AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb"

Átírás

1 /09

2 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

3 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből! 10% megtakarítás! E kupon ellenében 10% kedvezményben részesül következő vásárlása végösszegéből!

4 A 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra, és ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik. Beváltási határidő: november 30. A kupon csak magyarországi dm üzletben használható fel, egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosít, és készpénzre nem váltható. A kupon más vásárlás-végösszegi kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

5 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Gliss Kur termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Gliss Kur terméket!

6 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

7 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Palette hajfestékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Palette hajfestéket!

8 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

9 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden NIVEA MEN termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több NIVEA MEN terméket!

10 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

11 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Oral-B termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Oral-B terméket!

12 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

13 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Aquafresh termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Aquafresh terméket!

14 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

15 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. NIVEA Smooth Sensation testápoló 300 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 5 Ft/ml Megtakarítás: 500 Ft

16 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

17 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. alverde Zell Aktiv hibiszkusz arckrém (kétféle) 50 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 799 Ft 15,98 Ft/ml Megtakarítás: 800 Ft

18 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

19 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Helia-D golyós ránctalanító szemkörnyékápoló 15 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 99,93 Ft/ml Megtakarítás: 500 Ft

20 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

21 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Clean & Clear arctonik (többféle) 200 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 749Ft 3,75 Ft/ml Megtakarítás: 250 Ft

22 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

23 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Fa tusfürdő (többféle) 250 ml Aktuális ár: 499 Ft Kedvezményes ár: 374 Ft 1,50 Ft/ml Megtakarítás: 125 Ft

24 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

25 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. baba tusfürdő (többféle) 750 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 749Ft 1 Ft/ml Megtakarítás: 250 Ft

26 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

27 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Balea hajparfüm 100 ml Aktuális ár: 899 Ft Kedvezményes ár: 449Ft 4,49 Ft/ml Megtakarítás: 450 Ft

28 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

29 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. L Oréal PRODIGY hajfesték (többféle) Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft Ft/db Megtakarítás: 500 Ft

30 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

31 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. baba sampon (többféle) 400 ml Aktuális ár: 649 Ft Kedvezményes ár: 324 Ft 0,81 Ft/ml Megtakarítás: 325 Ft

32 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

33 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Pantene hajápoló olaj (kétféle) 100 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 849Ft 8,49 Ft/ml Megtakarítás: 850 Ft

34 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

35 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Seborin hajszesz, ill. sampon 400 ml, ill. 250 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 699 Ft 1,75 Ft/ml, ill. 2,80 Ft/ml Megtakarítás: 700 Ft

36 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

37 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. NIVEA hajzselé (kétféle) 150 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 899 Ft 5,99 Ft/ml Megtakarítás: 300 Ft

38 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

39 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Dove intim mosakodógél (kétféle) 250 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 499 Ft 2 Ft/ml Megtakarítás: 500 Ft

40 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

41 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Carefree aloe vera intim törlőkendő 20 db Aktuális ár: 499 Ft Kedvezményes ár: 249 Ft 12,45 Ft/db Megtakarítás: 250 Ft

42 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

43 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. s.he stylezone Khol Kajal szemceruza (többféle) Aktuális ár: 599 Ft Kedvezményes ár: 299 Ft 299 Ft/db Megtakarítás: 300 Ft

44 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

45 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. miss sporty Insta Glow Primer sminkbázis Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 699 Ft 699 Ft/db Megtakarítás: 700 Ft

46 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

47 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. adidas női Eau de Toilette (többféle) 50 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 39,98 Ft/ml Megtakarítás: Ft

48 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

49 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Gillette Body borotvakészülék 1 betéttel Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 999 Ft 999 Ft/db Megtakarítás: Ft

50 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

51 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Colgate Total; Total Daily Repair; Total Advanced Whitening fogkrém 75 ml Aktuális ár: 649 Ft Kedvezményes ár: 486 Ft 6,48 Ft/ml Megtakarítás: 163 Ft

52 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

53 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Clinomyn fogkrém (kétféle) 75 ml Aktuális ár: 929 Ft Kedvezményes ár: 464 Ft 6,19 Ft/ml Megtakarítás: 465 Ft

54 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

55 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 15% kedvezmény minden dmbio termékre! 15% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 15% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több dmbio terméket!

56 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

57 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. *A gluténmentes-modullal rendelkező üzleteink listáját keresse a weboldalon! Schär Wafer gluténmentes ostyaszelet* 50 g Aktuális ár: 499 Ft Kedvezményes ár: 249 Ft Ft/kg Megtakarítás: 250 Ft

58 *A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, csak a gluténmentes-modullal rendelkező, magyarországi dm üzletekben. Ezen üzletek listáját keresse a weboldalon! A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

59 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. *Az italhűtő-modullal rendelkező üzleteink listáját keresse a weboldalon! Tranquini szénsavas funkcionális ital* 0,25 liter Aktuális ár: 419 Ft Kedvezményes ár: 209 Ft 836 Ft/liter Megtakarítás: 210 Ft

60 *A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, csak az italhűtő-modullal rendelkező, magyarországi dm üzletekben. Ezen üzletek listáját keresse a weboldalon! A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

61 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Vanish termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Vanish terméket!

62 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

63 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Finish termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Finish terméket!

64 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

65 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Domestos termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Domestos terméket!

66 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

67 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Air Wick termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Air Wick terméket!

68 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

69 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Zewa Jumbo konyhai törlőkendő (kétféle) Aktuális ár: 849 Ft Kedvezményes ár: 636 Ft 636 Ft/db Megtakarítás: 213 Ft

70 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

71 Váltson mobilkuponra! 1. Az applikációba történő belépést követően keresse Kedvezményeim menüpontot! 2. Aktiválja a kívánt kupont! 3. Vigye a kasszához a kiválasztott terméket! 4. Mutassa meg törzsvásárlói kártyáját! % 5.A kassza automatikusan felismeri a kártya vonalkódja alapján, hogy milyen kuponokat aktiváltunk és azonnal automatikusan érvényesül a kedvezmény. % MINTA VIOLA %

72 A kuponfüzetben található, nyomdahibából és nyilvánvaló elírásból eredő téves információkért felelősséget nem vállalunk augusztus/szeptember 45. sorozat

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként!

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015 10/11 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.10.01-től 2016.01.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 06/07 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.06.01-től 2016.09.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

02/03. Akár 50% megtakarítás kupononként!

02/03. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2016 02/03 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.02.01-től 2016.05.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként!

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015.12/ 2016.01 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.12.01-től 2016.03.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

Éva Sulinap 2016. augusztus 27., Duna Plaza

Éva Sulinap 2016. augusztus 27., Duna Plaza Éva Sulinap, Duna Plaza Programok: Greenbox fotózás Kézműves foglalkozások Stílustanácsadás Nyereményjáték Vásárolj a Duna Plazaban a kedvezményes kuponokkal, és megpörgetheted a szerencsekereket! Várunk

Részletesebben

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Trend kampány promóció hivatalos Részvételi Szabályzata 1. A Promóció szervezője 1.1. A dm Trend kampány promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a dm - drogerie

Részletesebben

A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben.

A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 2016. február 4. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. február 4. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig

Részletesebben

Ünnepeljen Ön is velünk!

Ünnepeljen Ön is velünk! 2016. szeptember 15 ÉVES A Ünnepeljen Ön is velünk! GYŰJTSE ÖSSZE A SZÜLETÉSNAPI KUPONOKAT ÉS HALMOZZA A EKET! MAKE-UP ACCESSORIES SKINCARE HAIR SZUPER ÁR DOUGLAS MAKE-UP Magic sminkpaletta 6 990 Ft DOUGLAS

Részletesebben

Sütkérezés a vízparton vagy kirándulás? Nálunk mindkettőhöz talál hasznos kiegészítőket. 2016. június 30.

Sütkérezés a vízparton vagy kirándulás? Nálunk mindkettőhöz talál hasznos kiegészítőket. 2016. június 30. 2016. június 30. A magazin megjelenési időpontja 2016. június 30. Áraink 2016. június 30-tól a készlet erejéig, de legfeljebb július 13-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

Odafigyel arra, hogy egészségtudatosan éljen? Ápolja haját nyáron is! 2016. július 28. Nálunk megtalálja ehhez a megfelelő termékeket!...

Odafigyel arra, hogy egészségtudatosan éljen? Ápolja haját nyáron is! 2016. július 28. Nálunk megtalálja ehhez a megfelelő termékeket!... 2016. július 28. A magazin megjelenési időpontja 2016. július 28. Áraink 2016. július 28-tól a készlet erejéig, de legfeljebb augusztus 10-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata 2016-06-13 Fogalmak Szolgáltató Budavár Tours Utazási Iroda 1011 Budapest, Batthyány tér 5 6. Adószám: 10382972-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-068296

Részletesebben

látjuk Szépség, ahogy Cserélje régi sminkjeit újdonságokra! A férfiakra is gondoltunk! 2016. március 31.

látjuk Szépség, ahogy Cserélje régi sminkjeit újdonságokra! A férfiakra is gondoltunk! 2016. március 31. 2016. március 31. A magazin megjelenési időpontja 2016. március 31. Áraink 2016. március 31-től a készlet erejéig, de legfeljebb április 13-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 1. 2016.01.01-től megszűnik: kezelési költség éves díj (800,- Ft) Konzultánsi bónusz Direktori bónusz 2. 2016.01.01-től

Részletesebben

2.599 Ft. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 27% 12% 2016. április 28.

2.599 Ft. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 27% 12% 2016. április 28. 2016. április 28. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. április 28. Áraink 2016. április 28-tól a készlet erejéig, de legfeljebb május

Részletesebben

Március 8. Nőnap. Tavaszi nagytakarítás! 2016. március 3. Ajándékötletek, melyekkel hölgy szeretteinek kedveskedhet!...

Március 8. Nőnap. Tavaszi nagytakarítás! 2016. március 3. Ajándékötletek, melyekkel hölgy szeretteinek kedveskedhet!... 2016. március 3. A magazin megjelenési időpontja 2016. március 3. Áraink 2016. március 3-tól a készlet erejéig, de legfeljebb március 16-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

199 Ft 1.809,09 Ft/kg MINDIG MEGÉRI 2016.05.26. óta 199Ft 2015. 03. 11. 229Ft

199 Ft 1.809,09 Ft/kg MINDIG MEGÉRI 2016.05.26. óta 199Ft 2015. 03. 11. 229Ft 2016. május 26. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. május 26. Áraink 2016. május 26-tól a készlet erejéig, de legfeljebb június 15-ig

Részletesebben

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Vissza az Iskolába Matricagyűjtő füzet Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Reggeli készülődéshez DORMEO GOLDEN DREAMS FEDŐMATRAC 3 cm Ecocell hab + 1 cm

Részletesebben

Zeelandia Partnerklub

Zeelandia Partnerklub Zeelandia Partnerklub 2016 pontkatalógus 2015 Kedves Partnerünk! A Partnerklub célja a partnereinkkel való szorosabb kapcsolattartás munkájukat segítő eszközökkel. A Partnerklubnak minden kedves vásárlónk

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6 + Apple Watch Sport 42 mm 64GB

Részletesebben

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó Avensis Á Listaá Motor és sebesség Szedán 4 ajtós Live 6 730 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Live Plus 6 930 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active 8 320 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active Trend 8 610 000

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6S Apple iphone 6S Apple iphone 6S

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2016.01.11-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2016.01.11-től 2015.07.01-től a Klasszik Hitel és Prémium Hitel módozatokhoz kapcsolódó kedvezmények a módozatok kivezetése miatt nem vehetőek igénybe. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény 1.

Részletesebben

Nemzeti Edzés Központ válogatott tenisz edzéseken való részvétel és egyéb időpontok igénybevétele a téli időszakban

Nemzeti Edzés Központ válogatott tenisz edzéseken való részvétel és egyéb időpontok igénybevétele a téli időszakban Nemzeti Edzés Központ válogatott tenisz edzéseken való részvétel és egyéb időpontok igénybevétele a téli időszakban Általános tudnivalók (1) A válogatott edzések helyszíne: Nemzeti Edzés Központ, Mikoviny

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7.

május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. kedvezmény. kedvezmény minden szolgáltatás árából, amely más akcióval kedvezmény minden teljes árú termékre. 5000 Ft feletti vásárlás esetén a vásárlás végösszegének -át visszaadjuk Butlers utalványon.

Részletesebben

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL)

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) A Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott lakáscélú támogatásokra vonatkozó kondíciókat a Hirdetmény 11. sz. melléklete tartalmazza. 9.1. az új

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet - FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

199 Ft. 449 Ft. 1499 Ft. Érvényes: 2016.02.29 03.12. -34% -43% -33% Érvényes: 2016.02.29 03.04. /db. min. 25% kedvezmény minden

199 Ft. 449 Ft. 1499 Ft. Érvényes: 2016.02.29 03.12. -34% -43% -33% Érvényes: 2016.02.29 03.04. /db. min. 25% kedvezmény minden min. 25% Érvényes: 2016.02.29 03.04. dekorkozmetikai termékre! érvényes: 2016.02.29 03.04. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. A kedvezmény nem vonatkozik a kiárusításban szereplő

Részletesebben

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/145 Művesekezelés anyagainak beszerzése 24 hónapra Beszerzés tárgya:

Részletesebben

MIPIM 2011 SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

MIPIM 2011 SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK MIPIM 2011 SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK A Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Studio Metropolitana által leszerződött Budapest metropolisz standon, előre meg-határozott feltételek mellett

Részletesebben

3M Járműipar Promóciók

3M Járműipar Promóciók 3M Járműipar Promóciók 2016. 09.01 12.31. 3M PPS Festékkeverő és adagoló rendszer 3M színkódolt polírrendszer A jól ismert 3M színkódolt polírrendszer egyes elemei most már kisebb kiszerelésben is kaphatóak!

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. 1000 HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 6,00% Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA. 1000 HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 6,00% Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2013. április 1-től 2012. március 23-án vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek:

Részletesebben

Technikai daytrade és befektetési hitel

Technikai daytrade és befektetési hitel Technikai daytrade és befektetési hitel 2015. október 13. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

25% KEDVEZMÉNY 25% KEDVEZMÉNY. Minőség Sokszínűség Elégedettség Megbízhatóság. minden. ételre és italra! Sajátmárkás termékek. Min. Min.

25% KEDVEZMÉNY 25% KEDVEZMÉNY. Minőség Sokszínűség Elégedettség Megbízhatóság. minden. ételre és italra! Sajátmárkás termékek. Min. Min. Érvényes: 206.0.04-től 0.08-ig. Min. Min. Érvényes: 206.0.04 0.08. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik. Érvényes: 206.0.04 0.08. minden

Részletesebben

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a jelzálogkölcsönök feltételeiről Érvényes: 2015. Október 01-től 2015.

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a jelzálogkölcsönök feltételeiről Érvényes: 2015. Október 01-től 2015. Kamatperiódus 6 havi BUBOR 1 Szabadfelhasználású kölcsön HUF 6 hónap 1,360% 2,360% 8,360% n/a Lakásvásárlási kölcsön HUF 6 hónap 1,360% 2,360% 8,360% n/a 1 A változó kamatozású HUF kölcsön kamatlába referencia-kamatlábhoz

Részletesebben

A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK

A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK A PARFÜMÉRIA VILÁGA 2016.09.19-TŐL 10.01-IG Hasonlítsa össze árainkat! A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK Kizárólag Önnek! Fedezze fel újdonságainkat és csodálatos ajándékötleteinket! LACOSTE POUR FEMME Eau de

Részletesebben

A magazin megjelenési időpontja 2015. október 1. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig érvényesek.

A magazin megjelenési időpontja 2015. október 1. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig érvényesek. magazin Ragyogó tisztaság 25% kedvezmény 2015. október 1. minden mosó- és mosogatószerre! Őszi sminktrendek Dekorkozmetikumok, tippek, trükkök, tanácsok A magazin megjelenési időpontja 2015. október 1.

Részletesebben

Internet szolgáltatás előfizetői szerződés

Internet szolgáltatás előfizetői szerződés Internet szolgáltatás előfizetői szerződés Előfizető adatai: Ügyfélkód: 49952347 Szerződéskód: CNNET20140 Előfizető neve: Előfizető címe: Hozzáférési pont címe: Számlázási cím: Szem. ig. szám / adószám:

Részletesebben

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 1. A függelék hatálya A jelen függelékben foglaltak azon Felhasználókra terjednek

Részletesebben

L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia szabálya Magyarország

L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia szabálya Magyarország L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia szabálya Magyarország 1. Akciószabályzat A jelen dokumentum tárgya a L Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay Pénzvisszatérítési garancia

Részletesebben

9.2.1. I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

9.2.1. I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Lakossági Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

a bevásárlás! Gyerekjáték Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

a bevásárlás! Gyerekjáték Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Gyerekjáték a bevásárlás! Plüss baba játékok csörgő részekkel és mintával Mintás pamut csecsemő body 62-92 cm Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig

Részletesebben

Garázsipari berendezések

Garázsipari berendezések EVERT 2 oszlopos 4t-s emelő Elektro-hildraulikus emelő, elektromágneses biztonsági reteszeléssel. Akciós Nettó egységár: 499 990 Ft Belső oszloptávolság: 4000 kg 1900 mm 2830 mm 90 mm 55 sec 675 kg Cikkszám:

Részletesebben

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ v2.9.28 Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ AW STUDIO Nyíregyháza, Luther utca 5. 1/5, info@awstudio.hu Árverés létrehozása Az árverésre

Részletesebben

Növekedési Hitelprogram

Növekedési Hitelprogram Növekedési Hitelprogram Pulai György Hitelösztö zők főosztály vezetője InnoTrends Hungary 2014 2014. október 17. 1 Tartalom Az NHP felépítése A program eddigi eredményei 2 A Növekedési Hitelprogram célja

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT - 2016.04.01 után kötött szerződésekre Díjcsomag neve Go Go+ Go EU Go EU+ Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s

Részletesebben

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Webáruház Kft. (székhely: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4., a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat

Részletesebben

499 Ft 1259 Ft. 1399 Ft/cs. 99 Ft/db 25% 1349 Ft/cs. szupermarket KEDVEZMÉNY SZÉLES VÁLASZTÉK SZUPER AJÁNLATOK. ár: Bomba. ajándék

499 Ft 1259 Ft. 1399 Ft/cs. 99 Ft/db 25% 1349 Ft/cs. szupermarket KEDVEZMÉNY SZÉLES VÁLASZTÉK SZUPER AJÁNLATOK. ár: Bomba. ajándék szupermarket Jelen reklámkiadványban szereplő ajánlataink 2016. 05. 05., csütörtök reggel 6 órától 05. 11-ig érvényesek. Lenor öblítő szuperkoncentrátum többféle, 1425 ml, 631 Ft/1 l 899 Ft Pölöskei szörp

Részletesebben

Kamat- és Díjfeltételek

Kamat- és Díjfeltételek Kamat- és Díjfeltételek A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe hivatalos tájékoztatója a lakossági jelzálogkölcsönök alkalmazott kondíciókról A Bank 2009. május 18-tól nem fogad be új lakossági

Részletesebben

Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját!

Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját! MAGAZIN 2015. december 17. Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját! Beköszöntött a tél, és ez az évszak is

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 2. tavaszi nagykatalógus (Sony jutalomcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Téli katalógus 2 (Téli Értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. április 7-étől Készítés időpontja: 2016.04.06. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI Közzététel: 2016. március 01. napján Hatályos: 2016. május 02. napjától Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a bankfiókban a POS terminálon végzett pénztári készpénzfelvétel

Részletesebben

AKCIÓ 2016. Hűtéstechnika. Electrolux MORE SPEED. A hűtőszekrények nem egyformák

AKCIÓ 2016. Hűtéstechnika. Electrolux MORE SPEED. A hűtőszekrények nem egyformák AKCIÓ 2016 Electrolux Hűtéstechnika MORE SPEED FOR YOUR BUSINESS A hűtőszekrények nem egyformák Ha az alábbi jellemzőket keresi: - NAGYOBB KAPACITÁS - EGYSZERŰ TISZTÍTHATÓSÁG - NAGYOBB HATÉKONYSÁG - NAGYOBB

Részletesebben

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím:

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím: Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. szeptember 30-ig 1) Szerződéskötési feltételek ek részére:

Részletesebben

Készüljön velünk a karácsonyra! Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat december 15. Ötletek sütéshez és dekoráláshoz...

Készüljön velünk a karácsonyra! Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat december 15. Ötletek sütéshez és dekoráláshoz... 2016. december 15. Készüljön velünk a karácsonyra! Ötletek sütéshez és dekoráláshoz... Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat Keresse nálunk partikellékeit a 2016-os év búcsúztatásához!

Részletesebben

katalógus 349 Ft 449 Ft 399 Ft Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g Szempillaspirál fekete, 8 ml

katalógus 349 Ft 449 Ft 399 Ft Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g Szempillaspirál fekete, 8 ml Érvényes: 2017.05.04-17. Nagy választék kalandból katalógus Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml 349 Ft Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g 399 Ft Szempillaspirál fekete, 8 ml 449 Ft fürdés Cosmia tusfürdő

Részletesebben

Cserepes sori Piac Kft. Díjszabási rendszer

Cserepes sori Piac Kft. Díjszabási rendszer Cserepes sori Piac Kft. Díjszabási rendszer Hatályos: 2016.04.01-től visszavonásig A Cserepes sori Piac Kft. (székhely: 6725 Szeged, Cserepes sor 2., cégjegyzékszám: 06-09- 000020, továbbiakban: Társaság)

Részletesebben

Szállítási információk

Szállítási információk Szállítási információk A csomagok házhoz szállítása a Magyar Postával történik, a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül, a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint. Szállítási díj Ingyenes a

Részletesebben

Hasznos tippek nyaralás előtt: alverde natúr - kozmetikumok: június 29. mit vigyünk az utazáshoz?...

Hasznos tippek nyaralás előtt: alverde natúr - kozmetikumok: június 29. mit vigyünk az utazáshoz?... 2017. június 29. Hasznos tippek nyaralás előtt: mit vigyünk az utazáshoz?... natúr - kozmetikumok: ápolás és védelem a növények természetes erejével A magazin megjelenési időpontja 2017. június 29. Ott

Részletesebben

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Rábaközi Takarékszövetkezet Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Adósok által fizetendő * Használt lakás vásárlásra 4,30% 4,30% 4,30% 4,48% adósok kamattámogatásra nem jogosultak.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Hatálybalépés: 2013. január 1.

HIRDETMÉNY. Hatálybalépés: 2013. január 1. HIRDETMÉNY Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. hivatalos tájékoztatója a jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok személygépjármű, kishaszongépjármű és motorkerékpár finanszírozása

Részletesebben

SEGÍTÜNK PARFÜMÖT VÁLASZTANI:

SEGÍTÜNK PARFÜMÖT VÁLASZTANI: SEGÍTÜNK PARFÜMÖT VÁLASZTANI: parfum.dm.hu 2016. november 17. Mexx (többféle), 15 ml; (többféle), 30 ml 3.199 Ft 213,27 Ft/ml; 106,63 Ft/ml 2016.10.20.óta 3.199Ft 2016.01.07. 6.499Ft Parfümök akár 50%

Részletesebben

49 Ft/db. 869 Ft/kg. 5199 Ft/cs. 4999 Ft/cs. 2225 Ft 2016/23. 70x M O S Á S. Ft/db. ár: 2 db vásárlása. esetén:

49 Ft/db. 869 Ft/kg. 5199 Ft/cs. 4999 Ft/cs. 2225 Ft 2016/23. 70x M O S Á S. Ft/db. ár: 2 db vásárlása. esetén: Silan öblítőkoncentrátum többféle, 1,5/1,8/2 l, 999 Ft/1 db, 666/555/500 Ft/1 l 1698 Ft/2 db, 566/472/425 Ft/1 l 849 Ft/db 2016/23 Jelen reklámkiadványban szereplő ajánlataink 2016. 06. 09., csütörtök

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

magazin Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon!

magazin Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon! magazin 2015. július 30. Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon! A magazin megjelenési időpontja 2015. július 30. Akciós áraink

Részletesebben

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer Állandó meghatalmazás és annak nyilvántartásba vétele iránti kérelem Benyújtandó a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv (MVH) bármely

Részletesebben

Emőd Nagyközség Képviselő-testületének. 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E. az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1..

Emőd Nagyközség Képviselő-testületének. 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E. az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1.. Emőd Nagyközség Képviselő-testületének 6/1999. /IV.21./ sz. R E N D E L E T E az első lakáshoz jutók helyi támogatásáról 1.. A támogatásban részesíthetők köre /1/ Az önkormányzat által nyújtott helyi támogatásra

Részletesebben

HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban. MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése. dm.hu MÁRCIUS 14.

HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban. MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése. dm.hu MÁRCIUS 14. 2019. MÁRCIUS 14. HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése A magazin megjelenési időpontja 2019. március 14. dm.hu MEGÉRKEZETT A TAVASZ! Tavasszal fontos

Részletesebben

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30.

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Közreműködtek: Petrován Pál Hálózati Ország Igazgató és Kerékgyártó Miklós Pénzügyi Igazgató 1 Töltse fel GO!STORE egyenlegét! Fődíj: 1.000.000 Ft plusz feltöltés

Részletesebben

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok

Részletesebben

A "Visa & Spar kuponakció" hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója

A Visa & Spar kuponakció hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója A "Visa & Spar kuponakció" hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója I. A Program Megbízója és Szervezője 1. A "Visa & Spar kuponakció" (a továbbiakban: Program) megbízója a Visa Europe

Részletesebben

NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban. dm.hu JÚLIUS 18.

NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban. dm.hu JÚLIUS 18. 2019. JÚLIUS 18. NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? A magazin megjelenési időpontja 2019. július 18. FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban dm.hu NYÁRI KÖNNYEDSÉG Kánikula

Részletesebben

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5.

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5. JELENTKEZÉSI LAP LÓ MEDIÁLTA ÖNISMERETI TRÉNINGPROGRAM 2016. SZEPTEMBER 9-10. PORVA-SZÉPALMAPUSZTA, HOTEL SZÉPALMA ÉS MÉNESBIRTOK Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és

Részletesebben

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is)

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Előnyök Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít Előnyök Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.12.16-tól

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.12.16-tól Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény 100% számlanyitási díjkedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Klasszik Hitel, vagy Klasszik Plusz módozatú lakás-takarékpénztári

Részletesebben

Showroom: KONFERENCIA BÚTOROK ÁRLISTA. F/675 Alumínium vázas, szinterezett. háttámla. Rakásolható Szállítási határidő: 6 hét F/676

Showroom: KONFERENCIA BÚTOROK ÁRLISTA. F/675 Alumínium vázas, szinterezett. háttámla. Rakásolható Szállítási határidő: 6 hét F/676 Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu KONFERENCIA BÚTOROK ÁRLISTA F/675 Alumínium vázas, szinterezett felületű szék, kárpitozott

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN H I R D E T M É N Y Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN FELFÜGGESZTETT TERMÉKÉNEK Feltételeiről Közzététel: 2009. október 1. Hatályos 2009. október 1-től. (Jelen

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát

Részletesebben

Pirelli Glamour ár bruttó NETTÓ LISTAÁR BRUTTÓ LISTAÁR. SZEZON Kategória MÉRET MINTÁZAT LI SS XL Deffektűrő M+S

Pirelli Glamour ár bruttó NETTÓ LISTAÁR BRUTTÓ LISTAÁR. SZEZON Kategória MÉRET MINTÁZAT LI SS XL Deffektűrő M+S PIRELLI NYÁRI és NÉGYÉVSZAKOS gumiabroncs árjegyzéke. Érvényes: 2016.Január 20-től a készlet erejéig illetve visszavonásig. Érvénybe lépésével minden előző árlista érvényét veszti. Az árak a termékdíjat

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Vetőmagkatalógus (Kerti Meglepetés Csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

szupermarket DOBOZOLJON TÖBB HELYÉRT!

szupermarket DOBOZOLJON TÖBB HELYÉRT! szupermarket 2016/35 Jelen reklámkiadványban szereplő ajánlataink 2016. 09. 01., csütörtök reggel 6 órától 09. 07-ig érvényesek. Kakaós csiga 90 g, 767 Ft/1 kg 69 Ft/db Tesco spirálfüzet többféle, A/4,

Részletesebben

Árjegyzék. Oldal: 1 / 5. VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA. 1000 Babaápolás.

Árjegyzék. Oldal: 1 / 5. VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA. 1000 Babaápolás. Oldal: 1 / 5 VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Dátum: 2014.11.05 9:49 Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA Árjegyzék Cikknév 1000 Babaápolás Bobini baby sampon (200ml) Bobini baby sampon/

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is Vajon hogyan ismerhető fel a szeretet, az összetartozás? Utolérheted egy kedves pillantásban, egy gondoskodó mozdulatban, gyermeked kacajában, párod bőrének bársonyos

Részletesebben

Főszerepben az arcom! 25% kedvezmény női arcápolási termékekre!...

Főszerepben az arcom! 25% kedvezmény női arcápolási termékekre!... MAGAZIN 2015. október 29. Főszerepben az arcom! 25% kedvezmény női arcápolási termékekre!... Ilyen még nem volt! dm LifeBook a Papetri Paperworks-től! 100 pont ellenében -ért 22% 33% Dove száraz sampon

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.06.15-től lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.08.13-tól lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A KKV MINŐSÍTÉS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ ÉS A PARTNER ÉS KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSOK MEGHATÁROZÁSÁHOZ

TÁJÉKOZTATÓ A KKV MINŐSÍTÉS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ ÉS A PARTNER ÉS KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSOK MEGHATÁROZÁSÁHOZ TÁJÉKOZTATÓ A KKV MINŐSÍTÉS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ ÉS A PARTNER ÉS KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSOK MEGHATÁROZÁSÁHOZ a 2004. évi XXXIV. törvény a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról alapján 1) KKV-nak

Részletesebben

OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista Lakossági ügyfelek részére Hatálybalépés: 2009. november 2.

OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista Lakossági ügyfelek részére Hatálybalépés: 2009. november 2. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő Fél által igénybe vett szolgáltatások

Részletesebben

CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2011. április 1-jétől visszavonásig

CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2011. április 1-jétől visszavonásig 1 CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2011. április 1-jétől visszavonásig Megjelenés (Adview, AV) és egyedi látogató (Unique Visitor, UV) alapú hirdetési árak Csomagok/felületek Adview (AV) alapú árak footer*

Részletesebben

FOLYTATÓDIK A PARFÜMAKCIÓ PELENKATORTA BABÁKNAK. dm.hu JANUÁR 17. Parfümök akár 50% kedvezménnyel! dm-ben vásárolt termékekből ötletes ajándék

FOLYTATÓDIK A PARFÜMAKCIÓ PELENKATORTA BABÁKNAK. dm.hu JANUÁR 17. Parfümök akár 50% kedvezménnyel! dm-ben vásárolt termékekből ötletes ajándék 2019. JANUÁR 17. FOLYTATÓDIK A PARFÜMAKCIÓ Parfümök akár 50% kedvezménnyel! PELENKATORTA BABÁKNAK dm-ben vásárolt termékekből ötletes ajándék A magazin megjelenési időpontja 2019. január 17. dm.hu A HIDEG,

Részletesebben

HA FONTOS A JÓ ÁR! Októberi akciós magazin. Folyamatosan bővülő árukészlet! Vegyiáru és illatszer nagykereskedés

HA FONTOS A JÓ ÁR! Októberi akciós magazin. Folyamatosan bővülő árukészlet! Vegyiáru és illatszer nagykereskedés RENOVA INVEST KFT. Vegyiáru és illatszer nagykereskedés www.vegyiplusz.hu Októberi akciós magazin Érvényes: 2017. október 6 31-ig HA FONTOS A JÓ ÁR! Folyamatosan bővülő árukészlet! - 2-76 Ft 95 Ft 119

Részletesebben

Középfokú írásbeli felvételi vizsgára jelentkező tanulók beosztása

Középfokú írásbeli felvételi vizsgára jelentkező tanulók beosztása Középfokú írásbeli felvételi vizsgára jelentkező tanulók beosztása Ezúton értesítjük a tanulókat, hogy jelentkezésük alapján a táblázatban szereplő tárgy(ak)ból a megjelölt helyen és időpontban tehetnek

Részletesebben

magazin Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre 25% 17% 27%

magazin Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre 25% 17% 27% magazin 2015. július 2. Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre A magazin megjelenési időpontja 2015. július 2. Akciós

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,.

Részletesebben