Háztartási gépek 2016

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Háztartási gépek 2016"

Átírás

1 1 Vásárlási segédlet Háztartási gépek 2016 Az itt bemutatott termékek közül nem biztos, hogy mindegyik kapható az áruházban. Pontos információért érdeklődj az eladóknál, vagy tekintsd meg a weboldalt. A termékekről részletesebb tájékoztatást az árcédulán és az interneten találsz. Valamennyi termék összeszerelést igényel.

2 2 MEGBÍZHATÓ HÁZTARTÁSI GÉPEK A Whirlpool Corporationnel és az Electrolux Grouppal közösen kifejlesztett háztartási gépeink készen állnak arra, hogy megkönnyítsék a mindennapi konyhai teendőket, kompromisszumok nélkül. Okos funkciókban gazdag berendezéseink megfelelnek a mindennapok támasztotta követleményeknek most és évek múlva egyaránt. Háztartási gépeink részletgazdag megjelenése erősíti konyhád egységes összehatását, és tökéletesen illeszkedik a konyhabútorba. 5 ÉV GARANCIA Bármely készüléket is válassztod, biztos lehetsz annak tartósságában. Termékeinkre 5 év garanciát adunk (kivéve a LAGAN-t). Tájékoztató A kiadványban szereplő árak július 31-ig érvényesek. Bár gondosan ellenőriztük a kiadványunkban szereplő árakat, fenntartjuk magunknak a jogot bármely számítási, szerkesztési vagy nyomtatási hiba, illetve nyilvánvaló tévedés miatti árváltoztatásra vagy egyéb módosításra. Jogunkban áll az árainkat módosítani az áfa mértéke, árfolyam- vagy bármely más jogszabályváltozás esetén, mely hatáskörünkön kívül esik. Fenntartjuk továbbá a jogot egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére, illetve a termékek anyagának vagy szerkezetének megváltoztatására. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy áruházainkban az áruellátás folyamatos és zökkenőmentes legyen, de átmeneti készlethiány előfordulhat. Az áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák. A kiadványban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A fogyasztási hitel igénybevételének és folyósításának feltétele, valamint a szolgáltatást nyújtó bank személye változhat.

3 3 FŐZŐLAPOK/30 TARTALOMJEGYZÉK Sütők Mikrohullámú és kombi sütők Főzőlapok Tűzhelyek Páraelszívók Hűtők és fagyasztók Mosogatógépek és mosógép Az IKEA-konyha garanciáról PÁRAELSZÍVÓK/52 HŰTŐK ÉS FAGYASZTÓK/68 MOSOGATÓGÉPEK/82

4 4 SÜTŐK Sütőink gyönyörű kialakítása remek használhatósággal párosul, már ami a konyhai kihívásokat és igényeket illeti. Praktikus funkciók és beépített kiegészítők széles választékával kaphatók, hogy bármely ételkészítést kulináris élménnyé emeljék. Ha sokféle funkcióval bíró sütőt keresel vagy épp kényelmes, öntisztító programokkal ellátott berendezést, nálunk mindenre találsz megoldást! Ráadásul oda teheted őket a konyhádban, ahova szeretnéd, hogy megteremts a számodra tökéletes sorrendjét az egyes konyhai munkafolyamatoknak. Csak válaszd azt a darabot, amely a leginkább illik a főzési szokásaidhoz. 5 ÉV GARANCIA Bármely készüléket is válassztod, biztos lehetsz annak tartósságában. Termékeinkre 5 év garanciát adunk (kivéve a LAGAN-t).

5 5 Amikor GŐZBEN párolsz, a hő sokkal lassabban éri el az étel közepét, megtartva annak vitamin-, tápanyagés ásványianyag tartalmát. GŐZ és FORRÓ LEVEGŐ kombinálásával optimális páratartalmat és hőfokot érhetsz el, aminek köszönhetően az ételek belseje puha és szaftos marad, külseje ropogós és barnára sült. A LÉGKEVERÉSES KONVEKCIÓS SÜTŐ gyors és egyeletes hőátadást biztosít, így egyidőben többféle ételt is készíthetsz anélkül, hogy átvennék egymás ízét és illatát. Tökéletesen átsütött húsokat és pecsenyéket készíthetsz, ha beépített HÚSHŐMÉRŐT használsz. Az ELŐRE BEÁLLÍTOTT FŐZŐPROGRAMOK segítségével könnyedén kiválaszthatod a különféle receptekhez és ételtípusokhoz illő beállításokat. A sütőhöz mellékelt KIEGÉSZÍTŐKKEL egyszerre több szinten is süthetsz; légkeveréses módban gyorsabb és egyenletesebb a hőátadás az egész sütőben.

6 6 EXTRA SZÉLES belső kialakításának és 5 magassági fokozatának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel. GRILLEZHETSZ húsokat és zöldségeket, vagy csőben sült ételeidnek adhatsz szép színt, mert a ventillátor a hőt közvetlenül az ételre juttatja. Speciális programmal tésztát KELESZTHETSZ, befőttes üveget STERILIZÁLHATSZ, gyümölcsöket ASZALHATSZ és ételeket TARTÓSÍTHATSZ. A KENYÉR-/PIZZASÜTŐ funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. 2 pár KIHÚZHATÓ SÍNNEL egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületű sütőket, mikrohullámú és kombi sütőket UJJLENYOMAT TASZÍTÓ kezeléssel láttuk el.

7 7 ÍGY VÁLASSZ SÜTŐT: 1. Vedd figyelembe a sütési szokásaidat. Milyen gyakran és mekkora mennyiséget sütsz? Alapvető funkciókat használsz vagy haladókat is? 2. Vedd figyelembe, hogy a konyhád hagyományos vagy modern stílusú, hogy hozzá illő sütőt válasszthass. A sütőfunkciók száma és a legfontosabb jellemzők Hagyományos sütők alapfunkciókkal Légkeveréses sütők Kézi tisztítású sütők Öntisztító/pirolitikus funkcióval rendelkező sütők Kezelőgombok 4 magasságba helyezhető sütőrács 3 sütő funkció LAGAN Új GÖRLIG Kezelőgombok Új REALISTISK Új TJÄNLIG Új REALISTISK 5 magasságba helyezhető sütőrács 6 sütő funkció Kezelőgombok Új RAFFINERAD Új MIRAKULÖS Új GRÄNSLÖS Új RAFFINERAD Új GRÄNSLÖS Elektronikus kijelző fehér számjegyekkel 4 vagy 5 magasságba helyezhető sütőrács 9 sütő funkció Új BEJUBLAD Új MIRAKULÖS 2 pár kihúzható sínnel Széles belső kialakítás Érintőképernyős kezelőpanel Új KULINARISK Új KULINARISK Elektronikus kijelző fehér számjegyekkel 5 magasságba helyezhető sütőrács 19 vagy 21 sütő funkció 2 pár teljesen kihúzható sínnel Extra széles belső kialakítás Beépített húshőmérő Speciális programok kelesztésre, sterilizálásra, aszalásra és ételek tartósítására. Érintőképernyős kezelőpanel Elektronikus kijelző fehér számjegyekkel 5 magasságba helyezhető sütőrács 24 sütő funkció Előre beállított sütési programok Memorizálja kedvenc sütési beállításaidat Beépített húshőmérő Speciális programok kelesztésre, sterilizálásra, aszalásra és ételek tartósítására. Gőztisztítás Új KULINARISK

8 8 LAGAN OV3 A Új GÖRLIG A Ft Ft Fehér Rozsdamentes acél A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új VÄRMA Ha a sütés végén bekapcsolod az alsó sütés funkciót, ropogós lesz a piték, lepények és pizzák alja. Grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. A felső sütésnek köszönhetően ropogós lesz és alaposan átsül az ételek teteje, így ideális csőben sült ételek és sütemények készítéséhez. Az alsó sütés használatával a piték és sütik alja ropogós lesz. Grillfunkció ízletes húsok és sült zöldségek egyszerű elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Az alsó sütés használatával a piték és sütik alja ropogós lesz. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. 1 sütőtálca 1 drótpolc 1 zománcozott sütőtálca 1 drótpolc 3 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 55 l Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,4 Mé56 Ma58,9 cm 3 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 55 l Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,4 Mé56 Ma58,9 cm

9 9 Új REALISTISK A Új REALISTISK A Ft Ft Rozsdamentes acél Szürke-zöld A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új FRAMTID A légkeveréses sütő egyszerre egyszerre több különböző étel készítését teszi lehetővé az ízek összekeveredése nélkül. A légkeveréses sütő egyenletesen osztja el a sütőben az előmelegített levegőt, ami egyszerre több különböző étel készítését teszi lehetővé. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. Perc emlékeztető a beállított főzési idő végén. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. Perc emlékeztető a beállított főzési idő végén. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. 1 zománcozott sütőtálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 1 zománcozott sütőtálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 6 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm 6 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm Az összes funkció részletes leírását és az összeszerelési útmutatót a oldalon találod.

10 10 Új TJÄNLIG A Új TJÄNLIG A Ft Ft Rozsdamentes acél Sötétszürke A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új HUSHÅLLA Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Több szinten is süthetsz egyszerre a drótpolc és a sütőtálca segítségével. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. Perc emlékeztető a beállított főzési idő végén. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. Perc emlékeztető a beállított főzési idő végén. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. 1 zománcozott sütőtálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 1 zománcozott sütőtálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 6 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm 6 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm

11 11 + Új TJÄNLIG A Új RAFFINERAD A Ft Ft Bézs Rozsdamentes acél A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új RAFFINERAD Grillezhetsz húsokat és zöldségeket, vagy csőben sült ételeidnek adhatsz szép színt, mert a ventillátor a hőt közvetlenül az ételre juttatja. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. Perc emlékeztető a beállított főzési idő végén. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. Melegítő funkció, mely az ételeket melegen tartja, anélkül, hogy odaégnének vagy túlfőnének. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. 1 zománcozott sütőtálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 2 finoman gördülő sínpár 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 6 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm 9 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm Az összes funkció részletes leírását és az összeszerelési útmutatót a oldalon találod.

12 Új BEJUBLAD A Új BEJUBLAD A Ft Ft Fehér üveg Sötétszürke üveg A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új BEJUBLAD fehér üveg A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új BEJUBLAD sötétszürke üveg A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. Melegítő funkció, mely az ételeket melegen tartja, anélkül, hogy odaégnének vagy túlfőnének. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. Melegítő funkció, mely az ételeket melegen tartja, anélkül, hogy odaégnének vagy túlfőnének. 2 finoman gördülő sínpár 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 2 finoman gördülő sínpár 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 9 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm 9 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,5 Mé56,4 Ma59,5 cm

13 13 Új MIRAKULÖS A Új GRÄNSLÖS A Ft Ft Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új MIRAKULÖS A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új GRÄNSLÖS rozsdamentes acél Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. A felső sütésnek köszönhetően ropogós lesz és alaposan átsül az ételek teteje, így ideális csőben sült ételek és sütemények készítéséhez. Melegítő funkció, mely az ételeket melegen tartja, anélkül, hogy odaégnének vagy túlfőnének. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. 2 finoman gördülő sínpár 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács Több szinten is süthetsz egyszerre, hiszen a légkeveréses sütő gyorsan és egyenletesen oszlik el a sütőben. Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. A felső sütésnek köszönhetően ropogós lesz és alaposan átsül az ételek teteje, így ideális csőben sült ételek és sütemények készítéséhez. Melegítő funkció, mely az ételeket melegen tartja, anélkül, hogy odaégnének vagy túlfőnének. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. 2 finoman gördülő sínpár 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 9 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A 9 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm Az összes funkció részletes leírását és az összeszerelési útmutatót a oldalon találod.

14 14 + Új GRÄNSLÖS A Új RAFFINERAD A Ft Ft Törtfehér Rozsdamentes acél A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új GRÄNSLÖS törtfehér A hozzá illő kombinált mikrohullámú sütő: Új RAFFINERAD Grillezhetsz húsokat és zöldségeket, vagy csőben sült ételeidnek adhatsz szép színt, mert a ventillátor a hőt közvetlenül az ételre juttatja. Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. A felső sütésnek köszönhetően ropogós lesz és alaposan átsül az ételek teteje, így ideális csőben sült ételek és sütemények készítéséhez. Melegítő funkció, mely az ételeket melegen tartja, anélkül, hogy odaégnének vagy túlfőnének. A nagyobb biztonság érdekében a sütőajtón gyerekzár található. 2 finoman gördülő sínpár 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács A beépített húshőmérővel tökéletesre süthetsz bármilyen típusú húst. Öntisztító funkció: hamuvá égeti a zsírt és szennyeződést, így könnyű azt letörölni. Beépített húshőmérő elektromos kijelzővel. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 2 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. Melegítő funkció, mely az ételeket melegen tartja, anélkül, hogy odaégnének vagy túlfőnének. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Automatikus zár a sütőajtón, megakadályozza az ajtó nyitását az öntisztítás időtartama alatt. A gyerekzárral ellátott, hőszigetelt, négyrétegű üvegajtóval biztonságosabb a konyha. 1 beépített húshőmérő 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 2 drótpolc Kivehető oldalsó rács 9 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm 9 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 65 l Minimum szükséges biztosíték: 13 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm

15 15 Új MIRAKULÖS A Új GRÄNSLÖS A Ft Ft Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél A hozzá illő mikrohullámú sütő: Új MIRAKULÖS A hozzá illő kombinált mikrohullámú sütő: Új GRÄNSLÖS rozsdamentes acél A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Öntisztító funkció: hamuvá égeti a zsírt és szennyeződést, így könnyű azt letörölni. Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. Beépített húshőmérő elektromos kijelzővel. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. A felső sütésnek köszönhetően ropogós lesz és alaposan átsül az ételek teteje, így ideális csőben sült ételek és sütemények készítéséhez. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Automatikus zár a sütőajtón, megakadályozza az ajtó nyitását az öntisztítás időtartama alatt. A gyerekzárral ellátott, hőszigetelt, négyrétegű üvegajtóval biztonságosabb a konyha. 2 finoman gördülő sínpár 1 beépített húshőmérő 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 2 drótpolc Kivehető oldalsó rács 9 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács. Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm Az öntisztító funkcióval egyszerűbb a sütő tisztítása, mivel az rárakódott ételmaradék és zsiradék hamuvá ég, így az könnyen letörölhető. Öntisztító funkció: hamuvá égeti a zsírt és szennyeződést, így könnyű azt letörölni. Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. Beépített húshőmérő elektromos kijelzővel. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. A felső sütésnek köszönhetően ropogós lesz és alaposan átsül az ételek teteje, így ideális csőben sült ételek és sütemények készítéséhez. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Automatikus zár a sütőajtón, megakadályozza az ajtó nyitását az öntisztítás időtartama alatt. A gyerekzárral ellátott, hőszigetelt, négyrétegű üvegajtóval biztonságosabb a konyha. 2 finoman gördülő sínpár 1 beépített húshőmérő 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 2 drótpolc Kivehető oldalsó rács 9 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm

16 16 + Új GRÄNSLÖS A Új KULINARISK A Ft Ft Törtfehér Rozsdamentes acél A hozzá illő kombinált mikrohullámú sütő: Új GRÄNSLÖS törtfehér A légkeveréses sütő egyenletesen osztja el a sütőben az előmelegített levegőt, ami egyszerre több különböző étel készítését teszi lehetővé az egyes szinteken. Öntisztító funkció: hamuvá égeti a zsírt és szennyeződést, így könnyű azt letörölni. Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. Beépített húshőmérő elektromos kijelzővel. A 2 finoman gördülő sínpárnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan helyezhetők a sütőbe az ételek, illetve vehetők ki a forró edények. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. A felső sütésnek köszönhetően ropogós lesz és alaposan átsül az ételek teteje, így ideális csőben sült ételek és sütemények készítéséhez. Automatikus zár a sütőajtón, megakadályozza az ajtó nyitását az öntisztítás időtartama alatt. A gyerekzárral ellátott, hőszigetelt, négyrétegű üvegajtóval biztonságosabb a konyha. A gőzölő funkció szabályozza a páratartalmat és a hőmérsékletet, valamint remek ízű és ropogós ételek készíthetők segítségével. Gőz és forró levegő szabályozza a páratartalmat sütéskor. Érintőképernyős vezérlés, melyen beállíthatod a nyelvet, a hangjelzéseket, a fényerősséget, stb. Speciális programok kelesztésre, sterilizálásra, aszalásra és ételek tartósítására. Széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. Beépített húshőmérő elektromos kijelzővel. A 2 teljesen kihúzható sínpár egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az ételek sütőbe helyezését, illetve a forró edények kivételét. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. Speciális tésztasütő funkció gőz segítségével süteményekhez és pitékhez. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gyors előmelegítés funkció, mely pár perc alatt felfűti a sütőt. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. 1 beépített húshőmérő 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 2 drótpolc Kivehető oldalsó rács 9 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm 2 finoman gördülő sínpár 1 beépített húshőmérő 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 2 drótpolc Kivehető oldalsó rács 21 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm

17 17 + Új KULINARISK A Új KULINARISK A Ft Ft Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél A 2 teljesen kihúzható sínpár egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az ételek sütőbe helyezését, illetve a forró edények kivételét. Öntisztító funkció: hamuvá égeti a zsírt és szennyeződést, így könnyű azt letörölni. Érintőképernyős vezérlés, melyen beállíthatod a nyelvet, a hangjelzéseket, a fényerősséget, stb. Speciális programok kelesztésre, sterilizálásra, aszalásra és ételek tartósítására.széles belső kialakításának köszönhetően bőven elfér benne az elkészíteni kívánt étel; 5 magassági fokozattal rendelkezik. Beépített húshőmérő elektromos kijelzővel. A 2 teljesen kihúzható sínpár egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az ételek sütőbe helyezését, illetve a forró edények kivételét. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. A sütemény funkció egyenletes hőt biztosít, amely aprósütemények és piték sütéséhez ideális. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Automatikus zár a sütőajtón, megakadályozza az ajtó nyitását az öntisztítás időtartama alatt. A gyerekzárral ellátott, hőszigetelt, négyrétegű üvegajtóval biztonságosabb a konyha. 2 finoman gördülő sínpár 1 beépített húshőmérő 1 zománcozott sütőtálca 1 zománcozott grilltálca 2 drótpolc Kivehető oldalsó rács 19 funkcióval 5 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 72 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma58,9 cm Amikor gőzben párolsz, a hő sokkal finomabban éri el az étel közepét, megtartva annak vitamin-, tápanyag- és ásványianyag tartalmát. A gőzben párolás során az étel megőrzi vitamin-, tápanyag és ásványianyag tartalmát. Gőz és forró levegő szabályozza a páratartalmat sütéskor. Előre beállítható sütési programok a különböző receptekhez és különböző ételekhez. A kedvencek közé elmentve memorizálja a te sütési beállításaidat és receptjeidet. Érintőképernyős vezérlés, melyen beállíthatod a nyelvet, a hangjelzéseket, a fényerősséget, stb. Speciális programok kelesztésre, sterilizálásra, aszalásra és ételek tartósítására. Beépített húshőmérő elektromos kijelzővel. Légkeveréses sütő: egyenletes és gyors. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. Speciális tésztasütő funkció gőz segítségével süteményekhez és pitékhez. A gyorskiolvasztó funkcióval hétszer gyorsabban olvad ki az étel a hagyományos kiolvasztó funkciójúnál. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Gőztisztítás, mely segítségével a zsír és a rárakódott ételmaradék könnyen letörölhető. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. 1 beépített húshőmérő 1 zománcozott sütőtálca 1 drótpolc Kivehető oldalsó rács 24 funkcióval 4 magasságba helyezhető sütőrács Hasznos térfogat: 43 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma45,5 cm

18 18 A gőzben párolás megtartja az ételek ízét és tápanyagtartalmát, miközben szaftosak és ízletesek maradnak.

19 19

20 20 MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Amikor a hétköznapi rohanás miatt fontos szemponttá válik a gyorsaság, a mikrohullámú sütők és a kombinált sütők tökéletes megoldást jelentenek. Gyorsak, energiatakarékosak és kiválóan alkalmasak ételek hirtelen felmelegítésére és kiolvasztására. A mai technológiák révén termékeink már nem csak egyszerű konyhai kiegészítők minden főzési vagy sütési igényedet kielégítik. Válassz olyat, amelyik illik sütőd stílusához csodásan mutat majd és rugalmasságot biztosít a főzésben. 5 ÉV GARANCIA Bármely készüléket is válassztod, biztos lehetsz annak tartósságában. Termékeinkre 5 év garanciát adunk (kivéve a LAGAN-t).

21 21 PRAKTIKUS ELRENDEZÉS Helyezz beépített mikrohullámú sütőt egy magas- vagy faliszekrénybe, mellyel egyrészt okosan használhatod ki a teret, másrészt nagyszerű módja a Hozzád tökéletesen illő munkafolyamatok ergonomikus és zökkenőmentes kialakításához. MIKROHULLÁMÚ KOMBISÜTŐ lehet a nyerő választás annak, aki értékeli a sokoldalúságot, de nem akar konyhájába két hagyományos készüléket. Használhatod gyors felmelegítésre vagy kiolvasztásra, és tökéletesen megbízhatók akkor is, ha grillezésről, sütésről vagy süteménykészítésről van szó.

22 22 ÍGY VÁLASSZ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐT ÉS MIKROHULLÁMÚ KOMBISÜTŐT: 1. Vedd figyelembe sütési/főzési szokásaidat, hogy hogyan tervezed a konyhádat és mennyi helyed van. Válassz olyan funkciókat, melyekre mindennap szükséged van. 2. Vedd figyelembe konyhád és a többi konyhai gép stílusát, hogy egy tökéletesen hozzá illő mikrohullámú vagy kombisütőt választhass. MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Legfontosabb jellemzők Jet start/gyorsindítás funkció Automata kiolvasztás Gőzölő szett 20 l hasznos térfogat Álló- vagy faliszekrénybe szerelhető Új VÄRMA Jet start/gyorsindítás funkció Új FRAMTID Új HUSHÅLLA 3D mikrohullámú rendszer Gőzölő szett 20 l hasznos térfogat Álló- vagy faliszekrénybe szerelhető Jet start/gyorsindítás funkció Új BEJUBLAD Új RAFFINERAD Automata kiolvasztás 3D mikrohullámú rendszer Grill Grillező tányér 31 l hasznos térfogat Álló- vagy alsószekrénybe szerelhető Grill Új GRÄNSLÖS Új MIRAKULÖS Automata kiolvasztás Jet start/gyorsindítás funkció 46 l hasznos térfogat Álló- vagy alsószekrénybe szerelhető MIKROHULLÁMÚ KOMBISÜTŐK Legfontosabb jellemzők Légkeveréses és mikrohullámú sütő egyben 3D mikrohullámú rendszer Grill Automata kiolvasztás Jet start/gyorsindítás funkció 43 l hasznos térfogat Álló- vagy alsószekrénybe szerelhető Új RAFFINERAD Légkeveréses és mikrohullámú sütő egyben Grill Jet start/gyorsindítás funkció Kenyér/pizzasütő funkció 43 l hasznos térfogat Álló- vagy alsószekrénybe szerelhető Új GRÄNSLÖS

23 23 Új VÄRMA Új FRAMTID Ft Ft Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél Automata kiolvasztó funkció 4 kategóriával (kenyér, hal/tengeri ételek, hús és szárnyas) - az erősség az étel mennyiségéhez állítható. Finom zöldség- és halételek készítéséhez használd a mellékelt párolókészletet a pároló funkcióval. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. Automata kiolvasztó funkció 4 kategóriával: kenyér, hal/tengeri ételek, hús és szárnyas. Gőzölő szettel. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Könnyű kényelmes munkamagasságba szerelni álló- vagy faliszekrénybe; több hely a munkalapon. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. Gőzölő szettel. A 3D mikrohullámú rendszernek köszönhetően gyorsabban és egyenletesebben oszlik el a hő, mint a hagyományos mikrohullámúban. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. A fogantyú nélküli ajtók egységes kinézetűek; enyhe nyomásra nyílnak. Könnyű kényelmes munkamagasságba szerelni álló- vagy faliszekrénybe; több hely a munkalapon. 1 gőzölő szett 1 üvegtányér 1 gőzölő szett 1 üvegtányér Mikrohullám teljesítmény: 700 W 6 teljesítményszint: 90, 160, 350, 500, 600, 700 Hasznos térfogat: 20 l Elektronikus kijelző A forgótányér átmérője: Ø27 cm Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,5xMé35,5xMa34,7 cm Mikrohullám teljesítmény: 750 W 4 teljesítményszint: 160, 350, 500, 750 Hasznos térfogat: 22 l Elektronikus kijelző A forgótányér átmérője: Ø25 cm Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,5xMé32xMa34,7 cm Az összes funkció részletes leírását és az összeszerelési útmutatót a oldalon találod.

24 24 Új HUSHÅLLA Új BEJUBLAD Ft Ft Rozsdamentes acél Fehér A 3D mikrohullámú rendszernek köszönhetően gyorsabban és egyenletesebben oszlik el a hő, mint a hagyományos mikrohullámúban. A ropogósra sütés funkciónak és a 3D rendszernek köszönhetően 7 perc alatt átsül a piskóta vagy 12 perc alatt ropogósra sül a pite alja. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. Gőzölő szettel. A 3D mikrohullámú rendszernek köszönhetően gyorsabban és egyenletesebben oszlik el a hő, mint a hagyományos mikrohullámúban. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. A fogantyú nélküli ajtók egységes kinézetűek; enyhe nyomásra nyílnak. Könnyű kényelmes munkamagasságba szerelni álló- vagy faliszekrénybe; több hely a munkalapon. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. A ropogósra sütés funkcióval 7 perc alatt átsül a piskóta vagy 12 perc alatt ropogósra sül a pite alja. Automatikus kiolvasztás funkció 5-féle ételkategóriához: kenyér, hal/tengeri ételek, hús, zöldségek és szárnyas. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. A 3D mikrohullámú rendszernek köszönhetően gyorsabban és egyenletesebben oszlik el a hő, mint a hagyományos mikrohullámúban. Tartós, rozsdamentes acél kivitelezés. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrényben. 1 gőzölő szett 1 üvegtányér 1 levehető fogójú grillező tányérral 1 üvegtányér 1 grill állvány Mikrohullám teljesítmény: 750 W 4 teljesítményszint: 160, 350, 500, 750 Hasznos térfogat: 22 l A forgótányér átmérője: Ø25 cm Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,5xMé32xMa34,7 cm Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 800 W 7 teljesítményszint: 90, 160, 350, 500, 650, 800, 1000 Hasznos térfogat: 31 l A forgótányér átmérője: Ø32,5 cm Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,5 Mé46,8 Ma39,7 cm

25 25 Új BEJUBLAD Új RAFFINERAD Ft Ft Sötétszürke Rozsdamentes acél Automatikus kiolvasztás funkció 5-féle ételkategóriához: kenyér, hal/tengeri ételek, hús, zöldségek és szárnyas. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. A ropogósra sütés funkcióval 7 perc alatt átsül a piskóta vagy 12 perc alatt ropogósra sül a pite alja. Automatikus kiolvasztás funkció 5-féle ételkategóriához: kenyér, hal/tengeri ételek, hús, zöldségek és szárnyas. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. A 3D mikrohullámú rendszernek köszönhetően gyorsabban és egyenletesebben oszlik el a hő, mint a hagyományos mikrohullámúban. Tartós, rozsdamentes acél kivitelezés. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. A ropogósra sütés funkcióval 7 perc alatt átsül a piskóta vagy 12 perc alatt ropogósra sül a pite alja. Automatikus kiolvasztás funkció 5-féle ételkategóriához: kenyér, hal/tengeri ételek, hús, zöldségek és szárnyas. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. A 3D mikrohullámú rendszernek köszönhetően gyorsabban és egyenletesebben oszlik el a hő, mint a hagyományos mikrohullámúban. Tartós, rozsdamentes acél kivitelezés. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. 1 levehető fogójú grillező tányérral 1 üvegtányér 1 grill állvány 1 levehető fogójú grillező tányérral 1 üvegtányér 1 grill állvány Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 800 W 7 teljesítményszint: 90, 160, 350, 500, 650, 800, 1000 Hasznos térfogat: 31 l A forgótányér átmérője: Ø32,5 cm Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,5 Mé46,8 Ma39,7 cm Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 800 W 7 teljesítményszint: 90, 160, 350, 500, 650, 800, 1000 Hasznos térfogat: 31 l A forgótányér átmérője: Ø32,5 cm Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 10 A Sz59,5 Mé46,8 Ma39,7 cm Az összes funkció részletes leírását és az összeszerelési útmutatót a oldalon találod.

26 26 26 A főzési igényeidhez illő tökéletes kombináció. Új GRÄNSLÖS Ft Rozsdamentes acél Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. Extra nagy és tartós zománcozott kivitel. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. 1 drótpolc. Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 1900 W 10 teljesítményszint Hasznos térfogat: 46 l A forgótányér átmérője: Ø32,5 cm Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma45,5 cm

27 27 Új GRÄNSLÖS Új MIRAKULÖS Ft Ft Törtfehér Rozsdamentes acél A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. Extra nagy és tartós zománcozott kivitel, melyben kényelmesen elfér amit sütni szeretnél. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. Extra nagy és tartós zománcozott kivitel. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. Extra nagy és tartós zománcozott kivitel. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. 1 drótpolc 1 drótpolc Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 1900 W 10 teljesítményszint Hasznos térfogat: 46 l A forgótányér átmérője: Ø32,5 cm Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma45,5 cm Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 1900 W 10 teljesítményszint Hasznos térfogat: 46 l A forgótányér átmérője: Ø32,5 cm Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,4 Mé56,7 Ma45,5 cm Az összes funkció részletes leírását és az összeszerelési útmutatót a oldalon találod.

28 28 Új RAFFINERAD Új GRÄNSLÖS Ft Ft Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél Automatikus kiolvasztás funkció 5-féle ételkategóriához: kenyér, hal/tengeri ételek, hús, zöldségek és szárnyas. A légkeverés és mikrohullám funkciók kombinálásával remek főzési és sütési eredményeket érhetsz el, a mikrohullámú sütő sebességével. Légkeveréses és mikrohullámú sütő egyben; helytakarékos és lehetővé teszi a funkciók kombinálását, így remek főzési és sütési eredményeket érhetsz el, a mikrohullámú sütő sebességével. Automatikus kiolvasztás funkció 5-féle ételkategóriához: kenyér, hal/tengeri ételek, hús, zöldségek és szárnyas. A kombinált grill funkcióval a készülék gyorsan eléri a magas hőmérsékletet, így például szépen megpirulnak a csőben sült zöldségek. A 3D mikrohullámú rendszernek köszönhetően gyorsabban és egyenletesebben oszlik el a hő, mint a hagyományos mikrohullámúban. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. Extra nagy és tartós rozsdamentes kivitel. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. Légkeveréses és mikrohullámú sütő egyben; helytakarékos és lehetővé teszi a funkciók kombinálását, így remek főzési és sütési eredményeket érhetsz el, a mikrohullámú sütő sebességével. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. Extra nagy zománcozott kivitel. Könnyen tisztítható, mert a rozsdamentes acél felületet ujjlenyomat taszító kezeléssel láttuk el. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. 1 drótpolc 1 üvegtányér 1 sütőtálca 1 drótpolc 1 sütőtálca Mikrohullám teljesítmény: 900 W Grill teljesítmény: 1600 W 7 teljesítményszint: 90, 160, 350, 500, 650, 750, 900 Hasznos térfogat: 40 l A forgótányér átmérője: Ø36 cm Feszültség: 230 V Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,5 Mé54,5 Ma45,5 cm Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 1600 W 10 teljesítményszint Hasznos térfogat: 43 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,5 Mé54,5 Ma45,5 cm

29 29 Új GRÄNSLÖS Ft Törtfehér Nagy belső mérete rengeteg helyet biztosít, hogy gyorsan felmelegítsd, vagy megfőzd a családi vacsorát. Légkeveréses és mikrohullámú sütő egyben; helytakarékos és lehetővé teszi a funkciók kombinálását, így remek főzési és sütési eredményeket érhetsz el, a mikrohullámú sütő sebességével. 3 grillfunkció ízletes húsok és csőben sült zöldségek egyszerű és praktikus elkészítéséhez. A kenyér-/pizzasütő funkciónak köszönhetően az étel kívül megpirul, az alja pedig ropogós lesz. Felső és alsó melegítés; ropogós ételek elkészítéséhez, és lassú főzéshez egyaránt kiváló. Jet start/gyorsindítás funkció a gyors melegítéshez. Italok melegítéséhez ideális. Extra nagy zománcozott kivitel. Könnyen kényelmes munkamagasságba szerelhető egy álló- vagy alsószekrénybe. 1 drótpolc 1 sütőtálca Mikrohullám teljesítmény: 1000 W Grill teljesítmény: 1600 W 10 teljesítményszint Hasznos térfogat: 43 l Minimum szükséges biztosíték: 16 A Sz59,5 Mé54,5 Ma45,5 cm Az összes funkció részletes leírását és az összeszerelési útmutatót a oldalon találod.

30 30 FŐZŐLAPOK Azért, hogy a főzés még élvezetesebb legyen nap mint nap, főzőlapjaink széles választékával igyekszünk belopni magunkat az amatőr és profi szakácsok szívébe. Az indukciós főzőlapok nagyon gyorsan és pontosan szabályozhatók a remek végeredmény érdekében, míg az üvegkerámia és gáz társaikon mindenfajta edényben lehet főzni. Mindegyiknek megvannak a maga előnye, amellyel illeszkedik a főzési szokásaidhoz. 5 ÉV GARANCIA Bármely készüléket is válassztod, biztos lehetsz annak tartósságában. Termékeinkre 5 év garanciát adunk (kivéve a LAGAN-t).

31 31 Az INDUKCIÓS FŐZŐLAP 50 %-kal gyorsabb és 40%-kal energiahatékonyabb, mint egy gázfőzőlap. Egyetlen érintéssel tudsz a beállításokon változtatni és a hőmérsékletet szabályozni. Az ÜVEGKERÁMIA FŐZŐLAP praktikus és könnyen kezelhető. Van, amelyik állítható főzőzónával is rendelkezik, amit az edény méretéhez igazíthatsz. Egy GÁZ FŐZŐLAP nem csak az ambíciózus szakácsok professzionális felszerelése, de gyorsan állítható hőszabályzást is biztosít pirításhoz vagy pörköléshez. Egy DOMINÓ FŐZŐLAP könnyen kombinálható más főzőlapokkal. Tökéletesek kis konyhákba is, ahol nem jut hely egy normál méretű főzőlapnak.

32 32 ÍGY VÁLASSZ INDUKCIÓS FŐZŐLAPOT: 1. Gondold át az igényeidet, és hogy mekkora hely áll rendelkezésedre. 2. Gondold át, milyen funkciókat szeretnél. Mi a fontosabb számodra a nagy teljesítmény és a rugalmasság vagy a könnyű kezelhetőség? 3. Gondold át, hogy szeretnél-e több típusú főzőlapot kombinálni. Legfontosabb jellemzők Ezeket az edényeket és serpenyőket ajánljuk hozzá: Érintőszabályozós kezelőpanel TREVLIG SNITSIG edények Automata kikapcsolás Gyerekzár Érintőszabályozós kezelőpanel FOLKLIG SNITSIG edények Külön időzítő minden főzőzónához 2 főzőzóna gyorsító funkcióval Energiagazdálkodás funkció Automata kikapcsolás Gyerekzár Érintőszabályozós kezelőpanel MÖJLIG IKEA 365+ edénysorozat Külön időzítő minden főzőzónához 2 főzőzóna gyorsító funkcióval Szüneteltető funkció Automata kikapcsolás Gyerekzár Érintőszabályozós kezelőpanel SMAKLIG FÖRBLUFFAD, TROVÄRDIG sorozat Külön időzítő minden főzőzónához 4 főzőzóna gyorsító funkcióval Áthidaló funkció Szüneteltető funkció Automata kikapcsolás Gyerekzár Érintőszabályozós kezelőpanel Új BEJUBLAD FÖRBLUFFAD, TROVÄRDIG sorozat Külön időzítő minden főzőzónához 4 főzőzóna gyorsító funkcióval Áthidaló funkció Szüneteltető funkció Automata kikapcsolás Gyerekzár Érintőszabályozós kezelőpanel Új OTROLIG SENSUELL sorozat Külön időzítő minden főzőzónához SENIOR edénysorozat 4 főzőzóna gyorsító funkcióval Flexibilis zónák 2 1 Szüneteltető funkció Automata kikapcsolás Gyerekzár Érintőszabályozós kezelőpanel Új HÖGKLASSIG SENSUELL sorozat Külön időzítő minden főzőzónához SENIOR edénysorozat 4 főzőzóna gyorsító funkcióval Flexibilis zónák 3 1 Multi-flexi funkció Előre beállított főzés funkció Szüneteltető funkció Automata kikapcsolás Gyerekzár

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SütÆk Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SÜTŐK Pirolízis 2.0 ~ a beépített öntisztítás legfejlettebb módja PIROLÍTIKUS A Fagor már a kezdetektől élen járt a pirolitikus

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

Újdonságok. Miele beépíthető készülékek

Újdonságok. Miele beépíthető készülékek Újdonságok Miele beépíthető készülékek Újdonság! Kamrás vákuumozó fiók Az új vákuumozó fiók sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Alapfunkciója nagyon egyszerű: a vákuumtasakból, amelybe az élelmiszert

Részletesebben

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ HU RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse

Részletesebben

EOB8851AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOB8851AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOB8851AA...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK..............................................................

Részletesebben

Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40

Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40 Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40 Tartalomjegyzék Általános leírás...3 Használat...6 Hogyan kapcsoljuk be a f z zónákat?... 6 Kiegészít zóna (az üvegkerámiás f zési zónánál)... 6 Hogyan

Részletesebben

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő.

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új speedmatic kompakt mosogatók a Siemens-től Az első beépíthető mosogató, amely minden konyhatervbe beleillik Egy álomkonyha kialakításánál egyetlen tökéletes

Részletesebben

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik.

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. Üdvözöljük az AEG GoZSÜToK világában FEDEZZE FEL A HOLNAP ÍZEIT Ha ezeket a sorokat olvassa,

Részletesebben

K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V

K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V TELEPÍTÉSI, HASZNÁLATI, ÁPOLÁSI ÉS KARBANTARTÁSI INFORMÁCIÓK K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V ZANUSSI KÉSZÜLÉK CSALÁD N700-AS KÉSZÜLÉKSOR ELECTROLUX LEHEL Kft. - 2 - N700-AS SOROZAT T A R T A L O M FEJEZET

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓ. A berendezés részeinek bemutatása HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁS ROSSZUL BECSUKOTT AJTÓ-RIASZTÁS

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓ. A berendezés részeinek bemutatása HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁS ROSSZUL BECSUKOTT AJTÓ-RIASZTÁS Bevezetés CSATLAKOZTATÁS HASZNÁLAT Regisztráció FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓ A berendezés részeinek bemutatása ÜZEMBE HELYEZÉS CSATLAKOZTATÁS KEZELŐPANEL HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁS Gyors fagyasztás ECO MÓD

Részletesebben

Használati útmutató HU 1

Használati útmutató HU 1 Használati útmutató HU 1 Tartalom Biztonsági információk... 3 Készülékleírás... 7 Alapbeállítások... 9 Alap funkciók... 10 Speciális funkciók... 13 Működés közben... 15 Milyen edény használható?... 16

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET HEMNES. Fürdőszobabútor

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET HEMNES. Fürdőszobabútor VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET HEMNES Fürdőszobabútor TISZTÍTÁS Vízbe, vagy karcmentes mosószerbe mártott anyaggal tisztítsd meg, majd tiszta ruhával töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni,

Részletesebben

>KX@ +DV]QiODWL XWDVtWiV >UR@,QVWUXFŘLXQL GH XWLOL]DUH

>KX@ +DV]QiODWL XWDVtWiV >UR@,QVWUXFŘLXQL GH XWLOL]DUH >KX@ +DV]QiODWL XWDVtWiV >UR@,QVWUXFŘLXQL GH XWLOL]DUH +% % +% 6 +% 7 +% 5 %HpStWKHWŌ V WŌ &XSWRU vqfrusrudelo Tartalomjegyzék[hu] Használatiutasítás Biztonsági tanácsok és figyelmeztetések... 2 Beszerelés

Részletesebben

Professor. Kisméretű sütő PT250B. Használati utasítás. Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást!

Professor. Kisméretű sütő PT250B. Használati utasítás. Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást! Professor Kisméretű sütő PT250B Használati utasítás Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást! A készüléket kizárólag otthonában, háztartásbeli célokra alkalmazza!

Részletesebben

beépíthető háztartási készülékek

beépíthető háztartási készülékek 2006 beépíthető háztartási készülékek tartalom 4-5 sütők 6-7 beépíthető sütők 8 aláépíthető sütők 9-12 főzőlapok 13-15 páraelszívók 16-19 hűtő- és fagyasztókészülékek 20-22 mosogatógépek 2 mindent egy

Részletesebben

EKC51350OW. HU Tűzhely Használati útmutató

EKC51350OW. HU Tűzhely Használati útmutató EKC51350OW HU Tűzhely Használati útmutató 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 5 3. TERMÉKLEÍRÁS... 7 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...8 5. FŐZŐLAP - NAPI

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS378 ZSETONOS KOMBI SZAUNA VEZÉRL

HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS378 ZSETONOS KOMBI SZAUNA VEZÉRL HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS378 ZSETONOS KOMBI SZAUNA VEZÉRL Tartalom Tartalom...2 Környezetvédelem...3 Szállítási csomagolás...3 Régi készülékének elszállítása...3 Hulladékkezelés...4 Biztonsági el írások...5

Részletesebben

KEZELÉS. Hővisszanyerős központi szellőztető berendezés LWZ 404 SOL

KEZELÉS. Hővisszanyerős központi szellőztető berendezés LWZ 404 SOL Hővisszanyerős központi szellőztető berendezés»» LWZ 304 SOL»» LWZ 404 SOL TARTALOM KÜLÖNLEGES TUDNIVALÓK KÜLÖNLEGES TUDNIVALÓK KEZELÉS 1. Általános tudnivalók 3 1.1 Biztonsági tudnivalók 3 1.2 A dokumentumban

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN. Fürdőszobabútor

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN. Fürdőszobabútor VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET LILLÅNGEN Fürdőszobabútor TISZTÍTÁS Nedves vagy karcmentes mosószeres ruhával töröld tisztára. Tiszta ronggyal töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni, hogy a

Részletesebben

HU Használati útmutató 2 Tűzhely RO Manual de utilizare 37 Aragaz 47795IQ-MN 47795IQ-WN 47995IQ-MN

HU Használati útmutató 2 Tűzhely RO Manual de utilizare 37 Aragaz 47795IQ-MN 47795IQ-WN 47995IQ-MN HU Használati útmutató 2 Tűzhely RO Manual de utilizare 37 Aragaz 47795IQ-MN 47795IQ-WN 47995IQ-MN 2 TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 5 3. TERMÉKLEÍRÁS... 8 4. AZ ELSŐ

Részletesebben

WESTPOINT MOBIL KLÍMA

WESTPOINT MOBIL KLÍMA WESTPOINT MOBIL KLÍMA WPK15 WPK15H WPK15RC WPK15HRC HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék megfelelő és biztonságos használata érdekében gondosan olvassa el ezt a használati útmutatót és az abban foglaltakat maradékta

Részletesebben

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA 2012 WHIRLPOOL Professzionális készülékekek A Whirlpool a már jól ismert háztartási készülékek mellett professzionális és ipari felhasználásra is gyárt nagy

Részletesebben

........ EDP2074PDW HU SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

........ EDP2074PDW HU SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDP2074PDW...... HU SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK.............................................................. 3 2. TERMÉKLEÍRÁS......................................................................

Részletesebben

3. Szállítás, csomagolás és tárolás 214 3.1 A szállítás felügyelete 214 3.2 Csomagolás 214 3.3 Tárolás 214

3. Szállítás, csomagolás és tárolás 214 3.1 A szállítás felügyelete 214 3.2 Csomagolás 214 3.3 Tárolás 214 700.230 V1/1210 H 1. Általános információ 210 1.1 Használati útmutatóval kapcsolatos információk 210 1.2 A szimbólumok 210 1.3 A gyártó felelőssége és a garancia 211 1.4 Szerzői jog védelme 211 1.5 Megfelelőségi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IGLOO-PLUS89 Fagyasztó láda használati útmutató. Üveg tolótetős fagyasztó láda

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IGLOO-PLUS89 Fagyasztó láda használati útmutató. Üveg tolótetős fagyasztó láda . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IGLOO-PLUS89 Fagyasztó láda használati útmutató Üveg tolótetős fagyasztó láda Mielőtt a készüléket üzembe helyezné, figyelmesen olvassa el jelen használati útmutatót. Olvassa el,

Részletesebben

FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3

FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3 FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Gratulálunk a levegıtisztító megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy megismerje a készülék megfelelı

Részletesebben

Hűtővitrin. Üzembe helyezés előtti tudnivalók

Hűtővitrin. Üzembe helyezés előtti tudnivalók Hűtővitrin HU Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. A hűtővitrin háztartási alkalmazásra, italok 0

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS151 INFRA SZAUNA VEZÉRL

HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS151 INFRA SZAUNA VEZÉRL HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS151 INFRA SZAUNA VEZÉRL Tartalom Környezetvédelem 3 Szállítási csomagolás - 3 Régi készülékének elszállítása 3 Hulladékkezelés 4 Biztonsági el írások 5 Rendeltetésszer használat 5

Részletesebben

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja Új életérzés 2 Tapasztalja meg a Geberit AquaClean érzést! Napjainkban a víz szerves része mindennapi személyes higiéniánknak. Tisztít, felfrissít, és

Részletesebben

A120465 / 1KA10 A120466 / 2KA20. Original-Gebrauchsanleitung V2-2/0516

A120465 / 1KA10 A120466 / 2KA20. Original-Gebrauchsanleitung V2-2/0516 A120465 / 1KA10 A120466 / 2KA20 Original-Gebrauchsanleitung V2-2/0516 H MAGYAR Tartalom 1. Biztonság... 82 1.1 Biztonsági előírások... 82 1.2 A szimbólumok magyarázata... 85 1.3 Rendeltetésszerű használat...

Részletesebben

W2000. Original-Gebrauchsanleitung V2/0516

W2000. Original-Gebrauchsanleitung V2/0516 W2000 825215 Original-Gebrauchsanleitung V2/0516 H MAGYAR Tartalom 1. Biztonság... 210 1.1 Biztonsági előírások... 210 1.2 A szimbólumok magyarázata... 213 1.3 Rendeltetésszerű használat... 214 2. Általános

Részletesebben

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. KAZETTÁS Split klímaberendezés AUYA-36LATN AUYA-45LATN

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. KAZETTÁS Split klímaberendezés AUYA-36LATN AUYA-45LATN KEZELÉSI KÉZIKÖNYV KAZETTÁS Split klímaberendezés AUYA-36LATN AUYA-45LATN Őrizze meg ezt a kézikönyvet, hogy később is elolvashassa FUJITSU GENERAL LIMITED FJ_OM_AUYA_36-45LATN_9378015012_hu TARTALOM BIZTONSÁGTECHNIKAI

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Gáz-elektromos sütő CFH-564 B NAT

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Gáz-elektromos sütő CFH-564 B NAT KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Gáz-elektromos sütő CFH-564 B NAT 1 Ezt a készüléket az érvényben lévõ rendelkezések szerint kell felszerelni és csak jól szellõzött helyiségben szabad használni. Felszerelés és üzembe

Részletesebben

TAVASZI AKCIÓ. Az akció időtartama: 2016.03.10. 2016.06.15.

TAVASZI AKCIÓ. Az akció időtartama: 2016.03.10. 2016.06.15. TAVASZI AKCIÓ Az akció időtartama: 2016.03.10. 2016.06.15. Ismerje meg az új Full Control magasnyomású mosónkat, melynek minden beállítása bármikor ellenőrizhető az innovatív szórópisztolyon. USE MAGASNYOMÁSÚ

Részletesebben

Használati és Karbantartási útmutató DECOR 900 TCS. beépíthető sütő

Használati és Karbantartási útmutató DECOR 900 TCS. beépíthető sütő HU DE Használati és Karbantartási útmutató DECOR 900 TCS beépíthető sütő HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS Köszönjük, hogy az általunk gyártott terméket választotta. Bízunk benne, hogy ez a háztartási készülék hosszú

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítás

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítás HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítás Beépíthető indukciós üvegkerámia főzőlap Beépíthető indukciós üvegkerámia főzőlap Tisztelt Vásárló! Használati utasítás A csatlakoztatásra vonatkozó

Részletesebben

hu Használati utmutató

hu Használati utmutató hu Használati utmutató Robert Bosch Hausgeräte GmbH Carl-Wery-Straße 34 81739 München Cod. 9000668852 B www.bosch-home.com Tartalomjegyzék Biztonsági előírások................. 5 A készülék.........................

Részletesebben

A stílus azzal kezdődik, ami belül van.

A stílus azzal kezdődik, ami belül van. A stílus azzal kezdődik, ami belül van. Bemutatakozik a Paul Mitchell NEURO, elektromos, hajformázó termékcsalád. Finomhangolt, precíziós eszközök, professzionális felhasználók számára. Egy kreatív ötlet,

Részletesebben

Original-Gebrauchsanleitung V1/0116

Original-Gebrauchsanleitung V1/0116 109881 Original-Gebrauchsanleitung V1/0116 H MAGYAR Tartalom 1. Általános információ... 158 2. Biztonsági tanácsok, szabványok, előírások és jogi szabályozások... 159 3. Rendeltetésszerű használat... 159

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS a BCW-48 és BCW-70-es termoelektromos borhűtőkhöz

HASZNÁLATI UTASÍTÁS a BCW-48 és BCW-70-es termoelektromos borhűtőkhöz HASZNÁLATI UTASÍTÁS a BCW-48 és BCW-70-es termoelektromos borhűtőkhöz Tartalom A készülék részei... 2 Hőmérsékletszabályozás... 3 Áramkör rajza... 4 Figyelmeztetések/megjegyzések... 4 Szellőzés... 5 Hibaelhárítás...

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 4 CF-56 VM

KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 4 CF-56 VM KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 4 CF-56 VM Kerámia f z felület elektromos t zhely FIGYELEM!. A készülék üzembehelyezése és használatbavétele el tt kérjük figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót..

Részletesebben

minicool Tipus: DS20-60 Szabadonálló és aláépithető változat DS 200 DS 300 DS 400 DS 600 Használati utasítás 207.5368.08

minicool Tipus: DS20-60 Szabadonálló és aláépithető változat DS 200 DS 300 DS 400 DS 600 Használati utasítás 207.5368.08 minicool DS 200 DS 300 DS 400 DS 600 Tipus: DS20-60 Szabadonálló és aláépithető változat Használati utasítás HU 207.5368.08 Mielőtt a hűtőkészüléket üzembe helyezi, kérjük figyelmesen olvassa el ezt a

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

Köszönjük Önnek, hogy megvásárolta a mi új fagyasztóspultunkat, amelynek használatához nagyon sok sikert kívánunk.

Köszönjük Önnek, hogy megvásárolta a mi új fagyasztóspultunkat, amelynek használatához nagyon sok sikert kívánunk. HU Fagyasztópult Kedves Vásárló! Köszönjük Önnek, hogy megvásárolta a mi új fagyasztóspultunkat, amelynek használatához nagyon sok sikert kívánunk. A fagyasztópult háztartási használatra készült. A fagyasztópult

Részletesebben

ÓVINTÉZKEDÉSEK A LÉGKONDICIONÁLÓVAL KAPCSOLATBAN

ÓVINTÉZKEDÉSEK A LÉGKONDICIONÁLÓVAL KAPCSOLATBAN BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK Tilos áram alatt levő készüléket üzembe helyezni. Az üzembe helyezést és a szervizelést/javítást szakembernek kell végeznie, a gyártó előírásaival és a helyi biztonsági normákkal

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. DX-16.46K/DX-20.62K/DX-28.88K/DX-29.80DK Borhűtő. (A képen a DX-28.88K modell látható.)

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. DX-16.46K/DX-20.62K/DX-28.88K/DX-29.80DK Borhűtő. (A képen a DX-28.88K modell látható.) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-16.46K/DX-20.62K/DX-28.88K/DX-29.80DK Borhűtő (A képen a DX-28.88K modell látható.) FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! 1 TARTALOM 1 BIZTONSÁGI

Részletesebben

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen!

WHIRLPOOL. Válassza a minőséget és nyerjen! WHIRLPOOL www.whirlpoolpremium.hu Válassza a minőséget és nyerjen! 6év TELJESKÖRŰ GARANCIA beépíthető termékekre 4év TELJESKÖRŰ GARANCIA szabadonálló termékekre Vásároljon most Whirlpool Premium Selection

Részletesebben

8. Energiatermelő rendszerek üzeme

8. Energiatermelő rendszerek üzeme Energetika 83 8. Energiatermelő rendszerek üzeme Az energia termelését (=átalakítását) műszaki berendezésekben valósítjuk meg. Az ember sütési-főzési feladatokra tűzhelyeket, fűtés biztosítására: kandallókat,

Részletesebben

HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK

HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK KEZELÉSI UTASÍTÁS HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK A készülék használatba vétele előtt gondosan olvassa el ezt

Részletesebben

A készüléket csak főzésre fejlesztették ki. Minden más használat (pl. a helység kifűtése) a termék céljainak nem megfelelő, és veszélyes lehet.

A készüléket csak főzésre fejlesztették ki. Minden más használat (pl. a helység kifűtése) a termék céljainak nem megfelelő, és veszélyes lehet. 1 HU Tisztelt Vásárló, Az Amica márka által kifejlesztett főzőlap az egyszerűséget választotta a kezelésben és a legmegfelelőbb teljesítményt. A használati útmutató elolvasása után a készülék kezelése

Részletesebben

POW302 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POW302 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

Működési elv (1. ábra) A főzőberendezések többségére jellemző elektromágneses tulajdonságokon alapul.

Működési elv (1. ábra) A főzőberendezések többségére jellemző elektromágneses tulajdonságokon alapul. E D F GB I NL P DK SF S GR RU PL H CN NO EZ A TERMÉK HÁZTARTÁSI HASZNÁLTRA KÉSZÜLT. A SZABÁLYTALAN BESZERELÉSBŐL ILLETVE NEM RENDELTETÉSSZERŰ VAGY HELYTELEN HASZNÁLATBÓL EREDŐ ESETLEGES SZEMÉLYI VAGY ANYAGI

Részletesebben

ELEKTROMOS PROGRAMOZHATÓ FŐZŐAUTOMATA

ELEKTROMOS PROGRAMOZHATÓ FŐZŐAUTOMATA ELEKTROMOS PROGRAMOZHATÓ FŐZŐAUTOMATA HASZNÁLATI KÖNYV Kérem, olvassa el a használati könyvet, mielőtt üzembe helyezi a főzőautomatát! Importőr: Bitalon Kft, Pécs www.avair.hu, biofa@hu.inter.net Mit tud

Részletesebben

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM:

FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK VESZÉLY: FIGYELEM: FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS. A jelen útmutatóban és magán a készüléken is fontos biztonsági üzenetek szerepelnek, amiket mindig el kell olvasni és be kell tartani.

Részletesebben

A BORPINCE HASZNÁLATA ELŐTT A KÖRNYEZET VÉDELME

A BORPINCE HASZNÁLATA ELŐTT A KÖRNYEZET VÉDELME A BORPINCE HASZNÁLATA ELŐTT Az Ön által vásárolt készülék egy borpince - vagyis egy kizárólag borok tartására használható profi készülék. A készülék hatékony használatához figyelmesen olvassa el ezt az

Részletesebben

Könnyed és stílusos. 2006 Digitális vezetéknélküli telefonkészülékek

Könnyed és stílusos. 2006 Digitális vezetéknélküli telefonkészülékek Könnyed és stílusos 2006 Digitális vezetéknélküli telefonkészülékek Nagyszerű és stílusos, mégis könnyed és vonzó. A nagyszerű és stílusos, mégis könnyen kezelhető új Panasonic vezetéknélküli telefonok

Részletesebben

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv SM-G935F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 04/2016. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Akkumulátor 15 SIM-kártya (nano-sim-kártya)

Részletesebben

Pétfürdő Nagyközség Képviselő-testületének. 4/2015. (II.28.) önkormányzati rendelete

Pétfürdő Nagyközség Képviselő-testületének. 4/2015. (II.28.) önkormányzati rendelete Pétfürdő Nagyközség Képviselő-testületének 4/2015. (II.28.) önkormányzati rendelete 1 Pétfürdő Nagyközség Önkormányzati Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti

Részletesebben

ANTEA KC 12-24-28 KR 12-24-28 KRB 12-24-28

ANTEA KC 12-24-28 KR 12-24-28 KRB 12-24-28 ANTEA KC 12-24-28 KR 12-24-28 KRB 12-24-28 IST 03 C 821-01 ÜZEMBE HELYEZÉS, HASZNÁLAT ÉS KARBANTARTÁS HU Fordított anyag az (olasz nyelvű) eredeti alapján. Tisztelt Hölgyem/Uram! Köszönjük, hogy a Fondital

Részletesebben

atmocraft VK 654/9 1654/9 HU; PL

atmocraft VK 654/9 1654/9 HU; PL atmocraft VK 654/9 654/9 HU; PL Szakemberek számára Szerelési és karbantartási útmutató atmocraft Gázüzemű fűtőkazán HU Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Megjegyzések a dokumentációhoz........ 3. A dokumentumok

Részletesebben

40 80 m normál firebeam + közepes reflektor bővítő készlet

40 80 m normál firebeam + közepes reflektor bővítő készlet Reflexiós vonali füstérzékelő telepítői utasítás Távolság és elhelyezés Ebben a fejezetben leírt javaslatok betartása ajánlott, de fontos, hogy mindig tartsa szem előtt a hatósági előírásokat! A felszerelési

Részletesebben

ZANUSSI HŰTŐSZEKRÉNY ZU 9144 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ZANUSSI HŰTŐSZEKRÉNY ZU 9144 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ZANUSSI HŰTŐSZEKRÉNY ZU 9144 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK Figyelmeztetések és fontos útmutatások Csomagoló anyagokra vonatkozó tudnivalók Használat 5 A belső részek tisztítása 5 Üzembe helyezés

Részletesebben

2015 KONYHA KOLLEKCIÓ

2015 KONYHA KOLLEKCIÓ 2015 KONYHA KOLLEKCIÓ 50 50 Isao 33.900.- Mérete: 500x500x205 mm Modell szám: 250 803 0xx Isao 36.900.- Mérete: 465x465x190 mm Modell szám: 470 103 0xx 45 Isao 39.900.- Mérete: 780x435x170 mm Modell szám:

Részletesebben

Ú LLÁM U H O K R TŐ IK M SÜ

Ú LLÁM U H O K R TŐ IK M SÜ Mikrohullámú sütæk Ha azt hitte, a mikrohullámú sütæk csupán a gyorsaságukkal tesznek jó szolgálatot, hamarosan rá fog jönni, mennyivel többet tehetnek a minæségi fæzésért MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK Otthoni professzionális

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS

BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS A FÉG KONVEKTOR ZRT. által gyártott gázkonvektorok el írásában leírtak kizárólag megfelel képesítéssel rendelkez gázszerel k részére készültek B ESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI A

Részletesebben

MITACA i9 kávégép Használati útmutató

MITACA i9 kávégép Használati útmutató MITACA i9 kávégép Használati útmutató Általános információk Hova helyezzük a kávégépet Olyan helyre tegyük ahol senki nem löki fel. Csak beltéren használható. Ne hagyja a gépet 5 C foknál hidegebb helyiségben.

Részletesebben

3. Szállítás, csomagolás és tárolás 188 3.1 A szállítás felügyelete 188 3.2 Csomagolás 188 3.3 Tárolás 188

3. Szállítás, csomagolás és tárolás 188 3.1 A szállítás felügyelete 188 3.2 Csomagolás 188 3.3 Tárolás 188 110.138 V1/0111 H 1. Általános információ 184 1.1 Használati útmutatóval kapcsolatos információk 184 1.2 A szimbólumok 184 1.3 A gyártó felelőssége és a garancia 185 1.4 Szerzői jog védelme 185 1.5 Megfelelőségi

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ÄPPLARÖ. Kültéri bútor sorozat

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ÄPPLARÖ. Kültéri bútor sorozat VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ÄPPLARÖ Kültéri bútor sorozat Passzol életstílusodhoz és a kültéri helyhez Szeretnél egy napozóágyat az erkélyedre? Szeretnél egy asztalt a következő kerti partihoz? Szeretnél egy tárolót

Részletesebben

HŰTŐSZEKRÉNY ZUS 6140 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. http://www.markabolt.hu/

HŰTŐSZEKRÉNY ZUS 6140 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. http://www.markabolt.hu/ HŰTŐSZEKRÉNY ZUS 6140 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK Figyelmeztetések és fontos útmutatások Útmutatások a csomagoló anyagokhoz A használók számára A készülék bemutatása 5 Használat 5 A belső részek

Részletesebben

Az Új Ururu Sarara FTXZ-N + RXZ-N

Az Új Ururu Sarara FTXZ-N + RXZ-N Egy technológiai mestermű, ami teljes kényelmi megoldást biztosít hűtés, fűtés, légtisztítás, szellőztetés, párásítás és szárítás terén Az első R32-es hűtőközeggel üzemelő lakossági légkondicionáló berendezés

Részletesebben

Használati és szerelési útmutató

Használati és szerelési útmutató Használati és szerelési útmutató Hidromasszázs zuhanykabin GIBRALTAR www.kerra.pl Használati és szerelési útmutató Hidromasszázs zuhanykabin GIBRALTAR Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. A szerelés

Részletesebben

(az opciók leírását a jobb oldalon találja)

(az opciók leírását a jobb oldalon találja) Gyors útmutató PROGRAMVÁLASZTÓ GOMB Nyomja meg többször egymás után a P gombot, amíg meg nem jelenik a kívánt program száma a kijelzőn (P1... Px) lásd a lenti Programtáblázatot. P1 Programok 6th Sense

Részletesebben

DeLuxe masszázsülés GYVM24

DeLuxe masszázsülés GYVM24 DeLuxe masszázsülés GYVM24 Használati utasítás Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Köszönjük hogy termékünket választotta! Általános leírás A Vivamax DeLuxe masszázsülés

Részletesebben

BESZERELÉSI, KARBANTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN Control Induction indukciós tűzhelyek és főzőlapok

BESZERELÉSI, KARBANTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN Control Induction indukciós tűzhelyek és főzőlapok BESZERELÉSI, KARBANTARTÁSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN Control Induction indukciós tűzhelyek és főzőlapok Műszaki útmutató a berendezést forgalmazza a Perama Kft. www.nagykonyhaigepek.hu 1 1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

devireg 850 Szerelési utasítások

devireg 850 Szerelési utasítások HU devireg 850 Szerelési utasítások Svensk Dansk Finsk Norsk 1 Tartalom: 1. Szerelési utasítások.................................... 1.a. Az érzékelőket tartó tokok elhelyezése............... 1.b. Az érzékelő

Részletesebben

Csaptelepek & Zuhanyok

Csaptelepek & Zuhanyok Csaptelepek & Zuhanyok A TEKA CSOPORT BEMUTATÁSA A Teka csoport tevékenységi köre magában foglalja az otthoni és professzionális konyhai és fürdőszobai felszerelések, rozsdamentes acél konténerek és elektronikai

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Specifikáció. Rádió-zavarok (interferencia) Mielőtt szerelőt hívnánk. Elhelyezés

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Specifikáció. Rádió-zavarok (interferencia) Mielőtt szerelőt hívnánk. Elhelyezés HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU Az utasításokat olvassuk át figyelmesen és őrizzük meg! Specifikáció Energia-felhasználás... 230V~50Hz,1400W Kimeneti teljesítmény... 900W Grill-égő... 1200W Működési frekvencia:...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BluWash BW-103 R KÉSZÜLÉKHEZ AZ ELEKTROMOS BALESETEK KOCKÁZATÁNAK CSÖKKENTÉSE ÉRDEKÉBEN! 1. Biztonságos, földelt konnektor használatával helyezze üzembe a készüléket! 2. Vigyázzon,

Részletesebben

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. HEMPADUR MASTIC 45880/ HEMPADUR MASTIC 45881 Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889

Részletesebben

GARDENA 4000/4 electronic plus és 4000/5 electronic plus háztartási automata szivattyúk, cikksz. 1482 és 1484 : használati útmutató

GARDENA 4000/4 electronic plus és 4000/5 electronic plus háztartási automata szivattyúk, cikksz. 1482 és 1484 : használati útmutató GARDENA 4000/4 electronic plus és 4000/5 electronic plus háztartási automata szivattyúk, cikksz. 1482 és 1484 : használati útmutató Tartalom 1. Megjegyzések a használati útmutatóhoz 2. Felhasználási terület,

Részletesebben

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 A fejés gépesítésének műszaki kérdései 1. Gépi fejés technológiája, 2. A fejőberendezések működési

Részletesebben

BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS

BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS BEÉPÍTETT KONYHAI VILÁGÍTÁS Funkcionális világítás A megfelelő világítás minden konyhában fontos, mind a megjelenés, mind a biztonság szempontjából. A munkalap feletti egyenletes fényben a főzés és minden

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/92

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/92 Ajánlati felhívás visszavonása - Konyhatechnológiai eszközök beszerzése a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézetben a TIOP-2.2.8/14 - Infrastrukturális fejlesztések megvalósítása elnevezésű

Részletesebben

Egy nap a. TEKA világában

Egy nap a. TEKA világában Egy nap a TEKA világában TEKA KONYHAGÉPEK 2016 HL SZÉRIA, igazi megoldás a jó pillanatokhoz A HL széria számtalan előnnyel rendelkezik, mely megkönnyíti a háziasszonyok életét. A HL sütők, mikrohullámú

Részletesebben

hu Használati utmutató

hu Használati utmutató hu Használati utmutató Robert Bosch Hausgeräte GmbH Carl-Wery-Straße 34 81739 München Cod. 9000419785 H www.bosch-home.com Tartalomjegyzék Biztonsági el írások................. 5 A készülék.........................

Részletesebben

EGY ALACSONY ENERGIAIGÉNYŰ ÉS EGY PASSZÍVHÁZ JELLEGŰ HÁZ TÖBBLETKÖLTSÉGEI EGY 110 m2-es ZUGLÓI HÁZ FELÚJÍTÁSA ESETÉBEN - 2011. 06. 25.

EGY ALACSONY ENERGIAIGÉNYŰ ÉS EGY PASSZÍVHÁZ JELLEGŰ HÁZ TÖBBLETKÖLTSÉGEI EGY 110 m2-es ZUGLÓI HÁZ FELÚJÍTÁSA ESETÉBEN - 2011. 06. 25. EGY ALACSONY ENERGIAIGÉNYŰ ÉS EGY PASSZÍVHÁZ JELLEGŰ HÁZ TÖBBLETKÖLTSÉGEI EGY 110 m2-es ZUGLÓI HÁZ FELÚJÍTÁSA ESETÉBEN - 2011. 06. 25. Ez a tanulmány egy konkrét ház kapcsán készült, az előző, a 110 m2-es

Részletesebben

61700M Üvegkerámia főzőfelület Használati- és szerelési útmutató

61700M Üvegkerámia főzőfelület Használati- és szerelési útmutató 61700M Üvegkerámia főzőfelület Használati- és szerelési útmutató Kedves Vásárló! Kérjük, hogy ezt a Használati útmutatót gondosan olvassa el és az abban foglaltakat maradéktalanul tartsa be. Ha a készüléktől

Részletesebben

IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK. www.motorsforgates.hu. Importőr: MOTORS FOR GATES KFT.

IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK. www.motorsforgates.hu. Importőr: MOTORS FOR GATES KFT. IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓK Importőr: MOTORS FOR GATES KFT. Az Alutech szekcionált garázsajtók minden tekintetben megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak Ipari szekcionált garázskapuk A szekcionált

Részletesebben

TAHITI CONDENSING KR 55 - KR 85

TAHITI CONDENSING KR 55 - KR 85 IST 03 C 341-02 TAHITI CONDENSING KR 55 - KR 85 HU ÜZEMBE HELYEZÉS, HASZNÁLAT ÉS KARBANTARTÁS Tisztelt Hölgyem/Uram! Köszönjük, hogy a Fondital gyár termékét választotta. Kérjük, figyelmesen olvassa el

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

[hu] Használati utasítás

[hu] Használati utasítás [hu] Használati utasítás HR745536H Főzőhely á Tartalomjegyzék[hu] Használati utasítás Fontos biztonsági előírások...3 A károsodások okai...6 Süt sérülése...6 Alsó fiók sérülése...6 Elhelyezés, gáz- és

Részletesebben

DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG

DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG TARTALOM 2 Gratulálunk 3 Biztonság az első helyen 4 A konyhai mérleg leírása 5 A konyhai mérleg használata 8 Karbantartás TARTALOM 1 Gratulálunk az új konyhai mérlegének megvásárlásához.

Részletesebben

Grillez és süt automata STEBA G 80/31 modell. Használati útmutató és jótállási jegy

Grillez és süt automata STEBA G 80/31 modell. Használati útmutató és jótállási jegy Grillez és süt automata STEBA G 80/31 modell Használati útmutató és jótállási jegy Az Európai Unióban forgalomba hozza: STEBA GmbH & Co KG Pointstr.2. D-96129 Strullendorf Magyarországon forgalomba hozza:

Részletesebben

Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek

Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek 2 Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek 1. Ismertesse a fogyasztói döntés tényezőit, a szükségletek szerepét! Jellemezze a háztartások és a vállalkozások gazdasági kapcsolatát! Ismertesse a kereskedelem

Részletesebben

LÉGCSATORNÁS LÉGKONDICIONÁLÓ

LÉGCSATORNÁS LÉGKONDICIONÁLÓ LÉGCSATORNÁS LÉGKONDICIONÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM 1. MŰKÖDTETÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK... 2 1.1. Biztonsági óvintézkedések... 2 1.2. Az alkatrészek neve... 3 2. MŰKÖDTETÉS...

Részletesebben

SZAKKÉPZÉSI TANTERVI AJÁNLÁS

SZAKKÉPZÉSI TANTERVI AJÁNLÁS SZAKKÉPZÉSI TANTERVI AJÁNLÁS a 34 582 12 VÍZ, CSATORNA ÉS KÖZMŰ RENDSZERSZERELŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ Kizárólag a 2012/2013. tanévben induló szakképzésekre vonatkozóan a szakképzésről szóló 2011. évi CLVII.

Részletesebben

Remeha P 320. Olaj/gáz tüzelésű kazánok GÉPKÖNYV. Magyar 19/10/05

Remeha P 320. Olaj/gáz tüzelésű kazánok GÉPKÖNYV. Magyar 19/10/05 Remeha P 320 Olaj/gáz tüzelésű kazánok Magyar 19/10/05 GÉPKÖNYV - Tartalom Bevezetés...................................................................................3 Leírás......................................................................................4

Részletesebben

HU BEÉPÍTHETŐ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK Használati útmutató: Beszerelés Karbantartás Használat PVL6KHT46. www.nardi.hu

HU BEÉPÍTHETŐ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK Használati útmutató: Beszerelés Karbantartás Használat PVL6KHT46. www.nardi.hu BEÉPÍTHETŐ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK Használati útmutató: Beszerelés Karbantartás Használat PVL6KHT46 1 Ezt a berendezést a gyárból való kikerülés előtt szakértő és hozzáértő személyzet tesztelte és fejlesztette

Részletesebben

ELEKTRONIKUS FALBA SÜLLYESZTHET LCD KIJELZS TERMOSZTÁT

ELEKTRONIKUS FALBA SÜLLYESZTHET LCD KIJELZS TERMOSZTÁT ELEKTRONIKUS FALBA SÜLLYESZTHET LCD KIJELZS TERMOSZTÁT 1 Tartalomjegyzék 1 Mszaki adatok... 3 2 Funkciók:... 3 3 Kijelz... 4 3.1 KI/BE kapcsoló és mködési mód kiválasztó... 5 3.2 Hmérséklet beállítás és

Részletesebben