MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE?"

Átírás

1

2 MILYEN FESTÉKEKET HASZNÁLUNK VILÁGSZERTE?

3 DIRECT/KÉSZ PIGMENTEK Használható pigmentek, amelyek gélben, porban, folyadékban vagy krémben jönnek FÉLTARTÓS Az alacsony hidrogénperoxiddal kevert termékek, amelyek behatolnak az első kutikula rétegbe. Ezek hosszabb ideig tartanak, mint egy direkt pigment, de nem hoznak létre lenövéseket. Jönnek gél, krém vagy por formában. TARTÓS - ÁLLANDÓ A terméket alacsony hidrogénperoxiddal lehet keverni és kis mennyiségű alkáli összetételű termékek. Behatolnak a kutikula rétegekbe, biztosítva a felületi lefedettséget. Jönnek gél vagy krém állagú termékek. PERMS AMMONIA NÉLKÜL Erős lúgos alapú termékek, amelyek teljesen áthatolják a hajat. Alkalmas alacsony vagy magas hidrogénperoxid mennyiséggel. Egynél több színmélységet világosítanak, és krém, gél vagy folyadék formájúak.

4 FRAMCOLOR CSALÁDOK FRAMCOLOR OPTICS (FIZIKAI) FRAMCOLOR BOLD (FIZIKAI) FRAMCOLOR ECLECTIC (FÉLTARTÓS) FRAMCOLOR GLAMOUR (TARTÓS) FRAMCOLOR 2001 (TARTÓS) FRAMCOLOR ECLECTIC CARE (TARTÓS AMMÓNIA MENTES)

5 OXIDÁCIÓS FOLYAMAT FESTÉSKOR MICRO MOLEKULÁK FÉNYSZÍNEK KONTROLLÁLT ALKÁLI ELEMEK A HAJ TERMÉSZETES SZÍNÉT HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNNYEL MÓDOSÍTJA OXIDÁCIÓS EMULZIÓVAL KEVERENDŐ SERKENTI A NÖVEKEDÉST

6 A SZÍNELMÉLET SZABÁLYAI Amikor színről beszélünk, akkor COLORIMETRIA -nál kezdjük. A kifejezés a "COLOR" + "METRY" szavak kombinációjából származik, és a SZÍNES MÉRETEKET jelenti. Ez a téma a fizika és a fiziológia között valahol foglalkozik a SZÍNEK JELLEMZŐINEK besorolásával és számításával.

7 SZÍNÁRNYALATOK OSZTÁLYOZÁSA KÉK / HAMVAS LILA / ÍRISZ ZÖLD / MATT PIROS / VÖRÖS SÁRGA / ARANY NARANCS / RÉZ

8 A SZÍNELMÉLET KRITÉRIUMAI A hajszínezés a kolorimetria szabályai alapján történik, amelyek a három elsődleges színt alkalmazzák. A 3 «tiszta» szín az«elsődleges színek» Piros, ísárga és Kék. Az elsődleges színek hűvös / hideg és meleg árnyalatokra oszthatók. A három szín különböző méretű keverésével létrehozhatjuk a másodlagos színeket és az összes többi színt.

9 A SZÍNELMÉLET KRITÉRIUMAI «Másodlagos szín», ellentétben az elsődleges színekkel, úgy viselkednek, mint a "ellentétes színek",amelyek semlegesítik egymást, ha egyenlő arányban keverednek egymással. Barna színű árnyalatot hoznak létre, ha különböző arányokban keverednek. LILA semlegesíti SÁRGA ZÖLD semlegesíti PIROS KÉK semlegesíti NARANCS

10 színmélység SZÁMOZÁSI RENDSZER A világosítás kódolása az intenzitás különbségeinek jelzésére szolgál. Példa: 7,34 7. jelzi, hogy a közepes szőke szint (.3) nagyobb aranyszínű, (.4) kisebb rézkiütést jelez Szín Árnyalat mélység.3 Nagyobb mennyiség.4 Kevesebb mennyiség 1

11 SZÍNMAGASSÁG SKÁLA NEMZETKÖZI SZINT 10 9 NEVE Még világosabb szőke Nagyon világos szőke NATÚR ÁRNYALAT 8 Világos szőke 7 Közép szőke 6 Sötét szőke 5 Világos barna 4 Közép barna 3 Sötét barna 2 Nagyon sötét barna 1 Fekete

12 DIAGNOZIS FOLYAMATA A szín árnyalatának meghatározásához a vizuális támogatással konzultálnia kell ügyfeleivel, hogy megtalálja a megfelelő árnyalatot és tónust. Ez a szakasz a sikeres színszolgáltatás biztosításához szükséges.

13 AZ ŐSZ HAJ SZÁZALÉKÁNAK MEGHATÁROZÁSA Fontos megítélni, hogy az egész fejen jelen van-e az ősz haj százalékaránya, vagy megállapítható, hogy az elülső részen van egy nagyobb jelenléte.

14 ) ŐSZ HAJ 0% - 40% KÖZÖTT Használja a kívánt árnyalatot ŐSZ HAJ 40% - 50% KÖZÖTT Használja a kívánt árnyalatot és bázist ŐSZ HAJ FEDÉS ŐSZ HAJ 50% - 100% KÖZÖTT Használja 1 részt a kívánt árnyalatból 1 részt a natúr árnyalatból (alapszín) pl. 10g, natúr + 10g, világosító- árnyalat)

15 JOBB OXIDÁCIÓS ALAP Alapvető a megfelelő oxidációs alap különböző alkalmazása: Árnyalás Sötétítés Ősz haj fedés 1 árnyalat világosítás 2 árnyalat világosítás 3 árnyalat világosítás 4/5 árnyalat világosítás Színtelenít 5 árnyalatot

16

17 KÖNNYŰ EGYSZERŰ ELŐNYÖS KÖRNYEZETBARÁT

18 KÖNNYŰ Krémes állag csodálatos textúrával. Könnyű felvinni és lemosni. EGYSZERŰ Előkevert formula. A tökéletes pigment egyensúlynak köszönhetően kivételesen egységes végeredményt nyújt a hajtőnél, a haj hosszán és a hajvégeken. Garantáltan 100% őszhaj fedéssel. GAZDASÁGOS & KÖRNYEZETBARÁT 100ml-es tubus.

19 LEEGYSZERŰSÍTETT HASZNÁLAT A FRAMCOLOR GLAMOR minden Framesi színminőséggel és sokoldalúsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a különféle szolgáltatásokat kínálj a szalonban. 1 2 ÁRNYALAT SÖTÉTÍTÉSE 5 ÁRNYALAT VILÁGOSÍTÁSA SZÍN A SZÍNBEN SZÍNEZÉS ÁRNYALÁS 4 ELŐHÍVÓVAL: 10VOL (3%)- 20 VOL (6%) 30 VOL (9%) 40 VOL (12%)

20 ELŐNYÖK Lágy formula a könnyű használat érdekében 71 előkevert árnyalat 100% őszhaj fedés (a színelmélet szabályainak használatával) Egységes végeredmény a haj teljes hosszán Hosszan tartó végeredmény (50%-al kevesebb színfakulás) Minimális ammónia tartalom (a hajszerkezet védelmében) Védő Fedés Technológia

21 ELŐNYÖK Az előkevert festés azt jelenti, hogy az összes Framcolor Glamour tartalmaz egy mennyiségű természetes alapú pigmentet, amely garantálja Az ősz haj 100% -os lefedettségét, így színesebbé és intenzívebbé teszi a színeket és a szuper világosító árnyalatok nem fedik az ősz hajat.

22 A TECHNOLÓGIA A FRAMCOLOR GLAMOR-ban jelen lévő elsődleges színezőmolekulák és másodlagos molekulák közötti tökéletes egyensúly garantálja a tövek, a hossz és végek egyenletességét. Az elsődleges molekulák (lefedettség és intenzitás) és a másodlagosak (világosítás) tökéletesen kölcsönhatásba lépnek, és nem hagynak szabad" molekulákat, amelyek a hajba meglévő kozmetikai pigmentekkel (korábbi színezékek) kapcsolódhatnak. Az eredmény meglepően puha, könnyű és ragyogó a gyökerektől a végéig.

23 FRAMCOLOR GLAMOUR SPECIÁLIS FORMULA VITAMIN E & C 18 MEA

24 18 MEA Zsíros anyag a natúr hajban. A színező eljárás során helyreállítják a porozitást és megakadályozzák a kozmetikai szín elhalványodását. VITAMINS E és C E-vitamin: leköti a szabad gyököket, védi a hajat az öregedés ellen, és a színek hosszabb ideig tartanak. A C-vitamin: antioxidáns funkcióval rendelkezik az E- vitamin szinergiájával, amellyel öregedésgátló és színvédő funkciót végez.

25 MIKOR HASZNÁLJUK? ELSŐ FETÉS ŐSZ HAJ FEDÉS SÖTÉTÍTÉS ÁRNYALÁS / MELÍR ÁRNYALÁS A TONIZÁLOKKAL 5 ÁRNYALAT VILÁGOSÍTÁSA

26 SZERVÍZ LÉPÉSEK ELSŐ FESTÉSNÉL Válaszd ki a kívánt árnyalatot és a megfelelő oxidáló szert a világosítás mértékének megfelelően. Keverési arány 1:1. Alkalmazd Framcolor Glamour krémfestéket először a végeken 20 percig majd a haj tövén perc. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit.

27 SZERVÍZ LÉPÉSEK ŐSZHAJ FESTÉS / TŐ FESTÉS Válaszd ki a kívánt árnyalatot és a megfelelő oxidáló szert a világosítás mértékének megfelelően. Keverési arány 1:1. Alkalmazd a Framcolor Glamour krémhajfestéket a tőre. Hatóidő: 35 perc. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit.

28 SZERVÍZ LÉPÉSEK SÖTÉTÍTÉSNÉL Válaszd ki a kívánt árnyalatot és a megfelelő oxidálószert, volument. Keverési arány:1:1. Használd a Framcolor Glamour krémhajfestéket a hajnak tövén és a végeken és hagy hatni10-35 percig. Minél hosszabb a hatóidő, annál intenzívebb a végeredmény. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit. N.B. Ha 10 volumenes előhívót használsz, akkor a hatóidő legyen rövidebb.

29 SZERVÍZ LÉPÉSEK ÁRNYALÁS / MELÍR Az előzőleg elkészített vegyi folyamat után mossuk meg a hajat, válasszuk ki a megfelelő árnyalatot 10 volumenes előhívóval. Keverési arány 1:1. Használd a Framcolor Glamour krémhajfestéket a haj tövén és a végeken és hagyd hatni 5-15 percig. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit.

30 SZERVÍZ LÉPÉSEK ÁRNYALÁS A TONIZÁLÓKKAL Az előzőleg elkészített vegyi folyamat után mossuk meg a hajat, válasszuk ki a megfelelő árnyalatot (pure színt) 10 volumenes előhívóval. Keverési arány 1:1. Használd a Framcolor Glamour krémhajfestéket a haj tövén és a végeken és hagyd hatni percig. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit.

31 SZERVÍZ LÉPÉSEK SZUPER SZŐKE SOROZAT ELSŐ FESTÉSE Válaszd ki a kívánt színt és az oxidálószert a világosítás mértéke szerint. Keverési arány:1:1. Alkalmazd Framcolor Glamour krémfestéket először a végeken 25 percig. Ezután fesd a haj tövét. Hatóidő 20 perc. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit.

32 SZERVÍZ LÉPÉSEK SZUPER SZŐKE SOROZAT TŐ FESTÉSE Válaszd ki a kívánt színt és az oxidálószert a világosítás mértéke szerint. Keverési arány:1:1. Alkalmazd a Framcolor Glamour krémhajfestéket a haj tövekre hagyd hatni 35 percig. Ha növelni szeretnéd a világosítási szintet hagyd még hatni 10 percet. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit.

33 SZERVÍZ LÉPÉSEK SZUPER SZŐKE SOROZAT FESTÉSE Válaszd ki a kívánt színt és az oxidálószert a világosítás mértéke szerint. Keverési arány:1:1. Alkalmazd Framcolor Glamour krémhajfestéket a haj tövekre hagyd hatni 35 percig. Ha szeretnéd a hajvégeken lévő kopott színt felfrissíteni hagyd további 20 percet. Mosd meg a hajat és alkalmazd Framesi Color Method termékeit.

34 SZÍN ÖSSZETÉTEL NATÚR: HAMVAS: ARANY: RÉZ ARANY: ARANY ROZÉ: CSERESZNYE: BOROSTYÁN: CSOKOLÁDÉ: MAHOGANI: VÖRÖS: LILA MAHOGANI: INTENZÍV LILA: HIDEG SZŐKE: TISZTA SZÍNEK: GYÖNGY: KÉKES BARNA ZÖLDES KÉK SÁRGA SÁRGA NARANCS SÁRGANARANCS/PIROS NARANCS NARANCS/LILA BARNA/LILA/RÉZ PIROS KÉK PROS LILA LILA PIROS LILA LILA KÉK KÉK/LILA

35 SZÉRIA ÉS ÁRNYALAT NATÚR 1 TŐL 10-IG NATÚR CENERE.12 NATÚR HAMVAS.16 ARANY.33 RÉZ ARANY.34 CSERESZNYE.4 /.365 /.635 HOMOK.36 /.35 BOROSTYÁN.46 CSOKOLÁDÉ.64 VÖRÖS.56 /.52 LILA.66 /.65 ULTRA LIFT 12. TUSZTA SZÍN 6. / 7. / 9. HIDEG SZŐKE.62 /.26 GYÖNGY.26 /.6

36 ULTRA LIFTS 12 ULTRA LIFT NATURAL NATURÁLIS (NINCS PIGMENT) 12.3 ULTRA LIFT ARANY SÁRGA ULTRA LIFT BÉZS SÁRGA ZÖLD ULTRA LIFT HAMVAS ZÖLD KÉK ULTRA LIFT GYÖNGY LILA KÉK

37 ÁRNYALATOK

38 ÁRNYALAT CÉL NATÚR 1-10 Natúr hatás eléréséhez NATÚR HAMVAS.12 Natúr hamvas hatás eléréséhez HIDEG NATÚR.16 Hideg árnyalat eléréséhez BOROSTYÁN.46 Meleg árnyalat eléréséhez ARANY.33 Arany réz árnyalat eléréséhez RÉZ ARANY.34 Réz arany árnyalat eléréséhez RÉZ.4 Intenzív réz árnyalat eléréséhez VÖRÖS Vörös árnyalat eléréséhez LILA Intenzív lila árnyalat eléréséhez HOMOK.36 Homok bézs árnyalat eléréséhez CSOKOLÁDÉ.64 Csokoládé árnyalat eléréséhez TISZTA SZÍNEK JÉG SZŐKE IRISH ARANY ULTRA LIFTS élénk, ragyogó árnyalatok eléréséhez és növeli a különböző árnyalatok intenzitását Gyöngy árnyalat eléréséhez Különleges pink réz árnyalat eléréséhez Rozé arany és fehér arany árnyalat eléréséhez Ultra könnyű árnyalat eléréséhez

39 NATÚR

40 NATURALS 1 FEKETE 2 BARNA 3 SÖTÉT GESZTENYE 4 KÖZÉP GESZTENYE 5 VILÁGOS GESZTENYE 6 SÖTÉT SZŐKE 7 KÖZÉP SZŐKE 8 VILÁGOS SZŐKE 9 NAGYON VILÁGOS SZŐKE 10 PLATINA SZŐKE NATÚR NÉMILEG HIDEG 100% ŐSZ HAJ FEDÉS KÉKES BARNA PIGMENTEK

41 ARANY ARANY RÉZ ARANY HOMOK

42 ARANY SZÁM DARK GOLDEN BLONDE 6.33 MEDIUM GOLDEN BLONDE 7.33 LIGHT GOLDEN BLONDE 8.33 VERY LIGHT GOLDEN BLONDE 9.33 FÉNYES ARANY ÁRNYALATOK ELÉRÉSÉHEZ 100% ŐSZ HAJ FEDÉS

43 RÉZ ARANY SZÁM DARK GOLDEN COPPERY BLONDE 6.34 MEDIUM GOLDEN COPPERY BLONDE 7.34 LIGHT GOLDEN COPPERY BLONDE 8.34 VERY LIGHT GOLDEN COPPERY BLONDE 9.34 FÉNYES ARANY RÉZ ÁRNYALATOK KÉSZÍTÉSE 100% ŐSZ HAJ FEDÉS

44 HOMOK SZÁM SANDY DARK BLONDE 6.36 SANDY MEDIUM BLONDE 7.36 SANDY LIGHT BLONDE 8.36 SANDY VERY LIGHT BLONDE % ŐSZ HAJ FEDÉS HOMOK ÁRNYALATOK KÉSZÍTÉSE

45 VÖRÖS RÉZ BOROSTYÁN VÖRÖS

46 VÖRÖS SZÁM LIGHT BROWN MAHOGANY RED 5.52 LIGHT BROWN NATURAL RED 5.56 DARK BLONDE NATURAL RED 6.56 MEDIUM BLONDE NATURAL RED 7.56

47 RÉZ SZÁM DARK AUBURN BLONDE 6.4 MEDIUM AUBURN BLONDE 7.4 LIGHT AUBURN BLONDE 8.4 VERY LIGHT AUBURN BLONDE % ŐSZ HAJ FEDÉS

48 BOROSTYÁN SZÁM MEDIUM AMBER CHESTNUT 4.46 LIGHT AMBER CHESTNUT 5.46 DARK AMBER BLONDE 6.46 MEDIUM AMBER BLONDE 7.46 LIGHT AMBER BLONDE 8.46 EXTRA LIGHT AMBER BLONDE % ŐSZ HAJ FEDÉS

49 CHOCOLATES

50 CSOKOLÁDÉ SZÁM EXTRA DARK MEDIUM CHESTNUT 4.64 DARK CHOCOLATE LIGHT CHESTNUT 5.64 DARK ALMOND CHOCOLATE BLONDE 6.64 MEDIUM MILK CHOCLATE BLONDE % ŐSZ HAJ FEDÉS

51 LILA

52 LILA SZÁM MEDIUM CHESTNUT NATURAL PURPLE 4.65 LIGHT BROWN INTENSE PURPLE % ŐSZ HAJ FEDÉS

53 NATÚR HAMVAS

54 NATÚR HAMVAS SZÁM MEDIUM CHESTNUT NATURAL ASH 4.12 LIGHT CHESTNUT NATURAL ASH 5.12 DARK BLONDE NATURAL ASH 6.12 MEDIUM BLONDE NATURAL ASH 7.12 LIGHT BLONDE NATURAL ASH 8.12 VERY LIGHT BLONDE NATURAL ASH 9.12

55 ULTRA LIFTS

56 ULTRA LIFTS DOMINÁNS PIGMENT SZÁM ULTRA LIFT NATURAL NATÚR 12 ULTRA LIFT ASH ZÖLD / KÉK ULTRA LIFT GOLD SÁRGA 12.3 ULTRA LIFT BEIGE SÁRGA /ZÖLD ULTRA LIFT PEARL LILA /KÉK 12.62

57 TISZTA SZÍN

58 TISZTA SZÍN SZÁM PURE RED 7.55 PURE VIOLET 6.66 PURE GREEN 7.11 PURE BLUE 6.22 PURE YELLOW PURE PINK 9.56

59 JEGES SZŐKE

60 JEGES SZŐKE SZÁM LIGHT BLONDE ICE 8.26 VERY LIGHT BLONDE ICE 9.62 EXTRA LIGHT BLONDE ICE 10.62

61 GYÖNGY

62 GYÖNGY SZÁM MEDIUM BLONDE ASH PEARL 7.26 LIGHT BLONDE PEARL 8.6 VERY LIGHT BLONDE PEARL 9.6

63 IRISH

64 IRISH SZÁM NATURAL IRISH BLONDE BURNING IRISH BLONDE % ŐSZ HAJ FEDÉS

65 ARANY

66 ARANY SZÁM BIONDO ORO ROSA BIONDO ORO BIANCO % ŐSZ HAJ FEDÉS

67 HIDEG NATÚR

68 HIDEG NATÚR SZÁM LIGHT COOL NATURAL CHESTNUT 5.16 LIGHT COOL NATURAL BLONDE 8.16

69 1:1 KEVERÉS A FRAMCOLOR GLAMOUR ELŐHÍVÓVAL 1:1 kevrési arány a speciális Glamour előhívóval 10, 20, 30, 40 Speciális különleges krém teszi a keveréket krémessé. Néhány másodperc alatt kapunk egy könnyen használható krémet, amely tökéletesen illeszkedik a hajhoz.

70 GLAMOUR ACTIVATOR EGY SPECIÁLIS ACTIVATOR FORMULA, KÓKUSZ OLAJJAL, GAZDAGÍTVA KÜLÖNLEGES, TUDOMÁNYOS MÓDON KÉSZÜLT A FRAMCOLOR GLAMOUR. A hajfesték és az előhívó keveréke garantálja a a kitűnő végeredményt. A tökéletes világosítást és ősz haj fedést.

71 HATÓIDŐ & VILÁGOSÍTÁS 10 VOLUMES 4.5% 20 VOLUMES 6% 30 VOLUMES 9% 40 VOLUMES 12% ELSŐ FESTÉS PERC 1 ÁRNYALAT PERC 2ÁRNYALAT PERC 3ÁRNYALAT ŐSZ HAJ FEDÉS PERC 1ÁRNYALAT MINUTES 2ÁRNYALAT SÖTÉTÍTÉS PERC MÉG INTENZÍVEBB PERC ÁRNYALÁS MELÍR 5-15 PERC 20 PERC SZÍN A SZÍNBEN ÁRNYALÁS PERC MÉG INTENZÍVEBB PERC SUPER-VILÁGOSÍTÓ 45 PERC 5ÁRNYALAT

72

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA

1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA Technikai FÜZET TÉMAKÖRÖK NaYo 1. BEVEZETÉS A NaYo VILÁGÁBA 2. TERMÉSZETES CSÚCSTECHNOLÓGIA 3. NaYo AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK 4. SZÍNSKÁLA 5. NaYo KRÉMAKTIVÁTOR 6. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 7. A SZÍNKÖR SZABÁLYAI

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj 2 Evolution of the Color CUBE egy megújult festék, egy új festék A CUBE-bal egy új idôszámítás kezdôdik az Evolution of the Color történetében. A kutatásoknak és fejlesztéseknek

Részletesebben

ICOLOR ALAPISMERETEK

ICOLOR ALAPISMERETEK ICOLOR ALAPISMERETEK i.color Simply COLORFUL Az i.color tehnológiája TRI-ACTIVE TECHNOLÓGIA TRIPLEX-C KALIBRÁLT AMMÓNIA RENDSZER KETT S HATÁS TRI-ACTIVE TECHNOLÓGIA Kimagasló gondoskodás: Hidratálók kondicionál

Részletesebben

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti:

a festék színmélységét jelöli a festék másodlagos színárnyalatát jelenti: EVOLUTION1 Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 www.corvinkoz.hu Minden jog fenntartva. EVOLUTION színskála értelmezése Az Európában forgalomban lévő festékek 90%-ának

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

SZÍNEK KÖNYVE. Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához

SZÍNEK KÖNYVE. Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához SZÍNEK KÖNYVE Kézikönyv az Oyster Professional hajfestékek megfelelő használatához 1. Rész Színek Hogyan jutunk el az elsődleges színekből a másodlagos színekig és miért érinti ez a fodrászokat? Minden

Részletesebben

Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI GOLD DEKORKOZMETIKUM-SZETTEK KIHAGYHATATLAN ÁRON

Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI GOLD DEKORKOZMETIKUM-SZETTEK KIHAGYHATATLAN ÁRON jokeszmaria@gmail.com Feladó: Oriflame Magyarország Küldve: 2016. december 7. 19:41 Címzett: jokeszmaria@gmail.com Tárgy: Mi minden Hölgyre gondolunk! Dekorkozmetikum-szettek kihagyhatatlan áron! GIORDANI

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

YO COLOR SYSTEM NAYO

YO COLOR SYSTEM NAYO 4 18 ÖSSZEFOGLALÁS 8 YO COLOR SYSTEM Egy kíméletes és biztonságos szisztéma 4 3 termék összhangja 4 NAYO A termék 8 Legfontosabb összetevők 9 Hatás 9 Aktivátor 10 Mi ez 10 26 Keverés és hatóidő 11 Volumen

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952 Szőkítés A festékképzés folyamata A festékképzés a bőrben lejátszódó biokémiai folyamat. A festékképzés a melanocytákban megy végbe. A bőr esetében a bazális réteg sejtközötti állományában találhatók elszórtan,

Részletesebben

A színérzetünk három összetevőre bontható:

A színérzetünk három összetevőre bontható: Színelméleti alapok Fény A fény nem más, mint egy elektromágneses sugárzás. Ennek a sugárzásnak egy meghatározott spektrumát képes a szemünk érzékelni, ezt nevezzük látható fénynek. Ez az intervallum személyenként

Részletesebben

Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria

Tartalom. Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria Tartalom 7 8 10 11 15 16 16 17 17 18 18 19 19 20 21 22 23 24 Yellow Color Éld színesen az életed! A kozmetikai színezés elmélete A Yellow Color számozási szisztémája A Yellow Color széria Hidrogén peroxid:

Részletesebben

Megfelelőségi táblázatok

Megfelelőségi táblázatok Megfelelőségi táblázatok Legnagyobb bútorélzáró kollekció Maximális színazonosság 24 h kiszolgálás ABS élzárók ALU fóliával 2000 HD 29661 ABS alu csiszolt 2003 HD 29930 ABS arany csiszolt 22x0,45mm 22x1mm

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

Megfelelőségi táblázatok

Megfelelőségi táblázatok Megfelelőségi táblázatok Legnagyobb bútorélzáró kollekció Maximális színazonosság 24 h kiszolgálás ABS élzárók - UNI színek GREENLAM 101 White HU 101027 ABS fehér GY 22x0,45mm 22x2mm 23x1mm 23x2mm 28x2mm

Részletesebben

PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013

PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013 PAUL MITCHELL SHINES és COLOR XG 2013 TM ELSő FEJEZET 03-09 A hajfestés kémiája MÁSODIK FEJEZET 10-12 Az árnyalati rendszer TARTALOMJEGYZÉK HARMADIK FEJEZET 13-16 A világosítás kémiája NEGYEDIK FEJEZET

Részletesebben

A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA. A Multi Complex Color egy eszköz: a MŰVÉSZ TE VAGY!

A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA. A Multi Complex Color egy eszköz: a MŰVÉSZ TE VAGY! A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN 1938-ÓTA A Tocco Magicó már majd egy évszázada követi nyomon a SZÉPSÉG alakulását, változásait: a NŐ sokszor változozott ez idő alatt, de egy állandó volt az évszázadok során -

Részletesebben

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012

ŐSZHAJ FEDÉS. BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 ŐSZHAJ FEDÉS BEMUTATJUK A PAUL MITCHELL the color hajfesték új N+ sorozatát 2012 LEGYEN AZ ŐSZ HAJ ISMÉT RAGYOGÓAN FIATAL N+ sorozat őszhaj fedésre A SZALON VENDÉGEK 60%-A FESTETI A HAJÁT, HOGY ELFEDJE

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR SynchroLift Ultra-Gyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor Új Exkluzív Technológia SynchroLift Ultragyors Kék Pigmenteket Tartalmazó Szőkítőpor SYNCRO LIFT GYORS SZŐKÍTŐPOR,

Részletesebben

Fodrász mester Fodrász mester vegyszeres munkafeladatai (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése)

Fodrász mester Fodrász mester vegyszeres munkafeladatai (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése) Fodrász mester (Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése) 066-09/3 Színváltoztatás, Tartós formaváltoztatás, Technológiák ismertetése, Alkalmazott termékek (Vizsgarészhez rendelt

Részletesebben

Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján!

Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján! 2012 Üdvözöljük a PAUL MITCHELL Technikai Termékek Bemutatóján! Minden együtt van ahhoz, hogy egy kellemes napot töltsünk el együtt: Az Ön(ök) Paul Mitchell Oktatója Kávészünetek Ebédszünet Tűzriadó esetén

Részletesebben

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász fodrászatban alkalmazott vegyszeres műveletek komplex ismerete z Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/10. (IV. 22.) Korm.

Részletesebben

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett.

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben szereplő 11484-12 Fodrász manuális alapműveletek és a 11485-12 Fodrász

Részletesebben

2013.november 11-tıl dec.31-ig. ill. a készlet erejéig

2013.november 11-tıl dec.31-ig. ill. a készlet erejéig ROSBERG KFT Megoldásokban gondolkodunk. rosbergkft@g mail.com 20/236-3540 70/2090-663 www.miboltunk.com Szerszám, munkavédelem értékesítés 2013.november 11-tıl dec.31-ig. ill. a készlet erejéig Fruit of

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

Színek 2013.10.20. 1

Színek 2013.10.20. 1 Színek 2013.10.20. 1 Képek osztályozása Álló vagy mozgó (animált) kép Fekete-fehér vagy színes kép 2013.10.20. 2 A színes kép Az emberi szem kb. 380-760 nm hullámhosszúságú fénytartományra érzékeny. (Ez

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016

PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016 PAUL MITCHELL SHINES XG, COLOR XG és VILÁGOSÍTÓK 2016 TM ELSŐ FEJEZET 03-09 A hajfestés kémiája MÁSODIK FEJEZET 10-13 Az árnyalati rendszer TARTALOMJEGYZÉK HARMADIK FEJEZET 14-16 A világosítás kémiája

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

használati útmutató 1

használati útmutató 1 használati útmutató 1 i.nnováció, i.hlet az tartalomjegyzék i.color-ral A HAJFESTÉS - ELMÉLETEI ALAPOK 4 Mi a haj? 4» A hajszerkezet 4» A hajszál jellemzôi 5 A 4 féle mesterséges hajszínváltoztatás 5 A

Részletesebben

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK 1.6 PerfectSense Lakkozott magasfényű lapok Egyedi méretekben és táblában is rendelhető. Tábla méret: 2800 2070 18 mm Hosszú élettartam Könnyen tisztítható Továbbfejlesztett, színazonos élzárás MDF hordozóanyag

Részletesebben

Rétegrendek és anyagok jellemzői

Rétegrendek és anyagok jellemzői Rétegrendek és anyagok jellemzői Essential line Essential Violet: közép sűrű építő zselé, nem éget, nem sárgul, hajlítható, rugalmas, és könnyen reszelhető. Kötési Fontos!!! csak Uv lámpában köt 2. Essential

Részletesebben

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze)

SZINEZZÜNK. MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) SZINEZZÜNK MELÍRTECHNIKÁK,SZÍNKORREKCIÓK (lehetőleg szakértő végezze) A melírozás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. A világosításnak ehhez a különösen kedvelt formájához számos módszer

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK 1.6 PerfectSense Lakkozott magasfényű lapok Egyedi méretekben és táblában is rendelhető, tábla méret: 2800 2070 18 mm Hosszú élettartam Könnyen tisztítható Továbbfejlesztett, színazonos élzárás MDF hordozóanyag

Részletesebben

Termék neve Bruttó ár Akciós ár

Termék neve Bruttó ár Akciós ár Termék neve Bruttó ár Akciós ár Akril festék - alma zöld 10ml - Alfa Nails Akril festék - ametiszt tubusos 10ml - Alfa Nails Akril festék - barna 12ml 510 Ft Akril festék - fehér 10ml - Alfa Nails 650

Részletesebben

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a

kubista mûvészet Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a Száz évvel Picasso után, a luxus divat márkák, a legfontosabb építészek és a leghíresebb designerek munkájuk során a kubista mûvészet inspirációjából merítenek. Tárgyaik megmutatásakor tisztán geometriai

Részletesebben

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O.

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 184 Ft (Nº) 14 Kg 49 920 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

Prémium és kreatív papírok árlistája

Prémium és kreatív papírok árlistája Prémium és kreatív papírok árlistája Antalis Hungary Kft. 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9. Szolnoki iroda 5000 Szolnok, Újszászi út 5. kékszám: +36 40 180 266 ertekesites@antalis.hu www.antalis.hu Tartalomjegyzék

Részletesebben

Dekor Stuktú Megnevezés Blazic Schilsner Egyéb 0,4 1 2

Dekor Stuktú Megnevezés Blazic Schilsner Egyéb 0,4 1 2 FEHÉR korpusz fehér sima S101SM FEHÉR korpusz fehér gyöngy S101PM FEHÉR front fehér sima S101SM FEHÉR front fehér gyöngy S101PM K001PW White Craft Oak 106N X X K002PW Grey Craft Oak 701U X X K002PW Grey

Részletesebben

NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET

NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET Ennek a kiadványnak az a célja, hogy segítséget nyújtson a színkeverés gyakorlati alkalmazásában egy egyszerű paletta segítségével. Az Univerzális

Részletesebben

Fruit of the Loom 61-212 Heavy T póló 195 gm/m² S-XXXL

Fruit of the Loom 61-212 Heavy T póló 195 gm/m² S-XXXL 61-212 Heavy T póló 195 gm/m² S-XXXL FEHÉR: 660.-Ft/db SZÍNES 850.-Ft/db 13254 FEHÉR színek (balról jobbra) 13928 RED (S-XXL) 13928 BLACK (S-XXL) HEWATHER GREY (S- 13928 XXL) 24256 XXXL FENTI SZÍNEK 13928

Részletesebben

WALLGO DESIGN moss&wood

WALLGO DESIGN moss&wood WALLGO DESIGN moss&wood Wallgo Design A Wallgo Design egy fával és izlandi zuzmó alapanyaggal dolgozó tervező, gyártó és kivitelező designstúdió. Célunk, hogy természetes anyagokból készült termékeinkkel

Részletesebben

Színes gyakorlókönyv színtévesztőknek

Színes gyakorlókönyv színtévesztőknek Lux et Color Vespremiensis 2008 Színes gyakorlókönyv színtévesztőknek Dr. Wenzel Klára, Dr. Samu Krisztián, Langer Ingrid Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Mechatronika, Optika és Gépészeti

Részletesebben

Obsah: Tartalomjegyzék:

Obsah: Tartalomjegyzék: Termékkatalógus Obsah: Tartalomjegyzék: Hajfestékek 4-25 Szőkítő termékek 26-28 Technikai samponok 29 Tartós hajformázás 30-31 Série expert 32-50 Série nature 32-50 Pro-Fiber 51 Mythic oil 52-62 Tecni.art

Részletesebben

Eredeti Fejlesztések. Az O&M Egy Festékmárka. CØR.colorT Eredeti Gondolkodásmód. Az O&M az Original&Mineral kezdőbetűiből alkotott mozaikszó.

Eredeti Fejlesztések. Az O&M Egy Festékmárka. CØR.colorT Eredeti Gondolkodásmód. Az O&M az Original&Mineral kezdőbetűiből alkotott mozaikszó. A Szín Kódex Tartalomjegyzék Eredeti Gondolkodásmód Eredeti Fejlesztések A Kezdetektől Kizárt Összetevők Eredeti Technológia Eredeti Összetevők Az Eredeti Aktivátorok - Oxidánsok A Hajszerkezet A Porozitás

Részletesebben

Megfelelőségi táblázatok

Megfelelőségi táblázatok Megfelelőségi táblázatok Legnagyobb bútorélzáró kollekció Maximális színazonosság 24 h kiszolgálás ABS élzárók - UNI színek BEIGE 001 HU 12522 ABS bézs GY 22x0,45mm 22x0,8mm 22x1mm 22x2mm 28x2mm 32x2mm

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

KáE Stúdió - Gyorsnyomtatás árlista 2015 Megnevezés Boríték (fehér kreatív) C6 fekete nyomtatás Boríték (fehér kreatív) C6 színes nyomtatás Boríték

KáE Stúdió - Gyorsnyomtatás árlista 2015 Megnevezés Boríték (fehér kreatív) C6 fekete nyomtatás Boríték (fehér kreatív) C6 színes nyomtatás Boríték KáE Stúdió - Gyorsnyomtatás árlista 2015 Megnevezés Boríték (fehér kreatív) C6 fekete nyomtatás Boríték (fehér kreatív) C6 színes nyomtatás Boríték (fehér kreatív) DL-francia fekete nyomtatás Boríték (fehér

Részletesebben

Shaggy szőnyeg 51 Bone

Shaggy szőnyeg 51 Bone Shaggy szőnyeg 51 Bone RENDELÉSRE - - 5 990 Ft - 24 900 Ft 1.oldal Shaggy szőnyeg 63 Bone RENDELÉSRE - - 5 990 Ft - 24 900 Ft 2.oldal Shaggy szőnyeg 690 Bone RENDELÉSRE - - 5 990 Ft - 24 900 Ft 3.oldal

Részletesebben

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35 Válaszd ki a neked tetsző színt és tudd meg, mennyire illik hozzád, mivel kombináld és mikor viseld! Színezd ki a napjaid az idei év legdivatosabb árnyalataival! {loadposition user5} Az arany Az igazán

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

Kész tolóajtó. katalógus

Kész tolóajtó. katalógus Kész tolóajtó katalógus S1200 S720 / S230 / S150 8 S800 10 S520 12 TWIN 14 Betétanyagok 1 12 FOGANTYÚPROFIL S1200 7 42 max. méret: 1.800 x 3.100 mm ajtólap max. súly: 180 kg szín: sötét bronz FOGANTYÚ

Részletesebben

Megrendelőlap és felmérési útmutató

Megrendelőlap és felmérési útmutató Megrendelőlap és felmérési útmutató Érvényes 2006 szeptembertől. Felmérési útmutató G - Az üléstámla magassága Felmérése a hátsó rúd tetejétől az üléscső tetejéig a keret hátuljánál G H H - Hátsó szög

Részletesebben

KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS WWW.KONYVJELZOKUCKO.HU SZERENCSEHOZÓ... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR.

KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS WWW.KONYVJELZOKUCKO.HU SZERENCSEHOZÓ... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR. KÖNYVJELZŐ KATALÓGUS SZERENCSEHOZÓ.... 1 FENG SHUI. 4 HÁZI KEDVENC.. 16 EZOTERIKUS 20 MESEKÖNYV 22 GÉMKAPOCS 26 KONYHATÜNDÉR. 35 SELYEMSZALAG. 38 BOJTOS 42 BOJT SZOKNYÁS ANGYALKA. 46 SZIVECSKE. 49 OKLEVÉL.

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 51 400 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

Narancs, Vörös, Kék és Zöld.

Narancs, Vörös, Kék és Zöld. Narancs, Vörös, Kék és Zöld. A homlokzat A jövő ötletei. Ragyogó narancs ARTLINE NARANCS 5OR1 5OR2 NARANCS 1 NARANCS 2 5OR3 5OR4 NARANCS 3 NARANCS 4 5OR5 5OR6 NARANCS 5 NARANCS 6 5OR7 5OR8 NARANCS 7 NARANCS

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: RELUXA

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:   RELUXA RELUXA Reluxa (klasszikus) VTSZ 39253000 25 mm alumínium reluxa / Alapszínek 25 mm alumínium reluxa / Festett (39, 40, 42, 87, Piros-fehér) 25 mm alumínium reluxa / Perforált (3, 44, 45, Fekete) 25 mm

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

Pantone szín táblázat.

Pantone szín táblázat. Pantone szín táblázat. Ez egy referencia táblázat. A színek a különbözı számítógépen másként jelenek meg! Függ a grafikus kártyától, a monitortól és az operációs rendszertıl és annak beállításától, így

Részletesebben

A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben!

A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben! A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben! A bio hajkozmetikai új terméke, a PPD, Parafin, Ammóniamentes és vegyszer mentes hajfesték, PPD mentes hajfesték oxidáló, PPD

Részletesebben

Kantenservice Kft, Budapest 1148 Egressy út 23-25, Tel/Fax:06-1-220-1048, iroda@kantenservice.hu www.kantenservice.hu 1

Kantenservice Kft, Budapest 1148 Egressy út 23-25, Tel/Fax:06-1-220-1048, iroda@kantenservice.hu www.kantenservice.hu 1 U104 ST2 Alabástrom 122A 322D_BL X X X U108 ST15 Vanília 122B S1301 X X X U107 ST15 Pasztellsárga 325B X X U109 ST15 Szalma sárga 125F X X U112 ST15 Seringa 822A ISO204 X X U113 ST2 Gyöngyfehér 122B 622C_BL

Részletesebben

2Q14. 3 ajándékpont, Ajándék 2014. OKTÓBER 27-2014. DECEMBER 19. Reebook táska. 100 db PAX betét vásárlása esetén. PAX golyóstoll display

2Q14. 3 ajándékpont, Ajándék 2014. OKTÓBER 27-2014. DECEMBER 19. Reebook táska. 100 db PAX betét vásárlása esetén. PAX golyóstoll display PAX golyóstoll display Minimum vásárlási HGPF4030201 Golyósirón Pax fehér 2 680,00 Ft 863,6 Ft 1 360,0 Ft HGPF4030202 Golyósirón Pax fekete 2 680,00 Ft 863,6 Ft 1 360,0 Ft HGPF4030203 Golyósirón Pax piros

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

OPTIKA. Hullámoptika Színek, szem működése. Dr. Seres István

OPTIKA. Hullámoptika Színek, szem működése. Dr. Seres István OPTIKA Színek, szem működése Dr. Seres István : A fény elektromágneses hullám A fehér fény összetevői: Seres István 2 http://fft.szie.hu Színrendszerek: Additív színrendszer Seres István 3 http://fft.szie.hu

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S.

FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836.000 (s) 1836.004 (m) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 56 700 Ft (Nº) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 16 Kg 61 500 Ft (Nº)

Részletesebben

Dekor Stuktú Megnevezés Blazic Schilsner Egyéb 0,4 1 2

Dekor Stuktú Megnevezés Blazic Schilsner Egyéb 0,4 1 2 45 BS Westfalia bükk 12R X X X 45 BS Westfalia bükk 812B X X 101 PR Fehér erezett 24PE X X 101 PR Fehér erezett 624C X 101 PE Fehér gyöngy 24H X X 101 SM Fehér sima 24 X X X 112 PE Világos szürke 119B

Részletesebben

DIKSO PLEX. DEFENSIVE

DIKSO PLEX. DEFENSIVE DIKSO PLEX. DEFENSIVE Egy új VÉDELMI TECHNOLÓGIA az ÉP és EGÉSZSÉGES hajért. HÁROM TERMÉK HÁROM FÁZIS EGYSÉGES EREDMÉNY. Haja véde a technikai kezelések ala és azt követően o hon is a hétköznapokban. DIKSO

Részletesebben

URKI-SYSTEM IPARI FESTÉKRENDSZER

URKI-SYSTEM IPARI FESTÉKRENDSZER URKI-SYSTEM IPARI FESTÉKRENDSZER Oldószerek, tisztítószerek U0200 Urkisol 222 szintetikus hígító, lassú 25 liter 999 Ft liter 1 db U0436 Urkisol 300 szintetikus hígító, gyors 1 liter 1 522 Ft liter 1 db

Részletesebben

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés

Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu. üveg- és porcelánfestés 32 Hobbyművész katalógus 2014-2016 www.artexport.hu üveg- és porcelánfestés Hobbyművész üvegfesték Hobbyművész üvegfesték 30 ml 01909-490 Ft Az áttetsző üvegfesték gyanta alapú, oldószere a terpentin.

Részletesebben

2.7.2.A hét színkontraszt

2.7.2.A hét színkontraszt 2.7.2.A hét színkontraszt Kontrasztról akkor beszélünk, ha két összehasonlítandó színhatás között szembeszökő különbségek, vagy intervallumok állapíthatók meg. Érzékszerveink, csak összehasonlítás útján

Részletesebben

LEGYÉL HAJFESTÉSI KALAUZ. .1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4 TRÉNINGEK.5 www.advancetechniques.

LEGYÉL HAJFESTÉSI KALAUZ. .1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4 TRÉNINGEK.5 www.advancetechniques. LEGYÉL Használd az alábbi eladási segédeszközöket, hogy minél több információt tudj meg az Advance Techniques tartós krémhajfestékről..1 SZÍNVÁLASZTÓ KÁRTYÁK.2 TINCSES SZÍNSKÁLA.3 SZÍNVÁLASZTÓ KORONG.4

Részletesebben

Az ELSÕ és EGYEDÜLI ammóniamentes hajfesték, mely fény elixírt tartalmaz. Miquel García Nemzetközi Mûvészeti és Oktatási Vezetõ

Az ELSÕ és EGYEDÜLI ammóniamentes hajfesték, mely fény elixírt tartalmaz. Miquel García Nemzetközi Mûvészeti és Oktatási Vezetõ Az elsõ színmegváltoztató kezelés, melynek segítségével vibráló, fénylõ színeket festhetünk tökéletes színeredménnyel. Invitálja meg vendégeit egy színutazásra, hogy személyesen tapasztalhassák meg az

Részletesebben

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! AUGUSZTUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. AUGUSZTUS 6-TÓL 2018. SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY

Részletesebben

a szépség új árnyalatai

a szépség új árnyalatai a szépség új árnyalatai 1. számú termékkatalógus 2009/2010 A szépség új árnyalatai Disztribútoraink immár néhány éve arra kérnek engem, hogy bővítsük színes kozmetikumokkal is ajánlatunkat. Magam is igen

Részletesebben

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi.

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. EQuIpMENt A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. Abban az esetben használjuk, amikor egy vagy több árnyalatot szeretnénk világosítani

Részletesebben

A digitális képfeldolgozás alapjai

A digitális képfeldolgozás alapjai A digitális képfeldolgozás alapjai Digitális képfeldolgozás A digit szó jelentése szám. A digitális jelentése, számszerű. A digitális információ számokká alakított információt jelent. A számítógép a képi

Részletesebben

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst.

Bútorfogantyúk. 1882-56 - fém. 1884-48 - fém. antik ezüst. antik ezüst. 1885-56 - fém. 1886-36 - fém. antik ezüst. antik ezüst. Bútorfogantyúk. 88- - fém 88-8 - fém antik ezüst 0000700 antik ezüst 0000700 9 9 9 8, 88- - fém 88- - fém 00007070 antik ezüst 00007080 7,,, 0 antik ezüst, 9 88-09 - fém antik ezüst 0000700 8 7 09 887-

Részletesebben

p roduct of the 18 250 Ft FM parfüm rendelés: www.fmparfum.hu 11-1 XM12 lgyeknek Női Luxus parfüm 50 ml FM 146

p roduct of the 18 250 Ft FM parfüm rendelés: www.fmparfum.hu 11-1 XM12 lgyeknek Női Luxus parfüm 50 ml FM 146 p roduct of the Igazi luxus hö lgyeknek ajándék manikű rkészlettel és ajándék nesz esszerrel! Akciós ár: 18 250 Ft XM12 Női Luxus parfüm 50 ml FM 146 Gold Regenesis Fiatalító szemránckrém 20 ml FM GR03

Részletesebben

SCHUMACHER árlista 1.0

SCHUMACHER árlista 1.0 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.0 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar T-68 ablak T-68 erkélyajtó T-68 bejárati ajtó T-68 bejárati ajtó nyíló oldalvilágító T-68 bejárati ajtó fix oldalvilágító T-68 bejárati

Részletesebben

OPTIKA. Szín. Dr. Seres István

OPTIKA. Szín. Dr. Seres István OPTIKA Szín Dr. Seres István Additív színrendszer Seres István 2 http://fft.szie.hu RGB (vagy 24 Bit Color): Egy képpont a piros, a kék és a zöld 256-256-256 féle árnyalatából áll össze, összesen 16 millió

Részletesebben

LACOBEL & MATELAC ÚJ SZÍNEK ÚJ TRENDEK

LACOBEL & MATELAC ÚJ SZÍNEK ÚJ TRENDEK KEVERD A SZÍNEKET ÉS A KEVERD A SZíNEKET ÉS A TÜKRÖZŐDÉST TÜKRÖZŐDÉST LACOBEL/MATELAC CSODÁLATOS SZÍNES LACOBEL/MATELAC CSODÁLATOS SZÍNES ÜVEG ÜVEG Új. Lacobel/Matelac Yellow Rich LACOBEL & MATELAC ÚJ

Részletesebben

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet!

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet! Color Line Termékinformáció Mi is a Color Line festék? A Color Line festék egy fantasztikus intenzív színválasztékban kapható, használatra kész festék (zománc) üveghez és kerámiához. Csőrös flakonokban

Részletesebben

Mûanyag (Eco, ABS) és papírbázisú (akril) elzárók

Mûanyag (Eco, ABS) és papírbázisú (akril) elzárók .4 Fehér sima I: K 101 SM K: 101 SM E: W90 SM F: 103 SM ragasztó nélküli 19 mm 00005100019 0000512001 00005130019 22 mm 00005100022 00005120022 00005130022 00005150022 00005160022 00005170022 22 mm 00005140022

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ MOBIL PARTYSÁTRAK összecsukható alumínium vázszerkezet 3 ponyvatípus 67 színárnyalatban igény szerint nyomtatható ponyvafelület 1 perc alatt felállítható mobil szerkezet Sátrainkat ajánljuk: kultúrális-,

Részletesebben

Krizantém. Multiflóra fajták

Krizantém. Multiflóra fajták Krizantém Multiflóra fajták 2012 Week 33-36 2 Michelle Bronze Elfie White Elfie Light Kerry Sofie Angela Angela Red Michelle Bronze Bronzos sárga Yomichelle Szimpla 3 Wk 29 6 34-36 Elfie White Fehér Yoelfie

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

3. Fizetési feltételek: Fenti összeghatár elérésekor első három vásárlás kp-ben, a 4. vásárlástól 15 napos átutalással.

3. Fizetési feltételek: Fenti összeghatár elérésekor első három vásárlás kp-ben, a 4. vásárlástól 15 napos átutalással. 2013.01.31 Instrukciók az árlistához: 1. ABS Élzárók = Kumplast ABS Program 1158 Budapest, Késmárk u. 14/B 2. ELIT Élzáró Program = Folyamatosan akciós élanyagok, a Magyarországon Tel.: +36 1410-4271 forgalmazott

Részletesebben

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres)

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 2016.11.25. 27. BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 1150 "BLUE" * kobaltkék üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1151 "OPAL" * mattfehér opál üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1152-01 "PIERROT 01"

Részletesebben