Az Ön kézikönyve HP PAVILION ZX5010EA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Ön kézikönyve HP PAVILION ZX5010EA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4163413"

Átírás

1 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági tanácsadás, méret, kiegészítők, stb). Részletes információt az oldal használatáról a Felhasználói Kézikönyvben talál. Használati utasítás Kezelési útmutató Használati útmutató Felhasználói kézikönyv Kezelési utasítás

2 Kézikönyv absztrakt: A Bluetooth név a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licenc értelmében használ. Az itt szerepl információ elzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó kizárólagos garancia az adott termékhez, illetve szolgáltatáshoz mellékelt, korlátozott jótállásról szóló nyilatkozatban vállalt garancia. A dokumentumban ismertetettek nem jelentenek semmiféle további 11 Képerny Érinttábla. 13 A f kezelfelület részegységei 15 Tápfeszültségjelz LED-ek 15 A billentyzet és a meghajtók 19 Gyorsindító gombok és a 112 Funkció- és számbillentyk Az ellap elemei A hátlapon lév részegységek Részegységek a bal oldalon Részegységek a jobb oldalon. 124 A számítógép alján lév részegységek Címkék 130 További alaptartozékok

3 131 Documentation Library dokumentációs CD. 131 Vezetékek, kábelek és tápegységek Útmutató a hardver használatához iii Tartalomjegyzék 2 Érint tábla és billenty zet Az érinttábla használata Az érinttábla beállításainak megadása. 24 A gyorsítóbillentyk használata. 25 Gyorsítóbillentyk rövid útmutató A gyorsítóbillentyk használata. 27 Gyorsítóbillenty-parancsok A gyorsindító gombok használata A gyorsindító gombok újraprogramozása Számbillentyzet A számbillentyzet használata Tudnivalók az akkumulátorokról A számítógép használata akkumulátorról Akkumulátor behelyezése és eltávolítása... Az akkumulátor feltöltése.... A töltöttségi szint pontos megállapítása Az akkumulátor töltöttségi szintjének megjelenítése. A Telepmér ikon megjelenítése a tálcán A lemerülben lév akkumulátor okozta problémák megoldása... Az akkumulátor lemerülésére utaló jelek.... Az akkumulátor kritikusan alacsony töltöttségére utaló jelek... A hibernálási beállítások ellenrzése.. Az alacsony töltöttség akkumulátor okozta problémák megoldása... Az akkumulátor kalibrálása..

4 . Mikor van szükség kalibrálásra? Az akkumulátor kalibrálása iv Útmutató a hardver használatához Tartalomjegyzék Eljárások és beállítások az akkumulátor energiájával való gazdálkodáshoz Energiamegtakarítás munkavégzés közben.. Az akkumulátor tárolása A használt akkumulátorokkal kapcsolatos teendk.... További információk az energiagazdálkodással kapcsolatban Meghajtók Meghajtókkal kapcsolatos szakkifejezések. 41 Meghajtók és adathordozók kezelése A meghajtók kezelése Adathordozók kezelése Adathordozók használata A felfüggesztés és a hibernálás elkerülése Adathordozó tartalmának megjelenítése Meghajtó hozzáadása a rendszerhez Az IDE meghajtó mködését jelz LED használata Adathordozó behelyezése és eltávolítása CD vagy DVD behelyezése 48 CD vagy DVD eltávolítása (bekapcsolt számítógépbl) CD vagy DVD eltávolítása (kikapcsolt számítógépbl) Hajlékonylemez behelyezése (egyes típusok esetén) Hajlékonylemez eltávolítása (egyes típusok esetén) Útmutató a hardver használatához v Tartalomjegyzék Külön megvásárolható, USB alapú HP digitális meghajtó telepítése (egyes típusok esetén).

5 .... Külön megvásárolható SD-memóriakártya behelyezése. Külön megvásárolható digitális meghajtó csatlakoztatása az USB-portra.. A külön megvásárolható digitális meghajtó behelyezése a külön megvásárolható digitálismeghajtó-rekeszbe.

6 ... A külön megvásárolható digitális meghajtó eltávolítása a külön megvásárolható digitálismeghajtó-rekeszbl.... A külön megvásárolható meghajtó szoftvereivel kapcsolatos információ Audio- és videofunkciók A hanger szabályozása A hangerszabályzó gombok használata..... A hangerikon használata A beépített hangszórók használata... Audioeszköz csatlakoztatása Az audiocsatlakozók..... A mikrofoncsatlakozó használata..... A hangkimeneti aljzat használata..... S-video-eszköz csatlakoztatása..... Hang átvitele a videoeszközre... Videoeszköz ki- és bekapcsolása Színes televízió jelformátumának módosítása vi Útmutató a hardver használatához Tartalomjegyzék 6 Küls eszköz csatlakoztatása Szabványos eszköz csatlakoztatása.. USB-eszköz csatlakoztatása... Az USB-eszközök használata... Kapcsolatteremtés infravörös eszközökkel (csak egyes típusokon) Az infravörös adatátvitel beállítása.... Készenléti állapot elkerülése infravörös eszközök használata közben.... Külön megvásárolható kábelzár csatlakoztatása Modemes és hálózati kapcsolatok A modem használata (csak egyes modelleken)..

7 . 71 A modem csatlakoztatása RJ-11-es telefonaljzathoz..... e; ábrái különféle modellekre és szolgáltatásokra vonatkoznak. Az egyes szakaszokban azokat az ábrákat vegye figyelembe, amelyek legközelebb állnak a hordozható számítógépéhez. Az els szakasz ábrái bemutatják a legtöbb hordozható számítógéptípuson megtalálható szokásos küls összetevket. Képerny Részegység A képernyfedél kioldóretesze Leírás Felnyitja a számítógépet. Útmutató a hardver használatához 11 Hardverösszetev k Részegység A képernyfedél kioldóretesze Leírás Felnyitja a sz&aac;mítógép be van kapcsolva. Ha villog, a számítógép készenléti üzemmódban van. Nem világít: a számítógép ki van kapcsolva vagy hibernált állapotban van. Ha világít, az akkumulátorok töltése folyamatban van. Ha villog, az akkumulátorok kimerülben vannak. Nem világít: a váltakozó áramú táplálás folyamatos, de az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve vagy nincsenek behelyezve, illetve nincs váltakozó áramú táplálás. 1 Hálózati kapcsoló LED-je 2 Tápfeszültségés felfüggesztésjelz LED 3 Töltésjelz LED 16 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k A billenty zet és a meghajtók LED-jei Részegység Leírás Ha világít, a Caps Lock (nagybetzár) funkció be van kapcsolva. Ha világít, a Num Lock funkció vagy a bels számbillentyzet be van kapcsolva.* Ha világít, a bels merevlemez, illetve az optikaimeghajtó-rekesz használatban van. Ha világít, az az optikailemez-meghajtó használatát jelzi. Ha világít, az aljzat külön megvásárolható digitális hordozókártyával kommunikál. 1 2 Caps Lock LED Num Lock LED 3 IDE-LED (más néven a merevlemez vagy az optikai meghajtó mködését jelz LED) Optikai lemezmeghajtó LED-je Univerzális digitálishordozó-aljzat LED-je (csak egyes típusokon) 4 5 *A Num Lock funkció és a bels vagy küls számbillentyzet használatáról a következ helyen olvashat:,,érinttábla és billentyzet". Útmutató a hardver használatához 17 Hardverösszetev k Részegység Leírás Ha világít, a Caps Lock (nagybetzár) funkció be van kapcsolva. Ha világít, a Num Lock funkció vagy a bels számbillentyzet be van kapcsolva.* Ha világít, A bels merevlemez, illetve az optikaimeghajtó-rekesz használatban van. Ha világít, az az optikailemez-meghajtó használatát jelzi. 1 Caps Lock LED 2 Num Lock LED 3 IDE-LED (más néven a merevlemez vagy az optikai meghajtó mködését jelz LED) 4 Optikai lemezmeghajtó LED-je 5 Univerzális Ha világít, Az aljzat külön digitálishordozó-aljzat LED-je megvásárolható digitális (csak egyes típusokon) hordozókártyával kommunikál. *A Num Lock funkció és a bels vagy küls számbillentyzet használatáról a következ helyen olvashat:,,érinttábla és billentyzet". 18 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k Az energiagazdálkodás és a hanger vezérl elemei Részegység Leírás 1 Bekapcsológomb* Ha a hordozható számítógép: Ki van kapcsolva, a gomb megnyomásával bekapcsolhatja.

8 Be van kapcsolva, a gomb rövid idej megnyomásával hibernált üzemmódba állíthatja a gépet. Készenléti üzemmódban a gomb rövid idej megnyomásával kiléphet a készenléti üzemmódból. Hibernált üzemmódban a gomb rövid idej megnyomásával kiléphet a hibernált üzemmódból. Amennyiben a rendszer nem válaszol és a Windows kikapcsolási eljárása sem használható, a számítógép kikapcsolásához tartsa legalább 4 másodpercig benyomva a hálózati kapcsolót. Hangerszabályzó A rendszer hangerejének csökkentése, növelése, illetve 2 a hangszórók elnémítása: gombok (3) A hanger csökkentéséhez a bal gombot nyomja meg. A hanger visszaállításához vagy a némításhoz használja a középs gombot. A hanger növeléséhez a jobb gombot nyomja meg. *Ez a táblázat az alapbeállításokat tartalmazza. A bekapcsológomb funkciójának módosításáról a CD-n található Szoftverútmutató,,Tápfeszültség" cím fejezetében olvashat. Útmutató a hardver használatához 19 Hardverösszetev k Részegység Leírás Ki van kapcsolva, a gomb megnyomásával bekapcsolhatja. Be van kapcsolva, a gomb rövid idej megnyomásával hibernált üzemmódba állíthatja a gépet. Készenléti üzemmódban a gomb rövid idej megnyomásával kiléphet a készenléti üzemmódból. Hibernált üzemmódban a gomb rövid idej megnyomásával kiléphet a hibernált üzemmódból. 1 Bekapcsológomb* Ha a hordozható számítógép: 2 Elnémítás gomb 3 Hangerszabályzó A rendszer hangerejének csökkentése, növelése: gombok (2) Amennyiben a rendszer nem válaszol és a Microsoft Windows kikapcsolási eljárása sem használható, a számítógép kikapcsolásához tartsa legalább 4 másodpercig benyomva a hálózati kapcsolót. Ha világít, A hang el van némítva. A hanger csökkentéséhez a bal gombot nyomja meg. A hanger növeléséhez a jobb gombot nyomja meg. *Ez a táblázat az alapbeállításokat tartalmazza. A bekapcsológomb funkciójának módosításáról a CD-n található Szoftverútmutató,,Tápfeszültség" cím fejezetében olvashat. 110 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k Gyorsindító gombok és a billenty zet Részegység Leírás Balról jobbra: A három programozható gomb segítségével egyetlen gombnyomással megnyitható a Képek mappa, a használni kívánt multimédiás alkalmazás és az internetböngész. A gombok ikonjai az egyes gombokkal alapértelmezés szerint elérhet elemeket ábrázolják. A gombokhoz más helyek is hozzárendelhetk. 1 Gyorsindító gombok: Képek, multimédia és internet További információt a gyorsindító gombok funkciójának leírásánál, a 2. fejezetben talál:,,érinttábla és billentyzet". 2 Vezeték nélküli eszközök Engedélyezi a vezeték nélküli funkciókat, de nem be- és kikapcsológombja hoz létre vezeték nélküli kapcsolatot. 3 Windows billenty 4 Windows alkalmazás billenty A vezeték nélküli kapcsolat beállításához és létrehozásához további hardver és szoftver is szükséges lehet. Megjeleníti a Windows Start menüjét. Helyi menüt jelenít meg a kijelölt elemekhez. Útmutató a hardver használatához 111 Hardverösszetev k Vezeték nélküli adatátvitel beés kikapcsológombja és alkalmazásbillenty i Részegység Leírás Engedélyezi a vezeték nélküli funkciókat, de nem hoz létre vezeték nélküli kapcsolatot. 1 Vezeték nélküli eszközök be- és kikapcsológombja A vezeték nélküli kapcsolat beállításához és létrehozásához további hardver és szoftver is szükséges lehet. 2 Windows billenty Megjeleníti a Windows Start menüjét. elemekhez. 3 Windows alkalmazás billenty Helyi menüt jelenít meg a kijelölt 112 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k Funkció- és számbillenty k Részegység Leírás Segítségével a funkcióbillentykkel együtt használva további rendszer- és alkalmazásmveletek hajthatók végre. Az Fn+F8 billentykombináció lenyomásával például növelheti a képerny fényerejét. Az operációs rendszer vagy az alkalmazások egyes feladatainak végrehajtására szolgálnak. Az Fn billentyvel együtt használva az F1F12 funkcióbillentyk billentyparancsként további feladatok végrehajtására szolgálnak. (Az F2 funkcióbillenty nem használható.) A küls billentyzet számbillentyihez hasonlóan használhatók. 1 Fn billenty 2 Funkcióbillentyk (11)* 3 Számbillentyzet billentyi (15) *További információt a 2.

9 fejezet (Billentyzet és érintpad),,gyorsítóbillentyk rövid útmutató" cím részében talál. Útmutató a hardver használatához 113 Hardverösszetev k Részegység Leírás Segítségével a funkcióbillentykkel együtt használva további rendszer- és alkalmazásmveletek hajthatók végre. Az Fn+F8 billentykombináció lenyomásával például növelheti a képerny fényerejét. egyes feladatainak végrehajtására szolgálnak. Az Fn billentyvel együtt használva az F1F12 funkcióbillentyk billentyparancsként további feladatok végrehajtására szolgálnak. (Az F2 funkcióbillenty nem használható.) 1 Fn billenty 2 Funkcióbillentyk (11)* Az operációs rendszer vagy az alkalmazások 3 Számbillentyzet billentyi (15) A küls billentyzet számbillentyihez hasonlóan használhatók. *További információt a 2. fejezet (Billentyzet és érintpad),,gyorsítóbillentyk rövid útmutató" cím részében talál. 114 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k Az el lap elemei Részegység Leírás Felnyitja a számítógépet. Ha világít, a számítógép be van kapcsolva. Ha villog, a számítógép készenléti üzemmódban van. Nem világít: a számítógép ki van kapcsolva vagy hibernált állapotban van. 1 A képernyfedél kioldóretesze 2 Tápfeszültségés felfüggesztésjelz LED 3 IDE-LED (más néven a merevlemez Ha világít, a bels merevlemez, illetve az vagy az optikai meghajtó mködését optikaimeghajtó-rekesz használatban van. jelz LED) (folytatás) Útmutató a hardver használatához 115 Hardverösszetev k 4 Töltésjelz LED Ha világít, az akkumulátorok töltése folyamatban van. Ha villog, az akkumulátorok kimerülben vannak. Nem világít: a váltakozó áramú táplálás folyamatos, de az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve vagy nincsenek behelyezve, illetve nincs váltakozó áramú táplálás. Sztereó hangot állítanak el. A rendszer hangerejének csökkentése, növelése, illetve a hangszórók elnémítása: 5 Sztereó hangszórók (2) 6 Hanger-szabályozó és némítógombok (3) A hanger csökkentéséhez a bal gombot nyomja meg. A hanger visszaállításához vagy a némításhoz használja a középs gombot. A hanger növeléséhez a jobb gombot nyomja meg. 116 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k Részegység Leírás Sztereó hangot állítanak el. 1 Sztereó hangszórók (2) 2 Tápfeszültség- 3 4 IDE-LED (más néven 5 Ha világít, a számítógép be van kapcsolva. Ha villog, a számítógép készenléti üzemmódban van. Nem világít: a számítógép ki van kapcsolva vagy hibernált állapotban van. A képernyfedél kioldóretesze Felnyitja a számítógépet. és felfüggesztésjelz LED Ha világít, a bels merevlemez, illetve az a merevlemez vagy az optikai optikaimeghajtó-rekesz használatban van. meghajtó mködését jelz LED) Töltésjelz LED Ha világít, az akkumulátorok töltése folyamatban van. Ha villog, az akkumulátorok kimerülben vannak. Nem világít: a váltakozó áramú táplálás folyamatos, de az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve vagy nincsenek behelyezve, illetve nincs váltakozó áramú táplálás. Vezeték nélküli eszközök Engedélyezi a vezeték nélküli funkciókat, be- és kikapcsológombja de nem hoz létre vezeték nélküli kapcsolatot. 6 A vezeték nélküli kapcsolat beállításához és létrehozásához további hardver és szoftver is szükséges lehet. Útmutató a hardver használatához 117 Hardverösszetev k A hátlapon lév részegységek Részegység Leírás Itt csatlakoztatható a tápegység. A bels alkatrészek htéséhez szükséges légáramlást biztosítja. A számítógép alján további szellznyílások találhatók. 1 2 Szellznyílás Tápcsatlakozó Ä A túlmelegedés megelzése érdekében a nyílást mindig hagyja szabadon! Ügyeljen arra, hogy semmilyen kemény (például a hordozható számítógép mellé helyezett nyomtató) vagy puha felület (ágynem, ruha stb.) ne akadályozza a szellzést. 3 Küls monitor csatlakozója Ide csatlakoztatható külön megvásárolható küls monitor vagy fali kivetít. 4 Párhuzamos csatlakozó 5 RJ-11 csatlakozó Külön megvásárolható párhuzamos eszköz (például nyomtató) csatlakoztatására szolgál. Ide csatlakoztatható a modemkábel. 118 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k Részegység Leírás Itt csatlakoztatható a tápegység.

10 A bels alkatrészek htéséhez szükséges légáramlást biztosítja. A számítógép alján további szellznyílások találhatók. 1 Tápcsatlakozó 2 Szellznyílás Ä A túlmelegedés megelzése érdekében a nyílást mindig hagyja szabadon! Ügyeljen arra, hogy semmilyen kemény (például a hordozható számítógép mellé helyezett nyomtató) vagy puha felület (ágynem, ruha stb.) ne akadályozza a szellzést. 3 Küls monitor csatlakozója Ide csatlakoztatható külön megvásárolható küls monitor vagy fali kivetít. 4 Párhuzamos csatlakozó 5 RJ-11 csatlakozó (egyes modelleknél) Külön megvásárolható párhuzamos eszköz (például nyomtató) csatlakoztatására szolgál. Ide csatlakoztatható a modemkábel. (egyes típusokon) Útmutató a hardver használatához 119 Hardverösszetev k Részegységek a bal oldalon 1 Részegység Leírás A külön beszerezhet biztonsági kábel rögzítésére szolgál. 1 A biztonsági kábel befznyílása 2 Univerzális digitálishordozó-aljzat LED-je (csak egyes típusokon). A biztonsági megoldások célja a tolvajok elrettentése. Ezek a megoldások nem akadályozzák meg a számítógép helytelen használatát vagy ellopását. Öt különböz digitálismédia-formátumot támogat: SD memóriakártya, MultiMediaCard, SmartMedia, Memory Stick és Memory Stick Pro. Ha világít: az aljzat a digitális adathordozóval kommunikál. A külön vásárolt I. vagy II. típusú 32 bites (CardBus) és 16 bites PC-kártyákat támogatja. A bvíthelyen lév PC-kártya kiadására szolgál. (folytatás) 3 PC-kártyabvíthely 4 PC-kártyakilökgomb 120 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k 5 USB-csatlakozók (2 darab) létezik: a külön megvásárolható digitálismeghajtó-rekesz, a külön megvásárolható optikailemez-meghajtó és nincs meghajtó Külön megvásárolható, USB alapú eszköz (például nyomtató) csatlakoztatására szolgál. megvásárolható, kisméret, USB alapú HP digitálislemez-meghajtó támogatása. Hajlékonylemez-meghajtó: szabványos, 1,4 MB-os kapacitású lemez támogatása. Nincs meghajtó: nincs meghajtó beszerelve. 6 Három meghajtókonfiguráció Digitálislemez-meghajtó: a külön 7 A négylehetséges konfiguráció egyike optikaimeghajtórekeszekhez CD-ROM-meghajtó DVD-ROM-meghajtó Kombinált DVD/CD-RW-meghajtó: írható CD-kre képes írni, írható DVD-kre azonban nem. (A meghajtó típusa modellenként változó.) Kombinált DVD+RW/Rés CD-RW-meghajtó: írható CD-kre és írható DVD-kre is tudnak írni. Útmutató a hardver használatához 121 Hardverösszetev k Részegység Leírás A külön beszerezhet biztonsági kábel rögzítésére szolgál. 1 A biztonsági kábel befznyílása A biztonsági megoldások célja a tolvajok elrettentése. Ezek a megoldások nem akadályozzák meg a számítógép helytelen használatát vagy ellopását. 2 PC-kártya illeszthelye (1 vagy A külön vásárolt I. vagy II. típusú 32 bites 2 illeszthely, egyes modelleknél) (CardBus) és 16 bites PC-kártyákat támogatja. 2 gomb, egyes modelleknél) A bvíthelyen lév PCkártya kiadására szolgál. (folytatás) 3 PC-kártya kioldógombja (1 vagy 122 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k 4 USB-csatlakozók (2) Külön megvásárolható, USB alapú eszközök (például nyomtató) csatlakoztatására szolgál. Digitálislemez-meghajtó: a külön megvásárolható, kisméret, USB alapú HP digitálislemezmeghajtó támogatása. Hajlékonylemez-meghajtó: szabványos, 1,4 MB-os kapacitású lemez támogatása. Nincs meghajtó: nincs meghajtó beszerelve. 5 Három meghajtókonfiguráció létezik: a külön megvásárolható digitálismeghajtó-rekesz, a külön megvásárolható optikailemezmeghajtó és nincs meghajtó 6 A négy lehetséges konfiguráció egyike optikaimeghajtórekeszekhez CD-ROM-meghajtó DVD-ROM-meghajtó Kombinált DVD/CD-RW-meghajtó: írható CD-kre képes írni, írható DVD-kre azonban nem. (A meghajtó típusa modellenként változó.) Kombinált DVD+RW/Rés CD-RW-meghajtó: írható CD-kre és írható DVD-kre is tudnak írni. Útmutató a hardver használatához 123 Hardverösszetev k Részegységek a jobb oldalon Részegység Leírás Ide csatlakoztathatók a külön vásárolt fejhallgatók, a mikrofonos fejhallgatók és a saját tápellátású sztereó hangszórók.

11 Az audiovizuális eszközök (például a televízió vagy a videomagnó) hangkábelei is ide csatlakoztathatók. Külön megvásárolható küls mikrofon csatlakoztatása. Külön megvásárolható, USB alapú eszköz (például nyomtató) csatlakoztatására szolgál. Külön megvásárolható, 1394-es szabvány szerinti eszköz (például videokamera) csatlakoztatására szolgál. (folytatás) 1 Hangkimeneti fejhallgatóaljzat 2 Hangbemenet mikrofoncsatlakozója 3 USB-csatlakozó csatlakozó (egyes típusokon) 124 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k 5 Infravörös port (egyes típusokon) Vezeték nélküli kommunikációt biztosít a hordozható számítógép és egy külön megvásárolható IrDA-kompatibilis eszköz között. Hordozható HP számítógépekhez készült, külön megvásárolható bvítegységek csatlakoztathatók hozzá. Ide csatlakoztatható a külön megvásárolható hálózati kábel. Külön megvásárolható S-Video eszközök (például televízió, videomagnó, videokamera, kivetít vagy videorögzít kártya) csatlakoztatására szolgál. 6 Bvítport 7 RJ-45 hálózati csatlakozó 8 S-Video kimeneti aljzat Útmutató a hardver használatához 125 Hardverösszetev k Részegység mködésjelz LED-je Leírás engedélyezve vannak, de valószínleg nincs konfigurálva a vezeték nélküli kapcsolat. Nem világít: Egyetlen vezeték nélküli eszköz sem aktív. A rendszer hangerejének csökkentése, növelése, illetve a hangszórók elnémítása: 1 Vezeték nélküli eszközök Ha világít, A vezeték nélküli funkciók 2 Hangerszabályzó gombok (3) és hangnémítás-jelz LED A hanger csökkentéséhez a bal gombot nyomja meg. A hanger növeléséhez a középs gombot nyomja meg. A hanger visszaállításához vagy a némításhoz használja a jobb oldali gombot. Ha világít: A hang el van némítva. 3 Hangkimeneti fejhallgatóaljzat Ide csatlakoztathatók a külön vásárolt fejhallgatók, a mikrofonos fejhallgatók és a saját tápellátású sztereó hangszórók. Az audiovizuális eszközök (például a televízió vagy a videomagnó) hangkábelei is ide csatlakoztathatók. (folytatás) 126 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k 4 Hangbemenet mikrofoncsatlakozója Külön megvásárolható küls mikrofon csatlakoztatása. Külön megvásárolható, USB alapú eszköz (például nyomtató) csatlakoztatására szolgál. Külön megvásárolható, IEEE 1394-es szabvány szerinti eszköz (például videokamera) csatlakoztatására szolgál. Vezeték nélküli kommunikációt biztosít a hordozható számítógép és egy külön megvásárolható IrDA-kompatibilis eszköz között. Hordozható HP számítógépekhez készült, külön megvásárolható bvítegységek csatlakoztathatók hozzá. hálózati kábel. 5 USB-csatlakozó csatlakozó (egyes típusokon) 7 Infravörös port (egyes típusokon) 8 Bvítport 9 RJ-45 hálózati csatlakozó Ide csatlakoztatható a külön megvásárolható S-Video kimeneti aljzat Külön megvásárolható S-Video eszközök (például televízió, videomagnó, videokamera, kivetít vagy videorögzít kártya) csatlakoztatására szolgál. Útmutató a hardver használatához 127 Hardverösszetev k A számítógép alján lév részegységek Részegység Leírás Az akkumulátorrekesz reteszének kioldása az akkumulátoregység eltávolításához. Az akkumulátor helye. A bels alkatrészek htéséhez szükséges légáramlás biztosítása. 1 Az akkumulátor kioldóretesze 2 Akkumulátorrekesz 3 Szellznyílások Ä A túlmelegedés megelzése érdekében a nyílást mindig hagyja szabadon! Ügyeljen arra, hogy semmilyen kemény (például a hordozható számítógép mellé helyezett nyomtató) vagy puha felület (ágynem, ruha stb.) ne akadályozza a szellzést. 4 Merevlemezmeghajtó- Az elsdleges merevlemez-meghajtót tartalmazza. rekesz 5 Memóriarekesz A számítógép két memóriabvít helyet tartalmaz, amelyek egyike a külön megvásárolható 128, 256, 512 vagy 1024 MB-os memóriamodulhoz áll rendelkezésre. Vásárláskor a számítógép típusától függen a memóriabvít hely lehet üres, vagy lehet benne egy cserélhet memóriamodul. 128 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k Részegység Leírás Az akkumulátorrekesz reteszének kioldása az akkumulátoregység eltávolításához.

12 Az akkumulátor helye. (Az akkumulátorok beszerzése és típusa modellenként változó.) A bels alkatrészek htéséhez szükséges légáramlás biztosítása. 1 Az akkumulátor kioldóretesze 2 Akkumulátorrekesz 3 Szellznyílások Ä A túlmelegedés megelzése érdekében a nyílást mindig hagyja szabadon! Ügyeljen arra, hogy semmilyen kemény (például a hordozható számítógép mellé helyezett nyomtató) vagy puha felület (ágynem, ruha stb.) ne akadályozza a szellzést. 4 Merevlemezmeghajtó-rekesz Az elsdleges merevlemez-meghajtót tartalmazza. 5 Memóriarekesz A számítógép két memóriabvít helyet tartalmaz, amelyek egyike a külön megvásárolható 128, 256, 512 vagy 1024 MB-os memóriamodulhoz áll rendelkezésre. Vásárláskor a számítógép típusától függen a memóriabvít hely lehet üres, vagy lehet benne egy cserélhet memóriamodul. Útmutató a hardver használatához 129 Hardverösszetev k Címkék A számítógép alján és az akkumulátorrekesz belsejében elhelyezett címkék az esetleges hibaelhárításkor vagy külföldre utazáskor hasznos információt tartalmaznak. A számítógép alján lév szervizcímke a termék nevét, a termék számát (P/N) és a gyári számot (S/N) tartalmazza. Ha az ügyfélszolgálathoz fordul, meg kell adnia a számítógép gyári számát és termékszámát. A Microsoft eredetiséget igazoló, a számítógép alján elhelyezett tanúsítványán megtalálható a termékkulcs. Erre a számra az operációs rendszer frissítésekor, és hibaelhárítás során lehet szüksége. Az akkumulátorrekesz belsejében lév rendszercímke a számítógéppel kapcsolatos egyéb jogi tudnivalókat tartalmazza. Az akkumulátorrekesz belsejében lév termékazonosító címke a számítógép gyári számát (S/N) és az eredeti számítógép-konfigurációt jelz kódot tünteti fel. A külön megvásárolható bels modemre ragasztott engedélycímke a vonatkozó hatósági elírásokat tartalmazza. A vezeték nélküli eszközök akkumulátorrekeszben elhelyezett hitelesít címkéi a külön megvásárolható, vezeték nélküli eszközök függvényében eltérek lehetnek. E címkéken egyéb jogi tudnivalók olvashatók, és azon országokat is feltüntetik, amelyekben az esetlegesen megvásárolt, vezeték nélküli eszközök használata engedélyezett. Ezekre a tudnivalókra például akkor lehet szükség, ha a vezeték nélküli eszközt külföldön szeretné használni. 130 Útmutató a hardver használatához Hardverösszetev k További alaptartozékok A hordozható számítógéphez mellékelt tartozékok országonként és típusonként eltérek lehetnek. Az alábbi kép és táblázat segít a legtöbb számítógépmodellhez járó szokványos küls tartozékok azonosításában. Documentation Library dokumentációs CD A számítógép dokumentációs CD-je a következ útmutatókat tartalmazza: A jelenleg olvasott Útmutató a hardver használatához cím dokumentum Szoftverútmutató Karbantartás, szállítás és utazás útmutató Szabályozások és a biztonsággal kapcsolatos közlemények Biztonsági és kényelmi útmutató Hibaelhárítási útmutató Modem- és hálózathasználat útmutató A dokumentációs CD-rl a számítógéphez mellékelt, Telepítési útmutató cím nyomtatott dokumentációban talál tájékoztatást. Útmutató a hardver használatához 131 Hardverösszetev k Vezetékek, kábelek és tápegységek Részegység Leírás Ezzel csatlakoztatható a váltakozó áramú tápegység az elektromos hálózati csatlakozóaljzathoz. A váltóáramot egyenárammá alakítja át. A modem RJ-11 telefonaljzathoz vagy az adott országban használt szabványoknak megfelel modemkábel-átalakítóhoz való csatlakoztatására szolgál. RJ-11 típusú telefoncsatlakozókkal. 1 Tápkábel* 2 Váltakozó áramú adapter** 3 Modemkábelek (egyes típusokon)* 4 Az adott ország szabványának A modemkábel használhatóvá tétele nem megfelel modemkábelátalakító (a földrajzi terület függvényében szállítva) 5 Átalakító a Japánban használt konnektorokhoz (csak a Japánban forgalmazott típusokhoz) A váltakozó áramú tápvezeték kétvillás elektromos dugaszolóaljzathoz való csatlakoztatására szolgál.

13 *A tápvezetékek és modemkábelek küls megjelenése földrajzi területenként különböz. **A váltakozó áramú tápegységek országonként eltérek lehetnek. 132 Útmutató a hardver használatához 2 Érint tábla és billenty zet Az érint tábla használata Az érinttábla az esetlegesen csatlakoztatott küls egér funkcióit kettzi meg. A mutató mozgatásához húzza az ujját az érinttáblán 1 abba az irányba, amerre a mutatót szeretné elmozdítani. Ha a kurzor az érinttábla elengedése után tovább mozog, vegye el ujját a tábláról, és várjon néhány másodpercet, amíg a kurzor megáll. A bal és a jobb oldali érinttáblagomb 2 a küls egér bal és jobb gombjához hasonlóan használható. Az érinttábla görgetfelületét 3 ugyanúgy használhatja, ahogyan az ablakok szélén lév gördítsávokat. Ezzel a megjelenített képernyterület felfelé, lefelé, jobbra és balra mozdítható. Útmutató a hardver használatához 21 Érint tábla és billenty zet Az érinttábla kikapcsolásához nyomja meg annak be- és kikapcsoló gombját 4. Ezzel az érinttábla LED-je 5 is kialszik. Az érint tábla elemeinek elhelyezkedése 22 Útmutató a hardver használatához Érint tábla és billenty zet A mutató mozgatásához húzza az ujját az érinttáblán 1 abba az irányba, amerre a mutatót szeretné elmozdítani. Ha a kurzor az érinttábla elengedése után tovább mozog, vegye el ujját a tábláról, és várjon néhány másodpercet, amíg a kurzor megáll. A bal és a jobb oldali érinttáblagomb 2 a küls egér bal és jobb gombjához hasonlóan használható. Az érinttábla kikapcsolásához nyomja meg annak be- és kikapcsoló gombját 3. Ezzel az érinttábla LED-je 4 is kialszik. Az érint tábla elemeinek elhelyezkedése Útmutató a hardver használatához 23 Érint tábla és billenty zet Az érint tábla beállításainak megadása Az érinttáblát az operációs rendszer egérszoftvere támogatja. Az Egér tulajdonságai ablakot a Start > Vezérlpult > Nyomtatók és más hardverek > Egér útvonalat követve nyithatja meg. A beállítások között megtalálhatók többek közt az alábbiak: Koppintás az érintpadon: az egyszeri koppintással kijelölhet, a dupla koppintással pedig megnyithat egy elemet. Inertial Movement (tehetetlenségi mozgás), amelynek segítségével ujjal az érinttábla peremét elérve is tovább tudja görgetni a dokumentumot. Typing (gépelés), amely megakadályozza, hogy gépelés közben az érinttábla véletlen megérintése helytelen beíráshoz vezessen. Az Egér tulajdonságai panelen további funkciók is találhatók, például az egérérzékenység, a virtuális görgetés, az egérnyomok és az egér sebességének beállításai. 24 Útmutató a hardver használatához Érint tábla és billenty zet A gyorsítóbillenty k használata Ebben az útmutatóban a funkcióbillentyk nagybetsek (Fn, F5). A billentyzeten azonban lehetnek kisbetsek is (fn, f5). A gyorsítóbillentyk az Fn billenty 1 és a funkcióbillentyk 2 elre megadott kombinációi. Az F2 funkcióbillenty kivételével az F1F12 funkcióbillentyk ikonjai a számítógép gyorsítóbillentyi által végrehajtott mveleteket szemléltetik. Az F2 funkcióbillenty nem használható. Gyorsítóbillenty k azonosítása Útmutató a hardver használatához 25 Érint tábla és billenty zet Gyorsítóbillenty k azonosítása Gyorsítóbillenty k rövid útmutató Az alábbi táblázat a gyárilag beállított gyorsítóbillenty-funkciókat foglalja össze. Alapértelmezett funkció A Súgó és támogatás ablak megnyitása Nem használt A Microsoft Internet Explorer program megnyitása Váltás a megjelenítési módok között Belépés készenléti állapotba A QuickLock elindítása A képerny fényerejének csökkentése A képerny fényerejének növelése Zenei CD vagy DVD lejátszása, a lejátszás szüneteltetése és folytatása Zenei CD vagy DVD lejátszásának leállítása Zenei CD vagy DVD elz számának vagy fejezetének lejátszása. Zenei CD vagy DVD következ számának lejátszása Gyorsítóbillenty Fn+F1 Fn+F2 Fn+F3 Fn+F4 Fn+F5 Fn+F6 Fn+F7 Fn+F8 Fn+F9 Fn+F10 Fn+F11 Fn+F12 26 Útmutató a hardver használatához Érint tábla és billenty zet A gyorsítóbillenty k használata Gyorsítóbillenty-parancsok használata a számítógép billentyzetérl: Nyomja le rövid idre az Fn billentyt, majd rövid idre a parancshoz tartozó másik billentyt.

14 Powered by TCPDF ( vagy Tartsa lenyomva az Fn billentyt, rövid idre nyomja le a másik billentyt, majd egyszerre engedje el mindkettt. Gyorsítóbillenty -parancsok A Súgó és támogatás ablak megnyitása (Fn+F1) A Súgó és támogatás ablak hatékony on-line eszközt biztosít a HP terméktámogatási szakembereivel történ kapcsolatfelvételhez, a legújabb szoftver-illesztprogramok és termékinformáció letöltéséhez, valamint a számítógép használatának és karbantartásának hatékonyabbá tételéhez. A Súgó és támogatás ablakot az Fn+F1 billentykombináció lenyomásával nyithatja meg. Az Internet Explorer program megnyitása (Fn+F3) A Microsoft Internet Explorer megnyitásához nyomja le az Fn+F3 billentykombinációt. Váltás a megjelenítési módok között (Fn+F4) Az Fn+F4 billentykombinációval válthat a számítógéphez csatlakoztatott különböz megjeleníteszközök között. Ha például a számítógéphez csatlakozik küls monitor is, akkor az Fn+F4 többszöri megnyomásával válthat a hordozható számítógép képernyje, a küls monitor és a két eszköz együttes használata között. Útmutató a hardver használatához 27 Érint tábla és billenty zet Váltás készenléti állapotba (Fn+F5) Az Fn+F3 billentykombináció alapértelmezés szerint készenléti üzemmódba helyezi a számítógépet. A hordozható számítógép bekapcsolás után az Fn+F5 billentykombinációval helyezhet készenléti állapotba. A számítógép készenléti állapotba kerülésekor a rendszer a munkát a memóriában tárolja, és letörli a képernyt. Készenléti állapotban a tápfeszültség- és felfüggesztésjelz LED villog. A készenléti állapotból való kilépéshez nyomja le röviden a bekapcsológombot vagy a billentyzet bármely billentyjét, illetve koppintson az érinttáblára vagy használja bármely más mutatóeszköz valamelyik funkcióját. Az Fn+F5 billentykombináció funkciója (Windows rendszerben,,felfüggesztés gomb") megváltoztatható. Beállíthatja például, hogy az Fn+F5 gyorsítóbillenty hatására a számítógép ne készenléti, hanem hibernált állapotba kerüljön. A készenléti és hibernált állapotról, illetve az Fn+F5 billentykombináció funkciójának módosításáról további tájékoztatás az ezen a CD-n található Szoftverútmutató,,Tápfeszültség" cím fejezetében olvasható. A QuickLock funkció elindítása (Fn+F6) Az operációs rendszer QuickLock biztonsági funkciója letiltja a billentyzetet és megjeleníti a bejelentkezési képernyt. A QuickLock nem tiltja le az érinttáblát. A QuickLock szolgáltatás használatához be kell állítani a Windows rendszerjelszót. Az útmutatót az operációs rendszer dokumentációja tartalmazza. A QuickLock szolgáltatás aktiválásához nyomja le az Fn+F6 billentykombinációt. A QuickLock funkció letiltásához írja be a Windows rendszerjelszót. 28 Útmutató a hardver használatához Érint tábla és billenty zet A képerny fényerejének csökkentése (Fn+F7) Az Fn+F7 billentykombinációval csökkentheti a hordozható számítógép képernyjének fényerejét. A fényer csökkentésével energiát takaríthat meg. A képerny fényerejének növelése (Fn+F8) Az Fn+F8 billentykombináció lenyomásával növelheti a számítógép képernyjének fényerejét. Zenei CD vagy DVD lejátszása, a lejátszás szüneteltetése és folytatása (Fn+F9) Ha zenei CD-t vagy DVD-t helyez az optikai meghajtóba, akkor azt az Fn+F9 gyorsítóbillenty lenyomásával játszhatja le. Ha zenei CD-t vagy DVD-t játszik le az optikai meghajtóban, akkor a lejátszást az Fn+F9 gyorsítóbillenty lenyomásával szüneteltetheti. Ha az optikai meghajtóban lév zenei CD vagy DVD lejátszását az Fn+F9 billentykombinációval szüneteltette, akkor a lejátszást az Fn+F9 billentykombináció újbóli lenyomásával folytathatja. Zenei CD vagy DVD lejátszásának leállítása (Fn+F10) Ha zenei CD-t vagy DVD-t játszik le az optikai meghajtóban, akkor a lejátszást az Fn+F10 billentykombináció lenyomásával állíthatja le. Zenei CD vagy DVD el z lejátszása (Fn+F11) számának Az optikai meghajtóban éppen lejátszott zenei CD vagy DVD elz számát az Fn+F11 billentykombináció lenyomásával választhatja ki. Zenei CD vagy DVD következ számának lejátszása (Fn+F12) Az optikai meghajtóban éppen lejátszott zenei CD vagy DVD következ számát az Fn+F12 gyorsítóbillenty lenyomásával választhatja ki.

A számítógép bemutatása

A számítógép bemutatása A számítógép bemutatása Dokumentum cikkszáma: 419589-211 2007. január Ez az útmutató a számítógép hardveres funkcióit ismerteti. Tartalomjegyzék 1 ek A fő kezelőfelület részegységei....................

Részletesebben

Útmutató a hardver használatához HP Compaq Notebook sorozat

Útmutató a hardver használatához HP Compaq Notebook sorozat Útmutató a hardver használatához HP Compaq Notebook sorozat Dokumentum cikkszáma: 333644-211 2003. augusztus Ez az útmutató a hordozható számítógép hardverjellemzőit és azok használatát, valamint a külső

Részletesebben

A táblaszámítógép bemutatása

A táblaszámítógép bemutatása A táblaszámítógép bemutatása Dokumentum cikkszáma: 419466-211 2007. január Ez az útmutató a számítógép hardveres funkcióit ismerteti. Tartalomjegyzék 1 ek A fő kezelőfelület részegységei....................

Részletesebben

A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató

A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

Útmutató a hardver és a szoftver használatához

Útmutató a hardver és a szoftver használatához Útmutató a hardver és a szoftver használatához HP Compaq hordozható számítógépek Dokumentum cikkszáma: 364598-211 2005. január Ez az útmutató a hordozható számítógép hardverjellemzőit és azok használatát,

Részletesebben

A számítógép bemutatása

A számítógép bemutatása A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató

A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató A számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

HP Mini felhasználói kézikönyv

HP Mini felhasználói kézikönyv HP Mini felhasználói kézikönyv Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation-nek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Compaq Mini felhasználói kézikönyv

Compaq Mini felhasználói kézikönyv Compaq Mini felhasználói kézikönyv Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás

Részletesebben

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató

A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató A hordozható számítógép bemutatása Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. Az itt szereplő

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV6-2030SA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4151871

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV6-2030SA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4151871 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP PAVILION DV6-2030SA. Megtalálja a választ minden kérdésre az HP PAVILION DV6-2030SA a felhasználói

Részletesebben

HP Mini Használati útmutató

HP Mini Használati útmutató HP Mini Használati útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás keretében

Részletesebben

Első lépések. HP noteszgép

Első lépések. HP noteszgép Első lépések HP noteszgép Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ.

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

HP EliteBook felhasználói kézikönyv

HP EliteBook felhasználói kézikönyv HP EliteBook felhasználói kézikönyv Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. Az itt szereplő

Részletesebben

HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató

HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató HP 2400/2500 ultrakönnyű dokkolóállomás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Meghajtók. Felhasználói útmutató

Meghajtók. Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó kizárólagos

Részletesebben

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

HP ProBook noteszgép. Használati útmutató

HP ProBook noteszgép. Használati útmutató HP ProBook noteszgép Használati útmutató Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ.

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCC sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCC sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCC sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 8 Az első lépések... 10 A kezelőszervek

Részletesebben

Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató

Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV3-4300SA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4149345

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV3-4300SA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4149345 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP PAVILION DV3-4300SA. Megtalálja a választ minden kérdésre az HP PAVILION DV3-4300SA a felhasználói

Részletesebben

Noteszgép-felhasználói útmutató

Noteszgép-felhasználói útmutató Noteszgép-felhasználói útmutató Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF2 sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF2 sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCF2 sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 8 Az első lépések... 10 A kezelőszervek

Részletesebben

Első lépések Compaq Notebook sorozat

Első lépések Compaq Notebook sorozat b Első lépések Compaq Notebook sorozat Dokumentum cikkszáma: 271247-211 2002. június Ez az útmutató ismerteti a hardver és szoftver üzembehelyezésével, a számítógép használatával és a problémák elhárításával

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, amelyet a HP Inc. licencmegállapodás keretében használ. Az Intel, a Celeron és a Pentium az Intel

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Dokumentum cikkszáma: 326325-212 2003. június A jelen útmutató alapvető tudnivalókat tartalmaz a számítógép

Részletesebben

HP Pavilion dm3 Entertainment PC Felhasználói útmutató

HP Pavilion dm3 Entertainment PC Felhasználói útmutató HP Pavilion dm3 Entertainment PC Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az ATI az Advanced Micro Devices, Inc. védjegye. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel,

Részletesebben

Energiagazdálkodás. Dokumentum cikkszáma: 410768-211. Ez az útmutató a számítógép energiafelhasználását ismerteti. 2006. április

Energiagazdálkodás. Dokumentum cikkszáma: 410768-211. Ez az útmutató a számítógép energiafelhasználását ismerteti. 2006. április Energiagazdálkodás Dokumentum cikkszáma: 410768-211 2006. április Ez az útmutató a számítógép energiafelhasználását ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Energiaellátással kapcsolatos vezérl elemek és LED-ek elhelyezkedése

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV7-3112SA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4157661

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV7-3112SA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4157661 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

HP hordozható számítógép. Telepítési útmutató

HP hordozható számítógép. Telepítési útmutató HP hordozható számítógép Telepítési útmutató Figyelmeztetés A kézikönyv és a benne közölt példák tájékoztató jellegűek, és előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. A Hewlett-Packard Company a jelen

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP COMPAQ DC5800 MICROTOWER PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/862660

Az Ön kézikönyve HP COMPAQ DC5800 MICROTOWER PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/862660 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP COMPAQ DC5800 MICROTOWER PC. Megtalálja a választ minden kérdésre az HP COMPAQ DC5800 MICROTOWER

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP COMPAQ DC7100 ULTRA-SLIM DESKTOP PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/861499

Az Ön kézikönyve HP COMPAQ DC7100 ULTRA-SLIM DESKTOP PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/861499 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP COMPAQ DC7100 ULTRA-SLIM DESKTOP PC. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Tápfeszültség. Felhasználói útmutató

Tápfeszültség. Felhasználói útmutató Tápfeszültség Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation-nek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Az AMD az Advanced Micro Devices, Inc. védjegye. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, és a Hewlett-Packard Company licencszerződés keretében

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP ENVY 17-1195EA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4171227

Az Ön kézikönyve HP ENVY 17-1195EA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4171227 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP ENVY 17-1195EA. Megtalálja a választ minden kérdésre az HP ENVY 17-1195EA a felhasználói kézikönyv

Részletesebben

HP hordozható számítógép. Útmutató

HP hordozható számítógép. Útmutató HP hordozható számítógép Útmutató Figyelmeztetés A jelen kézikönyv és a benne ismertetett példák tájékoztató jellegűek, és előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. A Hewlett-Packard Company a jelen

Részletesebben

Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv

Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv Speciális HP dokkolóegység Kézikönyv Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft név a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt szereplő információ előzetes

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV6-6052EA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4153956

Az Ön kézikönyve HP PAVILION DV6-6052EA http://hu.yourpdfguides.com/dref/4153956 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP PAVILION DV6-6052EA. Megtalálja a választ minden kérdésre az HP PAVILION DV6-6052EA a felhasználói

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA X10 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2738162

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA X10 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2738162 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY ERICSSON XPERIA X10. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCYB sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCYB sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCYB sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk VAIO számítógépéről... 5 Ergonómiai szempontok... 8 Az első lépések... 10 A kezelőszervek

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015, 2016 HP Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye vagy védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A DTS szabadalmakkal

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015 HP Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel, a Celeron,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: 419584-211. Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. 2007. január

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: 419584-211. Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. 2007. január Küls memóriakártyák Dokumentum cikkszáma: 419584-211 2007. január Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Digitális memóriakártyák Digitális memóriakártya behelyezése...............

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés és első lépések útmutató Evo D500 ultravékony asztali számítógép személyi számítógép

Gyors üzembe helyezés és első lépések útmutató Evo D500 ultravékony asztali számítógép személyi számítógép b Gyors üzembe helyezés és első lépések útmutató Evo D500 ultravékony asztali számítógép személyi számítógép A kiadvány cikkszáma: 250893-211 2001. november Ez a könyv a Compaq Evo D500 ultravékony asztali

Részletesebben

Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató

Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató Külső kártyaeszközök Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az SD embléma az embléma tulajdonosának védjegye. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation-nek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI http://hu.yourpdfguides.com/dref/2738161

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI http://hu.yourpdfguides.com/dref/2738161 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Érint tábla és billenty zet

Érint tábla és billenty zet Érint tábla és billenty zet Dokumentum cikkszáma: 409918-211 2006. május Az útmutató az érintőtábla és a billentyűzet használatát mutatja be. Tartalomjegyzék 1 Érint tábla Az érintőtábla használata.........................

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. A termékkel

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP D325 MICROTOWER DESKTOP PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/865894

Az Ön kézikönyve HP D325 MICROTOWER DESKTOP PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/865894 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP D325 MICROTOWER DESKTOP PC. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató HP 23tm érintőképernyős monitor Felhasználói útmutató 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

A termékre vonatkozó tájékoztató

A termékre vonatkozó tájékoztató Bevezetés Mini Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás keretében használ.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG GT-S8530 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3584884

Az Ön kézikönyve SAMSUNG GT-S8530 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3584884 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: 404158-211. Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. 2006. március

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: 404158-211. Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. 2006. március Küls memóriakártyák Dokumentum cikkszáma: 404158-211 2006. március Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Digitális memóriakártyák (csak egyes típusokon) Digitális

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. A termékkel

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Xperia Z Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban

Részletesebben

ipod nano Felhasználói útmutató

ipod nano Felhasználói útmutató ipod nano Felhasználói útmutató Tartalom 4 Fejezet 1: Az első pillantás az ipod nanóra 4 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 5 Főképernyő 6 Állapotikonok 7 Fejezet 2: Első lépések 7 Az ipod nano beállítása

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NOKIA 5330 MOBILE TV EDITION http://hu.yourpdfguides.com/dref/4212289

Az Ön kézikönyve NOKIA 5330 MOBILE TV EDITION http://hu.yourpdfguides.com/dref/4212289 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató NOKIA 5330 MOBILE TV EDITION. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a HP Inc. licencmegállapodás keretében használ. Az Intel az Intel Corporation védjegye

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporationnek az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

Útmutató a hardver használatához HP Compaq üzleti célú számítógép dc7600 kis helyigény asztali számítógép

Útmutató a hardver használatához HP Compaq üzleti célú számítógép dc7600 kis helyigény asztali számítógép Útmutató a hardver használatához HP Compaq üzleti célú számítógép dc7600 kis helyigény asztali számítógép A kiadvány cikkszáma: 383421-211 2005. május Ez az útmutató részletesen ismerteti a HP Compaq dc7600

Részletesebben

Útmutató a hardver használatához HP Compaq dx2200 üzleti célú mikrotornyos számítógép

Útmutató a hardver használatához HP Compaq dx2200 üzleti célú mikrotornyos számítógép Útmutató a hardver használatához HP Compaq dx2200 üzleti célú mikrotornyos számítógép A kiadvány cikkszáma: 413758-211 2006. január Jelen útmutató a számítógép bővítésével kapcsolatos alapvető tudnivalókat

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP COMPAQ DC5700 MICROTOWER PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/863310

Az Ön kézikönyve HP COMPAQ DC5700 MICROTOWER PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/863310 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP COMPAQ DC5700 MICROTOWER PC. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF11 sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCF11 sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCF11 sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 7 Az első lépések... 9 A kezelőszervek

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VGN-CS sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VGN-CS sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VG-CS sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 7 Az első lépések... 9 A kezelőszervek

Részletesebben

Meghajtók. Dokumentum cikkszáma: 430220-211. Ez az útmutató a számítógép merevlemez-meghajtóját és optikailemez-meghajtóját ismerteti. 2007.

Meghajtók. Dokumentum cikkszáma: 430220-211. Ez az útmutató a számítógép merevlemez-meghajtóját és optikailemez-meghajtóját ismerteti. 2007. Meghajtók Dokumentum cikkszáma: 430220-211 2007. január Ez az útmutató a számítógép merevlemez-meghajtóját és optikailemez-meghajtóját ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Tudnivalók a meghajtók kezelésével kapcsolatban

Részletesebben

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv GT-C6712 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Samsung mobiltelefont. A készülék a Samsung kiemelkedő technológiájára és magas követelményeire épül, így minőségi

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON ASPEN http://hu.yourpdfguides.com/dref/3463943

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON ASPEN http://hu.yourpdfguides.com/dref/3463943 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA X2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2738159

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA X2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2738159 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY ERICSSON XPERIA X2. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY ERICSSON XPERIA GO. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC DESIRE Z http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022840

Az Ön kézikönyve HTC DESIRE Z http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022840 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS SA9345 http://hu.yourpdfguides.com/dref/990180

Az Ön kézikönyve PHILIPS SA9345 http://hu.yourpdfguides.com/dref/990180 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304 Használati útmutató Xperia C C2305/C2304 Tartalomjegyzék Xperia C Használati útmutató...6 Első lépések...7 Android mi ez és mire való?...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Útmutató a hardver használatához - dc7700 kisméretű számítógép

Útmutató a hardver használatához - dc7700 kisméretű számítógép Útmutató a hardver használatához - dc7700 kisméretű számítógép HP Compaq üzleti célú számítógép Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NOKIA X3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2449149

Az Ön kézikönyve NOKIA X3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2449149 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben