bőrök jótevői. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Csipkebogyó termékcsalád 2012 óta Magyar Termék Nagydíjas. A termékcsalád tagjai: Csipkebogyó tonik, 125 ml Csipkebogyós kukoricás bőrradír, 250 ml Csipkebogyó zselé, 125 ml Rozi szérum, 35 ml Csipkebogyó habkrém, 125 ml, 250 ml Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, vásárolj most Csipkebogyó termékeket legalább Ft értékben és megajándékozunk egy Ft értékű Csipkebogyó tonikkal! Érvényes szeptember július 6-tól 7-től augusztus október 2-ig, 4-ig, illetve a a készlet erejéig!

6 osszetevo 100% termeszetesseg

6 osszetevo 100% termeszetesseg A vilaghiru olasz konyhabol erkeznek a legkivalobb alkotoelemek, amelyek 100%-osan termeszetesek es apoljak a hajat. Alfaparf Milano bemutatja italian hair menu 6 osszetevo 100% termeszetesseg MEDITERraN

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A ragyogás új dimenziója A lenmagkivonat és a gyémántok csillogásának exkluzív kombinációja... Fedje fel a szépség minden titkát a Semi di Lino Diamante termékekkel A ragyogás

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 januári AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 Alfaparf

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 decemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ALFAPARF MILANO that s it news BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! Kezdődik

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT!

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! AZ ORIFLAME piperecikkek széles skálájával áll rendelkezésére. Finom illatú szappanokat, szépítô testápolókat, a hajat ragyogóvá varázsoló samponokat és a lábat

Részletesebben

Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek

Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek Jelenleg is létezl tező technikák 1. Hajbevarrás: Hátrányai: időigényes, tökéletesen tudni kell tresszelni, vagy tresszelten kell megvásárolni a hajat,

Részletesebben

The Collection A Kollekció

The Collection A Kollekció The Collection A Kollekció A Kollekció - 2012 Tavasz / Nyár THE BEST OF PAUL MITCHELL PROFESSIONAL A PAUL MITCHELL LEGJOBB MODELLJEI A Paul Mitchell legjobb vágásainak és festéseinek gyűjteménye, leírásokkal

Részletesebben

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév Oktatóstúdió KEMON oktatások 2011/I. félév Kedves Fodrász KollégA! Neked mi volt az újévi fogadalmad? Nekünk az, hogy minél több szakmabelihez jussunk el, bemutatva a továbbképzések fontosságát. Ennek

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message.

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message. A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI TEA TREE SOROZAT TEA TREE BODY BAR TEAFAOLAJOS SZAPPAN, 150g Tisztálkodáshoz és borotválkozáshoz. A legjobb ébresztés a fáradt bőr számára, minden bőrtípusra. Kényeztesd

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR SynchroLift Ultra-Gyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor Új Exkluzív Technológia SynchroLift Ultragyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor SYNCRO LIFT GYORS SZŐKÍTŐPOR,

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 októberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásárolja meg a Lisse Design Keratin Therapy termék család szalonkezelési csomagját és megajándékozzuk

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Alfaparf Oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob u. 51. (Akácfa u. sarok) e-mail: studio@alfaparf.hu, tel.: (06-1) 342-2993 Kedves Kollégáink! Általános tudnivalók

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! KERÜLJ FEL TE IS A PIGMENTS TÉRKÉPRE! Kedves Fodrászok! Amennyiben vásároltál az elmúlt két hónapban

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

Blux mosószerek! Tisztítószerek.

Blux mosószerek! Tisztítószerek. Blux mosószerek! Tisztítószerek. Zafír 3 kg Zafir 3v1 mosópor, vízlágyítóval és citrom illatú öblítővel. Minden típusú mosógéphez és ruhákhoz (színes, fehér) ajánlott. Mosási hőmérséklet: 30C-90C. Megbízhatóan

Részletesebben

www.positeam.com TERMÉKEK & INFORMÁCIÓK

www.positeam.com TERMÉKEK & INFORMÁCIÓK www.positeam.com TERMÉKEK & INFORMÁCIÓK MI A POSITEAM? A POSITEAM célja, hogy alternatívát nyújtson mindazok számára, akik pozitív közegben, egymást segítve szeretnének tenni saját és környezetük egészségéért

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban.

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. Időpont: 2011. október 30. vasárnap 9:00 órától Helyszín: Városi Sportcsarnok Orosháza

Részletesebben

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24.

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Részletesebben

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2014. december 7. (vasárnap) Helyszín: Pécsi Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola 7632 Pécs, Malomvölgyi út

Részletesebben

FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1. A szakképesítés azonosító száma: 33 815 01 1000 00 00 2. A szakképesítés megnevezése: Fodrász 3. Szakképesítések

Részletesebben

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 -

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 - gyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akit úgy hívtak Rex Maughan. Rexnek volt egy álma, hogy egy olyan vállalatot hozzon létre, amelynek nincs párja. a. világon. ^ ff ; A vállalat azért jött

Részletesebben

Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért

Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért Termékkatalógus Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért Bõrvédelmi rendszerek - bármely munkahelyi környezetben Kézhigiénia Közel 40 éve, jó minõségû bõrvédõ, bõrápoló krémeket,

Részletesebben

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Szeretnéd megnöveszteni a hajad? Használd az Arany Gyömbér és a Bio Rehab készítményeket! A hajnövekedés általános gyorsasága

Részletesebben

POP. Téli POP* Kampány. A Téli POP anyagokat Kérd a kereskedelmi képviselődtől.

POP. Téli POP* Kampány. A Téli POP anyagokat Kérd a kereskedelmi képviselődtől. Téli POP* Kampány POP Az elbűvölő téli kampány art-deco stílusú, A1 méretű plakátjai három dekoratív modellt és egy hármas termékcsoportot, továbbá kétféle méretű kockát, és egy rangos, padlón álló totem

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre:

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: LES PURIFIANTES Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az epidermisz tisztítása. - A problémás bőr állapotának javítása. - A túlzott faggyúműködés

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 20 /20. tanévre Fodrász szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 55 15 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és értékelése Tanuló

Részletesebben

2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 márciusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 8 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 csomag

Részletesebben

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 ŐSZHAJ FEDÉS BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 LEGYEN AZ ŐSZ HAJ ISMÉT RAGYOGÓAN FIATAL N+ sorozat őszhaj fedésre A SZALON VENDÉGEK 60%-A FESTETI A HAJÁT, HOGY ELFEDJE

Részletesebben

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat LES REVITALISANTES terméksorozat A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Visszaállítja a bőr ragyogását szépségét. - Reaktívizálja a sejtek energiáit a fáradt, fakó bőrnél. - Fokozza a bőr fesszességét. - Simítja és nyugtatja

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚNIUS 4-TŐL JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚNIUS 4-TŐL JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚNIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚNIUS 4-TŐL 2018. JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN PROFESSIONAL

Részletesebben

Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka!

Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka! Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka! Termékismeret és Arckezelések (AMINTAmed, Blue Line, Forty+, Zöld Tea és Alapsorozatok) A ROSA GRAF termékek 1926-ban indultak hódító útjukra a kozmetikai szalonokban.

Részletesebben

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2015. december 6. (vasárnap) Helyszín: Pécsi SzC Simonyi Károly Szakközépiskolája és Szakiskolája 7632 Pécs, Malomvölgyi

Részletesebben

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 Szeptember Bőr feszesség Feszesség hiánya a vendég szemszögéböl A bőr elveszíti tónusosságát Barázdák és ráncok

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS MARKETING ANYAG MARKETING FILE ÚJ! Börnyugtató Maszk, 50ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS Elérhető: 2011 július 1 Nyugtató és Védő kezelés az Érzékeny bőr számára 2 Az érzékeny bőr jellemzői Az

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! /

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!   / www.hairline.hu / www.alfaparf.hu NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL 2018. DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

OKTÓBERI AKCIÓK. / ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

OKTÓBERI AKCIÓK.   /   ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! www.hairline.hu / www.alfaparf.hu OKTÓBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL 2018. NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége MSA védőszemüvegek Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége Szemünk egy szempillantás alatt képes befogadni a legkülönbözőbb információkat. Elengedhetetlen funkciókat tölt be számos tevékenység,

Részletesebben

A PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJA

A PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJA A PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJA Pro-Fiber_products leaflet_2016-hu.indd 1 16.2.2016 17:15:20 Pro-Fiber_products leaflet_2016-hu.indd 2 16.2.2016 17:15:22 HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig

Részletesebben

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra):

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra): VITALITÉ MINÉRALE (SPA sorozat otthonra): A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - SPA kezelés otthon - Kiegészítő ápolás - Kellemes közérzet, relaxáció és vitalítás - Mindennapi használatra A sorozat termékei: NAPI ÁPOLÁS

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokságra, valamint ennek keretében megrendezésre kerülő Kisgergelyné Tolcsvai Mária és

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Shop Amennyiben nem szeretne 1300 Ft. csomagolási és postázási költséget fizetni, termékeinket bárhol megvásárolhatja az országban a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban egyaránt!abban az esetben,

Részletesebben

OBSESSION for HAIR FASHION

OBSESSION for HAIR FASHION OBSESSION for HAIR FASHION Filozófi a ÁLLAG ZSELÉ HAB SPRAY KRÉM PASZTA GUMI WAX FLUID A megjelenés eredetisége, szabálytalansága, egyedisége. A személy tömegektôl való különbözése, antikonformizmusa.

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze)

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) SZINEZZÜNK MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi.

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. EQuIpMENt A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. Abban az esetben használjuk, amikor egy vagy több árnyalatot szeretnénk világosítani

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft.

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. köszöntő Kedves Olvasó! Egészséget adni jó! Örömmel tölt el minket, ha meg vannak elégedve termékeink színvonalával, hatásosságával.

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. júliusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! A szőke haj mindig nyári sláger Kelet-Magyarország területi vezető Szigethy Zsolt Kedves fodrászok!

Részletesebben

www.guinot.com Kezelések 2015 2011

www.guinot.com Kezelések 2015 2011 www.guinot.com Kezelések 2015 2011 HYDRACLEAN MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS és ragyogó arcbőr fél óra alatt Tiszta Az új Hydraclean thermoelektródás géppel végzett arckezelés hatására rövid idő alatt a bõr fellélegzik,

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés-ráépülés azonosító száma: 55 815 01 1.2. Szakképesítés-ráépülés

Részletesebben

Kozmetika. A természetbôl az embernek

Kozmetika. A természetbôl az embernek Kozmetika A természetbôl az embernek Egy kozmetika a saját útját járja... Tartalomjegyzék h o g y a n k e z d ô d ö t t d r. h a u s c h k a k o z m e t i k a A Dr.Hauschka kozmetika egyedülálló minôsége

Részletesebben

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BEAUTY 2015 NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BONDPLEX KÖTÉSÚJRAÉPÍTŐ ADALÉKANYAG VEGYSZERES MUNKÁKHOZ PAUL

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets A FitoFruit márka története 1996-ban kezdődött. Petre László úr a Rosa Graf Németországban élő, de magyar származású vegyésze, a Heitland & Petre Int. GmbH. tulajdonosa vetette fel, hogy szívesen alkotna

Részletesebben

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk CSODÁLATOS KÜLSŐ MINDEN OLDALRÓL! Revitalizáló Arcmaszk & Hidratáló Arcmaszk Új Termék! A BŐR KÜLSŐ KÁROSÍTÓ TÉNYEZŐI Nitrogén-monoxid

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

árjegyzék BMS-Wellness.com Kft. 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 329 4298 +36 60 329 4060 www.bms-wellness.com

árjegyzék BMS-Wellness.com Kft. 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 329 4298 +36 60 329 4060 www.bms-wellness.com árjegyzék 2014 BMS-Wellness.com Kft. 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 329 4298 +36 60 329 4060 www.bms-wellness.com cégtörténet 1936 1970 1971 1976 1980 1987 1989 1990 20 1970 1971 1936

Részletesebben

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg Az új Printy 4.0 4911 38x1 4 sor szöveg cserepárna: 6/4911 4912 47 18 mm 5 sor szöveg 4913 58 22 mm 6 sor szöveg cserepárna: 6/4912 cserepárna: 6/4913 nagyszerű színek ECO-fekete ECO-szürke Tűzpiros Égkék

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

Készült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából az Országos Szakképzési Tanács támogatásával

Készült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából az Országos Szakképzési Tanács támogatásával Készült a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából az Országos Szakképzési Tanács támogatásával A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara köszönetét fejezi ki az Országos Szakképzési Tanácsnak a munkához

Részletesebben

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l Törődjön többet EGÉSZSÉGÉVEL 2016. február 29 - március 26. K I E M E LT A J Á N L ATA I N K Bioextra Grapefruit Mag Kivonat csepp INTERHERB Vital Zöld Kávé &Garcinia tabletta A Bioextra Grapefruit mag

Részletesebben

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása HOMETREND natúrszálas szőnyegek Szizál - A Szizál sima szövésű karakterével tökéletesen alkalmazható bármilyen igénybevételű helyiségben. A Szizál nedvességszabályozó

Részletesebben

HYDRA-V TM. márkabemutató

HYDRA-V TM. márkabemutató HYDRA-V TM márkabemutató TUDTA? Érdes Száraz Zsír hiánya DEHIDRATÁLT Vízhiány Ezek kombiná -ciója Fakó Zsíros Egyenet -len AZ ÖREGEDÉS HATÁSAI FOGYASZTÓI IGÉNY A dehidratált bőr fakó, egyenetlen és élettelen

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

A szájszárazság. kezelése. élenjáró márka a szájszárazság kezelésében. Kapható a patikákban!

A szájszárazság. kezelése. élenjáró márka a szájszárazság kezelésében. Kapható a patikákban! A szájszárazság kezelése élenjáró márka a szájszárazság kezelésében Kapható a patikákban! Legalább minden ötödik felnôtt szájszárazságtól szenved - problémá jukat nem kell elhallgatniuk, hiszen pana szaik

Részletesebben

betegnapló A Minden nap mozgásban program elérhetőségei Információs vonal: +36 30 694 31 21 Pearl Hungary Kft.

betegnapló A Minden nap mozgásban program elérhetőségei Információs vonal: +36 30 694 31 21 Pearl Hungary Kft. betegnapló A Minden nap mozgásban program elérhetőségei Információs vonal: + 0 9 Pearl Hungary Kft. Budapest, Erzsébet királyné útja. A Minden nap mozgásban program elérhetőségei: Információs vonal: +

Részletesebben