2 Tűzjelző rendszerek FPA-5000 moduláris tűzjelző központ. Bosch Security Systems

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2 Tűzjelző rendszerek FPA-5000 moduláris tűzjelző központ. Bosch Security Systems"

Átírás

1 2 Tűzjelző rendszerek FPA-5000 moduláris tűzjelző központ Bosch Security Systems További tudnivalókért látogasson el a következő honlapra: Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2005 Minden változtatás joga fenntartva Nyomtatva Németországban 03/05 HOL FS-OT-hu-01_ _01 A minőség és innováció hagyománya A Bosch neve már több mint 100 éve egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. A Bosch Security Systems büszke arra, hogy tűz- és behatolásjelző,személyi vészjelző, videomegfigyelő,felügyeleti,valamint kommunikációs eszközök és rendszerek teljes választékával állhat az Ön rendelkezésére. Innovatív technológiai megoldásainkat világszerte a legmagasabb szintű szervizzel és támogatással együtt szolgáltatjuk. Ha megbízható megoldásra van szüksége,válassza a Boscht.

2 Ne legyen kiszolgáltatott válassza a Bosch moduláris tűzjelző központot Az FPA-5000 olyan moduláris tűzjelző központ,amely keretek, házak,modulok és tápegységek széles választékának köszönhetően kiválóan alakítható az alkalmazás méretének megfelelően. A moduláris kialakítás nagymértékben megkönnyíti a rendszer telepítését,programozását és működtetését,egyszerűvé teszi a megrendelést,a további bővítést,valamint jelentősen csökkenti a betanítási időt. Mindennek köszönhetően pénzt és időt takaríthat meg.

3 2 Fire Systems Moduláris tűzjelző központ A Bosch legjelentősebb újításai az elmúlt években Több mint 80 éves tapasztalat a tűzjelzők területén Fejlesztéseink során a legfőbb hangsúlyt arra helyezzük,hogy képességeink szerint a lehető legnagyobb rugalmassággal feleljünk meg partnereink igényeinek. A tűzjelző rendszerek területén szerzett több mint 80 éves tapasztalatunknak köszönhetően,a Bosch az elmúlt másfél évtizedben folyamatos újításaival jelentős mértékben előrelendítette az iparág tevékenységét. Fejlesztéseink legfontosabb állomásai: Nemzetközileg elismert vezető technológiai cég Egyike voltunk az elsőknek,akik bevezették a tűzjelzők piacán a hurkos technológiát:1992-ben indítottuk el a Local Security Network (LSN,Helyi Biztonsági Hálózat) rendszerünket,amely újfajta minőséget képvisel a biztonsági rendszerek rugalmassága és költséghatékonysága tekintetében. Új módszerek megvalósítása a tűzjelzésben 1996-ban bevezettük a kombinált érzékelési eljárást intelligens algoritmus alapú jelfeldolgozással párosítva, ily módon csökkentve a téves riasztások számát ben elsőként jelentünk meg a piacon füstgáz észlelésű, többérzékelős eljárással:amagic.sens készülék optikai,hőés gázérzékelőt használ arra, hogy a tűz három különböző jellemzőjét érzékelje, és így kivételesen megbízható védelmet nyújtson. Forradalmi esztétikai jellemzők 2004-ben elsőként mutattunk be a piacon egy olyan érzékelőt, amely tökéletesen beleolvad környezetébe: az 500-as sorozatú füstérzékelőt. Jelenleg: újabb jelentős innovációk Az új FPA-5000 olyan moduláris tűzjelző központ,mely az adott hely méretétől függetlenül,afelmerülő igények szerint tetszőlegesen alakítható.

4 3 A mindentudó moduláris rendszer Páratlan rugalmasság A Bosch forradalmi változást ért el az új FPA-5000 moduláris tűzjelző központtal: ez a tűzjelző központ olyan sokoldalú, hogy a változó igényeknek is rugalmasan képes megfelelni. Ezzel a tűzjelző központtal rátalált megfelelő termékre, mert bármilyen típusú vagy méretű alkalmazásnak megfelelően alakítható,akár áruházakról,ipari létesítményekről, irodaépületekről,akár szállodákról, kórházakról,repülőterekről vagy középületekről van szó. Csak azt kell beszereznie, amire szüksége van,mert ez a panel tökéletesen hozzáigazítható bármilyen típusú vagy méretű alkalmazáshoz.ezt a moduláris kialakítás teszi lehetővé, amelynek köszönhetően széles körből választhatók ki a rugalmasan telepíthető és egymással felcserélhető, egyetlen pattintással a helyükre illeszthető modulok és házak. Praktikus vezetékezési eljárás segíti abban, hogy oda szerelje fel a modulokat,ahová csak akarja, és, hogy elkerülje a téves kötéseket. A rendszer az üzemelés megszakítása nélkül is bővíthető.csak az újonnan telepített modulokat kell tesztelnie. Az ún. hot plug eljárás lehetővé teszi,hogy a modulokat a rendszer feszültségellátásának kikapcsolása nélkül is kicserélhesse. Kiváló, felhasználóbarát technológia A központ kialakításának köszönhetően különlegesen egyszerűen telepíthető és működtethető.a rendszer könnyedén kezelhető az új,rendkívül ergonómikus nagyméretű érintő képernyőn keresztül. Az egyszerűbb használat érdekében a kezelőgombok és kijelzők a modulokon is megtalálhatók. A rendszer távprogramozható,és a konfigurációk hordozható számítógépre tölthetők fel. Kiváló megbízhatóság A rendszer abban az igen valószínűtlen esetben is tovább működik,ha rövidzár vagy szakadás lépne fel valamelyik áramkörben. Ezt a redundáns hurokkonfiguráció, a központ vezérlésébe beépített redundancia és a folyamatos öntesztek biztosítják. A hibatűrő kialakítás problémamentes működést tesz lehetővé a telepítést és a működtetést az alapvető hibák automatikus érzékelése és az automatikus diagnosztika segíti. A modulokat műanyag házak védik a szélsőséges környezeti viszonyokkal szemben.

5 4 Fire Systems Moduláris tűzjelző központ Jelenlegi modulkoncepció Célunk: költség- és időkímélő megoldás Új modulkoncepció Nincs felesleges költség A rendszer modularitása azt jelenti, hogy könnyen,afogyasztói igényeknek megfelelően változtatható,továbbá bármikor rugalmasan bővíthető.ily módon igazi,testreszabott rendszer valósítható meg, mely gond nélkül bővíthető. Gyors, megbízható és könnyen telepíthető A click and go modulok könnyűszerrel helyükre illeszthetőek az egységek telepítésekor vagy cseréjekor nem kell a vezetékekkel bajlódnia, a modulok közötti kommunikációról gondoskodó kábelek a sínben futnak. A keveredés elkerülése érdekében a modulok egyértelműen fel vannak címkézve, és még a konfigurálás előtt tesztelhetők. Az önálló érzékelők a rendszer újraprogramozása nélkül kicserélhetők,és a már telepített hagyományos érzékelők interfészmodulokon keresztül csatlakoztathatók. Alacsony szervizköltségek Ugyanazok az alkatrészek tetszőleges méretű rendszerekben használhatók. Ez egyúttal azt is jelenti,hogy az új modulok tartalékalkatrészként is szolgálhatnak. További előny a könnyű karbantarthatóság, a távprogramozhatóság,távdiagnosztika és az egyszemélyes karbantartás. A központok különböző diagnosztikai képességekkel rendelkeznek a hiba felismeréséhez és kijavításához, ennek köszönhetően kevésbé van szükség külső szakértőre. Kevesebb betanítási költség Ugyanaz a platform támogatja a különböző méretű központokat,a közepesektől a nagyobbakig.a terminálblokkok logikai csoportokba foglaltak,a különböző funkciók egyértelműek. A betanulás folyamatának meggyorsításához számítógépes tanfolyam is rendelkezésre áll. Tetszőleges méret és alacsony tárolási költség Tetszőleges méretű rendszer építhető ki ugyanazon kis modulkészletekből és háztípusokból,így csökkenthető a tárolási költség,valamint a tároláshoz szükséges hely.bármely alkatrész használható akár a már telepített egységek helyett,akár a rendszer bővítésére, ily módon gyorsan, rugalmasan megfelelhet a fogyasztó igényeinek. Teljes mértékben kompatibilis a meglévő LSN- és hagyományos rendszerekkel.

6 5 Páratlan rugalmasság a modularitásnak köszönhetően Házak Sínek Modulok Központok Öt érv a moduláris tűzjelző központ választásához Tökéletesen megfelel igényeinek Igényeinek megfelelően bővíthető Kiváló,rugalmasan alkalmazható modulok Kevesebb telepítési és szervizköltség Minimális tárolási költség és hely

7 6 Fire Systems Moduláris tűzjelző központ Modulok a felhasználó igényei szerint Egyszerűség és bővíthetőség: szabadon kombinálhat egymással különböző modulokat és házakat, így pontosan azt a rendszert hozza létre, amely az adott alkalmazáshoz a legjobban illeszkedik. Alapmodulok Központvezérlő MPC X000 A Akkumulátorvezérlő BCM 0000 A Központi vezérlőegység 5,7 hüvelykes érintőképernyővel és kezelőegységgel, különböző nyelveken Max. 4 akkumulátor felügyelete és háttérbeli utántöltése Normál modulok Analóg módon címezhető vonal LSN 0300 A modul LSN vonali modul 254 elemhez, a vonal hossza max m és 300 ma-es tápegység. Hurkos, ágvonalas és T-elágazásos topológia is lehetséges Analóg módon címezhető vonal LSN 1500 A modul LSN vonali modul 254 elemhez, a vonal hossza max m és 1500 ma-es tápegység. Hurkos, ágvonalas és T-elágazásos topológia is lehetséges Hagyományos zónamodul CZM 0004 A Bejelentő modul ANI 0016 A 4 zónás hagyományos vonali modul Jelző modul 16 piros és 16 sárga, szabadon programozható LED-del NAC/hangjelző modul NZM 0002 A Kisfeszültségű relés modul RML 0008 A Nagyfeszültségű relés modul ventilátor- RMH 0002 A I/O modul IOP 0008 A RS 20 ma-es modul IOS 0020 A RS 232 modul IOS 0232 A Országspecifikus modulok City Tie CTM 0002 A Kombinációs modul ENO 0004 A Felügyelt hangjelzőkhöz vonalanként max. 3A-es tápegységgel mindegyik vonalhoz. Vezérlési módok: fordított polaritás, Wheelock, Gentex Relés modul 8 relével (mindegyikük egy-egy 30V/1A váltóérintkezővel) Relés modul 2 relével 230V/10A kapcsolásához, ventilátor vezérlés vagy normál VdS interfész oltórendszerekhez Interfész 8 bemenettel és 8 nyitott kollektoros kimenettel 20 ma-es soros interfész RS 232 soros interfész nyomtatók stb. csatlakoztatásához 2 zónás, közvetlen csatlakozású city tie (UL-piacokhoz) Közvetlen csatlakozás 1 német szabvány szerinti átviteli berendezéshez (ÜE), 1 biztonsági kulcsörző széfet és 4 szabadon programozható relét is vezérel

8 Tervezőeszköz a testreszabás megkönnyítéséhez 7 Az új FPA-5000 moduláris tűzjelző központ használata alig igényel betanítást. Olyan konfigurációs és specifikációs eszközökkel ellátott,amelyek rendkívül megkönnyítik a legszemélyesebb igényeknek is megfelelő rendszer kialakítását. Az ismert drag and drop eljárást használó szoftver kiszámítja az áramfelvételt,felügyeli az akkumulátorokat,továbbá elkészíti az anyag-számlát és az A&E specifikációkat. Célunk az innováció: sokoldalú tűzjelző rendszerek a Boschtól Tűzjelző rendszereink fejlesztése és tervezése során mindazokat a dolgokat figyelembe vesszük,amelyek fontosak lehetnek az Ön számára.ez az elkötelezettség arra ösztönöz bennünket, hogy olyan forradalmi innovációkkal jelenjünk meg,amelyeket rendkívüli rugalmasság és sokoldalúság jellemez. Az egyedi érzékelőktől a hangelemző rendszereken át egészen a komplex tűzjelző rendszerekig mindig és minden termék esetében mindent megteszünk azért,hogy megfeleljünk az Ön elvárásainak.

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit

5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit 5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit 2 Egyetlen moduláris rendszer mindent megold Páratlan rugalmasság A Bosch forradalmi változást ért el az új, 5000-es

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski 2 A minden elemében korszerű Bosch tűzjelző rendszer a Local SecurityNetwork

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz 2 Moduláris mennyezeti hangszóró A telepítő igényeit szem előtt tartva tervezték A legtöbb mennyezettípushoz optimális

Részletesebben

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen 2 Plena Easy Line hangosítási megoldások A minőségi hangosítás praktikus módja A zónafeliratoknak és beállításjelzőknek köszönhetően egyszerűen

Részletesebben

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft.

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft. Aritech A megoldás bármilyen biztonságtechnikai alkalmazásra mérettől és komplexitástól függetlenül az ATS Advisor Master Integrált Biztonságtechnikai rendszer. Néhány alkalmazási példa: Kisebb üzletek

Részletesebben

FPA-5000 központ funkcionális modulokkal

FPA-5000 központ funkcionális modulokkal Tűzjelző rendszerek FPA-5000 központ fnkcionális modlokkal FPA-5000 központ fnkcionális modlokkal www.boschsecrity.h Könnyű bővíthetőséget biztosító modláris felépítés Akár 32 tűzjelző központ, távoli

Részletesebben

Érjen célba minden üzenete!

Érjen célba minden üzenete! Érjen célba minden üzenete! PRAESIDEO digitális hangosítási és vészhangosítási rendszer boschsecurity.hu PRAESIDEO digitális hangosítási és vészhangosítási rendszer 3 A látogatók tájékoztatása és védelme

Részletesebben

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes.

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. 2 LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Kompakt felépítés, minőség és utolérhetetlen lefedettség A

Részletesebben

FC723 Tűzjelző központ

FC723 Tűzjelző központ FC723 Tűzjelző központ FS720 termékcsalád (IP5) Cerberus PRO Moduláris felépítésű, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ beépített felhasználóbarát kezelő egységgel 756 címzett eszközig

Részletesebben

Programozó- készülék Kezelőkozol RT óra (pl. PC) Digitális bemenetek ROM memória Digitális kimenetek RAM memória Analóg bemenet Analóg kimenet

Programozó- készülék Kezelőkozol RT óra (pl. PC) Digitális bemenetek ROM memória Digitális kimenetek RAM memória Analóg bemenet Analóg kimenet 2. ZH A csoport 1. Hogyan adható meg egy digitális műszer pontossága? (3p) Digitális műszereknél a pontosságot két adattal lehet megadni: Az osztályjel ±%-os értékével, és a ± digit értékkel (jellemző

Részletesebben

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer 2 Termék katalógus 4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer Az új Esprit E55 központok megbízható, kis költségű, az ügyfél igényeit kielégítő biztonságot nyújtanak. Számos szolgáltatásuk közül kiemelkedik a StayD,

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Integrált flash 4GB belső 16 kb nem felejtő RAM B&R tovább bővíti a nagy sikerű X20 vezérlő családot, egy kompakt vezérlővel, mely integrált be és kimeneti

Részletesebben

Leipold Zoltán műszaki vezető. info.security@hu.bosch.com. Robert Bosch Kft. Biztonságtechnikai üzletág Projektértékesítés. www.boschsecurity.

Leipold Zoltán műszaki vezető. info.security@hu.bosch.com. Robert Bosch Kft. Biztonságtechnikai üzletág Projektértékesítés. www.boschsecurity. Korszerű evakuáció menedzsment Leipold Zoltán műszaki vezető info.security@hu.bosch.com Robert Bosch Kft. Biztonságtechnikai üzletág Projektértékesítés www.boschsecurity.hu 1 Internal ST/SEA-PRM 2009.10.14.

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

FC410MIM modul Címzett intelligens mini bemeneti modul

FC410MIM modul Címzett intelligens mini bemeneti modul FC410MIM Címzett intelligens mini bemeneti Az FC410MIM mini bemeneti t a tűzjelző kontaktusok felügyeletére tervezték, úgy, mint oltórendszer vezérlések, ventilátor vezérlések, tűzgátló ajtó vezérlések

Részletesebben

FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Moduláris, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 52 címzett eszközig Különféle érzékelő eszközök jeleinek feldolgozása:

Részletesebben

VTOL UAV. Moduláris fedélzeti elektronika fejlesztése pilóta nélküli repülőgépek számára. Árvai László, Doktorandusz, ZMNE ÁRVAI LÁSZLÓ, ZMNE

VTOL UAV. Moduláris fedélzeti elektronika fejlesztése pilóta nélküli repülőgépek számára. Árvai László, Doktorandusz, ZMNE ÁRVAI LÁSZLÓ, ZMNE Moduláris fedélzeti elektronika fejlesztése pilóta nélküli repülőgépek számára Árvai László, Doktorandusz, ZMNE Tartalom Fejezet Témakör 1. Fedélzeti elektronika tulajdonságai 2. Modularitás 3. Funkcionális

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT E3NT Tárgyreflexiós érzékelõ háttér- és elõtér elnyomással 3 m-es érzékelési távolság (tárgyreflexiós) 16 m-es érzékelési távolság (prizmás) Analóg kimenetes típusok Homloklapfûtéssel ellátott kivitelek

Részletesebben

FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 252 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

FC721 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS)

FC721 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS) FC72 Tűzjelző központ FS720 család (MPXS) Cerberus PRO Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 26 címzett eszközig A tűzjelző központ önálló működésű, hálózatba nem köthető Beépített

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

UEZ 2000/1 LSN, UEZ 2000 LSN, behatolásjelző központok

UEZ 2000/1 LSN, UEZ 2000 LSN, behatolásjelző központok Behatolásjelző rendszerek UEZ 2000/1 LSN, UEZ 2000 LSN, behatolásjelző központok UEZ 2000/1 LSN, UEZ 2000 LSN, behatolásjelző központok Maximum 6 UEZ LSN központ kapcsolható hálózatba hurkos rendszertechnológiával

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R PADLÓFŰTÉSI ZÓNA SZABÁLYZÓK TERMÉK LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK Könnyű és gyors telepítés az új vezetékezéssel Dugaszolható csatlakozók kábelszorítóval Integrált szivattyú relé a szivattyú

Részletesebben

FPA-5000 központ funkcionális modulokkal

FPA-5000 központ funkcionális modulokkal Tűzjelző rendszerek FP-5000 központ funkcionális okkal FP-5000 központ funkcionális okkal Könnyű bővíthetőséget biztosító áris felépítés Könnyen az alkalmazás feltételeihez és az adott ország jellemző

Részletesebben

Vezeték nélküli tűzjelző rendszer bemutatása

Vezeték nélküli tűzjelző rendszer bemutatása Vezeték nélküli tűzjelző rendszer bemutatása SRC 3000 - a vezeték nélküli alternatíva a hagyományos tűzjelzőkkel szemben Az SRC 3000 egy új, vezeték nélküli megoldás a tűzjelző rendszerekre - gyorsabban,

Részletesebben

Building Technologies Tűz- és vagyonvédelmi termékek. Sinteso. FS20 család MP2.1

Building Technologies Tűz- és vagyonvédelmi termékek. Sinteso. FS20 család MP2.1 FC2030 Migrációs tűzjelző központ FS20 család MP2. Sinteso Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 252 címzett eszközig Különféle érzékelő eszközök jeleinek feldolgozása: Címzett

Részletesebben

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS ZEN-C4 nagyobb rugalmasság RS-485 kommunikációval Kínálatunk kommunikációs típussal bővült. Így már lehetősége van több ZEN egység hálózati környezetbe csatlakoztatására.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

FC2040 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2040 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2040 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 504 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés és kiemelkedő védelem

420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés és kiemelkedő védelem Páratlan pontosság Dual Ray technológiával 420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés és kiemelkedő védelem 2 420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés a kiemelkedő védelemért

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

Programozható vezérlô Twido. A programozás és a kommunikáció szabadsága

Programozható vezérlô Twido. A programozás és a kommunikáció szabadsága Programozható vezérlô Twido A programozás és a kommunikáció szabadsága Simply Smart Leleményes, intelligens és egyszerûen használható. Twido: A felhasználók igényeire szabott automatizálási rendszer vezérlô

Részletesebben

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu Kaméleon K860 Univerzális Digitális Szabályozó A K860 szabályozók általános automatizálási feladatokra kifejlesztett digitális szabályozók. Épületgépészeti alkalmazásokra kiválóan alkalmasak, gazdaságos

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

IP megoldások a tűzjelzéstechnikában

IP megoldások a tűzjelzéstechnikában IP megoldások a tűzjelzéstechnikában Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben Az OKF Tudományos Tanácsa és a Védelem Katasztrófavédelmi Szemle konferenciája 2017. május 15., Pécel Bemutatkozás Farkas

Részletesebben

Általunk forgalmazott és telepített eszközök:

Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Az általunk forgalmazott és telepített eszközök MABISZ és BM OKF engedéllyel rendelkeznek, valamint megfelelnek a hatályos jogszabályok által előírt feltételeknek.

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja

wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja wlsn* Kétirányú vezeték nélküli hálózat A megbízható védelem leggyorsabb módja * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Mi a wlsn? A Bosch Security Systems vezeték nélküli Local SecurityNetwork (wlsn) terméke

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató VIP X1600 modul

Gyors telepítési útmutató VIP X1600 modul VIP X1600 modul HU 2 Gyors telepítési útmutató VIP X1600 modul Figyelem A felhasználói útmutató fejezeteiben leírt biztonsági előírások ismerete nélkülözhetetlen. A felhasználói útmutatóban fontos információkat

Részletesebben

FC724 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS)

FC724 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS) FC724 Tűzjelző központ FS720 család (MPXS) Cerberus PRO Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 504 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0 ROGER UT-2 1 Roger UT-2 Kommunikációs interfész V3.0 TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV ROGER UT-2 2 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az UT-2 elektromos átalakítóként funkcionál az RS232 és az RS485 kommunikációs interfész-ek között.

Részletesebben

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről VdS A tanúsítvány tulajdonosa: Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről Siemens Schweiz AG Building Technologies Group Gubelstraße CH-60 Zug A tanúsítvány csak az adott építőelemre/rendszerre

Részletesebben

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera 2 MIC 550-es sorozat Irányadó a megfigyelés terén Vonzó, kompakt kivitelezés a megfigyelt területbe való diszkrét illeszkedésért

Részletesebben

FC722 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS)

FC722 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS) FC722 Tűzjelző központ FS720 család (MPXS) Cerberus PRO Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 252 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

FAS-420-TM sorozatú, LSN improved légbeszívásos füstérzékelők

FAS-420-TM sorozatú, LSN improved légbeszívásos füstérzékelők Tűzjelző rendszerek FAS-420-TM sorozatú, LSN improved légbeszívásos füstérzékelők FAS-420-TM sorozatú, LSN improved légbeszívásos füstérzékelők Az LSN improved technológiával ellátott FPA-5000 és FPA 1200

Részletesebben

FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1)

FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1) FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1) Sinteso Rendszer kezelése és rendszer adatok megjelenítése Nagyméretű, háttér világítású kijelző (8 x 40 karakter megjelenítése) Szöveges üzenet

Részletesebben

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel A Protecta intelligens EuroProt készülékei a védelem-technika és a mikroprocesszoros technológia fejlődésével párhuzamosan követik a kommunikációs

Részletesebben

R-KORD Kft Präsentation LED.pptx - Fordította: Nikli Barbara

R-KORD Kft Präsentation LED.pptx - Fordította: Nikli Barbara 1 2 izzószálas lámpa hosszútávon már nem áll rendelkezésre a világítástechnikában jelentkező műszaki innovációt a vasúton is követni kell (élettartam, alacsonyabb energiaszükséglet, rezgésállóság) 3 L1

Részletesebben

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről

Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről VdS A tanúsítvány tulajdonosa: Tanúsítvány az építőelemek és rendszerek megfelelőségéről Siemens Schweiz AG Building Technologies Group Gubelstraße CH-630 Zug A tanúsítvány csak az adott építőelemre/rendszerre

Részletesebben

Tűzjelző központok FC360

Tűzjelző központok FC360 Cerberus TM FIT Tűzjelző központok FC360 FC361-ZZ, FC361-ZA, FC361-YZ, FC361-YA Tűzjelző központ (1 hurokkal) címzett perifériákhoz beépített kezelő egységgel 1 hurok max. 126 címzett eszközzel vagy 2

Részletesebben

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez A minden környezetbe illő PTZ-kamera Ha a rögzített minidóm nem elég, de a hagyományos PTZ-kamera túl drága, az új

Részletesebben

Útmutató R&MinteliPhy-hoz

Útmutató R&MinteliPhy-hoz Útmutató R&MinteliPhy-hoz Hálózati biztonság, költségtakarékosság és a karbantartási idő csökkentése. Ezek a modern, nagy teljesítményű hálózatok felé támasztott legfontosabb követelmények. Az R&MinteliPhy

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

M2037IAQ-CO - Adatlap

M2037IAQ-CO - Adatlap M2037IAQ-CO - Adatlap Szénmonoxid + Hőmérséklet + Páratartalom (opció) Két szénmonoxid riasztási szint Valós idejű környezeti szénmonoxid érzékelő és szabályzó Hőmérséklet- és relatív páratartalom-mérés

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Kezelői kézikönyv LYON sorozat INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONTOK

Kezelői kézikönyv LYON sorozat INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONTOK Kezelői kézikönyv LYON sorozat INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONTOK www.jpmtech.hu 1 rendeles@jpmtech.hu Kezelői kézikönyv A tűzjelző központ csak a megfelelő verziószámú EasyLyon szoftverrel (v4.0 vagy magasabb)

Részletesebben

FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók

FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók Tűzjelző rendszerek FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók A kézi jelzésadó visszaállítása a riasztás indítása után Automatikus vagy kézi címzés lehetséges forgókapcsolókkal

Részletesebben

Használati útmutató SHEV hő és füstelvezető központhoz

Használati útmutató SHEV hő és füstelvezető központhoz Használati útmutató Rendszer felépítése - csatlakoztatható elemek szélcsapadékérzékelő hőmérséklet érzékelő szellőztető kapcsoló vészkapcsoló tűzjelző kontaktusa füstérzékelő A központ felépítése A hő

Részletesebben

Programozható logikai vezérlő

Programozható logikai vezérlő PROGRAMABLE LOGIC CONTROLLER Programozható logikai vezérlő Vezérlés fejlődése Elektromechanikus (relés) vezérlések Huzalozott logikájú elektronikus vezérlések Számítógépes, programozható vezérlők A programozható

Részletesebben

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A az energiaellátás minőségi jellemzőinek mérésére szolgáló szabadon programozható készülék. Épületfelügyeleti rendszerben (BMS), valamint önállóan

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

FC726 Tűzjelző központ

FC726 Tűzjelző központ FC726 Tűzjelző központ FS720 család (MP3.0) CerberusP P PRO Moduláris előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ beépített felhasználó barát kezelő egységgel 52 címzett eszközig Cerberus Pro

Részletesebben

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Scope Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Az innovatív ATMOS a design és az int 2 Scope - egráció találkozása Az ATMOS Scope a flexibilis endoszkópiában

Részletesebben

LON-busz LON-busz kiegészítő

LON-busz LON-busz kiegészítő LON-busz LON-busz kiegészítő a SynoLOG FC330A központi egységhez Synova Az összes kiegészítő teljesen formatervezett és beilleszkedik a már meglévő épület konstrukciójába Bizonyított LON-busz technológia,

Részletesebben

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók Balatonföldvár, 2018. március 22-23. ASM-Security Kft. Rendszerelemek Hagyományos lámpatestek Címzett lámpatestek Címzett központok Dinamikus kijáratjelzők

Részletesebben

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó Bevezetés A TxBlock-USB érzékelőfejbe építhető, kétvezetékes hőmérséklet távadó, 4-20mA kimenettel. Konfigurálása egyszerűen végezhető el, speciális

Részletesebben

FCS-320-TM sorozatú hagyományos

FCS-320-TM sorozatú hagyományos Tűzjelző rendszerek FCS-320-TM sorozatú hagyományos aspirációs füstérzékelők FCS-320-TM sorozatú hagyományos aspirációs füstérzékelők Hagyományos tűzjelző központok csatlakoztatása Kiemelkedő megtévesztő

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Páros akkumulátorkábel

Páros akkumulátorkábel Páros akkumulátorkábel D122L/D122 hu Telepítési útmutató Páros akkumulátorkábel Bevezetés hu 3 1 Bevezetés A D122L és a D122 duál akkumulátor-kábelköteg amely a kompatibilis, Bosch Security Systems, Inc.

Részletesebben

Norway Grants. Az akkumulátor mikromenedzsment szabályozás - BMMR - fejlesztés technológiai és műszaki újdonságai. Kakuk Zoltán, Vision 95 Kft.

Norway Grants. Az akkumulátor mikromenedzsment szabályozás - BMMR - fejlesztés technológiai és műszaki újdonságai. Kakuk Zoltán, Vision 95 Kft. Norway Grants AKKUMULÁTOR REGENERÁCIÓS ÉS Az akkumulátor mikromenedzsment szabályozás - BMMR - fejlesztés technológiai és műszaki újdonságai Kakuk Zoltán, Vision 95 Kft. 2017.04.25. Rendszer szintű megoldás

Részletesebben

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Exigo A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Fűtési és kazán szabályzás Az Exigo-val a szabályzás összes lépése a beépítéstől a működtetésen keresztül a karbantartásig még egyszerűbb, mint valaha.

Részletesebben

MUST 30-120. Három fázisú Moduláris UPS. A moduláris UPS előnyei már mindenki számára elérhetőek

MUST 30-120. Három fázisú Moduláris UPS. A moduláris UPS előnyei már mindenki számára elérhetőek MUST 30-120 Három fázisú Moduláris UPS A moduláris UPS előnyei már mindenki számára elérhetőek MUST30-120 A MUST 30/120 termékcsalád egy szünetmentes áramellátó rendszer, három fázisú be- illetve kimenettel,

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Irányítástechnikai alapok. Zalotay Péter főiskolai docens KKMF

Irányítástechnikai alapok. Zalotay Péter főiskolai docens KKMF Irányítástechnikai alapok Zalotay Péter főiskolai docens KKMF Az irányítás feladatai és fajtái: Alapfogalmak Irányítás: Műszaki berendezések ( gépek, gyártó sorok, szállító eszközök, vegyi-, hő-technikai

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590. Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával

Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590. Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590 Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával Élvonalbeli Vezérlőegység diagnosztika az optimális hatékonyságért Az új és erős KTS 560 és KTS 590 modulok

Részletesebben

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve Az Ön Somfy megoldása Függönymozgatás egyszerűen Kényelemre tervezve Függöny akasztó Normál és nagy igénybevételű kocsikhoz Glydea TM 35 húzókocsi SOMFY INNOVÁCIÓ Kocsi hullámos függönyhöz Nagy igénybevételű

Részletesebben

Minden tesztelve. Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt. * vezeték nélküli Local SecurityNetwork

Minden tesztelve. Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt. * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Minden tesztelve Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Hatékony és egyszerű behatolásjelző központ A hatékony behatolásjelző

Részletesebben

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz Cerberus PRO Rendszer kezelése és események jelzése Nagyméretű megvilágított kijelző (8 sor, soronként 40 karakter LCD) Szöveg kijelző,

Részletesebben

RUBICON Serial IO kártya

RUBICON Serial IO kártya RUBICON Serial IO kártya Műszaki leírás 1.0 Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. telefon: +361 469 4020; fax: +361 469 4029 e-mail: info@rubin.hu;

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A

OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A F3SN-A 4-es kategóriájú fényfüggöny, mely megfelel a vonatkozó IEC és EN szabványoknak magasság = Fényfüggöny magasság 189... 1822 mm védett magasság 7 m illetve 10

Részletesebben

Behatolás jelző rendszer

Behatolás jelző rendszer Behatolás jelző rendszer SI410 Behatolás jelző központ kommunikátorral (opció) Egyszerű programozhatóság Egyszerű, és megbízható működés Rugalmasság Kiterjesztett kommunikáció Egyszerű telepíthetőség SI410

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

213-1. ERC 100 Digitális paraméterezhetõ speciális szabályozó. 2010. július. Szabályozók és vezérlõk KIVITEL

213-1. ERC 100 Digitális paraméterezhetõ speciális szabályozó. 2010. július. Szabályozók és vezérlõk KIVITEL 13-1 KIVITEL ALKALMAZÁS, ILLESZTHETÕSÉG Az ERC 100 digitális szabályozó a DIALOG III család tagja. Ventilátoros klímakonvektorok (fan-coil készülékek) intelligens szabályozását és vezérlését végzi. A készülék

Részletesebben

VIRGO SMART BT A EGYÉB JELLEMZŐK

VIRGO SMART BT A EGYÉB JELLEMZŐK Elektromechanikus motor csuklókarral lakossági használatra szárnyaskapukhoz 2 m-ig és 200 kg-ig. Beépített vezérlőegység lcd kijelzővel, mechanikus végállásokkal. Akár 120 -os nyitási szög. EGYÉB JELLEMZŐK

Részletesebben