IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK. Importőr: MOTORS FOR GATES KFT.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK. www.motorsforgates.hu. Importőr: MOTORS FOR GATES KFT."

Átírás

1 IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK Importőr: MOTORS FOR GATES KFT.

2 Az Alutech szekcionált garázsajtók minden tekintetben megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak

3 Ipari szekcionált garázskapuk A szekcionált kapuk számos vitathatatlan előnnyel bírnak, például a használhatóság, a biztonság, a jó teljesítmény és a kiváló hőszigetelés.a szekcionált ajtók ideális megoldást jelenthetnek az ipari és mezőgazdasági létesítményeknél, autókereskedéseknél, szervízeknél és sürgősségi állomásoknál.a tartozékok széles választékának és a panelek színválasztékának köszönhetően az Alutech szekcionált kapui bármilyen ipari létesítményhez megfelelnek.: Ha szükséges, akkor lehetséges az Alutech szekcionált ajtóiba személybejáró ajtó beépítése, a természetes fényhez ablak beépítése, vagy kulcsos zár az ajtó biztonságos zárásához vagy bármi egyébre, ami az ön kényelmét szolgálja. Az Alutech ipari ajtói harmonikusan illeszkednek minden épülethez. A szendvicspanelek és a panorámás panelek széles választékával igyekszik megfelelni a legigényesebb ügyfeleknek is. Automatizálási rendszerek biztosítják a kényelmes, megbízható és biztonságos működését az Alutech szekcionált kapuknak. Az ipari szekcionált kapuk telepíthetőek, zajos,forgalmas területeken, valamint magas páratartalmú és nagy méretű nyílásokba is egyaránt. Az Alutech ajtók megerősített szerkezete és a tartósan korrózióálló anyagok biztosítják a megbízható működést az ajtó teljes élettartama alatt. CE minősítés: 2009-ben az Alutech szekcionált kapuit teszteknek vetettük alá, hogy megfeleljenek az EU termékbiztonsági irányelveinek. Az Alutech szekcionált kapuk teljes mértékben megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, amit akkreditált európai laboratóriumi vizsgálati jelentések támasztanak alá.

4 MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG SZENDVICS PANEL A szendvics panel az alapja a tartós és biztonságos szekcionált kapu működésének. Speciálisan megtervezett szendvics panelekből gyárják az Alutech szekcionált ajtókat, melynek számos előnye van: 1. A 45mm-es panelvastagság kiválóan ellenáll a szél terhelésének. 2. A külső és belső acéllemeze a szendvicspanelnek össze van kötve az alsó és felső részen.ez kiküszöböli a panel szétválását ami rendkívűl fontos a nehéz ipari kapuknál. 3. Az ajtópanel 0,4 mm-es acéllemezből készül, amely nagy szilárdsági jellemzőt biztosít az ajtónak mikronos cink bevonat biztosítja a magas antikorróziós tulajdonságát a panelnak. 5. A panel külső része poliamid részecskékkel módosított poliuretán alapú zomácbevonallat (PURPA) rendelkelkezik, azaz: Rendkívül ellenálló a karcolásokkal és a vágások okozta mechanikai hatásokkal szemben; jól tolerálja, a hőmérséklet és a páratartalom ingadozásait; nagy keménység és rugalmasság; kiváló korróziógátló tulajdonságok; ellenáll a tisztítószereknek és vegyi anyagoknak Poliuretán bevonat mkm Alapozó 5-7 mkm Cink 16 mkm Acél0.40 mm Cink 16 mkm Tapadó lakk 12 mkm Habosított poliuretán TARTÓSSÁG A korrózióálló anyagok használata elengedhetetlenül fontos a nedves helyeken például az autómosókban.az ipari kapuk élettartamát az alkatrészek magas korrózióálló tulajdonságai növelik. Azaz: Rozsdamentes acélból készűlt görgőtartó konzolok és zsanérok Festett oldallemezek és torziós rugók. Különleges ajtó szettek a magas páratartalmú helységekbe.

5 Technikailag kiforrott megoldások és kiváló minőségű anyagok biztosítják az Alutech szekcionált kapuk hosszú távú megbízható teljesítményét. A rugók minimális élettartama nyitó-záró ciklus. Amennyiben szükséges ez kiterjeszthető res ciklusra. Maximális élettartama eléri a 100 ezer ajtó nyitó-záró ciklust.

6 ENERGIAHATÉKONYSÁG A hőátbocsátási tényezője (U) az Alutech ajtónak 0,61 W/m 2 K, ami egy 60cm vastag téglafalnak felel meg.

7 Kiváló hőszigetelés a fő specialitása az Alutech szekcionált kapuinak. Az energia hatékony épületeknél is kitűnően alkalmazhatóak. Az Alutech szekcionált kapui, Európa minden régiójában ideális választás még Skandinávia leghidegebb részein is. Az Alutech szekcionált kapuk magas hőszigetelő tulajdonságait megerősítendően, számos vizsgálatot végeztek független akkreditált laboratóriumokban. A Szentpétervári Állami Építészeti és Építőipari Egyetemen (Szentpétervár, Oroszország),a Fehérorosz Tudományos Kutató Építőipari Intézetben (Minszk, Fehéroroszor-szág ), valamint a tudományos Kutató Intézetben NISI (Bulgária). Az Alutech szekcionált kapuk szerkezete az időjárástól függetlenül optimális szobahőmérsékletet biztosít. A hőátbocsátásitényezője (U) az Alutech ajtónak 0,61 W/m2K, ami egy 60cm vastag téglafalnak felel meg ezáltal bármely régióban alkalmazható. Az Alutech ajtók magas szigetelő tulajdonságai: A szendvicspanelek habosított CFC-mentes poliuretánnal vannak kitöltve, amely magas hőszigetelő tulajdonságú A panel vastagsága döntően befolyásolja a panel hőátadási ellenállását. Minnél vastagabb a panel annál jobban szigetel. 45 mm A panelek polimer EPDM-tömítéssel vannak felszerelve, amely megőrzi nagy mechanikai erejét és rugalmasságát alacsony hőmérsékleten. Ez a tömítés kizárja a panelek közötti hézagok megjelenését, ezzel magas hő- és hangszigetelést biztosítva. A rugalmas polimer gumi tömítés az ajtó teljes kerülete mentén megbízhatóan véd az esőtől a hótól és a nemkívánatos hőveszteségtől.

8 Biztonság Megfelel az európai biztonsági előírásoknak. EN 12604, EN 12453

9 Az Alutech csoport kiemelt figyelmet szentel a termék biztonságosságára. Alutech ipari szekcionált kapuk használata biztonságos kézi-és automatikus működtetés esetén is. Az Alutech ipari kapui teljes mértékben megfelelnek az európai követelményeknek és biztonsági normáknak EN és EN12453:: a panelek kialakítása ujjbecsípés ellen védett. Az alap ajtófelszerelés tartamazza: -az ajtóleesés elleni védelmet rugótörés esetén; -az ajtóleesés elleni védelmet kábelszakadás esetén. A görgők pontosan a vezetőprofilban futnak, amit az Alutech Csoport fejlesztett ki. Ezért az ajtólap nem esik ki a vezető sínből nyitás közben. Megbízható védelemmel rendelkezik a ruha vagy kéz becsípése ellen az alkotó elemek éles széleinek hiányával, és a kábelek függőleges sín és kapulap közé helyezésével. Az automatizált ipari kapuk egy különleges biztonsági rendszerrel vannak ellátva. Akadályba ütközés esetén a kapu automatikusan megáll. Az automatizált ajtók érzékelőkkel vannak ellátva ami azonnal lekapcsolja az elektromos hajtást rugótörés vagy kábelszakadás esetén. Ezek a tartozékok nem jelentenek felárat.

10 IDEÁLIS BÁRMILYEN IPARI LÉTESÍTMÉNYHEZ FELÜLETEK: Mikrohullámú Az ajtólap mikrohullámú mintája, lehetővé teszi, hogy elrejtse a kis sérüléseket a bevonaton, hogy az ajtó sok éven át jól nézzen ki. A külső felülete fa erezerű a mikrohullámú panelnek. A belső oldala a panelnak vízszintesen bordázott fa erezetű. Színe körülbelül RAL9002. S-bordás panel A bordák szimmetrikus elrendezésének köszönhetően a panelek illesztései tejesen észrevehetetlenek egy összeszerelt ajtónál. A külső oldalon vízszintesen bordázott faerezet van. A bordák közötti távolság 125 mm. A belső oldala a panelnak vízszintesen bordázott fa erezetű. Színe körülbelül RAL VÁLASZTHATÓ ALAPSZÍN FELÁR NÉLKÜL RAL 9016 Törtfehér RAL 1015 Világos elefántcsont RAL 3004 Bíbor vörös RAL 5010 Enciánkék RAL 6005 Mohazöld RAL 8014 Szépiabarna ADS 703 Antracit RAL 9006 Fehér aluminum Az ügyfél kívánsága szerint az ajtók bárilyen színre festhetőek a RAL katalógus szerint. Ezek a színek körülbelül megfelelnek a RAL skálának

11 Az Alutech szekcionált kapuk tökéletesen illenek a modern ipari építészetbe hangsúlyozzák a kifinomultságot, egyediséget, és vállalata identitását. Az ügyfél kívánsága szerint az ajtók bárilyen színre festhetőek a RAL katalógus szerint.

12 PANORÁMA KAPUK TÍPUSAI A fő tendencia a modern építészetben a könnyű alumínium ajtók alkalmazása

13 A panoráma üvegezésű Alutech ipari kapuknál az üveg és a fém modern kombinációja kitűnően illeszkedik a szekcionált kapuk funkcionalitásához. PANORÁMA PANEL A panoráma panel préselt alumíniumból készül ütésálló 3-14-mm vastag akril lappal. Hogy illeszkedjen a panoráma üveges panel a szendvicspanelekhez, az alumínium keret és a szendvicspanel egyenlően 45mm vastagságú. PANORÁMA PANEL KOM- POZIT KITÖLTÉSSEL A panoráma szendvicspanel préselt alumínium profilból készült kompozit kitöltéssel. A 14 mm vastag kompozit szendvics panel 2 polisztirollal töltött alumínium lemezből készül. Mind a külső és belső alumínium lemez dombornyomott. A 3 mm vastag kompozit szendvics panel 2 nagynyomású polisztirollal töltött alumínium lemezből készül. A külső és a belső alumínium lemeze a panelnek sima. Az Alutech panoráma ajtók tartósak, elegánsak és könnyen tisztíthatóak. Az alumínium ajtók ellenállnak az esőnek, hónak és hosszú ideig látványosak maradnak.

14 A PANORÁMA ÜVEGEZÉS KÜLÖMBÖZŐ KOMBINÁCIÓI ALP ÉS ALPO SZÉRIA Minden panorámás panelja az ajtónak azonos magasságú és szélességű. Az ügyfél kívánsága szerint a panorámás ajtó készülhet 14mm vastag üvegezéssel(alp széria) és 3mm vastaggal is (ALPO széria). 45 mm Lehetőség van különféle kombinációkban összetett paneleket akril üvegezéssel kérni. 45 mm ALPS és ALPSO széria Az alsó panel egy acél mikrohullámos vagy vízszintes S-bordás faerezetű panel és az összes többi panel panoráma panel 14 mm (ALPS) vagy 3 mm (ALPSO) vastag üveggel. Csakúgy, mint az ALP sorozat minden panorámás panel azonos magasságú és szélességű. PO széria Az acél paneleket lehet kombinálni egy vagy több panoráma panellel a helység természetes megvilágításához. Panoráma paneleket 14mm vastag akrilüvegezéssel használják a PO szériához.. 10 VÁLASZTHATÓ ALAPSZÍN A PANORÁMA PANELEKHEZ FELÁR NÉLKÜL RAL 9016 Törtfehér RAL 1015 Világos elefántcsont RAL 3004 Bíbor vörös RAL 5010 Enciánkék RAL 6005 Mohazöld RAL 8015 Gesztenye barna RAL 8014 Szépia barna RAL 8017 Csokoládé barna RAL 7040 Ablak szürke RAL 9006 Fehér aluminium Az ügyfél kívánsága szerint az ajtók bárilyen színre festhetőek a RAL katalógus szerint. Ezek a színek körülbelül megfelelnek a RAL skálának

15 A panoráma ajtók ütésálló üvegezése sokáig megtartja átlátszóságát. A maximális átlátszósággal a panoráma ajtó biztosítja a természetes megvilágítást és csökkenti az energiafogyasztást.

16 További lehetőségek Az Alutech szekcionált ajtók széles körű lehetőségivel további előnyökre tehet szert.

17 Az Alutech szekcionált kaput használók az extra lehetőségek által kényelmesebben érezhetik magukat. Ilyenek a személybejáró ajtó, kulcsos zár, az ablakok széles választéka, automatizálási rendszerek és egyéb szolgáltatások. SZEMÉLYBEJÁRATI AJTÓ Ahhoz hogy belépjen az épületbe nem kell minden alkalommal az egész ajtót kinyitnia. A személybejáró ajtóval időt és pénzt spórolhat.a személybejáró ajtóval benntarthatja az épületben a meleget és megnövelheti az ajtó élettartamát. Az Alutech 2 féle színű ajtót kínál (fehér alumínium és szépia barna) a színek tökéletes kombinációjához. SZEKCIONÁLT KAPUHOZ PASSZOLÓ MELLÉKAJTÓ Mikrohullámos panel S -bordás panel Panoráma panel Az alutech mellékajtó bármilyen RAL színre festhető A mellékajtó és a szekcionált ajtó stílusa megegyezik és harmonikusan illeszkedik az épülethez, kiegészítik egymást. A mellékajtó ugyanolyan színű és mintájú, mint a szekcionált kapu. AJTÓ ZÁRRENDSZEREK Az alap Alutech ajtók tartalmaznak egy tolózárat, amivel az ajtót belülről rögzítheti. Amennyiben a helységnek nincs másik kijárata 1 kulcsos zárat kell beszerelni.ezzel az ajtó kívűlről és belülről is nyitható. Az ajtózár megbízható, könnyen telepíthető és jól néz ki.

18 További lehetőségek KÉSZLET A MAGAS PÁRATARTALMŰ HELYEKRE Az ajtók a sínek és rugók további korrózió gátló bevonatával magas páratartamú helyeken is használhatóak (például autómosók). A kábelek, görgők és csavarok rozsdamentes acélból készülnek. A korrózióálló anyagok és bevonatok lehetővé teszik a hosszú élettartamát az Alutech szekcionált kapuknak nedves környezetben alkalmazva is. BETÖRÉS ELLENI VÉDELEM Egy felfeszítés elleni rendszer biztosítja a betörés elleni védelmet. Betörési kísérlet esetén megbízhatóan ellenáll a felfeszítésnek. SZELLŐZŐRÁCS A szellőzőrács lehetővé teszi a helyiség szellőzését. Állandó légáramlással optimális mikroklímát hoz létre egy munkahelyen. Az Alutech fehér és fekete szellőző rácsot kínál szúnyoghálóval. ABLAKOK További előnyök közé tartoznak a természetes megvilágítást nyújtó ablakok. Különböző típusú ablakok csökkenthetik a munkahely világításának költségeit és bármilyen épülethez illenek.

19 A modern építészet számos szekcionált kaput igényel funkcionalitása és tetszetős kinézete miatt. A lehetőségek széles körével és az elérhető színek választékával az Alutech szekcionált kapuk bármely ipari épülethez illeszkednek. A korrózióálló anyagok és védőbevonatok kiterjesztik az Alutech ajtók tartósságát.

20 ALUTECH AUTOMATIZÁLT AJTÓK: KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG Csak nyomjon meg egy gombot az ajtó nyitásához

21 Az Alutech ipari kapuk könnyen és kényelmesen használhatóak egy távirányító segítségével. Ez különösen kényelmes, esős vagy havas időben. Az ajtó nyitásához csak meg kell nyomni egy gombot a távirányítón. MOTOROS HAJTÁS AZ IPARI KAPUKHOZ A kapuk automatizálásához az Alutech európai gyártók erőteljes tengelyvégi motorjait kínálja. A tengelyvégi meghajtások lehetővé teszik a nagyméretű (45 négyzetméteres) kapuk mozgatását. Ráadásul az ajtók így gyorsan nyithatóakzárhatóak. Az ilyen meghajtások fűtetlen vagy magas páratartalmú helyeken is használhatóak. Drive SUMO (Nice) SOON (Nice) Vezérlés Optikai érzékelők Távirányító STA (Marantec) DYNAMIC XS (Marantec) BIZTONSÁGI ESZKÖZÖK SZÉLES VÁLASZTÉKA Könnyen kezelhető ipari kapukhoz jól jön egy nyomógomb panel vagy egy távirányító. Az ajtó biztonságos működéséhez indukció hurkok, közlekedési lámpák, fotocellák, optikai érzékelők és különféle távirányítók stb. használhatóak.

22 AZ ALUTECH IPARI KAPUK JELLEMZŐI:

23 1 A tengely két része kuplung- 2 gal kapcsolódik egymáshoz, így külön állítható az acélkábelek feszültsége. Torziós rugók kompenzálják a kapulap súlyát, így a nehéz ajtó is könnyedén nyitható kézzel. A rugók minimális élettartama nyitás-zárás ciklus. Lehetőség van nyitás-zárás élettartamú rugók választására. 3 A normál ipari kapu tartalmaz egy speciális eszközt, amely megállítja és megakadályozza a kapulap leesését a rugótörés es-etén. Ez teljes mértékben megfelel az európai biztonsági előírásoknak EN A köztes zsanérok speciális formája nagy szilárdsággal kapcsolja össze az ajtópaneleket. A korrózióállóság végett a zsanérok rozsdamentes acélból készülnek. 5 A görgőkonzolok segít- 6 ségével korrigálható az ajtó illeszkedése. Ezzel tovább növelve az épületek hőszigeteltségét. A konzolok a magas korrózióállóság végett rozsdamentes acélból készültek. Az alsó konzol egy speciális konzol, ami megakadályozza a kapuszárny záródását vagy leesését rugótörés vagy kábel szakadás esetén. Ez teljes mértékben megfelel az európai biztonsági szabványnak EN Az alsó tömítés speciális formája kompenzálja a padló szabálytalanságait így biztosítva a nyílás hermetikus záródását. A tömítés közepén egy üreges cső van ahova az automata ajtók optikai érzékelői helyezhetőek. 8 Az alsó tömítés megóvására szabályozott végállások vannak a profil alján. Ez megvédi a tömítés túlzott deformációját és megakadályozza az optikai érzékelők sérülését.

24 AZ ALUTECH AJTÓ KIVÁLASZTÁSA

25 IPARI SZEKCIONÁLT AJTÓK Ajtók szendvicspanelből Panoráma ajtók 10 féle szerelhetőség 275mm - belmagasságtól VASALATOK Alacsony vasalat Normál vasalat Magas vasalat MAXIMÁLIS AJTÓ MÉRET Függőleges vasalat Ferdén emelkedő vasalat mm mm FELÜLETEK Microhullámos szendvicspanel S-bordás szendvicspanel Személybejáró ajtó ALP, ALPO ALPS, ALPSO PO TOVÁBBI BEJÁRATOK Személybejáró ajtó ZÁRAK Tolózár(alapfelszerelés része) Kulcsos zár Felfeszítés elleni védelem Tolózár(alapfelszerelés része)(kivéve ALP és ALPO) Kulcsos zár(kivéve ALP és ALPO) Felfeszítés elleni védelem 3 féle ablak Szellőzőrácsok Hamis panel Megnövelt élettartamú rugók( től ig nyitás-zárás ciklus) Felfeszítés elleni védelem Szett a nedves helységekhez LEHETŐSÉGEK Ajtónyitás Szellőzőrácsok Alumínium hamis panel Megnövelt élettartamú rugók( től ig nyitás-zárás ciklus) Felfeszítés elleni védelem Szett a nedves helységekhez Kompozit kitöltésű panoráma panel Manuális autómatikus Manuális autómatikus Kötél (alaptartoz1ék) Emelő fogantyű (2m felett 15 m 2 felületig.) Láncos emelő Tengelyvégi hajtás minden féle vasalathoz Sínes motor az alacsony és alacsony ferde vasalathoz Kötél (alaptartoz1ék) Emelő fogantyű (2m felett 15 m 2 felületig.) Láncos emelő Tengelyvégi hajtás minden féle vasalathoz Sínes motor az alacsony és alacsony ferde vasalathoz

26 AZ IPARI ALUTECH KAPUK MŰSZAKI JELLEMZŐI IPARI KAPUK Acél Alumínium panoráma ALPS/ALPSO ALP/ALPO PO Maximális ajtóméret Panel Szélesség, mm Magasság, mm Vastagság mm Akril üveg vastagsága mm Anyag Felület Minta Acél S-bordás mikrohullámos Acél+Alumínium S-bordás mikrohullámos Alumínium Acél+Alumínium S-bordás mikrohullámos Faerezet Faerezet Faerezet Biztonsági rendszer Ajtóleesés elleni védelmet rugótörés esetén Ajtóleesés elleni védelmet kábelszakadás esetén Ujjbecsípődés elleni védelem Ruhabecsípés,beakadás elleni védelem Rugók minimum élettartama ciklus ciklus ciklus ciklus személybejáró / / mellék ajtó Személybejáró** Mellékajtó Tolózár Zárak Kulcsos zár Felfeszítés elleni védelem*** Emelő fogantyű**** Ajtónyitás Láncos emelő Sínes motor**** Tegelyvégi motor****** Alapfelszerelés Választható Nem elérhező * Van néhány méretbeli korlátozás. Egyes ajtók 5085mm magasság felett csak külön kérésre elérhetőek. ** A PO sorozat szendvicspanelei 4.5 m -ig a beépített személybejáró küszöb magassága 95 mm. Ha a panel szélessége hosszabb mint 4.5 m akkor a küszöb 155 mm magas. ** Ha tengelyre szerelt a meghajtás. *** Ajánlott a 2m-nél magasabb ajtólapokhoz 15nm felületig **** Alacsony és ferdén emelkedő vasalathoz. ***** Minden féle vasalathoz, beleértva az alacsony és a ferde alacsony vasalatot is.

27 Alutech ipari ajtó vasalatok: Alacsony Normál Magas vasalat magas tengellyel Magas vasalat alcsony tengellyel Normál ferde vasalat Ferde magas vasalat magas tengellyel Magas ferde vasalat alacsony tengellyel Ferde vasalat hátsó tengellyel Függőleges vasalat magas tengellyel Függőleges vasalat alacsony tengellyel Vasalat típusa Alacsony Normál Magas magas tengellyel Magas alacsony tengellyel Függőleges magas tengellyel Függőleges alacsony tengellyel Normál ferde vasalat Ferde magas vasalat magas tengellyel Ferde magas vasalat alacsony tengellyel Ferde vasalat hátsó tengellyel Belmagasság (H), mm RM = nyílás magasság S- szükséges hely oldalt Manuális ajtóhoz S = 140 mm. Belmagasság H Láncos ajtókhoz S min = 240 mm S max = 360 mm. Nyílás magasság Automata ajtókhoz S min = 310 mm S max = 440 mm Side room Nyílás szélesség

28 The Alutech Door Systems The Alutech Incorporated The AluminTechno The Alstrong Az Alutech Group of Companies az egyik piacvezető Nyugat-és Kelet-Európában a redőnyök és szekcionált kapuk gyártásában, és a legnagyobb gyártója az alumínium profil rendszereknek a FÁK országaiban. Az Alutech Group of Companies öt gyártó létesítményt és 25 kiskereskedelmi céget foglal magában Oroszországban, Fehéroroszországban, Ukrajnában és Csehországban. A csoport minden vállalkozása high-tech berendezésekkel gyárt az európai minőségi szabványoknak eleget téve. Ebben benne van a szekcionált ajtókhoz szendvicspaneleket és vasalatokat készítő modern gyártósor. - modern komplexum az alumínium szalag festéséhez és vágásához, csúcstechnológiás gyártósor az öntött alumínium profilokhoz,automatizált alumínium hajlító rendszer és a modern porfestő sor, ami a legnagyobb a FÁK-ban. Az ipari komplexumokban az Alutech Group of Companies szakemberei figyelemmel kísérik a termék gyártásának minden szakaszát a nyersanyag beszerzésétől a késztermékekig és a csomagolásig.az összes vállalkozás minőségirányítási rendszere megfelel a Nemzetközi ISO 9001 szabványnak, TÜV CERT rendszer. Az Alutech Group of Companies aktívan fejleszti új piacokra termékeit, amelyek megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak. Ma Alutech szekcionált kapukra nagy a kereslet a FÁK, a balti államok, Németország, Franciaország, Ausztria, Hollandia, Csehország, Dánia és más európai országokban. The Alutech Door Systems, LLC Tel.: +375 (17) m Fax: +375 (17) info@alutech-doors.by Kizárólagos magyarországi importőr: MOTORS FOR GATES KFT Törökbálint, Tükörhegy u.21. Tel.: Tel./Fax: Mobil: The compliance of the Company Quality Management System with the requirements of the standard ISO 9001:2008 is confirmed by the certificate TÜV Rheinland InterCert No. 75

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk Alutech árlista Lakossági és Ipari szekciónált Garázskapuk Trend MEGFIZETHETŐ, BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ AJTÓK SZÉLESKÖRŰ TELEPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A Classic ajtókhoz való beépítő kerettel és a takaró lemezzel

Részletesebben

SZEKCIONÁLT IPARI KAPUK

SZEKCIONÁLT IPARI KAPUK SZEKCIONÁLT IPARI KAPUK VITATHATATLAN ELŐNYÖK Az ALUTECH/GÜNTHER ipari kapuk számos vitathatatlan előnnyel rendelkeznek: kényelem és könnyű kezelhetőség, megbízhatóság, biztonság, jó nyílástömítés és kiváló

Részletesebben

Lakossági garázskapuk

Lakossági garázskapuk Lakossági garázskapuk Kazettás mintázatú kapu QUADRA Külsõ oldalon kazettás, c21 törtfehér színû, belsõ oldalon vízszintesen bordázott, szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelbõl, kívül-belül stukkó

Részletesebben

KAPU-KER KFT. Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája

KAPU-KER KFT. Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája KAPU-KER KFT. Kapu-Ker Kft. 8621 Zamárdi, Endrédi út 066/25 Hrsz. 20-280-7279 info@kapu-ker.hu www.kapu-ker.hu Garázskapuk, ipari kapuk, elektronikák, kiegészítők árlistája Érvényes 2016.02.15. www.kapu-ker.hu

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

A tételhez segédeszköz nem használható.

A tételhez segédeszköz nem használható. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli központilag összeállított vizsgakérdései a 4. szakmai követelmények fejezetben megadott modulokhoz tartozó témaköröket tartalmazza. A tételhez segédeszköz nem használható.

Részletesebben

Doco termékek árlistája,

Doco termékek árlistája, Doco termékek árlistája, amelyek a Sommer Kaputechnika Kft. Csepeli irodájában raktárkészletről megvásárolhatóak Érvényes 2015 január 10.,-től visszavonásig. A megadott árak a Sommer Kaputechnika Kft.

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Hűtőházi ajtók. Egy- és kétszárnyú nyíló-, toló- és lengőajtók, valamint hőmérsékletszabályozott környezetek, fagyasztókamrák.

Hűtőházi ajtók. Egy- és kétszárnyú nyíló-, toló- és lengőajtók, valamint hőmérsékletszabályozott környezetek, fagyasztókamrák. Termékválaszték: Hűtőházi ajtók Egyszárnyú, nyíló (hűtőházi) Kétszárnyú, nyíló (hűtőházi) Egyszárnyú, szervízajtó Tolóajtó (fagyasztó) Egyszárnyú, nyíló (fagyasztó) Egyszárnyú, lengőajtó Kétszárnyú, lengőajtó

Részletesebben

Szakemberek számára. Szerelési útmutató. aurotherm. Szerpentines síkkollektor az aurostep rendszerhez VFK 900 S

Szakemberek számára. Szerelési útmutató. aurotherm. Szerpentines síkkollektor az aurostep rendszerhez VFK 900 S Szakemberek számára Szerelési útmutató aurotherm Szerpentines síkkollektor az aurostep rendszerhez HU VFK 900 S Tartalomjegyzék 1 Megjegyzések a dokumentációhoz 2 Biztonsági tudnivalók Tartalomjegyzék

Részletesebben

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból alumíniumból vagy acélból 1 alumínium vagy acél alapanyagból Egyedi és sokoldalú Redőnykapuink olyan egyedi és egyben sokoldalúan alkalmazható ipari megoldások, melyeket az érvényben lévő irányelvek és

Részletesebben

Súly ca. EN 13168. Hajlítószil. Súly ca. Páradiff.ell. szám μ. Nyomófesz. Hővez.ellenáll. (kg/m 2. R (m K/W) EN 13168. Hajlítószil. Hajlítószil.

Súly ca. EN 13168. Hajlítószil. Súly ca. Páradiff.ell. szám μ. Nyomófesz. Hővez.ellenáll. (kg/m 2. R (m K/W) EN 13168. Hajlítószil. Hajlítószil. Súly ca. Hővez.ellenáll. (kg/m 2 2 ) R D (m K/W) Nyomófesz. (kpa) σ 10 Hajlítószil. (kpa) σ b Páradiff.ell. szám μ EN 13168 Súly ca. (kg/m 2 ) Hővez.tényező U D (W/mK) Hővez.ellenáll. 2 R (m K/W) D Nyomófesz.

Részletesebben

Általános felhívások... 8. DIN EN 13659 szerinti szélellenállási- és teljesít képességi osztályok... 9. nova el tétred nyök standard színekben...

Általános felhívások... 8. DIN EN 13659 szerinti szélellenállási- és teljesít képességi osztályok... 9. nova el tétred nyök standard színekben... Tartalomjegyzék Általános felhívások... 8 DIN EN 659 szerinti szélellenállási- és teljesít képességi osztályok... 9 nova el tétred nyök standard színekben... A tokméretek táblázatainak áttekintése... 4

Részletesebben

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 1 MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 2016 2 MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Utánpótlás, Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

OptiLine 70 energiaoszlopok Bemutatás

OptiLine 70 energiaoszlopok Bemutatás Bemutatás Energiaoszlopok 70 mm-es nyílással tetszőleges típusú szerelvényekhez Az rugalmas szerelési megoldásokat kínálnak az erősáram, valamint a távközlési és adatjelek eljuttatására a mennyezetről

Részletesebben

Energiatudatos Építés. Áthidaló Helyére építhető Perfekt ST 200 RG típusú redőnytokok

Energiatudatos Építés. Áthidaló Helyére építhető Perfekt ST 200 RG típusú redőnytokok Energiatudatos Építés Áthidaló Helyére építhető Perfekt ST 200 RG típusú redőnytokok Győződjön meg személyesen a Német technológia, nyújtotta előnyökről, és élvezze helyes választása gyümölcsét. Rendszereink

Részletesebben

Műszaki katalógus Aquilo padlókonvektorok

Műszaki katalógus Aquilo padlókonvektorok Műszaki katalógus Aquilo padlókonvektorok tartalom padlókonvektorok Típusok áttekintése...3 Aquilo FMK... 4 Aquilo F1T (ventilátorral)...10 Aquilo F1P (fokozott teljesítményű, ventilátorral)...16 Aquilo

Részletesebben

Zehnder ZIP mennyezeti sugárzós fűtő és hűtő rendszer

Zehnder ZIP mennyezeti sugárzós fűtő és hűtő rendszer Zehnder ZIP mennyezeti sugárzós fűtő és hűtő rendszer Nap mintájára. 2 3 Zehnder ZIP mennyezeti hősugárzó lap. Meleget ad és fényt: a Nap. Ő a minta. melegét csak akkor érezzük, ha a sugár valamilyen

Részletesebben

ÉPÍTÉSZ MŰSZAKI LEÍRÁS

ÉPÍTÉSZ MŰSZAKI LEÍRÁS GYÖNGYÖSOROSZI ÜZEM BŐVÍTÉSE ÉPÍTÉSZ MŰSZAKI LEÍRÁS 3211 Gyöngyösoroszi (HRSZ.: 703/3) Budapest, 2016 március Tartalomjegyzék: Előzmények, tervezési feladat I. Alapozás 1.1. Alapozási terv 1.2. Lehorgonyzó

Részletesebben

Siamesi korlátok. a minıség biztonsága

Siamesi korlátok. a minıség biztonsága korlátok Siamesi korlátok a minıség biztonsága Az 1955 óta szabadalmakat és a Siamesi márkanevet birtokló cég sokrétően használható innovatív termékeket juttat a piacra. Nagy tapasztalatának köszönhetıen

Részletesebben

halvány arany színben, 115x48 szemméret, v=2 mm, 80-100 % árnyékoló képesség, (0-35 fok nap beesési szög esetén)

halvány arany színben, 115x48 szemméret, v=2 mm, 80-100 % árnyékoló képesség, (0-35 fok nap beesési szög esetén) Falak: FR01 FR02 FR03 FR04 FR05 FR06 Önhordó, hőszigetelt homlokzatpanel vasbeton teherhordó fal előtt 20 cm önhordó, hőszigetelt, tűzgátló homlokzati állópanel alsó-felső rögzítéssel, mélyített vízszintes

Részletesebben

Árlista 2011. Érvényes: 2011. február 1-tıl. www.masonite.hu

Árlista 2011. Érvényes: 2011. február 1-tıl. www.masonite.hu Árlista 2011 Az árlistában szereplı árak 25 % ÁFA-t tartalmaznak és HUF-ban értendık bruttó ár (nettó ár) Érvényes: 2011. február 1-tıl MASONITE NATÚR H1 ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK Alapanyag: hossztoldott,

Részletesebben

1.5 A meghibásodott csavarmenetek új, az eredetivel azonos belső átmérőjű menetvágással javíthatók. (Helicoil rendszer)

1.5 A meghibásodott csavarmenetek új, az eredetivel azonos belső átmérőjű menetvágással javíthatók. (Helicoil rendszer) 252. fejezet Általános előírások a szériaautók (Gr. N), a túraautók (Gr. A), és a nagy túraautók (Gr. B) részére Megjegyzés! Lásd a dokumentum végén! Legutóbbi frissítés: 2005.09.13 1. ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK

Részletesebben

Háztartási gépek 2016

Háztartási gépek 2016 1 Vásárlási segédlet Háztartási gépek 2016 Az itt bemutatott termékek közül nem biztos, hogy mindegyik kapható az áruházban. Pontos információért érdeklődj az eladóknál, vagy tekintsd meg a www.ikea.hu

Részletesebben

Ásványi hőszigetelőlap. Ytong Multipor

Ásványi hőszigetelőlap. Ytong Multipor Ásványi hőszigetelőlap Tartalom Ásványi hőszigetelő rendszer előnyei... 5 Környezettudatos gondolkodás és fűtési költség-megtakarítás.... 6 Hosszú életű épületek, építési károk megakadályozása.... 7 Tömör,

Részletesebben

CLIPSOPLAC elválasztófal. Clips elválasztófal- 1

CLIPSOPLAC elválasztófal. Clips elválasztófal- 1 CLIPSOPLAC elválasztófal Clips elválasztófal- 1 Clips elválasztófal- 2 Alap válaszfal, mely müszakilag és esztétikailag is kielégíti az irodafalakkal szemben támasztott igényeket A CLIPSOPLAC válaszfal

Részletesebben

manual HU rev.0 Feb-09 RS70 Vasalatrendszer lakossági garázskapukhoz Beépítési magasság 86mm, rúgók hátul

manual HU rev.0 Feb-09 RS70 Vasalatrendszer lakossági garázskapukhoz Beépítési magasság 86mm, rúgók hátul RS70 Vasalatrendszer lakossági garázskapukhoz Beépítési magasság 86mm, rúgók hátul BESZERELÉS / KARBANTARTÁS / HASZNÁLAT Minden jog fenntartva. FlexiForce 2009 1 FIGYELEM! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK! A kapuvasalat

Részletesebben

ZsalúZia Katalógus www.umbroll.hu

ZsalúZia Katalógus www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen ZsalúZia Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások jelentik

Részletesebben

Általános szerelési utasítások

Általános szerelési utasítások Általános szerelési utasítások Szállítás A profilok berakodására és lerakodására alkalmas villástargoncát vagy darut (emelőgerendákkal, ha szükséges) kell használni. Károsodás elkerülésére a profilokat

Részletesebben

Napenergia-hasznosítási rendszerek

Napenergia-hasznosítási rendszerek Napenergia-hasznosítási rendszerek 1. Napenergia-hasznosítási rendszerek 2. Termékek - Minőségbiztosítás 3. Napkollektorok 4. Tartályok 5. A szükségletek becslése 6. Szolár Rendszerek - Termoszifon Rendszer

Részletesebben

WESTPOINT MOBIL KLÍMA

WESTPOINT MOBIL KLÍMA WESTPOINT MOBIL KLÍMA WPK15 WPK15H WPK15RC WPK15HRC HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék megfelelő és biztonságos használata érdekében gondosan olvassa el ezt a használati útmutatót és az abban foglaltakat maradékta

Részletesebben

Lindab Seamline-PLX. Lindab Seamline-PLX. Lindab állókorcos lemezfedés. Rugalmas, hosszan tartó szépség

Lindab Seamline-PLX. Lindab Seamline-PLX. Lindab állókorcos lemezfedés. Rugalmas, hosszan tartó szépség Lindab Seamline-PLX Lindab állókorcos lemezfedés Rugalmas, hosszan tartó szépség 2 Válasszon tetőt végtelen lehetőségekkel! A fémlemez időtlen, jól alakítható és exkluzív tetőfedő anyag, amelyet évszázadok

Részletesebben

Sommer 2012 árlista. EXW Pomáz. 1/6 oldal Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Érvényes : 2012.01.01-től.

Sommer 2012 árlista. EXW Pomáz. 1/6 oldal Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Érvényes : 2012.01.01-től. Sommer 2012-1. jelő kiskereskedelmi árlista. Érvényes: 2012. Január 1-tıl. Garázsnyitó alapmodell A feltűntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. cikkszám Listaár HUF. 2012 Sprint Evolution 550N garázsnyitó

Részletesebben

279. fejezet A Rallycross és Autocross Versenyautókra vonatkozó Technikai előírások Megjegyzés! Lásd a dokumentum végén!

279. fejezet A Rallycross és Autocross Versenyautókra vonatkozó Technikai előírások Megjegyzés! Lásd a dokumentum végén! 279. fejezet A Rallycross és Autocross Versenyautókra vonatkozó Technikai előírások Megjegyzés! Lásd a dokumentum végén! 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 1.1 Fogalom meghatározások Az autóknak mereven zárt, nem

Részletesebben

Spacial katalógus. Spacial SF elemekből álló szekrények és Spacial SM kompakt szekrények. Sokoldalúság Hatékonyság Műszaki támogatás

Spacial katalógus. Spacial SF elemekből álló szekrények és Spacial SM kompakt szekrények. Sokoldalúság Hatékonyság Műszaki támogatás Spacial katalógus Spacial SF elemekből álló szekrények és Spacial SM kompakt szekrények Sokoldalúság Hatékonyság Műszaki támogatás Tartalomjegyzék Elemekből álló fémszekrények 2 Áttekintés 2 Összeszerelt

Részletesebben

2016 ÉVI MAGYAR DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TECHNIKAI, SZABÁLYZATA PRO/SEMIPRO KATEGÓRIA

2016 ÉVI MAGYAR DRIFT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TECHNIKAI, SZABÁLYZATA PRO/SEMIPRO KATEGÓRIA FIGYELMEZTETÉS! A versenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély mindig

Részletesebben

Magas Minőség Kft (1027 Budapest, Bem József út 6.) által Győr, Bajcsy Zs. 6. hrsz: 7206 ingatlanon átépítendő 13 lakásos társasházhoz

Magas Minőség Kft (1027 Budapest, Bem József út 6.) által Győr, Bajcsy Zs. 6. hrsz: 7206 ingatlanon átépítendő 13 lakásos társasházhoz EMELTSZINTŰ FŰTÉSKÉSZ MŰSZAKI LEÍRÁS Magas Minőség Kft (1027 Budapest, Bem József út 6.) által Győr, Bajcsy Zs. 6. hrsz: 7206 ingatlanon átépítendő 13 lakásos társasházhoz Általános leírás: Az áttervezésre

Részletesebben

International Solar Technology, Inc. IST vákumcsöves napkollektor rendszerek

International Solar Technology, Inc. IST vákumcsöves napkollektor rendszerek IST vákumcsöves napkollektor rendszerek Túlnyomásos vákumcsöves napkollektor (csak kollektor) nagy hatékonyságú hővezető (heat-pipe) rendszer egyszerű installáció fagy és jégvédelem tetszetős dizájn széleskörű

Részletesebben

Farobert-Design Kft. Borovi fenyő ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, valamint borovi fenyő beltéri ajtók árjegyzéke (nettó listaárak)

Farobert-Design Kft. Borovi fenyő ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, valamint borovi fenyő beltéri ajtók árjegyzéke (nettó listaárak) Farobert-Design Kft Pék Róbert Péter +36 30/ 606 8268, Pékné Vetró Zsuzsanna +36 30/ 217 7115, Web: www.farobert.hu, E-mail: farobert@farobert.hu Székhely és telephely: 6346 Sükösd, Hősök útja 21. Borovi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére

ELŐTERJESZTÉS a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére ELŐTERJESZTÉS a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére 21. sz. bizottsági előterjesztés Tárgy: Ajánlat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában levő épületek nyílászáróinak szigetelésére,

Részletesebben

Tökéletes energiahatékonyság A jövőben csakis a legjobbat GENEO ablakrendszer high-tech rau-fipro alapanyagból. Construction Automotive Industry

Tökéletes energiahatékonyság A jövőben csakis a legjobbat GENEO ablakrendszer high-tech rau-fipro alapanyagból. Construction Automotive Industry Tökéletes energiahatékonyság A jövőben csakis a legjobbat GENEO ablakrendszer high-tech rau-fipro alapanyagból ENERGIA HATÉKONYSÁG www.rehau.hu Construction Automotive Industry 2 Minőség a jövőből A HELYES

Részletesebben

Katalógus. Kaedra Vízálló kiselosztó-rendszer PK ipari csatlakozók

Katalógus. Kaedra Vízálló kiselosztó-rendszer PK ipari csatlakozók Katalógus 2003 Kaedra Vízálló kiselosztó-rendszer PK ipari csatlakozók Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Rendelési számok... 2 A Kaedra rendszer áttekintése... 4 A PK ipari csatlakozórendszer áttekintése...

Részletesebben

Csuklókaros napellenző

Csuklókaros napellenző Csuklókaros napellenző Alkalmazási és felhasználási terület Teraszok, balkonok és télikertek változatos árnyékolására. Karos vagy elektromos hajtás. Szerelés: - falra - födémre - szarufára Termékjellemzők

Részletesebben

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Mintabolt 1044 Budapest, Óradna u. 3/b Tel: +36 1 320 8018 www.kaba-elzett.hu Az

Részletesebben

Beltéri ajtók. Termékáttekintés. Beltéri acél ajtólapok. áttekintő ablakok. Acéltokok és. Műszaki rajzok. OIT 40 beltéri ajtók 4 ZK beltéri ajtók 5

Beltéri ajtók. Termékáttekintés. Beltéri acél ajtólapok. áttekintő ablakok. Acéltokok és. Műszaki rajzok. OIT 40 beltéri ajtók 4 ZK beltéri ajtók 5 Beltéri ajtók Termékáttekintés Beltéri ajtók Műszaki rajzok ZK beltéri Oldal OIT 40 beltéri ajtók 4 ZK beltéri ajtók 5 Műszaki rajzok ZK beltéri ajtók 5 ZK 1- és 2-szárnyú beltéri ZK egyszárnyú acél 6

Részletesebben

Pharma Box DP 545. Pharma Box DP 545. www.alu-logic.eu. Az előnyökről részletesen műszaki specifikáció: A GYÓGYSZERIPAR SZÁMÁRA FEJLESZTVE.

Pharma Box DP 545. Pharma Box DP 545. www.alu-logic.eu. Az előnyökről részletesen műszaki specifikáció: A GYÓGYSZERIPAR SZÁMÁRA FEJLESZTVE. Pharma Box DP 545 A GYÓGYSZERIPAR SZÁMÁRA FEJLESZTVE. Alumínium dobozok kifejezetten gyógyszeripari alkalmazásokra fejlesztve, gyártásközi logisztikai megoldásokra, gyógyszerkészítmények tárolására és

Részletesebben

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat Tartalomjegyzék: 2. oldal PW 50 és PW Special 5. oldal MiniGp Junior 9. oldal MiniGp 13. oldal MiniGp Pro 17.

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ ÁRLISTA 2016 IV. Szállítási határidő [munkanap]: 3 13 20 30

TERMÉKISMERTETŐ ÁRLISTA 2016 IV. Szállítási határidő [munkanap]: 3 13 20 30 TERMÉKISMERTETŐ ÁRLISTA 2016 IV Szállítási határidő [munkanap]: 3 13 20 30 MEGOLDÁSOK, AMELYEK ÚJ DIMENZIÓBA HELYEZIK A TETŐTERET A FAKRO TETŐTÉRI ABLAKOKAT úgy terveztük meg, hogy otthonosabbá tegyék

Részletesebben

Összefoglaló jelentés az IKARUS 134V szóló autóbuszról

Összefoglaló jelentés az IKARUS 134V szóló autóbuszról Összefoglaló jelentés az IKARUS 134V szóló autóbuszról A jármővet 2010. június 7-én az IKARUSBUS Kft. ügyvezetı igazgatója Princz Ferenc mutatta be a BKV Zrt. óbudai telephelyén. Az autóbuszt a 22-es és

Részletesebben

Új műszaki és nagy teljesítményű alapanyagok

Új műszaki és nagy teljesítményű alapanyagok MŰANYAGFAJTÁK Új műszaki és nagy teljesítményű alapanyagok A világ vezető alapanyaggyártói a műszaki és a nagy teljesítményű műanyagokat folyamatosan fejlesztik, elsősorban az autóipar, a repülőgépgyártás

Részletesebben

Árlista. www.sommerkft.hu. Kaputechnika és távvezérlés-technika. Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások

Árlista. www.sommerkft.hu. Kaputechnika és távvezérlés-technika. Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások Árlista 2012 Kaputechnika és távvezérlés-technika Garázsnyitók Szárnyaskapu-nyitók Tolókapunyitók Ipari-kapu meghajtások Távvezérlés-technika / Épület-automatizálás Parkoló őrök és Sorompók Tartozékok

Részletesebben

Kawasaki 2005. Új Modell Információ ZX-636R

Kawasaki 2005. Új Modell Információ ZX-636R Kawasaki 2005. Új Modell Információ ZX-636R 459966D1-2D2B-083EB5.doc 1/27 Modellkoncepció Az 1985-ben megjelent GPZ 600R volt az els középsúlyú gép, ami motor, futóm és aerodinamika tekintetében rivalizált

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. A.1. függelék. Hatályos szabványok gyűjteménye

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. A.1. függelék. Hatályos szabványok gyűjteménye A 1 függelék Szabványkatalógus BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE (AJÁNLÁS) A.1. függelék Hatályos szabványok gyűjteménye Megjegyzés: Új, vagy módosított

Részletesebben

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház MŰSZAKI LEÍRÁS Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház Alapterület: Földszint: Nettó 108 m2 (terasz és kocsi beálló 50%-ban számítva) Nettó terület: 50,51 m2 Terasz terület 13,10 m2 Fedett és oldalról zárt gépkocsi

Részletesebben

Segédlet és méretezési táblázatok Segédlet az Eurocode használatához, méretezési táblázatok profillemezekhez és falkazettákhoz

Segédlet és méretezési táblázatok Segédlet az Eurocode használatához, méretezési táblázatok profillemezekhez és falkazettákhoz Segédlet az Eurocode használatához, méretezési táblázatok profillemezekhez és falkazettákhoz A trapézprofilokat magas minőség, tartósság és formai változatosság jellemzi. Mind a legmagasabb minőséget képviselő

Részletesebben

Alufix profilrendszer üregkamrás polikarbonát panelekhez

Alufix profilrendszer üregkamrás polikarbonát panelekhez profilrendszer üregkamrás polikarbonát panelekhez ThyssenKrupp Ferroglobus ThyssenKrupp Tartalomjegyzék Általános termékleírás, rendszertulajdonságok........ Ferde beépítési rendszer 0........................

Részletesebben

Új, 50-es sorozat. Ipari szekcionált kapuk Tervezési segédlet: 03.2013. 01-jei kiadás

Új, 50-es sorozat. Ipari szekcionált kapuk Tervezési segédlet: 03.2013. 01-jei kiadás Új, 50-es sorozat Ipari szekcionált kapuk Tervezési segédlet: 03.2013. 01-jei kiadás Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Oldal Termékleírás 4 5 Műszaki adatok áttekintése 6 7 Sínvezetések áttekintése 8 9 SPU

Részletesebben

Designo a tetőtéri ablakok új generációja. Roto Designo. Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek

Designo a tetőtéri ablakok új generációja. Roto Designo. Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek Designo a tetőtéri ablakok új generációja Roto Designo Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek Vannak véletlenek, de nem a Roto-nál! 75év tapasztalat A Roto-t 75 éve alapították, és a folyamatos fejlesztésnek

Részletesebben

Nógrádsipek Iskola, Óvoda, Kultúrház épületenergetikai fejlesztése megújuló energia forrással kombinálva

Nógrádsipek Iskola, Óvoda, Kultúrház épületenergetikai fejlesztése megújuló energia forrással kombinálva Nógrádsipek Iskola, Óvoda, Kultúrház épületenergetikai fejlesztése megújuló energia forrással kombinálva Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/116 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közleménye kijelölt szervezeteknek

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közleménye kijelölt szervezeteknek MKEH-40 A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közleménye kijelölt szervezeteknek a megfelelőségértékelő szervezetek tevékenységéről szóló 2009. évi CXXXIII. törvény szerinti közzétételéről Az iparügyekért

Részletesebben

Katalógus 2014 / 2015

Katalógus 2014 / 2015 Katalógus 2014 / 2015 Innovatív szerszámok Univerzális megoldások 3 wolfcraft - innovatív impulzusok a barkácsolók és a mesteremberek számára 1949 óta a wolfcraft vállalat az innovatív ötletek forrásának

Részletesebben

NSP10-16N2 NSV16N NSR12-20N NSS15-20N

NSP10-16N2 NSV16N NSR12-20N NSS15-20N NSP10-16N2 NSV16N NSR12-20N NSS15-20N Gyalogkíséretű targoncák 1.0-2.0 tonna RAKTÁRi alkalmazásokhoz ILLESZTETT MEGOLDÁS Ez a Cat gyalogkíséretű targonca család nagy teljesítményű, programozható AC motorokkal

Részletesebben

ÉME ÉPÍTŐIPARI MŰSZAKI ENGEDÉLY MINTA. IGLOODOORS IDS típusú hűtőtéri tolóajtók

ÉME ÉPÍTŐIPARI MŰSZAKI ENGEDÉLY MINTA. IGLOODOORS IDS típusú hűtőtéri tolóajtók ÉMI ÉPÍTÉSÜGYI MINŐSÉGELLENŐRZŐ INNOVÁCIÓS NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG H-1113 Budapest, Diószegi út 37. Levélcím: H-1518 Budapest, Pf : 69. Telefon: +36 (1) 372-6100 Fax: +36 (1) 386-8794

Részletesebben

A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól.

A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól. A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól. A Viega padlófıtések mellett a legjobb érvek szólnak: Van egy megoldás, amely az egész lakásban, az egész épületben gondoskodik a kellemes

Részletesebben

TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz

TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz Útmutató az Ön Bramac tetõjéhez Tartalom Miért érdemes a Bramac tetõfedési rendszer mellett dönteni? 05 A Bramac világ Formák, színek, rendszerek

Részletesebben

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG Energiatudatos Építészet Rollladen-Kastensysteme PERFEKT ST 200 RG ALKALMAZÁS Alkalmazás Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat

Részletesebben

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA

MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA MEZŐŐRÖK ÉS HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA 70/2012.(XII.14.) BM RENDELET ALAPJÁN A MEZŐŐRÖK ÉS A HEGYŐRÖK FORMARUHÁJÁNAK MŰSZAKI LEÍRÁSA A) TÉLI VISELETELEMEK 2 MŰSZAKI LEÍRÁS TÉLI DZSEKI Tartalomjegyzék

Részletesebben

Combat Kompakt csöves fűtőegységek

Combat Kompakt csöves fűtőegységek Combat Több, mint 91,5%-os NETTÓ hatásfok! Kompakt méret - helyszűke esetén ideális Zárt vagy nyitott égésterű felszerelés Automata gyújtású égő távműködtetésű letiltással és újraindítással Vízszintes

Részletesebben

K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V

K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V TELEPÍTÉSI, HASZNÁLATI, ÁPOLÁSI ÉS KARBANTARTÁSI INFORMÁCIÓK K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V ZANUSSI KÉSZÜLÉK CSALÁD N700-AS KÉSZÜLÉKSOR ELECTROLUX LEHEL Kft. - 2 - N700-AS SOROZAT T A R T A L O M FEJEZET

Részletesebben

SZIGETELETLEN ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY

SZIGETELETLEN ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY SZIGETELETLEN ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY 10.1 A szigeteletlen alumínium doboz felépítmény 3 különböz típusban kapható, az els dleges verziók az L - M - R szériák. Az kiegészít

Részletesebben

Kereskedelmi katalógus

Kereskedelmi katalógus Kereskedelmi katalógus TERMÉK MEGJELENÉS Termék színe Soudal logó Alkalmazási terület Termékcsoport szín kódja Felhasználói szín kód yellow" Alkalmazási kép Termék név Jellemző felületek Jellemzők Tulajdonságok

Részletesebben

ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER

ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER (20, 45, RONDO) HAJLÍTOTT REDÕNYTOKOK 45 -OS KIVITELBEN Könnyen eltávolítható védõfóliával ellátva 0,8mm falvastagsággal Méter Standard

Részletesebben

65025_GTA_D_200810hun:Layout 1 2009.06.02. 8:51 Page 1. Garázskapu meghajtások

65025_GTA_D_200810hun:Layout 1 2009.06.02. 8:51 Page 1. Garázskapu meghajtások 65025_GTA_D_200810hun:Layout 1 2009.06.02. 8:51 Page 1 Garázskapu meghajtások 65025_GTA_D_200810hun:Layout 1 2009.06.02. 8:51 Page 2 Általános tudnivalók Felhasználási területek A SOMMER garázskapu meghajtások

Részletesebben

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 1 Copyright 2000-2010 Bobcat Europe Méretek E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 28/01/10 (A) Tolólap magasság (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig (C) Magasság a talajszinttől a motortér tetejéig (D)

Részletesebben

EURO1. Euro1. Lineáris ablakmozgató motor (DECK és végállásos) Beépítési dokumentáció

EURO1. Euro1. Lineáris ablakmozgató motor (DECK és végállásos) Beépítési dokumentáció 1 Euro1 Lineáris ablakmozgató motor (DECK és végállásos) Beépítési dokumentáció 2 Beépítési méretek: Kiegészítők 2700064 Támadási pont a rudazat végén 2700393 Forgáspont a motortesten 2700693 Csatlakozószem

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM:

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM: FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS. A jelen útmutatóban és magán a készüléken is fontos biztonsági üzenetek szerepelnek, amiket mindig el kell olvasni és be kell tartani.

Részletesebben

Öntanuló Szobatermosztát

Öntanuló Szobatermosztát 2 264 Öntanuló Szobatermosztát 5 működési mód, fűtés/hűtés funkció, menü-rendszerű programozás az egygombos Push and Roll forgatógombbal REV23 Elemes tápellátású szobatermosztát Egyértelmű, grafikus menü;

Részletesebben

Kingspan KS1150 FA Wall/Ceiling Acoustic Panel

Kingspan KS1150 FA Wall/Ceiling Acoustic Panel Kingspan KS1150 FA Oldalfali / Mennyezeti Akusztikus Panel Alkalmazása A KS1150 FA oldalfali és mennyezeti Akusztikus paneleket átmenı csavaros rögzítéssel kifejezetten a hangszigetelésre és a hangelnyelésre

Részletesebben

CÉGÜNKRÕL. Dobai István ügyvezetõ. Drizner Ferenc. Torma András

CÉGÜNKRÕL. Dobai István ügyvezetõ. Drizner Ferenc. Torma András CÉGÜNKRÕL A DRITOR Kft. 1991-ben alakult Debrecenben. Fõ tevékenysége az építõipari nagykereskedelem volt. Vállalatunk életében meghatározó év volt 1996, amikor a kereskedelem mellett fontos szerepet kapott

Részletesebben

Offshore Box AL 640. www.alu-logic.eu

Offshore Box AL 640. www.alu-logic.eu Offshore Box AL 640 KOMPROMISSZUMMENTES TELJESÍTMÉNY IPARI KÖRNYEZETBEN. Univerzális alumínium box széleskörű alkalmazási lehetőségekkel, a tengeri szállítástól kezdve a gyártásig, csomagolásig, raktározásig,

Részletesebben

LÁMPATESTEK TERVEZÉSE ESZTERGOMI FERENC MŰSZAKI IGAZGATÓ

LÁMPATESTEK TERVEZÉSE ESZTERGOMI FERENC MŰSZAKI IGAZGATÓ LÁMPATESTEK TERVEZÉSE ESZTERGOMI FERENC MŰSZAKI IGAZGATÓ HOFEKA kft. Lámpatestek Nagyfeszültségű távvezeték szerelvények Hofeka.hu A lámpatest olyan készülék, amely biztosítja a fényforrás tartós működtetéséhez

Részletesebben

Négyszög-keresztmetszetű Alégcsatorna-komponensek

Négyszög-keresztmetszetű Alégcsatorna-komponensek Négyszög-keresztmetszetű Alégcsatorna-komponensek A A Áruválaszték Keretprofilok, sarokelemek A1 PLUS terméksor Szabadalom DE 592059707-08 /Gebhardt-Stahl Szabadalom EURO A1-1.1. A tervezők és gyártók

Részletesebben

ALUTECH BIZTONSÁGI REDŐNYRÁCS RENDSZEREK

ALUTECH BIZTONSÁGI REDŐNYRÁCS RENDSZEREK árnyékolás egyszerűen ALUTECH BIZTONSÁGI REDŐNYRÁCS RENDSZEREK Saját gyártás Termék minőség-ellenőrzés Számtalan profil alkatrész - több mint 30 színben Megfelel az európai minőségi előírásoknak Katalógus

Részletesebben

// SoftEdge kapuk- a biztonság és a törés próbája. Gyorskapu beépítési adatok. 2005.03.01. szerinti állapot

// SoftEdge kapuk- a biztonság és a törés próbája. Gyorskapu beépítési adatok. 2005.03.01. szerinti állapot // SoftEdge kapuk- a biztonság és a törés próbája Gyorskapu beépítési adatok 2005.03.01. szerinti állapot Hörmann gyorskapuk Széles választék külső és belső felhasználásra Az olcsó alapmodelltől a biztonságos

Részletesebben

BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK

BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK AZ ILLESZTÉSEKNÉL LENYŰGÖZŐ VONALKEZELÉSSEL PÁROSULÓ SIMA, SÍK FELÜLETEK, VÁLTOZTATHATÓ MÉRETEK ÉS SZINTE KORLÁTLAN SZÍNVÁLASZTÉK 2 BENCHMARK matrix Tökéletes formájú

Részletesebben

NYDOP-5.2.1./A-12-2012-0002

NYDOP-5.2.1./A-12-2012-0002 Tájékoztató a szerződés módosításáról - Vállalkozási szerződés a NYDOP-5.2.1./A-12-2012-0002 Letenye városban Egészségház kialakítása projekt keretében kivitelezési feladatok ellátására Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Áraink az általános forgalmi adót (27%) tartalmazzák. Érvényes 2015.06.15.-től az új árlista kiadásáig.

Áraink az általános forgalmi adót (27%) tartalmazzák. Érvényes 2015.06.15.-től az új árlista kiadásáig. Arizona zártszelvény nélküli napellenző kiskereskedelmi árlista Szélesség Karkinyúlás (cm) (cm) 150 200 250 300 201-250 87 000 Ft 94 740 Ft - - 251-300 92 710 Ft 101 600 Ft 110 360 Ft - 301-350 98 550

Részletesebben

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közleménye kijelölt szervezeteknek

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közleménye kijelölt szervezeteknek MKEH-21 A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közleménye kijelölt szervezeteknek a megfelelőségértékelő szervezetek tevékenységéről szóló 2009. évi CXXXIII. törvény szerinti közzétételéről Az iparügyekért

Részletesebben

Zentha Europe Kft. Tel.: +3670-633-9167 Iroda: 1133, Budapest, Kárpát u. 16. E-mail: info@zenthaeurope.hu

Zentha Europe Kft. Tel.: +3670-633-9167 Iroda: 1133, Budapest, Kárpát u. 16. E-mail: info@zenthaeurope.hu Tartalomjegyzék Profil metszetek, műszaki jellemzők 3 Kétszárnyú nyíló+bukó-nyíló váltószárnyas ablak+bukó+bukó felülvilágító 19 Fix ablak tokban üvegezve 4 Három osztású fix+fix+fix ablak tokban üvegezve

Részletesebben

I. OSZTÁLYBASOROLÁS ÉS MEGHATÁROZÁSOK

I. OSZTÁLYBASOROLÁS ÉS MEGHATÁROZÁSOK I. OSZTÁLYBASOROLÁS ÉS MEGHATÁROZÁSOK 1. Osztályba sorolás Rallye Túra versenyeken speciálisan az alábbi gépcsoportokat, géposztályokat különböztetjük meg: Gr. N Csak Rallye Túra versenyeken ebbe a gépcsoportba

Részletesebben

Hôszigetelt tetôés. Kingspan kiegészítô termékek

Hôszigetelt tetôés. Kingspan kiegészítô termékek Hôszigetelt tetôés falpanelek Kiegészítôk Kingspan kiegészítô termékek Áttekintés A Kingspan piacvezetôvé vált a különbözô típusú épü le tek hez történô kiegészítô elemek szállításában. A ru gal mas mûködtetésû

Részletesebben

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK Kerekesszékek Mechanikus, önhajtós A kerekesszék elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére készül szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített)

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÁRLISTA 2012 A TETŐ ERŐS, MINT A BIKA! ÁTFOGÓ TERMÉKISMERTETŐ A TETŐ- ÉS HOMLOKZAT SZAKÉRTŐINEK

MAGYARORSZÁG ÁRLISTA 2012 A TETŐ ERŐS, MINT A BIKA! ÁTFOGÓ TERMÉKISMERTETŐ A TETŐ- ÉS HOMLOKZAT SZAKÉRTŐINEK A TETŐ ERŐS, MINT A BIKA! MAGYARORSZÁG ÁRLISTA 202 ÁTFOGÓ TERMÉKISMERTETŐ A TETŐ- ÉS HOMLOKZAT SZAKÉRTŐINEK TETŐ HOMLOKZAT NAPELEM WWW.PREFA.HU A TETŐ ERŐS, MINT A BIKA! A LEGNAGYSZERŰBB ÚJDONSÁG 202-BEN:

Részletesebben

ÓVINTÉZKEDÉSEK A LÉGKONDICIONÁLÓVAL KAPCSOLATBAN

ÓVINTÉZKEDÉSEK A LÉGKONDICIONÁLÓVAL KAPCSOLATBAN BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK Tilos áram alatt levő készüléket üzembe helyezni. Az üzembe helyezést és a szervizelést/javítást szakembernek kell végeznie, a gyártó előírásaival és a helyi biztonsági normákkal

Részletesebben

Karbantartó anyagok Karbantartó anyago

Karbantartó anyagok Karbantartó anyago ó t r a t n a b r a K k o g a y n a VARYBOND Type12-22 Csomagolási egység: 10 x 50ml Csavarrögzitı általános, alacsony szilárdságú, vegyes felhasználásra, csavarkulcscsal oldható, áttetszı-viszkóz. Áttetszı

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 5 Fenntarthatóság 6 A rendszerről 7 A rendszer testreszabása 8 Otthon. Hol szeretné élvezni a kilátást? 9.

Tartalomjegyzék. 5 Fenntarthatóság 6 A rendszerről 7 A rendszer testreszabása 8 Otthon. Hol szeretné élvezni a kilátást? 9. Tartalomjegyzék 4 A cégről 5 Fenntarthatóság 6 A rendszerről 7 A rendszer testreszabása 8 Otthon. Hol szeretné élvezni a kilátást? 9 Terasz, térnyerés 11 Veranda, válasszon évszakot 13 Tetőtér, a legjobb

Részletesebben

CSOPORT CSOPORT CSOPORT

CSOPORT CSOPORT CSOPORT 010 tompahegesztett esztergakések 016 menetvágó Fejek és kések 017 menetjavító reszelõk Oldal..........................18 Oldal..........................19 Oldal..........................19 019 menetjavító

Részletesebben

SGB-45-GG /GR/ SGB-60-GG /GR/ SGB-80-GG /GR/ SGB-120-GG /GR/

SGB-45-GG /GR/ SGB-60-GG /GR/ SGB-80-GG /GR/ SGB-120-GG /GR/ SGB-45-GG /GR/ SGB-60-GG /GR/ SGB-80-GG /GR/ SGB-120-GG /GR/ AUTOMATIKUS MONOBLOKK GÁZ- ÉS OLAJ ALTERNATÍV ÉGŐ GÉPKÖNYV Tüzeléstechnikai Kft. Nyilvántartási szám: 503 / 0095(2) MSZ EN ISO 9001:2001 (ISO

Részletesebben

LIFE termékek - árlista 2014

LIFE termékek - árlista 2014 Elektromechanikus irreverzibilis meghajtás 230V a.c. tolókapu automatizálásához, kültéri szereléhez 400-1000 kg / 24V d.c. 400-800 kg AC4R DL ACER elektromechanikus irreverzibilis meghajtás 230V a.c. tolókapu

Részletesebben