900-as sorozatú változókamrás bálázó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "900-as sorozatú változókamrás bálázó"

Átírás

1 900-as sorozatú változókamrás bálázó

2 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as sorozat új mércét állít fel a termelékenység és a sokoldalúság terén. Az óránkénti 70 bálás teljesítmény helyett, amelynek az elérésére átlagos körülmények között a legtöbb gépkezelő büszke lenne, ez a rendkívüli, ISOBUS vezérlésű bálázó ennél sokkal nagyobb munkateljesítményre képes. És mindez az Ön és a megrendelői által elvárt egyenletesen kiváló bálaformával és sűrűséggel. A bálák azonnali kidobása Nagy kapacitás Nagyobb bálatömörség Kiváló üzemanyag hatékonyság

3 900-as sorozatú változókamrás bálázó 3 Tartalomjegyzék Bevezető Teljes alvázas szerkezet Rendfelszedő és továbbító rotor Bálakamra Gyors kidobó rendszer Hálós kötözés Monitorok/Traktor-Munkagép automatizáció Karbantartás/Műszaki adatok Hátsó borító...18

4 4 900-as sorozatú változókamrás bálázó Metszeti ábra Teljes alvázas felépítés az innovatív titok A strapabíró vázszerkezet az iparágban elsőként alkalmazott megoldást rejt: független bálakamra forradalmian új gyors kidobó rendszerrel. Abban a pillanatban, amikor a bála elkészül, a bálakamra oldalfalai szétnyílnak, így a bála csaknem 5 másodperc alatt kigurul a gépből bármilyen beszorulás, vagy elakadás nélkül. A bálázó összes részegysége a vázon belül helyezkedik el, jól védve a bálázókat érő feszültségektől és terhelésektől. Mivel ezek a bálázók arra a feladatra koncentrálhatnak, amelyre tervezték őket, a részegységek nagyobb termelékenységet és megbízhatóságot biztosítanak hosszabb élettartam mellett. Teljes alvázas felépítés A bálázó gerincét képező, strapabíró vázszerkezet viseli az összes terhelést és feszültséget, így védi a bálázó belül elhelyezett alkatrészeit. Hálós kötözőszerkezet A hálós kötözőszerkezet a váz előtt található, így nem növeli a bálakigurító rendszer súlyát. Hajtáslánc A hajtótengelyek és hajtóláncok közvetlenül a vázra vannak erősítve. A független bálakamrára nincs hatással a hajtáslánc működése.

5 900-as sorozatú változókamrás bálázó 5 Gumihevederek A 2 széles, végtelenített gumiheveder a vázszerkezethez csatlakozik, és nem a bálakamrához. Ennek eredményeként a heveder kivételesen nagy bálatömörséget képes biztosítani valamint az összes feszültséget és terhelést egyenesen a vázszerkezet veszi fel. Bálakamra A 900-as sorozat speciális bálakamrával van ellátva, amelyet a bálázó vázszerkezete fog közre. Az oldallemezeknek nincs teherviselő feladata. Mivel a bálakamra szerepe kizárólag a bálák formázása, az összes részegység tökéletesen az adott feladatra van méretezve. Gyors kidobó rendszer Felejtse el a nehéz bálakamra ajtókat: a 900-as sorozat gyorsan mozgó, kis súlyú bálakamra ajtóval van ellátva, amely szinte egyáltalán nem terheli meg a teljes alvázas szerkezetet, amelyhez csatlakozik.

6 6 900-as sorozatú változókamrás bálázó Rendfelszedő és behordó Micsoda étvágy! Kompromisszumok nélküli termelékenységet és kapacitást szeretne? A 900-as sorozatú bálázók pontosan ezt nyújtják. A 2,2 méteres szélességgel, a párhuzamos kinematikájú leengedhető padló és a nagy kapacitású rendfelszedővel a legproblémásabb terménnyel is könnyedén boldogul. Hosszú élettartamra tervezve Az 5 vezérelt ujjas tengely és a kis forgási sebesség nagy termelékenységet és hosszú élettartamot biztosít. A golyóscsapágyakkal ellátott vezérelt ujj tengelyek egyenletes és csendes működést biztosítanak. Nagykapacitású rotor A nagykapacitású (HC) rotor kialakítás növeli a terménytovábbítás hatékonyságát a RotoFlow és Maxicut rendfelszedőkön, ami nagy óránkénti munkateljesítményt tesz lehetővé. Vezetőfülkéből működtetett, párhuzamos kinematikájú leengedhető padló Az új fejlesztésű rendszer állandó szabad helyet biztosít hézagok nélkül a mindenkori biztonságos és gyors eltömődés elhárítás érdekében. A rotor teljes szélességét lefedő rendszerrel még a konzolcsigák alá beakadt termény is másodpercek alatt eltávolítható.

7 900-as sorozatú változókamrás bálázó 7 MaxiCut HC 25 A 25 késes finomszeletelős rendfelszedő többféle aprítási hosszúságra is beállítható a minimális 40 mm-től (25 késsel) 80 mm-ig, vagy az aprítás ki is kapcsolható teljesen. Közepes aprítási hosszúság esetén 12, vagy 13 darabos késkészlet is használható, így a kések tovább maradnak élesek, amivel minden egyes bálázás során üzemanyagot takaríthat meg. MaxiCut HC 13 Ez a 13 aprító késsel felszerelt rendfelszedő ideális, a legtöbb gazdálkodó által előnyben részesített minimum 80 mm-es szárhosszúságot biztosít. RotoFlow HC A száraz terményhez ideális továbbító rotor hatékonyan továbbítja a legtörékenyebb szárakat is megőrizve az eredeti szárhosszúságot.

8 8 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bálakamra Tökéletes bálák rekordidő alatt Az új 900-as sorozat nagy munkasebessége ellenére nem köt kompromisszumot a bálaforma minősége, vagy a tömörség terén. Spóroljon az üzemanyagon A nagyméretű, tapadásmentes bálakamrával és a kíméletes hajtáslánccal a 900-as sorozat az üzemanyag hatékonyságot is egy szinttel feljebb emeli. Ennek köszönhetően minden egyes bálázás során gázolajat is megtakarít! Bálaformázás A 900-as sorozat a rendelkezésre álló traktorteljesítmény 100%-át kihasználja a terménynek a hengerekhez préselése során. Bármit is báláz, az ofszet feszítő kar mindig tökéletesen kiegyenlíti a bálatömörséget és a teljesítményfelvételt. Lágymag funkció A közvetlenül a vezetőfülkéből fokozatmentesen szabályozható lágymag funkció a beállított bálaátmérő eléréséig kikapcsolja a szalagok feszítését. Ez azt jelenti, hogy a bála jobban szellőzik és gyorsabban kiszárad. Ezen kívül megkönnyíti a bálák szétbontását az állatállomány takarmányozásakor. 1 Három hajtott henger Legyen a termény akár nedves, akár száraz, a 900-as sorozat kompromisszumokat nem ismerő teljesítményt nyújt a termények széles skálájában. A három hajtott henger tökéletes bálaformázást biztosít szilázsban, míg az összes henger és a gumihevederek általános kialakítása meggyorsítja és megkönnyíti a bála megkezdését. 2 Két széles, végtelenített gumiheveder Az 573 mm-es szélességükkel ezek a gumihevederek nagyobb felületen érintkeznek a bálával, ami kisebb terményveszteséget jelent. A végtelenített kialakítás egyenletes járást, a kis forgási sebesség pedig kisebb üzemanyag fogyasztást és hosszabb élettartamot biztosít.

9 900-as sorozatú változókamrás bálázó Starter henger Segíti a bála megkezdését a betakarítási körülményektől függetlenül. 4 Tökéletes tapadás A gumiheveder felülete biztosan tartja a terményt Feszítő kar Közvetlen nyomást fejt ki a gumihevederre. A bálatömörség könnyen és fokozatmentesen szabályozható a vezetőfülkéből. 6 Lágymag rendszer A bálamagra ható nyomás a vezetőfülkéből optimalizálható. Mivel a bálák könnyebben kiszáradnak, a takarmány minősége javítható. 1 3

10 as sorozatú változókamrás bálázó Gyors kidobó rendszer Háromszor gyorsabb Háromszor gyorsabb. A hagyományos változókamrás bálázók esetén legalább tizenöt másodpercet vesz igénybe a kész bála kidobása; ezzel szemben a 900-as sorozatnak ehhez mindössze öt másodpercre van szüksége. Ez azt jelenti, hogy minden elkészült 6 bálával egy teljes egész percet nyer. Nincs ajtó, nincs várakozás. A bálakidobási idő alapvetően holtidőnek tekinthető. Így a munkavégzés meggyorsítása érdekében a mérnökeink teljesen új koncepcióval álltak elő, amely teljes mértékben mellőzi a hagyományos bálakamra ajtót. Mivel nem kell nehéz, hagyományos bálakamra ajtót nyitni, vagy csukni, a 900-as sorozat öt másodpercen belül folytathatja a munkát. A gyors kidobó rendszer 60%-kal könnyebb, mint a hagyományos ajtó, a bálázóra ható terhelés kisebb, ami ezt jelenti, hogy az Ön gépe tovább bírja. Stabilitás a teljes élettartam során. Az új kialakítás rendkívül egyszerű és kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos bálázók. Mivel a gép tömegközéppontja mindig alacsonyan helyezkedik el, így a domboldalakon végzett bálázás is gyorsabb és biztonságosabb. Tapadásmentes termelékenység. A bálakamra mozgatható oldalfalainak köszönhetően a bálák anélkül gördülnek ki, hogy beszorulnának a bálázóba. Nincs több beszoruló bála, amely lelassítja a munkát! Amint a bála elkészült, a 990-es vagy a 960-as bálázó automatikusan megállítja a traktort*. 00:01: A mozgatható bálakamra oldalfalak eltávolodnak a bálától. A bálakamra és a záró függönyök kinyílnak. 00:03: Mivel nincs hagyományos bálaajtó, az elkészült bála azonnal kigurul. 00:05: A bálázó jelzi a gépkezelőnek, hogy kapcsolja a traktort sebességbe. A bálázási ciklus véget ért! :00:00: :00:00: :00:00: * Csak Traktor-Munkagép Automatizációval (opció) és AutoPowr sebességváltóval.

11 900-as sorozatú változókamrás bálázó 11

12 as sorozatú változókamrás bálázó Hálókötöző rendszer Kösse meg csendesen Az új 990-es és 960-as bálázó megbízhatóbban és csendesebben csomagolja be a bálákat. Folyamatos lecsévélés A speciális felépítés jóvoltából a háló nem tud elakadni, mivel a szerkezet a hálót közvetlenül a bálakamrába vezeti. Az új hálókötöző szerkezet a tekercs átmérőjétől függetlenül bármilyen háló használatára képes és tökéletesen megköti a bálát. Kényelmes elhelyezés A kötözőszerkezet a bálázógép elején található kényelmes magasságban, ami megkönnyíti a kötözési folyamat figyelemmel kísérését. Amikor új hálótekercset kell betenni, a gépkezelők értékelni fogják azt, hogy a hálótekercs tartó mindig könnyen hozzáférhető helyzetben marad. Közvetlen adagolás: a háló közvetlenül a két bálakamra henger között halad át, és azonnal szétterül a bálán.

13 900-as sorozatú változókamrás bálázó 13 Tárolási kapacitás: két tartalék hálótekercs és 10 zsineg tekercs tárolható. A gyorsabb kötözés és a kisebb mértékű zsinegfelhasználás érdekében mindig John Deere bálazsineget használjon, amely tökéletesen illeszkedik az új 900- as sorozat kettős kötöző karjához. A John Deere CoverEdge bálakötöző háló túlnyúlik a bála szélein, így nagyobb felületet képes lefedni. Ez megakadályozza, hogy a bála vizet vegyen fel.

14 as sorozatú változókamrás báláz Monitorok Vegye kezébe az irányítást A maximális termelékenység érdekében rendelje az új ISOBUS kompatibilis 900-as sorozatú bálázót a modern GreenStar ISOBUS monitorral. Ezek a készülékek könnyű és problémamentes használatra lettek tervezve valós munkakörülményekhez. Az intuitív kezelőfelület jóvoltából a kevésbé tapasztalt gépkezelők is képesek az alábbi funkciók szabályozására és figyelemmel kísérésére a traktor vezetőfülkéjéből: Bálatömörség és méret Lágymag nyomás és bálaátmérő Késtengely süllyesztéses eltömődés elhárító berendezés Aprító kések kiválasztása Traktor-Munkagép Automatizáció (TIA) paraméterek Kóstoljon bele a jövőbe! Ahogy az Ön gazdasága növekedik, úgy szaporodnak a kihívások is. Ezért jó döntés egy olyan készülék megvásárlása, amely már fel van készítve a jövőbeni alkalmazásokra: ez az új GreenStar 2630 érintőképernyős monitor. Ez a kiváló, színes kijelzős monitor lehetővé teszi a John Deere traktorokban és bálázókban használt összes funkció teljes figyelemmel kísérését és működtetését, de használható kombájnokon és permetezőgépeken is. A monitor kezelése könnyen elsajátítható, valamint el van látva mindazzal a teljesítménnyel és jellemzőkkel, amelyek a sokéves, maximális termelékenységhez szükségesek. A dokumentálástól és a teljesítményfigyeléstől kezdve a navigációig és a modern ISOBUS funkciókig bezárólag a GreenStar 2630 monitor új mércét állít fel a kényelem, a könnyű kezelhetőség és a hatékonyság terén. Könnyen kezelhető Ha kimagasló rugalmasságot, könnyen kezelhető navigációt, realisztikus szántóföldi nézeti képeket és ISOBUS munkagépvezérlést szeretne, akkor a 7 collos, színes GreenStar 1800 monitort Önnek találtuk ki. Ezen a monitoron több főoldal között lapozhat, így egy időben akár több szántóföldi műveletet is figyelemmel kísérhet. A GreenStar 1800 monitor támogatja az ISOBUS virtuális terminált és a diagnosztikát, valamint a segítségével a sorvezető és kormányautomatika alkalmazások is kezelhetők, beleértve a párhuzamos nyomkövetést, az AutoTrac-et és a Sprayer Pro rendszert is.

15 Traktor-Bálázó Automatizáció 15 Hogyan működik a Traktor-Bálázó Automatizáció? A bálázási folyamat automatizálása: 1. Indítsa el a traktort az irányváltó kar előremenetbe kapcsolásával 2. A bálakamra megtöltése A Traktor-Bálázó Automatizáció az első olyan megoldás az iparágban, amely ISOBUS technológiát használ a legmodernebb automatizáláshoz. A bálázó üzenetet küld a traktornak, amikor a bálakamra megtelt, ami a sebességváltóval megállítja a traktort és elindítja a hálókötözést és a bála kigurítását. A John Deere Traktor-Bálázó Automatizáció a 900-as sorozatú bálázókon a John Deere traktorokkal kombináltan működik (ISOBUS kompatibilis traktort + AutoPower sebességváltót + E-SCV elektromos kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelepeket igényel). A vásárlónak nyújtott előnyök 3. Megállás 4. Kötözés Megnövelt kezelői kényelem Kevesebb kezelői beavatkozás szükséges, így a gépkezelő kevésbé fárad el. Még a kevésbé tapasztalt gépkezelők is tökéletesen egyforma méretű bálákat képesek készíteni. Jobb minőség Az automata eljárás újra és újra ismétlődik, így egyenletessé teszi a munkaminőséget: minden bála átmérője pontosan ugyanakkora lesz. 7. Bálakamra zárófüggöny lezárása Nagyobb termelékenység Különösen a tapasztalatlan gépkezelők termelékenysége növelhető akár 10%-kal is, mivel kevesebb az állásidő és több idő marad a kormányzásra és a pontos munkasebesség fenntartására. 5. Bálakamra zárófüggöny kinyitása 6. Bála kigurítása

16 900-as sorozatú változókamrás bálázó Karbantartás 16 Egyszerű felépítés a könnyű karbantartás érdekében A 990-es és a 960-as bálázók valamennyi részegységéhez hasonlóan a hajtáslánc is a hosszú éveken át tartó hibamentes működésre lett tervezve. A rendszer felépítése egyszerű és robosztus, meglepően kevés mozgó alkatrésszel. Ez a hatékonyság növeli a teljesítményt és üzemanyagot takarít meg, valamint meggyorsítja a karbantartást is. Automatizált karbantartás A 900-as sorozatú bálázók szervizelése és karbantartása nem igényel erőfeszítést. Az automata láncolajozó rendszer nagyméretű kenőolaj tartállyal van ellátva, így nem kell gyakran utántölteni. Az opciós csapágy zsírzó berendezés nem csak időt takarít meg minden reggel az Ön számára, hanem a beállításai a vezetőfülkéből az ISOBUS monitorról szabályozhatók! Automata láncolajozás: a hajtóláncok hosszabb élettartama, nagyobb termelékenység és kevesebb karbantartás. Nagyobb megbízhatóság, kevesebb karbantartás: a hajtásláncot egyszerű, robosztus felépítés jellemzi a nagyobb termelékenységhez. A kereszttartóba épített hajtáslánc tökéletesen tükrözi ezt a koncepciót.

17 RotoFlow HC MaxiCut HC 13 MaxiCut HC 25 RotoFlow HC MaxiCut HC 13 MaxiCut HC 25 BÁLA Átmérő 0,8 m 1,85 m 0,8 m 1,60 m Szélesség 1,21 m VÁZ Teljes alváz RENDFELSZEDŐ Külső szélesség 2,20 m Felszedő szerkezet Leszorító henger + vezérelt ujjak Ujjtartó tengelyek 5 tengelyes erősített rendfelszedő Támasztó kerekek Elforduló támasztó kerekek vagy standard támasztó kerekek TOVÁBBÍTÓ ROTOR Típus Nagy kapacitású felépítés konzolcsigák és a továbbító rotor ugyanazon a tengelyen Kések száma Elméleti aprítékhossz beállítás Nincs aprítás Nincs aprítás / 80 mm Nincs aprítás / 80 mm / 40 mm Nincs aprítás Nincs aprítás / 80 mm Nincs aprítás / 80 mm / 40 mm Késválasztás Nincs 0 / 13 kés 0 / 12 / 13 / 25 kés Nincs 0 / 13 kés 0 / 12 / 13 / 25 kés Eltömődés elhárító berendezés Párhuzamos kinematikájú leengedhető padló monitorról működtethető BÁLAKAMRA Gumiheveder 2 végtelenített gumiheveder 573 mm szélesség Hengerek 2 első hajtott henger + hajtott starter henger Bálatömörség szabályozó rendszer 0 bar és a maximális tömörség között szabályozható monitorról vezérelt Lazamag rendszer 0 bar és a maximális tömörség között szabályozható monitorról vezérelt BÁLAKAMRA MEGHAJTÁSA Hajtómű 540 min kw 540 min kw 1000 min kw 540 min kw 540 min kw 1000 min kw TLT hajtáslánc Nagy hajlásszög Hajtáslánc hosszú zsírzási ciklusokkal Hajtáslánc Erősített hajtóláncok Olajozás Automata láncolajozó rendszer állandó kenés Zsírzás Alap Automata csapágy zsírzópumpa Opció KIGURÍTÓ RENDSZER Bálakamra ajtó Gyors kidobó rendszer + kis súlyú bálakamra ajtó Bálarámpa Opció HÁLÓKÖTÖZŐ RENDSZER Kötözőrendszer Duckbill Háló kompatibilitás CoverEdge vagy Edge to Edge Tárolható hálótekercsek száma 2 tartalék tekercs + 1 használatban lévő tekercs ZSINEGES KÖTÖZŐSZERKEZET Zsineges kötözés Opció Kötözőrendszer Kettős kar Tárolható zsinegtekercsek száma 10 tekercs MONITOROK GreenStar 1800 Opció GreenStar 2630 Opció Nincs monitor Alap GUMIABRONCSOK 19/ PR (átmérő: 850 mm) Opció 500/ PR (átmérő 940 mm) Opció 500/55-20 (átmérő 1060 mm) Opció 500/60-22,5 (átmérő 1185 mm) Opció TRAKTOR-MUNKAGÉP AUTOMATIZÁCIÓ I. fokozat Nyitás/csukás funkció (John Deere traktor + E-SCV hidraulika + ISOBUS szükséges) Opció II. fokozat Nyitás/csukás + automata traktor megállítás funkció (John Deere AutoPower traktor+e-scv hidraulika+isobus szükséges) Opció TRAKTORRA VONATKOZÓ KÖVETELMÉNYEK Hidraulika 2 kettős működésű kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelep Minimális traktorteljesítmény (le) 100 MÉRETEK Súly 4400 kg 4500 kg 4700 kg 4200 kg 4300 kg 4500 kg Szállítási szélesség 2,72 m

18 Velünk a gyorsítósávban marad. A 900-as sorozatú bálázók kiválóan ellenállnak a kedvezőtlen körülmények közötti, hosszú éves kemény munkavégzés hatásainak. John Deere: professzionális, baráti támogatás az iparág legkiválóbb márkaképviselői hálózatától Öntől csak egy telefonhívásnyira. A kiválóan képzett szerviz technikusaink a helyszíni diagnosztika és hibaelhárítás szakértői; ha pótalkatrészre van szükség, a Kite Zrt. szinte mindig képes már másnap reggelre beszerezni bármit, ami esetleg nincs éppen raktáron Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat A Kite Zrt. finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse a Kite Zrt-t. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse az Ön hivatalos John Deere kereskedőjét. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. JohnDeere.com YY HUN 6/12 1/1/2

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek 2 3 Vegye ki a munka nehezét A John Deere tolókaros fűnyírógépek egész napos nehéz munkavégzésre lettek tervezve. Ezeket a gépeket strapabíró,

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

Szögletes nagybála szállító

Szögletes nagybála szállító Szögletes nagybála szállító Ragadja meg az idejét Idő. Soha nem elég, amikor egy munkát el kell végezni. A Bühler Inland széna- és takarmánykezelő berendezéseinek egész sora azzal a céllal készült, hogy

Részletesebben

Rotációs rendkezelő gép

Rotációs rendkezelő gép Rotációs rendkezelő gép HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző Rivális nélkül Ködképző permetezőgépek Többcélú A HARDI KÖDKÉPZŐ PERMETEZŐGÉPEK kompromisszumok nélkül permetezik le az Ön bármilyen ültetvényét. Bármit is termesszen a kis tőkéktől a nagy gyümölcsfa ültetvényekig

Részletesebben

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Takarmányok erjesztéses tartósításának műszaki kérdései 1. Szálastakarmányok aprításának gépei és

Részletesebben

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás!

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! GVR és RL 700 kiszedő - rendfektető gépek Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! Nagyobb teljesítmény: A Grimme kiszedő-rendfektető gépek Mindenhol, ahol világos héjú, vagy kopásállóságuk miatt tökéletesen

Részletesebben

Keresztmetszeti megmunkálás többfejes gyalugépekkel

Keresztmetszeti megmunkálás többfejes gyalugépekkel Szabó Árpád Kálmán Keresztmetszeti megmunkálás többfejes gyalugépekkel A követelménymodul megnevezése: Alapvető tömörfa megmunkálási feladatok A követelménymodul száma: 2302-06 A tartalomelem azonosító

Részletesebben

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu ELHO bálacsomagolók 2015 Biztosítsa a takarmány minőségét, ELHO bálacsomagolóval Az ELHO-több évtizedes tapasztalatai és gyakorlata alapján gyártja bálafóliázóit, a kisebb függesztett típusoktól kezdve

Részletesebben

NR14N2S NR14N2HS NR16N2S NR16N2HS NR16N2 NR16N2H NR16N2C NR16N2HC NR20N2H NR20N2X NR25N2X

NR14N2S NR14N2HS NR16N2S NR16N2HS NR16N2 NR16N2H NR16N2C NR16N2HC NR20N2H NR20N2X NR25N2X NRN2S NRN2HS NR16N2S S NR16N2 NR16N2C C NR20N2H NR25N2X Műszaki adatok Tolóoszlopos targoncák 1.4-2.5 tonna 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.8 1.9 2.1* 2.3 2.4 2.5 3.1 3.2 3.3 3.5 3.7 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 4.7

Részletesebben

CTC vontatott szántóföldi kultivátor

CTC vontatott szántóföldi kultivátor CTC vontatott szántóföldi kultivátor KVERNELAND CTC Modern és alkalmazkodó talajművelés A mai modern gazdaságok igényei a kultivátorokat illetően megváltoztak. A mindig szoros időbeosztás megköveteli a

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56.

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56. Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 HU A homlokrakodó, mellyel Ön sokkal könnyebben növelheti nyereségességét

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

[ ] Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45. E[M]CONOMY jelentése:

[ ] Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45. E[M]CONOMY jelentése: [ ] E[M]CONOMY jelentése: Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45 Nagyteljesítményű forgácsoló központ komplett esztergálási megmunkálásokhoz HYPERTURN 45 [Y-tengely] [Felső szerszám rendszer]

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

RP 235 és RP 235 Profi. www.welger.com

RP 235 és RP 235 Profi. www.welger.com RP 235 és RP 235 Profi Osztott hajtás Powersplit hajtóművel olajfürdő oldalhajtásokkal. Előnyök : - Traktor teljesítmény optimalizált kihasználása. - Alacsonyabb teljesítmény igény - Csökkentett karbantartásigény

Részletesebben

John Deere újdonságok 2015-ben

John Deere újdonságok 2015-ben John Deere újdonságok 2015-ben A John Deere ez év október 25-én a németországi Bruchsalban található Tréning Centerében mutatta be az európai szakújságíróknak a 2015-ben piacra kerülő gépújdonságait. Tizennégy

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

Szippantó tartálykocsi DETK-103. Traktorvontatású szippantó és kiszóró tartálykocsi

Szippantó tartálykocsi DETK-103. Traktorvontatású szippantó és kiszóró tartálykocsi Szippantó tartálykocsi DETK-103 Traktorvontatású szippantó és kiszóró tartálykocsi A DETK-103 típusú egytengelyes tartálykocsi alkalmas a legfeljebb 15% szárazanyagtartal-mú hígtrágya, egyéb nem aktívan

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok www.kaeser.com Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 FSG-2/FSG-2 sorozatok Szállítási teljesítmény: 13,5-50 m 3 /min, nyomás: 3-11 bar, :, - 51, m³/min Mit vár el a felhasználó egy

Részletesebben

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD 07/2005 A legmodernebb talajművelés és vetéstechnika szakértője! HORSCH Säwagen SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD Art.: 80630400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg

Részletesebben

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER Piacvezető jellemzők Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER A legfontosabb jellemzők Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgép kínálatában, a kiváló

Részletesebben

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar Körbála szállító Széria felszedőkar Bálaterelő Választható felszedő karok Kétfajta felszedő kar közül választhat mindegyik bálaszállító típusnál. Az 1500S és 2500S típusokra jellemző az állítható villával

Részletesebben

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Teljesítmény újradefiniálva. További információk: go.claas.com/ucf2013 2 A QUADRANT család Hagyományosan innovatív. 120 x 70 - CLAAS által

Részletesebben

MUNKAANYAG. Gerber Gábor Ferdinánd. Tápanyagvisszapótlás gépeinek megismerése, működésük. A követelménymodul megnevezése:

MUNKAANYAG. Gerber Gábor Ferdinánd. Tápanyagvisszapótlás gépeinek megismerése, működésük. A követelménymodul megnevezése: Gerber Gábor Ferdinánd Tápanyagvisszapótlás gépeinek megismerése, működésük A követelménymodul megnevezése: Gépüzemeltetés és -karbantartás A követelménymodul száma: 2205-06 A tartalomelem azonosító száma

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek

Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek Rész. Egész. Alkatrész. Just. High. Parts. Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek Tartalom Beszerelô szerszámok Kiszerelô szerszámok 4-5 Szerelô szerszám FT 33 6 Karbantartó

Részletesebben

SZABADALMI LEÍRÁS. (21) A bejelentés ügyszáma: P 99 02367 (22) A bejelentés napja: 1999. 07. 14.

SZABADALMI LEÍRÁS. (21) A bejelentés ügyszáma: P 99 02367 (22) A bejelentés napja: 1999. 07. 14. (19) Országkód HU SZABADALMI LEÍRÁS!HU000221552B1_! (11) Lajstromszám: 221 552 B1 (21) A bejelentés ügyszáma: P 99 02367 (22) A bejelentés napja: 1999. 07. 14. (51) Int. Cl. 7 F 23 G 7/00 MAGYAR KÖZTÁRSASÁG

Részletesebben

Gruppo Fabbri. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

Gruppo Fabbri. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

Fix Kamrás Körbálázók. Több lehetőség. Jobb bálák.

Fix Kamrás Körbálázók. Több lehetőség. Jobb bálák. Fix Kamrás Körbálázók Több lehetőség. Jobb bálák. 2 Fix Kamrás Körbálázók Bevezetés Megbízható, stresszmentes bálázás. Minden szezonban. Amikor itt az idő, hogy elszállítsa a learatott terményt, a lehető

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

www.kraenzle.com Szakkereskedelmi partner! Made in Germany Hidegvizes magasnyomású tisztítók Benzinmotoros magasnyomású tisztítók

www.kraenzle.com Szakkereskedelmi partner! Made in Germany Hidegvizes magasnyomású tisztítók Benzinmotoros magasnyomású tisztítók Hidegvizes magasnyomású tisztítók Benzinmotoros magasnyomású tisztítók Forróvizes magasnyomású tiszt+ítók Helyhez kötött magasnyomású tisztítók Ipari porszívók Kézi takarítógépek Tartozékok Szakkereskedelmi

Részletesebben

A számos szabadalommal járó állandó új fejlesztések, valamint a modellek átgondolt gondozása vállalatunk innovációs erejérœl tanúskodnak.

A számos szabadalommal járó állandó új fejlesztések, valamint a modellek átgondolt gondozása vállalatunk innovációs erejérœl tanúskodnak. A t e l j e s p r o g r a m 2 0 1 0 T e c h n i c a l p e r f e c t i o n a n d t o p d e s i g n w w w. k r a e n z l e. c o m A vállalat Illertisseni telephely: fejlesztés, gyártás és összeszerelés A

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania HVHVV/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

200 % Piros = 100 % Case IH

200 % Piros = 100 % Case IH TECHNIKA 200 % Piros = 100 % Case IH Agritechnika-elõzetes szántóföldi bemutatón jártunk Magdeburgban Augusztus végén Magdeburgban került sor 200 % Red címmel, a két, piros gépeket gyártó cég, azaz a traktorairól

Részletesebben

A motor mozgásának alapelemei A belsőégésű motor felépítése 1. Levegő-üzemanyagkeverék 2. Nyomás 3. Égés 4. Alternáló mozgás 5. Forgó mozgás 6. Munkarend (két- vagy négyütemű) 1. Szelepfedél 2. Szelepfedél

Részletesebben

Kertápolás professzionális gépei

Kertápolás professzionális gépei Kertápolás professzionális gépei Tartalom Ráülős fűnyírógépek A Toro cégről Toro minőség 1. oldal 2. oldal Traktorok főbb jellemzők 22 23. oldal Hol lehet megvásárolni? Toro motorok 2. oldal 3. oldal XLS

Részletesebben

100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához

100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához C 4C 6C 8C Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához HU A professzionális felhasználásnak kedvező kialakítás. Csak a Quicke-től. Világvezető tervezés és megjelenés a Quicke

Részletesebben

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés]

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés] [ E[M]CONOMY ] jelentése: Több érték a pénzéért. EMCOTURN E65 Univerzális megmunkáló központ rúd- és tárcsa anyagok komplett esztergálási megmunkálásához EMCOTURN E65 [ÚJ] - Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor

Részletesebben

Ekék a sikeres talajműveléshez

Ekék a sikeres talajműveléshez Ekék a sikeres talajműveléshez A forgatásos talajművelés napjainkban Az eke a mezőgazdaság szimbóluma. A talajművelés, a tápanyag visszapótlás és a növényvédelem mellett, döntő jelentőségű a szántóföldi

Részletesebben

Piac- ra kerül az. tartanak.

Piac- ra kerül az. tartanak. 2016 Kerti gépek 20 évnyi ONE+ innováció THE WORLDWIDE LEADER IN DIY. #1 ÁTTÖRÉS AZ IPARÁGBAN BARKÁCSTERMÉKEK PIACÁN 1996 2000 2004 2013 2015 2016 mely ekkor a barkácstermékek között A Ryobi kiemelten

Részletesebben

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól Modul-Bake kft. Sütőipari a gyártótól kedő technikai háttérrel vállaljuk sütőipari javítását és felújítását is gyári vagy utángyártott alkatrészekkel. Cégünkről Cégünk 1989-ben alakult, Magyar tulajdonban

Részletesebben

Epipack. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540. www.petruzalek.hu

Epipack. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Epipack - gépek raklap csomagoláshoz Az Epipack vállalat raklap csomagoló gépeket gyárt. Termékeikkel könnyebbé válnak a tömegtermeléssel

Részletesebben

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK ELŐFŰTÉS ÉS UTÓFŰTÉS SZABVÁNYOSÍTOTT SZABÁLYZÁS ÉS ELLENŐRZŐRENDSZER SZABVÁNYOSÍTOTT SZŰRŐKIALAKÍTÁS

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK ELŐFŰTÉS ÉS UTÓFŰTÉS SZABVÁNYOSÍTOTT SZABÁLYZÁS ÉS ELLENŐRZŐRENDSZER SZABVÁNYOSÍTOTT SZŰRŐKIALAKÍTÁS ÖK JÓ ENERGIAHATÁSFOK LEGHATÉKONYABB ROTOR SZABVÁNY ALKATRÉSZEK A KÖNNYŰ SZERVIZELÉSHEZ SIMA FELÜLETEK / KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG ALACSONY ZAJSZINTEK OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK ELŐHŰTÉS ÉS UTÓHŰTÉS ELŐFŰTÉS ÉS

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása Orosz György Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása A követelménymodul száma: 2315-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

KULTIVÁTOR. WingMaster. 2012-től Eredeti kézikönyv, 2012.01. hó

KULTIVÁTOR. WingMaster. 2012-től Eredeti kézikönyv, 2012.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV KULTIVÁTOR WingMaster 2012-től Eredeti kézikönyv, 2012.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

Keresztmetszeti megmunkálás egyengető-, vastagoló-, és kombinált gyalugépekkel

Keresztmetszeti megmunkálás egyengető-, vastagoló-, és kombinált gyalugépekkel Pagonyné Mezősi Marietta Keresztmetszeti megmunkálás egyengető-, vastagoló-, és kombinált gyalugépekkel A követelménymodul megnevezése: Alapvető tömörfa megmunkálási feladatok A követelménymodul száma:

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Szántáselmunkáló henger FlexPack - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet:

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

E[M]CONOMY. jelentése: Minden igényt kielégítő tökéletes megoldások marásra. www.emco-world.com

E[M]CONOMY. jelentése: Minden igényt kielégítő tökéletes megoldások marásra. www.emco-world.com [ E[M]CONOMY ] jelentése: Minden igényt kielégítő tökéletes megoldások marásra. www.emco-world.com Együttműködések megteremtése és kihasználása. Emco csoport. Az EMCO-csoport a szerszámgépgyártó szektor

Részletesebben

A Vicon bálázók új generációja

A Vicon bálázók új generációja A Vicon bálázók új generációja Bemutatjuk az új bálázó Fejlesztő Központot Vicon, a világ egyik vezető bálázó márkája Több mint 50 éve a Vicon úttörő volt a bálázás technológiában és úgy ismert mint az

Részletesebben

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte plus Függesztett váltvaforgató ekék VN átfogó program Szántóföldi kultivátor Tárcsás borona Tárcsás borona Szántóföldi permetezőgép Gabonavetőgép Szárzúzó Az Ön

Részletesebben

Az ön mezogazdaságának piros pontja

Az ön mezogazdaságának piros pontja proizvodnja strojev in orodij predelava gume in plastike Az ön mezogazdaságának piros pontja Szárzúzás Mezogazdasági területek muvelése Burgonya termelés Szárzúzás A szárzúzó mulcser manapság nem hiányozhat

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Függesztett ekék Juwel 7M Juwel 7M V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, 46519 Alpen / Germany Telefon +49 28 02 81 0, Telefax +49 28 02 81 220 lemken@lemken.com, www.lemken.com

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

Állványos fűrészek. Gérfűrészek. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész

Állványos fűrészek. Gérfűrészek. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész. 216 mm-es kihúzható gérfűrész Gérfűrészek 6 mm-es kihúzható gérfűrész DW 777 Új generációs nagynyomatékú gérfűrész, magas motorteljesítménnyel Keresztvágások, szögvágások, dupla gérvágások egyaránt könnyen elvégezhetők a géppel, köszönhetően

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info HU THINK AHEAD TerraDisc pro Rövidtárcsák A céltudatos gazdák értékelik... n kitűnő talajbahúzást még kötött talajokon is n a területteljesítménnyel elérhető megtakarításokat n egyszerű kezelést és hosszú

Részletesebben

JINN FA JCL 52/52A-60/60A CNC ESZTERGAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

JINN FA JCL 52/52A-60/60A CNC ESZTERGAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ JINN FA JCL 52/52A-60/60A CNC ESZTERGAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kiadás dátuma: 2009-04-06 1 / 33 NCT Kft. TARTALOMJEGYZÉK 1. FEJEZET: BEVEZETÉS, BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK...3 1.1. ELŐSZÓ A FELHASZNÁLÓHOZ...3

Részletesebben

E[M]CONOMY: jelentése: A stabilitás és dinamika tökéletes összjátéka. LINEARMILL 600. Nagy teljesítményű 5-tengelyes megmunkáló központ

E[M]CONOMY: jelentése: A stabilitás és dinamika tökéletes összjátéka. LINEARMILL 600. Nagy teljesítményű 5-tengelyes megmunkáló központ [ E[M]CONOMY: ] jelentése: A stabilitás és dinamika tökéletes összjátéka. LINEARMILL 600 Nagy teljesítményű 5-tengelyes megmunkáló központ Linearmill 600 [Szerszámtár] - 40 szerszámhely - A tár feltöltése

Részletesebben

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus

Tilos az értékesítése! www.jawamoped.hu. BABETTA se. egédmotorkerékpár 210, 225 típus BABETTA se egédmotorkerékpár 210, 225 típus HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYÁRTÓ: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ a BABETTA 210, 225 típusú mopedhez ZMV KOVA MOTOR, a. s. 946 03 KOLÁROVO SZLOVÁKIA TARTALOM: Bevezető Műszaki

Részletesebben

BIZTONSÁGOS MUNKAHELYI TÁROLÓRENDSZEREK. Biztonságos munkahelyi tárolórendszerek. Modellek száma. Oldal. Kapacitás (m 3 )

BIZTONSÁGOS MUNKAHELYI TÁROLÓRENDSZEREK. Biztonságos munkahelyi tárolórendszerek. Modellek száma. Oldal. Kapacitás (m 3 ) RIDGID KNAACK tárolórendszerek Többcélú, nagy igénybevételre méretezett tároló konténerek teljes sorozata. Világszerte vezető az építőiparban és ipari ágazatokban. Hegesztett varratok a nagy szilárdság

Részletesebben

Tömörödés megszüntetése 3. Seprés / permetezés 4-5. Mûfüves területek tisztítása 6-8. Statikus elektromosság megszüntetése 8

Tömörödés megszüntetése 3. Seprés / permetezés 4-5. Mûfüves területek tisztítása 6-8. Statikus elektromosság megszüntetése 8 Verti-Art gépek műfüves területekre Általános vélekedés, hogy a műfüves területek karbantartása minimális fenntartási feladatot igényel. A műfű egyenletes minőségének biztosításához és tartósságához elengedhetetlen

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

Függesztett rotációs fűkaszák

Függesztett rotációs fűkaszák Függesztett rotációs fűkaszák HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők 14-21. Kézi láncos emelők 22-35. Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők 14-21. Kézi láncos emelők 22-35. Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐBERENDEZÉSEK 9 Tartalomjegyzék Oldalszám A Yale és Pfaff-silberblau megbízható és világszerte ismert emelőberendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók. A termékválaszték

Részletesebben

Parksystem Kft - parksystem.hu info@parksystem.hu ÖNTÖZŐFEJEK. parksystem.hu

Parksystem Kft - parksystem.hu info@parksystem.hu ÖNTÖZŐFEJEK. parksystem.hu Parksystem Kft - Parksystem Kft - w w w. r a i n b i r d. f r KIEMELKEDŐ Közepes hatótávolság Az öntözőfejek közötti választást többnyire a szórástávolság alapján végezzük. Ez a táblázat segíti az egyes

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz - 1 - I. Bevezetés A Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D és B1-17D olyan négy kerék meghajtású, többcélú kerti traktor, ami a kertészetek,

Részletesebben

Felszerelési és kezelési utasítás SPRAYDOS

Felszerelési és kezelési utasítás SPRAYDOS Felszerelési és kezelési utasítás SPRAYDOS 2003 december 2004. szeptember FORGALMAZÓ: Dokument: 30221020 02(ME038034)mgyr 1 oldal t Müller Elektronik GmbH Bearing Kft. Felszerelési és kezelési utasítás

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Termékismertető a szerszámkereskedői szegmens részére. 2015 Nilfisk-ALTO Termékismertető

Termékismertető a szerszámkereskedői szegmens részére. 2015 Nilfisk-ALTO Termékismertető Termékismertető a szerszámkereskedői szegmens részére 2015 2015 Nilfisk-ALTO Termékismertető 1 hideg vizes magasnyomású mosók háztartási használatra COMPACT, EXCELLENT, PRO C 100.6-5 128470321 Alkalmas

Részletesebben

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók:

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók: Aqua kézikönyv R308 Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton! Csak olyan edzésprogramot végezzen,

Részletesebben

Terra Kombi Kombinátor. Gépkönyv

Terra Kombi Kombinátor. Gépkönyv Terra Kombi Kombinátor Gépkönyv l./ ÁLTALÁNOS ISMERTETÉS 1.1 Munkagépek-felhasználási-területe Tavaszi és őszi vetésű növények magágykészítése Kelőfélben lévő gyomok szántóföldi irtása Mütrágyák, vegyszerek

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Forgóboronák H Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Technika a profi gazdaságoknak A munkagépeink a kimagasló értéküket a robosztus és hosszú élettartamú konstrukciónak köszönhetik, amelyek fejlesztése

Részletesebben

MOTY Tökmagbetakarító technológia

MOTY Tökmagbetakarító technológia MOTY Tökmagbetakarító technológia Tökmagbetakarító gépek Rollmax - töktoló Tökmagmosó Tökmagszárító KE 3000 M mechanikus tökmagbetakarító gép MŰSZAKI ADATOK Teljesítmény : Vonóerőigény: Méretek (HxSZxM):

Részletesebben

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható.

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható. KATALÓGUS LÁNCFŰRÉSZEK OxyPower. Környezetbarát, alacsony károsanyagkibocsátás, kevesebb üzemanyagfogyasztás, nagyobb teljesítmény. FEJLETT ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER. A fűrész markolata a motortól és a vágóberendezésektől

Részletesebben

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa 2016. Április Katalógus sorszáma: 2016/004 Tartalomjegyzék I. Ápolási ágyak, éjjeliszekrények 1. Mechanikus ápolási ágyak 2. Hidraulikus ápolási ágyak 3. Elektromos

Részletesebben