Fizikai-mechanikai bőrtisztítás kiegészítve ayurvédikus természetes anyagokkal.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fizikai-mechanikai bőrtisztítás kiegészítve ayurvédikus természetes anyagokkal."

Átírás

1 Fizikai-mechanikai bőrtisztítás kiegészítve ayurvédikus természetes anyagokkal.

2 2 Aglaia DRC termékcsalád Pórusmély tisztaság Bőrradírozó hatás Bőrápolás és táplálás Feszesebb kontúrok Ayurvédikus gyógynövénykivonatokkal Az Aglaia DRC termékcsalád átfogó megoldást kínál: tisztítást és ápolást egy rendszerben, hogy a szép bőr az Ön választása lehessen. Rendszeres használata gondoskodik arról, hogy hosszú távon jól érezhessük magunkat a bőrünkben. Aglaia DRC termékeink ayurvédikus alapanyagokra épülnek, optimális tisztaságot, feszes vonalakat biztosítanak bőrének, miközben ápolják és táplálják azt. INFO Az ayurvéda ősi indiai orvoslás, a hosszú és egészséges élet tudománya. A kifejezés a szanszkrit ayur élet és véda tudás szavakból származik. Az ayurvédikus gyógyászat ismeri a bőrbetegségek kialakulásának okait és megelőzésük módjait. Az ayurvédikus anyagok minőségének záloga a terhelésmentes környezet, melyből származnak.

3 3 Bőrünk nem csupán testünk legnagyobb szerve, hanem egy folyamatosan megújuló védőpajzs. Egyrészt kapcsolatot teremt belsőnk és a környezet között, ugyanakkor bizonyos fokig véd minket a külső behatásoktól, megakadályozza, hogy a különböző káros baktériumok, vírusok és gombák bejussanak a szervezetünkbe. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a kórokozóknak táptalajt jelentő, legfelső, leváló hámréteget (s így vele együtt a kórokozókat) nap, mint nap eltávolítsuk. Jó, ha tudjuk, hogy az Aglaia DRC wellness- program alkotóelemeinek hatása egymásra épül, együttes használatuk esetén az elért eredmény gyorsabb és szembetűnőbb. Az Aglaia DRC bőrápoló program megalkotásával egy forradalmi lépést tettünk: a fizikai-mechanikai tisztítási elvet az emberi bőrre hangoltuk, támogatva természetes védőtakarónk megújulását. A valódi szépség megtartásához bőrünknek napi ápolásra és táplálásra van szüksége. Termékeink engedik a bőrt éjszaka is lélegezni, ezáltal segítik a test méregtelenítését, melynek előfeltétele a természetes bőrtisztítás. Fejlesztéseinknek köszönhetően az Ön bőre természetes szépségének tükrévé válhat. Az Aglaia DRC wellness-programunk alkotóelemei: Bőrtisztító- és masszázskesztyűk (Testradír, Arcradír, Backy) Lágy lemosó Arc-, és testápoló Citromos kézbalzsam Ajakápoló 20 faktoros Napozógél

4 4 A bőrtisztító- és masszázskesztyűket az ayurvédikus esszenciákkal gazdagított Lágy lemosóval együtt használjuk, így alapos tisztítást, bőrradírozó hatást érünk el. Az Aglaia DRC -vel való napi tisztálkodás hosszát és intenzitását lassan és fokozatosan ajánlott növelni, hogy bőrünknek legyen ideje hozzászokni. A vérellátását serkentő masszázshatás, valamint a pórusok alapos tisztításával járó feljavult bőranyagcsere következtében jobban, frissebben érezzük magunkat. A teljes bőrkép finomabbá válik, csökken az elszarusodás (bőrkeményedések) mértéke, és a bőr feszesebb lesz. A pórusok ismét dolgozni kezdenek, a sejtek működése optimálissá válik, új bőrsejtek képződnek. A test oxigén ellátását 80 %-ban a bőr biztosítja, azonban erre csak a tiszta bőr képes. Figyelem! Világos bőrűek illetve szőke hajúak a bőrtisztító- és masszázskesztyűket megemelt mennyiségű Aglaia DRC lágy lemosóval használják, és finom, körkörös mozdulatokkal, maximum 3-4-szer simítsák át a tisztítandó bőrfelületet. A Lágy lemosó habképződést segítő összetevője finomabbá teszi a kesztyű szálait. Az egészséges bőr megtartását a folyamatos használat biztosítja! Aglaia DRC termékeink használatával hajunk is bársonyos marad, megáll a hajhullás, és csökken a korpásodás mértéke. Ha nem zsírtalanítjuk le kíméletlenül fejbőrünket, hajkoronánk ismét ellenálló és egészséges lesz.

5 5 Szomorú tény, hogy egyre több ember küzd bőrproblémákkal, bőrbetegedésekkel. Sokaknak okoz kellemetlenséget a pszoriázis (pikkelysömör), a neurodermitisz, az akné, a tisztátalan bőr, a cellulitisz, vagy a rovarcsípés. Az Aglaia DRC termékcsalád mindezekre megoldást kínál. Még ha a teljes gyógyulásról nem is tud mindig gondoskodni, jelentősen javítja a tüneteket. Megszűnik a viszketés, általános enyhülés tapasztalható. A különböző bőrbetegségek kezelésénél azonban mindig szükséges az elővigyázatosság! metlen viszketést okoznak, és táptalajt biztosítanak a baktériumok elszaporodásához. A Lágy lemosó antiszeptikus hatása révén visszaszorítja baktériumokat és az Arc-, és Bőrápolóval együtt használva segíti a regenerálódást. Az Aglaia DRC termékcsalád használatával a bőr vízháztartása is kiegyensúlyozottá válik. A természetes hatóanyagok hozzájárulnak a bőrkép feljavításához, táplálják a bőrt, ugyanakkor hagyják lélegezni. A természetes anyagokra épülő ayurvédikus gyógyászat, Az Aglaia DRC termékcsalád a neurodermi- mely koncepciónk alapja, az utóbbi években tisz esetén azért alkalmazható oly nagy si- egyre több sikerre és követőre tett szert. kerrel, mert eltávolítja az elhalt hámsejteket. Amikor bőrünk és hajunk sugárzóan egészha ezek a hámsejtek ugyanis a bőr felületén séges és elégedettek vagyunk külsőnkkel, az maradnak, újból és újból begyulladnak, kelle- belső békénkre is pozitív hatással van.

6 6 Bőrtisztító, masszázskesztyűk és Backy Pórusmély bőrtisztítás Bőrradírozó hatás Teljes-értékű masszázs

7 7 Az Aglaia DRC bőrtisztító- és masszázstextilek az Aglaia DRC termékcsalád kiemelkedő tagjai. Különleges tisztítóerejüket az egyedülálló Aglaia DRC -szálakból szőtt textilnek köszönhetik. A milliónyi finom szálból készült speciális szövet biztosítja a magas tisztítóerőt és az egyedülálló peeling hatást. Emellett az Aglaia DRC bőrtisztító- és masszázstextileknek van egy további fontos funkciója: zuhanyozás vagy fürdés közben használva teljes értékű masszázskesztyűként működnek. Egyre több ember kényszerül szembenézni olyan bőrproblémákkal és bőrbetegségekkel, mint például a pikkelysömör, a neurodermitisz (gyulladásos, erős viszketéssel járó bőrbetegség), vagy akár az aknés és tisztátlan bőr. Eme kellemetlenségekkel valamint a cellulitisszel és a rovarcsípésekkel is segítenek megküzdeni az Aglaia DRC bőrtisztító- és masszázstextilek. Az Aglaia DRC termékcsalád nem gyógyszer, de a hatóanyagai révén javítja a kórképet, megszűnteti a viszketést és általános enyhülést hoz. Mi az oka az Aglaia DRC bőrtisztító- és maszszázstextilek látványos pozitív hatásának? A titok nyitja az elhalt bőrsejtek eltávolításában rejlik. Amennyiben ugyanis ezek az elhalt bőrsejtek nincsenek eltávolítva, újra és újra begyulladnak, kellemetlen viszkető érzéshez vezetnek, és táptalajként szolgálnak a baktériumok számára. Az Aglaia DRC bőrtisztító- és masszázstextilek milliónyi finom szálai segítségével eltávolítják az elhalt hámsejteket. Felhasználási javaslat: Az alaposan átnedvesített kesztyűre tegyen egy borsónyi Lágy lemosót, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg bőrét.

8 8 Lágy lemosó Értékes ayurvédikus gyógynövénykivonatokkal Megakadályozza a bőr kiszáradását Ajánlott tusoláshoz és fürdéshez, bármely bőrtípusra Mindennapi kímélő hajmosáshoz Az Aglaia DRC Lágy lemosó az Aglaia DRC bőrápoló program fontos alkotóeleme. A Lágy lemosó alapjául egy kifejezetten bőrbarát tenzid-kompozíció szolgál, mely kiváló dermatológiai tulajdonságaikról ismert, s mindenekelőtt a babáknak szánt bőrápoló termékekben használják. Az Aglaia DRC Lágy lemosót kukorica- és búzakeményítőből kivont bőrnedvesség-megőrző anyagok gazdagítják. Az üde és diszkrét illatról a citrusfélékből kivont tiszta illóolajok gondoskodnak.

9 9 Az Aglaia DRC Lágy lemosót az ayurvédikus gyógynövénykivonatok teszik igazán különlegessé, melyek hatása már több mint 2000 éve ismert. Használja együtt az Aglaia DRC Lágy lemosót az Aglaia DRC Testradírral, hogy az egymásra hangolt termékek kedvező hatásai a lehető legnagyobb mértékben érvényesülhessenek. A testradír kesztyűvel történő mosakodás igen erőteljes peeling hatást gyakorol bőrünkre; egy olyan intenzív tisztítást, melyhez az ember általában nincs hozzászokva. Éppen ezért fontos fokozatosan hozzászoktatnunk bőrünket az új élményhez. Világos bőrűek illetve szőke hajúak a tisztító kesztyűket megemelt mennyiségű Aglaia DRC Lágy lemosóval használják, és finom körkörös mozdulatokkal, maximum 3-4- szer simítsák át a tisztítandó bőrfelületet. Az Aglaia DRC Lágy lemosó habképződést segítő összetevője finomabbá teszi a kesztyű szálait. Az Aglaia DRC Lágy lemosó hajmosáshoz is ideális. Az ayurvédikus alkotóelemek rugalmassá, természetes fényűvé varázsolják a hajat, s táplálják a hajhagymákat. Az Aglaia DRC Lágy lemosó megőrzi a haj puhaságát, hiszen hatásmechanizmusa nem csupán a zsír eltávolítására szorítkozik. Használatának köszönhetően megáll a hajhullás, csökken a fejbőr korpásodása. A haj ismét strapabíróvá és egészségessé válik. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy termékünk sem képes csodát tenni; a hajunkon ugyanis megmutatkozik a táplálkozásunk minősége és amennyiben ez kívánnivalókat hagy maga után, mérgek raktározódnak el úgy hajunkban, mint zsírszöveteinkben.

10 10 ARC- és testápoló Ayurvédikus gyógynövénykivonatokat tartalmaz Ápolja és táplálja a bőrt, megakadályozza annak kiszáradását Felpezsdíti a bőr vérkeringését Ajánlott a tusolás utáni arc- és testápoláshoz Hajformázóként és hajpakolásként is alkalmazható

11 11 Az Aglaia DRC Arc- és testápoló az Aglaia DRC bőrápoló program fontos alkotóeleme. Az Aglaia DRC Arc- és Testápoló egy ayurvédikus gyógynövénykivonatokkal gazdagított O/V emulzió, melynek elsődleges célja, hogy mosakodás után gondoskodjon bőrünkről, megvédje azt a kiszáradástól. A körömvirág szójaolajban oldott alkotóelemei révén serkenti a vérkeringést és gyulladáscsökkentő hatással bír. Segíti kültakarónk természetes regenerálódását, s és ápoló olajokkal táplálja bőrünket. Az Aglaia DRC Arc- és Testápoló bőrünk természetes nedvességmegkötő faktorának megfelelően hidratál, megakadályozza bőrünk kiszáradását. A csecsemőápolásban is rendszeresen alkalmazott allantoin tartalma révén gyulladáscsökkentő hatású. Az Aglaia DRC Arc- és Testápoló jótékony hatásait nagymértékben erősítik az indiai gyógynövénykivonatok. Árnikából, csalánból, kínafakéregből, kamillából és nyírfából származó növényi kivonatai segítik a hatóanyagok mélyebbre jutását a bőrben, és serkentik annak véráramlását. Az Aglaia DRC Arc- és Testápoló a modern szépségápolás legmagasabb követelményeinek is megfelel, ráadásul nagyon takarékosan adagolható. Minden bőrtípus esetén ajánlott, nappali és éjszakai ápolásként egyaránt alkalmazható. Használja fürdés, tusolás után, illetve száraz bőr esetén.

12 12 Citromos kézbalzsam Ápolja kezeinket és véd a kiszáradás ellen Gyorsan beszívódik Érettebb bőr és a kezeket erősen igénybe vevő munka esetén különösen fontos az Aglaia DRC Citromos Kézbalzsam használata Az Aglaia DRC Citromos Kézbalzsam hasz- a bőr védőrétegként szolgáló zsír- és nálata minden bőrtípus esetén ajánlott. Nem nedvességtartalmának épen tartása végett. csupán kezeink ápolásáról gondoskodik, de kiváló védelmet nyújt a kézbőr kiszáradása Ápolja kezeit szükség szerint kézmosás után ellen, megelőzve a bőr kirepedezését. A bal- az Aglaia DRC Citromos Kézbalzsammal, zsam segít megőrizni bőrünk rugalmasságát, vagy biztosítson védelmet érzékeny bőre, foselymességét, miközben kellemesen üde ér- kozott mértékben igénybevett kezei számára zést kölcsönöz. a krém vékony rétegben történő felvitelével.

13 13 Ajakápoló Védelmet és bársonyos puhaságot biztosít ajkai számára Ápoló hatású jojoba olajjal 10-es fényvédő faktorral Parfüm és tartósítószer nélkül Az Aglaia DRC Ajakápoló ápolja és védi ajkait. 60%-ban tartalmaz kiemelkedő tisztaságú növényi olajokat és ayurvédikus öszszetevőket: jojoba olaj, tisztított méhviasz, növényi karnaubaviasz, répa olaj, napraforgómag olaj, neem fa gyümölcskivonat, jávai kurkuma, egyiptomi útifű, kerti sarkantyúka. Kellemes, nem hivalkodó illatát növényi eredetű vanillinnak köszönheti. Az ajakápolót 10-es faktorszámú UV-A és UV-B fényvédelemmel rendelkezik. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tartalmaz mesterséges illat- és tartósító anyagot.

14 14 Napozógél Liposzómákba épített UV-A és UV-B védelem 20-as védőfaktor Csillogó hatású fizikai fényvédelem Olajmentes A 20-as fényvédő faktorszámú zsír-, emulgeátor- és parfümmentes Aglaia DRC Napozógél biztosítja bőre számára a legnagyobb mértékű oltalmat. A szabadalmaztatott Lipo-System-Komplex technológia révén a napfény káros hatásai elleni védekezés legmodernebb formáját képviseli, még az érzékeny bőrű emberek számára is megoldást nyújt. A zöld tea kivonat természetes módon erősíti az UV védelmet és támogatja a bőr saját védekezőképességét, lefékezi az UV-A sugarak okozta fényöregedést (photoaging), gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. A vízálló napvédelemről a bőrsejtek közti természetes cementanyaghoz kötődő, liposzómákba épített UV-A és UV-B filter, valamint egy biológiai enzim-filter gondoskodnak. Az Aglaia DRC Napozógél mindezeken túl csillogó hatású fizikai fényvédelemmel is szolgál.

15 15 Napfürdőzni csak napvédővel szabad! A környezetszennyezés révén elvékonyodott ózonréteg miatt nagy mennyiségű ártalmas UV sugárzás jut el Földünk felszínére, melynek káros hatásaival szemben bőrünk védelemre szorul. A bőrgyógyászok éppen ezért teljesen jogosan óva intenek bennünket a hosszantartó, megfelelő védelem nélküli napozástól. Mivel az Aglaia DRC Napozógél zsiradék-, emulgeátor-, és parfümmentes, bátran használhatják kisgyermekek (a 8. hónaptól), érzékeny bőrűek, valamint különösképpen ajánlott a napallergiában szenvedők számára. Figyeljünk oda, hogy még a megfelelő fényvédőszer használata mellett se tegyük ki őket a közvetlen napsugárzás veszélyeinek! Az Aglaia DRC Napozógél megfelel a bőrgyógyászat és kozmetika aktuális álláspontjának mind hatékonyság, összeférhetőség, valamint használat terén is. Állatkísérlet-mentes, bőrgyógyászatilag tesztelt termék, nemzetközi szabvány (COLIPA) alapján hitelesített védőfaktorral. Használata: Vigyük fel napozás előtt perccel vékony rétegben vigyük fel az Aglaia DRC Napozógélt a száraz bőrfelületre, hogy a liposzómák a bőrrétegek sejtjeibe juttathassák a hatóanyagokat. Az enzimszűrő megvédi bőrünket a napfény okozta idő előtti öregedéstől (az ún. fényöregedéstől). A napvédelem fenntartása érdekében ismételjük meg az Aglaia DRC Napozógél alkalmazását (különösen intenzív verejtékezés esetén, valamint fürdés-törölközés után). A megkezdett flakon tartalmát használja fel ugyanazon szezon során! A napozás utáni tisztálkodáshoz az Aglaia DRC termékcsalád további termékeit javasoljuk.

16 Fizikai-mechanikai bőrtisztítás kiegészítve ayurvédikus természetes anyagokkal a Ha-Ra tól. Az Aglaia termékcsalád tagjait azért fejlesztettük ki, hogy Ön hosszú távon jól érezze magát bőrében. Amennyiben a termékcsalád minden egyes elemét következetesen és együttesen használja, komplett bőrápoló programot valósít meg, mely által bőre az Ön természetes szépségének tükrévé válhat. Keresse tanácsadóját, hívja irodánkat! Kántor Tisztítástechnika Kizárólagos Magyarországi Ha-Ra Képviselet 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 46. fsz. 4. tel./fax: (+36 72) kantorbt@gmail.com web:

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre MARKETING ANYAG BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre Elérhető: 2011 Január Száraz test 1. A test bizonyos területein (térdek, könyök, karok, stb) a bör sokkal vékonyabb Kevesebb a faggyútermelödés és így

Részletesebben

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg 8320 Védőszemüveg Az új generáció: 8320 szemüvegek. Fantasztikus kialakítás, ultra könnyű súly és a legjobb komfortérzet intenzív használat esetén is. Az 8320 napszemüvegként is kapható. D-33520-2009 02

Részletesebben

CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN

CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI-ÉJSZAKAI KRÉM PROBLÉMÁS ÉS ÉRETT BŐRRE Kiszerelés: 50 ml 13 800 Ft Regenerálja és védi a bőrt a korai öregedéstől, gazdag bőrápoló és tápláló

Részletesebben

Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül!

Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül! Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül! Kecsketej: A kecsketej természetes ahasav forrás, amely finoman hámlasztja a bőr fáradt felső

Részletesebben

A kudzu és a leszokás

A kudzu és a leszokás A kudzu és a leszokás A kudzu hagyományos alkalmazásai generációról generációra szálltak a távol-keleti gyógyítók kö A kudzu (pueraria lobata) általában az ázsiai országokban növő kúszónövény. Nagyon gyorsan

Részletesebben

Jade köves infra terápiás matrac

Jade köves infra terápiás matrac Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Infravörös Jade köves matrac egy összetett, technikailag fejlett, többrétegű ágybetét. Egy olyan új egészségügyi termék,

Részletesebben

Felső légúti betegségek gyermekkorban Segítő füzet szülők számára

Felső légúti betegségek gyermekkorban Segítő füzet szülők számára Felső légúti betegségek gyermekkorban Segítő füzet szülők számára Az ACC Nasal orrspray támogatásával A LÉGUTAKAT BORÍTÓ NYÁLKAHÁRTYA SZEREPE Az alsó- és felső légutak jelentős részét belülről nyálkahártya

Részletesebben

Csomagolási segédlet

Csomagolási segédlet Csomagolási segédlet Tartalom 1. Csomagolási alapelvek... 3 2. Gumiabroncs... 4 3. Kerékpár... 5 4. Elektronikai cikkek... 6 5. Fehéráru (csak külön szerződéssel, egyedi díjszabással adható fel)... 7 6.

Részletesebben

KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM

KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM TIENS KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM A TIENS Kínai datolyalé koncentrátum a legkiválóbb minőségű jujuba gyümölcs (kínai datolya) aranyselyem fajtájának kivonatából

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

&CONTOURING. Art of. The STROBING

&CONTOURING. Art of. The STROBING The Art of Art.-Nr. 298000.54 STROBING &CONTOURING ICB innovative cosmetic brands GmbH Gaußstraße 13 / 85757 Karlsfeld/Germany Phone: +49 (0) 8131 390-05 www.make-up-factory.com A D E R M AT O L O G P

Részletesebben

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 1. 2016.01.01-től megszűnik: kezelési költség éves díj (800,- Ft) Konzultánsi bónusz Direktori bónusz 2. 2016.01.01-től

Részletesebben

, mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA

, mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA , mint ÉS A VARTA AZT JELENTI: ÁLLANDÓ ENERGIA LEÁLLÁS NÉLKÜL. AKKUMULÁTOROK TEHERAUTÓK, MUNKAGÉPEK, TÁVOLSÁGI BUSZOK, MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK SZÁMÁRA www.varta-automotive.com VARTA AKKUMULÁTOROK. ENERGIA

Részletesebben

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát.

Külső szűrők. A típus tagjai immár milliós nagyságrendben működnek világszerte, bizonyítva a konstrukció hatékonyságát és időtállóságát. classic 50 50 50 600 500XL Maximális akvárium méret l 50-50 80-50 0-50 80-600 00-500 Vízmozgatás (teljesítmény) l/h 00 440 60 000 400 Vízoszlop emelés m,,5,8,,7 Fogyasztás W 5 8 5 0 65 Tartály mérete l,,5

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

ORSZÁGOS KÖRNYEZETEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

ORSZÁGOS KÖRNYEZETEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET ORSZÁGOS KÖRNYEZETEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET 197 Budapest, Gyáli út 2-6. Levélcím: 1437 Budapest Pf.: 839 Telefon: (6-1) 476-11 Fax: (6-1) 21-148 http://efrirk.antsz.hu/oki/ A PARLAGFŰ POLLENSZÓRÁSÁNAK ALAKULÁSA

Részletesebben

Jarabin Kinga LÁBNYOMOK

Jarabin Kinga LÁBNYOMOK Jarabin Kinga LÁBNYOMOK Álmokkal indulunk Már egész kis korban, óvodásként is van arról elképzelésünk, mivel szeretnénk foglalkozni, ha egyszer felnövünk. Álmokkal indulunk az iskolapadba, az iskolapadból

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Patentex oval hüvelykúp Patentex oval hüvelykúp Mielőtt alkalmazni szeretné

Részletesebben

118. Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás

118. Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás BAZ MTrT TERVEZŐI VÁLASZ 118. Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás 1. Szakmai szempontból elhibázott döntésnek tartjuk a Tokaji Borvidék Világörökségi terület közvetlen környezetében erőmű létesítését.

Részletesebben

ZöldPajzs ORGANIT. Magyar Növénytermesztésért Termékdíj 2012 Pályázat

ZöldPajzs ORGANIT. Magyar Növénytermesztésért Termékdíj 2012 Pályázat XIX. Alföldi Állattenyésztési és Mezôgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásár Hódmezôvásárhely, 2012. május 11-12-13. Magyar Növénytermesztésért Termékdíj 2012 Pályázat ZöldPajzs Pályázati kategória:

Részletesebben

TERMÉK AJÁNLÁSA GO GUIDE KÉSZÜLJ FEL

TERMÉK AJÁNLÁSA GO GUIDE KÉSZÜLJ FEL TERMÉK AJÁNLÁSA GO GUIDE BEVEZETÉS TERMÉK AJÁNLÁSA MIRŐL VAN SZÓ, ÉS EZ MIÉRT FONTOS? Ahogy Bowerman is a győzelemhez szükséges előnyt kívánta megadni sportolóinak, a te feladatod sem más, mint hogy olyan

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ENZIM PEELING, 100ml ENZYMPEELING Az Enzim Peeling minden kozmetikai arckezelésben alkalmazható, érzékeny és aknés / vegyes bőrre is, mivel használatával mechanikai igénybevétel

Részletesebben

Autóipari beágyazott rendszerek. Fedélzeti elektromos rendszer

Autóipari beágyazott rendszerek. Fedélzeti elektromos rendszer Autóipari beágyazott rendszerek Fedélzeti elektromos rendszer 1 Személygépjármű fedélzeti elektromos rendszerek 12V (néha 24V) névleges feszültség Energia előállítás Generátor Energia tárolás Akkumulátor

Részletesebben

VITAFORT ZRT SZAKMAI NAP 2016 06 02

VITAFORT ZRT SZAKMAI NAP 2016 06 02 VITAFORT ZRT SZAKMAI NAP 2016 06 02 Az ellés körüli időszak néhány kritikus tényezője 2 Energiahiány (NEB) Akut kalciumhiány ellési bénulás Alacsonyabb takarmányfelvétel Oltógyomor áthelyeződés Egyéb anyagforgalmi

Részletesebben

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Kump Edina ÖKO-Pack Nonprofit Kft. E-mail: edina@okopack.hu Web: www.okopack.hu Dunaújváros, 2014. november 07. A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS FOGALMA A fenntartható fejlődés a fejlődés

Részletesebben

Az új Flex-Block lábazatrendszer

Az új Flex-Block lábazatrendszer Az új Flex-Block lábazatrendszer 2 KAPCSOLÓSZEKRÉNYEK ÁRAMELOSZTÁS RENDSZERKLIMATIZÁLÁ Átfogó! Minden tevékenységünk célja, hogy Önt előnyökhöz juttassuk. Ezt szem előtt tartva fejlesztettünk ki egy tökéletesen

Részletesebben

Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör. Kezelés. Elérhetö: 2012 szeptember

Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör. Kezelés. Elérhetö: 2012 szeptember Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör Kezelés Elérhetö: 2012 szeptember Fokozódik az érdeklödés a nök körében a szalonkezelések iránt KORÁBBAN A szépségszalonoknak csak néhány vendégük volt Arckezelésre járni

Részletesebben

Érvényes: 2016.január 1.-től

Érvényes: 2016.január 1.-től Érvényes: 2016.január 1.-től http://www.spaworks.hu Ha szauna, akkor Spaworks Magyarországon elsőként gyártunk sorozatgyártású infra szaunákat, Szikszón. Magyar gyárunkban, prémium minőségű anyagokkal

Részletesebben

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között Dr. Nyári Tibor Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között tökéletes színeket visszaadni. A digitális

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

A közraktározási piac 2015. évi adatai

A közraktározási piac 2015. évi adatai A közraktározási piac 2015. évi adatai Az alább közölt adatok forrása a közraktározás-felügyeleti tevékenység során végzett adatgyűjtés és adatfeldolgozás. A közraktározási piac szereplőinek csekély száma

Részletesebben

ZEITGARD bőröregedés-csökkentő program ARCTISZTÍTÁS BŐRÖREGEDÉS- CSÖKKENTÉS ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD. GYIK Gyakran Ismételt Kérdések 1. LÉPÉS 2.

ZEITGARD bőröregedés-csökkentő program ARCTISZTÍTÁS BŐRÖREGEDÉS- CSÖKKENTÉS ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD. GYIK Gyakran Ismételt Kérdések 1. LÉPÉS 2. 1. LÉPÉS ARCTISZTÍTÁS 2. LÉPÉS BŐRÖREGEDÉS- CSÖKKENTÉS 3. LÉPÉS ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD ZEITGARD bőröregedés-csökkentő program GYIK Gyakran Ismételt Kérdések TARTALOMJEGYZÉK 01 02 03 04 ZEITGARD 1 arctisztító

Részletesebben

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím:

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím: Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

Kerékpárlabda kvalifikációs szabályzat

Kerékpárlabda kvalifikációs szabályzat Kerékpárlabda kvalifikációs szabályzat Érvényesség kezdete: Junior kategória 2016 június 1 Felnőtt kategória 2016 január 1 Tartalom I. Célja... 3 II. Szabályozás... 3 1) A versenyek meghatározása... 3

Részletesebben

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft.

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. köszöntő Kedves Olvasó! Egészséget adni jó! Örömmel tölt el minket, ha meg vannak elégedve termékeink színvonalával, hatásosságával.

Részletesebben

Oktatói munka hallgatói véleményezése. Oktatók

Oktatói munka hallgatói véleményezése. Oktatók Oktatói munka hallgatói véleményezése Oktatók Eredmények 1. A diákok órákon való részvételi hajlandósága eltérő attitűdöket mutat. A hallgatók négyötöde (80%) gyakori látogatója az előadásoknak, szemináriumoknak.

Részletesebben

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő. 31 815 01 0000 00 00 Kéz- és lábápoló, műkörömépítő 2/34

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő. 31 815 01 0000 00 00 Kéz- és lábápoló, műkörömépítő 2/34 A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Alpha Metal Free. Az első takarítókocsi, mely alkalmas mágneses rezonancia területen való használatra. Univerzális takarítókocsi, fém alkatrész nélkül

Alpha Metal Free. Az első takarítókocsi, mely alkalmas mágneses rezonancia területen való használatra. Univerzális takarítókocsi, fém alkatrész nélkül Alpha Metal Free Univerzális takarítókocsi, fém alkatrész nélkül Az első takarítókocsi, mely alkalmas mágneses rezonancia területen való használatra Tulajdonságok Fejlessze a takarító szolgáltatását a

Részletesebben

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE

XS-től XL-ig GROHE.HU KERESSEN ONLINE. Kövessen minket. Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary. 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KERESSEN ONLINE Kövessen minket grohe.hu Grohe AG 1037 Budapest Montevideo utca 3/a Hungary 09/2014 Copyright by GROHE GROHE.HU XS-től XL-ig KEDVENC MINTÁJA A MEGFELELŐ MÉRETBEN.

Részletesebben

Kézfertőtlenítő szerek engedélyezése és hatásosságuk vizsgálata a Biocid rendelet alapján

Kézfertőtlenítő szerek engedélyezése és hatásosságuk vizsgálata a Biocid rendelet alapján Kézfertőtlenítő szerek engedélyezése és hatásosságuk vizsgálata a Biocid rendelet alapján Takács Tünde biológus Kézhigiénés Világnap, 2010. május 5. Néhány szó a biocid felülvizsgálatról A biocid termékek

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hybrid Elromlott a gázkazánom és gyorsan ki kell cserélnem Az ügyfelek elvárásai Iszeretnék hőszivattyút használni, de ezt hallottam, hogy nem lenne hatékony

Részletesebben

Tradicionális értékek szerepe és védelme a falusi turizmusban. Dr. Szalók Csilla Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége 2015. december 14.

Tradicionális értékek szerepe és védelme a falusi turizmusban. Dr. Szalók Csilla Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége 2015. december 14. Tradicionális értékek szerepe és védelme a falusi turizmusban Dr. Szalók Csilla Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége 2015. december 14. Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége - FATOSZ 1994 óta

Részletesebben

2010.05.12. 1300 Infó Rádió. Hírek

2010.05.12. 1300 Infó Rádió. Hírek 2010.05.12. 1300 Infó Rádió Hírek 100512 1303 [1127h GAZ MKIK - pozitív index MTI km 100512] Jelentősen javultak a magyar vállalatok várakozásai a következő félévre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Részletesebben

Shared IMAP beállítása magyar nyelvű webmailes felületen

Shared IMAP beállítása magyar nyelvű webmailes felületen Shared IMAP beállítása magyar nyelvű webmailes felületen A következő ismertető segítséget nyújt a szervezeti cím küldőként való beállításában a caesar Webmailes felületén. Ahhoz, hogy a Shared Imaphoz

Részletesebben

VÁLTOZÁSOK ÉS EREDMÉNYESSÉG: A DÉLUTÁNIG TARTÓ ISKOLA BEVEZETÉSÉNEK INTÉZMÉNYI TAPASZTALATAI

VÁLTOZÁSOK ÉS EREDMÉNYESSÉG: A DÉLUTÁNIG TARTÓ ISKOLA BEVEZETÉSÉNEK INTÉZMÉNYI TAPASZTALATAI XXI. Századi Közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 EREDMÉNYESSÉG ÉS TÁRSADALMI BEÁGYAZOTTSÁG (TÁMOP 3.1.1. / 4.2.1.) VÁLTOZÁSOK ÉS EREDMÉNYESSÉG: A DÉLUTÁNIG TARTÓ

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Jelentéskészítő TEK-IK () Válaszadók száma = 610

Jelentéskészítő TEK-IK () Válaszadók száma = 610 Jelentéskészítő TEK-IK () Válaszadók száma = 0 Általános mutatók Szak értékelése - + átl.=. Felmérés eredmények Jelmagyarázat Kérdésszöveg Válaszok relatív gyakorisága Bal pólus Skála Átl. elt. Átlag Medián

Részletesebben

ISMERI A HAJÁPOLÁS FORRADALMI TITKÁT?

ISMERI A HAJÁPOLÁS FORRADALMI TITKÁT? ISMERI A HAJÁPOLÁS FORRADALMI TITKÁT? www.studiokey.it MÜSTER & DIKSON Kizárólagos magyarországi forgalmazó a Szépség.eu Kft. tel.: +36-20-525-0505 e-mail: info@szepseg.eu www.szepseg.eu 51 01001 10 020

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Pharmatex hüvelykúp BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Pharmatex

Részletesebben

DPR Szakmai nap. 2011. október 17. PTE Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar

DPR Szakmai nap. 2011. október 17. PTE Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar PTE Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar A diplomás pályakövetés eredményei és a lehetséges fejlesztési irányok DPR Szakmai nap 2011. október 17. Horváth Judit A vizsgálat reprezentativitása

Részletesebben

Oldal. ACO Liputherm Szabadon álló Tartozékok. Hőcserélő. scdcdcdc

Oldal. ACO Liputherm Szabadon álló Tartozékok. Hőcserélő. scdcdcdc scdcdcdc Oldal ACO Szabadon álló Tartozékok Termékismertető Költséghatékonyság az ACO berendezéssel A zsírleválasztó berendezések tisztítása és karbantartása jellemzően költséges és gyakori feladata a

Részletesebben

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5.

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5. JELENTKEZÉSI LAP LÓ MEDIÁLTA ÖNISMERETI TRÉNINGPROGRAM 2016. SZEPTEMBER 9-10. PORVA-SZÉPALMAPUSZTA, HOTEL SZÉPALMA ÉS MÉNESBIRTOK Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és

Részletesebben

Ultrahangos mérőfej XRS-5. Használati utasítás SITRANS. XRS-5 mérőfej Használati utasítás

Ultrahangos mérőfej XRS-5. Használati utasítás SITRANS. XRS-5 mérőfej Használati utasítás Ultrahangos mérőfej XRS-5 Használati utasítás SITRANS 1 Tartalom Ismertető... 3 Áttekintés... 3 Külső méretek... 4 Telepítés... 5 Elektromos bekötések... 7 Közvetlen csatlakoztatás... 7 Kábel toldás...

Részletesebben

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL ELÉRHETŐ FUNKCIÓK 1. Adónaptár A bejelentkezést követően lehetőség van az eseményekről értesítést kérni! 2. Pótlékszámítás 3. Elektronikus űrlapok

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/233 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail:polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS a torbágyi temető zajvédelméről

Részletesebben

http://www.olcsoweboldal.hu ingyenes tanulmány GOOGLE INSIGHTS FOR SEARCH

http://www.olcsoweboldal.hu ingyenes tanulmány GOOGLE INSIGHTS FOR SEARCH 2008. augusztus 5-én elindult a Google Insights for Search, ami betekintést nyújt a keresőt használók tömegeinek lelkivilágába, és időben-térben szemlélteti is, amit tud róluk. Az alapja a Google Trends,

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Támogatási lehetőségek a borágazatban Magyarország Nemzeti Borítékja. Bor és Piac Szőlészet Borászat Konferencia 2011

Támogatási lehetőségek a borágazatban Magyarország Nemzeti Borítékja. Bor és Piac Szőlészet Borászat Konferencia 2011 Támogatási lehetőségek a borágazatban Magyarország Nemzeti Borítékja Bor és Piac Szőlészet Borászat Konferencia 2011 Miben lehet a minisztérium a borászati vállalkozások segítségére A minisztérium elsősorban

Részletesebben

AQUABIT. Egyrétegű vízszigetelő paszta teraszokhoz és beton alapokhoz

AQUABIT. Egyrétegű vízszigetelő paszta teraszokhoz és beton alapokhoz AQUABIT Egyrétegű vízszigetelő paszta teraszokhoz és beton alapokhoz A termék: Az egy innovatív vízszigetelő termék: egykomponensű, felhasználásra kész, vízes bázisú speciális gyanta amely polisztirén

Részletesebben

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések 1. Pontosan mi is az a TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék? A TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék

Részletesebben

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 FEDŐLAP Küldi: az Európai Bizottság Az átvétel dátuma: 2011. július 18. Címzett: a Tanács Főtitkársága Biz. dok.

Részletesebben

Fejlesztı neve: LÉNÁRT ANETT. Tanóra / modul címe: CÉGES REKLÁMBANNER KÉSZÍTÉSE PROJEKTMÓDSZERREL

Fejlesztı neve: LÉNÁRT ANETT. Tanóra / modul címe: CÉGES REKLÁMBANNER KÉSZÍTÉSE PROJEKTMÓDSZERREL Fejlesztı neve: LÉNÁRT ANETT Tanóra / modul címe: CÉGES REKLÁMBANNER KÉSZÍTÉSE PROJEKTMÓDSZERREL 1. Az óra tartalma A tanulási téma bemutatása; A téma és a módszer összekapcsolásának indoklása: Az órán

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT - 2016.04.01 után kötött szerződésekre Díjcsomag neve Go Go+ Go EU Go EU+ Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s

Részletesebben

Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt

Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt Egyre nagyobb profitot generálnak a mobiltelefonnal végzett vásárlások, és egyre többet hezitálunk vásárlás előtt 2016 ban még nagyobb hangsúlyt kapnak az e kereskedelmeben az okostelefonok. 2015 ben még

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Rowachol kapszula Rowachol kapszula Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni,

Részletesebben

Párhuzamos programozás

Párhuzamos programozás Párhuzamos programozás Rendezések Készítette: Györkő Péter EHA: GYPMABT.ELTE Nappali tagozat Programtervező matematikus szak Budapest, 2009 május 9. Bevezetés A számítástechnikában felmerülő problémák

Részletesebben

A mobil és precíz súlymérésért.

A mobil és precíz súlymérésért. A mobil és precíz súlymérésért. Védje az útjait! Kerülje el: - Baleseteket A túlterhelt járművek fokozott balesetveszélyt jelentenek. - Útkárokat A nagy tengelyterhelés komoly útkárokat okoz. - Drága útjavításokat

Részletesebben

Közreműködők: Comics Uniting Nations: A változás hősei

Közreműködők: Comics Uniting Nations: A változás hősei A változás hősei Közreműködők: Comics Uniting Nations: A változás hősei Történet Josh Elder, Natabara Rollosson és Sean Southey Grafika ľ Grace Allison és Karl Kesel Szöveg Grace Allison Szerkesztő Josh

Részletesebben

Kérdőívek. Szigetszentmiklós, 2015. június

Kérdőívek. Szigetszentmiklós, 2015. június Kérdőívek Szigetszentmiklós, 2015. június Kitöltötték 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% 44% 39% 13% szülők diákok tanárok Szülői kérdőív: 13% 16 14 14 12 10 8 6 6 8 6 6 5 5 5 a b c ny 4 2 0 3

Részletesebben

Taktilis útburkolati jelzések

Taktilis útburkolati jelzések Taktilis útburkolati jelzések Taktilis útburkolati jelzések A vakok és gyengénlátók közlekedésének biztonságosabbá tétele érdekében az épített környezetben egységes, tapintható közlekedési jelzéseket -

Részletesebben

FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR

FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR BÉNÉFICE SOLEIL FÉNYVÉDŐK 2010 TAVASZ - NYÁR 2009 3 FÉLE NAPOZÓ NAPRAFORGÓ KIVONATTAL AZ ANTI-AGEING AGEING ÉS AZ AKTÍV SEJTVÉDELEM ÉRDEKÉBEN. 2009 SAJTÓ MEGJELENÉS A VÁSÁRLV RLÓK K ELVÁRÁSA HATÁSOSSÁG,

Részletesebben

Automata külső defibrillátor

Automata külső defibrillátor Automata külső defibrillátor a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálat elsősegélynyújtó tanfolyamának jegyzete Készítette: Erőss Attila Dr. AUTOMATA KÜLSŐ DEFIBRILLÁTOR (European Resuscitation Council

Részletesebben

1. Mintapélda, amikor a fenék lekerekítési sugár (Rb) kicsi

1. Mintapélda, amikor a fenék lekerekítési sugár (Rb) kicsi 1 Mélyhúzott edény teríték méretének meghatározása 1. Mintapélda, amikor a fenék lekerekítési sugár (Rb) kicsi A mélyhúzott edény kiindulási teríték átmérőjének meghatározása a térfogat-állandóság alapján

Részletesebben

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH A BŐRÖREGEDÉS FOLYAMATA HOGYAN ÖREGSZÜNK a hyaluronsav természetes termelése már 25 30 éves kor között elkezd lelassulni A BŐR HYALURONSAV TARTALMA A KOR ELŐREHALADTÁVAL,

Részletesebben

Szociális intézmények. Tisztító-, és higiéniai megoldások útmutatója

Szociális intézmények. Tisztító-, és higiéniai megoldások útmutatója Szociális intézmények Tisztító-, és higiéniai megoldások útmutatója A Diversey a legjobb választás Önnek A Diversey évtizedek óta jelen van az egészségügyben. Innovatív, biztonságos és költséghatékony

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

31 521 09 1000 00 00 Gépi forgácsoló Gépi forgácsoló

31 521 09 1000 00 00 Gépi forgácsoló Gépi forgácsoló Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

CERVA Magyarország Kft. Király Judit Területi vezető

CERVA Magyarország Kft. Király Judit Területi vezető CERVA Magyarország Kft. Király Judit Területi vezető Balesetek a testrészek arányában 1. Koponya 0,7% 2. Szem 4,3% 3. Fej, nyak 5,1% 4. Törzs 5,3% 5. Felső végtag 4,3% 6. Jobb kéz 24,6% 7. Bal kéz 23,3%

Részletesebben

www.guinot.com Kezelések 2015 2011

www.guinot.com Kezelések 2015 2011 www.guinot.com Kezelések 2015 2011 HYDRACLEAN MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS és ragyogó arcbőr fél óra alatt Tiszta Az új Hydraclean thermoelektródás géppel végzett arckezelés hatására rövid idő alatt a bõr fellélegzik,

Részletesebben

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata I. Általános rendelkezések, fogalom meghatározások Szabályzatunk célja, hogy a Justh Zsigmond Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár a könyvtári

Részletesebben

SÜTIK TÖRLÉSE. Készült: 2015. 08. 08. Módosítva: 2016. 04. 18.

SÜTIK TÖRLÉSE. Készült: 2015. 08. 08. Módosítva: 2016. 04. 18. SÜTIK TÖRLÉSE Ez a segédlet azért készült, hogy segítséget nyújtson az ÉTDR-ben esetlegesen bekövetkező, böngésző által eltárolt adatok miatti hibák elhárításához Készült: 2015. 08. 08. Módosítva: 2016.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

EPER E-KATA integráció

EPER E-KATA integráció EPER E-KATA integráció 1. Összhang a Hivatalban A hivatalban használt szoftverek összekapcsolása, integrálása révén az egyes osztályok, nyilvántartások között egyezőség jön létre. Mit is jelent az integráció?

Részletesebben

Mellékelten továbbítjuk a delegációknak a D036697/03 számú dokumentumot.

Mellékelten továbbítjuk a delegációknak a D036697/03 számú dokumentumot. Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2015. január 13. (OR. en) 5219/15 DENLEG 9 AGRI 11 SAN 12 FEDŐLAP Küldi: az Európai Bizottság Az átvétel dátuma: 2015. január 12. Címzett: a Tanács Főtitkársága Biz. dok.

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

SCOPA-AUT Kérdőív. soha néha rendszeresen gyakran. soha néha rendszeresen gyakran. soha néha rendszeresen gyakran

SCOPA-AUT Kérdőív. soha néha rendszeresen gyakran. soha néha rendszeresen gyakran. soha néha rendszeresen gyakran SCOPA-AUT Kérdőív Ezzel a kérdőívvel azt szeretnénk megtudni, hogy az utóbbi egy hónapban milyen gyakorisággal voltak olyan testműködési problémái, mint például vizeletürítési gondok vagy túlzott izzadás.

Részletesebben

Ajánlott wellness termékek Melina kádcsalád, Liner, Miron és Denia zuhanyprogram

Ajánlott wellness termékek Melina kádcsalád, Liner, Miron és Denia zuhanyprogram Melina Nem láncolom magam kivágásra ítélt fákhoz, nem járom a háborgó tengert bálnavadász hajókat üldözve, de megteszem, ami tőlem telik. Szelektíven gyűjteni a hulladékot, nem égetni feleslegesen a villanyt,

Részletesebben

avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban

avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban Rendszerek, amelyekben élünk: Család Munkahely Baráti kör Iskolai közösség stb. - meghatározott rend szerint működnek rend, törv rvények

Részletesebben

Elhelyezési és kezelési tanácsok

Elhelyezési és kezelési tanácsok A szigetelőlemezeket síkfelületen, időjárási hatásoktól különösen esőtől és nedvességtől védetten kell tárolni. A lemezek legyenek szárazok a felhelyezéskor is. Kezelés és munka közben a széleket óvja

Részletesebben

Földrajzi helymeghatározás

Földrajzi helymeghatározás A mérés megnevezése, célkitűzései: Földrajzi fokhálózat jelentősége és használata a gyakorlatban Eszközszükséglet: Szükséges anyagok: narancs Szükséges eszközök: GPS készülék, földgömb, földrajz atlasz,

Részletesebben

Az aktiválódásoknak azonban itt még nincs vége, ugyanis az aktiválódások 30 évenként ismétlődnek!

Az aktiválódásoknak azonban itt még nincs vége, ugyanis az aktiválódások 30 évenként ismétlődnek! 1 Mindannyiunk életében előfordulnak jelentős évek, amikor is egy-egy esemény hatására a sorsunk új irányt vesz. Bár ezen események többségének ott és akkor kevésbé tulajdonítunk jelentőséget, csak idővel,

Részletesebben

Számítógépes vírusok

Számítógépes vírusok A vírus fogalma A számítógépes vírus olyan szoftver, mely képes önmaga megsokszorozására és terjesztésére. A vírus célja általában a számítógép rendeltetésszerű működésének megzavarása, esetleg a gép tönkretétele,

Részletesebben

DU.IT14N Földbe rejtett motor

DU.IT14N Földbe rejtett motor 1 DU.IT14N Földbe rejtett motor Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá terméket választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási tapasztalat, folyamatos fejlesztés,

Részletesebben

2/42. 52 815 01 1000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus

2/42. 52 815 01 1000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus z Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/10. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 28. napján megtartott üléséről

Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 28. napján megtartott üléséről 1/2016. (I.28.) BRNÖ határozat Az ülés napirendjéről Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. január 28-i képviselő-testületi ülés napirendjét az alábbiak szerint állapítja

Részletesebben