2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!"

Átírás

1 2016 márciusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2 AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 8 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 csomag 30 db-os, új Officina del Colore eldobható festőkendővel! 2 Vásároljon egyszerre 20 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1db 1000 ml-es IL SALONE GLORIOUS Samponnal és 1 db 500 ml-es IL SALONE SUPREME Maszkkal! 3 Vásároljon egyszerre 10 db Evolution of the Color Express10 hajfestéket, és megajándékozzuk további 2 db Evolution of the Color Express10 hajfestékkel és 1 db 1000 mles Express10 Post Color lezáró samponnal! 2. Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! 3.

3 AKCIÓK 5 Vásároljon egyszerre 1db 250 ml-es That s it Gold Fever sampont és 1 db 150 ml-es That s it Blonde Parade maszkot akciós áron Ft helyett most csak Ft-ért! 4 Vásároljon egyszerre Ft értékben Semi di Lino termékeket és megajándékozzuk 1 db Semi di Lino 50 ml-es Cristalli Liquidi olajjal! 4. Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! 5.

4 AKCIÓK AKCIÓ 1 Vásároljon egyszerre 8 db Yellow Color hajfestéket és ajándékozunk Önnek 1 db 150 m-es Yellow Style Fixing gél-t! 1 Vásároljon egyszerre 12 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 4 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket. 2 Vásároljon egyszerre 13 db Yellow Color hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 1 db Yellow Color hajfestéket és 1 db 150 mles Yellow Style Fixing gél-t! 6. Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! 7.

5 AKCIÓk 2 Vásároljon egyszerre 7 db NaYo hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 2 db NaYo hajfestéket! 4 Vásároljon egyszerre 3 db Lunex Colorful hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 2 db Lunex Colorful hajfestéket! 3 Vásároljon egyszerre 12 db NaYo hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 6 db NaYo hajfestéket! 5 Vásároljon egyszerre 3 db Lunex Colorful hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 1 db Lunex Colorful hajfestéket és 1 db 6,5 Volumenes Uni Oxit! #LunexColorful 8. Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! 8.

6 oktatások Trendvágás A trend azt jelenti irányvonal, vagyis hogy milyen az idei divatos frizura. Ám a divatot rengeteg dolog befolyásolja. A vendég igényei, személyisége, életkörülményei, a cégek legújabb fejlesztései és ne feledkezzünk meg a fodrász stílusáról se. Folyamatosan gyűjtöm a jobbnál-jobb ötleteket, formákat és technikákat, hogy a magam képére gyúrva megmutathassam nektek, milyen az én trendem. Szeretettel várlak benneteket egy közös ötletelésre egy szakmával töltött gyönyörű napra, melyre az inspirációt az októberi Mahogany szemináriumon kaptam! A nap 3 frizura tervezését és elkészítését foglalja magába. Shine Collection Mesterkurzus, ahol az igazán elegáns kontyok alaptechnikáit Te is elsajátíthatod. A két napos kurzusunkon Antal Judit és Némethné Ildi mesterfodrászok mutatják be Nektek step by step a rózsák és az elegáns hullámvezetés titkait. A második napon a mesterfodrászok segítségével Te is megfésülheted bármelyiket. A kurzuson résztvevők a Shine Collection oktató filmet kedvezményes áron, Ft-ért vásárolhatják meg. A gyakorlati munkához hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz, hajvasaló és hajsütővas. Kurzus időpontja: március , (szo., vas.) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász, Antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Ft / 2 nap Kurzus időpontja: április 3. (vasárnap) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Molnár Joli fodrászmester, Hair-Line oktató- és bemutatófodrász 10. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu - A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 11.

7 oktatások A hosszú haj lehetőségei A legtöbb vendég hosszú hajú és csak hajvégigazításra jár a szalonunkba. Ajánlj különböző, ápolási, finishelési technikákat, amellyel ő is különlegesnek érzi magát. A délelőtt folyamán különböző szárítási, göndörítéses technikát mutatunk be. Majd kitérünk a copfozás lehetőségeire. Repertoárunkban van még egy két egyszerű fonástechnika is, hogy a frizura az átlagostól eltérő legyen. A tökéletes szőke Legyél a szőke hajfestés mestere! A szemináriumon különböző modelleken készítjük el a szőke több árnyalatát. Különböző technikákkal jutunk el a tökéletes végeredményig, hogy te is könnyedén alkoss természetes vagy extrémen szőke árnyalatokat a vendégeid számára. Kurzus időpontja: május 21. (szombat) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Kurzus időpontja: április 2. (szombat) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Elfuserált hajszínek Munkánk során gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a vendég azt gondolja ő is tud hajat festeni. Ugye ismerős? A kereskedelemben megvásárolható termékkel szeretné a színváltozást elérni és bizony gyakran éri őket meglepetés. Ilyenkor sietnek hozzánk, szakemberekhez, hogy hozzuk helyre a hajszínt. Sokszor nem csak a vendégek magánakciójának eredménye okoz fejtörést, gyakran a szalonban is létrejön egy-egy furcsaság. Csak néhány példa: - aranyszínből szeretnénk hamvasat, de zöld lett - feketéből szeretnénk világosat, de miközben az adott hajvég többszöri szőkítés után is fekete marad, a hajtő már sárgában, a közepe pedig narancssárgában pompázik. - ide sorolhatók a vörös árnyalatú hajszínek problémás esetei is. Kontyfésülés A-tól Z-ig (második rész) Biztos alapokra helyezted a kontyfésülés szabályait? Akkor építkezzünk tovább! Bővítsd a technikai tudásodat és tanuld meg a különböző stílusú nappali kontyok fésülését. Junior Továbbképzésünkön csak elrontott hajszínű modellekkel dolgozunk. Különböző technikákat és szakmai fortélyokat mutatok nektek, amivel ezeket a problémákat egy csapásra orvosolhatjátok. Ezen kívül lehetőségetek lesz arra is, hogy saját egyedi eseteiteket is elmeséljétek, és ha szükséges, segítséget nyújtunk. Egy igazán izgalmas nap vár ránk. Itt a helyed! Kurzus időpontja: április 16. (szombat) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Kurzus időpontja: május 21. (szombat), Helyszín: Hair-Line Oktaóstudió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász 12. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu - A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 13.

8 oktatások A fonás alapjai A fonásban az a jó, hogy a variációk száma végtelen, mindenki könnyedén beleviheti a maga stílusát. Viola Dóra nagysikerű könyve ismét megelevenedik, a fonások élővé válnak, hogy mindenki számára könnyen elérhetők, megtanulhatók legyenek. A kötetlen hangulatú továbbképzésen mindenki egyszerre, lépésről lépésre haladva gyakorolja a 2, 3, 5,7-es fonást, a szövést és a sodrást. A mozdulatok így könnyedén megtanulhatók, Viola Dóra segítségére végig számíthattok. Amit hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz. Kurzus időpontja: május 28. (szombat) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Fonott kontyok Az elmúlt évek divatja a fonás és a fonásból készített kontyok, ezért az itt elsajátított technikák kellő alapot és magabiztosságot adnak a szalonmunkához. Divat a szalonban, Női - férfi trend A fonás alapjaival rendelkezők részére ajánljuk ezt a képzésünket. Fonatokból készített alkalmi frizurákat tanulhatunk meg. Viola Dóra bemutatja a frizurát, majd a résztvevők babafejen, egyszerre gyakorolják a frizura elkészítését. Lépésről-lépésre haladunk, a felmerülő kérdéseket közösen megvitatva. Kíváncsi vagy mi lesz az őszi téli trend? Némethné Ildikó és Antal Judit kurzusán megismerheted a legújabb frizuratípusokat, amelyek a következő időszakban meghatározók lesznek. Elmélyedhetünk a frizura tervezés szabályaiban, megismerhetjük a legújabb hajvágási technikákat. A női- és a férfi frizurák rejtelmeibe is betekintést kaphattok. Egy kurzus, ami átöleli a 2016-os női- és férfi divatirányzatait. A nap folyamán minimum 6 komplett kontyot készítünk. Amit hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz. Kurzus időpontja: május 22. (vasárnap) Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász, Antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Kurzus időpontja: május 29. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) Viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője 14. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu - A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 15.

9 CELLULIT KEZELŐ CSOMAG vásárolj kedvezménnyel! HA TAVASZ AKKOR MÉREGTELENÍTÉS SALAKTALANÍTÁS! HOGYAN SEGÍTHET A KOZMETIKUS? CELLULITKEZELÉSSEL! bőrszépítő vitaminbomba! A cellulit a mai fogyasztói társadalom egyik kellemetlen tünete. Sajnos egyre szélesebb korosztály szenved a cellulit kellemetlen látványától. Egy ennyire összetett problémát, mint a cellulit csak úgy lehet eredményesen kezelni, ha a kúraszerű kezelések mellett életmódbeli és testedzési tanácsokkal is ellátjuk vendégeinket. A kezelési terv összeállításánál a legfontosabb tényezők: vérkeringés mikrocirkulációjának intenzívebbé tétele anyagcsere folyamatok javítása kötőszövet erősítése és salaktalanítása bőrkép javítása, feszesebbé tétele Most érdemes Karotin extra termékeket vásárolni, hiszen a család minden tagjára 20% kedvezményt biztosítunk! A Karotin extra termékcsalád valódi bőrszépítő vitaminbombaként ötvözi a berkenye, sárgarépa és sárgadinnye minden bőrszépítő tulajdonságát. Használatával a bőr valósággal újjá éled a benne rejlő számtalan vitaminnak és ásványi anyagnak hála. A berkenye rendkívüli hidratáló tulajdonságának hála a bőr láthatóan feltöltődik és kisimul. A sárgarépa és sárgadinnye értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltik fel a bőrt, ezáltal növelve a bőr ellenálló képességét. Növényi hatóanyagok melyek javítják a keringést, anyagcsere, vízhajtó és bőrfeszesítő hatásúak. Speciális masszázsokkal a vénás és nyirokáramlás fokozására. Megfelelő alakformáló elektrokozmetikai gépek kiválasztásával. Ehhez nyújt segítséget a márciusi akciós csomagunk! Karotin extra pakolás 125 ml Ft helyett Ft Karotin extra habkrém 125 ml Ft helyett Ft Karotin extra intenzív tápláló krém 125 ml Ft helyett Ft Karotin extra testápoló 250 ml Ft helyett Ft Karotin extra zselé 125 ml Ft helyett Ft kedvezmény! 20% Megnevezés kiszerelés bruttó kisker ár Rolling radír arcra és testre 250 ml Ft Kötőszövet regeneráló testpakolás 250 ml Ft Tüzes paprika gél 125 ml Ft Vérpezsdítő testápoló 250 ml Ft Cellulit kezelő csomag ára: Ft Ajándék: Rózsa testpakolás 250 ml Ft Részletes kezelési sorainkat, hogyan, milyen hatóanyagokkal segíthetjük elő a méregtelenítést keressétek az Ilcsi honlapján ( és Facebook oldalán! 16. Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! 17.

10 vásárolj kedvezménnyel! Most igazán érdemes Fekete szappant vásárolni, hiszen egész hónapban 20% kedvezéményt nyújtunk mindkét kiszerelés árából! Válaszd a Hungarikumot, az Ilcsi márkát, a piacvezető Fekete szappant! Az Ilcsi Fekete szappan már több évtizede szépíti a kozmetikusok és vendégeik bőrét, hatékonyságának és különleges natúr összetételének köszönhetően. Ez a saját főzésű, bőrnyugtató hatású ichtiollal és növényi olajokkal gazdagított folyékony szappan nem véletlenül az Ilcsi legnépszerűbb terméke. Mindennapos használatával a bőr életteli és friss lesz. Használatát minden bőrtípusra ajánljuk, általános tisztálkodáshoz, arctisztításhoz. Az ichtiol és a különleges növényi hatóanyagoknak köszönhetően nyugtató, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású, jótékony hatással vannak az aknés, gyulladt bőrre vagy akár a szőrtüszőgyulladásra. mény! 125 ml ml 409 Ft helyet t F t helye Ft tt Ft Magyarországon sajnos évről-évre nő a cukorbetegek száma, mely betegség hatással van a bőr kötőszövetének szerkezetére is. Ennek következtében a hámréteg dehidratálttá, irritálttá és sérülékennyé válhat, mely különleges ápolást, odafigyelést igényel. A Csicsókás termékek egyedülálló, bio növényi hatóanyagaiknak hála csicsóka és kalendula - hosszú távú megoldást nyújtanak a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésére, javítják a bőr vízmegkötő képességét, serkentik a hámképzést, így ideálisak az irritált, száraz bőr kezelésére. Most érdemes igazán bevásárolni a Csicsókás termékcsaládból, hiszen a család minden tagjára 25% kedvezményt biztosítunk! Időpont Tanfolyam Helyszín Diagnosztika Érzékeny bőr Diagnosztika Regeneráló Testkezelés Hatóanyagok a kozmetikumokban ILCSI SZÉPSÉGMANUFAKTÚRA 1012 Budapest, Attila út Érzékeny bőr Ilcsi masszázs Referenciás tréning Epiláló Elektrokozmetika KONGRESSZUS Regeneráló Gyógynövényes Akupresszúra Referenciás tréning ÚJ IDŐPONT! ÚJ IDŐPONT! ÚJ IDŐPONT! ILCSI SZÉPSÉGMANUFAKTÚRA 1012 Budapest, Attila út 79. Tanfolyamaink költsége Ft, mely a helyszínen levásárolható, így ingyenes. A tanfolyamokat másodéves tanulók is elvégezhetik, költségük minimális Ft, melyet a helyszínen levásárolhatnak, így számukra is ingyenes. Egy tanfolyamon belül 1,5-2 óra elméleti és 3,5-4 óra gyakorlati képzést biztosítunk. KEZDÉSI IDŐPONT: minden tanfolyam esetében 10:00 órakor. Jelentkezés, vásárlás: Tanfolyami jelentkezést kizárólag érvényes magyarországi vevőkártyával rendelkező kozmetikusoktól vagy tanulmányaikat Magyarországon folytató kozmetikus tanulóktól tudunk elfogadni! bőrnek F Bejelentkezni a weboldalon regisztráció után a Kozmetikusoknak/Tanfolyamok/Jelentkezés menü alatt lehet.! Csicsó kás gé lkrém tt kás int Ft enzív 125 ml F tápláló kré m t helye tt Ft C s ic s ó 250 ml k F ás testápo ló t helye Csicsó tt kás ké Ft z 100 ml - és lábáp oló kré F m t helye tt t 2 kedvez5% t helye F 18. Az alaptanfolyamok elvégzése után, az alábbi tanfolyamok közül választhatsz, melyekkel akár szolgáltatásaidat is bővítheted: Ilcsi masszázs, Elektrokozmetika, Akupresszúra a kozmetikában, Epiláló és Gyógynövényes tanfolyam A program változtatás jogát fenntartjuk! mény! Oázis a 125 ml Hogyan épülnek fel a tanfolyamok? Minden kozmetikus számára javasoljuk az Ilcsi alaptanfolyamok elvégzését. Alaptanfolyamaink: Diagnosztika, Érzékeny bőr, Regeneráló és Testkezelés tanfolyam. Tanfolyam időpontok és helyszínek: 2 kedvez0% kete sz app az ere an, a valód deti, i érték! Csicsó Célunk az, hogy a több, mint 55 éves szakmai tapasztalat átadásával a tanfolyamokon részt vett kozmetikusok szakszerű és naprakész információkkal legyenek gazdagabbak, megtanulják összefüggéseiben látni az emberi szervezet és a bőr kapcsolatát. Ennek köszönhetően az Ilcsi segítségével komplex, személyre szabott kezeléseket nyújthatnak vendégeik számára. ÚJ tanfolyamok: Referenciás tréning és Hatóanyagok a kozmetikumokban tanfolyam. Ilcsi Fe Oázis a bőrnek! február 28-tól újra Ilcsi tanfolyamok! Érvényes március 7-től április 4-ig, illetve a készlet erejéig! A részvételi díjakat az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. bankszámlaszámára (ILCSI SZÉPÍTŐ FÜVEK KFT. BANKSZÁMLASZÁMA: ) a megjelölt határidőig kell befizetni. Átutaláskor a Megjegyzés rovatba kérjük a résztvevő nevét, tanfolyam nevét és dátumát megjelölni. Helyszínen történő fizetést nem tudunk elfogadni! A jelentkezést csak a befizetés után véglegesítjük. Késedelmes befizetés esetén, a korlátozott létszám miatt, férőhelyedet nem tudjuk garantálni. Amennyiben a tanfolyamra mégsem tudsz eljönni, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. A befizetett tanfolyami díj kizárólag az adott tanfolyamra érvényes! Sok szeretettel várunk tanfolyamainkon!

11 XIX. Nemzetközi Ilcsi Kongresszus A tavasz közeledtének csalhatatlan jele, hogy közelít a szokásos, immáron XIX. Nemzetközi Ilcsi Kongresszus. Kedves Kozmetikusok és Kozmetikus Tanulók! A tavasz közeledtének csalhatatlan jele, hogy közelít a szokásos immáron XIX. Nemzetközi Ilcsi Kongresszus április 17-én az idei év újdonságaival és kezelési eljárásaival, valamint több tudományos programmal, workshopokkal, kedvezményes vásárlási lehetőséggel várunk Benneteket nagy szeretettel! Várjuk közösen a tavaszt és a XIX. Nemzetközi Ilcsi Kongresszust! Hozz egy fotót magaddal! Az idei kongresszus annyiban különleges, hogy édesanyámnak, Molnár Dánielnének, mindenki Ilcsi nénijének a születésnapjára esik. Most töltötte volna be a 90. életévét. Emlékezzünk majd rá jó kedvvel, szeretettel és ehhez kérném is a segítségeteket! A kozmetikus pályán régebb óta lévő kolléganőknek bizonyára van a tulajdonában olyan fotó, amelyen édesanyám szerepel akár egyedül, akár veletek együtt. Azt szeretném kérni Tőletek, hogy a Kongresszusra hozzátok el magatokkal névvel ellátott borítékban, hogy a helyszínen rögzíteni tudjuk őket; és természetesen még a nap folyamán visszaadjuk mindenkinek az általa hozott fotókat. A Kongresszust követően ezekből a képekből egy nosztalgia albumot szeretnénk összeállítani, amely mindenki számára elérhető lesz. Természetesen, aki esetleg nem szeretné, hogy az általa hozott fotót nyilvánosan publikáljuk, azokat csak magunknak tartanánk meg emlékül. Segítségeteket előre is köszönjük és remélem, hogy sok-sok fotóval fogtok elhalmozni minket! Szeretettel: Ilcsi bácsi

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 januári AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 Alfaparf

Részletesebben

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! HAT intenzív és fényes árnyalat vár minden nőre, aki igazán csillogni szeretne. METALLIC ROSE és

Részletesebben

2016 ÁPRILIsi AKCIÓK. Styling. Color. Shape. Care. colors. colors. colors. colors

2016 ÁPRILIsi AKCIÓK. Styling. Color. Shape. Care. colors. colors. colors. colors 2016 ÁPRILIsi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! colors Color colors Styling colors Shape colors Care ÚJDONSÁG! Használsz már egy direkt színezőt?

Részletesebben

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 októberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásárolja meg a Lisse Design Keratin Therapy termék család szalonkezelési csomagját és megajándékozzuk

Részletesebben

2016. szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÚJDONSÁG! TheHAIR Supporters FESTÉSRE, SZŐKÍTÉSRE, FORMAVÁLTOZTATÁSRA VAN SZÜKSÉG A KÍVÁNT FRIZURA

Részletesebben

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 decemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ALFAPARF MILANO that s it news BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! Kezdődik

Részletesebben

OKTÓBERI AKCIÓK. / ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

OKTÓBERI AKCIÓK.   /   ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! www.hairline.hu / www.alfaparf.hu OKTÓBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL 2018. NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

2016. augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. augusztusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! THE BLEACHING COCKTAIL METHOD FOR CREATING NATURAL BLEACH EFFECTS A T T I V A T O R E A C T I V

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

ÉRVÉNYES FEBRUÁR 5-TŐL MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES FEBRUÁR 5-TŐL MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! FEBRUÁRI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. FEBRUÁR 5-TŐL 2018. MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ITALIA igazi szépsége 2. 3.

Részletesebben

2011. október - november

2011. október - november FODRÁSZ-KOZMETIKUS BEMUTATÓKÖRÚT 2011. október - november Újra együtt! Ezúttal nyolc helyszínt jelöltünk meg az ország különbözô pontjain, ahol a fodrászok és a kozmetikusok kedvében is szeretnénk járni

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016 ( 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767,+36-30-407-33-84 Fodrász Felnőtt Jelentkezési lap E-mail:... Női Fodrászat kategória Egyéni versenyszámok Kreatív (Creative) frizura Babafejen

Részletesebben

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ÁPRILISI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. ÁPRILIS 9-TŐL 2018. MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 7-TŐL SZEPTEMBER 10-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 7-TŐL SZEPTEMBER 10-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! AUGUSZTUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2017. AUGUSZTUS 7-TŐL 2017. SZEPTEMBER 10-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! TI MONDTÁTOK......

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

ÉRVÉNYES SZEPTEMBER 11-TŐL OKTÓBER 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES SZEPTEMBER 11-TŐL OKTÓBER 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! SZEPTEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2017. SZEPTEMBER 11-TŐL 2017. OKTÓBER 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! igazi eredeti stílus

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40.

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40. Árlisták Nagy Regina szempillaépítő: Új szett: 8.000,- Ft 2 hetes töltés: 3.500,- Ft 3 hetes töltés: 4.500,- Ft 4 hetes töltés: 5.500,- Ft 2D Új szett: 12.500,- Ft akciósan 9.500,- Ft 2 hetes töltés: 7.500,-

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka!

Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka! Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka! Termékismeret és Arckezelések (AMINTAmed, Blue Line, Forty+, Zöld Tea és Alapsorozatok) A ROSA GRAF termékek 1926-ban indultak hódító útjukra a kozmetikai szalonokban.

Részletesebben

Partner- kapcsolati ajánló

Partner- kapcsolati ajánló Partner- kapcsolati ajánló A Martina Gebhardt natúrkozmetika széleskörű lehetőséget biztosít a gyakorló kozmetikusok számára, hogy szakmai felkészültségüknek megfelelő, kozmetikájuk és vendégkörük sajátos

Részletesebben

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév Oktatóstúdió KEMON oktatások 2011/I. félév Kedves Fodrász KollégA! Neked mi volt az újévi fogadalmad? Nekünk az, hogy minél több szakmabelihez jussunk el, bemutatva a továbbképzések fontosságát. Ennek

Részletesebben

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 10-TŐL MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 10-TŐL MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ÁPRILISI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2017. ÁPRILIS 10-TŐL 2017. MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! 002 Vásárolj 12 darab ALFAPARF

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2013/II. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2013/II. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2013/II. félévi továbbképzések HAIR-LINE AKADÉMIA Mindennek, a tanulásnak is megvan a szertartása. Oktatóstúdiónkban a legmagasabb technikai felszereltséggel várjuk a fodrászokat, ahol a visual

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft 1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft Az akció a készlet erejéig 2015. február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető. KezD színesen Az Évet... Egyszeri alkalommal vásárolj 5 tubus ammónia-mentes mildcolor

Részletesebben

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. júliusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! A szőke haj mindig nyári sláger Kelet-Magyarország területi vezető Szigethy Zsolt Kedves fodrászok!

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Alfaparf Oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob u. 51. (Akácfa u. sarok) e-mail: studio@alfaparf.hu, tel.: (06-1) 342-2993 Kedves Kollégáink! Általános tudnivalók

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók.

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók. MOSZI - Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban 2006. november 4-én és 5-én (szombat - vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt. Általános szabályok 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.) 2. A szabályok be nem tartását, az érvényben lévő büntetőpont

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! KERÜLJ FEL TE IS A PIGMENTS TÉRKÉPRE! Kedves Fodrászok! Amennyiben vásároltál az elmúlt két hónapban

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2012/I. félévi továbbképzések a csapat A Hair-Line egy fogalom, ami mindent felölel. Éppúgy magába foglalja a bemutatófodrászokat, mint a területi képviselôket, vagy az irodában dolgozókat.

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2018. december 2. www.simonyi.sulinet.hu 2018. december 2. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚLIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚLIUS 9-TŐL 2018. AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete Az új füzet színvilága barna-drapp lesz. A borító olyan jellegû lesz, mint a fekete, csak a mintája a Marrone szórólapé legyen. A füze hátulja drapp színben, de szintén ilyen mintájú legyen! A borító elejére

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés.

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés. A Szerencsi Szakképzési Centrum idén 2018. április 27-én első alkalommal hagyományteremtő céllal rendezi meg a megyei szintű női szabó fodrász szociális gondozó és ápoló (elsősegélynyújtó) versenyét, melyen

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! /

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!   / www.hairline.hu / www.alfaparf.hu NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL 2018. DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

akciók HAJAS NAGYKERESKEDÉS Új WAHL hajvágó

akciók HAJAS NAGYKERESKEDÉS Új WAHL hajvágó HAJAS NAGYKERESKEDÉS 2019. X. évf. 1. érvényes február 28-ig Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! Frizura: Trevor Sorbie Artistic Team akciók Új WAHL hajvágó Hajas Kft. Pest 1081

Részletesebben

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2015. december 6. (vasárnap) Helyszín: Pécsi SzC Simonyi Károly Szakközépiskolája és Szakiskolája 7632 Pécs, Malomvölgyi

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

Mottóm: "A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi."

Mottóm: A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi. Mottóm: "A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi." Már középiskolás koromban is fodrász szerettem volna lenni. Eredményeimet

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

ÉRVÉNYES MÁRCIUS 5-TŐL ÁPRILIS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES MÁRCIUS 5-TŐL ÁPRILIS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! MÁRCIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. MÁRCIUS 5-TŐL 2018. ÁPRILIS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! S T Y L E S T O R I E S ITALIA

Részletesebben

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap)

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap) Versenykiírás Kós Károly Kupa Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny 2014 2014. március 30. (vasárnap) CSABA CENTER BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Békéscsaba, Andrássy út 37-41. NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25 XMAS FM 33 feromonos parfüm és FM 33 parfümillatú kéz-és körömápoló krém vásárlása mellé egy Body Sign csokoládés meggyes ajakbalzsam jár ajándékba! Katalógus ár: 6 430 Ft 5 090 Ft cs18 Feromon parfüm

Részletesebben

Foglalkozási napló. Kozmetikus

Foglalkozási napló. Kozmetikus Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Kozmetikus (OKJ száma: 54 15 02) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Gondviselő

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Gyakorló fodrász szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 52 15 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS HU Beauty Bőrdiagnosztika - segítünk a választásban 1.500 Ft Biola arckezelések Biola Bio Sárgabarack-Köles - tápláló mini spa arckezelés 50 10.900 Ft Biola Bio Citromfű

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Házi Verseny 2013. március.27.

Házi Verseny 2013. március.27. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2013. március.27. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

2013. 10.07 módosítás

2013. 10.07 módosítás sportmasszőr (2011/2012-től kifutóban) OKJ 52 726 01 0010 52 02 szakképesítések beszámíthatóságát építette be. A Fittness-wellness asszisztens (2011/2012-től kifutóban) szakképesítés: 9. nyelvi előkészítő

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚNIUS 6-TÓL JÚLIUS 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚNIUS 6-TÓL JÚLIUS 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚNIUSI KCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. z esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2017. JÚNIUS 6-TÓL 2017. JÚLIUS 9-IG, ILLETVE KÉSZLET EREJÉIG! hajszín akkor tetszetos, ha finom.

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI:

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 2018 04.27-05.26 MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 06 ANYÁK NAPJA 19 SZERETŐ SZÍV NAPJA 27 GYEREK NAP 2018. 05.06 BOLDOG ANYÁK NAPJÁT Mi lehet fontosabb, mint édesanyáink egészsége?! Ránctalanítás sebészeti beavatkozás

Részletesebben

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat 1. A Htv. 1. (1) bekezdés g) pontjának való megfelelést valószínűsítő dokumentumok Mellékletben: WWF támogatói levél Magyarok a Piacon támogatói levél Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

2016 JúLiusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 JúLiusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 JúLiusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Ilcsi szappan akció Szappanok a kozmetikában: A kezelések előtt a bőr felpuhítására, szaruoldásra Speciális

Részletesebben

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2019» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2019. április.6. A rendezvény helyszíne: 89425,Ukrajna,

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling A rendezvény ideje: 2017. május 19-20. «Royal Beauty Kárpát - Kupa - 2017» Tudnivalók:

Részletesebben

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2017. december 3. www.simonyi.sulinet.hu 2017. december 3. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ÖSZ - TÉL 1. REVITALIZÁLÓ KEZELÉS CSIGANYÁK KIVONATTAL 2. SZÍNEZETT HIDRATÁLÓ KRÉM, 30ml - AJÁNDÉKCSOMAG - DÍSZTASAK KARÁCSONYI AKCIÓK Revitalizáló Kezelés

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája

Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája KOZMETIKUS TANULÓK FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN 2/14. ÉVFOLYAM Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást áttekintette,

Részletesebben