100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához"

Átírás

1 C 4C 6C 8C Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához HU

2

3 A professzionális felhasználásnak kedvező kialakítás. Csak a Quicke-től. Világvezető tervezés és megjelenés a Quicke előnyei mostantól az Ön kompakt traktorához is elérhetők. A különbség az emelési teljesítmény, a kényelmi funkciók és az okos részletek között tapintható. Mindenhol professzionális megoldásokat alkalmazunk biztosítva, hogy munkanapja bonyodalmaktól mentes és termelékeny legyen. Ma, holnap és az elkövetkező években. A Quicke Compact termékcsaládja a kompakt rakodók teljesen új, minden feladatot lefedő termékei; felvértezve a Quicke világhírű előnyeivel, egyedi rakodókialakításával és piacvezető teljesítményével.

4 4 rő

5 Legyen traktora sokkal hatékonyabb és legyen elégedettebb! Szakemberektől szakembereknek. Amennyiben csak rövid hely állna rendelkezésre a Quicke Compact rakodók és sokoldalúságuk jellemzéséhez. Tanyák, termőföldek, golfpályák, parkok, zöldterületek stb. gondozása és karbantartása: függetlenül attól, hogy milyen célra használja kompakt traktorát, ez a rakodó még magasabbra emeli a lécet, és azt amit elérhet azon speciális előnyöknek köszönhetően, amelyeket csak a Quicke-től szerezhet be. Vegyük például a kilátást, amelyet a keresztösszekötő extra alacsony elhelyezésével optimalizáltunk, vagy vegyük például az extra üzemeltetési megbízhatóságot, amelyet a rakodó gémjében, biztonságos, védett helyen található hidraulikatömlők garantálnak; és ne felejtsük el a szerviz-folyamatot sem, amelyet a csapszegekre helyezett nyitható fedél tesz egyszerűvé. Számos más példát is megtekinthetnénk, de mindegyik tételnél ugyanazt állapíthatnánk meg: válassza a Quicke termékeit, ha a legtöbbet szeretné kihozni kompakt traktorából! Kompakt és megbízható rakodó-gém kialakítás. Egy előny, amely a Quicke-t jellemzi. A hidraulika minden kulcsfontosságú alkatrészét a rakodó gémjének belsejébe, védett helyre helyeztük, minimalizálva a balesetek és károk kockázatát. A kialakítás természetesen vizuálisan is előnyös. Gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható és leválasztható. A Compact rakodó csatlakoztatásához és leválasztásához nincs szükség szerszámra. A keresztösszekötőt különösen alacsonyan helyeztük el. A Quicke saját dizájn-megoldása! A Quicke Compacton extrém alacsonyan elhelyezett keresztösszekötő azt jelenti, hogy a munkaeszközt mindig teljes egészében láthatja. A vezetés közbeni biztonságos kilátást is optimalizáltuk, a fényszórók láthatók, azokat nem takartuk el. Az integrált támasztó lábakkal a Quicke Compact extrém könnyen csatlakoztatható és leválasztható. Erős csapszegek és okos zárószerkezetek. A Quicke Compact minden csapszege horganyzott és kenhető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csapszeges-zárrendszer is egyedi Quicke; a megoldás megakadályozza a csapszegek elfordulását. TÖMLŐVÉDŐ-BURKOLAT. A tömlővédőburkolat a tömlőket védi a szennyeződésektől, a kopástól, a sérülésektől stb. miközben a tömlőket is összetartja, javítva a kilátást. A tömlővédő minden Quicke Compact rakodón az alapkivitel része. 5

6 Modern, nagy teljesítményt biztosító kialakítás. A Quicke Compact kulcsfontosságú eleme. A lágyan lekerekített rakodógém - amely illeszkedik a traktor motorházának ívéhez - egy jó példa erre. Egy másik példa pedig az erős és robusztus csapágyház. Modern gyártás, garantált minőség. A Quicke Compact gyártása során semmit sem hagytunk a véletlenre. A gyártási folyamat modern technológiát alkalmaz, a legszigorúbb minőségbiztosítási ellenőrzésekkel a gyártás egészén az anyagok kiválasztásától a gyártás utolsó pontját jelentő porszórásig. csapszeges RÖGZÍTÉS A C és 4C MUNKaeszKözeihez. A csapszeges rögzítés azt jelenti, hogy a rakodóra a kanalat közvetlenül rögzíthetjük. Más szavakkal, a csapszeges rakodókhoz nem kell eszköztartó (a Quicke Compact termékcsalád két legnagyobb modellével ellentétben). A kanál kiváló minőségű, azt a rakodóhoz terveztük, és az ár tartalmazza. Gyorsrögzítéses munkaeszközök a 6C és 8C modellekhez. A két legnagyobb Quicke Compact modell eszköztartója számos előnyt nyújt, kiváló rálátást a munkaeszközre, a használatot segítő gyorscsatlakozást és kiváló merítési szöget. optimális kilátást biztosító eszköztartók. Egy tipikus és egyedi Quicke előny. A két legnagyobb Quicke Compact modell eszköztartójának nyitott kialakítása nemcsak kitűnő kilátást biztosít, de maximális kontrolt biztosít az eszközhöz, pl. amikor a raklapvillát használja. 6 Teljes kontroll az eszközök felett. A két legnagyobb modellhez mellékelt eszköz-szintjelzővel mindig szabályozhatja a munkaeszköz talajjal bezárt szögét. Felszerelhető a bal és a jobb oldalra is, és nagyon egyszerűen állítható. Az egyszerű szerviz időt takarít meg Önnek. A Quicke Compact kenése és nagynyomású tisztítása során a csapszegeken található fedelek védik meg a bevonatot és a szélvédőt a kenőzsír szétfröccsenésétől. Piacvezető lengéscsillapítás. A két legnagyobb modell opciója, amely optimális rakománykezelést, ergonómiát és kényelmet biztosít a gépkezelőnek. A lengéscsillapítás a rakományt, a traktort és a gépkezelőt érő rázkódásokat és ütéseket is csillapítja. A funkció a csapágyházon található mechanikus főkapcsolóval egyszerűen aktiválható.. Kör FUNKció A két legnagyobb modell opciója, amely még jobban használja az erőgép által nyújtott előnyöket - azaz a rakodóval és a traktorral még többet érhet el, pl. a fogó funkcióval rendelkező munkaeszköz használatakor. Nagyobb hatékonyság a párhuzamvezetésnek köszönhetően. A két legnagyobb modell opciója, amely még nagyobb erőt és gyorsabb munkasebességet biztosít. A raklapvilla mindig a tökéletes helyzetben van, a talajtól a maximális emelési magasságig. A kanálcsere után ugyanazt a párhuzamos megvezetést éri el anélkül, hogy ehhez valamit állítani kellene a rakodón.

7 termékek 5 mm Emelőerő a billenési pontban Emelőerő a billenési pont előtt 5 mm-rel Max. felszakító erő a billenési pont előtt 5 mm-rel m C 4C 6C 8C Szögelfordulás*, min. merítési szög min. ürítési szög Emelési magasság, méterben a billenési pontig,9 m,4 m,6 m,8 m méterben a munkaeszköz aljáig 6 *,76 m, m,8 m,59 m 5 5 kg m 5 5 kg m 5 5 kg m 5 5 kg Emelő erő bar 4 bar 4 bar 7 bar. billenési pontban, talajszinten** 49 kg 7 kg 6 kg 8 kg billenési pontban, max. emelési magasságban** kg 46 kg 7 kg 5 kg. 5 mm-rel a billenési pont előtt, talajszint 4 kg 5 kg 78 kg 7 kg 5 mm-rel a billenési pont előtt,,5 m emelési magasság (c, m) 7 kg 4 kg 64 kg kg 5 mm-rel a billenési pont előtt, max. emelési magasság kg kg 5 kg 84 kg. Max. felszakító erő 5 mm-re a billenési ponttól 9 kg 5 kg 9 kg 6 kg Rakodó tömege 75 kg kg 4 kg 8 kg Erőgép teljesítménye Ca. < hp /5 kw Ca. -4 hp /5- kw Ca. -4 hp / 5- kw Ca. 4-6 hp /-45 kw Erőgép javasolt tömege 6 kg kg 5 kg 8 kg ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK Ívelt rakodógém, amely illeszkedik a traktor motorházának ívéhez Quicke rakodók közös kialakítási jellemzői FUNKCIONÁLIS TULAJDONSÁGOK Rakodógémbe integrált támasztó lábak Rakodógémbe biztonságosan elhelyezett hidraulikatömlő Szerszámmentes rakodó-csatlakoztatás és leválasztás Munkaeszköz vízszintjelző KIALAKÍTÁS Csúszókerekes eszközcsatlakozó EURO eszközcsatlakozó Csapszeggel rögzíthető kanál szélesség: 5 mm, térfogat:,6 m szélesség: 68 mm, térfogat:,8 m 4 pontos csatlakozás Stílusos erős, megbízható, és könnyű kenést biztosító csapszegek Tömlővédő OPCIÓK (ÉRTÉKESÍTÉSI UTÁN) Párhuzamvezető készlet (mechanikus). kör Lengéscsillapítás 7 *A munkaeszköz függvényében változhat **A motor teljesítménye mellett a traktor tömege és mérete is befolyásolja a rakodóválasztást. Csapszeggel rögzíthető. EURO vagy csúszókerekes munkaeszköz felfogatás.

8 Eredeti munkaeszközök csak Önnek és az Ön Quicke termékéhez. A Quicke eredeti munkaeszközökkel a munkához leginkább illeszkedő szerszámot választhatja. Nincs szükség kompromisszumokra - biztos lehet abban, hogy a legtöbbet hozza ki a rakodójából és a traktorából. Kiváló minőségű munkaeszköz-termékcsaládunk a piac legszélesebb termékkínálatát nyújtja. Az itt látható termékek a két legnagyobb Quicke Compact modell elengedhetetlen kiegészítői. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, és tudakolja meg, hogy rakodójához melyik munkaeszköz illeszkedik legjobban. Original Implements Designed and manufactured by Ålö TM Az elérhető termékek listája az egyes országokban és régiókban eltérő. C sorozat Ro usb us és zthatékony Raklapvilla Ma ximális tartósság és stabilitás Trágyavilla Sok a k l stabilabb és ellenállóbb a legtöbb konkurens terméknél C SOROZAT 7C 8C RAKLAPVILLA kg TRÁGYAVILLA 5 Szélesség, cm 68 8 Mélység, cm Magasság, cm 6 6 Térfogat (púpozottan), m,,49 44 Vágóél SZÉxMÉ, mm x5 x5 Tömeg, kg 8 Unigrip Bizonyítottan előnyös kialakítás és tömeg UNIGRIP A köv. bálaméretekhez, min. - max., cm 9- Tömeg, kg Szélesség, cm 4 Villahossz, cm 97 Villamagasság, cm 5 Max terhelés, kg, Villatípus profil Tömeg, kg Multibenne A t kéö univerzális letes munkaeszköz MULTIBENNE Szélesség, cm Mélység, cm 8 Térfogat, m,66 Tüskék száma a kengyelen 7 Tömeg, kg 8 Szélesség, cm 5 Mélység, cm Tüskék száma 7 8 Tömeg, kg 6 Silograb Ex tra erős és haté kony SILOGRAB Szélesség, cm Mélység, cm 85 Térfogat, m.69 Tüskék száma a villán és a kengyelen 7+7 Tömeg, kg 54 Rendelési szám: 4466 HU 6 TR/Ågrenshuset Ålö Ålö AB Brännland, SE-9 7 Umeå, Svédország Tel: +46 ()9 7 5 Fax: +46 () A prospektusban szereplő homlokrakodókon opcionális kiegészítők is láthatók. Egyes termékek opcionális kiegészítők. A termékek nem mindegyike érhető el az összes országban. A megadott termékspecifikációk és teljesítményjellemzők az traktormodell függvényében változhat. 8A homlokrakodóval és a kapcsolódó munkaeszközzel végzett munka balesetveszélyes lehet. A munka nem megfelelő végrehajtása súlyos baleseti sérüléseket és károkat okozhat. Kérjük, figyeljen a környezetére, használja a józan ítélőképességét és kövesse a helyi jogszabályokat és előírásokat. Mindig alaposan olvassa el a mellékelt használati utasítást. Csak eredeti pótalkatrészeket és kiegészítőket használjon. Az Ålö folyamatosan fejleszti termékeit. Fenntartjuk a jogot, hogy a specifikációkat, az árakat, a kialakítást tetszőlegesen, előzetes értesítés és kötelezettségek nélkül módosíthassuk., - Ålö AB védjegy jelölések.

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56.

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56. Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 HU A homlokrakodó, mellyel Ön sokkal könnyebben növelheti nyereségességét

Részletesebben

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic A teljesen hidraulikus POM-VX homlokrakodó tervezésekor különös hangsúlyt helyeztünk a stabilitásra, a mindig megfelelő kilátásra, valamint az ergonomikus kialakításra.

Részletesebben

lassicline HOMLOKRAKODÓ A NAGY EREJŰ MINDENTUDÓ!

lassicline HOMLOKRAKODÓ A NAGY EREJŰ MINDENTUDÓ! lassicline HOMLOKRAKODÓ A NAGY EREJŰ MINDENTUDÓ! MINDEN ESETBEN STOLL A ClassicLine széles körben alkalmazható nyolc különböző változatban: A 5 és 0 LE közötti traktorokhoz illő homlokrakodók könnyen és

Részletesebben

Magyar Gyorsan, ügyesen, bárhol... Az AVANT kihívás Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust egy olyan gépet ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének

Részletesebben

Tartozékok homlokrakodókhoz. Egyedi tervezésű tartozékok

Tartozékok homlokrakodókhoz. Egyedi tervezésű tartozékok HU Tartozékok homlokrakodókhoz Egyedi tervezésű tartozékok Megfelelő munkaeszköz minden munkafeladathoz Ez tényleg nagyon egyszerű. Amennyiben eredeti munkaeszközeinket használja, sosem érzi majd a munka

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel

Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel 1 Műszaki adatok MEX 6: MEX 6 Teljesítmény folyamatos használat esetén: 0,6-1,05 ha/h Kések száma: 10

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása Orosz György Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása A követelménymodul száma: 2315-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Függesztett ekék Juwel 7M Juwel 7M V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, 46519 Alpen / Germany Telefon +49 28 02 81 0, Telefax +49 28 02 81 220 lemken@lemken.com, www.lemken.com

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

EGYEDÜLÁLLÓ SAT RENDSZER

EGYEDÜLÁLLÓ SAT RENDSZER HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA hengerre történö felszereléshez SpringBoard simítólemezeket kínálunk. Így a

Részletesebben

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás!

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! GVR és RL 700 kiszedő - rendfektető gépek Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! Nagyobb teljesítmény: A Grimme kiszedő-rendfektető gépek Mindenhol, ahol világos héjú, vagy kopásállóságuk miatt tökéletesen

Részletesebben

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák Kaszák DISCO Front, hátsó és vontatott kaszák Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Fel a csúcsra a magasépítésben.

Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasépítés Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasra helyezte a mércét a magasépítésben? A legkülönbözőbb kihívásoknak is képes lesz megfelelni, szoros határidőket betartani, ráadásul mindezt a költségek

Részletesebben

// Udvari tolókapu váz az egyéni kapulap kialakításhoz. Udvari tolókapuk. Önhordó szerkezet, magas fokú biztonság, készre szerelt kivitel

// Udvari tolókapu váz az egyéni kapulap kialakításhoz. Udvari tolókapuk. Önhordó szerkezet, magas fokú biztonság, készre szerelt kivitel // Udvari tolókapu váz az egyéni kapulap kialakításhoz Udvari tolókapuk Önhordó szerkezet, magas fokú biztonság, készre szerelt kivitel Hörmann udvari tolókapuk igényes kivitelben A széles áthajtók ideális

Részletesebben

ThermoPro ház- és lakásbejárati-ajtók

ThermoPro ház- és lakásbejárati-ajtók ÚJ ThermoPro Plus 65 mm-es ajtólapvastagsággal RC 2 Tanúsított biztonság ThermoPro ház- és lakásbejárati-ajtók Egy síkot alkotó ajtólap-felülettel és jó hőszigeteléssel Élvezze otthona kényelmét Házbejárati-

Részletesebben

VÁROSKÉP MÁSKÉPP FÖLDFELSZÍN ALATTI RENDSZEREK

VÁROSKÉP MÁSKÉPP FÖLDFELSZÍN ALATTI RENDSZEREK CITYsmart VÁROSKÉP MÁSKÉPP FÖLDFELSZÍN ALATTI RENDSZEREK CITYsmart Ismerje meg a JFA CITYSMART-ot és építse velünk a jövő városát! Bemutatjuk a JFA CITYSMART-ot, a JET-VILL földfelszín alatti rendszerét

Részletesebben

A Wacker Neuson értékkereke: Középpontban ügyfeleink sikere. Robusztus és könnyen vezethető. ÜGYFÉL. Benzines kalapácsok TELJESÍTMÉNY KARAKTER

A Wacker Neuson értékkereke: Középpontban ügyfeleink sikere. Robusztus és könnyen vezethető. ÜGYFÉL. Benzines kalapácsok TELJESÍTMÉNY KARAKTER BH Benzines kalapácsok INNOVÁCIÓ MINŐSÉG ÜGYFÉL KARAKTER TELJESÍTMÉNY A Wacker Neuson értékkereke: Középpontban ügyfeleink sikere. Meggyőző erőnk a tőzsdén jegyzett közepes méretű családi vállalkozásunk

Részletesebben

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége MSA védőszemüvegek Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége Szemünk egy szempillantás alatt képes befogadni a legkülönbözőbb információkat. Elengedhetetlen funkciókat tölt be számos tevékenység,

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Eke Juwel 8 Juwel 8 V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet: http://www.lemken.com

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Előrehaladó lapvibrátorok. Jó előrejutás minden talajon. A Wacker Neuson előrehaladó lapvibrátorai

Előrehaladó lapvibrátorok. Jó előrejutás minden talajon. A Wacker Neuson előrehaladó lapvibrátorai P PP PS Előrehaladó lapvibrátorok Jó előrejutás minden talajon. A Wacker Neuson előrehaladó lapvibrátorai Komfortos sokoldalúság a talaj- és aszfalttömörítésben. A komfortos kezelés érdekében átgondolt

Részletesebben

MOTION CONTROLS. Nagy teljesítményű VLT frekvenciaváltók. Kisebb, mint valaha

MOTION CONTROLS. Nagy teljesítményű VLT frekvenciaváltók. Kisebb, mint valaha MOTION CONTROLS Nagy teljesítményű VLT frekvenciaváltók Kisebb, mint valaha Danfoss frekvenciaváltó mindenhová, ahol nagy teljesítményre van szükség Az elektronikus teljesítményszabályozásnak köszönhetően

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN fűtés melegvíz megújuló energia 80 ÉV NÖVEKEDÉS AZ INNOVÁCIÓ NYOMÁBAN Immár sok év óta együtt élünk az olyan családokkal, akik az Aristont választják,

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

CentroPelet ZS10 MŰSZAKI ÚTMUTATÓ FŰTÉSTECHNIKA. a pellettüzelésű kompakt kályhák telepítéséhez, használatához és szabályozásához

CentroPelet ZS10 MŰSZAKI ÚTMUTATÓ FŰTÉSTECHNIKA. a pellettüzelésű kompakt kályhák telepítéséhez, használatához és szabályozásához FŰTÉSTECHNIKA Centrometal d.o.o. - Glavna 12, 40306 Macinec, Horvátország, tel: +385 40 372 600, fax: +385 40 372 611 MŰSZAKI ÚTMUTATÓ a pellettüzelésű kompakt kályhák telepítéséhez, használatához és szabályozásához

Részletesebben

Szennyvíz és szennyezett víz elvezetés

Szennyvíz és szennyezett víz elvezetés Szennyvíz és szennyezett víz elvezetés Vízelvezetés Merülőmotoros szivattyúk szennyezett vízre ( mm szemcsenagyságig) Wilo-Opti Drain TM/TMW TS/TSW TS Wilo-Drain TS/TSW 3 TSW 3/ TSW 3/ TSW 3/9 TSW 3/ Q[m³/h]

Részletesebben

A meleg víz tiszta élvezete

A meleg víz tiszta élvezete turbomag plus gázüzemű vízmelegítő A meleg víz tiszta élvezete Jó érzés jót tenni. Fűtés Szellőztetés Megújuló energiák Mert a a jövőben gondolkodik. A Vaillant legmagasabb minőségi követelményei szerint

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

CTC vontatott szántóföldi kultivátor

CTC vontatott szántóföldi kultivátor CTC vontatott szántóföldi kultivátor KVERNELAND CTC Modern és alkalmazkodó talajművelés A mai modern gazdaságok igényei a kultivátorokat illetően megváltoztak. A mindig szoros időbeosztás megköveteli a

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Kompakt grubber Kristall

Kompakt grubber Kristall Kompakt grubber Kristall Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sokhelyütt megváltozott. Korábban elsősorban gyomirtásra és talajlazításra szolgált. Manapság a legtöbb

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Tarlóművelés napjainkban

Tarlóművelés napjainkban RUBIN 9 RÖVIDTÁRCSA Tarlóművelés napjainkban 2 A modern tarlóművelő kultivátornak három fő funkciója van a gyomok és az árvakelés csírázásának elősegítése, a tarlómaradványok bedolgozása és a talaj káros

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

PRODUKT RANGE 2013 MÓDSZER AMELY LELKESÍT LÁTVÁNY AMELY ELVARÁZSOL

PRODUKT RANGE 2013 MÓDSZER AMELY LELKESÍT LÁTVÁNY AMELY ELVARÁZSOL PRODUKT RANGE MÓDSZER AMELY LELKESÍT LÁTVÁNY AMELY ELVARÁZSOL Olasz design. ALPINA olasz szenvedéllyel és temperamentummal tervezett forma. Cégünk minőségi termékeket kínál, amelyek az előkelő és dinamikus

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 17.11.2008 COM(2008) 690 végleges 2008/0213 (COD) Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE a kerekes mezőgazdasági vagy erdészeti traktorok

Részletesebben

FALI AXIÁLIS VENTILÁTOROK. Mûszaki adatok az alumínium járókerékkel készült típusokhoz. Max. áramfelvétel (A) 230 V 400 V. 1-fázisú 2 pólusú motor

FALI AXIÁLIS VENTILÁTOROK. Mûszaki adatok az alumínium járókerékkel készült típusokhoz. Max. áramfelvétel (A) 230 V 400 V. 1-fázisú 2 pólusú motor FALI AXIÁLIS VENTILÁTOROK Mûszaki adatok az alumínium járókerékkel készült típusokhoz Típus Fordulatszám (1/min) Max. telj. felvétel (W) Max. áramfelvétel (A) 230 V 400 V Hangnyomásszint (db(a)) Max. légmennyiség

Részletesebben

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER Piacvezető jellemzők Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER A legfontosabb jellemzők Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgép kínálatában, a kiváló

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info HU THINK AHEAD TerraDisc pro Rövidtárcsák A céltudatos gazdák értékelik... n kitűnő talajbahúzást még kötött talajokon is n a területteljesítménnyel elérhető megtakarításokat n egyszerű kezelést és hosszú

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Mûszaki leírás A KINZE 2210 szemenkénti vetõgép 12-soros, vontatott kivitelben készül. Szorítóujjas vetõtárcsáinak cseréjével különbözõ (kukorica, napraforgó, szója stb.)

Részletesebben

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés]

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés] [ E[M]CONOMY ] jelentése: Több érték a pénzéért. EMCOTURN E65 Univerzális megmunkáló központ rúd- és tárcsa anyagok komplett esztergálási megmunkálásához EMCOTURN E65 [ÚJ] - Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor

Részletesebben

Csőszerelő berendezések teljes köre

Csőszerelő berendezések teljes köre Csőszerelő berendezések teljes köre Bármilyen csővágó vagy hornyoló alkalmazással kerül szembe, minden munkához van megfelelő RIDGID termék. A csőszerelő berendezések teljes körét kínáljuk, beleértve a

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK!

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! ELSŐ OSZTÁLYÚ Szerelje fel, fogjon a munkához és tapasztalja meg a teljes erőt: A STOLL Profi Line termékcsaládja minden téren lenyűgöz optimális paramétereivel. Teljesen

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú

ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú Sulzer Pumps ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú Egészenúj gondolkodásmód amiújraértelmezi aszivattyúk hatékonyságát The Heart of Your Process Kiemelkedően gazdaságos szivattyúk és járókerekek Az

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Loglift Z-összecsukható daruk

Loglift Z-összecsukható daruk Loglift Z-összecsukható daruk Hagyományosan megbízható www.hiab.hu Kezelés közben szinte észrevétlen, rakodásnál pótolhatatlan Ha nagy mennyiségű faanyag szállításáról van szó, nem vesztegethetjük az értékes

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Beltéri ajtók. Széleskörű választék irodaépületekhez

Beltéri ajtók. Széleskörű választék irodaépületekhez Beltéri ajtók Széleskörű választék irodaépületekhez Szerzői jogvédelem alatt: Utánnyomás, akár részlegesen is, csak a jóváhagyásunkkal megengedett. A változtatások jogát fenntartjuk. 4 6 8 10 12 14 16

Részletesebben

Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét

Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét Gallet F1 XF tűzoltósisak Az Ön elkötelezettsége életet ment, az MSA védi az Ön életét Megbízhatóság és tartósság Már majdnem 100 éve vezérel bennünket, a The Safety Company vállalatot a biztonság küldetése

Részletesebben

Profi technika. 2010. évi katalógus

Profi technika. 2010. évi katalógus Profi technika 2010. évi katalógus AS-MOTOR: ahol a szenvedély és a tökéletesség találkozásából minőség születik Valamennyi gépnek az a rendeltetése, hogy munkáját a lehető legjobban ellássa. Az AS-MOTOR

Részletesebben

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás SWIFTERDISC Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A GÉP ARGONÓMIAI ELŐNYEI A stabil súlypontnak köszönhetően a gép tökéletesen kiegyensúlyozott és minden nemkívánatos

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Szántáselmunkáló henger FlexPack - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet:

Részletesebben

WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2

WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2 WHIRLPOOL MO S ÓGÉPEK 20 06/2 Whirlpool Magyarország Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 91 93. Tel.: (36-1) 382-7500, fax: (36-1) 382-7538 www.whirlpool.hu Whirlpool Központi Márkaszerviz Budapest VII. kerület,

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu Tárgy: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76 300, FAX +36 1 46 76 309 CHMER CM-323C, -434C és -655C, CNC

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

RC 40 Műszaki adatok.

RC 40 Műszaki adatok. @ RC 40 Műszaki adatok. Dízel- és gázüzemű villástargonca. RC 40-15 RC 40-18 RC 40-20 RC 40-25 RC 40-30 2 RC 40 MŰSZAKI ADATOK. Ez a 2198-as VDI irányelvek szerint készült típus adatlap csak a szabványos

Részletesebben

Üdvözlöm! Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft.

Üdvözlöm! Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft. Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft. Üdvözlöm! Társaságunk a Royal-Kert Kft. négy évnyi, komoly előkészítő munkával felkutatta Kínában azokat a traktor gyártókat, akikben megláttuk a hosszútávú és

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők 14-21. Kézi láncos emelők 22-35. Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők 14-21. Kézi láncos emelők 22-35. Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐBERENEZÉSEK 9 Emelőerendezések Tartalomjegyzék Oldalszám Yale és Pfaff-silerlau megízható és világszerte ismert emelőerendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók.

Részletesebben

A Szèria A 75 A 85 A 95

A Szèria A 75 A 85 A 95 A Szèria A 75 A 85 A 95 H Tartalom Az új A széria ErŒsnek fejlesztve 3 Fülke 4 Sebességváltó és lehajtás 6 Motorok 7 Hidraulika 9 Technikai specifikációk 10 Opciós felszerelések, Valtra Szervíz 11 2 ErŒsnek

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Komfort légfüggöny Ipari légfüggöny

Komfort légfüggöny Ipari légfüggöny Komfort légfüggöny Ipari légfüggöny C, D sorozat P sorozat l é g f ü g g ö n y ö k Hogyan mûködik a légfüggöny? A légfüggöny egy speciális légtechnikai berendezés, amely optikailag zavartalan légsugarával

Részletesebben

CSENDES BONTÓESZKÖZÖK

CSENDES BONTÓESZKÖZÖK CSENDES BONTÓESZKÖZÖK Az általunk gyártott vágó/roppantó ollók, pulverizátorok, markolók, törőkanalak és mágnesek egyszerre nyújtanak nagy és folyamatos vágóerőt, rövid ciklusidőt és nagy megbízhatóságot

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1 Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 2 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja

Részletesebben

Felkapcsolható kerék készlet B

Felkapcsolható kerék készlet B 01/2011 Eredeti használati utasítás 999285519 hu jövőbeni használatra megőrzendő Felkapcsolható kerék készlet B Cikkszám 586168000 2008. gyártási évtől Termékleírás Termékleírás tároló ládák a B felkapcsolható

Részletesebben

EG-MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT

EG-MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT KEZELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS ALKATRÉSZ KATALÓGUS RÖVID TÁRCSÁS BORONA TerraDisc pro 300 400 A-8661 Wartberg / Mürztal T +43 (0)3858/605 0, F +43 (0)3858/605 109, E info@vogel-noot.net www.vogel-noot.info

Részletesebben

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények Venezia - I55 Automatizálási szekrények Automatizálási elosztószekrény Venezia A Venezia termékcsalád megalkotásakor igyekeztünk megfelelni a legmagasabb vevői igényeknek a termékkínálat, minőség és a

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

FZV 4001-E 3 4 FZV 4001 E 5 6 FZV 4001 E 7 Tartalom 45 HU TARTALOM Gyeplazító HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy cégünk kerti gyeplazítójának megvásárlása mellett döntött. Mielőtt használatba venné, kérjük,

Részletesebben

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás SWIFTERDISC Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A stabil súlypontnak köszönhetően a gép tökéletesen kiegyensúlyozott és minden nemkívánatos mozgástól mentes.

Részletesebben

Szántóföldi kultivátor PrimusPlus

Szántóföldi kultivátor PrimusPlus Szántóföldi kultivátor PrimusPlus Tarlóhántástól a szántás kiváltásáig nagyobb területteljesítmény forgatás nélkül erősebb vázfelépítés előnyösebb talajszerkezet PrimusPlus: tarlóhántásra és alapművelésre

Részletesebben

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 1 Copyright 2000-2010 Bobcat Europe Méretek E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 28/01/10 (A) Tolólap magasság (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig (C) Magasság a talajszinttől a motortér tetejéig (D)

Részletesebben

SZÁRNYASKAPU AUTOMATIKÁK

SZÁRNYASKAPU AUTOMATIKÁK SZÁRNYASKAPU AUTOMATIKÁK SZERELÉSI ÚTMUTATÓ ÉS TUDNIVALÓK AZ ÜZEMBEHELYEZŐ SZÁMÁRA Figyelmeztetések az üzembehelyezési és karbantartási kézikönyvhöz EZ A KÉZIKÖNYV KIZÁRÓLAG AZ ÜZEMBEHELYEZÉSRE KÉPZETT

Részletesebben

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72 Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71 Intelligens szűréstechnika... 72 Elszívó- és szűrőberendezések részletei...... 73-74 Központi elszívórendszerek felépítése

Részletesebben

Automata biomassza fűtőkazánok. 2014 Termékkatalógus HPK-RA 12,5 160 kw

Automata biomassza fűtőkazánok. 2014 Termékkatalógus HPK-RA 12,5 160 kw Automata biomassza fűtőkazánok 2014 Termékkatalógus HPK-RA 12,5 160 kw 12,5-160 kw biomassza fűtés árlista Verziószám: 2012/2 1/29 Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK... 3 MEGENGEDETT FŰTŐANYAGOK... 3

Részletesebben

LEMKEN Rubin rövidtárcsa

LEMKEN Rubin rövidtárcsa Rövidtárcsa Rubin 9 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja az volt, hogy kiirtsák a gyomokat és fellazítsák a talajt, mára a legtöbb szántóföld a gyomirtó

Részletesebben

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges Termékprogram Cukorrépatechnika Az innovatív beetliner compact egyesíti a legmodernebb technikai tudást a szakmai tapasztalattal. Ezt jeleníti meg a KLEINE az sf 10 és sf 10-2 cukorrépa kombájnjaiban.

Részletesebben

Wilo-DrainLift S szennyvízátemelő telep

Wilo-DrainLift S szennyvízátemelő telep Wilo-DrainLift S szennyvízátemelő telep H Beépítési és üzemeltetési utasítás 251 27 72 / 0999 Tartalom 1. Általános rész...3 1.1 Alkalmazási terület...3 1.1. Csatlakozó méretek és teljesítmény adatok...4

Részletesebben

GAE Család MAGAS HATÁSFOKÚ TÚLNYOMÁSOS MELEGVÍZKAZÁN

GAE Család MAGAS HATÁSFOKÚ TÚLNYOMÁSOS MELEGVÍZKAZÁN GAE Család MAGAS HATÁSFOKÚ TÚLNYOMÁSOS MELEGVÍZKAZÁN A GAE típusú, túlnyomásos, magas hatásfokú lemezkazánok gáz- és olajégőkkel szállíthatók, CE certifikációval rendelkeznek. A GAE tervezésekor a jövő

Részletesebben

BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK

BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK BENCHMARK MATRIX HOMLOKZATI RENDSZEREK AZ ILLESZTÉSEKNÉL LENYŰGÖZŐ VONALKEZELÉSSEL PÁROSULÓ SIMA, SÍK FELÜLETEK, VÁLTOZTATHATÓ MÉRETEK ÉS SZINTE KORLÁTLAN SZÍNVÁLASZTÉK 2 BENCHMARK matrix Tökéletes formájú

Részletesebben

A BIZOTTSÁG.../.../EU FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE (2013.11.21.)

A BIZOTTSÁG.../.../EU FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE (2013.11.21.) EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2013.11.21. C(2013) 7994 final A BIZOTTSÁG.../.../EU FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE (2013.11.21.) a 168/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletnek a két- vagy háromkerekű

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

FILCOTEN pro ÚJ! FILCOTEN pro - Program. Nagy terhelhetőségű folyókák. vízelvezető rendszerek

FILCOTEN pro ÚJ! FILCOTEN pro - Program. Nagy terhelhetőségű folyókák. vízelvezető rendszerek FILCOTEN pro Nagy terhelhetőségű folyókák. ÚJ! 100 % újrahasznosítható fantasztikusan könnyű E terhelési osztályig FILCOTEN pro - Program. Hydro BG vízelvezető rendszerek FILCOTEN - innovatív beton-kompozíció!

Részletesebben

Lapvibrátorok és vibrációs hengerek

Lapvibrátorok és vibrációs hengerek Lapvibrátorok és vibrációs hengerek Ezen érvek szólnak a Wacker Neuson tömörítő gépei mellett. Szakértelem a tömörítésben a legapróbb részletig. 1. Páratlan gazdasági hatékonyság! Innovációkkal az optimális

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu www.nct.hu Tárgy: NCT Nr.: Készült: Paritás: Garancia: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76

Részletesebben

ETA PE-K csak pellethez. ETA building block rendszer. Tüzelőanyag szállító rendszer. Gömb csatlakozás. Felszerelt és használatra kész

ETA PE-K csak pellethez. ETA building block rendszer. Tüzelőanyag szállító rendszer. Gömb csatlakozás. Felszerelt és használatra kész ETA building block rendszer Tüzelőanyag szállító rendszer ETA PE-K csak pellethez Az okosan megtervezett building block rendszer csökkenti a beszerelés idejét és rugalmas összeszerelési lehetőséget kínál

Részletesebben