berendezések ATL típus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "berendezések ATL típus"

Átírás

1 1.01 Építõelemes légkezelõ berendezések ATL típus TISZTA LEVEGÕ KELLEMES KÖRNYEZET

2 Bemutatkozás A TERMICON RT. ATL légkezelõi sokéves szakmai tapasztalat alapján átgondolt méretsorral és elemválasztékkal, a legmagasabb mûszaki igényt kielégítõ konstrukcióval kerültek megtervezésre. Így a központi légkezelõk a legkülönbözõbb szellõzési, fûtési, klimatizálási és egyéb technológiai célokra is megfelelnek. A számítógépes formátumú dokumentáció, a gondosan megválogatott, kiváló minõségû beépített anyagok és egységek, valamint a szigorú technológia alapján megbízható, üzemképes, hosszú élettartamú, minimális karbantartást igénylõ gépet kínálunk. Építõelemes légkezelõinket ajánjuk m 3 /h légszállítástól m 3 /h légszállításig, alapesetben 18 méretnagyságban. Szükség esetén köztes méretek tervezése és gyártása is lehetséges. A gépeink ideálisan használhatóak áruházak, bevásárlóközpontok múzeumok, színházak ipari csarnokok vásárcsarnokok repülõterek szállodák, vendéglátóhelyek bankok, biztosítók uszodák kórházak, légtechnikai igényeinek kielégítésére, valamint esetenként egyedi megoldásokra is vállalkozunk megadott paraméterekkel egyedi tervezéssel.

3 Kiválasztás A légkezelõk kiválasztása történhet elsõ körben durva elõválasztással az ismertetõnk elemválasztéka alapján, a kívánt légmennyiség szerint. A gép fõ méretei így meghatározhatók. A pontos kiválasztás méretezõ szoftverrel történik, amit a BAUSOFT Bt. készített sokéves szakmai tapasztalatok alapján. A kiválasztást a TERMICON RT. szakemberei végzik a szoftver segítségével, a beküldött légtechnikai paraméterek alapján. Az általunk készített ajánlat tartalmazza a tervezéshez szükséges összes mûszaki paramétert, valamint rajzot a géprõl (doc formátumban). Kérésre a gép rajzát a geometriai méretekkel (dxf formátumban) is tudjuk biztosítani. Az ajánlatunkat levélben, faxon, vagy ben tudjuk megküldeni kívánság szerint. Az ajánlatadás átfutási ideje 1-5 munkanap, a munka nagyságától függõen.

4 Kiválasztó táblázat Légsebesség (m/sec) Légkezelõ Külméret B H Légmennyiség (m 3 /h) , , , ATL Ventilátor

5 Méretlépcsõk Külméret Légmennyiség (m 3 /h)

6 Ventilátor egységek Elemhossz méretek, ventilátor egységek (mm) nagyság a(max) b(max) Lv1 (max) Lv2 (max) Lv3 (max) Lv4 (max) V1: Ventilátor 90 -os házállással V2: Ventilátor 0 -os házállással V3: Ventilátor 90 -os házállással, közbensõ elemként V4: Ventilátor 180 -os házállással

7 Szûrõk és egyéb egységek Elemhossz méretek, szûrõk és egyéb elemek (mm) Lf1 Lf2 Lf3 Ln1 Ls1 Lk1 Le1 nagyság jóságfok jóságfok jóságfok jóságfok jóságfok kulissza kulissza egyedi G3-G4 G3-G4 F5 F7-F9 G3-G4 600 mm 1200 mm méretek F1: Síkszûrõ alapkivitelben 50 mm-es lapszélességgel, csúszósínes kivitelben, G3-G4 jóságfokkal F2: Táskás szûrõ, csúszósines kivitelben, G3-F9 jóságfokkal F3: V szûrõ, csúszósines kivitelben, alapkivitelben 50 mm lapszélességgel, zsírfogós kivitelben is N1: Légnedvesítõ elem, gõzös vagy sûrített levegõs beporlasztással S1: Kulisszás hangcsillapító 600 vagy 1200 mm-es kulisszákkal K1: Kompresszor elem kondenzátor és kompresszor számára E1: Üres elem Megjegyzés: Az F1 és F2 elemek szûrõfészkes kivitelben is készülhetnek. Ebben az esetben az elemhossz 500 mm-rel nõ.

8 Légbevezetõk és keverõk Csatlakozó méretek, légbevezetõk és keverõk (mm) nagyság E E1 E2 Fk M1: Végpanel zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval M2: Végelem végpanelre szerelt zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval M3: Végelem felsõ csatlakozású zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval M4: Végkeverõ elem zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval M5: Hármas keverõ zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval (felsõ csatlakozással)

9 Légbevezetõk és keverõk Elemhossz méretek, légbevezetõk és keverõk (mm) nagyság G Lm2 Lm3 Lm4 Lm5 Lm6 Lm7 Lm8 Lm M6: Hármas keverõ zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval (oldal csatlakozással) M7: Hármas keverõ emeletes géphez zsaluval és rezgéscsillapítóval (belsõ zsalukkal) M8: Hármas keverõ emeletes gépvégrészhez zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval M9: Zsalu és rezgéscsillapító teljes keresztmetszetre M10: Végelem oldalsó csatlakozású zsaluval és/vagy rezgéscsillapítóval

10 Hõvisszanyerõ egységek Elemhossz méretek, hõvisszanyerõk (mm) nagyság Lr1 Lr 2 Lr3 Lr R1: Lemezes hõvisszanyerõ by-pass zsaluval R2: Lemezes hõvisszanyerõ váltózsaluval R3: Hõcsöves hõvisszanyerõ by-pass zsaluval R4: Forgódobos hõvisszanyerõ Megjegyzés: Minden hõvisszanyerõt gyártunk mûanyag cseppleválasztóval is. Az elemhossz plusz 215 mm-rel nõ cseppleválasztó alkalmazásával.

11 Fûtõ és hûtõ egységek Elemhossz méretek, fûtõk (mm) Elemhossz méretek, hûtõk (mm) Lh1 Lh2 Lh3 Lh4 Lc1 Lc2 nagyság 2-3 sor közv. hõterm. közv. hõterm. 4-6 sor 4-6 sor 4-6 sor melegviz. fûtõ villamos gáz közv. köz. fûtõ hûtõ közv. köz. hûtõ H1: Vizes/glycolos fûtõ H2: Villamos fûtõ spirálbordás fûtõbetétekkel H3: Kazán tûztér gáz-/olajfûtéshez H4: Közvetítõközeges max. 8 soros hõvisszanyerõ fûtõ oldal C1: Vizes/glycolos hûtõ cseppleválasztóval C2: Közvetítõközeges max. 8 soros hõvisszanyerõ hûtõ oldal, cseppleválasztóval Megjegyzés: H1 elemet fagyvédõ termosztáttartóval is szállítjuk, az elemhossz mm-rel nõ

12 Konstrukciós felépítés A légkezelõ berendezés alu-extrudált vázszerkezetû. A panel PUR habbal kitöltött horganyzott lemez borítású szendvics szerkezet. A szigetelés vastagsága már az alapkivitelnél is 50 mm. (ATL 40 nagyság felett az alapkivitelû gép tetõ-fenék szigetelés vastagsága 70 mm.) A szigetelés tûzállósága a DIN 4102 szerint B3 PUR kemény hab. A fenék minden esetben szigetelt. Igény esetén opcióként lehetséges a szigetelés ásványgyapottal is DIN 4102 szerinti A1 nem éghetõ tûzállósági besorolással. Az ajtók csak segédeszközzel (hatszögkulccsal) nyithatók, igény szerinti irányban, vagy teljesen levehetõk patás rögzítés esetén. Minden oldalpanel csavarozással utólag is levehetõ, illetve visszaszerelhetõ. Külön kérésre a tetõ-fenék is készülhet ilyen kivitelben. A berendezés masszív "U" szelvényû alapkeretre van szerelve. Az ezen kialakított furatok segítségével lehet a mozgatást elvégezni, illetve az alapkeretet biztonságosan összecsavarozni. Ventilátor Légsebesség (m/sec) ATL A berendezést kültéri kivitelben B is gyártjuk. Ebben az esetben porfestettek a külsõ panelek, növelt H tömítettségû a szerelés, valamint esõvetõ tetõvel és beszívó idommal ellátott a légkezelõ. Típusszín a RAL 5021 vízkék, igény esetén más színben is tudjuk szállítani berendezéseinket.

13 Összeszerelés, kezelhetõség A berendezést alapesetben targoncás mozgatáshoz csúszótalpra szerelve, csapadék ellen fóliával védve adjuk át szállítási egységenként. A szállítás, tárolás során biztosítani kell a gép sérülésmentességét. A fóliát csak közvetlenül az összeszerelés elõtt célszerû eltávolítani. A telepítés az elemek csatlakozási oldalaira tervezett tömítõszalag felragasztásával kezdõdhet. Ezután a szekrényelemeket az elrendezési vázlatnak megfelelõen egymás mellé, illetve fölé kell mozgatni. Összecsavarozás elõtt az elemek alá szükséges helyezni a rezgéscsillapító gumilapokat, majd ellenõrizni egyenletes benyomódásukat. Megfelelõ sík aljzat esetén a berendezés masszív alapkerete elegendõ, nem szükséges külön alapozókeret. Összeszerelés után csak a rögzítéseket kell eltávolítani (ventilátor rugózat, rezgéstompító csatlakozócsonk). A szállításból, tárolásból és összeszereléskor keletkezett szennyezõdéseket el kell távolítani, a szûrõk behelyezése csak ezután történhet meg. A közben elkészített automatika és erõsáramú bekötés után a gép beszabályozása megkezdõdhet. A gép kezelhetõsége miatt a szûrõk kezelési oldalánál minimum 700 mm-t szabadon kell hagyni. A kaloriferek kihúzhatósága érdekében a gép teljes szélességének megfelelõ helyet pluszban biztosítani kell.

14 Karbantartás, higiénia A berendezés kontsrukciós megoldásainak köszönhetõen egyszerûen és gyorsan karbantartható. A szûrõ szorítósín egy mozdulattal könnyen meglazítható és szorítható. A szûrõfészekbõl a szûrõk egyenként kipattinthatók. A szûrõcsere egyszerûen végezhetõ, csak nagy méreteknél kell segédeszköz a kihúzáshoz. A ventilátor hajtásoldalról az ajtókon keresztül könnyen hozzáférhetõ és karbantartható. A hajtáselemek motor-szíjtárcsa-ékszíj garantáltan megbízható, világszínvonalú beszállítótól származnak. Ugyanez vonatkozik a ventilátorra és a többi fõegységre is. A berendezés konstrukciós megoldása olyan, hogy a panelek körben élben találkoznak egymással, így a berendezés könnyen mosható, steril kivitelûvé tehetõ. (A panel szerkezete nem nedvszívó anyagú PUR hab kitöltésû, így nedvesség semmi körülmények között nem kerülhet a panel belsejébe.) A fokozottan higiénikus kivitelû gép megfelelõsége tehát csak az összeszerelés gondosságán múlik.

15 Összegzés A típus alapgépek esetében is már minimálisan 50 mm a szigetelési vastagság, ami meghaladja a hõszigetelési elvárások minden paraméterét, ugyanakkor megfelelõ hangszigetelési tulajdonságokkal bír. Az ajánlatunkat néhány napon belül meg tudjuk adni az elvárt mûszaki paraméterek ismeretében. Számítógépes formátumban ben, faxon vagy levélben. A gyártási átfutási idõ a rendeléstõl a leszállításig rendkívül gyors, a gép bonyolultságától függõen 2-6 hét. Elemválasztékunk lefedi a légkezelõ és klimagépekben elõforduló elvárások teljes skáláját. (Kivétel a mosókamra.) Gépeink könnyen telepíthetõk masszív szállítókeretük miatt. Egyszerûen szervizelhetõk konstrukciós megoldásainak köszönhetõen. M5-ös autópálya 25 km! Telephelyünk könnyen megközelíthetõ. Autópályától 25 km-re van, közvetlenül az új ipari elkerülõ út mellett. Magyar tulajdonú, hazai szakembergárdával mûködõ részvénytársaság vagyunk. Célunk a XXI. századi technikára alapuló minõségi kiszolgálás. Nálunk minden számítógépen kerül megtervezésre, nyilvántartásba beleértve az ajánlatadást is. Gépeink konstrukciója és az alkalmazott precíz gyártástechnológia, a nívós európai gyártók által beszállított részegységek alkalmazásával együtt garantálja megrendelõink részére a megbízható mûködést és a hosszú élettartamot.

16 CSONGRÁD ELKERÜLÕ ÚT TERMICON RT. TERMICON Légtechnikai Termékeket Gyártó Rt. Az Ön szakkereskedõje: Ipari Park 6640 Csongrád, Attila u. 35. Tel.: 63/ , Fax: 63/ Internetcím: A változtatás jogát fenntartjuk!

NKE és NKD nagykonyhai ernyõk

NKE és NKD nagykonyhai ernyõk NKE és NKD nagykonyhai ernyõk NKE NKD A nagykonyhai elszívó ernyõket gõzökkel szennyezett meleg levegõ elszívásához ajánljuk. Jellemzõ alkalmazásuk a vendéglátó helyek konyháiban minden olyan munkahely

Részletesebben

Megaprofil-termékajánló

Megaprofil-termékajánló Megaprofil-termékajánló z acél az egyik legfontosabb alapanyag az építôipari ágazatban a következô elônyös tulajdonságai miatt: erôs, jó teherbírású anyag sokoldalúan és rugalmasan használható esztétikailag

Részletesebben

Kompakt, karcsú fan-coil egységek. Vezérlõ egység

Kompakt, karcsú fan-coil egységek. Vezérlõ egység Kompakt, karcsú fan-coil egységek 12 különbözõ méret és 7 kivitel minden beépítési igény kielégítésére. Falra, ill. padlóra szerelhetõ típusok tartólábakkal és alsó vagy mellsõ levegõ beszívással. Vízszintes

Részletesebben

kom fort légkezelõ berendezés

kom fort légkezelõ berendezés MENERGA kom fort légkezelõ berendezés háromfokozatú hõvisszanyeréssel és m echanikus hûtéssel Típus: 59.... Trisolair solvent tripla polipropilén lemezes hõcserélõvel hõmérséklet hatásfok 80 % felett Flexibilis

Részletesebben

DLégtechnikai termékek

DLégtechnikai termékek DLégtechnikai termékek D D Áruválaszték D1 Szabályzózsaluk - RK D1-1.1. A szabályzózsaluk a kívánt légáramlás beállítására és szabályozására szolgálnak a légtechnikai rendszerben. Kézi vagy szervomeghajtással

Részletesebben

FORD B-MAX BMAX_V3_2012_Cvr_Main.indd 1-3 30/06/2012 08:42

FORD B-MAX BMAX_V3_2012_Cvr_Main.indd 1-3 30/06/2012 08:42 FORD B-MAX 1 2 3 4 5 6 9 10 11 12 13 14 15 16 17 12,999,976 km 9,136,765 km 1,276,765 km 499,892 km 245,066 km 112,907 km 36,765 km 24,159 km 7899 km 2408 km 76 km 19 21 22 23 4 2 14 1 13 1 6 3 15 8 9

Részletesebben

komfort légkezelõ berendezés

komfort légkezelõ berendezés MENERGA komfort légkezelõ berendezés Típus: 52.... Trisolair solvent háromfokozatú rekuperatív hõvisszanyerõvel hõmérséklet hatásfok 80 % felett Bypass zsalu és visszakeverõ zsalu opcióként rendelhetõ

Részletesebben

ZRT. Légtechnikai rendszerek. Örvénysugaras befúvó WSA. Alkalmazási terület. Működési leírás. Gyártási méretek

ZRT. Légtechnikai rendszerek. Örvénysugaras befúvó WSA. Alkalmazási terület. Működési leírás. Gyártási méretek Légtechnikai rendszerek ZRT Örvénysugaras Alkalmazási terület A örvénysugaras falba építhető szerkezet. Gyártási mérettől függően nként 150 m 3 /h és 800 m3/h közötti térfogatáram juttatható a helyiségbe.

Részletesebben

Hôszigetelt tetôés. Kingspan kiegészítô termékek

Hôszigetelt tetôés. Kingspan kiegészítô termékek Hôszigetelt tetôés falpanelek Kiegészítôk Kingspan kiegészítô termékek Áttekintés A Kingspan piacvezetôvé vált a különbözô típusú épü le tek hez történô kiegészítô elemek szállításában. A ru gal mas mûködtetésû

Részletesebben

Hôszigetelt tetôés falpanelek. X-Dek TM termékcsalád. KS1000 XD és KS1000 XM Nagy fesztávú tetôpanelek

Hôszigetelt tetôés falpanelek. X-Dek TM termékcsalád. KS1000 XD és KS1000 XM Nagy fesztávú tetôpanelek Hôszigetelt tetôés falpanelek X-Dek TM termékcsalád S1000 XD és S1000 XM Nagy fesztávú tetôpanelek Tartalom Tartalom Csomóponti rajzok Bevezetés...3 Fôbb tulajdonságok...4 Tervezôi szabadság és vízszigetelés...6

Részletesebben

CLCE Légkezelő berendezések

CLCE Légkezelő berendezések CLCE Légkezelő berendezések 0,2-30,0 m 3 /s 700-108 000 m 3 /s A CLCE légkezelő berendezés a Trane világhírű szakmai tapasztalatának és a folyamatos termékfejlesztés melletti elkötelezettségének eredménye.

Részletesebben

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Galice CRI Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Beltéri egység levegő/víz hőszivattyúhoz - Airmat. Ezen hőszivattyús rendszer ideálisan alkalmas a házon belüli komfortos közérzet kialakítására és mivel

Részletesebben

CN egysoros szellőzőrács

CN egysoros szellőzőrács CN egysoros szellőzőrács Egysoros, horizontális lamellázatú egyszerű szellőzőrács. A keret és a lamellák acéllemezből, RAL 9010 színre porfestett felülettel készülnek. A rácsok keretét tömítő csíkkal ellátva

Részletesebben

Mennyezeti résbefúvó DSX-XXL

Mennyezeti résbefúvó DSX-XXL Mennyezeti résbefúvó DSX-XXL Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás... 3 Kivitel...

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

Ponyvás kaputömítések Univerzálisan felszerelhető

Ponyvás kaputömítések Univerzálisan felszerelhető Ponyvás kaputömítések Univerzálisan felszerelhető A Hörmann ponyvás kaputömítések illeszkednek a különböző járműméretekhez, ezért sokoldalúan alkalmazhatóak. Rámpa- vagy áthajtóutas modellként sokféle

Részletesebben

Magas minőség, kiváló érték

Magas minőség, kiváló érték Magas minőség, kiváló érték termékválaszték szekrények műhelyasztalok mobil munkaállomás fiókos szekrények panel állványok bott verso bott verso - bizonyítottan reális világ időtállóság bott verso - magas

Részletesebben

SQart ÁRJEGYZÉK > 2015

SQart ÁRJEGYZÉK > 2015 20151007 ÁRJEGYZÉK > 2015 TARTALOMJEGYZÉK oldal TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, RENDELÉSI ÚTMUTATÓ 5-9 RENDELÉSI ÚTMUTATÓ 10 ÖSSZEÁLLÍTÁSI ÁBRA 11 ÍRÓASZTALOK, TÁRGYALÓASZTALOK, KIEGÉSZÍTÕ ASZTALOK TÉGLALAP ALAKÚ

Részletesebben

Opel Movano Felépítmény árlista

Opel Movano Felépítmény árlista H E V E S P O N Y V A Opel Movano Felépítmény árlista Heves Ponyva K 3360 Heves Lehel út2. Tel.:36/545-100 Fax:36/445-600 heves.ponyva@t-online.hu www.hevesponyva.com ALUMÍNIUM PLATÓS FELÉPÍTMÉNYEK - Natúr

Részletesebben

FALAZÁSI MUNKÁK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA - VÁLASZFALAK ÉPÍTÉSE BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2009/2010. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT

FALAZÁSI MUNKÁK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA - VÁLASZFALAK ÉPÍTÉSE BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2009/2010. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT FALAZÁSI MUNKÁK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA - VÁLASZFALAK ÉPÍTÉSE BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2009/2010. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT FOGALOMTÁR VÁLASZFAL SZERKEZET helyiségek lehatárolására, térelhatárolásra, leválasztásra

Részletesebben

Atájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos

Atájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos Atájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában Régi új lehetőség megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos A jobb hőszigetelés által lényegesen csökkenő fűtésihűtési

Részletesebben

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból alumíniumból vagy acélból 1 alumínium vagy acél alapanyagból Egyedi és sokoldalú Redőnykapuink olyan egyedi és egyben sokoldalúan alkalmazható ipari megoldások, melyeket az érvényben lévő irányelvek és

Részletesebben

Kapcsolószekrény klímaberendezés

Kapcsolószekrény klímaberendezés Kapcsolószekrény klímaberendezés 3.xxx 3.3xx 33.xxx 34.xxx 35.xxx 338.xxx 339.xxx 333.xxx 3361.xxx 3366.xxx Szerelési, telepítési és üzemeltetési útmutató Tartalomjegyzék 1 A dokumentummal kapcsolatos

Részletesebben

Exclusive Green. Kondenzációs / Fali gázkazánok. Környezetbarát kondenzációs fali gázkazánok kombi és fûtõ kivitelben. Háztartási készülékek

Exclusive Green. Kondenzációs / Fali gázkazánok. Környezetbarát kondenzációs fali gázkazánok kombi és fûtõ kivitelben. Háztartási készülékek Exclusive Green Környezetbarát kondenzációs fali gázkazánok kombi és fûtõ kivitelben Kondenzációs / Fali gázkazánok Háztartási készülékek Exclusive Green: A kondenzáció A Beretta bemutatja az új Exclusive

Részletesebben

ÉPÍTMÉNYEK FALAZOTT TEHERHORDÓ SZERKEZETEINEK ERÕTANI TERVEZÉSE

ÉPÍTMÉNYEK FALAZOTT TEHERHORDÓ SZERKEZETEINEK ERÕTANI TERVEZÉSE Magyar Népköztársaság Országos Szabvány ÉPÍTMÉNYEK FALAZOTT TEHERHORDÓ SZERKEZETEINEK ERÕTANI TERVEZÉSE MSZ 15023-87 Az MSZ 15023/1-76 helyett G 02 624.042 Statical desing of load carrying masonry constructions

Részletesebben

FH - GH FH - GH. Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

FH - GH FH - GH. Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK FH - GH Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez FH GH FH - GH Az FH és GH sorozatú légszárítók nagy teljesítményű egységek beépített vizes, fűtési-hűtési hőcserélővel kombinálva készülnek. Az FH sorozat

Részletesebben

ü ű ö Á ö Ü Ú Ö Á Á ö ő ö ö ö ű ű ö ő ő ö ő ü Ú ú ü ö ö ő Ö ö ő ö ő ő ö ú ö ő ő ö ö ú ö ő ö ö ő ö ö ő ö ő ö Ö ö ö ö ő ö ő ö ö ö ü ű ö ö ő ö ö ű ö ő ö ö ű ö ü ö ö ö ő ö ö ő ű ö ö ü ű ö ö ő ö ö ü ő ő ő ő

Részletesebben

VF-01 VF-02 VF-03 VF-04 VF-05 VF-06 VF-07 Csőkapcsoló Idomkapcsoló. Cső és idom végzáró. 90 -os ív 45 -os ív T idom Nem egál T

VF-01 VF-02 VF-03 VF-04 VF-05 VF-06 VF-07 Csőkapcsoló Idomkapcsoló. Cső és idom végzáró. 90 -os ív 45 -os ív T idom Nem egál T Tisztelt Partnerünk! Kérem tekintse meg az alábbiakban feltüntetett nettó listaárainkat. VF-01 VF-02 VF-03 VF-04 VF-05 VF-06 VF-07 Csőkapcsoló Idomkapcsoló Cső és idom végzáró 90 -os ív 45 -os ív T idom

Részletesebben

A08. PVC túlnyomás kibocsátó zsalu. www.airtradecentre.com

A08. PVC túlnyomás kibocsátó zsalu. www.airtradecentre.com 08 153 Sík felületre szerelhető túlnyomás kibocsátó zsalu alumínium kerettel, PVC lamellákkal. lkalmazási terület Levegő elszívásra minden alkalmazásnál túlnyomás kibocsátó zsalu lamellái túlnyomásra nyitnak.

Részletesebben

SZIGETELETLEN ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY

SZIGETELETLEN ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY SZIGETELETLEN ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY ALUMÍNIUM DOBOZ FELÉPÍTMÉNY 10.1 A szigeteletlen alumínium doboz felépítmény 3 különböz típusban kapható, az els dleges verziók az L - M - R szériák. Az kiegészít

Részletesebben

Fa - Alumínium Tartozékok

Fa - Alumínium Tartozékok .1 Ragasztott osztók HF300, HV340 HF200, HV240, FUSION 30m 40m 30m 40m 60m 97m 60m 97m Íves osztók csak HF300-nál lehetségesek. Vegye figyelembe a műszaki kiviteli lehetőségeket az ablak ben. Szegmensívimitáció

Részletesebben

XL 3 4000. Álló elosztószekrények SZERELÉSI SEGÉDLET. www.legrand.hu

XL 3 4000. Álló elosztószekrények SZERELÉSI SEGÉDLET. www.legrand.hu XL 3 4000 Álló elosztószekrények SZERELÉSI SEGÉDLET www.legrand.hu A Legrand széles termék kínálata képes megfelelni az Ön minôségi követelményeinek az elismert megbízhatóság, az üzembe helyezés egyszerûsége

Részletesebben

AEC / AECF típusú, axiálventilátoros légbefúvók TERVEZÉSI SEGÉDLET

AEC / AECF típusú, axiálventilátoros légbefúvók TERVEZÉSI SEGÉDLET AEC / AECF ú, axiálventilátoros légbefúvók TERVEZÉSI SEGÉDLET 2013.09.02. 1 TARTALOM ALKALMAZÁSI TERÜLET 3 AZ ALAPKIVITELÛ BERENDEZÉSEK FÕBB JELLEMZÕI 3 RENDELHETÕ TARTOZÉKOK 3 AZ AEC / AECF TÍPUSÚ KÉSZÜLÉKEK

Részletesebben

TROGES TŰZVÉDELMI, FÜSTGÁZ- MENTESÍTŐ ÉS FÜSTGÁZVEZÉRLŐ CSAPPANTYÚ

TROGES TŰZVÉDELMI, FÜSTGÁZ- MENTESÍTŐ ÉS FÜSTGÁZVEZÉRLŐ CSAPPANTYÚ TROGES TŰZVÉDELMI, FÜSTGÁZ- MENTESÍTŐ ÉS FÜSTGÁZVEZÉRLŐ CSAPPANTYÚ TROGES TŰZVÉDELMI, FÜSTGÁZMENTESÍTŐ ÉS FÜSTGÁZVE- ZÉRLŐ CSAPPANTYÚ Ellenőrzött minőség, nagyobb biztonság a berendezések építésénél. TBK

Részletesebben

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények Venezia - I55 Automatizálási szekrények Automatizálási elosztószekrény Venezia A Venezia termékcsalád megalkotásakor igyekeztünk megfelelni a legmagasabb vevői igényeknek a termékkínálat, minőség és a

Részletesebben

FEHU-S szimpla légkezelők

FEHU-S szimpla légkezelők A FEHU-S légkezelők olyan alkalmazásokhoz használhatók, ahol viszonylag kis légmennyiségeket kell befújni vagy elszívni. Ezek a légkezelők nem tartalmaznak hővisszanyerőt, csak egyetlen légáramot kezelnek.

Részletesebben

ECOROCK FF. Homlokzati hőszigetelő rendszer. Kivitelezési útmutató

ECOROCK FF. Homlokzati hőszigetelő rendszer. Kivitelezési útmutató ECOROCK FF Homlokzati hőszigetelő rendszer Kivitelezési útmutató ECOROCK FF homlokzati hőszigetelő rendszer a ROCKWOOL-tól A ROCKWOOL eddig a hőszigetelő anyagok szakértőjeként volt ismert. Most továbbléptünk:

Részletesebben

KÉZI TÁVMŰKÖDTETŐK. mec line NYITÓ SZERKEZET VÁLASZTÁS

KÉZI TÁVMŰKÖDTETŐK. mec line NYITÓ SZERKEZET VÁLASZTÁS Locking opener KÉZI TÁVMŰKÖDTETŐK Mechanikus rendszerek szellőztetéshez A legmegfelelőbb nyitó szerkezet és kézi működtető kiválasztásához az alábbi táblázatok nyújtanak segítséget. A Mec Line mechanikus

Részletesebben

Szárazépítési. szövegek és normák

Szárazépítési. szövegek és normák Szárazépítési kiírási szövegek és normák ÉVOSZ Szárazépítő Tagozat 2013 Szárazépítési kiírási szövegek és normák 2.0 2 ÉVOSZ Szárazépítő Tagozat 2013 Szárazépítési kiírási szövegek és normák 2.0 Előszó

Részletesebben

Kompakt légkezelők választéka

Kompakt légkezelők választéka SOWOLU FEHU típusjelű kompakt készülékeinek választéka FEHU-S 15 30 1200 4000 [m 3 /h] Szóló gép hővisszanyerés nélkül Választható kombinációjú beépített elemek Ventilátor rész Szűrő rész Fűtő rész Hűtő

Részletesebben

Indirekt fűtésű, szögletes álló melegvíz tároló SD 100 BC. Szerelési és használati Útmutató

Indirekt fűtésű, szögletes álló melegvíz tároló SD 100 BC. Szerelési és használati Útmutató Indirekt fűtésű, szögletes álló melegvíz tároló SD 100 BC SAUNIER DUVAL Szerelési és használati Útmutató Forgalmazó: Saunier Duval Magyarország Rt 1238. Budapest, Helsinki út 120. Tel: 283-0553, 283-0556

Részletesebben

A berendezkedés programja

A berendezkedés programja DÉLVIDÉK VISSZATÉRT A berendezkedés programja 1 9 4 1 k o r a t a v a s z á n H it le r t e r v e a S z o v j e t u n ió le r o h a - n á s á r a, a z is m e r t F a li B a r b a r o s s a e lő k é s z

Részletesebben

Felületfûtés és hûtés

Felületfûtés és hûtés Cofloor Rendszerismertetõ Rendszer-vázlatok (további példák az Oventrop tervezési segédletben, Unibox, Multidis nemesacél osztó-gyûjtõk, Combi System termékismertetõkben és az ajánlott kapcsolási vázlatokon

Részletesebben

Mőszaki adatok. Mőszaki követelmények

Mőszaki adatok. Mőszaki követelmények MŐSZAKI LEÍRÁS a metró akkumulátorokhoz Mőszaki adatok A metró motorkocsikon kocsitípustól függıen két különbözı cellaszámú akkumulátortelep üzemel: a sorosan kötött cellák száma 54 (É-D-i vonalon), illetve

Részletesebben

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS alapkivitelben Gyorskapuk Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében 2 2 Hörmann gyorskapuk 4 Spirálkapu 6 HS 7030 PU PU-szigetelésű

Részletesebben

HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK

HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK KEZELÉSI UTASÍTÁS HD 150 HD 200 HD 300 HD 400 HD 500 HD 800 HD 1000 ÁLLÓ ELHELYEZÉSŰ, ZÁRTRENDSZERŰ, TÖBBCÉLÜ FELHASZNÁLÁSRA MELEGVÍZTÁROLÓK A készülék használatba vétele előtt gondosan olvassa el ezt

Részletesebben

XL 3 160. Fali elosztószekrények SZERELÉSI SEGÉDLET. www.legrand.hu

XL 3 160. Fali elosztószekrények SZERELÉSI SEGÉDLET. www.legrand.hu XL 3 160 Fali elosztószekrények SZERELÉSI SEGÉDLET www.legrand.hu Az XL 3 160 fali elosztószekrények elôszerelten kerülnek szállításra. Minden fô alkotóelemet tartalmaznak, mint pl. elosztószekrény, 3

Részletesebben

Korszerű födémszerkezetek a Közép-Európai építési piacon - hosszúpados, előfeszített, extrudált üreges födémpallók

Korszerű födémszerkezetek a Közép-Európai építési piacon - hosszúpados, előfeszített, extrudált üreges födémpallók 1 Fejes István, ügyvezető igazgató, MaHill ITD Ipari Fejlesztő Kft. Korszerű födémszerkezetek a Közép-Európai építési piacon - hosszúpados, előfeszített, extrudált üreges födémpallók 1. Piaci igény A közép-európai

Részletesebben

Szerelési-, kezelési- és karbantartási leírás a TopWing TLHD-K termoventilátorokról

Szerelési-, kezelési- és karbantartási leírás a TopWing TLHD-K termoventilátorokról Szerelési-, kezelési- és karbantartási leírás a TopWing TLHD-K termoventilátorokról Wolf GmbH Postfach 80 84048 Mainburg Tel. 0875/74-0 Fax 0875/74600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de WOLF Klíma és Fûtéstechnika

Részletesebben

GÁZELLÁTÓ SZERELVÉNYEK ÉS RENDSZEREK. Spectrolab plus. Spectrolab Plus Laboratóriumi gázelvételi szerelvények

GÁZELLÁTÓ SZERELVÉNYEK ÉS RENDSZEREK. Spectrolab plus. Spectrolab Plus Laboratóriumi gázelvételi szerelvények Spectrolab plus Spectrolab Plus Laboratóriumi gázelvételi szerelvények Spectrolab plus - Áttekintés Alapegység GG típus 5. oldal Alapegység beépített elzáró szeleppel, nyomásszabályozóval és nyomásmérôvel;

Részletesebben

FHA típusú abszorpciós hangcsillapítók szellőző,- és klímaberendezésekhez

FHA típusú abszorpciós hangcsillapítók szellőző,- és klímaberendezésekhez FHA-130212-I-1-1 FHA típusú abszorpciós hangcsillapítók szellőző,- és klímaberendezésekhez A hangcsillapítók horganyzott acéllemez házba épített változó rétegvastagságú kulisszás szerkezetek. A kulisszák

Részletesebben

Elosztó szekrény katalógus

Elosztó szekrény katalógus Elosztó szekrény katalógus A legjobb választás ipari elosztó szekrények és tartozékok vásárlása esetén CE elosztó szekrények... 4 150mm mély CE elosztó szekrények... 5 200mm mély CE elosztó szekrények...

Részletesebben

Hôszigetelt tetôés falpanelek. Hôszigetelt vápacsatorna

Hôszigetelt tetôés falpanelek. Hôszigetelt vápacsatorna Hôszigetelt tetôés falpanelek Hôszigetelt vápacsatorna Mûanyag felületi bevonattal ellátott hôszigetelt vápacsatorna Mûszaki adatok és beépítési útmutató és vápa kialakítási variációk Hôszigetelt vápa

Részletesebben

A J Á N L A T K É R É S

A J Á N L A T K É R É S A J Á N L A T K É R É S Tisztelt Ajánlattevő! A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.), a továbbiakban: ajánlatkérő) ezúton kéri fel ajánlattételre az Ön által

Részletesebben

Alkalmazás A gépgyártásban, a fűtés-, szellőzés- és klímatechnikában sokoldalúan felhasználható állítószelepek. DN 15 150 PN 16 40-196 +450 C

Alkalmazás A gépgyártásban, a fűtés-, szellőzés- és klímatechnikában sokoldalúan felhasználható állítószelepek. DN 15 150 PN 16 40-196 +450 C Típussorozat 240 Villamos állítószelepek Típus 3241/3374; Átmeneti szelep Típus 3241 Villamos állítószelepek Típus 3244/3374; Háromjáratú szelep Típus 3244 Alkalmazás A gépgyártásban, a fűtés-, szellőzés-

Részletesebben

Dee Fly szellőzés. Ragaszkodjon a komforthoz

Dee Fly szellőzés. Ragaszkodjon a komforthoz Dee Fly szellőzés Ragaszkodjon a komforthoz Dee Fly és Minigaine Könnyű telepítés és használat! A hővisszanyerős rendszer a nappaliba és a hálószobákba juttatja a friss levegőt, és a WC-ből, a fürdőszobákból

Részletesebben

SA-SOLAR02, SOLAR10, SOLAR20 napelem modul intelligens akkumulátor töltővel

SA-SOLAR02, SOLAR10, SOLAR20 napelem modul intelligens akkumulátor töltővel SA-SOLAR02, SOLAR10, SOLAR20 napelem modul intelligens akkumulátor töltővel Telepítési leírás Dokumentum verzió szám: v2.1. HUN A specifikációk előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak! FIGYELEM!

Részletesebben

Prisma Plus kisfeszültségû kapcsolószekrények. G rendszer falra szerelhetô és álló szekrények. A rendszerbe foglalt plussz

Prisma Plus kisfeszültségû kapcsolószekrények. G rendszer falra szerelhetô és álló szekrények. A rendszerbe foglalt plussz Prisma Plus kisfeszültségû kapcsolószekrények G rendszer falra szerelhetô és álló szekrények A rendszerbe foglalt plussz Prisma Plus, még professzionálisabb ajánlat A Prisma Plus G rendszerrel a Schneider

Részletesebben

A nyílászáróval együtt kerül beépítésre. 9) Vezetősín kefével 10) Redőnypáncél 11) Zárósín alsó műanyag záróprofillal

A nyílászáróval együtt kerül beépítésre. 9) Vezetősín kefével 10) Redőnypáncél 11) Zárósín alsó műanyag záróprofillal Ráépített redőny A nyílászáróval együtt kerül beépítésre Felhasználási terület és alkalmazás Kiváló minőségű hőszigetelt redőny. Szereléskor a nyílászáró tokszerkezetére szerelék rá és együtt építoik be

Részletesebben

A Telefongyár korszerű kábellétra-szerkezet konstrukciójának ismertetése

A Telefongyár korszerű kábellétra-szerkezet konstrukciójának ismertetése A Telefongyár korszerű M kábellétra-szerkezet konstrukciójának ismertetése 1 H A L Y AN D RAS TERTA 1. Előzmények. Tervezési célkitűzések A növekvő piaci igények szükségessé tették, hogy az E2 típusú,

Részletesebben

Az Equinoxe Kft. információs kiadványa

Az Equinoxe Kft. információs kiadványa 8. Évfolyam,7. szám 2008. Július HÛTÕK Az Equinoxe Kft. információs kiadványa Tartalom 2.o. a member of 3. o. 4. o. 5-7.o. 8. o. 1 2 Extrém hatékonyság Új SF sokkoló léghûtõ Q0 10-tõl 70 kw-ig SC3 munkaponton

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG Energiatudatos Építészet Rollladen-Kastensysteme PERFEKT ST 200 RG ALKALMAZÁS Alkalmazás Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat

Részletesebben

Általános szerelési utasítások

Általános szerelési utasítások Általános szerelési utasítások Szállítás A profilok berakodására és lerakodására alkalmas villástargoncát vagy darut (emelőgerendákkal, ha szükséges) kell használni. Károsodás elkerülésére a profilokat

Részletesebben

Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények

Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények Ez a Beépítési útmutató a hűtő-fagyasztószekrények bútorzatba való beépítésére vonatkozik és a szakemberek számára készült. A készülék beépítését az

Részletesebben

Hővisszanyerős szellőztetés

Hővisszanyerős szellőztetés Rosenberg Hungária Kft. Hővisszanyerős szellőztetés Váczi Zoltán mérnök-üzletkötő Épületgépész szakosztály előadás, BME Kármán Tódor kollégium, 2012. május 3. Váczi Zoltán, 2012. május 3. Épületgépész

Részletesebben

A tételhez segédeszköz nem használható.

A tételhez segédeszköz nem használható. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli központilag összeállított vizsgakérdései a 4. szakmai követelmények fejezetben megadott modulokhoz tartozó témaköröket tartalmazza. A tételhez segédeszköz nem használható.

Részletesebben

A Hörmann kaputömítésekre jellemzœ: Az elegáns megjelenés és a gazdaságosság

A Hörmann kaputömítésekre jellemzœ: Az elegáns megjelenés és a gazdaságosság A Hörmann kaputömítésekre jellemzœ: Az elegáns megjelenés és a gazdaságosság Körben jól tömített A Hörmann kaputömítések megóvják az árut az időjárás hatásaitól, energiát takarítanak meg, akadályozzák

Részletesebben

Légsebesség profil és légmennyiség mérése légcsatornában Hővisszanyerő áramlástechnikai ellenállásának mérése

Légsebesség profil és légmennyiség mérése légcsatornában Hővisszanyerő áramlástechnikai ellenállásának mérése BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GÉPÉSZMÉRNÖKI KAR ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÉS GÉPÉSZETI ELJÁRÁSTECHNIKA TANSZÉK Légsebesség profil és légmennyiség mérése légcsatornában Hővisszanyerő áramlástechnikai

Részletesebben

Általános felhívások... 8. DIN EN 13659 szerinti szélellenállási- és teljesít képességi osztályok... 9. nova el tétred nyök standard színekben...

Általános felhívások... 8. DIN EN 13659 szerinti szélellenállási- és teljesít képességi osztályok... 9. nova el tétred nyök standard színekben... Tartalomjegyzék Általános felhívások... 8 DIN EN 659 szerinti szélellenállási- és teljesít képességi osztályok... 9 nova el tétred nyök standard színekben... A tokméretek táblázatainak áttekintése... 4

Részletesebben

SMART FIXING SYSTEMS www.allface.hu UNIVERZÁLIS RÖGZÍTŐ RENDSZEREK SZERELT HOMLOKZATBURKOLATOKHOZ

SMART FIXING SYSTEMS www.allface.hu UNIVERZÁLIS RÖGZÍTŐ RENDSZEREK SZERELT HOMLOKZATBURKOLATOKHOZ SMART FIXING SYSTEMS www.allface.hu UNIVERZÁLIS RÖGZÍTŐ RENDSZEREK SZERELT HOMLOKZATBURKOLATOKHOZ A SZERELT HOMLOKZATOKHOZ SZÜKSÉG VAN SMART FIXING RÖGZÍTŐ RENDSZEREKRE A homlokzatburkoló termékek, mint

Részletesebben

VBV tetőventilátorok. Energiatakarékos szellőzés régi és új épületekben

VBV tetőventilátorok. Energiatakarékos szellőzés régi és új épületekben VBV tetőventilátorok Energiatakarékos szellőzés régi és új épületekben Energiatakarékos tetőventilátor társasházakra A panelépületek elavult, magas villamosenergia fogyasztású, régi tetőventilátorai a

Részletesebben

VICTRIX ZEUS SUPERIOR kw

VICTRIX ZEUS SUPERIOR kw victrix_zeus_superior_kw.qxp 28.8.17. 13:8 Page 4 VICTRIX ZEUS SUPERIOR kw Kombinált kondenzációs fűtőkészülékek tárolós rendszerű melegvíz készítéssel victrix_zeus_superior_kw.qxp 28.8.17. 13:8 Page 2

Részletesebben

TETÕ HELYETT MONDD: Fém ereszcsatorna-rendszer Beépítési Útmutató

TETÕ HELYETT MONDD: Fém ereszcsatorna-rendszer Beépítési Útmutató TETÕ HELYETT MONDD: Fém ereszcsatorna-rendszer Beépítési Útmutató Fém ereszcsatorna-rendszer elõnyei Gyors, egyszerû szerelhetõség, ragasztás, szegecselés és forrasztás nélkül Erõs, magas mûszaki szinvonalú

Részletesebben

ISONAL 2000. Villamosipari VEZETÉKCSATORNA. rendszer. Termékismertető és alkalmazási útmutató

ISONAL 2000. Villamosipari VEZETÉKCSATORNA. rendszer. Termékismertető és alkalmazási útmutató ISONAL 2000 Villamosipari VEZETÉKCSATORNA rendszer Termékismertető és alkalmazási útmutató Csatorna család Méret és idomválaszték Kábelcsatornák Belső és külső könyökök Végelzárók Kábelrögzítők és toldó

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

TFS kompakt légkezelõk

TFS kompakt légkezelõk A TFS légkezelõk szerkezete és fõ méretei: A TFS szellõztetõk a légfûtés, szellõztetés, hûtés funkcióinak ellátására tervezett gépek. A névleges kezelt légmennyiség 4000 és 10000 m3/h tartományon belül

Részletesebben

Sínvezetési módok és beépítési méretek Szekcionált garázskapukhoz

Sínvezetési módok és beépítési méretek Szekcionált garázskapukhoz hoz Z-sínvezetés (húzórugós kapukhoz) oldalanként a tokba rejtett dupla húzórugókkal, 2-2 tartókötéllel és szemöldökblendével Z-sínvezetés sínbenyúlás = mag. + 510 magasság + 470 115 mm 100 mm Szabad áthajtómagasság

Részletesebben

HITELESÍTÉSI ELŐÍRÁS TARTÁLYOK

HITELESÍTÉSI ELŐÍRÁS TARTÁLYOK HITELESÍTÉSI ELŐÍRÁS TARTÁLYOK GEOMETRIAI TARTÁLYHITELESÍTÉS HE 31/4-2000 TARTALOMJEGYZÉK 1. AZ ELŐÍRÁS HATÁLYA 2. MÉRTÉKEGYSÉGEK, JELÖLÉSEK 3. ALAPFOGALMAK 3.1 Tartályhitelesítés 3.2 Folyadékos (volumetrikus)

Részletesebben

ű ú ü ö ö ü ö ö ö ú ü ü ö ö ö ú ö ö ü ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ú ö ü ö ü ü ü ú ö ö ü ö ü ü ö Ó ü ű ö ö ü ö ü ö ú ö ö ö ö ű ú ú ű ö ö ü ö ö ö ö ü ú ö ü ö ü ü ö ú ü ü ü ű ú ö ü ö ö ö ü ö ü ú ö ö ö ü Ú ű ü ö

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás

Szerelési és karbantartási utasítás 7 747 00 099 03/2004 HU Szakemberek számára Szerelési és karbantartási utasítás Logalux L35 200 tároló melegvíz termelő A szerelés és karbantartás előtt kérjük gondosan átolvasni Előszó Ez a termék szerkezetét

Részletesebben

Hahn Türband 4. Új Innováció a. pántrögzítésben. Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz

Hahn Türband 4. Új Innováció a. pántrögzítésben. Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz Hahn Türband 4 Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz Új Innováció a pántrögzítésben 1 2 3 4 6 7 8 9 J 1 2 3 4 5 6 7 8 9 J 2 Hahn Türband 4 Fémajtókhoz való gömbölyded formájú pánt 1 Tartós formájú

Részletesebben

VARIOMAX födémzsaluzat

VARIOMAX födémzsaluzat VARIOMAX födémzsaluzat HT fatartóval Termékismertetõ és használati útmutató 2005 április Hünnebeck Hungaria Kft. Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók oldal Termékjellemzõk 2 Építõelemek 3-6 Használat és felépítés

Részletesebben

Telepítési és karbantartási utasítás

Telepítési és karbantartási utasítás Telepítési és karbantartási utasítás a TopSon F3-1 / F3-1Q / F3-Q típusú napkollektorokhoz Tetõ feletti szereléshez alu-plus rendszerrel Egysoros tetőbe építéshez P 9 Wolf GmbH, Postfach 1380, D-84048

Részletesebben

AKCIÓ + MINŐSÍTETT BIZTONSÁG A PLUSSZOK BEVIZSGÁLT BETÖRÉSVÉDELEM DIN EN 1627 RC 2 + A LEGJOBBAT NAGY VÁLASZTÉK. 2. oldal

AKCIÓ + MINŐSÍTETT BIZTONSÁG A PLUSSZOK BEVIZSGÁLT BETÖRÉSVÉDELEM DIN EN 1627 RC 2 + A LEGJOBBAT NAGY VÁLASZTÉK. 2. oldal AKCIÓ A PLUSSZOK + MINŐSÍTETT BIZTONSÁG BEVIZSGÁLT BETÖRÉSVÉDELEM DIN EN 1627 RC 2 + A LEGJOBBAT NAGY VÁLASZTÉK 2. oldal AKCIÓ NYÚJTJA ALACSONY ÁRON + EGY JÓ GYÁRTÓTÓL PRÉMIUM MINŐSÉG MADE IN GERMANY +

Részletesebben

FEHU-A kompakt álló légkezelők

FEHU-A kompakt álló légkezelők A FEHU-A készülékek olyan helyiségek szellőztetésére lettek tervezve, ahol a levegőminőség biztosítása érdekében mesterséges szellőztetésre van szükség. Fő alkalmazási területük azok a 100 1000 m 2 alapterületű

Részletesebben

Opel Movano ÁRLISTA. Vecsés, 2013. Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató

Opel Movano ÁRLISTA. Vecsés, 2013. Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató Opel Movano ÁRLISTA Vecsés, 2013. Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLYEK: Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató Horváth György kereskedelmi vezető Füredi Balázs területi értékesítő, export

Részletesebben

TROGES Hangcsillapítók

TROGES Hangcsillapítók Hangcsillapítók Hangcsillapító kulisszák Négyszög keresztmetszetû hangcsillapítók Kör keresztmetszetû hangcsillapítók Air-Technik-SAS típusú hangcsillapítók T R O G E S A I R - T E C H N I K K F T. A S

Részletesebben

Légtechnikai rendszerek. Örvényes szellőztetőrendszer Típus: DFA. Alkalmazási terület. Működési leírás. Gyártási méretek

Légtechnikai rendszerek. Örvényes szellőztetőrendszer Típus: DFA. Alkalmazási terület. Működési leírás. Gyártási méretek Légtechnikai rendszerek Örvényes Alkalmazási terület A Strulik DFA örvényes e nagy légcsereértékű szellőző és klímaberendezésekhez való beépítésre szolgál. Nagy indukciós képesség révén jelentős hűtőteljesítmény.

Részletesebben

ipar A jövő anyaga. Poliuretán ipari termékekhez és újszerű megoldásokhoz. PURe technology!

ipar A jövő anyaga. Poliuretán ipari termékekhez és újszerű megoldásokhoz. PURe technology! ipar A jövő anyaga. Poliuretán ipari termékekhez és újszerű megoldásokhoz. PURe technology! 2ipar A poliuretánnal szinte minden lehetséges. Alakítsuk együtt a jövőt mi készen állunk. 3 Újszerű ötletek

Részletesebben

Csatornaventilátorok K Nagyteljesítményű és költ ségkímélő. KS Schwenkout Kihajtható motor járókerék egységgel. Silent SKL Zajcsillapított.

Csatornaventilátorok K Nagyteljesítményű és költ ségkímélő. KS Schwenkout Kihajtható motor járókerék egységgel. Silent SKL Zajcsillapított. S z e l l ő z é s é p í t ő e l e m e k b ő l R e n d s z e r e l e m e k Miért rendszerben? 1. Mert egyszerűbb és olcsóbb. 2. Mert könnyen összeállítható. 3. Mert időt és mérgelődést takarít meg. 4.Mert

Részletesebben

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók HARVESTORE Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók Toronysiló Termékeink A Harvestore toronysilói világszerte közel 60 éve ismertek, ami sokévnyi

Részletesebben

KÖZVETETT FŰTÉSŰ VÍZMELEGÍTŐK

KÖZVETETT FŰTÉSŰ VÍZMELEGÍTŐK KEZELÉSI ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ KÖZVETETT FŰTÉSŰ VÍZMELEGÍTŐK OKC 300 NTR/1MPa OKC 400 NTR/1MPa OKC 500 NTR/1MPa OKC 750 NTR/1MPa OKC 1000 NTR/1MPa OKC 300 NTRR/1MPa, OKC 400 NTRR/1MPa OKC 500 NTRR/1MPa

Részletesebben

VI-FŰ LÉGTECHNIKA KFT ÁRJEGYZÉK 2016-01-01

VI-FŰ LÉGTECHNIKA KFT ÁRJEGYZÉK 2016-01-01 ÁRJEGYZÉK 2016-01-01 Értékesítési feltételek: Az árlista árai az ÁFA t nem tartalmazzák. A feltüntetett árak csomagolás nélkül érvényesek. Áraink a telephelyünkön történő átvétel mellett értendők. A horganyzott

Részletesebben

ő Ö ő ó ő ó ő ő ó ő ő ő ó ő ú ó ő ú ő ú ő ő ú ó ő ő ú ő ő ő ú ú ű ú ő ó ő ű ó ő ő ú ő ő ő ú ú ő ó ű ő ő Ö úú ő ó ú Ö ó ó ő ő Ö ó ú ő ő ő ú ő ó ő ó Ö ó ú Ű ő ő ó ő ő ó ő ú Ö ú Ö ő ő ú ú ő ő ú ú ó ó ő ó

Részletesebben

MUNKAANYAG. Forrai Jánosné. Előkészítő munka. A követelménymodul megnevezése: Monolit beton készítése I.

MUNKAANYAG. Forrai Jánosné. Előkészítő munka. A követelménymodul megnevezése: Monolit beton készítése I. Forrai Jánosné Előkészítő munka A követelménymodul megnevezése: Monolit beton készítése I. A követelménymodul száma: 0482-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-002-30 ELŐKÉSZÍTŐMUNKA

Részletesebben

Beltéri ajtók. Termékáttekintés. Beltéri acél ajtólapok. áttekintő ablakok. Acéltokok és. Műszaki rajzok. OIT 40 beltéri ajtók 4 ZK beltéri ajtók 5

Beltéri ajtók. Termékáttekintés. Beltéri acél ajtólapok. áttekintő ablakok. Acéltokok és. Műszaki rajzok. OIT 40 beltéri ajtók 4 ZK beltéri ajtók 5 Beltéri ajtók Termékáttekintés Beltéri ajtók Műszaki rajzok ZK beltéri Oldal OIT 40 beltéri ajtók 4 ZK beltéri ajtók 5 Műszaki rajzok ZK beltéri ajtók 5 ZK 1- és 2-szárnyú beltéri ZK egyszárnyú acél 6

Részletesebben

Aventa eco. Használati utasítás Beszerelési utasítás Kérjük a jármüben tartani!

Aventa eco. Használati utasítás Beszerelési utasítás Kérjük a jármüben tartani! Aventa eco Használati utasítás Beszerelési utasítás Kérjük a jármüben tartani! Aventa eco Tartalom jegyzék Alkalmazott jelölések... 3 Biztonsági utasítások... 3 Klímaberendezések használatára vonatkozó

Részletesebben