Profi minőségű Sous Vide termékek Pataky Péter séf konyhájából!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Profi minőségű Sous Vide termékek Pataky Péter séf konyhájából!"

Átírás

1 PARTNER A SIKERES VENDÉGLÁTÁSBAN Profi minőségű termékek Pataky Péter séf konyhájából! Világtendencia, hogy az éttermek, szállodák egyre jobb minőségű étellel szeretnék kiszolgálni a vendégeiket a bérköltség emelkedése nélkül. Ez a törekvés egyrészt becsülendő és hasznos, másrészt nehéz feladat, mert a hozzáadott értéket jellemzően csak jól fizetett, magas kvalitású emberi munkával tudjuk előállítani. A sous vide eljárással előkészített, készen vásárolt termékek lényege pont az, hogy kifogástalanul magas minőséget kapunk és a befejezést akár betanított munkaerő is el tudja végezni. A pontos receptúrák homogén, állandó minőséget szavatolnak, a kimért adagok pedig könnyű kalkulációt eredményeznek, rejtett költségek nélkül. Manufakturánk szigorú ellenőrzéseken átesve, megkapta a világ két legnagyobb és legfontosabb élelmiszerbiztonsági tanusítványát, az I.F.S-t és a B.R.C-t. E két dokumentum birtokában bármelyik országba szállíthatunk, Kanadától, Japánig. Az összes termék közös vonása, hogy kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készülhet. Jelenleg 21 különböző előkészített húsféle található meg a palettán, de ezek köre folymatosan bővül. Matusz-Vad Zrt. törekvése, hogy magas minőségű, olcsón kapható, könnyen elkészíthető fogások kerüljenek a magyar éttermek étlapjaira.

2 Báránycsülök rozmaringos Kiszerelés: 2 db csülök, dkg-os vákuumtasak 2 db/cs. 0,7 kg/cs. 12 kg/kart A báránycsülök, a sertéshez hasonlóan az állat legszaftosabb húsrésze. Fokhagymával, sóval, borssal és rozmaringgal ízesítettük, majd több mint 10 órán keresztül pároltuk saját szaftjában. Süthetjük sütőben, vagy glasszírozhatjuk is. Ha csak glaszírozni szeretnénk, akkor előbb a tasakkal együtt érdemes átmelegíteni, majd szafttal együtt egy serpenyőbe borítani, és a húslevet kevés vajjal redukálva szép fényes glazúrt kapunk. A tasakban összegyűlt szaftot össze is gyűjthetjük és nagyobb adag szószt, vagy leveseket főzhetünk vele. Császárhús Kiszerelés: 20 dkg-os vákuumtasak 0,2 kg/cs. 12 kg/kart A császárhús, a sertés, hazai éttermekben méltatlanul mellőzött része. Pedig ha helyesen pácoljuk és lassan, de sokáig hőkezeljük vákuumban, akkor fantasztikus, ropogós, de belül olvadóan puha textúrájú húst kaphatunk. Magyarosan, a csülökhöz hasonlóan ízesítettük. A szeleteket bőrös oldalukkal felfelé tegyük grill alá, vagy forró sütőbe. Serpenyőben is szépen megsüthető. Ha gyors szervízt szeretnénk, érdemes kicsit vákuumtasakostul meleg vízbe tenni sütés előtt.a tasakban lévő szaftból készíthetünk mustáros pecsenyelevet, de bármilyen leveshez hozzáadva is sokat dob az ízeken. Csirkecomb filé egész bőrös Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak kg/kart A csirkecomb filé bőrös felső combból készül, adalékmentes.a termék porcot tartalmazhat. Összetétel: csirke comb filé bőrös, só, cukor, bors. A termék adalék és segédanyagot nem tartalmaz. A termék allergén anyagot nem tartalmaz. A combokat vákuumtasakkal együtt tegyük meleg vízbe 10 percre, majd öntsük le a szaftot. Ezután süthetjük grillen, fritőzben, sütőben, serpenyőben is. Beforgathatjuk bármilyen bundába, vagy sütés után bevonhatjuk BBQ szósszal, ha csípőset szeretnénk, akkor pedig chili szósszal. Csirkemell supreme falusi Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 12 kg/kart Hőkezelt, enyhén fűszerezett bőrös csirkemell filé szárnytővel. Összetevők: csirkemell, só, cukor, bors, kakukkfű. A termék nem tartalmaz allergén összetevőket. A csirkemelleket vákuumtasakkal együtt tegyük meleg vízbe 10 percre, majd öntsük le a szaftot. Ezután süthetjük grillen, fritőzben, sütőben, serpenyőben is. Beforgathatjuk bármilyen bundába, vagy sütés után bevonhatjuk bármilyen szósszal.

3 Csirkeszárny kétizületes fűszeres Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 5-6 db/cs kg/kart A BBQ csirkeszárny, kétízületes szárnyból készül, adalékmentes, saját készítésű BBQ fűszerkeverékkel. Összetétel: csirke szárny, só, cukor, fűszerpaprika, bors, mustármag, szárított fokhagyma, oregánó, természetes füstkivonat, római kömény A termék adalék és segédanyagot nem tartalmaz. Allergén anyagok: mustármag A szárnyakat vákuumtasakkal együtt tegyük meleg vízbe 10 percre, majd öntsük le a szaftot. Ezután a szárnyakat süthetjük fritőzben, sütőben, serpenyőben is. Beforgathatjuk bármilyen bundába, vagy sütés után bevonhatjuk BBQ szósszal, ha csípőset szeretnénk, akkor pedig chili szósszal. Kacsacomb Pecsenye Kiszerelés: 2 db kacsacomb, dkg-os vákuumtasak 2 db/cs kg/kart Nagyanyáink is konfitáltak már kacsát, csak nem így hívták az eljárást. A legjobb elkészítési módja a szárnyas combjának a konfitálás. Mi ezt vákuumtasakban tesszük meg, így egyáltalán nem szárad ki és minden ízét, aromáját megőrzi. Egyáltalán nem fűszereztük, csak sóval ízesítettük. Felhasználáskor vegyük ki a tasakból a combokat és 220 fokra előmelegített sütőben perc alatt süssük ropogósra. Ha gyorsan kell kiadnunk, akkor mikrohullámú sütőben 1 perc alatt átmelegszik, ezután szalamanderben 2-3 perc alatt elkészül. A tasakban lévő pecsenyezsírt tegyük el későbbi felhasználásra. Kacsamell filé Rozé Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 12 kg/kart A kacsamell sóval és borssal ízesített, rózsaszínre hőkezelt termék. Összetevők: kacsamell, só, bors. A termék nem tartalmaz allergén anyagokat. A kacsamell bőrét vékonyan irdaljuk be és serpenyőben süssük ropogósra. Ha teljesen átsütve kérik, 15 percre tegyük 180 fokos sütőbe. Libacomb Kiszerelés: 2db csülök, dkg-os vákuumtasak 12 kg/kart A libacombot viszonylag nehéz ideálisan elkészíteni, mert nehezen puhul és viszonylag könnyen kiszárad. A régi, hagyományos zsírban abálás módszerét modernizálva, zsírban pároljuk a kizárólag sóval ízesített combokat, így megpuhul, de fantasztikusan ropogós lesz a bőre. Sütőben 220 fokon, percig sütjük. A tasakban lévő zsír és szaft sokféleképpen használható, a zsírt tegyük el későbbre, a húsléből pedig remek szószt készíthetünk a pecsenyéhez.

4 Libacomb Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 12 kg/kart A libacombot viszonylag nehéz ideálisan elkészíteni, mert nehezen puhul és viszonylag könnyen kiszárad. A régi, hagyományos zsírban abálás módszerét modernizálva, zsírban pároljuk a kizárólag sóval ízesített combokat, így megpuhul, de fantasztikusan ropogós lesz a bőre. Sütőben 220 fokon, percig sütjük. A tasakban lévő zsír és szaft sokféleképpen használható, a zsírt tegyük el későbbre, a húsléből pedig remek szószt készíthetünk a pecsenyéhez. Libamell filé Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 8-10 kg/kart Könnyen és egyszerűen elkészíthető bőrös libamell filé roséra szuvidolva. Az év minden napján tökéletes választás, de különösen ajánjuk a Márton-napi menüsorra A libamell a kacsamellhez hasonlóan fantasztikus ízű hús, ha nincs kiszárítva. Mi bepácoltuk és rózsaszínre készítettük, így csak a bőrét kell bevagdosni és rostlapon, vagy serpenyőben ropogósra sütni. A tasakban lévő szaftból készítsünk finom mártást. Malac első csülök Kiszerelés: 2-3 db csülök, dkg-os vákuumtasak 2-3 db/cs. 0,4-0,6 kg/cs kg/kart A malac első csülök adalékmentesen készül sok fokhagymával, kizárólag természetes fűszerekkel. A csülköket tegyük tasakkal együtt meleg vízbe, míg elolvad a kocsonyás szaft, majd öntsük le a levét. Süthetjük forró, 220 fokos sütőben, vagy fritőzben is, míg a bőre piros-ropogós lesz. Marha pofa Kiszerelés: 2-3 db, dkg-os vákuumtasak 2-3 db/cs. 0,2-0,3 kg/cs kg/kart A marhapofa a marha legszaftosabb és legízletesebb húsrésze. Ha lassan, kíméletesen készítjük, fantasztikus a végeredmény. Mi enyhén fűszerezzük és több mint tíz órán át hőkezeljük. Felhasználáskor érdemes a levével együtt melegíteni, majd vajjal sűríteni a pecsenyelevet.

5 Pulled beef Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 2-2,5 kg/cs kg/kart Egyedülálló új trend termék, kizárólag a Matusz-Vad kínálatában. A sült ízhez először megpirítjuk a húst, csak utána kerül sous vide kádakba. Nagyon jól sikerült termék, és az ára is kedvező. Ha hagyományos eljárással készítik, akkor legalább 50%-os veszteséggel kell számolni. Kellemesen fűszerezett. A termék a csomagoláson belül nincs széttépve így a felhasználó kedve-ízlése szerint alakíthatja,akár szeletelheti is. Zsemlébe vagy bagettbe töltve általában káposztasalátával, savanyú uborkáva, hagymával és hasábburgonyával tálalható. Kiváló street food étel alapanyag. Pulled pork tarja Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 1,8-2,5 kg/cs kg/kart Saját recept alapján kevert BBQ szósszal fűszerezett. A termék a csomagoláson belül nincs széttépve így a felhasználó kedve-ízlése szerint alakíthatja, akár szeletelheti is. Zsemlébe vagy bagettbe töltve általában káposztasalátával, savanyú uborkáva, hagymával és hasábburgonyával tálalható. Kiváló street food étel alapanyag. Pulled pork tépett Kiszerelés: 15 dkg-os vákuumtasak 0,15 kg/cs. 10 kg/kart Sertés húsból készülő valóban tépett, adagos pulled pork. Csak melegítést igényel, enyhén fűszerezett. Az egalizált adagoknak köszönhetően kiválóan lehet vele kalkulálni, csak annyit kell kiolvasztani amennyire valóban igény van. Szendvicsbe tökéletes street food étel. Sertés csülök első Kiszerelés: 1 db csülök, dkg-os vákuumtasak 1 db/cs. 0,7-0,9 kg/cs. 12 kg/kart Fokhagymával, köménymaggal, sóval, borssal ízesített, pácolt, vákuumban készre párolt első csülök. Az egyszerűbb éttermi körülmények között készült, előfőzött, vagy elősütött csülökkel ellentétben, ez a pácolt és vákuumban készített csülök a csont mellett is ízletes, sós, belül szaftos és nagyon gyorsan ropogósra süthető. Tökéletes csülök élmény alig 20 perc alatt.

6 Sertés csülök csont nélkül Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,2-0,25 kg/cs kg/kart A csülök filék adalékmentes, fokhagymás páccal készültek, kizárólag természetes fűszerekkel. Alaposan hőkezelt termék, így pár perc alatt készre süthetőek szalamanderben, grillen, sütőben, vagy fritőzben is. Sertés karaj bőrös csont nélkül Kiszerelés: 100 dkg-os vákuumtasak 1 kg/cs kg/kart Az egészben sous vide-olt sertéskarajt lassan, alacsony hőfokon készítettük, hogy szaftos maradjon. Elkészítés előtt szeletelhetjük, és serpenyőben süthetjük 2-2 percig, vagy egészben tegyünk 200 C fokos sütőbe, míg a bőre ropogósra nem sül. Ha egészben sütjük érdemes keresztben bevagdalni a bőrét, hogy esztétikusabb legyen és könnyebb legyen szeletelni. Sertés pofa Kiszerelés: 20 dkg-os vákuumtasak 0,2 kg/cs. 12 kg/kart A sertéspofa a sertés legzamatosabb húsrésze, de nagyon nehéz úgy elkészíteni, hogy megpuhuljon, de ne főjjön szét.az alacsony hőmérsékleten történő hosszú hőkezelés hatására fantasztikus állaga lesz, emlékezetes élmény marad.enyhén fűszereztük, így bármilyen étel készíthető belőle. Felhasználáskor érdemes a levével együtt melegíteni, majd vajjal sűríteni a pecsenyelevet. Sertés szűz Rozé Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,22-0,24 kg/cs. 12 kg/kart Minimálisan fűszerezett, legbelül is kellemesen sós sertés szűz porciók tökéletesre hőkezelve. A tasakokat érdemes felhasználáskor meleg vízbe tenni, majd a szűzpecsenyét forró serpenyőben, gyorsan körbesütni. Kevés vajjal, vagy fűszervajjal meglocsolni. Ízlés szerint fűszerezhető. Ha sütés előtt átmelegítettük, pihentetést nem igényel.

7 Sertés tarja Steak Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,22-0,24 kg/cs kg/kart Kellemesen fűszerezett, enyhén fokhagymás tarjaszeletek. A tarja legtökéletesebb elkészítési módja ez. Belül még kissé rózsaszín, de a zsíros-inas részek is teljesen megpuhulnak, a hús szaftos, zamatos marad. Elkészítéskor csak süssünk kérget a hússzeletekre serpenyőben, ízlés szerint tovább fűszerezhetjük. Ha egyszerre nagyobb mennyiséget kell készíteni, sütőben is süthető, 250 fokon 3-5 percig. Vaddisznó szűz Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,2-0,25 kg/cs. 8 kg/kart A vaddisznó legnemesebb és leglágyabb textúrájú része. Prémium minőség, garantált sikertermék. A vaddisznó szűz az állat legnemesebb és legpuhább része, nagyon kíméletesen bántunk vele, hogy enyhén rózsaszín és szaftos maradjon. Óvatosan kell rá vékony kérget sütni rostlapon, vagy serpenyőben. Betekerhetjük szalonnával is és tűzforró sütőbe tehetjük pár percre, ügyeve, hogy ki ne száradjon. A tasakban lévő szaftból készítsünk mártást mindenképpen! kacsacomb Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,45-0,55 kg/cs kg/kart kacsacomb, rövid elkészítési idő. A kacsacombokat regeneráljuk 60 fokos meleg vízben, majd egy tepsire helyezve megpirítjuk 220 C fokos sütőben perc alatt. Ha gyorsan kell kiadnunk, akkor mikrohullámú sütőben 1 perc alatt átmelegszik, ezután szalamanderben 2-3 perc alatt elkészül. A tasakban lévő pecsenyezsírt tegyük el későbbi felhasználásra! loin ribs natúr Kiszerelés: 50 dkg-os vákuumtasak 0,5 kg/cs. 5 kg/kart Loin ribs vakuumban párolva, előhökezelve, így gyorsabban elkészíthető. Olvasztás után tetszőleges szósszal, ami lehet, akár mézes-mustáros, BBQ, 250 Celcius fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Vagy akár grillen végezzük a befejező sütést. Rendkívül magas minőségű omlós ételt kaphatunk rövid idő alatt.

8 sertés BBQ ribs Kiszerelés: 0.3 kg-0.4 kg-os vákuumtasak 5 kg/kart BBQ ízesítésű sertés ribs vákuumban párolva, előhőkezelve, adagonként csomagolva. Így gyorsabban és gazdaságosabban elkészíthető. Olvasztás után, 250 Celcius fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Vagy akár grillen végezzük a befejező sütést. sertés csülök hátsó Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,65-0,7 kg/cs. 9 db/kart Rövid elkészítési idő. Az egyszerűbb éttermi körülmények között készült, előfőzött, vagy elősütött csülökkel ellentétben, ez a pácolt és vákuumban készített csülök a csont mellett is ízletes, sós, belül szaftos és nagyon gyorsan ropogósra süthető. A sertés csülköt 70 fokos vízben 15 percig regeneráljuk majd fokos sütőben ropogósra sütjük perc alatt. A frituban pár perc alatt elkészíthető. spare ribs barbecue Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,9-1,3 kg/cs. 10 kg/kart Vákuumban előhőkezelt spare ribs, cm hosszú. A csontnál szépen tisztít o t t. B e f e j e z ő s ü t é s t i g é n y e l. O l v a s z t á s u t á n, 250 Celcius fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Vagy akár grillen végezzük a befejező sütést. Rendkívül magas minőségű omlós ételt kaphatunk rövid idő alatt. spare ribs mexikói Kiszerelés: dkg-os vákuumtasak 0,9-1,3 kg/cs. 10 kg/kart Vákuumban előhőkezelt spare ribs, cm hosszú. A csontnál szépen tisztított. Befejező sütést igényel. Olvasztás után, 250 Celcius fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Vagy akár grillen végezzük a befejező sütést. Rendkívül magas minőségű omlós ételt kaphatunk rövid idő alatt.

Profi minőségű Sous Vide termékek Pataky Péter séf konyhájából!

Profi minőségű Sous Vide termékek Pataky Péter séf konyhájából! PARTNER A SIKERES VENDÉGLÁTÁSBAN! Profi minőségű Sous Vide termékek Pataky Péter séf konyhájából! Világtendencia, hogy az éttermek, szállodák egyre jobb minőségű étellel szeretnék kiszolgálni a vendégeiket

Részletesebben

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia Gourmet_Box_dobozmatrica_100x247.indd 1 26/11/14 15:40 L KC A 521 C P E R ÉSZ 12 T T K A AL sütőtökpürér e tálalva, sü lt céklával irkemelltlve, s c i s a y n Ta kel tö zöldfűszerek ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:

Részletesebben

katalógus ÉVE A VENDÉGLÁTÁSÉRT

katalógus ÉVE A VENDÉGLÁTÁSÉRT katalógus ÉVE A VENDÉGLÁTÁSÉRT HÚSOK SMOKERRE Friss marha szegy ausztrál 130925 4,5-7 kg/cs 20 kg/ KARTON Friss marha szegy Greater Omaha 131021 4,23-7,4 kg/cs 32,1-35,9 kg/ karton Frissmarha szegy USA

Részletesebben

Fácán comb csontos lőtt

Fácán comb csontos lőtt VAd húsok és PArtner A sikeres VenDéGLÁtÁsBAn Félkész termékek Fácán lőtt Fácán comb csontos lőtt Vadkacsa tisztított A Vad szárnyasok Fácánmell filé Fácán comb csontos lőtt 2 kg/cs 10-11 kg/# Fácán lőtt

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig Argentin Steak Gascogne Steak Pecsenye-grillsteak Pecsenye-grillsteak sómentes Steak Steakbors egész Steakbors roppantott Schweizersteak dekor Szuper GrillCsirke Szuper GrillSertés Fűszerkeverékek gasztro

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Chilis bab (3 adag) 1 ek olívaolaj 150g vöröshagyma 400g darált pulykacomb

Részletesebben

FRISSEN KÉSZÜLT ÉTELEK

FRISSEN KÉSZÜLT ÉTELEK FRISSEN KÉSZÜLT ÉTELEK LEVESEK Három finomság leves Savanyú-csípős leves Húsmetélt üvegtésztás leves Húsmetélt szecsuáni leves Hung Dun leves Kukorica leves Húsgombóc leves 250 Ft 260 Ft ELŐÉTELEK Hagyományos

Részletesebben

É T L A P. III. Kategória Üzletvezető: Soltész Zoltán

É T L A P. III. Kategória Üzletvezető: Soltész Zoltán É T L A P Az étlapon nincsnek degusztációs ételek, nincsenek háromsoros, különleges összeállítású fogások. Vannak viszont egyszerűen készített hagyományos ételek, frissen készítve, normális adagban, házias

Részletesebben

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok Levesek Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft Rónay-kúria ajánlatok 1 személyes Rónay bőségtál: Adag 2500 Ft Grill fűszerezésű csirkemell filé roston 10 dkg, Hagymás

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF ELÖÉTELEK Garnélák CAYO LARGO módra, forró fokhagymás oliva sütve, pikáns 2290HUF Polip- és egyéb tenger gyümölcsei Ceviche jégágyon tálalva (A Ceviche egy hagyományos dél-amerikai elkészítési módot jelent,

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Borsófőzelék főtt tojással (4 adag) 600g mirelit zöldborsó 1ek olívaolaj

Részletesebben

Sous-Vide és új konyhatechnológiák 2015. tematika és időpontok

Sous-Vide és új konyhatechnológiák 2015. tematika és időpontok Sous-Vide és új konyhatechnológiák 2015. tematika és időpontok Január 27. Kedd Sous vide és modern technológia: Afrodiziákumok Vénusz asztalán Valentin napi menü elkészítése A Sous Vide olyan professzionális

Részletesebben

Gyors útmutató a mikrohullámú kombinált sütők használatához.

Gyors útmutató a mikrohullámú kombinált sütők használatához. Gyors útmutató a mikrohullámú kombinált sütők használatához. Mealstream & Range Útmutató a kombinációs sütéshez A következő módszereket a Catering Advisory Service konyháiban tesztelték, a megfelelő tálalási

Részletesebben

ÉTLAP. Kedves Vendégeink!

ÉTLAP. Kedves Vendégeink! ÉTLAP Kedves Vendégeink! Egy hangulatos ízutazásra invitáljuk Önöket. A kulináris élvezetekre belépő a megújult étlapunk, klasszikus és különleges fogásokkal. Vendégeink családias légkörben fogyaszthatják

Részletesebben

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV ...... HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.electrolux.com AUTOMATIKUS PROGRAMOK Program száma Program neve 1 MARHA HÁTSZÍN 2 SERTÉS ROSTON 3 CSIRKE EGÉSZBEN 4 PIZZA 5 MUFFIN 6 QUICHE LORRAINE 7 FEHÉR KENYÉR 8 BURGONYAFELFÚJT

Részletesebben

MARHA-VAD-SERTÉS HÚSOKBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK

MARHA-VAD-SERTÉS HÚSOKBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK Kedves Vendégünk! Szeretettel köszöntjük Pósteleken a Mókus Csárdában. Az étlapon szereplő ételeken kívül a rendelkezésre álló alapanyagokból a vendégek egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni. Köszönjük,

Részletesebben

ELŐÉTELEK. Caesar saláta, grillezett csirkemell, parmezán forgács G, T, M

ELŐÉTELEK. Caesar saláta, grillezett csirkemell, parmezán forgács G, T, M ELŐÉTELEK Caesar saláta, grillezett csirkemell, parmezán forgács 1980.- G, T, M Tatár beefsteak (20dkg) lilahagyma, vaj kockák, pirítós 3290.- G, T, M Oliván, fokhagymával grillezett fűszeres kecskesajt

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

330.-/DB(KB. 20dkg.)

330.-/DB(KB. 20dkg.) A pirog vagy pirozsok egy orosz ételféleség, mely kelt tésztából készül különféle töltelékkel. Neve valószínűleg a pír, lakoma szóból ered. Oroszországon kívül a többi szláv konyhában is ismert étel. A

Részletesebben

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1500 Ft Tárkonyos Csirkeragu leves 5 DL Adag 550 Ft Gyümölcsleves 5 DL Adag 550 Ft

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1500 Ft Tárkonyos Csirkeragu leves 5 DL Adag 550 Ft Gyümölcsleves 5 DL Adag 550 Ft Levesek Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1500 Ft Tárkonyos Csirkeragu leves 5 DL Adag 550 Ft Gyümölcsleves 5 DL Adag 550 Ft Rónay-kúria ajánlatok 1 személyes Rónay bőségtál: Adag 2500 Ft Grill fűszerezésű

Részletesebben

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek Házi vegyes finomságok Előételek (kolbász, sajt, szalonna, paprika, paradicsom, lila hagyma) Húsleves Levesek (leveszöldség, cérnametélt vagy csigatészta) Májgaluska leves (leveszöldség, májgaluska) Csülkös

Részletesebben

alapítva 1995 SZIGETKÖZ A HÁZIAS ÍZEK VILÁGA VEVŐTÁJÉKOZTATÓ-KATALÓGUS 2015. OKTÓBER 5. - OKTÓBER 31.

alapítva 1995 SZIGETKÖZ A HÁZIAS ÍZEK VILÁGA VEVŐTÁJÉKOZTATÓ-KATALÓGUS 2015. OKTÓBER 5. - OKTÓBER 31. alapítva 1995 DARNÓ SZIGETKÖZ A HÁZIAS ÍZEK VILÁGA VEVŐTÁJÉKOZTATÓ-KATALÓGUS 2015. OKTÓBER 5. - OKTÓBER 31. Áraink Nettó -ban értendőek, kivéve egalizáltak, azok darabárasak! AKCIÓS TERMÉKEK Nyári turista

Részletesebben

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól

Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Karácsonyi receptek Bede Róbert mesterszakácstól Idei karácsonyi ínycsiklandozó menünket Bede Róbert mesterszakács készítette el. A hozzávalókat megtaláljátok áruházunkban és aktuális gasztronómiai katalógusunkban:

Részletesebben

Ha hétköznapokon 12.30-ig, szombaton 10.30-ig nem érkezett meg az ebédje, akkor azt a fenti telefonszámon kérjük jelezzék!

Ha hétköznapokon 12.30-ig, szombaton 10.30-ig nem érkezett meg az ebédje, akkor azt a fenti telefonszámon kérjük jelezzék! CSABAKONYHA Kft. AZ ÉTLAPOKAT KÉRJÜK CSÜTÖRTÖKIG VISSZAJUTTATNI! SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉSBEN RÉSZTVEVŐKNEK IS! 2015. 10. 05.- 10. 10. HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT Zöldborsó Körtés-egres Tyúkhús

Részletesebben

06. 08. 18. 24. Nyers sütni való kolbászok. Száraz és félszáraz kolbászok. Füstölt áruk, füstölt-fott szalonnák. Manufakturális termékek

06. 08. 18. 24. Nyers sütni való kolbászok. Száraz és félszáraz kolbászok. Füstölt áruk, füstölt-fott szalonnák. Manufakturális termékek 1 06. 08. 18. 24. Nyers sütni való kolbászok Száraz és félszáraz kolbászok Füstölt áruk, füstölt-fott szalonnák Manufakturális termékek 2 Megmutatni és továbbadni a minőségi hústermékek készítésének hagyományát,

Részletesebben

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal Jó Étvágyat Kíván Bock József tulajdonos Nemes Barbara executive chef Várdai József chef Érvényes 2015.

Részletesebben

A nyúlhús egészséges és finom! Ön kóstolta már? Próbálja ki grillezve is! TERMÉKTANÁCS

A nyúlhús egészséges és finom! Ön kóstolta már? Próbálja ki grillezve is! TERMÉKTANÁCS A nyúlhús egészséges és finom! Ön kóstolta már? Próbálja ki grillezve is! TERMÉKTANÁCS Kedves Fogyasztó! A magyar lakosság egy fôre jutó nyúlhúsfogyasztása messze elmarad a nagy konyhakultúrájú országokétól.

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK HIDEG ELŐÉTEK Vadászkürt kóstoló: 2500 vaddisznó pástétom, hideg libamáj, füstölt szarvas comb, juhsajt Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2500 LEVESEK Fácán erőleves fürjtojással

Részletesebben

(friss, házi kukorica tortilla chips, salsa, csípős salsa, avokádókrém, pikáns sajtszósz,

(friss, házi kukorica tortilla chips, salsa, csípős salsa, avokádókrém, pikáns sajtszósz, Érvényes: 2018.09.01- től ELŐÉTELEK Chips (friss kukorica tortilla chips) 1 450 Ft Választható szószok Salsa(paradicsom salsa) Queso(csípős sajtszósz) Guacamole(avokádókrém) Töltött jalapeño 1 575 Ft (sajttal

Részletesebben

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését ÉTLAP Előételek 1. Rántott Camembert áfonyával 1260.- 2. Juhtúróval töltött gombafejek rántva 1190.- 3. Görög saláta 490.- 4. Tenger gyümölcsei, kerti zöldségekkel 1200.- Levesek Csésze Tál 5. Tejszínes

Részletesebben

A grillünkről. Előnyök. Vastag kerámiafal, állandó hőmérséklet. Mesés íz. Tökéletes hőfokszabályozás, kis lángú és lassú égés. Páratlan esztétika

A grillünkről. Előnyök. Vastag kerámiafal, állandó hőmérséklet. Mesés íz. Tökéletes hőfokszabályozás, kis lángú és lassú égés. Páratlan esztétika Grill Katalógus A grillünkről Archeológusok feltártak 4000 éves agyag edényeket, melyek akár az EGGrill kerámiagrill elődei is lehetnének. Ezt követően számos módon fejlődtek tovább: levehető fedő, szellőzőajtó

Részletesebben

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek Krémlevesek Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek 690 Ft Bográcsgulyás Falusi Raguleves tárkonnyal, és tejföllel 750 Ft Hideg gyümölcsleves tejszínhabbal mandulaszelettel

Részletesebben

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK! JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK! BOWLING TREFF SÖRÖZŐ ÉTTEREM 5502 GYOMAENDRŐD, FŐ ÚT 81/1. TELEFON: +36 (66) 282-048 E-MAIL: INFO@BOWLINGTREFF.HU WEB: WWW.BOWLINGTREFF.HU III. KATEGÓRIA ÉTTERMÜNKBEN FELSZOLGÁLÁSI

Részletesebben

A katalógus megtekin!ető i#.

A katalógus megtekin!ető i#. Termékkatalógus A katalógus megtekin!ető i#. Megtekin!ető i#. Ta$alomjegyzék Chi-Lee, Csák Norris...1. oldal Tűzköpő, Pusztapaszta... 2. oldal Macskajaj, Füst az üstben...3. oldal Tüzes vörös chili lekvár,

Részletesebben

ÚJ PIZZÁK Csak normál méretben rendelhető

ÚJ PIZZÁK Csak normál méretben rendelhető KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA 901 Sessanta Vegyes tál ( Csak kiszállításra és elvitelre ) 4.790,- Cigánypecsenye, Sajttal Sonkával Töltött Rántott Pulykamell, Rántott Sajt, Rizs, Hasábburgonya, Két adag Káposzta

Részletesebben

Big Bell étterem. 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550.

Big Bell étterem. 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550. Big Bell étterem Levesek 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550.- 305 Ököruszályleves gazdagon tésztával, zöldségekkel, főtt

Részletesebben

3 669 Ft Ft Ft Ft

3 669 Ft Ft Ft Ft Garganelli (D01) Surgital Gnocchi lilaburgonyával (K131) Surgital Ravioli ricottás-spenótos (P510) Surgital 1 kg/cs 4 kg/# Ravioli vargányval töltve (teljeskiörlésű lisztből) (C42) Surgital Arrabbiata

Részletesebben

1500 Kcal ás mintaétrend

1500 Kcal ás mintaétrend 1500 Kcal ás mintaétrend 1. R: 2dl tej 1,5%-os 1db zsemle margarin 10g (light: 35% zsírtartalmú, vagy még alacsonyabb) csirkemell felvágott 1 vékony szelet paradicsom, paprika, vagy más az idénynek megfelelő

Részletesebben

Rántott sajt tartármártással. Ropogós csirkeszárny csípős szósszal BBQ csirkeszárny (5db) Orjaleves csészében Húsleves gazdagon

Rántott sajt tartármártással. Ropogós csirkeszárny csípős szósszal BBQ csirkeszárny (5db) Orjaleves csészében Húsleves gazdagon ELŐÉTELEK Rántott sajt tartármártással Tatárbeefsteak Bruschetta Ropogós csirkeszárny csípős szósszal BBQ csirkeszárny (5db) 1 LEVESEK Orjaleves csészében Húsleves gazdagon Gulyásleves Babgulyás Jókai

Részletesebben

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák

Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák I70 Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal Mátranovák ÍZÔRZÔK Hozzávalók: másfél kg tisztított amur 10 dkg füstölt kenyérszalonna 10 dkg fôtt császárszalonna szeletben 2 nagyobb,

Részletesebben

Üdvözöljük éttermünkben!

Üdvözöljük éttermünkben! Üdvözöljük éttermünkben! Kedves Vendégünk! Örülünk megtisztelő látogatásának Kapitány éttermünk fedélzetén! Reméljük, hogy a nagy odafigyeléssel szerkesztett étlapunkon sikerül kedvére való falatokat találnia.

Részletesebben

2. A minőség mindenek felett

2. A minőség mindenek felett Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak

Részletesebben

Ár Allergének. 1. Raguleves:

Ár Allergének. 1. Raguleves: -------------------------------------------------------------------------------------------------Ár--------Allergének Levesek,9,9 1. Raguleves:...770 2. Raguleves cipóban:...950 3. Krémleves:...730 Spagettik

Részletesebben

4.990 Ft. 23. 2 személyes haltál /Füstölt sonkába tekert lazacfilé roston sütve, zöldfűszeres afrikai harcsa,

4.990 Ft. 23. 2 személyes haltál /Füstölt sonkába tekert lazacfilé roston sütve, zöldfűszeres afrikai harcsa, E L Ő É T E L E K 1. Kaviár vajjal, citrommal, vöröshagymával, pirítóssal 990 Ft 2. Vadkerti palacsinta /vadpörkölttel töltött palacsinta paprikás mártással/ 1.290 Ft 3. Tatárbeefsteak (160g) 2.690 Ft

Részletesebben

Rendelés leadás: telefonon +36 70 422 23 45 - +36 1 206 800 (munkanapokon 8-tól 16 óráig) faxon: +36 1 206 8001 (0-24 h) - online (0-24 h)

Rendelés leadás: telefonon +36 70 422 23 45 - +36 1 206 800 (munkanapokon 8-tól 16 óráig) faxon: +36 1 206 8001 (0-24 h) - online (0-24 h) A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag Erdélyi paraszt csorbaleves és bakonyi sertésborda házi galuskával

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3/13-1 számú előírás. Egyes húskészítmények. Certain meat products

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3/13-1 számú előírás. Egyes húskészítmények. Certain meat products MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 1-3/13-1 számú előírás Egyes húskészítmények Certain meat products Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2004. A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak

Részletesebben

Étlap. Babgulyás (füstölt csülökkel, sertéshússal) Csontleves cérnametélttel Erőleves tojássárgájával Fokhagyma krémleves Májgaluska leves

Étlap. Babgulyás (füstölt csülökkel, sertéshússal) Csontleves cérnametélttel Erőleves tojássárgájával Fokhagyma krémleves Májgaluska leves Étlap Levesek Babgulyás (füstölt csülökkel, sertéshússal) Csontleves cérnametélttel Erőleves tojássárgájával Fokhagyma krémleves Májgaluska leves Meleg előételek Rántott sajt Sonka tojással Sonkás-sajtos

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel

Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel Ajánlatunk: Hideg Előételek: Tatár Beefsteak, kerti zöldségekkel és pirítóssal... 2490.- Ft Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.- Ft Snidlinges rikottával töltött házi sonka színes nyári salátával...

Részletesebben

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli Nutellás kenyér tejjel Szalámis kenyér Péksütemény kakaóval Lekváros kenyér Pirítós kenyér teával Ebéd Palóc gulyás Szilvás gombóc Tejleves tésztával Sült csirkecomb

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTELEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK. Tatárbeefsteak hagymával, zöldségekkel, vajjal, Kecskesajt mandula-mák-kapor kéregben, málnavelővel,

HIDEG ELŐÉTELEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK. Tatárbeefsteak hagymával, zöldségekkel, vajjal, Kecskesajt mandula-mák-kapor kéregben, málnavelővel, HIDEG ELŐÉTELEK Tatárbeefsteak hagymával, zöldségekkel, vajjal, pirítóssal 1.99 Ft Kecskesajt mandula-mák-kapor kéregben, málnavelővel, pirítóssal 99 Ft Kaviár citrommal, vajjal, hagymával, pirítóssal

Részletesebben

Konyhafőnök ajánlata

Konyhafőnök ajánlata Konyhafőnök ajánlata Nyitrai finom falatok hasábburgonyával Vadpörkölt dödöllével, áfonyával Kijevi pulykamell bazsalikomos, paradicsomos rizzsel Szűzérmék ínyenc módra, krokettel (pirított póréhagyma,

Részletesebben

AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET. Egyedülálló ízek, aromák és textúrák.

AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET. Egyedülálló ízek, aromák és textúrák. AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET Egyedülálló ízek, aromák és textúrák. ÜDVÖZÖLJÜK AZ AEG GOZSÜTOK VILÁGÁBAN Ha ezeket a sorokat olvassa, akkor Ön valószínűleg szeret főzni. Talán éppen a tökéletes

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK HIDEG ELŐÉTEK Pácolt-füstölt szarvas Carpaccio fehér szarvasgombaolajjal, pirítóssal 2000 Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2000 Csilis királyrák farok színes salátaleveleken 2000

Részletesebben

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal Jó Étvágyat Kíván Bock József tulajdonos Nemes Barbara executive chef Várdai József chef Érvényes 2014.

Részletesebben

Atlantis Biliárd és Étterem étlap

Atlantis Biliárd és Étterem étlap Atlantis Biliárd és Étterem étlap (A változás jogát fenntartjuk) A *-gal jelölt ételekből fél adag is kérhető 70%-os áron. Erőleves (tészta v. tojás v. májgombóc) Francia hagymaleves (sajtos bagettel)

Részletesebben

páclé (bármely Alap-páclé

páclé (bármely Alap-páclé A vadak pácolása A vadak húsa sötét, mert elejtés után nem tudnak kivérezni. A vadak húsa száraz, rostos, ezért előkészítése is több munkát és különleges gondosságot igényel. Ezért e húsoknál pácolást

Részletesebben

Chilly con carne; 400 g 25 lei. Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei

Chilly con carne; 400 g 25 lei. Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei A csárda ajánlata: C h i l l y C s á r d a Chilly con carne; 400 g 25 lei Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei A konyhafőnökök ajánlata: Nagy Sándor: sertés oldalas chillys barbeque szószban,

Részletesebben

A HÁZ AJÁNLATA. (füstölt kolbásszal, füstölt szalonnával, vöröshagymával töltött sertés szelet) Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk!

A HÁZ AJÁNLATA. (füstölt kolbásszal, füstölt szalonnával, vöröshagymával töltött sertés szelet) Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk! A HÁZ AJÁNLATA 1. Rubin Ékessége 1490,- (füstölt kolbásszal, füstölt szalonnával, vöröshagymával töltött sertés szelet) 2. Szezámmagos rántott tarja 1290,- 3. Betyárcsípős flekken 1290,- 4. Fűszeres csirkemell

Részletesebben

1. Zeller krémleves... 550 Ft. 2. Fokhagyma krémleves... 550 Ft

1. Zeller krémleves... 550 Ft. 2. Fokhagyma krémleves... 550 Ft LEVESEK 1. Zeller krémleves... 550 Ft 2. Fokhagyma krémleves... 550 Ft 3. Tejszínes csirkeragu leves... 950 Ft /csirkemell, vegyes zöldség, tejszín, gyömbér, tárkony/ 4. Babgulyás... 1150 Ft 5. Birkagulyás...

Részletesebben

Étlap. (Éh SE) Előételek. (Bemelegítés) Ropogós libatepertő lilahagymával. Velőrózsák rántva, sült burgonya, tartármártás

Étlap. (Éh SE) Előételek. (Bemelegítés) Ropogós libatepertő lilahagymával. Velőrózsák rántva, sült burgonya, tartármártás Étlap (Éh SE) Előételek (Bemelegítés) Ropogós libatepertő lilahagymával Velőrózsák rántva, sült burgonya, tartármártás Tatárbeafsteak pirítóssal, salátaágyon Rántott sajt rizzsel, tartármártással Szezámmagos

Részletesebben

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Az egészséges táplálkozás nem jelent éhezést! És azt sem jelenti, hogy le kell mondania a hagyományos ételekről és édességekről.

Részletesebben

2509 Esztergom-Kertváros, Dorogi út 5-7. Asztalfoglalás: (+36) 33 512 465 caffe@grante.hu www.caffe.grante.hu

2509 Esztergom-Kertváros, Dorogi út 5-7. Asztalfoglalás: (+36) 33 512 465 caffe@grante.hu www.caffe.grante.hu Köszöntjük Önt éttermünkben! INFORMÁCIÓK Áraink magyar forintban (HUF) vannak megadva és tartalmazzák az ÁFA t. Készpénzt, bankkártyát (Visa, MC), SZÉP kártyát és étkezési utalványokat elfogadunk. Amennyiben

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTELEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK. Tatárbeefsteak hagymával, zöldségekkel, vajjal, Cézár saláta bélszíncsíkokkal

HIDEG ELŐÉTELEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK. Tatárbeefsteak hagymával, zöldségekkel, vajjal, Cézár saláta bélszíncsíkokkal HIDEG ELŐÉTELEK Tatárbeefsteak hagymával, zöldségekkel, vajjal, pirítóssal 1.99 Ft Cézár saláta bélszíncsíkokkal 1.99 Ft Kecskesajt mandula-mák-kapor kéregben, málnavelővel, pirítóssal 99 Ft Kaviár citrommal,

Részletesebben

Sörvacsora receptek a Soproni Démontól

Sörvacsora receptek a Soproni Démontól Sörvacsora receptek a Soproni Démontól Szilvakrémleves sörös ropogóssal Hozzávalók 4 főre: Leves - 300 g aszalt szilva - 200 ml Soproni Szilva Démon - 40 g liszt - 50 g cukor - 1 ek vaj - 2 db egész fahéjrúd

Részletesebben

A séf ajánlata. Bélszín carpaccio balzsamos arugula salátán paradicsomos bruschettával (10, 1, 3) 2890,-

A séf ajánlata. Bélszín carpaccio balzsamos arugula salátán paradicsomos bruschettával (10, 1, 3) 2890,- A séf ajánlata Bélszín carpaccio balzsamos arugula salátán paradicsomos bruschettával (10, 1, 3) 2890,- Tárkonyos vadraguleves újra gondolva spenótos raviolival (1, 3, 4, 6, 7, 9) 1190,- Lenmagos sült

Részletesebben

SMAKSAK. Receptkönyv

SMAKSAK. Receptkönyv HU SMAKSAK Receptkönyv MAGYAR 3 Tartalom Hasznos tanácsok és javaslatok 3 A változtatások jogát fenntartjuk. Hasznos tanácsok és javaslatok FIGYELMEZTETÉS! Lásd a Biztonság című fejezetet. A táblázatban

Részletesebben

Vágóállatok húsrészeiből készíthető ételek

Vágóállatok húsrészeiből készíthető ételek Vágóállatok húsrészeiből készíthető ételek Vágóállatokból készíthető ételek Életszakasz és nem szerint A házi állat neve szarvasmarha sertés juh Újszülött egyed szopós borjú szopós malac szopós bárány

Részletesebben

A' La Carte étlap. Levesek

A' La Carte étlap. Levesek A' La Carte étlap Levesek Csésze Tál 2 dl 4 dl Csirkehúsleves gazdagon ( csirkehús, zöldség, tészta ) 750,- 1.490,- Erőleves májgaluskával 690,- 1.290,- Csülkös bableves 750,- 1.390,- Tárkonyos marha raguleves

Részletesebben

Magyarország étele 2018.

Magyarország étele 2018. Magyarország étele 2018. Belfegor: Makói hagymás velővel töltött, paprikásmártásos szűzlabda, hajdina ropogóssal 1. lépés Velőtöltelék elkészítése A makói vöröshagymát finomra vágjuk, kevés zsiradékon

Részletesebben

L E V E S E K. őzragu-leves házi vajas galuskával. 14. Forró szamócaleves túrógombóccal csésze: 990 Ft /1.070 Ft

L E V E S E K. őzragu-leves házi vajas galuskával. 14. Forró szamócaleves túrógombóccal csésze: 990 Ft /1.070 Ft E L Ő É T E L E K (5%ÁFA): (27% ÁFA): 1. Kaviár vajjal, citrommal, vöröshagymával, pirítóssal 990 Ft 1.070 Ft 2. Tatárbeefsteak (160g) 2.990 Ft 3.220 Ft 3. Bélszín Carpaccio friss saláta ágyon, karamellizált

Részletesebben

6/1. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve. Tej és az abból készült termékek is /beleértve a laktózt/

6/1. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve. Tej és az abból készült termékek is /beleértve a laktózt/ Tápérték adatok Allergén információk Ételcsoport Termék megnevezése Termék leíró neve Összetevők Töltősúly (g) Energia kj/kcal (g/100 g) Fehérje g/100 g Zsír g/100 g Ebből telített g/100 g Szénhidrát g/100

Részletesebben

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma,

Rakott padlizsán - Mussaka. Hozzávalók: 4 padlizsán, só, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, Rakott padlizsán - Mussaka 4 padlizsán, olívaolaj a sütéshez, 10 dkg barnarizs, 40 dkg paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál aprított petrezselyem, 1/2 dl olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, bors, 2 evőkanál

Részletesebben

Levesek. Desszertek és sajt. Francia sajttál. Séfünk napi ajánlata Chefünk francia sajtízelítôje csatnikkal és magvakkal

Levesek. Desszertek és sajt. Francia sajttál. Séfünk napi ajánlata Chefünk francia sajtízelítôje csatnikkal és magvakkal TAVASZI NYÁRI VÁLASZTÉK 2015 Levesek Desszertek és sajt Gulyásleves Tradicionális magyar gulyásleves 2450 Ft Francia sajttál Zöldségleves Burgonya sárgarépa póréhagyma káposzta brokkoli spenót borsó 2000

Részletesebben

Cégünkről. 30 év tapasztalat. Innovatív, kényelmi megoldás. BRC, IFS és HALAL minősítések. Kapacitás: tonna

Cégünkről. 30 év tapasztalat. Innovatív, kényelmi megoldás. BRC, IFS és HALAL minősítések. Kapacitás: tonna Termékkatalógus Cégünkről A Marnevall egy több évtizedes múltra visszatekintő családi gyökerekkel rendelkező vállalkozás, amely fagyasztott, panírozott, készre sütött húskészítmények gyártásával foglalkozik.

Részletesebben

Rösti tejszínes gombamártással Juhtúróval töltött gombafejek Rántott sajt tartármártással

Rösti tejszínes gombamártással Juhtúróval töltött gombafejek Rántott sajt tartármártással ELŐÉTELEK Kis vitamin salátatál (paradicsom, paprika, uborka, fejes saláta, kapros joghurtos öntet, reszelt sajt) Hortobágyi palacsinta (1db) (magyar különlegeség-palacsinta hússal töltve, paprikás szósszal)

Részletesebben

Üdvözöljük a Medveotthon területén lévő Fatálas étteremben!

Üdvözöljük a Medveotthon területén lévő Fatálas étteremben! K Ö S Z Ö N T Ő Üdvözöljük a Medveotthon területén lévő Fatálas étteremben! Éttermünk családias hangulatú, hagyományos magyar ízekkel egész évben szeretettel várja az étkezni kívánókat. Állandó étlap mellett,

Részletesebben

SZENT ORBÁN ERDEI WELLNESS HOTEL**** ÉTLAP. Érvényes: július 01-től

SZENT ORBÁN ERDEI WELLNESS HOTEL**** ÉTLAP. Érvényes: július 01-től SZENT ORBÁN ERDEI WELLNESS HOTEL**** ÉTLAP Érvényes: 2019. július 01-től ELŐÉTELEK Hideg libamáj zsírjában, lilahagymával 3200.- Nagybörzsönyi hideg házi ízelítők /12/ 2100.- (kézműves mangalica termékek:

Részletesebben

Kacsa, liba, vad 3149,- 6299,- 2649,- Tartósan kedvező áron! 2999, , , 83

Kacsa, liba, vad 3149,- 6299,- 2649,- Tartósan kedvező áron! 2999, , , 83 METRO.HU 22 24 2018. október 10 november 20. Tartósan kedvező áron! libamell, bőrrel (magret) Csz.: 98921 250-450 g/db 5 /karton 2999, 05 3149,- kacsamáj Csz.: 99418 400-700 g/db 10 /karton 5999, 05 6299,-

Részletesebben

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL

CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL CURRYS-ZÖLDSÉGLEVES PAPRIKAKOCKÁVAL» 2 személyre -15 perc 1/2 db paprika 1 ek olívaolaj 1 ek currypor Vágd kockára a paprikát és süsd olajban 3 percig. Azután önts hozzá 300 ml sovány tejet. A maradék

Részletesebben

Étlap. Előételek. Tostadas vagy Sopes Sült babpürével, hagymával, tejföllel, jégsalátával, túróval és salsa szósszal.

Étlap. Előételek. Tostadas vagy Sopes Sült babpürével, hagymával, tejföllel, jégsalátával, túróval és salsa szósszal. Étlap Előételek Baráti tál (3x3) Cheddar sajttal töltött jalapeńo paprika, kukorica tortillába göngyölt, fűszeres csirkehús kisütve és sajtos quesadillas, avokádókrémmel tálalva. Nachos avokádókrémmel

Részletesebben

EFTERSMAK. Receptkönyv

EFTERSMAK. Receptkönyv HU EFTERSMAK Receptkönyv MAGYAR 3 Tartalom Hasznos tanácsok és javaslatok 3 A változtatások jogát fenntartjuk. Hasznos tanácsok és javaslatok FIGYELMEZTETÉS! Lásd a Biztonság című fejezetet. A táblázatban

Részletesebben

SÉFKÉnt. abban, hogy a. burgonyapüré. íze. a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van

SÉFKÉnt. abban, hogy a. burgonyapüré. íze. a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van SÉFKÉnt egyetértünk abban, hogy a burgonyapüré íze a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van nagyszerű íz és nagyfokú hatékonyság 65 adag* *1 adag: 30 g pehely = 215 g kész burgonyapüré

Részletesebben

Bográcsgulyás Jókai bableves

Bográcsgulyás Jókai bableves II. kategória Érvényes:2010. március 01-től Levesek és egytálételek Csontleves cérnametélttel csészében Májgaluskaleves csészében Tárkonyos csirkeragu leves csészében Tejszínes gyümölcsleves csészében

Részletesebben

A teremtő, midőn enni kényszeríti az embert, hogy élhessen, az étvággyal szólít fel bennünket, s az élvezettel jutalmaz meg érte!

A teremtő, midőn enni kényszeríti az embert, hogy élhessen, az étvággyal szólít fel bennünket, s az élvezettel jutalmaz meg érte! A teremtő, midőn enni kényszeríti az embert, hogy élhessen, az étvággyal szólít fel bennünket, s az élvezettel jutalmaz meg érte! Sok szeretettel üdvözöljük az Amadeus étteremben! Szívvel-lélekkel azon

Részletesebben

Csontleves házi metélttel Ft. Fokhagymakrém leves sajtos pirítóssal Ft. Csirke raguleves Ft

Csontleves házi metélttel Ft. Fokhagymakrém leves sajtos pirítóssal Ft. Csirke raguleves Ft LEVESEK 1 Csontleves házi metélttel... 700 Ft Fokhagymakrém leves sajtos pirítóssal... 990 Ft Csirke raguleves... 850 Ft Tejszínes tárkonyos csirkeragu leves... 990 Ft KÉSZÉTELEK Bográcsgulyás... 990 Ft

Részletesebben

Üdvözöljük éttermünkben!

Üdvözöljük éttermünkben! Üdvözöljük éttermünkben! Kedves Vendégünk! Örülünk megtisztelő látogatásának Kapitány éttermünk fedélzetén! Reméljük, hogy a nagy odafigyeléssel szerkesztett étlapunkon sikerül kedvére való falatokat találnia.

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól

Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól Grillételek (2010 August 03, Tuesday) - Munkatársunktól A hagyományos szalonnasütés és nyársalás helyett (vagy mellett) manapság a grillezés a nyári szezon egyik leghangulatosabb programja. Nos, íme sok-sok

Részletesebben

Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM. Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával.

Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM. Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával. Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával. marc_bogi.indd 1 24/06/15 07:40 Marc Franciaországban nőtt fel, ahol nagyapja,

Részletesebben

Gyors útmutató a Mealstream 402s-el való sütéshez

Gyors útmutató a Mealstream 402s-el való sütéshez Gyors útmutató a Mealstream 40s-el való sütéshez Work in progress A Merrychef bemutatja legújabb, szellőző nélküli innovációját a gyorsított konyhai technológia területén. Útmutató a kombinációs sütéshez

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

Előre megrendelhető ételeink csoportok részére

Előre megrendelhető ételeink csoportok részére Előre megrendelhető ételeink csoportok részére (Tálak minimum 4 főtől) Kérjük, maximum A.-B. menüt állítsanak össze konyhánk korlátozott kapacitása miatt! Köszönjük szépen! Érvényes: 2017. 11. 01-től 1.

Részletesebben

Számla. 1. példány Eredeti ,05 3,20 2,30 2,00 2,00 2,00 2,30 3,60 17,00 2,00 5,10. kg kg kg db kg kg kg kg kg db kg

Számla. 1. példány Eredeti ,05 3,20 2,30 2,00 2,00 2,00 2,30 3,60 17,00 2,00 5,10. kg kg kg db kg kg kg kg kg db kg 1. példány Eredeti 03046200 1601009100 20049091 07102100 19059090 02101131 02091011 20041010 19059090 16025010 16022090 02071491 SHG16-03141 Telj.dat.: 2016.09.01 Szürkeharcsa, szeletelt 1 /cs 6 /kar Sertés

Részletesebben

Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft. Görög saláta feta sajttal... 920.

Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft. Görög saláta feta sajttal... 920. Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft Görög saláta feta sajttal... 920.-Ft Garnéla falatok thai curry szószban, pirított ciabattával és ropogós

Részletesebben

ELŐÉTELEK LEVESEK HALÉTELEK

ELŐÉTELEK LEVESEK HALÉTELEK ELŐÉTELEK 1. Tatárbeefsteak (160 g) 2.390 Ft 2. Forró rostlapon sült Mozzarella sajt borskéregben friss zöldségekkel 1.490 Ft 3. Fácánmell csíkok friss salátaágyon, metélőhagymás-joghurtos öntettel 1.890

Részletesebben

Stoczek menza 44. heti étlap

Stoczek menza 44. heti étlap 44 Stoczek menza 44. heti étlap 218.1.29.-2. LEVESEK 28,- 27,- 4,-,-,- 47,- 44,- 66,-,-,- Tejfölös tormás sertésraguleves 35,- 35,- 4,-,-,- 58,- 58,- 66,-,-,- 38,- Hideg citromleves 33,- 38,-,-,- 63,-

Részletesebben