Behatolás jelző rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Behatolás jelző rendszer"

Átírás

1 Behatolás jelző rendszer SI410 Behatolás jelző központ kommunikátorral (opció) Egyszerű programozhatóság Egyszerű, és megbízható működés Rugalmasság Kiterjesztett kommunikáció Egyszerű telepíthetőség SI410 behatolás jelző központ 1.5 mm vastag festett acélház az alaplappal, tápegységgel, és transzformátorral. Tartalmaz helyet egy 27Ah akkumulátornak, relé kártyáknak, valamint izolátor egységek elhelyezését teszi lehetővé. A ház szabotázsvédett és leplombálható. A következő fizikai bekötési módokat lehet beállítani szoftveresen, minden egyes bemenetre. alaphelyzetben nyitott kontaktus figyelése, alaphelyzetben zárt kontaktus figyelése, 1 lezáró ellenállás figyelése, 2 lezáró ellenállás figyelése, üvegtörés érzékelő vonal figyelés, vészkijárat felügyelet, tűzérzékelő vonal felügyelet. Emellett bemenetenként állítható a logikai funkció is. A központ tápegysége 12V/2.3A teljesítményű, amely a rendszer tápellátását, és külső fogyasztók működését biztosítja. Emellett tartalmazza az Ebusz tápellátását is, amely 4 különálló biztosítékkal védett. Az akkumulátor, hálózati tápfeszültség, biztosítékok teljesen felügyeltek. Hiba esetén ez a jel az Ebuszon keresztül továbbítódik a behatolás jelző központba. Fire & Security Products

2 PSTN hívó SML TBR ISDN hívó SML61 IP kommunikátor kártya SMN36 Az Ebusz hossza alaphelyzetben 500m, amely a SAR 11 izolátor modul segítségével 1000mig kiterjeszthető. Az Ebuszra csatlakozik maximálisan 32 kezelő egység, 32 bővítő egység, 16 segéd tápegység, és 4 Ebusz bővítő modul. 31 kártyaolvasót funkcionálisan csatlakoztathatunk kezelőegységek helyett. A működésre vonatkozó összes esemény naplózásra kerül, pontos dátummal, idővel ellátva. 16 felhasználói esemény memória (egy partíciónként), egy mérnöki esemény memória, és egy telepítői memória áll rendelkezésre. A rendszer működéséhez 500 felhasználói, és 3 mérnöki kód biztosított. A SI410 központ rendelkezik 20 darab 2 éves naptárral, amellyel a partíciók vezérlését, kimenetek, felhasználói kódok engedélyezését lehet működtetni. Ezzel megoldható a partíciók automatikus élesítése, kikapcsolása, a felhasználói kódok jogosultságának engedélyezése, tiltása meghatározott időszakokban, valamint a kimenetek és bemenetek aktiválása. Az SI410 három szintű partíciós struktúrával rendelkezik: 1 szint: 4 csoportot határozhatunk meg, amelyekbe minden partíciót tetszőlegesen sorolhatunk be, 2 szint: 16 partíciót szükség szerint programozhatjuk Fő, Al, és Virtuális partícióként 3 szint: minden partícióhoz megadhatunk 8 alpartíciót vagy használhatjuk azokat teljes / részleges élesítéshez, így a rendszer kezelhet 16 független területet vagy 128 külön élesíthető alpartíciót. Így a SI410 központot tetszőleges strukturális / szervezeti felépítésű védendő objektumhoz illeszthetjük. Az SML51 kommunikátor kártya összekapcsolja az SI410 behatolásjelző rendszert az analóg telefonhálózattal. A riasztási, és egyéb eseményeket a megfelelő távfelügyeleti állomáshoz és / vagy PChez továbbítja. Az SML51 a rendszer távoli programozhatóságát és kezelését is lehetővé teszi a központi felügyelet számára (fel / letöltés), és az üzenetek pagerre történő átjelzését is biztosítja. Kombinálva az SMV11 hang modullal, egyedi hangüzenetek átküldésére is lehetőség nyílik. Az SML61 kommunikátor kártya az SI410 behatolásjelző rendszert ISDN kommunikációs hálózattal csatlakoztatja össze. A modul funkcionálisan ugyanúgy működik, mint a korábban említett SML51. Az SMN36 kártya az SI410 központ két portját illeszti az IP kommunikációs hálózatra. A modul lehetővé teszi a rendszer programozását, és kezelését PCn keresztül a Sylcom szoftverrel (fel / letöltés), valamint átjelzést biztosít a Medialine nevű riasztás fogadó / felügyelő szoftverhez.

3 Beszédmodul SMV11 LCD kezelő egység Audió és videó riasztás ellenőrzés Rádiós eszközök Izolátor modul SAR11 / SMR11 Bővítő SAT12 / SMT12 Az SMV 11 egy hangmodul, amely plugin módon egyszerűen csatlakoztatható a központi panelre. A beépített mikrofon segítségével, az SMV11 modullal 6 riasztási üzenetet, egy azonosító üzenetet, és 4 segítség üzenetet rögzíthetünk. Az SML51, és SML61 kommunikátor kártyák ezen szöveges üzeneteket továbbítják az előre meghatározott személyeknek telefonvonalon keresztül. Ezeknek az eszközöknek a telepítése rendkívül egyszerű, a SAK41 rendelkezik egy szerelő aljzattal, egy snapin csatlakozó felülettel, kijelzővel, és kezelőegységgel. A legáltalánosabb funkciók gyorsan elérhetők közvetlenül a 6 funkció billentyű segítségével. A beépített zümmer működése a központon keresztül programozható. A beépített LEDek gyors áttekintést nyújtanak a rendszer és a partíciók állapotáról. Egyéb kezelők is kaphatóak. Termékek széles választéka kapható a riasztás ellenőrzés megvalósításához. Egy külön adatlap tartalmazza a riasztás ellenőrzés lehetőségeit, valamint az eszközöket, amelyek szükségesek a funkció működéséhez. Különböző rádiós érzékelők, és egyéb eszközök csatlakoztathatóak a Sintony központhoz. Külön adatlap tartalmazza a Sintony rádiós eszközök leírását. A SAR11 / SMR11 használható 2 Ebusz ág leválasztására, ahol ezek elágaznak: Ha az egyik ágban meghibásodás történik, akkor a másik ágra a jelenség nem lesz hatással. A modul egyúttal az Ebusz jeleket is erősíti, így használatával az alap Ebusz hosszát 500mrel lehet növelni. Szükség szerint, az izolátor kapható SAR11ként műanyag házzal, vagy SMR11ként csak panelként. A bővítők a központ bemenetszámának növelésére szolgálnak, egyenként 4 bemenettel, és 2 kimenettel (nyitott kollektoros, 0.15A). A bővítő kapható SAT12ként műanyag házzal, vagy SMT12ként panel kivitelben.

4 Kimeneti bővítő egység SMT44 Kártyaolvasó bővítő SMG71 Ebusz bővítő SAG91 Külső segédtápegység SAP08, SAP08, SAP14, SAP20 Sylcom PC / nyomtató kábel SAQ11 Soros kábel SAQ18 Relé kártya SMX13 A kimeneti bővítő modul SMT44 használható a behatolás jelző központ kimeneteinek bővítésére egyenként 4 nyitott kollektoros (12V/0.15A), és 4 relé kimenet (24V/2A). Az ajtóvezérlő interfész SMG71 két szabványos kártyaolvasóval képes együttműködni, a 2 legelterjedtebb protokoll valamelyikével (Wiegang / F2F). Az olvasók különkülön beállítható funkciókat működtethetnek, de közösen vezérelhetik az ajtónyitás relé kimenetet. Beállítható a magára hagyott üzemmód, az ajtó nyitvatartás figyelés funkció pedig jó megoldást nyújt az ajtóvezérlés alkalmazásokhoz. Összességében ez a bővítő helyettesíti egy általános SMT12 bővítő működését. Az Ebusz bővítő a behatolás jelző rendszeren használható bővítő egységek számát növeli meg. Használatával újabb 80 bemenet és 40 kimenet tehető a rendszerhez. (max: 464 bemenet) A külső segéd tápegységek 2.3Aig biztosítanak feszültséget az Ebusznak, valamint a 4 különálló 12Vos kimenetnek. Az akkumulátor, a hálózati tápfeszültség, és a biztosítékok teljesen felügyeltek. A hibajelzések az Ebuszon keresztül jutnak el a központhoz. Egy szabadon programozható 45V / 5A relé kimenet található mindegyik segéd tápegységben. A doboz férőhelyet biztosít az SMT12 és SMR11 moduloknak (4et a SAP14be / 7 et a SAP20ba), az akkumulátoroknak (7.2Ah a SAP14be / 27Ah a SAP20ba), és 2 relé kártyának. A Sylcom PCs szoftver, amely a behatolás jelző rendszer programozására szolgál. A szakemberek az SAQ11 nyomtató kábellel együtt használhatják ezt a programot. A rendszer távoli elérése telefonvonalon keresztül lehetséges modemen keresztül. A behatolás jelző rendszer csatlakoztatása RS232 soros nyomtatóhoz, vagy PChez. A behatolás jelző rendszer csatlakoztatása LMShez, vagy más rendszerekhez. Az SMX13 rendelkezik 2 független relével 24V/2A váltó kontaktussal.

5 Testreszabható riasztórendszer Behatolás jelző rendszer belső kommunikátorral A moduláris felépítésnek köszönhetően, a Sintony 410 behatolás jelző központ korábban ismeretlen lehetőségeket nyit meg a felhasználók előtt. Minimális kiépítésben a behatolás jelző központ egy SI410 központból és egy SAK41 LCDs kezelő egységből kell hogy álljon. A rendszert az igényekhez mérten tovább lehet bővíteni. Mivel a központ fekete dobozként működik, a behatolás jelző rendszert a legelőnyösebb szerelési területre lehetséges elhelyezni. Egyszerű programozhatóság Az LCD kezelőről, vagy PCről a rendszer könnyen programozható. Egyszerűség és megbízhatóság a működésben A funkció billentyűk, az LCD kijelző, a LEDek pontos információkat nyújtanak és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. Rugalmasság Széleskörű kommunikáció Multimédiás megoldás Idővezérlés Beléptető funkció Egyszerű telepíteni Egyszerű integrálni 4 csoport, 16 partíció és 128 élesíthető / kikapcsolható terület biztosítja a felhasználó által kívánt követelmények megvalósulását. A belső kommunikátor a következő helyekre képes átjelzést biztosítani: távfelügyeleti állomások (az összes ismert protokollon) szerviz számítógépre (fel / letöltés) magán telefonra (hangüzenet formájában) pagerre Az Ebuszon keresztül vezérelt kamerák, hangszórók és mikrofonok, belső CCTV alkalmazások, korai vészhívás és a riasztás ellenőrzés lehetőségei érhetők el ezzel az rendszerrel. Az idővezérlés használatával a bemenetek, kimenetek, és partíciók élesítése / kikapcsolása a rendszer automatizálását teszi lehetővé. A kezelő egységek lecserélhetőek funkcionálisan kártyaolvasó modulra, ez által legfőképpen ajtók nyitására / zárására, és partíciók élesítésére / kikapcsolására használhatjuk. A kimeneti / bemeneti modulok, tápegységek, kezelőegységek az Ebuszon keresztül csatlakoznak a behatolás jelző rendszerhez. A busz technológiának köszönhetően a telepítési költség, munka, és a tervezés rendkívül egyszerűvé, hatékonnyá válik. A SI410 nyitott soros interfész felülete kommunikációs lehetőséget biztosít a GRAVISS, a GOLEM, az LMS, vagy egyéb felügyeleti szoftverekkel történő integrálásra. Műszaki áttekintés Bővíthetőség: zóna kimenet 132 kezelő egység 116 segéd tápegység 2 PC / nyomtató interfész Ebusz, a rugalmas kábelkonfigurációkhoz 1000mig Felhasználó által programozott bemenetek, és kimenetek, 16 partíció, 128 beállítható al partíció Átjelzések: digitális, pager, hang, audio, videó, 2 riasztás fogadó állomásra, 2 szerviz számra PSTN / ISDN / IP kommunikáció

6 Rendszer konfiguráció Rendszer funkciók Min. Max. Szabadon programozható bemenetek Ebusz bővítőkkel kibővített bemenetek Nyitott kollektoros kimenetek (12V/0.15A) Nyitott kollektoros kimenet (12V/1A) 1 1 Relé kimenet: 1 váltó kontaktus (24V/2A) 1 7 Relé kimenet: 2 váltó kontaktus (24V/2A) 1 7 Relé kimenet: 1 váltó kontaktus (48V/5A) 1 16 Tápegység, 12V 2.3A 36.8A Biztosítékkal védett 12Vos kimenetek 4 64 Műszaki adatok SI410 SAP20 SAP14 SAK41 SAT12 SMT12 SAR11 SMR11 SMV11 SML51 Feszültség 230V Ebusz központról Áram felvétel: min. 13mA 6mA 35mA 3mA 4mA max. 230mA 160mA 73mA 19mA 45mA 25mA 82mA Kimeneti fesz 12V 12V kimen. áram 2.3A 1.3A max ingad. 60mV pp 60mV pp Működési hőm ºC +40ºC Ház Acél 1.5 mm ABS ABS Védelmi kategória IP30 IP41 IP30 IP30 Rendeléshez szükséges információk Típus Rendelési szám Jellemzés Méretek M x Sz x M <mm> Súly <kg> SI410 UK Behatolás jelző központ, UK verzió 500x365x SAK LCD kezelő egység 130x173x SAT Bővítő (házban) 86x135x SMT Bővítő (ház nélkül) 52x91x SAR Repeater / izolátor egység (házban) 86x135x SMR Repeater / izolátor egység (ház nélkül) 52x91x SMT Kimeneti bővítő (ház nélkül) 52x91x SMG Bővítő gateway (házban) 86x135x SMG Kártyaolvasó gateway (ház nélkül) 52x91x SAP Külső segédtáp egység 0.8A 400x303x SAP Külső segédtáp egység 1.3A 400x303x SAP Külső segédtáp egység 2.3A 500x364x SML51 TBR PSTN hívó 50x140x SML ISDN hívó 50x140x SMV Beszéd modul 60x106x SMX Relé kártya 15x60x Sylcom PCs szoftver SAQ PC / nyomtató kábel SAQ Soros kábel SMZ Hátlap szabotázskapcsoló SMN36 A6E IP kommunikátor modul 0.110

Biztonsági rendszerek _ Általános katalógus. Biztonsági rendszerek_ Általános katalógus

Biztonsági rendszerek _ Általános katalógus. Biztonsági rendszerek_ Általános katalógus Biztonsági rendszerek _ Általános katalógus Betörések A veszély egyre nagyobb. Mit tegyek? Menjen biztosra! Válassza az Inimet! A terület védelem alatt. Veszély kiiktatva. A játszmának vége..04.06.08.10.12.20.22.24.27.30.32.34.36.37.38.40

Részletesebben

ELEKTRONIKUS VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK JABLOTRON

ELEKTRONIKUS VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK JABLOTRON ELEKTRONIKUS VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK JABLOTRON A JABLOTRON A Jablotron magántulajdonban levő cég, melyet 1990-ben alapítottak. A kezdeti időkben csak egy pár dolgozót foglalkoztatott, akik a számítástechnika

Részletesebben

Üzembe Helyezői Kézikönyv

Üzembe Helyezői Kézikönyv Figyelmeztetés! Ez a kézikönyv információkat tartalmaz a készülék használatával és működésével kapcsolatos megkötésekről. Ezen információk a gyár garancia vállalásával kapcsolatosak. Ezért gondosan tanulmányozza

Részletesebben

Minden tesztelve. Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt. * vezeték nélküli Local SecurityNetwork

Minden tesztelve. Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt. * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Minden tesztelve Easy Series behatolásjelző központ Biztonság könnyedén most wlsn*-nel együtt * vezeték nélküli Local SecurityNetwork Hatékony és egyszerű behatolásjelző központ A hatékony behatolásjelző

Részletesebben

Üzembe Helyezői Kézikönyv

Üzembe Helyezői Kézikönyv Figyelmeztetés! Ez a kézikönyv információkat tartalmaz a készülék használatával és működésével kapcsolatos megkötésekről. Ezen információk a gyár garanciavállalásával kapcsolatosak. Ezért gondosan tanulmányozza

Részletesebben

StP SComplex Rendszer

StP SComplex Rendszer StP SComplex Rendszer Általános leírás s 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Tel.: +36 1 410-0556 Fax: +36 1 414-0913 E-mail: info@stp.hu Net: www.stp.hu www.scomplex.com TARTALOMJEGYZÉK 1. Cégünkről...4

Részletesebben

AMAX panel. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000. hu Telepítési útmutató

AMAX panel. AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000. hu Telepítési útmutató AMAX panel AMAX panel 2100 AMAX panel 3000 AMAX panel 3000 BE AMAX panel 4000 hu Telepítési útmutató AMAX panel Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Biztonság 6 2 Rövid információ 8 2.1 Kezelőegység

Részletesebben

I N T E L L I G E N S V I L L A N Y S Z E R E L É S I R E N D S Z E R

I N T E L L I G E N S V I L L A N Y S Z E R E L É S I R E N D S Z E R I N T E L L I G E N S V I L L A N Y S Z E R E L É S I R E N D S Z E R www.inels.hu AZ ELKO EP VÁLLALAT BEMUTATKOZÁSA Az ELKO EP, a moduláris elektronikai eszközök hagyományos és innovatív csehországi gyártója

Részletesebben

AddressiFire TM 255 / DS9400M Címezhető Tűzjelző Központ Telepítői Kézikönyv

AddressiFire TM 255 / DS9400M Címezhető Tűzjelző Központ Telepítői Kézikönyv AddressiFire TM 255 / DS9400M Címezhető Tűzjelző Központ Telepítői Kézikönyv Copyright 2001 Detection Systems, Inc. 08/01 AddressiFire 255 DS9400M(V2.03) Telepítői Kézikönyv Tartalomjegyzék 1.0 Figyelmeztetések...6

Részletesebben

GST100 intelligens tűzjelző központ Telepítési és felhasználói kézikönyv

GST100 intelligens tűzjelző központ Telepítési és felhasználói kézikönyv GST100 intelligens tűzjelző központ 2.02 kiadás, 2006. május TARTALOMJEGYZÉK 1. fejezet A központ rövid bemutatása... 6 2. fejezet Műszaki specifikáció... 7 2.1 Üzemi feszültség...7 2.2 Akkumulátorok...7

Részletesebben

IXP 100-AS SOROZAT EGY AJTÓS BELÉPTETŐ RENDSZER 101, 102 ÉS 103-AS TÍPUSOK TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. IXP 100 Telepítési útmutató

IXP 100-AS SOROZAT EGY AJTÓS BELÉPTETŐ RENDSZER 101, 102 ÉS 103-AS TÍPUSOK TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. IXP 100 Telepítési útmutató IXP 100-AS SOROZAT Gyártó: EGY AJTÓS BELÉPTETŐ RENDSZER 101, 102 ÉS 103-AS TÍPUSOK 47 Gillitts Road Pinetown South Africa 3610 P O Box 15407 Westmead South Africa 3608 R (031) 700-1087 (031) 700-1511 (e-mail)

Részletesebben

ELEKTRONIK. RF Elektronikai Kft. 2120 Dunakeszi, Szent István u. 1. Tel/fax: 27/ 391-216 www.rfelektronik.hu

ELEKTRONIK. RF Elektronikai Kft. 2120 Dunakeszi, Szent István u. 1. Tel/fax: 27/ 391-216 www.rfelektronik.hu ELEKTRONIK NH-2 Nõvé RF rhívó R RF-154 Ez a berendezés a felügyeleti rendszer központi eleme, mely a rádióadók jeleit veszi és feldogozza. A berendezéshez kapcsolható személyi számítógép a felügyeletet

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI RENDSZER VEZÉRLŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI RENDSZER VEZÉRLŐ abax Kétirányú vezeték nélküli rendszer VEZETÉK NÉLKÜLI RENDSZER VEZÉRLŐ ACU-100 1.04-es Program verzió Felhasználói kézikönyv 1471! 2 FONTOS A vezérlő az elektrosztatikus hatásokra érzékeny elektronikus

Részletesebben

2 CÍMZŐHURKOS INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONT SZERELÉSI ÉS ÜZEMBE HELYEZÉSI

2 CÍMZŐHURKOS INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONT SZERELÉSI ÉS ÜZEMBE HELYEZÉSI AM2000 2 CÍMZŐHURKOS INTELLIGENS TŰZJELZŐ KÖZPONT SZERELÉSI ÉS ÜZEMBE HELYEZÉSI KÉZIKÖNYV 1116 BUDAPEST Hauszmann A. u. 9-11. Honlap. www.promatt.hu Tel. : Fa : Drót : (36-1)-205-2385, 205-2386, 205-3151

Részletesebben

ImproX IXP220 vezérlő TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV. Táp bemenet 18 V DC - 32 V DC vagy 16 V AC - 24 V AC.

ImproX IXP220 vezérlő TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV. Táp bemenet 18 V DC - 32 V DC vagy 16 V AC - 24 V AC. MODELL SZÁMOK: ISC960-1-0-GB-XX ISC962-1-0-GB-XX IPS960-1-0-GB-XX IPS961-1-0-GB-XX IPS962-1-0-GB-XX IPS963-1-0-GB-XX IXP220 VEZÉRLŐ ImproX IXP220 vezérlő TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV MŰSZAKI ADATOK Üzemi környezet

Részletesebben

MAXSYS. PC4020 v3.3 Üzembe Helyezői Kézikönyv DLS-3 v1.2

MAXSYS. PC4020 v3.3 Üzembe Helyezői Kézikönyv DLS-3 v1.2 PC4020 v3.3 Üzembe Helyezői Kézikönyv DLS-3 v1.2 FIGYELMEZTETÉS: Ez a kézikönyv információkat tartalmaz a készülék használatával és működésével kapcsolatos megkötésekről. Ezen információk a gyár garancia

Részletesebben

Tűzjelző, mely időt nyer a tűzzel szemben

Tűzjelző, mely időt nyer a tűzzel szemben Tűzjelző, mely időt nyer a tűzzel szemben APOLLÓ XP 95 Az APOLLÓ - XP 95 tűzjelző rendszer időt nyer a tűzzel szemben Gyorsan változó világunkban az egyik legértékesebb dolog az idő. Van amikor a késedelem

Részletesebben

Figyelmeztetés! Kezelői Kézikönyv PC5020

Figyelmeztetés! Kezelői Kézikönyv PC5020 Figyelmeztetés! Ez a kézikönyv információkat tartalmaz a készülék használatával és működésével kapcsolatos megkötésekről. Ezen információk a gyár garancia vállalásával kapcsolatosak, ezért gondosan tanulmányozza

Részletesebben

Figyelmeztetés! Kezelői Kézikönyv PC5020v3.2

Figyelmeztetés! Kezelői Kézikönyv PC5020v3.2 Figyelmeztetés! Ez a kézikönyv információkat tartalmaz a készülék használatával és működésével kapcsolatos megkötésekről. Ezen információk a gyár garancia vállalásával kapcsolatosak, ezért gondosan tanulmányozza

Részletesebben

KX-TDA15 KX-TDA30 2. kiadás

KX-TDA15 KX-TDA30 2. kiadás KXTDA5 KXTDA0. kiadás Üzemek Szervezetek Fiókirodák SOHO Kiskereskedők Éttermek Hálózatba köthető rendszer, mely hatékony megjelenést biztosít vállalatának a konvergencia korában Panasonic IPhibrid telefonalközpont

Részletesebben

Building Integration System Összetett alkalmazások: egy platform, teljes körű biztonság

Building Integration System Összetett alkalmazások: egy platform, teljes körű biztonság Building Integration System Összetett alkalmazások: egy platform, teljes körű biztonság 2 Integrálásra született Tartalom: Az automatizálási modul A videó modul A beléptető modul Moduláris beléptető 8.

Részletesebben

222-1. SYS700-DIDO Digitális szabadon programozható szabályozó (Digitális be- és kimenettel) Szabályozók és vezérlõk. 2010.

222-1. SYS700-DIDO Digitális szabadon programozható szabályozó (Digitális be- és kimenettel) Szabályozók és vezérlõk. 2010. SYS700-DIDO KIVITEL ALKALMAZÁS, ILLESZTHETÕSÉG A SYS700-DIDO a Dialog-III készülékcsalád digitális jelek kezelésére alkalmas tagja, amely kifejezetten épületgépészeti vezérlési feladatok ellátására lett

Részletesebben

LABCONTROL. Tervezési kézikönyv. Air management system. The art of handling air

LABCONTROL. Tervezési kézikönyv. Air management system. The art of handling air LABCONTROL Air management system Tervezési kézikönyv The art of handling air Tervezési kéziköny LABCONTROL Tartalomjegyzék Tapasztalat és innováció 3 LABCONTROL 4 Rendszer áttekintés 6 EASYLAB 8 A rendszer

Részletesebben

GYÁRTMÁNYKATALÓGUS. WESZTA-T Ipari és Kereskedelmi Kft.

GYÁRTMÁNYKATALÓGUS. WESZTA-T Ipari és Kereskedelmi Kft. WESZTA-T Ipari és Kereskedelmi Kft. H-2011 Budakalász, Ciklámen u. 43. Telefon: 06 26 540 575 Fax: 06 26 343 502 E-mail: automatik@weszta-t.hu, www.weszta-t.hu GYÁRTMÁNYKATALÓGUS 2015 Tartalomjegyzék oldal

Részletesebben

alarm shop A DLS5 fel/letöltő szoftverrel programozható Programozási táblázat

alarm shop A DLS5 fel/letöltő szoftverrel programozható Programozási táblázat Figyelmeztetés! Ez a kézikönyv információkat tartalmaz a készülék használatával és működésével kapcsolatos megkötésekről. Ezen információk a gyár garancia vállalásával kapcsolatosak. Ezért gondosan tanulmányozza

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. ProLock. Közelítő Kártyás Kódzár. Az egyszerű beléptető elektronika

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. ProLock. Közelítő Kártyás Kódzár. Az egyszerű beléptető elektronika StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. ProLock Közelítő Kártyás Kódzár Az egyszerű beléptető elektronika s 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Tel.: +36 1 410-0556 Fax: +36 1 414-0913 E-mail:

Részletesebben

UNIFLOW-100. Többfunkciós hozamszámítómű (Multifunction Flow Computer) Zárt, nyomás alatt álló csővezetékekben áramló közegek mennyiségének mérésére

UNIFLOW-100. Többfunkciós hozamszámítómű (Multifunction Flow Computer) Zárt, nyomás alatt álló csővezetékekben áramló közegek mennyiségének mérésére UNIFLOW-100 Többfunkciós hozamszámítómű (Multifunction Flow Computer) Zárt, nyomás alatt álló csővezetékekben áramló közegek mennyiségének mérésére Műszerkönyv Process Control Kft. H -1091 Budapest Haller

Részletesebben

ea y, ea ycontrol, ea yhmi vezérlések, kezelés és felügyelet az ea ysoft Pro / CoDeSys segítségével

ea y, ea ycontrol, ea yhmi vezérlések, kezelés és felügyelet az ea ysoft Pro / CoDeSys segítségével www.moeller.hu s ea y, ea ycontrol, ea yhmi vezérlések, kezelés és felügyelet az ea ysoft Pro / CoDeSys segítségével s s s Innovatív automatizálási termékek gépek és villamos létesítmények vezérléséhez,

Részletesebben

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R INTEGRÁLT RENDSZER Négy biztonsági rendszerről alkotott tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítettük: tűzjelző, riasztórendszer, kamera- és beléptetőrendszer létrehozni egy felületet amely egy létesítmény

Részletesebben

SA-COM GSM ipari GSM átjelző. Telepítési leírás. Dokumentum verzió szám: GSM átjelző verzió szám:

SA-COM GSM ipari GSM átjelző. Telepítési leírás. Dokumentum verzió szám: GSM átjelző verzió szám: SA-COM GSM ipari GSM átjelző Telepítési leírás Dokumentum verzió szám: GSM átjelző verzió szám: v1.6. HUN v1.4. Figyelem: A specifikációk előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak! 1 / 8 Általános

Részletesebben