K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének október 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. október 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:"

Átírás

1 234/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a polgármester tájékoztatóját a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről a szóbeli kiegészítéssel együtt, valamint azzal, hogy felszólítja az intézményvezetőket az SZMSZ-ek elkészítésére.

2 235/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete az Oktatási és Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság javaslata alapján elfogadta a 2009/2010-es nevelési év/tanév beóvodázási és beiskolázási tapasztalatairól szóló előterjesztést. A 2009/2010-es tanévtől bekövetkezett újabb nagyarányú tanulói létszámcsökkenés miatt az általános iskolák létszám előirányzatát (pedagógus álláshelyek) felül kell vizsgálni és újból meg kell állapítani. Határidő: soron következő képviselő-testületi ülés

3 236/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy az intézményvezetők a fenntartó felé történő kötelező adatszolgáltatást kötelesek mindenkor határidőre megtenni. Amennyiben ezt nem teszik meg, fegyelmi felelőségre vonás kezdeményezhető ellenük. Határidő: folyamatos

4 237/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülte az előterjesztéshez mellékelt Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítésre vonatkozó beszámolóját és az értékelést megtárgyalta és elfogadta. Határidő: október 31.

5 238/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta az EPK OCM Segítő Szolgálat az önkormányzat tulajdonát képező Hajdúhadház, Dr. Földi J. u. 4. sz. alatt lévő 029 számú 19,21 m 2 nagyságú irodahelyiség bérletével kapcsolatos beadványát, és úgy döntött, hogy az irodahelyiséget nem adja bérbe, mivel annak átadása a volt bérlő Hajdú-Bihar Megyei Területi Agrárkamara részéről még nem történt meg. Felkéri a polgármestert, hogy a kérelmezőt a döntésről tájékoztassa. Határidő: november 15.

6 239/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta az önkormányzat tulajdonát képező Hajdúhadház, Bocskai tér 13. sz. alatti üzlethelyiség bérleti jogviszonyát, és úgy döntött, hogy tulajdonosi hozzájárulását adja ahhoz, hogy a bérleményt november 01. napjától azonos feltételekkel a SÖRFUTÁR Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. (Biharkeresztes, Széchenyi u sz.) helyett a Piramis Sör Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Debrecen, Álmos u sz.) bérelje. Felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket tájékoztassa. Felkéri a Városgondnokság vezetőjét, hogy a bérleti szerződést kösse meg. Határidő: október 31.

7 240/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete a határozat melléklete szerinti megszövegezéssel határozza meg Hajdúhadház Város Önkormányzata Városgondnokságának intézményvezetői pályázatát. Felkéri Béres László polgármestert, hogy a pályázat kiírásáról gondoskodjon. A pályázatot közzé kell tenni a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ internetes oldalán, valamint az önkormányzat hirdetőtábláján. A képviselő-testület az alábbi öt tagú Bíráló Bizottságot hozza létre a pályázatok elbírálására: Baji Mária Bozsányi Ferenc Fekete Lászlóné Győrfi Sándor Kiss Sándor Határidő: október 30.

8 Közzétételi adatlap adatai 1. sz. melléklet I. A pályázatot kiíró munkáltató adatai: - a közzétételi adatlap kitöltésének dátuma:... - a közzétételi adatlapot kitöltő személyügyi munkatárs neve: Pénzeli Sándorné - a közzétételi adatlap - munkáltató által képzett iktatószáma:... - a munkáltató megnevezése: Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselőtestülete - a munkáltatói jogkör gyakorlójának neve: Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselőtestülete - a munkáltató levelezési címe, ahová a pályázatok benyújthatók: 4242 Hajdúhadház Bocskai tér 1. sz. - a munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: - - a munkáltató részéről a szolgáltató központtal való kapcsolattartásra kijelölt személy neve, címe, telefonszáma: Pénzeli Sándorné ( 06/52/ ) II. A betöltendő munkakörre vonatkozó adatok: - a munkakör megnevezése: Hajdúhadház Város Önkormányzata Városgondnoksága Vezetője - a munkakörhöz kapcsolódó esetleges vezetői megbízás megnevezése:- - a vezetői megbízás szintje ( vezető/ magasabb vezető): magasabb vezető - ha a kinevezés jogát a fenntartó gyakorolja, az az intézmény, ahol a munkavégzésre sor kerül: Hajdúhadház Város Városgondnoksága (4242 Hajdúhadház, Mester u. 26.) - az a szervezeti egység, ahol a munkakört be kell tölteni: városgondnokság - a munkakör betölthetőségének időpontja. A pályázat elbírálását követő hónap első napja. - a jogviszony időtartama (határozatlan/határozott): határozatlan (Kjt 23 (3)bek.) - a foglalkoztatás jellege (teljes munkaidő/részmunkaidős): teljes munkaidős - vezetői megbízás esetén a megbízás időtartama: - határozatlan ( Kjt 23 (3)bek.) - a munkavégzés helye: Hajdúhadház Város Városgondnoksága (4242 Hajdúhadház, Mester u. 26.) - a munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok felsorolása: az intézményvezetői feladatok teljes körű ellátása

9 - a Kjt. rendelkezésein túl az illetmény megállapítására, valamint a juttatásokra vonatkozó egyéb jogszabályok, belső szabályzatok megnevezése:- - a munkakör, vezetői megbízás betöltéséhez elvárt képzettség: - műszaki egyetemi vagy műszaki főiskolai szakképzettség ( úgy mint: egyetemi szintű építészmérnöki, főiskolai szintű építőmérnöki - szerkezetépítő, magasépítő üzemmérnöki, vagy infrastruktúra tervező szakképzettség, főiskolai szintű településmérnöki (városgazdasági mérnöki) szakképzettség, vagy ezekkel egyenértékű- közlekedésépítő-, közműépítő-, geotechnika építő mérnök, stb. szakképzettség) - a munkakör betöltéséhez elvárt nyelvtudás szintje:- - a munkakör betöltéséhez szükséges informatikai rendszerismeret: ECDL - a munkakör betöltéséhez szükséges jogosítvány típusa: legalább B kategóriás jogosítvány - a munkakör betöltéséhez szükséges nemzetbiztonsági ellenőrzés szintje:- - a munkakör betöltéséhez szükséges vagyonnyilatkozat: kötelező / évi CLII tv. 3 (1)bek c)pont, 6,9 / - egyéb feltétel a munkakör betöltéséhez: - büntetlen előélet, - felsőfokú képzettségéhez kötődő több mint 3 éves szakmai gyakorlat - egyéb előnyök a munkakör betöltéséhez: - legalább 5 éves városüzemeltetői gyakorlat - legalább 5 éves vezetői gyakorlat - az előírt képesítési követelményen felül egyetemi vagy főiskolai szintű gazdálkodási ( gazdasági ) szakon szerzett szakképzettség - a munkakör betöltőjétől elvárt kompetenciák: - megbízhatóság, pontosság, szorgalom, kreativitás, konfliktustűrés, konfliktus megoldási képesség, kitartás, szakmaiság, képesség az együttműködésre. III. A munkakörre kiírandó pályázat adatai - a pályázat honlapon való közzétételének kért dátuma:( KSZK) - a pályázó által a pályázathoz csatolandó iratok, igazolások felsorolása: - a pályázó szakmai önéletrajzát (kötelező ) - a Városgondnokság vezetésére, fejlesztésére vonatkozó programját, (kötelező ) - a pályázó nyilatkozatát, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul, (kötelező ) továbbá - 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (kötelező )

10 - személyazonosításra alkalmas személyi okmány közjegyző által hitelesített másolata (kötelező ) - az ECDL képzettséget igazoló Európai számítógép használati jogosítvány közjegyző által hitelesített másolata ( kötelező ) - a pályázó által tett nyilatkozat a vagyon-nyilatkozattételi kötelezettség teljesítésének vállalásáról pályázatnyertessége esetén (kötelező ) - felsőfokú képzettségéhez kötődő több mint 3 éves szakmai gyakorlat igazolására szolgáló munkaszerződés/ kinevezés közjegyző által hitelesített másolata ( kötelező) - érvényes jogosítvány hiteles másolata ( kötelező) - legalább 5 éves városüzemeltetői gyakorlatot igazoló munkaszerződés / kinevezés közjegyző által hitelesített másolata vagy munkaszerződés/kinevezés szerződés hiteles másolata és referencia ( nem kötelező) - legalább 5 éves vezetői gyakorlatot igazoló kinevezés/ megbízás közjegyző által hitelesített másolata vagy megbízás/kinevezés hiteles másolata és referencia ( nem kötelező) - egyetemi vagy főiskolai szintű, gazdálkodási ( gazdasági ) szakon szerzett szakképzettséget igazoló diploma hiteles másolata (nem kötelező) - a pályázat benyújtásának határideje: KSZK honlapján történő megjelenés napjától számított 30. nap, órai beérkezéssel.( a megjelenés napja nem számít be a 30 napos határidőbe) - a pályázat benyújtásának módja: postai úton - a pályázat benyújtásának feltételei: zárt borítékban, Városgondnokság vezetői pályázat megjelöléssel - a pályázat elbírálásának határideje: a pályázati határidő lejártát követő 60 napon belül - a pályázat elbírálásának módja, rendje; A pályázót a pályázati határidő lejártát követő huszonegy napon belül- a kinevezési/megbízási jogkör gyakorlója által létrehozott háromtagú, a betöltendő munkakör feladatait érintően szakértelemmel rendelkező - bizottság hallgatja meg. A képviselő testület a bizottság írásba foglalt véleményét mérlegelve a pályázati határidő lejártát követő 60 napon belül, a bizottság véleményének kézhezvételét követő első ülésén dönt Adatvédelem: Sikertelen pályázat esetén a pályázó részére a pályázati anyagot vissza kell juttatni. Amennyiben a pályázó az általa benyújtott, személyes adatokat tartalmazó adathordozót a pályázat elbírálási határidejétől számított kilencven napon belül nem veszi át, azokat meg kell semmisíteni és személyes adatait törölni kell. - a pályázati kiírás közzétételének helye, ideje, határideje (a szolgáltató központ honlapján való közzétételen kívül: Hajdúhadház Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala hirdetőtábláján:kszk honlapján történő megjelenés napján: én.

11 - a pályázat elektronikusan történő benyújtása esetén az annak fogadására kijelölt munkatárs neve, címe:- - a pályázattal kapcsolatos információadásra feljogosított személy neve, telefonszáma: Béres László polgármester (tel: 52/ )

12 241/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testülete megtárgyalta a Hajdúhadház /64 hrsz.-ú ingatlan elidegenítésével kapcsolatos előterjesztést, és úgy határozott, felhatalmazza Béres László polgármestert, hogy az érintett ingatlant megvásárlásra, vagy a TIGÁZ Zrt választása szerint használatba ajánlja fel a TIGÁZ Zrt.-nek, azzal, hogy a vételár és a használati jog (egyszeri) ellenértéke egyaránt bruttó ,- Ft. Az ellenértéket a szerződés megkötésekor egy összegben kell megfizetni. A szerződéskötés és ingatlannyilvántartási bejegyzés eljárásbeli és költségbeli terhei a vevőt terhelik. Határidő: folyamatos

13 242/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta és úgy határozott, hogy a legkedvezőbb árajánlatot tevő Németh István földmérő vállalkozót megbízza Hajdúhadház város digitális közműtérképének elkészítésére bruttó ,-Ft tervezési díjért az árajánlatban megadott tartalommal és ütemezéssel, mely kiegészítésre kerül az aktuális belterületi és külterületi térképpel. Felhatalmazza Béres László polgármestert a szerződés megkötésére és aláírására. Határidő: március 01.

14 243/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta és úgy határozott, hogy Balogh Zsolt Antal Hajdúhadház, Nap u. 30. sz. alatti lakos részére az önkormányzat tulajdonában lévő Nap u. 19/A. sz. alatti hrsz-ú 309 m 2 nagyságú telket bruttó ,- Ft vételárért eladja. Felhatalmazza Béres László polgármestert az adásvételi szerződés aláírására. Határidő: november 15.

15 244/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a Dr. Földi János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény közegészségügyi hiányosságainak pótlásáról szóló előterjesztést, és úgy döntött megbízza Béres László polgármestert kezdjen hivatalos tárgyalásokat az ÁNTSZ-szel az általa előírt munkálatok ütemezésének lehetőségéről. Határidő: november 20.

16 245/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Hajdúhadház, Irinyi u. 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37. szám alatti önkormányzati lakásokat illetően a Polgármesteri Hivatal vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy milyen feltételek mellett idegeníthetőek el a bérlemények, valamint kérjen fel ingatlanforgalmi szakértőt a lakások felértékelésére. Felkéri a Városgondnokságot, hogy a Hajdúhadház, Irinyi u. 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37. szám alatti önkormányzati lakások tetőfelújításáról gondoskodjon Kurtán Gábor tetőfelújító vállalkozó (Hajdúsámson, Arany János u. 2/A) megbízásával, azzal, hogy az árajánlatban foglalt (2* Ft) összesen bruttó Ft összeget lakásalap terhére biztosítja. Felkéri Béres László polgármestert, hogy a tetőfelújításról a bérlőket értesítse ki. Határidő: november 30.

17 246/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta az Észak-Alföldi Operatív Program keretében Önkormányzati utak fejlesztése című pályázati kiírásra benyújtott ÉAOP /A kódszámú Hajdúhadház, Béke útja rehabilitációja II. szakasz című pályázat költségvetésének módosítását és az alábbiak szerint határozott: 1. Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) egyetért az ÉAOP-3.1.2/A kódszámú Hajdúhadház, Béke útja rehabilitációja II. szakasz című pályázat hiánypótlásának benyújtásával az alábbiak szerint: A beruházás teljes tervezett költsége bruttó: ,-Ft 100% Ebből: igényelt támogatás: ,-Ft 85% Saját erő: ,-Ft 15% 2. A saját forrás mértéke ,-Ft, amelyet az Önkormányzat hitelfelvételből biztosít. 3. A képviselő-testület felhatalmazza Béres László polgármestert, a pályázat hiánypótlásával kapcsolatos dokumentumok határidőre történő benyújtására. Határidő: 2009.október 29.

18 247/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta az önkormányzat folyószámlahitel felvételére vonatkozó előterjesztést és úgy döntött, hogy Béres László polgármester részére felhatalmazást ad arra, hogy a számlavezető pénzintézethez a Hajdú Takarék Takarékszövetkezethez 100 millió forint keret összegnek megfelelő folyószámlahitel szerződést a jelenlegi szerződés lejáratával (2009. december 6-án) egyidejűleg 2010 évre megkösse/meghosszabbítsa. A 2010 évi átmeneti gazdálkodásról, valamint a évi költségvetésről szóló rendeletbe be kell építeni Béres László polgármester részére a bevételek és kiadások időbeli eltolódásának, az átmeneti likviditási zavarok kezelése érdekében 100 millió forint összegű folyószámlahitel összeg felvételére történő felhatalmazást. Határidő: azonnal

19 248/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Hajdúhadház Városi Rendőrkapitányság a Hajdúhadház területén végzendő rendőri munkáját 250 eft összegben kis értékű tárgyi eszközök átadásával segíti. Az eszközök vásárlására a 250 eft fedezetet a Hajdú Takarék Takarékszövetkezettől átvett pénzeszköz terhére biztosítja. Fenti összeggel a költségvetési rendeletet módosítani kell. Felkéri a polgármestert, hogy a fenti keretből beszerzett eszközöket adja át a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság tulajdonába. Határidő: november 30.

20 249/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete másodfokú eljárás keretében megtárgyalta Nagy Ferencné (Hortó Katalin, Debrecen III., , an.: Rostás Róza), 4242 Hajdúhadház, Botond u. 28. sz. alatti lakos átmeneti segély elutasítása ellen benyújtott fellebbezését és úgy döntött, a Szociális Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság 51/2009.(IX.07.)SZCSEB sz. határozatát helyben hagyja, a 2/2009.(II.19.) sz. helyi rendeletének a alapján, mely kimondja, hogy átmeneti segélyben azt a személyt lehet részesíteni, aki a létfenntartását veszélyeztető rendkívüli élethelyzetbe került és aki önmaga, illetve családja létfenntartásáról más módon nem tud gondoskodni, illetve akinek a családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 150%-át (42.750,-Ft ot), egyedül élő esetén annak 200%-át (57.000,- Ft-ot). Egyben tájékoztatja a fellebbező felet, hogy a döntés ellen felülvizsgálati keresettel jogszabálysértésre való hivatkozással a Hajdú-Bihar megyei Bírósághoz fordulhat. Határidő: november 15.

21 250/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzat képviselő-testülete II. fokú eljárás keretében Tinkó Attila Gáborné (sz.: Tóth Katalin Debrecen, an.: Kovács Katalin) Hajdúhadház, Sugár u. 47. szám alatti lakos lakásfenntartási támogatás iránti kérelmének elutasítása ügyében a polgármester által hozott 14614/2009. számú határozat ellen benyújtott fellebbezését elutasítja, és az I. fokú határozatot helybenhagyja. A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. tv. 38. és 39 bekezdése és Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2/2009.(II. 19) rendeletének a alapján Tinkó Attila Gáborné Hajdúhadház, Sugár u. 47. szám alatti lakos nem jogosult normatív lakásfenntartási támogatásra, mivel az elismert 52 m 2 lakásnagyságára tekintettel a lakásfenntartás elismert havi költsége Ft., ami nem haladja meg a háztartás havi összjövedelmének 20 %-át, Ft.-ot, annak ellenére hogy háztartásában az egy főre jutó havi nettó jövedelem Ft, amely nem haladja meg a vonatkozó jogszabályban meghatározott öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 150 %-át ( Ft-ot). A lakásfenntartási támogatásra való jogosultság az együttes feltételek hiánya miatt nem állapítható meg. Egyben tájékoztatja a kérelmezőket, hogy a testület által hozott II. fokú határozat ellen jogszabálysértésre hivatkozással a Hajdú-Bihar Megyei Bírósághoz fordulhat. Határidő: november 15. Felelős: Béres László Polgármester

22 251/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete néhai Nagy Sándor (sz.:hajdúhadház, , an.: Kathi Zsuzsanna) volt Hajdúhadház, Galambos u. 15. sz. alatti lakos részére személyes szabadság korlátozása miatti kárpótlás jogcímén megállapított január 1-től havonta 500,- Ft összegű szociális ellátásának folyósítását július 22. napján Hajdúhadház városban bekövetkezett halála miatt július 31-ével megszünteti. Felkéri a polgármestert, hogy a határozatról az érintetteket értesítse ki és a folyósítás megszüntetéséről gondoskodjon. Határidő: november 15.

23 252/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött 150 eft-ot biztosít a Hajdúhadházi Rákóczi u. 50. sz. alatti öltöző karbantartási munkálatainak anyagköltségére a Polgármesteri Hivatal dologi kiadása terhére. Határidő: december 31.

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2013. február 28-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2013. február 28-i ülésére Tárgy: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ intézményvezetői pályázatának kiírása Előkészítette: Sápi András intézményi referens Véleményező Bizottság: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság, Ügyrendi,

Részletesebben

48/2008.(IV.24.)HÖ. sz. határozat

48/2008.(IV.24.)HÖ. sz. határozat 48/2008.(IV.24.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 27-én

Részletesebben

Fentiek alapján kérem a T. Képviselő-testülettől az alábbi határozati javaslatok elfogadását. Határozati javaslat:

Fentiek alapján kérem a T. Képviselő-testülettől az alábbi határozati javaslatok elfogadását. Határozati javaslat: Tárgy: Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő igazgatói álláshely pályáztatása Előkészítette: Sápi András intézményi referens Véleményező bizottság: Ügyrendi, Lakásügyi, Egészségügyi és Szociális Bizottság

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 24-én

Részletesebben

Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Önkormányzati számu határozata:

Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Önkormányzati számu határozata: Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Nádudvar Város közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság

Részletesebben

9 / 2011. Tárgy: Kelemen László Művelődési Ház Intézményvezető munkakör ellátására pályázat kiírása.

9 / 2011. Tárgy: Kelemen László Művelődési Ház Intézményvezető munkakör ellátására pályázat kiírása. Csanádpalota Város Polgármesterétől 6913 Csanádpalota, Kelemen László tér 10. Telefon: 62/263-001 Fax: 62/263-105 9 / 2011. Tárgy: Kelemen László Művelődési Ház Intézményvezető munkakör ellátására pályázat

Részletesebben

2003. év 10. szám 2003. augusztus OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KÖZLÖNYE A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA TARTALOMJEGYZÉK

2003. év 10. szám 2003. augusztus OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KÖZLÖNYE A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA TARTALOMJEGYZÉK 2003. év 10. szám 2003. augusztus OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KÖZLÖNYE A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA TARTALOMJEGYZÉK OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 27-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 27-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 11-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 14/2014.(II.27.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi napirendjére 14.

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.13.) önkormányzati rendelete

Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.13.) önkormányzati rendelete Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.13.) önkormányzati rendelete a települési támogatás megállapításának, kifizetésének, folyósításának, valamint felhasználása ellenőrzésének

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottsága. Elnökétől

Hajdúhadház Város Önkormányzata Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottsága. Elnökétől Hajdúhadház Város Önkormányzata Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottsága Elnökétől és Hajdúhadház Város Önkormányzata Ügyrendi, Etikai és Közrendvédelmi Bizottsága Elnökétől 4242 Hajdúhadház,

Részletesebben

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok...2. oldal Rendeletek...19. oldal 25/2011. (V. 31.) önkormányzati rendelet a közterületek, ingatlanok rendjéről és a település

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-003, 85/501-072 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-003, 85/501-072 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali. VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-003, 85/501-072 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 2064/3/2015. Ügyintéző: Németh Ildikó 18. sz. előterjesztés

Részletesebben

I. a.) a település lakosságszáma 2010. január 1-én 1.000 fő feletti

I. a.) a település lakosságszáma 2010. január 1-én 1.000 fő feletti 102/2012.(V.11.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok 2012. évi támogatására vonatkozó igény

Részletesebben

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Tóth Imre önkormányzati képviselő által benyújtott, a Hajdúnánási Polgármesteri

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. november 7-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. november 7-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Ikt.szám: 202/2013. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. november 7-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 19-ei ülésére Tárgy: A Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde intézményvezetői álláspályázat kiírása Előadó:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere Szám: 29.097/2010. Javaslat korengedményes nyugdíjazásról szóló megállapodás megkötésére és intézményvezetői pályázat kiírására Tisztelt Közgyűlés! Murányi

Részletesebben

FOGLALKOZTATÁSI KÖVETELMÉNYRENDSZER

FOGLALKOZTATÁSI KÖVETELMÉNYRENDSZER 9. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 2. melléklet FOGLALKOZTATÁSI KÖVETELMÉNYRENDSZER BUDAPEST, 2014. november TARTALOMJEGYZÉK Az egyetem, mint munkáltató kötelességei 1.... 3

Részletesebben

FOGLALKOZTATÁSI KÖVETELMÉNYRENDSZER

FOGLALKOZTATÁSI KÖVETELMÉNYRENDSZER 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 2. melléklet FOGLALKOZTATÁSI KÖVETELMÉNYRENDSZER BUDAPEST, 2010. január TARTALOMJEGYZÉK Az egyetem, mint munkáltató kötelességei 1.... 3 Az

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. december 04-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. december 04-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: 257/2008.(XII.04.)HÖ sz. határozat megtárgyalta és elfogadta a polgármester tájékoztatóját a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről a szóbeli

Részletesebben

XVIII. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2008. OKTÓBER MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS

XVIII. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2008. OKTÓBER MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS XVIII. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2008. OKTÓBER MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E AZ ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA 6.szám 2. TARTALOMJEGYZÉK I. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK RENDELETE

Részletesebben

Általános tudnivalók. 2014. EüK. 2. szám pályázati felhívás. Tisztelt Hirdetők, Olvasók!

Általános tudnivalók. 2014. EüK. 2. szám pályázati felhívás. Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Általános tudnivalók hatályos: 2014.02.18 2014. EüK. 2. szám pályázati felhívás Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A pályázati hirdetményeket terjedelmi okokból és a jobb áttekinthetőség érdekében táblázatos

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S a Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal B épület emeleti nagytanácskozó terem Mezőkövesd, Mátyás király

Részletesebben

1. oldal. Kengyel Községi Önkormányzat 2012.évi tervezett bevételeinek és kiadásainak I. félévi teljesítése

1. oldal. Kengyel Községi Önkormányzat 2012.évi tervezett bevételeinek és kiadásainak I. félévi teljesítése 1. oldal Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 5083. Kengyel, Szabadság út 10. Telefon: 56/583-400. Kengyel Községi Önkormányzat 2012.évi tervezett bevételeinek és kiadásainak I. félévi teljesítése

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E. az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E. az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére egységes szerkezetben a 19/2006. (VI. 28.), 5/2004. (II.

Részletesebben

1/2012.(I.12.)HÖ sz. határozat

1/2012.(I.12.)HÖ sz. határozat 1/2012.(I.12.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, leveszi napirendről a 2012. évi víziközmű díjak megállapítására vonatkozó rendelettervezetet azzal, hogy

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. február 24-i ülésére

Részletesebben

TÁPIÓSZŐLŐS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. ÁPRILIS 21-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉN KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYVE

TÁPIÓSZŐLŐS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. ÁPRILIS 21-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉN KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYVE Tápiószőlős Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2769 Tápiószőlős, Kossuth Lajos út 65. Tel./fax.: 53/385-001, 53/585-510 TÁPIÓSZŐLŐS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. ÁPRILIS 21-I

Részletesebben

Duna Takarék Bank Zrt. által kötött szerződés mintaszövege Jelzálogalapú nem lakáscélú forint kölcsönszerződés

Duna Takarék Bank Zrt. által kötött szerződés mintaszövege Jelzálogalapú nem lakáscélú forint kölcsönszerződés 1. oldal KÖLCSÖNSZERZŐDÉS () amely létrejött egyrészről: a DUNA TAKARÉK BANK Zrt. (székhelye: 9022 Győr, Árpád út 93., adószáma: 24719018-2-44, statisztikai számjele: 24719018-6419-114-08, cégjegyzékszáma:

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. december 13-án megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. december 13-án megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 299/2010.(XII.13.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a Segítsünk egymáson című projekthez való csatlakozás lehetőségét és úgy határozott, hogy az Új Magyarország

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kaba Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 17-én 14,00 órai kezdettel megtartott ülésről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kaba Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 17-én 14,00 órai kezdettel megtartott ülésről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kaba Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 17-én 14,00 órai kezdettel megtartott ülésről. Jelen vannak: Szegi Emma polgármester, Borbély Gyula, Borbély Vilmosné, Csávás

Részletesebben

KIVONAT. A Körös-szögi Kistérség Többcélú Társulása 2007. január 18-i. ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2007 (I. 18.) sz. határozat

KIVONAT. A Körös-szögi Kistérség Többcélú Társulása 2007. január 18-i. ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2007 (I. 18.) sz. határozat ikörös-szögi Kistérség Többcélú Társulása 2007. január 18-i. ülésének jegyzőkönyvéből 1/2007 (I. 18.) sz. határozat dönt arról, hogy pályázatot nyújt be a Szociális és Munkaügyi Minisztérium 2007/1. számú

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐLAP. Tárgy: A Kispatak Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) pályázatának kiírása

ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐLAP. Tárgy: A Kispatak Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) pályázatának kiírása ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐLAP E-szám: 26/2016. Tárgy: A Kispatak Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) pályázatának kiírása Előterjesztő neve: Kiszelné Mohos Katalin polgármester Előadó neve: Grégerné Papp

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-ai ülésére Tárgy: A STÚDIÓ KB Ifjúsági és Közösségi Ház igazgatói álláspályázat kiírása Előadó: Dr. Árpásy Tamás

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése 2002. március 7-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése 2002. március 7-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése 2002. március 7-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Egy orvos egy rendelő kialakítására jóváhagyott keretösszeg maradvány felosztása

Részletesebben

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének 9/2015. (II. 16.) 1 önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló egyes vagyontárgyak bérbeadásáról a 13/2015.

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: K i v o n a t a Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: 88/2014.(IV.24.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

8 Étkezési térítési díjak felülvizsgálata. A Képviselő-testület 2015. szeptember 8-i ülésének határozatai

8 Étkezési térítési díjak felülvizsgálata. A Képviselő-testület 2015. szeptember 8-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. szeptember 8-i ülésének határozatai 230/2015.(IX.08.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének. 40/2009. (IX. 30.) rendelete 1

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének. 40/2009. (IX. 30.) rendelete 1 Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének 40/2009. (IX. 30.) rendelete 1 az önkormányzat tulajdonában lévő lakások lakbérének megállapításáról a 38/2010. (VII. 12.) 2, a 43/2011. (VII.27.) 3,

Részletesebben

Melléklet: pályázati kiírások. Javaslat. oktatási-nevelési intézmények intézményvezetői álláshelyeire történő pályázat kiírására

Melléklet: pályázati kiírások. Javaslat. oktatási-nevelési intézmények intézményvezetői álláshelyeire történő pályázat kiírására MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE JK. 22089/2011. Melléklet: pályázati kiírások Javaslat oktatási-nevelési intézmények intézményvezetői álláshelyeire történő pályázat kiírására Előkészítésért felelős:

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2015. (IV.1.) önkormányzati rendelete a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2015. (IV.1.) önkormányzati rendelete a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról 1 Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2015. (IV.1.) önkormányzati rendelete a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete a szociális

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa:

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa: Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: Rendelet típusa: Rendelet címe: Módosított rendelet azonosítója: Rendelet tárgykódja: Tárgykód megnevezése: 9/2011.(V.04.)

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 2. szám pályázati felhívás. hatályos: 2016.01.19 - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 2. szám pályázati felhívás. hatályos: 2016.01.19 - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2016. EüK. 2. szám pályázati felhívás hatályos: 2016.01.19 - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

RENDSZERHASZNÁLATI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

RENDSZERHASZNÁLATI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI RENDSZERHASZNÁLATI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A rendszerhasználati szerződés tartalmi elemeinek minden rendszerhasználóra általánosan irányadó részét a jelen általános szerződési feltételek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

Takarék Személyi Kölcsönszerződés Fogyasztó Ügyfél számára

Takarék Személyi Kölcsönszerződés Fogyasztó Ügyfél számára Takarék Személyi Kölcsönszerződés Fogyasztó Ügyfél számára A szerződő felek, egyrészről: Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet székhelye: 8380 Hévíz, Széchenyi u. 66. cégjegyzék száma: 20-02-050059 Cégbíróság:

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. április 29-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. április 29-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Véleményező bizottság: Költségvetési szerv alapítása intézményi gazdasági feladatok ellátására Tárnok Lászlóné jegyző Váczi Julianna Gazdasági Osztályvezető Sápi András intézményi

Részletesebben

AZ EMBERI ERÕFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA HIVATALOS LAPJA

AZ EMBERI ERÕFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA HIVATALOS LAPJA LXII. ÉVFOLYAM 13. SZÁM 5609 5840. OLDAL 2012. július 30. AZ EMBERI ERÕFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA HIVATALOS LAPJA TARTALOM ÁRA: 2310 FT I. RÉSZ Személyi rész II. RÉSZ Törvények, országgyûlési határozatok,

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 12 igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 191/2015.(IX.24.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete leveszi napirendjéről:

Részletesebben

POSTA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HITELKIVÁLT ÁSR A IGÉNYLŐLAP ÉS SZERZŐDÉS (TOVÁBBIAKBAN: SZERZŐDÉS)

POSTA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HITELKIVÁLT ÁSR A IGÉNYLŐLAP ÉS SZERZŐDÉS (TOVÁBBIAKBAN: SZERZŐDÉS) POSTA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HITELKIVÁLT ÁSR A IGÉNYLŐLAP ÉS SZERZŐDÉS (TOVÁBBIAKBAN: SZERZŐDÉS) Ügylet-azonosító*:... Kampánykód*:... Ügynök kódja*:... Ügyintéző kódja*:... mely létrejött egyrészről az FHB

Részletesebben

Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 34/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete. a talajterhelési díjról. 1. A rendelet hatálya

Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 34/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete. a talajterhelési díjról. 1. A rendelet hatálya Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testületének 34/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete a talajterhelési díjról Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete a környezetterhelési díjról szóló 2003.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének 2015. szeptember havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének 2015. szeptember havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. szeptember 07. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E A Polgármesteri Hivatal lapja

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E A Polgármesteri Hivatal lapja DMJV Önkormányzat 2004. évi 6. számú Közlönye file://g:\kozl\6szkoz~1\6szkzl~1\6szkzl~1.htm 1. oldal, összesen: 47 DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E A Polgármesteri Hivatal lapja

Részletesebben

POLGÁRMESTER J A V A S L A T

POLGÁRMESTER J A V A S L A T 1 BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER J A V A S L A T a Csete Balázs Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola helyiségeinek ingyenes használatba adására vonatkozó nyilvános versenytárgyalás

Részletesebben

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. szabad felhasználású kölcsöne

HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. szabad felhasználású kölcsöne AEGON Magyarország Hitel Zrt. Információs vonal: +36/40-400-800 1091 Budapest, Üllői út 1. www.aegonhitel.hu HIRDETMÉNY AEGON Magyarország Hitel Zrt. szabad e Érvényes 2014. március 15-től 1 VÁLTOZÁSOK

Részletesebben

347/2013. (IX. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat

347/2013. (IX. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 347/2013. (IX. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Kállai Sándor 4080 Hajdúnánás, Korponai utca 51. szám alatti egykori lakos,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 15/I/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 26-án /szerda/ 16 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

14/2003.(04.14.) Kgy. sz. rendelet 1. A szociálisan hátrányos helyzetben lévők adósságterhének enyhítéséről és lakhatási körülményeinek javításáról

14/2003.(04.14.) Kgy. sz. rendelet 1. A szociálisan hátrányos helyzetben lévők adósságterhének enyhítéséről és lakhatási körülményeinek javításáról 14/2003.(04.14.) Kgy. sz. rendelet 1 A szociálisan hátrányos helyzetben lévők adósságterhének enyhítéséről és lakhatási körülményeinek javításáról Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

B a r l a h i d a. Pálfi László alpolgármester Péteri Zsolt Péter települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző Antal Jenőné jegyzőkönyvvezető

B a r l a h i d a. Pálfi László alpolgármester Péteri Zsolt Péter települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző Antal Jenőné jegyzőkönyvvezető J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t : Az ülés helye: Jelen vannak: Barlahida Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 18-án 17,30 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÕTESTÜLETÉNEK

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÕTESTÜLETÉNEK ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÕTESTÜLETÉNEK 8/1996. (IV. 1.) 1 RENDELETE A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS EGYES SZOCÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL A 20/1997. (IV. 15.) 2, A 37/1997. (X. 13.) 3, A 48/1997. (XII.

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 33/2015. (IV.20.) önkormányzati határozata

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 33/2015. (IV.20.) önkormányzati határozata Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 33/2015. (IV.20.) önkormányzati határozata A Nyírbátori Gazdasági és Szolgáltató Intézmény alapításáról, vezető megbízására vonatkozó pályázat kiírásáról

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én 18,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én 18,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Szám: 22/2012. Ö.ü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 5 példányban Készült: Az ülés helye: Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én 18,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

A Kormány 77/2014. (III. 14.) Korm. rendelete az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X. 4.) Korm. rendelet módosításáról

A Kormány 77/2014. (III. 14.) Korm. rendelete az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X. 4.) Korm. rendelet módosításáról 3886 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2014. évi 39. szám 7. Hatályát veszti az egyes miniszterek, valamint a Miniszterelnökséget vezető államtitkár feladat- és hatásköréről szóló 212/2010. (VII. 1.) Korm. rendelet

Részletesebben

50/2008. (IV. 24.) önkormányzati testületi határozat a 13/2000. (II. 24.) számú határozatát módosítja, a gyógyvíz árát 2008. május 1-től 350 Ft/m3+ÁFA összegben határozza meg, mely árat minden évben az

Részletesebben

4/C. sz. függelék 1/7

4/C. sz. függelék 1/7 1/7 Bevezetés Az általános közszolgáltatási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) általános szerződési feltételei a távhőszolgáltatásról szóló 2005. évi XVIII. törvény (a továbbiakban: Tszt.), az annak

Részletesebben

NAPIREND. 1. A Település Rendezési Tervének módosítása, településfejlesztési koncepció

NAPIREND. 1. A Település Rendezési Tervének módosítása, településfejlesztési koncepció J e g y z ő k ö n y v Szám: 4/2009. Készült: 2009. február 26-án Faluház nagytermében megtartott Közmeghallgatáson. Jelen vannak: Katona Imre polgármester Geredy Péter Károly alpolgármester Gáspár István

Részletesebben

SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2011. JANUÁR 1. NAPJÁTÓL HATÁLYOS LAKÁSRENDELETÉRŐL

SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2011. JANUÁR 1. NAPJÁTÓL HATÁLYOS LAKÁSRENDELETÉRŐL SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE T Á J É K O Z T A T Ó SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2011. JANUÁR 1. NAPJÁTÓL HATÁLYOS LAKÁSRENDELETÉRŐL Készítette: Szombathely Megyei Jogú Város

Részletesebben

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016 SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016 Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő testülete Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottsága az 5/2011. (II.25.) számú önkormányzati rendelet (továbbiakban:

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2010. (XII. 9.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelmi ellátásokról (egységes szerkezetben)

Városlőd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2010. (XII. 9.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelmi ellátásokról (egységes szerkezetben) Városlőd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2010. (XII. 9.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelmi ellátásokról (egységes szerkezetben) A rendelet hatálybalépésének napja: 2011. január 1.

Részletesebben

vállalkozó (52. 26. pont) e)17

vállalkozó (52. 26. pont) e)17 e)17 a 26.152 vállalkozó: a egyéni az A 170/2011.(VI.21.) számú képviselı-testületi határozat: a.) Balatonkeresztúr Község Önkormányzati Képviselı-testülete a helyi adórendelet felülvizsgálatára vonatkozó

Részletesebben

Tárkány Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 4./2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete

Tárkány Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 4./2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete Tárkány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 4./2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete A szociális igazgatásról, a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról. Tárkány Község Önkormányzat

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére 276/2011.(VI.30.)Kt.sz. Berzsenyi utcában ingatlan vásárlása Jánoshalma Város Képviselő-testülete bruttó 430.000

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére 371/2010.(IX.14.)Kt.sz. Városi Sportpálya nyitva tartása Jánoshalma Város Képviselő-testülete az edzőpálya

Részletesebben

Kadarkút Város Önkormányzatának. 20/2009.(IX. 30.) számú. r e n d e l e t e. (Módosításokkal egységes szerkezetben)

Kadarkút Város Önkormányzatának. 20/2009.(IX. 30.) számú. r e n d e l e t e. (Módosításokkal egységes szerkezetben) Kadarkút Város Önkormányzatának 20/2009.(IX. 30.) számú r e n d e l e t e Hatályos: 2011. november 25-tıl Egységesítve: 2011. november 25. a Bursa Hungarica Felsıoktatási Önkormányzati Ösztöndíj odaítélésérıl

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2011. szeptember 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2011. szeptember 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 637-226/2011. szám 226/2011. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - felveszi a napirendek közé a,,bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2012., a,,gépkocsi lízing

Részletesebben

Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének. /2014. (.) rendelete. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének. /2014. (.) rendelete. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2014. (.) rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének 2007. szeptember 6-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének 2007. szeptember 6-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 3575-1/2007. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2011. január 27-én megtartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2011. január 27-én megtartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2011. január 27-én megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Bognár Ignác, Dr. Csarnó Ákos, Csathó Csaba, Csákvári Antal, Császár Zoltán, Ficzere

Részletesebben

I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ÚJHARTYÁN VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2015. (II.19) önkormányzati rendelete A SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL ÉS A GYERMEKVÉDELEM SZABÁLYAIRÓL EGYSÉGES SZERKEZETBEN Újhartyán Város Önkormányzatának

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Jelen hirdetmény hatályon kívül helyezi a 2013.10.01.-2013.12.31. között hatályos hirdetményt. Hatályba helyezés időpontja: 2014.01.01.

HIRDETMÉNY. Jelen hirdetmény hatályon kívül helyezi a 2013.10.01.-2013.12.31. között hatályos hirdetményt. Hatályba helyezés időpontja: 2014.01.01. HIRDETMÉNY Jelen hirdetmény hatályon kívül helyezi a 2013.10.01.-2013.12.31. között hatályos hirdetményt. Hatályba helyezés időpontja: 2014.01.01. LAKOSSÁGI ÜGYFÉLKÖR Hitel típusa Referencia kamat + Kamatfelár

Részletesebben

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének. 40/2009. (IX. 30.) rendelete 1

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének. 40/2009. (IX. 30.) rendelete 1 Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének 40/2009. (IX. 30.) rendelete 1 az önkormányzat tulajdonában lévő lakások lakbérének megállapításáról Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Zártvégű Pénzügyi Lízingszerződés. MCSL-1402 számú általános lízingfeltételek

Zártvégű Pénzügyi Lízingszerződés. MCSL-1402 számú általános lízingfeltételek Merkantil Bank Zrt. Zártvégű Pénzügyi Lízingszerződés MCSL-1402 számú általános lízingfeltételek forint alapon változó lízingdíjakkal Direkt finanszírozás Hatályos: 2014. március 15-től 2015. január 31.-ig

Részletesebben

H I T E L A D A T O K

H I T E L A D A T O K K Ö L C S Ö N K É R E L E M a z F H B B a n k Z r t. é s a z F H B J e l z á l o g b a n k N y r t. á l t a l n y ú j t o t t k ö l c s ö n ö k h ö z 20c_105_2009_BU_35_2016.05.06 A KÖLCSÖNIGÉNYLŐ (TELJES)

Részletesebben

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. /2011. (X..) rendelet-tervezete. a gyermekvédelmi ellátások szabályozásáról

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. /2011. (X..) rendelet-tervezete. a gyermekvédelmi ellátások szabályozásáról BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2011. (X..) rendelet-tervezete a gyermekvédelmi ellátások szabályozásáról Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testülete a gyermekek védelméről és a

Részletesebben

KÉRELEM Helyi gyermeknevelési támogatás megállapítása iránt. NYILATKOZAT A) Személyi adatok

KÉRELEM Helyi gyermeknevelési támogatás megállapítása iránt. NYILATKOZAT A) Személyi adatok 5. számú melléklet a 6/2015.(II.27.) önkormányzati rendelethez KÉRELEM Helyi gyermeknevelési támogatás megállapítása iránt Alulírott kérem gyermeke(i)m részére a helyi gyermeknevelési támogatásra való

Részletesebben

ELSŐ RÉSZ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ELSŐ RÉSZ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK TAMÁSI VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/1994.(V.5.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről (A módosításokkal

Részletesebben

A lakásban tartózkodás jogcíme: tulajdonos bérlő albérlő haszonélvező családtag egyéb. Lakószobák száma: Lakás alapterülete:.m 2

A lakásban tartózkodás jogcíme: tulajdonos bérlő albérlő haszonélvező családtag egyéb. Lakószobák száma: Lakás alapterülete:.m 2 Makó Város Polgármesteri Hivatal 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: 62/511-800 (átvétel: szignó: ) Etikett helye KÉRELEM adósságkezelési szolgáltatás megállapítására Név... Születési név:...... Szül. hely

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésétől, Miskolc. IV-3091-7/2011. J e g y z ő k ö n y v

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésétől, Miskolc. IV-3091-7/2011. J e g y z ő k ö n y v Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésétől, Miskolc IV-3091-7/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés 2011. szeptember 23. napján tartott üléséről. Az ülés

Részletesebben

Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2006. (VI. 21.) ÖR. sz. rendelete a gyermekvédelem helyi rendszeréről (egységes szerkezetben)

Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2006. (VI. 21.) ÖR. sz. rendelete a gyermekvédelem helyi rendszeréről (egységes szerkezetben) Veresegyház Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2006. (VI. 21.) ÖR. sz. rendelete a gyermekvédelem helyi rendszeréről (egységes szerkezetben) A rendeletet módosította a 17/2012.(III.31.) sz., a

Részletesebben

K É R E L E M RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSA IRÁNT

K É R E L E M RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSA IRÁNT 5. melléklet Kérelmező adatai: K É R E L E M RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSA IRÁNT Név:... Születési név:... Születési hely, idő:... Anyja neve:... Lakóhely:... Tartózkodási hely:... Társadalombiztosítási

Részletesebben

Hatályos: 2015. november 10-től

Hatályos: 2015. november 10-től Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete az egyes pénzbeli és természetbeni ellátásokról / egységes szerkezetben / Hatályos: 2015. november 10-től

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 134. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 134. szám MAGYAR KÖZLÖNY 134. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2015. szeptember 21., hétfő Tartalomjegyzék 2015. évi CXLII. törvény Egyes törvények Magyarország államhatárának hatékonyabb védelmével és a tömeges

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-12/2013.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-12/2013. 78/2013.(IV.23.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 9/2013.(IV.30.) önkormányzati rendelettel elfogadott 2012. évi költségvetési zárszámadás pénzmaradvány-kimutatás táblázatban

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete a szociális gondoskodás helyi szabályairól egységes szerkezetben Taksony Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2005. év február 21.-ei ülésére Tárgy: Állami ingatlanok önkormányzatok részére történő ingyenes tulajdonba adása. Előadó: Horváth

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2013. március 28-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2013. március 28-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 90/2013.(III.28.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselı-testülete a 2013. március 28-án tartandó ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a tömegközlekedés helyzetérıl (különös

Részletesebben

Kivonat. Készült: Fehérgyarmat Város Önkormányzat Képviselő - testülete 2011. február 24-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat. Készült: Fehérgyarmat Város Önkormányzat Képviselő - testülete 2011. február 24-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat Készült: Fehérgyarmat Város Önkormányzat Képviselő - testülete 2011. február 24-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. FEHÉRGYARMAT VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2011. (III.01.)

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben