JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én 16 órai kezdettel megtartott üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. szeptember 27-én 16 órai kezdettel megtartott üléséről."

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én 16 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács János polgármester Ifj. Kardos Sándor alpolgármester Gubiczáné Kocsis Irén képviselő Horváth Ernő képviselő Hujber Ferenc képviselő Takács János képviselő Igazoltan hiányzik: Szabó László képviselő Tanácskozási joggal részt vevő: Faragó Istvánné Peresztegi Lászlóné jegyző aljegyző Egyéb jelenlévők: Devecsery Ildikó Fésüs Sándor Takács Béla tagintézmény vezető pénzügyi előadó vilonya.eu főszerkesztő NAPIREND ELŐTT köszönti a képviselőket, a tanácskozási joggal résztvevőket, és a megjelent vendégeket a ciklus utolsó ülésén. Tájékoztatja a résztvevőket, hogy Szabó László képviselő munkája miatt igazoltan távol marad. Megállapítja, hogy a 8 fő képviselő közül 7 fő jelen van, így az ülés határozatképes. /Jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ Majd ismerteti az ülés tervezett napirendi pontjait. /Meghívó a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ Javasolnám a napirendi pontokkal kapcsolatban, hogy a 2. és 3. napirendi pontokat cseréljük fel, az önkormányzati ciklus zárása legyen az utolsó. Kézfelemeléssel jelezze, aki elfogadja a napirend ilyen módosítását. A Képviselő-testület a napirendi pontok sorrendjére vonatkozó módosítási javaslatot 7 igen szavazattal egyhangúlag, határozathozatal nélkül elfogadta.

2 2 Devecsery Ildikó tagintézmény vezető napirend előtt kért szót. Devecsery Ildikó tagintézmény vezető Igazából csak köszönni jöttem, mivel el kell mennem. Szeretném megköszönni mindenkinek a négy év alatt végzett munkáját, hogy pozitívan tudtunk együttműködni. Jó volt együtt dolgozni. Kívánok mindenkinek sok sikert, a polgármesternek jó pihenést! NAPIREND TÁRGYALÁSA 1.) Beszámoló az átruházott szociális jogkörök gyakorlásáról Előadó: Kovács János Polgármester /Beszámoló a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ Ami pozitív, hogy hála Istennek nem volt sok temetés az idén, de sajnos születés sem. A lakásfenntartási támogatásra összesen 722 ezer Ft lett kifizetve az első félévben, ez a normatív lakásfenntartási támogatás esetében az eredeti előirányzat 30,5 %-a. A szociális ellátások többnyire nem érték el a tervezett összeg felét. Átmeneti segélyt nem sokat adtunk ki. Még kevesebb a rendkívüli gyermekvédelmi támogatás. Ez június 30-ig van. A tervezetthez képest jól vagyunk. A jegyzői jogkörnél az előirányzat felhasználása 73,7 %-os. Azért ilyen magas, mert a támogatások kifizetése után van lehetőség visszaigénylésre. Ha szükséges lesz a rendelkezésre állási támogatás előirányzatának emelésére, kiegészíthető lesz akár az ápolási díjból, akár a rendszeres szociális segélyből, átcsoportosításra van lehetőség. Kérdés? Hujber Ferenc képviselő Közlekedési támogatás hogy lett 0-ból 21 ezer Ft? Ez csak átfut rajtunk. Állami támogatás, amit igényelünk és kifizetünk a mozgáskorlátozottak részére. Hujber Ferenc képviselő Ugyanez van a RÁT-nál is? Ez is központi támogatás, de 20 %-os önrészt kell biztosítani. A RÁT-ot azok az aktív korú nem foglalkoztatott személyek kapják, akik 18 év fölöttiek, 55 év alattiak és a kiskorú gyermekeik napközbeni ellátása megoldott.

3 3 Közülük lehet behívni közcélú foglalkoztatásra embereket. Egy családban csak egy személy kaphatja. Ez a megszorítás van. Aki a szociális jogkörök gyakorlásáról szóló beszámolót elfogadja, kézfelemeléssel jelezze. A Képviselő-testület a javaslatot 7 igen szavazattal egyhangúlag, határozathozatal nélkül elfogadta. 2.) Aktuális ügyek Előadó: Kovács János polgármester 2/a.) Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal palatető-javításáról /Árajánlat a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ Az orvosi rendelő ki lett meszelve. Mariann jelezte, hogy a Családsegítő irodáját is ki kell festeni, mert csúnyán beázott. Először a tető javítását kellett megcsinálni. Az egész tető javítva lett. Elvileg most nem ázik be. Ez a következő napirendi pontunk. A tető javítására kértem árajánlatot és a további beázás elkerülése érdekében meg is csináltattam. Aki hozzájárul, hogy Hersics Balázs részére az elvégzett munkáért az árajánlatában szereplő Ft-ot kifizessük, kézfelemeléssel jelezze. A testület 7 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozta: 100/2010.(IX.27.) Kt. határozat: Polgármesteri Hivatal palatető javításáról Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Polgármesteri Hivatal tetejének javításáról szóló előterjesztést és a következő döntést hozta: 1.) Tekintettel a Polgármesteri Hivatal beázására soron kívül szükség volt a palatető javítására, melyet Hersics Balázs vállalkozó ,- Ft összegű árajánlata alapján végzett el. 2.) A testület a tetőjavítás anyag- és munkadíjának kifizetését engedélyezi, az összeget költségvetéséből biztosítja. 3.) A döntést a évi költségvetés módosításakor figyelembe kell venni. Határidő: szeptember 30. Felelős: Fésüs Sándor pénzügyi ügyintéző Cseréné Gelencsér Zsuzsanna igazgatási ügyintéző Önkormányzati kincstár 2/b.) Tájékoztatás a Családsegítő Központ által használt helyiségek festéséről

4 4 /Árajánlat a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ Ahogy már mondtam, a beázás miatt a Családsegítő által használt helyiségeket is ki kellett festeni. Az árajánlatot itt is megkértem és a munkát is elvégezték. A kifizetéshez kérem a testületi hozzájárulást. Hujber Ferenc képviselő 69 m 2 -ilyen nagy az a helyiség? Előtér is van hozzá. Falfelületről van szó, nem alapterületről! Aki hozzájárul, hogy Kocsis Béla részére a Családsegítő által használt helyiség kifestéséért járó Ftot kifizessük, kézfelemeléssel jelezze. A testület 7 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozta: 101/2010.(IX.27.) Kt. határozat: Családsegítő Központ által használt helyiségek festéséről Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Családsegítő Központ által használt helyiségek festéséről szóló előterjesztést és a következő döntést hozta: 1.) Tekintettel a Polgármesteri Hivatal épületében lévő Családsegítő Központ által használt helyiségek beázására, soron kívül szükség volt a helyiségek festésére, melyet Kocsis Béla vállalkozó ,- Ft összegű árajánlata alapján végzett el. 2.) A testület a festés anyag- és munkadíjának kifizetését engedélyezi, az összeget költségvetéséből biztosítja. 3.) A döntést a évi költségvetés módosításakor figyelembe kell venni. Határidő: szeptember 30. Felelős: Fésüs Sándor pénzügyi ügyintéző Cseréné Gelencsér Zsuzsanna igazgatási ügyintéző Önkormányzati kincstár 2/c.) Javaslat közérdekű adatok megjelentetését végző vállalkozó megbízására /Árajánlat a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ Ez egy nagyon régi téma. Takács Bélától kaptunk rá árajánlatot. Meg kell csinálni mindenképp.

5 5 Egyszer már ezt szavazásra bocsátottuk, volt rá kísérlet, hogy elkészüljön a vilonya.hu honlap. De sajnos nem jött össze. Egy vállalkozót megbíztunk, ingyenes volt, de nem is csinált rajta semmit. Komposztálós pályázatnál van akadálymentes honlap létrehozására pénz. A vilonya.eu-s főoldalról lehet linkeket létrehozni, amin keresztül sok minden elérhető. Peresztegi Lászlóné aljegyző Akadálymentesnek kell lenni a honlapnak. A közérdekű adatok megjelentetését ne keverjük össze a komposztálós pályázatban foglalt kötelezettséggel. Arra a pályázat elszámolásáig kell megoldást találni. A Leaderesnek? Körülnéztem a környéken, nem nagyon van ilyen, de tudom azt is vállalni. Nem, a komposztálásnak, de az valóban ráér később is, az része a pályázatunknak. A közérdekű adatok közlése legyen meg minél előbb. Meg kell csinálni. Ezt az önkormányzat fizeti. Miért 3+1 év? Kölcsönös garancia, hogy tényleg fog működni az oldal. Jogszabályi rendelkezéssel határozták meg a feladatot és a változás is köti az önkormányzatot., ezért ezt be kell építeni a szerződésbe. Ajánlatom alapján ha beírják, hogy.hu, akkor az eu-s oldal jelenik meg. Horváth Ernő képviselő Javaslom, hogy ne döntsön ebben a testület., bízzuk a választás utániakra. Ebben már 1 éve mulasztásos törvénysértésben van a testület. Hiába döntöttek tavaly, nem lett megcsinálva, várható volt, hogy ingyen ezt mégse csinálják meg. Nem véletlen, hogy a reklámfelület le lett tiltva. Javasolnám, hogy induljon el a munka, mert nem készül el olyan gyorsan a honlap. Jogszabály írta elő a közadattárban való szereplést. A komposztálással kapcsolatos kötelezettségről tényleg döntsön a későbbi testület. Lényeges, hogy a leggyorsabban kellene feltenni az adatokat. Gubiczáné Kocsis Irén képviselő Miért nem vilonya.hu lesz? Mert az teljesen új oldal lenne. Nekem van egy kész lapom.

6 6 A keresőkben a Vilonyára 2 lapot ad ki, de fizikálisan az ugyanaz az oldal. A vilonya.hu domain névnél kell csinálni egy átirányítást, hogy a tárhelyet az eu-nál keresse. Az eu-n nagyobb tárhely van. És ez így olcsóbb gondolom. Az rettenetes munka, hogy újat alakítsak ki. Akkor az egészet újra fel kell építeni. Folyamatosan frissíteni és tesztelni kell, hogy biztonságosan működjön. A tárhely szolgáltatójával már 3 éve szerződésben állok, már lassan 4 éve. Ha bármilyen adatvesztés lép fel, 48 órán belül vissza tudja állítani az adatokat. Nem ismerem a.hu tárhely szolgáltatóját, nincs semmi garanciám arra, hogy ha bekövetkezik valamilyen összeomlás, vagy megállás, az ki lesz javítva. A mi szempontunkból az a fontos, hogy megjelenjenek a közérdekű adatok, mindegy milyen címen. Peresztegi Lászlóné aljegyző Azon belül még lesz egy-két kérésünk, hogy minek kell megjelennie a főoldalon. Közérdekű információknak, az önkormányzati adatoknak a főoldalról kell elérhetőnek lenni. Bárhonnan el lehet érni a linket, ez két kattintással megoldható, lenyíló menüvel. Én azt javaslom, hogy fogadjuk el az ajánlatot. Decemberi határidő? Most szeptember vége van. A határozatot követi a szerződéskötés. Utána tudok feltölteni. A feltöltés folyamatos lesz. És így december elsejétől működhet. Négy éves szerződést azért kérdeztem, mert volt, akivel szerződés lett kötve, és nem volt eredménye. Horváth Ernő képviselő Indulásnál okoz-e gondot, ha 1 hónappal később dönt a testület? Igen. Szerződéskötés után indulhat a munka. Azt tudom garantálni, hogy a közadat-keresőn keresztül elérhető az oldal december 1-től. Az árajánlattal kapcsolatban nincs összehasonlítási alapom.

7 7 Tavaly a másik ajánlatot adó többet kért. Ez azért egyszeri 30 ezer Ft, mert a saját honlapom alakítom át. Újnál több lenne. Aki egyetért azzal, hogy árajánlata alapján megbízzuk Takács Bélát a honlap kialakításával, jelezze. A testület 6 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal (Horváth Ernő), tartózkodás nélkül a következő határozatot hozta: 102/2010.(IX.27.) Kt. határozat: közérdekű adatok honlapon történő megjelentetéséről Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Takács Béla egyéni vállalkozó javaslatáról szóló előterjesztést és a következő döntést hozta: 1.) Az elektronikus információszabadságról szóló évi XC törvényben (Eitv) meghatározott közzétételi kötelezettségének teljesítése érdekében a közérdekű adatokat elérhetővé kívánja tenni. 2.) A közérdekű adatok megjelentetését Takácsa Béla Vállalkozó az általa üzemeltetett vilonya.eu honlapon vállalja bruttó Ft/hó összegért. 3.) Vállalkozó az előírásoknak megfelelően feltölti a elérhetőségre az Önkormányzat által elektronikus formában átadott és az Önkormányzat Közérdekű adatok portáljára felkerülő adattartalmat egyszeri bruttó Ft összegért. 4.) A döntést a évi költségvetés módosításakor figyelembe kell venni. Határidő: 2010 december 1. Felelős: Fésüs Sándor pénzügyi ügyintéző Cseréné Gelencsér Zsuzsanna igazgatási ügyintéző Önkormányzati kincstár 2/d.) Javaslat hó- és síkosság-mentesítési pályázatról való döntésre /Pályázati felhívás a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ A kiírásra csak egy pályázat érkezett. Bódis János helyi vállalkozó nyújtotta be február 28-ig szól az árajánlat. Az ügyeleti díjat napi bruttó Ft-ért, a síkosság-mentesítést és hó-tolást Ft/óra összegért vállalja. Szóróanyagot az önkormányzatnak kell biztosítani. Társadalmi munkát ajánlott fel. Annak benne kellene lenni a megállapodásban, hogy rendkívüli időjárás esetén megrendelés szerint dolgozik.

8 8 A Szuperinfóban megjelent a hirdetés. Azért jó helyi vállalkozót alkalmazni, mert helyben van a gép. Horváth Ernő képviselő Szívem szerint megvárnám a következő testületet a döntéssel. A Bódissal elégedettek voltunk, kiírtuk, csak Ő jelentkezett. Nem látok indokot a halasztásra. Szavazzunk Aki a Bódis János ajánlatát elfogadja, kézfeltartással jelezze. A testület 6 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal (Horváth Ernő), tartózkodás nélkül a következő határozatot hozta: 103/2010.(IX.27.) Kt. határozat: gépi hó-eltakarításról és síkosság-mentesítésről Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a gépi hó-eltakarítási és síkosságmentesítési pályázatra beérkezett pályázatot és a következő döntést hozta: 1.) A helyi síkosság-mentesítési feladatok ellátásával benyújtott pályázata alapján Bódis János (8194 Vilonya, Kossuth L.u.18.) vállalkozót bízza meg február 28-ig. 2.) Az elfogadott bruttó díjak az alábbiak: hó-eltakarításért 8.750,- Ft/óra, síkosság-mentesítésért 8.750,- Ft/óra. Ügyeleti összeg november 15.-től február 28.-ig bruttó napi 1.500,-Ft. Határidő: november 15. és február 28. Felelős: Cseréné Gelencsér Zsuzsanna igazgatási ügyintéző Fésüs Sándor pénzügyi előadó Önkormányzati kincstár 2/e.) Javaslat az Október 23-i ünnepségre /Programterv a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva./ Programtervet megkaptuk. Van-e más javaslat az ünnepségre? Mikor elfogadta a képviselő testület a programtervet, szó volt a Forrás Színházról, de a helyiek is szerepelnek, így hosszú lenne. Ezért inkább kihagytam a színészeket. Aki az október 23-i ünnepség programtervét elfogadja, kézfelemeléssel jelezze. A testület 7 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozta:

9 9 104/2010.(IX.27.) Kt. határozat: Október 23-a megünnepléséről Vilonya Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a október 23-i megemlékezés programtervét és a következő döntést hozta: 1.) A forradalom 54. évfordulóját a október 23-án 15 órai kezdettel megtartandó megemlékezés keretében ünnepli a település lakossága az elfogadott programterv szerint. 2.) Az ünnepi megemlékezés költségeit koszorú költségvetéséből biztosítja. 3.) A döntést a évi költségvetés módosításakor figyelembe kell venni. Határidő: október 23. Felelős: Kardos Sándor alpolgármester Fésüs Sándor pénzügyi előadó Önkormányzati kincstár 3.) Az önkormányzati ciklus zárása Előadó: Kovács János polgármester Én nem is igazán erről a ciklusról szeretnék beszélni, hanem többről, hanem az elmúlt 3 ciklusról, mivel a választások után elmegyek nyugdíjba. Mikor idekerültem ebbe a pozícióba, a legfontosabb döntés volt, hogy leszakadtunk Papkesziről. Ez alapozta meg a pénzügyi stabilitásunkat. Nem volt egyszerű döntés, jól meggondoltuk. Jól döntöttünk, lásd a két település helyzetét: Papkeszi csődben van, nekünk stabil a helyzetünk, pedig kompenzációt ők is kaptak. Berhidával jó kapcsolat alakult ki, együtt dolgozunk az oktatás, a szociális igazgatás területén is. Építési telkek kialakítása már célegyenesben van. Fontos dolog a település életében. Az első testület már ezzel foglalkozott. Nem volt könnyű menet, de hamarosan értékesíthető lesz. A másik a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése. Elmondhatjuk, hogy 90-95%-ban pormentesek az utak. Elkezdtük a járdák helyreállítását is. A Vasút utcában a vízcső cserélve lett. Büszke vagyok arra, hogy a Bőrgyár-udvarba be lett vezetve a csatorna. A Bika-rétet sikerült megszerezni. Rengeteg fát ültettünk, már csak várni kell, hogy megnőjenek. Ott vannak a szalonnasütő helyek, padok, asztalok, a szükséges közművek. Leader pályázatot meg kell valósítani, a hidat, szoborparkot megépíteni. Terveket készítetünk járdák, felszíni vízelvezetés kiépítésére. Rendkívül fontos a vízelvezetés. A Polgármesteri Hivatalt saját erőből újítottuk fel közcélú emberekkel. Mozgatni, irányítani kell őket. Udvar kulturált lett. Orvosi rendelő akadálymentesítése elkészült. Legutóbb a Kultúrház felújítása készült el. A belső tér elfogadható szinten van. Bárkit be lehet vinni az épületbe. A külső vakolást kell még megcsináltatni. Minden intézményben világításkorszerűsítés volt. Büszke vagyok rá, hogy tudjuk működtetni az iskolát. Ellene szavaztam az építésnek annak idején, mert nem voltam biztos benne, hogy tudjuk működtetni. Belátom, hogy jobb így, bár a fenntartása sokba kerül, de fontos, hogy a gyerekek itt eresszenek gyökeret, itt járnak óvodába, iskolába. A temetővel szemben volt egy szemétgödör, gyönyörűséges terület lett belőle. Aki bejön, ezek alapján ítéli meg a települést.

10 10 A ravatalozó előtti területet rendbetettük. Új utat építettünk ki, hogy aratni tudjon bemenni a gép a temető melletti területre. Abban az időben kezdtük el a Falunapot, ami olyan nívós lett, hogy más településekről is jöttek már rá. A civil szervezetekkel együttműködtünk, biztosítottuk a működésüket. Egyházakkal jó a viszonya az önkormányzatnak. Szécsi Ferenc atya katonai lelkészként megemlékezést szervez, ha hív, elmegyek. A Don kanyarban elesettek emlékére rendezett ünnepségre szokott meghívni. Hideg van olyankor, majd megfagyunk, de nagyon szép ünnepesség. Szerintem nekünk is fel kellene vennünk a sorba. Orvosi rendelő, védőnői helyiségbe megvettük a felszerelést, ami kellett. Itt a hivatalban a számítógépek minősége olyan, hogy a munkát el tudjuk végezni. Köszönöm a képviselőtársak munkáját. A mostaniakét és a korábbiakét is. Mi nem voltunk olyan szerencsések, hogy milliós iparűzési adóbevételeink lettek volna. Lassan felzárkóztunk hozzájuk. Nem kell szégyenkeznünk a falunk miatt. A következő testületnek javaslom, hogy folytassák ezt a munkát. Nagyon sok pályázat van, amit ki lehet használni. Jegyző Asszonynak és Aljegyző Asszonynak köszönöm, hogy 2003-tól együtt dolgozhattunk. Ezalatt összerázódtunk. Hujber Ferenc képviselő Képviselőtársam nevében is megköszönjük a munkádat. A döntéseket neked kellett végrehajtani. A következő testület is így működjön, vagy jobban. Mivel a polgármester juttatásai nyilvánosak, javaslom, hogy még nyílt ülésen tárgyalja a testület a polgármester végkielégítését és jubileumi jutalmát. A jogerős választási eljárás után 06-án, ha nincs ellene jogorvoslat, illetve a Közigazgatási Hivatal ütemezése szerint, hogy megbízottjuk jelen tudjon lenni, átadja a polgármesteri tisztséget. Csak a jogsértés esetén lehet a választási eredmény ellen fellebbezni. Miután jól kipróbált személyek bonyolítják a feladatokat, úgy gondolom, ilyen nem fog előfordulni. A polgármester személyének változása miatt a költségvetés tervezésekor beterveztük a 3 havi illetménye összegét a végkielégítésre. Ezen kívül a polgármesterek jogállásáról szóló LXIII. Törvény, illetve az évi XXIII. törvény 49/E. -a rendelkezik a jubileumi jutalmakról. Most a Polgármester úr a 30. évi jubileumi jutalomra válik jogosulttá, ha 2 év van vissza jogosultsági időből, ha nyugdíjba vonul. A jubileumi jutalom 3 havi illetménynek megfelelő összeg. Takács János képviselő Több is lehet? Ez a jogszabályi előírás. Azonban fedezetéről dönteni kell, mert nincs a költségvetésben, csak a 3 havi végkielégítés összege tervezve. Takács János képviselő Máshol általában 2 hónapot rátettek. Mégis 8 évig volt itt. Én javasolok még 2 havi illetménynek megfelelő jutalmat.

11 11 Ha figyelembe vesszük, hogy a polgármester harcolta ki, hogy a települések közül a legkedvezőbb 40 milliós kompenzációt kapja meg a település, kiegészíthetjük jutalommal. A 40 millió csak arra jó, hogy van fedezet az intézmények működtetésére, fejlesztésre. Ennek a munkának komoly, látható nyomai vannak. Gyorsan el lehetett volna költeni, mint másutt, kevesebb látványos eredménnyel. Itt nagyon sok olyan dolog készült, hogy kívülállónak is szemet szúrt. Az átadás-átvételt a régi és az új polgármester között a választást követő 8 napon belül kell megejteni. A polgármester utána kapja meg a juttatásait. Kézfelemeléssel jelezze, aki egyetért, azzal, hogy nek járó végkielégítésen kívül 2 hónap plusz jutalmat állapítsunk meg nyugdíjba vonulása alkalmából. A testület 6 igen szavazattal, 1 tartózkodással (Kovács János), ellenszavazat nélkül a következő határozatot hozta: 105/2010.(IX.27.) Kt. határozat: a polgármester végkielégítéséről és jutalmáról Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester végkielégítéséről és jutalmáról szóló szóbeli előterjesztést és a következő döntést hozta: 1.) részére a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseiről és az önkormányzati képviselők tiszteletdíjáról szóló évi LXIV. törvény 2. (5) bekezdése alapján végkielégítésként háromhavi illetményének megfelelő juttatást állapít meg. 2.) évi LXIV. törvény 4/A. (1) bekezdése alapján kéthavi illetményének megfelelő összegű jutalmat állapít meg a polgármester évi önkormányzati ciklusban végzett tevékenységéért. 3.) Felkéri a Jegyzőt, hogy a határozatban foglaltak szerint a végkielégítés és a jutalom számfejtése iránt a szükséges intézkedéseket tegye meg. 4.) A döntést a évi költségvetés módosítása során figyelembe kell venni. Határidő: október 15. Felelős: Horváthné Zakor Tünde pénzügyi irodavezető Fésüs Sándor pénzügyi előadó Önkormányzati Kincstár Aki egyetért azzal, hogy a költségvetésből biztosítsuk részére háromhavi illetményének megfelelő jubileumi jutalmát, az kézfelemeléssel jelezze.

12 12 A testület 6 igen szavazattal, 1 tartózkodással (Kovács János), ellenszavazat nélkül a következő határozatot hozta: 106/2010.(IX.27.) Kt. határozat: a polgármester jubileumi jutalmáról Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester jubileumi jutalmáról szóló szóbeli előterjesztést és a következő döntést hozta: 1.) részére nyilatkozata alapján mely szerint polgármester- és képviselő jelöltként az önkormányzati választáson nem indul, a választást követően nyugdíjba vonul a köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. Törvény 49/E. (5) bekezdés b) pontja alapján három havi jubileumi jutalmat állapít meg. 2.) Felkéri a Jegyzőt, hogy a határozatban foglaltak szerint a polgármester nyugdíjba vonulásakor a jubileumi jutalom számfejtése iránt a szükséges intézkedéseket tegye meg. 3.) A döntést a évi költségvetés módosítása során figyelembe kell venni. Határidő: október 15. Felelős: Horváthné Zakor Tünde pénzügyi irodavezető Fésüs Sándor pénzügyi előadó Önkormányzati Kincstár Több hozzászólás, észrevétel nem volt, ezért a Képviselő-testület 18 óra 10 perckor zárt ülésen folytatta munkáját. A zárt ülésről külön jegyzőkönyv készült. k.m.f. Kovács János Faragó Istvánné polgármester jegyző

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Fülöp Attila Gerõfi

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt:

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt: Jegyzőkönyv Készült : 2012. május 7.-én a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében Berhida Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli üléséről 16.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 13-án 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somogyzsitfa Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A napirend tárgyalása

JEGYZŐKÖNYV. A napirend tárgyalása JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. augusztus 14-én ülésén Magyargéc Község Önkormányzatának hivatali helyiségében. Jelen vannak: Velki Róbert polgármester Pingiczer Józsefné képviselő Ruzsinszki Györgyné képviselő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme.

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 22-én 8,00 órai kezdettel tartott soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somogyzsitfa Község Önkormányzata

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti és Ügyrendi Bizottságának 2015. június 9-én (kedden) 15.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. augusztus 22. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-10//2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 03-án 14.30 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 3.-án 16 óra 30 perckor

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-13/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 25-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2011. május 20-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2011. május 20-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2011/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. május 20-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás, Pálmonostora, Gátér Község Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2014. február 18-án a Petőfiszállási Művelődési Házban megtartott együttes üléséről. Jelen

Részletesebben

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.április 4.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. könyve c. határozatok:41/2013. (IV. 4.) számú határozat d. rendeletek:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. március 2. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 16-17 /2012. (II. 20.) számú határozatok.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző.

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 29-6/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2012. április 23-án (hétfőn) 18 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. június 30-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/521-011 e-mail:polgarmester@nemesvid.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. július 24- én megtartott soron következő

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2. JEGYZŐKÖNYV

Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2. JEGYZŐKÖNYV Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2. Szám: Krs/784-8/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2018. június 12. napján 08:30

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselőtestületének október 21-i üléséről órai kezdettel.

Jegyzőkönyv. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselőtestületének október 21-i üléséről órai kezdettel. Jegyzőkönyv Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. október 21-i üléséről 16.30 órai kezdettel. Jelen vannak: Pergő Margit Nyírő István Fülöp Attila Gerőfi Roland Héninger László

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2017. augusztus 28. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-5/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. május 26. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 9/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 18-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő Község

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE a Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. augusztus 26-án 8.00 órától 10,00 óráig megtartott r e n d k í v ü l i képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013.08.26-én 8.00

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-én 16 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-én 16 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 27-én 16 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Fésüs Sándor polgármester Baranyai Balázs képviselő

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Felsőegerszeg. Faluház 7370 Felsőegerszeg. Fő utca 7. Jelen

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 88-92/2013. (IX. 13.) számú határozat. d. rendeletek:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Határozatok: Amely készült 2014.augusztus 28-i rendkívüli nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Határozatok: Amely készült 2014.augusztus 28-i rendkívüli nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.augusztus 28-i rendkívüli nyilvános képviselő-testületi ülésről Határozatok: 47/2014 ( VIII.28.) sz. határozat: Helyi Választási Bizottság

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt)

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt) ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 16-án 20.30 órakor kezdődő zárt testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. október 31-én megtartott alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

Napirendi pontok: Alap község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/ , 6 25/

Napirendi pontok: Alap község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/ , 6 25/ Alap község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/221-102, 6 25/220-370 8 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉS ALSÓSZENTIVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 10/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mérges Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. december 16-án 17. 00 órakor a mérgesi

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Porva Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Humán Ügyek. Bizottsági elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné aljegyző. Farkasné Dunai Andrea Óvodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Humán Ügyek. Bizottsági elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné aljegyző. Farkasné Dunai Andrea Óvodavezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Gazdasági Bizottságának, valamint Humán Ügyek Bizottságának, 2013. április 17.-én 16.00 órai kezdettel megtartott együttes üléséről. Jelen vannak: Humán

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 93-96/2013. (IX. 17.) számú határozat.

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 3. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

/2014. (XII.15.) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről

/2014. (XII.15.) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről /2014. (XII.15.) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Sárhida község Önkormányzati Képviselő-testületének. 2013. április 12-én tartott. Rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Sárhida község Önkormányzati Képviselő-testületének. 2013. április 12-én tartott. Rendkívüli nyílt üléséről. Sárhida község Önkormányzata 8944 Sárhida, Béke utca 26. Tel./Fax: (92) 693 964, (92) 461 042 E-mail: polgarmester@sarhida.hu, web: www.sarhida.hu 351-3/2013. (IV. 12.) JEGYZŐKÖNYV Sárhida község Önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2009. április 15. napján 15.30 órakor megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2009. április 15. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2009. április 15. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal félemeleti tárgyalóterme Jelen vannak:

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 17-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 17-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-7/2012./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2012. szeptember 17-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. március 12-én a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 3-án megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Mártírok u.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Izsófalva Nagyközségi Önkormányzat 3741.Izsófalva,Izsó Miklós út 64 sz. Szám: 145/4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Izsófalva Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 20-án délután

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b.

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b. Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (107-113/2012.) TÁRGYSOROZAT 1./ Tudásoddal segítsd a vidéket

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 97-99 /2012. (XI. 24.) számú határozatok.

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014.

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5-én 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 27.-én tartott együttes nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 5 példányban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-4/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. július 20-án 19,00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 98 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. augusztus 18-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 42/2014.

Részletesebben

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. szeptember 30-án megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 18.-án, órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 18.-án, órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 18.-án, 10.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Fülöp Attila Héninger

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Ikt.: 139-9/2018. Készült: 2018. február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 28 i rendkívüli nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 28 i rendkívüli nyilvános ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 510 10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 28

Részletesebben

2014. május 7 én (szerda) du. 13 30 órára

2014. május 7 én (szerda) du. 13 30 órára H O S S Z Ú P Á L Y I N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 4 2 7 4 H o s s z ú p á l y i, S z a b a d s á g t é r 6. T e l : 5 2 / 3 7 5-5 1 1, 5 2 / 5 9 8-4

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: Svh/61-1/2015. Készült: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2015. február

Részletesebben

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről.

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. tárgysorozata: határozata: 34-36 rendelete: TÁRGYSOROZAT 1. Döntéshozatal közbeszerzésekkel

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-5/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 3/2013. (együttes, nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30-án tartott együttes, nyilvános üléséről.

Részletesebben