ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR"

Átírás

1 ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

2

3

4 SynchroLift Ultra-Gyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor Új Exkluzív Technológia

5 SynchroLift Ultragyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor SYNCRO LIFT GYORS SZŐKÍTŐPOR, 400g Exkluzív kiegyensúlyozott szőkítő technológia, 7 árnyalatot világosít, gyorsan és kíméletesen Krémes állagúvá keverhető, nem porzik. Burgonyakeményítőt tartalmaz, illatmentes, a kellemesebb szőkítési élmény érdekében Keverési arány: 1+2 PMFBSL g

6 FOREVER BLONDE SYSTEM Exkluzív KerActive Technológia és Sáfrány Oleoszómák Speciálisan a szőke árnyalatokra, a néhány szőke melír tincstől, a teljesen szőkített hajú vendégekig.

7 FOREVER BLONDE A legragyogóbb ötlet a szőkítésben A Paul Mitchell Blonde sorozattal megújult a szőkítés folyamata, gyorsabb, kíméletesebb és megbízhatóbb lett, mint korábban.

8 Exkluzív Ekluzív KerActive Technológia + Sáfrány Oleoszómák Az exkluzív KerActive proteinek körbeölelik a hajszálat és kijavítják a sérüléseket. A hatékony kondicionáló összetevők és a sáfrány oleoszómák (E vitaminban gazdag, kisméretű protein gömbök), gazdag növényi olajokkal látják el a hajszálat, visszaadva a nedvességet és a tápanyagokat. A KerActive belülről építi újra a hajszálat, míg a sáfrány oleoszómák létfontosságú nedvességgel látják el és lezárják a kutikulát. Exclusive KerActive Technology + Safflower Oleosomes Az eredmény egy erősebb, egészségesebb haj, melynek szőkesége lényegesen tovább tart.

9 FOREVER BLONDE SHAMPOO SZÍNKIEMELŐ, SZULFÁTMENTES SAMPON, SZŐKE HAJRA Sampon természetes szőke és szőkített hajra. Szulfátmentes sampon, amely tisztítja, puhává teszi és erősíti a hajat. A KerActive proteinek (különböző méretű keratin molekulák) minden egyes hajszálat bevonva megakadályozzák a töredezésüket, míg a sáfrány oleoszómák (E vitaminban gazdag kisméretű protein gömbök) segítik helyreállítani a haj nedvességtartalmát és rugalmasságát. A speciális növényi összetevők, mint a kurkuma, a kamilla és az ökörfarkkóró segítik megörizni a szőke árnyalat villágos fényét és ragyo-gását. Alkalmazás: Kis mennyiségben vidd fel a nedves hajra, jól masszírozd át, majd alaposan öblítsd le. Aktív hatóanyagok: kurkuma gyökér kamillavirág, körömvirág, molyhos ökörfarkkóró kivonat, sáfrány oleoszóma, ceramid, szójabab kivonat, keratin. Parebeneket nem tartalmaz. PMFBSH ml Jav. fogy. ár: 4.700,- Ft

10 FOREVER BLONDE CONDITIONER SZÍNKIEMELŐ KONDICIONÁLÓ, SZŐKE HAJRA Kondicionáló természetes szőke és szőkített hajra. Adj a sérülékeny szőke hajnak annyi nedvességet és erőt, amennyire szüksége van! A gazdag kodicionáló anyagok, mint a makadámiadió olaj és a sáfrány oleoszómák (E vitaminban gazdag kis-méretű protein gömbök) már a hajszálak belsejéig hidratálva javítják a rugalmasságát, puhaságát és fényét. A KerActive protein (különböző méretű keratin molekulák) minden egyes hajszálat bevonva véd és segít helyreállítani a károsodá-sokat. Alkalmazás: Kis mennyiségben vidd fel a nedves hajra, fésüld át, majd alaposan öblítsd le. Aktív hatóanyagok: kurkuma gyökér, kamillavirág, körömvirág, molyhos ökörfarkkóró kivonat, sáfrány oleoszómák, sáfrány olaj, makadámiadió olaj, ceramid, szójabab kivonat, keratin. Parabeneket nem tartalmaz. PMFBCO ml Jav. fogy. ár: 4.900,- Ft

11 FOREVER BLONDE DRAMATIC REPAIR DRASZTIKUS HELYREÁLLÍTÓ SPRAY, SZŐKE HAJRA, 150ml Hajonhagyható, regeneráló spray természetes szőke és szőkített hajra. Alkalmazd a sérülékeny szőke hajra és azonnal helyreáll egészsége és vitalitása. A sáfrány oleoszómát (E vitaminban gazdag kisméretű protein gömbök), makadámiadió olajat és különleges KerAktív proteint (különböző méretű keratin molekulák) tartalmazó, sokoldalú spray erősíti és lezárja a kutikulát egyben helyreállítja és feltölti keratinnal és növényi hatóanyagokkal a száraz, igénybevett hajat. Alkalmazás: Törülközőszáraz hajra vidd fel, és fésüld át. Nem kell kiöblíteni. A szokásos módon formázd a hajad. Aktív hatóanyagok: hidrolizált búza protein, keratin, kurkuma gyökér, kamillavirág, körömvirág, molyhos ökörfarkkóró kivonat, sáfrány oleoszómák, ceramid, szójabab kivonat, makadámiadió olaj. Parabeneket nem tartalmaz. PMFBDR ml Jav. fogy. ár: 5.500,- Ft

12

13

14 Teljesítmény. Tisztán és Egyszerűen. A Paul Mitchell Shines XG és Color XG színezők és hajfestékek

15 GYORSÍTÁS A HAJFESTÉK GENERÁCIÓK KÖVETKEZŐ SZINTJÉRE A technológiai fejlődés mindent megváltoztat: a mobiltelefonokat,az orvostudományt, de még a hajfestékeket is. Ahogy a biokémia legutóbbi eredményei a DNS legbelső szintjeire fókuszálnak, mi is visszatértünk a hajfesték alap építőköveire, hogy egy igazi, nagyszerű hajfesték rendszert alkossunk, konzisztens és előre megjósolható eredménnyel.

16 TELJESÍTMÉNY. TISZTÁN. Kizárólag mikrobiológiai technológia A mikromolekulák mélyen behatolnak a hajszálakba, az őszhajfedés kitűnő, színük hosszan tartó. Kizárólag kiegyensúlyozott színpigment párok A DYESMART system a tökéletes színegyensúly érdekében a sztöchiometrikus (a kémiai reakciók során tapasztalható tömeg- és térfogatviszonyok törvényszerűségein alapuló) összefüggéseket alkalmazza a pigment molekulák között. Ezek az összefüggések molekuláris szinten állnak fent, így az eredmény megbízható és előre becsülhető. Kizárólagos védelmi rendszer Természetes hatóanyagok keveréke, amelyek segítenek megvédeni a hajat a festési eljárás során és későbbiekben is. A gyapotmag olaj gazdag a haj szerkezetét erősítő proteinekben a rizstej pedig az oxidációt megakadályozó hatásáról ismert. Kizárólag gyógyszergyári protokoll szerint készül Az XG color termékek a legszigorúbb gyógyszergyári szabványok szerint készülnek, amelyek biztosítják, hogy festék alkotók nem oxidálódnak a gyártás során. A teljesen automatizált rendszer steril körülmények között, vákuum alatt és ellenőrzött hőmérsékleten működik, amely garantálja a termékek tökéletességét.

17 TELJESÍTMÉNY. EGYSZERŰEN. Egyszerűen tökéletes a két színrendszer azonossága A Shine XG színezők árnyalatai teljesen megegyeznek a Color XG tartós festék árnyalataival, ezért könnyű a színezőt is alkalmazó vendégeknek a hajfestést ajánlani. A Shine XG színező tökéletesen alkalmas a szín felfrissítésére, őszhaj fedésre a hajhosszon és a végeken is. Egyszerű és tökéletesen előre jelezhető receptúrák Mind a színező, mind a festék ugyanazt a 12 féle festékmolekula párt alkalmazza, amelyből a teljes színskála előállítható. Ebből a 12-ből kerül kiválasztásra maximum hat féle szín az egyes festékekben. Az eredmény: egyszerűbb színek, amelyek izgalmas eredménnyel keverhetők össze egymással. Egyszerű keverés és felvitel A gazdag, kondicionáló krém alapot (méhviasz) egyszerű összekeverni és felvinni (nem szükséges a habverő keverő, de lehet azt is alkalmazni). A szupergazdag XG Krém Oxidánssal összekeverve kitűnő textúrát ad, amellyel precízen lehet kivitelezni a felvitelt. Tökéletes a legkreatívabb divatfestések előállítására is. Egyszerű, luxus illat A teljes XG sorozat a tökéletes festés élmény érdekében gyümölcsös-rózsa illatú.

18 AZ AMMÓNIA MENTES, TARTÓS, HAJÁPOLÓ SZÍNEZŐK ÚJ GENERÁCIÓJA Az XG DYESMART rendszer újdonsága és a szép fedés együtt van jelen az ammónia mentes (MEA), féltartós, nem áttetsző színezők új generációjában. Minden elképzelés valóra válik ezzel az új, gazdag kondicionáló, krémes formulával, ha briliáns, soha nem látott szín-a-színen eredmény elérése a cél. A színkód megegyezik a festékkel.

19 A DYESMART Rendszer 40 csodálatos színező árnyalat + 1 Csak Fény Sokoldalúan alkalmazható Hatékony krémkondicionáló Maximális bejutást enged a molekuláknak és könnyű előrejelezni a színt. 4-6 hétig tart és a szín szerint halványul. A színek széles palettája, amely tökéletesen megegyezik a festékkel. Ősz fedés és takarás, a hajhossz és a végek színfelfrissítése, vagy a szőkített tincsek tónusának végleges megadása. A haj szuperkondicionálása. Gazdag szín-a-színen, illetve 1 árnyalatnyi világosítás, divatos színárnyalatok. Kíméletes, ammóniamentes (MEA-monoethanolaine ua.,mint pl. az INOA-ban) összetétel. Gyapotmag olajat és rizstejet tartalmaz, amely a hajnak egészséges kinézetet és tapintást ad. Könnyű keverni és felvinni, nagyon jól terül, a PM ecsettel is tökéletesen elosztható.

20 SHINE XG TARTÓS, HAJÁPOLÓ KRÉMSZÍNEZŐ, 90ml

21 A TARTÓS HAJFESTÉKEK LEGÚJABB GENERÁCIÓJA A Paul Mitchell the color XG a legújabb igényeknek megfelelően került kifejlesztésre. Az eredmény és a megbízhatóság egy könnyen alkalmazható rendszerben egyesült, amely minden esetben az elvárt eredményt adja. A Paul Mitchell the color XG 78 féle, egymással keverhető szín különlegesen összeállított kollekciója. Egy gazdag, tartós, az őszhajat jól fedő krémhajfesték, olyan teljesítménnyel, amely megbízható, és amely mindig az elvárt eredményt adja. A találgatást el lehet felejteni, a megtervezett szín lesz az eredmény. Mindig előre látható és mindig gyönyörű. A színkód megegyezik a színezővel.

22 MicroMolekula technológia A DYE SMART Rendszer 78 briliáns szín Méhviasz alap, hatékony krémkondicionáló Alacsonyabb ammónia tartalmat tesz lehetővé, mert nem kell annyira megnyitni a kutikulát a kisméretű molekulák behatolásához. Maximális bejutást enged a molekuláknak és könnyű előrejelezni a színt. 4-6 hétig tart és a szín szerint halványul. Tökéletes őszhaj fedés Gazdag vörös árnyalatok Kivételes highlift sorozat Nem azonos az ammónia tartalom: alacsony színekben 1,75% a HL-ben 2,5% Könnyű összekeverni és felvinni, jól terül. A méhviasz, gyapotmag olaj és rizstej a hajat fényesen és egészségesen hagyja. 70%-ban lehet fedni az őszt, bármely árnyalattal, a felett N, NN, NB, WB-t kell keverni

23 COLOR XG KRÉMHAJFESTÉK, 90ml

24 XG KRÉM OXIDÁNSOK 5vol / 1,5% pigment bevitelhez 10vol / 3% őszhaj fedés és egy árnyalat világosítás, színezővel Gazdag krémes állag Az illat hasonló a festék és a színező illatához Tökéletes textúra a könnyű alkalmazás érdekében 5-40vol, 1,5 tól 12% erősségben kapható VOL és % jelölés is a tubuson TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐJE AZ XG COLOR RENDSZERNEK

25

26 PR Manager: Loidl Kata BMS-Wellness.com Kft Budapest Ilosvai Selymes u.5. Keresd a facebookon is: Paul Mitchell Magyarország 2013 TAVASZ-NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 ŐSZHAJ FEDÉS BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 LEGYEN AZ ŐSZ HAJ ISMÉT RAGYOGÓAN FIATAL N+ sorozat őszhaj fedésre A SZALON VENDÉGEK 60%-A FESTETI A HAJÁT, HOGY ELFEDJE

Részletesebben

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS

NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BEAUTY 2015 NATURA KERATIN BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS PAUL MITCHELL AWAPUHI ÉS KERATIN NAGYHATÁSÚ HAJÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS BONDPLEX KÖTÉSÚJRAÉPÍTŐ ADALÉKANYAG VEGYSZERES MUNKÁKHOZ PAUL

Részletesebben

The Collection A Kollekció

The Collection A Kollekció The Collection A Kollekció A Kollekció - 2012 Tavasz / Nyár THE BEST OF PAUL MITCHELL PROFESSIONAL A PAUL MITCHELL LEGJOBB MODELLJEI A Paul Mitchell legjobb vágásainak és festéseinek gyűjteménye, leírásokkal

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi.

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. EQuIpMENt A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. Abban az esetben használjuk, amikor egy vagy több árnyalatot szeretnénk világosítani

Részletesebben

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze)

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) SZINEZZÜNK MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

árjegyzék BMS-Wellness.com Kft. 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 329 4298 +36 60 329 4060 www.bms-wellness.com

árjegyzék BMS-Wellness.com Kft. 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 329 4298 +36 60 329 4060 www.bms-wellness.com árjegyzék 2014 BMS-Wellness.com Kft. 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 329 4298 +36 60 329 4060 www.bms-wellness.com cégtörténet 1936 1970 1971 1976 1980 1987 1989 1990 20 1970 1971 1936

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR CURL SOROZAT - GÖNDÖR HAJRA 1. KÍMÉLŐ SAMPON, GÖNDÖR HAJRA, 250ml és 1000ml 2. HAJKIBONTÓ KONDICIONÁLÓ, GÖNDÖR HAJRA, 200ml és 1000ml 3. HAJMEGÚJÍTÓ, RAJTAHAGYHATÓ PAKOLÁS,

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message.

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message. A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI TEA TREE SOROZAT TEA TREE BODY BAR TEAFAOLAJOS SZAPPAN, 150g Tisztálkodáshoz és borotválkozáshoz. A legjobb ébresztés a fáradt bőr számára, minden bőrtípusra. Kényeztesd

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT!

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! AZ ORIFLAME piperecikkek széles skálájával áll rendelkezésére. Finom illatú szappanokat, szépítô testápolókat, a hajat ragyogóvá varázsoló samponokat és a lábat

Részletesebben

DIKSO PLEX. DEFENSIVE

DIKSO PLEX. DEFENSIVE DIKSO PLEX. DEFENSIVE Egy új VÉDELMI TECHNOLÓGIA az ÉP és EGÉSZSÉGES hajért. HÁROM TERMÉK HÁROM FÁZIS EGYSÉGES EREDMÉNY. Haja véde a technikai kezelések ala és azt követően o hon is a hétköznapokban. DIKSO

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. December 1-től ST Beauty Kft. T.h.: 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5..

ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. December 1-től ST Beauty Kft. T.h.: 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5.. ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. December 1-től ST Beauty Kft. T.h.: 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5.. A pesti üzlet nyitvatartása: H - P: 9-17-ig 1147. Bp. Ilosvai Selymes u. 5. Tel. / Fax: (1) 329-4298,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

Felnőtt férfi. 1. szám: Kreatív frizuraszárítás babafejen

Felnőtt férfi. 1. szám: Kreatív frizuraszárítás babafejen Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu ) MAGYAR BAJNOKSÁG 2014 - Minden

Részletesebben

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra):

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra): VITALITÉ MINÉRALE (SPA sorozat otthonra): A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - SPA kezelés otthon - Kiegészítő ápolás - Kellemes közérzet, relaxáció és vitalítás - Mindennapi használatra A sorozat termékei: NAPI ÁPOLÁS

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2014 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Shop Amennyiben nem szeretne 1300 Ft. csomagolási és postázási költséget fizetni, termékeinket bárhol megvásárolhatja az országban a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban egyaránt!abban az esetben,

Részletesebben

2015-2016. árjegyzék. ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty.

2015-2016. árjegyzék. ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty. 2015-2016 árjegyzék ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty.co cégtörténet 1936 1970 1971 1976 1980 1987 1989 1990 2001 1936 1936 január

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

Elmosódó határvonal a tudomány és a természet között

Elmosódó határvonal a tudomány és a természet között Elmosódó határvonal a tudomány és a természet között proteine del grano NUTRIZIONE Táplálja igényre szabottan a száraz hajat NUTRIZIONE LEGGERA Sampon Normál fejbôrre, vékony szálú vagy közepesen vastag

Részletesebben

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Szeretnéd megnöveszteni a hajad? Használd az Arany Gyömbér és a Bio Rehab készítményeket! A hajnövekedés általános gyorsasága

Részletesebben

FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR

FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR BÉNÉFICE SOLEIL FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR 2009 3 FÉLE NAPOZÓ NAPRAFORGÓ KIVONATTAL AZ ANTI-AGEING AGEING ÉS AZ AKTÍV SEJTVÉDELEM ÉRDEKÉBEN. 2009 SAJTÓ MEGJELENÉS A VÁSÁRLV RLÓK K ELVÁRÁSA HATÁSOSSÁG,

Részletesebben

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz. BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2013 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

NAP EGÉSZSÉG NAP SZÉPSÉG NAPOZÁS KOCKÁZATAI AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE

NAP EGÉSZSÉG NAP SZÉPSÉG NAPOZÁS KOCKÁZATAI AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE ÚJ NAPOZÓ TERMÉKEK 2012 ELÉRHETö: 2012 május AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE NAP EGÉSZSÉG Az UV sugarak stimulálják a D vitamint termelődését, amely megköti a kálciumot és segít megerősíteni a csontjainkat.

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

POP. Téli POP* Kampány. A Téli POP anyagokat Kérd a kereskedelmi képviselődtől.

POP. Téli POP* Kampány. A Téli POP anyagokat Kérd a kereskedelmi képviselődtől. Téli POP* Kampány POP Az elbűvölő téli kampány art-deco stílusú, A1 méretű plakátjai három dekoratív modellt és egy hármas termékcsoportot, továbbá kétféle méretű kockát, és egy rangos, padlón álló totem

Részletesebben

Nu Skin Hajápoló Samponok

Nu Skin Hajápoló Samponok Nu Skin Termékinformációs oldal Nu Skin Hajápoló Samponok Láthatóan fiatalosabb haj mindössze 7 nap alatt Kezdje az alapoknál az egészséges, fényes haj felépítését! Tudományosan bizonyított tény, hogy

Részletesebben

A vállalatról. Minőségpolitika

A vállalatról. Minőségpolitika termékkatalógus A vállalatról Nem messze a szerbiai Arandjelovac-tól, a Vencác hegy lejtőin található a Banja Komerc Bekament DOO. építési vegyi termékeket előállító vállalat. A családi vállalkozás 1992-ben

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

Karosszéria védelem. Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem

Karosszéria védelem. Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem Karosszéria védelem Kőfelverődés elleni védelem Üregvédelem Alvázvédelem Karosszéria védelem További szolgáltatások az autósok részére Három felhasználási területre kínálunk termékeket: A használt és az

Részletesebben

6 osszetevo 100% termeszetesseg

6 osszetevo 100% termeszetesseg A vilaghiru olasz konyhabol erkeznek a legkivalobb alkotoelemek, amelyek 100%-osan termeszetesek es apoljak a hajat. Alfaparf Milano bemutatja italian hair menu 6 osszetevo 100% termeszetesseg MEDITERraN

Részletesebben

PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016

PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016 PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016 TM ELSŐ FEJEZET 03-09 A hajfestés kémiája MÁSODIK FEJEZET 10-13 Az árnyalati rendszer TARTALOMJEGYZÉK HARMADIK FEJEZET 14-16 A világosítás kémiája

Részletesebben

A stílus azzal kezdődik, ami belül van.

A stílus azzal kezdődik, ami belül van. A stílus azzal kezdődik, ami belül van. Bemutatakozik a Paul Mitchell NEURO, elektromos, hajformázó termékcsalád. Finomhangolt, precíziós eszközök, professzionális felhasználók számára. Egy kreatív ötlet,

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. augusztus 1-től BMS-Wellness.com Kft. 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5.

ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. augusztus 1-től BMS-Wellness.com Kft. 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5. ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. augusztus 1-től BMS-Wellness.com Kft. 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5. A pesti üzlet nyitvatartása: H - P: 9-17-ig 1147. Bp. Ilosvai Selymes u. 5. Tel. / Fax: (1) 329-4298,

Részletesebben

SIGMAGUARD 750 (SIGMA SILGUARD MC) 7551

SIGMAGUARD 750 (SIGMA SILGUARD MC) 7551 2007. április a 2005. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS két komponenses, a levegő nedvességtartalmára térhálósodó, magas cinktartalmú, (etil) szilikát bázisú bevonat JELLEMZŐI - tartálybevonat

Részletesebben

D. Gyakorlat.Műhely Ellenőrzőlista #11 Lekvárok és dzsemek

D. Gyakorlat.Műhely Ellenőrzőlista #11 Lekvárok és dzsemek D. Gyakorlat.Műhely Ellenőrzőlista #11 Lekvárok és dzsemek Az ellenőrzőlista a modul központi egysége. Négy oszlopból áll. Az első a probléma leírása, a második a lehetséges okok felsorolása, a harmadik

Részletesebben

PROFIKNAK! Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl

PROFIKNAK! Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl 20%kal jobb hõszigetelõ képesség, 30%kal gyorsabb építés, 100%kal szebb falazat. Porotherm csak PROFIKNAK! POROTHERM PROFI és DRYFIX Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl Új termék,

Részletesebben

Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért

Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért Termékkatalógus Költséghatékony megoldásokkal a tiszta és egészséges munkahelyekért Bõrvédelmi rendszerek - bármely munkahelyi környezetben Kézhigiénia Közel 40 éve, jó minõségû bõrvédõ, bõrápoló krémeket,

Részletesebben

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas.

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas. ASOPLAST-MZ Cikkszám: 2 02222 Kötıanyag - Esztrich- és habarcsadalék Jellemzıi: Az ASOPLAST-MZ nem szappanosítható ragasztó adalékanyag; Acetát-, valamint lágyítóanyag-mentes; Nem korrozív; Az ASOPLAST-MZ

Részletesebben

Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai

Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai Festékalap A jobb tapadás és fedés érdekében először használjon festékalapot vagy alapozót. Ez speciális jellemzőkkel rendelkezik, amik eltérnek

Részletesebben

astrochem EP Alapozó, habarcskötőanyag cementkötésű alapokra

astrochem EP Alapozó, habarcskötőanyag cementkötésű alapokra astrochem EP Alapozó, habarcskötőanyag cementkötésű alapokra H-2030 Érd Petőfi S. u. 123. Tel.: +36 23 524-600 Fax: +36 23 363-939 Mobil: +36 30 946-8283 www.astrochem.hu info@astrochem.hu heflerrobert@astrochem.hu

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban.

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. Időpont: 2011. október 30. vasárnap 9:00 órától Helyszín: Városi Sportcsarnok Orosháza

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

A DEMI KOLLEKCIÓ Az Erin Vágás Technika A FELHASZNÁLT TERMÉKEK Awapuhi Moisture Mist Spray LEVÁLASZTÁSOK 1. Készíts egy patkó alakú leválasztást, a hajnövés legbelső pontjától, a kalapvonalon keresztül,

Részletesebben

Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka!

Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka! Rosa Graf tanfolyamok A szép bõr titka! Termékismeret és Arckezelések (AMINTAmed, Blue Line, Forty+, Zöld Tea és Alapsorozatok) A ROSA GRAF termékek 1926-ban indultak hódító útjukra a kozmetikai szalonokban.

Részletesebben

A PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJA

A PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJA A PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJA Pro-Fiber_products leaflet_2016-hu.indd 1 16.2.2016 17:15:20 Pro-Fiber_products leaflet_2016-hu.indd 2 16.2.2016 17:15:22 HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013

PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013 PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013 TM ELSő FEJEZET 03-09 A hajfestés kémiája MÁSODIK FEJEZET 10-12 Az árnyalati rendszer TARTALOMJEGYZÉK HARMADIK FEJEZET 13-16 A világosítás kémiája NEGYEDIK FEJEZET

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A ragyogás új dimenziója A lenmagkivonat és a gyémántok csillogásának exkluzív kombinációja... Fedje fel a szépség minden titkát a Semi di Lino Diamante termékekkel A ragyogás

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 -

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 - gyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akit úgy hívtak Rex Maughan. Rexnek volt egy álma, hogy egy olyan vállalatot hozzon létre, amelynek nincs párja. a. világon. ^ ff ; A vállalat azért jött

Részletesebben

Műszaki ismertető StoMurisol SP weiß

Műszaki ismertető StoMurisol SP weiß A WTA által bevizsgált és tanúsított szanálóvakolat, MSz EN 998-1 szerint Jellemzők Alkalmazási terület Tulajdonságok Kültérben és beltérben Nedvesség és só hatásának kitett falazat szanálására Talajszint

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. HEMPADUR MASTIC 45880/ HEMPADUR MASTIC 45881 Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889

Részletesebben

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kötési mechanizmus: A műgyanta a hagyományos ragasztókkal, illetve kötőanyagokkal szemben nem az oldószer elpárologtatásával köt meg, hanem a B komponens

Részletesebben

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 Szeptember Bőr feszesség Feszesség hiánya a vendég szemszögéböl A bőr elveszíti tónusosságát Barázdák és ráncok

Részletesebben

Újdonságok! PAUL MITCHELL ELECTRIC JÖN! JÖN! JÖN! JÖN! A nagyon népszerû teafaolajos, borsmentás sampon kibõvült párjával a kondícionálóval.

Újdonságok! PAUL MITCHELL ELECTRIC JÖN! JÖN! JÖN! JÖN! A nagyon népszerû teafaolajos, borsmentás sampon kibõvült párjával a kondícionálóval. Újdonságok! A nagyon népszerû teafaolajos, borsmentás sampon kibõvült párjával a kondícionálóval. Tea Tree Conditioner Frissítõ Teafa Kondícionáló Frissítõ érzés, hatékony kondícionálás, minden hajtípusra,

Részletesebben

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG A KOCKÁZATOS NAPSUGARAK UVA: ÖREGÍT Az UVA sugarak hosszabb hullámhosszal behatolnak a bőr irharétegébe és felelősek az érett bőr öregedéséért és a ráncokért. UVB: ÉGET

Részletesebben

SIGMAZINC 160 (SIGMA TORNUSIL MC 60) 7560

SIGMAZINC 160 (SIGMA TORNUSIL MC 60) 7560 2007. március 2006. novemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS két komponenses (kötőanyag és cinkpor), a levegő nedvességtartalmára térhálósodó, cink(etil) szilikát bázisú alapozó (paszta) JELLEMZŐI - korrózió

Részletesebben

METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben)

METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben) METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben) Cégünket, a VARIMET Kft.-t 2005-ben alapítottuk. Főként lakatos munkákkal foglalkozunk,

Részletesebben

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat LES REVITALISANTES terméksorozat A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Visszaállítja a bőr ragyogását szépségét. - Reaktívizálja a sejtek energiáit a fáradt, fakó bőrnél. - Fokozza a bőr fesszességét. - Simítja és nyugtatja

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Sto Építőanyag Kft. Beltéri festékek. Aktív beltéri festék: StoClimasan Color

Sto Építőanyag Kft. Beltéri festékek. Aktív beltéri festék: StoClimasan Color Sto Építőanyag Kft. Beltéri festékek Aktív beltéri festék: StoClimasan Color StoClimasan Color: amikor a fény friss levegővé válik StoClimasan Color beltéri festék, amely folyamatosan lebontja a káros

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt Vásárló! Sok éve már, hogy először használtam munkámhoz műgyantát, mely sokoldalúságával azonnal lenyűgözött. A felhasználási felsorolás csak az én fantáziám korlátait, és

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Kvantumkriptográfia III.

Kvantumkriptográfia III. LOGO Kvantumkriptográfia III. Gyöngyösi László BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar Tantárgyi weboldal: http://www.hit.bme.hu/~gyongyosi/quantum/ Elérhetőség: gyongyosi@hit.bme.hu A kvantumkriptográfia

Részletesebben

Tájékoztató. Értékelési skála: 81 100 pont 5 (jeles) 71 80 pont 4 (jó) 61 70 pont 3 (közepes) 51 60 pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen)

Tájékoztató. Értékelési skála: 81 100 pont 5 (jeles) 71 80 pont 4 (jó) 61 70 pont 3 (közepes) 51 60 pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen) A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet vizsgakövetelménye alapján. (12/2013 (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 52 815 01 Gyakorló fodrász Tájékoztató

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

HEMPEL HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143. Alkalmazási utasítás. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes.

HEMPEL HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143. Alkalmazási utasítás. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. HEMPADUR 45141/ HEMPADUR 45143 45148 BÁZIS, 97820 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL 45148 BÁZIS, 97430 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Érvényességi kör: Felület előkészítés:

Részletesebben

Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek

Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek Ragasztószalagos, szalagos, hajhosszabbító tincsek Jelenleg is létezl tező technikák 1. Hajbevarrás: Hátrányai: időigényes, tökéletesen tudni kell tresszelni, vagy tresszelten kell megvásárolni a hajat,

Részletesebben

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK ACRYLCOLOR akril homlokzatfesték 1. Leírás, alkalmazás Az ACRYLCOLOR polimer kötések vizes diszperzióján alapuló homlokzatfesték. Alkalmas elsősorban a szilárd,

Részletesebben

FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1. A szakképesítés azonosító száma: 33 815 01 1000 00 00 2. A szakképesítés megnevezése: Fodrász 3. Szakképesítések

Részletesebben

MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA

MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA A fóliagyártó-technológiák középpontjában az anyagés energiaköltségek csökkentése A fóliagyártásban elsősorban technológiai innovációkkal lehet anyag- és energiatakarékosságot elérni.

Részletesebben

Székhelye: H-6771 Szeged, Szerb u. 59. Telefon/fax: 36 62 406-012 Telefon: 36 62 406-011, 36 62 655-873 Adószám: 10224409-2-06

Székhelye: H-6771 Szeged, Szerb u. 59. Telefon/fax: 36 62 406-012 Telefon: 36 62 406-011, 36 62 655-873 Adószám: 10224409-2-06 The Green Company LUMI-HOD 107-B fólia Javaslatok az alkalmazásokra LUMI-HOD 107-B fólia Az LN egy új osztálya az újonnan kifejlesztett foszforeszkáló (sötétben világító) pigmenteknek, nagymértékben különböznek

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA Technikai FÜZET TÉMAKÖRÖK NaYo 1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA 3. NaYo AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK 4. SZÍNSKÁLA 5. NaYo KRÉMAKTIVÁTOR 6. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 7. A SZÍNKÖR SZABÁLYAI

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben