Univer Product Zrt. Kecskemét tóth ferenc - projekt menedzser

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Univer Product Zrt. Kecskemét tóth ferenc - projekt menedzser"

Átírás

1

2 Univer Product Zrt. Kecskemét tóth ferenc - projekt menedzser Az univer Product zrt ben egyik kecskeméti telephelyének teljes körű rekonstrukcióját hajtotta végre, közel 3 milliárd ft értékben. E beruházás kapcsán vettük fel a kapcsolatot többek között a metalobox Kft-vel is. Célunk az új üzemcsarnok szociális területeinek olyan öltözőszekrényekkel és egyéb kiegészítőkkel történő berendezése volt, melyek megfelelnek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek, és nem utolsó sorban esztétikai elképzeléseinknek. Amiért a metalobox Kft-re esett a választásunk, az elsősorban az előbbiekben említett követelményeknek való megfelelőség, a termékeikhez adott magas színvonalú szolgáltatás, és egyedi igényeinknek való teljes megfelelőség.

3 BorgWarner turbo Systems Kft. Oroszlány sipos ferenc - beszerző vállalatunk 2001 óta vásárol öltözőszekrényeket a metalobox -tól. Az öltözőink mérete és az egyre növekvő dolgozói létszám miatt döntöttünk a z -ajtós szekrények mellett. Az öltözőszekrények alá rendeltünk padokat is, hogy az átöltözés kényelmesebb körülmények közt történjen. A zárak főkulcsos rendszerben működnek. Ha a dolgozó elvesztette a kulcsát, a rekesze a főkulccsal könnyen és gyorsan kinyitható. A metalobox termékeit évek óta használjuk, ezért bátran ajánlom másoknak is.

4 Egis Nyrt. Lacta Gyógyszergyár Körmend Kondora Katalin - üzemvezető Az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektettünk a dolgozók komfortérzetének növelésére, ennek érdekében több szociális területet felújítottunk a gyáregység területén. A különböző funkciójú és adottságú helyiségek egységes megjelenését tudtuk biztosítani a metalobox Kft. által szállított szekrényekkel. Célunk elérését segítette a meghirdetett öltözőszekrény csere akciójuk is. A kiválasztáskor fontos szempont volt a korábbi dolgozói visszajelzésekben is megmutatkozó elégedettség, a kiváló ár/érték arány, valamint a rövid szállítási határidők rugalmas kezelése.

5 Hamburger Hungária Kft. Dunaújváros Hatvani Norbert projekt mérnök Egy éve vásároltunk öltözőszekrényeket a metalobox -tól. A szekrényeket a gyár minden dolgozója, alsó és felső vezetője is használja. Cégünk 100%-ban hulladékpapírból gyárt hullámalappapírt, fontos számunkra a környezetvédelem. Ennek kifejezése a gyár arculatában is megjelenik, a színek meghatározóak, ezért döntöttünk úgy, hogy zöld és bézs színű ajtókkal rendeljük meg őket. Kényelem, esztétika és a helytakarékosság szempontjából az ülőpados típust választottuk, hiszen így a sorok közt könnyebb a közlekedés és van mód átöltözéskor leülni. A szekrények megvásárlása, beállítása gördülékenyen, zökkenőmentesen zajlott.

6 A BoX 3/12 és 3/15 szekrényeink népszerűségüket annak köszönhetik, hogy rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Elfér bennük táska, cipő, sisak, védőszemüveg, vagy éppen személyre szóló szerszámok, melyekre vigyázni kell. Barátság Park Győr turbék istván létesítményvezető A vendégek részére vásároltunk a Barátság parkba öltöző- és értékmegőrző szekrényeket. Akik csak kocogni jönnek és nem szeretnének egyéb sport vagy szabadidő tevékenységet végezni, azok az értékeiket a színes rekeszekbe tehetik. Nem kell attól tartaniuk, hogy illetéktelen személyek kezébe kerül telefonjuk, táskájuk.

7 Öltöző Denso Magyarország Kft. Székesfehérvár Abonyi gábor beszerző Két évvel ezelőtt cseréltük le az öltözőszekrényeinkben a zárakat főkulcsos rendszerűekre. Ennek oka a megnövekedett dolgozói létszám és a rendszer könnyebb kezelhetőségének igénye volt. A dolgozók egy munkaruha-kiadó rekeszt és egy öltözőszekrényrekeszt kaptak, amit a főkulcsos záraknak köszönhetően egyetlen kulccsal tudnak nyitni. A metalobox által biztosított kulcsregisztráció garantálja, hogy minden munkatárs saját kulcsával csak a saját rekeszeit tudja nyitni. A számozott zárak segítségével ha a dolgozó elveszíti a kulcsát könnyen visszakereshetők a pótkulcsok, vagy a főkulccsal kinyithatók a szekrényajtók. Nálunk már bevált a főkulcsos rendszer!

8 famintázatú étkezőgarnitúra Jellemzők: - fekete fémváz - rétegelt fa ülő- és háttámla - rakásolható - terhelhetőség: 120 kg Méretek: - teljes magasság: 830 mm - ülésmagasság: 460 mm - ülésszélesség: 470 mm - ülésmélység: 425 mm Szín: váz: fekete ülőlap: bükkdekor (1 db snack table 120 asztalt és 4 db snack seat Wood széket tartalmaz) SnAcK SEAT Wood emerson Process Management Magyarország Kft. Székesfehérvár rakovics réka Hr coordinátor 2007-ben megépítettük a dolgozóink ebédlőjét. A metalobox -tól vásároltuk meg az étkező-berendezést. A helyiséget a bútorokhoz igazítva alakítottuk ki belsőépítész segítségével. A végeredmény rendkívül esztétikus lett. 22/

9 Swedwood Sopron Bútor Kft. Sopron mihalicz gábor r endész A swedwood sopron Bútor Kft. a metalobox Kft. által forgalmazott öltözőszekrényeket használja már 1999 óta ben az öltözőszekrényeket hárompontos biztonsági zárral szereltük fel, főkulcsos rendszerben. A rendszer előnye, hogy tartozik hozzá 1 db főkulcs, ami azért jó, mert több mint ötszáz szekrénnyel rendelkezünk, így probléma esetén ezzel az egy kulccsal ki tudjuk nyitni bármelyiket. A 3 ponton záródó záraknak köszönhetően pedig az ajtók felfeszítése lehetetlen. Alkalmazottaink naponta használják az öltözőszekrényeket, a zárak precízen, megbízhatóan működnek, meghibásodás miatt még nem kellett zárat cserélnünk. Ajánlom azoknak, akik a megbízható működés mellett döntenek, nekünk a három év használat, már bizonyított.

10 Schaffner emv Hungary Kft. Kecskemét Böszörményi Norbert mérnöki osztályvezető Közel 3 éve használjuk a metalobox Kft. szekrényeit. Az öltözőszekrényeken kívül a termelés területén értékmegőrző szekrényeket is elhelyeztünk. A folyamatos létszámnövekedés szükségessé tette az öltöző bővítését. Az öltöző mérete adott, ezért a szekrények darabszámának növelésében kellett gondolkoznunk. A metalobox termékeinek sokszínűsége, munkatársainak segítőkészsége és kreativitása azonnali megoldást talált problémánkra. Referenciák 22/

11 Depónia Kft. Székesfehérvár Piber olivér - kommunális szolgáltatás vezető Cégünk szállítási részlegének telephely változása miatt szükségszerűvé vált egy új, minden igényt kielégítő, mintegy 60 dolgozót befogadni képes szociális blokk kialakítása. A metalobox Kft-t már korábbról is ismertük, ezért a felmerült igényeinkkel kapcsolatban bizalommal fordultunk hozzájuk. A gyors, rugalmas ügyintézés, a leszállított termék minősége és a helyszíni összeszerelés szakértelme egyértelműen megerősített minket abban, hogy jól választottunk! redel elektronika Kft. Budapest Német lászló beszerzési vezető Ajánlatkérés előtt és azt követően folyamatosan kapcsolatban voltunk az értékesítővel, aki mindenben a rendelkezésünkre állt augusztusában vásároltunk meg az új metalobox öltözőszekrényeket budapesti gyárunkba. minden dolgozó, üzemvezető, őr kapott rekeszt, így a holmijukat biztonságban tisztán, rendezetten tárolhatják. Használói elégedettek a termékkel, az öltöző az új bútorokkal sokkal esztétikusabb lett.

12 Referenciák Magnetec-Ungarn Mágnestechnológiai Ipari Kft. Gyöngyös farkas Hajnalka Hr vezető 2008 óta vásároljuk a metalobox termékeit. megelégedésünk kifejezéseként új étkezőnk kialakításakor nem volt kérdés, hogy kihez fordulunk. A falak még nem álltak, de már megvoltak a bútorozást illetően az összehangolt tervek. folyamatos kapcsolattartás és egyeztetést követően megrendeltük a kisrekeszes szekrényeket és az étkező-berendezést. Ezeket a fizikai állomány használja váltott műszakban. dolgozóink kulturált körülmények közt étkezhetnek a szép és igényes kantinban. 22/

13 Nypro Hungary Kft. Nagyigmánd Bakos Bernadett beszerző A metalobox aktuális akcióiról és új termékeiről folyamatos tájékoztatást kapunk, mindenfajta kommunikációs csatornán. A versenyképes árak mellett precíz, megbízható munkavégzés, udvarias kiszolgálás, segítőkészség jellemzi a metalobox munkatársait. Cégünknél a folyamatos bővítések és változások során is bebizonyosodott, hogy a metalobox kiváló beszállító partnerünk. Zenon europe Kft. Oroszlány vibling gergely EHs mérnök Cégünk bővülése és folyamatos beruházásai által megnövekedett dolgozói létszám tette szükségessé új öltözőink berendezését. A metalobox -ot már korábbi munkahelyemről ismertem, így nagyon megörültem, amikor a zenon Europe Kft-nél is velük kerültem kapcsolatba az öltözőberendezés kapcsán. Kényelmi szempontokat figyelembe véve a hosszúajtós típust választottuk, hiszen ebben a szekrényben a dolgozó minden holmija kényelmesen elfér. Biztonsági szempontból olyan lakatkilinccsel rendeltük meg a szekrényeket, amely zárt állapotban körbeforog, nem feszíthető le az ajtókról, és árban is megfelelőnek találtuk. A metalobox munkatársai és szolgáltatásai gyorsak, pontosak, rugalmasak és megbízhatók. szívesen ajánlom más cégeknek is!

14 Referenciák TEVA Gyógyszergyár Zrt. Debrecen takácsné Bagoly Csilla üzemvezető Egy átépített üzemben, egy újonnan kialakított öltözőrendszerbe kerestük azt a megoldást, amely megfelel a gyógyszeripari előírásoknak és egy fiatal, dinamikus csapat igényeinek. A metalobox bő szín- és formakínálatából meg tudtuk valósítani a funkció, a szín és a forma egységét. 22/

étkezős katalógus A prospektusban található árak 2015. december 31-ig érvényesek.

étkezős katalógus A prospektusban található árak 2015. december 31-ig érvényesek. 2015 étkezős katalógus A prospektusban található árak 2015. december 31-ig érvényesek. 2 Az étkezőhelyiség hangulata nagyon fontos, hiszen amellett, hogy funkcióját betölti, az alkalmazottak itt kapcsolódnak

Részletesebben

K1447 az FKF Nonprofit Zrt. HHM telephelyén üzemelő K1-K2 kazánok túlhevítő blokkjainak cseréje

K1447 az FKF Nonprofit Zrt. HHM telephelyén üzemelő K1-K2 kazánok túlhevítő blokkjainak cseréje K1447 az FKF Nonprofit Zrt. HHM telephelyén üzemelő K1-K2 kazánok túlhevítő blokkjainak cseréje Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/69 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

SULI KATALÓGUS. PROJECT 4/8 129.800 Ft/db (Ár nettó) A prospektusban található árak 2017. március 31-ig érvényesek.

SULI KATALÓGUS. PROJECT 4/8 129.800 Ft/db (Ár nettó) A prospektusban található árak 2017. március 31-ig érvényesek. SULI KATALÓGUS 2016 PROJECT 4/8 129.800 Ft/db A prospektusban található árak 2017. március 31-ig érvényesek. 2 3 TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK - állandó ügyfélszolgálat - kapcsolatfelvétel - ingyenes

Részletesebben

DB_Bútor beszerzése [ED]/2013.

DB_Bútor beszerzése [ED]/2013. DB_Bútor beszerzése [ED]/2013. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/73 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2011.12.30 KÉ Eljárás

Részletesebben

ipari katalógus project 4 96.800 Ft/db (Ár nettó) A prospektusban található árak 2016. december 31-ig érvényesek.

ipari katalógus project 4 96.800 Ft/db (Ár nettó) A prospektusban található árak 2016. december 31-ig érvényesek. ipari katalógus 2016 project 4 96.800 Ft/db A prospektusban található árak 2016. december 31-ig érvényesek. A fém dicsérete A minőség a dolgok lényegét jellemző tulajdonságok összessége, köznapi értelemben

Részletesebben

Magyar Turizmus Zrt. - Kutatás - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Magyar Turizmus Zrt. - Kutatás - Tájékoztató az eljárás eredményéről Magyar Turizmus Zrt. - Kutatás - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/34 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015

Részletesebben

8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

"C-íves sebészeti képerősítő orvosi eszköz beszerzése a PTE Gyermekgyógyászati Klinika részére 81/2016." - tájékoztató az eljárás eredményéről

C-íves sebészeti képerősítő orvosi eszköz beszerzése a PTE Gyermekgyógyászati Klinika részére 81/2016. - tájékoztató az eljárás eredményéről "C-íves sebészeti képerősítő orvosi eszköz beszerzése a PTE Gyermekgyógyászati Klinika részére 81/2016." - tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/66 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

Győr város területén felhasználható fürdő szolgáltatás igénybe vételére 205 db termál fürdőszolgáltatást biztosító bérlet megvásárlása

Győr város területén felhasználható fürdő szolgáltatás igénybe vételére 205 db termál fürdőszolgáltatást biztosító bérlet megvásárlása Győr város területén felhasználható fürdő szolgáltatás igénybe vételére 205 db termál fürdőszolgáltatást biztosító bérlet megvásárlása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/60 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Általános üzleti feltételek (Kérjük minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő:

Általános üzleti feltételek (Kérjük minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Általános üzleti feltételek (Kérjük minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft. (1097 Budapest, Táblás u 36-38) Visszaküldési cím: Studio Moderna 2000

Részletesebben

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről 1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI kiegészített változat 1 Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. az alábbiak szerint hozza nyilvánosságra soron következő rendkívüli Közgyűlésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2014. július 14-én 8.30 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal kistermében

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás erdményéről - Asztali számítógépek és monitorok beszerzése

Tájékoztató az eljárás erdményéről - Asztali számítógépek és monitorok beszerzése Tájékoztató az eljárás erdményéről - Asztali számítógépek és monitorok beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/72 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015

Részletesebben

CREATING STANDARD A HIGHER. 6 Lépés a Legjobb Munkahely felé

CREATING STANDARD A HIGHER. 6 Lépés a Legjobb Munkahely felé CREATING A HIGHER STANDARD 6 Lépés a Legjobb Munkahely felé 6 lépés a Legjobb Munkahely felé Hogyan csábítsuk el és tartsuk meg a legtehetségesebb embereket? Míg sok munkáltató panaszkodik, hogy milyen

Részletesebben

* Konszolidált adatok. ** Adatai a Cégbíróságról származnak. Forrás: Bisnode

* Konszolidált adatok. ** Adatai a Cégbíróságról származnak. Forrás: Bisnode Alkalmazottak száma szerinti rangsor (ezer fő) 1. Magyar Posta Zrt. 32,3 2. Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.* 28,6 3. MÁV Magyar Államvasutak Zrt. 17,1 4. SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 13,6 5.

Részletesebben

internet szolgáltatás nyújtása az OFFI Zrt. részére 2015/2017 - tájékoztató az eljárás eredményéről

internet szolgáltatás nyújtása az OFFI Zrt. részére 2015/2017 - tájékoztató az eljárás eredményéről internet szolgáltatás nyújtása az OFFI Zrt. részére 2015/2017 - tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/142 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

IRIS rögzítési és archiválási rendszer fejlesztése, karbantartása

IRIS rögzítési és archiválási rendszer fejlesztése, karbantartása IRIS rögzítési és archiválási rendszer fejlesztése, karbantartása (tájékoztató az eljárás eredményéről) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/27 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Bérszámfejtési feladat komplex megvalósítása(tájékoztató az eljárás eredményéről)

Bérszámfejtési feladat komplex megvalósítása(tájékoztató az eljárás eredményéről) Bérszámfejtési feladat komplex megvalósítása(tájékoztató az eljárás eredményéről) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/53 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

Aktív állampolgárság az iskolában és azon túl A kutatási eredmények összefoglalása munkaanyag

Aktív állampolgárság az iskolában és azon túl A kutatási eredmények összefoglalása munkaanyag Aktív állampolgárság az iskolában és azon túl A kutatási eredmények összefoglalása munkaanyag Kurt Lewin Alapítvány 2012. július Köszönetnyilvánítás: A kutatásban való részvételükért köszönettel tartozunk:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/63. Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/63. Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési A Kistelek és Térsége Ipari Park alapinfrastruktúra fejlesztése - szennyvízcsatorna fejlesztés pályázati projektjének előkészítésével kapcsolatban vízjogi létesítési engedélyezési terv készítése. Közbeszerzési

Részletesebben

Menedzselhető switch-ek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Menedzselhető switch-ek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Menedzselhető switch-ek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/51 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015

Részletesebben

SPORTKATALÓGUS USZODA - ÉS. PROJECT 4/8 129.800 Ft/db (Ár nettó) A prospektusban található árak 2017. március 31-ig érvényesek.

SPORTKATALÓGUS USZODA - ÉS. PROJECT 4/8 129.800 Ft/db (Ár nettó) A prospektusban található árak 2017. március 31-ig érvényesek. USZODA - ÉS SPORTKATALÓGUS 2016 PROJECT 4/8 129.800 Ft/db A prospektusban található árak 2017. március 31-ig érvényesek. 2 3 TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK - állandó ügyfélszolgálat - kapcsolatfelvétel

Részletesebben

Fotó: Komjáthy Máté Uránszív - Főszerepben a város! - FESZTáv - Szakács Hajnalka

Fotó: Komjáthy Máté Uránszív - Főszerepben a város! - FESZTáv - Szakács Hajnalka Pécsi forma Fotó: Komjáthy Máté - Szakács Hajnalka Öt nap próba és egy felkészítő workshop után bemutatták a Független Előadó-művészeti Szövetség, kizárólag a FESZTáv-ra készített, pécsiekkel készült,

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Tiszagyulaháza Aprajafalva Óvoda felújításának kivitelezésére.

Vállalkozási szerződés Tiszagyulaháza Aprajafalva Óvoda felújításának kivitelezésére. Vállalkozási szerződés Tiszagyulaháza Aprajafalva Óvoda felújításának kivitelezésére. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/61 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

Tájékoztató eljárás eredményéről - József Attila Művelődési ház és Nagyközségi Könyvtár energetikai korszerűsítése

Tájékoztató eljárás eredményéről - József Attila Művelődési ház és Nagyközségi Könyvtár energetikai korszerűsítése Tájékoztató eljárás eredményéről - József Attila Művelődési ház és Nagyközségi Könyvtár energetikai korszerűsítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/63 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. MÁRCIUS 3-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. MÁRCIUS 3-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Dunabogdányi Polgármesteri Hivatal 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. MÁRCIUS 3-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Jegyzőkönyv Dunabogdány

Részletesebben

STRESSZ BAROMÉTER 2015 FELMÉRÉS

STRESSZ BAROMÉTER 2015 FELMÉRÉS STRESSZ BAROMÉTER 2015 FELMÉRÉS Adatfelvétel időpontja: 2015. december 01. - 20016. február 07. Kitöltők száma: 220 2 BEVEZETÉS Online felmérésünkben a vállalatok aktuális stressz szintjéről és az alkalmazott

Részletesebben

2049 Diósd, Gárdonyi Géza u. 9., 2562/2 hrsz.;2049 Teljesítés helye:

2049 Diósd, Gárdonyi Géza u. 9., 2562/2 hrsz.;2049 Teljesítés helye: Energia-megtakarításból történő fűtéskorszerűsítés megvalósítása, hőszolgáltatás nyújtása megújuló alapú primer energiatermelő rendszerekkel és hosszú távú üzemeltetése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/50

Részletesebben

Élőfüves labdarúgó pálya kialakítása Orosházán eredménytájékoztató

Élőfüves labdarúgó pálya kialakítása Orosházán eredménytájékoztató Élőfüves labdarúgó pálya kialakítása Orosházán eredménytájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/45 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015

Részletesebben

Tájékoztató az ANS1 lépcsőház fal- és padlóburkolat csere tárgyú eljárás eredményéről.

Tájékoztató az ANS1 lépcsőház fal- és padlóburkolat csere tárgyú eljárás eredményéről. Tájékoztató az ANS1 lépcsőház fal- és padlóburkolat csere tárgyú eljárás eredményéről. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/105 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2015. augusztus 05-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2015. augusztus 05-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2015. augusztus 05-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 123/2015.(08.05.) 132/2015.(08.05.) Hozott rendelet: 11/2015. (VIII.06.) 1

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata (1239 Budapest, Grassalkovich út 162., egyszámla száma: OTP és Kereskedelmi Bank Rt. által kezelt 11784009-15523002

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Bogácsi Termálfürdő kempingterület fejlesztése

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Bogácsi Termálfürdő kempingterület fejlesztése Tájékoztató az eljárás eredményéről - Bogácsi Termálfürdő kempingterület fejlesztése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/44 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal

Részletesebben

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2014.

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2014. Munkaállomások és monitorok beszerzése/2014. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/152 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont

Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont Tárgy: Beszámoló a Közös Hivatal tevékenységéről Tisztelt Képviselő-testület! A Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata területén lévő utak karbantartási (kátyúzási) feladatainak elvégzése - eljárás eredménye táj.

Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata területén lévő utak karbantartási (kátyúzási) feladatainak elvégzése - eljárás eredménye táj. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata területén lévő utak karbantartási (kátyúzási) feladatainak elvégzése - eljárás eredménye táj. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/35 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

K1224/2 Tájékoztató az eljárás eredményéről

K1224/2 Tájékoztató az eljárás eredményéről K1224/2 Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/4 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Weboldal készítője, karbantartója, tárhelyszolgáltató: DBI Szoftver Kft. 4026 Debrecen, Csap utca 13.

Weboldal készítője, karbantartója, tárhelyszolgáltató: DBI Szoftver Kft. 4026 Debrecen, Csap utca 13. Üzletszabályzat és általános szerződési feltételek A webáruház üzemeltetője: Berczédi Gergő egyéni vállalkozó 4531 Nyírpazony Blaha Lujza utca 16. Adószám: 66686437-1-35 etok.hu@gmail.com Weboldal készítője,

Részletesebben

1 Betétlap. Oldalszám. X. Az adózó képviselői (szükség esetén több oldalon is részletezhető) 1. Képviselő neve: adószáma: Adóazonosító jele:

1 Betétlap. Oldalszám. X. Az adózó képviselői (szükség esetén több oldalon is részletezhető) 1. Képviselő neve: adószáma: Adóazonosító jele: 1 Betétlap X. Az adózó képviselői (szükség esetén több oldalon is részletezhető) Oldalszám 1. Képviselő neve: 2. Képviselő neve: 3. Képviselő neve: 4. Képviselő neve: 5. Képviselő neve: 6. Képviselő neve:

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: ujszasz@pr.hu

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: ujszasz@pr.hu ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: ujszasz@pr.hu Tárgyalja: Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság Szociális, Egészségügyi és Foglalkoztatási Bizottság

Részletesebben

FIDIC Sárga Könyv szerinti (fő)vállalkozási szerződés a Pilisvörösvár városi szennyvíztisztító telep fejlesztésének tervezése és kivitelezése eredmény

FIDIC Sárga Könyv szerinti (fő)vállalkozási szerződés a Pilisvörösvár városi szennyvíztisztító telep fejlesztésének tervezése és kivitelezése eredmény FIDIC Sárga Könyv szerinti (fő)vállalkozási szerződés a Pilisvörösvár városi szennyvíztisztító telep fejlesztésének tervezése és kivitelezése eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/95 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Tajek_HC_mobile_device_management_bevezetés

Tajek_HC_mobile_device_management_bevezetés Tajek_HC_mobile_device_management_bevezetés Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/37 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő:

Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft. (1097 Budapest, Könyves K.krt.12-14) Visszaküldési cím: Studio Moderna

Részletesebben

Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 21. napján 18.00 órától megtartott üléséről

Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 21. napján 18.00 órától megtartott üléséről J E G Y ZŐKÖNYV Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 21. napján 18.00 órától megtartott üléséről Helyszín: Művelődési Ház és Könyvtár 2135 Csörög, Arany J. u. 53. Jelen vannak:

Részletesebben

Nyomtatott könyvdokumentum beszerzése könyvtári ellátás céljából adásvételi szerződés keretében

Nyomtatott könyvdokumentum beszerzése könyvtári ellátás céljából adásvételi szerződés keretében Nyomtatott könyvdokumentum beszerzése könyvtári ellátás céljából adásvételi szerződés keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/26 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2011. augusztus 26-án tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri

Részletesebben

Tájékoztató eredményről - "Takarítási szolgáltatás a Katona József Színház valamennyi egységében"

Tájékoztató eredményről - Takarítási szolgáltatás a Katona József Színház valamennyi egységében Tájékoztató eredményről - "Takarítási szolgáltatás a Katona József Színház valamennyi egységében" Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/27 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015

Részletesebben

KÉRDŐÍV. 5. Értékelje a mindennapi közérzetét befolyásoló alábbi tényezőket

KÉRDŐÍV. 5. Értékelje a mindennapi közérzetét befolyásoló alábbi tényezőket KÉRDŐÍV Hajdúsámson településfejlesztési koncepció tervezetéhez (a kérdőív kitöltése önkéntes ) 1. A város melyik vonását tartja legjellemzőbbnek? Értékelje 1-től 5-ig 1. mezőgazdasági jellegű város 2.

Részletesebben

» Bérezési felmérés 2012

» Bérezési felmérés 2012 » Bérezési felmérés 2012 Beosztottak és vezető munkatársak Magyarországon Kérdőív és megrendelőlap Kérdőív Beküldési határidő: 2011. szeptember 30. A felmérésben való részvétel nem kötött a tanulmány megrendeléséhez!

Részletesebben

Eredmény - Egészségügyi eszközök beszerzése

Eredmény - Egészségügyi eszközök beszerzése Eredmény - Egészségügyi eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/63 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

[Kbt. 163. (1) bek. a) pont]

[Kbt. 163. (1) bek. a) pont] 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A Kerületgazda Szolgáltató Szervezet vagyonkezelésében lévő intézmények számára irodabútor beszerzése

A Kerületgazda Szolgáltató Szervezet vagyonkezelésében lévő intézmények számára irodabútor beszerzése A Kerületgazda Szolgáltató Szervezet vagyonkezelésében lévő intézmények számára irodabútor beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/97 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Magyarországon forgalmazott nyomtatott időszaki kiadványok előfizetése, szállítása - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Magyarországon forgalmazott nyomtatott időszaki kiadványok előfizetése, szállítása - Tájékoztató az eljárás eredményéről Magyarországon forgalmazott nyomtatott időszaki kiadványok előfizetése, szállítása - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/145 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Tájékoztató

Részletesebben

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Tóth Imre önkormányzati képviselő által benyújtott, a Hajdúnánási Polgármesteri

Részletesebben

Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2010.02.06 Záró dátum: 2010.08.05. Tényleges kezdet dátuma: 2009.06.04 Várható befejezés dátuma: 2011.10.

Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2010.02.06 Záró dátum: 2010.08.05. Tényleges kezdet dátuma: 2009.06.04 Várható befejezés dátuma: 2011.10. 1. A JELENTÉS AZONOSÍTÓ ADATAI: Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 21.2.6 Záró dátum: 21.8.5 A projekt megvalósításának tényleges kezdete és várható befejezése: A jelentés kitöltéséért felelős személy: Tényleges

Részletesebben

EH - A Röszke-Horgos határátkelőhely működtetéséhez szükséges rendészettechnikai eszközök beszerzése (Külső Határok Alap 2013/3.1.

EH - A Röszke-Horgos határátkelőhely működtetéséhez szükséges rendészettechnikai eszközök beszerzése (Külső Határok Alap 2013/3.1. EH - A Röszke-Horgos határátkelőhely működtetéséhez szükséges rendészettechnikai eszközök beszerzése (Külső Határok Alap 2013/3.1.1) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/69 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

A TREND FOR ME KFT. PÁLYÁZATA a. Fogyasztóbarát Vállalkozás. tanúsítás elnyerésére

A TREND FOR ME KFT. PÁLYÁZATA a. Fogyasztóbarát Vállalkozás. tanúsítás elnyerésére A TREND FOR ME KFT. PÁLYÁZATA a Fogyasztóbarát Vállalkozás tanúsítás elnyerésére A Fogyasztóbarát Tanúsítási Rendszer célja, hogy - a vállalkozások közül kiemelje és a fogyasztók figyelmébe ajánlja a jogkövető

Részletesebben

A Déri Múzeum Halotti kultusz termében történő tartószerkezeti átalakítás a csillagos égbolt állmennyezet megvalósítása érdekében

A Déri Múzeum Halotti kultusz termében történő tartószerkezeti átalakítás a csillagos égbolt állmennyezet megvalósítása érdekében A Déri Múzeum Halotti kultusz termében történő tartószerkezeti átalakítás a csillagos égbolt állmennyezet megvalósítása érdekében Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/36 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/69

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/69 Tájékoztató az eljárás eredményéről; Vállalkozási szerződés kémiai szúnyoggyérítés elvégzésére Sopron Megyei Jogú Város közigazgatási területe és 7 Fertőparti település belterületi részei felett Közbeszerzési

Részletesebben

NexONBÉR bérügyviteli szoftver jogszabály követési, támogatási és fejlesztési szolgáltatások

NexONBÉR bérügyviteli szoftver jogszabály követési, támogatási és fejlesztési szolgáltatások NexONBÉR bérügyviteli szoftver jogszabály követési, támogatási és fejlesztési szolgáltatások Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/32 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

MUNKATERV 2014/15 tanév

MUNKATERV 2014/15 tanév MUNKATERV 2014/15 tanév Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola OM 033966 (Kaposvár, Fő u. 40-44.) Kaposvár, 2014. szeptember 5. Szabó Zoltánné Kudomrák Zsuzsanna főigazgató Jóváhagyta: az intézmény

Részletesebben

PEDAGÓGIAI PROGRAM PÉCSI APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM, ALAP- FOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA. Hatálybalépés: 2013. szeptember 1.

PEDAGÓGIAI PROGRAM PÉCSI APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM, ALAP- FOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA. Hatálybalépés: 2013. szeptember 1. PEDAGÓGIAI PROGRAM PÉCSI APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM, KOLLÉGIUM, ALAP- FOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA Érvényessége: 2013/2014 tanévtől Hatálybalépés: 2013. szeptember 1. Tartalomjegyzék BEVEZETŐ...

Részletesebben

A vizuális projekt, mint eszköz a kompetenciafejlesztésre a pedagógusképzésben

A vizuális projekt, mint eszköz a kompetenciafejlesztésre a pedagógusképzésben A vizuális projekt, mint eszköz a kompetenciafejlesztésre a pedagógusképzésben WIEDERMANN Katalin Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Vác widi.kati@gmail.com A kulcskompetenciák Napjainkban a pedagógus szerepe

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 412 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2014. június 24-én 9 óra 00 perckor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel. 24 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2015.05.13. Iktatószám: 7900/2015 CPV Kód: 45000000-7 Hajdúhadház Város Önkormányzata

Közzététel dátuma: 2015.05.13. Iktatószám: 7900/2015 CPV Kód: 45000000-7 Hajdúhadház Város Önkormányzata Szerződésmódosítás - ÉAOP-5.1.1./A-12-2013-0013 számú projekt keretében Sportlétesítmény építése, szabadtéri sportterület fejlesztése projektelemhez kapcsolódó magasépítési kivitelezési feladatok ellátása

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Surányi Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium KOLLÉGIUMI PEDAGÓGIAI PROGRAM

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Surányi Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium KOLLÉGIUMI PEDAGÓGIAI PROGRAM Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Surányi Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium KOLLÉGIUMI PEDAGÓGIAI PROGRAM 2011 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 2 1.1 Kollégiumi feladatellátás az intézményi

Részletesebben

Számítástechnikai eszközök beszerzése

Számítástechnikai eszközök beszerzése Számítástechnikai eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/58 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárás fajtája: A Kbt. 115. szerinti

Részletesebben

Sóstó - bútor KÉ táj. (NYMJV)

Sóstó - bútor KÉ táj. (NYMJV) Sóstó - bútor KÉ táj. (NYMJV) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ Tájékoztató eljárás eredményéről - Vállalkozási szerződés a Hírös Sport Szabadidő Létesítményeket Működtető és Szolgáltató Nonprofit Kft. létesítményeinek karbantartási, hibaelhárítási, üzemeltetései feladatainak

Részletesebben

J E L E N T É S. a Képviselő-testület 2012. január 25-i ülésére

J E L E N T É S. a Képviselő-testület 2012. január 25-i ülésére J E L E N T É S a Képviselő-testület 2012. január 25-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatokról, a két ülés között történt fontosabb eseményekről, valamint a Polgármesteri Hivatal munkájáról

Részletesebben

Vásári szabályzat vendéglátó, kézműves, kereskedő Partnerek részére

Vásári szabályzat vendéglátó, kézműves, kereskedő Partnerek részére Vásári szabályzat vendéglátó, kézműves, kereskedő Partnerek részére A 2015. január 28-31. között megrendezésre kerülő Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang vásári szolgáltató Partnerei részére A vásári

Részletesebben

az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Baranya Megyei Szervezetének 2015. évi tevékenységéről

az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Baranya Megyei Szervezetének 2015. évi tevékenységéről Beszámoló az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Baranya Megyei Szervezetének 2015. évi tevékenységéről Munkánk során találkoztunk olyan problémákkal, melyek orvoslását feltétlenül szükségesnek tartanánk

Részletesebben

Zárt rendszerű vérvételi csövek beszerzése a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet részére

Zárt rendszerű vérvételi csövek beszerzése a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet részére Zárt rendszerű vérvételi csövek beszerzése a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/13 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0559 Munkahelyi képzések az A.K.S.D. Kft.- nél

TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0559 Munkahelyi képzések az A.K.S.D. Kft.- nél TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0559 Munkahelyi képzések az A.K.S.D. Kft.- nél Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/86 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 5. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A minőségbiztosítás, mérés, értékelés, kompetenciamérés, ellenőrzés

A minőségbiztosítás, mérés, értékelés, kompetenciamérés, ellenőrzés A Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola A minőségbiztosítás, mérés, értékelés, kompetenciamérés, ellenőrzés IMIP MELLÉKLET OM azonosító: 031202 Készítette: Fekete József igazgató Debrecen,

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A DENV-AIR Kft. MŰSZAKI BEMUTATÁSA

A DENV-AIR Kft. MŰSZAKI BEMUTATÁSA A DENV-AIR Kft. MŰSZAKI BEMUTATÁSA Cégünk a DENV-AIR Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kompresszortechnika területén és az ország egyik legnagyobb referencialistájával büszkélkedhet.

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.04.04. Iktatószám: 3583/2016 CPV Kód: 45453000-7 Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.04.04. Iktatószám: 3583/2016 CPV Kód: 45453000-7 Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata HU02-0004-A1-2013 Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/38 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás/2015 KÉ Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.04.04. Iktatószám:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA KULTURÁLIS ÉS KÖZNEVELÉSI BIZOTTSÁG. Jegyzőkönyv

BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA KULTURÁLIS ÉS KÖZNEVELÉSI BIZOTTSÁG. Jegyzőkönyv 1 BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA KULTURÁLIS ÉS KÖZNEVELÉSI BIZOTTSÁG Sorszám: 16. Ikt.sz.: I-1284-2/2015. Jegyzőkönyv Készült: a Kulturális és Köznevelési Bizottság 2015. október 13-án

Részletesebben

TÖRZSKEZELÉS e-tabak 01 00

TÖRZSKEZELÉS e-tabak 01 00 TÖRZSKEZELÉS e-tabak 01 00 Dátum: 2013.06.07 Oldalszám: 1 / 22 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2012.06.20 Teljes I. kiadás 2 2013.06.07 Teljes II.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/65

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/65 Tájékoztató az eljárás eredményéről: Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés című, TOP-1.2.1-15 kódszámú pályázat keretében "Városi túrapont"... Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Losontzi István EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon. 2015/2016-os tanév FÜGGELÉK

Losontzi István EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon. 2015/2016-os tanév FÜGGELÉK Losontzi István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Kollégium és Gyermekotthon OM: 038539 Címe: FÜGGELÉK Losontzi István EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon 2015/2016-os tanév Intézményi önértékelés

Részletesebben

Szám: 105/1321- /2011. RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T

Szám: 105/1321- /2011. RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T 1 Szám: 105/1321- /2011. RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Rtv.) 92. (1) bekezdésében

Részletesebben

25087/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öltőzői berendezések (szekrény és pad) beszerzése a MÁV-START Zrt. részére tárgyban

25087/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öltőzői berendezések (szekrény és pad) beszerzése a MÁV-START Zrt. részére tárgyban 25087/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öltőzői berendezések (szekrény és pad) beszerzése a MÁV-START Zrt. részére tárgyban Budapest, 2015. június 17. - 1- Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/51

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/51 Tájékoztató az eljárás eredményéről_a Derkovits Kulturális Központ épületeinek felújítási munkái, továbbá a Kazinczy Közösségi Ház és a Központi étterem festési munkái Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/51

Részletesebben

Szerződés típusa Szerződés tárgya Szerződő partner Szerződés értéke Szerződés időtartama Változások. BME Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék

Szerződés típusa Szerződés tárgya Szerződő partner Szerződés értéke Szerződés időtartama Változások. BME Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék kutatás-fejlesztés Szakértői rendszer továbbfejlesztése BME Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék 8.000.000 Ft 2011.01.10-2013.12.10. Fertőhomok 5/1 sz. szennyvízátemelő felújítása MOTTÓ Építőipari 8.095.000

Részletesebben

Szabadidőközpont üzemeltetésének pályázata

Szabadidőközpont üzemeltetésének pályázata Bábolna Város Önkormányzata 2943 Bábolna, Jókai M. u. 12. Szabadidőközpont üzemeltetésének pályázata Bábolna, 2007-05-17 I. Pályázat tárgya Bábolna, Béke u. 8. szám alatti ingatlan művelődési központként

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Nagy teljesítményű színes multifunkcionális nyomtató és széles formátumú szkenner és plotter beszerzése

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Nagy teljesítményű színes multifunkcionális nyomtató és széles formátumú szkenner és plotter beszerzése Tájékoztató az eljárás eredményéről - Nagy teljesítményű színes multifunkcionális nyomtató és széles formátumú szkenner és plotter beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/62 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/23

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/23 Orvosi gáz és cseppfolyós oxigén szállítása valamint az orvosi gázhálózat karbantartása, eseti javítása (a javítás során felhasznált anyagokat is beleértve), cseppfolyós oxigén tartály és mobil palackok

Részletesebben

A BIOMASSZA TÁVHŐ CÉLÚ FELHASZNÁLÁSA BARANYA MEGYÉBEN

A BIOMASSZA TÁVHŐ CÉLÚ FELHASZNÁLÁSA BARANYA MEGYÉBEN A BIOMASSZA TÁVHŐ CÉLÚ FELHASZNÁLÁSA BARANYA MEGYÉBEN 2 A mecseki széntől a zöld energiáig 1953. A kezdetek... A távhőtermelő társaságcsoport A PANNONPOWER társaságcsoport A Dalkia Energia Zrt. érdekeltsége

Részletesebben