web edition quick guide

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "web edition quick guide"

Átírás

1 web edition quick guide Köszöntjük új Volvójában! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény. Ebben nyújt segítséget ez a Quick Guide, amellyel gyorsan és könnyen megismerheti a legfontosabb funkciókat. z összes figyelmeztetés és egyéb fontos és részletes információ kizárólag a használati útmutatóban található meg ez az útmutató csak ezek kis részét tartalmazza. zonkívül, a használati útmutató tartalmazza a legfrissebb és legpontosabb adatokat. z opcionális felszereléseket csillaggal (*) jelöltük. További tájékoztatást találhat autójáról a weboldalon.

2 távvezérlős kulcs Bezárja az ajtókat, a csomagtérajtót és üzemanyagtöltő sapkát és élesíti a riasztót*. Kinyitja az ajtókat, a csomagtérajtót és üzemanyagtöltő fedelet és hatástalanítja a riasztót. Kinyitja a csomagtérajtót nem nyílik fel. Megközelítő világítás időtartama. Bekapcsolja a belső világítást, a helyzetjelző lámpákat, rendszámtábla-világítást és a külső visszapillantó tükrökben lévő lámpákat*. Pánik funkció. Vészhelyzetben, tartsa nyomva körülbelül 3 másodpercig vagy nyomja meg kétszer a riasztás kiváltásához. gombok bármelyikének megnyomására vagy 25 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol. Ha a nyitást követő 2 percen belül nem nyitják ki valamelyik ajtót/csomagtérajtót, akkor automatikusan visszazár. kulcs használható a kesztyűtartó bezárásához/nyitásához is. hidegindítás MEGJEGYZÉS Hidegindítást követően az alapjárati fordulatszám egy rövid ideig magas lehet. Ez azért van, hogy a kibocsátás-szabályozó rendszer gyorsan elérje a normál üzemi hőmérsékletet és optimálisan működjön. MOTOR BEINDÍTÁS Benzines 3.2: Nyomja be a fékpedált, fordítsa III helyzetbe a távvezérlős kulcsot, és közvetlenül ezután engedje el a motor automatikusan beindul. Minden más motor: Nyomja be a fékpedált, fordítsa III helyzetbe a távvezérlős kulcsot, amikor a motor beindul. Dízel: Izzítson a kulcs II helyzetbe fordításával, és tartsa ebben a helyzetben, amíg a kombinált műszerfal szimbóluma el nem alszik ezután fordítsa közvetlenül III helyzetbe, és engedje el, amikor a motor beindult. ablaktörlők és esőérzékelő* Egy törlés 0 Ki B Szakaszos törlés, lásd még (2). 1 Esőérzékelő be/ki, a kar 0 helyzetében. 2 z esőérzékelő érzékenységének vagy a szakaszos működés késleltetésének szabályozása. 3 blaktörlő, hátsó ablak - szakaszos/normál. C D E F Normál sebességű törlés. Gyors törlési sebesség. Mosó, szélvédő és fényszórók. Mosó, hátsó ablak. mikor aktív az esőérzékelő, akkor egy zöld LED világít a gombon (1).

3 LÁMPKPCSOLÓK nappali világítás vezetés közben be van kapcsolva. tompított fényszóró kikapcsolva. fénykürt működik, de az állandó távolsági fényszóró nem. nappali világítás világít az autó vezetése közben. jármű megállításakor automatikusan a helyzetjelző lámpákra vált. ktiválja a tompított fényszórót és a távolsági fényszóró vagy fénykürt funkciót. Manuális fényszórómagasság-állítás (Xenon lámpák esetén automata*). Kijelző- és műszerfal-világítás. nappali világítás és a tompított fényszóró automatikus vezérlése. Hátsó ködlámpa (csak a vezető oldalon). B Fénykürt. Országúti/tompított fényszóró váltása és hazakísérő világítás. rögzítőfék regenerálás (dízel) Bizonyos körülmények között a műszerfalon a RÉSZECSKESZŰRŐ MEGTELT szöveg jelenhet meg. Ilyenkor a kipufogórendszer részecskeszűrője tisztításra szorul. Ez automatikusan történik meg körülbelül 20 percig egyenletes országúti sebességgel haladva. mikor az üzenet eltűnik, akkor az úgynevezett regenerálás befejeződött. Behúzás 1. Nyomja be erősen a lábfékpedált majd a rögzítőfék pedálját (1). 2. Engedje fel a fékpedált. Ha az autó gurul nyomja tovább a rögzítőfékpedált. 3. parkoláshoz - kapcsoljon P állásba. Kioldás 1. Nyomja be erősen a fékpedált, majd húzza meg a fogantyút (2) a rögzítőfékpedál felemelkedik. 2. lábfék ezután felengedhető. üzemanyagtöltő sapka tankolás idejére akassza az üzemanyagtöltő sapkát az üzemanyagtöltő fedél belsejére.

4 UDIO RENDSZER 1 Nyomja meg a be-/kikapcsoláshoz. Forgassa a hangerő beállításához. 2 Hangminta: Nyomja meg például a BSS (mély), Dolby Pro Logic II* kiválasztásához forgassa a beállításhoz. udioforrás: Forgassa például a CD, Bluetooth audio vagy UX/USB* kiválasztásához. RÁDIÓ 5 Nyomja körülbelül 2 másodpercig a 10 legerősebb állomás automatikus tárolásához. kijelzőn az UTOSTORE szöveg látható a keresés során.válassza ki a tárolt állomást a 0 9 gombok valamelyikével. 6 Rövid megnyomásokkal megkeresheti a következő erős vételű állomást. Legfeljebb 20 állomást tárolhat a 0 9 gombok nyomva tartásával a kívánt állomáson az FM1 vagy FM2 hullámsávokon, amíg a kijelző meg nem erősíti a beállítást. CD-LEJÁTSZÓ B 3 Válassza ki a CD-lemezt C vagy válasszon az 1 6 gombokkal. 4 Rövid megnyomásra kiadja az aktuális lemezt. hosszú megnyomás az összes lemezt C kiadja. 6 CD-sávot vált. UX/USB csatlakozó például MP3 lejátszóhoz. Állítsa közepesre a lejátszó hangerejét az optimális hangminőséghez. z USB-csatlakozóhoz csatlakoztatott ipod is tölthető. B CD-lemezeken található MP3 és WM fájlok is lejátszhatók. C Csak CD-váltó*. Beépített ülésmagasító Felemelés 1. Húzza előre, majd felfelé az ülésmagasító első szélén található fogantyút az ülésmagasító felemeléséhez. 2. Emelje meg az üléspárna hátsó részét és nyomja hátra és lefelé két kézzel az üléspárnát, amíg nem rögzül. Nyomja félre a biztonsági öv csatját, ha szükséges. Leeresztés 1. Húzza előre az ülésmagasító első szélét az ülés kioldásához. 2. Húzza előre az üléspárnát, majd nyomja középen, amíg nem rögzül. z ülésmagasítónak rögzülnie kell a teljesen leeresztett helyzetben ahhoz, hogy a hátsó ülés háttámlája lehajtható legyen.

5 elektronikus klímavezérlés ECC UTOMT VEZÉRLÉS UTO üzemmódban az ECC rendszer automatikusan vezérli az összes funkciót és egyszerűbbé teszi a vezető számára az optimális levegőminőség beállítását. 4 Forgassa az utastér bal és jobb oldali részének egyedi hőmérsékleti beállításához. 6 Nyomja meg a kiválasztott hőmérséklet és egyéb funkciók automata vezérléséhez. MNUÁLIS VEZÉRLÉS 1 Forgassa a ventilátor fordulatszámának módosításához. 2 MN Visszakeringetés be/ki. UT Levegőminőség rendszer* be/ki. 3 C Légkondicionáló be/ki. Hűti az utasteret és páramentesíti az ablakokat. 5 Levegőelosztás. padló, a műszerfal szellőzői, a szélvédő stb. felé irányítja a levegő áramlását. 7 Első ülésfűtés be/ki. 8 Max. páramentesítő. z összes levegőt a szélvédő és az oldalablakok felé irányítja, maximális levegőáramlással. 9 Hátsó ablak- és külső visszapillantó tükör-fűtés. LÉGZSÁK KIKPCSOLÁS PCOS* FIGYELEM helytelen használat életveszélyes lehet. Ha a legcsekélyebb kétsége van a használatával kapcsolatban, akkor tanulmányozza a használati útmutatót. PCOS (utaslégzsák-kikapcsoló) Használja a kulcsszárat a ON/OFF. OFF (ki) légzsák ki van iktatva. PSSEN- GER IRBG OFF (utaslégzsák kikapcsolva) szöveg látható a belső visszapillantó tükör feletti figyelmeztető lámpában. Gyermek ülhet ülésmagasítón vagy gyermekülésben az első ülésen, de 140 centiméternél magasabb utasok soha. ON (be) légzsák bekapcsolva. 140 centiméternél magasabb utasok ülhetnek az első ülésben, de gyermekek ülésmagasítón vagy gyermekülésben soha.

6 KOMBINÁLT MŰSZERFL 1 Fedélzeti számítógép kijelzője. Funkció kiválasztása a 9. kezelőszervvel. 2 Egy rövid megnyomással válthat a T1 és T2 között. Egy hosszú megnyomással nullázhatja az aktuális számlálót kijelző sor: kilométer-számláló. 2. kijelző sor: T1 és T2 független napi kilométer-számlálók, amelyek mindig aktívak kijelző sor: óra. 2. kijelző sor: külső hőmérséklet. 5 z óra beállítása: z óra (4) beállításához, fordítsa az óramutató járásával megegyező/ ellentétes irányba és tartsa ott. 6 Üzemanyagszint-mérő 7 lacsony üzemanyagszint. mikor kigyullad a lámpa, akkor tankoljon amint lehetséges. 8 Nyomja meg az üzenet mutatásához/ törléséhez. 9 Forgassa a fedélzeti számítógép opcióinak megtekintéséhez. 10 Egy rövid megnyomással nullázhatja a fedélzeti számítógép aktuális funkcióját. Egy hosszú megnyomással nullázhatja a fedélzeti számítógép összes funkcióját. Megjegyzés KILOMÉTER ÜRES TRTÁLYIG kijelzés a korábbi vezetési feltételek alapján becsült érték. VISSZJELZŐ ÉS FIGYELMEZTETŐ LÁMPÁK Sárga szimbólum: Megjegyzés kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat. Piros szimbólum: FIGYELMEZ- TETÉS Álljon meg biztonságos helyen a forgalom veszélyeztetése nélkül, kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat. lacsony olajszint. Álljon meg biztonságosan, ellenőrizze az olajszintet. Hiba a fékrendszerben. Álljon meg biztonságosan, ellenőrizze a fékfolyadékot. DSCT* menetstabilizáló rendszer villog a rendszer működése közben. Motor-előmelegítés (dízel). motor a szimbólum eltűnését követően indítható. Szállíttassa az autót, ha a szimbólum látható marad.

7 IRÁNYJELZŐK kormánykerék beállítása Rövid sorozat 3 villogás. B Folyamatos villogás. FIGYELEM Állítsa be a kormánykereket elindulás előtt soha ne vezetés közben. BLIS holttérfigyelő rendszer* Ha annak ellenére világít a BLIS rendszer viszszajelző lámpája, hogy nincs jármű a holttérben, annak oka lehet például a fényes, nedves útfelület tükröződése, saját árnyék a világos útfelületen vagy az alacsonyan álló nap a kamerában. Ha a rendszerben közvetlen meghibásodás van, akkor a kijelzőn a HOLTTÉRFIGYELŐ SZERVIZ SZÜKS. szöveg jelenik meg. beszállás a harmadik üléssor üléseibe autóápolás kézi mosás kíméletesebb a fényezéshez, mint az automata autómosók. fényezés érzékenyebb is, amikor még új. Ezért azt javasoljuk, hogy az első néhány hónapban kézzel mossa új autóját. Használjon tiszta vizet és mosószivacsot. Ne feledje, hogy a szennyeződések és a por megkarcolhatják a fényezést. Táskatartó* második üléssor külső háttámláinak ledöntése 1. Emelje fel a kart (1), miközben előre hajtja a háttámlát az ülés mozgatásához. 2. Emelje fel a kart (1) és hajtsa vissza a háttámlát egyenes helyzetbe az ülés visszaállításához.

8 az elektromos első ülés beállítása TÁROLÓHELYEK 1 Pohártartó. 2 Racsnis kar a középkonzol hátsó részének emeléséhez (a hátsó szórakoztató rendszerrel felszerelt modellekre nem érvényes*). 1 Deréktámasz. 2 z üléspárna elejének felemelése/ leengedése. 3 Előre/hátra. 4 z ülés felemelése/leengedése. 5 Üléstámla döntése. távvezérlős kulcs és elektromosan állítható vezetőülés* Minden távvezérlős kulcs különböző vezetők által használható a vezetőülés beállításainak tárolásához. Tegye az alábbiakat: Állítsa be az ülést tetszés szerint. Zárja be az autót annak a távvezérlős kulcsnak a záró gombjával, amelyet rendes körülmények között használ. Ezzel tárolja az ülés helyzetét a távvezérlős kulcs memóriájában. Nyissa ki az autót (ugyanazon távvezérlős kulcs nyitó gombjának használatával) és nyissa ki a vezetőajtót. vezetőülés automatikusan felveszi a távvezérlős kulcs memóriájában tárolt helyzetet (ha az ülést elmozdították, mióta bezárta az autót). Ez a beállítás nem érinti az elektromosan állítható ülések* memória funkciójával* tárolt beállításokat. További tájékoztatásért, lásd a használati útmutatót. TP (Hungarian). T Printed in Sweden, Göteborg Copyright Volvo Car Corporation.

VOLVO C30 RÖVID KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

VOLVO C30 RÖVID KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VOLVO C30 RÖVID KEZELÉSI ÚTMUTATÓ KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény. Ebben igyekszik segítséget nyújtani a Rövid kezelési útmutató, amellyel alig néhány perc alatt

Részletesebben

XC90. Rövid kezelési útmutató

XC90. Rövid kezelési útmutató XC90 Rövid kezelési útmutató KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény különösen, ha annyi modern kényelmi és biztonsági szolgáltatás áll rendelkezésére, mint egy Volvóban.

Részletesebben

VOLVO XC90 RÖVID kezelési ÚTMUTATÓ

VOLVO XC90 RÖVID kezelési ÚTMUTATÓ VOLVO XC90 RÖVID kezelési ÚTMUTATÓ KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény. Ebben igyekszik segítséget nyújtani a Rövid kezelési útmutató, amellyel alig néhány perc alatt

Részletesebben

VOLVO V50 Rövid kezelési útmutató

VOLVO V50 Rövid kezelési útmutató VOLVO V50 Rövid kezelési útmutató KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény. Ebben igyekszik segítséget nyújtani a Rövid kezelési útmutató, amellyel alig néhány perc alatt

Részletesebben

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez az útmutató az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit írja le. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek fontos információkat tartalmaznak, beleértve

Részletesebben

AJTÓK (1. fejezet) ABLAKEMELÕK (3. fejezet) Az ajtók nyitása/zárása az elektromos belsõ központi. ABLAKOK (3. fejezet) ablakemelõk

AJTÓK (1. fejezet) ABLAKEMELÕK (3. fejezet) Az ajtók nyitása/zárása az elektromos belsõ központi. ABLAKOK (3. fejezet) ablakemelõk JTÓK (1. fejezet) Indításgátló berendezés z indításgátló berendezés a kódolt gyújtáskulcs nélkül lehetetlenné teszi a jármû elindítását. LKEMELÕK (3. fejezet) C D z ajtók nyitása/zárása az elektromos belsõ

Részletesebben

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez az útmutató az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit írja le. A használati útmutató és egyéb kézikönyvek fontos információkat tartalmaznak, beleértve

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez a mappa az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit tartalmazza. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az

Részletesebben

Rövid kezelési útmutató

Rövid kezelési útmutató XC60 Rövid kezelési útmutató KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény különösen, ha annyi modern kényelmi és biztonsági szolgáltatás áll rendelkezésére, mint egy Volvóban.

Részletesebben

AJTÓK/ RENAULT KÁRTYÁK (1. fejezet) Különlegességek a használattal kapcsolatban. Távirányító üzemmód. (5) az ajtón vagy a csomagtartóajtón.

AJTÓK/ RENAULT KÁRTYÁK (1. fejezet) Különlegességek a használattal kapcsolatban. Távirányító üzemmód. (5) az ajtón vagy a csomagtartóajtón. AJTÓK/ RENAULT KÁRTYÁK (1. fejezet) 1 24088 3 2 4 5 Távirányító üzemmód Kinyitás: gomb (1). Bezárás: gomb (3). Csak a csomagtartó kinyitása és bezárása: gomb (2). Különlegességek a használattal kapcsolatban

Részletesebben

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez az útmutató az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit írja le. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

VOLVO XC60 Rövid kezelési útmutató

VOLVO XC60 Rövid kezelési útmutató VOLVO XC60 Rövid kezelési útmutató KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény. Ebben igyekszik segítséget nyújtani a Rövid kezelési útmutató, amellyel alig néhány perc alatt

Részletesebben

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez az útmutató az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit írja le. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az

Részletesebben

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez a mappa az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit tartalmazza. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez az útmutató az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit írja le. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az

Részletesebben

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Ez a Quick Guide az új XC90 Twin Engine bizonyos funkcióit írja le. A középkonzolon elérhető kezelési útmutató tartalmaz átfogó információkat a Volvójáról. A kesztyűtartóban

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez az útmutató az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit írja le. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az

Részletesebben

AUTÓRIASZTÓ SPY, PKE SYSTEM LA3

AUTÓRIASZTÓ SPY, PKE SYSTEM LA3 N09091 AUTÓRIASZTÓ SPY, PKE SYSTEM LA3 Használati útmutató A távirányító gombjainak funkciói Élesítés Hatástalanítás Néma riasztás Autókeresés Élesítés Nyomja meg az élesítés gombot egyszer. A sziréna

Részletesebben

KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN!

KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez a mappa az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit tartalmazza. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az összes figyelmeztető,

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választásához: új gépkocsija a család számára lett tervezve és kialakítva, kivételes modularitást és otthonosságot,

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN!

KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! QUICK GUIDE KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Ez a mappa az Ön autójának legáltalánosabb funkcióit tartalmazza. A kezelési útmutató és egyéb kézikönyvek tartalmazzák a biztonsági utasításokat és az összes figyelmeztető,

Részletesebben

e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD)

e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD) e 120 KÁRTYÁS KÖZPONTI ZÁR VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK (K-CARD) BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ Az e120 egy központi zár vezérlő készülék, amely két db elektronikus kártyával kerül forgalomba. A készülék az elektronikus kártya

Részletesebben

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás Permanent Kft ver.20130502 Műszaki adatok Hálózati feszültség 220-240V AC / 50Hz Működési hőmérséklettartomány -30 ~ +65 C Maximális relatív

Részletesebben

AZ AUTÓ KÖZPONTI KIJELZŐJE MOBILALKALMAZÁS A VOLVO TÁMOGATÓ WEBOLDALA NYOMTATOTT INFORMÁCIÓK

AZ AUTÓ KÖZPONTI KIJELZŐJE MOBILALKALMAZÁS A VOLVO TÁMOGATÓ WEBOLDALA NYOMTATOTT INFORMÁCIÓK VÄLKOMMEN! Itt olvashat a Volvo XC90 Excellence hátsó üléseihez tartozó funkciókról. Részletesebb tulajdonosi információk találhatók az autóban, az alkalmazásban és az interneten. AZ AUTÓ KÖZPONTI KIJELZŐJE

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Torlift II típusú garázsajtó nyitó szerelési és üzemeltetési útmutató

Torlift II típusú garázsajtó nyitó szerelési és üzemeltetési útmutató Torlift II típusú garázsajtó nyitó szerelési és üzemeltetési útmutató 1. A berendezés működése Micro vezérlő egy nyomógomb a nyitáshoz, stophoz és záráshoz. A Beépített lámpa nyitáskor vagy záráskor 3

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4 PL500 Tartalomjegyzék 1 Figyelmeztetések 2 2 Telepítés 3 2.1 A rendszer standard telepítése 3 2.2 Eszköz leírása 3 2.3 Eszköz mérete 4 2.4 Hajtómotor és fogasléc telepítése 4 2.5 Telepítés ellenőrzése

Részletesebben

TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató

TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató TORLIFT II GARÁZSKAPU NYITÓ szerelési és üzemeltetési útmutató 1. A BERENDEZÉS MŐKÖDÉSE Távirányító egy nyomógomb a nyitáshoz, stophoz és záráshoz. A beépített lámpa nyitáskor vagy záráskor 3 percig világít,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5040 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Az elemek cseréje... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. A lézeres távolságmérő bekapcsolása...

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna Méretei: 2000x1950x2100 2-4 személyes Candlenut diófa infraszauna Füstszínű üvegajtó Színterápiás világítás

Részletesebben

OPEL ZAFIRA TOURER. Kezelési útmutató

OPEL ZAFIRA TOURER. Kezelési útmutató OPEL ZAFIRA TOURER Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 21 Ülések, biztonsági rendszerek... 38 Tárolás... 65 Műszerek és kezelőszervek... 97 Világítás...

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő kimenet (külső CPL relé nélkül) Állandó távirányított Zárás/Nyitás

Részletesebben

2 Bevezetés. Bevezetés

2 Bevezetés. Bevezetés Opel Ampera 08/2011 Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 19 Ülések, biztonsági rendszerek... 34 Tárolás... 52 Műszerek és kezelőszervek... 57 Világítás... 95 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ. R51ME típushoz

Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ. R51ME típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ R51ME típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

OPEL CORSA. Kezelési útmutató

OPEL CORSA. Kezelési útmutató OPEL CORSA Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 20 Ülések, biztonsági rendszerek... 36 Tárolás... 53 Műszerek és kezelőszervek... 70 Világítás... 99 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

Vehicle Security System VSS 1. Rendszer beállítási útmutató - Hungarian

Vehicle Security System VSS 1. Rendszer beállítási útmutató - Hungarian Vehicle Security System VSS 1 Rendszer beállítási útmutató - Hungarian Tisztelt Vásárló, Ebben az útmutatóban a következőkhöz találja meg a szükséges információt és műveleteket : A riasztórendszer üzembeállításának

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Thermosunis Indoor Wirefree RTS Thermosunis beltéri vezeték nélküli érzékelő RTS Sunis Indoor Wirefree RTS Sunis beltéri vezeték nélküli érzékelő

Részletesebben

2012 Kezelői kézikönyv Chevrolet Malibu M

2012 Kezelői kézikönyv Chevrolet Malibu M 2012 Kezelői kézikönyv Chevrolet Malibu M Kulcsok, ajtók és ablakok... 1-1 Kulcsok és zárak.........1-2 Ajtók......................... 1-12 Gépkocsivédelem.......1-13 Külső visszapillantó tükrök... 1-16

Részletesebben

OPEL CORSA. Kezelési útmutató

OPEL CORSA. Kezelési útmutató OPEL CORSA Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 20 Ülések, biztonsági rendszerek... 36 Tárolás... 54 Műszerek és kezelőszervek... 71 Világítás... 100 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató YB1FA infra távirányító Kezelési útmutató Az YB1FA infra távirányító használata A távirányító felépítése 1 2 3 4 ON/OFF (BE/KI) gomb MODE (üzemmód) gomb +/- gomb FAN (ventilátor) gomb 1 3 4 6 2 5 5 6 7

Részletesebben

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató Aartech Easy Lock típusú kódkilincs ismertető A kódkilincs 35 80 mm vastagságú ajtókhoz alkalmazható, ahol az 5. ábrán B-vel jelölt távolság legalább 21 mm. Kisebb távolság esetén (legfeljebb 14 mm-ig),

Részletesebben

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 Fontos tájékoztató a készülék beüzemeléséhez! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! A készülék használatát megelőzően, kérjük olvassa el

Részletesebben

Rövidített használati útmutató Ability központokhoz

Rövidített használati útmutató Ability központokhoz Rövidített használati útmutató Ability központokhoz A kezelőegység jelzései A védett objektum állapotának kijelzése K: Riasztó kikapcsolva B: Riasztó bekapcsolva (minden zóna éles) M: Éjszakai mód bekapcsolva

Részletesebben

GIGA 4 EASYRX433 Sorompó vezérlés

GIGA 4 EASYRX433 Sorompó vezérlés GIGA 4 EASYRX433 Sorompó vezérlés Telepítői és használati utasítás 1.)Biztonsági figyelmeztetések: Bármely nem szakember által végzett telepítés, javítás vagy beállítás szigorúan tilos. Minden beavatkozás

Részletesebben

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK...

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK... MEGJEGYZÉS 1. A borítón látható ábra csak tájékoztatásul szolgál, amely eltérhet a vásárolt terméktől. 2. A légkondicionáló működtetése előtt feltétlenül olvassa el az ÓVINTÉZKEDÉSEK című részt. 3. Ez

Részletesebben

OPEL MOVANO. Kezelési útmutató

OPEL MOVANO. Kezelési útmutató OPEL MOVANO Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 19 Ülések, biztonsági rendszerek... 36 Tárolás... 59 Műszerek és kezelőszervek... 67 Világítás... 86 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

OPEL ANTARA. Kezelési útmutató

OPEL ANTARA. Kezelési útmutató OPEL ANTARA Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 20 Ülések, biztonsági rendszerek... 36 Tárolás... 56 Műszerek és kezelőszervek... 75 Világítás... 110 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz

Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz FORGALMAZÓ SETECH Meta Hungária Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 130. Tel/fax: 06 1 206-1881

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV R410A Split sorozat MODELL FTXV25AV1B FTXV35AV1B FTXV50AV1B FTXV60AV1B RXV25AV1B RXV35AV1B RXV50AV1B RXV60AV1B ATXV25AV1B ATXV35AV1B ATXV50AV1B ATXV60AV1B ARXV25AV1B ARXV35AV1B ARXV50AV1B

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL MERIVA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2825022

Az Ön kézikönyve OPEL MERIVA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2825022 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

M355/M357. Motorkerékpár riasztó TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

M355/M357. Motorkerékpár riasztó TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ M355/M357 Motorkerékpár riasztó TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ - 2 - A riasztó védelme az alábbiakra terjed ki: gyújtás bekapcsolása, akkumulátor kiszerelése (csak M357), motorkerékpár billentése, elmozdítása, oldaltámasz

Részletesebben

DRL 01. NAPPALIVILÁGÍTÁS MODUL Daytime Running Light / Coming Home / Leaving Home. Szerelési útmutató

DRL 01. NAPPALIVILÁGÍTÁS MODUL Daytime Running Light / Coming Home / Leaving Home. Szerelési útmutató DRL 01 NAPPALIVILÁGÍTÁS MODUL Daytime Running Light / Coming Home / Leaving Home Szerelési útmutató 5A KÉK 6 Jobboldali reflektor +12V PIROS 2 PIROS 7 +12V Gyújtás +12V ZÖLD 4 KÉK 8 Baloldali reflektor

Részletesebben

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset-Con Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

Spark. Üzemeltetői kézikönyv

Spark. Üzemeltetői kézikönyv Spark Üzemeltetői kézikönyv Tartalom Bevezetés... 2 Rövid áttekintés... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 20 Ülések, biztonsági rendszerek... 35 Tárolás... 56 Műszerek és kezelőszervek... 63 Világítás...

Részletesebben

OPEL Movano. Kezelés, biztonság, karbantartás. Csak Euro Diesel EN 590!*

OPEL Movano. Kezelés, biztonság, karbantartás. Csak Euro Diesel EN 590!* OPEL Movano Csak Euro Diesel EN 590!* Az Opel gépkocsik dízelmotorjait az autóipari kutatások legújabb eredményei alapján fejlesztették ki, így magas mûszaki színvonalat és kifinomult technológiát képviselnek,

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

TL21 Infravörös távirányító

TL21 Infravörös távirányító TL21 01 Távirányító Vezérlő panel + érzékelő + távirányító Figyelmeztetés A berendezést csak akkor kapcsolja be, ha a telepítés befejeződött (mind hidraulikusan, mind elektronikusan). Az elektromos csatlakozásokat

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM Biztonsági előírások Mielőtt használná a terméket, olvassa el alaposan ezen kézikönyv utasításait. Miután elolvasta, a felhasználói kézikönyvet tartsa könnyen elérhető és biztonságos helyen. Ha a termék

Részletesebben

Kezelési útmutató RG58-as távszabályzóhoz

Kezelési útmutató RG58-as távszabályzóhoz Kezelési útmutató RG58-as távszabályzóhoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne. Tartalomjegyzék

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv 1/ 6 oldal Kijelző változatok Kompakt kijelző: ebben az egységben összeolvad a kijelző és a vezérlő, kellemes, kompakt nem feltűnő méretben. Kisebb méretének köszönhetően

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

CITROËN BERLINGO KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

CITROËN BERLINGO KEZELÉSI ÚTMUTATÓ CITROËN BERLINGO KEZELÉSI ÚTMUTATÓ A CITROËN a -t választotta Innovatív együttmûködés A CITROËN és a TOTAL immár 35 esztendeje azon dolgozik, hogy a legújabb technológiák alkalmazásával a lehetõ legjobb

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő 1.oldal Wally1/2/3/4/4 PLUS 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő Programozási leírás 2.oldal 3.oldal Fő jellemzők Az alap típus 240 kód tárolására képes. A 4 csatornás PLUS típusok 1008 kódot képes tárolni

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

DRL 01. NAPPALIVILÁGÍTÁS MODUL Daytime Running Light / Coming Home / Leaving Home. Szerelési útmutató

DRL 01. NAPPALIVILÁGÍTÁS MODUL Daytime Running Light / Coming Home / Leaving Home. Szerelési útmutató DRL 01 NAPPALIVILÁGÍTÁS MODUL Daytime Running Light / Coming Home / Leaving Home Szerelési útmutató 5A KÉK 6 Jobboldali reflektor +12V PIROS 2 PIROS 7 +12V Gyújtás +12V ZÖLD 4 KÉK 8 Baloldali reflektor

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MODELL:KJR-12B. Vezetékes távirányító. Kérjük, hogy használat előtt olvassa el ezt az útmutatót, majd őrizze meg.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MODELL:KJR-12B. Vezetékes távirányító. Kérjük, hogy használat előtt olvassa el ezt az útmutatót, majd őrizze meg. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Vezetékes távirányító MODELL:KJR-12B Kérjük, hogy használat előtt olvassa el ezt az útmutatót, majd őrizze meg. TARTALOMJEGYZÉK 1.BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK------------------------------------------------

Részletesebben

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM Clock Radio AJ3160 Clock radio êûòòíëè Èesky Slovensky Magyar Meet Philips at the Internet http://www.philips.com Printed in China PA234 3 4 2 5 1 6 7 9 8 0! @ Magyar A MÙKÖDÉS ÁTTEKINTÉSE 1 ALARM 2 -

Részletesebben