Biztosítjuk legjobb helyét az egészségügyben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztosítjuk legjobb helyét az egészségügyben"

Átírás

1 Biztosítjuk legjobb helyét az egészségügyben

2 Dr. Kricskovits Ágota orvosigazgató

3 Telki Kórház és MediHelp unikális együttmûködés A MediHelp International és a Telki Kórház együttmûködésének célja, hogy olyan egészségbiztosítással és magán-egészségügyi intézményi szolgáltatással álljon rendelkezésre, ami eddig nem volt elérhetô hazánkban. Az általunk kínált egészségbiztosítás elsôsorban a biztosítási védelem tartalmában jelent újdonságot, hiszen olyan biztosítási eseményeket is tartalmaz, amelyek valódi egészségügyi ellátást jelentenek a megszokott összegbiztosításokhoz képest. A szolgáltatás finanszírozás az ajánlott csomagoktól függôen alakítható ki és a konkrét orvosi ellátás költségein túl olyan kockázatokat is tartalmaz, mint a rehabilitáció, onkológiai kezelés, szervátültetés költségei vagy éppen a szülés és a terhesgondozás. Az együttmûködést az eddig képviselt közös értékek határozzák meg: mindkét cég az elmúlt 13 évben az egyenletesen magas színvonalú minôségi szolgáltatást képviselte a saját szakterületén. A MediHelp az egészségbiztosítások és a nemzetközi ellátás szervezés tudásbázisa, míg a Telki Kórház a legnagyobb és a legtöbb orvosszakmai ellátást nyújtó magánkórházként a várólista és hálapénz nélküli kompetens orvoslást képviseli. Az egészségügyi ellátás legfontosabb eleme a bizalom, ezért a most induló, közös egészségbiztosítás szabad szolgáltató választást tesz lehetôvé. Nem irányított az intézmény választása: teljeskörûen finanszírozza a Telki Kórházban és Rendelôintézetben történô egészségügyi ellátást és természetesen bármelyik egészségügyi intézmény vagy szolgáltató ellátását is. A lényeg, hogy ez a páciens elvárásainak megfelelôen, gyorsan és minôségi módon történjen: igény szerint akár az állami egészségügy intézményeinek igénybevétele nélkül. A MediHelpnek köszönhetôen a biztosítottak számára nemcsak Magyarországon belül érhetôő el a minôségi egészségügyi ellátás, hanem Európán belül bárhol: így a külföldi tartózkodások alkalmával sem kell külön utasbiztosításról gondoskodniuk.

4 MediHelp International A MediHelp International Kelet és Közép-Európa vezetô egészségbiztosítási szolgáltatója, 1999 óta sikeresen ötvözi a magas színvonalú orvosi ellátást az egészségbiztosítással. A régióban elsôként értékesített nemzetközi egészségbiztosításokat teljeskörû biztosítási védelemmel és egészségügyi assistance szolgáltatásokkal. Az ügyfél kiszolgálás terén végzett eredményes munkát az ügyfelek elégedettsége igazolja: a MediHelp állományában lévôőszerôdések megmaradási aránya 80% feletti tôl kizárólagos értékesítôje a 8,5 millió ügyféllel rendelkezô angliai BUPA International Biztosítónak. Az együttmûködésnek köszönhetôen az 52 nyelven, köztük magyarul is kommunikáló Call Center segíti az ügyféligények kiszolgálását az év 365 napján. Éves szinten egészségügyi ellátás elszámolása valósul meg, ezek 94%- nál a pénzügyi rendezés 10 napon belül megtörténik. Adómentesen adható juttatás január 1-tôl a jogszabályi változás lehetôvé teszi a munkáltatók számára, hogy az egészségbiztosításokat adó és járulékmentesen, költségként elszámolható módon tudják nyújtani a munkavállalóiknak anélkül, hogy a dolgozóknak adózási kötelezettsége lenne utána. Külön elôny, hogy az egészségbiztosítás díja cafeterián felül adható és nem számít bele az éves szinten meghatározott Ft-os juttatási keretbe júniusától a MediHelp saját biztosítást indított MediHelp Healthcare Plan néven, amelyben megfizethetô áron csomagolta össze az eddigi tapasztalatok alapján legkeresettebb szolgáltatásokat. A nemzetközi kapcsolatrendszer mind az egyéni, mind pedig a céges biztosítottaknak partnerkórház elérhetôségét biztosítja az egész világon. További információk:

5 3 Telki Kórház és Rendelôintézet Magyarország elsô, 13 éve folyamatosan mûködô magánkórháza 100 fekvôbeteg ággyal rendelkezik, a gyógyítást kizárólag saját tulajdonú ingatlanokban és eszközparkkal végzi. A Budapesttôl mindössze 15 km távolságra található, védett környezetben fekvô egészségügyi intézmény 39 szakterületen 74 szakorvossal, 29 szakápolóval, 12 szülésznôvel és 3 teljesen felszerelt, minden követelménynek megfelelô mûtôvel várja a nap 24 órájában a pácienseket. Közel 10 éves mûködési tapasztalat után nyitott meg Budapest XII. kerületében Rendelôintézetünk, ahol a háziorvosi ellátáson és szûrôprogramokon felül 32 felnôtt és 17 gyermek szakrendelés elérhetôsége biztosított munkanapokon 8-20 óráig. Az intézmény saját laboratóriummal, modern képalkotó diagnosztikával, valamint a jó és gyors megközelíthetôség mellett külön bejáratú parkolóval is rendelkezik. Orvosaink és ápolóink szakmai felkészültségének, megértésének és maximális diszkréciójának köszönhetôen az elmúlt 14 évben több, mint ember vette igénybe a Telki Kórház és Rendelôintézet szolgáltatásait: ezzel mintegy bizonyítva azt, hogy valódi igény van olyan egészségügyi ellátásra, ahol a betegellátást az orvosszakmai kompetencia és az emberközpontú szemlélet mellett a szükséges idôt és figyelmet biztosító gondoskodás is jellemzi. Befogadó kórházként lehetôséget biztosítunk arra, hogy pácienseink az általuk választott orvossal is használni tudják kórházunk kifogástalan infrastruktúráját. Mindkét intézményünk OEP finanszírozástól függetlenül, transzparens árakkal mûködik, ennek köszönhetôen tiszta és korrekt viszonyokat tudunk garantálni. További információk a szakterületekrôl, beavatkozásokról, rendelési idôkrôl és árakról a következô linkeken található:

6 MediHelp Healthcare Plan egészségbiztosítás Fekvôbeteg-ellátás Teljes biztosítási összeghatár: eur Biztosítási Esemény Biztosítási összeghatár személy/év Kórházi ápolás költségei (magánszoba a napi betegellátás költségeit is beleértve) Mûtéti díjak (beleértve az anesztéziát és a mûtôi díjakat) Helyreállító sebészet baleset után Rehabilitációs kezelés (kórházi ellátás alatt, vagy közvetlenül a fekvôbeteg- vagy napi ellátást követôen) Szakorvosi díjak, orvosok, kezelôorvosok és ápolók díjai Diagnosztikai tesztek Gyógyszerek, gyógyeszközök, kötszerek MRI, PET és CT (fekvôbeteg, napi vagy járóbeteg-ellátás során) Egyéb költségek (mankók, kerekesszék, stb.) Onkológia (fekvôbeteg- vagy napi ellátás) Krónikus állapotok rutinszerû kezelése Szervátültetés Mentôszolgálat Otthoni ápolás (közvetlenül a fekvôbeteg- vagy napi ellátást követôen) Sürgôsségi sebesültszállítás és evakuáció Földi maradványok hazaszállítása Fekvôbeteg készpénzes juttatása (ha a kezelés ingyenes) Sürgôsségi ellátás a biztosításban meghatározott földrajzi területen kívül, maximum 30 napig Szülôk elszállásolása (16 év alatti biztosított gyermek) eur eur 600 eur eur eur eur eur eur 100/nap, össz. max.1000 eur eur Járóbeteg-ellátás Biztosítási Esemény Mûtéti beavatkozás Sürgôsségi járóbeteg-ellátás Onkológia Orvosok díja és felírt gyógyszerek Fizikoterápia (max. 6 látogatás betegségenként, ha azt szakorvos írja elô) Labor, röntgen, képalkotó diagnosztika és fizikoterápia Teljes biztosítási összeghatár: eur Biztosítási összeghatár személy/év eur eur eur eur eur eur Ez a táblázat az elérhetô fô biztosítási összegeket tartalmazza. A biztosítás által lefedett teljes szolgáltatási listát, a biztosítási feltételeket és a kizárásokat a biztosítás részletes feltételei tartalmazzák, amelyet kérésre eljuttatunk Önhöz.

7 BUPA egészségbiztosítás Worldwide Medical Insurance Egész világra érvényes egészségbiztosítás alapcsomag (kiváltható önállóan vagy kiegészítô csomagokkal együtt). Fedezetet nyújt bármilyen kórházi ellátásra, éjszakai tartózkodásra és kapcsolódó szolgáltatásokra akár váratlan helyzetrôl, akár elôre tervezett eseményrôl van szó. Éves maximális limitösszeg Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Éjszakai kórházi tartózkodás vagy napközbeni betegellátás Szülôk elszállásolása Ápolási költség Mûtôhelység, gyógyszerek és a mûtéthez szükséges kötszerek Intenzív ellátás, intenzív kezelés, koronáriás ôrzôben történô ellátás Mûtéti költségek, ideértve a sebészorvos, az aneszteziológus és az asszisztensek díjazását is Szakorvosi rendelés díja Patológia, röntgen és diagnosztikai vizsgálatok Fizikoterápia, hátgerinc-masszôr, osteopathia, terapeuták, kisegítô terapeuták, dietetikus és beszéd-terapeuta Rehabilitáció 30 nap idôtartamra minden egyes betegségfajta esetén 90 napos élethosszig tartó limit Fejlett képalkotó módszerek alkalmazása Éjszakát is magában foglaló kórházi pszichiátriai kezelés, ideértve a szoba, az ellátás és az étkeztetés költségeit is Napközbeni kórházi pszichiátriai kezelés, 20 napos ideértve a szoba, az ellátás és az idôtartamra minden egyes étkeztetés költségeit is tagsági évben Protézisek, implantátumok Mûvégtagok Minden egyes darab eur Szülés és kórházi kezelés eur Otthoni vagy szülôotthonban történô szülés 810 eur Orvosilag szükséges császármetszés eur Újszülöttek ápolása Minden kezelés költsége a szülést követô 90 napon belül eur Rákbetegség kezelése Szervátültetési szolgáltatás Betegségenként, eur Hospice és palliatív ellátás Élettartamra szóló limit eur Helyi közúti mentôszolgálat Helyi légi mentôszolgálat eur Otthoni ápolás 30 nap idôtartamra minden egyes tagsági évben Készpénzes térítés kórházi ellátás során Éjszakánként maximum 30 éjszakára minden egyes tagsági évben 125 eur Sürgôsségi fogászati kezelés Veleszületett vagy örökölt betegségek kezelése eur eur

8 Worldwide Medical Plus Járóbeteg ellátásra szóló kiegészítô csomag (választható) Fedezetet nyújt a kórházi tartózkodást nem igénylô szakorvosi ellátásokra akár önállóan, kórházi kezeléstôl függetlenül, de azt megelôzôen vagy azt követôen is. Éves általános limitösszege eur (a szervátültetéssel kapcsolatos térítés kivételével) Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Szakorvosi rendelés és orvosi díjak Fizikoterápia, hátgerinc-masszôr és osteopathiás kezelés Terapeuták és kisegítô terapeuták rendelésén történô megjelenés illetve az általuk nyújtott kezelés Pszichiáterek és pszichológusok díjai Beszédterápia Patológia, röntgen és diagnosztikai vizsgálatok Gyermekek ellátása Anyaság Balesettel kapcsolatos sürgôsségi fogászati kezelés Szervátültetési szolgáltatás 35 nap idôtartamra minden egyes tagsági évben 30 nap idôtartamra minden egyes tagsági évben 15 alkalomra minden egyes tagsági évben 30 alkalomra minden egyes tagsági évben a kezelési költségek 80%-a az itt jelzett értékhatárokig eur eur 625 eur eur Worldwide Medicines and Equipment Gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök csomag (választható) A konkrét orvosi ellátáson túl szükséges kezelésekhez nyújt fedezetet: akár krónikus megbetegedések esetén is téríti a szükséges vényköteles gyógyszereket és a gyógyászati segédeszközöket. Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Vényre felírt gyógyszerek és kötszerek Tartós használatú gyógyászati eszközök bérlete Hosszú távra felírt gyógyszerek Betegségenként legfeljebb 45 nap idôtartamra az itt jelzett értékhatárig Minden egyes tagsági év során a költségek 80%-a Élettartamra szóló limit eur eur eur Worldwide Wellbeing

9 Worldwide wellbeing Jó közérzet csomag (választható) Prevenciós céllal fedezetet nyújt a kóros elváltozások kimutatására irányuló orvosi szûrôvizsgálatokra. Éves általános limitösszege 6250 eur Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Szûrôvizsgálatok és megelôzés Teljes egészségügyi szûrôvizsgálat Mammográfia HPV teszt Prosztatarák szûrôvizsgálat Vastagbélrák szûrôvizsgálat 625 eur Csontsûrûség vizsgálat Négyszeri, étrenddel kapcsolatos konzultáció Védôoltások Fogászati: Megelôzô Rutinszerû és jelentôs helyreállító kezelés Fogszabályozás Minden egyes tagsági év során a költségek 100%-a az itt jelzett értékhatárig Minden egyes tagsági év során a költségek 80%-a Minden egyes tagsági év során a költségek 50%-a Szemészeti: Szemvizsgálat (szaktanácsadással) Évente egy alkalommal 100% Szemüveglencse 80% Kontaktlencse 80% Szemüvegkeret eur Két tagsági évenként egy alkalommal 80% 185 eur

10 Worldwide Air Evacuation Légi szállítás csomag (választható) A legközelebbi orvosi központba történô légi szállítás ésszerû és indokolt költségeit téríti, ha a szükséges kezelés a helyi kórházban nem végezhetô el. A fedezet hatálya az egész világra kiterjed. Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár 8 Gyógyászati célú betegszállítás Gyógyászati célú hazaszállítás Együtt utazó kísérô útiköltsége (egy személy) Kiskorú gyermekek utazási költségei Megélhetési juttatás Tagsági évenként max. 10 nap, az itt jelzett napi összeghatárig 125 eur Földi maradványok hazaszállítása Maximális térítés eur Részvétlátogatás oda- és visszaút Élettartamra szóló limit: öt utazás minden egyes tagsági év során, eur Részvétlátogatással kapcsolatos Tagsági évenként max. 10 nap, megélhetési juttatás az itt jelzett napi összeghatárig 125 eur A világon található kockázatelbírálási gyakorlathoz hasonlóan az általunk kínált egészségbiztosítások esetében is léteznek olyan szerzôdéses kizárások, amelyek módosíthatják a fenti szolgáltatásokat. A legfontosabb ebbôl a szerzôdéskötés pillanatában már meglévô betegségekre vonatkozik: az ezzel kapcsolatos tájékoztatás feltétlenül szükséges még a szerzôdéskötés elôtt.

11 A Telki Kórház és a MediHelp együttmûködésének köszönhetô egészségbiztosítás azonnali orvosi és kórházi magánszolgáltatást nyújt az állami egészségügy intézményeinek igénybevétele nélkül. A helyszínt Ön választja, Európában bárhol. További információk: Budaházi Zsuzsanna

MediHelp Szuperior Terv. Biztosítási szabályzat. Az Ön nemzetközi egészségügyi útlevele

MediHelp Szuperior Terv. Biztosítási szabályzat. Az Ön nemzetközi egészségügyi útlevele MediHelp Szuperior Terv Biztosítási szabályzat Az Ön nemzetközi egészségügyi útlevele 1 Tartalom TOC SZOLGÁLTATÁSOK JEGYZÉKE Biztosítási keret Teljes biztosítási keret (biztosításiévenként) 2,500,000 Önrész

Részletesebben

I. Sürgôs/szükséges ellátás. II. Teljes ellátás. III. Gyógykezelési célú utazás. IV. Hol mennyi önrészt kell fizetni?

I. Sürgôs/szükséges ellátás. II. Teljes ellátás. III. Gyógykezelési célú utazás. IV. Hol mennyi önrészt kell fizetni? Bevezetés 2 I. Sürgôs/szükséges ellátás 3 II. Teljes ellátás 6 III. Gyógykezelési célú utazás 8 IV. Hol mennyi önrészt kell fizetni? 10 1 Bevezetés A z Európai Unió akcióprogramokra épülô közös szociálpolitikája

Részletesebben

PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR. az Igazi

PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR. az Igazi PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR az Igazi 2015 A Z A D Ó K E D V E Z M É N Y M E L L E T T A T A G O K A S Z O L G Á L T A T Ó K T Ó L Á R K E D V E Z M É N Y T I S K A P H A T N AK. M I N D E Z T E G Y O L Y A

Részletesebben

Különösen veszélyes (extrém) sporttevékenység miatt bekövetkezõ balesetekre vonatkozó biztosítás

Különösen veszélyes (extrém) sporttevékenység miatt bekövetkezõ balesetekre vonatkozó biztosítás Különösen veszélyes (extrém) sporttevékenység miatt bekövetkezõ balesetekre vonatkozó biztosítás Terméktájékoztató Europ Assistance segítségnyújtás éjjel-nappal Tel.: (36 1) 465-3614 Fax: (36 1) 458-4445

Részletesebben

Az Ön szociális biztonsági jogai. Bulgáriában

Az Ön szociális biztonsági jogai. Bulgáriában Az Ön szociális biztonsági jogai Bulgáriában A tájékoztatóban szereplő információkat az EU szociális védelemről szóló kölcsönös tájékoztatási rendszerének (MISSOC) nemzeti kapcsolattartóival szoros együttműködésben

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás...42

Nyugdíjbiztosítás...42 Bevezetés...2 Egészségbiztosítás...7 1. Egészségbiztosítás...7 Nemzetközi összehasonlítás...7 Jogi szabályozás...7 Jogosultság...8 A biztosításból kizárt személyek...9 2. Az egészségügyi ellátórendszer

Részletesebben

Az Ön szociális biztonsági jogai. Magyarországon

Az Ön szociális biztonsági jogai. Magyarországon Az Ön szociális biztonsági jogai Magyarországon A tájékoztatóban szereplő információkat az EU szociális védelemről szóló kölcsönös tájékoztatási rendszerének (MISSOC) nemzeti kapcsolattartóival szoros

Részletesebben

MediQa Group. Betegségbiztosítás

MediQa Group. Betegségbiztosítás MediQa Group Betegségbiztosítás Ügyféltájékoztató MediQa Group b etegségbiztosítás Tisztelt Partnerünk! Kérjük, hogy biztosítási ajánlatának megtétele előtt figyelmesen olvassa el az Önnek ajánlott termékünkre

Részletesebben

4. tétel Az egészségügyi ellátás rendszere, az időskorúak ápolása

4. tétel Az egészségügyi ellátás rendszere, az időskorúak ápolása 4. tétel Az egészségügyi ellátás rendszere, az időskorúak ápolása Az otthoni szakápolás, az egészségügyi alapellátás feladatai, kapcsolatrendszere a szociális ellátásokkal. Kiss Györgyi Betegség - egészség

Részletesebben

1997. évi LXXXIII. törvény. a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól. I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A törvény hatálya.

1997. évi LXXXIII. törvény. a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól. I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A törvény hatálya. 1 / 56 A jogszabály mai napon (2014.VII.3.) hatályos állapota A jel a legutoljára megváltozott bekezdéseket jelöli. Váltás a jogszabály következő időállapotára ( 2015.I.1. ) 1997. évi LXXXIII. törvény

Részletesebben

II. PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Nyugat-Dunántúli Regionális Operatív Program

II. PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Nyugat-Dunántúli Regionális Operatív Program II. PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Nyugat-Dunántúli Regionális Operatív Program Egészségügyi szolgáltatások fejlesztése / Kistérségi járóbeteg szakellátó központok fejlesztése, alap-, járóbeteg szakellátás korszerűsítése

Részletesebben

AXA Utasbiztosítási feltételek Beépített. Budapest Befektetési-, Budapest Visa Classic- és Budapest Business kártya birtokosai részére

AXA Utasbiztosítási feltételek Beépített. Budapest Befektetési-, Budapest Visa Classic- és Budapest Business kártya birtokosai részére AXA Utasbiztosítási feltételek Beépített Budapest Befektetési-, Budapest Visa Classic- és Budapest Business kártya birtokosai részére AXA Biztosító Zrt. szolgáltatásai a Budapest Bank Nyrt. Budapest Befektetési-,

Részletesebben

Junior Care egyéni baleset- és betegségbiztosítás. Budapest, 2014. január 15.

Junior Care egyéni baleset- és betegségbiztosítás. Budapest, 2014. január 15. egyéni baleset- és betegségbiztosítás Budapest, 2014. január 15. TARTALOMJEGYZÉK Tájékoztató a Junior Care biztosítási termékről. 6..... A MetLife Biztosító Zrt. Junior Care egyéni baleset- és betegségbiztosításának

Részletesebben

Az Ön szociális biztonsági jogai. Finnországban

Az Ön szociális biztonsági jogai. Finnországban Az Ön szociális biztonsági jogai Finnországban A tájékoztatóban szereplő információkat az EU szociális védelemről szóló kölcsönös tájékoztatási rendszerének (MISSOC) nemzeti kapcsolattartóival szoros együttműködésben

Részletesebben

CITIBANK - UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI

CITIBANK - UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI CITIBANK - UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI Valamennyi a Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe, mint a Citibank Europe plc törvényes képviselôje által kibocsátott Citibank Ultima-, Arany-, és Platinum

Részletesebben

I. Általános Feltételek

I. Általános Feltételek BÁZIS, NÍVÓ, TOP, TOP EXTRA, EURO 30, WORLD 30, AUTÓ EXTRA, EEKPLUSZ, BANKPLUSZ UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB200707U1) Jelen általános biztosítási feltételek (a továbbiakban:

Részletesebben

ERZSÉBETVÁROSI HUMÁN KISOKOS. Megújuló gondoskodási formák

ERZSÉBETVÁROSI HUMÁN KISOKOS. Megújuló gondoskodási formák ERZSÉBETVÁROSI HUMÁN KISOKOS Megújuló gondoskodási formák 2 3 Kedves Olvasó! Úgy vélem, hogy a területi ellátási modell erzsébetvárosi megvalósításának áttekintéséhez, a mit-hogyan-miért megértéséhez fontos

Részletesebben

Tapolcai Kórház Egészségügyi Nonprofit Kft. 8300 Tapolca, Ady E. u.1-3. TÉRITÉSI SZABÁLYZAT

Tapolcai Kórház Egészségügyi Nonprofit Kft. 8300 Tapolca, Ady E. u.1-3. TÉRITÉSI SZABÁLYZAT KÉSZÍTETTE: SIN JÓZSEF GAZDASÁGI IGAZGATÓ A DOKUMENTÁCIÓ KÓDJA: VERZIÓSZÁM: 02 TÉRITÉS JÓVÁHAGYTA: ÉRVÉNYBELÉPÉS IDŐPONTJA: FILE NÉV: TÉRITÉS OLDALAK SZÁMA: 33 MELLÉKLETEK SZÁMA: 4 2011.JANUÁR 1. ÉRVÉNYBELÉPÉSI

Részletesebben

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA A kiadott példányszám: Ezen példány sorszáma: Módosítás átvezetésére kötelezett példány: igen / nem Módosítás Sorszáma Dátuma A módosítás rövid leírása 1. 2008.augusztus.10 Megváltozott

Részletesebben

I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A törvény hatálya

I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A törvény hatálya 1997. évi LXXXIII. Törvény a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól, egységes szerkezetben a végrehajtásáról szóló 217/1997. (XII. 1.) Korm. rendelettel [A vastag betűs szöveg az 1997. évi LXXXIII. törvény

Részletesebben

Az Ön szociális biztonsági jogai. Svájcban

Az Ön szociális biztonsági jogai. Svájcban Az Ön szociális biztonsági jogai Svájcban A tájékoztatóban szereplő információkat az EU szociális védelemről szóló kölcsönös tájékoztatási rendszerének (MISSOC) nemzeti kapcsolattartóival szoros együttműködésben

Részletesebben

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe K&H biztostárs utazási segítségnyújtás és biztosítás szolgáltatás alap csomag emelt csomag ideál csomag sürgősségi egészségügyi költségek: - baleset esetén 50 000 USD 100 000 USD 220 000 USD - betegség

Részletesebben

ÚJ PILLÉR EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

ÚJ PILLÉR EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ÚJ PILLÉR EGÉSZSÉGPÉNZTÁR A Szövetséges. 2015. A B B A N A H I T B E N, H O G Y S A J Á T É S C S A L Á D U N K E G É S Z S É G É N E K V É D E L M E A M I K E Z Ü N K B E N V A N, MI, A Z A L A P Í T

Részletesebben

Retúr VIP Utazási Biztosítás (Retúr VIP) Retúr PLUS Utazási Biztosítás (Retúr PLUS) Retúr ECO Utazási Biztosítás (Retúr ECO) együttes feltételei

Retúr VIP Utazási Biztosítás (Retúr VIP) Retúr PLUS Utazási Biztosítás (Retúr PLUS) Retúr ECO Utazási Biztosítás (Retúr ECO) együttes feltételei Retúr VIP Utazási Biztosítás (Retúr VIP) Retúr PLUS Utazási Biztosítás (Retúr PLUS) Retúr ECO Utazási Biztosítás (Retúr ECO) együttes feltételei I. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK 1. Az UNION Vienna Insurance Group

Részletesebben

AXA Világjáró Utasbiztosítás Erste 2

AXA Világjáró Utasbiztosítás Erste 2 AXA Világjáró Utasbiztosítás Erste 2 Tisztelt Ügyfelünk! Amennyiben Önnek külföldi utazása során orvosi ellátásra, vagy segítségre van szüksége, az AXA Biztosító Zrt. utasbiztosítása alapján az alábbi

Részletesebben

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe K&H biztostárs utazási segítségnyújtás és biztosítás szolgáltatási táblázata szolgáltatás hóvarázs sarki fény sürgősségi egészségügyi költségek: - baleset esetén 10 000 000 Ft 20 000 000 Ft - betegség

Részletesebben

Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás?

Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás? Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás? Click here for English Az AIG Hungary biztosítóról Jelen feltételek (a továbbiakban: Utasbiztosítási Feltételek) szerinti biztosítási fedezetet az

Részletesebben

HóBarát sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai

HóBarát sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai HóBarát sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai Szolgáltatási kategória KÉK PIROS FEKETE Szolgáltatások Külföldön felmerülõ orvosi költségek megtérítése Külföldön felmerülõ orvosi költségek betegségre

Részletesebben

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS 2012. január 1-től (SZJA tv. 1. sz. melléklet 6.3.) a kockázati (halál esetére szóló) életbiztosítás, a visszavásárlási értékkel nem rendelkező baleset-

Részletesebben

PANNÓNIA BANKKÁRTYA UTASBIZTOSÍTÁS

PANNÓNIA BANKKÁRTYA UTASBIZTOSÍTÁS PANNÓNIA BANKKÁRTYA UTASBIZTOSÍTÁS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A SZERZŐDÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ SZEMÉLYEK Biztosító: CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (1033 Budapest, Flórián tér 1.) Cégjegyzékszám:

Részletesebben