TRUST TELEVIEWER 1610 RC

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "12737 - TRUST TELEVIEWER 1610 RC"

Átírás

1 TRUST TELEVIEWER 1610 RC 1 Bevezetés Ez a használati utasítás a TRUST TELEVIEWER 1610 RC felhasználói számára készült. A TRUST TELEVIEWER 1610 RC segítségével könnyedén TVképernyővé változtatható a számítógép monitora. A Televiewer egyedileg működik, azaz nem függ az operációs rendszertől. A Televiewer IBM kompatibilis PC-ken és Mac rendszeren is használható. A TRUST TELEVIEWER 1610 RC akár 1600x1200-as felbontás mellett is képes élethű színmélységet biztosítani. A kompozit video és S-VHS csatlakozás, a SCART és hangkábel segítségével a számítógép képét és hangját szinte bármilyen TVkészüléken megjelenítheti és hallgathatja. Ez a tulajdonság teszi ideálissá a Televiewer-t arra, hogy segítségével nagyképernyős TV-készüléken játsszanak számítógépes játékokat, vagy nézhessenek DVD-t. A Televiewer prezentációs célokra is nagyszerű. 2 Biztonság A készülék használatba helyezése előtt alaposan olvassa el a következő utasításokat: 1. Ne használja a készüléket nedves környezetben, mint pl. fürdőszoba, nedves alagsori helység, úszómedence, stb. 2. Ne kísérelje meg a készülék javítását. A készüléket csak megfelelő képesítésű személy javíthatja. 3. Úgy helyezze el a készüléket, hogy a vezetékek ne sérülhessenek meg. 3 Telepítés A Trust Televiewer 1610 RC telepítéséhez kövesse az alábbi utasításokat (lásd még az 1. ábrát): 1. Kapcsolja ki a számítógépet, a monitort és a TV-készüléket. 2. Húzza le a VGA-csatlakozót (B) a videokártyáról. 3. Csatlakoztassa a VGA-kábel (A) csatlakozóját a videokártyához. 4. Csatlakoztassa a VGA bekötővezetéket (B) a monitor VGA csatlakozójához. Megjegyzés: Amennyiben a Televiewer 1610 RC-t Machez csatlakoztatja, VGA átalakítóra lesz szüksége a számítógép és a monitor között. 5. Csatlakoztassa a PS/2 v. USB tápkábel csatlakozóját (D) a Televiewer 1610 RC hátulján levő csatlakozóhoz. 6. Csatlakoztassa a tápkábel másik végét (E) a számítógéphez. Ez két módon lehetséges: PS/2 csatlakozás (a kisebb 6 tűs csatlakozó) az újabb ATX rendszerekhez. Csatlakoztassa ezt a kábelt a billentyűzet (F) és a számítógép közé. USB csatlakozás USB porttal rendelkező számítógéphez, mely lehet PC vagy Mac. Megjegyzés: Szabványos 5V DC / 500 ma-es adaptert is használhat (nem tartozék). A tápkábel polaritásáról információ a Televiewer alján található.

2 7. Csatlakoztassa a Televiewer videokábelét a TV-készülékhez. Ez három módon lehetséges: S-VHS (fekete 4 tűs csatlakozó): A legjobb képminőség eléréséhez csatlakoztassa az S-VHS kábel csatlakozóját (I) a Televiewer S-VIDEO OUT csatlakozójához. A kábel másik végét (J) csatlakoztassa a TV-hez. Kompozit video (sárga RCA csatlakozó): Csatlakoztassa a kompozit videokábel csatlakozóját (G) a Televiewer VIDEO OUT csatlakozóaljzatához. A kábel másik végét (H) csatlakoztassa a TV-hez. SCART: Ha SCART csatlakozót kíván használni, a csomagban található RGB-SCART kábel segítségével teheti meg. Csatlakoztassa a (K) RGB dugót (K) a Televiewer RGB OUT csatlakozóaljzatához. A SCART csatlakozót (L) csatlakoztassa a TV-hez. 8. Csatlakoztassa a mellékelt hangkábel 3,5 mm-es audio jack dugóját (M) a hangkártya hangszóró kimenetéhez, vagy egy hasonló hangkimenethez, mint például a DVD-lejátszó fejhallgató aljzatához. 9. A hangkábel másik végének fehér és piros RCA audio csatlakozóit (N) csatlakoztassa a TV-készülékhez vagy videomagnóhoz. A tartozék SCART kábel audiokábeléhez (O) is csatlakoztathatja. 10. Kapcsolja be a számítógépet, a monitort és a TV-készüléket. 11. Állítsa be a TV-készülék megfelelő csatornáját. 4 A Televiewer használata A Televiewer 1610 RC számítógéphez csatlakoztatása után a képfelbontást tetszése szerint állíthatja be. A Televiewer maximális felbontása 1600x1200. A 6. fejezetben talál bővebb információt a Televiewer által támogatott képfelbontásokról. Megjegyzés: A legjobb képminőséghez ajánlott legnagyobb felbontás 1024x768. Nagyobb felbontás esetén a VGA-kábelben fellépő jelveszteség valamivel életlenebb képet eredményez a monitoron. Megjegyzés: A képfelbontás megváltoztatásakor a TV képernyője néhány másodpercig villoghat, amíg a Televiewer beáll. A Televiewer 1610 RC energiatakarékos funkcióval rendelkezik, azaz kikapcsol, ha nem érkezik bemenő VGA jel. A Televiewer teljesítményfelvétele ezáltal minimumra csökken, ha számítógépe kikapcsolt állapotban van. A Televiewer kikapcsolásakor a LED (F) elalszik (lásd 2. ábra). A Televiewer funkcióinak és gombjainak részletes leírását lásd a 2. ábrán, illetve az alábbi táblázatban. A DC IN PS/2 vagy USB tápkábelre csatlakoztatható, illetve opcionális külső adapterre 5V DC / 500 ma (nem tartozék). B VIDEO OUT A kompozit videokábel csatlakozója. C S-VIDEO OUT Az S-VHS videokábel csatlakozója. D RGB OUT Az RGB-SCART kábel csatlakozója. E RGB-CVBS kapcsoló Az aktív videokimenet beállítása RGB: az RGB OUT videokimenet az aktív CVBS: az S-VIDEO OUT (S-VHS) és a VIDEO OUT (kompozit) videokimenetek aktívak.

3 F LED A Televiewer bekapcsolt állapotát a LED jelzi. G SCAN CNVTR A VGA-kábel csatlakozója. H IR vevő A távirányító infravörös vevőegysége. I Pozíciógombok A képernyőn megjelenített kép pozíciójának beállítására szolgálnak (fel, le, balra, jobbra). J POWER A Televiewer ki- és bekapcsoló gombja. K PAL/NTSC Ezzel a gombbal választhatjuk ki a TV videoszabványokat. Európában a PAL a legelterjedtebb képszabvány. L MENU Ezzel a gombbal válthatunk a különböző OSD (On Screen Display, beállítás-megjelenítés a képernyőn) menük között. M SAVE Az aktuális képbeállításokat menthetjük el. N FINE TUNE A TV képének finomhangolását végezhetjük el. O ZOOM A megjelenített képre ráközelíthetünk, illetve visszaállíthatjuk az eredeti képméretet. Az alábbi táblázatban találhatók Televiewer OSD-jének menüpontjai. Az OSD a Televiewer (L), illetve a távirányító (G) gombjának megnyomásával jeleníthető meg (lásd 2. és 3. ábra): H-SIZE V-SIZE BRIGHTNESS CONTRAST HUE SATURATION FLICKER OSD COLOR A TV képernyőjén megjelenített kép vízszintes méretét állíthatjuk ezzel a gombbal. A kép méretét a Televiewer (I) és a távirányító (B, H) pozíciógombjai segítségével állíthatja be. A TV képernyőjén megjelenített kép függőleges méretét állíthatjuk ezzel a gombbal. A kép méretét a Televiewer (I) és a távirányító (C, J) pozíciógombjai segítségével állíthatja be. A kép fényerejét állíthatja be. A kép kontrasztját állíthatja be. A kép színezetét állíthatja be. A megjelenített kép színtelítettségét állítja be (minimumra állítva fekete-fehér a kép). A megjelenített kép villogását megszüntető szűrő. Az OSD menü színét állíthatja be A Televiewer távirányítóján levő gombok leírása és funkciója a 3. táblázatban található: A POWER BUTTON A Televiewer ki- és bekapcsoló gombja. B FIGHT A TV képernyőjén megjelenő kép állítása (jobbra). C DOWN A TV képernyőjén megjelenő kép állítása (lefelé). D RESET Visszaállítja az eredeti beállításokat. E FREEZE Kimerevíti az aktuális képet, például egy film részleteinek megjelenítéséhez. F ZOOM A megjelenített képre ráközelíthetünk, illetve visszaállíthatjuk az eredeti képméretet. G MENU Ezzel a gombbal válthatunk a különböző OSD (On Screen Display, beállítás-megjelenítés a képernyőn) menük között.

4 H LEFT A TV képernyőjén megjelenő kép állítása (balra). I VIDEO STANDARD TV videoszabványokat választhatunk ki. Európában a PAL a legelterjedtebb képszabvány. J UP A TV képernyőjén megjelenő kép állítása (felfelé). 5 Hibaelhárítás Hiba Ok Lehetséges megoldás Nincs kép A kábelek nem megfelelően csatlakoznak. Ellenőrizze, hogy a Televiewer kábelei megfelelően csatlakoznak-e. További lehetőségeket lásd még a 4. fejezetben. A TV nincs megfelelően beállítva. Ellenőrizze, hogy a TV-készülék Nincs kép laptopról. A külső videokártyát nem kapcsolta be. képbeállítása megfelelő-e. Kapcsolja be a laptop külső videokártyáját. Gyenge képminőség a TV-n. A Televiewer VGAcsatlakozóját nem lehet Mac rendszerhez csatlakoztatni. A táp PS/2-es csatlakozója nem megfelelő méretű. Nincs kép, illetve gyenge képminőség a kábel meghosszabbítása után. A probléma leírása itt nem található. A számítógépen beállított felbontás és frissítési frekvencia túl magas. Helytelen a TV képbeállítása. A TV PAL / NTSC beállítása helytelen. A Mac videocsatlakozója más, mint az IBM kompatibilis PC-ké. A csatlakozóaljzat, illetve a Mac rendszer eltérő volta miatt a csatlakozó nem csatlakoztatható. Nincs szabad billentyűzetcsatlakozó, illetve USB a számítógépen. A kompozit vagy S-VHS hosszabbító kábel túl hosszú, vagy gyenge minőségű. A Televiewer maximálisan 1600x1200- as felbontást támogat 60Hz képfrissítési frekvencia mellett. Az optimális képminőség érdekében az 1024x768-as felbontás és 75Hz frissítési frekvencia ajánlott. Állítsa be a TV-készülék fényerejét és kontrasztját. Ha a TV-készülék több szabványt is támogat, állítsa a TV-t PAL szabványra. Ehhez részletes információt a TV-készülék használati utasításában talál. A VGA-csatlakozáshoz használjon VGA átalakítót (nem tartozék). Csatlakoztassa egy szabad USB portra az USB tápkábel segítségével a Televiewer-t. Használjon 5 VDC / 500 ma-es külső tápot a Televiewerhez (nem tartozék). A tápkábel polaritásáról információ a Televiewer alján található. Ne használjon 5 métert meghaladó kompozit vagy S-VHS hosszabbító kábelt. VGA hosszabbító kábelt használ. A Televiewer VGA csatlakozóját SOHA NE HOSSZABBÍTSA MEG. A legfrissebb GY.F.K. megtalálható az Interneten. Ugorjon a weboldalra a GY.F.K.-ért és egyéb termékinformációkért.

5 Regisztrálja termékét a weboldalon, így olyan optimális garanciális és terméktámogatásban részesül, mint például a legújabb GY.F.K., vagy a legfrissebb driverek, illetve a termékkel kapcsolatos legújabb fejlesztésekről és egyéb Trust termékekről is információt kap, valamint fantasztikus tárgynyeremény akcióban is részt vehet. Amennyiben az eddig felsorolt hibaelhárítási módozatok sem vezettek eredményre, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Trust vevőszolgálatával. További információt e használati utasítás hátulján talál. A hibabejelentéshez a következő adatokra lesz szükség: a termékszámra; e termék esetében 12737; a hardverkonfigurációra; videokártya típusa: felbontás és színmélység; a TV-készülék típusárat: csatlakoztatási mód, videoszabvány (PAL, NTSC, SECAM); világos magyarázat arról, mi nem működik; világos leírás arról, mikor lép fel a probléma. 6 Műszaki adatok Bemenő jel Kimenő jel Videoszabvány Támogatott képfelbontás PC-nél(VGA monitor) Támogatott képfelbontás MAC esetében (G4, G4 Cubic, G3) Támogatott képfelbontás Apple imac és imac DV esetében VGA Kompozit, S-VHS, SCART PAL, PAL-N, PAL-M, PAL N-kombináció, NTSC, NTSC-EIAJ 720x400, 70 Hz 640x480, Hz 800x600, Hz 1024x768, Hz 1152x864, Hz 1280x960, 60 Hz 1280x1024, 60 Hz 1600x1200, 60 Hz 640x480, Hz 832x624, 75 Hz 800x600, Hz 1024x768, Hz 1152x864, Hz 640x480, 117 Hz 800x600, 95 Hz 1024x768, 75 Hz Színmélység Tápegység 24 bit, true color 5V, 500mA

12953 - TRUST 1620W WIRELESS TELEVIEWER

12953 - TRUST 1620W WIRELESS TELEVIEWER 12953 - TRUST 1620W WIRELESS TELEVIEWER Utasítások a készülék első használatához Fejezet 1. Funkciók (3) 2. Csatlakoztatás (4) 3. A Televiewer használata (5) 1 Bevezetés Ez a használati utasítás a TRUST

Részletesebben

QUAD PROCESSZOR FIGYELMEZTETÉS! AVC703/713/704/714 1. oldal, összesen: 19. Használati útmutató. Modell szám: AVC713 AVC714 AVC703 AVC704

QUAD PROCESSZOR FIGYELMEZTETÉS! AVC703/713/704/714 1. oldal, összesen: 19. Használati útmutató. Modell szám: AVC713 AVC714 AVC703 AVC704 AVC703/713/704/714 1. oldal, összesen: 19 QUAD PROCESSZOR Használati útmutató Modell szám: AVC713 AVC714 AVC703 AVC704 FIGYELMEZTETÉS! Ez egy intelligens készülék. Először csatlakoztassa a video kábelt

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

8. VIDEO KIMENET 9. Kezelőgombok 10. TÁPFESZÜLTSÉG jelzőfény 11. PAL jelzőfény 12. Csatornaválasztó kapcsoló 13. VIDEO BEMENET

8. VIDEO KIMENET 9. Kezelőgombok 10. TÁPFESZÜLTSÉG jelzőfény 11. PAL jelzőfény 12. Csatornaválasztó kapcsoló 13. VIDEO BEMENET Termékinformáció ADÓ VEVŐ 1. Antenna 2. VGA KIMENET 3. VGA BEMENET 4. AUDIO BEMENET 5. S-VIDEO 6. Tápfeszültség 7. Kezelőgombok 8. VIDEO KIMENET 9. Kezelőgombok 10. TÁPFESZÜLTSÉG jelzőfény 11. PAL jelzőfény

Részletesebben

2,4GHz Vezeték nélküli csatlakozófejes AV jeltovábbító Használati útmutató (Használatba helyezés előtt kérjük olvassa el)

2,4GHz Vezeték nélküli csatlakozófejes AV jeltovábbító Használati útmutató (Használatba helyezés előtt kérjük olvassa el) 2,4GHz Vezeték nélküli csatlakozófejes AV jeltovábbító Használati útmutató (Használatba helyezés előtt kérjük olvassa el) Fontos biztonsági előírások A készülék működés közben megfelel a két alábbi feltételnek:

Részletesebben

HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató

HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

TH670 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv

TH670 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv TH670 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv Tartalom Fontos biztonsági tudnivalók... 3 Bevezetés... 7 A projektor jellemzői... 7 Csomag tartalma... 8 A kivetítő külső nézete... 10 Kezelőszervek és

Részletesebben

Üdvözöljük! Ön az Apple TV készüléket nézi. Ez az útmutató minden információt tartalmaz a beállítás kezdeti lépéseitől a műsorok megtekintéséig.

Üdvözöljük! Ön az Apple TV készüléket nézi. Ez az útmutató minden információt tartalmaz a beállítás kezdeti lépéseitől a műsorok megtekintéséig. Üdvözöljük! Ön az Apple TV készüléket nézi. Ez az útmutató minden információt tartalmaz a beállítás kezdeti lépéseitől a műsorok megtekintéséig. Tartalom Fejezet 1: Csatlakozás. 7 A doboz tartalma 8 Az

Részletesebben

HV-Note kézi videónagyító

HV-Note kézi videónagyító HV-Note kézi videónagyító Használati útmutató Alko-Soft Szolgáltató Bt.Web: https://www.alkosoft.hue-mail: info@alkosoft.hutel: +36(30)499-34-77 Tartalomjegyzék ELŐSZÓ...3 I. A KÉSZÜLÉK KEZELŐSZERVEI,

Részletesebben

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk 1 Biztonság 1 Elektromos biztonság 1 Biztonság az üzembe helyezésnél 1 Biztonság tisztítás közben 1 Fontos tudnivalók

Részletesebben

Acer kivetítő. S1200 sorozat Használati útmutató

Acer kivetítő. S1200 sorozat Használati útmutató Acer kivetítő S1200 sorozat Használati útmutató Copyright 2008. Acer Incorporated. Minden jog fenntartva! Acer kivetítő S1200 sorozat Használati útmutató Eredeti kiadás: 08/2008 Az ebben a kiadványban

Részletesebben

Tartalomjegyzék...1 Használattal kapcsolatos megjegyzés...2

Tartalomjegyzék...1 Használattal kapcsolatos megjegyzés...2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 Használattal kapcsolatos megjegyzés...2 Biztonsági tudnivalók...2 Óvintézkedések...3 A szemre vonatkozó biztonsági figyelmeztetések...5 Termékfunkciók...5 Bevezetés...6

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B7000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B7000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B7000 wireless Figyelmeztetések A termék helytelen használata kiküszöbölése érdekében, kérjük olvassa el a kézikönyvet, mielőtt a készüléket üzembe helyezné.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LG L246WHX http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911560

Az Ön kézikönyve LG L246WHX http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911560 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

MX723/MW724 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv

MX723/MW724 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv MX723/MW724 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv Tartalom Fontos biztonsági tudnivalók... 3 Bevezetés... 7 A projektor jellemzői... 7 Csomag tartalma... 8 A kivetítő külső nézete... 10 Kezelőszervek

Részletesebben

NEW UNIVERSE DOLPHIN VÍZÁLLÓ MP3-AS LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS

NEW UNIVERSE DOLPHIN VÍZÁLLÓ MP3-AS LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEW UNIVERSE DOLPHIN VÍZÁLLÓ MP3-AS LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1. Ez a termék vízálló. Olvassa el figyelmesen a kezelésre vonatkozó utasításokat a használati utasításban, mielőtt használatba venné a

Részletesebben

DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI VEVŐ - KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI VEVŐ - KEZELÉSI ÚTMUTATÓ HD-8000 DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI VEVŐ - KEZELÉSI ÚTMUTATÓ HD8000 TISZTELT VÁSÁRLÓNK! KÖSZÖNJÜK, HOGY TERMÉKÜNKET MEGVÁSÁROLTA. A LEGJOBB TELJESÍTMÉNY ILL. A BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY FIGYELMESEN

Részletesebben

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielőtt a monitort használatban helyezné.

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielőtt a monitort használatban helyezné. Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielőtt a monitort használatban helyezné. Tartalomjegyzék 2. Műszaki adatok.3 3. Készülék áttekintése.4 3.1 Elülső panel...4 3.2 Hátsó panel és csatlakozók 4 4. Üzemeltetési

Részletesebben

DMC-FS3. Kezelési útmutató. Digitális fényképezőgép. Használat előtt kérjük, hogy teljesen olvassa el ezt a kezelési utasítást.

DMC-FS3. Kezelési útmutató. Digitális fényképezőgép. Használat előtt kérjük, hogy teljesen olvassa el ezt a kezelési utasítást. Kezelési útmutató Digitális fényképezőgép Típusszám: DMC-FS5 DMC-FS3 Használat előtt kérjük, hogy teljesen olvassa el ezt a kezelési utasítást. A QuickTime és a QuickTime logo az Apple Inc. védjegyei vagy

Részletesebben

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150504 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD

Részletesebben

Használati Utasítás SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D20BB. Modellszám: Sorozatszám: MEGFElELŐSÉGI NYILATKOZAT

Használati Utasítás SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D20BB. Modellszám: Sorozatszám: MEGFElELŐSÉGI NYILATKOZAT A7340EP_HU.fm Page 1 Monday, May 21, 2007 2:39 PM SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D20BB Használati Utasítás Tartalomjegyzék MEGFElELŐSÉGI NYILATKOZAT...1 ELŐVIGYÁZATOSSÁGI RENDSZABÁLYOK...2 KEZELŐSZERVEK ÉS FUNKCIÓK...3

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG T240HD http://hu.yourpdfguides.com/dref/3376489

Az Ön kézikönyve SAMSUNG T240HD http://hu.yourpdfguides.com/dref/3376489 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Használati utasítások

Használati utasítások VOM-1200DV VOM-1200DX 12"Motor onitor és DVD Használati utasítások Video Stream Technologies Világítás Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató www.concorde.hu 1 Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD30 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

MP515 ST/MP525 ST Digitális projektor Felhasználói kézikönyv

MP515 ST/MP525 ST Digitális projektor Felhasználói kézikönyv MP515 ST/MP525 ST Digitális projektor Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Fontos biztonsági tudnivalók...3 Bevezetés...7 A projektor jellemzői... 7 A csomag tartalma... 8 Projektor nézete kívülről...

Részletesebben

Külső Merevlemez esata és USB 2.0 Combo. Felhasználói útmutató Magyar

Külső Merevlemez esata és USB 2.0 Combo. Felhasználói útmutató Magyar Külső Merevlemez esata és USB 2.0 Combo Felhasználói útmutató Magyar Tartalomjegyzék Bevezetés 3 Vezérlők, csatlakozók és jelzőfények 3 Elülső panel 3 Hátsó panel 3 Néhány szó a merevlemezről 4 A meghajtó

Részletesebben

Digitális vezeték nélküli rendszer MX W1

Digitális vezeték nélküli rendszer MX W1 Digitális vezeték nélküli rendszer MX W1 Használati útmutató Tartalom Fontos biztonsági intézkedések... 2 MX W1 digitális vezeték nélküli fülhallgató rendszer... 4 A csomag tartalma... 4 A termék bemutatása...

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Magyar - 1 -

Tartalomjegyzék. Magyar - 1 - Tartalomjegyzék Jellemzõk... 2 Előkészítés... 2 Csatlakozás egy műsorszóró rendszerhez (kábeltelevízió stb.) a tunerrel:... 4 A csomag tartalma... 4 Szervízinformációk... 5 A távirányító nyomógombjai...

Részletesebben

Kanadai DOC közlemény... 2. Fontos biztonsági utasítások... 3. 1. fejezet Üzembehelyezés... 4. A monitor kicsomagolása... 4

Kanadai DOC közlemény... 2. Fontos biztonsági utasítások... 3. 1. fejezet Üzembehelyezés... 4. A monitor kicsomagolása... 4 Tartalom Elõszó... 2 FCC közlemény... 2 Kanadai DOC közlemény... 2 Fontos biztonsági utasítások... 3 1. fejezet Üzembehelyezés... 4 A monitor kicsomagolása... 4 Az LCD monitor és a talp összeillesztése...

Részletesebben

Figyelmeztetés: Az alábbi merevlemez-meghajtók telepítése nem ajánlott ebbe a készülékbe:

Figyelmeztetés: Az alábbi merevlemez-meghajtók telepítése nem ajánlott ebbe a készülékbe: Figyelmeztetés: Amennyiben egy új merevlemez-meghajtót szeretne telepíteni ebbe a készülékbe, úgy vegye figyelembe a tesztelt, kompatibilis merevlemez-meghajtók jegyzékét az alábbiak szerint: Figyelmeztetés:

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Magyar - 1 -

Tartalomjegyzék. Magyar - 1 - Tartalomjegyzék Jellemzők... 3 Tartozékok... 3 Bevezető... 4 Előkészítés... 4 Biztonsági előírások... 4 Áramforrás... 4 Hálózati kábel... 4 Pára és víz... 4 Tisztítás... 4 Szellőzés... 4 Hő és nyílt láng...

Részletesebben

it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató

it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató it-mxh21 16 CSATORNÁS ASZTALI DIGITÁLIS KÉPRÖGZÍTİ Egyszerő kezelési útmutató 1 Mielıtt bekapcsolja a DVR-t Kérjük szerelje be a SATA merevlemezt a merevlemez fiókba. Kösse be a tápfeszültségés az adatkábelt.

Részletesebben

DLP 1080p 3D házimozi projektor

DLP 1080p 3D házimozi projektor Házimozi projektorok HD83 DLP 1080p 3D házimozi projektor Felbontás: 1080p 1920 x 1080 Fényerő: 1600 ANSI lumen Kontraszt: 50 000:1 ANSI Kontraszt: 700:1 Zajszint: 22dB Bemenet: 2 x HDMI (1.4az 3D támogatás),

Részletesebben

SDF 740. Digitális fotokeret Használati útmutató

SDF 740. Digitális fotokeret Használati útmutató SDF 740 Digitális fotokeret Használati útmutató Köszönjük ezen digitális fotokeret megvásárlását. Használat előtt olvassa el ezt a használati útmutatót és őrizze meg későbbi szükség esetére. Ez az útmutató

Részletesebben

G&G 14SR SZÍNES MONITOR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Figyelmeztetés. Áramütés veszélye! Szimbólumok magyarázata FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

G&G 14SR SZÍNES MONITOR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. Figyelmeztetés. Áramütés veszélye! Szimbólumok magyarázata FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZÍNES MONITOR Figyelmeztetés Áramütés veszélye! Áramütés és tűzeset kockázatának csökkentése érdekében a készüléket ne szerelje szét, az nem tartalmaz felhasználók által javítható részeket. A javítást

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC NVSJ50EU http://hu.yourpdfguides.com/dref/5756632

Az Ön kézikönyve PANASONIC NVSJ50EU http://hu.yourpdfguides.com/dref/5756632 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813

HORDOZHATÓ LCD-KÉPERNYŐS DVD-LEJÁTSZÓ Modell: MES-202 Rend. sz.: 372813 A CSOMAG TARTALMA A csomagban a következő tételeknek kell lenniük: Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250

Részletesebben

Vezeték nélküli TV-műsor hallgató rendszer Set 840-S

Vezeték nélküli TV-műsor hallgató rendszer Set 840-S Vezeték nélküli TV-műsor hallgató rendszer Set 840-S Használati útmutató I II 0 Tartalom Biztonsági intézkedések... 2 Csomag tartalma... 4 Termék áttekintése... 5 A Set 840 S rendszer üzembehelyezése...

Részletesebben

SU917 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv

SU917 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv SU917 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv Tartalom Fontos biztonsági tudnivalók... 3 Bevezetés... 7 A projektor jellemzői... 7 Csomag tartalma... 8 A kivetítő külső nézete... 10 Kezelőszervek és

Részletesebben

Tartalomjegyzék...1 Használattal kapcsolatos megjegyzés...2

Tartalomjegyzék...1 Használattal kapcsolatos megjegyzés...2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 Használattal kapcsolatos megjegyzés...2 Biztonsági tudnivalók...2 Óvintézkedések...3 A szemre vonatkozó biztonsági figyelmeztetések...5 Termékfunkciók...5 Bevezetés...6

Részletesebben

Tartalom. 1. Biztonsági előírások...3 2. Mielőtt bármit tesz...5 2.1 Általános jellemzők...5 2.2 Tartozékok...5

Tartalom. 1. Biztonsági előírások...3 2. Mielőtt bármit tesz...5 2.1 Általános jellemzők...5 2.2 Tartozékok...5 Tartalom 1. Biztonsági előírások...3 2. Mielőtt bármit tesz...5 2.1 Általános jellemzők...5 2.2 Tartozékok...5 3. Kezelőszervek és funkciók...6 3.1 Előlap...6 3.2 Hátlap...7 3.3 Távvezérlő...8 4. Csatlakozások...10

Részletesebben

2,4 GHz-es vezeték nélküli audió/videó-közvetítőrendszer

2,4 GHz-es vezeték nélküli audió/videó-közvetítőrendszer 00040972 Hama 2,4 GHz-es vezeték nélküli audió/videó-közvetítőrendszer Használati útmutató Tisztelt Vásárlónk! Gratulálunk Önnek, hogy megvásárolta a Hama 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás, vezeték nélküli audió/videó-közvetítőrendszert.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint Cute Kezelési Útmutató 一 Tartalomjegyzék 1. Figyelmeztetések 2. A készülék bemutatása 1) Tulajdonságok 2) Műszaki jellemzők 3) Gombok ismertetése 4) Csatlakozók ismertetése 5) Távirányító ismertetése 3.

Részletesebben

GGMM M3. Használati útmutató. M3 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: LED visszajelző. Hangerő szabályzó

GGMM M3. Használati útmutató. M3 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: LED visszajelző. Hangerő szabályzó GGMM M3 Használati útmutató M3 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M3 hangszóró + AC táp adapter + AUX audió kábel + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: LED visszajelző Hangerő szabályzó

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1. A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2

Tartalomjegyzék. Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1. A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2 Tartalomjegyzék Bevezetés Megfelelõ gondozás 1 SmartMedia kártya 1 Elemek 1 A csomag tartalma 1 A fénképezõgép megismerése Elöl 1 Hátul 2 A fényképezõgép elõkészítése használatra A tartószíj felerõsítése

Részletesebben

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom Biztonsági figyelmeztetések. A csomag tartalma.... Főbb jellemzők Főbb vezérlési egységek.. Rendszercsatlakoztatás. Távirányító. Alapvető működés...

Részletesebben

piros LED visszatekercselés/hangerő + kék LED videokimenet előretekercselés/hangerő -

piros LED visszatekercselés/hangerő + kék LED videokimenet előretekercselés/hangerő - Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 AR36 akciókamera Rend. sz.: 86 06 00 Kérjük, az első használat

Részletesebben

Az Ön kézikönyve TOSHIBA W1333 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5128465

Az Ön kézikönyve TOSHIBA W1333 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5128465 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató TOSHIBA W1333. Megtalálja a választ minden kérdésre az TOSHIBA W1333 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Használati Utasítás SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D32BB. Modellszám: Sorozatszám:

Használati Utasítás SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D32BB. Modellszám: Sorozatszám: A73F0EP_HU.fm Page 1 Friday, July 13, 2007 5:04 PM SZÍNES LCD TELEVÍZIÓ LC5-D32BB Használati Utasítás Tartalomjegyzék MEGFElELŐSÉGI NYILATKOZAT... 2 ELŐVIGYÁZATOSSÁGI RENDSZABÁLY... 3 KEZELŐSZERVEK ÉS

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés

Gyors üzembe helyezés Támogatás Köszönjük, hogy ezt a NETGEAR terméket választotta. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a következő webhelyen:

Részletesebben

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Magyar p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge other

Részletesebben

HV-SE2 kézi videónagyító

HV-SE2 kézi videónagyító HV-SE2 kézi videónagyító Használatiútmutató Alko-Soft Szolgáltató Bt.Web: https://www.alkosoft.hue-mail: info@alkosoft.hutel: +36(30)499-34-77 Oldal 1 / 11 Tartalomjegyzék ELSZÓ...3 I. A KÉSZÜLÉK KEZELSZERVEI,

Részletesebben

LED Televízíó. Model HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót és őrizze meg.

LED Televízíó. Model HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót és őrizze meg. LED Televízíó Model HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük, olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót és őrizze meg. ELŐSZÓ BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK A talpazat installációs útmutatója CSOMAGLÁS TARTALMA ELÜLSŐ-HÁTSÓ

Részletesebben

IP sorozat NVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

IP sorozat NVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV IP sorozat NVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV H.264 hagyományos hálózati digitális videorögzítőkhöz FIGYELMEZTETÉSEK Olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet és rendeltetésének megfelelően, biztonságosan használja

Részletesebben

Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv

Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft név a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt szereplő információ előzetes

Részletesebben

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamerát választotta. Kérjük, a készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a

Részletesebben

Élje át a hatást nagy képernyœn

Élje át a hatást nagy képernyœn Élje át a hatást nagy képernyœn Gondolkodjon nagyban Ha élénk és élethı képet szeretne, válasszon Epson házimozi-kivetítœt. Kompatibilis a jövœ technológiáival és sokoldalú, segítségével nagy képernyœn

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

Full HD Digitális Földi Vevokészülék & Média Lejátszó READY. Kezelési Kézikönyv THD-2856+ MÉDIA FREE-TO AIR TERRESTRIAL KÉPNÉZEGETŐ LEJÁTSZÓ

Full HD Digitális Földi Vevokészülék & Média Lejátszó READY. Kezelési Kézikönyv THD-2856+ MÉDIA FREE-TO AIR TERRESTRIAL KÉPNÉZEGETŐ LEJÁTSZÓ HU Full HD Digitális Földi Vevokészülék & Média Lejátszó READY Kezelési Kézikönyv THD-2856+ MÉDIA TERRESTRIAL FREE-TO AIR LEJÁTSZÓ KÉPNÉZEGETŐ 2 THD-2856+ TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonsági előírások 2 2. Bevezető

Részletesebben

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY OLVASSA EL EZT ELŐSZÖR -1-

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY OLVASSA EL EZT ELŐSZÖR -1- FCC TANÚSÍTVÁNY Jelen készülék megfelel az FCC direktívák 15. pontjának. A működésre az alábbi két feltétel vonatkozik: 1. a készülék nem okozhat káros interferenciát, és 2. a készüléknek minden interferenciát

Részletesebben

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése

Első lépések. Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók. A Camcorder részei. Akkuk behelyezése. Akkuk töltése Akkuk töltése Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 AIPTEK POCKET DV AHD C100 KÉSZLET Megrend. szám: 95 21 90 Kezelési utasítás Biztonsági tudnivalók 1. Ne ejtsük le a Camcordert.

Részletesebben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben Epson házimozikivetítők Epson Kivetítők házimozi Forradalom a nagyképernyős kivetítésben A minőség mindenek előtt Az Epson egyszerűen használható, minden funkcióval ellátott házimozi kivetítőivel azonnal

Részletesebben

SCREENCAST AV 4. Felhasználói kézikönyv. Magyar. 8820aa00863hu Rev. A01

SCREENCAST AV 4. Felhasználói kézikönyv. Magyar. 8820aa00863hu Rev. A01 SCREENCAST AV 4 Felhasználói kézikönyv F7D4515 8820aa00863hu Rev. A01 Magyar Tartalomjegyzék Az első lépések... 1 Bevezető...1 A csomag tartalma...2 ScreenCast AV 4 jeladó...3 Jeladó:...3 ScreenCast AV

Részletesebben

INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék

INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék Használati útmutató FIGYELEM! NE TEGYE KI AZ ESZKÖZT TÚLZOTT NAPSUGÁRZÁSNAK! Az eszköz lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ezért

Részletesebben

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata előtt.

Részletesebben

DC E800 Digitális fényképezőgép Használati utasítás. Üdvözöljük!

DC E800 Digitális fényképezőgép Használati utasítás. Üdvözöljük! DC E800 Digitális fényképezőgép Használati utasítás Üdvözöljük! i Előszó Előszó A használati utasításról Ez a kézikönyv segíteni fogja Önt az új digitális fényképezőgépe használata során. A dokumentumban

Részletesebben

SX920/SW921/SU922 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv

SX920/SW921/SU922 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv SX920/SW921/SU922 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Fontos biztonsági útmutatások... 3 Áttekintés... 6 A csomag tartalma...6 Távirányító elemei...7 Távirányító használata...7 A

Részletesebben

SJ5000 WIFI MENÜBEÁLLÍTÁSOK. E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1

SJ5000 WIFI MENÜBEÁLLÍTÁSOK. E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 SJ5000 WIFI MENÜBEÁLLÍTÁSOK E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 FIGYELMEZTETÉS! A vízálló tok gombjai nagyon erős rugóval vannak ellátva,

Részletesebben

Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban

Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban A szimbólum arra figyelmeztet, hogy a terméket külön hulladéklerakókban kell gyűjteni. A következő figyelmeztetés kizárólag

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKKAL KAPCSOLATBAN -----------------------

Részletesebben

Az Ön kézikönyve GENIUS D610 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2861084

Az Ön kézikönyve GENIUS D610 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2861084 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

MÉDIA LEJÁTSZÓ PICTURE VIEWER FREE-TO AIR FÖLDI

MÉDIA LEJÁTSZÓ PICTURE VIEWER FREE-TO AIR FÖLDI FREE-TO AIR MÉDIA FÖLDI LEJÁTSZÓ PICTURE VIEWER 2 SYNAPS T-20/T-30/T-50 1. Biztonsági előírások..... 2 2. Bevezető............. 3 2.1 Az előlap............ 3 2.2 A hátlap............. 4 2.3 A távirányító........

Részletesebben

HV-MTC vezetékes,egér videónagyító

HV-MTC vezetékes,egér videónagyító HV-MTC vezetékes,egér videónagyító Használati útmutató Alko-Soft Szolgáltató Bt.Web: https://www.alkosoft.hue-mail: info@alkosoft.hutel: +36(30)499-34-77 Oldal 1 / 13 Tartalomjegyzék ELŐSZÓ...3 I. AZ EGÉR

Részletesebben

Irányítás és az alap csatlakozások

Irányítás és az alap csatlakozások Irányítás és az alap csatlakozások Hátlap 1. 5.1-CH AUDIO Kimenet 2. VIDEO KIMENET 3. KOAX KIMENET 4. Y,CB/PB,CR/PR KIMENET 5. S-VIDEO KIMENET 6. OPTIKAI KIMENET 7. SCART KIMENET 8. TÁP Alap csatlakozások

Részletesebben

Tartalom Utasítások a kézikönyv használatához... 2 Rendeltetésszerű használat... 2 Csomag... 3 Biztonsági utasítások... 4 Üzembehelyezés...

Tartalom Utasítások a kézikönyv használatához... 2 Rendeltetésszerű használat... 2 Csomag... 3 Biztonsági utasítások... 4 Üzembehelyezés... Tartalom Utasítások a kézikönyv használatához... 2 Célcsoportunk... 2 A minőség... 2 A szolgáltatás... 2 Az útmutatóban használt jelképek és jelzőszók... 2 Rendeltetésszerű használat... 2 Csomag... 3 Biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve TOSHIBA XV-550 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3872928

Az Ön kézikönyve TOSHIBA XV-550 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3872928 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-E232 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379530

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-E232 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379530 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

VIGYÁZAT. Magyarul 1 2 Magyarul

VIGYÁZAT. Magyarul 1 2 Magyarul Magyarul 1 2 Magyarul VIGYÁZAT A háromszögben elhelyezett felkiáltójel figyelmeztető jel, mely a felhasználót a termékre vonatkozó fontos utasításokra figyelmezteti. A háromszögben elhelyezett villám jel

Részletesebben

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar PD2 PowerDrive központi egység Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Az eszközt a telepítés során

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS 224E5QHAB http://hu.yourpdfguides.com/dref/5394866

Az Ön kézikönyve PHILIPS 224E5QHAB http://hu.yourpdfguides.com/dref/5394866 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

6 A 7 A 7 A 8 A - 9 A - 11 A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA: TELEVÍZIÓ... 13 A 13 A 13 13 AV 13 A 13 A 13 14 14 14 A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA: TELETEXT...

6 A 7 A 7 A 8 A - 9 A - 11 A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA: TELEVÍZIÓ... 13 A 13 A 13 13 AV 13 A 13 A 13 14 14 14 A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA: TELETEXT... STF 72 1010 7 TEXT TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉK ELHELYEZÉSE - BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 A KÉSZÜLÉK CSATLAKOZTATÁSA - AZ ELSŐ TENNIVALÓK... 4 Az elemek behelyezése a távvezérlőbe... 4 Az antenna csatlakoztatása

Részletesebben

S_ST28FMMR_UM_EU_V01_H

S_ST28FMMR_UM_EU_V01_H S_ST28FMMR_UM_EU_V01_H 28 Liquid Crystal Display Television Flüssigkristallbildschirm Téléviseur à Écran à Cristaux Liquides TV de Pantalla de Cristal Líquido TV LCD TV Ecrã de Cristais Líquidos ЖКД ТВ

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

E200 sorozatú projektorok

E200 sorozatú projektorok Nagy fényerejű, energiatakarékos projektorok oktatási célokra: hordozhatók, használatuk egyszerű és vezeték nélküli kapcsolódásra is alkalmasak E200 sorozatú projektorok mobil projektorsorozat A modern

Részletesebben

Használati utasítás. Intek HDPV-C12CX HD digitális vevőkészülék

Használati utasítás. Intek HDPV-C12CX HD digitális vevőkészülék Intek HDPV-C12CX HD digitális vevőkészülék Tartalomjegyzék 1. Biztonsági előírások 2. Általános jellemzők 2.1 Mire szolgál a set-top box 2.2 A készülék főbb jellemzői 3. Kezelőszervek és funkciók 3.1 Előlap

Részletesebben

MP512/MP513/MP522 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv

MP512/MP513/MP522 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv MP512/MP513/MP522 Digitális projektor Felhasználói kézikönyv Tartalom Fontos biztonsági tudnivalók...3 Bevezetés...7 A projektor jellemzői...7 Csomag tartalma...8 Projektor nézete kívülről...9 Kezelőszervek

Részletesebben

RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR

RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gyõzõdjön meg róla, hogy az összes, itt felsorolt tartozék a csomagban van. ilp USB kábel Hálózati adapter Szoftver-CD Rövid használati útmutató

Részletesebben

LED TV Használati utasítás ECG-TV 621-622

LED TV Használati utasítás ECG-TV 621-622 LED TV Használati utasítás ECG-TV 62-622 Tartalom TARTALOM BEVEZETŐ... LEÍRÁS...2 TELEPÍTÉS...3 Leírás TÁVIRÁNYÍTÓ...5 A távirányító gombjai...5 A TÉVÉKÉSZÜLÉK HASZNÁLATA...8 PROBLÉMAMEGOLDÁS...6 MŰSZAKI

Részletesebben

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR SS3016 Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata előtt olvassa el figyelmesen

Részletesebben

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató GT-M1501 HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató Kezelőszervek 1. Le 2. Fel 3. Menü 4. Kék visszajelző LED 5. Piros visszajelző LED 6. Sárga visszajelző LED 7. Micro SD kártya hely

Részletesebben

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1-

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1- FCC TANÚSÍTVÁNY Magyar Jelen készülék megfelel az FCC direktívák 15. pontjának. A működésre az alábbi két feltétel vonatkozik: (1). A készülék nem okozhat káros interferenciát, és (2). A készüléknek minden

Részletesebben

3-215-703-11(1) Sztereóerõsítõ. Kezelési útmutató XM-ZR602. 2007 Sony Corporation Printed in Czech Republic (EU)

3-215-703-11(1) Sztereóerõsítõ. Kezelési útmutató XM-ZR602. 2007 Sony Corporation Printed in Czech Republic (EU) 3-215-703-11(1) Sztereóerõsítõ Kezelési útmutató XM-ZR602 2007 Sony Corporation Printed in Czech Republic (EU) Fõbb jellemzõk 110 W legnagyobb teljesítmény csatornánként (4 Ω-on). Ez a készülék mono erősítőként

Részletesebben

Digitális elosztó a T-Home szolgáltatásokhoz. Gyorstelepítési útmutató

Digitális elosztó a T-Home szolgáltatásokhoz. Gyorstelepítési útmutató Digitális elosztó a T-Home szolgáltatásokhoz Gyorstelepítési útmutató A digitális elosztó beüzemelése A digitális elosztó használatával Ön belép a szélessávú internet világába. E rövid használati útmutató

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés

1. fejezet: Bevezetés 1. fejezet: Bevezetés 1.1 A csomag tartalma Ha átvette a TVGo A03 csomagot, ellenőrizze, hogy megvannak-e a következő tartozékok. TVGo A03 CD lemez driverrel Távirányító Gyors útmutató Video- és audióbemeneti

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS DVD625/021 http://hu.yourpdfguides.com/dref/989639

Az Ön kézikönyve PHILIPS DVD625/021 http://hu.yourpdfguides.com/dref/989639 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató PHILIPS DVD625/021. Megtalálja a választ minden kérdésre az PHILIPS DVD625/021 a felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Digitális vezeték nélküli rendszer RS 170. Használati útmutató

Digitális vezeték nélküli rendszer RS 170. Használati útmutató Digitális vezeték nélküli rendszer RS 170 Használati útmutató 1 Tartalom Fontos biztonsági intézkedések 2 Az RS 170 digitális rádiófrekvenciás fejhallgató rendszer 4 Csomag tartalma 5 Termék áttekintése

Részletesebben

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look Look 1320 Wtulajdonságai 1 2 3 Pillanatfelvétel gomb Nyomja meg a Pillanatfelvétel gombot a képek készítéséhez. LED kijelző Mikor a Look 1320 csatlakoztatva van, a LED kijelző bekapcsol. Objektív Állítsa

Részletesebben

Biztonsági útmutató Tartozékok és kiegészítõk A monitor használata Függelék

Biztonsági útmutató Tartozékok és kiegészítõk A monitor használata Függelék Tartalom Biztonsági útmutató 1 Elektromos óvintézkedések 1 Üzembehelyezésnél 1 Tisztításnál 1 Tartozékok és kiegészítõk 1 A monitor használata 2 Üzembehelyezési útmutató 2 A kijelzõ beállítása 3 Mûködtetés

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! HTD3510 HTD3540 HTD3570

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! HTD3510 HTD3540 HTD3570 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! HTD3510 HTD3540 HTD3570

Részletesebben