J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 12-én megtartott soros ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 12-én megtartott soros ülésén."

Átírás

1 6/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 12-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. Jelen vannak: Oláh Kálmán Szikora Pál Ferenc Bohus Ferenc Csikós Gábor Göcző Gyula Andrásné Oláh Lajos Sándorné Kesjár Jánosné polgármester alpolgármester képviselő képviselő képviselő képviselő képviselő Tanácskozási joggal meghívottként van jelen: dr. Lipták Péter jegyző További meghívottként jelen lévők: Annus Sándor Adománykosár Egyesület elnöke Annus Istvánné Mozgáskorlátozottak Csanádapáca és Vidéke Egyesületének elnöke Kovács Lajos Csanádapácai Előre FC. elnöke Kvasz Pál Gábriel Bűnmegelőzési Egyesület elnöke Szemenyei Katalin Csanádapácai Szivárvány Nyugdíjas Egyesület elnöke Tóth Béláné Magyar Vöröskereszt Helyi Szervezetének elnöke Víghné Békési Katalin Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesület elnöke Pepó Jánosné Intézményvezető Oláh Kálmán polgármester: Köszöntöm a megjelenteket és a meghívottakat, továbbá Csanádapáca Község lakosságát. A meghívót mindenki megkapta. Megállapítom, hogy a Képviselő-testület tagjai közül 6 fő van jelen. Csikós Gábor képviselő jelezte késését, amint megérkezik, bekapcsolódik a Képviselő-testület munkájába. A meghívottak közül Megyeriné Lepsényi Alíz aljegyző nem tud jelen lenni. Megállapítom, hogy az ülés határozatképes. A továbbiakban ismertetem a napirendet.

2 Tervezett napirend: 1./ Civil Szervezetek beszámolója a évi tevékenységükről 2./ Szociális térítési díjak felülvizsgálata 3./ Csanádapáca Község Önkormányzat évi közbeszerzési terve 4./ Egyebek (bejelentések) Oláh Kálmán polgármester: Aki a fenti napirenddel egyetért, kérem, kézfeltartással jelezze. A Képviselő- Testület 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a napirendet. 1. Napirendi pont: Civil Szervezetek beszámolója a évi tevékenységükről Oláh Kálmán polgármester: Az előterjesztést mindenki megkapta. Én nem kívánom felolvasni, mindenki előtt ott van. Kilenc civil szervezetet támogatott 2013-ban az önkormányzat ,- Ft. összegben. A felhasználás ellenőrzése megtörtént, mindegyik civil szervezet hiánytalanul elszámolt. Megkérem az egyesületek képviselőit, hogy a továbbiakban egészítsék ki beszámolójukat. Először Kovács Lajos urat kérem az Előre FC Egyesület elnökét, hogy ismertesse beszámolóját. Kovács Lajos elnök: A 2013-as év során a csapat 6-ik helyen végzett. Sok játékos elment, keveset tudtunk igazolni. Az önkormányzat ,- forinttal támogatta egyesületünket, de kiadásunk jóval meghaladta a támogatás összegét, mivel a kiadásunk ,- Ft volt. Nehézséget okoz az is, hogy nem támogat bennünket senki az önkormányzaton kívül. Jó hír, hogy nyerünk most pályázaton és megkezdődik a pályakarbantartás. Ennyit kívántam elmondani röviden, ha van kérdés, arra szívesen válaszolok. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm a kiegészítést, kérdése van-e valakinek ezzel kapcsolatban? Szikora Pál alpolgármester: Nem kérdés, amit mondani akarok, hanem inkább kérés. Szeretném, ha bemutatnánk a településnek is azt a kupát, az úgynevezett Fair Play díjat, amelyet az Előre FC. Egyesület kapott.

3 Oláh Kálmán polgármester: Gratulálunk a csapatnak és további szép eredményt, és sok sikert kívánunk nekik. Korábban hoztunk egy döntést a térítési díjjal kapcsolatban, ha döntetlent játszik a csapat, illetve ha győzelmet arat, akkor az autóbusz költségektől eltekintünk. Ezt a továbbiakban is így tekintjük. Kérdése van-e valakinek? Amennyiben nincs, megkérem Tóth Béláné asszonyt, a Magyar Vöröskereszt elnökét, hogy egészítse ki a beszámolójukat. Tóth Béláné elnök: A Vöröskereszt Helyi Szervezete 2013-ban ,- Forint támogatást kapott az önkormányzattól, működésre és programszervezésre. Ezt az összeget a donorok megbecsülésére fordítottuk. Év végén egy ünnepség keretében köszöntük meg nekik a véradást. Munkánk a véradás szervezése, tartása, a donorok megbecsülése. Évente 4 alkalommal tartunk véradást ban 122 fő adott vért, 17 fő elismerést kapott többszöri véradásért. Taglétszámunk: 82 fő. Szervezünk még használt ruha osztást, mert erre nagy igény van. Rendszeresen részt veszünk az önkormányzat ünnepségein és a koszorúzásokon. Ennyit kívántam elmondani röviden. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm szépen. Megkérem Szemenyei Katalin asszonyt, a Szivárvány Nyugdíjas Klub elnökét, hogy ismertesse beszámolóját. Szemenyei Katalin elnök: Az egyesületünk 2013-ban alakult át. Célunk a nyugdíjasok képviselete és részükre kulturális programok szervezése. Különböző típusú programokat szervezünk a tagjainknak. Megközelítőleg 10 település hasonló profilú egyesületével áll kapcsolatban a civil szervezetünk. A tavalyi évben a Kakasfesztivál rendezvényt támogattuk munkákkal. Az egyesületi tagok részére ünnepséget rendeztünk. Az önkormányzat ,- forint támogatást nyújtott egyesületünk részére, melynek felhasználását a beszámolónkban részleteztem, ezt a pénzt 4 alkalommal használtuk fel. Oláh Kálmán polgármester: Csikós Gábor képviselő úr megérkezett és bekapcsolódik a testület munkájába. Kérem jegyzőkönyvbe venni. Csikós Gábor képviselő megérkezett Oláh Kálmán polgármester: Tájékoztatnám az előzményekről Csikós Gábor képviselőt, majd visszaadnám a szót Szemenyei Katalin elnök asszonynak. Szemenyei Katalin elnök: Folytatnám még pár mondatban az előbbieket. Tagjainknak csomaggal kedveskedtünk. Az önkormányzati ünnepségeken részt vettünk. Továbbá megemlíteném, hogy nyugdíjemelési kérelmeket töltünk ki és kedden az irodánkban Kóródiné Jolika várja az ügyfeleket. Taglétszámunk 52 fő volt, de 100 főre számítunk. Ennyit szerettem volna még elmondani, köszönöm, hogy meghallgattak.

4 Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm, továbbmennék. Megkérem Kvasz Pál urat, a Gábriel Bűnmegelőzési Egyesület elnökét, hogy ismertesse a beszámolójukat. Kvasz Pál elnök: Köszöntök mindenkit. A pénzügyi rész mindenki előtt ott van, nem kívánok különösebbet arról mondani. Az önkormányzat 2013-ban ,- Forinttal támogatott bennünket, melyet működésre használtunk fel. Azt gondolom, hogy feladatainkat sikeresen teljesítjük, és eleget tettünk ezeknek a tavalyi évben is. A titkárunk Czikó Pálné rendszeresen jelentet meg cikket rólunk a helyi újságban. A rendfenntartásban a polgárőr napokon részt veszünk, a helyi körzeti megbízottal együtt vállalunk szolgálatot. Részt vettünk a TE-SZEDD akcióban, melyet idén is megszerveznek és egyesületünk ott fog tevékenykedni. A katasztrófavédelem munkáját is segítjük. Tagjainkat megvendégeltük. Szinte azt is mondhatom, hogy mi minden rendezvényen ott vagyunk és tevékenykedünk. Ennyit kívántam röviden elmondani. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm. Kérdés van-e ezzel kapcsolatban? Amennyiben nincs, előterjeszteném a MÉZIKÉK Nagycsaládosok Csanádapácai Egyesülete beszámolóját, mivel Hatvani Gyuláné elnök asszony jelezte távolmaradását. Az egyesület ,- forint önkormányzati támogatást kapott, melyet programok szervezésére használt fel. A beszámolót mindenki megkapta, kérdése van-e a beszámolóval kapcsolatban valakinek? Amennyiben, nincs, megkérem Annus Sándor urat az Adománykosár Egyesület elnökét, ismertesse beszámolóját. Annus Sándor elnök: Ami a évi tevékenységünket illeti, fő feladatunk a használtruha osztás volt. A Mézikék Nagycsaládosok Egyesületével közösen 3 kerékpártúrát szervezetünk a gyerekeknek. Kiemelném az önkormányzat részéről kapott ,- forint támogatást, melyet karácsonyi adományra fordítottunk. Ennyit szerettem volna röviden elmondani, ha kérdés van, arra készséggel válaszolok. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm, kérdése van-e valakinek ezzel kapcsolatosan? Amennyiben nincs, akkor előterjeszteném az Önkéntes Tűzoltó Egyesület beszámolóját, mivel Csernus Imre elnök úr jelezte elfoglaltságát, így nem tud részt venni az ülésen. A beszámolót külön nem részletezem az egyesületet az önkormányzat ,- forint támogatásban részesítette, melyet működésre fordítottak. Annyit azonban szeretnék elmondani, hogy jelentős esemény történt az egyesület életében, mivel tagjai részt vettek egy 40 órás alapképzésen. Szombaton volt a záróvizsga, ahol 13 fő sikeres vizsgát tett. Ez azért fontos, mert így pályázati forráshoz jut az egyesület. Kérdés van-e ezzel kapcsolatban, amennyiben nincs, megkérem Annus Istvánné asszonyt, a Mozgáskorlátozottak Csanádapáca és Vidéke Egyesületének elnökét, hogy ismertesse beszámolóját. Annus Istvánné: Tisztelt Képviselő-testület! A Csanádapácai Mozgáskorlátozottak Egyesületéhez 5 település tartozik. Jelentősen segítjük

5 az embereket, mert sorra jönnek azzal, hogy elveszik tőlük a leszázalékolásukat és ott maradnak jövedelem nélkül. Ezeket intézzük folyamatosan és más támogatások igénylését is elvégezzük számukra. Meg kell mondanom, hogy a tagságunk elöregedett. Az ügyfélfogadás az irodánkban továbbra is rendszeres. Részt veszünk a rendezvényeken. Amit fontosnak tartok megemlíteni az, hogy sajnos 2013-ban nem sikerült pályázatot nyernünk. Az önkormányzattól ,- Ft támogatást kaptunk, amelyet rendezvényre használtunk fel. El kell mondanom azt is, hogy sajnos idén sem sikerült pályázatot nyerni. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm. Kérdése van-e ezzel kapcsolatban valakinek? Amennyiben nincs, megkérem Víghné Békési Katalin asszonyt a Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesület elnökét, hogy ismertesse beszámolóját. Víghné Békési Katalin: Köszöntök mindenkit! Egyesületünk ,- forint támogatást kapott az önkormányzattól. Ezt a pénzt a fellépésekhez szükséges ruhákra, illetve egy magnó vásárlására fordítottuk. Tagságunk jól aktivizálható. Részt veszünk gasztronómiai rendezvényeken, a környező települések rendezvényein, illetve farsang, nőnap, pünkösd stb. ünnepségeken. Részt veszünk még a Guzsalyos találkozón, ahol a dalkör, a színkör, a néptánccsoport aktívan szerepel. Tavaly a Kakasfesztivál rendezvényen munkákkal is segítettük a rendezvény sikeres lebonyolítását. Mézeskalács kakasokat készített egyesületünk. Nyertünk pályázatokon is. Sikerült pályázati pénzből szüreti bált rendezni, amely nagy sikernek örvendett. Egyesületünk részt vett még ezen kívül a Békéscsabán megrendezésre került START-munka program bemutatón, ahol szintén sikeresen képviseltük a települést. Úgy gondolom, hogy Csanádapácán dolgozik egy olyan csapat, amely hagyományainkra épülő tevékenységet folytat. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm! Kérdés ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, akkor a végére is értünk. Az lenne a kérésem, hogy az egyesületek továbbra is segítsék egymást. Azt gondolom, hogy jó dolog ez, mert egy település és egyek vagyunk, az összetartozás, az összefogás egy kört alkot. Határozati javaslattal élnék, aki egyetért a fentiekkel, kérem, kézfeltartással jelezze: A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül 45/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a civil szervezetek évi támogatásáról szóló szakmai beszámolót jóváhagyólag elfogadja.

6 Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Csanádapácai Előre FC. Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze. 46/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csanádapácai Előre FC, évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Magyar Vöröskereszt évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze. 47/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyar Vöröskereszt évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Szivárvány Nyugdíjas Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze. 48/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szivárvány Nyugdíjas Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Gábriel Bűnmegelőzési Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze.

7 49/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gábriel Bűnmegelőzési Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Mézikék Nagycsaládosok Csanádapácai Egyesülete évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze. 50/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Mézikék Nagycsaládosok Csanádapácai Egyesülete évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért az Adománykosár Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze. 51/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Adománykosár Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Csanádapácai Önkéntes Tűzoltó Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze.

8 52/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csanádapácai Önkéntes Tűzoltó Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Mozgáskorlátozottak Csanádapáca és Vidéke Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze. 53/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Mozgáskorlátozottak Csanádapáca és Vidéke Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért a Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolójával, kézfeltartással jelezze. 54/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesület évi pénzügyi támogatásáról szóló beszámolót jóváhagyólag elfogadja. Oláh Kálmán polgármester: Megtörtént a évre a pályázati kiírás a civil szervezetek részére. Kérdése ezzel kapcsolatban van-e valakinek? Amennyiben nincs, szavazásra bocsátom. Aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül

9 55/ (III.12.). sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a civil szervezetek évi pályázati kiírását jóváhagyólag elfogadja. Határidő: értelem szerint Oláh Kálmán polgármester: Megköszönöm minden egyesület képviselőjének, hogy eljött, természetesen, aki akar továbbra is itt maradhat az ülésen. Rátérnék a következő napirendi pontra. 2. Napirendi pont: Szociális térítési díjak felülvizsgálata Oláh Kálmán polgármester: Az anyagot írásban mindenki megkapta. Nekem nincs különösebb hozzáfűzni valóm, de ami a szociális térítési díjak felülvizsgálatát illeti, a Pénzügyi Ellenőrző Bizottságot nem hívtuk össze, mert minden maradt a tavalyi szerint. Azt kell mondanom, hogy szerencsésnek tartom, hogy a térítési díjak nem emelkedtek, ezért nem volt szükség emelésre. Továbbá a rendeletünket sem szükséges módosítani. Átadom a szót az intézményvezető asszonynak, aki pár mondatban kiegészítené az elmondottakat. Pepó Jánosné intézményvezető: Rendszeresen egyeztettünk a pénzügyi osztállyal és szolgáltattuk az adatokat. Azt gondolom én is, hogy ez nagy vívmány, mert nem kell fizetni az ebédszállításért, sem a házi segítségnyújtásban részesülőknek. Oláh Kálmán polgármester: Köszönöm! Kérdés ezzel kapcsolatban van-e? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül 55/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1. az időskorúak nappali intézményi ellátása napra jutó szolgáltatási önköltségét ellátottanként étkezés nélkül 358,- Ft-ban, 2. a szociális étkeztetés egy napra jutó szolgáltatási önköltségét ellátottanként 679,- Ft-ban, 3. a házi segítségnyújtás Csanádapácán egy napra jutó szolgáltatási önköltségét 792,- Ft-ban,

10 4. a tartós bentlakásos intézményben az átlagos gondozást igénylő és demens gondozottak ellátás egy havi szolgáltatási önköltségét ,- Ft-ban, 5. a tartós bentlakásos intézményben a napi háromszori étkezést igénybevevők étkezetésének egy napra jutó szolgáltatási önköltségét reggeli esetén 27,- Ft-ban, ebéd esetén 406,- Ft-ban, vacsora esetén 254,- Ft-ban, összesen 867,- Ft-ban, 6. a tartós bentlakásos intézményben a napi ötszöri étkezést igénybevevők étkezetésének egy napra jutó szolgáltatási önköltségét reggeli esetén 190,- Ftban, tízórai esetén 145,- Ft-ban, ebéd esetén 386,- Ft-ban, uzsonna esetén 145,- Ft-ban, vacsora esetén 220,- Ft-ban összesen 1.086,- Ft-ban állapítja meg. és dr. Lipták Péter jegyző Határidő: április Napirendi pont: Csanádapáca Község Önkormányzat évi közbeszerzési terve Oláh Kálmán polgármester: Az írásos anyagot mindenki megkapta, megkérem dr. Lipták Péter jegyző urat, hogy egészítse ki. dr. Lipták Péter jegyző: 2014-ben a képviselő-testületnek március 31. napig el kell fogadnia az önkormányzat közbeszerzési tervét, amely bontásban tartalmazza azokat a beszerzéseket, ahol a közbeszerzési törvény szerinti eljárást kell lefolytatni. Idén, tudomásunk szerint kizárólag a Volkswagen Transporter beszerzése lesz közbeszerzés köteles. Amennyiben időközben az önkormányzat látószögbe újabb közbeszerzés köteles beszerzés kerül, úgy javaslatot fogunk tenni a közbeszerzési terv módosítására. Oláh Kálmán polgármester: Én úgy vélem, hogy a gépjármű meglesz a nyár folyamán. A régi járművet pedig az önkormányzat hamarosan értékesíteni fogja. Kérdése van-e valakinek ezzel kapcsolatban? Amennyiben nincs, aki a fentiekkel egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül 57/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1. megismerte és megtárgyalta a Csanádapáca Község Önkormányzat évi Közbeszerzési Tervének jóváhagyására tett javaslatot és az alábbi határozatot hozza,

11 2. a évi Közbeszerzési Tervét, e határozat melléklete szerint elfogadja, 3. Felkéri Oláh Kálmán polgármestert, hogy a közbeszerzési terv nyilvánosságra hozataláról s helyben szokásos módon gondoskodjon. Határidő: március 31. Oláh Kálmán polgármester: 5 perc szünetet rendelek el. 4. Napirendi pont: 5 perc szünet Egyebek (bejelentések) Oláh Kálmán polgármester: Szünet után folytatjuk az ülést. Megállapítom, hogy a Képviselő-testület teljes létszámban jelen van, az ülés továbbra is határozatképes. Rátérnék az első pontra. 1. pont: Oláh Kálmán polgármester: Megkezdődött az Arany János Művelődési Ház épületének energetikai felújítása. A kivitelezés folyamatban van, de a világítás nem fért a pályázatba. Mivel a pályázatot a Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesület adta be, így ők nem vállalhatják a világítás költségeit. Az önkormányzat kért árajánlatot és a Csikaiszer Kft. adta a legkedvezőbb ajánlatot bruttó ,- Ft értékben. Aki egyetért azzal, hogy a Csikaiszer Kft. végezze a munkát, kérem, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül 58/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy az Arany János Művelődési Ház (5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 75.) nagytermének elektromos kivitelezési munkálatainak elvégzésével a Csikaiszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t (5940 Tótkomlós, Bartók B u. 2.) bízza meg, bruttó Forint megbízási díj ellenében. Határidő: értelem szerint

12 2. pont: Oláh Kálmán polgármester: Szintén a Csikaiszer Kft-től érkezett egy írásos megkeresés. Az érvényben levő szerződésük 4. pontjának a módosítását kérték, mivel a teljesítési határidő május 30. és az elszámolást legkorábban a teljesítési határidő utolsó napját követő napon terjeszthetnék elő. dr. Lipták Péter jegyző: A cég az enyhe télnek köszönhetően gyorsan haladt a kivitelezési munkával, így hamarosan 100%-os készültségi fokot tud a műszaki ellenőr leigazolni a megrendelő önkormányzat felé. A vállalkozó viszont hiába teljesít határidő előtt, a hatályos szerződésünk nem teszi lehetővé a korábbi pénzügyi teljesítést az önkormányzat részéről. Mindkét félnek jobb, ha gyorsítunk a folyamatokon, ezért támogatom a szerződés módosítását. Oláh Kálmán polgármester: Azt még megemlítem, hogy a szerződésmódosítás miatti költségeket a Csikaiszer Kft átvállalja, az önkormányzatnak ez nem kerül pénzbe. Aki egyetért a szerződés 4. pontjának módosításával, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül 59/2014. (III. 12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testület úgy határoz, hogy hozzájárul az önkormányzat és a Csikaiszer Kft. között fennálló vállalkozási szerződés 4. pontjának módosításához. A szerződésmódosítás értelmében a megrendelő önkormányzat előteljesítést fogadhat el a vállalkozótól, majd a számlakibocsátását a követően elszámol vele. Határidő: értelem szerint. 3. pont Oláh Kálmán polgármester: Csak tájékoztatásként szeretném elmondani, hogy nyert a Dohánylevél Hagyományőrző és Hagyományteremtő Egyesület MŰV-HÁZ II. ütem magas tető építésre benyújtott pályázata. Bruttó ,- Ft értékben, amiből elkészül a magas tető és a külső hőszigetelés. Nagyon remélem, hogy az épületet a későbbiekben, teljes mértékben ki tudjuk majd használni és a lakosságot fogja szolgálni. Ennyit kívántam erről elmondani.

13 4. pont: Oláh Kálmán polgármester: Érkezett még egy kérelem hozzám, amelyet a futónagykövet Bunzel Lívia írt. A Békéscsaba-Arad futáson tavaly Csanádapácai színekben indultak. Igaz nem nyertek, de végig futották a távot. Most lesz egy rendezvény május án, erre kellene nekik egy jármű, ami kísérné őket. Üzemanyagot be tudtak hozzá szerezni. Lesz még egy Megyefutás is, amely április ig tart. Ez szakaszra van bontva, ide is kellene nekik egy mikrobusz és hozzá gépkocsivezető, az üzemanyagot tudnák ők téríteni. Szavazásra bocsátom. Bohus Ferenc képviselő: Támogatom őket, de én nem akarok futni! Oláh Kálmán polgármester: Itt az a kérdés, hogy ki tudja bevállalni? Dr. Lipták Péter jegyző: Ez jó kérdés Oláh Kálmán polgármester: Valakit majd csak találunk, ebben nem kell most döntést hozni, ráérünk a későbbiekben visszatérni erre a kérdésre. 5. pont: Oláh Kálmán polgármester: Érkezett még egy kérelem hozzám. Hatvani Gyula 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 65. sz. alatti lakos kérte, hogy március 31-én megszűnő önkormányzati bérlakás szerződését hosszabbítsuk meg, mivel nincs kilátása az előírt határidőig másik lakáshoz jutnia. Hatvani Gyula a bérleti díjat rendesen fizeti, elmaradása eddig még nem volt. Várom a javaslatokat. Oláh Lajos Sándorné képviselő: Maradjon, a szerződés meghosszabbítását nem ellenzem. Bohus Ferenc képviselő: Én is azt mondom, hogy maradjon. Javaslom, hosszabbítsuk meg a szerződést az év végéig. Oláh Kálmán polgármester: Aki egyetért azzal, Hogy Hatvani Gyula lakásbérleti szerződését a jelenleg alkalmazott feltételrendszer szerint meghosszabbítsuk, december 31-ig kérem, kézfeltartással jelezze. A Képviselő- testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül 60/2014. (III.12.) sz. kt. határozat: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1. hozzájárul ahhoz, hogy Hatvani Gyula (5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 65. sz. alatti lakos) önkormányzati bérlakásra vonatkozó jelenleg érvényben lévő lakásbérleti szerződése újrakötésre kerüljön,

14 2. felhatalmazza Oláh Kálmán polgármestert a december 31-ig szóló lakásbérleti szerződés aláírására. Határidő: értelem szerint. Oláh Kálmán polgármester: Két mondatot szólnék még. A Tűzoltóknál a vizsga sikeresen lezajlott, amit tudtunk megtettünk, majd egy ebéddel vendégül láttuk őket. Nagyon sajnálom, hogy pár ember a vizsgára nem jött el. Az viszont tény, hogy a tűzoltók felszerelését korszerűsíteni kell. Bohus Ferenc képviselő: Mekkora összegre van szükség, hogy ezek hadra foghatóak legyenek? Oláh Kálmán polgármester: Nagyon sok pénzre, úgy gondolom. Szikora Pál Ferenc alpolgármester: Úgy tudom, hogy kell még nekik egy vizsga ahhoz, hogy vonulhassanak. Oláh Kálmán polgármester: Elavult a szivattyú, amivel rendelkeznek. A vizsgán volt olyan is, hogy belvíz elvezetésére alkalmas szivattyú, homokzsáktöltés és még sorolhatnám. Mindenesetre azok, akik ott voltak elméleti és gyakorlati tapasztalatot is szereztek. Én az egyebek napirendi pontban nem kívánok többet mondani. Akinek kérdése, hozzászólása, bejelentése van, itt most megteheti. Amennyiben nincs kérdés, bejelentés megköszönöm mindenkinek a jelenlétét és további hasznos munkát, jó egészséget kívánok mindenkinek. Az ülést bezártnak tekintem. K.m.f. Oláh Kálmán polgármester dr. Lipták Péter jegyző Jelen jegyzőkönyv 5 eredeti példányban készült.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. 8/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 18-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 28/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 5/2014. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 28-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 22-én tartott soros nyílt ülésén. 10/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 22-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 17/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 03-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 16/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 26-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének február 17-én tartott soron kívüli ülésén. 3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-ülésének 2016. február 17-én tartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 25/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 22-én (péntek) délután 13 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. 6/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 29-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 14/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 17-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. 2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 25-én tartott soros képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye: A községháza díszterme 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén. 5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 18-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. 14/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 8-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. 17/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 23/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 22-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 22-én megtartott soros nyílt ülésén. 5/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 22-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért u. 31 13/2012 sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Önkormányzat képviselő testületének 2012. május 10.-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én megtartott soron kívüli ülésén. Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 1/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testülete 2013. január 22-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. 8/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének március 16-án tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének március 16-án tartott soros nyílt ülésén. 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2016. március 16-án tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 7/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 5/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 4-én (hétfő)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 17-én (szerda) délután 16 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. 7/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 26-án megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2017. DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 16/2017. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzata 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 3/2012. ikt. Sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 3-án, 09 óra

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 20/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. szeptember

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14-én megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének január 14-én megtartott soros ülésén. 1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 14-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 24-én tartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 24-én tartott soros nyílt ülésén. 5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 24-én tartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. 15/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 30/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testülete december 10-én (kedden) 15 óra 00 perckor tartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testülete december 10-én (kedden) 15 óra 00 perckor tartott soron kívüli ülésén. Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 29/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testülete 2013. december 10-én (kedden)

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 04-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 04-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 14/2018 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. július 04-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 35/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 28-án

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 13-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének, Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Kardoskút Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 6/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 13-án

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 19/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 22/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 26-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének november 18- án, tartott nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének november 18- án, tartott nyílt ülésén. 22/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. november 18- án, tartott nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme. 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Egészségügyi Bizottsága 2008. szeptember 15-án 14 30 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme. Jelen van: Pőcze Levente,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 27/2018 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. december 19-én, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 8/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 13-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2019. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. február 20-án (szerda) délután 16 órai kezdettel megtartott soros (munkaterv szerinti) nyílt ülésén.

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-10/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 20. napján 19 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/521-011 e-mail:polgarmester@nemesvid.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: u. 2.) Jelen vannak: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-9/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. november 20-án 10,00 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-18/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 20-án megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 20-án megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 20-án megtartott

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.;

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.; AKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 6/2017. Ikt. Szám: 509-6/2017/A. JEGYZŐKÖNYV a 2017. június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Határozat: 37.; 38.; 39.; 40.; 41.; 42.;

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2011. december 15-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. március 12-én a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 29.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 29. Ügyszám: 133-147/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének nyilvános üléséről 2017. december 29. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. 20/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 28-án, tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 10/2012. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapácai Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2012. március

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén. 21/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. június 12. napján megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E HATÁROZAT száma 130/2013. (VI.12.) önkormányzati határozat 131/2013.

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 10-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e.

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 10-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e. Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 10-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 22-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 22-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. június 22-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal házasságkötő terme 8066 Pusztavám,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 7-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén. 19/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó Sándorné Megyesi Elemér. Tóth Péter Benjámin Dobos Lászlóné. Maginé dr. Csirke Erzsébet

JEGYZŐKÖNYV. Szabó Sándorné Megyesi Elemér. Tóth Péter Benjámin Dobos Lászlóné. Maginé dr. Csirke Erzsébet JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. szeptember 7-én, Tiszagyulaházán, Tiszagyulaháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének, a Tiszagyulaháza Őszirózsa Idősek Klubja termébe megtartott rendkívüli, nyilvános

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 30-án megtartott nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 30-án megtartott nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 30-án megtartott nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 99 101 / 2011. (VI. 15.) számú határozatok d. rendeletek:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V VAJSZLÓ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 7838 VAJSZLÓ, SZÉCHENYI U. 13. 73/485-141. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vajszló Nagyközség Önkormányzata testületének 2013. március 14-én 17 00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 17-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 17-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 17-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal házasságkötő

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2013/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. május 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA III. Iktatószám: 280-2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 2016. január 28-i n y í l t s o r o n k í v ü l i k i b ő v

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129-12/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. augusztus 8-án a képviselőtestület 10.00 órakor kezdődő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 24/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 14-én tartott soros (Munkaterv szerinti) nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat

Részletesebben

N A G Y D O R O G N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K

N A G Y D O R O G N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net JEGYZŐKÖNYV NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 3/2013. (együttes, nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30-án tartott együttes, nyilvános üléséről.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott soros ülésén. 16/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 27-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

FEJÉR MEGYE CSÁKVÁRI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS

FEJÉR MEGYE CSÁKVÁRI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS FEJÉR MEGYE CSÁKVÁRI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Ikt. szám: J e g y z ő k ö n y v a Csákvári Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2015. április 14-én megtartott nyilvános üléséről Határozatok: 13/2015.

Részletesebben