10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként!"

Átírás

1 /11 Akár 50% megtakarítás kupononként!

2 Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

3 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből! 10% megtakarítás! E kupon ellenében 10% kedvezményben részesül következő vásárlása végösszegéből!

4 A 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra, és ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik. Beváltási határidő: január 31. A kupon csak magyarországi dm üzletben használható fel, egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosít, és készpénzre nem váltható. A kedvezmény más vásárlás-végösszegi kuponnal nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

5 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Neutrogena termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Neutrogena terméket!

6 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

7 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden NIVEA női testápoló termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több NIVEA női testápoló terméket!

8 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

9 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Rexona termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Rexona terméket!

10 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

11 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Schwarzkopf Color Mask hajfestékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Schwarzkopf Color Mask hajfestéket!

12 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

13 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden James Bond termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több James Bond terméket!

14 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

15 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Oral-B termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Oral-B terméket!

16 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

17 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 25% kedvezmény minden Meridol termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Meridol terméket!

18 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

19 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. s.he stylezone False Lash szempillaspirál (többféle) Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 699 Ft 699 Ft/db Megtakarítás: 700 Ft

20 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

21 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Labello Hydro Care ajakápoló 4,8 g Aktuális ár: 699 Ft Kedvezményes ár: 349Ft 72,71 Ft/g Megtakarítás: 350 Ft

22 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

23 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. NIVEA Cellular arckrém (kétféle) 50 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 62,98 Ft/ml Megtakarítás: Ft

24 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

25 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Palmolive folyékony szappan utántöltő (többféle) 500 ml Aktuális ár: 729 Ft Kedvezményes ár: 546 Ft 1,09 Ft/ml Megtakarítás: 183 Ft

26 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

27 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Wellaton Kit krémhajfesték (többféle színben) Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 899 Ft 899 Ft/db Megtakarítás: 900 Ft

28 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

29 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Elseve krémpakolás (többféle) 300 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 749Ft 2,50 Ft/ml Megtakarítás: 750 Ft

30 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

31 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Dove Advanced Hair Series sampon, ill. balzsam (többféle) 250 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 1.049Ft 4,20 Ft/ml Megtakarítás: 350 Ft

32 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

33 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Gliss Kur intenzív, tégelyes hajpakolás (többféle) 200 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 974 Ft 4,87 Ft/ml Megtakarítás: 325 Ft

34 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

35 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. *A natúr-modullal rendelkező üzleteink listáját keresse a weboldalon! Weleda Gránátalma bőrfeszesítő szérum* 30 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 199,97 Ft/ml Megtakarítás: Ft

36 *A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, csak a natúrmodullal rendelkező, magyarországi dm üzletekben. Ezen üzletek listáját keresse a weboldalon! A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

37 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Colgate Herbal White fogkrém 75 ml Aktuális ár: 429 Ft Kedvezményes ár: 214 Ft 2,85 Ft/ml Megtakarítás: 215 Ft

38 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

39 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Perlweiss fogfehérítő krém (többféle) 50 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 23,22 Ft/ml Megtakarítás: 388 Ft

40 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

41 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. adidas férfi deo roll-on (többféle) 50 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 499 Ft 9,98 Ft/ml Megtakarítás: 500 Ft

42 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

43 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Wilkinson Xtreme3 Flex System borotvakészülék 1 db betéttel Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 1.099Ft Ft/db Megtakarítás: Ft

44 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

45 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. alverde MEN fluid mattító arckrém 50 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 499 Ft 9,98 Ft/ml Megtakarítás: 500 Ft

46 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

47 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Libresse egészségügyi betét 40 db, ill. 36 db Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 974 Ft 24,35 Ft/db, ill. 27,06 Ft/db Megtakarítás: 325 Ft

48 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

49 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. o.b. tampon (többféle) 56 db, 48 db, ill. 36 db Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 26,77 Ft/db, 31,23 Ft/db, ill. 41,64 Ft/db Megtakarítás: 500 Ft

50 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

51 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Termék kupon! 25% kedvezmény egy darab dm Bio termékre! 25% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 25% kedvezménnyel vásárolhat meg egy darab dm Bio terméket!

52 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

53 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Innovita szerves cink tabletta 60 db Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 999 Ft 16,65 Ft/db Megtakarítás: Ft

54 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

55 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Herbária Patikája Diófalevél 40 g Aktuális ár: 299 Ft Kedvezményes ár: 149 Ft Ft/kg Megtakarítás: 150 Ft

56 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

57 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Hair Clinic hajszépség kapszula 30 db Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 99,97 Ft/db Megtakarítás: Ft

58 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

59 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Márka-Joker! 50% kedvezmény minden Somat termékre! 50% megtakarítás! E kupon ellenében, egy vásárlás alkalmával 50% kedvezménnyel vásárolhat meg egyszerre több Somat terméket!

60 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható! A kuponon feltüntetett kedvezmény a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

61 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Ariel mosógél kapszula 15 mosáshoz (többféle) 15 x 28,8 g Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 2.775,46 Ft/kg Megtakarítás: 400 Ft

62 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

63 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Cif spray (többféle) 750 ml, ill. 500 ml Aktuális ár: 999 Ft Kedvezményes ár: 749Ft 998,67 Ft/liter, ill Ft/liter Megtakarítás: 250 Ft

64 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

65 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. Cillit Bang tisztítószer (többféle) 750 ml Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 749Ft 998,67 Ft/liter Megtakarítás: 750 Ft

66 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

67 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. glade by brise sense & spray Japán kert automata légfrissítő készülék Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: 699 Ft 38,83 Ft/ml Megtakarítás: 700 Ft

68 A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, bármely magyarországi dm üzletben. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

69 A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: től ig. *A kassza-másod modullal rendelkező üzleteink listáját keresse a weboldalon! Duracell* Turbo Max AA ceruzaelem, vagy AAA mikroelem 4 db Aktuális ár: Ft Kedvezményes ár: Ft 299,75 Ft/db Megtakarítás: 400 Ft

70 *A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb január 31-ig váltható be, csak a kassza-másod modullal rendelkező, magyarországi dm üzletekben. Ezen üzletek listáját keresse a weboldalon! A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kuponon feltüntetett forintális megtakarítás kizárólag az adott termékre vonatkozik, amely a nyugta végösszegéből kerül levonásra. Árcsökkentett termék esetében a kuponon feltüntetett százalékos kedvezmény az irányadó. Átmeneti készlethiány előfordulhat, helyettesítő termékek listája a boltokban kihelyezett tájékoztatóban található. A kupon készpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat. A programban való részvételre és a kedvezmények igénybe vételére fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak (gazdálkodó szervezetek és viszonteladók nem). A programban történő részvétel egyéb feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (elérhető:

71 Szeretnék együtt és gyorsabban gyűjteni a pontokat? Igényeljen dm active beauty társkártyát családtagjainak!

72 október/november 40. sorozat A kuponfüzetben található, nyomdahibából és nyilvánvaló elírásból eredő téves információkért felelősséget nem vállalunk.

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 08/09 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.08.01-től 2016.11.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

02/03. Akár 50% megtakarítás kupononként!

02/03. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2016 02/03 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.02.01-től 2016.05.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 06/07 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.06.01-től 2016.09.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként!

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015.12/ 2016.01 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.12.01-től 2016.03.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

Éva Sulinap 2016. augusztus 27., Duna Plaza

Éva Sulinap 2016. augusztus 27., Duna Plaza Éva Sulinap, Duna Plaza Programok: Greenbox fotózás Kézműves foglalkozások Stílustanácsadás Nyereményjáték Vásárolj a Duna Plazaban a kedvezményes kuponokkal, és megpörgetheted a szerencsekereket! Várunk

Részletesebben

2.599 Ft. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 27% 12% 2016. április 28.

2.599 Ft. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 27% 12% 2016. április 28. 2016. április 28. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. április 28. Áraink 2016. április 28-tól a készlet erejéig, de legfeljebb május

Részletesebben

Ünnepeljen Ön is velünk!

Ünnepeljen Ön is velünk! 2016. szeptember 15 ÉVES A Ünnepeljen Ön is velünk! GYŰJTSE ÖSSZE A SZÜLETÉSNAPI KUPONOKAT ÉS HALMOZZA A EKET! MAKE-UP ACCESSORIES SKINCARE HAIR SZUPER ÁR DOUGLAS MAKE-UP Magic sminkpaletta 6 990 Ft DOUGLAS

Részletesebben

A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben.

A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. 2016. február 4. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. február 4. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig vagy a készlet erejéig

Részletesebben

Március 8. Nőnap. Tavaszi nagytakarítás! 2016. március 3. Ajándékötletek, melyekkel hölgy szeretteinek kedveskedhet!...

Március 8. Nőnap. Tavaszi nagytakarítás! 2016. március 3. Ajándékötletek, melyekkel hölgy szeretteinek kedveskedhet!... 2016. március 3. A magazin megjelenési időpontja 2016. március 3. Áraink 2016. március 3-tól a készlet erejéig, de legfeljebb március 16-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 1. 2016.01.01-től megszűnik: kezelési költség éves díj (800,- Ft) Konzultánsi bónusz Direktori bónusz 2. 2016.01.01-től

Részletesebben

199 Ft 1.809,09 Ft/kg MINDIG MEGÉRI 2016.05.26. óta 199Ft 2015. 03. 11. 229Ft

199 Ft 1.809,09 Ft/kg MINDIG MEGÉRI 2016.05.26. óta 199Ft 2015. 03. 11. 229Ft 2016. május 26. A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN TARTÓSAK. ÚGY, MINT AZ ÁRAK A dm-ben. A magazin megjelenési időpontja 2016. május 26. Áraink 2016. május 26-tól a készlet erejéig, de legfeljebb június 15-ig

Részletesebben

Odafigyel arra, hogy egészségtudatosan éljen? Ápolja haját nyáron is! 2016. július 28. Nálunk megtalálja ehhez a megfelelő termékeket!...

Odafigyel arra, hogy egészségtudatosan éljen? Ápolja haját nyáron is! 2016. július 28. Nálunk megtalálja ehhez a megfelelő termékeket!... 2016. július 28. A magazin megjelenési időpontja 2016. július 28. Áraink 2016. július 28-tól a készlet erejéig, de legfeljebb augusztus 10-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból

Vissza az. Iskolába. Matricagyűjtő füzet. Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Vissza az Iskolába Matricagyűjtő füzet Akár 50% kedvezmény! hogy könnyebb legyen az iskolakezdés! Nagy választék kalandból Reggeli készülődéshez DORMEO GOLDEN DREAMS FEDŐMATRAC 3 cm Ecocell hab + 1 cm

Részletesebben

Árjegyzék. Oldal: 1 / 5. VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA. 1000 Babaápolás.

Árjegyzék. Oldal: 1 / 5. VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA. 1000 Babaápolás. Oldal: 1 / 5 VIA SIMPLEX BT. Pelikán Drogéria 6723 Szeged Ág utca 1 fsz em. Dátum: 2014.11.05 9:49 Ügyintéző: Móni - DROGÉRIA Árjegyzék Cikknév 1000 Babaápolás Bobini baby sampon (200ml) Bobini baby sampon/

Részletesebben

látjuk Szépség, ahogy Cserélje régi sminkjeit újdonságokra! A férfiakra is gondoltunk! 2016. március 31.

látjuk Szépség, ahogy Cserélje régi sminkjeit újdonságokra! A férfiakra is gondoltunk! 2016. március 31. 2016. március 31. A magazin megjelenési időpontja 2016. március 31. Áraink 2016. március 31-től a készlet erejéig, de legfeljebb április 13-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek eire vonatkozóan Hatályos: 2016.július 1-től 2016. július 1-jén vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek: éves Kamat 22,13 % 24,89 % 24,89

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6 + Apple Watch Sport 42 mm 64GB

Részletesebben

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Trend kampány promóció hivatalos Részvételi Szabályzata 1. A Promóció szervezője 1.1. A dm Trend kampány promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a dm - drogerie

Részletesebben

Sütkérezés a vízparton vagy kirándulás? Nálunk mindkettőhöz talál hasznos kiegészítőket. 2016. június 30.

Sütkérezés a vízparton vagy kirándulás? Nálunk mindkettőhöz talál hasznos kiegészítőket. 2016. június 30. 2016. június 30. A magazin megjelenési időpontja 2016. június 30. Áraink 2016. június 30-tól a készlet erejéig, de legfeljebb július 13-ig érvényesek. Azon termékek esetében, amelyeknél az árérvényességet

Részletesebben

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó

Avensis Árak. Listaárak. Felszereltségi szint. Vételár ÁFAval. Tekintse meg ajánlatainkat. fajtája. 1.6 Valvematic (132 LE) 6 sebességes kézi váltó Avensis Á Listaá Motor és sebesség Szedán 4 ajtós Live 6 730 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Live Plus 6 930 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active 8 320 000 Ft Avensis Szedán 4 ajtós Active Trend 8 610 000

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6S Apple iphone 6S Apple iphone 6S

Részletesebben

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. április 7-étől Készítés időpontja: 2016.04.06. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

3M Járműipar Promóciók

3M Járműipar Promóciók 3M Járműipar Promóciók 2016. 09.01 12.31. 3M PPS Festékkeverő és adagoló rendszer 3M színkódolt polírrendszer A jól ismert 3M színkódolt polírrendszer egyes elemei most már kisebb kiszerelésben is kaphatóak!

Részletesebben

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5.

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5. JELENTKEZÉSI LAP LÓ MEDIÁLTA ÖNISMERETI TRÉNINGPROGRAM 2016. SZEPTEMBER 9-10. PORVA-SZÉPALMAPUSZTA, HOTEL SZÉPALMA ÉS MÉNESBIRTOK Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és

Részletesebben

magazin Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon!

magazin Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon! magazin 2015. július 30. Nyári hajápolás 25% kedvezmény minden hajápolási termékre és hajfestékre Fesztivál szezon Sminktermékek két oldalon! A magazin megjelenési időpontja 2015. július 30. Akciós áraink

Részletesebben

Zeelandia Partnerklub

Zeelandia Partnerklub Zeelandia Partnerklub 2016 pontkatalógus 2015 Kedves Partnerünk! A Partnerklub célja a partnereinkkel való szorosabb kapcsolattartás munkájukat segítő eszközökkel. A Partnerklubnak minden kedves vásárlónk

Részletesebben

május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7.

május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. május 7. kedvezmény. kedvezmény minden szolgáltatás árából, amely más akcióval kedvezmény minden teljes árú termékre. 5000 Ft feletti vásárlás esetén a vásárlás végösszegének -át visszaadjuk Butlers utalványon.

Részletesebben

49 Ft/db. 869 Ft/kg. 5199 Ft/cs. 4999 Ft/cs. 2225 Ft 2016/23. 70x M O S Á S. Ft/db. ár: 2 db vásárlása. esetén:

49 Ft/db. 869 Ft/kg. 5199 Ft/cs. 4999 Ft/cs. 2225 Ft 2016/23. 70x M O S Á S. Ft/db. ár: 2 db vásárlása. esetén: Silan öblítőkoncentrátum többféle, 1,5/1,8/2 l, 999 Ft/1 db, 666/555/500 Ft/1 l 1698 Ft/2 db, 566/472/425 Ft/1 l 849 Ft/db 2016/23 Jelen reklámkiadványban szereplő ajánlataink 2016. 06. 09., csütörtök

Részletesebben

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata 2016-06-13 Fogalmak Szolgáltató Budavár Tours Utazási Iroda 1011 Budapest, Batthyány tér 5 6. Adószám: 10382972-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-068296

Részletesebben

SZÉPSÉG- KATALÓGUS. Érvényes: 2014. május 30 június 12. között. DOVE DEZODOR többféle, 40-150 ml, 4 660 Ft/l-től

SZÉPSÉG- KATALÓGUS. Érvényes: 2014. május 30 június 12. között. DOVE DEZODOR többféle, 40-150 ml, 4 660 Ft/l-től Érvényes: 2014. május 30 június 12. között SZÉPSÉG- KATALÓGUS DOVE DEZODOR többféle, 40-150 ml, 4 660 Ft/l-től DOVE TUSFÜRDŐ többféle, 200-250 ml, 2 796 Ft/l-től DOVE SAMPON többféle, 250 ml, 2 796 Ft/l

Részletesebben

199 Ft. 449 Ft. 1499 Ft. Érvényes: 2016.02.29 03.12. -34% -43% -33% Érvényes: 2016.02.29 03.04. /db. min. 25% kedvezmény minden

199 Ft. 449 Ft. 1499 Ft. Érvényes: 2016.02.29 03.12. -34% -43% -33% Érvényes: 2016.02.29 03.04. /db. min. 25% kedvezmény minden min. 25% Érvényes: 2016.02.29 03.04. dekorkozmetikai termékre! érvényes: 2016.02.29 03.04. A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét. A kedvezmény nem vonatkozik a kiárusításban szereplő

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/96 Beszerzés tárgya: Szállítási (keret)szerződés keretében tisztítószerek és tisztító eszközök

Részletesebben

katalógus 349 Ft 449 Ft 399 Ft Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g Szempillaspirál fekete, 8 ml

katalógus 349 Ft 449 Ft 399 Ft Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g Szempillaspirál fekete, 8 ml Érvényes: 2017.05.04-17. Nagy választék kalandból katalógus Körömlakk Ft/db, több színben, 8 ml 349 Ft Ajakbalzsam Ft/db, háromféle, 9 g 399 Ft Szempillaspirál fekete, 8 ml 449 Ft fürdés Cosmia tusfürdő

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2016.01.11-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2016.01.11-től 2015.07.01-től a Klasszik Hitel és Prémium Hitel módozatokhoz kapcsolódó kedvezmények a módozatok kivezetése miatt nem vehetőek igénybe. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény 1.

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2016. január 27-étől. Készítés időpontja: 2016.01.27.

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2016. január 27-étől. Készítés időpontja: 2016.01.27. 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. január 27-étől Készítés időpontja: 2016.01.27. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

-200 Ft. -400 Ft. -100 Ft. -500 Ft A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA.

-200 Ft. -400 Ft. -100 Ft. -500 Ft A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA A HÖLGYEK BIRODALMA. Nivea testápoló többféle, 250 ml, 3.196 Ft/l Teljes ár: 999 Ft (3.996 Ft/l) Kedvezmény mértéke: 200 Ft -200 Ft 2 000007 304666 799 Ft Nivea Visage Q10Plus ránctalanító arckrém, nappali, éjszakai pórusfinomító,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tavaszi szobanövény katalógus (Mandarinfácska) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BŐRVÉDELEM A SZABADBAN Tippek leégés ellen. MEGHOSSZABBÍTOTTUK A 3X-OS PONTAKCIÓT a vásárlás végösszegére június végéig! dm.hu MÁJUS 31.

BŐRVÉDELEM A SZABADBAN Tippek leégés ellen. MEGHOSSZABBÍTOTTUK A 3X-OS PONTAKCIÓT a vásárlás végösszegére június végéig! dm.hu MÁJUS 31. 2018. MÁJUS 31. BŐRVÉDELEM A SZABADBAN Tippek leégés ellen MEGHOSSZABBÍTOTTUK A 3X-OS PONTAKCIÓT a vásárlás végösszegére június végéig! A magazin megjelenési időpontja 2018. május 31. dm.hu JÚNIUSBAN ÚJRA

Részletesebben

Hasznos tippek nyaralás előtt: alverde natúr - kozmetikumok: június 29. mit vigyünk az utazáshoz?...

Hasznos tippek nyaralás előtt: alverde natúr - kozmetikumok: június 29. mit vigyünk az utazáshoz?... 2017. június 29. Hasznos tippek nyaralás előtt: mit vigyünk az utazáshoz?... natúr - kozmetikumok: ápolás és védelem a növények természetes erejével A magazin megjelenési időpontja 2017. június 29. Ott

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Határidős adásvételi szerződés keretében orvosi kesztyűk beszerzése a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház részére-korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/95 Orvosi kesztyűk

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.11.17-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2014.11.17-től Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Új szerződéskötéshez 5000 Ft-os OBI ajándékkártya Jogosultak köre: az akció hatálya alatt lakás-takarékpénztári szerződést kötő természetes

Részletesebben

Nemzeti Edzés Központ válogatott tenisz edzéseken való részvétel és egyéb időpontok igénybevétele a téli időszakban

Nemzeti Edzés Központ válogatott tenisz edzéseken való részvétel és egyéb időpontok igénybevétele a téli időszakban Nemzeti Edzés Központ válogatott tenisz edzéseken való részvétel és egyéb időpontok igénybevétele a téli időszakban Általános tudnivalók (1) A válogatott edzések helyszíne: Nemzeti Edzés Központ, Mikoviny

Részletesebben

NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban. dm.hu JÚLIUS 18.

NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban. dm.hu JÚLIUS 18. 2019. JÚLIUS 18. NYÁRI HAJÁPOLÁS Hogyan gondozzuk hajunkat nyáron? A magazin megjelenési időpontja 2019. július 18. FESZTIVÁLRA FEL! Könnyed harapnivalókkal a hátizsákban dm.hu NYÁRI KÖNNYEDSÉG Kánikula

Részletesebben

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is)

Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Indulás: 2014 december 1. Egész Európában (beleértve Oroszországot is) Előnyök Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít Előnyök Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív

Részletesebben

Figyelmeztető jelzést adó készülékek beszerzése - módosítás

Figyelmeztető jelzést adó készülékek beszerzése - módosítás Figyelmeztető jelzést adó készülékek beszerzése - módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/53 Beszerzés tárgya: Szállítási szerződés figyelmeztető jelzést adó készülékek szállítására Hirdetmény típusa:

Részletesebben

2.X melléklet Üzleti Szabadon promócionális tarifák

2.X melléklet Üzleti Szabadon promócionális tarifák 2.X melléklet Üzleti Szabadon promócionális tarifák 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás folytán

Részletesebben

Pirelli Glamour ár bruttó NETTÓ LISTAÁR BRUTTÓ LISTAÁR. SZEZON Kategória MÉRET MINTÁZAT LI SS XL Deffektűrő M+S

Pirelli Glamour ár bruttó NETTÓ LISTAÁR BRUTTÓ LISTAÁR. SZEZON Kategória MÉRET MINTÁZAT LI SS XL Deffektűrő M+S PIRELLI NYÁRI és NÉGYÉVSZAKOS gumiabroncs árjegyzéke. Érvényes: 2016.Január 20-től a készlet erejéig illetve visszavonásig. Érvénybe lépésével minden előző árlista érvényét veszti. Az árak a termékdíjat

Részletesebben

Garázsipari berendezések

Garázsipari berendezések EVERT 2 oszlopos 4t-s emelő Elektro-hildraulikus emelő, elektromágneses biztonsági reteszeléssel. Akciós Nettó egységár: 499 990 Ft Belső oszloptávolság: 4000 kg 1900 mm 2830 mm 90 mm 55 sec 675 kg Cikkszám:

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Tájékoztató a hirdetmény módosításáról - Adásvételi keretmegállapodás bitumenemulzió beszerzése tárgyában

Tájékoztató a hirdetmény módosításáról - Adásvételi keretmegállapodás bitumenemulzió beszerzése tárgyában Tájékoztató a hirdetmény módosításáról - Adásvételi keretmegállapodás bitumenemulzió beszerzése tárgyában Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/112 Beszerzés tárgya: Adásvételi keretmegállapodás bitumenemulzió

Részletesebben

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú 2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/13 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés; Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

Internet szolgáltatás előfizetői szerződés

Internet szolgáltatás előfizetői szerződés Internet szolgáltatás előfizetői szerződés Előfizető adatai: Ügyfélkód: 49952347 Szerződéskód: CNNET20140 Előfizető neve: Előfizető címe: Hozzáférési pont címe: Számlázási cím: Szem. ig. szám / adószám:

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet - FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére Tárgy: Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület előfinanszírozási kérelme Előkészítette: Gál András osztályvezető Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/14 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím:

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím: Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

dm GYERMEKNAP a Vasúttörténeti Parkban május , szombat vasárnap GYERMEKEK KEDVENCEI hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás dm.

dm GYERMEKNAP a Vasúttörténeti Parkban május , szombat vasárnap GYERMEKEK KEDVENCEI hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás dm. 2019. MÁJUS 16. dm GYERMEKNAP a Vasúttörténeti Parkban május 25 26., szombat vasárnap GYERMEKEK KEDVENCEI hogy a legkisebbeknek is élmény legyen a vásárlás A magazin megjelenési időpontja 2019. május 16.

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész)

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/61 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez A vízumkérő lap ( Visa application form of the People s Republic of China, Form V. 2013 ) az egyik legfontosabb dokumentum, amit a kínai vízumra való jelentkezésnél

Részletesebben

SENSITIVE TERMÉKEK érzékeny bőrűeknek. JÖN AZ ŐSZ! Vitaminokkal az egészségért. dm.hu SZEPTEMBER 12.

SENSITIVE TERMÉKEK érzékeny bőrűeknek. JÖN AZ ŐSZ! Vitaminokkal az egészségért. dm.hu SZEPTEMBER 12. 2019. SZEPTEMBER 12. SENSITIVE TERMÉKEK érzékeny bőrűeknek A magazin megjelenési időpontja 2019. szeptember 12. JÖN AZ ŐSZ! Vitaminokkal az egészségért dm.hu ISMÉT BEKÖSZÖNT AZ ŐSZ A nyár végével ideje

Részletesebben

a bevásárlás! Gyerekjáték Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

a bevásárlás! Gyerekjáték Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Gyerekjáték a bevásárlás! Plüss baba játékok csörgő részekkel és mintával Mintás pamut csecsemő body 62-92 cm Többet kevesebbért mindennap! Az ajánlat 2016.07.08-től 2016.07.21-ig, illetve a készlet erejéig

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Hitel Hirdetmény

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Hitel Hirdetmény CSOPORTOS SZÁMLAVEZETÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ KEDVEZMÉNYES HITELEK (ÉRVÉNYES 2016.07.01-TŐL) A kedvezményes kondíciók igénybevételére jogosult minden olyan gazdasági társaság - valamint annak a közvetlen és közvetett

Részletesebben

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ v2.9.28 Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ AW STUDIO Nyíregyháza, Luther utca 5. 1/5, info@awstudio.hu Árverés létrehozása Az árverésre

Részletesebben

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is Vajon hogyan ismerhető fel a szeretet, az összetartozás? Utolérheted egy kedves pillantásban, egy gondoskodó mozdulatban, gyermeked kacajában, párod bőrének bársonyos

Részletesebben

A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK

A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK A PARFÜMÉRIA VILÁGA 2016.09.19-TŐL 10.01-IG Hasonlítsa össze árainkat! A LEGSZEBB ŐSZI AJÁNLATOK Kizárólag Önnek! Fedezze fel újdonságainkat és csodálatos ajándékötleteinket! LACOSTE POUR FEMME Eau de

Részletesebben

Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. adószám: 22119742-2-06 székhely: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 56.

Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. adószám: 22119742-2-06 székhely: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 56. Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. adószám: 22119742-2-06 székhely: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 56. SZABÁLYZAT Jegyvásárlási részletfizetési kedvezményről Hatályos: 2012.

Részletesebben

parfum.dm.hu Segítünk a parfüm választásban!... 25% Natúrkozmetikai termékek kedvezményesen...

parfum.dm.hu Segítünk a parfüm választásban!... 25% Natúrkozmetikai termékek kedvezményesen... MAGAZIN 2015 december 3 parfumdmhu Segítünk a parfüm választásban! 25% Natúrkozmetikai termékek kedvezményesen Karácsonyi csomagok Válassza ki nálunk a legkülönlegesebb karácsonyi ajándékcsomagokat szeretteinek!

Részletesebben

Készüljön velünk a karácsonyra! Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat december 15. Ötletek sütéshez és dekoráláshoz...

Készüljön velünk a karácsonyra! Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat december 15. Ötletek sütéshez és dekoráláshoz... 2016. december 15. Készüljön velünk a karácsonyra! Ötletek sütéshez és dekoráláshoz... Segítünk az ajándék - választásban!... Szilveszteri hangulat Keresse nálunk partikellékeit a 2016-os év búcsúztatásához!

Részletesebben

Szállítási információk

Szállítási információk Szállítási információk A csomagok házhoz szállítása a Magyar Postával történik, a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül, a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint. Szállítási díj Ingyenes a

Részletesebben

Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját!

Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját! MAGAZIN 2015. december 17. Szépüljön az ünnepekre! Találja meg a megfelelő színeket karácsonyi sminkjéhez!... Szilveszter Tegye emlékezetessé az év utolsó napját! Beköszöntött a tél, és ez az évszak is

Részletesebben

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL)

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) A Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott lakáscélú támogatásokra vonatkozó kondíciókat a Hirdetmény 11. sz. melléklete tartalmazza. 9.1. az új

Részletesebben

25% 15% -33% 1799 Ft. Érvényes: 2016.08.15 08.19. 08.26 09.04. min. kedvezmény minden. termékre! min. kedvezmény minden. termékre!

25% 15% -33% 1799 Ft. Érvényes: 2016.08.15 08.19. 08.26 09.04. min. kedvezmény minden. termékre! min. kedvezmény minden. termékre! Érvényes: 206.08.5 08.9. termékre! érvényes: 206.08.5. termékre! érvényes: 206.08.5. A kedvezmény nem vonatkozik az Oral-B + fogkefékre és a 4 db-os elektromos fogkefe pótfejre! dekorkozmetikai termékre!

Részletesebben

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 1. A függelék hatálya A jelen függelékben foglaltak azon Felhasználókra terjednek

Részletesebben

IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS

IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS Szolgáltató: Magyar Telekom Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Adószám: 10773381-2-44 Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041928

Részletesebben

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Webáruház Kft. (székhely: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4., a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat

Részletesebben

Technikai daytrade és befektetési hitel

Technikai daytrade és befektetési hitel Technikai daytrade és befektetési hitel 2015. október 13. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2011. április 1-jétől visszavonásig

CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2011. április 1-jétől visszavonásig 1 CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2011. április 1-jétől visszavonásig Megjelenés (Adview, AV) és egyedi látogató (Unique Visitor, UV) alapú hirdetési árak Csomagok/felületek Adview (AV) alapú árak footer*

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 2. tavaszi nagykatalógus (Sony jutalomcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

AKCIÓ 2016. Hűtéstechnika. Electrolux MORE SPEED. A hűtőszekrények nem egyformák

AKCIÓ 2016. Hűtéstechnika. Electrolux MORE SPEED. A hűtőszekrények nem egyformák AKCIÓ 2016 Electrolux Hűtéstechnika MORE SPEED FOR YOUR BUSINESS A hűtőszekrények nem egyformák Ha az alábbi jellemzőket keresi: - NAGYOBB KAPACITÁS - EGYSZERŰ TISZTÍTHATÓSÁG - NAGYOBB HATÉKONYSÁG - NAGYOBB

Részletesebben

HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban. MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése. dm.hu MÁRCIUS 14.

HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban. MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése. dm.hu MÁRCIUS 14. 2019. MÁRCIUS 14. HÚSVÉTRA KÉSZÜLÜNK Ötletek a magazinban MEGÉRKEZETT A TAVASZ Vitaminkészleteink feltöltése A magazin megjelenési időpontja 2019. március 14. dm.hu MEGÉRKEZETT A TAVASZ! Tavasszal fontos

Részletesebben

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. biztosítással kombinált kölcsöne

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. biztosítással kombinált kölcsöne AEGON Magyarország Hitel Zrt. Információs vonal: +36/40-400-800 1091 Budapest, Üllői út 1. www.aegonhitel.hu VÁLTOZÁSOK ÁLTOZÁSOK: - Változott a Referencia-kamatláb mértéke. HIRDETMÉNY AEGON Magyarország

Részletesebben

VI. fejezet (251. (2) bek.)

VI. fejezet (251. (2) bek.) (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérő a Kbt. mely rendelkezése (, bekezdés, pont) alapján tartozik annak a hatálya

Részletesebben

FÓKUSZBAN ASZÉPSÉG Tippek a magazinban. NYEREMÉNYJÁTÉK Szépülj és utazz a dm-mel! dm.hu ÁPRILIS 18.

FÓKUSZBAN ASZÉPSÉG Tippek a magazinban. NYEREMÉNYJÁTÉK Szépülj és utazz a dm-mel! dm.hu ÁPRILIS 18. 2019. ÁPRILIS 18. A magazin megjelenési időpontja 2019. április 18. FÓKUSZBAN ASZÉPSÉG Tippek a magazinban NYEREMÉNYJÁTÉK Szépülj és utazz a dm-mel! dm.hu NYERŐ TAVASZ! Fókuszban a szépség: magazinunkban

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) "HUBERTUS" Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-060077, székhely: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1.., levelezési cím: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1..), mint a(z) Szekszárdi NÖVÉNY Zrt.

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Sorszám: 2 Ügyiratszám: 980-8 /2010. 70-12-1/2010. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

A "Visa & Spar kuponakció" hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója

A Visa & Spar kuponakció hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója A "Visa & Spar kuponakció" hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója I. A Program Megbízója és Szervezője 1. A "Visa & Spar kuponakció" (a továbbiakban: Program) megbízója a Visa Europe

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. AUGUSZTUS 08. NAPJÁTÓL CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013.

Részletesebben

FOLYTATÓDIK APARFÜMAKCIÓ! Parfümök akár 50% kedvezménnyel

FOLYTATÓDIK APARFÜMAKCIÓ! Parfümök akár 50% kedvezménnyel 2019. FEBRUÁR 14. FOLYTATÓDIK APARFÜMAKCIÓ! Parfümök akár 50% kedvezménnyel LASSAN ÉRKEZIK A TAVASZ Testi-lelki megújulás A magazin megjelenési időpontja 2019. február 14. dm.hu LASSAN ÉRKEZIK A TAVASZ

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. 1000 HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 6,00% Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA. 1000 HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 6,00% Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2013. április 1-től 2012. március 23-án vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek:

Részletesebben

biztosítási szolgáltatások

biztosítási szolgáltatások biztosítási szolgáltatások Közbeszerzési Értesítő száma: 00/19 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás; Szolgáltatás; Szolgáltatási kategória: 06 Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,.

Részletesebben

HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK NYÁRI FESZTIVÁLSZEZON. dm.hu JÚNIUS 28. Utazás mini termékekkel. Mit vigyünk magunkkal?

HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK NYÁRI FESZTIVÁLSZEZON. dm.hu JÚNIUS 28. Utazás mini termékekkel. Mit vigyünk magunkkal? 2018. JÚNIUS 28. HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK Utazás mini termékekkel A magazin megjelenési időpontja 2018. június 28. NYÁRI FESZTIVÁLSZEZON Mit vigyünk magunkkal? dm.hu A NYÁRI SZABADSÁG A FELHŐTLEN PIHENÉS

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 4. tavaszi nagykatalógus (3-in1 Időjárás állomás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2015/2016 TECHNOLOGY TO ENJOY Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát

Részletesebben

Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő T 0743-06/3/17 A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján.

Részletesebben

HA FONTOS A JÓ ÁR! Októberi akciós magazin. Folyamatosan bővülő árukészlet! Vegyiáru és illatszer nagykereskedés

HA FONTOS A JÓ ÁR! Októberi akciós magazin. Folyamatosan bővülő árukészlet! Vegyiáru és illatszer nagykereskedés RENOVA INVEST KFT. Vegyiáru és illatszer nagykereskedés www.vegyiplusz.hu Októberi akciós magazin Érvényes: 2017. október 6 31-ig HA FONTOS A JÓ ÁR! Folyamatosan bővülő árukészlet! - 2-76 Ft 95 Ft 119

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN

H I R D E T M É N Y. Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN H I R D E T M É N Y Az OTP BANK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, FÉSZEKRAKÓ ÉS KÖZALKALMAZOTTI SZEMÉLYI KÖLCSÖN FELFÜGGESZTETT TERMÉKÉNEK Feltételeiről Közzététel: 2009. október 1. Hatályos 2009. október 1-től. (Jelen

Részletesebben

magazin Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre 25% 17% 27%

magazin Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre 25% 17% 27% magazin 2015. július 2. Most duplázzuk a pontjait! Vásároljon active beauty kártyájával! Irány a strand! 25% kedvezmény női tisztálkodási termékekre A magazin megjelenési időpontja 2015. július 2. Akciós

Részletesebben