CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN"

Átírás

1

2

3 CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI-ÉJSZAKAI KRÉM PROBLÉMÁS ÉS ÉRETT BŐRRE Kiszerelés: 50 ml Ft Regenerálja és védi a bőrt a korai öregedéstől, gazdag bőrápoló és tápláló krém shea-vajjal, avokádó olajjal, sárgabarackmag olajjal, allantoinnal, panthenollal és öregedés gátló Q10 koenzimmel. Kifejezetten problémás (gyulladt, pattanásos) és érett bőrre ajánljuk mindennapos használatra. a megtisztított arcát kenje be vele reggel és este.

4 CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, DRY & SENSITIVE SKIN RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI-ÉJSZAKAI KRÉM SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Kiszerelés: 50 ml Ft Regenerálja és védi a bőrt a korai öregedéstől, gazdag bőrápoló és hidratáló krém homoki zabmag olajjal, shea-vajjal, olíva olajjal, argán olajjal, ceramid NP-vel és öregedés gátló Q10 koenzimmel. Kifejezetten száraz és érzékeny bőrre ajánljuk mindennapos használatra. a megtisztított arcát kenje be vele reggel és este.

5 CLASSIC EYE GEL CREAM Q10 SZEMRÁNCKRÉM FÁRADT, ÉS KARIKÁS SZEMEKRE Kiszerelés: 30 ml Ft Speciális szemránc gél a szem körüli vékony, érzékeny, ráncosodó bőr ápolására, és a fáradt szemek felfrissítésére. A Q10 koenzim olyan aktív hatóanyag, mely hyaluron savval dúsítva a vékony, szemkörüli bőrt azonnal puhává, és simává varázsolja. Ez a 2:1-ben szemránckrém hidratáló szempakolásként is kiváló. használja naponta a szemek környékén bemasszírozva, vagy szempakolásként hetente 1x vastagabban kenve, majd 10 perc után bemasszírozva.

6 CLASSIC PEELING RÁNCTALANÍTÓ, VITALIZÁLÓ ARCRADÍR Kiszerelés: 50 ml Ft Szabadgyök megkötő hatása gátolja a sejtek idő előtti öregedését, erősíti a bőr védelmét, finomítja a ráncokat. Valamennyi bőrtípus, de kifejezetten a problémás, gyulladásra hajlamos, és érett bőr számára ajánljuk használatát. heti 1 alkalommal egy borsónyi peelinget kenjen fel az arcára, körkörös mozdulatokkal masszírozza el, végül langyos vízzel öblítse le.

7 KECSKEVAJAS ALOÉ VERA GÉL NAPPALI HIDRATÁLÓ ARCKRÉM Kiszerelés: 75 ml Ft A kecsketejből készített kecskevaj, különösen a száraz, és a nagyon száraz bőr ápolására javasolt. Ez a krém értékes Aloé Vera kivonattal nyugtatja a bőrt. Könnyen, és gyorsan felszívódik, megelőzhetjük vele a ráncképződéseket, és segítünk a bőrnek megőrizni fiatalos rugalmasságát. Használata napozás után is ajánlott, mivel hűsíti, nyugtatja a bőrt. Használja minden reggel, a megtisztított arcbőrre.

8 KECSKEVAJAS CREAM NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI HIDRATÁLÓ ARCKRÉM Kiszerelés: 75 ml Ft Ez a krém nagy arányban tartalmaz kecskevajat, jojoba olajat, így tökéletes a száraz, és a problémás bőr napi ápolására. Aktív hatóanyagai az urea pura, és a panthenol, melyek regenerálják, hidratálják a bőrt, és gondoskodnak a hidratációs szint megtartásáról is. Használja reggel és este, a megtisztított arcbőrre.

9 KECSKEVAJAS Q10 CREAM RÁNCTALANÍTÓ, VITALIZÁLÓ ARCKRÉM Kiszerelés: 50 ml Ft Magas kecsketej, kecskevaj és Q10 koenzim tartalmának köszönhetően ez a krém nem csak hidratál, de segít a káros szabadgyökök lekötésében, és a természetes öregedési folyamatok lassításában is. A bőrt intenzíven táplálja, rendszeres használata érezhetően feszesebb, fiatalosabb, rugalmas arcbőrt eredményez. Használatát 40 év felettieknek ajánljuk, reggel és este, a megtisztított arcbőrön.

10 STEM CELL CREAM APPLE EXKLUZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ KRÉM ALMA ŐSSEJTEKKEL ÉVES KORIG, VALAMINT SZÁRAZ BŐRRE Kiszerelés: 15 ml Ft Az alma őssejt krém hidratáltság szabályozó, ezért különösen alkalmas száraz, és dehidratált bőrre. A svájci almából nyert őssejtek megújítják a bőr őssejtjeit, megelőzik a ráncokat és a bőr öregedését. A természetes gyümölcssavak ragyogó arcszínről gondoskodnak. Ez a krém tökéletes nappali és éjszakai bőrápolásra, és sminkelés előtt. 1-2 pumpányi krémet masszírozzon el a megtisztított arcán. Használatát kúraszerűen ajánljuk 4-8 héten át.

11 STEM CELL CREAM CHARISMON EXKLUZÍV RÁNCTALANÍTÓ KRÉM TOJÁS ŐSSEJTEKKEL ÉVES KORIG, VALAMINT PROBLÉMÁS BŐRRE Kiszerelés: 15 ml Ft Ez a krém magas Charismon őssejtben, így nagyon hatékony ránctalanító és öregedés gátló hatású. Nagy mennyiségben tartalmaz Omega 3 és 6 zsírsavakat, melyek gyulladás gátlók, sebgyógyítók és nyugtatók. A krém kivételesen ajánlott irritált bőrre, pikkelysömörre, neurodermatitiszre és rosacea-ra hajlamos bőrre. 1-2 pumpányi krémet masszírozzon el a megtisztított arcán. Használatát kúraszerűen ajánljuk 4-8 héten át.

12 STEM CELL CREAM CAVIAR EXKLUZÍV RÁNCTALANÍTÓ KRÉM VÖRÖS KAVIÁRRAL ÉVES KORIG, VALAMINT ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BŐRRE Kiszerelés: 15 ml Ft A vörös kaviár a fiatalság elixírje. Értékes vitaminjai, proteinjei, aktív hatóanyagai, és számos ásványa megtalálható a krémben. Nyomelemekkel látja el a bőrt, és erősíti a természetes bőrvédelmet. Serkenti a bőrsejteket, vitalizál, feszesíti a bőrt. Kivételesen alkalmas fakó, száraz, érett bőrre. A vízhiányos, fáradt bőrrel csodákat tesz, serkenti a kollagén termelést, fokozza rugalmasságát, és késlelteti az öregedést. 1-2 pumpányi krémet masszírozzon el a megtisztított arcán. Használatát kúraszerűen ajánljuk 4-8 héten át.

13 CAVIAR CREAM 24 ÓRÁS ANTI-AGING ARCKRÉM Kiszerelés: 40 ml Ft Kaviár és tengeri kollagén tartalma energiát és mélyhidratálást biztosít a sejteknek a regenerálódáshoz. Csökkenti a ráncokat és a mimikai ráncokat, véd az UV sugarak ellen. Eredmény: rugalmas, tónusos és mélyen megújult arcbőr. alkalmazza reggel vagy este a megtisztított arcbőrén.

14 SHEA MILLION 50 ml Ft 100 ml Ft 250 ml Ft SHEA MILLION CITROMFŰVEL ÉS SHEA MILLION LEVENDULÁVAL Kiszerelés: 150 ml Ft Különlegesen krémes, puha shea. Kéz melegben folyékonnyá olvad, a száraz bőr, az ekcéma és a pikkelysömör természetes gyógyszere, a létező legjobb babaápoló. Leginkább arcápolásra ajánljuk. Illatosított változatban is kaphatóak: citromfüves vagy levendulás. a megtisztított arcbőrére alkalmazza, lehetőleg este, de a nap bármely időszakában alkalmas bőre ápolására.

15 ARGÁN OLAJ 50 ml Ft 100 ml Ft A hidegen sajtolt, friss argán olaj méltán kapta a folyékony arany elnevezést. Összetevői főleg telítetlen zsírsavak, amelyek között is az olajsav és az alfa-linolsav a domináns. Az E-vitamin és az antioxidánsok fokozzák egészségvédő hatását. Legfontosabb tulajdonságának a bőrfiatalító hatását tartják. különösen az arc és szemkörnyék ápolására ajánljuk. Száraz, ekcémás bőrre kifejezetten jótékonyan hat. Hajvég ápolóként is alkalmazhatja, illetve használatával elkerülhető a terhességi csíkok megjelenése.

16

17

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre MARKETING ANYAG BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre Elérhető: 2011 Január Száraz test 1. A test bizonyos területein (térdek, könyök, karok, stb) a bör sokkal vékonyabb Kevesebb a faggyútermelödés és így

Részletesebben

Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül!

Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül! Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül! Kecsketej: A kecsketej természetes ahasav forrás, amely finoman hámlasztja a bőr fáradt felső

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Beleszeretni természetes...

Beleszeretni természetes... Beleszeretni természetes... Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Dr. Szépség Kft. Elérhetőségeink: Telefon: 30/5929-332 70/7755-575 e-mail: drszepseg@gmail.com Honlap: www.biodrogahungary.hu Facebook

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ENZIM PEELING, 100ml ENZYMPEELING Az Enzim Peeling minden kozmetikai arckezelésben alkalmazható, érzékeny és aknés / vegyes bőrre is, mivel használatával mechanikai igénybevétel

Részletesebben

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására.

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Summer Time Krém 15 ml, 50 ml Tartalmas, tápláló krém stresszelt, igénybe vett és irritált bőrre.

Részletesebben

A Dr. Organic legújabb hatóanyaga: Bioaktív csigagél kivonat Bioaktív Csigagél Bőre új életre kel

A Dr. Organic legújabb hatóanyaga: Bioaktív csigagél kivonat Bioaktív Csigagél Bőre új életre kel A Dr. Organic legújabb hatóanyaga: Bioaktív csigagél kivonat Bioaktív Csigagél Bőre új életre kel A csiga a házát építi újra, a Dr. Organic csigagél az Ön bőrét. A legújabb trendi hatóanyag a csigagél

Részletesebben

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat LES REVITALISANTES terméksorozat A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Visszaállítja a bőr ragyogását szépségét. - Reaktívizálja a sejtek energiáit a fáradt, fakó bőrnél. - Fokozza a bőr fesszességét. - Simítja és nyugtatja

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

natúr kozmetikai termékcsalád

natúr kozmetikai termékcsalád natúr kozmetikai termékcsalád www.drriedl.hu Segítünk, hogy boröd természetes fényében ragyogjon! 2 A tökéletes, személyre szabott bőrápolási rutin kialakítása nem egyszerű. Segítünk neked abban, hogy

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

IMAGE MOST. Egyszerű. IMAGE now. Age later. Janna Ronert Igazgató és alapító

IMAGE MOST. Egyszerű. IMAGE now. Age later. Janna Ronert Igazgató és alapító IMAGE MOST. A szépségipar leginnovatívabb bőrápolási márkája, az IMAGE Skincare a legújabb öregedésgátló, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiák segítségével támogatja a világot

Részletesebben

KECSKEVAJAS HAND PROTECTION CREAM

KECSKEVAJAS HAND PROTECTION CREAM TESTÁPOLÁS KECSKEVAJAS HAND PROTECTION CREAM KECSKEVAJAS KÉZÁPOLÓ KRÉM Kiszerelés: 75 ml 6 400 Ft Ez a krém tökéletes a száraz és repedezett kéz ápolására. Valódi bőrápoló összetevői, mint a kecskevaj,

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Corrective regeneráló szérum kapszulákban

Corrective regeneráló szérum kapszulákban Corrective regeneráló szérum kapszulákban Minden kapszulában egy csipet szépség található A kozmetikai szérumok története: a profi kozmetikai szalonokból a fürdőszobába Az arcod fehérneműje vagy rétegenkénti

Részletesebben

Kollagén a bőr építésze!

Kollagén a bőr építésze! Kollagén a bőr építésze! A kollagén rost a bőr támasztó karosszériája Ha a kollagén rostokat 1 mm átmérő vastagságban egymás mellé összetesszük, több mint 10 kg terhelést bírnak ki akárcsak a hagyományos

Részletesebben

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH A BŐRÖREGEDÉS FOLYAMATA HOGYAN ÖREGSZÜNK a hyaluronsav természetes termelése már 25 30 éves kor között elkezd lelassulni A BŐR HYALURONSAV TARTALMA A KOR ELŐREHALADTÁVAL,

Részletesebben

Ooh La La Szépségszalon Doctor Babor

Ooh La La Szépségszalon Doctor Babor Ooh La La Szépségszalon Doctor Babor Kezelés Menete: 1. LETISZTÍTÁS: I.FÁZIS: HY-ÖL: Dr. Michael Babor 1955-ben alapozza meg a cég sikereit, amikor is kifejleszti az egyedülálló hidrofil, olajos bázisú

Részletesebben

BEAUTE NEUVE KEZELÉS 45 perc

BEAUTE NEUVE KEZELÉS 45 perc BEAUTE NEUVE KEZELÉS 45 perc A Beauté Neuve kezelés során a gyümölcssavak, gyümölcsenzimek, aminosavak (fehérjék) és vitaminok bőrmegújító hatást fejtenek ki. Minden bőrtípus és korosztály számára ajánlott

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: 411C Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

い く つ に な っ て も 恋 す る 肌

い く つ に な っ て も 恋 す る 肌 い く つ に な っ て も 恋 す る 肌 Kozmetikai piac Global Market Share Termék kategóriák szerinti felosztás Smink Bőrápolás Parfümök Hajápolás Forrás: Datamonitor Japán a 2. legnagyobb kozmetikai piac. A bőrápolás

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

A tanfolyamot Dankovics Emi tartja, jelentkezés a területi képviselőnél.

A tanfolyamot Dankovics Emi tartja, jelentkezés a területi képviselőnél. ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2016. április 1-től ST Beauty Kft. T.h.: 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5. Az üzlet nyitvatartása: H - P: 9-17-ig 1147. Bp. Ilosvai Selymes u. 5. Tel. / Fax: (1) 329-4298, (1) 329-4060

Részletesebben

ALOE VERA KIVONAT. Hatásai: Hidratáló, nyugtató, gyulladásgátló

ALOE VERA KIVONAT. Hatásai: Hidratáló, nyugtató, gyulladásgátló ALOE VERA KIVONAT Az Aloe Vera gyógynövényt több mint 3000 éve használják nyugtató, gyulladásgátló, bőrhidratáló hatása miatt. Az Aloe Verából nyert gélt használják a bőrfekélyek gyógyítására, a bőrviszketés

Részletesebben

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk CSODÁLATOS KÜLSŐ MINDEN OLDALRÓL! Revitalizáló Arcmaszk & Hidratáló Arcmaszk Új Termék! A BŐR KÜLSŐ KÁROSÍTÓ TÉNYEZŐI Nitrogén-monoxid

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

A bőrápolás tudománya

A bőrápolás tudománya A bőrápolás tudománya ARC TEST Száraz bőr hidratálása Ráncok elleni harc Zsíros-aknés bőr kezelése Pigmentációs problémák 360º-os bőrápolás 8. oldal 14. oldal 28. oldal 34. oldal 38. oldal Facial Cleanser

Részletesebben

PRÉMIUM KATALÓGUS 2016/9-12 Érvényes: 2016. június 14-től szeptember 5-ig. LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A SIKERÉRT

PRÉMIUM KATALÓGUS 2016/9-12 Érvényes: 2016. június 14-től szeptember 5-ig. LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A SIKERÉRT PRÉMIUM KATALÓGUS 2016/9-12 Érvényes: 2016. június 14-től szeptember 5-ig. LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A SIKERÉRT BEMUTATJUK AZ ORIFLAME BŐRÁPOLÁSI ÉS WELLNESS KALAUZÁT A kiadványban megismerheti a termékek hatékonyságát

Részletesebben

Weleda tréning. Dobogókő 2012

Weleda tréning. Dobogókő 2012 Weleda tréning Dobogókő 2012 A Weleda úttörő a természetes kozmetikumok terén 1921 1967 1976 1989 1975 1977 1986 Weleda a kezdet Dr. phil. Rudolf Steiner * 27. Februar 1861 30. März 1925 Dr. med. Ita Wegman

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre:

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: LES PURIFIANTES Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az epidermisz tisztítása. - A problémás bőr állapotának javítása. - A túlzott faggyúműködés

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

www.guinot.com Kezelések 2015 2011

www.guinot.com Kezelések 2015 2011 www.guinot.com Kezelések 2015 2011 HYDRACLEAN MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS és ragyogó arcbőr fél óra alatt Tiszta Az új Hydraclean thermoelektródás géppel végzett arckezelés hatására rövid idő alatt a bõr fellélegzik,

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör. Kezelés. Elérhetö: 2012 szeptember

Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör. Kezelés. Elérhetö: 2012 szeptember Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör Kezelés Elérhetö: 2012 szeptember Fokozódik az érdeklödés a nök körében a szalonkezelések iránt KORÁBBAN A szépségszalonoknak csak néhány vendégük volt Arckezelésre járni

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 Szeptember Bőr feszesség Feszesség hiánya a vendég szemszögéböl A bőr elveszíti tónusosságát Barázdák és ráncok

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

NUXE, A TERMÉSZET LENYŰGÖZŐ

NUXE, A TERMÉSZET LENYŰGÖZŐ NUXE, A TERMÉSZET LENYŰGÖZŐ A NUXE filozófiája mögött a növényvilág iránti csodálatom áll: felfedni a növények lenyűgöző erejét és a bőr szépségének szolgálatába állítani. A NUXE lényege: a természet ereje

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets A FitoFruit márka története 1996-ban kezdődött. Petre László úr a Rosa Graf Németországban élő, de magyar származású vegyésze, a Heitland & Petre Int. GmbH. tulajdonosa vetette fel, hogy szívesen alkotna

Részletesebben

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg 8320 Védőszemüveg Az új generáció: 8320 szemüvegek. Fantasztikus kialakítás, ultra könnyű súly és a legjobb komfortérzet intenzív használat esetén is. Az 8320 napszemüvegként is kapható. D-33520-2009 02

Részletesebben

A kudzu és a leszokás

A kudzu és a leszokás A kudzu és a leszokás A kudzu hagyományos alkalmazásai generációról generációra szálltak a távol-keleti gyógyítók kö A kudzu (pueraria lobata) általában az ázsiai országokban növő kúszónövény. Nagyon gyorsan

Részletesebben

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS MARKETING ANYAG MARKETING FILE ÚJ! Börnyugtató Maszk, 50ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS Elérhető: 2011 július 1 Nyugtató és Védő kezelés az Érzékeny bőr számára 2 Az érzékeny bőr jellemzői Az

Részletesebben

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX JVi Gyakran ismételt kérdések INDEX 1. Mi a JVi? 2. Miért érdemes 120 ml JVi -t fogyasztanom? 3. Használhatom a JVi -t más Nu Skin termékekkel? 4. A JVi bőr karotinoid érték kvalifikált termék? 5. Érvényes

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Legmodernebb Anti-Ageing hatóanyagok, avagy a kozmetikai bőrfiatalítás csúcskészítményei. Készítette: (mse09)

Legmodernebb Anti-Ageing hatóanyagok, avagy a kozmetikai bőrfiatalítás csúcskészítményei. Készítette: (mse09) Legmodernebb Anti-Ageing hatóanyagok, avagy a kozmetikai bőrfiatalítás csúcskészítményei Készítette: (mse09) Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bevezetés... 2 Anti-ageing hatóanyagok... 3 Mit jelent

Részletesebben

Kreatív Kozmetika. Biyovis termékekkel. Összeállította: Tibai Eszter Mesterkozmetikus

Kreatív Kozmetika. Biyovis termékekkel. Összeállította: Tibai Eszter Mesterkozmetikus Kreatív Kozmetika Biyovis termékekkel Összeállította: Tibai Eszter Mesterkozmetikus Szépség és egészség Amióta világ a világ tudjuk: szépség és egészség kéz a kézben jár. S bár a szépség megítélése abszolút

Részletesebben

FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR

FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR BÉNÉFICE SOLEIL FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR 2009 3 FÉLE NAPOZÓ NAPRAFORGÓ KIVONATTAL AZ ANTI-AGEING AGEING ÉS AZ AKTÍV SEJTVÉDELEM ÉRDEKÉBEN. 2009 SAJTÓ MEGJELENÉS A VÁSÁRLV RLÓK K ELVÁRÁSA HATÁSOSSÁG,

Részletesebben

Legyen vendégünk a Guinot szépségápolási szalonokban!

Legyen vendégünk a Guinot szépségápolási szalonokban! Legyen vendégünk a Guinot szépségápolási szalonokban! Világszerte több mint 10.000 Guinot szalonban kínálnak professzionálisan képzett kozmetikusok kiváló kezeléseket az Ön bõre számára. Kutatói csoportunkkal

Részletesebben

999,- KIHAGYHATATLAN! KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! ÚJ! Tökéletes bőr az új alapozóval, exkluzív bevezető áron!

999,- KIHAGYHATATLAN! KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! ÚJ! Tökéletes bőr az új alapozóval, exkluzív bevezető áron! Akár 24 ÓRÁN ÁT TARTÓ HATÁS 1) 31160 Porcelain EXKLUZÍV AJÁNLAT 1500 Ft kedvezmény a The ONE Everlasting alapozó vásárlásakor a C1/2015-ös katalógusban. KIHAGYHATATLAN! KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Tökéletes bőr

Részletesebben

Középpontban a férfiak bőre SKEYNDOR MEN Professzionális és eladási termékcsalád férfiaknak > 8-9. old.

Középpontban a férfiak bőre SKEYNDOR MEN Professzionális és eladási termékcsalád férfiaknak > 8-9. old. 2 0 1 2 / 1 I O N T O - C O M E D M i n d e n a m i k o z m e t i k a é s l á b á p o l á s _ Speciális arckezelések IONTO-COMED készülékekkel Kozmetikusok ajánlásával > 2-7. old. Középpontban a férfiak

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra):

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra): VITALITÉ MINÉRALE (SPA sorozat otthonra): A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - SPA kezelés otthon - Kiegészítő ápolás - Kellemes közérzet, relaxáció és vitalítás - Mindennapi használatra A sorozat termékei: NAPI ÁPOLÁS

Részletesebben

TERMÉKKATA TERMÉKKATALÓGUS LÓGUS

TERMÉKKATA TERMÉKKATALÓGUS LÓGUS TERMÉKKATALÓGUS TERMÉKKATALÓGUS KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ MEGJELENÉS ÉS REMEK KÖZÉRZET KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy jóval fiatalosabb külsejű arcmást! Arcbőre simábbnak

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

1051 Budapest, Arany János u. 9. (65-ös csengő) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806 E-mail: baalbekstudio@gmail.com. Az egyéniség szépsége és eleganciája

1051 Budapest, Arany János u. 9. (65-ös csengő) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806 E-mail: baalbekstudio@gmail.com. Az egyéniség szépsége és eleganciája 1051 Budapest, Arany János u. 9. (65-ös csengő) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806 E-mail: baalbekstudio@gmail.com Az egyéniség szépsége és eleganciája Isabelle Lancray A mértékadó márka Rosine Gacier 1914-ben

Részletesebben

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: TÜNDÖKLÉS

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: TÜNDÖKLÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: TÜNDÖKLÉS Elérhető: 2012 március 1 A fáradt arcbőr A fáradtság jelei láthatóak a bőrön. A fáradtság okai: Kor Stressz Rossz étkezés Dohányzás Alváshiány Az arcon látható következmények:

Részletesebben

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft.

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. köszöntő Kedves Olvasó! Egészséget adni jó! Örömmel tölt el minket, ha meg vannak elégedve termékeink színvonalával, hatásosságával.

Részletesebben

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Dr. Páldy Anna, Országos Környezetegészségügyi Intézet Az összeállítás a WHO Sun Protection kiadvány ajánlásai alapján http://www.who.int/uv/publications/en/primaryteach.pdf

Részletesebben

magazin III. évfolyam 1. szám 2016 / 1

magazin III. évfolyam 1. szám 2016 / 1 AZ ÉLETFA PROGRAM HIVATALOS, HITELES KIADVÁNYA magazin III. évfolyam 1. szám 2016 / 1 Tavaszi megújulás Küldetésünk Azért élünk a programunk szerint, hogy az emberek és a családok tömegeinek biztosítsunk

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 -

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 - gyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akit úgy hívtak Rex Maughan. Rexnek volt egy álma, hogy egy olyan vállalatot hozzon létre, amelynek nincs párja. a. világon. ^ ff ; A vállalat azért jött

Részletesebben

Így működik: Étkezés Helyettesíts napi két teljes étkezést Figuactiv termékekkel és egy kedvenc étkezés is megengedett

Így működik: Étkezés Helyettesíts napi két teljes étkezést Figuactiv termékekkel és egy kedvenc étkezés is megengedett Új Így működik: Étkezés Helyettesíts napi két teljes étkezést Figuactiv termékekkel és egy kedvenc étkezés is megengedett 2 db shake (választás szerint) 1 db leves (választás szerint) 1 db müzli 1 db 6-os

Részletesebben

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Szeretnéd megnöveszteni a hajad? Használd az Arany Gyömbér és a Bio Rehab készítményeket! A hajnövekedés általános gyorsasága

Részletesebben

TÖRTÉNETÜNK itocare 1996 fitocare

TÖRTÉNETÜNK itocare 1996 fitocare fitocare TERMÉKISMERTETŐ 2016 TÖRTÉNETÜNK A fitocare márka története 1996-ban kezdődött. Petre László úr, a német ROSA GRAF kozmetikai márka európai hírű, magyar származású de Németországban élő kozmetikai

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EK rendelet 31. cikkely 2. melléklet szerint

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EK rendelet 31. cikkely 2. melléklet szerint DEWA Zrt 1/5 PRO CABIN Biztonsági adatlap Az 1907/2006/EK rendelet 31. cikkely 2. melléklet szerint 1. Vegyi anyag neve: PRO CABIN Gyártó cég: Kleurin BV Textielweg 8-10 3812 RV AMERSFOORT Hollandia Tel:

Részletesebben

LES CONCENTRES PROFESSIONELS

LES CONCENTRES PROFESSIONELS LES CONCENTRES PROFESSIONELS A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: A bőrállapotnak megfelelő koncentrátum alkalmazása a masszázskrém alatt. Bőrállapot: stresszes, fáradt CONCENTRE REVITALISANT REVITALIZÁLÓ SZÉRUM Stimulálás,

Részletesebben

Vezetô márkanév a szépségszalonok világában. Nemzetközi siker

Vezetô márkanév a szépségszalonok világában. Nemzetközi siker ÁRJEGYZÉK ÉS MEGRENDELÕLAP 2008 Vezetô márkanév a szépségszalonok világában JEAN DANIEL MONDIN ELNÖK GUINOT PARIS A világ közel 60 országában több, mint 9000 szépségszalonban használt GUINOT termékek biztosítják

Részletesebben

&CONTOURING. Art of. The STROBING

&CONTOURING. Art of. The STROBING The Art of Art.-Nr. 298000.54 STROBING &CONTOURING ICB innovative cosmetic brands GmbH Gaußstraße 13 / 85757 Karlsfeld/Germany Phone: +49 (0) 8131 390-05 www.make-up-factory.com A D E R M AT O L O G P

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

MESTER 1000 C Hőálló Tömítő

MESTER 1000 C Hőálló Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 8 Verziószám: 2015/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. június 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli A gyógyító burgonya 1975 Futónaptár.hu A burgonya nemcsak tápláló, hanem gyógyító tulajdonságai is vannak állapították meg szovjet kutatók. Valószínőleg része volt a burgonyának a skorbut megszüntetésében

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA

Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is NIVEA Gondoskodó ápolás ünnepnapokra is Vajon hogyan ismerhető fel a szeretet, az összetartozás? Utolérheted egy kedves pillantásban, egy gondoskodó mozdulatban, gyermeked kacajában, párod bőrének bársonyos

Részletesebben

NAP EGÉSZSÉG NAP SZÉPSÉG NAPOZÁS KOCKÁZATAI AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE

NAP EGÉSZSÉG NAP SZÉPSÉG NAPOZÁS KOCKÁZATAI AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE ÚJ NAPOZÓ TERMÉKEK 2012 ELÉRHETö: 2012 május AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE NAP EGÉSZSÉG Az UV sugarak stimulálják a D vitamint termelődését, amely megköti a kálciumot és segít megerősíteni a csontjainkat.

Részletesebben

Ismerkejen meg a Chia maggal!

Ismerkejen meg a Chia maggal! Ismerkejen meg a Chia maggal! A Chia mag egyedülállóságát annak Omega köszönheti, 3 hogy néhány -at, antioxidánst, alapvető tápanyag kálciumo Az aztékok egyik alapélelmiszere Chia mag, volt másnéven a

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Jade köves infra terápiás matrac

Jade köves infra terápiás matrac Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Infravörös Jade köves matrac egy összetett, technikailag fejlett, többrétegű ágybetét. Egy olyan új egészségügyi termék,

Részletesebben

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben