A színek kiválósága Tökéletes haj

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A színek kiválósága Tökéletes haj"

Átírás

1 A színek kiválósága Tökéletes haj

2 EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és haj Hogy véglegesen megnyerje magának vendégeit. 2.

3 A kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetôen sikerült egy rendkívüli teljesítményû hajfestéket megalkotni. Fontos tartjuk, hogy pár percet rászánj arra, hogy figyelmesen áttanulmányozd ezt a tájékoztatót, amiben segítünk megismerni az Evolution of the Color CUBE hajfesték technikai újdonságait. Füzetünk célja, hogy könnyedén elsajátítsd, hogyan érheted el a kívánt árnyalatokat, amivel kiszolgálhatod vendégeid igényeit. Ismerd meg az Evolution of the Color Cube hajfestéket! 3.

4 A hajfesték összetétele 3D technológia: 3 exkluzív komponens 3 egymást követô fázisban Multi Lamellar Vehicle MLV Az intenzív árnyalatokért Hyaluronic Acid HA A csillogó hajért Hyper Intense Color System HCI - A hosszantartó színért 4. HATÁSA Az MLV védi a pigmenteket a kikeverés alatt, megelôzve azok oxidálódását. A még nem oxidálódott pigmentek nagyobb mennyiségben és mélyebbre jutnak be a hajszerkezetbe még a kutikula pikkelyeinek kisebb kinyílásával is. MLV MLV MLV MLV MLV MLV pigmentek HYDROGéN- PEROXID H 2O 2 H 2O 2 Mi ez? Folyékony kristály darabok, amelyek mozgatják a festékanyagot a hajszál belsejében. TÖBB PIGMENT MÉLYEBBRE JUT BE TÖKÉLETES SZÍN EREDMÉNY Verhetetlen tartósság Lágyság és kifésülhetôség REDUKCIÓ ALATT KISEBB A KUTIKULA nyitása TÖKÉLETES HAJszerkezet

5 ABSZOLÚT INNOVÁCIÓ: Az elsô hyaluronsavat tartalmazó hajfesték! Mi ez? Egy, a testben természetesen is jelenlévô anyag, amely elengedhetetlen a szövetek megfelelô hidratáltsági fokának megtartásához. EREDMÉNY pigmentek HATÁSA A hyaluronsav egy hálószerû rácsot képez a hajszál körül, amely lehetôvé teszi a festékkeverék tökéletesen egységes eloszlatását, és az anyag tökéletes tapadását a hajszálhoz. Segíti a rostok megfelelô hidratáltsági szintjének megtartását is. A SZÍN TELTEBB ÉS EGYSÉGESEBB tökéletes szín Kiváló fedés Erô és rugalmasság TÖKÉLE- TES HAJ hidratáltabb haj Mi ez? Kristályos mikropigmentek, amelyek most még tisztábbak és még mikronizáltabbak. HATÁSA A mikropigmentek bejutnak a kapilláris rostba, ahol láncot alkotva nagyobb, strukturált molekulákat hoznak létre. EREDMÉNY nagyobb pigment koncentráció Maximális intenzitás Rendkívüli csillogás a kutikula kisebb fokú megnyitása pigmentek tökéletes szín tökéletes haj 5.

6

7 A hajfesték elônyei 1 Rendkívül kényelmes szolgáltatás Nem tartalmaz parafenilendiamint (ppd) egy még kíméletesebb formula érdekében 0.7% ammóniatartalommal bír: a piac legkisebb lúgos anyag tartalma (ammóniát és MEA-t egyaránt figyelembe véve) festésrôl festésre a haj egyre egészségesebb lesz a konkurens termékekkel festett hajakhoz képest. Gyümölcsös illat, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy még kellemesebbé tegyék vele a szolgáltatást. 2 Személyre szabott szolgáltatás Telt festékkeverék, hogy könnyebb legyen a szekciós festések megvalósítása. 3 Rövidebb idôtartam Gyorsabb kikeverés Gyorsabban felkenhetô, telt textúrájának köszönhetôen Könnyebben leöblíthetô Egységes 35 perces hatóidôvel (kivéve platinum sorozat) 16 % -kal kevesebb idô, mint amennyi hagyományosan szükséges a hajfestés szolgáltatáshoz. 7.

8 Számozási szisztémája Színmélységek 1 Fekete 2 Nagyon sötét barna 3 Sötét barna 4 Közép barna 5 Világos barna 6 Sötét szôke 7 Közép szôke 8 Világos szôke 9 Nagyon világos szôke 10 Extra világos szôke Színárnyalat 1 Hamvas/Hamu (kék alap) 2 Irizáló (viola alap) 3 Arany (sárga alap) 4 Réz (narancs alap) 5 Mahagóni (vörös-viola alap) 6 Vörös (vörös alap) 7 Matt (zöld alap) A 0-t akkor használjuk, amikor nincs elsôdleges színárnyalat, csak másodlagos. Hogyan értelmezzünk az EOC CUBE számozási szisztémáját? A szín elsô száma a szín mélységét jelzi A második az elsôdleges színárnyalatot jelzi - Ez a domináns árnyalat 2/3 arányban van jelen a színben. A harmadik szám a másodlagos színárnyalatot jelzi - A színben 1/3 arányban van jelen. Amikor a második és a harmadik szám ugyanaz, az árnyalat intenzívebb. Példa: Szín mélysége: közép szôke 7.32 Színárnyalat elsôdleges értéke: arany Színárnyalat másodlagos értéke: irizáló 8.

9 A kozmetikai hajszínezés elmélete A színeket elsôdleges és másodlagos színekre osztjuk. Elsôdleges színek a tiszta színek. Ezek az alapjai az összes többi színnek. Ellentétszínek: Azok a színek, amelyek a színkörön egymással szemben helyezkednek el. Ha ezeket összekeverjük, kioltják egymást. Ez az alapja valójában a hajfestés technikájának. Ennek a tudásnak a birtokában megszüntethetünk vagy korrigálhatunk bizonyos nem kívánt színeket. MELEG SZÍNEK KÉK ZÖLD SÁRGA Az elsôdleges piros szín kioltja a másodlagos zöld színt és viszont SZÜRKE LILA NARANCS PIROS Az elsôdleges sárga szín kioltja a másodlagos lila színt és viszont. Az elsôdleges kék szín kioltja a másodlagos narancs színt és viszont. HIDEG SZÍNEK 1 2 NEUTRAL ábra 2. ábra A fenti ábra (2.ábra) megmutatja, hogy a különbözô számú árnyalatok milyen színnek, illetve meleg vagy hideg tónusnak felelnek-e meg. Pélául: a 3-as tónus egy meleg árnyalatot jelent (arany-sárga bázisút). A hideg és meleg színek keverékével matt hatást érhetünk el. Hideg színeket használva kiküszöbölhetô vagy csökkenthetô egy nem kívánt meleg árnyalat jelenléte. Maximum 3 színt keverjünk össze, mert ezen felül a végeredmény nem kontrollálható. Szürkés árnyalatokat eredményezhet. Elsôdleges színérték Másodlagos színérték I

10 Az Evolution of the Color CUBE színsorozatai Step by step videó az ôsz haj festésérôl: Naturali /Natúr/ sorozat 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10 Kék bázisú szín. önmagában vagy hideg divatszínekkel fele-fele arányban keverve ôsz haj festésénél mindig szükséges a natúr alap használata. Az ôsz hajon 100%-os hideg divatszín kialakításánál ajánlott, viszont elôpigmentálásra nem javallott. Naturali Bahia /Natúr Bahia/ sorozat 4NB; 5NB; 6 NB; 7 NB; 8 NB; 9NB; 10 NB Önmagában vagy meleg divatszínekkel történô ôsz haj festésnél mindig szükséges a natúr alap használata. Aranytartalmánál fogva optimális választás elôpigmentálásra. Tökéletes alternatíva, ha egy telt, meleg dívatszínt szeretnénk elérni ôsz hajon. 10. Naturali Intensi /Natúr Intenzív/ sorozat 3NI; 4NI; 5NI; 6NI; 7 NI; 8 NI; 9NI Kék és arany pigmenteket tartalmaz. önmagában vagy meleg és hideg divatszínekkel történô ôsz haj festésnél szükséges a natúr alap használata. Kész kozmetikai pigmenteket tartalmaz a sorozat, amelynek következménye, hogy egy árnyalattal sötétebbnek hat a szín a megszokott színmélységhez képest.

11 Nacré /Gyöngyház/ sorozat 6.01; 7.01; 8.01; 9.01 A hamvas sorozatnál sokkal lágyabb színt eredményez, mert a másodlagos pigmentként jelen lévô kék szín egy természetes árnyalatot kölcsönöz a hajnak. nem semlegesíti a sárganarancs pigmenteket, így a nem kívánatos árnyalatok közömbösítésére nem alkalmas. Irisé /Irizáló/ sorozat 7.21; 8.21, 9.21;10.21 Hideg, lilás árnyalatú színek. gyöngyházhatás érhetô el vele. Tökéletes világos és természetes színek festésére. különlegessége, hogy megszünteti a sárga árnyalatot. Cenere /Hamvas/ sorozat 5.1; 6.1; 7.1,.8.1,9.1; 10.1 Hideg színek, extra kék pigmenteket tartalmaznak. Tökéletesen közömbösítik a természetes hajban lévô narancs/vörös árnyalatokat. Csak egészséges hajon alkalmazható. A vékony, porózus hajszálakon hideg, acélos színt eredményez. Pure Violets /Tiszta Lila/ sorozat 3.22; 4.22;5.22 Sugárzó, vibráló színek. kiszolgálhatjuk vele az eleganciára törekvô vendégeket. Tökéletes mélységet ad a sötét árnyalatoknak. A gótikus irányzatot követve, világosabb bôrhöz Pure violet árnyalatot festve a Twilight inspirálta hatást is kialakíthatjuk. 11.

12 Az Evolution of the Color CUBE színsorozatai Nocciola /Mandula/ sorozat 5.14; 6.14; 7.14 A hamvas és a natúr színhatások bôvítése céljából alkották meg az EOC Cube színkínálatán belül a Color Wear színei között már ismert.14-es sorozatot. Különlegessége, hogy a kék pigmentek a naranccsal keveredve egy szép és természetes hatást eredményeznek. Használható a hajszínek kiegyenlítésére szôkítés után, melír tincsek árnyalására és semlegesítésre a természetes hatás érdekében. A legutolsó divatot megtestesítô, gyönyörû árnyalatok. Az árnyalatok: 5.14 világos hamvas-réz barna 6.14 sötét hamvas-réz szôke 7.14 közép hamvas-réz szôke Step by step videó a barna haj festésérôl: Nero Blu /Kékesfekete/ sorozat 1.11 Gazdag, intenzív színhatás, ragyogó kék játékkal. A kék hatást a 7000-es kék mixton hozzáadásával erôsíthetjük. Ajánlhatjuk a távol keleti típusú arcokhoz és a mandula szemekhez. Matte /Matt/ sorozat 3.7; 4.7; 5.7; 6.7 Extrán természetes színek, amelyek a vörös alapszín maradvány árnyalataitól teljesen mentesek. különlegességük, hogy zöld pigment mennyiséggel kalibráltak, amelyekkel ideálisan lehet semlegesíteni a sötét alapok tipikus vörös pigmentjeit. 12.

13 Sabbia /Homok/ sorozat 7.13; 8.13; 9.13 Optimális a hideg árnyalatok felmelegítésére. Természetes szôke hatást eredményez. Tökéletes a szôkítés utáni pasztellizálásra. Dorati /Arany/ sorozat 5.3; 6.3; 7.3; 8.3; 9.3; 10.3 Meleg árnyalatok. Segít a telt divatszín megfestésében. Elôpigmentálásra és visszapigmentálásra kiválóan használható, mert az arany pigmenteket pótolja a hajban. Beige /Bézs/ sorozat 7.31; 8.31; 9.31; Meleg és hideg szín keveréke, ami természetes szôke árnyalatot biztosít a hajon. Korosztálytól függetlenül használható. Ombre festésére kiválóan alkalmas. Marrons glacés /Jeges barnák/ sorozat 4.32; 5.32, 6.32, 7.32; 8.32 A meleg és hideg szín keveréke, amely egyedi árnyalatot biztosít a hajfestés során. használatával különleges színvilágot alakíthatunk ki. Az aranyszínt a lila árnyalat jelenléte tompítja, így egy érdekes enyhe vöröses karaktert készíthetünk. 13.

14 Az Evolution of the Color CUBE színsorozatai Tropicali /Trópusi/ sorozat 5.35; 6.35;7.35 Gazdag arany - mahagóni árnyalat, amely a hajnak divatos fényt ad. A természetes meleg színek igazi alternatívája. különbözô barna hatások alakíthatóak ki a használatával. natúr szín hozzáadásával visszafogottabb színt kölcsönöz. Cioccolato /Csokoládé/ sorozat 5.53, 6.53; 7.53 Gazdag mahagóni - arany árnyalat, a hajnak divatos csokoládé fényt ad, intenzívebb vörös reflexszel. különleges barna hatások alakíthatóak ki a használatával. A Tropicali sorozattal ellentétben sokkal lilásabb fényt biztosít. Erôsebb karaktert sugároz. Rame /Réz/ sorozat 5.4; 6.4; 7.4; 8.4; 6.43; 7.34; 8.43 Narancs pigmentekben gazdag réz árnyalatok. A Color Wear Orange mixtonjával keverve még rezesebb és egyedibb színt tudunk elérni. Erôsebb Oxid O-val keverve narancsosabb árnyalatok érhetôek el. 14.

15 Bronzo /Bronz/ sorozat 4.45; 6.45; 7.45 Gazdag réz-mahagóni árnyalat, divatos bronz fénnyel. Természetes hatású rezes vörös hajszín eléréséhez ajánlott. Mogano /Mahagóni/ sorozat 5.5; 6.5 Intenzív mahagóni árnyalat, amely lilás színvilágú hajak festéséhez alkalmazható. A színnek a lilásságát a 2000-es mixtonnal tudjuk erôsíteni. Red /Vörös/ sorozat 3.65; 4.65; 5.65 Vöröses-lilás színárnyalatok, amely egy visszafogottabb vörös hajszín elkészítéséhez ajánlott. Magasabb Oxid O használatával a szín pirosasságát tudjuk kiemelni. Alacsonyabb Oxid O használatával mélyebb, lilásabb színt eredményez. Pure Reds /Tiszta vörös/ sorozat 5.6; 6.6; 4.66i; 5.66i; 6.66i; 7.66i; 8.66i Különleges vörös színek, amelyek a tûz fényével ragyognak. Az intenzív sorozat a kész kozmetikai pigmentek jelenléte miatt sokkal teltebb színeket tartalmaz. Natúr szín hozzáadása nélkül is tökéletesen fedik 100 %-ban az ôsz hajat. RB hozzáadásával élénk, tiszta piros hajszínt festhetünk. A vörös hajszín festésénél minél magasabb H2O2-t használunk, a szín annál narancsosabb lesz. Step by step videó a vörös haj festésérôl: 15.

16 Az Evolution of the Color CUBE színsorozatai Platinum /Platina/ sorozat 11.00, 11.10, 11.11, 11.13, 11.20, 11.21, 11.02, 0SP Azok számára, akik világos alaphajszínnel rendelkeznek és egy természetes, finom árnyalatú platinaszôke színre vágynak. Az akár 5 tónusig terjedô szôkítô/világosító erejével és a megfelelô pigment tartalmával tökéletes a sötétebb alapszínek tipikus melanin maradékainak semlegesítésére. A 0SP szuperszôkítô kombinációval 5 és 1/2 árnyalatot tudunk világosítani. Az ideális kiindulási alap: 7 közép szôke. Keverési aránya: 1:2 40 volumenes (12%) krémhidrogén hozzáadásával. Az Equipment nyugtató olaj ampulla hozzáadásával a fejbôr irritációja elkerülhetô. Hatóidô: 50 perc. Klimazon használatával a hatóidô csökkenthetô, illetve a világosítás mértéke növelhetô. 1:3 10 volumenes (3%) Oxid o hozzáadásával pasztellizálásra használható. Correttori /Korrektor/ sorozat 410; 2000; 3000; 7000 A CUBE színskálát gazdagítottuk néhány korrektorszínnel is: grafit, lila, sárga, kék. Ezek speciális színek, a többi színtôl eltérôen kiemelkedô intenzitásúak. A korrektorok különbözô mennyiségben adagolhatóak (1 cmtôl 10cm-ig) a kívánt színintenzitástól függôen. nem szükséges emelni a krémhidrogén menynyiségét a festék kikeverésénél. önnálóan alkalmazva 10 volumenes (3%) Oxid O-val keverve is használhatjuk extrém színek készítéséhez. Step by step videó a szôke haj festésérôl: Booster sorozat 000SSS, RB Kész kozmetikai pigmenteket tartalmazó krémfesték, amely az Evolution of the CUBE bármely tagjával keverhetô. Nem világosít, a színt intenzívebbé teszi, élénkebbé varázsolja. Red Booster (segédszín): Tiszta piros pigmenteket tartalmazó hajfesték. A vörös segédszínt a vörösekkel keverve, egészen extrém intenzitású szín is elérhetô. Bármely színhez keverhetô, amikor a piros-vörös árnyalatot szeretnénk erôsíteni. - minimum 1:5 (10g Red Booster + 50g szín + 90 ml Oxid O krémhidrogén) - maximum: 1:1 (30g Red Booster + 30g szín + 90 ml Oxid O krémhidrogén) 16.

17 CUBE extra lehetôségei Keverd tudatosan a színeket! Az Alfaparf újdonsága az elôre kikísérletezett színpaletta: A színek végtelensége újabb tincsekbe zárva. Ha nem szeretnél, nem kell kísérletezned, az Alfaparf megteszi helyetted: új színek, új igények, új vendégek, új lehetôségek. Mostantól megváltozik a színpaletta fogalma: a legújabb rezes divatszíneket meglévô festékeidbôl is könnyedén megalkothatod. A sorozat elsô három színe a 6.34; és a Keverési receptek: California Dust /Kalifornia pora/ g g g ml 20 vol (6%) Oxid O Sahara Dune /Szahara dûne/ g g ml 20 vol (6 %) Oxid O Australia Sand /Ausztrál homok/ g g 8.66i + 8 g g RB + 75 ml 30 vol (9%) Oxid O 17.

18 A hajfesték keverése A keverés Alapszín esetén Az EOC CUBE alapszínei esetén, a keverési arány mindig 1:1,5. Tehát egy tubus EOC CUBE hajfestékhez, ami 60 ml, 90 ml ALFAPARF Oxid o-t kell keverni. Az így kapott keverék mennyisége 150 ml, amely elegendô egy középhosszú haj befestéséhez. A hajvég keverékek minden esetben 1:2 arányban használhatók. Platinum sorozat esetén A platinum sorozat színeit minden esetben 1:2 arányban kell keverni, tehát egy tubus, azaz 60 ml Evolution of the Color hajfestékhez, 120 ml 40 volumenes ALFAPARF Oxid o-t kell keverni. A krémhidrogén és a hatóidô kiválasztása A termék kizárólag pontos keverési arányok betartása mellett fejti ki tökéletesen hatását. Az egyik legfontosabb mozzanat a krémhidrogén kiválasztása, amely különösen meghatározó natúr haj világosításánál. A világosítás mértéke a kiválasztott krémhidrogén tömegszázalékától függ. Hatóidô: 35 perc, Platinum sorozatnál: perc A krémhidrogén fajtájának megválasztása 18. kívánt árnyalat mélysége /20 10/20 20/30 30/ /20 10/20 20/30 30/ /20 10/20 20/ /20 10/20 5 visszapigmentálás /20 6 visszapigmentálás visszapigmentálás visszapigmentálás 10 9 visszapigmentálás 10 visszapigmentálás Keverési arány: 1:1,5 (60 g EOC CUBE + 90 ml Oxid o) természetes alap

19 OXID O Kíméletesebb Elicossal gazdagított, felitatja a festék lúgos részét, amikor a fejbôrrel érintkezik. Egy lipidikus filmréteget képez, amelynek nyugtató hatása van és maximális komfortérzetet és védelmet biztosít. Krémesebb A festékkeverék jobb viszkozitásának köszönhetôen a krém felkenését még precízebben, körülhatároltabban és könnyebben lehet végrehajtani Szôkítés Szôkítés 30/40 Szôkítés 20/30 30/40 Szôkítés 10/20 20/30 30/40 Szôkítés 10/20 10/20 20/30 30/40 Szôkítés 10 10/20 10/20 20/30 30/ /20 10/20 20/ /20 10/ /20 19.

20 A hajfestés technikája A diagnózis Legelsô lépésként fontos megfogalmazni a kívánt eredményt. Egy pontos diagnózis felállításához meg kell határoznunk a következô dolgokat: - A kívánt szín és árnyalat. - A haj alapszíne. - A haj hosszán és a hajvégeken jelen van-e valamilyen kozmetikai színezôanyag. - Az ôsz haj százalékos arányának és a hajszál erôsségének meghatározása. Ezek közül kettô különösen fontos: - az ôsz haj mértékének meghatározása. Ebben az esetben a Natúr sorozat elemeit kell majd kevernünk a kiválasztott divatszínnel az ôszülés mértékének arányában. - a megfelelô krémhidrogén kiválasztása, ami a kívánt világosító hatás elérése érdekében nagyon fontos. Ezen felül, a valóban tökéletes végeredmény érdekében, fontos megnézni: - A haj egészségi állapotát. - A megelôzô vegyi kezeléseket, amelyek porózussá tehetik a hajat. Elsô festés natúr hajon Ennek a technikának az a célja, hogy egységes színt hozzunk létre a natúr hajon. Ez nehéz feladat, hiszen a hajtô a fejbôr melegétôl intenzívebb, világosabb lehet. Hogyan végezzük el a hajfestést? A hajfestést a hátsó rész jobb szélén kezdjük. Vigyük fel a hajfestéket a haj hosszára és a hajvégekre úgy, hogy a hajtônél 1-2 cm kimaradjon. 35 perc hatóidô szükséges, ha az idô letelt, vidd fel a festéket a hajtôre is. A még egységesebb eredmény érdekében azt tanácsoljuk, hogy eggyel kisebb tömegszázalékú krémhidrogént használj a hajtôre, mint a hajvégre. (Ebben az esetben nem kell 20 percet várnunk a két mûvelet között.) Szín a színben festés, vagy sötétebb árnyalatra festés esetén a keveréket (hajfesték és 10 volumenes - 3%-os krémhidrogén) a hajtôre és a haj hosszára egyidejûleg vigye fel, és hagyja hatni 35 percig. Tökéletes fedés érdekében ügyeljünk, hogy a festék a hajszálakat maximálisan eltakarja. 20.

21 A lenövés festése Hogyan végezzük a tôfestést: Határozd meg a hatóidôt és válaszd ki a szükséges krémhidrogént. Ha a lenövés befestése 10 volumen (3%) krémhidrogénnel történt, akkor ahhoz, hogy a hajvéggel egyforma színû tövet kapjunk, csak fésüld össze a tövet a véggel és hagyd hatni 10 percig. Hogyan végezzük a hajfestést: Ha a lenövés befestése 20, 30 vagy 40 volumenes (6, 9, 12%) krémhidrogénnel történt, akkor ebben az esetben a hajvégre új keveréket kell készíteni 10 volumenes (3 %) krémhidrogénnel és ezt kell a hajvégre felvinni. Fontos, hogy csak a lenövést fesd meg, mert ha a festett részekre is felhordod a festéket, pigment felhalmozódás történhet. A porózus hajvég színfelfrissítése elôtt az Equipment porozitás kiegyenlítôvel kezeljük a hajat, a foltosodás elkerülése végett. A porózus hajvégeknél a 000SSS + a divatszín keverékével el tudjuk érni, hogy a hajvégeken nem kívánatos pigment felhalmozódás alakuljon ki. Divatszínek festése Amennyiben szeretnénk a divatszínek másodlagos színét elônyben részesíteni, a hajvégek festéséhez alkalmazz eggyel magasabb tömegszázalékú krémhidrogén koncentrátumot. A lila árnyalatok magasabb tömegszázalékú krémhidrogén használatával élénkebbnek. tûnnek. Alacsony koncentrátumon a kék pigmentek dominálnak, és sötétebbnek tûnnek. Az intenzív vörös színek pirosas, élénk hatásánál magasabb tömegszázalékú krémhidrogén használata javallott. A rézvörös árnyalatok magasabb tömegszázalékú krémhidrogén használatával aranyabb színûnek tûnnek. 21.

22 Ôsz haj festése Az ôsz hajat a hajszálban jelenlévô melanin hiánya okozza. A természetes pigment hiányától lesz az ôsz haj hófehér és színtelen. Az ôsz haj festés ami egy nagyszerû szolgáltatás, - nem csak azt jelenti, hogy takarást, fedést biztosítunk az ôsz hajszálaknak, hanem azt, hogy a hajnak természetes csillogást és fényt adunk. Ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük, fontos betartani az alábbi szabályokat: A kiválasztott színt minden esetben keverd a Natúr, Natúr Bahia vagy a Natúr Intenzív sorozat színeivel a kívánt színintenzitástól és színárnyalattól függôen. Válaszd ki a megfelelô krémhidrogént, amelynek segítségével el tudod érni a kívánt hatást. A krémhidrogént mindig a natúr szín és a kívánt divatszín árnyalatkülönbségéhez választjuk. Makacs, erôsen ôsz haj esetén elôpigmentálás szükséges. A pigmentáláshoz a kívánt színnél egy árnyalattal világosabb festéket válasszunk, tiszta festékkel végezzük a folyamatot (krémhidrogén hozzáadása nélkül). Az elôpigmentáláshoz az Evolution of the CUBE színei közül meleg árnyalatot válasszunk (.3) Ügyeljen, hogy a festék a fejbôrrel ne érintkezzen. Ne mossa le! Ezt a mûveletet legalább 10 perccel az elôtt végezze el, miután rákerülne a végsô festék. Az elôpigmentálás célja, hogy még több pigmentet juttassunk be a hajszálba, így biztosítva a tökéletes fedést. Hatóidô 50 perc, a tökéletes ôsz haj fedése érdekében hosszabb hatóidôvel dolgozunk. A hajak sötétebbre festése Minden olyan esetben, amikor 2 tónusnál többet akarunk sötétíteni, visszapigmentálást kell alkalmaznunk. Ez egy technikai eljárás, amelynek során visszaállítjuk az eredeti hajszínt. A visszapigmentálás egy megelôzô színezés, ami azt a célt szolgálja, hogy a végsô szín stabil és tartós legyen, ne legyen szürkés-zöldes árnyalata, ami tipikus tünete a visszapigmentálás nélkül sötétített hajaknak. Hogyan végezzük a hajfestést? Mindig meleg árnyalattal pigmentáljunk vissza (Arany, Arany Intenzív, Réz, Réz Vörös, Vörös). A kiválasztott árnyalat legyen mindig 1 vagy 2 árnyalattal világosabb, mint az elérni kívánt szín. A keveréket 10 volumenes (3%-os) krémhidrogénnel készístük el. A keverési aránynak a következônek kell lennie: 1:2 (1 rész festék+ 2 rész krémhidrogén) ha a haj normál minôségû. 1:3 (1 rész festék+ 3 rész krémhidrogén) ha a haj vegyileg már kezelt (szôkített). A visszapigmentálást a kívánt szín felvitele elôtt kell elvégezni. Vigye fel a sötétíteni kívánt részekre az anyagot és hagyja hatni percig. Ezután alaposan mossa le és törölközôvel jól szárítsa meg. Az egységes hatás érdekében kezeljük a hajat az Equipment porozitás kiegyenlítôvel. Majd vigye fel az új keveréket, amivel a hajszínt készíteni szeretné. 22.

23 112 csodálatos szín 24 natúr szín 71 fantázia szín 8 szuperszôkítô 4 korrektor szín 2 booster szín 3 kikeverhetô szín Professzionális hajfestési szolgáltatás a fodrászszalonokban 23.

24 Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Hair-Line Kft. Törökbálint, Jázmin u Tel.:

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 ŐSZHAJ FEDÉS BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 LEGYEN AZ ŐSZ HAJ ISMÉT RAGYOGÓAN FIATAL N+ sorozat őszhaj fedésre A SZALON VENDÉGEK 60%-A FESTETI A HAJÁT, HOGY ELFEDJE

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR SynchroLift Ultra-Gyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor Új Exkluzív Technológia SynchroLift Ultragyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor SYNCRO LIFT GYORS SZŐKÍTŐPOR,

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi.

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. EQuIpMENt A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. Abban az esetben használjuk, amikor egy vagy több árnyalatot szeretnénk világosítani

Részletesebben

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze)

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) SZINEZZÜNK MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer

Részletesebben

MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE?

MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE? MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE? DIRECT/KÉSZ PIGMENTEK Használható pigmentek, amelyek gélben, porban, folyadékban vagy krémben jönnek FÉLTARTÓS Az alacsony hidrogénperoxiddal kevert termékek,

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

A GC speciális kiadványa

A GC speciális kiadványa A GC speciális kiadványa Fosztfátbázisú beágyazóanyagok korona- és hídtechnikákhoz Tartalomjegyzék Bevezetés 3 A korona- és hídtechnikákhoz készült foszfátbázisú beágyazóanyagok optimális használatának

Részletesebben

Székhelye: H-6771 Szeged, Szerb u. 59. Telefon/fax: 36 62 406-012 Telefon: 36 62 406-011, 36 62 655-873 Adószám: 10224409-2-06

Székhelye: H-6771 Szeged, Szerb u. 59. Telefon/fax: 36 62 406-012 Telefon: 36 62 406-011, 36 62 655-873 Adószám: 10224409-2-06 The Green Company LUMI-HOD 107-B fólia Javaslatok az alkalmazásokra LUMI-HOD 107-B fólia Az LN egy új osztálya az újonnan kifejlesztett foszforeszkáló (sötétben világító) pigmenteknek, nagymértékben különböznek

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

DIKSO PLEX. DEFENSIVE

DIKSO PLEX. DEFENSIVE DIKSO PLEX. DEFENSIVE Egy új VÉDELMI TECHNOLÓGIA az ÉP és EGÉSZSÉGES hajért. HÁROM TERMÉK HÁROM FÁZIS EGYSÉGES EREDMÉNY. Haja véde a technikai kezelések ala és azt követően o hon is a hétköznapokban. DIKSO

Részletesebben

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a kubista mûvészet inspirációjából merítenek. Tárgyaik megmutatásakor tisztán geometriai

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria

Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria Tartalom 7 8 10 11 15 16 16 17 17 18 18 19 19 20 21 22 23 24 Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria Hidrogén peroxid:

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés 32 Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu üveg- és porcelánfestés Hobbyművész üvegfesték Hobbyművész üvegfesték 30 ml 01909-490 Ft Az áttetsző üvegfesték gyanta alapú, oldószere a terpentin.

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK ACRYLCOLOR akril homlokzatfesték 1. Leírás, alkalmazás Az ACRYLCOLOR polimer kötések vizes diszperzióján alapuló homlokzatfesték. Alkalmas elsősorban a szilárd,

Részletesebben

6 osszetevo 100% termeszetesseg

6 osszetevo 100% termeszetesseg A vilaghiru olasz konyhabol erkeznek a legkivalobb alkotoelemek, amelyek 100%-osan termeszetesek es apoljak a hajat. Alfaparf Milano bemutatja italian hair menu 6 osszetevo 100% termeszetesseg MEDITERraN

Részletesebben

Organikus színek alacsony hőmérsékletű matricákhoz

Organikus színek alacsony hőmérsékletű matricákhoz Organikus színek alacsony hőmérsékletű matricákhoz Általános információk Ebben a technikai információs kiadványban a Ferro bemutatja az Xpression sorozat színeinek választékát, melyek az alacsony hőmérsékletű

Részletesebben

A vállalatról. Minőségpolitika

A vállalatról. Minőségpolitika termékkatalógus A vállalatról Nem messze a szerbiai Arandjelovac-tól, a Vencác hegy lejtőin található a Banja Komerc Bekament DOO. építési vegyi termékeket előállító vállalat. A családi vállalkozás 1992-ben

Részletesebben

FÓKUSZBAN A FESTETT ÜVEG LACOBEL ÉS MATELAC

FÓKUSZBAN A FESTETT ÜVEG LACOBEL ÉS MATELAC Üveg dekoráció FÓKUSZBAN A FESTETT ÜVEG 2 3 Az AGC Glass Europe bemutatja... hátoldalán festett fényes és matt üveg WHITE PURE Studio E. Bergoend Annecy www.studio-bergoend.com Változatok színes környezetre

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A ragyogás új dimenziója A lenmagkivonat és a gyémántok csillogásának exkluzív kombinációja... Fedje fel a szépség minden titkát a Semi di Lino Diamante termékekkel A ragyogás

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA Technikai FÜZET TÉMAKÖRÖK NaYo 1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA 3. NaYo AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK 4. SZÍNSKÁLA 5. NaYo KRÉMAKTIVÁTOR 6. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 7. A SZÍNKÖR SZABÁLYAI

Részletesebben

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT!

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! AZ ORIFLAME piperecikkek széles skálájával áll rendelkezésére. Finom illatú szappanokat, szépítô testápolókat, a hajat ragyogóvá varázsoló samponokat és a lábat

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Energiafelhasználás. Ház energiagazdálkodása

Energiafelhasználás. Ház energiagazdálkodása Mit tehetünk? Energiafelhasználás Ház energiagazdálkodása A mi éghajlati adottságaink mellett a háztartási energiafelhasználás döntő hányadát a téli fűtés teszi ki. Költségek befolyásoló tényezői: - Kinti

Részletesebben

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

... Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb agendát. Ha mégsem, szívesen készítünk Önnek teljesen egyedit.

... Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb agendát. Ha mégsem, szívesen készítünk Önnek teljesen egyedit. A naptár szó hallatán mindenkinek elsősorban az agendák, határidő naplók jutnak eszükbe. Nem véletlenül, hiszen ezek a naptárak mindennapunk részévé válnak a használatuk első percétől kezdve. A bevezetőben

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP I.RÉSZ - LEÍRÁS

BIZTONSÁGI ADATLAP I.RÉSZ - LEÍRÁS BIZTONSÁGI ADATLAP LiPigments 333 South Dean Street Englewood, NJ 07631 Tel:201-371-3777 Fax: 201-871-4942 (website:www.lipigments.com) MÁRKANÉV: LiPigments Aqua KÓD: Kozmetikai nem Organikus Színek SZÍN

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

Blux mosószerek! Tisztítószerek.

Blux mosószerek! Tisztítószerek. Blux mosószerek! Tisztítószerek. Zafír 3 kg Zafir 3v1 mosópor, vízlágyítóval és citrom illatú öblítővel. Minden típusú mosógéphez és ruhákhoz (színes, fehér) ajánlott. Mosási hőmérséklet: 30C-90C. Megbízhatóan

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FIGYELMEZTETÉS VESZÉLY

FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK FIGYELMEZTETÉS VESZÉLY MAGYAR Üzembe helyezés 2. oldal Használati útmutató oldal FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS Ez a kézikönyv és maga a készülék fontos biztonsági figyelmeztetéseket

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 52 815 02 Gyakorló kozmetikus Értékelési skála: 81 100 pont 5 (jeles) 71 80 pont

Részletesebben

Méret cm (sz*ma*mé) Szín 200 db 500 db 1000 db 2000 db 5000 db. nyers 207 195 182 169 156 28 35

Méret cm (sz*ma*mé) Szín 200 db 500 db 1000 db 2000 db 5000 db. nyers 207 195 182 169 156 28 35 Árlista 2016 Vászontáska hosszú füllel 140 g/m 2 100% pamut anyagból Méret cm (sz*ma*mé) Szín 200 db 500 db 1000 db 2000 db 5000 db nyers 207 195 182 169 156 28 35 fehér 211 198 185 171 158 színes 270

Részletesebben

Iskolatáskák, és hátizsákok 2007/2008. A megfelelô megoldás www.hama.hu

Iskolatáskák, és hátizsákok 2007/2008. A megfelelô megoldás www.hama.hu Iskolatáskák, és hátizsákok 2007/2008 A megfelelô megoldás www.hama.hu Step by Step Iskolatáskák Elülsô kistáska névtáblával, hôszigetelô fóliával az uzsonna vagy üdítô hidegen, illetve melegen tartásához.

Részletesebben

5.13 Bútorfogantyúk. 638-128 - fém. antik Firenze 00007551680. 638-32 - fém. antik Firenze 00007551681. 40-128 - fém

5.13 Bútorfogantyúk. 638-128 - fém. antik Firenze 00007551680. 638-32 - fém. antik Firenze 00007551681. 40-128 - fém 5.13 Bútorfogantyúk 638- - fém 30 antik Firenze 00007551680 638-32 - fém 146,5 46 antik Firenze 00007551681 32 40- - fém 1. antik Firenze 00007551690 2. matt alumínium 00007551691 3. nikkel 00007551692

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

A MÛANYAGOK FELDOLGOZÁSA

A MÛANYAGOK FELDOLGOZÁSA A MÛANYAGOK FELDOLGOZÁSA 2.9 2.1 Újdonságok a műanyagok színezésében Tárgyszavak: folyékony színezékek; pigmentkoncentrátumok; diszpergálás; mikronizált viasz; polietilén; polipropilén; polikarbonát. Az

Részletesebben

Aquamatic 1000 TMET mosógép

Aquamatic 1000 TMET mosógép FIGYELEM! HASZNÁLATI UTASÍTÁS A MOSÓGÉP KÜLSÕ- VAGY BELSÕ TISZTÍTÁSÁHOZ SOHA NE HASZNÁLJON FÉMSZIVACSOT, KEFÉT, DURVA CSISZOLÓPAPÍRT, ERÕS LÚGOS OLDATOT, GYÚLÉKONY VAGY MÉRGEZÕ TISZTÍTÓFOLYADÉKOKAT! Aquamatic

Részletesebben

Feltétlenül be kell tartani az érvényes kivitelezési utasítást. A termék megfelel az EN 13813 szabványnak. Szabvány / vizsgálati előírás

Feltétlenül be kell tartani az érvényes kivitelezési utasítást. A termék megfelel az EN 13813 szabványnak. Szabvány / vizsgálati előírás Poliuretán habarcs, önterülő, 4-6 mm, 60 C hőmérsékletig terhelhető Jellemzés Alkalmazási terület Tulajdonságok Külső megjelenés Sajátosságok/megjegyzések beltérben, időjárási hatásoknak ki nem tett felületen

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

Karbantartó anyagok Karbantartó anyago

Karbantartó anyagok Karbantartó anyago ó t r a t n a b r a K k o g a y n a VARYBOND Type12-22 Csomagolási egység: 10 x 50ml Csavarrögzitı általános, alacsony szilárdságú, vegyes felhasználásra, csavarkulcscsal oldható, áttetszı-viszkóz. Áttetszı

Részletesebben

SAVARIAI ISEUM TERÜLETÉN ELŐKERÜLT EGYIPTOMI KÉK PIGMENT LABDACSOK ÉS FESTÉKMARADVÁNYOK OPTIKAI MIKROSZKÓPOS VIZSGÁLATA HARSÁNYI ESZTER

SAVARIAI ISEUM TERÜLETÉN ELŐKERÜLT EGYIPTOMI KÉK PIGMENT LABDACSOK ÉS FESTÉKMARADVÁNYOK OPTIKAI MIKROSZKÓPOS VIZSGÁLATA HARSÁNYI ESZTER FÜGGELÉK I. 291 292 SAVARIAI ISEUM TERÜLETÉN ELŐKERÜLT EGYIPTOMI KÉK PIGMENT LABDACSOK ÉS FESTÉKMARADVÁNYOK OPTIKAI MIKROSZKÓPOS VIZSGÁLATA HARSÁNYI ESZTER 2016 293 Pigment labdacsok és festékmaradványok

Részletesebben

Karosszéria védelem. Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem

Karosszéria védelem. Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem Karosszéria védelem Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem Karosszéria védelem További szolgáltatások az autósok részére Három felhasználási területre kínálunk termékeket: A használt és az

Részletesebben

Bútordesign különszám!

Bútordesign különszám! XIII. évfolyam 4. szám 2011. július A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Mestermunkák olasz módra: megújult tömörfa ajtó választék 2-5. oldal Amikor a méret is számít: munkalapok nagyobb mélységgel

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ TMW 22 BI-S, BI-T 1 A használati útmutatóhoz Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy a TEKA termékét választotta. Biztosak

Részletesebben

A mérés célkitűzései: A sűrűség fogalmának mélyítése, különböző eljárások segítségével sűrűség mérése.

A mérés célkitűzései: A sűrűség fogalmának mélyítése, különböző eljárások segítségével sűrűség mérése. A mérés célkitűzései: A sűrűsé foalmának mélyítése, különböző eljárások seítséével sűrűsé mérése. Eszközszüksélet: Mechanika I. készletből: állvány, mérőhener fecskendő különböző anyaokból készült, eyforma

Részletesebben

Furnitura kollekció UNI bútorlapok

Furnitura kollekció UNI bútorlapok D102 PS14 Beige (Kastamonu) 2 3 820 Ft 206 Ft Hasonló szín Felület Vastagság 18mm Élzárás 1mm 324 Ft Felület Enyhén recés Élzárás 2mm 359 Ft D1313 HDF 800 Ft D104 PS11 Elefántcsont (Kastamonu) 2 3 820

Részletesebben

Melyik szemüveg illik az arcformájához?

Melyik szemüveg illik az arcformájához? Melyik szemüveg illik az arcformájához? Rémes látvány! Talán Ön is tapasztalta már, hogy a kiválasztott keret felpróbálása során kiderül: a keret rémesen áll. A minőségi szemüveglencse és a kényelmes keret,

Részletesebben

EXCENTERCSISZOLÓ BO6030. Használati utasítás

EXCENTERCSISZOLÓ BO6030. Használati utasítás MAKITA EXCENTERCSISZOLÓ BO6030 Használati utasítás KETTŐS SZIGETELÉS 1 SPECIFIKÁCIÓK Típus BO6030 Korongalátét / csiszolópárna átmérője 150 mm Csiszolókorong átmérője 150 mm Megtett körök száma percenként

Részletesebben

Interkerám Kft. 6000 Kecskemét, Parasztfőiskola 12. A recept szerint bemért nyersanyagok keverékét 1400 C-on, olvasztókemencében

Interkerám Kft. 6000 Kecskemét, Parasztfőiskola 12. A recept szerint bemért nyersanyagok keverékét 1400 C-on, olvasztókemencében Ékszerzománc rézre, tombakra, ezüstre és aranyra 1. A tűzzománcokról általában A tűzzománc nem teljesen kiolvasztott, szervetlen, főleg oxidos összetételű lényegében üvegesen megszilárdult anyag. A recept

Részletesebben

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas.

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas. ASOPLAST-MZ Cikkszám: 2 02222 Kötıanyag - Esztrich- és habarcsadalék Jellemzıi: Az ASOPLAST-MZ nem szappanosítható ragasztó adalékanyag; Acetát-, valamint lágyítóanyag-mentes; Nem korrozív; Az ASOPLAST-MZ

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (25/2014 (VIII.26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (25/2014 (VIII.26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (25/2014 (VIII.26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 52 815 02 Gyakorló kozmetikus

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. HEMPADUR MASTIC 45880/ HEMPADUR MASTIC 45881 Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889

Részletesebben

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató

LB 88 H Levegőpárásító Használati útmutató LB 88 H H Levegőpárásító Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany www.beurer.com MAGYAR Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy a kínálatunkban szereplő termékek egyikét választotta.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

Az effektek világa... Mipa BC Keverőrendszer BC A SIKERES AUTÓFÉNYEZÉS

Az effektek világa... Mipa BC Keverőrendszer BC A SIKERES AUTÓFÉNYEZÉS Az effektek világa... Mipa BC Keverőrendszer BC A SIKERES AUTÓFÉNYEZÉS Autó és dizájn - az effektek világa Az autók és a dizájn két elválaszthatatlan fogalom, melyeket a formák, felületek és színek kapcsolnak

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

A termék regisztrációja és segítségnyújtás a. www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016. Kenyérsütô receptek

A termék regisztrációja és segítségnyújtás a. www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016. Kenyérsütô receptek A termék regisztrációja és segítségnyújtás a www.philips.com/welcome weboldalon HD9015 HD9016 Kenyérsütô receptek 1. Receptek ek Ne keverjen be a receptkönyvben megadottnál nagyobb mennyiségû hozzávalókat,

Részletesebben

URKI-SYSTEM IPARI FESTÉKRENDSZER

URKI-SYSTEM IPARI FESTÉKRENDSZER URKI-SYSTEM IPARI FESTÉKRENDSZER Oldószerek, tisztítószerek U0200 Urkisol 222 szintetikus hígító, lassú 25 liter 999 Ft liter 1 db U0436 Urkisol 300 szintetikus hígító, gyors 1 liter 1 522 Ft liter 1 db

Részletesebben

Érvényes: 2016.január 1.-től

Érvényes: 2016.január 1.-től Érvényes: 2016.január 1.-től http://www.spaworks.hu Ha szauna, akkor Spaworks Magyarországon elsőként gyártunk sorozatgyártású infra szaunákat, Szikszón. Magyar gyárunkban, prémium minőségű anyagokkal

Részletesebben

VERATEMP+ ÉRINTÉSNÉLKÜLI KLINIKAI HŐMÉRŐ. Használati útmutató

VERATEMP+ ÉRINTÉSNÉLKÜLI KLINIKAI HŐMÉRŐ. Használati útmutató VERATEMP+ ÉRINTÉSNÉLKÜLI KLINIKAI HŐMÉRŐ Használati útmutató Magyarországi forgalmazó és Szerviz: Scart Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1135 Budapest, Szent László út 95. Tel./Fax: +36 1 329-3505 Mobil:

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmese Mielőtt elkezdené

Részletesebben

ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára

ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára ASTERGLASS EGYEDI TERVEZÉSŰ ÜVEG AJÁNDÉK- ÉS DÍSZTÁRGYAK ÜVEG SZERETET-CSEPPEK Anyák Napjára kézzel készített, stílusos olvasztott üvegékszerek és festett üveglámpák 2012 Tavasz E L É R H E T Ő S É G :

Részletesebben

A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés-ráépülés azonosító száma: 55 815 01 1.2. Szakképesítés-ráépülés

Részletesebben

SMT International, LLC Biztonsági Adatlap (SDS)

SMT International, LLC Biztonsági Adatlap (SDS) SMT International, LLC Biztonsági Adatlap (SDS) 1. TERMÉK ÉS GYÁRTÓ AZONOSÍTÁSA TERNÉK NEVE: Amtech Tacky Paste Flux Sorozat: 200, 400, 500, 600, 4000, SynTECH, WSFC-305L és #61 SZINONÍMÁK: Tacky Flux

Részletesebben

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS MARKETING ANYAG MARKETING FILE ÚJ! Börnyugtató Maszk, 50ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS Elérhető: 2011 július 1 Nyugtató és Védő kezelés az Érzékeny bőr számára 2 Az érzékeny bőr jellemzői Az

Részletesebben

4.112 Bútorfogantyúk. M10 - fém / porcelán. 00007550308 2. country bronz - barna virág. 1. country bronz - kék motívum. 3. antikolt bronz - zöld virág

4.112 Bútorfogantyúk. M10 - fém / porcelán. 00007550308 2. country bronz - barna virág. 1. country bronz - kék motívum. 3. antikolt bronz - zöld virág . Bútorfogantyúk 0 M0 - fém / porcelán. country bronz - kék motívum 00007008. country bronz - barna virág 00007009. antikolt bronz - zöld virág 0000700. antikolt bronz - kék virág 000070. antikolt bronz

Részletesebben

Tájékoztató. Értékelési skála: 81 100 pont 5 (jeles) 71 80 pont 4 (jó) 61 70 pont 3 (közepes) 51 60 pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen)

Tájékoztató. Értékelési skála: 81 100 pont 5 (jeles) 71 80 pont 4 (jó) 61 70 pont 3 (közepes) 51 60 pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen) A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet vizsgakövetelménye alapján. (12/2013 (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 52 815 01 Gyakorló fodrász Tájékoztató

Részletesebben

Vizuális alkotó gyakorlat Alapfok 1-6. évfolyam

Vizuális alkotó gyakorlat Alapfok 1-6. évfolyam Célok és feladatok Vizuális alkotó gyakorlat Alapfok 1-6. évfolyam A vizuális alkotó gyakorlat célja a tanuló egyéni, kreatív személyiségjegyeinek előhívása, az ismeretek, élmények feldolgozásának segítése,

Részletesebben

Termék neve Bruttó ár Akciós ár

Termék neve Bruttó ár Akciós ár Termék neve Bruttó ár Akciós ár Akril festék - alma zöld 10ml - Alfa Nails Akril festék - ametiszt tubusos 10ml - Alfa Nails Akril festék - barna 12ml 510 Ft Akril festék - fehér 10ml - Alfa Nails 650

Részletesebben

LACOBEL & MATELAC ÚJ SZÍNEK ÚJ TRENDEK

LACOBEL & MATELAC ÚJ SZÍNEK ÚJ TRENDEK KEVERD A SZÍNEKET ÉS A KEVERD A SZíNEKET ÉS A TÜKRÖZŐDÉST TÜKRÖZŐDÉST LACOBEL/MATELAC CSODÁLATOS SZÍNES LACOBEL/MATELAC CSODÁLATOS SZÍNES ÜVEG ÜVEG Új. Lacobel/Matelac Yellow Rich LACOBEL & MATELAC ÚJ

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA P Q A B C D

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA P Q A B C D A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA A termosztát gomb B időkapcsoló gomb C ellenőrző lámpa D funkcióválasztó gomb E üvegajtó F alsó fűtőszál G lapos sütőrács H zsírfelfogó tálca I íves sütőrács (egyes modelleknél) L morzsatálca

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosítot vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosítot vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosítot vizsgakövetelménye alapján. t) szakmai és Szakképesítésráépülés, azonosító száma és megnevezése 55 815 02 Kozmetikus Értékelési

Részletesebben

JBY 52. H Cumisüveg- és bébiétel-melegítő. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.

JBY 52. H Cumisüveg- és bébiétel-melegítő. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer. H JBY 52 H Cumisüveg- és bébiétel-melegítő Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.de Magyar Tartalom 1 A készülék ismertetése... 2 2 Jelmagyarázat... 2

Részletesebben

DOKUMENTÁCIÓ. Csók István hagyatékából származó textilek restaurálásáról

DOKUMENTÁCIÓ. Csók István hagyatékából származó textilek restaurálásáról DOKUMENTÁCIÓ Csók István hagyatékából származó textilek restaurálásáról Készítette: Tóth Márta okleveles textilrestaurátor művész 2014. 1 1. Rongybaba, sárközi viseletben A műtárgy adatai A műtárgy a cecei

Részletesebben

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg

Az új Printy 4.0. 4911 38x14 mm 4 sor szöveg. 4912 47 18 mm 5 sor szöveg. 4913 58 22 mm 6 sor szöveg Az új Printy 4.0 4911 38x1 4 sor szöveg cserepárna: 6/4911 4912 47 18 mm 5 sor szöveg 4913 58 22 mm 6 sor szöveg cserepárna: 6/4912 cserepárna: 6/4913 nagyszerű színek ECO-fekete ECO-szürke Tűzpiros Égkék

Részletesebben

MŰANYAGOK TULAJDONSÁGAI

MŰANYAGOK TULAJDONSÁGAI MŰANYAGOK TULAJDONSÁGAI Színekről, kissé másképpen A színek befolyásolják az ember hangulatát, érzelmeit. A pigmentgyártók minden évben új színeket kevernek ki, hogy a terméktervezőket ösztönözzék az új

Részletesebben

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself!

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself! LOOkX KOKTÉL TRENDKOLLEKCIÓ 2014 TAVASZ/NYÁR Shake it baby! A legfinomabb nyári koktélok inspirálták az új LOOkX trendkollekciót, mely limitált szériában készült. A pasztell gyümölcsszínek felidézik a

Részletesebben

Hőmérséklet mérése, termikus kölcsönhatás vizsgálata I-II.

Hőmérséklet mérése, termikus kölcsönhatás vizsgálata I-II. A gyakorlat célkitűzései: Celsius hőmérsékleti skála megismerése, hőmérők működési elve folyadékok hőtágulása, termikus kölcsönhatás vizsgálata. Eszközszükséglet: Lombik, átfúrt gumidugó, hajszálcső, festett

Részletesebben

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár.

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár. 10002 Kürtőskalács készítő (kicsi) Anyaga: fa + fém Mérete: 64 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 20 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű Súlya: 535 g Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el.ne

Részletesebben

Speciális kagylóülés a pilóta biztonságáért

Speciális kagylóülés a pilóta biztonságáért Speciális kagylóülés a pilóta biztonságáért by Papp István - csütörtök, október 18, 2012 http://www.formula1tech.hu/specialis-kagyloules-a-pilota-biztonsagaert/ kialakítása a 2006-os szezonban (Fotó: BMW

Részletesebben