Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria"

Átírás

1

2

3

4

5 Tartalom Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria Hidrogén peroxid: Yellow Peroxid Keverés A festét elmélete A diagnózis Ôsz haj festése Elsô komplett festés natúr hajon Lenövés festése Az elôpigmentálás A visszapigmentálás A szôkítés Koktélozás (szôkítô mosás) Yellow Szôkítôpor Yellow ápoló- és finish termékek

6 6

7 Yellow Color... Éld színesen az életed! 7 A Yellow Color sorozat az ALOETRIX és a KRISTÁLYOSÍTOTT MIKROPIGMENTEK technológiájával lett kifejlesztve, aminek segítségével az Aloe Vera, a Búzacsíra könnyen bejut a hajszál mély rétegeibe, megszünteti a haj dehidratáltságát, mindezt úgy, hogy lágy tapintású, táplált hajat hagy maga után. AZ ALOETRIX COMPLEX TARTALMAZ: A, B, C, E, F vitaminokat: vitalizálnak Proteineket: táplálnak ÁSVÁNYI ELEMEKET TARTALMAZ: Mineráliák: erôsítik a hajat töredezett, porózus, fénytelen haj ábrája az Aloetrix hatóanyagnak köszönhetôen hidratált haj festett haj, kezelés után, hidratált, táplált és ragyogó fényû A laboratóriumunkban egy nagyszerû szerkezet a dinamométer segítségével alaposan megvizsgáltuk a hajszálak szerkezetét, hogy milyen hatások figyelhetôek meg rajta vegyi beavatkozások után.

8 A kozmetikai hajfestés elmélete A színeket elsôdleges és másodlagos színekre osztjuk. Elsôdleges színek (tiszta színek) Ezek a színek minden más szín alapjai. KÉK PIROS SÁRGA Másodlagos színek (összetett színek) Ezek a színek két elsôdleges szín keveredésébôl állíthatók elô. SÁRGA ZÖLD Összekeverve az elsôdleges sárga és kék színt az eredmény a másodlagos zöld szín. KÉK PIROS LILA Összekeverve az elsôdleges kék és piros színt az eredmény a másodlagos lila szín. KÉK PIROS NARANCS Összekeverve az elsôdleges piros és sárga színt az eredmény a másodlagos narancs szín. SÁRGA Az összekevert színek arányának változtatásával az eredményül kapott szín intenzitása változik.

9 Ellentétszínek 9 Azokat a színeket nevezzük ellentétszíneknek, amelyek a színkörön egymással szemben helyezkednek el. Ha ezeket összekeverjük egymással, kioltják egymást. KÉK ZÖLD SÁRGA Az elsôdleges PIROS szín kioltja a másodlagos ZÖLD színt és viszont. SZÜRKE LILA NARANCS PIROS Az elsôdleges SÁRGA szín kioltja a másodlagos LILA színt és viszont. Az elsôdleges KÉK szín kioltja a másodlagos NARANCS színt és viszont. Minden színnek megvan az a képessége, hogy egy másikat kioltson. Ez az alapja valójában a hajfestés technikájának, ennek a tudásnak a birtokában megszüntethetünk, vagy korrigálhatunk bizonyos nem kívánt színhatásokat. A színeket felosztják még: Meleg színekre: piros narancs sárga Hideg színekre: zöld kék lila SZÜRKE 3 MELEG 1 4 SZÍNEK Hideg színeket használva kiküszöbölhetô vagy csökkenthetô egy nem kívánt meleg árnyalat jelenléte. A mellékelt ábrán nyomon követhetôek a (meleg vagy hideg) színek 1-tôl 6-os színmélységig. H I D E G 6 Például: a 3-as alapszín egy meleg árnyalatot enged meg (arany-sárga bázis). S Z Í N E K 2 5

10 10 A Yellow Color számozási szisztémája Színmélység Árnyalatok (elsôdleges és másodlagos) A táblázat 1. Fekete 2. Barna 3. Sötét gesztenye 4. Közép gesztenye 5. Világos gesztenye 6. Sötét szôke 7. Közép szôke 8. Világos szôke 9. Nagyon világos szôke 10. Extravilágos szôke B táblázat 0. Természetes (kék bázis) 1. Hamvas (szürke/zöld bázis) 2. Írisz (matt) (lila bázis) 3. Arany (sárga bázis) 4. Réz (narancs-vörös bázis) 5. Mahagóni (vörös-lila bázis) 6. Vörös (vörös bázis) Hogyan értelmezze a Yellow Color számozási szisztémáját? A Yellow Color számozási szisztémájának segítségével pontosan és nagyon egyszerûen meghatározható a szín: az elsô szám minden szín esetében a festék színmagasságát jelöli ( A táblázat), a második szám a festék elsôdleges színárnyalatát jelenti ( B táblázat), a harmadik szám a festék másodlagos színárnyalatát jelenti ( B táblázat). Például: Vegyük példának az 5.64-es Yellow Color színt: : megmutatja a szín magasságot, világos gesztenye (A táblázat), 6: megmutatja a ez elsôdleges árnyalatot, vörös (B táblázat), 4: megmutatja a másodlagos árnyalatot, réz (B táblázat).

11 A Yellow Color széria csodálatos szín 10 natúr árnyalat (Naturale) 1 kékes fekete (Nero Blue) 3 hamvas árnyalat (Cenere) 3 csokoládé árnyalat (Cioccolato) 6 barna árnyalat (Brown) 4 mahagóni árnyalat (Mogano) 8 vörös árnyalat (Rossi) 3 réz árnyalat (Rame) 5 arany árnyalat (Dorati) 3 beige árnyalat (Beige) 3 homok árnyalat (Sabbia) 3 gyöngy árnyalat (Perla) 2 világosító hatást erôsítô adalék anyag (Rinforzatori di schiaritura) 1 korrektor (Corretore) 3 Energia árnyalat (Energia) NATÚR SZÉRIA Az új Yellow termékcsalád egy a piacon páratlan tartós hajfesték családdal jelenik meg ami a hajstylistok és vendégeik minden igényét kielégítik. A natúr széria garantálja: káprázatos eredmény, maximális fedés, a kívánt árnyalat és színintenzitás tökéletes elérése. ÁRNYALATOK Használata: önmagában használva vagy fantázia színnel keverve egyenlô arányban Eredmény: 100%-os ôsztakarás és természetes hajszín.

12 FANTÁZIA SZÉRIÁK Használata: A tökéletes ôszhaj fedés érdekében keverje a natúr sorozat elemeivel. KÉKES FEKETE 1.11 Eredmény: Gazdag és intenzív színárnyalat, különleges kék ragyogással. HAMVAS Eredmény: Tökéletesen közömbösíti a vörös-narancs árnyalatot a hajban. Kiváló természetes hatású hajvilágosításra is. CSOKOLÁDÉ Eredmény: gazdag mahagóni-arany árnyalat, a hajnak divatos csokoládé színû fényt ad. BROWN: Eredmény: gazdag arany-hamvas, réz-mahagóni és arany-mahagóni árnyalatok, divatos gesztenye fénnyel. MAHAGÓNI: Eredmény: intenzív mahagóni árnyalatok. VÖRÖS: Eredmény: A legutolsó divat szerinti vibráló vörösek.

13 RÉZ: Eredmény: Gazdag réz színek, intenzívek és vibrálóak. ARANY: Eredmény: Csodálatos, meleg arany árnyalatok. BEIGE: Eredmény: gazdag színek arany-hamvas árnyalatban, hajszôkítés után tökéletesek. HOMOK: Eredmény: Optimális arany - irise árnyalat, ami ragyogó homok színt ad a hajnak. GYÖNGY: Eredmény: Tökéletes natúr haj világosítására és a sárga-narancs árnyalat semlegesítésére.

14 VILÁGOSÍTÁST SEGÍTÔ ADALÉKOK: 000 Legfôbb jellemzôje: Világosítást segítô festékadalék pigmentek nélkül, növeli a szívóhatását annak a színnek, amivel össze lett keverve, a haj stuktúrájától függô mértékben. A Yellow Color bármelyik más színével azonos arányban keverve 1 árnyalattal emeli a világosítás mértékét. Keverési arány: 1:1,5 (50 ml Yellow Color hajfesték + 50 ml világosítást segítô adalék ml Yellow Peroxido) A KORREKTOR A 6000 számú vörös korrektor azért született, hogy a vörös, mahagóni és réz sorozatok tagjait amennyiben a vendég úgy kívánja - még intenzívebbé, még vibrálóbbá lehessen tenni. Mennyiségét centiméterekben határozzuk meg, a kívánt eredménytôl függôen. ENERGIA SZÉRIA ÉS A SZUPER VILÁGOSÍTÁST SEGÍTÔ ADALÉK: OSS Az Energia széria a Yellow Color termékcsaládból egy 5-ös alaphajszínnél nem sötétebb hajra feltéve, szuper világosító adalékkal keverve képes akár 5 árnyalatot is világosítani. A 100 ml-es Yellow energia széria tagjait 200 ml 40 volumenes peroxiddal kell kikeverni, tehát 1:2 arányban. Hatóidô: perc. Ahhoz, hogy az energia széria színei a legmagasabb világosító hatást ki tudják fejteni ajánlatos ôket összekeverni a szuper világosítást segítô adalékkal a 0SS termékkel, tehát (50 ml Yellow energia hajfesték + 50 ml 0SS ml Yellow Peroxido). A 0SS szuper adalékot kizárólag az energia sorozat festékeivel használja).

15 Krémhidrogén peroxid 15 Yellow Peroxido A Yellow krémhidrogén peroxidot nagyszerû viaszokkal gazdagítottuk, hogy védje a hajszálakat a festési eljárás alatt. Az eredmény mindenhol egységes, csillogó haj. A termék állaga krémes és illatos, olyan stabilizáló anyagokkal gazdagítva, amelyek garantálják a nagyszerû minôséget, és minden eljárásnál a legjobb oxidációt. 4 féle Yellow Peroxido áll a fodrászok rendelkezésére: 10 Volumenes - (3%) 20 Volumenes - (6%) 30 Volumenes - (9%) 40 Volumenes - (12%)

16 16 Keverés Alapszín esetén A Yellow Color alapszínei esetén a keverési arány mindig 1:1,5 tehát, egy tubus Yellow Color hajfestékhez, ami 100 ml, 150 ml Yellow Peroxido-t kell keverni. Az így kapott keverék mennyisége 250 ml, amely elegendô egy hosszú haj befestéséhez. Ez elég nagy mennyiség ezért azt tanácsoljuk, hogy egyszerre fél tubus Yellow Color festéket használjon (50 ml) és hozzá 75 ml Yellow Peroxido-t. Energia sorozat esetén Az energia sorozat színeit minden esetben 1:2 arányban kell keverni, tehát egy tubus, azaz 100 ml Yellow Color hajfestékhez, 200 ml 40 volumenes Yellow Peroxidot kell keverni. Hidrogén peroxid és hatóidô választása A termék kizárólag pontos keverési arányok betartása mellett fejti ki tökéletesen hatását. Az egyik legfontosabb mozzanat a hidrogén peroxid kiválasztása, amely különösen meghatározó natúr haj világosításánál. A világosítás mértéke a kiválasztott hidrogén peroxid tömegszázalékától függ. KRÉMHIDROGÉN ELÉRHETÔ EREDMÉNY HATÓIDÔ 3% (10 vol) szín a színben, vagy sötétebb árnyalat festésénél alkalmazzuk % (20 vol) egyidejûleg 1árnyalatot világosít % (30 vol) egyidejûleg 2 árnyalatot világosít % (40 vol) egyidejûleg 3 árnyalatot világosít % (40 vol) + szuperszôkítô tónust világosít % (40 vol) + energia + 0SS 5 tónust világosít 50-55

17 A hajfestés technikája 17 A diagnózis Fontos megfogalmazni az elérendô eredményt. Egy pontos diagnózis felállításához meg kell határoznunk a következô dolgokat: 1) a kívánt szín, a kívánt árnyalat meghatározása, 2) a haj alapszíne, 3) a haj hosszán és a hajvégeken jelen van-e valamilyen kozmetikai színezôanyag, 4) az ôsz haj százalékos aránya, 5) az alaphajszín és a kívánt szín közötti differenciát. Ezek közül kettô különös fontos dolog: meghatározni az ôsz haj mértékét. Ebben az esetben a natúr sorozat elemeit kell majd kevernünk a kiválasztott divatszínnel egyenlô arányban, a megfelelô Yellow Peroxido-t válasszuk ki, mert egyébként nem tudjuk elérni a kívánt világosító hatást. Ezen felül, a valóban tökéletes végeredmény érdekében, fontos megnézni: 6) a haj egészségi állapotát, 7) a megelôzô vegyi kezeléseket, amelyek porózussá tehetik a hajat. A Yellow Color színskála ideális eszköz a hajdiagnózis felállításához.

18 Ôsz haj festése Az ôsz hajat a hajszálban jelenlévô melanin hiánya okozza. A természetes pigment hiányától lesz az ôsz haj fénytelen és színtelen. Az ôsz haj festés ami egy nagyszerû szolgáltatás - nem csak azt jelenti, hogy takarást, fedést biztosítunk az ôsz hajszálaknak, hanem azt, hogy a hajnak természetes csillogást és fényt adunk. Ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük fontos betartani az alábbi szabályokat: 1) A kiválasztott színt minden esetben fele-fele arányban keverje a Natúr sorozat színeivel, 2) Válassza ki a megfelelô Yellow Peroxido-t, amely segítségével el tudja érni a kívánt hatást, 3) A festéket nagyon akkurátusan vigye fel az elôzôleg kis részekre felosztott hajra, 4) Várja ki a hatóidô leteltét. Elsô festés natúr hajon Ennek a technikának az a célja, hogy egységes színt hozzunk létre a natúr hajon, ez nehéz feladat, hiszen a hajtô melanin állománya ézékenyebben reagál. Hogyan végezzük el a hajfestést? Osszuk fel a hajat négy részre, húzzunk egy vonalat elôször fültôl fülig majd a tarkótól elôre a fej középpontján áthaladva egy másikat. A hajfestést a hátsó rész jobb szélén kezdjük. Vigyük fel a hajfestéket a haj hosszára és a hajvégekre úgy, hogy a hajtônél 1-2 cm kimaradjon. Ezzel az eljárással vigyük fel a festéket a másik 3 felosztott területre is perc hatóidô szükséges. Ha ez az idô eltelt vigye fel a festéket a hajtôre is. A még egységesebb eredmény érdekében azt tanácsoljuk, hogy eggyel alacsonyabb tömegszázalékú hidrogén peroxidot használjon a hajtôre, mint a hajvégre. A hatóidô letelte után jól masszírozza be a festéket a hajba majd mossa le alaposan samponnal. Szín a színben festés vagy sötétebb árnyalatra festés esetén a keveréket (hajfesték és 10 volumenes hidrogén peroxidot)a hajtôre és a haj hosszára egyidejûleg vigye fel és hagyja hatni 30 percig.

19 Lenövés festése 19 Hogyan végezzük a tôfestést: Ossza fel a hajat 4 részre. Vigye fel a festéket a lenövésre. Határozza meg a hatóidôt és válassza ki a szükséges krémhidrogént. Ha a lenövés befestése 10 vagy 20 volumenes Yellow Peroxido-val történt akkor ahhoz, hogy a hajvéggel egyforma színû tövet kapjunk, csak fésülje össze a tövet a véggel és hagyja hatni 10 percig. Ha a lenövés befestése 30 vagy 40 volumenes Yellow Peroxido-val történt akkor ebben az esetben a hajvégre új keveréket kell készíteni 10 volumenes Yellow Peroxido-val és ezt kell a hajvégre felvinni. Mossa le a festéket samponnal. Elôpigmentálás Mit nevezünk elôpigmentálásnak? Az elôpigmentálás olyan elôkészítô folyamat, melyben az áttetszô, természetes pigmentjeit már elvesztett ôsz hajat elôkészítjük a festéshez és ennek az elôkészítô folyamatnak köszönhetôen egyforma telt szín érhetô el. Mikor szükséges? Abban az esetben, ha erôs koncentrációban van jelen ôsz haj különösen a fej elsô részén. Elôpigmentáláskor két fontos dolog történik a hajjal: megváltozik a haj szerkezete (megnyílnak a haj pikkelyek), pigmenteket juttatunk a hajba, melyekhez azután a késôbb felkent festékpigmenteket képesek lesznek tartósan hozzákapcsolódni. A keverék A tökéletes pigmentáláshoz a kívánt színnél egy árnyalattal világosabb árnyalatú festéket válasszunk, tiszta festékkel végezzük a folyamatot (krémhidrogén peroxid hozzáadása nélkül). Az elôpigmentáláshoz a Yellow Color színei közül meleg árnyalatot válasszunk. Hogyan kell végezni az elôpigmentálást Mindenekelôtt leválasztani az elôpigmentálandó részt, ezután egy ecset hegyé - nek a segítségével vigye fel a festéket a hajra, ügyeljen, hogy a festék a fejbôrrel ne érintkezzen. Ne mossa le! Ezt a mûveletet legalább 10 perccel az elôtt végezze el, mielôtt rákerülne a végsô festék.

20 20 A visszapigmentálás Mit jelent a visszapigmentálás? Egy technikai eljárás, amelynek során visszaállítjuk az eredeti hajszínt. Mikor van rá szükség? Minden olyan esetben, amikor 2 tónusnál többet akarunk sötétíteni. A visszapigmentálás egy megelôzô színezés, ami azt a célt szolgálja, hogy végsô szín stabil és tartós legyen, ne legyen szürkés-zöldes árnyalata, ami tipikus tünete a visszapigmentálás nélkül sötétített hajaknak. A keverék Mindig meleg árnyalattal pigmentáljunk vissza (arany, arany intenzív, réz, rézvörös, vörös). A kiválasztott árnyalat legyen mindig 1 vagy 2 árnyalattal világosabb, mint az elérni kívánt szín. A keveréket 3%-os hidrogén peroxiddal készítsük el (10 volumenes). A keverési aránynak a következônek kell lennie: 1:2 (1 rész festék + 2 rész Yellow Peroxido) ha a haj normál minôségû, 1:3 (1 rész festék + 3 rész Yellow Peroxido) ha a haj vegyileg már kezelt (szôkített). Hogyan végezzük el a visszapigmentálást A visszapigmentálást a kívánt szín felvitele elôtt kell elvégezni. Egy erôsen kifakult hajat lenövés nélkül az alábbiak szerint kell visszapigmentálni: A) Diagnózis: elérni kívánt szín: világos gesztenye (5), a haj színe világos arany szôke (9.3). Ebben az esetben 4 tónust kell sötétíteni. B) Megtalálni a legmegfelelôbb árnyalatot a haj színének visszaállításához: Ebben az esetben, ami a miénk, az elérni kívánt szín az 5-ös világos gesztenye, ebben a színben sok a narancs pigment. Az árnyalat, amivel visszapigmentálunk egy vagy két árnyalattal kell, hogy világosabb legyen, és a végsô árnyalatnak megfelelôen réz színnek kell lennie. A szín, amit választunk tehát a 7.4 réz szôke, amit 1:3 arányban keverünk 10 volumenes hidrogén peroxiddal. A visszapigmentálás után a hajban sok narancs pigment lesz és az árnyalata is hasonló lesz az eredetihez. Ez garantálja azt, hogy el fogjuk érni a kívánt színt. C) A festék felvitele: 50 ml Yellow Color réz szôke (7.4), 100 ml 10 volumenes Yellow Peroxido (3 %). Nagyon figyelmesen vigye fel ezt a keveréket a sötétíteni kívánt részekre, és hagyja hatni percig. Ezután alaposan mossa le, és törölközôvel jól szárítsa meg. Majd készítse el az új keveréket 5-ös világos gesztenye színbôl. Vigye fel a tôre, hajhosszra és a hajvégekre. A hajfesték kikeverése: 100 ml Yellow Color világos gesztenye (5), 150 ml 10 volumenes Yellow Peroxido (3%). A hatóidô letelte után alaposan mossa le a festéket, és ahhoz, hogy a haj fiziológiai ph értéke vissazálljon használja a Yellow termékcsalád további termékeit.

21 Szôkítés 21 Mit nevezünk szôkítésnek? Egy nagyfokú kozmetikai világosító eljárást. Mikor szükséges? Minden olyan esetben szükséges, amikor 1 vagy több tónust szeretnénk világosítani a hajon. A keverék Yellow Szôkítôporral: 20 gramm Yellow Szôkítôpor 40 ml Yellow Peroxido 10 volumen - 3% 1 tónust világosít 20 volumen - 6% 2 tónust világosít 30 volumen - 9% 3 tónust világosít Hogyan végezzük el a szôkítést Ossza fel a hajat részekre és a szôkítô keveréket vigye fel közvetlenül a szôkítendô részekre. Kezdje a felvitelt a fej hátsó részén, ezután folytassa az oldalsó részeken, és elöl fejezze be. A hatóidô alatt folyamatosan ellenôrizze a világosodás mértékét. Amikor a haj elérte a kívánt színmagasságot, alaposan mossa le a szôkítôt. Hajmosás után ellenôrizze az eredményt. Ha a szôkítés nem lett egységes a hajfestés elôtt vissza kell pigmentálni. Ha a szôkítés egységes, akkor a kiválasztott árnyalattal meg lehet kezdeni a hajfestést.

22 Koktél Mit nevezünk koktélnak? A koktél egy speciális keverék, amely megtisztítja a hajat a zöldes, szürkés árnyalatoktól, festékmaradékoktól Mikor szükséges alkalmazni? Abban az esetben kell használni, ha hamvas hajszínét meleg árnyalatú aranyra szeretné cserélni vagy fordítva. Ez a lépés fontos és szükséges, tilos összekeverni két ellentétes árnyalatú színt, mert nemkívánatos eredmény születik belôle. Tehát a szôkítô koktélt abban az esetben használjuk, ha meg akarjuk változtatni a haj árnyalatát. A keverék Yellow Szôkítôpor segítségével: 20 gramm Yellow Szôkítôpor, 60 ml 10 volumenes Yellow Peroxido (3%), 5 ml sampon. hatóidô: 5/10 perc Hogyan zajlik a folyamat? vigye fel a koktélt a hajnak arra a részére, ahol a változást végre szeretné hajtani, fésûvel alaposan dolgozza bele a koktélt a hajba, amikor a haj kellôen kivilágosodott alaposan mossa le meleg vízzel és samponnal, ezután következhet a kiválasztott szín hajra vitele.

23 Yellow szôkítôpor 23 A Yellow Szôkítôpor magas világosító hatású hajszôkítô szer (6 árnyalat világosítására alkalmas). Nem duzzad, nem csöpög: az állaga az egész szôkítési eljárás alatt krémes marad. Ideális teljes szôkítésre, minden típusú melír készítésére, natúr és kezelt hajon egyaránt alkalmazható rendkívül hatékony hajszôkítôpor. A por világoskék színe közömbösíti a sárga tónust. 2 különbözô kiszerelésben kapható 400 gr (20 grammos tasakokban) 500 gr Használati utasítás: A Yellow Szôkítôport keverje össze 10, 20, 30 vagy 40 volumenes Yellow Peroxido-val (1:2 arányban). A hatóidô az alaphajszíntôl és az elérni kívánt szín mélységétôl függ. A hatóidô letelte után mossa meg a hajat meleg vízzel és samponnal.

24 24 Yellow Real termékek YELLOW 3 IN 1 - festés és védelem A festés folyamata alatt védi a különösen érzékeny és roncsolt hajat. Aloe vera és kamilla kivonatot tartalmaz, mely nyugtató hatású. UV szûrôket is tartalmaz. A 60 gr. szinezô festékhez, melyet már 90 gr. hidrogén peroxiddal összekevertünk, adjon 20 gr. Yellow 3 in 1-t. Kezdje meg az alkalmazást a festék használati utasítása szerint. Kiszerelés: 60 ml Bontó sampon Csillogást, egészséget és fésülhetôséget kölcsönöz a göndör, a kreppes, és a nagyon kreppes hajnak. A benne levô Aloe Vera és a búzacsíra természetes vitaminjai a kapilláris rostokat mélyen táplálják. UV szûrôket is tartalmaz. Vizezze be teljesen a hajat. Vigye fel Yellow Bontó Sampont és kíméletesen maszírozza bele a hajba. Pár percig hagyja rajta. Alaposan öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg a mûveletet. Kiszerelés: 1000 és 250 ml Bontó balzsam Lágyságot és csillogást kölcsönöz a hajnak, selymessé és könnyen fésülhetôvé teszi. Különösen göndör, kreppes hajra ajánljuk. A termékben megtalálhatók az aloe vera és búzacsíra kivonatok, melyek frissítik és hidratálják a hajat. Ideális a vegyileg kezelt hajakhoz. UV szûrôket tartalmaz. A Yellow Bontó Sampon alkalmazása után egy kis mennyiséget öntsön a tenyérbe. A haj teljes hosszán ossza el és hagyja rajta 3-5 percig. Öblítse le! Szárítsa meg a hajat és készítse el a frizurát. Kiszerelés: 1000 és 250 ml Hidratáló zselé Hidratálja a hajat, csökkenti a térfogatot és a kívánt frizurát könnyen elkészítheti. Aloe vera és búzacsíra kivonatokat tartalmaz, amelynek köszönhetôen a különleges hidratáló regenerálja és védi a hajat. Rendszeres használata visszaadja a haj csillogását és szépségét. UV szûrôket is tartalmaz. Egy kis mennyiséget az egyik tenyérben osszon el, közvetlenül tincsenként vigye fel a hajra és hagyja természetesen megszáradni. A Yellow Hidratáló Zselé használható száraz vagy vizes hajra egyaránt Kiszerelés: 250 ml

25 Formázó krém Formát ad anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Összetételében megtalálhatók az Aloe Vera és a búzacsíra kivonatok, melyek táplálják a vegykezelt hajat. UV szûrôket tartalmaz. 25 Egy kis mennyiséget az egyik tenyérben osszon el és közvetlenül vigye fel a hajra, tincsenként formázva. Hagyja megszáradni természetes módon. Ha egyenes hajat akarunk, kefével szárítsuk simára a tincseket. Kiszerelés: 250 ml Hajban maradó balzsam Az aloetrix kombinált hatóanyagai mélyen táplálják a hajszerkezetet. Rendszeres használat esetén revitalizálja a száraz vízhiányos hajat. Megvédi a hajszálakat az UV sugárzástól és a levegôben lévô szennyezôdésektôl. Egészséget és fényt kölcsönöz a hajnak. Hajmosás után a nedves hajra vigyük fel, könnyedén dolgozzuk be a hajba. Nem kell kiöblíteni, a haj tetszés szerint formázható! Kiszerelés: 250 ml Freeze hajfixáló spray Az Aloe Vera és búzacsíra vitaminjai szabályozzák a haj vízháztartását és folyamatos táplálást biztosítanak. Speciális összetevôi révén nem nehezíti el a hajat és erôs tartást biztosít egész nap. A termék UV szûrôket tartalmaz amelyek megvédik a hajszálakat a napsugarak káros hatásától. A hajvégektôl a hajtô felé haladva kell kb cm távolságból a száraz hajra permetezni. Kiszerelés: 250 ml Fényolaj Megelôzi és helyreállítja a kettôs hajvéget. Kiemeli a haj csillogását és ragyogását anélkül, hogy elnehezítené. Összetétele tartalmaz aloe vera és búzcsíra kivonatokat, melyek selymessé és könnyen fésülhetôvé teszik a hajat. UV szûrôket is tartalmaz. Egy kis mennyiséget osszon szét a tenyerén, vigye fel a teljes haj hosszúságára, különös tekintettel a végére. A kívánt forma szerint fésülje. Nem kell leöblíteni. Kiszerelés: 50 ml

26 26 Brillantin A fésülés hihetetlen sokoldalúságára ad lehetôséget. Filmet képez a hajon, mely a hôhatás elleni védelmet és a frizura tartósságát biztosítja. Csillogóvá, selymessé és illatossá teszi a hajat. Az aloe vera és a búzacsíra hidratáló és tápláló tulajdonsága védi a hajat az elektromos feltöltôdéstôl. UV szûrôket tartalmaz. Egy kis mennyiségû Brillantint osszon el a tenyéren, a haj végére vagy a hosszúságára közvetlenül vigye fel. A kívánt stílus szerint fésülje és formázza. Kiszerelés: 200 gr Yellow relaxer termékek Normalizáló balzsam A vegyi kezelések után vitalizálja és védi a hajat. A benne levô aloe vera és búzacsíra természetes vitaminjai táplálják a hajat erôt és csillogást adva neki. Könnyen fésülhetôvé teszi. A Yellow normalizáló balzsamot a nedves hajra vigye fel szétosztva a tövétôl a hajvégekig. 3-5 percig hagyja rajta, majd alaposan öblítse le. Kiszerelés: 500 g Regeneráló krém A vegyileg kezelt hajat újraéleszti és védi. A benne levô aloe vera és a búzacsíra természetes vitaminjai a kapilláris rostokat mélyen táplálják. Erôt és ragyogást ad a hajnak és nagyon könnyen fésülhetôvé teszi. Intenzív hidratáló kezelés esetén ajánlott. Tincsenként vigye fel a terméket úgy, hogy a hajvégekbe maszírozza be percig hagyja rajta, majd öblítse le. Kiszerelés: 500 g Yellow repair termékek Yellow Tisztító sampon Ceramid és Aloe Vera alapú tisztító sampon. A yellow tisztító sampon mélyen ápolja a dehidratált, károsodott és/vagy erôsen kezelt hajat. Eltávolítja az elôzô vegyi kezelés maradékait a hajról, így jobban érvényesül a hidratálás és a szerkezet visszaállító hatás, mind a fejbôrön, mind a hajszálon. Vigye fel a nedves hajra, masszírozza be kíméletesen. Alaposan öblítse le a hajat majd ismételje meg a hajmosást amennyiben szükséges. Figyelem: gyermekektôl tartsa távol! Kiszerelés: 250 ml

27 Yellow erôsítô hajban maradó balzsam Erôsítô, ápoló, nem kimosandó termék. Mindennapi hidratáltság és lágyság a dehidratált, károsodott és/vagy erôsen vegyileg kezelt hajnak. A haj jól fésülhetô és fényes lesz, megszûnik a kreppes hatás. 27 Vigye fel a nedves hajra. Masszírozza be gyengéden a hajba. Ne mossa le. A termék használata beszárítás elôtt ajánlott. Figyelem: gyermekektôl tartsa távol! Kiszerelés: 250 ml Yellow Intenzív kondicionáló pakolás Intenzív hidratáló maszk, ápolja és hidratálja a dehidratált, károsodott és/vagy erôsen kezelt hajat. Rugalmasságot, erôt és vitalitást ad neki. Masszírozza a nedves hajba, koncentrálva a legérzékenyebb részre. Hagyja hatni 3-5 percig. Alaposan mossa ki a hajból. Intenzív kezelés: Vigye fel a maszkot a nedves hajra. Tegyen a fejére egy mûanyag sapkát és hagyja hatni 15 percig vagy 7-10 percig hôhatás alatt. Ezután nagyon alaposan öblítse le! Figyelem: gyermekektôl tartsa távol! Kiszerelés: 250 ml Yellow Revitalizáló hajfényspray Védi, revitalizálja és erôsíti a dehidratált, károsodott és erôsen kezelt hajat. Megvédi a töredezéstôl és természetes ragyogást ad a hajnak. Permetezze közvetlenül a nedves hajra. A terméket ne mossa ki a hajból és formázza kedve szerint. Figyelem: gyermekektôl tartsa távol! Kiszerelés: 100 ml Yellow erôsítô szérum Hosszú idôn át tartó intenzív ápolás. Táplálja és erôsíti a dehidratált, károsodott és a vegyi eljárásoktól törékennyé vált hajat. Intenzív hatékonyság elérése érdekében használja legalább heti 1 alkalommal. Vigyen fel 1 fiola terméket a nedves hajra és masszírozza be, hagyja hatni 5-8 percig és alaposan mossa le. Figyelem: gyermekektôl tartsa távol! Kiszerelés: 6x13 ml

28 Yellow Color Vivi il tuo Colore L a l i n e a Y e l l o w C o l o r è s t a t a s v i l u p p a t a c o n l esclusiva tecnologia ALOETRIX e MICROPIGMENTI CRISTALLIZZATI, che avvalendosi delle proprietà dell Aloe Vera e del Germe di Grano, riduce l effetto disidratante del capello lasciando una piacevole sensazione di morbidezza e nutrizione. Yellow Color, grazie al suo ridotto contenuto di ammoniaca, schiarisce con straordinaria delicatezza, garantendo: Maggiore idratazione sul capello Luminosità e brillantezza Risultato naturale e uniforme Eccezionale durata nel tempo Perfetta copertura Disponibili in 58 splendide nuances. Gamma completa di Acqua Ossigenata: 10vol., 20vol.,30vol., 40vol. Per completare il servizio della colorazione Yellow Polvere Decolorante... polvere compatta ad alto potere schiarente che assicura il massimo risultato nel rispetto del capello. A Yellow termékek magyarországi importôre a Hair-Line Kft. MINTABOLT: 1072 Budapest, Klauzál tér 15. Tel.: KÖZPONT: 2045 Törökbálint, Jázmin u.1. Tel.: Ingyenesen hívható információs zöld szám:

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA Technikai FÜZET TÉMAKÖRÖK NaYo 1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA 3. NaYo AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK 4. SZÍNSKÁLA 5. NaYo KRÉMAKTIVÁTOR 6. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 7. A SZÍNKÖR SZABÁLYAI

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE?

MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE? MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE? DIRECT/KÉSZ PIGMENTEK Használható pigmentek, amelyek gélben, porban, folyadékban vagy krémben jönnek FÉLTARTÓS Az alacsony hidrogénperoxiddal kevert termékek,

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

SZÍNEK KÖNYVE. Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához

SZÍNEK KÖNYVE. Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához SZÍNEK KÖNYVE Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához 1. Rész Színek Hogyan jutunk el az elsődleges színekből a másodlagos színekig és miért érinti ez a fodrászokat? Minden

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 Szőkítés A festékképzés folyamata A festékképzés a bőrben lejátszódó biokémiai folyamat. A festékképzés a melanocytákban megy végbe. A bőr esetében a bazális réteg sejtközötti állományában találhatók elszórtan,

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

ICOLOR ALAPISMERETEK

ICOLOR ALAPISMERETEK ICOLOR ALAPISMERETEK i.color Simply COLORFUL Az i.color tehnológiája TRI-ACTIVE TECHNOLÓGIA TRIPLEX-C KALIBRÁLT AMMÓNIA RENDSZER KETT S HATÁS TRI-ACTIVE TECHNOLÓGIA Kimagasló gondoskodás: Hidratálók kondicionál

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett.

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben szereplő 11484-12 Fodrász manuális alapműveletek és a 11485-12 Fodrász

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a kubista mûvészet inspirációjából merítenek. Tárgyaik megmutatásakor tisztán geometriai

Részletesebben

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász fodrászatban alkalmazott vegyszeres műveletek komplex ismerete z Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/10. (IV. 22.) Korm.

Részletesebben

A hajfestés szertartása

A hajfestés szertartása A hajfestés szertartása A hajfestési szolgáltatás egyrészt lehetôség a minôség, a kreativitás és szaktudás megmutatására, másrészt olyan pillanat, amelyben a fodrász érzékeltetheti vendégével azt a szeretetet

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA UNAMY A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA A hullámok még inkább kifejezik a romantikus nôiességet. Természetesen ehhez hozzájárul a divat idôszakos hullámzása. A milánói divatbemutatókat idôszakosan lágy vonalakkal,

Részletesebben

A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA. A Multi Complex Color egy eszköz: a MŰVÉSZ TE VAGY!

A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA. A Multi Complex Color egy eszköz: a MŰVÉSZ TE VAGY! A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA A Tocco Magicó már majd egy évszázada követi nyomon a SZÉPSÉG alakulását, változásait: a NŐ sokszor változozott ez idő alatt, de egy állandó volt az évszázadok során -

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York XPressionist S4U egyesíti... a legdinamikusabban fejlôdô divat fôvárosának minôségét és izgalmát... Milánót...és a legavantgárdabb nemzetközi hajdesign - központot... Londont. S4U a kimondottan rádszabott

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

A színérzetünk három összetevőre bontható:

A színérzetünk három összetevőre bontható: Színelméleti alapok Fény A fény nem más, mint egy elektromágneses sugárzás. Ennek a sugárzásnak egy meghatározott spektrumát képes a szemünk érzékelni, ezt nevezzük látható fénynek. Ez az intervallum személyenként

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR SynchroLift Ultra-Gyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor Új Exkluzív Technológia SynchroLift Ultragyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor SYNCRO LIFT GYORS SZŐKÍTŐPOR,

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

LEGYÉL HAJFESTÉSI KALAUZ. .1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4 TRÉNINGEK.5 www.advancetechniques.

LEGYÉL HAJFESTÉSI KALAUZ. .1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4 TRÉNINGEK.5 www.advancetechniques. LEGYÉL Használd az alábbi eladási segédeszközöket, hogy minél több információt tudj meg az Advance Techniques tartós krémhajfestékről..1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4

Részletesebben

Mi jellemző a zsíros hajra?

Mi jellemző a zsíros hajra? Mi jellemző a zsíros hajra? A borsmenta a mentol forrása Kérdés: Milyen a hajam? Zsíros Elnehezedett Fakó és fénytelen Gyenge Nehezen formázható Zsíros haj Kérdés: Miért zsírosodik a hajam? A zsíros haj

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

Obsah: Tartalomjegyzék:

Obsah: Tartalomjegyzék: Termékkatalógus Obsah: Tartalomjegyzék: Hajfestékek 4-25 Szőkítő termékek 26-28 Technikai samponok 29 Tartós hajformázás 30-31 Série expert 32-50 Série nature 32-50 Pro-Fiber 51 Mythic oil 52-62 Tecni.art

Részletesebben

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2014 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek Új Styling Trendek A hajviselet trendjeit bemutató legexkluzívabb és leghitelesebb magazinok, úgy, mint a francia Numéro, az olasz Muse vagy éppen az amerikai Surface hasábjain idén, az eddigiektôl jelentôsen

Részletesebben

használati útmutató 1

használati útmutató 1 használati útmutató 1 i.nnováció, i.hlet az tartalomjegyzék i.color-ral A HAJFESTÉS - ELMÉLETEI ALAPOK 4 Mi a haj? 4» A hajszerkezet 4» A hajszál jellemzôi 5 A 4 féle mesterséges hajszínváltoztatás 5 A

Részletesebben

TerméK- KaTalógus by Kemon

TerméK- KaTalógus by Kemon Termékkatalógus by Kemon INSPIRÁCIÓ by Kemon A termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a divat, a stílus és a kozmopolita csábítás iránti vágyunkat. A Kemon AND fi nish termékei tökéletes

Részletesebben

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Cikk: - A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Hajhosszabbítók figyelmébe! Fontos hogy hajhosszabbítás előtt, a viselő tisztában legyen a póthaj viselésével

Részletesebben

Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján!

Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján! 2012 Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján! Minden együtt van ahhoz, hogy egy kellemes napot töltsünk el együtt: Az Ön(ök) Paul Mitchell Oktatója Kávészünetek Ebédszünet Tűzriadó esetén

Részletesebben

TIPPEK ÉS TANÁCSOK, HOGY AZ OTTHONI HAJFESTÉS JÓL SIKERÜLJÖN!

TIPPEK ÉS TANÁCSOK, HOGY AZ OTTHONI HAJFESTÉS JÓL SIKERÜLJÖN! TIPPEK ÉS TANÁCSOK, HOGY AZ OTTHONI HAJFESTÉS JÓL SIKERÜLJÖN! Divat a hajfestés. Akár fodrásznál, akár otthon készül, egyre több nő és férfi él a hajfestés adta lehetőségekkel: élénkíti saját hajszínét,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata ---

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- A NIRVEL új kiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Visszavásárlási garanciát adunk! A használati utasítások

Részletesebben

40 ÉVES A BAREX. Szívesen állunk mindenki rendelkezésére! Üdvözlettel: Frizurakellék Kft.

40 ÉVES A BAREX. Szívesen állunk mindenki rendelkezésére! Üdvözlettel: Frizurakellék Kft. 40 ÉVES A BAREX Olaszországban mintegy 40 éve gyártják a Barex cég közkedvelt, professzionális fodrász-termékeit. Ezek a termékek az eltelt idő alatt már bizonyítottak és a hajápolás élvonalába kerültek.

Részletesebben

Prémium fodrászalapanyagok. Prémium hajkefék és ollók. www.frizurakellek.hu

Prémium fodrászalapanyagok. Prémium hajkefék és ollók. www.frizurakellek.hu Prémium fodrászalapanyagok Prémium hajkefék és ollók www.frizurakellek.hu Barex Italiana since 1967 Olaszországban 1967 óta gyártják a Barex cég közkedvelt, professzionális fodrásztermékeit. Ezek a termékek

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚLIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚLIUS 9-TŐL 2018. AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT VÁLTOZATOSSÁG = KULCS A VENDÉGEK ÉS KREATIVI- TÁS kielégítéséhez A VENDÉGEK... A Sebastian termékekkel elcsábíthatja a legnagyobb követelményeket támasztó

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS A HAJ SZAKÉRTŐI ÁLTAL MEGALKOTVA A SÉRIE EXPERT rendkívül hatékony hajápoló termékei minden hajtípus szükségleteit kielégítik és hatásukat a hajszálak valamennyi zónájában, még

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

YO COLOR SYSTEM NAYO

YO COLOR SYSTEM NAYO 4 18 ÖSSZEFOGLALÁS 8 YO COLOR SYSTEM Egy kíméletes és biztonságos szisztéma 4 3 termék összhangja 4 NAYO A termék 8 Legfontosabb összetevők 9 Hatás 9 Aktivátor 10 Mi ez 10 26 Keverés és hatóidő 11 Volumen

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

HIGH COVERAGE ÚJ NATÚR SZÍNEK

HIGH COVERAGE ÚJ NATÚR SZÍNEK HIGH COVERAGE ÚJ NATÚR SZÍNEK A Revlon Professional High Coverage családja további új natúr árnyalatokkal bõvült, melyek a természet színeit keltik életre. Összetételének köszönhetõen elkerülhetjük a nem

Részletesebben

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze)

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) SZINEZZÜNK MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz. BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2013 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

OBSESSION for HAIR FASHION

OBSESSION for HAIR FASHION OBSESSION for HAIR FASHION Filozófi a ÁLLAG ZSELÉ HAB SPRAY KRÉM PASZTA GUMI WAX FLUID A megjelenés eredetisége, szabálytalansága, egyedisége. A személy tömegektôl való különbözése, antikonformizmusa.

Részletesebben

Fodrász mester Fodrász mester vegyszeres munkafeladatai (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése)

Fodrász mester Fodrász mester vegyszeres munkafeladatai (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése) Fodrász mester (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése) 066-09/3 Színváltoztatás, Tartós formaváltoztatás, Technológiák ismertetése, Alkalmazott termékek (Vizsgarészhez rendelt

Részletesebben

Fejtetű? Serkék? Megijedt?

Fejtetű? Serkék? Megijedt? Fejtetű? Serkék? Megijedt? A NYDA mindet eltünteti. Kedves Szülők! Ha az orvos fejtetűt talált a gyermekükön, az első és legfontosabb cél a tetű és a fejlődés különböző stádiumában levő serkéinek hatékony

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION NUCLEIC DEFENSE Sejtszintü DNS VédelemV A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE A GUINOT Nucleic Defense fényvédő termékekben 2004 január óta találhatók meg a DNS összetevők A Boston University 2004 márciusában

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász. Web:

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász.   Web: Kedves Olvasónk! Köszönjük, hogy letöltötte Hajápolási tippek és tanácsok című tanulmányunkat! Reméljük, hogy sok hasznos ötletet tudunk adni ahhoz, hogy frizurája garantáltan szép maradjon! Táplálkozásunk

Részletesebben

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 ŐSZHAJ FEDÉS BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 LEGYEN AZ ŐSZ HAJ ISMÉT RAGYOGÓAN FIATAL N+ sorozat őszhaj fedésre A SZALON VENDÉGEK 60%-A FESTETI A HAJÁT, HOGY ELFEDJE

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

wella professionals Care

wella professionals Care wella professionals Care A KIVÁLÓ SZÍNÁPOLÁS ELENGEDHETETLEN A VENDÉG ELÉGEDETTSÉGÉHEZ KÜLÖNÖSEN AKKOR, HA OLYAN ÉLMÉNYBEN RÉSZESÍTJÜK, AMIT IGAZÁN ÉLVEZ. Josh Wood A Wella Professionals Color globális

Részletesebben

T E R M É K K A T A L Ó G U S

T E R M É K K A T A L Ó G U S T E R M É K K A T A L Ó G U S COLORSMETIQUE Kiemelkedo szakértelem, tökéletes harmónia a hajfestési szakértelmünk és a legfejlettebb kozmetikumok tulajdonságaival. A Revlon Professional legújabb tartós

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA ÉS FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A

Részletesebben

LISSE DESIGN Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN FORMALD E HI D MENTES M A D E I N I T A LY Keratin Therapy Tökéletes simaság Teljes biztonságban* A piacon egyedülálló

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. júliusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! A szőke haj mindig nyári sláger Kelet-Magyarország területi vezető Szigethy Zsolt Kedves fodrászok!

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Gyakorló fodrász szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 52 15 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! KORSZERŰ ÖSSZETÉTEL Az ENERJUVE az Amway exkluzív, szabadalmazott* hatóanyag-együttese. A hajerősítő lipideket, kreatint és hajsimító 18-MEA hatóanyagot tartalmazó

Részletesebben

Színek 2013.10.20. 1

Színek 2013.10.20. 1 Színek 2013.10.20. 1 Képek osztályozása Álló vagy mozgó (animált) kép Fekete-fehér vagy színes kép 2013.10.20. 2 A színes kép Az emberi szem kb. 380-760 nm hullámhosszúságú fénytartományra érzékeny. (Ez

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben