Biztosítjuk legjobb helyét az egészségügyben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztosítjuk legjobb helyét az egészségügyben"

Átírás

1 Biztosítjuk legjobb helyét az egészségügyben

2 Dr. Kricskovits Ágota orvosigazgató

3 Telki Kórház és MediHelp unikális együttmûködés A MediHelp International és a Telki Kórház együttmûködésének célja, hogy olyan egészségbiztosítással és magán-egészségügyi intézményi szolgáltatással álljon rendelkezésre, ami eddig nem volt elérhetô hazánkban. Az általunk kínált egészségbiztosítás elsôsorban a biztosítási védelem tartalmában jelent újdonságot, hiszen olyan biztosítási eseményeket is tartalmaz, amelyek valódi egészségügyi ellátást jelentenek a megszokott összegbiztosításokhoz képest. A szolgáltatás finanszírozás az ajánlott csomagoktól függôen alakítható ki és a konkrét orvosi ellátás költségein túl olyan kockázatokat is tartalmaz, mint a rehabilitáció, onkológiai kezelés, szervátültetés költségei vagy éppen a szülés és a terhesgondozás. Az együttmûködést az eddig képviselt közös értékek határozzák meg: mindkét cég az elmúlt 13 évben az egyenletesen magas színvonalú minôségi szolgáltatást képviselte a saját szakterületén. A MediHelp az egészségbiztosítások és a nemzetközi ellátás szervezés tudásbázisa, míg a Telki Kórház a legnagyobb és a legtöbb orvosszakmai ellátást nyújtó magánkórházként a várólista és hálapénz nélküli kompetens orvoslást képviseli. Az egészségügyi ellátás legfontosabb eleme a bizalom, ezért a most induló, közös egészségbiztosítás szabad szolgáltató választást tesz lehetôvé. Nem irányított az intézmény választása: teljeskörûen finanszírozza a Telki Kórházban és Rendelôintézetben történô egészségügyi ellátást és természetesen bármelyik egészségügyi intézmény vagy szolgáltató ellátását is. A lényeg, hogy ez a páciens elvárásainak megfelelôen, gyorsan és minôségi módon történjen: igény szerint akár az állami egészségügy intézményeinek igénybevétele nélkül. A MediHelpnek köszönhetôen a biztosítottak számára nemcsak Magyarországon belül érhetôő el a minôségi egészségügyi ellátás, hanem Európán belül bárhol: így a külföldi tartózkodások alkalmával sem kell külön utasbiztosításról gondoskodniuk.

4 MediHelp International A MediHelp International Kelet és Közép-Európa vezetô egészségbiztosítási szolgáltatója, 1999 óta sikeresen ötvözi a magas színvonalú orvosi ellátást az egészségbiztosítással. A régióban elsôként értékesített nemzetközi egészségbiztosításokat teljeskörû biztosítási védelemmel és egészségügyi assistance szolgáltatásokkal. Az ügyfél kiszolgálás terén végzett eredményes munkát az ügyfelek elégedettsége igazolja: a MediHelp állományában lévôőszerôdések megmaradási aránya 80% feletti tôl kizárólagos értékesítôje a 8,5 millió ügyféllel rendelkezô angliai BUPA International Biztosítónak. Az együttmûködésnek köszönhetôen az 52 nyelven, köztük magyarul is kommunikáló Call Center segíti az ügyféligények kiszolgálását az év 365 napján. Éves szinten egészségügyi ellátás elszámolása valósul meg, ezek 94%- nál a pénzügyi rendezés 10 napon belül megtörténik. Adómentesen adható juttatás január 1-tôl a jogszabályi változás lehetôvé teszi a munkáltatók számára, hogy az egészségbiztosításokat adó és járulékmentesen, költségként elszámolható módon tudják nyújtani a munkavállalóiknak anélkül, hogy a dolgozóknak adózási kötelezettsége lenne utána. Külön elôny, hogy az egészségbiztosítás díja cafeterián felül adható és nem számít bele az éves szinten meghatározott Ft-os juttatási keretbe júniusától a MediHelp saját biztosítást indított MediHelp Healthcare Plan néven, amelyben megfizethetô áron csomagolta össze az eddigi tapasztalatok alapján legkeresettebb szolgáltatásokat. A nemzetközi kapcsolatrendszer mind az egyéni, mind pedig a céges biztosítottaknak partnerkórház elérhetôségét biztosítja az egész világon. További információk:

5 3 Telki Kórház és Rendelôintézet Magyarország elsô, 13 éve folyamatosan mûködô magánkórháza 100 fekvôbeteg ággyal rendelkezik, a gyógyítást kizárólag saját tulajdonú ingatlanokban és eszközparkkal végzi. A Budapesttôl mindössze 15 km távolságra található, védett környezetben fekvô egészségügyi intézmény 39 szakterületen 74 szakorvossal, 29 szakápolóval, 12 szülésznôvel és 3 teljesen felszerelt, minden követelménynek megfelelô mûtôvel várja a nap 24 órájában a pácienseket. Közel 10 éves mûködési tapasztalat után nyitott meg Budapest XII. kerületében Rendelôintézetünk, ahol a háziorvosi ellátáson és szûrôprogramokon felül 32 felnôtt és 17 gyermek szakrendelés elérhetôsége biztosított munkanapokon 8-20 óráig. Az intézmény saját laboratóriummal, modern képalkotó diagnosztikával, valamint a jó és gyors megközelíthetôség mellett külön bejáratú parkolóval is rendelkezik. Orvosaink és ápolóink szakmai felkészültségének, megértésének és maximális diszkréciójának köszönhetôen az elmúlt 14 évben több, mint ember vette igénybe a Telki Kórház és Rendelôintézet szolgáltatásait: ezzel mintegy bizonyítva azt, hogy valódi igény van olyan egészségügyi ellátásra, ahol a betegellátást az orvosszakmai kompetencia és az emberközpontú szemlélet mellett a szükséges idôt és figyelmet biztosító gondoskodás is jellemzi. Befogadó kórházként lehetôséget biztosítunk arra, hogy pácienseink az általuk választott orvossal is használni tudják kórházunk kifogástalan infrastruktúráját. Mindkét intézményünk OEP finanszírozástól függetlenül, transzparens árakkal mûködik, ennek köszönhetôen tiszta és korrekt viszonyokat tudunk garantálni. További információk a szakterületekrôl, beavatkozásokról, rendelési idôkrôl és árakról a következô linkeken található:

6 MediHelp Healthcare Plan egészségbiztosítás Fekvôbeteg-ellátás Teljes biztosítási összeghatár: eur Biztosítási Esemény Biztosítási összeghatár személy/év Kórházi ápolás költségei (magánszoba a napi betegellátás költségeit is beleértve) Mûtéti díjak (beleértve az anesztéziát és a mûtôi díjakat) Helyreállító sebészet baleset után Rehabilitációs kezelés (kórházi ellátás alatt, vagy közvetlenül a fekvôbeteg- vagy napi ellátást követôen) Szakorvosi díjak, orvosok, kezelôorvosok és ápolók díjai Diagnosztikai tesztek Gyógyszerek, gyógyeszközök, kötszerek MRI, PET és CT (fekvôbeteg, napi vagy járóbeteg-ellátás során) Egyéb költségek (mankók, kerekesszék, stb.) Onkológia (fekvôbeteg- vagy napi ellátás) Krónikus állapotok rutinszerû kezelése Szervátültetés Mentôszolgálat Otthoni ápolás (közvetlenül a fekvôbeteg- vagy napi ellátást követôen) Sürgôsségi sebesültszállítás és evakuáció Földi maradványok hazaszállítása Fekvôbeteg készpénzes juttatása (ha a kezelés ingyenes) Sürgôsségi ellátás a biztosításban meghatározott földrajzi területen kívül, maximum 30 napig Szülôk elszállásolása (16 év alatti biztosított gyermek) eur eur 600 eur eur eur eur eur eur 100/nap, össz. max.1000 eur eur Járóbeteg-ellátás Biztosítási Esemény Mûtéti beavatkozás Sürgôsségi járóbeteg-ellátás Onkológia Orvosok díja és felírt gyógyszerek Fizikoterápia (max. 6 látogatás betegségenként, ha azt szakorvos írja elô) Labor, röntgen, képalkotó diagnosztika és fizikoterápia Teljes biztosítási összeghatár: eur Biztosítási összeghatár személy/év eur eur eur eur eur eur Ez a táblázat az elérhetô fô biztosítási összegeket tartalmazza. A biztosítás által lefedett teljes szolgáltatási listát, a biztosítási feltételeket és a kizárásokat a biztosítás részletes feltételei tartalmazzák, amelyet kérésre eljuttatunk Önhöz.

7 BUPA egészségbiztosítás Worldwide Medical Insurance Egész világra érvényes egészségbiztosítás alapcsomag (kiváltható önállóan vagy kiegészítô csomagokkal együtt). Fedezetet nyújt bármilyen kórházi ellátásra, éjszakai tartózkodásra és kapcsolódó szolgáltatásokra akár váratlan helyzetrôl, akár elôre tervezett eseményrôl van szó. Éves maximális limitösszeg Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Éjszakai kórházi tartózkodás vagy napközbeni betegellátás Szülôk elszállásolása Ápolási költség Mûtôhelység, gyógyszerek és a mûtéthez szükséges kötszerek Intenzív ellátás, intenzív kezelés, koronáriás ôrzôben történô ellátás Mûtéti költségek, ideértve a sebészorvos, az aneszteziológus és az asszisztensek díjazását is Szakorvosi rendelés díja Patológia, röntgen és diagnosztikai vizsgálatok Fizikoterápia, hátgerinc-masszôr, osteopathia, terapeuták, kisegítô terapeuták, dietetikus és beszéd-terapeuta Rehabilitáció 30 nap idôtartamra minden egyes betegségfajta esetén 90 napos élethosszig tartó limit Fejlett képalkotó módszerek alkalmazása Éjszakát is magában foglaló kórházi pszichiátriai kezelés, ideértve a szoba, az ellátás és az étkeztetés költségeit is Napközbeni kórházi pszichiátriai kezelés, 20 napos ideértve a szoba, az ellátás és az idôtartamra minden egyes étkeztetés költségeit is tagsági évben Protézisek, implantátumok Mûvégtagok Minden egyes darab eur Szülés és kórházi kezelés eur Otthoni vagy szülôotthonban történô szülés 810 eur Orvosilag szükséges császármetszés eur Újszülöttek ápolása Minden kezelés költsége a szülést követô 90 napon belül eur Rákbetegség kezelése Szervátültetési szolgáltatás Betegségenként, eur Hospice és palliatív ellátás Élettartamra szóló limit eur Helyi közúti mentôszolgálat Helyi légi mentôszolgálat eur Otthoni ápolás 30 nap idôtartamra minden egyes tagsági évben Készpénzes térítés kórházi ellátás során Éjszakánként maximum 30 éjszakára minden egyes tagsági évben 125 eur Sürgôsségi fogászati kezelés Veleszületett vagy örökölt betegségek kezelése eur eur

8 Worldwide Medical Plus Járóbeteg ellátásra szóló kiegészítô csomag (választható) Fedezetet nyújt a kórházi tartózkodást nem igénylô szakorvosi ellátásokra akár önállóan, kórházi kezeléstôl függetlenül, de azt megelôzôen vagy azt követôen is. Éves általános limitösszege eur (a szervátültetéssel kapcsolatos térítés kivételével) Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Szakorvosi rendelés és orvosi díjak Fizikoterápia, hátgerinc-masszôr és osteopathiás kezelés Terapeuták és kisegítô terapeuták rendelésén történô megjelenés illetve az általuk nyújtott kezelés Pszichiáterek és pszichológusok díjai Beszédterápia Patológia, röntgen és diagnosztikai vizsgálatok Gyermekek ellátása Anyaság Balesettel kapcsolatos sürgôsségi fogászati kezelés Szervátültetési szolgáltatás 35 nap idôtartamra minden egyes tagsági évben 30 nap idôtartamra minden egyes tagsági évben 15 alkalomra minden egyes tagsági évben 30 alkalomra minden egyes tagsági évben a kezelési költségek 80%-a az itt jelzett értékhatárokig eur eur 625 eur eur Worldwide Medicines and Equipment Gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök csomag (választható) A konkrét orvosi ellátáson túl szükséges kezelésekhez nyújt fedezetet: akár krónikus megbetegedések esetén is téríti a szükséges vényköteles gyógyszereket és a gyógyászati segédeszközöket. Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Vényre felírt gyógyszerek és kötszerek Tartós használatú gyógyászati eszközök bérlete Hosszú távra felírt gyógyszerek Betegségenként legfeljebb 45 nap idôtartamra az itt jelzett értékhatárig Minden egyes tagsági év során a költségek 80%-a Élettartamra szóló limit eur eur eur Worldwide Wellbeing

9 Worldwide wellbeing Jó közérzet csomag (választható) Prevenciós céllal fedezetet nyújt a kóros elváltozások kimutatására irányuló orvosi szûrôvizsgálatokra. Éves általános limitösszege 6250 eur Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár Szûrôvizsgálatok és megelôzés Teljes egészségügyi szûrôvizsgálat Mammográfia HPV teszt Prosztatarák szûrôvizsgálat Vastagbélrák szûrôvizsgálat 625 eur Csontsûrûség vizsgálat Négyszeri, étrenddel kapcsolatos konzultáció Védôoltások Fogászati: Megelôzô Rutinszerû és jelentôs helyreállító kezelés Fogszabályozás Minden egyes tagsági év során a költségek 100%-a az itt jelzett értékhatárig Minden egyes tagsági év során a költségek 80%-a Minden egyes tagsági év során a költségek 50%-a Szemészeti: Szemvizsgálat (szaktanácsadással) Évente egy alkalommal 100% Szemüveglencse 80% Kontaktlencse 80% Szemüvegkeret eur Két tagsági évenként egy alkalommal 80% 185 eur

10 Worldwide Air Evacuation Légi szállítás csomag (választható) A legközelebbi orvosi központba történô légi szállítás ésszerû és indokolt költségeit téríti, ha a szükséges kezelés a helyi kórházban nem végezhetô el. A fedezet hatálya az egész világra kiterjed. Biztosítási esemény: A kockázatviselés szintje Biztosítási összeghatár 8 Gyógyászati célú betegszállítás Gyógyászati célú hazaszállítás Együtt utazó kísérô útiköltsége (egy személy) Kiskorú gyermekek utazási költségei Megélhetési juttatás Tagsági évenként max. 10 nap, az itt jelzett napi összeghatárig 125 eur Földi maradványok hazaszállítása Maximális térítés eur Részvétlátogatás oda- és visszaút Élettartamra szóló limit: öt utazás minden egyes tagsági év során, eur Részvétlátogatással kapcsolatos Tagsági évenként max. 10 nap, megélhetési juttatás az itt jelzett napi összeghatárig 125 eur A világon található kockázatelbírálási gyakorlathoz hasonlóan az általunk kínált egészségbiztosítások esetében is léteznek olyan szerzôdéses kizárások, amelyek módosíthatják a fenti szolgáltatásokat. A legfontosabb ebbôl a szerzôdéskötés pillanatában már meglévô betegségekre vonatkozik: az ezzel kapcsolatos tájékoztatás feltétlenül szükséges még a szerzôdéskötés elôtt.

11 A Telki Kórház és a MediHelp együttmûködésének köszönhetô egészségbiztosítás azonnali orvosi és kórházi magánszolgáltatást nyújt az állami egészségügy intézményeinek igénybevétele nélkül. A helyszínt Ön választja, Európában bárhol. További információk: Budaházi Zsuzsanna budahazizsuzsanna@telkikorhaz.hu

SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT CSOPORTOS SZERZŐDÉS ESETÉN

SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT CSOPORTOS SZERZŐDÉS ESETÉN SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT CSOPORTOS SZERZŐDÉS ESETÉN So rs z. 1 Területi hatály FEKVŐBETEG & EGYNAPOS ELLÁTÁS Kórházi költségek (elhelyezés díjával) Blue Azure Cobalt Admiral Royal 162 500 000 Ft Európa 390

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT EGYÉNI SZERZŐDÉS ESETÉN

SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT EGYÉNI SZERZŐDÉS ESETÉN SZOLGÁLTATÁSI TÁBLÁZAT EGYÉNI SZERZŐDÉS ESETÉN Blue Azure Cobalt Admiral Royal So rs z. 1 Területi hatály FEKVŐBETEG & EGYNAPOS ELLÁTÁS Kórházi költségek (elhelyezés díjával) 162 500 000 Ft 390 000 000

Részletesebben

Blue Azure Cobalt Admiral Royal Ft Ft Ft Ft Ft

Blue Azure Cobalt Admiral Royal Ft Ft Ft Ft Ft szolgáltatási táblázat CSOPORTOS SZERZŐDÉS ESETÉN A biztosítási esemény időpontja az egészségügyi ellátás igénybevételének első napja. A jelen biztosítási szerződés alkalmazásában egy biztosítási eseménynek

Részletesebben

Blue Azure Cobalt Admiral Royal Ft Ft Ft Ft Ft

Blue Azure Cobalt Admiral Royal Ft Ft Ft Ft Ft SZOLGÁLTATÁSi TÁBLÁZAT egyéni szerződés esetén A biztosítási esemény időpontja az egészségügyi ellátás igénybevételének első napja. A jelen biztosítási szerződés alkalmazásában egy biztosítási eseménynek

Részletesebben

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG megőrzése a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás Med 4 Group Higgy magadban. Higgy abban, hogy GONDOSKODHATSZ munkavállalóid egészségéről. Csoportos egészségbiztosításunkkal

Részletesebben

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Emberi erőforr forrás s egészs szségének megtartása, mint megújul julóenergiaforrás s a jövőbenj Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Adómentes juttatási elemek 2012-ben 1. Vissza

Részletesebben

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Az egészség nem várhat! Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel,

Részletesebben

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás

Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Egészség csak egy van! MediQa betegségbiztosítás Az egészség nem várhat! Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel,

Részletesebben

Az egészség nem várhat!

Az egészség nem várhat! Az egészség nem várhat! UNIQA Európai értékek Európa szívéből Az UNIQA Ausztria vezető betegségbiztosítója 8,2 millió osztrák negyedének van betegségbiztosítása Minden 2. biztosított így több mint 1 millió

Részletesebben

egészségbiztosítás Lehetőségek és megoldások FESZ Kongresszus, Visegrád

egészségbiztosítás Lehetőségek és megoldások FESZ Kongresszus, Visegrád Üzletibaleset-, egészségbiztosítás Lehetőségek és megoldások Témák Kihívások az egészségügyben és a szükséges/lehetséges válaszok Egészségre fordított költségek és a források Üzleti egészségbiztosítás

Részletesebben

Bemutatkozik az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Bemutatkozik az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár Bemutatkozik az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár Kedvező feltételek Tagdíj: Belépési díj: Kedvező felosztás: MKB Egészségkártya: Társkártya: Kártyahasználat: 2.000 Ft/hó (melyből min. 1.858

Részletesebben

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG megőrzése a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás Med 4 Group Higgy magadban. Higgy abban, hogy GONDOSKODHATSZ munkavállalóid egészségéről. Csoportos egészségbiztosításunkkal

Részletesebben

Higgy abban, hogy EGÉSZSÉG csak egy van. Higgy magadban. Egészségbiztosítás

Higgy abban, hogy EGÉSZSÉG csak egy van. Higgy magadban. Egészségbiztosítás Higgy abban, hogy EGÉSZSÉG csak egy van. Egészségbiztosítás MediQa Higgy magadban. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy az egészség értéke felbecsülhetetlen. Nem pótolható. Nem megvásárolható. Odafigyeléssel,

Részletesebben

MedHelp Betegségbiztosítás 2012

MedHelp Betegségbiztosítás 2012 MedHelp Betegségbiztosítás 2012 Helyzetkép Kincsünk Egészséges vagyok Ha nem. Mit tennék meg érte? Privát egészségbiztosítás Ausztriában Az UNIQA Ausztria piacvezető betegségbiztosítója a 8,2 m osztrák

Részletesebben

1.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai:

1.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai: 1.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai: A Kórház szervezeti felépítését és egységeinek felsorolását az Organogram

Részletesebben

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Az NN Biztosító Zrt. a Csoportos biztosítási fedezeteihez visszavonásig, de

Részletesebben

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Az NN Biztosító Zrt. a Csoportos biztosítási fedezeteihez visszavonásig, de

Részletesebben

NEAK Szakmai Fórum. Farkas Marianna ellátási főigazgató-helyettes. Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő. Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő

NEAK Szakmai Fórum. Farkas Marianna ellátási főigazgató-helyettes. Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő. Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő NEAK Szakmai Fórum Farkas Marianna ellátási főigazgató-helyettes Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő Egészségbiztosítási Alap kiadásai 2017 A daganatos betegségek

Részletesebben

A magánbetegbiztosítás

A magánbetegbiztosítás A magánbetegbiztosítás A jogi keretfeltételek korlátozott felmondási lehetőségek a betegbiztosítási szerződések csak élethosszig köthetőek a biztosítottra, kivéve a rövid távú biztosításokat, amelyek futamideje

Részletesebben

Boros Erzsébet dr és Bódi Mariann

Boros Erzsébet dr és Bódi Mariann Boros Erzsébet dr és Bódi Mariann e.boros@rehabint.hu FESZ kongresszus 2012. szept. 28-30. Velence Téma fontossága Rehabilitáció folyamat Ellátás minősége folyamatosság, egyenletes színvonal Gazdaságosság

Részletesebben

a recepten található tételenként 4,25 EUR 7,70 9,0 EUR/nap a biztosított részére 10 15 EUR a biztosított eltartott családtagjai részére

a recepten található tételenként 4,25 EUR 7,70 9,0 EUR/nap a biztosított részére 10 15 EUR a biztosított eltartott családtagjai részére Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az önrészekre vonatkozó tudnivalók tájékoztató jellegűek, az illetékes külföldi egészségbiztosítási összekötő szerv által megadott információkon alapulnak.

Részletesebben

Termékismertető Csoportos személybiztosítás

Termékismertető Csoportos személybiztosítás www.allianz.hu Termékismertető Csoportos személybiztosítás Allianz Hungária Zrt. Biztosítási tartam A biztosítási tartam 1 év, mely évente, további 1 évvel automatikusan meghoszszabbodik, vagy egy évnél

Részletesebben

Kitöltési útmutató az A laphoz

Kitöltési útmutató az A laphoz Kitöltési útmutató az A laphoz A működési engedélyt telephelyenként külön kell kérni, ha a telephelyek az ÁNTSZ nem ugyanazon intézetének az illetékességi területén vannak. Annyi A lapot kell kitölteni,

Részletesebben

BAJAI SZENT RÓKUS KÓRHÁZ 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: 79/ , Fax: 79/ BEUTALÁSI SZABÁLYZAT

BAJAI SZENT RÓKUS KÓRHÁZ 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: 79/ , Fax: 79/ BEUTALÁSI SZABÁLYZAT 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: 79/422-233, Fax: 79/425-575 MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A működési szabályzat a BAJAI tulajdona. MÁSOLÁSA NEM MEGENGEDETT. NYOMTATÁSBAN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Oldal: 1/10 TARTALOM CÍM

Részletesebben

GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK

GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK GB119 ÉLETERÔ EMELT SZINTÛ KÓRHÁZI SZOLGÁLTATÁSOKRA SZÓLÓ BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések (1) Az Életerô emelt szintû kórházi szolgáltatásokra szóló biztosítás jelen Különös Feltételek,

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény (Stt.)

Részletesebben

Kompenzációs stratégia kulcsa az egészségbiztosítás

Kompenzációs stratégia kulcsa az egészségbiztosítás Partnering Konferencia 2015 Kompenzációs stratégia kulcsa az egészségbiztosítás Jó stratégia = Kulcs a sikerhez Balázs Iván Egészségbiztosítási szakértő BKIK Általános pénzügyi szolgáltatási Osztály elnöke

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS ÁLLÁS- ÉS LÉTSZÁMKIMUTATÁSA december 31-ei állapot szerint

AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS ÁLLÁS- ÉS LÉTSZÁMKIMUTATÁSA december 31-ei állapot szerint KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény (Stt.) 8. (2) bekezdése alapján kötelező. Nyilvántartási szám: 1019 AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS ÁLLÁS- ÉS LÉTSZÁMKIMUTATÁSA

Részletesebben

a recepten található tételenként 4,25 EUR 7,70 9,0 EUR/nap a biztosított részére EUR a biztosított eltartott családtagjai részére

a recepten található tételenként 4,25 EUR 7,70 9,0 EUR/nap a biztosított részére EUR a biztosított eltartott családtagjai részére Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az önrészekre vonatkozó tudnivalók tájékoztató jellegűek, az illetékes külföldi egészségbiztosítási összekötő szerv által megadott információkon alapulnak!

Részletesebben

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS 2012. január 1-től (SZJA tv. 1. sz. melléklet 6.3.) a kockázati (halál esetére szóló) életbiztosítás, a visszavásárlási értékkel nem rendelkező baleset-

Részletesebben

Kockázatkezelés. Kockázatkezelés. TB kiegészítő helyettesítő. Kincses: A piaci betegbiztosítások egészség és társadalompolitikai jelentősége..

Kockázatkezelés. Kockázatkezelés. TB kiegészítő helyettesítő. Kincses: A piaci betegbiztosítások egészség és társadalompolitikai jelentősége.. Kockázatkezelés Kockázatkezelés Szolidaritás elvű Üzleti biztosítás TB kiegészítő helyettesítő Összegbiztosítás Szolgáltatás finanszírozó Kincses: A piaci betegbiztosítások egészség és társadalompolitikai

Részletesebben

Az Intézet havi betegforgalmi és finanszírozási adatait összefoglalva az alábbiakról tájékoztatom:

Az Intézet havi betegforgalmi és finanszírozási adatait összefoglalva az alábbiakról tájékoztatom: Országos Onkológiai Intézet Számítástechnikai Osztály Az Intézet 2016. 1-12.havi betegforgalmi és finanszírozási adatait összefoglalva az alábbiakról tájékoztatom: Betegforgalom alakulása Az Országos Onkológiai

Részletesebben

A HM ÁEK pótlékra jogosító munkakörei és a pótlék mértéke a pótlékalap %-ában. orvosigazgató ápolási igazgató

A HM ÁEK pótlékra jogosító munkakörei és a pótlék mértéke a pótlékalap %-ában. orvosigazgató ápolási igazgató A HM ÁEK pótlékra jogosító ei és a pótlék mértéke a Magasabb vezető főigazgató helyettes igazgató ápolási igazgató Vezető hivatalvezető rendelőintézet igazgató intézetvezető rendelőintézet igazgató helyettes

Részletesebben

Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás. Higgy magadban.

Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás. Higgy magadban. Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás 3D Higgy magadban. A sikeres vállalkozás kulcsa és egyben legsebezhetőbb tényezője az ember. Mi segíthetünk abban, hogy támogatást nyújthasson munkavállalóinak

Részletesebben

Csoportos Egészségbiztosítás Corporate Igazgatóság 2019.

Csoportos Egészségbiztosítás Corporate Igazgatóság 2019. Csoportos Egészségbiztosítás Corporate Igazgatóság 2019. 1 A Biztosító és a szolgáltató partnere Aegon Kockázat viselője TELADOC Hungary Kft. - Szolgáltatásszervező/kárrendező/adminisztrátor A TELADOC

Részletesebben

VIZITDÍJ ÉS KÓRHÁZI NAPIDÍJ MÉRTÉKEK

VIZITDÍJ ÉS KÓRHÁZI NAPIDÍJ MÉRTÉKEK Kedves Betegeink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos jogi szabályozás szerint Önöknek a járó-beteg ellátás igénybevételekor VIZITDÍJAT, fekvő betegként történő ellátásukkor KÓRHÁZI NAPIDÍJAT

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról szóló 216. évi CLV. törvény

Részletesebben

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE 2013 AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások 1091 Budapest, Üllői út 1. 1. oldal Aegon csoportos biztosítási díjkalkuláció

Részletesebben

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése Maximum biztosítási összegek (Ft/EUR) Horizont Horizont Prémium külföldön fellépő hirtelen megbetegedés és baleset

Részletesebben

Best Doctors Egészségbiztosítások. Egészség határok nélkül

Best Doctors Egészségbiztosítások. Egészség határok nélkül Best Doctors Egészségbiztosítások Egészség határok nélkül Tartalom Best Doctors bemutatása Pannónia termék koncepciók Díjak Partnerek Vállalati adózási tudnivalók Sajtómegjelenések 2 Best Doctors - szakértők

Részletesebben

1. sz. melléklet. Markusovszky Egyetemi Oktatókórház munkaszervezete

1. sz. melléklet. Markusovszky Egyetemi Oktatókórház munkaszervezete 1. sz. melléklet. Markusovszky Egyetemi Oktatókórház munkaszervezete Kórházi Felügyelő Tanács Szakmai Vezetőtestület Vezetői értekezlet Etikai Bizottság Közbeszerzési Bíráló Bizottság Szerkesztőbizottság

Részletesebben

A SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLYOK TEHERMENTESÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI

A SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLYOK TEHERMENTESÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI A SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLYOK TEHERMENTESÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI BERÉNYI TAMÁS MEDICINA 2000 Balatonfüred, 2017. szeptember 20-22. NOFINANCIALCONFLICT OFINTEREST DISCLOSURE: I AM AN EMERGENCY PHYSICIAN BERÉNYI TAMÁS

Részletesebben

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás?

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás? Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Biztosító: Allianz Hungária Zrt. Magyarországon, a Magyar Nemzeti Bank által 10337587 azonosítószámon nyilvántartott biztosító Termék: Útitárs A termékre vonatkozó

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére ne alkalas, csak tájékoztatóul szolgál! KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény (Stt.)

Részletesebben

Best Doctors Egészségbiztosítások

Best Doctors Egészségbiztosítások Best Doctors Egészségbiztosítások Esélyegyenlőség az egészségügyben A Best Doctors huszonnégy éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi egészségügyi szolgáltató. Olyan orvosok hálózata, akiket orvostársaik

Részletesebben

OTTHONI SZAKÁPOLÁS ÉS HOSPICE ELLÁTÁS

OTTHONI SZAKÁPOLÁS ÉS HOSPICE ELLÁTÁS OTTHONI SZAKÁPOLÁS ÉS HOSPICE ELLÁTÁS Dr. Türk Bernadett Észak-alföldi Területi Hivatal Nyíregyháza 2013. május 16. 1997. évi LXXXIII. törvény (Ebtv.) a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól 14. (3.)

Részletesebben

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ Megelõzés és gyógyítás egy kézben! Általános és komplex szûrõok Budapesti VE VIP Központ Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ 1062 Budapest, Podmaniczky út 109. +36

Részletesebben

7. FOGÁSZATI ELLÁTÁS SZAKMACSOPORT

7. FOGÁSZATI ELLÁTÁS SZAKMACSOPORT 7. FOGÁSZATI ELLÁTÁS SZAKMACSOPORT 7.A. Fogászati asszisztencia 7.2. Fogászati asszisztens 7.. Fogászati asszisztens (52) 7.5. Fogorvosi asszisztens 7.6. Fogorvosi asszisztens, szájhigiénikus 7.9. Klinikai

Részletesebben

9024 Győr, Vasvári Pál u. 2-4.

9024 Győr, Vasvári Pál u. 2-4. Petz Aladár Megyei Oktató Kórház bemutatkozása 2011. április 9. Készítette: Csordás Adrienn Turbók Adrienn Az intézmény alapításának éve: 1749. Az alapító neve: Győr Város Tanácsa A korábban Szentháromság

Részletesebben

1. EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG DOLGOZÓI, SPORTOLÓI RÉSZÉRE

1. EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG DOLGOZÓI, SPORTOLÓI RÉSZÉRE 1. EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG DOLGOZÓI, SPORTOLÓI RÉSZÉRE Mi hívta életre? A vezetőség számára kiemelten fontos sportolói egészségének védelme. Szerettük volna elérni, hogy hozzájuk

Részletesebben

A Kórház története. A mai igazgatóság épülete (1920-1930 körül)

A Kórház története. A mai igazgatóság épülete (1920-1930 körül) A Kórház története Székesfehérváron II. Géza (1141-1161) uralkodása alatt a johannita rend alapított a város első kórházát (xenodochiumot). 1865 decemberében kezdte meg működését 32 ággyal az első vármegyei

Részletesebben

Külföldiek egészségügyi ellátása Magyarországon és magyarok egészségügyi ellátása külföldön

Külföldiek egészségügyi ellátása Magyarországon és magyarok egészségügyi ellátása külföldön Külföldiek egészségügyi ellátása Magyarországon és magyarok egészségügyi ellátása külföldön Dr. Hódi Sándor Főosztályvezető-helyettes Nemzetközi és Európai Uniós Főosztály Tematika 1. Egészségügyi ellátások

Részletesebben

Orvosi asszisztencia szolgáltatások különös feltételei

Orvosi asszisztencia szolgáltatások különös feltételei Orvosi asszisztencia szolgáltatások különös feltételei Az NN Biztosító Zrt. a 935 jelű 32 súlyos betegségre fedezetet nyújtó, a 936 jelű Rosszindulatú daganatos megbetegedésekre szóló és a 937 jelű Mellrákra

Részletesebben

Egészség határok nélkül

Egészség határok nélkül Egészség határok nélkül Best Doctors Smart, Bónuszos Egészségbiztosítás Szeretné, ha a saját területükön szaktekintélynek számító orvosok gyógyítanák a világ számos pontján? Magyarország egészségügyi mutatói

Részletesebben

Rendelőintézet. Levelezési cím: Miskolc, 3529 Csabai kapu Orvos igazgató: Dr. Pap Tibor Tel.: 46/ /

Rendelőintézet. Levelezési cím: Miskolc, 3529 Csabai kapu Orvos igazgató: Dr. Pap Tibor Tel.: 46/ / Rendelőintézet Levelezési cím: Miskolc, 3529 Csabai kapu 9-11 Orvos igazgató: Dr. Pap Tibor Tel.: 46/555-666/6001 E-mail: igazgato@misek.hu Vezető asszisztens: Novák Mária Tel.: 46/555-680 46/555-666/1200-as

Részletesebben

2011. évi zárszámadás

2011. évi zárszámadás i csoport, kiemelt, megnevezés zárszámadás LXXII. EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI ALAP Egészségbiztosítási ellátások fedezetéül szolgáló bevételek ( 06408 Társadalombiztosítási, szociális és jóléti szolgáltatások

Részletesebben

Migráció egészségügyi, közegészségügyi, járványügyi problémák

Migráció egészségügyi, közegészségügyi, járványügyi problémák Migráció egészségügyi, közegészségügyi, járványügyi problémák Dr. Paller Judit mb. országos tisztifőorvos XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok, Debrecen 2015. október 7-9. Irányadó jogszabályok - Az

Részletesebben

Struktúraváltás Zirci Erzsébet Kórházban (2007-2014) avagy, van élet az aktív ellátások megszűnése után is''

Struktúraváltás Zirci Erzsébet Kórházban (2007-2014) avagy, van élet az aktív ellátások megszűnése után is'' Struktúraváltás Zirci Erzsébet Kórházban (2007-2014) avagy, van élet az aktív ellátások megszűnése után is'' Veszprém Megyei Orvos- Gyógyszerész Napok Sümeg, 2014. november 22. Zirci Erzsébet Kórház- Rendelőintézet

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként :(a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

A szakdolgozói hatáskörök kialakítása és a minőségügyi rendszerek összefüggései

A szakdolgozói hatáskörök kialakítása és a minőségügyi rendszerek összefüggései A szakdolgozói hatáskörök kialakítása és a minőségügyi rendszerek összefüggései A Hatásköri listák előkészítése egészségügyi szakdolgozói területen TÁMOP 6.2.2/B/09 projekt összefoglalója Dr. Balogh Zoltán

Részletesebben

Szlovákia egészségügyi rendszere kötelező egészségbiztosításon alapul, amely több- biztosítós rendszerben működik az egészségügy irányító szerve az Eg

Szlovákia egészségügyi rendszere kötelező egészségbiztosításon alapul, amely több- biztosítós rendszerben működik az egészségügy irányító szerve az Eg Dr.Horváth Zoltán, MPH Szlovákia egészségügyi rendszere kötelező egészségbiztosításon alapul, amely több- biztosítós rendszerben működik az egészségügy irányító szerve az Egészségügyi Minisztérium az egészségügyi

Részletesebben

Tájékoztató az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet által akkreditált egészségügyi továbbképzésekről. Képzési kínálatunk

Tájékoztató az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet által akkreditált egészségügyi továbbképzésekről. Képzési kínálatunk FOGYATÉKOS SZEMÉLYEK ESÉLYEGYENLŐSÉGÉÉRT KÖZALAPÍTVÁNY 1134 BUDAPEST, TÜZÉR U. 33-35. Nyilvántartási szám: 01-0849-04 Akkreditációs lajstromszám: AL-2057 Tájékoztató az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző

Részletesebben

Ügyfeltájékoztató a CIB Egészségőr biztosításhoz

Ügyfeltájékoztató a CIB Egészségőr biztosításhoz Ügyfeltájékoztató a CIB Egészségőr biztosításhoz Hatályos: 2017. március 13-tól Mindannyian tudjuk, hogy az egészség a legfontosabb, de sokunk csak akkor érzi ezt igazán, amikor valamilyen egészségügyi

Részletesebben

Piacon lévő élet-, baleset, és egészségbiztosítási módozatok, mint számba vehető cafetéria elemek

Piacon lévő élet-, baleset, és egészségbiztosítási módozatok, mint számba vehető cafetéria elemek Piacon lévő élet-, baleset, és egészségbiztosítási módozatok, mint számba vehető cafetéria elemek Előadó: Tóth Róbert ügyvezető Bróker Royal Kft. JNSZMKIK regisztrált szakértője 2012. április 26. A biztosítás

Részletesebben

DUNAHARASZTI TERÜLETI GONDOZÁSI KÖZPONT ALAPÍTÓ OKIRATA

DUNAHARASZTI TERÜLETI GONDOZÁSI KÖZPONT ALAPÍTÓ OKIRATA Okirat száma: 2-653453/2016 Dunaharaszti Város Önkormányzata DUNAHARASZTI TERÜLETI GONDOZÁSI KÖZPONT ALAPÍTÓ OKIRATA Okirat száma: 2-653453/2016 Alapító Okirat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva

Részletesebben

1 / 26. BI590 Prémium Csoportos Egészségbiztosítás általános és különös feltételei. I. fejezet Általános rendelkezések

1 / 26. BI590 Prémium Csoportos Egészségbiztosítás általános és különös feltételei. I. fejezet Általános rendelkezések BI590 / 20150316 BI590 Prémium Csoportos Egészségbiztosítás általános és különös feltételei Jelen feltételek hatályba lépésének időpontja: 2015. március 16. I. fejezet Általános rendelkezések 1.1. A Biztosító

Részletesebben

óraszám/hét típus Gasztrointesztinális endoszkópia és ultrahang szakrendelő II. 15 Sz

óraszám/hét típus Gasztrointesztinális endoszkópia és ultrahang szakrendelő II. 15 Sz 2015.évi járóbeteg struktúra a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban 2015. július 1. Központi telephely Járóbeteg szakellátás kód szervezeti egység megnevezése óraszám/hét szakorvosi

Részletesebben

Járó- és Fekvőbeteg ellátás integrációja a markusovszky egyetemi oktatókórház szombathelyi és körmendi telephelyén

Járó- és Fekvőbeteg ellátás integrációja a markusovszky egyetemi oktatókórház szombathelyi és körmendi telephelyén Járó- és Fekvőbeteg ellátás integrációja a markusovszky egyetemi oktatókórház szombathelyi és körmendi telephelyén Járó- és fekvőbeteg ellátás integrációja a markusovszky egyetemi oktatókórház szombathelyi

Részletesebben

A háziorvosi ellátás és a szakellátás kapcsolata a MESZK felmérése

A háziorvosi ellátás és a szakellátás kapcsolata a MESZK felmérése A háziorvosi ellátás és a szakellátás kapcsolata a MESZK felmérése Szabóné Juhász Julianna Szánti Istvánné V. Országos Járóbetegellátási Szakdolgozói Konferencia, Balatonfüred 2008. szeptember 18-19. Témaválasztás

Részletesebben

Alapítói jogok gyakorlója: Emberi Erőforrások Minisztere Irányító szerv: Emberi Erőforrások Minisztériuma Középirányító szerv: GYEMSZI.

Alapítói jogok gyakorlója: Emberi Erőforrások Minisztere Irányító szerv: Emberi Erőforrások Minisztériuma Középirányító szerv: GYEMSZI. 1. sz. melléklet. Markusovszky Egyetemi Oktatókórház munkaszervezete 1.1. számú melléklet (1. sz. organogram) Markusovszky Egyetemi Oktatókórház szervezeti felépítése Kórházi Felügyelő Tanács Szakmai Vezetőtestület

Részletesebben

Betegirányítás és betegfogadás szabályozásának kérdései

Betegirányítás és betegfogadás szabályozásának kérdései Betegirányítás és betegfogadás szabályozásának kérdései Dr. Záborszki Annamária SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Egészségbiztosítási Igazgatóság Beutalási rend A betegek hatvan százaléka nem

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról MÁTÉSZALKA V Á R O S POLGÁRMESTERÉTŐ L 4701.Mátészalka, Hősök-tere 9. Tel.: (44) 501-361, Fax: (44) 501-358 e-mail:polgarmester@mateszalka.hu Száma: 146-3 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

Részletesebben

A Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház szervezeti felépítése

A Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház szervezeti felépítése A Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház szervezeti felépítése 1. sz. organogram: A Kórház elvi felépítés 2. sz. organogran : A Szent Imre Kórház felépítése (áttekintés) 3. sz. organogram: A Kórház vezetése

Részletesebben

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Közzététel: 2018. január 09. napján Hatályos: 2018. január 10. napjától Módosítás oka: Új akciós kiegészítő szolgáltatás a külön

Részletesebben

Módosító okirat. A határozat visszavonva a 81/2017. (II. 9.) határozattal. 628/2016. (XII. 7.) Egészségügyi Központ alapító okiratának módosítása

Módosító okirat. A határozat visszavonva a 81/2017. (II. 9.) határozattal. 628/2016. (XII. 7.) Egészségügyi Központ alapító okiratának módosítása A határozat visszavonva a 81/2017. (II. 9.) határozattal 628/2016. (XII. 7.) Egészségügyi Központ alapító okiratának módosítása Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban Képviselő-testület)

Részletesebben

Palliatív és hospice ellátás Szlovákiában

Palliatív és hospice ellátás Szlovákiában Pozsony-i Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskola Érsekújvár-i Szent László Ápolástani Kar Palliatív és hospice ellátás Szlovákiában PhDr. Dobsonyová Andrea doc. PhDr. Jankechová Monika,

Részletesebben

Egészségügyi javak előállítása: termékek, anyagi szolgáltatások Nem anyagi szolgáltatások mellérendelt intézmények. szakfeladatok

Egészségügyi javak előállítása: termékek, anyagi szolgáltatások Nem anyagi szolgáltatások mellérendelt intézmények. szakfeladatok Egészségügyi ellátás -állami költségvetésre alapoz -állampolgárok hozzájárulása -területi elv fontos, de nem kizárólagos -különböző ellátási szintek és szolgáltatások Egészségügyi javak előállítása: termékek,

Részletesebben

25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság

25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság 25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság 01/301-4/2011. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosának e l ő t e r j e s z t é s e a Petz Aladár

Részletesebben

a vizitdíj és a napidíj elsô éve

a vizitdíj és a napidíj elsô éve a vizitdíj és a napidíj elsô éve A vizitdíj és a napidíj bevezetésének fô indoka az volt, hogy a legális önrészfizetés segít visszaszorítani a hálapénzt, jelentôs bevételhez juttatja a háziorvosokat, és

Részletesebben

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Közzététel: 2017. szeptember 29. napján Hatályos: 2017. október 02. napjától Módosítás oka: Módosításra került a TeleBank elérhetősége.

Részletesebben

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető A társaság: Mapfre Asistencia Compania Internacional de Seguros y Reaseguros S.A., Spanyol Királyságban bejegyzett biztosító társaság, mely

Részletesebben

A szűrővizsgálatok változó koncepciója

A szűrővizsgálatok változó koncepciója A szűrővizsgálatok változó koncepciója Magyar Tudomány Ünnepe 2010. Vályi Péter dr. 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről Szűrővizsgálat: olyan vizsgálat, amelynek célja a betegség tüneteit nem mutató

Részletesebben

Kutatás-fejlesztés, innováció

Kutatás-fejlesztés, innováció Az ellátás minősége a magán és a közfinanszírozott szolgáltatóknál Dr. Papik Kornél (Országos Gerincgyógyászati Központ, Budai Egészségközpont Szakkórháza) I. Egészségközpont Magán járóbeteg-ellátás Teljes

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény (Stt.)

Részletesebben

Orvosi asszisztencia szolgáltatások különös feltételei

Orvosi asszisztencia szolgáltatások különös feltételei Orvosi asszisztencia szolgáltatások különös feltételei Az NN Biztosító Zrt. a 935 jelű 32 súlyos betegségre fedezetet nyújtó, a 936 jelű Rosszindulatú daganatos megbetegedésekre szóló és a 937 jelű Mellrákra

Részletesebben

KORSZERŰ EGÉSZSÉGÜGYI KÉPZÉSEK - A KITERJESZTETT HATÁSKÖRŰ ÁPOLÓK

KORSZERŰ EGÉSZSÉGÜGYI KÉPZÉSEK - A KITERJESZTETT HATÁSKÖRŰ ÁPOLÓK KORSZERŰ EGÉSZSÉGÜGYI KÉPZÉSEK - A KITERJESZTETT HATÁSKÖRŰ ÁPOLÓK LEHETSÉGES FELADATAI AZ IDŐSELLÁTÁSBAN Dr. Balogh Zoltán Ph.D. Egymást Értő Szakemberek Szociális Klaszter Egyesület Ünnepi Konferenciája

Részletesebben

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza?

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza? allianz.hu TermékismertEtő Allianz Üzleti utasbiztosítás 2018 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti utasbiztosítás

Részletesebben

Újabb nehézségek az egynapos sebészetben. Előadó: Kovács Péter Vemed Kft.

Újabb nehézségek az egynapos sebészetben. Előadó: Kovács Péter Vemed Kft. Újabb nehézségek az egynapos sebészetben Előadó: Kovács Péter Vemed Kft. Az egészségügyi, szociális és családügyi miniszter 16/2002. (XII. 12.) ESZCSM rendelete az egynapos sebészeti és a kúraszerűen végezhető

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Előkészítésben részt vesz: Otthoni szakápolás ellátására kötött megbízási szerződés meghosszabbítása Tárnok Lászlóné jegyző, dr. Bimbó Mária osztályvezető, Igazgatási Osztály Ügyrendi,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az Aegon Csoportos Biztosításról

TÁJÉKOZTATÓ az Aegon Csoportos Biztosításról TÁJÉKOZTATÓ az Aegon Csoportos Biztosításról A Csoportos Biztosítások azt a lehetőséget kínálják a vállalatok számára, hogy alkalmazottaiknak az anyagi megbecsülésen túl a váratlan események (balesetek,

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2010. JANUÁR 28-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2010. JANUÁR 28-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2010. JANUÁR 28-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 136/2010. MELLÉKLETEK: -0 DB TÁRGY: A Baranya Megyei Önkormányzat támogató nyilatkozata Mohács Város Önkormányzata

Részletesebben

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei 1. Általános rendelkezések 1.1 Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban: Biztosító) jelen Kiegészítő

Részletesebben

Allianz Üzleti utasbiztosítás

Allianz Üzleti utasbiztosítás www.allianz.hu Termékismertető Allianz Üzleti utasbiztosítás 2017 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti

Részletesebben

TELEFONKÖNYV. Pénzügyi Osztály I. emelet Pénzügyi osztályvezető. 82/504-400/ 456 mellék. Bér és Munkaügyi osztály Munkaügyi osztályvezető 82/504-406

TELEFONKÖNYV. Pénzügyi Osztály I. emelet Pénzügyi osztályvezető. 82/504-400/ 456 mellék. Bér és Munkaügyi osztály Munkaügyi osztályvezető 82/504-406 TELEFONKÖNYV Igazgatás I. emelet Főigazgató főorvos 82/504-401 Gazdasági igazgató 82/504-405 Ápolási igazgató 82/504-408 Műszermérnök 82/504-404 Titkárság 82/504-410 FAX: 351-035 Iktató leíró 82/504-400/

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKÉPESÍTÉSEK

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKÉPESÍTÉSEK 54 723 01 1000 Ápoló 2321-06 Interakció az egészségügyi ellátásban 2323-06 Egészségnevelés-egészségfejlesztés 2324-06 Alapápolás 2325-06 Diagnosztika-terápia 2329-06 Betegmegfigyelés/Monitorozás 2322-06

Részletesebben

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS Termék neve GB661 jelű Utazási Garancia Biztosítás Termék besorolása Alapbiztosítási csomagok Prémium Komfort Bázis Biztosítható kockázatok Sürgősségi orvosi ellátás x x x Asszisztencia x x x Jogvédelem

Részletesebben

Szelényi Viktor háziorvos. Bánhorváti Nagybarca Borsod Abaúj Zemplén megyéből:

Szelényi Viktor háziorvos. Bánhorváti Nagybarca Borsod Abaúj Zemplén megyéből: Szelényi Viktor háziorvos Bánhorváti Nagybarca Borsod Abaúj Zemplén megyéből: Húsz éves az otthonápolás. Alcím: Azaz a korházi terhek és a betegek terhének csökkentése. A mi otthoni szakápolásunk létrehozás:

Részletesebben

BESZÁMOLÓ A PROJEKT MEGVALÓSULÁSÁRÓL

BESZÁMOLÓ A PROJEKT MEGVALÓSULÁSÁRÓL BESZÁMOLÓ A PROJEKT MEGVALÓSULÁSÁRÓL TÁMOP-6.2.4.A-11/1-2012-0013 Létszámbővítés az egészségügyi ellátás fejlesztése érdekében a Kaposi Mór Oktató Kórházban Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 7400

Részletesebben

1.5. Szolgáltatási keretösszeg A képalkotó diagnosztikai vizsgálatok egy biztosítási évben átvállalt maximális térítési összköltsége.

1.5. Szolgáltatási keretösszeg A képalkotó diagnosztikai vizsgálatok egy biztosítási évben átvállalt maximális térítési összköltsége. BI548 / 20141201 K1333 Várólista - képalkotó diagnosztikai szolgáltatást finanszírozó csoportos egészségbiztosítás különös feltételek Jelen feltételek hatályba lépésének időpontja: 2014. december 1. A

Részletesebben

A HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSRA VONATKOZÓ BETEGJOGOKRÓL SZÓLÓ IRÁNYELV ÁTÜLTETÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSRA VONATKOZÓ BETEGJOGOKRÓL SZÓLÓ IRÁNYELV ÁTÜLTETÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK A HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSRA VONATKOZÓ BETEGJOGOKRÓL SZÓLÓ IRÁNYELV ÁTÜLTETÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK Konferencia 2013. November 14. Dr. Gellérné dr. Lukács Éva A 2011/24/EU irányelv fő elvi

Részletesebben