AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET. Egyedülálló ízek, aromák és textúrák.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET. Egyedülálló ízek, aromák és textúrák."

Átírás

1 AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET Egyedülálló ízek, aromák és textúrák.

2 ÜDVÖZÖLJÜK AZ AEG GOZSÜTOK VILÁGÁBAN Ha ezeket a sorokat olvassa, akkor Ön valószínűleg szeret főzni. Talán éppen a tökéletes sütőt keresi. Egy AEG gőzsütő minden egyes alapanyagból kihozza a benne rejlő maximumot. Azt a leheletnyi pluszt, amitől az étel igazán egyedülálló, valóban tökéletes lesz. Az AEG gőzsütővel úgy főzhet, mint a professzionális séfek. Kényelmesen és könnyedén. A gőzsütés két legfontosabb előnyét élvezheti otthon, saját konyhájában. Először is a hő gyorsabban átjárja az ételeket, így azok gyorsabban elkészülnek. Másodszor pedig, ahelyett, hogy kiszáradnának, a húsok szaftosak, a sütemények puhák maradnak. A gőzben ugyanis az ételek megőrzik nedvességtartalmukat, függetlenül attól, hogy mennyi ideig vannak a sütőben. Mivel az AEG gőzsütők a hagyományos forró levegővel történő sütésben is kiemelkedően jók, garantáljuk, hogy az ételek ellenállhatatlanul ropogósra sülnek.

3 FEDEZZE FEL A HOLNAP ÍZEIT Amit ma íznek nevezünk, az csupán az előfutára annak az új ízélménynek, mellyel holnap találkozunk. Néhány éve például Japánon kívül még sehol nem vették számba az umamit (az ötödik íz az édes, sós, savanyú és keserű mellett), ma pedig világszerte elfogadott önálló ízként. Az ételeink elkészítésének precíz kis részletei meghatározzák az ízét néhány perc, pár fok vagy a melegítés módja egyaránt hatással van arra, hogy milyen lesz az étel íze. Ezért nagyon keményen dolgozunk azon, hogy készülékeinkkel pontosan úgy tudja elkészíteni az ételeket, ahogy szeretné. Azt szeretnénk, hogy a legjobb ízeket és aromákat hozza ki minden falatból függetlenül attól, hogy nevezik azt ma vagy akár holnap.

4 SZAKÁCSKÖNYV ÉS RECEPT- ALKALMAZÁS

5 Ha AEG gőzsütőt vásárol *, mi segítünk Önnek abban, hogy a lehető leggyorsabban, a legtöbbet hozza ki új sütőjéből. Megajándékozzuk Önt egy exkluzív szakácskönyvvel, melyet kifejezetten a gőzsütőkhöz állítottunk össze. Miután megvásárolta új AEG gőzsütőjét, töltse ki a hu oldalon található promóciós felületen a regisztrációs lapot, és mi 20 napon belül elküldjük Önnek AEG szakácskönyvét. De elküldheti postán vagy ben is (a blokk vagy számla másolatával együtt) a nyomtatott regisztrációs kártyát, amit a pénztárnál vehet át. Ráadásul okostelefonjára vagy táblagépére (ios és Android platformra is) letöltheti angol nyelvű receptalkalmazásunkat, mely nem csak a gőzsütőkhöz készült izgalmas recepteket tartalmazza, hanem egy interaktív útmutatót is. Az itunes-ban AEG Steam Cooking, a Google Play-en AEG Steam oven néven találja meg. Ennek segítségével pillanatok alatt felfedezheti, mi mindenre képes új sütője, és gyorsan, könnyedén meg is tanulhatja, hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet. * Az ajánlat a december 31-éig megvásárolt AEG gőzsütőkre vonatkozik. Töltse le az alkalmazást!

6

7 A GOZ MIATT LESZ ENNYIRE FINOM Bármi legyen is a kedvenc étele, biztosak vagyunk benne, hogy az igazán fantasztikus ízek jövője a gőz. Semmihez sem hasonlítható a gőzben sült étel íze és állaga. Ellenállhatatlanul ízletes és szaftos lesz, miközben kívül ropogós kérget kap. Tíz évvel ezelőtt mi mutattuk be az első multifunkciós gőzsütőt. Ma pedig az AEG kínálatában találja a legnagyobb gőzsütőválasztékot. Intelligens modelljeink automatikusan beállítják a gőz mennyiségét, a megfelelő páratartalmat és hőfokot, így optimális körülményeket biztosítanak mindenféle étel elkészítéséhez. Az AEG gőzsütőkben készült ételek minden eddiginél finomabbak és gusztusosabbak lesznek. A GOZBEN... Nem keverednek össze az ízek Amikor többféle ételt süt egyszerre, nem veszik át egymás ízét. Szaftos marad az étel Nem szárad ki sütés közben. Megmaradnak a tápanyagok Az étel megőrzi a tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Egyenletesen átsül az étel Egyenletesen sül át minden egyes falat kívül és belül. Energiatakarékosabban lehet sütni Egyenletesebb a hőeloszlás, mint a hagyományos sütőprogramoknál, ezért gőzben alacsonyabb hőmérsékleten sülnek az ételek.

8 KIVÉTELES ÍZ ÉS TEXTÚRA A ProCombi gőzsütőkben mindig optimális a gőz mennyisége, és a hőmérséklet. Ezért a gőz-programok a legjobbat hozzák ki ételeiből. Akár pirít, süt, grillez vagy éppen párol valamit, biztos lehet benne, hogy kivételesen finom lesz. SousVide program Megőrzi az alapanyagok intenzív ízét, ezért ellenállhatatlanul finomak lesznek az ételek. VarioGuide program A sütő automatikusan beállítja az ideális hőmérsékletet, páratartalmat és sütési időt. Vital (100% gőz) Megőrzi a tápanyagokat és a természetes ízeket A könnyű finoman fűszerezett ételek, pl. halak, zöldségek, rizs vagy kuszkusz gyors és egészséges elkészítéséhez. Interval+ (50%gőz) Sütéshez és a maradék étel felmelegítéséhez Tökéletes a nagy nedvességtartalmú friss vagy fagyasztott étel sütéséhez. Interval (25% gőz) Csodálatosan szaftos marad az étel A gőzben az étel megőrzi természetes nedvességtartalmát, s közben kívül ropogós kérget kap. Hőlégkeveréses sütés Klasszikus, ropogós ételhez Forró levegő, gőz nélkül, pirításhoz, sütéshez vagy grillezéshez.

9 Egyes sütőprogramok csak bizonyos modellekben érhetők el.

10 PROCOMBI A LEGFONTOSABB JELLEMZOK

11 Egyenletes sütés Egyenletesen sül meg minden étel, függetlenül attól, hol van a sütőtérben. Húshőmérő Folyamatosan méri az étel belső hőmérsékletét, ezért biztos nem marad nyers az étel, de nem is lesz túlsütve. Halkan csukódó sütőajtó A SoftMotion technológiának köszönhetően a sütőajtó mindig finoman és csendben csukódik be. A sütő ajtaja hűvös marad A sütőajtón hővisszaverő réteg van, ami a sütőtérben tartja a hőt. Az ajtó külső része csak 20 fokkal lesz melegebb a szobahőmérsékletnél. Ujjlenyomatmentes felület Az ujjlenyomatok nem hagynak nyomot a sütő fémkeretén a speciális bevonat miatt. Süssön egyszerre többet Az extra nagy tepsi 20%-kal nagyobb, mint egy hagyományos sütőtepsi. XXL CAPACITY Az alkotás szabadsága XXL méretű sütőtér, 9 rugalmasan használható sütési szinttel.* * Kivéve a KS M kompakt modellnél.

12 FELÜLMÚLHATATLAN ÍZEK SZUVIDOLÁSSAL A szuvidolás (sous vide) azt jelenti: vákuum alatt sütés. Ez egy olyan speciális sütés, melyet a professzionális séfek is előszeretettel használnak. Szuvidolás során az alapanyagokat (húsokat, zöldségeket) sokkal intenzívebben járják át a fűszerek aromái, s közben megőrzik nedvesség- és ásványianyagtartalmukat. A húsok csodálatosan szaftosak, a halak omlósak, a zöldségek zamatosak lesznek. Az AEG a gőzsütés és a rendkívül precíz hőfok-szabályozás technológiáját építette be a ProCombi sütőkbe, hogy Ön is tudjon otthon, saját konyhájában szuvidolni, és élvezhesse az egyedülállóan finom ízeket. A szuvidolásnál ugyanis nagyon fontos, hogy a sütő órákon keresztül képes legyen, legalább fél foknyi pontossággal tartani a beállított hőmérsékletet.

13 AEG gőzsütők sous vide programokkal BS836480HM KS M Multifunkciós gőzsütő sous vide programmal, 3 kombinált gőzprogrammal, 220 automata sütőprogrammal, nagyméretű érintőkapcsolós kijelzővel Kompakt, multifunkciós gőzsütő sous vide programmal, 3 kombinált gőzprogrammal, 220 automata sütőprogrammal, nagyméretű érintőkapcsolós kijelzővel MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: lassú sütés, nedves hőlégbefúvás, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, sous vide program, gőzregenerálás, felső sütés, hőlégkeverés, turbógrill, joghurt, aszalás, gyorsgrill, félkész étel, Vital gőz, grill, nedves sütés, száraz sütés, közepes nedvességű sütés, melegen tartás, alsó sütés, kenyérsütés, átsütés, kiolvasztás, kelesztés Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 20 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A MaxiKlasse sütő Sütőfunkciók: átsütés, kiolvasztás, melegen tartás, felső sütés, gyorsgrill, gőzregenerálás, lassú sütés, száraz sütés, kelesztés, közepes nedvességű sütés, aszalás, hőlégkeverés, félkész étel, nedves hőlégbefúvás, turbógrill, Vital gőz, pizza, joghurt, grill, tányérmelegítés, tartósítás, Sous Vide program, nedves sütés, alsó sütés, kenyérsütés Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Húshőmérő Elmenthető 20 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A

14 AEG gőzsütők BS M BS731410HM Multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 100 automata sütőprogrammal, nagyméretű érintőkapcsolós kijelzővel. Multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 25 automata sütőprogrammal, nagyméretű érintőkapcsolós kijelzővel. MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: aszalás, nedves hőlégbefúvás, ECO sütés, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, Interval+ gőz, újramelegítés gőzzel, hőlég-keverés, turbógrill, alsó sütés, ECO gőz, kenyérsütés, gyorsgrill, félkész étel, Vital gőz, átsütés, grill, hagyományos sütés, interval gőz, kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, lassú sütés Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 20 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: alsó sütés, kiolvasztás, ECO sütés, ECO gőz, gyorsgrill, félkész étel, Vital gőz, grill, interval gőz, melegen tartás, lassú sütés, nedves hőlégbefúvás, pizza, Interval+ gőz, alsó-felső sütés, hőlégkeverés, turbógrill Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 1 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A

15 AEG gőzsütők BS M Multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 25 automata sütőprogrammal, közepes méretű érintőkapcsolós kijelzővel. MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: Interval+ gőz, alsó sütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, turbógrill, interval gőz, melegen tartás, lassú sütés, nedves hőlégbefúvás, hőlégkeverés, pizza, ECO sütés, ECO gőz, gyorsgrill, félkész étel, Vital gőz, grill Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 1 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A

16 Az új AEG gőzsütőkben minden eddiginél finomabb ételeket készíthet. Az AEG ProCombi gőzsütőkben párolhat gőzzel, süthet forró levegővel, de kombinálhatja is a kettőt. Az AEG ProCombi Plus modellek fejlett páratartalom-érzékelővel rendelkeznek, mely gondoskodik arról, hogy mindig annyi gőz legyen a sütőtérben, amennyire az adott étel elkészítéséhez szükség van. Az AEG gőzsütők a gőzprogramok mellett minden mást is tudnak, amit csak egy multifunkciós sütőtől elvár. A lassú sütés programmal intenzív lesz az ételek íze. A hagyományos sültek még finomabbak lesznek az egyedülálló ThermiC rendszernek köszönhetően. Az AEG gőzsütők egyenletesen sütnek az egész sütőtérben, ezért az ételek minden kis része egyenletes színű és állagú lesz. Ha pedig az ellenállhatatlan füstös aromára vágyik, használja a grillprogramot.

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik.

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. Üdvözöljük az AEG GoZSÜToK világában FEDEZZE FEL A HOLNAP ÍZEIT Ha ezeket a sorokat olvassa,

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

FELEJTHETETLEN ÍZEK MESTERFOKON

FELEJTHETETLEN ÍZEK MESTERFOKON FELEJTHETETLEN ÍZEK MESTERFOKON BEÉPÍTHETŐ SÜTŐK 2017 2018 WWW.AEG-ELECTROLUX.HU BEÉPÍTHETŐ SÜTŐK SURROUNDCOOK Egyenletesen átsül minden falat. 4. oldal STEAMPRO Komplex ízek, mesterfokon. STEAMBOOST Még

Részletesebben

Fantasztikus ízek a sütőből. Electrolux beépíthető sütők

Fantasztikus ízek a sütőből. Electrolux beépíthető sütők Fantasztikus ízek a sütőből Electrolux beépíthető sütők Áttekintés Beépíthető sütők Az Electrolux beépíthető sütők mindent tudnak, amit egy multifunkciós hőlégkeveréses sütőtől elvár. Energiatakarékosak,

Részletesebben

A konyha lelke, ahol a finom fogások készülnek. Beépíthető sütők

A konyha lelke, ahol a finom fogások készülnek. Beépíthető sütők A konyha lelke, ahol a finom fogások készülnek Beépíthető sütők Legyen a főzés élmény, és legyen tudatos is egyben Úgy gondoljuk, kevés jobb dolog van az életben egy közös családi vacsoránál és az otthon

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

2016-2017 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

2016-2017 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2016-2017 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2016 2017 Akár egy korábbi kedvencét készíti el, akár új ízekkel kísérletezik, az a legfontosabb, hogy az étel íze és textúrája pontosan olyan legyen, amilyennek

Részletesebben

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 2014/2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 A tökéletes ételkészítés művészet és tudomány egyszerre. A legújabb technológiai megoldásokkal és széles termékválasztékkal támogatjuk Önt ebben.

Részletesebben

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012

Beépíthető sütők katalógusa. Partner Program 2012 Beépíthető sütők katalógusa Partner Program 2012 Bosch sütők számtalan extrával hogy Önnek csak a vendégeivel kelljen foglalkozni. Sütőautomatika AutoPilot beépített automata programok Súlyautomatikával

Részletesebben

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók Beépíthető készülékek 2018 Konyhastúdiók Merítsen inspirációt! A termékcsaládról Konyha Sütés-főzés Sütők...38 Mikrohullámú sütők...55 Kompakt készülékek...59 Kompakt kávéfőző...60 Melegen tartó fiók...

Részletesebben

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók Beépíthető készülékek 2016 2017 Konyhastúdiók 38 Még sohasem volt ilyen könnyű finomat főzni. Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt a forró levegőhöz.

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 4 3 62 mm Kód: 44 Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő Rozsdamentes acél keret és fogantyú

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

AX-1100. Intelligens főzés. Gőzsütő + mikrohullám + grill

AX-1100. Intelligens főzés. Gőzsütő + mikrohullám + grill AX-1100 Intelligens főzés Gőzsütő + mikrohullám + grill Gőzölés: egyszerűen finom A készülék gőz fejlesztője 70 C és 100 C közötti hőmérsékletű gőzt állít elő Intelligens főzés Eljött az Intelligens főzés

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet!

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! 16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! Mikrohullámú sütők A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2017 2018 Bevezetés 1 A TÖKÉLETES OTTHONBAN MINDIG ÖN IRÁNYÍT Köszöntjük az AEG készülékek világában! Termékeinkben megtalálja azt az intelligens technológiát és reszponzív

Részletesebben

Új beépíthető sütők a Siemens-től.

Új beépíthető sütők a Siemens-től. Új beépíthető sütők a Siemens-től. Partner Program www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Sütés könnyedén: Számtalan lehetőség a beépített automatikának és szöveges kijelzőnek köszönhetően Győződjön

Részletesebben

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának A titkos hozzávaló: az indukciós főzőlap Electrolux indukciós főzőlapok Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az indukciós főzőlap

Részletesebben

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának

Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának Főzőlapok, melyek teret adnak kreativitásának A titkos hozzávaló: az Electrolux ok Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz?

12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS. 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? 12:40 h IGAZI CINKOSTÁRS 4 főre nem ugyanaz főzni, mint 1 főre, igaz? Kompakt készülékek Manapság mindenki arra törekszik, hogy bevált receptjei alapján tökéletes ételeket készítsen, lehetőség szerint

Részletesebben

Adjon hozzá egy kis gőzt! Finomabb lesz, mint eddig bármikor. Multifunkciós tűzhelyek PlusSteam (gőz) funkcióval

Adjon hozzá egy kis gőzt! Finomabb lesz, mint eddig bármikor. Multifunkciós tűzhelyek PlusSteam (gőz) funkcióval Adjon hozzá egy kis gőzt! Finomabb lesz, mint eddig bármikor Multifunkciós tűzhelyek PlusSteam (gőz) funkcióval Felejthetetlenül finom lesz minden vasárnapi süti! Nincs is jobb a frissen sült sütemények,

Részletesebben

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel.

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Most ajándék tisztítószer csomaggal! A promóció időtartama: 2017. november 1. - december 31. + Most ajándék tisztítószer csomaggal! Használjon eredeti

Részletesebben

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén!

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és a tökéletes receptek elkészítéséhez most egy elegáns tabletet is adunk ajándékba!* Promóciós időszak:

Részletesebben

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SütÆk Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SÜTŐK Pirolízis 2.0 ~ a beépített öntisztítás legfejlettebb módja PIROLÍTIKUS A Fagor már a kezdetektől élen járt a pirolitikus

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2012 2013

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2012 2013 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2012 2013 Tartalom 3 TARTALOM 125 éves az AEG 4 Sütés-főzés 15 Sütők 17 Beépíthető sütők 20 Kompakt készülékek 27 Kompakt sütők 28 Kompakt mikrohullámú sütő 29 Kávéfőzők

Részletesebben

bonodesign.hu 1037 Budapest, Bécsi út 81. bonodesign.hu

bonodesign.hu 1037 Budapest, Bécsi út 81. bonodesign.hu bonodesign.hu 1037 Budapest, Bécsi út 81. bonodesign.hu BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2012 2013 bonodesign.hu 125 ÉV A KIVÁLÓSÁG JEGYÉBEN Ha visszanézünk, büszkén állapíthatjuk meg, hogy nagyon sok mindenben mi

Részletesebben

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!*

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* Promóciós időszak: 2018. január 1. - február 28. www.bosch-home.com/hu ajándék robotgép * A tájékoztatás

Részletesebben

Háztartási gépek 2017

Háztartási gépek 2017 1 Vásárlási segédlet Háztartási gépek 2017 Az itt bemutatott termékek közül nem biztos, hogy mindegyik kapható az áruházban. Pontos információért érdeklődj az eladóknál, vagy tekintsd meg a www.ikea.hu

Részletesebben

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Éppen olyan kombipároló, amilyenre szüksége van Az okos szakácsok már régóta tudják: aki hatékonyan főz, sikeresen

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos pirolitikus sütő Elektromos pirolitikus sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja

Részletesebben

Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek

Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek Új Graphic Touch sütő: könnyű és közvetlen párbeszéd a konyabán Az egyszerűség mindannyiunk alapvető igénye. Az Ariston tökélyre fejlesztette ennek az igénynek a kielégítését, hiszen a mindennapi életet

Részletesebben

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók 2014 2015

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók 2014 2015 Beépíthető készülékek Konyhastúdiók 2014 2015 Szervizlista Szerviz Cím Telefon/fax Honlap Elektrobolt szerviz 1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. 1-203-57-13, 06-30-756-9701 www.elektro-bolt.hu PESTI

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Szilikon zacskók. Termékismertető

Szilikon zacskók. Termékismertető Szilikon zacskók hu Termékismertető Kedves Vásárlónk! Új szilikon zacskói nemcsak élelmiszerek frissen tartására, lefagyasztására vagy pácolására alkalmasak, hanem akár melegítéshez és ételkészítéshez

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között.

A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között. WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKVÁLASZTÉK 2014 A különbség az egyszerűség és az intelligens működés között. A Whirlpool tisztában van az Ön igényeivel, és tudja, hogy Ön nap mint nap törődik mindazzal, amit

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

Sütés, főzés, hűtés-fagyasztás, mosogatás és mosás. Mindenre van megoldásunk.

Sütés, főzés, hűtés-fagyasztás, mosogatás és mosás. Mindenre van megoldásunk. Sütés, főzés, hűtés-fagyasztás, mosogatás és mosás. Mindenre van megoldásunk. Merítsen inspirációt! A termékcsaládról 4 Sütés, főzés Sütők 32 Elektromos főzőlapok 46 Gázfőzőlapok 56 Tartozékok főzőlapokhoz

Részletesebben

Sütési és főzési áttekintésben

Sütési és főzési áttekintésben Sütési és főzési áttekintésben EOC 69400 2 Electrolux Ez az áttekintés segít kiválasztani a megfelelő sütési és főzési kategóriát ételei elkészítéséhez az "Automata sütés" funkció használatával. Érzékelőgombokat

Részletesebben

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ

Részletesebben

Gyors, könnyen tisztítható és energiatakarékos indukciós főzőlapok. Electrolux indukciós főzőlapok

Gyors, könnyen tisztítható és energiatakarékos indukciós főzőlapok. Electrolux indukciós főzőlapok Gyors, könnyen tisztítható és energiatakarékos ok Electrolux ok Bevezetés Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal biztonságosabb

Részletesebben

RÉSZLETES UTASÍTÁSOK AZ ELEKTROMOS SÜTŐ HASZNÁLATÁHOZ

RÉSZLETES UTASÍTÁSOK AZ ELEKTROMOS SÜTŐ HASZNÁLATÁHOZ HU RÉSZLETES UTASÍTÁSOK AZ ELEKTROMOS SÜTŐ HASZNÁLATÁHOZ www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmat. Ez a részletes használati utasítás arra szolgál, hogy a lehető

Részletesebben

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével

Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET. Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével BEÉPÍTHETŐ készülékek 2011 tő e h ít p é e b x lu o tr c le E Jó étvágyat! Hozza a legjobb formáját! Táplálja a szívét és a lelkét! Fantasztikus ízek készülékeink segítségével MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE

Részletesebben

Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez

Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Tökéletes klíma az ünnepi sültekhez A sütés új élménye A Miele készülékei mindig a legnagyobb kényelmet szolgálják. A konyhai gépeknél ez azt jelenti, hogy

Részletesebben

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Éppen olyan kombipároló, amilyenre szüksége van Az okos szakácsok már régóta tudják: aki hatékonyan főz, sikeresen

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HC-670 TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: Energiahatékonysági osztály:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HC-670 TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. A készülék típusazonosítója: Energiahatékonysági osztály: Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HC-670 Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony Fûtési funkció, amelyen az energiahatékonysági

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HKE-635 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HKE-635 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ Vevőtájékoztató adatlap, megfelelőségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HKE 635 A készülék kivitele: Beépíthető Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony

Részletesebben

B E É P Í T H E T Ő T E R M É K V Á L A S Z T É K

B E É P Í T H E T Ő T E R M É K V Á L A S Z T É K 2017 BEÉPÍTHE TŐ T E R M É K VÁ L A S Z T É K Tartalomjegyzék Beépíthető sütők Gőzpárolók Beépíthető mikrohullámú sütők Beépíthető főzőlapok Páraelszívók Beépíthető mosogatógépek Beépíthető hűtőszekrények

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-820/HA-830/HA-840 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-820/HA-830/HA-840 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HA-820/HA-830/HA-840 TÍPUSÚ SÜTŐKHÖZ HA820_HA830_HA840 1 Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a TEKA termékét választotta. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a modern és praktikus termék,

Részletesebben

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l A Benoit extra szűz olívaolaj könnyű gyümölcs ízesítéssel és lágy virágillatával az igazi olíva íz fantasztikus élményét nyújtja ízlelőbimbóinak.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Konyhai dizájn 4. 6. Érzék. Galéria termékcsalád. Gőzpárolók. Beépíthető mikrohullámú sütők. Beépíthető főzőlapok.

Tartalomjegyzék. Konyhai dizájn 4. 6. Érzék. Galéria termékcsalád. Gőzpárolók. Beépíthető mikrohullámú sütők. Beépíthető főzőlapok. WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Tartalomjegyzék Konyhai dizájn 4 6. Érzék Galéria termékcsalád Gőzpárolók Beépíthető mikrohullámú sütők Beépíthető főzőlapok Páraelszívók Beépíthető mosogatógépek

Részletesebben

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek 2008 E g y a j t ó s h ű t ő s z e k r é n y e k MP 13 SA Energiaosztály A 40 dba 0,4 kwh 130 l Méret: 84,5 x 54,5 x 55,8 cm MP 16 SA Energiaosztály A 40 dba 0,45 kwh 102

Részletesebben

Meglepően valódi ízek

Meglepően valódi ízek Érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig. Meglepően valódi ízek Miele gőzpároló Vitasteam-technológiával Miele gőzpároló Ízek élvezete egészségesen Két fő részére szóló Miele Főzőiskola belépő! Az

Részletesebben

Indukciós főzőlapok A leggyorsabb út a finom ízekhez. Electrolux indukciós főzőlapok

Indukciós főzőlapok A leggyorsabb út a finom ízekhez. Electrolux indukciós főzőlapok Indukciós főzőlapok A leggyorsabb út a finom ízekhez Electrolux ok Bevezetés Precíz hőfokszabályzás, még finomabb ízek Gyors és biztonságos Az gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal

Részletesebben

Párolótál mikrohullámú sütőhöz

Párolótál mikrohullámú sütőhöz Párolótál mikrohullámú sütőhöz hu Használati útmutató és receptek 94497AB1X1IX 2018-07 Kedves Vásárlónk! A párolótálban gyorsan, egészséges és zsírszegény módon készítheti el az ételeket a mikrohullámú

Részletesebben

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ Food Processing Equipment ProfiFry FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ A ProfiFry univerzális, folyamatos üzemű, mély olajsütő egy megbízható és univerzális megoldás termékek széles

Részletesebben

B E É P Í T H E T Ő T E R M É K V Á L A S Z T É K

B E É P Í T H E T Ő T E R M É K V Á L A S Z T É K 2017 BEÉPÍTHE TŐ T E R M É K VÁ L A S Z T É K Tartalomjegyzék Beépíthető sütők Gőzpárolók Beépíthető mikrohullámú sütők Beépíthető főzőlapok Páraelszívók Beépíthető mosogatógépek Beépíthető hűtőszekrények

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Beépíthető sütők. Gőzpárolók. Beépíthető mikrohullámú sütők. Beépíthető főzőlapok. Páraelszívók. Beépíthető mosogatógépek

Tartalomjegyzék. Beépíthető sütők. Gőzpárolók. Beépíthető mikrohullámú sütők. Beépíthető főzőlapok. Páraelszívók. Beépíthető mosogatógépek 2017 B E É P Í T H E T Ő T E R M É K VÁ L A S Z T É K Tartalomjegyzék Beépíthető sütők Gőzpárolók Beépíthető mikrohullámú sütők Beépíthető főzőlapok Páraelszívók Beépíthető mosogatógépek Beépíthető hűtőszekrények

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

Food Processing Equipment. NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST

Food Processing Equipment. NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST Food Processing Equipment NEAEN Unicook ATMOSZFÉRIKUS NYOMÁSON SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐÜST Az univerzális szakaszosan üzemelő NEAEN Unicook főzőüst hatékony és kedvező megoldást kínál különböző élelmiszer

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HL-940 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA HL-940 TÍPUSÚ SÜTŐHÖZ Vevőtájékoztató adatlap, megfelelőségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: HA -940 A készülék kivitele: Beépíthető Energiahatékonysági osztály: A A hatékonyabb, G kevésbé hatékony

Részletesebben

Fahéjas csillag sütőkészlet

Fahéjas csillag sütőkészlet hu Termékismertető és recept Fahéjas csillag sütőkészlet Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú fahéjas csillagok sütése: A fahéjas csillag szilikon sütőlap nagyon rugalmas

Részletesebben

sütők pirolítikus multifunkciós plusz 22. old. oldalról nyíló 23. old. multifunkciós plusz 24. old. multifunkciós 26. old.

sütők pirolítikus multifunkciós plusz 22. old. oldalról nyíló 23. old. multifunkciós plusz 24. old. multifunkciós 26. old. sütők pirolítikus multifunkciós plusz 22. old. oldalról nyíló 23. old. multifunkciós plusz 24. old. multifunkciós 26. old. Sütők sütők melyek segítenek Neked, hogy sikeres legyél a konyhában Különböző

Részletesebben

Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SÜTŐK ~ sokoldalúság tetszés szerinti kombinációban Egyedi megoldások minden konyhai stílus és igény kielégítésére. Pult alá építve

Részletesebben

SMAKSAK. Receptkönyv

SMAKSAK. Receptkönyv HU SMAKSAK Receptkönyv MAGYAR 3 Tartalom Hasznos tanácsok és javaslatok 3 A változtatások jogát fenntartjuk. Hasznos tanácsok és javaslatok FIGYELMEZTETÉS! Lásd a Biztonság című fejezetet. A táblázatban

Részletesebben

EOB8851AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOB8851AO... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOB8851AO...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK................................................................ 3 TERMÉKLEÍRÁS..........................................................................

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és tanulmányozza az ábrákat mielőtt a készüléket használatba veszi! Importálja és forgalmazza:

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

Vaníliás kifli sütőlapok

Vaníliás kifli sütőlapok hu Termékismertető és recept Vaníliás kifli sütőlapok Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú vaníliás kiflik sütése! A szilikon sütőlapok nagyon rugalmasak és felületük tapadásmentes.

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató BY9314001 HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK.............................................. 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK................................................

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2013/2 WHIRLPOOL TELJES KÖRŰ GARANCIA

BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2013/2 WHIRLPOOL TELJES KÖRŰ GARANCIA BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKATALÓGUS 2013/2 WHIRLPOOL 4 év TELJES KÖRŰ GARANCIA tartalom beépíthető sütők 8 galéria termékcsalád 20 speedoven 22 gőzpároló 23 rusztikus termékcsalád 24 beépíthető sütő tartozékok

Részletesebben

Használati útmutató. CombiSteam Pro Gőzölős sütő EOB9956VA

Használati útmutató. CombiSteam Pro Gőzölős sütő EOB9956VA HU Használati útmutató CombiSteam Pro Gőzölős sütő EOB9956VA 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ ELSŐ

Részletesebben

A grillünkről. Előnyök. Vastag kerámiafal, állandó hőmérséklet. Mesés íz. Tökéletes hőfokszabályozás, kis lángú és lassú égés. Páratlan esztétika

A grillünkről. Előnyök. Vastag kerámiafal, állandó hőmérséklet. Mesés íz. Tökéletes hőfokszabályozás, kis lángú és lassú égés. Páratlan esztétika Grill Katalógus A grillünkről Archeológusok feltártak 4000 éves agyag edényeket, melyek akár az EGGrill kerámiagrill elődei is lehetnének. Ezt követően számos módon fejlődtek tovább: levehető fedő, szellőzőajtó

Részletesebben

Professzionális megoldások otthonra

Professzionális megoldások otthonra Beépíthető készülékek Műszaki szakkereskedések 2012 2013 Professzionális megoldások otthonra Új Inspiration termékcsalád Fenségesen egyszerű Gőz és forró levegő kombinálása Mindent bele Mosogatógépek,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ TMW 22 BI-S, BI-T 1 A használati útmutatóhoz Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy a TEKA termékét választotta. Biztosak

Részletesebben

Főzelékek,köretek készítése 4.0/

Főzelékek,köretek készítése 4.0/ Főzelékek,köretek készítése 4.0/6280-11 A köretek és a főzelékek ételeink kiegészítői, fontos szerepük van a táplálkozásban: Változatossá tehetjük velük ételeink tálalását Színesebbé étrendjeink összeállítását

Részletesebben

EOB8956VA HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOB8956VA HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOB8956VA HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...9

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat

+5% BEÉPÍTHETŐ szett ajánlat CATA MD FEHÉR SZETT 65 LITERES SÜTŐTÉR INDUKCIÓS FŐZŐZÓNA CATA MD 700 WH multifunkciós sütő funkció, 0-50 C, tripla üvegezésű sütőajtó süllyeszthető gombok db 75%-ban kihúzható sütősín db mély tepsi (5

Részletesebben

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ HU RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse

Részletesebben

preciz.hu Hozza ki legtöbbet készülékéből! EOB9S31WX

preciz.hu Hozza ki legtöbbet készülékéből! EOB9S31WX EOB9S31WX HU Gőzölős sütő Használati útmutató Hozza ki legtöbbet készülékéből! Az electrolux.com/getstarted oldalon megtalálja a használati útmutatót és megnézheti a rövid termékbemutató videókat. GONDOLUNK

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

GORENJE BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKOLLEKCIÓ

GORENJE BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKOLLEKCIÓ GORENJE BEÉPÍTHETŐ TERMÉKKOLLEKCIÓ 2015 2 3 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁS A Gorenje már több, mint 60 éve gyárt kiváló minőségű háztartási gépeket. Elkötelezett amellett, hogy saját technológiákat fejlesszen

Részletesebben

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN RotaBlanch FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS A NEAEN RotaBlanch forgó dob előfőző-berendezést zöldségek, gyümölcsök, saláták, tészták és tengeri ételek konzerválás és fagyasztás

Részletesebben

akciós ajánlat 2007-2008

akciós ajánlat 2007-2008 AEG-Electrolux beépíthetô készülékek akciós ajánlat 2007-2008 Érvényes: 2007. szeptember 15. 2008. március 31. vagy a készlet erejéig PERFEKT IN FORM UND FUNKTION A sütés különböző módjai Forrólevegő-befúvás

Részletesebben

Részletek:

Részletek: Kóstoljon bele a siker ízébe! Válasszon NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütőt a különleges konyhai élményekhez, és legyen partnerével a NEFF vendége egy exkluzív gourmet esten Giannival! Részletek: www.neff-home.com/hu

Részletesebben

Általános jellemzők 14 17. Design Chef 18 19. Design Metal 20 21. Design Glass 22 23. Axis 24 25. Admiral 26 27. Kryos 28 29.

Általános jellemzők 14 17. Design Chef 18 19. Design Metal 20 21. Design Glass 22 23. Axis 24 25. Admiral 26 27. Kryos 28 29. Általános jellemzők 14 17 Design Chef 18 19 Design Metal 20 21 Design Glass 22 23 Axis 24 25 Admiral 26 27 Kryos 28 29 Gallery 30 31 Country 32 33 England 34 35 Cartesio/Smart 36 37 Beépítési útmutató

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

EVY9841VA. preciz.hu

EVY9841VA. preciz.hu EVY9841VA HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...10

Részletesebben

Beépíthető készülékek/ Konyhastúdiók/2011

Beépíthető készülékek/ Konyhastúdiók/2011 Beépíthető készülékek/ Konyhastúdiók/2011 2 AEG TARTALOM 3 SÜTÉS-FŐZÉS 19 ÖNÁLLÓ SÜTŐK 22 KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK 28 ÖNÁLLÓ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK 32 CRYSTAL LINE FŐZŐLAPOK 38 SZAGELSZÍVÓK 42 MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK

Részletesebben