900-as sorozatú változókamrás bálázó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "900-as sorozatú változókamrás bálázó"

Átírás

1 900-as sorozatú változókamrás bálázó

2 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as sorozat új mércét állít fel a termelékenység és a sokoldalúság terén. Az óránkénti 70 bálás teljesítmény helyett, amelynek az elérésére átlagos körülmények között a legtöbb gépkezelő büszke lenne, ez a rendkívüli, ISOBUS vezérlésű bálázó ennél sokkal nagyobb munkateljesítményre képes. És mindez az Ön és a megrendelői által elvárt egyenletesen kiváló bálaformával és sűrűséggel. A bálák azonnali kidobása Nagy kapacitás Nagyobb bálatömörség Kiváló üzemanyag hatékonyság

3 900-as sorozatú változókamrás bálázó 3 Tartalomjegyzék Bevezető Teljes alvázas szerkezet Rendfelszedő és továbbító rotor Bálakamra Gyors kidobó rendszer Hálós kötözés Monitorok/Traktor-Munkagép automatizáció Karbantartás/Műszaki adatok Hátsó borító...18

4 4 900-as sorozatú változókamrás bálázó Metszeti ábra Teljes alvázas felépítés az innovatív titok A strapabíró vázszerkezet az iparágban elsőként alkalmazott megoldást rejt: független bálakamra forradalmian új gyors kidobó rendszerrel. Abban a pillanatban, amikor a bála elkészül, a bálakamra oldalfalai szétnyílnak, így a bála csaknem 5 másodperc alatt kigurul a gépből bármilyen beszorulás, vagy elakadás nélkül. A bálázó összes részegysége a vázon belül helyezkedik el, jól védve a bálázókat érő feszültségektől és terhelésektől. Mivel ezek a bálázók arra a feladatra koncentrálhatnak, amelyre tervezték őket, a részegységek nagyobb termelékenységet és megbízhatóságot biztosítanak hosszabb élettartam mellett. Teljes alvázas felépítés A bálázó gerincét képező, strapabíró vázszerkezet viseli az összes terhelést és feszültséget, így védi a bálázó belül elhelyezett alkatrészeit. Hálós kötözőszerkezet A hálós kötözőszerkezet a váz előtt található, így nem növeli a bálakigurító rendszer súlyát. Hajtáslánc A hajtótengelyek és hajtóláncok közvetlenül a vázra vannak erősítve. A független bálakamrára nincs hatással a hajtáslánc működése.

5 900-as sorozatú változókamrás bálázó 5 Gumihevederek A 2 széles, végtelenített gumiheveder a vázszerkezethez csatlakozik, és nem a bálakamrához. Ennek eredményeként a heveder kivételesen nagy bálatömörséget képes biztosítani valamint az összes feszültséget és terhelést egyenesen a vázszerkezet veszi fel. Bálakamra A 900-as sorozat speciális bálakamrával van ellátva, amelyet a bálázó vázszerkezete fog közre. Az oldallemezeknek nincs teherviselő feladata. Mivel a bálakamra szerepe kizárólag a bálák formázása, az összes részegység tökéletesen az adott feladatra van méretezve. Gyors kidobó rendszer Felejtse el a nehéz bálakamra ajtókat: a 900-as sorozat gyorsan mozgó, kis súlyú bálakamra ajtóval van ellátva, amely szinte egyáltalán nem terheli meg a teljes alvázas szerkezetet, amelyhez csatlakozik.

6 6 900-as sorozatú változókamrás bálázó Rendfelszedő és behordó Micsoda étvágy! Kompromisszumok nélküli termelékenységet és kapacitást szeretne? A 900-as sorozatú bálázók pontosan ezt nyújtják. A 2,2 méteres szélességgel, a párhuzamos kinematikájú leengedhető padló és a nagy kapacitású rendfelszedővel a legproblémásabb terménnyel is könnyedén boldogul. Hosszú élettartamra tervezve Az 5 vezérelt ujjas tengely és a kis forgási sebesség nagy termelékenységet és hosszú élettartamot biztosít. A golyóscsapágyakkal ellátott vezérelt ujj tengelyek egyenletes és csendes működést biztosítanak. Nagykapacitású rotor A nagykapacitású (HC) rotor kialakítás növeli a terménytovábbítás hatékonyságát a RotoFlow és Maxicut rendfelszedőkön, ami nagy óránkénti munkateljesítményt tesz lehetővé. Vezetőfülkéből működtetett, párhuzamos kinematikájú leengedhető padló Az új fejlesztésű rendszer állandó szabad helyet biztosít hézagok nélkül a mindenkori biztonságos és gyors eltömődés elhárítás érdekében. A rotor teljes szélességét lefedő rendszerrel még a konzolcsigák alá beakadt termény is másodpercek alatt eltávolítható.

7 900-as sorozatú változókamrás bálázó 7 MaxiCut HC 25 A 25 késes finomszeletelős rendfelszedő többféle aprítási hosszúságra is beállítható a minimális 40 mm-től (25 késsel) 80 mm-ig, vagy az aprítás ki is kapcsolható teljesen. Közepes aprítási hosszúság esetén 12, vagy 13 darabos késkészlet is használható, így a kések tovább maradnak élesek, amivel minden egyes bálázás során üzemanyagot takaríthat meg. MaxiCut HC 13 Ez a 13 aprító késsel felszerelt rendfelszedő ideális, a legtöbb gazdálkodó által előnyben részesített minimum 80 mm-es szárhosszúságot biztosít. RotoFlow HC A száraz terményhez ideális továbbító rotor hatékonyan továbbítja a legtörékenyebb szárakat is megőrizve az eredeti szárhosszúságot.

8 8 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bálakamra Tökéletes bálák rekordidő alatt Az új 900-as sorozat nagy munkasebessége ellenére nem köt kompromisszumot a bálaforma minősége, vagy a tömörség terén. Spóroljon az üzemanyagon A nagyméretű, tapadásmentes bálakamrával és a kíméletes hajtáslánccal a 900-as sorozat az üzemanyag hatékonyságot is egy szinttel feljebb emeli. Ennek köszönhetően minden egyes bálázás során gázolajat is megtakarít! Bálaformázás A 900-as sorozat a rendelkezésre álló traktorteljesítmény 100%-át kihasználja a terménynek a hengerekhez préselése során. Bármit is báláz, az ofszet feszítő kar mindig tökéletesen kiegyenlíti a bálatömörséget és a teljesítményfelvételt. Lágymag funkció A közvetlenül a vezetőfülkéből fokozatmentesen szabályozható lágymag funkció a beállított bálaátmérő eléréséig kikapcsolja a szalagok feszítését. Ez azt jelenti, hogy a bála jobban szellőzik és gyorsabban kiszárad. Ezen kívül megkönnyíti a bálák szétbontását az állatállomány takarmányozásakor. 1 Három hajtott henger Legyen a termény akár nedves, akár száraz, a 900-as sorozat kompromisszumokat nem ismerő teljesítményt nyújt a termények széles skálájában. A három hajtott henger tökéletes bálaformázást biztosít szilázsban, míg az összes henger és a gumihevederek általános kialakítása meggyorsítja és megkönnyíti a bála megkezdését. 2 Két széles, végtelenített gumiheveder Az 573 mm-es szélességükkel ezek a gumihevederek nagyobb felületen érintkeznek a bálával, ami kisebb terményveszteséget jelent. A végtelenített kialakítás egyenletes járást, a kis forgási sebesség pedig kisebb üzemanyag fogyasztást és hosszabb élettartamot biztosít.

9 900-as sorozatú változókamrás bálázó Starter henger Segíti a bála megkezdését a betakarítási körülményektől függetlenül. 4 Tökéletes tapadás A gumiheveder felülete biztosan tartja a terményt Feszítő kar Közvetlen nyomást fejt ki a gumihevederre. A bálatömörség könnyen és fokozatmentesen szabályozható a vezetőfülkéből. 6 Lágymag rendszer A bálamagra ható nyomás a vezetőfülkéből optimalizálható. Mivel a bálák könnyebben kiszáradnak, a takarmány minősége javítható. 1 3

10 as sorozatú változókamrás bálázó Gyors kidobó rendszer Háromszor gyorsabb Háromszor gyorsabb. A hagyományos változókamrás bálázók esetén legalább tizenöt másodpercet vesz igénybe a kész bála kidobása; ezzel szemben a 900-as sorozatnak ehhez mindössze öt másodpercre van szüksége. Ez azt jelenti, hogy minden elkészült 6 bálával egy teljes egész percet nyer. Nincs ajtó, nincs várakozás. A bálakidobási idő alapvetően holtidőnek tekinthető. Így a munkavégzés meggyorsítása érdekében a mérnökeink teljesen új koncepcióval álltak elő, amely teljes mértékben mellőzi a hagyományos bálakamra ajtót. Mivel nem kell nehéz, hagyományos bálakamra ajtót nyitni, vagy csukni, a 900-as sorozat öt másodpercen belül folytathatja a munkát. A gyors kidobó rendszer 60%-kal könnyebb, mint a hagyományos ajtó, a bálázóra ható terhelés kisebb, ami ezt jelenti, hogy az Ön gépe tovább bírja. Stabilitás a teljes élettartam során. Az új kialakítás rendkívül egyszerű és kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos bálázók. Mivel a gép tömegközéppontja mindig alacsonyan helyezkedik el, így a domboldalakon végzett bálázás is gyorsabb és biztonságosabb. Tapadásmentes termelékenység. A bálakamra mozgatható oldalfalainak köszönhetően a bálák anélkül gördülnek ki, hogy beszorulnának a bálázóba. Nincs több beszoruló bála, amely lelassítja a munkát! Amint a bála elkészült, a 990-es vagy a 960-as bálázó automatikusan megállítja a traktort*. 00:01: A mozgatható bálakamra oldalfalak eltávolodnak a bálától. A bálakamra és a záró függönyök kinyílnak. 00:03: Mivel nincs hagyományos bálaajtó, az elkészült bála azonnal kigurul. 00:05: A bálázó jelzi a gépkezelőnek, hogy kapcsolja a traktort sebességbe. A bálázási ciklus véget ért! :00:00: :00:00: :00:00: * Csak Traktor-Munkagép Automatizációval (opció) és AutoPowr sebességváltóval.

11 900-as sorozatú változókamrás bálázó 11

12 as sorozatú változókamrás bálázó Hálókötöző rendszer Kösse meg csendesen Az új 990-es és 960-as bálázó megbízhatóbban és csendesebben csomagolja be a bálákat. Folyamatos lecsévélés A speciális felépítés jóvoltából a háló nem tud elakadni, mivel a szerkezet a hálót közvetlenül a bálakamrába vezeti. Az új hálókötöző szerkezet a tekercs átmérőjétől függetlenül bármilyen háló használatára képes és tökéletesen megköti a bálát. Kényelmes elhelyezés A kötözőszerkezet a bálázógép elején található kényelmes magasságban, ami megkönnyíti a kötözési folyamat figyelemmel kísérését. Amikor új hálótekercset kell betenni, a gépkezelők értékelni fogják azt, hogy a hálótekercs tartó mindig könnyen hozzáférhető helyzetben marad. Közvetlen adagolás: a háló közvetlenül a két bálakamra henger között halad át, és azonnal szétterül a bálán.

13 900-as sorozatú változókamrás bálázó 13 Tárolási kapacitás: két tartalék hálótekercs és 10 zsineg tekercs tárolható. A gyorsabb kötözés és a kisebb mértékű zsinegfelhasználás érdekében mindig John Deere bálazsineget használjon, amely tökéletesen illeszkedik az új 900- as sorozat kettős kötöző karjához. A John Deere CoverEdge bálakötöző háló túlnyúlik a bála szélein, így nagyobb felületet képes lefedni. Ez megakadályozza, hogy a bála vizet vegyen fel.

14 as sorozatú változókamrás báláz Monitorok Vegye kezébe az irányítást A maximális termelékenység érdekében rendelje az új ISOBUS kompatibilis 900-as sorozatú bálázót a modern GreenStar ISOBUS monitorral. Ezek a készülékek könnyű és problémamentes használatra lettek tervezve valós munkakörülményekhez. Az intuitív kezelőfelület jóvoltából a kevésbé tapasztalt gépkezelők is képesek az alábbi funkciók szabályozására és figyelemmel kísérésére a traktor vezetőfülkéjéből: Bálatömörség és méret Lágymag nyomás és bálaátmérő Késtengely süllyesztéses eltömődés elhárító berendezés Aprító kések kiválasztása Traktor-Munkagép Automatizáció (TIA) paraméterek Kóstoljon bele a jövőbe! Ahogy az Ön gazdasága növekedik, úgy szaporodnak a kihívások is. Ezért jó döntés egy olyan készülék megvásárlása, amely már fel van készítve a jövőbeni alkalmazásokra: ez az új GreenStar 2630 érintőképernyős monitor. Ez a kiváló, színes kijelzős monitor lehetővé teszi a John Deere traktorokban és bálázókban használt összes funkció teljes figyelemmel kísérését és működtetését, de használható kombájnokon és permetezőgépeken is. A monitor kezelése könnyen elsajátítható, valamint el van látva mindazzal a teljesítménnyel és jellemzőkkel, amelyek a sokéves, maximális termelékenységhez szükségesek. A dokumentálástól és a teljesítményfigyeléstől kezdve a navigációig és a modern ISOBUS funkciókig bezárólag a GreenStar 2630 monitor új mércét állít fel a kényelem, a könnyű kezelhetőség és a hatékonyság terén. Könnyen kezelhető Ha kimagasló rugalmasságot, könnyen kezelhető navigációt, realisztikus szántóföldi nézeti képeket és ISOBUS munkagépvezérlést szeretne, akkor a 7 collos, színes GreenStar 1800 monitort Önnek találtuk ki. Ezen a monitoron több főoldal között lapozhat, így egy időben akár több szántóföldi műveletet is figyelemmel kísérhet. A GreenStar 1800 monitor támogatja az ISOBUS virtuális terminált és a diagnosztikát, valamint a segítségével a sorvezető és kormányautomatika alkalmazások is kezelhetők, beleértve a párhuzamos nyomkövetést, az AutoTrac-et és a Sprayer Pro rendszert is.

15 Traktor-Bálázó Automatizáció 15 Hogyan működik a Traktor-Bálázó Automatizáció? A bálázási folyamat automatizálása: 1. Indítsa el a traktort az irányváltó kar előremenetbe kapcsolásával 2. A bálakamra megtöltése A Traktor-Bálázó Automatizáció az első olyan megoldás az iparágban, amely ISOBUS technológiát használ a legmodernebb automatizáláshoz. A bálázó üzenetet küld a traktornak, amikor a bálakamra megtelt, ami a sebességváltóval megállítja a traktort és elindítja a hálókötözést és a bála kigurítását. A John Deere Traktor-Bálázó Automatizáció a 900-as sorozatú bálázókon a John Deere traktorokkal kombináltan működik (ISOBUS kompatibilis traktort + AutoPower sebességváltót + E-SCV elektromos kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelepeket igényel). A vásárlónak nyújtott előnyök 3. Megállás 4. Kötözés Megnövelt kezelői kényelem Kevesebb kezelői beavatkozás szükséges, így a gépkezelő kevésbé fárad el. Még a kevésbé tapasztalt gépkezelők is tökéletesen egyforma méretű bálákat képesek készíteni. Jobb minőség Az automata eljárás újra és újra ismétlődik, így egyenletessé teszi a munkaminőséget: minden bála átmérője pontosan ugyanakkora lesz. 7. Bálakamra zárófüggöny lezárása Nagyobb termelékenység Különösen a tapasztalatlan gépkezelők termelékenysége növelhető akár 10%-kal is, mivel kevesebb az állásidő és több idő marad a kormányzásra és a pontos munkasebesség fenntartására. 5. Bálakamra zárófüggöny kinyitása 6. Bála kigurítása

16 900-as sorozatú változókamrás bálázó Karbantartás 16 Egyszerű felépítés a könnyű karbantartás érdekében A 990-es és a 960-as bálázók valamennyi részegységéhez hasonlóan a hajtáslánc is a hosszú éveken át tartó hibamentes működésre lett tervezve. A rendszer felépítése egyszerű és robosztus, meglepően kevés mozgó alkatrésszel. Ez a hatékonyság növeli a teljesítményt és üzemanyagot takarít meg, valamint meggyorsítja a karbantartást is. Automatizált karbantartás A 900-as sorozatú bálázók szervizelése és karbantartása nem igényel erőfeszítést. Az automata láncolajozó rendszer nagyméretű kenőolaj tartállyal van ellátva, így nem kell gyakran utántölteni. Az opciós csapágy zsírzó berendezés nem csak időt takarít meg minden reggel az Ön számára, hanem a beállításai a vezetőfülkéből az ISOBUS monitorról szabályozhatók! Automata láncolajozás: a hajtóláncok hosszabb élettartama, nagyobb termelékenység és kevesebb karbantartás. Nagyobb megbízhatóság, kevesebb karbantartás: a hajtásláncot egyszerű, robosztus felépítés jellemzi a nagyobb termelékenységhez. A kereszttartóba épített hajtáslánc tökéletesen tükrözi ezt a koncepciót.

17 RotoFlow HC MaxiCut HC 13 MaxiCut HC 25 RotoFlow HC MaxiCut HC 13 MaxiCut HC 25 BÁLA Átmérő 0,8 m 1,85 m 0,8 m 1,60 m Szélesség 1,21 m VÁZ Teljes alváz RENDFELSZEDŐ Külső szélesség 2,20 m Felszedő szerkezet Leszorító henger + vezérelt ujjak Ujjtartó tengelyek 5 tengelyes erősített rendfelszedő Támasztó kerekek Elforduló támasztó kerekek vagy standard támasztó kerekek TOVÁBBÍTÓ ROTOR Típus Nagy kapacitású felépítés konzolcsigák és a továbbító rotor ugyanazon a tengelyen Kések száma Elméleti aprítékhossz beállítás Nincs aprítás Nincs aprítás / 80 mm Nincs aprítás / 80 mm / 40 mm Nincs aprítás Nincs aprítás / 80 mm Nincs aprítás / 80 mm / 40 mm Késválasztás Nincs 0 / 13 kés 0 / 12 / 13 / 25 kés Nincs 0 / 13 kés 0 / 12 / 13 / 25 kés Eltömődés elhárító berendezés Párhuzamos kinematikájú leengedhető padló monitorról működtethető BÁLAKAMRA Gumiheveder 2 végtelenített gumiheveder 573 mm szélesség Hengerek 2 első hajtott henger + hajtott starter henger Bálatömörség szabályozó rendszer 0 bar és a maximális tömörség között szabályozható monitorról vezérelt Lazamag rendszer 0 bar és a maximális tömörség között szabályozható monitorról vezérelt BÁLAKAMRA MEGHAJTÁSA Hajtómű 540 min kw 540 min kw 1000 min kw 540 min kw 540 min kw 1000 min kw TLT hajtáslánc Nagy hajlásszög Hajtáslánc hosszú zsírzási ciklusokkal Hajtáslánc Erősített hajtóláncok Olajozás Automata láncolajozó rendszer állandó kenés Zsírzás Alap Automata csapágy zsírzópumpa Opció KIGURÍTÓ RENDSZER Bálakamra ajtó Gyors kidobó rendszer + kis súlyú bálakamra ajtó Bálarámpa Opció HÁLÓKÖTÖZŐ RENDSZER Kötözőrendszer Duckbill Háló kompatibilitás CoverEdge vagy Edge to Edge Tárolható hálótekercsek száma 2 tartalék tekercs + 1 használatban lévő tekercs ZSINEGES KÖTÖZŐSZERKEZET Zsineges kötözés Opció Kötözőrendszer Kettős kar Tárolható zsinegtekercsek száma 10 tekercs MONITOROK GreenStar 1800 Opció GreenStar 2630 Opció Nincs monitor Alap GUMIABRONCSOK 19/ PR (átmérő: 850 mm) Opció 500/ PR (átmérő 940 mm) Opció 500/55-20 (átmérő 1060 mm) Opció 500/60-22,5 (átmérő 1185 mm) Opció TRAKTOR-MUNKAGÉP AUTOMATIZÁCIÓ I. fokozat Nyitás/csukás funkció (John Deere traktor + E-SCV hidraulika + ISOBUS szükséges) Opció II. fokozat Nyitás/csukás + automata traktor megállítás funkció (John Deere AutoPower traktor+e-scv hidraulika+isobus szükséges) Opció TRAKTORRA VONATKOZÓ KÖVETELMÉNYEK Hidraulika 2 kettős működésű kihelyezett hidraulika kör vezérlő szelep Minimális traktorteljesítmény (le) 100 MÉRETEK Súly 4400 kg 4500 kg 4700 kg 4200 kg 4300 kg 4500 kg Szállítási szélesség 2,72 m

18 Velünk a gyorsítósávban marad. A 900-as sorozatú bálázók kiválóan ellenállnak a kedvezőtlen körülmények közötti, hosszú éves kemény munkavégzés hatásainak. John Deere: professzionális, baráti támogatás az iparág legkiválóbb márkaképviselői hálózatától Öntől csak egy telefonhívásnyira. A kiválóan képzett szerviz technikusaink a helyszíni diagnosztika és hibaelhárítás szakértői; ha pótalkatrészre van szükség, a Kite Zrt. szinte mindig képes már másnap reggelre beszerezni bármit, ami esetleg nincs éppen raktáron Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat A Kite Zrt. finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse a Kite Zrt-t. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse az Ön hivatalos John Deere kereskedőjét. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. JohnDeere.com YY HUN 6/12 1/1/2

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Változó-és fixkamrás hengeres bálázó gépek

Változó-és fixkamrás hengeres bálázó gépek Változó-és fixkamrás hengeres bálázó gépek 2 Bevezető Tartalomjegyzék Miért érdemes a John Deere hengeres bálázókat választani? 4 5 Miért vegyek John Deere változókamrás hengeres bálázót? 6 7 842, 852

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

Bálázó sorozat. A professzionális választás

Bálázó sorozat. A professzionális választás V6 Bálázó sorozat A professzionális választás 1 2 3 4 A mi felszereltségünk 1. Központi hajtómı A hajtómı bal oldaláról kapják meg a hajtást a bálakamra hevederei és indítóhengerei, miközben a felszedœ

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment AMS - rendszer Számítógépes Agrár Menedzsment GreenStar alkalmazások AMS 3 közös főegység: StarFire DGPS vevő GreenStar kijelző Mobil Processzor AMS - kombájn GreenStar anyagáram mérő Hozammérő & Térképező

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok)

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Der Tank- und Behälter-Profi Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Precíz kialakítás Változó szorási tulajdonságok

Részletesebben

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek Vicon BW 2100-2400 Körbála csomagoló gépek Maximális szenázs minőség Az új generációs Vicon bálacsomagolók első osztályú csomagolási teljesítményt nyújtanak azon gazdálkodók, és bérvállalkozók számára,

Részletesebben

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu Rosta nélküli darálók SG14/24N/24T Jellemzők Az 14/24 sorozatok

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

991L 991B HS2000 998 F550 Fusion

991L 991B HS2000 998 F550 Fusion 991b Körbála Csomagoló Széria A McHale cég egy mezœgazdasági gép kiskereskedelmi vállalkozással indult, amely még ma is létezik. Ez a háttér kiváló alapot adott a mezœgazdasági gépek tervezéséhez és gyártásához,

Részletesebben

Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő

Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő Robotpilóta Magyarország Kft. +36 20 3366 002 info@robotpilota.hu www.robotpilota.hu G pavilon 105A stand Compass monitor A termelőknek, akik egy egyszerű és megfizethető precíziós mezőgazdasági monitort

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

Paperfox A-1000 Áttekercselő Kezelési utasítás. v1.1. 2009.04.25.

Paperfox A-1000 Áttekercselő Kezelési utasítás. v1.1. 2009.04.25. Paperfox A-1000 Áttekercselő Kezelési utasítás v1.1. 2009.04.25. A Paperfox A-1000 Áttekercselő alkalmazási területe A Paperfox A-1000 áttekercselő alkalmas automatikus mosóművel rendelkező ofszet nyomdagépek

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat 991B körbálacsomagoló sorozat www.mchale.net A professzionális választás Diktálja az iramot A McHale 991 sorozat diktálja az iramot a hatásos és hatékony körbálacsomagolás területén. A praktikus kialakítás,

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

RV 4116 4118. Változó kamrás bálázók

RV 4116 4118. Változó kamrás bálázók RV 4116 4118 Változó kamrás bálázók Költséghatékony megoldás Alakhelyes bálák 2 Előnyök 2.0 és 2.2m széles rendfelszedő kis átmérővel, a nagy teljesítmény érdekében Ujjas továbbító, rotoros továbbító egység

Részletesebben

Szívókarok és ventilátorok

Szívókarok és ventilátorok Tartalomjegyzék és ventilátorok Szívókar 61 Szívókar, 2 csukló 62 Szívókar, 3 csukló 63 Teleszkópkar 65 Szívókar elszívócsatornához 66 Szívókar, álló függő 67 Ventilátorok Ventilátor 68 Központi ventilátor

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SUPERFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ A magas minőségű biológiai tápanyagok napról-napra jelentősebbé válnak a termelők

Részletesebben

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Modell Rendelési szám Motor Hengerek űrtartalom (cm3) és szám Üzemanyag Burkolat Befogatható Teljesítmény Rotor COUGAR 18 ER 1425322 COUGAR 17 DR 1425323

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

85 kva 68 kw 94 kva 75 kw 800 x 2100 x 1350 mm. Folyamatos. Stand by. Fordulatszám 1500 Hengerek száma 4 Kompresszió 17.5:1.

85 kva 68 kw 94 kva 75 kw 800 x 2100 x 1350 mm. Folyamatos. Stand by. Fordulatszám 1500 Hengerek száma 4 Kompresszió 17.5:1. EV-94 85 kva 68 kw 94 kva 75 kw 800 x 2100 x 1350 mm 1150 kg TD 520 GE 75 kw 83 kw Kompresszió 17.5:1 Mechanikus 275 liter 100 %-nál 20.8 liter 50 %-nál 10.4 liter 13 liter 19.7 liter EV-109 100 kva 80

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

Ajtólapba süllyesztett ajtócsukók egy- és kétszárnyú ajtóra

Ajtólapba süllyesztett ajtócsukók egy- és kétszárnyú ajtóra Ajtólapba süllyesztett ajtócsukók egy- és kétszárnyú ajtóra Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 1154 európai szabvány A CT 2000, 2200, 2500, 3000, 4000 és a TEB 900

Részletesebben

A kábelszerelés világából. Hidraulikus présszerszámok.... megoldások, melyek meggyőzik

A kábelszerelés világából. Hidraulikus présszerszámok.... megoldások, melyek meggyőzik A kábelszerelés világából Hidraulikus présszerszámok... megoldások, melyek meggyőzik INFO Elektrohidraulikus lyukasztószerszámok Hidraulikus és elektrohidraulikus lyukasztószerszámainkat kiváló minőségű

Részletesebben

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor SpinoWraptor Trans Forgókorong és görgősor Forgókorong átmérő 1650mm Raklap 1200x1000 Max terhelhetőség 2000kg Alapterület hossza 2700mm Alapterület szélessége 1650mm Alapterület felső magassága 180mm

Részletesebben

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ECO sorozat... ECO 130-420 gép jellemzők Start-stop inverter rendszer 30-70% energia megtakarítást eredményez LG (Korea) PLC vezérlés 7.2-es vagy 8.4-es

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

OPTI S 130 GH Az eredeti

OPTI S 130 GH Az eredeti OPTI S 130 GH Az eredeti Fémipari szalagfűrész ideális könnyű fűrészelési munkákhoz Szögvágás -45 -tól +60 -ig forgatható fűrészkerettel S 130 GH : minőség, hatékonyság és kedvező ár Az automatikus fűrészkeret

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Műszaki adatok: Q mm/kg 1250 1500

Műszaki adatok: Q mm/kg 1250 1500 Műszaki adatok: Gyártó VENI VENI Típus KMS.AC 1250/1.6 KMS.AC. 1500/1.6 Meghajtás módja Elektromos Elektromos Irányítás gyalogkíséretű gyalogkíséretű Teherbírás h3+h13 / Q max h3+h13 / Q csökkentett Q

Részletesebben

Motorok és vezérlések redőnyökhöz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van

Motorok és vezérlések redőnyökhöz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van Motorok és vezérlések redőnyökhöz Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van Rádiós technológia PRF csőmotor integrált rádióvevővel PR+ Sorozat Nem szükséges redőnyütköző Halk, csendes működés

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Legyen részese az ABAC kínálta előnyöknek

Legyen részese az ABAC kínálta előnyöknek Legyen részese az ABAC kínálta előnyöknek Az ABAC 1980. óta a rugalmasság és a tapasztalat megfelelő keverékét kínálja a sűrített levegőt használó ipari, professzionális és hobbi piacok számára. A csúcstechnológiát

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

EBS D. 1 függelék "841 700 929 0 fékdiagram" 3 tengelyes félpótkocsi 4S/2M vagy 2S2M PREV-vel és kétirányú szeleppel

EBS D. 1 függelék 841 700 929 0 fékdiagram 3 tengelyes félpótkocsi 4S/2M vagy 2S2M PREV-vel és kétirányú szeleppel EBS D 8 Függelék 4 8 EBS D függelék "84 700 929 0 fékdiagram" 3 tengelyes félpótkocsi 4S/2M vagy 2S2M PREV-vel és kétirányú szeleppel 42 függelék "84 700 948 0 fékdiagram" EBS D 8 3 tengelyes félpótkocsi

Részletesebben

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl.

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl. Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! www.fliegl.com HU Agrartechnik

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

Műszaki paraméterek táblázata. AD-R típusú 3 tengelyes CNC hidraulikus élhajlító 1260 2060 25100

Műszaki paraméterek táblázata. AD-R típusú 3 tengelyes CNC hidraulikus élhajlító 1260 2060 25100 AD-R típusú 3 tengelyes CNC hidraulikus élhajlító 1260 2060 25100 Hajlítási erő tonna 60 60 100 Hajlítási hossz ( A ) mm 1250 2050 2550 Oszlopok közötti távolság ( B ) mm 1050 1700 2200 Y tengely gyorsjárati

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Radiátor visszatérő szelepek

Radiátor visszatérő szelepek 7 EN - Egyenes kivitel (ADN ) Sarok kivitel (AEN ) Radiátor visszatérő szelepek ADN AEN csöves rendszerekhez Nikkelezett sárgaréz szeleptest DN, DN és DN0-as méretek Beépített előbeállítási lehetőség a

Részletesebben

Nagynyomású fogaskerékszivattyú KS2

Nagynyomású fogaskerékszivattyú KS2 Nagynyomású fogaskerékszivattyú KS2 A KS2 fogaskerékszivattyúkat a robosztus és egyszerű felépítés jellemzi. A nagyfokú gyártási pontosság, a jól megválasztott anyagminőség hosszú élettartamot és jó hatásfokot

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók

Padlóba süllyesztett ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A CT 2000, 2200, 00, 3000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai szabvány minden egyes követelménye

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

A szélezés és szeletelés művelete és gépei

A szélezés és szeletelés művelete és gépei A szélezés és szeletelés művelete és gépei 2010.02.20. Fűrészipari technológia I. előadás 1 A szélezésnél figyelembe veendő tényezők Göcsök Repedések Elszíneződés Rovarrágás Gyanta táskák 2 Szélezési lehetőségek

Részletesebben

Tartozékok és opcionális felszerelések a TP aprítógépekhez. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping

Tartozékok és opcionális felszerelések a TP aprítógépekhez. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping Tartozékok és opcionális felszerelések a TP aprítógépekhez designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping Szabja TP aprítógépét a feladatra A Linddana mindent megtesz azért, hogy Ön a legjobbat hozhassa

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

A nagy teljesítmény és a nedves felszívás erőteljességének tökéletes kombinációja

A nagy teljesítmény és a nedves felszívás erőteljességének tökéletes kombinációja Az ipari porszívó rozsdamentes acéltartállyal készült. Választható az ATTIX sorozatból már ismert Push&Clean és az XtremeClean szűrőtisztító rendszerekkel, AutoOnOff vezérlő automatikával, amely illeszkedik

Részletesebben

Ventilátorok. Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig... 17. Ventilátorok H sorozat - do 3.000 m 3 /h-ig... 18. Tartozékok ventilátorokhoz...

Ventilátorok. Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig... 17. Ventilátorok H sorozat - do 3.000 m 3 /h-ig... 18. Tartozékok ventilátorokhoz... Ventilátorok Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig.... 17 Ventilátorok H sorozat - do -ig.... 18 Tartozékok ventilátorokhoz... 19 Motorvédő kapcsolók ventilátorokhoz.... 20 Szívótömlők..... 20 16

Részletesebben

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást!

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Nedves lábbal ne álljon a mérlegre, fürdőszobában ügyeljen rá, hogy pára csapódhat

Részletesebben

8600. Siófok, Fı u. 174-176. Tel: 84 / 769032 Mobil:+36-70-7032148 www.rotexkft.hu MAZZONI. Meleg vizes magasnyomású mosó berendezések

8600. Siófok, Fı u. 174-176. Tel: 84 / 769032 Mobil:+36-70-7032148 www.rotexkft.hu MAZZONI. Meleg vizes magasnyomású mosó berendezések MAZZONI Meleg vizes magasnyomású mosó berendezések PH 1000 Hobby kivitel, otthoni, kisipari felhasználásra ajánlott integrált, hıvédelemmel ellátott elektromos motor. - Háromdugattyús, eloxált alumínium

Részletesebben

Kommunális gépek és járművek, hulladékkezelő eszközök a MUT Hungária Kftt ől

Kommunális gépek és járművek, hulladékkezelő eszközök a MUT Hungária Kftt ől Kommunális gépek és járművek, hulladékkezelő eszközök a MUT Hungária Kftt ől Előadó: Jámbor László 1 Variopress és Rotopress hulladékgyűjt ő célgépek 2 3 4 5 6 Nagykonténer ürít ő szerkezet 7 8 Szelektív

Részletesebben

Kézi hegesztőkészülékek

Kézi hegesztőkészülékek Ponyvahegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV FORGALMAZÓ: GEMSYS EUROPE Kft. www.gemsys.hu BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A készülék egyszemélyi használatra készült Működési folyamat közben ne végezzen egyéb

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Lombard minőség, világméretű siker

Lombard minőség, világméretű siker Lombard minőség, világméretű siker Sárgarépa betakarítógép Egysoros sárgarépa betakarítógép Az EUROPA macchine agricole a zöldségbetakarító gépek széles skáláját kínálja, melyek élen járnak osztályukban

Részletesebben

K. É. 1390/2015. iktatószámú hirdetmény módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19

K. É. 1390/2015. iktatószámú hirdetmény módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19 K. É. 1390/2015. iktatószámú hirdetmény módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19 1 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: 1 db új univerzális mezőgazdasági vontató szállítása, melynek főbb jellemzői:

Részletesebben

Nagyobb tekercsátmérő

Nagyobb tekercsátmérő Nézz előre! Nagyobb tekercsátmérő Nagyobb tekercsátmérő Hans-Joachim Kölln UPM + Dieter Aldinger, Megtec 2007.04.25. -1- Nagyobb tekercsátmérő (1250 mm-től 1500 mm-ig) Mik a következmények az iparág számára?

Részletesebben

Vízszintes teherbírás. (kg) (m) (mm) (kg) Dróthálófeszítõ lánc. Megr. szám: 0310012 Ár: 23,-

Vízszintes teherbírás. (kg) (m) (mm) (kg) Dróthálófeszítõ lánc. Megr. szám: 0310012 Ár: 23,- MD POWER PULLER FESZÍTÕK Könnyû és különösen robusztus feszítõszerszám. Ideális sokféle mûvelethez. Végtelenül sok felhasználási lehetõség, amennyiben húzásról, vonszolásról és kifeszítésrõl van szó. -

Részletesebben

TÜZIVÍZ TARTÁLYOK TERVEZÉSE, MÉRETEZÉSE, TELEPÍTÉSE ÉS KARBANTARTÁSA

TÜZIVÍZ TARTÁLYOK TERVEZÉSE, MÉRETEZÉSE, TELEPÍTÉSE ÉS KARBANTARTÁSA TÜZIVÍZ TARTÁLYOK TERVEZÉSE, MÉRETEZÉSE, TELEPÍTÉSE ÉS KARBANTARTÁSA MOSTOSTALEX Tomasz Lubański PL-43502 Czechowice-Dziedzice ul. Narutowicza 79 Warsaw Office 01-572 Warszawa ul. Wieniawskiego 5/10 Tervezés»Gyártás»

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Fali kombi gázkészülék

Fali kombi gázkészülék C 267-01 made in Italy Panarea Compact Fali kombi gázkészülék Szélesség Magasság Mélység KAZÁNOK Környezetbarát hő HU Fali kombi gázkészülék Panarea Compact HELYTAKARÉKOS szűk helyeken is elfér PRAKTIKUS

Részletesebben

FORD RANGER Ranger_2013.5_Cover_V2.indd 1 20/12/2012 14:57

FORD RANGER Ranger_2013.5_Cover_V2.indd 1 20/12/2012 14:57 FORD RANGER 1 2 3 4 5 1.8 m3 6 7 8 9 10 11 3 7 8 5 1 2 4 6 9 10 12 13 3500kg 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 28 29 29 30 [Nm] 475 450 425 400 375 350 325 [kw] [PS] 180 245 165 224 150 204

Részletesebben

Econ Aqua alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer

Econ Aqua alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer 1 / 15 Econ Aqua alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer Előadó: Harnos Attila V.2.1 Slide 1 of 17 2 / 19 Vízköddel oltás Miért vízköd? Magas hatásfok Nagy megbízhatóság Alacsony költség igen nem 3 /

Részletesebben

A mikroszkóp új dimenziókat nyit

A mikroszkóp új dimenziókat nyit A mikroszkóp új dimenziókat nyit DNT Fogászat ENT Fül-orr gégészet GN Nőgyógyászat OPH Szemészet since 78 a látás hatalma Megbízhatóság, egyszerű használat, gazdaságosság és kiváló formatervezés www.labomed.hu

Részletesebben

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés)

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés) Formmaksan szegező sor A gép által elfogadott tűréshatár a raklap alkotóelemeinek méreteire vonatkozóan megegyezik az UNI/EURO által előírtakkal. Gyártási kapacitás: EUR/EPAL típusú raklapra vonatkozó

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

légkondicionáló berendezések

légkondicionáló berendezések légkondicionáló berendezések 2012 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Párátlanító 20 liter / nap R134A automatikus lekapcsolás,ha a tartály megtelik (felső) hordozható

Részletesebben

PHENIX. 2008-as sorozat. Vontatott X tárcsák GLB 03.07

PHENIX. 2008-as sorozat. Vontatott X tárcsák GLB 03.07 Vontatott X tárcsák 2008-as sorozat GLB 03.07 Historical Történelmi background háttér: : 150 years év szaktudása of know-how A A család d törtt rténete A RAZOL műhelyt 1855-ben alapított tották,, a franciaországi

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

Melegvizes magasnyomású mosók. Elektromos fűtésű, fütsgáz kibocsátás mentes, melegvizes magasnyomású mosó

Melegvizes magasnyomású mosók. Elektromos fűtésű, fütsgáz kibocsátás mentes, melegvizes magasnyomású mosó E A E berendezéseket elsősorban az élelmiszeripar és veszélyes területek számára fejlesztették ki. Számos előnyt kínál használata, és úgy, mint a hasonló 5, ez a gép is WDK rendszerrel, robosztus fémkerettel

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

Bridgestone Magyarország Kft. Firestone Duraforce Utility (DURA-UT) abroncs teszt

Bridgestone Magyarország Kft. Firestone Duraforce Utility (DURA-UT) abroncs teszt Bridgestone Magyarország Kft. Firestone Duraforce Utility (DURA-UT) abroncs teszt A teszt körülményei A cél az ipari mintázatú abroncs élettartamának tesztje a 460/70R24 méretben, mivel ez a legpopulárisabb

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

Kábelek és csövek húzása és tolása egy berendezésben!

Kábelek és csövek húzása és tolása egy berendezésben! Kábeltoló Tip BKS 400 Kábelek és csövek húzása és tolása egy berendezésben! Ipari létesítményekben vagy a hajóépítésnél kábelfektetéskor gyakran szükséges gépi segítség. A BKS 400-as kábeltoló berendezést

Részletesebben

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK DUO TRIO QUATTRO FS2MIF-180AE2 FS3MIF-270AE2 FS4MIF-360AE2 Hűtőközeg tipusa R 410A R 410A R 410A Hűtőteljesítmény* W 5140 (3600~6700) 7410 (5190~9630) 9880

Részletesebben

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel)

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) A mikroprocesszoros futómű-diagnosztizáló berendezés valamennyi személy és könnyű tehergépkocsi

Részletesebben

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK LEKO 1.1 Szabályozott munkamélységű kombinátor 170.000,-Ft LEKO 1.4 Szabályozott munkamélységű kombinátor 185.000,-Ft LEKO 1.6 Szabályozott munkamélységű kombinátor 225.000,-Ft

Részletesebben

Üvegszál szóró eljárás

Üvegszál szóró eljárás Üvegszál szóró eljárás Az üvegszál szóró eljárás egy modern kézi lamináló eljárás. A hagyományos kézi lamináló eljárásokkal ellentétben itt nincs szükség porhoz vagy emulzióhoz kötött üvegre sem, mert

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben